Četvrtak, 24.07.2014.

15:35

Jovičić: DS priznala pljačku

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je DS konačno priznala decenijsku pljačku Srbije.

Izvor: B92

Jovièiæ: DS priznala pljaèku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Radmila

pre 9 godina

DS je imala vreme pred sobom,vreme za koje se nije pokazala e umesto izvinjenja pustite SNS da pokusa da ozivi Srbiju koju ste vi dovela do svega ovoga sto danas kritikujete u javnosti.

Joli

pre 9 godina

12 godina smo sistematski bili uništavani od strane DS i dovedeni u tešku krizu, tako da Pajtićeva izvinjenja Srbiji ništa ne znače.

Missko

pre 9 godina

Istina je da nas je DS toliko unazadio da će nam trebati vremena i vremena da se oporavimo. Zato sadašnja vlast mora da ispravlja njihove greške da bi Srbiji krenulo na bolje.

Nebojša

pre 9 godina

Za dugogodišnju pljačku zemlje obično izvini ne znači ništa narodu. Čak i da odgovara za svoja dela, narodu neće toliko značiti jer je sa DS-om do te mere uništio Srbiju.

perkan

pre 9 godina

DS je imala dovoljno vremena da pokaze sta zna i ovu zemlju povede pravim putem...Nije to uradila, cak sta vise uradili su mnoge lose stvari,pa sada posle samo nekoliko meseci od ubedljive pobede SNS nije u redu da se za bilo sta izvinjavaju...

Mama Mia

pre 9 godina

To se tebi cini da svako ko ne misli kao ti,to jest,ne podrzava suvislog Pajtica,misli isto.Ja vidim da narod pise jer je ogorcen posle decenije lazi ,pljackanja i strahovlade.Manipulisali su toliko dugo da su postali profesionalcI.Jadni smo mi,koji i tada i sad jos uvek imamo posledice njihove vladavine.Izvinjenje od takvih ne treba,neoprostivo je!

Snezana

pre 9 godina

Neverovatno kako SNS interpretira stvari i pokusava da manipulise tuđim izjavama kao da su date na engleskom a ne na srpskom jeziku.Nikoga ne aboliram krivice bilo koje vrste, ali treba imati hrabrosti pa priznati politicke greske i platiti cenu za to. Ali kako ja vidim platićemo je svi mi jer i ovi "futuristi" iz SNS su na vlasti već treću godinu a živimo sve gore i gore. Deficit je sve veći, posla sve manje, BDP u stagnaciji i sem hiperprodukcije praznih obecanja nema tu ničega.Volela bih da grešim ali mislim da su efikasni samo u "bombastim" hapšenjima bez presuda i pljuvanju na predhodnu vlast.

Ne dolazi u obzir

pre 9 godina

@(viking, 24. jul 2014 17:13)-Pa sta cemo jos mi da ih izdrzavamo opet nasim parama? Ne dolazi u obzir, nek se usvoji vec jednom zakon o poreklu imovine i svu imovinu koja nema posteno poreko oduzeti.

bezimena

pre 9 godina

Znaci opljackas narod, izvines se i nikom nista o.O
sto nisam lopov...
(Mile, 24. jul 2014 17:34)

Znači aktivno učestvuješ u raspirivanju nacionalističke mržnje, podstičeš gradjanske ratove, na Gebelsovski način, u koje šalješ tudju decu, a istovremeno pljačkaš državu tako što uzimaš luksuzne ogromne stanove i otkupljuješ ih po bagatelnoj ceni, za devizzzze koje si takodje kupio od "države" za džabe, nikada se ni za šta ne izviniš, samo lepo osnuješ novu stranku, obučeš novo odelo i praviš se da ti nisi više taj od pre, nego ovaj od posle. Ladno onda izadješ da opet lažeš i na tome osvojiš vlast.
KO JE OVDE LUD,a ko se pravi lud!?

Mirko Mangas

pre 9 godina

DS je pokazao ko je i sta je za dvanaest godina,oni su samo gledali svoj interes,unistili fabrike,Srbiju zaduzili skupim kreditima.Ova vlada na celu sa Vucicem im je stala na put i zaustavila propadanje Srbije.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Drago mi je što se aktuelna vlast bori protiv ovakvih ljudi. Borba protiv kriminala i korupcije je napokon podignuta na mnogo viši nivo, a to je definitivno dobro za čitavu državu.

Labud

pre 9 godina

Napokon je došlo vreme priznanja DS za sve ono što je uradila ovoj zemlji. Za sobom je ostavila katastrofalno stanje, koje se što pre mora rešiti. SNS je ta koja se bori za rešavanje ovih problema i nadam se da će u tome i uspeti. Demokrate su radile samo u svoju korist, a na štetu ovog napaćenog naroda. Tome je napokon došao kraj.

Miroslav

pre 9 godina

Jedino im je Vucic uspeo stati na put i prekinuti njihove kradje i unistavenje Srbije...oduzeti Demokratama imovinu i vratiti narodu sto je pokradeno,a Demokrate iza resetaka staviti sve koji su krali...

Strahinja

pre 9 godina

EU je za vreme vladavine DS-a videla da tu ne postoji jaka politička volja da se pristupi toj instituciji. Tolike godine su prošle samo u praznim obećanjima!!

