Utorak, 27.01.2015.

22:35

Gašić ne dâ dokumenta Jankoviću

Ministar odbrane Bratislav Gašić kaže za Danas da on dokumentaciju koju traži ombudsman Saša Janković ne može da dostavi bez saglasnosti Tužilaštva.

Izvor: B92

Gašiæ ne dâ dokumenta Jankoviæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

BOSILJKA - 48 RU

pre 9 godina

Mislim da je ministar Vojske Srbije Bratislav Gasic potpuno u pravu kada je odgovorio Sasi Jankovic da ce dokumenta dobiti kada to Tuzilastvo odobri. Cini mi se da Sasa Jankovic ne prestaje da se mesa u nesto sto nije njegov posao. On je zaztitnik prava gradjana i samo bi trebalo da brine o svim gradjanima Srbije. takodje se postavlja pitanje sta je Sasa Jankovic radio do sada. Sto ranije nije trazio dokumenta.

Jumping Jack

pre 9 godina

Nečuveno, Saša Janković se stavlja ispred svih službi i zahteva podatke bez pardona! Trebalo bi preispitati njegovu ulogu u ovoj ujdurmi, ima tu sumnjivih stvari...

Renata

pre 9 godina

Ovo je čista situacija koja pokazuje najveće licemerje Saše Jankovića, pa se onda zapitajmo ko radi u službi zađtitnika građana.

Lenka

pre 9 godina

Nema tu šta pridruživanja optužnici. Za bilo koje pokretanje optužbe moraju se imati adekvatni dokazi kao i dokumentacija spremna da bi bilo osnova za pokretanje odnosno pridruživanje nekoj optužbi.

GJ

pre 9 godina

Sobzirom da su dokumenta predata tuzilastvu,Gasicu tu vise nema indirencije.A Jankovic neka se obrati tuzilastvu da mu isto da trazena dokumenta.Ali cisto sumnjam da ce ih dobiti do okoncanja postupka,jer dok se sve ne ispita tuzilastvo ne deli dokumenta.

milko

pre 9 godina

Nije Janković iznad zakona, i ako je procedura takva da davanje dokumenata Jankoviću mora da odobri tužilaštvo, onda se ta procedura mora ispoštovati, a ne da ombudsman odmah diže galamu.

Sara

pre 9 godina

Kladim se da su dosijei ova dva pripadnika VBA cistiji nego dosijei svih 7 zandarma zajedno.U rad vojske ne sumnjam,niti sam ikad sumnjala,ali o Zandarmeriji nemam uopste lepo misljenje.Vojska nikada nije ugrozavala drzavu,sto se za pojedine pripadnike policije ne bi moglo reci.

Milos

pre 9 godina

Vojnik ce uvek bez pogovora izvrsiti naredjenje i nece prokraciti ovlascenja koja ima.Dok sa druge strane policija cesto primenjuje nedozvoljenu silu.Ima toliko slucajeva gde je policija "zalazala" pa se Jankovic nikada nije time pozabavio.Jasno je da udara na najstabilniji stub drzave,a to je vojska.

Brusko 5

pre 9 godina

Procedura mora da se ispostuje ne znam cemu se stvorila tolika fama i polemika, sve ce se resiti, a u ostalom ja mislim da ima mnogo prioritetnijih stvri sada od toga.

kizoni

pre 9 godina

Jankovic bi trebao da postuje zakon jer odredjena procedura postoji, a on je ocigledno umislio da je iznad zakona i daje sebi mnogo za pravo.

stručnjaci za bedu i propast

pre 9 godina

Ako ne daš gospodine Gašicu tražena dokumenta, onda je to samovolja napredne stranke ili DIKTATURA vlasti! Ti "ministre" moraš dati ta dokumenta na uvid! U pitanju su nedozvoljene radnje podzemnih (tajnih) službi i vojske i policije.
I ovo ponašanje dovoljan je razlog da i ti i Stefanović momentalno podnesete ostavke, a sa vama i dečko sa napućenim usnama.

Arci

pre 9 godina

Zastitnik gradjana bi morao da zna da se bilo koja dokumenta koja se koriste u predistraznom postupku koriste ne mogu dati dok tuzilastvo ne odobri.

Zuja

pre 9 godina

Kakav dzumbus im pravi ombudsman oni misle da je ovo doba Milosevica pa pokusavaju da diktatorskim metodama rade kako njima odgovara. Sad pokusavaju i zastitnika gradjana da miniraju ali ne moze to tako. On je postavljen da ovakve brljotine ne mogu da se desavaju u demokratskom drustvu. Nije mi jasno zasto protiv brata premijera i brata od Malog nije podneta krivicna prijava za ometanje i napad na policiju? To ne bi nikako smeli da izostave, lepo se vidi na snimku onom skracenom kako gadja policiju sa flasom. Nadam se da ce isterati do kraja ovo mora svako dobiti ovde po zasluzi.

laik

pre 9 godina

Kako ce problem biti resen? Pa isto kako je resen problem sa doktoratom ministra policije. Zvanicno on je doktor, nezvanicno je to sto je. Znaci presudite po potrebi. Isto ce biti i u ovom slucaju, zvanicno nije bilo krsenja zakona, nezvanicno zavisi kako za koga. Mene samo zanima da li su i Malog cuvali pripadnici zmije naocarke.

Fugovanje

pre 9 godina

Bilo gde u normalnoj civilizovanoj zemlji se daje ostvka gospodine ministre Gasicu a oni koji su vas postavili moraju iz moralnih razloga da daju ostvke.Rezime..zbog ovoga mora da padne vlada ali svi mi pamtimo ko ste i sta ste svi vi bili proteklih decenija znamo da od toga nema nista...Tezak poraz premijera i njegove vlade...Ostavke...

Obrad Savčić

pre 9 godina

@roxi: Pa ako je taj "pametni čovek" kako je izjavio podneo krivične prijave protiv pripadnika vojske koji su očestvovali u poznatom incidentu , onda se postavlja pitanje na osnovu čeka je podneo te krivične prijave , ako sada traži podatke od VBA.

debeo

pre 9 godina

Ko je bre ovaj Janković da ispituje pripadnike VBA, zaštitnik gradjana pravo je pitanje koga on tu štiti, isprebijaše ljude a on štiti policajce.

