Ponedeljak, 20.10.2014.

20:00

Kesić: Moguće je biti i normalan

Emisija "24 minuta", emitovana u nedelju uveče na TV B92, izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, posebno njen deo o utakmici Srbija-Albanija.

Izvor: B92

Kesiæ: Moguæe je biti i normalan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Zapad

pre 9 godina

"Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i ........ "sali" na nacin kako to radi Kesic. Treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.
(Tarzan) "

Tarzane na kojem si ti zapadu ziveo osim mozda u zapadnoj Africi (Tarzan). Emisija 24 minuta ima toliko toga sto je uzeto sa Kanadske tv sheme od pre dvadeset godina. Kesic samo pokusava (uspesno) da napravi nesto po ugledu na vec vidjeno. Drugo je pitanje da na zapadu politicari ne daju toliko materijala za obradu.

KESICU PE?ERU!!! Svaka ti cast. Tebi i tvom timu i glavnom uredniku B92.

dangiela

pre 9 godina

Nekako cenim da je Tarzan bot iz džungle koji ne gleda TV a ni stvari na Netu. Evo dva primera The Colbert Report i The Daily Show with Jon Stewart čiji je fazon Kesić iskopirao. Gugluj malo pre no što zasedneš da botuješ.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i sprdnje i ne nalazim da Kesiceve emisije imaju u sebi puno humora. Neke teme nekima mogu biti interesantne i nacin na koji ih on "obradjuje" ali sa nekim temama nema sale. Konkretno mislim na drion na stadionu JNA - za mene je to situacija sa kojom ne bi smeli da se "salimo" ni na koji nacin. Imam iskustvo zivljenja i rada u Kanadi, Ceskoj i Austriji.. svuda sam gledao razne talk-show emisije ali ni jednu nisam video da koristi vrstu "humora" koji koristi Kesic u svojoj emisiji. Da su bilo gde u svetu doziveli incident koji bi bio pandam incidentu sa dronom na stadionu JNA ne da verujem, nego znam, da se ni jedan novinar, intelektualac, komicar.. bilo koja javna licnost "sali" na nacin kako to radi Kesic. Treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.
(Tarzan)
-
Bravo. Mislim da Vaš komentar zaslužuje, da bude pročitan dva puta. Tragično je da se nikada nećemo "uzeti u pamet". Jadno i otužno.

markooo

pre 9 godina

Bila je to briljantna emisija, kojoj u ovom trenutku moze da parira samo Drzavni posao a posebno u epizodi od 13.09.2014. "maketa- pilicarnik na vodi"..ali problem je sledeci. Kesic je ostavljen (za sada) da se pokaze kako eto ipak ne postoji diktatura, ali ona postoji, u izrazenijem ubliku nego 90 ih. A drzavni posao ce postojati u svojoj formi dok ne dodje do promena u skupstini Vojvodina, pa ce ih ukinuti kao sto su ukinuli i Sarapin problem. Ali dizgleda da je ministar informisanja iz Vlade Mirka Marjanovica, Aleksandar Vucic zaboravio da je Milosevic zavrsio sa svojom poltickom karijerom 6 meseci posto je usao u studio sa svojom policijom. Sta hocu da kazem i ti ces uskoro Vucicu..samo narod je ovaj pun mnogo vise besan..

munz

pre 9 godina

Seferi je divan i obrazovan momak, a nadasve hrabar. Uopšte ne sumnjam da je velika većina mladih u Prištini isto takva, sa sličnim navikama (živeli smo u istoj državi toliko dugo!), mentalitetom, potrebama... Čestitke Kesiću i drugim autorima na odličnoj emisiji!

Voja

pre 9 godina

Svaka čast Kesiću i ekipi. Pre svega na hrabrsoti.

Ali uhvatio sam sebe kako se na pocetku svake epizode smejem, a vremenom mi postaje mučno. Shvataš ko ti vodi zemlju, ali još gore koliko ljudi glasa za takve likove.

Nema nam spasa.
Pogotovo kad i Kesiću i saradnicima istekne ugovor. Ako se nevaram sam je rekao da je to u decembru. Izdržaće AV i TN još nekoliko epizoda.
Nije njima teško da se žrtvuju za srBski narod.
Savaki izvezeni FIAT 500L u Rusku Federaciju biće vredan te žrtve.

Mladja

pre 9 godina

Ovo je losa kopija emisija sa Comedy cetral Daily show i colbert repport...A Kesic je izuzetno netalentovan covek, koju se iz ne znam kojih razloga pojavljuje na TV-u. Mi izgleda volimo da uzdizemo mediokritete. Podrzavam satiru, ali ovo je amaterski...Ono sto je kvalitetno u Srbiji ne moze se videti u medijima.

Hemfri goes to SurdulicU

pre 9 godina

Tek sad stigoh da pogledam, sa suzama u očima :)

Nego, malo (li) ti je, Zoranu Kesiće, tih 24 min., sada kad ti nema drugarice Olje što se ne digitalizuješ u formatu 24h. Nakon ovog BulevarD(ron)ovanja možeš (trajno) da im odložiš emitovanje i unaprediš programsku šemu :)

Tarzan

pre 9 godina

Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i sprdnje i ne nalazim da Kesiceve emisije imaju u sebi puno humora. Neke teme nekima mogu biti interesantne i nacin na koji ih on "obradjuje" ali sa nekim temama nema sale. Konkretno mislim na drion na stadionu JNA - za mene je to situacija sa kojom ne bi smeli da se "salimo" ni na koji nacin. Imam iskustvo zivljenja i rada u Kanadi, Ceskoj i Austriji.. svuda sam gledao razne talk-show emisije ali ni jednu nisam video da koristi vrstu "humora" koji koristi Kesic u svojoj emisiji. Da su bilo gde u svetu doziveli incident koji bi bio pandam incidentu sa dronom na stadionu JNA ne da verujem, nego znam, da se ni jedan novinar, intelektualac, komicar.. bilo koja javna licnost "sali" na bilo koji nacin sa tom vrstom dogadjaja a kamoli na nacin kako to radi Kesic. Organizacija utakmice, upad navijaca na teren - to je za svaku osudu i treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.

