Ponedeljak, 24.11.2014.

20:30

Bogićević došao i otišao politikom

Hapšenje Miroslava Bogićevića samo je vrh ledenog brega i znači da ima mnogo biznismena koji su svoje imperije gradili na staklenim nogama.

Izvor: B92

Bogiæeviæ došao i otišao politikom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Miske

pre 9 godina

Ovaj Bogićević je jako bogat, ne verujem da je bilo šta stekao poštenim radom, samo je znao da prodaje lažna obećanja i tako uzimao sumnjive kredite.

Pero Ćivša

pre 9 godina

@Rajko:Ako se oni budu pitali , oni neće ništa vratiti. Ali će sud sve ono što je neko stekao kršeći zakonske norme, oduzeti i vratiti državi.

Zrenjanin

pre 9 godina

@Milovan S Nikolić Sombor:Da se razumemo Vučić je štitio Farmakom sa pravom jer zapošljava veliki broj radnika. Međutim Vučić nije štitio one koji su pljačkali državu i tako se obogatili. Morate priznati da avioni , kamioni i razne vile sa kojima gospodin Bogićević raspolaže nisu deo Farmakoma.

Marko Škorić

pre 9 godina

@Mica: Ono što je dobro što sada nema zaštićenih i nedodirljivih. Svako onaj ko je se ogrešio o zakonske norme , mora da zbog toga odgovara , bez obzira o kome se radi i na kom se mestu nalazi.

moira

pre 9 godina

"Otišao posle odlaska stranke koja ga je podržavala” kaže gospođa Nikolić!Ma,kažite jasno i glasno da su ga podržavali i omogućavali mu,da se bavi privrednim kriminalom,osobe iz demokratske stranke.

Jovanka Broz

pre 9 godina

Istraga će pokazati mehanizme zloupotrebe položaja, ali je očigledno da se tu radi o perfidnim načinima, o korišćenju trougla, Bogićevića i njegovog menadžmenta, banaka i politike. Tu treba tražiti odgovor kako je opljačkana imovina građana Srbije.

Honolulu

pre 9 godina

Jedino što je u celoj priči pozitivno je činjenica da je cela stvar razotkrivena i rasvetljena,i da su vremena u kojima su ovakve radnje bile moguće, iza nas.

DRAGICA

pre 9 godina

ma treba pohvatati sve tajkune (biznismene) koji su stekli novac nelegalno, bivše vlasti su im omogućile i bili sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.

Stefan

pre 9 godina

A gde su ostali, puna nam je Srbija uspešnih biznismena, kad oni dolaze na red, očekujem masovne godišnje odmore, jahte se moraju remontovati, računi u bankama se moraju ažurirati, itd

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Ovi ga vec osudise a znamo po navici da ce biti pusten uz kauciju. A je l ovi sagovornici dobijaju kintu za pojavljivanje u medijima? Stalno neko nov iskoci...

Mary

pre 9 godina

Sprega politike i tajkuna je nesumnjivo postojala. Na ovaj nacin je drzava pljackana. Verujem da ce se akcija policije i dalje nastaviti i da ce biti otkriveno jos ovakvih slucajeva.

Novski

pre 9 godina

Interkomerc i farmakom su u stecaju jos od oktobra prosle godine,ne znam cemu tek sad ovolika fama u medijima?Pare nece biti vracene narodu,vec je neki tezak kriminalni dil na pomolu,videcemo samo koji.Naslucujem da nas kupuju polako prijatelji s istoka ali videcemo...
Tuga od drzave :(

tiket

pre 9 godina

Agrobanka i Razvojna banka Vojvodine su u isto vreme i na isti način,davanjem kredita bez garancija,oštećene za oko 500miliona evra.Treba podsetiti da u vreme kada se ovo sve dešavalo srpski mediji su se bavili nekim drugim temama.Tadašnji režim Borisa Tadića je hteo da se obračuna sa Koštunicom i DSS-om,pa su građani mesecima i godinama u raznim medijima bombardovani informacijama o pljački veka u Kolubari,političkoj pozadini ubistva premijera.Dok su se narodne mase bavile tim stvarima desila se neviđena pljačka.Između ostalih i urednici emisije Insajder su se uključili u političku kampanju tadašnjeg režima protiv opozicije.Glavni osumljičeni za Kolubaru je ove godine oslobođen optužbe za zloupotrebu službenog položaja.

sasa jokic

pre 9 godina

Da li mozete da zamislite sta je dato kao protiv usluga za tih 120 miliona €?
Zasto ne privode Dusana Petrovica, koji je politicki i ekonomski stajao iza Bogicevica?
Sta je sa Dacicem cija je stranka opeljesila javna preduzeca, a stajao je licno iza Percevica?
Sta je sa Pajticem, koji je sa Elezovicem vedrio i oblacio u RBV?
Nema reformi bez hapsenja ljudi koji su pokrali milijarde €!
Naravno o Kostunici i DSS-u ne treba trositi reci, njima nema ravnih. Samo su na Kosovu oladili par milojardi, pa NIS, C Market....

Dzamburu 'n Koma

pre 9 godina

Tajkuni su većinom stekli novac nelegalno jedini je Vučić koji je poveo borbu protiv kriminala.Bivše vlasti su im omogućile i bile sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.
(Viki, 24. novembar 2014 22:03)

Oni su osumnjiceni da su uzimali kredite u periodu izmedju oktobra 2012 i marta 2013, isto tako se navodi da to nisu mogli da urade bez pomoci politicara na vlasti - nagradno pitanje za tebe: znas li ko je na vlasti od maja 2012 godine!?

kralj

pre 9 godina

Da li je još jedna od afera u kojoj je Dacic umesan??? Ne zaboravimo njegovo prijateljstvo sa Bananom! Borba protiv korupcije se nastavlja, ipak nisu predizborna obecanja...