Janković se postavlja kao policajac, tužilac, sudija,vodi se sudski postupak, sud će utvrdi ko je kriv, a ne Janković da deli pravdu, jedno pitanje kolilo je dugo zaštitnik gradjana, neka kaže jednu osobu koju je zaštitio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 27. januar 2015 23:17)
-------
Brate, pa ti čak nisi ni sns bot, nego je ovo stvarno tvoj stav...strasno!

rajka

pre 9 godina

а кобајаги да дан параде када је безбедност подигнута на навиши ниво, они пошли пешке код маме и тате на ручак. ма види молом те. Вређа интелегенцију

perke

pre 9 godina

Pa normalno i ne treba da mu da,ko je bre Sasa Jankovic da bi on mogao da trazi izvestaj od ministarstva odbrane,jos ce ispasti na kraju da ima veci pristup svemu no premijer ...

repus

pre 9 godina

опет наша драга војска нешто муља на штету народа и државе а сигуран показатељ је то чим се понавља да народ србије највише верује војсци добра стара поштапалица да се покрије јавашлук зар после свих издаја народа и државе деведесетих и што их је ловачко друштво из словеније отерало народ још има поверења у вас господо војна баш као и у спц где год је густо бежалисте ви и спц барабар раме уз раме греота и срамота

gandra

pre 9 godina

Svaki državni organ MORA da dostavi tražene informacije Zastitniku gradjana to i jeste svrha njegove funkcije..što neko napisa u jednom komentaru,oni prošli nisu bili žuti nego zlatni za ove sada!

pule

pre 9 godina

U principu i NE TREBA DA DA dokumenta ali se ovde OCIGLEDNO radi o zloupotrebi,zapravo BIZARNOSTI zasnovanoj na radnom mestu datog ministra!
Dakle prevedeno-postavicu te za minista ali ti radi nesto i za mene-ovo OCIGLEDNO nema veze sa RADOM SLUZBE koja MORA da bude zasnovana na tajnosti i nezavisnosti-a BAS TO nezavisnost je ZAVISNA!

mozda sam i priglup

pre 9 godina

hahahahahahahahahahahahaha, tako je, ne daj dok ne odobri tuzulastvo, hahahahahahahahahahahahaha, e kako se samo setio dok ne odobri tizilastvo?

neverovatno

pre 9 godina

Kada se ministri ovako igraju sa zaštitnikom prava građana, šta li tek rade nama običnim građanima.
Igraju se velikih ministara, a u stvari su samo neuki diktatori. Na žalost svih nas, sada su na vlasti.

bilal

pre 9 godina

Pošto bahati čelnici SNS-a ne poštuju ni poslednje dve demokratske institucije u zemlji, Poverenika za informacije i Ombudsmana za ljudska prava, 'ajde lepo da krunišemo Premijera u kralja, jer i on vlada po principu "Etat c'est moi", a ove njegove mandarine u dvorsku svitu, pa da lepo čekamo neku našu "buržoasku revoluciju".

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

A sad svi botovi po stiropor i na protest, tako se cuvaju zanatlije-ministri i AV, cucite na njemu dok ne istrajete.
Sta hoce ovaj Jankovic, da se radi po zakonu, e nedajte.

adi

pre 9 godina

Ministar vojni Gasic zasigurno ne drzi dokumente u dzepu da bi ih na zahtev omdusmana predao, ako se pomenuta dokumentacija nalazi u tuzilastvu onda g. Omdusman moze direktno da je trazi.

sakupljac minusa

pre 9 godina

Gospodine Jankovicu, molim Vas Isterajte za cast Žandarmerije do kraja. Postavljajte im pitanja i potpitanja, idite u detalje, naterajte ih da im bude neprijatno i da shvate kolike su neznalice i izdajnici, jer Vi ste gospodin i pravi patriota, za sve ove priucene ministre.

perkan

pre 9 godina

Smesno i tuzno.I kako da se promeni srbija kada uvek ista prica.Vucic je izjavio da ko neda dokumenta Ombudsmanu da je kriv,a ministar Gasic prica drugu pricu.Narod vidi sve :).

gradinar

pre 9 godina

Vrhunsko dostignuće ovog ministra je to što se najviše ulaguje Vučiću. U tome je pobedio sve druge ministre, čak je jači i od Stefanovića, samo je nekako siroviji...

SAMO BAHATO

pre 9 godina

Molim B92 da gospodina Jankovica i mr. Keramicara pozovu na jedan duel da vidimo ko ce prvi da popusti. Verovatno cete imati najvecu gledanost taj dan.

4 banane umesto 4 ocila

pre 9 godina

Podrska Jankovicu! Bojim se za njega jer je dirnuo u ossinje gnezdo u kojem presudan uticaj ima jedna svetska sila sa istoka. A ministar nece smeti da odgovori na ova pitanja jer bi ga totalno raskrinkala, vec ce da prica svoju praznu pricu. Ostavke!

Cile

pre 9 godina

Daćeš, daćeš Gašiću a onda... Dovidjorno! Keramičar se zaneo, misli da može da radi šta mu se prohte. Pokušao je da poplaši gospodina Jankovića uličarskim prozivkama ali, ne ide. Jankoviću, teraj ga do kraja, u sitna crevca.

ivan78bg

pre 9 godina

Ministar izgleda da je pusten niz vodu.Ebg nije im uspelo da zataskaju brljotine bate sad su se upleli ko pile u kucinu.Iz jedne lazi u drugu.Sve ce uraditi samo da narod ne vidi celokupne snimke incidenta.Ne bi me cudilo da na kraju nestanu snimci.

Nema sad podne ili zidne...

pre 9 godina

Ima jedna narodna poslovica koja može sasvim dobro da oslika trenutni položaj ministra odbrane Gašića:

"Dala baba paru da se u kolo uhvati; posle daje deset da se pusti, al' džaba, iz kola ne puštaju kad ti 'oćeš, već kad kolo stane!"

m

pre 9 godina

e moj Sasa... pa sta ta dva nesrecna pripadnika vojske mogu kad dobiju naredjenje da odrade nesto. posao je u oitanju a on je danas u nasoj zemlji kao suvo zlato, ako se izgubi nikad se vise nece naci! i opet krivicne prijave na pogresnu adresu. treba naci tog koji je izdao naredjenje i ong ko je to naredjenje trazio da se izda!!! pa ako imas m*da njih da tuzis!

delta

pre 9 godina

Podrska Jankovicu.Ako kazemo da hocemo bolju Srbiju,onda moramo ciniti da tako i bude. Zakon je zakon. Ako je neko iznad zakona, onda nista napraviti necemo.

Marko

pre 9 godina

Ko je bre ovaj Janković da ispituje pripadnike VBA, zaštitnik gradjana pravo je pitanje koga on tu štiti, isprebijaše ljude a on štiti policajce.