Smesni smo

pre 9 godina

Divota, svakako je vecina normalna, e sad, to sto bi Kesicu da zivi u Albaniji bilo zabranjeno da se zove Zoran Kesic vec bi mu oni odredili ime i prezime, pa to su tako minorne stvari, nemojmo na to obracati paznju dajmo se smejati...

Djuro

pre 9 godina

Ne znam zasto se od ove teme pravi pitanje i nekakva kontroverza. U Srbiji su Albanci generalno prihvaceni kao i svi drugi - ne idealno i ne od strane svih, ali opet mnogo bolje nego manjine skoro svuda u okolini, pogotovo na Kosovu i u Albaniji. Problem i huliganska reakcija nije nastala zato sto su u pitanju Albanci nego zato sto su napravili politicku provokaciju koja promovise njihovu nelegalnu i kriminalnu tendenciju osvajanja i sirenja, i zato sto su je nekulturno i maltene stopostotno podrzali Albanci i sa Kosova i iz Albanije. Znaci - moguce je normalno samo sto oni to nece jer imaju nesto prece. Kad osvoje sve sto su zamislili ako ih niko ne zaustavi, onda ce setiti da moze normalno. Nase je da do toga ne dodje i da vratimo ono sto je nase. Onda moze normalno.

Branko Von Beca

pre 9 godina

Da, da, samo da se neki Srbin verao po džamiji u Tirani ili na nekoj Katerdralu u Zagrebu i uradio sa dronom ono što je nama urađeno, da li bi i oni pokušali da relativizuju sopstvenu bruku ?
Kod Srba ništa novo, i pored svega bi opet kao i 1918 da od dželata naprave brata, i opet će proći kao što su 40-ih i 90-ih prošli od ustaša i balista.
Kesiću svaka čast, redovno ga gledam, ovo deluje ok i voleo bih da su stvari tako jednostavne, ali kao što reče Putin, za ljubav je potrebno dvoje, a bojim se da druga strana još od prizrenske lige voli jedino ...da nas nema.
I na ŽALOST tako će biti i ostati, razlika je samo kad ćemo i DA LI ćemo mi to shvatiti...

mad

pre 9 godina

Kesić - "Crni bombarder, bombarduje vaše misli, bombarduje vaše snove, još jedna noć sa nama, jos jedna noć u vama, dobrodošli u mrak..."

Vlastimir

pre 9 godina

"Vreme je da se ugledamo na komšije. Da uhvatimo korak sa tehnološkim dostignućima i da ubuduće na jedan moderan, civilizovan, kulturan, brate način, ispadnemo stoka."

risus sardonicus

pre 9 godina

najjaci momenti su mi kada na helikoptercetu ulazi zastava sa logoom bulevara, i naravno 'dragi predsednice tomislave nikolice'...

Neko123

pre 9 godina

Kesic je tipican primer coveka koji misli da je mnogo smesan a zapravo je prilicno jadan.. Nasmejao sam se dva puta ukupno (jednom na parodiju "Vucicu p__" i jednom za predlog da se odstampa ogroman Vulin na fudbalskom stadionu), sto je otprilike 20 puta manje nego sto se sam Kesic kreveljio. Ne secam se da sam video nekog komicara koji se toliko smeje svojim forama (uz 2 coveka koji apladiraju iz publike s vremena na vreme, jer su se sazalili), ali zato definitivno jesam video mnogo takvih "komicara".
Sve u svemu, zelim moja 24 minuta nazad.

P.S. Kad je rekao da se nesto mnogo gore od vredjanja Vucica desavalo na RTSu 90tih kada je "neko" bio ministar informisanja, ocekivao sam primer koji ce mi osveziti pamcenje i definitivno me uveriti u to sta je istina. Kao i uvek, zuto obojeni novinarcici zaborave da pokazu bilo kakav dokaz.

P.P.S. Znam da mi komentar nece biti primljen, pozdrav administratorima i laku noc.

6.oktobar

pre 9 godina

Poslednji mohikanac izvornog duha B92.
Kesiću,u teškoj nedelji za sve nas kojima naručeno "droniranje u mozak" nije poremetilo centar za ravnotežu,uspeo si da vratiš osmeh na lica,ujedno i da pokažeš da pričati sa Albancem nije teško krivično delo.Svaka ti čast,do sada možda i ponajbolja emisija u kratkom periodu postojanja,a iskreno se nadam da će trajati mnogo duže(duže i od bulevara,he) nego što bi tvoji i ,na nesreću,i naši glavni junaci u kreiranju stvarnosti to želeli.
Svako dobro i pozdrav istomišljenicima.

24 minuter

pre 9 godina

Predsedkikovi glagoli su primeceni ali propustena je prilika da se ukaze na ono skandiranje mase "Putine, Putine" koje nije upuceno ruskom predsedniku nego nasem kao ispravka ali on nije shvatio.

nije mi do smeha

pre 9 godina

Nekada bih se smejala, ali sad mi više nije smešno. Mislim da nije do emisije, nego do mene. Prezasićena sam. Ne mogu više da podnesem podsmeh.
Nisam sigurna da mogu da objasnim, ali meni je ovo isto neka vrsta relativizacije.

alban

pre 9 godina

Vidite Koliko je malo potrebno da se na ovim prostorima Balkana zivi normalno i srecno. Nema nista gore na svetu kada si sa svojim vekovnim komsijama u zavadi. Tu nikada nema srece, ni za jednu ni za drugu stranu. Nadam se da ce u buducnosti osvestiti politicari a i oba naroda Srbski i Albanski i okrenuti novi list za bolju buducnost oba naroda.

Dronormalno

pre 9 godina

Da, moguce je sprdati se sa svojim srpskim narodom, jer to je sve vreme i radjeno, nijednom se nije sprdano s albanskim narodom, zato im se i svidela emisija.

