Petak, 28.11.2014.

13:56

Vučić 10. decembra u poseti Rimu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dobio je poziv predsednika Vlade Italije Matea Rencija da 10. decembra poseti Italiju, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ 10. decembra u poseti Rimu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Panta

pre 9 godina

Dobro je da Vlada forsira proširenje saradnje sa zemljama koje su inače najbliže našoj ekonomiji, jer tu i postoji najveći prostor za proširenje ekonomske saradnje!

Zlatko

pre 9 godina

Italijani su drugi po značaju investiranja u Srbiji. Verujem da će i ova poseta inicirati bar još neku investiciju. Svaki novi susret unapređuje saradnju. mentaliteti su nam slični, možemo da sarađujemo u različitim oblastima.

KING

pre 9 godina

Premijer je jedini politicar posle Tita koji je stekao ogroman rejting kod stranih drzavnika , sto je veoma pohvalno , svaka poseta nekoj stranoj zemlji ce nam biti od velike koristi , veoma je vazno da se odrzavaju bilateralni odnosi izmedju nas i Italije!

anči

pre 9 godina

Poziv od Italijanskog Premijera je stigao kao dokaz Vucicevog zalaganja za dobru saradnju sa svima i rada u interesu svoje drzave. Jos da imamo vise Vucica gde bi nam bio kraj

Vladan

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vucic ima veliko postovanje medju najrazvijenijim zemljama Evrope. Dok god bude tako Srbija ne mora da brine za svoju buducnost.

Jelena

pre 9 godina

Nas premijer nastavlja sa spoljnotrgovinskom politikom okrenutoj odrzavanju dobrih odnosa sa svim zemljama clanicama EU, i privlacenju investicija ka pokretanju nase privrede i ekonomije!

Higija

pre 9 godina

Stižu nam nove investicije, a saradnja sa Italijanima se potpuno ojačava. Aleksandar Vučić je jedini premijer koji može da izvuče maksimum iz pregovora i traži da Srbija bude prihvaćena u EU. Italijani i trebaju da pomognu Srbiji da što pre reforme budu srovedene kako treba. Srbiji su potrebne nove investicije.

Higija

pre 9 godina

Stižu nam nove investicije, a saradnja sa Italijanima se potpuno ojačava. Aleksandar Vučić je jedini premijer koji može da izvuče maksimum iz pregovora i traži da Srbija bude prihvaćena u EU. Italijani i trebaju da pomognu Srbiji da što pre reforme budu srovedene kako treba. Srbiji su potrebne nove investicije.

mara

pre 9 godina

Italija i Srbija ostvaruju odličnu bilateralnu saradnju, a posebno treba istaći da Italija predstavlja jednog od glavnih zagovornika evropskog puta Srbije u EU

Fantom

pre 9 godina

Aktuelna vlast intenzivno radi na razvijanju odnosa i saradnje sa stranim zemljama, a to je zaista za svaku pohvalu. Definitivno moramo nastaviti saradnju sa Italijom i u narednom periodu, jer samo tako možemo očekivati boljitak naše zemlje.

Popecatelj

pre 9 godina

Nastavak dobre privredne saradnje i prosirenje obima trgovinske razmene treba i mora da bude prioritet tokom ove posete,jer Italija spada u red najvecih investitora u Srbiji

Mirković

pre 9 godina

Vučić je u poslednjih nekoliko meseci u međunarodnim odnosima izgradio jednu poziciju Srbije koja je odličnai koja se sada prepoznaje sa poštovanjem, a to nam mislim donosi dosta pomoći da se ove reforme izguraju do samog kraja.

Strahinja

pre 9 godina

Šteta je što mediji pridaju toliko značaja njemu, a to je zato što teže nekoj senzaciji. Gde god se pojavi neka budala mediji vole da to snime i prikažu jer narod voli tako nešto da pogleda. Takođe se vidi da sarađuje sa određenim hrvatskim interesnim grupama.

Merlin

pre 9 godina

Nadam se da ce Vucic iskoristiti odlazak u Italiju za pregovore sa potencijalnim investitorima. Svaka stana investicija nam je dorodosla.

Rada Sladakovic

pre 9 godina

Posle Nemacke, Italija nam je najvazniji spoljno-politicki i privredni saradnik. I zato prijateljske odnose sa Italijom treba nastaviti i prosirivati. Posto sad vec znamo da ce nam sledeca godina biti veoma teska ali ako bude saradnja sa Italijom na najvisem nivou mislim da ce lakse prebroditi narednu godinu..

jakov

pre 9 godina

Saradnja sa evropskim zemljama je jako vazna za ekonomski razvoj nase drzave. Premijer je svu paynju usmerio ka tome, jer su investicije i podrska Italije, neophodni.