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Uhapšen j za nas Somborce grobar fabrike akumulatora Sombor. Interesantno
je da je i sam gospodin Vučić dolaskom na vlast u startu štitio ovog tajkuna izjavom ne dirajte Farmakom jer on zapošljava 2500 radnika. Neznam dali u koloni krivaca za ovu pljačku ima dovoljno mesta za 20- tak koji bi se trebali naći sa Bogićevićem na optuženičkoj klupi.Moskva čuva deo tajni ovog tajkuna.

jovan

pre 9 godina

ovde sto si veci lopov to si veci biznismen a gde su ostali i oni treba da daju bar 40 procenata svog famoznog bogatstva u budzet a ne da se prave ludi

mario

pre 9 godina

sve me ovo podseca na jedan cirkus gde je opljackan narod a oni se baskarili i uzivali zato je bitno da se bar neko nadje pred licem pravde

Mica

pre 9 godina

Covek koji je "oprao" toliki novac, koji je bio u tesnoj saradnji sa tadasnjim rezimom i tajkunima, morao je da bude uhapsen.Sada ga niko ne stiti, svima se sudi, paaa je dosao i na njega red.

mario

pre 9 godina

sve me ovo podseca na jedan cirkus gde je opljackan narod a oni se baskarili i uzivali zato je bitno da se bar neko nadje pred licem pravde

Mrak

pre 9 godina

ovo je elita mracnog Ds i njihovih rabota, ovo je samo jedan a ima ih mnogo, a sirotinje jos vise koja zeli nazad pare i zatvor za uzivaoce tudjeg novca.

neverni toma

pre 9 godina

Jos jedna zvaka za 25 % d.....h biraca, koji ne shvataju da ce se i ova prica zavrsiti kao i sve prethodne, majstori nesposobnosti ponovo na delu, toliko pricaju o hapsenjima, a onda sklope dogovor i serviraju ovakve vesti cim pocne da im opada rejting. Ovaj covek da je hteo da bezi uradio bi to odavno, od Sapca do granice moze se i pesice!

pumba

pre 9 godina

Ti koji su ga podržavali na sreću nisu više u DS-u. Vrlo blizu su Tadiću. Ali koji političar mu je omogućio kredit 2012 i 2013.? To nije mogao biti niko iz DS, bivšeg i sadašnjeg..

POMOC

pre 9 godina

Politika ga jeste dovela ali ti njegovi stihovi su se medjusobno zavadili i sve ih treba prvo za svedoke a onda i njih optuziti. gde mu je sad Djilas, Pajtic, Tadic..

al

pre 9 godina

samo da sudski proces ne bude trajao 3,4 godine.
a hoce verovatno kao i kod miskovica.
pravosudje nam je najveca rupa, iako je i ostalo busno kao sir...

DADA

pre 9 godina

Niko nece ostati postedjen.Svako ce da dobije ono sto je zasluzio i da nelegalno steceni novac vrati u kasu iz koje je i uzeo.Politika koja se vodi jedini je nacin da se stane na kraj tajkunima i nedodirljivim kofer-biznismenima.

GORDAN

pre 9 godina

Imperiju je gradio van zakonskih propisa, dok su na vlasti bili oni koje je pomagao. Oni su otišli, pa je usled nedostatka zaštite vlasti, otišao i on.

SELMA

pre 9 godina

Jedini lider koji je odlucio da ide do kraja i istrebi tajkunska legla i mafijaske koncerne je nas premijer.Toliko toga im je omoguceno za vreme prethodnih vlasti da ni sami nisu svesni koliko sta i gde poseduju.Sve treba da vrate drzavi Srbiji,a oni na prinudni rad na ogledno polje PKB-a.

Viki

pre 9 godina

Tajkuni su većinom stekli novac nelegalno jedini je Vučić koji je poveo borbu protiv kriminala.Bivše vlasti su im omogućile i bile sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.

Милорад

pre 9 godina

Дакле интересантно је да се све ове године читања коментара на вести ове врсте нико не сети да каже да је једини начин да се корупција ове врсте смањи тако што се спрега државе и банковног система потпуно укине или сведе на апсолутни минимум. Треба пустити приватне субјекте да сами узимају ризик у своје руке а не допустити политичаре да манипулишу парама порезника. Народ у Србији је на жалост још увек веома наиван и очекује све од државе. Држава није и никада неће бити добар привредник.

Морава и брда

pre 9 godina

Пуна подршка у рашчишћавању земље од лопова и сецикеса!

Наставите да хапсите лопове и по унутрашњости Србије, јер по градовима и мањим местима владају мафијашка правила, нажалост.

Graje

pre 9 godina

Naravno da je otišao, i treba da ide jer su tajkuni uništili našu državu. Bogićević je radio na štetu naših građana, živeo na kriditima, anikakvu proizvodnju nije podigao, niti zaposlio koga. Sramota dokle su nas doveli tajkuni, vreme je da država sve naplati, i svaki porez vrati državi.

Jovance

pre 9 godina

Jos jedna akcija u suzbijanju kriminala, borba protiv korupcije i kriminala je bitan preduslov za izgradnju pravne države, sto, naravno, vodi ka stabilnosti zemlje, ekonomskom oporavku pa i brzem priblizavanju EU.

hadži

pre 9 godina

Svi pominju nekakve trouglove,a niko ne kaže ko ih je sačinjavao!Zašto svi izbegavaju da pomenu sudstvo i tužilaštvo?Verovatno imaju dobar razlog da ih ne spominju!

SREDA

pre 9 godina

Sve , ali sve mu treba uzeti i dati prvo bolesnima za lecenje. Posto ima toga mnogo ostalo uloziti da se uposle ljudi.Politicari koji su ga stitili sa njim u cuzu.

vedran

pre 9 godina

Šta vredi što je uhapšen kad će se već naći neki sudija da ga oslobodi.Ipak čestitke ovoj vlasti što barem pokušavaju da nas obične građane pokušavaju da oslobode ovakvih.

Vb036

pre 9 godina

Kako došlo, tako i otišlo. A, verujem da je on samo jedan u nizu od onih koji su se obogatili, raznim mahinacijama uz pomoć određenih ljudi koji su bili u prethodnom režimu.

goran

pre 9 godina

Kako ja shvatih ovu vest, njega je DS podržavao. Oni koji danas na sva zvona zvone kako bi da pomognu ovom narodu u krizi. Još jedna u nizu prevara naroda i pljačkanja njihove imovine kroz spregu politikanata i tajkuna.

Ksenija

pre 9 godina

Naravno da je politika umesala prste, koja banka daje pozajmicu bilo koje vrste bez detaljne provere ili debele veze, naravno politicke. Demokrate su dobro "odradile" posao za banke, guraju ih u bankrot.

RodjO

pre 9 godina

Uvek se obradujem kada se uhapsi neki tajkun. Ranije se nije smelo ni pomisliti da im se tako nešto desi. I Rusija je bila u rasulu dok su joj tajkuni bili nedodirljivi. Dolaskom Putina tajkuni su došli na dnevni red.

