Četvrtak, 28.08.2014.

19:31

Islamisti hoće ceo Balkan u kalifat

Islamistička paravojna grupa Islamska država objavila je petogodišnji plan osvajanja drugih država, uključujući i ceo Balkan.

Izvor: Tanjug

Islamisti hoæe ceo Balkan u kalifat IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

miro split

pre 9 godina

@Saldzo
Lako meni za prasetinu, zaminit ću je ja za janjetinu,ali gospu in njihovu okupatorsku ima bit da ne daju ni vino.Neću valjda pit cedevitu?
Kume, vidin ja da nema druge nego u šumu jer bez borbe za slobodu nema ni vina.

miro split

pre 9 godina

@Saldzo
Odma da ti rečen da na mene ne računaš.Ja ti u šumu neću!Tamo ima krpelja,vukova,medvida i ostali zviri.Šta me brige ako ću bit prvi Balkanac koji će iskreno surađivat sa okupatorom.Meni isti đava dođe oće li se Milanović ili sutra Karamarko zvat premjer ili kalif.Daj ti meni kilo prasetine i litru vina i ja san miran!

miro split

pre 9 godina

Nije mi jasno šta se čeka?Pod hitno triba odma organizirat vojnu krajnu,opremit Uskočke jedinice i u pozadinu neprijatelja poslat Hajduke.Može i ove iz splitskog Hajduka i tako je sinoć ispa iz Evrope.

Putin ce da gleda jel?

pre 9 godina

Staviše na mapu Krim, deo Kine, Indiju + USA s kom su odavno u ratu....Ima li neko kome se nisu zamerili?.....U najbolju ruku predviđam im narednih 10 meseci života...I to ako ih Alah osobno bude predvodio

Saldzo

pre 9 godina

I onda ce islamisti, kao i svi drugi zavojevaci kroz istoriju, na Balkanu da dobiju po usima. Ne znaju oni da budu gerila koliko mi znamo da budemo gerila. Kao sto rece nemacki komandant na Balkanu Aleksandar Ler u svojim memoarima "balkanski narodi imaju los obicaj da kada ih neko osvoji velika vecina uzme pusku i odmetne se u sumu, a sa ostatkom ne vredi saradjivati, jer gledaju iskljucivo svoj interes".

Bošnjo

pre 9 godina

Za ove bude što tvrde da mi muslimani sa Balkana podržavamo taj Kalifat moram mu reči da je malo udarit u glavu! Kakav bolan Kalifat,kakva Islamska Država to je jedna obična nepismena rulja koja pojma nema šta je Islam ni vjera,jedino u čemu su se dokazali dosad jeste u ubijanju i odsjecanju glava upravo muslimanima i pljačkanju njihove imovine! Stvorila ih i obučila američka CIA i izraelski Mosad da unesu razdor i haos u muslimanskom svijetu nešto kao kukavječe jaje u čemu su djelomično i uspjeli. To je obična marva i stoka bez vjere i karaktera i nemojte nas ostale muslimane stavljati u isti koš sa tim budalama!

sasa jokic

pre 9 godina

Nismo Ti mi Sirija, jel znas Ti bre da mi imamo dva mig 29 (mogu da lete), dva mig 21 i u najavi AV jos nekoliko Mig 29 M2.
Jedini problem je ako nas napadnu 2019, jer pomenutima je rok trajanja do 2018, a ovi najavljeni ko zna dal' ce da stignu, jer su medju sto najava, pa dok dodju ma red....

robokap

pre 9 godina

nerazumem zasto ne napadaju italiju? pa oni su im najbizi?ili je i ovo plan iluminata vatikanskih.
(LAKI69, 28. avgust 2014 20:01)

italijom vladaju jezuiti, nikako iluminati!!!

lale su srbi granicari iz banata, ne backe i srema

pre 9 godina

za ove sto govore da bi mozda kalifat bio dobar, jer bi lopove pobili i sekli im ruke moram reci da im ne bi bilo ni interneta, ni kafica, ni studentskih zurki, fensi frizurica, popularne muzike, alternativne muzike, parada tj svega. zato cut...

Beclija

pre 9 godina

Pa ako vec kazu da "iskažu vernost novom vladaru i odbace demokratiju i sve što dolazi sa Zapada", zasto koriste oruzje, eksploziv, kompjutere, mobilne, motorna vozila, techniku i mnoge druge stvari koje ni u kom slucaju nisu oni pronasli i unapredili, pa nek se pobiju medjusobno nozevima, kopljima i pogaze kamilama?

oni već rade

pre 9 godina

Sedište balkanskog sreza biće u onom falusu što planiraju da nam namontiraju u prestonici.

Trebaće nam neki novi Janoš Hunjadi.