Miroslav Dim.

pre 9 godina

Vucic, na celu vlade, belezi dobre rezulate u spoljnoj politici, i kao sto vidimo znatno popravlja polozaj Srbije u svetu, i dogovara saradnju u mnogim oblastima.

AVRAM - AVRAMOVIC

pre 9 godina

Naravfno da pokrenute mere stednje i reforme koje se sprovode trenutno u nasoj zemlji moraju biti pracene i povecanjem stranih investicija i jacanjem ekonomije. Vlada na celu sa Aleksandrom Vucic ocito ne gubi vreme intezivno radi na poboljsanju ekonomske situacije u srpskoj privredi. Italija je pouzdan partner u svakom pogledu Srbije na evropskom putu. Podrska Italije je svakako dobra dosla i jos nekih zemalja, koje na pravi nacin razumeju proces prosirenja, od koristi je ne samo Srbiji već i EU.

VladaR

pre 9 godina

Pored Berlina i Pariza, Rim je najvazniji grad EU. Pored ekonomskih pitanja posetu Rimu treba iskoristiti i za druge stvari, pocevsi od podrske Italije prikljucenju Srbije EU pa do kulture. Premijer svojim stavom pokazuje da je politika prikljucenja EU ispravna uz maksimalno postovanje partnerstva sa Rusijom, UAE, Kinom i dr. zemljama.

sole

pre 9 godina

U nasem je interesu da izgradimo sto bolje odnose sa Italijom. Njihova pčodrska je jako vazna za dalji napredak naseg ekonomskog sistema.

Magdalena

pre 9 godina

Italijani su videli da se premijer Vucic zalaze za dobru saradnju sa svima,da radi u interesu svoje drzave,pa shodno tome je i doslo do poziva.Sbiji je svaka saradnja dobrodosla,narocito sada kada se sprovode reforme.U ovoj poseti vec vidim i dovodjenje novih investitora u Srbiju.

likija

pre 9 godina

Mislim da je ovo dobar pocetak dugorocne saradnje sa Italijom. Ipak smo uspeli da pridobijemo poverenje italijanskih zvanicnika i na taj nacin obezbedimo bolju buducnost na ekonomskom planu.

Teo123

pre 9 godina

Poziv koji je došao iz Italije je pokazatelj da Vučića i politiku koju sprovodi u Italiji uvažavaju i podržavaju. Dobri odnosi između Srbije i Italije, ovom posetom sigurno će biti još više učvršćeni, a Vučić će najverovatnije i prezentovati potencijale koje Srbija poseduje, radi privlačenja novih investitora iz Italije.

elem

pre 9 godina

Postupci premijera zavredjuju medjunarodnu paznju. Inostrane firme su vec I izvesnoj meri zastupljnene na nasem podrucju. Podrska Italije je jako znacajna za dalji oporavak nase ekonomije.

Lazar

pre 9 godina

Ova poseta Premijera Vucica doprinece boljoj ekonomskoj saradnji Srbije i Italije,sto bi moglo dovesti nove investicije u Srbiju iz same Italije.

Avram

pre 9 godina

Samo jaki državnici kao što je naš premijer Aleksandar Vučić mogu biti cenjeni u svetu, a to svetski državnici dobro prepoznaju, i činjenica je da žele da unaprede saradnju sa Srbijom. Svaka čast premijeru na snazi koju poseduje, i volji da našu Srbiju izvede na pravi put.

sandrica

pre 9 godina

Nastavljamo da pokazujemo da Srbija zeli sto vise drzava za prijatelje u svetu i da jeste zemlja otvorena za saradnje sa svima koji su prijateljski nastrojeni prema njoj!

Vikinzi 5

pre 9 godina

Nisu svi negativni prema nama ima i drzava koje hoce da saradjuju sa nama i koje imaju sta da ponude, ali isto tako da prihvate i nasu ponudu.

nina

pre 9 godina

Italija je pouzdan partner Srbije na evropskom putu. Podrška Italije i još nekih zemalja, koje na pravi način razumeju proces proširenja, od koristi je ne samo Srbiji već i EU, bez obzira na poruke da li će se proces proširenja nastaviti za pet, sedam ili tri godine.

akim

pre 9 godina

Imati dobre odnose sa sto vise zemlja u svetu je kljuc uspeha svake danasnje uspesne drzave,jer nikada ne znate kada vam neko od njih moze zatrebati ili pomoci u nekoj odredjenoj situaciji.

Barkly

pre 9 godina

Intezivna diplomatska aktivnost je izuzetno važna naročito sa zemljama poput Italije sa kojima imamo najveću robnu razmenu i sa kojima tradicionalno imamo i dobru političku saradnju!