Nenad

pre 9 godina

I, šta sada kada su to priznali? Ako imaju imalo morala trebalo bi da, posle svega što su izrekli i ničega što su od toga uradili, podnesu ostavke?! Neeee, mogu oni mnogo bolje, samo glasajmo za njih opet, dajmo im još jednu šansu, pa će nas vratiti još 20 godina u nazad!

GOSPODO - PUNO - STE - SE - ZAIGRALI

pre 9 godina

Demokrate su svesno cutale kada je Kosmajac u pitanju, dok su bile na vlasti nikad nisu ni pomenule da on postoji.Sad se kao cude odakle se on pojavio. Iznenadjeni su zasto naprednjaci menjaju sve u policiji. Upravo zbog toga sto je doticni imao zastitu i u policiji pa evo zasto kako da ih ne menja kad su stitili kriminalce. Nadam se da sada to vise nece biti slucaj, da ce novo izabrani raditi u korist drzave.

Lena

pre 9 godina

Ako si mlad onda barem uci a nemoj da nam izokola govoris da su drugi krali, znamo mi to i ko je mahao papirima u skupstini i ispred tuzilastva, nego lepo kazite da pripremate penzionere, radnike, nastavno osoblje, zdravstveno osoblje, ali ne i vas u skupstini i one koji ste zaposlili, DA POMOGNEMO REFORMAMA VASEG VODJE A DA ETO ON MORA DA NAM ODUZME JER SU DRUGI KRALI, PA SU I OBECAVALI A VI TA OBECANJA SADA TREBA DA NAM UZMETE I DA KAZETE PUJ PIKE NE VAZI.
E jedva cekam druga vlast da dodje da vama kaze sve sto ste radili vise ne vazi jer ste PREVISE OBECAVALI I LAGALI.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Od 5.oktobra, od kada su došli na vlast sve su uradili kako bi svoje pulene nahranili i napojili, kako bi svojim ljudima namestili poslove koje su nama naplatili..

Bojan

pre 9 godina

Gospodin je apsolutno u pravu, "posao" sa Etihadom je pokazatelj kako i sta radi ovaj rezim. Tajni ugovor kojim se opterecuje budzet, lazna obecanja da ce pokazati taj ugovor. "Prodaja" imovine za kredit i zaduzivanje za 40 miliona evra. Neznanje i diletantizam pravljenjem nezapamcenog gubitka u JAT-u od 73 miliona evra za samo godinu dana u 2013... Laz, zaduzivanje, neznanje, obelezja Vucicevog rezima.

viking

pre 9 godina

treba ih kazniti za pljacke,na jedini moguci nacin-zatvorom!nazalost ,mi necemo lako izaci iz haosa koji su napravili,ali neka bar budu adekvatno kaznjeni

Limited

pre 9 godina

Izvinjenje je ovaj narod treba da cuje od demokrata, jer katastrofalnom politikom, privredi su zadali jak udarac, da cemo posledice dugo jos osecati.

igman

pre 9 godina

Mi smo bili zrtve deceniskog rezima DSa. Sa posledicama nesposobnog vodjenja drzave se jos uvek borimo. Svi smo bili ocajni kada su nam pozatvarali fabrike i preduzeca. I sada oni daju sebi za pravo da kritikuju druge. Licemerje i samo licemerje..

mconi

pre 9 godina

Izvuceno iz konteksta, ali kada se bolje pogleda - potpuno TACNO!!!
Od 5.oktobra, od kada su dosli na vlast sve su uradili kako bi svoje pulene nahranili i napojili, kako bi svojim ljudima namestili poslove koje su nama naplatili...od privatizacija za 1 rsd, preko fantomskih firmi kojim su se resavali odredjeni poslovi do preskupih kredita koje niko lud ne bi uzimao....

Horacio

pre 9 godina

Građani srbije su svatili da su sistematski podkradani i to su saopštili na predhodnim izborima. Da je izvinjenje čelnika DS-a usledilo odmah po objavljivanju izbornih rezultata, možda bi imalo nekokvog smisla,ali ovako nikakva vada.

Zoran

pre 9 godina

Ama ostavi se DS, zahebali se ljudi i glasali za njih, šta god ali vi već DVEgodine vladate. Gde je plan rada, gde je pregled urađenog, gde su presude za korupciju, gde su pare... konkretne stvari, boli me uvo šta je bilo pre 10-15 godina. nemam vremena da čekam! Ako ne znate posao beži sa vlasti! Pa dok ne dođe neko ko zna!

zzzzz

pre 9 godina

Gospodo naprednjaci, ne znam kako da vam ovo saopstim, ali VI STE VLAST! A ne DS! Vec ste dve godine na vlasti! I neizrecivo ste gori od DS-a, koji nista nije valjao. Eto. sad znate.

helen

pre 9 godina

Jeste Pajtic je priznao u ispovesti za novine da su krivi za tesko stanje u kojem se Srbija nalazi.I sta sad ocekuje?Oprostaj.Nema od toga nista.Srbija je zavrsila sa njima.

Tortac

pre 9 godina

Da je bilo volje i zelje da se Srbija popravi i reformise, demokrate bi to odradile za dvanaest godina koliko su bili na vlasti. Ali izgleda da su prevagnuli licni interesi.