Mirjana

pre 9 godina

Da li nas Zapad priprema ("navlaci"), da preuzmemo inicijativu u "odbrani" svojih prostora, tj.odbrani interesa Zapada: da bijemo njihove bitke, a oni nas kao brane: dodju kada se medjusobno poubijamo!
Kao sto vec decenijama "ciste" africki continent.
Pozdrav.
P.S. Ko razume,ZNA!

badjura

pre 9 godina

Imaju braća pravoslavna i naš plan, samo neće niko da ga objavi, Garda Cara Lazara... Da se vrati Vizantijsko hrisćansko carstvo i Carigradska Patrijaršija. Pa da vidimo koga ima više ;)

Pescano DOba

pre 9 godina

LoL,ljudska glupost baš zna da bude beskonačna!
Evo nekoliko "malih" začkoljica i činjenica vezanih za njihov plan:

1. Planiraju koliko vidim da porobe celu Indiju sa više od 1.000.000.000 ljudi.

2. Planiraju da otmu deo Kine koja takodje ima više od 1.000.000.000 ljudi

3. Hoce ceo Bliski istok uklucujuci Iran i Saudijsku Arabiju (gde vec postoji serijat) koje su inače nuklearne sile, njima sigurno ne trebaju ekstremisti da vode državu.

4. Turska je najsekularnija islamska država.

5. I Turska, Saudijska Arabija i Izrael su američki saveznici koji su takodje i nuklearne sile.

6. Cela Evropa (90%) je clanica NATO pakta, odnosno saveznici njihovih najvećih smrtnih neprijatelja.

7. Oni su potpuno nemoćni protiv američkih bombardovanja, da su morali da prete otmicama ne bi li Obamu "zamolili" da prestane da ih gađa.

8. Izrael i SAD (verovatno i Kina i Rusija) su naoružane sa najsavremenijom opremom i sa bespilotnim letelicama.

9. Kako oni misle da pa neka ih je i 1.000000 (milion) ratnika porobe Evropu sa 500 mil stanovnika, pa dovoljno je svaki peti da uzme pušku i gotovi su. Da ne govorimo o kakvim ratnicima je to reč, drži kalaš, u drugu ruku Qur'an, ima 16 godina i misli svet je njegov. Ali dobro, ipak ih u dženatu (raju) čekaju 74 devica.
Oni ako samo Izrael porobe to se može nazvati božijim čudom.

Duki

pre 9 godina

Dokle vise o ovome? Mislite li da ce ih ceo svet pustiti da naprave ovoliku drzavu kao na mapi? Pucice nekom od najjacih film i ima da ih sateraju u kilometar kvadratni, ne lozite se na ovo, ovoliku dezavetinu niko nikad nece silom napraviti jer se kosi sa interesima svih drzava..

Nesa

pre 9 godina

Ovo je presmesno. Upotrebili su mapu iz igre za PC "Victoria 2", a to je strategija - ili tome slicno - vodis neku zemlju i desava se u XIX veku. Obratite paznju na granice na Balkanu, lepo se vidi belom bojom obelezena Austrija, zelenom Turska, Srbija i Vlaska kao nezavisne itd.

MunzeLjux

pre 9 godina

Ako ce to da ucutka komsinicu ispod mene koja po ceo dan sedi na terasi, pusi i glasno drzi vakelu o zaverama iluminata i novom svetskom poretku, ja pristajem.

Aleksandr

pre 9 godina

Ziveo sam godinama u Libanu i jedino mogu reci da ISIL kao ambicija postoji ali da je njegova realizacija nemoguca misija.Kao prvo sigurno 90 % Muslimana na Bliskom Istoku uopste ne podrzava stvaranje drzave u kojoj bi vazili cisti sharia zakoni.Cak i vecina veoma desno orijentisanih Muslimana nije za zivot kakav bi bio u ISIL drzavi i ne dele te vrednosti.Jedino gde moze eventualno zaziveti je Pakistan i deo Indije gde su Muslimani vecina.
Kao drugo svet a pogotovu Amerika ne bi dozvolili tako nesto jer bi sebi natovarili na vrat 2/3 Muslimana sa Bliskog Istoka koji bi bezali glavom bez obzira ka Americi , Engleskoj i Francuskoj.To bi bio neresiv problem za svet.
Niko na svetu ne zeli da vidi ISIL jer to nije samo odsecanje ruke za lopove ili videti sve zene pokrivene to je jedan sistem vrednosti u kome nema muzike, nema filma, zabave.Ne postoje restorani, hoteli, plaze, putovanja.Ne postoje skole, knjige se pale, a cita se samo Kuran. To je sistem u kome se ruse svi spomenici koji su nasledje raznih civilizacija, rusi se Ba'albek, Palmira, piramide...Ne koriste se dostignuca medicine, nauke, tehnike....Veoma malo je i Muslimana koji mogu sebe da vide u ovom sistemu vrednosti.