Brusko 5

pre 9 godina

Nisu svi negativni prema nama ima i drzava koje hoce da saradjuju sa nama i koje imaju sta da ponude, ali isto tako da prihvate i nasu ponudu.

Maggy

pre 9 godina

Pokrenute mere štednje i reforme koje se sprovode moraju biti praćene i povećanjem stranih investicija i jačanem ekonomije!Vlada očito ne gubi vreme intezivno se radi na poboljšanju ekonomske situacije u srpskoj privredi!

Gane87

pre 9 godina

Dobra diplomatska politika znaci saradnju sa svima.
Poseta Rimu jako je vazna kao sto je Italija nas znacajan partner, a dva dana kasnije
samit uz ucesce Kine u Beogradu. Svaka cast na toj politici.

Srđan V.

pre 9 godina

Po mom skromnom mišljenju ovo je poruka Srbiji da može da očekuje bolju i čvršču saradnju sa Italijom. Zvaničnici Italije su uvek bili prijateljski nastrojeni tokom puta Srbije ka EU i podržavali nas, ovo je prilika da produbimo diplomatsku i ekonomsku saradnju.

Zaza

pre 9 godina

Samo prateći intezitet Vučićevih poseta najznačajnijim evropskim ekonomijama, vidimo da se izuzetno ozbiljno shvataju započete reforme i da štednja neće ostati usamljena mera tih reformi već je u stopu prati i ekonomija koja je ključna za uspeh planiranih reformi!

Jagoda

pre 9 godina

Konačno dočekasmo da nas zovu, a ne da vučemo za rukav. To što premijer dobija srdačne pozive iz celog sveta, jasan je znak da Vlada vodi ispravnu politiku i da Srbija ide napred!

LBJ

pre 9 godina

Ziva diplomatska aktivnost naseg premijera se nastavlja. Ne treba da dozvoli da ga ista poremeti u planu koji je zacrtao, a to je izlazak Srbije iz krize.

Smokvica

pre 9 godina

Sećam se kad je jedan poljoprivredni kombinat sa juga koji je od 2000-te na ovamo uništen, po milion tegli raznih proizvoda iz dela tople prerade izvozio u Italiju i Nemačku! To vreme se polako vraća!

Miler

pre 9 godina

Odrzavanje dobrih odnosa sa sto vise zemalja veoma je znacajna za nasu zemlju i sigurno da ce nam takva prijateljstva znaciti u buducnosti!

mazke

pre 9 godina

Ne znam samo odakle mu snage da stalno ide negde,cas na istok,cas na zapad,uvek je u poslu i kamo lepe srece da se i ostali politicari bar upola toliko aktiviraju kao on,gde bi nam bio kraj..

Di Trevi

pre 9 godina

Poziv iz prijateljske Italije stiže kao podrška u pravi čas. Manje-više rezolucija, nisu u zaborav pali napori koje Vučić čini svakodnevno.

prot

pre 9 godina

Lepo je imati poptoru jedne susedske zemlje koja je vec clanica EU. Ozbiljnost I doslednost nasih fukncionera dovele su do toga da je stepen podrske popet na visi nivo.

kris82

pre 9 godina

Vodjenje dobre spoljne politike u ovom trenutku nam je najbitnije,jer na taj način razvijamo dobre veze i otvaramo mogućnosti za saradnju.Premijer svuda stiže i to nam donosi sve veći ugled.

Srđan V.

pre 9 godina

Po mom skromnom mišljenju ovo je poruka Srbiji da može da očekuje bolju i čvršču saradnju sa Italijom. Zvaničnici Italije su uvek bili prijateljski nastrojeni tokom puta Srbije ka EU i podržavali nas, ovo je prilika da produbimo diplomatsku i ekonomsku saradnju.

Di Trevi

pre 9 godina

Poziv iz prijateljske Italije stiže kao podrška u pravi čas. Manje-više rezolucija, nisu u zaborav pali napori koje Vučić čini svakodnevno.

Teo123

pre 9 godina

Poziv koji je došao iz Italije je pokazatelj da Vučića i politiku koju sprovodi u Italiji uvažavaju i podržavaju. Dobri odnosi između Srbije i Italije, ovom posetom sigurno će biti još više učvršćeni, a Vučić će najverovatnije i prezentovati potencijale koje Srbija poseduje, radi privlačenja novih investitora iz Italije.

Merlin

pre 9 godina

Nadam se da ce Vucic iskoristiti odlazak u Italiju za pregovore sa potencijalnim investitorima. Svaka stana investicija nam je dorodosla.

Zlatko

pre 9 godina

Italijani su drugi po značaju investiranja u Srbiji. Verujem da će i ova poseta inicirati bar još neku investiciju. Svaki novi susret unapređuje saradnju. mentaliteti su nam slični, možemo da sarađujemo u različitim oblastima.