Inzagi

pre 9 godina

Sad ćemo videti ko ovih "biznismena" kao što su Bogićević i Perčević, koji svoje bogatstvo stekli pljačkom narodnh para koju su im omogućili korumpirani političari od 90.-tih do danas, danas kupuje imunitet od gonjenja, suđenja, oduzimanja imovine, zatvora... Ako uskoro ne bude i njih u procesima znači da i ova vlast nije bolja od prethodnih, korumpirana, potkupljiva... Spisak ovih "uspešnih" je poduži: Kostić, Nicović, Drakulić, Drašković, Karić, Matijević, Peconi, Babović, Popović, Hamović,...

500XXX

pre 9 godina

U Srbiji ima nekoliko hiljada "biznismena" (milionera) koji su na slican nacin dosli do bogatstva, ali i da ima volje da im se sudi, i da se posle toliko vremena nadju dokazi, nema dovoljno mesta u zatvorima. A i lakse je podici porez, smanjiti plate/penzije, uvesti akcize itd. i tako nadomestiti deo novca nego istrazivati, hapsiti i zamerati se prijateljima, saradnicima i saucesnicima

Oliver

pre 9 godina

Hapšenje Bogićevića je dokaz da Srbija neće više trpeti tajkune i njihove malverzacije, a to je zaista za svaku pohvalu. Svakom vidu kriminala se u potpunosti mora stati na put. Drago mi je što država napokon dobro radi svoj posao.

Mima

pre 9 godina

Pominje se stalno sprega politike i ovog propalog biznisa a ne navode se političari koji su direktno umešani. Koliko sam razumela najveći uspen ovog biznismena je bio pre 5-6 godina a zna se ko je tada bio na vlasti.

Uros

pre 9 godina

Bez politicke podrske, ni jedan biznismen-tajkun, nije mogao da ima pristup novcima, odnosno nije mogao da dobije novce, objekte, zemljiste i sve ono sto je bilo vredno i sve to uz obostranu korist, ali na stetu drzave i njenih gradjana koji su to decenijama stvarali i gradili.

malagenija

pre 9 godina

Dakle,trolovi,stranka vam je direktno prozvana!Očekujem mahnito trolovanje,ali ne očekujem da se išta može odbraniti.Nisu vredni vašeg truda.

dimitrije t.

pre 9 godina

Nije firma bila na staklenim nogama , vec na politickim i bankarskim. Da se vlast (na zalost) nije promenila bio bi on jos "gospodin Bogicevic" , hvaljen i slavljen i plus, "ponosni" vlasnik Politike! Pod "zutima" drzavu su upropašćavali mnogi , a pod ovima samo jedan covek...da dovrsi jos ovo "lečka" sto je preteklo...Aferim, zemljo i "drzavotvorni"narode, koji ni posle 25 godina ne umes da napravis normalnu,civilizovanu drzavu!

Mima

pre 9 godina

Nema dovoljno zatvora koliko ovde ima kriminalaca. Barem su sada počeli da prave malo reda, najgore je što sav ovaj biznis i neodgovornost onih koji su davali te kredite, građani Srbije osete i osećaće još dugo na svojoj koži.

siki82

pre 9 godina

Bogićevićevo gradjenje imperije je konačno došlo kraju,naravno da treba ispitati ko mu je proteklih 10 godina dozvoljavao da radi to što je radio,da otima od gradjana Srbije.

IvanP

pre 9 godina

Najbolji su ovi analitičari i "stručnjaci" koji nam otvaraju oči post festum.

Što ne pomenete, na primer, nenaplativih kredita najveće domaće banke.

hm

pre 9 godina

Nije on nigde otisao, njegovo licno bogatstvo je netaknuto i na sigurnom a najgore sto ce dobiti je nanogicu na godinu dve. Sve se desilo kao sto je i trebalo firme uzele pare, pare ispumpane, firme propale, lova na sigurnom. Pa nisu oni ni hteli da prave realno uspesne korporacije nego da drpe. On i kompanjoni iz stranke mogu da se smeju, obezbedili su i praunucice a drzava moze da mu zapleni propalu firmu.

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

marko ns

pre 9 godina

tačno je da je došo politikom i uz pomoć politicara iz Ds obogati na račun svih nas e pa prijatelju došlo vreme da se polože računi državi a ne da se beži.

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

Vatromet

pre 9 godina

Red je i bio da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

Alex

pre 9 godina

Nije mi jasno o cemu pricaju ovi analiticari kada se u vesti jasno kaze da su krediti sa koji se Farmakom tereti uziman izmedju oktobra 2012 i proleca 2013. a tada je na vlasti bila SNS.
Ako ima veze sa politikom , jasno je da je umesan neko iz sadasnje politicke nomenklature na vlasti.

Inzagi

pre 9 godina

Sad ćemo videti ko ovih "biznismena" kao što su Bogićević i Perčević, koji svoje bogatstvo stekli pljačkom narodnh para koju su im omogućili korumpirani političari od 90.-tih do danas, danas kupuje imunitet od gonjenja, suđenja, oduzimanja imovine, zatvora... Ako uskoro ne bude i njih u procesima znači da i ova vlast nije bolja od prethodnih, korumpirana, potkupljiva... Spisak ovih "uspešnih" je poduži: Kostić, Nicović, Drakulić, Drašković, Karić, Matijević, Peconi, Babović, Popović, Hamović,...

Alex

pre 9 godina

Nije mi jasno o cemu pricaju ovi analiticari kada se u vesti jasno kaze da su krediti sa koji se Farmakom tereti uziman izmedju oktobra 2012 i proleca 2013. a tada je na vlasti bila SNS.
Ako ima veze sa politikom , jasno je da je umesan neko iz sadasnje politicke nomenklature na vlasti.

Ksenija

pre 9 godina

Naravno da je politika umesala prste, koja banka daje pozajmicu bilo koje vrste bez detaljne provere ili debele veze, naravno politicke. Demokrate su dobro "odradile" posao za banke, guraju ih u bankrot.

Uros

pre 9 godina

Bez politicke podrske, ni jedan biznismen-tajkun, nije mogao da ima pristup novcima, odnosno nije mogao da dobije novce, objekte, zemljiste i sve ono sto je bilo vredno i sve to uz obostranu korist, ali na stetu drzave i njenih gradjana koji su to decenijama stvarali i gradili.

hm

pre 9 godina

Nije on nigde otisao, njegovo licno bogatstvo je netaknuto i na sigurnom a najgore sto ce dobiti je nanogicu na godinu dve. Sve se desilo kao sto je i trebalo firme uzele pare, pare ispumpane, firme propale, lova na sigurnom. Pa nisu oni ni hteli da prave realno uspesne korporacije nego da drpe. On i kompanjoni iz stranke mogu da se smeju, obezbedili su i praunucice a drzava moze da mu zapleni propalu firmu.