Mc

pre 9 godina

Ovo je cista izmisljotina. Ali su mi najjaci ovi sto kao ne bi mogli da nas zauzmu, pa sta smo mi? Amerika, Nemacka? Kad mogu da uzmu onoliki Irak i Siriju, pa oni bi Balkan ubandali za 12h.

Hm

pre 9 godina

Ova glupost je vec mesec i po na internetu. Proveravate li vi ovo sto pisete? Uopste mi nije jasno kako prenosite nesto a niti znate o cemu se radi ni kako. A lako se moze naci da je ovu mapu na internet postavila neonacisticka organizacija "ThirdPosition" i to na twitter-u vec odavno kao provokaciju. Sire se nekakvi senzacionalisticki naslovi, samo ne znam sa kojom svrhom? Stvaranja straha, netrpeljivosti, sta?

zik

pre 9 godina

Samo da se zna kod ovih iz kalifata nema pojma BANKROT DRZAVE jer lopovima seku glave ,tako da treba razmisliti dvaput da li da ih pozovemo da i ovde zavedu red, sta bi nam falilo da : nema lopova , da je drzava stabilna , da je dozvoljena poligamija , da zene sede kuci itd. Ako nam ne dodju moramo sami da ponovo pravimo 5.oktobar jer ovako kao do sada nece moci dugo.

Gusisa

pre 9 godina

Pa to je jasno sa ''Beograd na vodi''i otkupom svih najj oranica za nas deo koji je veliki za region pa tako i u drugim gde su unosne morske obale i malo po malo bas tako kako naslov kaze.

Gusisa

pre 9 godina

Pa to je jasno sa ''Beograd na vodi''i otkupom svih najj oranica za nas deo koji je veliki za region pa tako i u drugim gde su unosne morske obale i malo po malo bas tako kako naslov kaze.

Србиновски

pre 9 godina

Већина Муслимана на Балкану ово подржава, тако да треба бити опрезан и спреман.

voša

pre 9 godina

... ma na Izraelu će polomiti zube ... a lav kad nema zube ... ugine ... zato hamasofili razmislite štavas čeka ako bi ovi došli na vlast ...

Ја

pre 9 godina

А што је најаче ставили људи Индију на своју мапу!???:)))хахахахаа па има их ко ситних мрава а још и а бомб!:)

ako

pre 9 godina

Neka dodju... Ne bi im bio prvi put, a i jednom za svagda da zatvorimo tu stranicu nase istorije.

>Bjezi, grdna kletvo, s roda - zavjet Srbi ispunise!

Џони Хазард

pre 9 godina

С обзиром да нам је Вучић премијер, ово и не изгледа толико немогуће. Да се полако спремамо за сунет.

mitar

pre 9 godina

Ako zaista kod nas uvedu šarijat procvetaćemo. Svim ovim lopovima će poodfikariti ruke, a nekima bogami i glave, toliko su zla učinili. Nema više valjanja droge, lažnih stečajeva (za laž - ode jezik), nameštenih privatizacija.
Ali, otpor će biti jak, šerijat je pretnja celokupnoj nacionalnoj "eliti".

mirkons

pre 9 godina

Sa obzirom da dobar deo tih mudzahedina dolazi sa prostora nase pokrajine KiM, smatram da drzava mora da odreaguje i suzbije pretnju po nas teritorijalni integritet i suverenitet. Niko nas nece zastiti, sem nas samih...

Џони Хазард

pre 9 godina

С обзиром да нам је Вучић премијер, ово и не изгледа толико немогуће. Да се полако спремамо за сунет.

Србиновски

pre 9 godina

Већина Муслимана на Балкану ово подржава, тако да треба бити опрезан и спреман.

Ја

pre 9 godina

А што је најаче ставили људи Индију на своју мапу!???:)))хахахахаа па има их ко ситних мрава а још и а бомб!:)

mirkons

pre 9 godina

Sa obzirom da dobar deo tih mudzahedina dolazi sa prostora nase pokrajine KiM, smatram da drzava mora da odreaguje i suzbije pretnju po nas teritorijalni integritet i suverenitet. Niko nas nece zastiti, sem nas samih...

voša

pre 9 godina

... ma na Izraelu će polomiti zube ... a lav kad nema zube ... ugine ... zato hamasofili razmislite štavas čeka ako bi ovi došli na vlast ...

ako

pre 9 godina

Neka dodju... Ne bi im bio prvi put, a i jednom za svagda da zatvorimo tu stranicu nase istorije.

>Bjezi, grdna kletvo, s roda - zavjet Srbi ispunise!