Janković se postavlja kao policajac, tužilac, sudija,vodi se sudski postupak, sud će utvrdi ko je kriv, a ne Janković da deli pravdu, jedno pitanje kolilo je dugo zaštitnik gradjana, neka kaže jednu osobu koju je zaštitio.

roxi

pre 9 godina

prijatno sam iznenadjena, jer nisam znala da ima ijedan pametan covek na nekoj znacajnoj funkciji u srbiji. ima nade ipak za ovu zemlju, ali se bojim za gospodina.

Silvester

pre 9 godina

Parada je režija, sukob policije i kobri je režija, ovo prepucavanje između instanci je režija. Sve su ovo glumci. Srbija je teatar. Udbaški bioskop koji traje 25 godina. Zadatak - mentalno potpuno iznuriti žrtvu - srpski narod - i odvratitit ga od svakog racionalnog političkog razmišljanja. Ogaditi mu politiku dok ga pljačkaju do biološkog nestanka. Ovakvo zlo svet nije video.

Vladan

pre 9 godina

Ovo drvo neslobode treba lomiti, lomiti dok se ne slomi. Zato Jankoviću imaš punu podršku svih slobodomislećih ljudi, kao i svih koji ovu zemlju vole bez ikakvog ličnog interesa. SAMO NAPRED.

sincitybg

pre 9 godina

nisam bot al isuvise veliki pritisak na ministra Gasica, ovolika pitanja je verujem da on pola od toga nije razumeo a kamoli kakav mu se papir trazi, ipak je ovo terminologija koju on u svojoj karijeri nije cuo

Duci0167

pre 9 godina

Gasicu trebalo malo vremena da smisli ovo baronisanje! Ajde jedan na jedan gdine Gasicu sa Jankovicem pa da vidi cela Srbija kakvim intelektualnim i pravnim sposobnostima raspolazete. Banda!

Torente

pre 9 godina

Gasicu, pakuj kofere.Dobro ces proci ako i protiv tebe ne krenu tuzbe. Covece pa ti si uvukao celu zemlju u problem. Ocigledno nisi dorastao zadatku. To sto stitis, navodno, sefa je magareca usluga. Vucic garantovano nije trazio od tebe da se ovako postavis. Moras jos da ucic za "LIGU IZUZETNIH DZENTLMENA". Zelim ti srecu jer put do pakla je poplocan dobrim namerama.

Boginja Santos

pre 9 godina

Ko te ne zna - srecan je. Onog dana kada si postao ministar sve je bilo jasno: Da ratujemo siguno necemo, dakle, Kosovo otpisano. Tvoja mirnodopska uloga, trgovacko - lovacka. U mraku i mutnom. I medijsko - cinkaroska. Trgovac informacijama i imovinom javnog porekla. Klasika.

sakupljac minusa

pre 9 godina

Gospodine Jankovicu, molim Vas Isterajte do kraja. Postavljajte im pitanja i potpitanja, idite u detalje, naterajte ih da im bude neprijatno i da shvate kolike su neznalice, jer Vi ste gospodin za sve ove priucene ministre.

sasar

pre 9 godina

Ministar Gašić kaže da dokumentaciju koju traži ombudsman Saša Janković ne može da dostavi bez saglasnosti Tužilaštva.
Tužilaštvo se oglasilo povodom pomenutog slučaja i naglašava da ono ne može dostaviti dokumentaciju Jankoviću dok vojne službe to ne odobre, jer je ta dokumentacija vlasništvo vojske a ne Tužilaštva.

zimzeleni

pre 9 godina

Jedna topla preporuka za ministra: prvo da pazljivo procita zakone. Lepo pise da zastitnik ima prava da pokrene zaseban postupak i da je duzan da dostavi dokumenta. Ovo je potpuno ludilo kako neki ljudi rade. Maltene se uvredio:)

Zoran

pre 9 godina

Postovani gospodiner Gasicu, ministre odbrane, to sto vi mozete ili ne mozete nije stvar vase slobodne volje niti volje bilo koga u tuzilastvu, to je stvar zakona ! Prema tome, od vas se ocekuje da odgovorite na osnovu kog clana zakona, i kojeg zakona, je odredjeno vase postupanje, bilo kakvo da je ono ! Ukoliko ste postupili mimo zakona, odmah podneskite ostvaku !

Marko

pre 9 godina

Svaka čast Vučiću, za samo nekoliko meseci uverio je sve nepismene i zatucane gradjane da je on taj koji ce uneti promene i stvoriti od Srbije bolje drustvo. Misleći narod uočava da se ovde nažalost ništa ne menja.

sakupljac minusa

pre 9 godina

Gospodine Jankovicu, molim Vas Isterajte do kraja. Postavljajte im pitanja i potpitanja, idite u detalje, naterajte ih da im bude neprijatno i da shvate kolike su neznalice, jer Vi ste gospodin za sve ove priucene ministre.

Duci0167

pre 9 godina

Gasicu trebalo malo vremena da smisli ovo baronisanje! Ajde jedan na jedan gdine Gasicu sa Jankovicem pa da vidi cela Srbija kakvim intelektualnim i pravnim sposobnostima raspolazete. Banda!

zimzeleni

pre 9 godina

Jedna topla preporuka za ministra: prvo da pazljivo procita zakone. Lepo pise da zastitnik ima prava da pokrene zaseban postupak i da je duzan da dostavi dokumenta. Ovo je potpuno ludilo kako neki ljudi rade. Maltene se uvredio:)

sincitybg

pre 9 godina

nisam bot al isuvise veliki pritisak na ministra Gasica, ovolika pitanja je verujem da on pola od toga nije razumeo a kamoli kakav mu se papir trazi, ipak je ovo terminologija koju on u svojoj karijeri nije cuo

Vladan

pre 9 godina

Ovo drvo neslobode treba lomiti, lomiti dok se ne slomi. Zato Jankoviću imaš punu podršku svih slobodomislećih ljudi, kao i svih koji ovu zemlju vole bez ikakvog ličnog interesa. SAMO NAPRED.

Marko

pre 9 godina

Svaka čast Vučiću, za samo nekoliko meseci uverio je sve nepismene i zatucane gradjane da je on taj koji ce uneti promene i stvoriti od Srbije bolje drustvo. Misleći narod uočava da se ovde nažalost ništa ne menja.