Mima

pre 9 godina

Pominje se stalno sprega politike i ovog propalog biznisa a ne navode se političari koji su direktno umešani. Koliko sam razumela najveći uspen ovog biznismena je bio pre 5-6 godina a zna se ko je tada bio na vlasti.

siki82

pre 9 godina

Bogićevićevo gradjenje imperije je konačno došlo kraju,naravno da treba ispitati ko mu je proteklih 10 godina dozvoljavao da radi to što je radio,da otima od gradjana Srbije.

Viki

pre 9 godina

Tajkuni su većinom stekli novac nelegalno jedini je Vučić koji je poveo borbu protiv kriminala.Bivše vlasti su im omogućile i bile sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.

marko ns

pre 9 godina

tačno je da je došo politikom i uz pomoć politicara iz Ds obogati na račun svih nas e pa prijatelju došlo vreme da se polože računi državi a ne da se beži.

Dzamburu 'n Koma

pre 9 godina

Tajkuni su većinom stekli novac nelegalno jedini je Vučić koji je poveo borbu protiv kriminala.Bivše vlasti su im omogućile i bile sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.
(Viki, 24. novembar 2014 22:03)

Oni su osumnjiceni da su uzimali kredite u periodu izmedju oktobra 2012 i marta 2013, isto tako se navodi da to nisu mogli da urade bez pomoci politicara na vlasti - nagradno pitanje za tebe: znas li ko je na vlasti od maja 2012 godine!?

RodjO

pre 9 godina

Uvek se obradujem kada se uhapsi neki tajkun. Ranije se nije smelo ni pomisliti da im se tako nešto desi. I Rusija je bila u rasulu dok su joj tajkuni bili nedodirljivi. Dolaskom Putina tajkuni su došli na dnevni red.

goran

pre 9 godina

Kako ja shvatih ovu vest, njega je DS podržavao. Oni koji danas na sva zvona zvone kako bi da pomognu ovom narodu u krizi. Još jedna u nizu prevara naroda i pljačkanja njihove imovine kroz spregu politikanata i tajkuna.

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

vedran

pre 9 godina

Šta vredi što je uhapšen kad će se već naći neki sudija da ga oslobodi.Ipak čestitke ovoj vlasti što barem pokušavaju da nas obične građane pokušavaju da oslobode ovakvih.

sasa jokic

pre 9 godina

Da li mozete da zamislite sta je dato kao protiv usluga za tih 120 miliona €?
Zasto ne privode Dusana Petrovica, koji je politicki i ekonomski stajao iza Bogicevica?
Sta je sa Dacicem cija je stranka opeljesila javna preduzeca, a stajao je licno iza Percevica?
Sta je sa Pajticem, koji je sa Elezovicem vedrio i oblacio u RBV?
Nema reformi bez hapsenja ljudi koji su pokrali milijarde €!
Naravno o Kostunici i DSS-u ne treba trositi reci, njima nema ravnih. Samo su na Kosovu oladili par milojardi, pa NIS, C Market....

Vatromet

pre 9 godina

Red je i bio da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Uhapšen j za nas Somborce grobar fabrike akumulatora Sombor. Interesantno
je da je i sam gospodin Vučić dolaskom na vlast u startu štitio ovog tajkuna izjavom ne dirajte Farmakom jer on zapošljava 2500 radnika. Neznam dali u koloni krivaca za ovu pljačku ima dovoljno mesta za 20- tak koji bi se trebali naći sa Bogićevićem na optuženičkoj klupi.Moskva čuva deo tajni ovog tajkuna.

Mima

pre 9 godina

Nema dovoljno zatvora koliko ovde ima kriminalaca. Barem su sada počeli da prave malo reda, najgore je što sav ovaj biznis i neodgovornost onih koji su davali te kredite, građani Srbije osete i osećaće još dugo na svojoj koži.

malagenija

pre 9 godina

Dakle,trolovi,stranka vam je direktno prozvana!Očekujem mahnito trolovanje,ali ne očekujem da se išta može odbraniti.Nisu vredni vašeg truda.

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

pumba

pre 9 godina

Ti koji su ga podržavali na sreću nisu više u DS-u. Vrlo blizu su Tadiću. Ali koji političar mu je omogućio kredit 2012 i 2013.? To nije mogao biti niko iz DS, bivšeg i sadašnjeg..

dimitrije t.

pre 9 godina

Nije firma bila na staklenim nogama , vec na politickim i bankarskim. Da se vlast (na zalost) nije promenila bio bi on jos "gospodin Bogicevic" , hvaljen i slavljen i plus, "ponosni" vlasnik Politike! Pod "zutima" drzavu su upropašćavali mnogi , a pod ovima samo jedan covek...da dovrsi jos ovo "lečka" sto je preteklo...Aferim, zemljo i "drzavotvorni"narode, koji ni posle 25 godina ne umes da napravis normalnu,civilizovanu drzavu!

Милорад

pre 9 godina

Дакле интересантно је да се све ове године читања коментара на вести ове врсте нико не сети да каже да је једини начин да се корупција ове врсте смањи тако што се спрега државе и банковног система потпуно укине или сведе на апсолутни минимум. Треба пустити приватне субјекте да сами узимају ризик у своје руке а не допустити политичаре да манипулишу парама порезника. Народ у Србији је на жалост још увек веома наиван и очекује све од државе. Држава није и никада неће бити добар привредник.

Vb036

pre 9 godina

Kako došlo, tako i otišlo. A, verujem da je on samo jedan u nizu od onih koji su se obogatili, raznim mahinacijama uz pomoć određenih ljudi koji su bili u prethodnom režimu.

500XXX

pre 9 godina

U Srbiji ima nekoliko hiljada "biznismena" (milionera) koji su na slican nacin dosli do bogatstva, ali i da ima volje da im se sudi, i da se posle toliko vremena nadju dokazi, nema dovoljno mesta u zatvorima. A i lakse je podici porez, smanjiti plate/penzije, uvesti akcize itd. i tako nadomestiti deo novca nego istrazivati, hapsiti i zamerati se prijateljima, saradnicima i saucesnicima

Oliver

pre 9 godina

Hapšenje Bogićevića je dokaz da Srbija neće više trpeti tajkune i njihove malverzacije, a to je zaista za svaku pohvalu. Svakom vidu kriminala se u potpunosti mora stati na put. Drago mi je što država napokon dobro radi svoj posao.

IvanP

pre 9 godina

Najbolji su ovi analitičari i "stručnjaci" koji nam otvaraju oči post festum.