Gusisa

pre 9 godina

Pa to je jasno sa ''Beograd na vodi''i otkupom svih najj oranica za nas deo koji je veliki za region pa tako i u drugim gde su unosne morske obale i malo po malo bas tako kako naslov kaze.

mitar

pre 9 godina

Ako zaista kod nas uvedu šarijat procvetaćemo. Svim ovim lopovima će poodfikariti ruke, a nekima bogami i glave, toliko su zla učinili. Nema više valjanja droge, lažnih stečajeva (za laž - ode jezik), nameštenih privatizacija.
Ali, otpor će biti jak, šerijat je pretnja celokupnoj nacionalnoj "eliti".

Gusisa

pre 9 godina

Pa to je jasno sa ''Beograd na vodi''i otkupom svih najj oranica za nas deo koji je veliki za region pa tako i u drugim gde su unosne morske obale i malo po malo bas tako kako naslov kaze.

Bošnjo

pre 9 godina

Za ove bude što tvrde da mi muslimani sa Balkana podržavamo taj Kalifat moram mu reči da je malo udarit u glavu! Kakav bolan Kalifat,kakva Islamska Država to je jedna obična nepismena rulja koja pojma nema šta je Islam ni vjera,jedino u čemu su se dokazali dosad jeste u ubijanju i odsjecanju glava upravo muslimanima i pljačkanju njihove imovine! Stvorila ih i obučila američka CIA i izraelski Mosad da unesu razdor i haos u muslimanskom svijetu nešto kao kukavječe jaje u čemu su djelomično i uspjeli. To je obična marva i stoka bez vjere i karaktera i nemojte nas ostale muslimane stavljati u isti koš sa tim budalama!

zik

pre 9 godina

Samo da se zna kod ovih iz kalifata nema pojma BANKROT DRZAVE jer lopovima seku glave ,tako da treba razmisliti dvaput da li da ih pozovemo da i ovde zavedu red, sta bi nam falilo da : nema lopova , da je drzava stabilna , da je dozvoljena poligamija , da zene sede kuci itd. Ako nam ne dodju moramo sami da ponovo pravimo 5.oktobar jer ovako kao do sada nece moci dugo.

sasa jokic

pre 9 godina

Nismo Ti mi Sirija, jel znas Ti bre da mi imamo dva mig 29 (mogu da lete), dva mig 21 i u najavi AV jos nekoliko Mig 29 M2.
Jedini problem je ako nas napadnu 2019, jer pomenutima je rok trajanja do 2018, a ovi najavljeni ko zna dal' ce da stignu, jer su medju sto najava, pa dok dodju ma red....

Pescano DOba

pre 9 godina

LoL,ljudska glupost baš zna da bude beskonačna!
Evo nekoliko "malih" začkoljica i činjenica vezanih za njihov plan:

1. Planiraju koliko vidim da porobe celu Indiju sa više od 1.000.000.000 ljudi.

2. Planiraju da otmu deo Kine koja takodje ima više od 1.000.000.000 ljudi

3. Hoce ceo Bliski istok uklucujuci Iran i Saudijsku Arabiju (gde vec postoji serijat) koje su inače nuklearne sile, njima sigurno ne trebaju ekstremisti da vode državu.

4. Turska je najsekularnija islamska država.

5. I Turska, Saudijska Arabija i Izrael su američki saveznici koji su takodje i nuklearne sile.

6. Cela Evropa (90%) je clanica NATO pakta, odnosno saveznici njihovih najvećih smrtnih neprijatelja.

7. Oni su potpuno nemoćni protiv američkih bombardovanja, da su morali da prete otmicama ne bi li Obamu "zamolili" da prestane da ih gađa.

8. Izrael i SAD (verovatno i Kina i Rusija) su naoružane sa najsavremenijom opremom i sa bespilotnim letelicama.

9. Kako oni misle da pa neka ih je i 1.000000 (milion) ratnika porobe Evropu sa 500 mil stanovnika, pa dovoljno je svaki peti da uzme pušku i gotovi su. Da ne govorimo o kakvim ratnicima je to reč, drži kalaš, u drugu ruku Qur'an, ima 16 godina i misli svet je njegov. Ali dobro, ipak ih u dženatu (raju) čekaju 74 devica.
Oni ako samo Izrael porobe to se može nazvati božijim čudom.

lale su srbi granicari iz banata, ne backe i srema

pre 9 godina

za ove sto govore da bi mozda kalifat bio dobar, jer bi lopove pobili i sekli im ruke moram reci da im ne bi bilo ni interneta, ni kafica, ni studentskih zurki, fensi frizurica, popularne muzike, alternativne muzike, parada tj svega. zato cut...