N.beograđanin

pre 9 godina

Svaka čast kesiću...vrhunski humor...uz jasno navođenje svih smešno-tužnih postupaka i izjava naših političara...samo se nadam da neće proći kao dare i mare, sarapa ili olja bećković...

Nikola

pre 9 godina

Trudi se Kesic, bravo za hrabrost da izrazi svoj humor.
Ali, gorak je opet utisak gledati Srbiju iz daleka...
Intelektualnost se dokazuje kao u zapadnoj Ukrajini, ismejavanjem Rusije dok narod nema sta da jede, niti gde da radi...
Zalosno je sto srpska elita ne postoji, postoje neki nepismeni huligani koji promovisu srpstvo, polupismeni politicari koji ne mogu da se snadju u svom neukusnom udvaranju svetskim mocnicima, vecina naroda koja zbunjeno gleda i ima prosecno manje od jednog deteta u porodici, a postoje i oni koji misle da je resenje prikazivati albanske nacionalisticke provokacije kao nesto sto je relativno i nebitno.
Sve u svemu, jad, beda i dezorijentisanost.

kesicev BOT

pre 9 godina

samo napred, svaka cast Zorane, evo mi porodicno jedva cekamo nedelju da te gledamo, a kad te propustimo, a to se retko desava onda te pustamo par puta na youtube. odlican spoj tebe i njuzovaca i prosto vam zavidim jer uvek imate materijala za emisiju, nazalost po gradjane Srbije.

Eto za vrlo kratko vreme si postao veoma popularan i cenjen na medijskoj ceni Srbije.

Pozdrav,
Tvoj Bot

Menjam nick

pre 9 godina

Nisam gledao ovu emisiju, ali imam komentar na neke prethodne.. Jako vickast i duhovit momak, ali ili je podlegao nekim pritiscima, ili je skontao da moze da nakupi takvu publiki. Naime, u nekoliko emisija, totalna pljivačina crkve i patrijarha, a isto tako predstavljanje bilo koga ko se protivi gay paradi (tada je to bilo aktuelno) kao zaostalog nacistu i seljaka.. Svako sme javno da se izjasnjava u smislu podrske gay paradi i da se omalovažavaju oni koji tako ne misle, dok, ukoliko neko izjavi nešto protiv istog, biva satanizovan..

Sven Goran

pre 9 godina

Moram da priznam, propustio sam vec dve epizode za redom...

Na zbog toga sto je Kesic los, vec zato sto nema Utiska... Meni je on bio jagoda na torti posle Olje...

Al sta ces, valjda Spartak ima veci ser od Olje...

Usput od mojih deset kolega sa posla niko ne gleda Kesica, a tek Olja sto ih ne zanima.... Bolje je TLZP..

patosiraj i dalje

pre 9 godina

Biti normalan danas u Srbiji, Balkanu i šire je pravi podvig. Zato bravo Kesiću i za tebe i tvoja 24 minuta. Bravo i za tvog gosta. Zdravog humora i "patosiranja" sirove gluposti svima nedostaje. Budi i dalje fajter pa neka ti i ukinu emisiju,...........ako su toliko glupi

Руссиа томорров

pre 9 godina

Кесићу, свака част. Гледати ''24 минута'' у Србији данас значи - дисати!

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Malo je reci da je Kesic neponovljiv,fenomenalan.Izuuetan lik i pratim ga svake nedelje. Ne verujem da ce ga gospodar naketa tek tako ostaviti da radi ali dok taj show traje ja cu ga pratiti.
Zao mi je sta se desilo sa b92 koja je bila sinonim za promene,za tacne vesti,za tribine,za suceljavanja stavova. Danas je ta Tv kopija Pinka,sto je naravno iakljucivo delo Vucica koji se sada sveti za deceniju opozionog statusa.Sada je dobio vlast i on ce sve da uradi da u vlasti ostane jos 20 g, a na nama je da ga u tome sprecimo jer smo dobili katastrofalnu vlast,nikad goru.

Руссиа томорров

pre 9 godina

Кесићу, свака част. Гледати ''24 минута'' у Србији данас значи - дисати!

patosiraj i dalje

pre 9 godina

Biti normalan danas u Srbiji, Balkanu i šire je pravi podvig. Zato bravo Kesiću i za tebe i tvoja 24 minuta. Bravo i za tvog gosta. Zdravog humora i "patosiranja" sirove gluposti svima nedostaje. Budi i dalje fajter pa neka ti i ukinu emisiju,...........ako su toliko glupi

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Malo je reci da je Kesic neponovljiv,fenomenalan.Izuuetan lik i pratim ga svake nedelje. Ne verujem da ce ga gospodar naketa tek tako ostaviti da radi ali dok taj show traje ja cu ga pratiti.
Zao mi je sta se desilo sa b92 koja je bila sinonim za promene,za tacne vesti,za tribine,za suceljavanja stavova. Danas je ta Tv kopija Pinka,sto je naravno iakljucivo delo Vucica koji se sada sveti za deceniju opozionog statusa.Sada je dobio vlast i on ce sve da uradi da u vlasti ostane jos 20 g, a na nama je da ga u tome sprecimo jer smo dobili katastrofalnu vlast,nikad goru.

Sven Goran

pre 9 godina

Moram da priznam, propustio sam vec dve epizode za redom...

Na zbog toga sto je Kesic los, vec zato sto nema Utiska... Meni je on bio jagoda na torti posle Olje...

Al sta ces, valjda Spartak ima veci ser od Olje...

Usput od mojih deset kolega sa posla niko ne gleda Kesica, a tek Olja sto ih ne zanima.... Bolje je TLZP..

Vlastimir

pre 9 godina

"Vreme je da se ugledamo na komšije. Da uhvatimo korak sa tehnološkim dostignućima i da ubuduće na jedan moderan, civilizovan, kulturan, brate način, ispadnemo stoka."