Što ne pomenete, na primer, nenaplativih kredita najveće domaće banke.

Novski

pre 9 godina

Interkomerc i farmakom su u stecaju jos od oktobra prosle godine,ne znam cemu tek sad ovolika fama u medijima?Pare nece biti vracene narodu,vec je neki tezak kriminalni dil na pomolu,videcemo samo koji.Naslucujem da nas kupuju polako prijatelji s istoka ali videcemo...
Tuga od drzave :(

neverni toma

pre 9 godina

Jos jedna zvaka za 25 % d.....h biraca, koji ne shvataju da ce se i ova prica zavrsiti kao i sve prethodne, majstori nesposobnosti ponovo na delu, toliko pricaju o hapsenjima, a onda sklope dogovor i serviraju ovakve vesti cim pocne da im opada rejting. Ovaj covek da je hteo da bezi uradio bi to odavno, od Sapca do granice moze se i pesice!

tiket

pre 9 godina

Agrobanka i Razvojna banka Vojvodine su u isto vreme i na isti način,davanjem kredita bez garancija,oštećene za oko 500miliona evra.Treba podsetiti da u vreme kada se ovo sve dešavalo srpski mediji su se bavili nekim drugim temama.Tadašnji režim Borisa Tadića je hteo da se obračuna sa Koštunicom i DSS-om,pa su građani mesecima i godinama u raznim medijima bombardovani informacijama o pljački veka u Kolubari,političkoj pozadini ubistva premijera.Dok su se narodne mase bavile tim stvarima desila se neviđena pljačka.Između ostalih i urednici emisije Insajder su se uključili u političku kampanju tadašnjeg režima protiv opozicije.Glavni osumljičeni za Kolubaru je ove godine oslobođen optužbe za zloupotrebu službenog položaja.

Mica

pre 9 godina

Covek koji je "oprao" toliki novac, koji je bio u tesnoj saradnji sa tadasnjim rezimom i tajkunima, morao je da bude uhapsen.Sada ga niko ne stiti, svima se sudi, paaa je dosao i na njega red.

kralj

pre 9 godina

Da li je još jedna od afera u kojoj je Dacic umesan??? Ne zaboravimo njegovo prijateljstvo sa Bananom! Borba protiv korupcije se nastavlja, ipak nisu predizborna obecanja...

hadži

pre 9 godina

Svi pominju nekakve trouglove,a niko ne kaže ko ih je sačinjavao!Zašto svi izbegavaju da pomenu sudstvo i tužilaštvo?Verovatno imaju dobar razlog da ih ne spominju!

al

pre 9 godina

samo da sudski proces ne bude trajao 3,4 godine.
a hoce verovatno kao i kod miskovica.
pravosudje nam je najveca rupa, iako je i ostalo busno kao sir...

jovan

pre 9 godina

ovde sto si veci lopov to si veci biznismen a gde su ostali i oni treba da daju bar 40 procenata svog famoznog bogatstva u budzet a ne da se prave ludi

mario

pre 9 godina

sve me ovo podseca na jedan cirkus gde je opljackan narod a oni se baskarili i uzivali zato je bitno da se bar neko nadje pred licem pravde

Морава и брда

pre 9 godina

Пуна подршка у рашчишћавању земље од лопова и сецикеса!

Наставите да хапсите лопове и по унутрашњости Србије, јер по градовима и мањим местима владају мафијашка правила, нажалост.

mario

pre 9 godina

sve me ovo podseca na jedan cirkus gde je opljackan narod a oni se baskarili i uzivali zato je bitno da se bar neko nadje pred licem pravde

Mrak

pre 9 godina

ovo je elita mracnog Ds i njihovih rabota, ovo je samo jedan a ima ih mnogo, a sirotinje jos vise koja zeli nazad pare i zatvor za uzivaoce tudjeg novca.

Graje

pre 9 godina

Naravno da je otišao, i treba da ide jer su tajkuni uništili našu državu. Bogićević je radio na štetu naših građana, živeo na kriditima, anikakvu proizvodnju nije podigao, niti zaposlio koga. Sramota dokle su nas doveli tajkuni, vreme je da država sve naplati, i svaki porez vrati državi.

DADA

pre 9 godina

Niko nece ostati postedjen.Svako ce da dobije ono sto je zasluzio i da nelegalno steceni novac vrati u kasu iz koje je i uzeo.Politika koja se vodi jedini je nacin da se stane na kraj tajkunima i nedodirljivim kofer-biznismenima.

SELMA

pre 9 godina

Jedini lider koji je odlucio da ide do kraja i istrebi tajkunska legla i mafijaske koncerne je nas premijer.Toliko toga im je omoguceno za vreme prethodnih vlasti da ni sami nisu svesni koliko sta i gde poseduju.Sve treba da vrate drzavi Srbiji,a oni na prinudni rad na ogledno polje PKB-a.

SREDA

pre 9 godina

Sve , ali sve mu treba uzeti i dati prvo bolesnima za lecenje. Posto ima toga mnogo ostalo uloziti da se uposle ljudi.Politicari koji su ga stitili sa njim u cuzu.

GORDAN

pre 9 godina

Imperiju je gradio van zakonskih propisa, dok su na vlasti bili oni koje je pomagao. Oni su otišli, pa je usled nedostatka zaštite vlasti, otišao i on.

POMOC

pre 9 godina

Politika ga jeste dovela ali ti njegovi stihovi su se medjusobno zavadili i sve ih treba prvo za svedoke a onda i njih optuziti. gde mu je sad Djilas, Pajtic, Tadic..

Mary

pre 9 godina

Sprega politike i tajkuna je nesumnjivo postojala. Na ovaj nacin je drzava pljackana. Verujem da ce se akcija policije i dalje nastaviti i da ce biti otkriveno jos ovakvih slucajeva.

Jovance

pre 9 godina

Jos jedna akcija u suzbijanju kriminala, borba protiv korupcije i kriminala je bitan preduslov za izgradnju pravne države, sto, naravno, vodi ka stabilnosti zemlje, ekonomskom oporavku pa i brzem priblizavanju EU.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Ovi ga vec osudise a znamo po navici da ce biti pusten uz kauciju. A je l ovi sagovornici dobijaju kintu za pojavljivanje u medijima? Stalno neko nov iskoci...