Aleksandr

pre 9 godina

Ziveo sam godinama u Libanu i jedino mogu reci da ISIL kao ambicija postoji ali da je njegova realizacija nemoguca misija.Kao prvo sigurno 90 % Muslimana na Bliskom Istoku uopste ne podrzava stvaranje drzave u kojoj bi vazili cisti sharia zakoni.Cak i vecina veoma desno orijentisanih Muslimana nije za zivot kakav bi bio u ISIL drzavi i ne dele te vrednosti.Jedino gde moze eventualno zaziveti je Pakistan i deo Indije gde su Muslimani vecina.
Kao drugo svet a pogotovu Amerika ne bi dozvolili tako nesto jer bi sebi natovarili na vrat 2/3 Muslimana sa Bliskog Istoka koji bi bezali glavom bez obzira ka Americi , Engleskoj i Francuskoj.To bi bio neresiv problem za svet.
Niko na svetu ne zeli da vidi ISIL jer to nije samo odsecanje ruke za lopove ili videti sve zene pokrivene to je jedan sistem vrednosti u kome nema muzike, nema filma, zabave.Ne postoje restorani, hoteli, plaze, putovanja.Ne postoje skole, knjige se pale, a cita se samo Kuran. To je sistem u kome se ruse svi spomenici koji su nasledje raznih civilizacija, rusi se Ba'albek, Palmira, piramide...Ne koriste se dostignuca medicine, nauke, tehnike....Veoma malo je i Muslimana koji mogu sebe da vide u ovom sistemu vrednosti.

miro split

pre 9 godina

Nije mi jasno šta se čeka?Pod hitno triba odma organizirat vojnu krajnu,opremit Uskočke jedinice i u pozadinu neprijatelja poslat Hajduke.Može i ove iz splitskog Hajduka i tako je sinoć ispa iz Evrope.

Beclija

pre 9 godina

Pa ako vec kazu da "iskažu vernost novom vladaru i odbace demokratiju i sve što dolazi sa Zapada", zasto koriste oruzje, eksploziv, kompjutere, mobilne, motorna vozila, techniku i mnoge druge stvari koje ni u kom slucaju nisu oni pronasli i unapredili, pa nek se pobiju medjusobno nozevima, kopljima i pogaze kamilama?

Saldzo

pre 9 godina

I onda ce islamisti, kao i svi drugi zavojevaci kroz istoriju, na Balkanu da dobiju po usima. Ne znaju oni da budu gerila koliko mi znamo da budemo gerila. Kao sto rece nemacki komandant na Balkanu Aleksandar Ler u svojim memoarima "balkanski narodi imaju los obicaj da kada ih neko osvoji velika vecina uzme pusku i odmetne se u sumu, a sa ostatkom ne vredi saradjivati, jer gledaju iskljucivo svoj interes".

robokap

pre 9 godina

nerazumem zasto ne napadaju italiju? pa oni su im najbizi?ili je i ovo plan iluminata vatikanskih.
(LAKI69, 28. avgust 2014 20:01)

italijom vladaju jezuiti, nikako iluminati!!!

miro split

pre 9 godina

@Saldzo
Lako meni za prasetinu, zaminit ću je ja za janjetinu,ali gospu in njihovu okupatorsku ima bit da ne daju ni vino.Neću valjda pit cedevitu?
Kume, vidin ja da nema druge nego u šumu jer bez borbe za slobodu nema ni vina.

MunzeLjux

pre 9 godina

Ako ce to da ucutka komsinicu ispod mene koja po ceo dan sedi na terasi, pusi i glasno drzi vakelu o zaverama iluminata i novom svetskom poretku, ja pristajem.

oni već rade

pre 9 godina

Sedište balkanskog sreza biće u onom falusu što planiraju da nam namontiraju u prestonici.

Trebaće nam neki novi Janoš Hunjadi.

Mirjana

pre 9 godina

Da li nas Zapad priprema ("navlaci"), da preuzmemo inicijativu u "odbrani" svojih prostora, tj.odbrani interesa Zapada: da bijemo njihove bitke, a oni nas kao brane: dodju kada se medjusobno poubijamo!
Kao sto vec decenijama "ciste" africki continent.
Pozdrav.
P.S. Ko razume,ZNA!

Duki

pre 9 godina

Dokle vise o ovome? Mislite li da ce ih ceo svet pustiti da naprave ovoliku drzavu kao na mapi? Pucice nekom od najjacih film i ima da ih sateraju u kilometar kvadratni, ne lozite se na ovo, ovoliku dezavetinu niko nikad nece silom napraviti jer se kosi sa interesima svih drzava..

Putin ce da gleda jel?

pre 9 godina

Staviše na mapu Krim, deo Kine, Indiju + USA s kom su odavno u ratu....Ima li neko kome se nisu zamerili?.....U najbolju ruku predviđam im narednih 10 meseci života...I to ako ih Alah osobno bude predvodio

miro split

pre 9 godina

@Saldzo
Odma da ti rečen da na mene ne računaš.Ja ti u šumu neću!Tamo ima krpelja,vukova,medvida i ostali zviri.Šta me brige ako ću bit prvi Balkanac koji će iskreno surađivat sa okupatorom.Meni isti đava dođe oće li se Milanović ili sutra Karamarko zvat premjer ili kalif.Daj ti meni kilo prasetine i litru vina i ja san miran!