6.oktobar

pre 9 godina

Poslednji mohikanac izvornog duha B92.
Kesiću,u teškoj nedelji za sve nas kojima naručeno "droniranje u mozak" nije poremetilo centar za ravnotežu,uspeo si da vratiš osmeh na lica,ujedno i da pokažeš da pričati sa Albancem nije teško krivično delo.Svaka ti čast,do sada možda i ponajbolja emisija u kratkom periodu postojanja,a iskreno se nadam da će trajati mnogo duže(duže i od bulevara,he) nego što bi tvoji i ,na nesreću,i naši glavni junaci u kreiranju stvarnosti to želeli.
Svako dobro i pozdrav istomišljenicima.

risus sardonicus

pre 9 godina

najjaci momenti su mi kada na helikoptercetu ulazi zastava sa logoom bulevara, i naravno 'dragi predsednice tomislave nikolice'...

kesicev BOT

pre 9 godina

samo napred, svaka cast Zorane, evo mi porodicno jedva cekamo nedelju da te gledamo, a kad te propustimo, a to se retko desava onda te pustamo par puta na youtube. odlican spoj tebe i njuzovaca i prosto vam zavidim jer uvek imate materijala za emisiju, nazalost po gradjane Srbije.

Eto za vrlo kratko vreme si postao veoma popularan i cenjen na medijskoj ceni Srbije.

Pozdrav,
Tvoj Bot

N.beograđanin

pre 9 godina

Svaka čast kesiću...vrhunski humor...uz jasno navođenje svih smešno-tužnih postupaka i izjava naših političara...samo se nadam da neće proći kao dare i mare, sarapa ili olja bećković...

mad

pre 9 godina

Kesić - "Crni bombarder, bombarduje vaše misli, bombarduje vaše snove, još jedna noć sa nama, jos jedna noć u vama, dobrodošli u mrak..."

alban

pre 9 godina

Vidite Koliko je malo potrebno da se na ovim prostorima Balkana zivi normalno i srecno. Nema nista gore na svetu kada si sa svojim vekovnim komsijama u zavadi. Tu nikada nema srece, ni za jednu ni za drugu stranu. Nadam se da ce u buducnosti osvestiti politicari a i oba naroda Srbski i Albanski i okrenuti novi list za bolju buducnost oba naroda.

markooo

pre 9 godina

Bila je to briljantna emisija, kojoj u ovom trenutku moze da parira samo Drzavni posao a posebno u epizodi od 13.09.2014. "maketa- pilicarnik na vodi"..ali problem je sledeci. Kesic je ostavljen (za sada) da se pokaze kako eto ipak ne postoji diktatura, ali ona postoji, u izrazenijem ubliku nego 90 ih. A drzavni posao ce postojati u svojoj formi dok ne dodje do promena u skupstini Vojvodina, pa ce ih ukinuti kao sto su ukinuli i Sarapin problem. Ali dizgleda da je ministar informisanja iz Vlade Mirka Marjanovica, Aleksandar Vucic zaboravio da je Milosevic zavrsio sa svojom poltickom karijerom 6 meseci posto je usao u studio sa svojom policijom. Sta hocu da kazem i ti ces uskoro Vucicu..samo narod je ovaj pun mnogo vise besan..

munz

pre 9 godina

Seferi je divan i obrazovan momak, a nadasve hrabar. Uopšte ne sumnjam da je velika većina mladih u Prištini isto takva, sa sličnim navikama (živeli smo u istoj državi toliko dugo!), mentalitetom, potrebama... Čestitke Kesiću i drugim autorima na odličnoj emisiji!

Djuro

pre 9 godina

Ne znam zasto se od ove teme pravi pitanje i nekakva kontroverza. U Srbiji su Albanci generalno prihvaceni kao i svi drugi - ne idealno i ne od strane svih, ali opet mnogo bolje nego manjine skoro svuda u okolini, pogotovo na Kosovu i u Albaniji. Problem i huliganska reakcija nije nastala zato sto su u pitanju Albanci nego zato sto su napravili politicku provokaciju koja promovise njihovu nelegalnu i kriminalnu tendenciju osvajanja i sirenja, i zato sto su je nekulturno i maltene stopostotno podrzali Albanci i sa Kosova i iz Albanije. Znaci - moguce je normalno samo sto oni to nece jer imaju nesto prece. Kad osvoje sve sto su zamislili ako ih niko ne zaustavi, onda ce setiti da moze normalno. Nase je da do toga ne dodje i da vratimo ono sto je nase. Onda moze normalno.

24 minuter

pre 9 godina

Predsedkikovi glagoli su primeceni ali propustena je prilika da se ukaze na ono skandiranje mase "Putine, Putine" koje nije upuceno ruskom predsedniku nego nasem kao ispravka ali on nije shvatio.

Nikola

pre 9 godina

Trudi se Kesic, bravo za hrabrost da izrazi svoj humor.
Ali, gorak je opet utisak gledati Srbiju iz daleka...
Intelektualnost se dokazuje kao u zapadnoj Ukrajini, ismejavanjem Rusije dok narod nema sta da jede, niti gde da radi...
Zalosno je sto srpska elita ne postoji, postoje neki nepismeni huligani koji promovisu srpstvo, polupismeni politicari koji ne mogu da se snadju u svom neukusnom udvaranju svetskim mocnicima, vecina naroda koja zbunjeno gleda i ima prosecno manje od jednog deteta u porodici, a postoje i oni koji misle da je resenje prikazivati albanske nacionalisticke provokacije kao nesto sto je relativno i nebitno.
Sve u svemu, jad, beda i dezorijentisanost.

nije mi do smeha

pre 9 godina

Nekada bih se smejala, ali sad mi više nije smešno. Mislim da nije do emisije, nego do mene. Prezasićena sam. Ne mogu više da podnesem podsmeh.
Nisam sigurna da mogu da objasnim, ali meni je ovo isto neka vrsta relativizacije.

Voja

pre 9 godina

Svaka čast Kesiću i ekipi. Pre svega na hrabrsoti.