Fantom

pre 9 godina

Aktuelna vlast intenzivno radi na razvijanju odnosa i saradnje sa stranim zemljama, a to je zaista za svaku pohvalu. Definitivno moramo nastaviti saradnju sa Italijom i u narednom periodu, jer samo tako možemo očekivati boljitak naše zemlje.

Popecatelj

pre 9 godina

Nastavak dobre privredne saradnje i prosirenje obima trgovinske razmene treba i mora da bude prioritet tokom ove posete,jer Italija spada u red najvecih investitora u Srbiji

Higija

pre 9 godina

Stižu nam nove investicije, a saradnja sa Italijanima se potpuno ojačava. Aleksandar Vučić je jedini premijer koji može da izvuče maksimum iz pregovora i traži da Srbija bude prihvaćena u EU. Italijani i trebaju da pomognu Srbiji da što pre reforme budu srovedene kako treba. Srbiji su potrebne nove investicije.

AVRAM - AVRAMOVIC

pre 9 godina

Naravfno da pokrenute mere stednje i reforme koje se sprovode trenutno u nasoj zemlji moraju biti pracene i povecanjem stranih investicija i jacanjem ekonomije. Vlada na celu sa Aleksandrom Vucic ocito ne gubi vreme intezivno radi na poboljsanju ekonomske situacije u srpskoj privredi. Italija je pouzdan partner u svakom pogledu Srbije na evropskom putu. Podrska Italije je svakako dobra dosla i jos nekih zemalja, koje na pravi nacin razumeju proces prosirenja, od koristi je ne samo Srbiji već i EU.

Magdalena

pre 9 godina

Italijani su videli da se premijer Vucic zalaze za dobru saradnju sa svima,da radi u interesu svoje drzave,pa shodno tome je i doslo do poziva.Sbiji je svaka saradnja dobrodosla,narocito sada kada se sprovode reforme.U ovoj poseti vec vidim i dovodjenje novih investitora u Srbiju.

LBJ

pre 9 godina

Ziva diplomatska aktivnost naseg premijera se nastavlja. Ne treba da dozvoli da ga ista poremeti u planu koji je zacrtao, a to je izlazak Srbije iz krize.

kris82

pre 9 godina

Vodjenje dobre spoljne politike u ovom trenutku nam je najbitnije,jer na taj način razvijamo dobre veze i otvaramo mogućnosti za saradnju.Premijer svuda stiže i to nam donosi sve veći ugled.

Rada Sladakovic

pre 9 godina

Posle Nemacke, Italija nam je najvazniji spoljno-politicki i privredni saradnik. I zato prijateljske odnose sa Italijom treba nastaviti i prosirivati. Posto sad vec znamo da ce nam sledeca godina biti veoma teska ali ako bude saradnja sa Italijom na najvisem nivou mislim da ce lakse prebroditi narednu godinu..

mara

pre 9 godina

Italija i Srbija ostvaruju odličnu bilateralnu saradnju, a posebno treba istaći da Italija predstavlja jednog od glavnih zagovornika evropskog puta Srbije u EU

Jagoda

pre 9 godina

Konačno dočekasmo da nas zovu, a ne da vučemo za rukav. To što premijer dobija srdačne pozive iz celog sveta, jasan je znak da Vlada vodi ispravnu politiku i da Srbija ide napred!

jakov

pre 9 godina

Saradnja sa evropskim zemljama je jako vazna za ekonomski razvoj nase drzave. Premijer je svu paynju usmerio ka tome, jer su investicije i podrska Italije, neophodni.

Gane87

pre 9 godina

Dobra diplomatska politika znaci saradnju sa svima.
Poseta Rimu jako je vazna kao sto je Italija nas znacajan partner, a dva dana kasnije
samit uz ucesce Kine u Beogradu. Svaka cast na toj politici.

akim

pre 9 godina

Imati dobre odnose sa sto vise zemlja u svetu je kljuc uspeha svake danasnje uspesne drzave,jer nikada ne znate kada vam neko od njih moze zatrebati ili pomoci u nekoj odredjenoj situaciji.

Lazar

pre 9 godina

Ova poseta Premijera Vucica doprinece boljoj ekonomskoj saradnji Srbije i Italije,sto bi moglo dovesti nove investicije u Srbiju iz same Italije.

anči

pre 9 godina

Poziv od Italijanskog Premijera je stigao kao dokaz Vucicevog zalaganja za dobru saradnju sa svima i rada u interesu svoje drzave. Jos da imamo vise Vucica gde bi nam bio kraj

Vladan

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vucic ima veliko postovanje medju najrazvijenijim zemljama Evrope. Dok god bude tako Srbija ne mora da brine za svoju buducnost.