Mc

pre 9 godina

Ovo je cista izmisljotina. Ali su mi najjaci ovi sto kao ne bi mogli da nas zauzmu, pa sta smo mi? Amerika, Nemacka? Kad mogu da uzmu onoliki Irak i Siriju, pa oni bi Balkan ubandali za 12h.

badjura

pre 9 godina

Imaju braća pravoslavna i naš plan, samo neće niko da ga objavi, Garda Cara Lazara... Da se vrati Vizantijsko hrisćansko carstvo i Carigradska Patrijaršija. Pa da vidimo koga ima više ;)

Nesa

pre 9 godina

Ovo je presmesno. Upotrebili su mapu iz igre za PC "Victoria 2", a to je strategija - ili tome slicno - vodis neku zemlju i desava se u XIX veku. Obratite paznju na granice na Balkanu, lepo se vidi belom bojom obelezena Austrija, zelenom Turska, Srbija i Vlaska kao nezavisne itd.

Hm

pre 9 godina

Ova glupost je vec mesec i po na internetu. Proveravate li vi ovo sto pisete? Uopste mi nije jasno kako prenosite nesto a niti znate o cemu se radi ni kako. A lako se moze naci da je ovu mapu na internet postavila neonacisticka organizacija "ThirdPosition" i to na twitter-u vec odavno kao provokaciju. Sire se nekakvi senzacionalisticki naslovi, samo ne znam sa kojom svrhom? Stvaranja straha, netrpeljivosti, sta?

mitar

pre 9 godina

Ako zaista kod nas uvedu šarijat procvetaćemo. Svim ovim lopovima će poodfikariti ruke, a nekima bogami i glave, toliko su zla učinili. Nema više valjanja droge, lažnih stečajeva (za laž - ode jezik), nameštenih privatizacija.
Ali, otpor će biti jak, šerijat je pretnja celokupnoj nacionalnoj "eliti".

zik

pre 9 godina

Samo da se zna kod ovih iz kalifata nema pojma BANKROT DRZAVE jer lopovima seku glave ,tako da treba razmisliti dvaput da li da ih pozovemo da i ovde zavedu red, sta bi nam falilo da : nema lopova , da je drzava stabilna , da je dozvoljena poligamija , da zene sede kuci itd. Ako nam ne dodju moramo sami da ponovo pravimo 5.oktobar jer ovako kao do sada nece moci dugo.

Србиновски

pre 9 godina

Већина Муслимана на Балкану ово подржава, тако да треба бити опрезан и спреман.

Џони Хазард

pre 9 godina

С обзиром да нам је Вучић премијер, ово и не изгледа толико немогуће. Да се полако спремамо за сунет.

voša

pre 9 godina

... ma na Izraelu će polomiti zube ... a lav kad nema zube ... ugine ... zato hamasofili razmislite štavas čeka ako bi ovi došli na vlast ...

mirkons

pre 9 godina

Sa obzirom da dobar deo tih mudzahedina dolazi sa prostora nase pokrajine KiM, smatram da drzava mora da odreaguje i suzbije pretnju po nas teritorijalni integritet i suverenitet. Niko nas nece zastiti, sem nas samih...

ako

pre 9 godina

Neka dodju... Ne bi im bio prvi put, a i jednom za svagda da zatvorimo tu stranicu nase istorije.

>Bjezi, grdna kletvo, s roda - zavjet Srbi ispunise!

Gusisa

pre 9 godina

Pa to je jasno sa ''Beograd na vodi''i otkupom svih najj oranica za nas deo koji je veliki za region pa tako i u drugim gde su unosne morske obale i malo po malo bas tako kako naslov kaze.

Ја

pre 9 godina

А што је најаче ставили људи Индију на своју мапу!???:)))хахахахаа па има их ко ситних мрава а још и а бомб!:)

badjura

pre 9 godina

Imaju braća pravoslavna i naš plan, samo neće niko da ga objavi, Garda Cara Lazara... Da se vrati Vizantijsko hrisćansko carstvo i Carigradska Patrijaršija. Pa da vidimo koga ima više ;)

Mc

pre 9 godina

Ovo je cista izmisljotina. Ali su mi najjaci ovi sto kao ne bi mogli da nas zauzmu, pa sta smo mi? Amerika, Nemacka? Kad mogu da uzmu onoliki Irak i Siriju, pa oni bi Balkan ubandali za 12h.

Gusisa

pre 9 godina

Pa to je jasno sa ''Beograd na vodi''i otkupom svih najj oranica za nas deo koji je veliki za region pa tako i u drugim gde su unosne morske obale i malo po malo bas tako kako naslov kaze.