Stefan

pre 9 godina

A gde su ostali, puna nam je Srbija uspešnih biznismena, kad oni dolaze na red, očekujem masovne godišnje odmore, jahte se moraju remontovati, računi u bankama se moraju ažurirati, itd

Jovanka Broz

pre 9 godina

Istraga će pokazati mehanizme zloupotrebe položaja, ali je očigledno da se tu radi o perfidnim načinima, o korišćenju trougla, Bogićevića i njegovog menadžmenta, banaka i politike. Tu treba tražiti odgovor kako je opljačkana imovina građana Srbije.

moira

pre 9 godina

"Otišao posle odlaska stranke koja ga je podržavala” kaže gospođa Nikolić!Ma,kažite jasno i glasno da su ga podržavali i omogućavali mu,da se bavi privrednim kriminalom,osobe iz demokratske stranke.

Miske

pre 9 godina

Ovaj Bogićević je jako bogat, ne verujem da je bilo šta stekao poštenim radom, samo je znao da prodaje lažna obećanja i tako uzimao sumnjive kredite.

Honolulu

pre 9 godina

Jedino što je u celoj priči pozitivno je činjenica da je cela stvar razotkrivena i rasvetljena,i da su vremena u kojima su ovakve radnje bile moguće, iza nas.

DRAGICA

pre 9 godina

ma treba pohvatati sve tajkune (biznismene) koji su stekli novac nelegalno, bivše vlasti su im omogućile i bili sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.

Pero Ćivša

pre 9 godina

@Rajko:Ako se oni budu pitali , oni neće ništa vratiti. Ali će sud sve ono što je neko stekao kršeći zakonske norme, oduzeti i vratiti državi.

Marko Škorić

pre 9 godina

@Mica: Ono što je dobro što sada nema zaštićenih i nedodirljivih. Svako onaj ko je se ogrešio o zakonske norme , mora da zbog toga odgovara , bez obzira o kome se radi i na kom se mestu nalazi.

Zrenjanin

pre 9 godina

@Milovan S Nikolić Sombor:Da se razumemo Vučić je štitio Farmakom sa pravom jer zapošljava veliki broj radnika. Međutim Vučić nije štitio one koji su pljačkali državu i tako se obogatili. Morate priznati da avioni , kamioni i razne vile sa kojima gospodin Bogićević raspolaže nisu deo Farmakoma.

Viki

pre 9 godina

Tajkuni su većinom stekli novac nelegalno jedini je Vučić koji je poveo borbu protiv kriminala.Bivše vlasti su im omogućile i bile sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.

Alex

pre 9 godina

Nije mi jasno o cemu pricaju ovi analiticari kada se u vesti jasno kaze da su krediti sa koji se Farmakom tereti uziman izmedju oktobra 2012 i proleca 2013. a tada je na vlasti bila SNS.
Ako ima veze sa politikom , jasno je da je umesan neko iz sadasnje politicke nomenklature na vlasti.

500XXX

pre 9 godina

U Srbiji ima nekoliko hiljada "biznismena" (milionera) koji su na slican nacin dosli do bogatstva, ali i da ima volje da im se sudi, i da se posle toliko vremena nadju dokazi, nema dovoljno mesta u zatvorima. A i lakse je podici porez, smanjiti plate/penzije, uvesti akcize itd. i tako nadomestiti deo novca nego istrazivati, hapsiti i zamerati se prijateljima, saradnicima i saucesnicima

Inzagi

pre 9 godina

Sad ćemo videti ko ovih "biznismena" kao što su Bogićević i Perčević, koji svoje bogatstvo stekli pljačkom narodnh para koju su im omogućili korumpirani političari od 90.-tih do danas, danas kupuje imunitet od gonjenja, suđenja, oduzimanja imovine, zatvora... Ako uskoro ne bude i njih u procesima znači da i ova vlast nije bolja od prethodnih, korumpirana, potkupljiva... Spisak ovih "uspešnih" je poduži: Kostić, Nicović, Drakulić, Drašković, Karić, Matijević, Peconi, Babović, Popović, Hamović,...

hm

pre 9 godina

Nije on nigde otisao, njegovo licno bogatstvo je netaknuto i na sigurnom a najgore sto ce dobiti je nanogicu na godinu dve. Sve se desilo kao sto je i trebalo firme uzele pare, pare ispumpane, firme propale, lova na sigurnom. Pa nisu oni ni hteli da prave realno uspesne korporacije nego da drpe. On i kompanjoni iz stranke mogu da se smeju, obezbedili su i praunucice a drzava moze da mu zapleni propalu firmu.

dimitrije t.

pre 9 godina

Nije firma bila na staklenim nogama , vec na politickim i bankarskim. Da se vlast (na zalost) nije promenila bio bi on jos "gospodin Bogicevic" , hvaljen i slavljen i plus, "ponosni" vlasnik Politike! Pod "zutima" drzavu su upropašćavali mnogi , a pod ovima samo jedan covek...da dovrsi jos ovo "lečka" sto je preteklo...Aferim, zemljo i "drzavotvorni"narode, koji ni posle 25 godina ne umes da napravis normalnu,civilizovanu drzavu!

IvanP

pre 9 godina

Najbolji su ovi analitičari i "stručnjaci" koji nam otvaraju oči post festum.

Što ne pomenete, na primer, nenaplativih kredita najveće domaće banke.

Oliver

pre 9 godina

Hapšenje Bogićevića je dokaz da Srbija neće više trpeti tajkune i njihove malverzacije, a to je zaista za svaku pohvalu. Svakom vidu kriminala se u potpunosti mora stati na put. Drago mi je što država napokon dobro radi svoj posao.

Милорад

pre 9 godina

Дакле интересантно је да се све ове године читања коментара на вести ове врсте нико не сети да каже да је једини начин да се корупција ове врсте смањи тако што се спрега државе и банковног система потпуно укине или сведе на апсолутни минимум. Треба пустити приватне субјекте да сами узимају ризик у своје руке а не допустити политичаре да манипулишу парама порезника. Народ у Србији је на жалост још увек веома наиван и очекује све од државе. Држава није и никада неће бити добар привредник.

RodjO

pre 9 godina

Uvek se obradujem kada se uhapsi neki tajkun. Ranije se nije smelo ni pomisliti da im se tako nešto desi. I Rusija je bila u rasulu dok su joj tajkuni bili nedodirljivi. Dolaskom Putina tajkuni su došli na dnevni red.

SELMA

pre 9 godina

Jedini lider koji je odlucio da ide do kraja i istrebi tajkunska legla i mafijaske koncerne je nas premijer.Toliko toga im je omoguceno za vreme prethodnih vlasti da ni sami nisu svesni koliko sta i gde poseduju.Sve treba da vrate drzavi Srbiji,a oni na prinudni rad na ogledno polje PKB-a.