Brusko 5

pre 9 godina

Nisu svi negativni prema nama ima i drzava koje hoce da saradjuju sa nama i koje imaju sta da ponude, ali isto tako da prihvate i nasu ponudu.

KING

pre 9 godina

Premijer je jedini politicar posle Tita koji je stekao ogroman rejting kod stranih drzavnika , sto je veoma pohvalno , svaka poseta nekoj stranoj zemlji ce nam biti od velike koristi , veoma je vazno da se odrzavaju bilateralni odnosi izmedju nas i Italije!

Miler

pre 9 godina

Odrzavanje dobrih odnosa sa sto vise zemalja veoma je znacajna za nasu zemlju i sigurno da ce nam takva prijateljstva znaciti u buducnosti!

Mirković

pre 9 godina

Vučić je u poslednjih nekoliko meseci u međunarodnim odnosima izgradio jednu poziciju Srbije koja je odličnai koja se sada prepoznaje sa poštovanjem, a to nam mislim donosi dosta pomoći da se ove reforme izguraju do samog kraja.

Avram

pre 9 godina

Samo jaki državnici kao što je naš premijer Aleksandar Vučić mogu biti cenjeni u svetu, a to svetski državnici dobro prepoznaju, i činjenica je da žele da unaprede saradnju sa Srbijom. Svaka čast premijeru na snazi koju poseduje, i volji da našu Srbiju izvede na pravi put.

nina

pre 9 godina

Italija je pouzdan partner Srbije na evropskom putu. Podrška Italije i još nekih zemalja, koje na pravi način razumeju proces proširenja, od koristi je ne samo Srbiji već i EU, bez obzira na poruke da li će se proces proširenja nastaviti za pet, sedam ili tri godine.

Maggy

pre 9 godina

Pokrenute mere štednje i reforme koje se sprovode moraju biti praćene i povećanjem stranih investicija i jačanem ekonomije!Vlada očito ne gubi vreme intezivno se radi na poboljšanju ekonomske situacije u srpskoj privredi!

Vikinzi 5

pre 9 godina

Nisu svi negativni prema nama ima i drzava koje hoce da saradjuju sa nama i koje imaju sta da ponude, ali isto tako da prihvate i nasu ponudu.

Barkly

pre 9 godina

Intezivna diplomatska aktivnost je izuzetno važna naročito sa zemljama poput Italije sa kojima imamo najveću robnu razmenu i sa kojima tradicionalno imamo i dobru političku saradnju!

Smokvica

pre 9 godina

Sećam se kad je jedan poljoprivredni kombinat sa juga koji je od 2000-te na ovamo uništen, po milion tegli raznih proizvoda iz dela tople prerade izvozio u Italiju i Nemačku! To vreme se polako vraća!

prot

pre 9 godina

Lepo je imati poptoru jedne susedske zemlje koja je vec clanica EU. Ozbiljnost I doslednost nasih fukncionera dovele su do toga da je stepen podrske popet na visi nivo.

elem

pre 9 godina

Postupci premijera zavredjuju medjunarodnu paznju. Inostrane firme su vec I izvesnoj meri zastupljnene na nasem podrucju. Podrska Italije je jako znacajna za dalji oporavak nase ekonomije.

VladaR

pre 9 godina

Pored Berlina i Pariza, Rim je najvazniji grad EU. Pored ekonomskih pitanja posetu Rimu treba iskoristiti i za druge stvari, pocevsi od podrske Italije prikljucenju Srbije EU pa do kulture. Premijer svojim stavom pokazuje da je politika prikljucenja EU ispravna uz maksimalno postovanje partnerstva sa Rusijom, UAE, Kinom i dr. zemljama.

sandrica

pre 9 godina

Nastavljamo da pokazujemo da Srbija zeli sto vise drzava za prijatelje u svetu i da jeste zemlja otvorena za saradnje sa svima koji su prijateljski nastrojeni prema njoj!

sole

pre 9 godina

U nasem je interesu da izgradimo sto bolje odnose sa Italijom. Njihova pčodrska je jako vazna za dalji napredak naseg ekonomskog sistema.

likija

pre 9 godina

Mislim da je ovo dobar pocetak dugorocne saradnje sa Italijom. Ipak smo uspeli da pridobijemo poverenje italijanskih zvanicnika i na taj nacin obezbedimo bolju buducnost na ekonomskom planu.

mazke

pre 9 godina

Ne znam samo odakle mu snage da stalno ide negde,cas na istok,cas na zapad,uvek je u poslu i kamo lepe srece da se i ostali politicari bar upola toliko aktiviraju kao on,gde bi nam bio kraj..

Miroslav Dim.

pre 9 godina

Vucic, na celu vlade, belezi dobre rezulate u spoljnoj politici, i kao sto vidimo znatno popravlja polozaj Srbije u svetu, i dogovara saradnju u mnogim oblastima.