Bošnjo

pre 9 godina

Za ove bude što tvrde da mi muslimani sa Balkana podržavamo taj Kalifat moram mu reči da je malo udarit u glavu! Kakav bolan Kalifat,kakva Islamska Država to je jedna obična nepismena rulja koja pojma nema šta je Islam ni vjera,jedino u čemu su se dokazali dosad jeste u ubijanju i odsjecanju glava upravo muslimanima i pljačkanju njihove imovine! Stvorila ih i obučila američka CIA i izraelski Mosad da unesu razdor i haos u muslimanskom svijetu nešto kao kukavječe jaje u čemu su djelomično i uspjeli. To je obična marva i stoka bez vjere i karaktera i nemojte nas ostale muslimane stavljati u isti koš sa tim budalama!

Mirjana

pre 9 godina

Da li nas Zapad priprema ("navlaci"), da preuzmemo inicijativu u "odbrani" svojih prostora, tj.odbrani interesa Zapada: da bijemo njihove bitke, a oni nas kao brane: dodju kada se medjusobno poubijamo!
Kao sto vec decenijama "ciste" africki continent.
Pozdrav.
P.S. Ko razume,ZNA!

sasa jokic

pre 9 godina

Nismo Ti mi Sirija, jel znas Ti bre da mi imamo dva mig 29 (mogu da lete), dva mig 21 i u najavi AV jos nekoliko Mig 29 M2.
Jedini problem je ako nas napadnu 2019, jer pomenutima je rok trajanja do 2018, a ovi najavljeni ko zna dal' ce da stignu, jer su medju sto najava, pa dok dodju ma red....

robokap

pre 9 godina

nerazumem zasto ne napadaju italiju? pa oni su im najbizi?ili je i ovo plan iluminata vatikanskih.
(LAKI69, 28. avgust 2014 20:01)

italijom vladaju jezuiti, nikako iluminati!!!

lale su srbi granicari iz banata, ne backe i srema

pre 9 godina

za ove sto govore da bi mozda kalifat bio dobar, jer bi lopove pobili i sekli im ruke moram reci da im ne bi bilo ni interneta, ni kafica, ni studentskih zurki, fensi frizurica, popularne muzike, alternativne muzike, parada tj svega. zato cut...

miro split

pre 9 godina

Nije mi jasno šta se čeka?Pod hitno triba odma organizirat vojnu krajnu,opremit Uskočke jedinice i u pozadinu neprijatelja poslat Hajduke.Može i ove iz splitskog Hajduka i tako je sinoć ispa iz Evrope.

miro split

pre 9 godina

@Saldzo
Odma da ti rečen da na mene ne računaš.Ja ti u šumu neću!Tamo ima krpelja,vukova,medvida i ostali zviri.Šta me brige ako ću bit prvi Balkanac koji će iskreno surađivat sa okupatorom.Meni isti đava dođe oće li se Milanović ili sutra Karamarko zvat premjer ili kalif.Daj ti meni kilo prasetine i litru vina i ja san miran!

miro split

pre 9 godina

@Saldzo
Lako meni za prasetinu, zaminit ću je ja za janjetinu,ali gospu in njihovu okupatorsku ima bit da ne daju ni vino.Neću valjda pit cedevitu?
Kume, vidin ja da nema druge nego u šumu jer bez borbe za slobodu nema ni vina.

MunzeLjux

pre 9 godina

Ako ce to da ucutka komsinicu ispod mene koja po ceo dan sedi na terasi, pusi i glasno drzi vakelu o zaverama iluminata i novom svetskom poretku, ja pristajem.

Aleksandr

pre 9 godina

Ziveo sam godinama u Libanu i jedino mogu reci da ISIL kao ambicija postoji ali da je njegova realizacija nemoguca misija.Kao prvo sigurno 90 % Muslimana na Bliskom Istoku uopste ne podrzava stvaranje drzave u kojoj bi vazili cisti sharia zakoni.Cak i vecina veoma desno orijentisanih Muslimana nije za zivot kakav bi bio u ISIL drzavi i ne dele te vrednosti.Jedino gde moze eventualno zaziveti je Pakistan i deo Indije gde su Muslimani vecina.
Kao drugo svet a pogotovu Amerika ne bi dozvolili tako nesto jer bi sebi natovarili na vrat 2/3 Muslimana sa Bliskog Istoka koji bi bezali glavom bez obzira ka Americi , Engleskoj i Francuskoj.To bi bio neresiv problem za svet.
Niko na svetu ne zeli da vidi ISIL jer to nije samo odsecanje ruke za lopove ili videti sve zene pokrivene to je jedan sistem vrednosti u kome nema muzike, nema filma, zabave.Ne postoje restorani, hoteli, plaze, putovanja.Ne postoje skole, knjige se pale, a cita se samo Kuran. To je sistem u kome se ruse svi spomenici koji su nasledje raznih civilizacija, rusi se Ba'albek, Palmira, piramide...Ne koriste se dostignuca medicine, nauke, tehnike....Veoma malo je i Muslimana koji mogu sebe da vide u ovom sistemu vrednosti.