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

marko ns

pre 9 godina

tačno je da je došo politikom i uz pomoć politicara iz Ds obogati na račun svih nas e pa prijatelju došlo vreme da se polože računi državi a ne da se beži.

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

Vatromet

pre 9 godina

Red je i bio da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

Ksenija

pre 9 godina

Naravno da je politika umesala prste, koja banka daje pozajmicu bilo koje vrste bez detaljne provere ili debele veze, naravno politicke. Demokrate su dobro "odradile" posao za banke, guraju ih u bankrot.

Vatromet

pre 9 godina

Bio je I red da ga vec jednom uhapse najveci duznik poreske uprave I najveci finansijer demokratske stranke!Ova vlast je cvrsto resila da se obracuna sa kriminalcima I tajkunima,da su ovakvi placali porez sad ne bi morali smanjivati plate I penzije!

vedran

pre 9 godina

Šta vredi što je uhapšen kad će se već naći neki sudija da ga oslobodi.Ipak čestitke ovoj vlasti što barem pokušavaju da nas obične građane pokušavaju da oslobode ovakvih.

DADA

pre 9 godina

Niko nece ostati postedjen.Svako ce da dobije ono sto je zasluzio i da nelegalno steceni novac vrati u kasu iz koje je i uzeo.Politika koja se vodi jedini je nacin da se stane na kraj tajkunima i nedodirljivim kofer-biznismenima.

Mica

pre 9 godina

Covek koji je "oprao" toliki novac, koji je bio u tesnoj saradnji sa tadasnjim rezimom i tajkunima, morao je da bude uhapsen.Sada ga niko ne stiti, svima se sudi, paaa je dosao i na njega red.

goran

pre 9 godina

Kako ja shvatih ovu vest, njega je DS podržavao. Oni koji danas na sva zvona zvone kako bi da pomognu ovom narodu u krizi. Još jedna u nizu prevara naroda i pljačkanja njihove imovine kroz spregu politikanata i tajkuna.

Jovance

pre 9 godina

Jos jedna akcija u suzbijanju kriminala, borba protiv korupcije i kriminala je bitan preduslov za izgradnju pravne države, sto, naravno, vodi ka stabilnosti zemlje, ekonomskom oporavku pa i brzem priblizavanju EU.

Mrak

pre 9 godina

ovo je elita mracnog Ds i njihovih rabota, ovo je samo jedan a ima ih mnogo, a sirotinje jos vise koja zeli nazad pare i zatvor za uzivaoce tudjeg novca.

Морава и брда

pre 9 godina

Пуна подршка у рашчишћавању земље од лопова и сецикеса!

Наставите да хапсите лопове и по унутрашњости Србије, јер по градовима и мањим местима владају мафијашка правила, нажалост.

tiket

pre 9 godina

Agrobanka i Razvojna banka Vojvodine su u isto vreme i na isti način,davanjem kredita bez garancija,oštećene za oko 500miliona evra.Treba podsetiti da u vreme kada se ovo sve dešavalo srpski mediji su se bavili nekim drugim temama.Tadašnji režim Borisa Tadića je hteo da se obračuna sa Koštunicom i DSS-om,pa su građani mesecima i godinama u raznim medijima bombardovani informacijama o pljački veka u Kolubari,političkoj pozadini ubistva premijera.Dok su se narodne mase bavile tim stvarima desila se neviđena pljačka.Između ostalih i urednici emisije Insajder su se uključili u političku kampanju tadašnjeg režima protiv opozicije.Glavni osumljičeni za Kolubaru je ove godine oslobođen optužbe za zloupotrebu službenog položaja.

Mima

pre 9 godina

Pominje se stalno sprega politike i ovog propalog biznisa a ne navode se političari koji su direktno umešani. Koliko sam razumela najveći uspen ovog biznismena je bio pre 5-6 godina a zna se ko je tada bio na vlasti.

POMOC

pre 9 godina

Politika ga jeste dovela ali ti njegovi stihovi su se medjusobno zavadili i sve ih treba prvo za svedoke a onda i njih optuziti. gde mu je sad Djilas, Pajtic, Tadic..

GORDAN

pre 9 godina

Imperiju je gradio van zakonskih propisa, dok su na vlasti bili oni koje je pomagao. Oni su otišli, pa je usled nedostatka zaštite vlasti, otišao i on.

Graje

pre 9 godina

Naravno da je otišao, i treba da ide jer su tajkuni uništili našu državu. Bogićević je radio na štetu naših građana, živeo na kriditima, anikakvu proizvodnju nije podigao, niti zaposlio koga. Sramota dokle su nas doveli tajkuni, vreme je da država sve naplati, i svaki porez vrati državi.

siki82

pre 9 godina

Bogićevićevo gradjenje imperije je konačno došlo kraju,naravno da treba ispitati ko mu je proteklih 10 godina dozvoljavao da radi to što je radio,da otima od gradjana Srbije.

Dzamburu 'n Koma

pre 9 godina

Tajkuni su većinom stekli novac nelegalno jedini je Vučić koji je poveo borbu protiv kriminala.Bivše vlasti su im omogućile i bile sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.
(Viki, 24. novembar 2014 22:03)

Oni su osumnjiceni da su uzimali kredite u periodu izmedju oktobra 2012 i marta 2013, isto tako se navodi da to nisu mogli da urade bez pomoci politicara na vlasti - nagradno pitanje za tebe: znas li ko je na vlasti od maja 2012 godine!?

Vb036

pre 9 godina

Kako došlo, tako i otišlo. A, verujem da je on samo jedan u nizu od onih koji su se obogatili, raznim mahinacijama uz pomoć određenih ljudi koji su bili u prethodnom režimu.

kralj

pre 9 godina

Da li je još jedna od afera u kojoj je Dacic umesan??? Ne zaboravimo njegovo prijateljstvo sa Bananom! Borba protiv korupcije se nastavlja, ipak nisu predizborna obecanja...

Mima

pre 9 godina

Nema dovoljno zatvora koliko ovde ima kriminalaca. Barem su sada počeli da prave malo reda, najgore je što sav ovaj biznis i neodgovornost onih koji su davali te kredite, građani Srbije osete i osećaće još dugo na svojoj koži.

malagenija

pre 9 godina

Dakle,trolovi,stranka vam je direktno prozvana!Očekujem mahnito trolovanje,ali ne očekujem da se išta može odbraniti.Nisu vredni vašeg truda.

SREDA

pre 9 godina

Sve , ali sve mu treba uzeti i dati prvo bolesnima za lecenje. Posto ima toga mnogo ostalo uloziti da se uposle ljudi.Politicari koji su ga stitili sa njim u cuzu.