Boginja Santos

pre 9 godina

Ko te ne zna - srecan je. Onog dana kada si postao ministar sve je bilo jasno: Da ratujemo siguno necemo, dakle, Kosovo otpisano. Tvoja mirnodopska uloga, trgovacko - lovacka. U mraku i mutnom. I medijsko - cinkaroska. Trgovac informacijama i imovinom javnog porekla. Klasika.

sasar

pre 9 godina

Ministar Gašić kaže da dokumentaciju koju traži ombudsman Saša Janković ne može da dostavi bez saglasnosti Tužilaštva.
Tužilaštvo se oglasilo povodom pomenutog slučaja i naglašava da ono ne može dostaviti dokumentaciju Jankoviću dok vojne službe to ne odobre, jer je ta dokumentacija vlasništvo vojske a ne Tužilaštva.

Zoran

pre 9 godina

Postovani gospodiner Gasicu, ministre odbrane, to sto vi mozete ili ne mozete nije stvar vase slobodne volje niti volje bilo koga u tuzilastvu, to je stvar zakona ! Prema tome, od vas se ocekuje da odgovorite na osnovu kog clana zakona, i kojeg zakona, je odredjeno vase postupanje, bilo kakvo da je ono ! Ukoliko ste postupili mimo zakona, odmah podneskite ostvaku !

Marko

pre 9 godina

Ko je bre ovaj Janković da ispituje pripadnike VBA, zaštitnik gradjana pravo je pitanje koga on tu štiti, isprebijaše ljude a on štiti policajce.

Janković se postavlja kao policajac, tužilac, sudija,vodi se sudski postupak, sud će utvrdi ko je kriv, a ne Janković da deli pravdu, jedno pitanje kolilo je dugo zaštitnik gradjana, neka kaže jednu osobu koju je zaštitio.

Torente

pre 9 godina

Gasicu, pakuj kofere.Dobro ces proci ako i protiv tebe ne krenu tuzbe. Covece pa ti si uvukao celu zemlju u problem. Ocigledno nisi dorastao zadatku. To sto stitis, navodno, sefa je magareca usluga. Vucic garantovano nije trazio od tebe da se ovako postavis. Moras jos da ucic za "LIGU IZUZETNIH DZENTLMENA". Zelim ti srecu jer put do pakla je poplocan dobrim namerama.

roxi

pre 9 godina

prijatno sam iznenadjena, jer nisam znala da ima ijedan pametan covek na nekoj znacajnoj funkciji u srbiji. ima nade ipak za ovu zemlju, ali se bojim za gospodina.

delta

pre 9 godina

Podrska Jankovicu.Ako kazemo da hocemo bolju Srbiju,onda moramo ciniti da tako i bude. Zakon je zakon. Ako je neko iznad zakona, onda nista napraviti necemo.

ivan78bg

pre 9 godina

Ministar izgleda da je pusten niz vodu.Ebg nije im uspelo da zataskaju brljotine bate sad su se upleli ko pile u kucinu.Iz jedne lazi u drugu.Sve ce uraditi samo da narod ne vidi celokupne snimke incidenta.Ne bi me cudilo da na kraju nestanu snimci.

Silvester

pre 9 godina

Parada je režija, sukob policije i kobri je režija, ovo prepucavanje između instanci je režija. Sve su ovo glumci. Srbija je teatar. Udbaški bioskop koji traje 25 godina. Zadatak - mentalno potpuno iznuriti žrtvu - srpski narod - i odvratitit ga od svakog racionalnog političkog razmišljanja. Ogaditi mu politiku dok ga pljačkaju do biološkog nestanka. Ovakvo zlo svet nije video.

Nema sad podne ili zidne...

pre 9 godina

Ima jedna narodna poslovica koja može sasvim dobro da oslika trenutni položaj ministra odbrane Gašića:

"Dala baba paru da se u kolo uhvati; posle daje deset da se pusti, al' džaba, iz kola ne puštaju kad ti 'oćeš, već kad kolo stane!"

perke

pre 9 godina

Pa normalno i ne treba da mu da,ko je bre Sasa Jankovic da bi on mogao da trazi izvestaj od ministarstva odbrane,jos ce ispasti na kraju da ima veci pristup svemu no premijer ...

Arci

pre 9 godina

Zastitnik gradjana bi morao da zna da se bilo koja dokumenta koja se koriste u predistraznom postupku koriste ne mogu dati dok tuzilastvo ne odobri.

adi

pre 9 godina

Ministar vojni Gasic zasigurno ne drzi dokumente u dzepu da bi ih na zahtev omdusmana predao, ako se pomenuta dokumentacija nalazi u tuzilastvu onda g. Omdusman moze direktno da je trazi.

Zuja

pre 9 godina

Kakav dzumbus im pravi ombudsman oni misle da je ovo doba Milosevica pa pokusavaju da diktatorskim metodama rade kako njima odgovara. Sad pokusavaju i zastitnika gradjana da miniraju ali ne moze to tako. On je postavljen da ovakve brljotine ne mogu da se desavaju u demokratskom drustvu. Nije mi jasno zasto protiv brata premijera i brata od Malog nije podneta krivicna prijava za ometanje i napad na policiju? To ne bi nikako smeli da izostave, lepo se vidi na snimku onom skracenom kako gadja policiju sa flasom. Nadam se da ce isterati do kraja ovo mora svako dobiti ovde po zasluzi.

m

pre 9 godina

e moj Sasa... pa sta ta dva nesrecna pripadnika vojske mogu kad dobiju naredjenje da odrade nesto. posao je u oitanju a on je danas u nasoj zemlji kao suvo zlato, ako se izgubi nikad se vise nece naci! i opet krivicne prijave na pogresnu adresu. treba naci tog koji je izdao naredjenje i ong ko je to naredjenje trazio da se izda!!! pa ako imas m*da njih da tuzis!

mozda sam i priglup

pre 9 godina

hahahahahahahahahahahahaha, tako je, ne daj dok ne odobri tuzulastvo, hahahahahahahahahahahahaha, e kako se samo setio dok ne odobri tizilastvo?

bilal

pre 9 godina

Pošto bahati čelnici SNS-a ne poštuju ni poslednje dve demokratske institucije u zemlji, Poverenika za informacije i Ombudsmana za ljudska prava, 'ajde lepo da krunišemo Premijera u kralja, jer i on vlada po principu "Etat c'est moi", a ove njegove mandarine u dvorsku svitu, pa da lepo čekamo neku našu "buržoasku revoluciju".

rajka

pre 9 godina

а кобајаги да дан параде када је безбедност подигнута на навиши ниво, они пошли пешке код маме и тате на ручак. ма види молом те. Вређа интелегенцију

neverovatno

pre 9 godina

Kada se ministri ovako igraju sa zaštitnikom prava građana, šta li tek rade nama običnim građanima.
Igraju se velikih ministara, a u stvari su samo neuki diktatori. Na žalost svih nas, sada su na vlasti.