Zaza

pre 9 godina

Samo prateći intezitet Vučićevih poseta najznačajnijim evropskim ekonomijama, vidimo da se izuzetno ozbiljno shvataju započete reforme i da štednja neće ostati usamljena mera tih reformi već je u stopu prati i ekonomija koja je ključna za uspeh planiranih reformi!

Higija

pre 9 godina

Stižu nam nove investicije, a saradnja sa Italijanima se potpuno ojačava. Aleksandar Vučić je jedini premijer koji može da izvuče maksimum iz pregovora i traži da Srbija bude prihvaćena u EU. Italijani i trebaju da pomognu Srbiji da što pre reforme budu srovedene kako treba. Srbiji su potrebne nove investicije.

Jelena

pre 9 godina

Nas premijer nastavlja sa spoljnotrgovinskom politikom okrenutoj odrzavanju dobrih odnosa sa svim zemljama clanicama EU, i privlacenju investicija ka pokretanju nase privrede i ekonomije!

Strahinja

pre 9 godina

Šteta je što mediji pridaju toliko značaja njemu, a to je zato što teže nekoj senzaciji. Gde god se pojavi neka budala mediji vole da to snime i prikažu jer narod voli tako nešto da pogleda. Takođe se vidi da sarađuje sa određenim hrvatskim interesnim grupama.

Panta

pre 9 godina

Dobro je da Vlada forsira proširenje saradnje sa zemljama koje su inače najbliže našoj ekonomiji, jer tu i postoji najveći prostor za proširenje ekonomske saradnje!

Di Trevi

pre 9 godina

Poziv iz prijateljske Italije stiže kao podrška u pravi čas. Manje-više rezolucija, nisu u zaborav pali napori koje Vučić čini svakodnevno.

mazke

pre 9 godina

Ne znam samo odakle mu snage da stalno ide negde,cas na istok,cas na zapad,uvek je u poslu i kamo lepe srece da se i ostali politicari bar upola toliko aktiviraju kao on,gde bi nam bio kraj..

Lazar

pre 9 godina

Ova poseta Premijera Vucica doprinece boljoj ekonomskoj saradnji Srbije i Italije,sto bi moglo dovesti nove investicije u Srbiju iz same Italije.

Magdalena

pre 9 godina

Italijani su videli da se premijer Vucic zalaze za dobru saradnju sa svima,da radi u interesu svoje drzave,pa shodno tome je i doslo do poziva.Sbiji je svaka saradnja dobrodosla,narocito sada kada se sprovode reforme.U ovoj poseti vec vidim i dovodjenje novih investitora u Srbiju.

Teo123

pre 9 godina

Poziv koji je došao iz Italije je pokazatelj da Vučića i politiku koju sprovodi u Italiji uvažavaju i podržavaju. Dobri odnosi između Srbije i Italije, ovom posetom sigurno će biti još više učvršćeni, a Vučić će najverovatnije i prezentovati potencijale koje Srbija poseduje, radi privlačenja novih investitora iz Italije.

Miroslav Dim.

pre 9 godina

Vucic, na celu vlade, belezi dobre rezulate u spoljnoj politici, i kao sto vidimo znatno popravlja polozaj Srbije u svetu, i dogovara saradnju u mnogim oblastima.

Merlin

pre 9 godina

Nadam se da ce Vucic iskoristiti odlazak u Italiju za pregovore sa potencijalnim investitorima. Svaka stana investicija nam je dorodosla.

Mirković

pre 9 godina

Vučić je u poslednjih nekoliko meseci u međunarodnim odnosima izgradio jednu poziciju Srbije koja je odličnai koja se sada prepoznaje sa poštovanjem, a to nam mislim donosi dosta pomoći da se ove reforme izguraju do samog kraja.

LBJ

pre 9 godina

Ziva diplomatska aktivnost naseg premijera se nastavlja. Ne treba da dozvoli da ga ista poremeti u planu koji je zacrtao, a to je izlazak Srbije iz krize.

Zaza

pre 9 godina

Samo prateći intezitet Vučićevih poseta najznačajnijim evropskim ekonomijama, vidimo da se izuzetno ozbiljno shvataju započete reforme i da štednja neće ostati usamljena mera tih reformi već je u stopu prati i ekonomija koja je ključna za uspeh planiranih reformi!

likija

pre 9 godina

Mislim da je ovo dobar pocetak dugorocne saradnje sa Italijom. Ipak smo uspeli da pridobijemo poverenje italijanskih zvanicnika i na taj nacin obezbedimo bolju buducnost na ekonomskom planu.

elem

pre 9 godina

Postupci premijera zavredjuju medjunarodnu paznju. Inostrane firme su vec I izvesnoj meri zastupljnene na nasem podrucju. Podrska Italije je jako znacajna za dalji oporavak nase ekonomije.