Ajakos, licno

pre 9 godina

Zbog takve politike DS se danas ne zivi bolje, a od politike vaseg sefa, za koju se, uzgred, nije ni izvinio, hiljade danas vise ne zive, nikako. Neposredni sam svedok. Zato, odbojni decace, treba da te je sram! Vas vodja ne bi trebalo da ima pravo ni da se izvini, kamo li da drzi ovoliku vlast. E, to moze samo kod nas.

Filip

pre 9 godina

Već sedamnaest godina radim u jednoj gradskoj opštini od toga DS sa koalicionim partnerima vlada sigurno 14-15 godina. To šta je urađeno za vreme vlasti DS i LDP ne može ispraviti niko. Opština je toliko prezadužena, opterećena kreditima, sve se raspada zato što nema novca čak ni za nabavku kancelarijskog materijala a kamoli za nešto više. Plate kasne zbog dospelih rata za kredit koji je opština uzela da bi uložila u neke projekte na osnovu kojih bi DS dobila vlast....prosto rečeno užas! Toliko o brizi za srednji sloj društva...

Banjalucka

pre 9 godina

Sada se veoma dobro vidi kakva je zelja bila prethodnih vlasti da reformise Srbiju i da ucini nesto dobro. Trenutna vlast pokazuje kako to treba da se radi.

Hranislav

pre 9 godina

Demokrate nisu imale zelju da usvoje dobre zakone po gradjane i po Srbiju, jer vecina funkcionera je imala licni interes da ostane sve isto i da se bogati na racun Srbije.

Перча Контраш

pre 9 godina

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je DS konačno priznala decenijsku pljačku Srbije. Ако су признали деценијску пљачку Србије, зашто сви пљачкаши нису у затвору!?

mrmot

pre 9 godina

Jovičić kao po običaju,lakonski-kratko,jasno i pravo u centar.450 hiljada ljudi ostalo bez posla u 500 propalih privatizacija.To je rezultat vladavine Demokratske stranke.

gradjanin F

pre 9 godina

Zbog cetvrtine Srbije koji nasedaju na ovakve izjave i podmetanja, i ostale 3/4 kojima to nesto narocito ne smeta, nadam se da ce presvuceni radikali vladati Srbijom bar 50 godina. Zasluzujemo to....

Izdajnik

pre 9 godina

ti mali da sutis da te nebi sva cetvorica ..... momentalno!
priznaje greske covek... vi radikali ne znate sta znaci priznati gresku i preuzeri krivicu i trpeti posledice...
kada ce se AV izviniti gradjanima Srbije, BiH, Hrvatske...?
ko je bio ministar informisanja kada su zrtvovani radnici RTS_ '99. , pa kada su ubili Ćuruviju... ko je pretio Muslimanima ako pogine samo jedan Srbin? pa Šiptarima na KiM? ko ste vi? ako ne znas ja cu da ti kazem... Vi ste dno srpskog drustva i politicara , ali ima i postenih koji su zalutali kod vas radikala... bedz ste skinuli ali je ostala RUPA! ja i meni slicni(oko 80% stanovnika Srbije) smo bili i ostacemo "izdajnici"
I zato cu da kazem PONOSAN SAM STO SAM "IZDAJNIK"!

Razocaran

pre 9 godina

A vama ni izvinjenja nece pomoci, jer ovo sto vi radite nama sada ne moze se preboleti, i verujte da uskoro SNS nece biti nista drugo do ruzna,neponovljiva,diktatorska proslost... Zao mi je sto ovaj napaceni narod nije video na vreme kakvi ste, ali sad jesmo svi.. Sami ste sebi zadali neizleciv udarac , i navukli gnev naroda koji gazite.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Drago mi je što se aktuelna vlast bori protiv ovakvih ljudi. Borba protiv kriminala i korupcije je napokon podignuta na mnogo viši nivo, a to je definitivno dobro za čitavu državu.

Miroslav

pre 9 godina

Jedino im je Vucic uspeo stati na put i prekinuti njihove kradje i unistavenje Srbije...oduzeti Demokratama imovinu i vratiti narodu sto je pokradeno,a Demokrate iza resetaka staviti sve koji su krali...

Ne dolazi u obzir

pre 9 godina

@(viking, 24. jul 2014 17:13)-Pa sta cemo jos mi da ih izdrzavamo opet nasim parama? Ne dolazi u obzir, nek se usvoji vec jednom zakon o poreklu imovine i svu imovinu koja nema posteno poreko oduzeti.

Mirko Mangas

pre 9 godina

DS je pokazao ko je i sta je za dvanaest godina,oni su samo gledali svoj interes,unistili fabrike,Srbiju zaduzili skupim kreditima.Ova vlada na celu sa Vucicem im je stala na put i zaustavila propadanje Srbije.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Od 5.oktobra, od kada su došli na vlast sve su uradili kako bi svoje pulene nahranili i napojili, kako bi svojim ljudima namestili poslove koje su nama naplatili..

Labud

pre 9 godina

Napokon je došlo vreme priznanja DS za sve ono što je uradila ovoj zemlji. Za sobom je ostavila katastrofalno stanje, koje se što pre mora rešiti. SNS je ta koja se bori za rešavanje ovih problema i nadam se da će u tome i uspeti. Demokrate su radile samo u svoju korist, a na štetu ovog napaćenog naroda. Tome je napokon došao kraj.

