Četvrtak, 24.07.2014.

10:30

Pajtić: Izvinjavam se građanima što Vučić vlada

Izvor: Nedeljnik

Pajtiæ: Izvinjavam se graðanima što Vuèiæ vlada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Hope

pre 9 godina

Komunizam i dalje vlada u Srbiji. Vidim da se po partijskom diktatu udaraju plusevi i minusi. DS-u porucujem da ako zeli da opstane na politickoj sceni izvrsi totalnu reorganizaciju. Zahvali se svim clanovima koji su je doveli do sadasnjeg procenta popularnosi i izaberu u rukovodstvo nove neokaljane clanove. Ukoliko to Ds ne odradi zavrsice na sledecim izborima. Bice ispod cenzusa. Sto se tice izvinjenja to je toliko perfidno i nekulturno prema narodu. Ne treba nam izvinjenje neka vrate pokradeno. Bice nam sigurno bolje.

Miki BG

pre 9 godina

Pobogu, ovi botovi, glasači i simpatizeri SNS ništa ne razumeju. Pajtićeva razmišljanja su na dobrom putu da napredne, a ne nazadne snage društva najzad krenu u obnovu i razvoj demokratske, civilizovane Srbije u kojoj će dominantna biti najbrojnija - srednja klasa. Potrebno ja samo da novi lider demokrata bude što aktivniji i da ovo što govori pretoči u program i praksu nove vladajuće koalicije.

E - SAD - NECU - NI - KAKO - JA - HOCU

pre 9 godina

Zasto se on izvinjava narodu,to nikome nije jasno.Pa nije on birao SNS, vec je to narod birao na nedavnim izborima,ili zeli da poruci da je narod mozda glup.I oni koji su podrzavali i mislili da je Bojan Pajtic razuman politicar, danasnjom izjavom odnosno pokajanjem u ime DS-a koja je dosla sa veikim zakasnjenjem, su se vreovatno pokajli sto su mu dali svoj glas koju sada u ovom trenutku ama bas nikog ne interesuje.Niko ziv ga ne razume sta je pisac hteo da kaze svojim obracanjem i omalovazavanjem izbornog rezulta kojim se on izvinjava gradjanima Srbije sto Aleksandar Vucic vlada Srbijom, dali je time hteo da kaze da gradjani su krivi sto je Vucic dobio vise od 50%. poverenja. Bolje bi mu bilo da se uvuce u misiju rupu.

Sama

pre 9 godina

Kome se izvinjava ovaj covek, gradjanima koji su glasali za Vucica i podrzavaju ga, zaista je stranka ovog coveka postala cirkus i sve sto oni kazu je krajnje licemerno i smesno.

MunzeLjux

pre 9 godina

Bravo Pajticu. Isuvise sam mator da bih se lozio na izjave i parole politicara, ali ako neko konacno kaze i to u prvoj recenici ono sto ja trubim godinama, onda moram da zapocnem sa bravo. Prvo da od Srbije napravimo pristojnu i za zivot podnosljivu zemlju, pa onda da vidimo gde i sa kim cemo u svetliju buducnost. Od Karadjordjevica na ovamo su svi mucnu srbadiju, kao stoku preko minskog polja terali ka nekim sopstvenim ciljevima, koji nikada nisu bili i nasi ciljevi.

maki

pre 9 godina

Na zalost, vidim po komentarima, opet ona ista vecina ne shvata ovo izvinjenje.
Da gospodo iz SNS, DS je kriva sto ovaj narod ima ovakvu vladu.
Ko razume shvatice odmah, ko ne uskoro.
NIkad nije kasno.....

lajavica

pre 9 godina

Sta cemo sa cinjenicom da je DS prokockala istorijsku sansu da stvarno promeni Srbiju posle izbora 2000. godine?
Osim sto su pokrali sve sto se pokrasti moglo, upravo su politicari iz DS samo podmazali Slobinu masineriju i nastavili isto, samo malo umivenije. NIKADA, ali NIKADA im necu oprostiti sto su abolirali Zeljka Mitrovica i preuzeli Pink kao svoje najvece i najvaznije glasilo.
Za to ne postoji izvinjenje.
A sto se pljacki i marifetluka tice, bolje bi bilo da vrate to sto su pokrali. Od izvinjenja gradjani nemaju nista, a ni Pajtica ne kosta bas nista. Uostalom, ko jos veruje coveku koji je mahao onom avionskom kartom? (Ko se ne seca, mislim na cuvenu aferu Bodrum.)