Ali uhvatio sam sebe kako se na pocetku svake epizode smejem, a vremenom mi postaje mučno. Shvataš ko ti vodi zemlju, ali još gore koliko ljudi glasa za takve likove.

Nema nam spasa.
Pogotovo kad i Kesiću i saradnicima istekne ugovor. Ako se nevaram sam je rekao da je to u decembru. Izdržaće AV i TN još nekoliko epizoda.
Nije njima teško da se žrtvuju za srBski narod.
Savaki izvezeni FIAT 500L u Rusku Federaciju biće vredan te žrtve.

Neko123

pre 9 godina

Kesic je tipican primer coveka koji misli da je mnogo smesan a zapravo je prilicno jadan.. Nasmejao sam se dva puta ukupno (jednom na parodiju "Vucicu p__" i jednom za predlog da se odstampa ogroman Vulin na fudbalskom stadionu), sto je otprilike 20 puta manje nego sto se sam Kesic kreveljio. Ne secam se da sam video nekog komicara koji se toliko smeje svojim forama (uz 2 coveka koji apladiraju iz publike s vremena na vreme, jer su se sazalili), ali zato definitivno jesam video mnogo takvih "komicara".
Sve u svemu, zelim moja 24 minuta nazad.

P.S. Kad je rekao da se nesto mnogo gore od vredjanja Vucica desavalo na RTSu 90tih kada je "neko" bio ministar informisanja, ocekivao sam primer koji ce mi osveziti pamcenje i definitivno me uveriti u to sta je istina. Kao i uvek, zuto obojeni novinarcici zaborave da pokazu bilo kakav dokaz.

P.P.S. Znam da mi komentar nece biti primljen, pozdrav administratorima i laku noc.

Tarzan

pre 9 godina

Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i sprdnje i ne nalazim da Kesiceve emisije imaju u sebi puno humora. Neke teme nekima mogu biti interesantne i nacin na koji ih on "obradjuje" ali sa nekim temama nema sale. Konkretno mislim na drion na stadionu JNA - za mene je to situacija sa kojom ne bi smeli da se "salimo" ni na koji nacin. Imam iskustvo zivljenja i rada u Kanadi, Ceskoj i Austriji.. svuda sam gledao razne talk-show emisije ali ni jednu nisam video da koristi vrstu "humora" koji koristi Kesic u svojoj emisiji. Da su bilo gde u svetu doziveli incident koji bi bio pandam incidentu sa dronom na stadionu JNA ne da verujem, nego znam, da se ni jedan novinar, intelektualac, komicar.. bilo koja javna licnost "sali" na bilo koji nacin sa tom vrstom dogadjaja a kamoli na nacin kako to radi Kesic. Organizacija utakmice, upad navijaca na teren - to je za svaku osudu i treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.

Hemfri goes to SurdulicU

pre 9 godina

Tek sad stigoh da pogledam, sa suzama u očima :)

Nego, malo (li) ti je, Zoranu Kesiće, tih 24 min., sada kad ti nema drugarice Olje što se ne digitalizuješ u formatu 24h. Nakon ovog BulevarD(ron)ovanja možeš (trajno) da im odložiš emitovanje i unaprediš programsku šemu :)

Branko Von Beca

pre 9 godina

Da, da, samo da se neki Srbin verao po džamiji u Tirani ili na nekoj Katerdralu u Zagrebu i uradio sa dronom ono što je nama urađeno, da li bi i oni pokušali da relativizuju sopstvenu bruku ?
Kod Srba ništa novo, i pored svega bi opet kao i 1918 da od dželata naprave brata, i opet će proći kao što su 40-ih i 90-ih prošli od ustaša i balista.
Kesiću svaka čast, redovno ga gledam, ovo deluje ok i voleo bih da su stvari tako jednostavne, ali kao što reče Putin, za ljubav je potrebno dvoje, a bojim se da druga strana još od prizrenske lige voli jedino ...da nas nema.
I na ŽALOST tako će biti i ostati, razlika je samo kad ćemo i DA LI ćemo mi to shvatiti...

Dronormalno

pre 9 godina

Da, moguce je sprdati se sa svojim srpskim narodom, jer to je sve vreme i radjeno, nijednom se nije sprdano s albanskim narodom, zato im se i svidela emisija.

Smesni smo

pre 9 godina

Divota, svakako je vecina normalna, e sad, to sto bi Kesicu da zivi u Albaniji bilo zabranjeno da se zove Zoran Kesic vec bi mu oni odredili ime i prezime, pa to su tako minorne stvari, nemojmo na to obracati paznju dajmo se smejati...

Menjam nick

pre 9 godina

Nisam gledao ovu emisiju, ali imam komentar na neke prethodne.. Jako vickast i duhovit momak, ali ili je podlegao nekim pritiscima, ili je skontao da moze da nakupi takvu publiki. Naime, u nekoliko emisija, totalna pljivačina crkve i patrijarha, a isto tako predstavljanje bilo koga ko se protivi gay paradi (tada je to bilo aktuelno) kao zaostalog nacistu i seljaka.. Svako sme javno da se izjasnjava u smislu podrske gay paradi i da se omalovažavaju oni koji tako ne misle, dok, ukoliko neko izjavi nešto protiv istog, biva satanizovan..