Nesa

pre 9 godina

Ovo je presmesno. Upotrebili su mapu iz igre za PC "Victoria 2", a to je strategija - ili tome slicno - vodis neku zemlju i desava se u XIX veku. Obratite paznju na granice na Balkanu, lepo se vidi belom bojom obelezena Austrija, zelenom Turska, Srbija i Vlaska kao nezavisne itd.

oni već rade

pre 9 godina

Sedište balkanskog sreza biće u onom falusu što planiraju da nam namontiraju u prestonici.

Trebaće nam neki novi Janoš Hunjadi.

Beclija

pre 9 godina

Pa ako vec kazu da "iskažu vernost novom vladaru i odbace demokratiju i sve što dolazi sa Zapada", zasto koriste oruzje, eksploziv, kompjutere, mobilne, motorna vozila, techniku i mnoge druge stvari koje ni u kom slucaju nisu oni pronasli i unapredili, pa nek se pobiju medjusobno nozevima, kopljima i pogaze kamilama?

Saldzo

pre 9 godina

I onda ce islamisti, kao i svi drugi zavojevaci kroz istoriju, na Balkanu da dobiju po usima. Ne znaju oni da budu gerila koliko mi znamo da budemo gerila. Kao sto rece nemacki komandant na Balkanu Aleksandar Ler u svojim memoarima "balkanski narodi imaju los obicaj da kada ih neko osvoji velika vecina uzme pusku i odmetne se u sumu, a sa ostatkom ne vredi saradjivati, jer gledaju iskljucivo svoj interes".

Putin ce da gleda jel?

pre 9 godina

Staviše na mapu Krim, deo Kine, Indiju + USA s kom su odavno u ratu....Ima li neko kome se nisu zamerili?.....U najbolju ruku predviđam im narednih 10 meseci života...I to ako ih Alah osobno bude predvodio

Hm

pre 9 godina

Ova glupost je vec mesec i po na internetu. Proveravate li vi ovo sto pisete? Uopste mi nije jasno kako prenosite nesto a niti znate o cemu se radi ni kako. A lako se moze naci da je ovu mapu na internet postavila neonacisticka organizacija "ThirdPosition" i to na twitter-u vec odavno kao provokaciju. Sire se nekakvi senzacionalisticki naslovi, samo ne znam sa kojom svrhom? Stvaranja straha, netrpeljivosti, sta?

Duki

pre 9 godina

Dokle vise o ovome? Mislite li da ce ih ceo svet pustiti da naprave ovoliku drzavu kao na mapi? Pucice nekom od najjacih film i ima da ih sateraju u kilometar kvadratni, ne lozite se na ovo, ovoliku dezavetinu niko nikad nece silom napraviti jer se kosi sa interesima svih drzava..

Pescano DOba

pre 9 godina

LoL,ljudska glupost baš zna da bude beskonačna!
Evo nekoliko "malih" začkoljica i činjenica vezanih za njihov plan:

1. Planiraju koliko vidim da porobe celu Indiju sa više od 1.000.000.000 ljudi.

2. Planiraju da otmu deo Kine koja takodje ima više od 1.000.000.000 ljudi

3. Hoce ceo Bliski istok uklucujuci Iran i Saudijsku Arabiju (gde vec postoji serijat) koje su inače nuklearne sile, njima sigurno ne trebaju ekstremisti da vode državu.

4. Turska je najsekularnija islamska država.

5. I Turska, Saudijska Arabija i Izrael su američki saveznici koji su takodje i nuklearne sile.

6. Cela Evropa (90%) je clanica NATO pakta, odnosno saveznici njihovih najvećih smrtnih neprijatelja.

7. Oni su potpuno nemoćni protiv američkih bombardovanja, da su morali da prete otmicama ne bi li Obamu "zamolili" da prestane da ih gađa.

8. Izrael i SAD (verovatno i Kina i Rusija) su naoružane sa najsavremenijom opremom i sa bespilotnim letelicama.

9. Kako oni misle da pa neka ih je i 1.000000 (milion) ratnika porobe Evropu sa 500 mil stanovnika, pa dovoljno je svaki peti da uzme pušku i gotovi su. Da ne govorimo o kakvim ratnicima je to reč, drži kalaš, u drugu ruku Qur'an, ima 16 godina i misli svet je njegov. Ali dobro, ipak ih u dženatu (raju) čekaju 74 devica.
Oni ako samo Izrael porobe to se može nazvati božijim čudom.