Pedro

pre 9 godina

Vi vladate Vojvodinom i unistili ste je,tako da nemate prava da bilo koga komentarisete.Za razliku od vas,Premijer pravi krupne korake,i ostvaruje ciljeve.

Haiyan

pre 9 godina

Ljudski je izviniti se,iako je kasno za tako nesto i bolno za sve ljude u zemlji. DS mora da se ocisti i da se menja. Mesto mu je u opoziciji.

Suzana

pre 9 godina

Vucica su gradjani birali na izborima, Pajtic moze samo da se izvinjava u svoje i u ime stranke koju predstavlja, a ima puno toga zbog cega treba ne samo da se izivnjavaju vec i da ogovaraju clanovi DS.

brainwash-najblje da smo japanski protektorat

pre 9 godina

DS je proslost, a bice uskoro i SNS . Na sledecim izborima vakjda se opametimo i glasamo za jedinog coveka koji ne laze i ne krade. Dosta je bilo!

Oprostite im-nisu znali sta rade!

pre 9 godina

Eto ja sam ostao bez posla pre 5 godina,roditelji su zrtve lose privatizacije,nemam nikakva primanja ali imam kredit u svajcarcima koji je vasa vlast preporucivala da uzmemo ali to nema veze,meni je vazno da ste ste se vi izvinili i da cete od sada raditi posteno a svi oni koji vas optuzuju da ste napunili dzepove za vreme vlasti su samo sitne duse koji su nesposobni i nisu tako dobro znali da se snadju za vreme tranzicije!Preporucujem vam slogan na sledecim izborima:OD SADA POSTENO!
P.S.:nadam se da cu dobiti neku naknadu za ideju!

ns

pre 9 godina

Zadesila nas je 2012. godine najgora posast koja je mogla da nam se desi - da crveno-crna koalicija ponovo zajedno jasu. Posle onoga sto su nam uradili devedesetih, trebalo ih je zakonom zabraniti da vise nikada ne da deluju. Ali zahvaljujuci Kostunici i kasnije Borisu tadicu, imamo ovo sto imamo. Samo se nadam da ce kratko trajati i da ce DS krenuti Zoranovim putem.

Nikola Kiric

pre 9 godina

Napokon prave reci iz DS.
Napokon da cujemo da ste svesni koliko ste bili losi.
A sada na dela - prvo izlistajte sta ste pogresno radili - sa merama kako biste sada da mozete.
Verovacemo vam tek kada budete, kritikom svog rada, predlozili bolje. Izvinjenje je tek mali, maleni korak - a pred vama je maraton.
Cekamo sta cete nam dalje reci - dok planiramo iseljenje.

fxxL

pre 9 godina

Gosn Pajtic, tako se i Boris izvinjavao za vasa glasanja iz Bodruma i to je tada upalilo. Sada vise ne pali!
Jedino sto bi sada moglo da vrati neki ugled DS je sledece:
- Vi svi se najbolje medjusobno poznajete i znate ko su najveci lopuze, maheri i hohstapleri medju clanstvom. Iznesite sve to na videlo, pomognite da se pokrenu postupci da se vrati opljackano, nadjite ko je donosio nakaradne zakone i uredbe da satre "nepovezanu privredu".... itd. pa se javite.
Ako ste svi upetljani pa nemate hrabrosti - gasite radnju kao URS!

Perica

pre 9 godina

Zašto se on izvinjava narodu? Nije on birao SNS, narod je birao ili poručuje da je narod glup, što možda jeste istina birao je taj narod i DS

Kreker

pre 9 godina

Ne znam kako Pajtića nije sramota da daje ovakve izjave. Zahvaljujući njemu i DS, Srbija se i nalazi u ovako teškoj situaciji. DS je dovela državu do ivice propasti, a to će narod zauvek pamtiti. Na aktuelnoj vlasti je pao teret rešavanja svih problema koje je DS za sobom ostavila.

Dejan

pre 9 godina

Jel posle svega treba da vam poverujemo da ste se promenili!Da vise necete ucestvovati u pljackaskoj privatizaciji,da vise necete cuvati tajkune i dopustati im da rade sta hoce,da necete opet zaposliti svoje stranacke kadrove u javne firme a otpustiti radnike koji tu rade decenijama,da necete vise surovati sa kriminalcima,da nas necete oterati u jos veci kreditni dug?Jer mi sve ovo treba da vam oprostimo?Ja ne mogu,ne zbog mene nego zbog moje dece!