Mladja

pre 9 godina

Ovo je losa kopija emisija sa Comedy cetral Daily show i colbert repport...A Kesic je izuzetno netalentovan covek, koju se iz ne znam kojih razloga pojavljuje na TV-u. Mi izgleda volimo da uzdizemo mediokritete. Podrzavam satiru, ali ovo je amaterski...Ono sto je kvalitetno u Srbiji ne moze se videti u medijima.

dangiela

pre 9 godina

Nekako cenim da je Tarzan bot iz džungle koji ne gleda TV a ni stvari na Netu. Evo dva primera The Colbert Report i The Daily Show with Jon Stewart čiji je fazon Kesić iskopirao. Gugluj malo pre no što zasedneš da botuješ.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i sprdnje i ne nalazim da Kesiceve emisije imaju u sebi puno humora. Neke teme nekima mogu biti interesantne i nacin na koji ih on "obradjuje" ali sa nekim temama nema sale. Konkretno mislim na drion na stadionu JNA - za mene je to situacija sa kojom ne bi smeli da se "salimo" ni na koji nacin. Imam iskustvo zivljenja i rada u Kanadi, Ceskoj i Austriji.. svuda sam gledao razne talk-show emisije ali ni jednu nisam video da koristi vrstu "humora" koji koristi Kesic u svojoj emisiji. Da su bilo gde u svetu doziveli incident koji bi bio pandam incidentu sa dronom na stadionu JNA ne da verujem, nego znam, da se ni jedan novinar, intelektualac, komicar.. bilo koja javna licnost "sali" na nacin kako to radi Kesic. Treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.
(Tarzan)
-
Bravo. Mislim da Vaš komentar zaslužuje, da bude pročitan dva puta. Tragično je da se nikada nećemo "uzeti u pamet". Jadno i otužno.

Zapad

pre 9 godina

"Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i ........ "sali" na nacin kako to radi Kesic. Treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.
(Tarzan) "

Tarzane na kojem si ti zapadu ziveo osim mozda u zapadnoj Africi (Tarzan). Emisija 24 minuta ima toliko toga sto je uzeto sa Kanadske tv sheme od pre dvadeset godina. Kesic samo pokusava (uspesno) da napravi nesto po ugledu na vec vidjeno. Drugo je pitanje da na zapadu politicari ne daju toliko materijala za obradu.

KESICU PE?ERU!!! Svaka ti cast. Tebi i tvom timu i glavnom uredniku B92.

Neko123

pre 9 godina

Kesic je tipican primer coveka koji misli da je mnogo smesan a zapravo je prilicno jadan.. Nasmejao sam se dva puta ukupno (jednom na parodiju "Vucicu p__" i jednom za predlog da se odstampa ogroman Vulin na fudbalskom stadionu), sto je otprilike 20 puta manje nego sto se sam Kesic kreveljio. Ne secam se da sam video nekog komicara koji se toliko smeje svojim forama (uz 2 coveka koji apladiraju iz publike s vremena na vreme, jer su se sazalili), ali zato definitivno jesam video mnogo takvih "komicara".
Sve u svemu, zelim moja 24 minuta nazad.

P.S. Kad je rekao da se nesto mnogo gore od vredjanja Vucica desavalo na RTSu 90tih kada je "neko" bio ministar informisanja, ocekivao sam primer koji ce mi osveziti pamcenje i definitivno me uveriti u to sta je istina. Kao i uvek, zuto obojeni novinarcici zaborave da pokazu bilo kakav dokaz.

P.P.S. Znam da mi komentar nece biti primljen, pozdrav administratorima i laku noc.

Dronormalno

pre 9 godina

Da, moguce je sprdati se sa svojim srpskim narodom, jer to je sve vreme i radjeno, nijednom se nije sprdano s albanskim narodom, zato im se i svidela emisija.

Mladja

pre 9 godina

Ovo je losa kopija emisija sa Comedy cetral Daily show i colbert repport...A Kesic je izuzetno netalentovan covek, koju se iz ne znam kojih razloga pojavljuje na TV-u. Mi izgleda volimo da uzdizemo mediokritete. Podrzavam satiru, ali ovo je amaterski...Ono sto je kvalitetno u Srbiji ne moze se videti u medijima.

Tarzan

pre 9 godina

Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i sprdnje i ne nalazim da Kesiceve emisije imaju u sebi puno humora. Neke teme nekima mogu biti interesantne i nacin na koji ih on "obradjuje" ali sa nekim temama nema sale. Konkretno mislim na drion na stadionu JNA - za mene je to situacija sa kojom ne bi smeli da se "salimo" ni na koji nacin. Imam iskustvo zivljenja i rada u Kanadi, Ceskoj i Austriji.. svuda sam gledao razne talk-show emisije ali ni jednu nisam video da koristi vrstu "humora" koji koristi Kesic u svojoj emisiji. Da su bilo gde u svetu doziveli incident koji bi bio pandam incidentu sa dronom na stadionu JNA ne da verujem, nego znam, da se ni jedan novinar, intelektualac, komicar.. bilo koja javna licnost "sali" na bilo koji nacin sa tom vrstom dogadjaja a kamoli na nacin kako to radi Kesic. Organizacija utakmice, upad navijaca na teren - to je za svaku osudu i treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.

Menjam nick

pre 9 godina

Nisam gledao ovu emisiju, ali imam komentar na neke prethodne.. Jako vickast i duhovit momak, ali ili je podlegao nekim pritiscima, ili je skontao da moze da nakupi takvu publiki. Naime, u nekoliko emisija, totalna pljivačina crkve i patrijarha, a isto tako predstavljanje bilo koga ko se protivi gay paradi (tada je to bilo aktuelno) kao zaostalog nacistu i seljaka.. Svako sme javno da se izjasnjava u smislu podrske gay paradi i da se omalovažavaju oni koji tako ne misle, dok, ukoliko neko izjavi nešto protiv istog, biva satanizovan..

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i sprdnje i ne nalazim da Kesiceve emisije imaju u sebi puno humora. Neke teme nekima mogu biti interesantne i nacin na koji ih on "obradjuje" ali sa nekim temama nema sale. Konkretno mislim na drion na stadionu JNA - za mene je to situacija sa kojom ne bi smeli da se "salimo" ni na koji nacin. Imam iskustvo zivljenja i rada u Kanadi, Ceskoj i Austriji.. svuda sam gledao razne talk-show emisije ali ni jednu nisam video da koristi vrstu "humora" koji koristi Kesic u svojoj emisiji. Da su bilo gde u svetu doziveli incident koji bi bio pandam incidentu sa dronom na stadionu JNA ne da verujem, nego znam, da se ni jedan novinar, intelektualac, komicar.. bilo koja javna licnost "sali" na nacin kako to radi Kesic. Treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.
(Tarzan)
-
Bravo. Mislim da Vaš komentar zaslužuje, da bude pročitan dva puta. Tragično je da se nikada nećemo "uzeti u pamet". Jadno i otužno.