VladaR

pre 9 godina

Pored Berlina i Pariza, Rim je najvazniji grad EU. Pored ekonomskih pitanja posetu Rimu treba iskoristiti i za druge stvari, pocevsi od podrske Italije prikljucenju Srbije EU pa do kulture. Premijer svojim stavom pokazuje da je politika prikljucenja EU ispravna uz maksimalno postovanje partnerstva sa Rusijom, UAE, Kinom i dr. zemljama.

Rada Sladakovic

pre 9 godina

Posle Nemacke, Italija nam je najvazniji spoljno-politicki i privredni saradnik. I zato prijateljske odnose sa Italijom treba nastaviti i prosirivati. Posto sad vec znamo da ce nam sledeca godina biti veoma teska ali ako bude saradnja sa Italijom na najvisem nivou mislim da ce lakse prebroditi narednu godinu..

jakov

pre 9 godina

Saradnja sa evropskim zemljama je jako vazna za ekonomski razvoj nase drzave. Premijer je svu paynju usmerio ka tome, jer su investicije i podrska Italije, neophodni.

prot

pre 9 godina

Lepo je imati poptoru jedne susedske zemlje koja je vec clanica EU. Ozbiljnost I doslednost nasih fukncionera dovele su do toga da je stepen podrske popet na visi nivo.

kris82

pre 9 godina

Vodjenje dobre spoljne politike u ovom trenutku nam je najbitnije,jer na taj način razvijamo dobre veze i otvaramo mogućnosti za saradnju.Premijer svuda stiže i to nam donosi sve veći ugled.

Jagoda

pre 9 godina

Konačno dočekasmo da nas zovu, a ne da vučemo za rukav. To što premijer dobija srdačne pozive iz celog sveta, jasan je znak da Vlada vodi ispravnu politiku i da Srbija ide napred!

Barkly

pre 9 godina

Intezivna diplomatska aktivnost je izuzetno važna naročito sa zemljama poput Italije sa kojima imamo najveću robnu razmenu i sa kojima tradicionalno imamo i dobru političku saradnju!

Gane87

pre 9 godina

Dobra diplomatska politika znaci saradnju sa svima.
Poseta Rimu jako je vazna kao sto je Italija nas znacajan partner, a dva dana kasnije
samit uz ucesce Kine u Beogradu. Svaka cast na toj politici.

Srđan V.

pre 9 godina

Po mom skromnom mišljenju ovo je poruka Srbiji da može da očekuje bolju i čvršču saradnju sa Italijom. Zvaničnici Italije su uvek bili prijateljski nastrojeni tokom puta Srbije ka EU i podržavali nas, ovo je prilika da produbimo diplomatsku i ekonomsku saradnju.

Smokvica

pre 9 godina

Sećam se kad je jedan poljoprivredni kombinat sa juga koji je od 2000-te na ovamo uništen, po milion tegli raznih proizvoda iz dela tople prerade izvozio u Italiju i Nemačku! To vreme se polako vraća!

nina

pre 9 godina

Italija je pouzdan partner Srbije na evropskom putu. Podrška Italije i još nekih zemalja, koje na pravi način razumeju proces proširenja, od koristi je ne samo Srbiji već i EU, bez obzira na poruke da li će se proces proširenja nastaviti za pet, sedam ili tri godine.

Avram

pre 9 godina

Samo jaki državnici kao što je naš premijer Aleksandar Vučić mogu biti cenjeni u svetu, a to svetski državnici dobro prepoznaju, i činjenica je da žele da unaprede saradnju sa Srbijom. Svaka čast premijeru na snazi koju poseduje, i volji da našu Srbiju izvede na pravi put.

Brusko 5

pre 9 godina

Nisu svi negativni prema nama ima i drzava koje hoce da saradjuju sa nama i koje imaju sta da ponude, ali isto tako da prihvate i nasu ponudu.

Vikinzi 5

pre 9 godina

Nisu svi negativni prema nama ima i drzava koje hoce da saradjuju sa nama i koje imaju sta da ponude, ali isto tako da prihvate i nasu ponudu.

akim

pre 9 godina

Imati dobre odnose sa sto vise zemlja u svetu je kljuc uspeha svake danasnje uspesne drzave,jer nikada ne znate kada vam neko od njih moze zatrebati ili pomoci u nekoj odredjenoj situaciji.