Obrad Savčić

pre 9 godina

@roxi: Pa ako je taj "pametni čovek" kako je izjavio podneo krivične prijave protiv pripadnika vojske koji su očestvovali u poznatom incidentu , onda se postavlja pitanje na osnovu čeka je podneo te krivične prijave , ako sada traži podatke od VBA.

repus

pre 9 godina

опет наша драга војска нешто муља на штету народа и државе а сигуран показатељ је то чим се понавља да народ србије највише верује војсци добра стара поштапалица да се покрије јавашлук зар после свих издаја народа и државе деведесетих и што их је ловачко друштво из словеније отерало народ још има поверења у вас господо војна баш као и у спц где год је густо бежалисте ви и спц барабар раме уз раме греота и срамота

kizoni

pre 9 godina

Jankovic bi trebao da postuje zakon jer odredjena procedura postoji, a on je ocigledno umislio da je iznad zakona i daje sebi mnogo za pravo.

Cile

pre 9 godina

Daćeš, daćeš Gašiću a onda... Dovidjorno! Keramičar se zaneo, misli da može da radi šta mu se prohte. Pokušao je da poplaši gospodina Jankovića uličarskim prozivkama ali, ne ide. Jankoviću, teraj ga do kraja, u sitna crevca.

debeo

pre 9 godina

Ko je bre ovaj Janković da ispituje pripadnike VBA, zaštitnik gradjana pravo je pitanje koga on tu štiti, isprebijaše ljude a on štiti policajce.

Janković se postavlja kao policajac, tužilac, sudija,vodi se sudski postupak, sud će utvrdi ko je kriv, a ne Janković da deli pravdu, jedno pitanje kolilo je dugo zaštitnik gradjana, neka kaže jednu osobu koju je zaštitio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 27. januar 2015 23:17)
-------
Brate, pa ti čak nisi ni sns bot, nego je ovo stvarno tvoj stav...strasno!

4 banane umesto 4 ocila

pre 9 godina

Podrska Jankovicu! Bojim se za njega jer je dirnuo u ossinje gnezdo u kojem presudan uticaj ima jedna svetska sila sa istoka. A ministar nece smeti da odgovori na ova pitanja jer bi ga totalno raskrinkala, vec ce da prica svoju praznu pricu. Ostavke!

gradinar

pre 9 godina

Vrhunsko dostignuće ovog ministra je to što se najviše ulaguje Vučiću. U tome je pobedio sve druge ministre, čak je jači i od Stefanovića, samo je nekako siroviji...

Fugovanje

pre 9 godina

Bilo gde u normalnoj civilizovanoj zemlji se daje ostvka gospodine ministre Gasicu a oni koji su vas postavili moraju iz moralnih razloga da daju ostvke.Rezime..zbog ovoga mora da padne vlada ali svi mi pamtimo ko ste i sta ste svi vi bili proteklih decenija znamo da od toga nema nista...Tezak poraz premijera i njegove vlade...Ostavke...

sakupljac minusa

pre 9 godina

Gospodine Jankovicu, molim Vas Isterajte za cast Žandarmerije do kraja. Postavljajte im pitanja i potpitanja, idite u detalje, naterajte ih da im bude neprijatno i da shvate kolike su neznalice i izdajnici, jer Vi ste gospodin i pravi patriota, za sve ove priucene ministre.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

A sad svi botovi po stiropor i na protest, tako se cuvaju zanatlije-ministri i AV, cucite na njemu dok ne istrajete.
Sta hoce ovaj Jankovic, da se radi po zakonu, e nedajte.

SAMO BAHATO

pre 9 godina

Molim B92 da gospodina Jankovica i mr. Keramicara pozovu na jedan duel da vidimo ko ce prvi da popusti. Verovatno cete imati najvecu gledanost taj dan.

gandra

pre 9 godina

Svaki državni organ MORA da dostavi tražene informacije Zastitniku gradjana to i jeste svrha njegove funkcije..što neko napisa u jednom komentaru,oni prošli nisu bili žuti nego zlatni za ove sada!

laik

pre 9 godina

Kako ce problem biti resen? Pa isto kako je resen problem sa doktoratom ministra policije. Zvanicno on je doktor, nezvanicno je to sto je. Znaci presudite po potrebi. Isto ce biti i u ovom slucaju, zvanicno nije bilo krsenja zakona, nezvanicno zavisi kako za koga. Mene samo zanima da li su i Malog cuvali pripadnici zmije naocarke.

perkan

pre 9 godina

Smesno i tuzno.I kako da se promeni srbija kada uvek ista prica.Vucic je izjavio da ko neda dokumenta Ombudsmanu da je kriv,a ministar Gasic prica drugu pricu.Narod vidi sve :).

pule

pre 9 godina

U principu i NE TREBA DA DA dokumenta ali se ovde OCIGLEDNO radi o zloupotrebi,zapravo BIZARNOSTI zasnovanoj na radnom mestu datog ministra!
Dakle prevedeno-postavicu te za minista ali ti radi nesto i za mene-ovo OCIGLEDNO nema veze sa RADOM SLUZBE koja MORA da bude zasnovana na tajnosti i nezavisnosti-a BAS TO nezavisnost je ZAVISNA!

stručnjaci za bedu i propast

pre 9 godina

Ako ne daš gospodine Gašicu tražena dokumenta, onda je to samovolja napredne stranke ili DIKTATURA vlasti! Ti "ministre" moraš dati ta dokumenta na uvid! U pitanju su nedozvoljene radnje podzemnih (tajnih) službi i vojske i policije.
I ovo ponašanje dovoljan je razlog da i ti i Stefanović momentalno podnesete ostavke, a sa vama i dečko sa napućenim usnama.

milko

pre 9 godina

Nije Janković iznad zakona, i ako je procedura takva da davanje dokumenata Jankoviću mora da odobri tužilaštvo, onda se ta procedura mora ispoštovati, a ne da ombudsman odmah diže galamu.

BOSILJKA - 48 RU

pre 9 godina

Mislim da je ministar Vojske Srbije Bratislav Gasic potpuno u pravu kada je odgovorio Sasi Jankovic da ce dokumenta dobiti kada to Tuzilastvo odobri. Cini mi se da Sasa Jankovic ne prestaje da se mesa u nesto sto nije njegov posao. On je zaztitnik prava gradjana i samo bi trebalo da brine o svim gradjanima Srbije. takodje se postavlja pitanje sta je Sasa Jankovic radio do sada. Sto ranije nije trazio dokumenta.