Hranislav

pre 9 godina

Demokrate nisu imale zelju da usvoje dobre zakone po gradjane i po Srbiju, jer vecina funkcionera je imala licni interes da ostane sve isto i da se bogati na racun Srbije.

Filip

pre 9 godina

Već sedamnaest godina radim u jednoj gradskoj opštini od toga DS sa koalicionim partnerima vlada sigurno 14-15 godina. To šta je urađeno za vreme vlasti DS i LDP ne može ispraviti niko. Opština je toliko prezadužena, opterećena kreditima, sve se raspada zato što nema novca čak ni za nabavku kancelarijskog materijala a kamoli za nešto više. Plate kasne zbog dospelih rata za kredit koji je opština uzela da bi uložila u neke projekte na osnovu kojih bi DS dobila vlast....prosto rečeno užas! Toliko o brizi za srednji sloj društva...

mrmot

pre 9 godina

Jovičić kao po običaju,lakonski-kratko,jasno i pravo u centar.450 hiljada ljudi ostalo bez posla u 500 propalih privatizacija.To je rezultat vladavine Demokratske stranke.

viking

pre 9 godina

treba ih kazniti za pljacke,na jedini moguci nacin-zatvorom!nazalost ,mi necemo lako izaci iz haosa koji su napravili,ali neka bar budu adekvatno kaznjeni

mconi

pre 9 godina

Izvuceno iz konteksta, ali kada se bolje pogleda - potpuno TACNO!!!
Od 5.oktobra, od kada su dosli na vlast sve su uradili kako bi svoje pulene nahranili i napojili, kako bi svojim ljudima namestili poslove koje su nama naplatili...od privatizacija za 1 rsd, preko fantomskih firmi kojim su se resavali odredjeni poslovi do preskupih kredita koje niko lud ne bi uzimao....

igman

pre 9 godina

Mi smo bili zrtve deceniskog rezima DSa. Sa posledicama nesposobnog vodjenja drzave se jos uvek borimo. Svi smo bili ocajni kada su nam pozatvarali fabrike i preduzeca. I sada oni daju sebi za pravo da kritikuju druge. Licemerje i samo licemerje..

Strahinja

pre 9 godina

EU je za vreme vladavine DS-a videla da tu ne postoji jaka politička volja da se pristupi toj instituciji. Tolike godine su prošle samo u praznim obećanjima!!

Mama Mia

pre 9 godina

To se tebi cini da svako ko ne misli kao ti,to jest,ne podrzava suvislog Pajtica,misli isto.Ja vidim da narod pise jer je ogorcen posle decenije lazi ,pljackanja i strahovlade.Manipulisali su toliko dugo da su postali profesionalcI.Jadni smo mi,koji i tada i sad jos uvek imamo posledice njihove vladavine.Izvinjenje od takvih ne treba,neoprostivo je!

Horacio

pre 9 godina

Građani srbije su svatili da su sistematski podkradani i to su saopštili na predhodnim izborima. Da je izvinjenje čelnika DS-a usledilo odmah po objavljivanju izbornih rezultata, možda bi imalo nekokvog smisla,ali ovako nikakva vada.

helen

pre 9 godina

Jeste Pajtic je priznao u ispovesti za novine da su krivi za tesko stanje u kojem se Srbija nalazi.I sta sad ocekuje?Oprostaj.Nema od toga nista.Srbija je zavrsila sa njima.

Banjalucka

pre 9 godina

Sada se veoma dobro vidi kakva je zelja bila prethodnih vlasti da reformise Srbiju i da ucini nesto dobro. Trenutna vlast pokazuje kako to treba da se radi.

perkan

pre 9 godina

DS je imala dovoljno vremena da pokaze sta zna i ovu zemlju povede pravim putem...Nije to uradila, cak sta vise uradili su mnoge lose stvari,pa sada posle samo nekoliko meseci od ubedljive pobede SNS nije u redu da se za bilo sta izvinjavaju...

Limited

pre 9 godina

Izvinjenje je ovaj narod treba da cuje od demokrata, jer katastrofalnom politikom, privredi su zadali jak udarac, da cemo posledice dugo jos osecati.

Nenad

pre 9 godina

I, šta sada kada su to priznali? Ako imaju imalo morala trebalo bi da, posle svega što su izrekli i ničega što su od toga uradili, podnesu ostavke?! Neeee, mogu oni mnogo bolje, samo glasajmo za njih opet, dajmo im još jednu šansu, pa će nas vratiti još 20 godina u nazad!

Tortac

pre 9 godina

Da je bilo volje i zelje da se Srbija popravi i reformise, demokrate bi to odradile za dvanaest godina koliko su bili na vlasti. Ali izgleda da su prevagnuli licni interesi.

GOSPODO - PUNO - STE - SE - ZAIGRALI

pre 9 godina

Demokrate su svesno cutale kada je Kosmajac u pitanju, dok su bile na vlasti nikad nisu ni pomenule da on postoji.Sad se kao cude odakle se on pojavio. Iznenadjeni su zasto naprednjaci menjaju sve u policiji. Upravo zbog toga sto je doticni imao zastitu i u policiji pa evo zasto kako da ih ne menja kad su stitili kriminalce. Nadam se da sada to vise nece biti slucaj, da ce novo izabrani raditi u korist drzave.