Uros

pre 9 godina

Bez politicke podrske, ni jedan biznismen-tajkun, nije mogao da ima pristup novcima, odnosno nije mogao da dobije novce, objekte, zemljiste i sve ono sto je bilo vredno i sve to uz obostranu korist, ali na stetu drzave i njenih gradjana koji su to decenijama stvarali i gradili.

pumba

pre 9 godina

Ti koji su ga podržavali na sreću nisu više u DS-u. Vrlo blizu su Tadiću. Ali koji političar mu je omogućio kredit 2012 i 2013.? To nije mogao biti niko iz DS, bivšeg i sadašnjeg..

Novski

pre 9 godina

Interkomerc i farmakom su u stecaju jos od oktobra prosle godine,ne znam cemu tek sad ovolika fama u medijima?Pare nece biti vracene narodu,vec je neki tezak kriminalni dil na pomolu,videcemo samo koji.Naslucujem da nas kupuju polako prijatelji s istoka ali videcemo...
Tuga od drzave :(

sasa jokic

pre 9 godina

Da li mozete da zamislite sta je dato kao protiv usluga za tih 120 miliona €?
Zasto ne privode Dusana Petrovica, koji je politicki i ekonomski stajao iza Bogicevica?
Sta je sa Dacicem cija je stranka opeljesila javna preduzeca, a stajao je licno iza Percevica?
Sta je sa Pajticem, koji je sa Elezovicem vedrio i oblacio u RBV?
Nema reformi bez hapsenja ljudi koji su pokrali milijarde €!
Naravno o Kostunici i DSS-u ne treba trositi reci, njima nema ravnih. Samo su na Kosovu oladili par milojardi, pa NIS, C Market....

neverni toma

pre 9 godina

Jos jedna zvaka za 25 % d.....h biraca, koji ne shvataju da ce se i ova prica zavrsiti kao i sve prethodne, majstori nesposobnosti ponovo na delu, toliko pricaju o hapsenjima, a onda sklope dogovor i serviraju ovakve vesti cim pocne da im opada rejting. Ovaj covek da je hteo da bezi uradio bi to odavno, od Sapca do granice moze se i pesice!

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Uhapšen j za nas Somborce grobar fabrike akumulatora Sombor. Interesantno
je da je i sam gospodin Vučić dolaskom na vlast u startu štitio ovog tajkuna izjavom ne dirajte Farmakom jer on zapošljava 2500 radnika. Neznam dali u koloni krivaca za ovu pljačku ima dovoljno mesta za 20- tak koji bi se trebali naći sa Bogićevićem na optuženičkoj klupi.Moskva čuva deo tajni ovog tajkuna.

hadži

pre 9 godina

Svi pominju nekakve trouglove,a niko ne kaže ko ih je sačinjavao!Zašto svi izbegavaju da pomenu sudstvo i tužilaštvo?Verovatno imaju dobar razlog da ih ne spominju!

mario

pre 9 godina

sve me ovo podseca na jedan cirkus gde je opljackan narod a oni se baskarili i uzivali zato je bitno da se bar neko nadje pred licem pravde

jovan

pre 9 godina

ovde sto si veci lopov to si veci biznismen a gde su ostali i oni treba da daju bar 40 procenata svog famoznog bogatstva u budzet a ne da se prave ludi

al

pre 9 godina

samo da sudski proces ne bude trajao 3,4 godine.
a hoce verovatno kao i kod miskovica.
pravosudje nam je najveca rupa, iako je i ostalo busno kao sir...

mario

pre 9 godina

sve me ovo podseca na jedan cirkus gde je opljackan narod a oni se baskarili i uzivali zato je bitno da se bar neko nadje pred licem pravde

Mary

pre 9 godina

Sprega politike i tajkuna je nesumnjivo postojala. Na ovaj nacin je drzava pljackana. Verujem da ce se akcija policije i dalje nastaviti i da ce biti otkriveno jos ovakvih slucajeva.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Ovi ga vec osudise a znamo po navici da ce biti pusten uz kauciju. A je l ovi sagovornici dobijaju kintu za pojavljivanje u medijima? Stalno neko nov iskoci...

DRAGICA

pre 9 godina

ma treba pohvatati sve tajkune (biznismene) koji su stekli novac nelegalno, bivše vlasti su im omogućile i bili sa njima saučesnici u pljačkanju Srbije.

Honolulu

pre 9 godina

Jedino što je u celoj priči pozitivno je činjenica da je cela stvar razotkrivena i rasvetljena,i da su vremena u kojima su ovakve radnje bile moguće, iza nas.

Stefan

pre 9 godina

A gde su ostali, puna nam je Srbija uspešnih biznismena, kad oni dolaze na red, očekujem masovne godišnje odmore, jahte se moraju remontovati, računi u bankama se moraju ažurirati, itd

Jovanka Broz

pre 9 godina

Istraga će pokazati mehanizme zloupotrebe položaja, ali je očigledno da se tu radi o perfidnim načinima, o korišćenju trougla, Bogićevića i njegovog menadžmenta, banaka i politike. Tu treba tražiti odgovor kako je opljačkana imovina građana Srbije.

moira

pre 9 godina

"Otišao posle odlaska stranke koja ga je podržavala” kaže gospođa Nikolić!Ma,kažite jasno i glasno da su ga podržavali i omogućavali mu,da se bavi privrednim kriminalom,osobe iz demokratske stranke.

Pero Ćivša

pre 9 godina

@Rajko:Ako se oni budu pitali , oni neće ništa vratiti. Ali će sud sve ono što je neko stekao kršeći zakonske norme, oduzeti i vratiti državi.

Marko Škorić

pre 9 godina

@Mica: Ono što je dobro što sada nema zaštićenih i nedodirljivih. Svako onaj ko je se ogrešio o zakonske norme , mora da zbog toga odgovara , bez obzira o kome se radi i na kom se mestu nalazi.

Zrenjanin

pre 9 godina

@Milovan S Nikolić Sombor:Da se razumemo Vučić je štitio Farmakom sa pravom jer zapošljava veliki broj radnika. Međutim Vučić nije štitio one koji su pljačkali državu i tako se obogatili. Morate priznati da avioni , kamioni i razne vile sa kojima gospodin Bogićević raspolaže nisu deo Farmakoma.

Miske

pre 9 godina

Ovaj Bogićević je jako bogat, ne verujem da je bilo šta stekao poštenim radom, samo je znao da prodaje lažna obećanja i tako uzimao sumnjive kredite.