Brusko 5

pre 9 godina

Procedura mora da se ispostuje ne znam cemu se stvorila tolika fama i polemika, sve ce se resiti, a u ostalom ja mislim da ima mnogo prioritetnijih stvri sada od toga.

Sara

pre 9 godina

Kladim se da su dosijei ova dva pripadnika VBA cistiji nego dosijei svih 7 zandarma zajedno.U rad vojske ne sumnjam,niti sam ikad sumnjala,ali o Zandarmeriji nemam uopste lepo misljenje.Vojska nikada nije ugrozavala drzavu,sto se za pojedine pripadnike policije ne bi moglo reci.

GJ

pre 9 godina

Sobzirom da su dokumenta predata tuzilastvu,Gasicu tu vise nema indirencije.A Jankovic neka se obrati tuzilastvu da mu isto da trazena dokumenta.Ali cisto sumnjam da ce ih dobiti do okoncanja postupka,jer dok se sve ne ispita tuzilastvo ne deli dokumenta.

Milos

pre 9 godina

Vojnik ce uvek bez pogovora izvrsiti naredjenje i nece prokraciti ovlascenja koja ima.Dok sa druge strane policija cesto primenjuje nedozvoljenu silu.Ima toliko slucajeva gde je policija "zalazala" pa se Jankovic nikada nije time pozabavio.Jasno je da udara na najstabilniji stub drzave,a to je vojska.

Lenka

pre 9 godina

Nema tu šta pridruživanja optužnici. Za bilo koje pokretanje optužbe moraju se imati adekvatni dokazi kao i dokumentacija spremna da bi bilo osnova za pokretanje odnosno pridruživanje nekoj optužbi.

Renata

pre 9 godina

Ovo je čista situacija koja pokazuje najveće licemerje Saše Jankovića, pa se onda zapitajmo ko radi u službi zađtitnika građana.

Jumping Jack

pre 9 godina

Nečuveno, Saša Janković se stavlja ispred svih službi i zahteva podatke bez pardona! Trebalo bi preispitati njegovu ulogu u ovoj ujdurmi, ima tu sumnjivih stvari...

Marko

pre 9 godina

Ko je bre ovaj Janković da ispituje pripadnike VBA, zaštitnik gradjana pravo je pitanje koga on tu štiti, isprebijaše ljude a on štiti policajce.

Janković se postavlja kao policajac, tužilac, sudija,vodi se sudski postupak, sud će utvrdi ko je kriv, a ne Janković da deli pravdu, jedno pitanje kolilo je dugo zaštitnik gradjana, neka kaže jednu osobu koju je zaštitio.

delta

pre 9 godina

Podrska Jankovicu.Ako kazemo da hocemo bolju Srbiju,onda moramo ciniti da tako i bude. Zakon je zakon. Ako je neko iznad zakona, onda nista napraviti necemo.

roxi

pre 9 godina

prijatno sam iznenadjena, jer nisam znala da ima ijedan pametan covek na nekoj znacajnoj funkciji u srbiji. ima nade ipak za ovu zemlju, ali se bojim za gospodina.

m

pre 9 godina

e moj Sasa... pa sta ta dva nesrecna pripadnika vojske mogu kad dobiju naredjenje da odrade nesto. posao je u oitanju a on je danas u nasoj zemlji kao suvo zlato, ako se izgubi nikad se vise nece naci! i opet krivicne prijave na pogresnu adresu. treba naci tog koji je izdao naredjenje i ong ko je to naredjenje trazio da se izda!!! pa ako imas m*da njih da tuzis!

Silvester

pre 9 godina

Parada je režija, sukob policije i kobri je režija, ovo prepucavanje između instanci je režija. Sve su ovo glumci. Srbija je teatar. Udbaški bioskop koji traje 25 godina. Zadatak - mentalno potpuno iznuriti žrtvu - srpski narod - i odvratitit ga od svakog racionalnog političkog razmišljanja. Ogaditi mu politiku dok ga pljačkaju do biološkog nestanka. Ovakvo zlo svet nije video.

Nema sad podne ili zidne...

pre 9 godina

Ima jedna narodna poslovica koja može sasvim dobro da oslika trenutni položaj ministra odbrane Gašića:

"Dala baba paru da se u kolo uhvati; posle daje deset da se pusti, al' džaba, iz kola ne puštaju kad ti 'oćeš, već kad kolo stane!"

ivan78bg

pre 9 godina

Ministar izgleda da je pusten niz vodu.Ebg nije im uspelo da zataskaju brljotine bate sad su se upleli ko pile u kucinu.Iz jedne lazi u drugu.Sve ce uraditi samo da narod ne vidi celokupne snimke incidenta.Ne bi me cudilo da na kraju nestanu snimci.

sincitybg

pre 9 godina

nisam bot al isuvise veliki pritisak na ministra Gasica, ovolika pitanja je verujem da on pola od toga nije razumeo a kamoli kakav mu se papir trazi, ipak je ovo terminologija koju on u svojoj karijeri nije cuo

Vladan

pre 9 godina

Ovo drvo neslobode treba lomiti, lomiti dok se ne slomi. Zato Jankoviću imaš punu podršku svih slobodomislećih ljudi, kao i svih koji ovu zemlju vole bez ikakvog ličnog interesa. SAMO NAPRED.

Zoran

pre 9 godina

Postovani gospodiner Gasicu, ministre odbrane, to sto vi mozete ili ne mozete nije stvar vase slobodne volje niti volje bilo koga u tuzilastvu, to je stvar zakona ! Prema tome, od vas se ocekuje da odgovorite na osnovu kog clana zakona, i kojeg zakona, je odredjeno vase postupanje, bilo kakvo da je ono ! Ukoliko ste postupili mimo zakona, odmah podneskite ostvaku !

mozda sam i priglup

pre 9 godina

hahahahahahahahahahahahaha, tako je, ne daj dok ne odobri tuzulastvo, hahahahahahahahahahahahaha, e kako se samo setio dok ne odobri tizilastvo?

Torente

pre 9 godina

Gasicu, pakuj kofere.Dobro ces proci ako i protiv tebe ne krenu tuzbe. Covece pa ti si uvukao celu zemlju u problem. Ocigledno nisi dorastao zadatku. To sto stitis, navodno, sefa je magareca usluga. Vucic garantovano nije trazio od tebe da se ovako postavis. Moras jos da ucic za "LIGU IZUZETNIH DZENTLMENA". Zelim ti srecu jer put do pakla je poplocan dobrim namerama.