Maggy

pre 9 godina

Pokrenute mere štednje i reforme koje se sprovode moraju biti praćene i povećanjem stranih investicija i jačanem ekonomije!Vlada očito ne gubi vreme intezivno se radi na poboljšanju ekonomske situacije u srpskoj privredi!

sandrica

pre 9 godina

Nastavljamo da pokazujemo da Srbija zeli sto vise drzava za prijatelje u svetu i da jeste zemlja otvorena za saradnje sa svima koji su prijateljski nastrojeni prema njoj!

Miler

pre 9 godina

Odrzavanje dobrih odnosa sa sto vise zemalja veoma je znacajna za nasu zemlju i sigurno da ce nam takva prijateljstva znaciti u buducnosti!

sole

pre 9 godina

U nasem je interesu da izgradimo sto bolje odnose sa Italijom. Njihova pčodrska je jako vazna za dalji napredak naseg ekonomskog sistema.

AVRAM - AVRAMOVIC

pre 9 godina

Naravfno da pokrenute mere stednje i reforme koje se sprovode trenutno u nasoj zemlji moraju biti pracene i povecanjem stranih investicija i jacanjem ekonomije. Vlada na celu sa Aleksandrom Vucic ocito ne gubi vreme intezivno radi na poboljsanju ekonomske situacije u srpskoj privredi. Italija je pouzdan partner u svakom pogledu Srbije na evropskom putu. Podrska Italije je svakako dobra dosla i jos nekih zemalja, koje na pravi nacin razumeju proces prosirenja, od koristi je ne samo Srbiji već i EU.

Strahinja

pre 9 godina

Šteta je što mediji pridaju toliko značaja njemu, a to je zato što teže nekoj senzaciji. Gde god se pojavi neka budala mediji vole da to snime i prikažu jer narod voli tako nešto da pogleda. Takođe se vidi da sarađuje sa određenim hrvatskim interesnim grupama.

Popecatelj

pre 9 godina

Nastavak dobre privredne saradnje i prosirenje obima trgovinske razmene treba i mora da bude prioritet tokom ove posete,jer Italija spada u red najvecih investitora u Srbiji

Fantom

pre 9 godina

Aktuelna vlast intenzivno radi na razvijanju odnosa i saradnje sa stranim zemljama, a to je zaista za svaku pohvalu. Definitivno moramo nastaviti saradnju sa Italijom i u narednom periodu, jer samo tako možemo očekivati boljitak naše zemlje.

mara

pre 9 godina

Italija i Srbija ostvaruju odličnu bilateralnu saradnju, a posebno treba istaći da Italija predstavlja jednog od glavnih zagovornika evropskog puta Srbije u EU

Vladan

pre 9 godina

Ovo je dokaz da Vucic ima veliko postovanje medju najrazvijenijim zemljama Evrope. Dok god bude tako Srbija ne mora da brine za svoju buducnost.

Higija

pre 9 godina

Stižu nam nove investicije, a saradnja sa Italijanima se potpuno ojačava. Aleksandar Vučić je jedini premijer koji može da izvuče maksimum iz pregovora i traži da Srbija bude prihvaćena u EU. Italijani i trebaju da pomognu Srbiji da što pre reforme budu srovedene kako treba. Srbiji su potrebne nove investicije.

Higija

pre 9 godina

Stižu nam nove investicije, a saradnja sa Italijanima se potpuno ojačava. Aleksandar Vučić je jedini premijer koji može da izvuče maksimum iz pregovora i traži da Srbija bude prihvaćena u EU. Italijani i trebaju da pomognu Srbiji da što pre reforme budu srovedene kako treba. Srbiji su potrebne nove investicije.

Jelena

pre 9 godina

Nas premijer nastavlja sa spoljnotrgovinskom politikom okrenutoj odrzavanju dobrih odnosa sa svim zemljama clanicama EU, i privlacenju investicija ka pokretanju nase privrede i ekonomije!

KING

pre 9 godina

Premijer je jedini politicar posle Tita koji je stekao ogroman rejting kod stranih drzavnika , sto je veoma pohvalno , svaka poseta nekoj stranoj zemlji ce nam biti od velike koristi , veoma je vazno da se odrzavaju bilateralni odnosi izmedju nas i Italije!

anči

pre 9 godina

Poziv od Italijanskog Premijera je stigao kao dokaz Vucicevog zalaganja za dobru saradnju sa svima i rada u interesu svoje drzave. Jos da imamo vise Vucica gde bi nam bio kraj

Zlatko

pre 9 godina

Italijani su drugi po značaju investiranja u Srbiji. Verujem da će i ova poseta inicirati bar još neku investiciju. Svaki novi susret unapređuje saradnju. mentaliteti su nam slični, možemo da sarađujemo u različitim oblastima.

Panta

pre 9 godina

Dobro je da Vlada forsira proširenje saradnje sa zemljama koje su inače najbliže našoj ekonomiji, jer tu i postoji najveći prostor za proširenje ekonomske saradnje!