Izdajnik

pre 9 godina

ti mali da sutis da te nebi sva cetvorica ..... momentalno!
priznaje greske covek... vi radikali ne znate sta znaci priznati gresku i preuzeri krivicu i trpeti posledice...
kada ce se AV izviniti gradjanima Srbije, BiH, Hrvatske...?
ko je bio ministar informisanja kada su zrtvovani radnici RTS_ '99. , pa kada su ubili Ćuruviju... ko je pretio Muslimanima ako pogine samo jedan Srbin? pa Šiptarima na KiM? ko ste vi? ako ne znas ja cu da ti kazem... Vi ste dno srpskog drustva i politicara , ali ima i postenih koji su zalutali kod vas radikala... bedz ste skinuli ali je ostala RUPA! ja i meni slicni(oko 80% stanovnika Srbije) smo bili i ostacemo "izdajnici"
I zato cu da kazem PONOSAN SAM STO SAM "IZDAJNIK"!

Razocaran

pre 9 godina

A vama ni izvinjenja nece pomoci, jer ovo sto vi radite nama sada ne moze se preboleti, i verujte da uskoro SNS nece biti nista drugo do ruzna,neponovljiva,diktatorska proslost... Zao mi je sto ovaj napaceni narod nije video na vreme kakvi ste, ali sad jesmo svi.. Sami ste sebi zadali neizleciv udarac , i navukli gnev naroda koji gazite.

gradjanin F

pre 9 godina

Zbog cetvrtine Srbije koji nasedaju na ovakve izjave i podmetanja, i ostale 3/4 kojima to nesto narocito ne smeta, nadam se da ce presvuceni radikali vladati Srbijom bar 50 godina. Zasluzujemo to....

Lena

pre 9 godina

Ako si mlad onda barem uci a nemoj da nam izokola govoris da su drugi krali, znamo mi to i ko je mahao papirima u skupstini i ispred tuzilastva, nego lepo kazite da pripremate penzionere, radnike, nastavno osoblje, zdravstveno osoblje, ali ne i vas u skupstini i one koji ste zaposlili, DA POMOGNEMO REFORMAMA VASEG VODJE A DA ETO ON MORA DA NAM ODUZME JER SU DRUGI KRALI, PA SU I OBECAVALI A VI TA OBECANJA SADA TREBA DA NAM UZMETE I DA KAZETE PUJ PIKE NE VAZI.
E jedva cekam druga vlast da dodje da vama kaze sve sto ste radili vise ne vazi jer ste PREVISE OBECAVALI I LAGALI.

Zoran

pre 9 godina

Ama ostavi se DS, zahebali se ljudi i glasali za njih, šta god ali vi već DVEgodine vladate. Gde je plan rada, gde je pregled urađenog, gde su presude za korupciju, gde su pare... konkretne stvari, boli me uvo šta je bilo pre 10-15 godina. nemam vremena da čekam! Ako ne znate posao beži sa vlasti! Pa dok ne dođe neko ko zna!

zzzzz

pre 9 godina

Gospodo naprednjaci, ne znam kako da vam ovo saopstim, ali VI STE VLAST! A ne DS! Vec ste dve godine na vlasti! I neizrecivo ste gori od DS-a, koji nista nije valjao. Eto. sad znate.

Bojan

pre 9 godina

Gospodin je apsolutno u pravu, "posao" sa Etihadom je pokazatelj kako i sta radi ovaj rezim. Tajni ugovor kojim se opterecuje budzet, lazna obecanja da ce pokazati taj ugovor. "Prodaja" imovine za kredit i zaduzivanje za 40 miliona evra. Neznanje i diletantizam pravljenjem nezapamcenog gubitka u JAT-u od 73 miliona evra za samo godinu dana u 2013... Laz, zaduzivanje, neznanje, obelezja Vucicevog rezima.

Snezana

pre 9 godina

Neverovatno kako SNS interpretira stvari i pokusava da manipulise tuđim izjavama kao da su date na engleskom a ne na srpskom jeziku.Nikoga ne aboliram krivice bilo koje vrste, ali treba imati hrabrosti pa priznati politicke greske i platiti cenu za to. Ali kako ja vidim platićemo je svi mi jer i ovi "futuristi" iz SNS su na vlasti već treću godinu a živimo sve gore i gore. Deficit je sve veći, posla sve manje, BDP u stagnaciji i sem hiperprodukcije praznih obecanja nema tu ničega.Volela bih da grešim ali mislim da su efikasni samo u "bombastim" hapšenjima bez presuda i pljuvanju na predhodnu vlast.

Перча Контраш

pre 9 godina

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je DS konačno priznala decenijsku pljačku Srbije. Ако су признали деценијску пљачку Србије, зашто сви пљачкаши нису у затвору!?