Branko Von Beca

pre 9 godina

Da, da, samo da se neki Srbin verao po džamiji u Tirani ili na nekoj Katerdralu u Zagrebu i uradio sa dronom ono što je nama urađeno, da li bi i oni pokušali da relativizuju sopstvenu bruku ?
Kod Srba ništa novo, i pored svega bi opet kao i 1918 da od dželata naprave brata, i opet će proći kao što su 40-ih i 90-ih prošli od ustaša i balista.
Kesiću svaka čast, redovno ga gledam, ovo deluje ok i voleo bih da su stvari tako jednostavne, ali kao što reče Putin, za ljubav je potrebno dvoje, a bojim se da druga strana još od prizrenske lige voli jedino ...da nas nema.
I na ŽALOST tako će biti i ostati, razlika je samo kad ćemo i DA LI ćemo mi to shvatiti...

Djuro

pre 9 godina

Ne znam zasto se od ove teme pravi pitanje i nekakva kontroverza. U Srbiji su Albanci generalno prihvaceni kao i svi drugi - ne idealno i ne od strane svih, ali opet mnogo bolje nego manjine skoro svuda u okolini, pogotovo na Kosovu i u Albaniji. Problem i huliganska reakcija nije nastala zato sto su u pitanju Albanci nego zato sto su napravili politicku provokaciju koja promovise njihovu nelegalnu i kriminalnu tendenciju osvajanja i sirenja, i zato sto su je nekulturno i maltene stopostotno podrzali Albanci i sa Kosova i iz Albanije. Znaci - moguce je normalno samo sto oni to nece jer imaju nesto prece. Kad osvoje sve sto su zamislili ako ih niko ne zaustavi, onda ce setiti da moze normalno. Nase je da do toga ne dodje i da vratimo ono sto je nase. Onda moze normalno.

nije mi do smeha

pre 9 godina

Nekada bih se smejala, ali sad mi više nije smešno. Mislim da nije do emisije, nego do mene. Prezasićena sam. Ne mogu više da podnesem podsmeh.
Nisam sigurna da mogu da objasnim, ali meni je ovo isto neka vrsta relativizacije.

Smesni smo

pre 9 godina

Divota, svakako je vecina normalna, e sad, to sto bi Kesicu da zivi u Albaniji bilo zabranjeno da se zove Zoran Kesic vec bi mu oni odredili ime i prezime, pa to su tako minorne stvari, nemojmo na to obracati paznju dajmo se smejati...

Руссиа томорров

pre 9 godina

Кесићу, свака част. Гледати ''24 минута'' у Србији данас значи - дисати!

Sven Goran

pre 9 godina

Moram da priznam, propustio sam vec dve epizode za redom...

Na zbog toga sto je Kesic los, vec zato sto nema Utiska... Meni je on bio jagoda na torti posle Olje...

Al sta ces, valjda Spartak ima veci ser od Olje...

Usput od mojih deset kolega sa posla niko ne gleda Kesica, a tek Olja sto ih ne zanima.... Bolje je TLZP..

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Malo je reci da je Kesic neponovljiv,fenomenalan.Izuuetan lik i pratim ga svake nedelje. Ne verujem da ce ga gospodar naketa tek tako ostaviti da radi ali dok taj show traje ja cu ga pratiti.
Zao mi je sta se desilo sa b92 koja je bila sinonim za promene,za tacne vesti,za tribine,za suceljavanja stavova. Danas je ta Tv kopija Pinka,sto je naravno iakljucivo delo Vucica koji se sada sveti za deceniju opozionog statusa.Sada je dobio vlast i on ce sve da uradi da u vlasti ostane jos 20 g, a na nama je da ga u tome sprecimo jer smo dobili katastrofalnu vlast,nikad goru.

Nikola

pre 9 godina

Trudi se Kesic, bravo za hrabrost da izrazi svoj humor.
Ali, gorak je opet utisak gledati Srbiju iz daleka...
Intelektualnost se dokazuje kao u zapadnoj Ukrajini, ismejavanjem Rusije dok narod nema sta da jede, niti gde da radi...
Zalosno je sto srpska elita ne postoji, postoje neki nepismeni huligani koji promovisu srpstvo, polupismeni politicari koji ne mogu da se snadju u svom neukusnom udvaranju svetskim mocnicima, vecina naroda koja zbunjeno gleda i ima prosecno manje od jednog deteta u porodici, a postoje i oni koji misle da je resenje prikazivati albanske nacionalisticke provokacije kao nesto sto je relativno i nebitno.
Sve u svemu, jad, beda i dezorijentisanost.

patosiraj i dalje

pre 9 godina

Biti normalan danas u Srbiji, Balkanu i šire je pravi podvig. Zato bravo Kesiću i za tebe i tvoja 24 minuta. Bravo i za tvog gosta. Zdravog humora i "patosiranja" sirove gluposti svima nedostaje. Budi i dalje fajter pa neka ti i ukinu emisiju,...........ako su toliko glupi

Zapad

pre 9 godina

"Upravo sam odgledao poslednju epizodu "24 minuta" online i zao mi je. Zao mi je Srbije. Zao mi je sto je "izgubila kompas" i vise ne zna sta je za sprdnju a sta ne - Kesiceva emisija nije humor - to je sprdnja sa svim i svacim. Po mom ukusu nekada i preko mere. Ja nekako pravim razliku izmedju humora i ........ "sali" na nacin kako to radi Kesic. Treba ocekivati da budemo snkcionisani od UEFA-e ali konkretno situacija sa dronom je nesto sto ne bi smelo da bude za salu. Srbi su izgleda jedini narod na planeti koji se sam "sali" i izruguje svojoj gluposti i nekompetentnosti na nacin kako to radi Kesic - na nacin kako bi neki drugi zeleli da Srbi sebe vide. Tuzno, zaista.
(Tarzan) "

Tarzane na kojem si ti zapadu ziveo osim mozda u zapadnoj Africi (Tarzan). Emisija 24 minuta ima toliko toga sto je uzeto sa Kanadske tv sheme od pre dvadeset godina. Kesic samo pokusava (uspesno) da napravi nesto po ugledu na vec vidjeno. Drugo je pitanje da na zapadu politicari ne daju toliko materijala za obradu.