Marko

pre 9 godina

Svaka čast Vučiću, za samo nekoliko meseci uverio je sve nepismene i zatucane gradjane da je on taj koji ce uneti promene i stvoriti od Srbije bolje drustvo. Misleći narod uočava da se ovde nažalost ništa ne menja.

bilal

pre 9 godina

Pošto bahati čelnici SNS-a ne poštuju ni poslednje dve demokratske institucije u zemlji, Poverenika za informacije i Ombudsmana za ljudska prava, 'ajde lepo da krunišemo Premijera u kralja, jer i on vlada po principu "Etat c'est moi", a ove njegove mandarine u dvorsku svitu, pa da lepo čekamo neku našu "buržoasku revoluciju".

sakupljac minusa

pre 9 godina

Gospodine Jankovicu, molim Vas Isterajte do kraja. Postavljajte im pitanja i potpitanja, idite u detalje, naterajte ih da im bude neprijatno i da shvate kolike su neznalice, jer Vi ste gospodin za sve ove priucene ministre.

Boginja Santos

pre 9 godina

Ko te ne zna - srecan je. Onog dana kada si postao ministar sve je bilo jasno: Da ratujemo siguno necemo, dakle, Kosovo otpisano. Tvoja mirnodopska uloga, trgovacko - lovacka. U mraku i mutnom. I medijsko - cinkaroska. Trgovac informacijama i imovinom javnog porekla. Klasika.

Duci0167

pre 9 godina

Gasicu trebalo malo vremena da smisli ovo baronisanje! Ajde jedan na jedan gdine Gasicu sa Jankovicem pa da vidi cela Srbija kakvim intelektualnim i pravnim sposobnostima raspolazete. Banda!

zimzeleni

pre 9 godina

Jedna topla preporuka za ministra: prvo da pazljivo procita zakone. Lepo pise da zastitnik ima prava da pokrene zaseban postupak i da je duzan da dostavi dokumenta. Ovo je potpuno ludilo kako neki ljudi rade. Maltene se uvredio:)

rajka

pre 9 godina

а кобајаги да дан параде када је безбедност подигнута на навиши ниво, они пошли пешке код маме и тате на ручак. ма види молом те. Вређа интелегенцију

neverovatno

pre 9 godina

Kada se ministri ovako igraju sa zaštitnikom prava građana, šta li tek rade nama običnim građanima.
Igraju se velikih ministara, a u stvari su samo neuki diktatori. Na žalost svih nas, sada su na vlasti.

repus

pre 9 godina

опет наша драга војска нешто муља на штету народа и државе а сигуран показатељ је то чим се понавља да народ србије највише верује војсци добра стара поштапалица да се покрије јавашлук зар после свих издаја народа и државе деведесетих и што их је ловачко друштво из словеније отерало народ још има поверења у вас господо војна баш као и у спц где год је густо бежалисте ви и спц барабар раме уз раме греота и срамота

sasar

pre 9 godina

Ministar Gašić kaže da dokumentaciju koju traži ombudsman Saša Janković ne može da dostavi bez saglasnosti Tužilaštva.
Tužilaštvo se oglasilo povodom pomenutog slučaja i naglašava da ono ne može dostaviti dokumentaciju Jankoviću dok vojne službe to ne odobre, jer je ta dokumentacija vlasništvo vojske a ne Tužilaštva.

Cile

pre 9 godina

Daćeš, daćeš Gašiću a onda... Dovidjorno! Keramičar se zaneo, misli da može da radi šta mu se prohte. Pokušao je da poplaši gospodina Jankovića uličarskim prozivkama ali, ne ide. Jankoviću, teraj ga do kraja, u sitna crevca.

debeo

pre 9 godina

Ko je bre ovaj Janković da ispituje pripadnike VBA, zaštitnik gradjana pravo je pitanje koga on tu štiti, isprebijaše ljude a on štiti policajce.

Janković se postavlja kao policajac, tužilac, sudija,vodi se sudski postupak, sud će utvrdi ko je kriv, a ne Janković da deli pravdu, jedno pitanje kolilo je dugo zaštitnik gradjana, neka kaže jednu osobu koju je zaštitio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 27. januar 2015 23:17)
-------
Brate, pa ti čak nisi ni sns bot, nego je ovo stvarno tvoj stav...strasno!

pule

pre 9 godina

U principu i NE TREBA DA DA dokumenta ali se ovde OCIGLEDNO radi o zloupotrebi,zapravo BIZARNOSTI zasnovanoj na radnom mestu datog ministra!
Dakle prevedeno-postavicu te za minista ali ti radi nesto i za mene-ovo OCIGLEDNO nema veze sa RADOM SLUZBE koja MORA da bude zasnovana na tajnosti i nezavisnosti-a BAS TO nezavisnost je ZAVISNA!

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

A sad svi botovi po stiropor i na protest, tako se cuvaju zanatlije-ministri i AV, cucite na njemu dok ne istrajete.
Sta hoce ovaj Jankovic, da se radi po zakonu, e nedajte.

Fugovanje

pre 9 godina

Bilo gde u normalnoj civilizovanoj zemlji se daje ostvka gospodine ministre Gasicu a oni koji su vas postavili moraju iz moralnih razloga da daju ostvke.Rezime..zbog ovoga mora da padne vlada ali svi mi pamtimo ko ste i sta ste svi vi bili proteklih decenija znamo da od toga nema nista...Tezak poraz premijera i njegove vlade...Ostavke...

gandra

pre 9 godina

Svaki državni organ MORA da dostavi tražene informacije Zastitniku gradjana to i jeste svrha njegove funkcije..što neko napisa u jednom komentaru,oni prošli nisu bili žuti nego zlatni za ove sada!

4 banane umesto 4 ocila

pre 9 godina

Podrska Jankovicu! Bojim se za njega jer je dirnuo u ossinje gnezdo u kojem presudan uticaj ima jedna svetska sila sa istoka. A ministar nece smeti da odgovori na ova pitanja jer bi ga totalno raskrinkala, vec ce da prica svoju praznu pricu. Ostavke!

perke

pre 9 godina

Pa normalno i ne treba da mu da,ko je bre Sasa Jankovic da bi on mogao da trazi izvestaj od ministarstva odbrane,jos ce ispasti na kraju da ima veci pristup svemu no premijer ...

laik

pre 9 godina

Kako ce problem biti resen? Pa isto kako je resen problem sa doktoratom ministra policije. Zvanicno on je doktor, nezvanicno je to sto je. Znaci presudite po potrebi. Isto ce biti i u ovom slucaju, zvanicno nije bilo krsenja zakona, nezvanicno zavisi kako za koga. Mene samo zanima da li su i Malog cuvali pripadnici zmije naocarke.