Ajakos, licno

pre 9 godina

Zbog takve politike DS se danas ne zivi bolje, a od politike vaseg sefa, za koju se, uzgred, nije ni izvinio, hiljade danas vise ne zive, nikako. Neposredni sam svedok. Zato, odbojni decace, treba da te je sram! Vas vodja ne bi trebalo da ima pravo ni da se izvini, kamo li da drzi ovoliku vlast. E, to moze samo kod nas.

bezimena

pre 9 godina

Znaci opljackas narod, izvines se i nikom nista o.O
sto nisam lopov...
(Mile, 24. jul 2014 17:34)

Znači aktivno učestvuješ u raspirivanju nacionalističke mržnje, podstičeš gradjanske ratove, na Gebelsovski način, u koje šalješ tudju decu, a istovremeno pljačkaš državu tako što uzimaš luksuzne ogromne stanove i otkupljuješ ih po bagatelnoj ceni, za devizzzze koje si takodje kupio od "države" za džabe, nikada se ni za šta ne izviniš, samo lepo osnuješ novu stranku, obučeš novo odelo i praviš se da ti nisi više taj od pre, nego ovaj od posle. Ladno onda izadješ da opet lažeš i na tome osvojiš vlast.
KO JE OVDE LUD,a ko se pravi lud!?

Radmila

pre 9 godina

DS je imala vreme pred sobom,vreme za koje se nije pokazala e umesto izvinjenja pustite SNS da pokusa da ozivi Srbiju koju ste vi dovela do svega ovoga sto danas kritikujete u javnosti.

Nebojša

pre 9 godina

Za dugogodišnju pljačku zemlje obično izvini ne znači ništa narodu. Čak i da odgovara za svoja dela, narodu neće toliko značiti jer je sa DS-om do te mere uništio Srbiju.

Joli

pre 9 godina

12 godina smo sistematski bili uništavani od strane DS i dovedeni u tešku krizu, tako da Pajtićeva izvinjenja Srbiji ništa ne znače.

Missko

pre 9 godina

Istina je da nas je DS toliko unazadio da će nam trebati vremena i vremena da se oporavimo. Zato sadašnja vlast mora da ispravlja njihove greške da bi Srbiji krenulo na bolje.

Lena

pre 9 godina

Ako si mlad onda barem uci a nemoj da nam izokola govoris da su drugi krali, znamo mi to i ko je mahao papirima u skupstini i ispred tuzilastva, nego lepo kazite da pripremate penzionere, radnike, nastavno osoblje, zdravstveno osoblje, ali ne i vas u skupstini i one koji ste zaposlili, DA POMOGNEMO REFORMAMA VASEG VODJE A DA ETO ON MORA DA NAM ODUZME JER SU DRUGI KRALI, PA SU I OBECAVALI A VI TA OBECANJA SADA TREBA DA NAM UZMETE I DA KAZETE PUJ PIKE NE VAZI.
E jedva cekam druga vlast da dodje da vama kaze sve sto ste radili vise ne vazi jer ste PREVISE OBECAVALI I LAGALI.

Перча Контраш

pre 9 godina

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je DS konačno priznala decenijsku pljačku Srbije. Ако су признали деценијску пљачку Србије, зашто сви пљачкаши нису у затвору!?

Razocaran

pre 9 godina

A vama ni izvinjenja nece pomoci, jer ovo sto vi radite nama sada ne moze se preboleti, i verujte da uskoro SNS nece biti nista drugo do ruzna,neponovljiva,diktatorska proslost... Zao mi je sto ovaj napaceni narod nije video na vreme kakvi ste, ali sad jesmo svi.. Sami ste sebi zadali neizleciv udarac , i navukli gnev naroda koji gazite.

Izdajnik

pre 9 godina

ti mali da sutis da te nebi sva cetvorica ..... momentalno!
priznaje greske covek... vi radikali ne znate sta znaci priznati gresku i preuzeri krivicu i trpeti posledice...
kada ce se AV izviniti gradjanima Srbije, BiH, Hrvatske...?
ko je bio ministar informisanja kada su zrtvovani radnici RTS_ '99. , pa kada su ubili Ćuruviju... ko je pretio Muslimanima ako pogine samo jedan Srbin? pa Šiptarima na KiM? ko ste vi? ako ne znas ja cu da ti kazem... Vi ste dno srpskog drustva i politicara , ali ima i postenih koji su zalutali kod vas radikala... bedz ste skinuli ali je ostala RUPA! ja i meni slicni(oko 80% stanovnika Srbije) smo bili i ostacemo "izdajnici"
I zato cu da kazem PONOSAN SAM STO SAM "IZDAJNIK"!

Zoran

pre 9 godina

Ama ostavi se DS, zahebali se ljudi i glasali za njih, šta god ali vi već DVEgodine vladate. Gde je plan rada, gde je pregled urađenog, gde su presude za korupciju, gde su pare... konkretne stvari, boli me uvo šta je bilo pre 10-15 godina. nemam vremena da čekam! Ako ne znate posao beži sa vlasti! Pa dok ne dođe neko ko zna!

zzzzz

pre 9 godina

Gospodo naprednjaci, ne znam kako da vam ovo saopstim, ali VI STE VLAST! A ne DS! Vec ste dve godine na vlasti! I neizrecivo ste gori od DS-a, koji nista nije valjao. Eto. sad znate.

gradjanin F

pre 9 godina

Zbog cetvrtine Srbije koji nasedaju na ovakve izjave i podmetanja, i ostale 3/4 kojima to nesto narocito ne smeta, nadam se da ce presvuceni radikali vladati Srbijom bar 50 godina. Zasluzujemo to....