KESICU PE?ERU!!! Svaka ti cast. Tebi i tvom timu i glavnom uredniku B92.

6.oktobar

pre 9 godina

Poslednji mohikanac izvornog duha B92.
Kesiću,u teškoj nedelji za sve nas kojima naručeno "droniranje u mozak" nije poremetilo centar za ravnotežu,uspeo si da vratiš osmeh na lica,ujedno i da pokažeš da pričati sa Albancem nije teško krivično delo.Svaka ti čast,do sada možda i ponajbolja emisija u kratkom periodu postojanja,a iskreno se nadam da će trajati mnogo duže(duže i od bulevara,he) nego što bi tvoji i ,na nesreću,i naši glavni junaci u kreiranju stvarnosti to želeli.
Svako dobro i pozdrav istomišljenicima.

mad

pre 9 godina

Kesić - "Crni bombarder, bombarduje vaše misli, bombarduje vaše snove, još jedna noć sa nama, jos jedna noć u vama, dobrodošli u mrak..."

Vlastimir

pre 9 godina

"Vreme je da se ugledamo na komšije. Da uhvatimo korak sa tehnološkim dostignućima i da ubuduće na jedan moderan, civilizovan, kulturan, brate način, ispadnemo stoka."

alban

pre 9 godina

Vidite Koliko je malo potrebno da se na ovim prostorima Balkana zivi normalno i srecno. Nema nista gore na svetu kada si sa svojim vekovnim komsijama u zavadi. Tu nikada nema srece, ni za jednu ni za drugu stranu. Nadam se da ce u buducnosti osvestiti politicari a i oba naroda Srbski i Albanski i okrenuti novi list za bolju buducnost oba naroda.

Voja

pre 9 godina

Svaka čast Kesiću i ekipi. Pre svega na hrabrsoti.

Ali uhvatio sam sebe kako se na pocetku svake epizode smejem, a vremenom mi postaje mučno. Shvataš ko ti vodi zemlju, ali još gore koliko ljudi glasa za takve likove.

Nema nam spasa.
Pogotovo kad i Kesiću i saradnicima istekne ugovor. Ako se nevaram sam je rekao da je to u decembru. Izdržaće AV i TN još nekoliko epizoda.
Nije njima teško da se žrtvuju za srBski narod.
Savaki izvezeni FIAT 500L u Rusku Federaciju biće vredan te žrtve.

24 minuter

pre 9 godina

Predsedkikovi glagoli su primeceni ali propustena je prilika da se ukaze na ono skandiranje mase "Putine, Putine" koje nije upuceno ruskom predsedniku nego nasem kao ispravka ali on nije shvatio.

Hemfri goes to SurdulicU

pre 9 godina

Tek sad stigoh da pogledam, sa suzama u očima :)

Nego, malo (li) ti je, Zoranu Kesiće, tih 24 min., sada kad ti nema drugarice Olje što se ne digitalizuješ u formatu 24h. Nakon ovog BulevarD(ron)ovanja možeš (trajno) da im odložiš emitovanje i unaprediš programsku šemu :)

markooo

pre 9 godina

Bila je to briljantna emisija, kojoj u ovom trenutku moze da parira samo Drzavni posao a posebno u epizodi od 13.09.2014. "maketa- pilicarnik na vodi"..ali problem je sledeci. Kesic je ostavljen (za sada) da se pokaze kako eto ipak ne postoji diktatura, ali ona postoji, u izrazenijem ubliku nego 90 ih. A drzavni posao ce postojati u svojoj formi dok ne dodje do promena u skupstini Vojvodina, pa ce ih ukinuti kao sto su ukinuli i Sarapin problem. Ali dizgleda da je ministar informisanja iz Vlade Mirka Marjanovica, Aleksandar Vucic zaboravio da je Milosevic zavrsio sa svojom poltickom karijerom 6 meseci posto je usao u studio sa svojom policijom. Sta hocu da kazem i ti ces uskoro Vucicu..samo narod je ovaj pun mnogo vise besan..

risus sardonicus

pre 9 godina

najjaci momenti su mi kada na helikoptercetu ulazi zastava sa logoom bulevara, i naravno 'dragi predsednice tomislave nikolice'...

munz

pre 9 godina

Seferi je divan i obrazovan momak, a nadasve hrabar. Uopšte ne sumnjam da je velika većina mladih u Prištini isto takva, sa sličnim navikama (živeli smo u istoj državi toliko dugo!), mentalitetom, potrebama... Čestitke Kesiću i drugim autorima na odličnoj emisiji!

kesicev BOT

pre 9 godina

samo napred, svaka cast Zorane, evo mi porodicno jedva cekamo nedelju da te gledamo, a kad te propustimo, a to se retko desava onda te pustamo par puta na youtube. odlican spoj tebe i njuzovaca i prosto vam zavidim jer uvek imate materijala za emisiju, nazalost po gradjane Srbije.

Eto za vrlo kratko vreme si postao veoma popularan i cenjen na medijskoj ceni Srbije.

Pozdrav,
Tvoj Bot

N.beograđanin

pre 9 godina

Svaka čast kesiću...vrhunski humor...uz jasno navođenje svih smešno-tužnih postupaka i izjava naših političara...samo se nadam da neće proći kao dare i mare, sarapa ili olja bećković...

dangiela

pre 9 godina

Nekako cenim da je Tarzan bot iz džungle koji ne gleda TV a ni stvari na Netu. Evo dva primera The Colbert Report i The Daily Show with Jon Stewart čiji je fazon Kesić iskopirao. Gugluj malo pre no što zasedneš da botuješ.