SAMO BAHATO

pre 9 godina

Molim B92 da gospodina Jankovica i mr. Keramicara pozovu na jedan duel da vidimo ko ce prvi da popusti. Verovatno cete imati najvecu gledanost taj dan.

gradinar

pre 9 godina

Vrhunsko dostignuće ovog ministra je to što se najviše ulaguje Vučiću. U tome je pobedio sve druge ministre, čak je jači i od Stefanovića, samo je nekako siroviji...

perkan

pre 9 godina

Smesno i tuzno.I kako da se promeni srbija kada uvek ista prica.Vucic je izjavio da ko neda dokumenta Ombudsmanu da je kriv,a ministar Gasic prica drugu pricu.Narod vidi sve :).

sakupljac minusa

pre 9 godina

Gospodine Jankovicu, molim Vas Isterajte za cast Žandarmerije do kraja. Postavljajte im pitanja i potpitanja, idite u detalje, naterajte ih da im bude neprijatno i da shvate kolike su neznalice i izdajnici, jer Vi ste gospodin i pravi patriota, za sve ove priucene ministre.

stručnjaci za bedu i propast

pre 9 godina

Ako ne daš gospodine Gašicu tražena dokumenta, onda je to samovolja napredne stranke ili DIKTATURA vlasti! Ti "ministre" moraš dati ta dokumenta na uvid! U pitanju su nedozvoljene radnje podzemnih (tajnih) službi i vojske i policije.
I ovo ponašanje dovoljan je razlog da i ti i Stefanović momentalno podnesete ostavke, a sa vama i dečko sa napućenim usnama.

adi

pre 9 godina

Ministar vojni Gasic zasigurno ne drzi dokumente u dzepu da bi ih na zahtev omdusmana predao, ako se pomenuta dokumentacija nalazi u tuzilastvu onda g. Omdusman moze direktno da je trazi.

Zuja

pre 9 godina

Kakav dzumbus im pravi ombudsman oni misle da je ovo doba Milosevica pa pokusavaju da diktatorskim metodama rade kako njima odgovara. Sad pokusavaju i zastitnika gradjana da miniraju ali ne moze to tako. On je postavljen da ovakve brljotine ne mogu da se desavaju u demokratskom drustvu. Nije mi jasno zasto protiv brata premijera i brata od Malog nije podneta krivicna prijava za ometanje i napad na policiju? To ne bi nikako smeli da izostave, lepo se vidi na snimku onom skracenom kako gadja policiju sa flasom. Nadam se da ce isterati do kraja ovo mora svako dobiti ovde po zasluzi.

Obrad Savčić

pre 9 godina

@roxi: Pa ako je taj "pametni čovek" kako je izjavio podneo krivične prijave protiv pripadnika vojske koji su očestvovali u poznatom incidentu , onda se postavlja pitanje na osnovu čeka je podneo te krivične prijave , ako sada traži podatke od VBA.

Arci

pre 9 godina

Zastitnik gradjana bi morao da zna da se bilo koja dokumenta koja se koriste u predistraznom postupku koriste ne mogu dati dok tuzilastvo ne odobri.

kizoni

pre 9 godina

Jankovic bi trebao da postuje zakon jer odredjena procedura postoji, a on je ocigledno umislio da je iznad zakona i daje sebi mnogo za pravo.

BOSILJKA - 48 RU

pre 9 godina

Mislim da je ministar Vojske Srbije Bratislav Gasic potpuno u pravu kada je odgovorio Sasi Jankovic da ce dokumenta dobiti kada to Tuzilastvo odobri. Cini mi se da Sasa Jankovic ne prestaje da se mesa u nesto sto nije njegov posao. On je zaztitnik prava gradjana i samo bi trebalo da brine o svim gradjanima Srbije. takodje se postavlja pitanje sta je Sasa Jankovic radio do sada. Sto ranije nije trazio dokumenta.

Renata

pre 9 godina

Ovo je čista situacija koja pokazuje najveće licemerje Saše Jankovića, pa se onda zapitajmo ko radi u službi zađtitnika građana.

Jumping Jack

pre 9 godina

Nečuveno, Saša Janković se stavlja ispred svih službi i zahteva podatke bez pardona! Trebalo bi preispitati njegovu ulogu u ovoj ujdurmi, ima tu sumnjivih stvari...

GJ

pre 9 godina

Sobzirom da su dokumenta predata tuzilastvu,Gasicu tu vise nema indirencije.A Jankovic neka se obrati tuzilastvu da mu isto da trazena dokumenta.Ali cisto sumnjam da ce ih dobiti do okoncanja postupka,jer dok se sve ne ispita tuzilastvo ne deli dokumenta.

Sara

pre 9 godina

Kladim se da su dosijei ova dva pripadnika VBA cistiji nego dosijei svih 7 zandarma zajedno.U rad vojske ne sumnjam,niti sam ikad sumnjala,ali o Zandarmeriji nemam uopste lepo misljenje.Vojska nikada nije ugrozavala drzavu,sto se za pojedine pripadnike policije ne bi moglo reci.

Lenka

pre 9 godina

Nema tu šta pridruživanja optužnici. Za bilo koje pokretanje optužbe moraju se imati adekvatni dokazi kao i dokumentacija spremna da bi bilo osnova za pokretanje odnosno pridruživanje nekoj optužbi.

milko

pre 9 godina

Nije Janković iznad zakona, i ako je procedura takva da davanje dokumenata Jankoviću mora da odobri tužilaštvo, onda se ta procedura mora ispoštovati, a ne da ombudsman odmah diže galamu.

Milos

pre 9 godina

Vojnik ce uvek bez pogovora izvrsiti naredjenje i nece prokraciti ovlascenja koja ima.Dok sa druge strane policija cesto primenjuje nedozvoljenu silu.Ima toliko slucajeva gde je policija "zalazala" pa se Jankovic nikada nije time pozabavio.Jasno je da udara na najstabilniji stub drzave,a to je vojska.

Brusko 5

pre 9 godina

Procedura mora da se ispostuje ne znam cemu se stvorila tolika fama i polemika, sve ce se resiti, a u ostalom ja mislim da ima mnogo prioritetnijih stvri sada od toga.