Snezana

pre 9 godina

Neverovatno kako SNS interpretira stvari i pokusava da manipulise tuđim izjavama kao da su date na engleskom a ne na srpskom jeziku.Nikoga ne aboliram krivice bilo koje vrste, ali treba imati hrabrosti pa priznati politicke greske i platiti cenu za to. Ali kako ja vidim platićemo je svi mi jer i ovi "futuristi" iz SNS su na vlasti već treću godinu a živimo sve gore i gore. Deficit je sve veći, posla sve manje, BDP u stagnaciji i sem hiperprodukcije praznih obecanja nema tu ničega.Volela bih da grešim ali mislim da su efikasni samo u "bombastim" hapšenjima bez presuda i pljuvanju na predhodnu vlast.

Ajakos, licno

pre 9 godina

Zbog takve politike DS se danas ne zivi bolje, a od politike vaseg sefa, za koju se, uzgred, nije ni izvinio, hiljade danas vise ne zive, nikako. Neposredni sam svedok. Zato, odbojni decace, treba da te je sram! Vas vodja ne bi trebalo da ima pravo ni da se izvini, kamo li da drzi ovoliku vlast. E, to moze samo kod nas.

Bojan

pre 9 godina

Gospodin je apsolutno u pravu, "posao" sa Etihadom je pokazatelj kako i sta radi ovaj rezim. Tajni ugovor kojim se opterecuje budzet, lazna obecanja da ce pokazati taj ugovor. "Prodaja" imovine za kredit i zaduzivanje za 40 miliona evra. Neznanje i diletantizam pravljenjem nezapamcenog gubitka u JAT-u od 73 miliona evra za samo godinu dana u 2013... Laz, zaduzivanje, neznanje, obelezja Vucicevog rezima.

bezimena

pre 9 godina

Znaci opljackas narod, izvines se i nikom nista o.O
sto nisam lopov...
(Mile, 24. jul 2014 17:34)

Znači aktivno učestvuješ u raspirivanju nacionalističke mržnje, podstičeš gradjanske ratove, na Gebelsovski način, u koje šalješ tudju decu, a istovremeno pljačkaš državu tako što uzimaš luksuzne ogromne stanove i otkupljuješ ih po bagatelnoj ceni, za devizzzze koje si takodje kupio od "države" za džabe, nikada se ni za šta ne izviniš, samo lepo osnuješ novu stranku, obučeš novo odelo i praviš se da ti nisi više taj od pre, nego ovaj od posle. Ladno onda izadješ da opet lažeš i na tome osvojiš vlast.
KO JE OVDE LUD,a ko se pravi lud!?

Miroslav

pre 9 godina

Jedino im je Vucic uspeo stati na put i prekinuti njihove kradje i unistavenje Srbije...oduzeti Demokratama imovinu i vratiti narodu sto je pokradeno,a Demokrate iza resetaka staviti sve koji su krali...

perkan

pre 9 godina

DS je imala dovoljno vremena da pokaze sta zna i ovu zemlju povede pravim putem...Nije to uradila, cak sta vise uradili su mnoge lose stvari,pa sada posle samo nekoliko meseci od ubedljive pobede SNS nije u redu da se za bilo sta izvinjavaju...

mrmot

pre 9 godina

Jovičić kao po običaju,lakonski-kratko,jasno i pravo u centar.450 hiljada ljudi ostalo bez posla u 500 propalih privatizacija.To je rezultat vladavine Demokratske stranke.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Drago mi je što se aktuelna vlast bori protiv ovakvih ljudi. Borba protiv kriminala i korupcije je napokon podignuta na mnogo viši nivo, a to je definitivno dobro za čitavu državu.

Filip

pre 9 godina

Već sedamnaest godina radim u jednoj gradskoj opštini od toga DS sa koalicionim partnerima vlada sigurno 14-15 godina. To šta je urađeno za vreme vlasti DS i LDP ne može ispraviti niko. Opština je toliko prezadužena, opterećena kreditima, sve se raspada zato što nema novca čak ni za nabavku kancelarijskog materijala a kamoli za nešto više. Plate kasne zbog dospelih rata za kredit koji je opština uzela da bi uložila u neke projekte na osnovu kojih bi DS dobila vlast....prosto rečeno užas! Toliko o brizi za srednji sloj društva...

igman

pre 9 godina

Mi smo bili zrtve deceniskog rezima DSa. Sa posledicama nesposobnog vodjenja drzave se jos uvek borimo. Svi smo bili ocajni kada su nam pozatvarali fabrike i preduzeca. I sada oni daju sebi za pravo da kritikuju druge. Licemerje i samo licemerje..

GOSPODO - PUNO - STE - SE - ZAIGRALI

pre 9 godina

Demokrate su svesno cutale kada je Kosmajac u pitanju, dok su bile na vlasti nikad nisu ni pomenule da on postoji.Sad se kao cude odakle se on pojavio. Iznenadjeni su zasto naprednjaci menjaju sve u policiji. Upravo zbog toga sto je doticni imao zastitu i u policiji pa evo zasto kako da ih ne menja kad su stitili kriminalce. Nadam se da sada to vise nece biti slucaj, da ce novo izabrani raditi u korist drzave.

Labud

pre 9 godina

Napokon je došlo vreme priznanja DS za sve ono što je uradila ovoj zemlji. Za sobom je ostavila katastrofalno stanje, koje se što pre mora rešiti. SNS je ta koja se bori za rešavanje ovih problema i nadam se da će u tome i uspeti. Demokrate su radile samo u svoju korist, a na štetu ovog napaćenog naroda. Tome je napokon došao kraj.

Banjalucka

pre 9 godina

Sada se veoma dobro vidi kakva je zelja bila prethodnih vlasti da reformise Srbiju i da ucini nesto dobro. Trenutna vlast pokazuje kako to treba da se radi.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Od 5.oktobra, od kada su došli na vlast sve su uradili kako bi svoje pulene nahranili i napojili, kako bi svojim ljudima namestili poslove koje su nama naplatili..

mconi

pre 9 godina

Izvuceno iz konteksta, ali kada se bolje pogleda - potpuno TACNO!!!
Od 5.oktobra, od kada su dosli na vlast sve su uradili kako bi svoje pulene nahranili i napojili, kako bi svojim ljudima namestili poslove koje su nama naplatili...od privatizacija za 1 rsd, preko fantomskih firmi kojim su se resavali odredjeni poslovi do preskupih kredita koje niko lud ne bi uzimao....

Nenad

pre 9 godina

I, šta sada kada su to priznali? Ako imaju imalo morala trebalo bi da, posle svega što su izrekli i ničega što su od toga uradili, podnesu ostavke?! Neeee, mogu oni mnogo bolje, samo glasajmo za njih opet, dajmo im još jednu šansu, pa će nas vratiti još 20 godina u nazad!

Strahinja

pre 9 godina

EU je za vreme vladavine DS-a videla da tu ne postoji jaka politička volja da se pristupi toj instituciji. Tolike godine su prošle samo u praznim obećanjima!!

Mirko Mangas

pre 9 godina

DS je pokazao ko je i sta je za dvanaest godina,oni su samo gledali svoj interes,unistili fabrike,Srbiju zaduzili skupim kreditima.Ova vlada na celu sa Vucicem im je stala na put i zaustavila propadanje Srbije.

Hranislav

pre 9 godina

Demokrate nisu imale zelju da usvoje dobre zakone po gradjane i po Srbiju, jer vecina funkcionera je imala licni interes da ostane sve isto i da se bogati na racun Srbije.

viking

pre 9 godina

treba ih kazniti za pljacke,na jedini moguci nacin-zatvorom!nazalost ,mi necemo lako izaci iz haosa koji su napravili,ali neka bar budu adekvatno kaznjeni

Horacio

pre 9 godina

Građani srbije su svatili da su sistematski podkradani i to su saopštili na predhodnim izborima. Da je izvinjenje čelnika DS-a usledilo odmah po objavljivanju izbornih rezultata, možda bi imalo nekokvog smisla,ali ovako nikakva vada.

Tortac

pre 9 godina

Da je bilo volje i zelje da se Srbija popravi i reformise, demokrate bi to odradile za dvanaest godina koliko su bili na vlasti. Ali izgleda da su prevagnuli licni interesi.

helen

pre 9 godina

Jeste Pajtic je priznao u ispovesti za novine da su krivi za tesko stanje u kojem se Srbija nalazi.I sta sad ocekuje?Oprostaj.Nema od toga nista.Srbija je zavrsila sa njima.

Limited

pre 9 godina

Izvinjenje je ovaj narod treba da cuje od demokrata, jer katastrofalnom politikom, privredi su zadali jak udarac, da cemo posledice dugo jos osecati.

Mama Mia

pre 9 godina

To se tebi cini da svako ko ne misli kao ti,to jest,ne podrzava suvislog Pajtica,misli isto.Ja vidim da narod pise jer je ogorcen posle decenije lazi ,pljackanja i strahovlade.Manipulisali su toliko dugo da su postali profesionalcI.Jadni smo mi,koji i tada i sad jos uvek imamo posledice njihove vladavine.Izvinjenje od takvih ne treba,neoprostivo je!

Radmila

pre 9 godina

DS je imala vreme pred sobom,vreme za koje se nije pokazala e umesto izvinjenja pustite SNS da pokusa da ozivi Srbiju koju ste vi dovela do svega ovoga sto danas kritikujete u javnosti.

Ne dolazi u obzir

pre 9 godina

@(viking, 24. jul 2014 17:13)-Pa sta cemo jos mi da ih izdrzavamo opet nasim parama? Ne dolazi u obzir, nek se usvoji vec jednom zakon o poreklu imovine i svu imovinu koja nema posteno poreko oduzeti.

Missko

pre 9 godina

Istina je da nas je DS toliko unazadio da će nam trebati vremena i vremena da se oporavimo. Zato sadašnja vlast mora da ispravlja njihove greške da bi Srbiji krenulo na bolje.

Nebojša

pre 9 godina

Za dugogodišnju pljačku zemlje obično izvini ne znači ništa narodu. Čak i da odgovara za svoja dela, narodu neće toliko značiti jer je sa DS-om do te mere uništio Srbiju.

Joli

pre 9 godina

12 godina smo sistematski bili uništavani od strane DS i dovedeni u tešku krizu, tako da Pajtićeva izvinjenja Srbiji ništa ne znače.