Pop

pre 9 godina

I sta sad?Gradjani treba da prihvate izvinjenje i da nastave da prezivljavaju i naravno da glasaju za Ds a njihovi funkcioneri jos i sada uzivaju od plodova svoje vlasti i punih dzepova svi nam vicu:IZVINJAVAMO SE!Da li ovi ljudi zive u realnosti,pa ne moze se samo reci "Izvinjavam se,od sad cemo posteno" i da vam sve oprostimo i opet glasamo za vas!

Grom i Pakao

pre 9 godina

Samo se vi nemojte javljati, makar se i izvinjavali. SNS je nedavno dobila ubedljivu većinu, a Pajtić se izvinjava što Vučić vlada Srbijom?! Očekivano, DS se ponaša politički nekorektno, ne poštujući izbornu volju građana Srbije, kao što im nikada i nije bilo stalo do naroda koji je, nesrećnim slučajem, glasao i za njih. Pajtić bi trebalo da se, kao dostojan predstavnik svoje marginalizovane političke partije, uzdrži od svakog komentarisanja, jer za njega zaista važi ona narodna: "Pametniji si kad ćutiš", a napričao se, vala, "za sve pare" unazad godinama, jednako kao što se, u stilu svoje stranke, "nagrabio" od ovog jadnog naroda. I nije mu dovoljno, ni vlasti, ni para.

alonso

pre 9 godina

Ah kakvog li divnog izvinjenja,evo suza mi zaiskri u oku.Sve je u redu oprastamo vam sto ste nas tako divno uvalili u haos,sto su stotine hiljada ostale bez posla,sto ste nas zaduzili milijarde.Sve je u redu posle vaseg plemenitog izvinjenja.

Gorana

pre 9 godina

Svi mi znamo da je tragično to što nam je SNS na vlasti. Pa da je DS vladao 50 godina ne bi napravio ovakvo s... kao što ga je napravio Vučić sa svojom svitom za samo dve godine. Katastrofa...

perkan

pre 9 godina

Jednostavno nije politicki korektno na ovaj nacin omalovazavati narod Srbije koji je pre samo nekoliko meseci dao jasnu i nedvosmislenu podrsku gospodinu Vucicu...DS je imala vise od decenije da pokaze sta zna i nije se proslavila...

Flo

pre 9 godina

Svaka čast na otvorenosti i očigledno dobrim namerama - redak slučaj u našoj politici, posebno sa današnjom vlašću i Vučičem i njegovim praznim pričama i vrlo pogrešnim i potezima.

Boles

pre 9 godina

Nema vise, EU nema alternativu!!! Zar to nije DSS prica? Danas svi pricaju njihovu pricu, neutralnost, EU nije jedina, srpska Srbija.... Sta se to danas desava a ovi nisu presli cenzus? Srbija je zemlja cuda da ne izgovorim nesto gore!!!

skituljko

pre 9 godina

Izvinis se kada nekog slucejno zgazis u autobusu, ali izvinjenje za promasenu politiku koja je ljude ostavila bez ikakve perspektive je stvarno besmisleno.

goran nis

pre 9 godina

Jedan radni dan vam je ppotreban da kazete sva izvinjenja ovom narodu. Gospodine Pajticu vreme vladavine vase stranke nije nikakakvo zlatno doba Srbije .Bilo je tada bolje samo politicarima na vlasti,njihovim porodicama i stranackim poltronima a mi sto ne zivimo od politike isto nam je i tada i sad. Alternativa SNS niste vi i vasa stranka menjacemo ih ali ne sa vama viste zavrsana prica!

Igor

pre 9 godina

Mika mi je vise od SNS-ovih Botova. Za one koji ne znaju to su ljudi zaduzeni u stranci da komentarisu na vestima. Kao nagradu dobijaju radna mesta u Javnom sektoru!!!

cojle

pre 9 godina

ZA vadikale nikada nisam glasao,za DS nikada više neću, napred Radulović!

p.s. il eventualno neko drugi nov i sa nekim konkretnim predlozima

Relja

pre 9 godina

Zadatak u najboljem Gebelsovom maniru: ponavljati kako je DS vladao 12 godina. Kao da je svima ispran mozak i zaboravili su na 4 godine vlasti Koštunice, Dinkića i Dačića, kada su i sprovedene skoro sve privatizacije sa spiska problematičnih. Djindjićeva vlada jeste kriv za mnoga problematična poklanjanja tajkunima, a Tadićeva za saradnju sa Dinkićem i Dačićem. No optuživati DS za sve u proteklih 12 godina je bestijalno. A stoji činjenica da je ova vlast poslednjih godina još gora.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Bolje da si se izvinio sto ste 12 godina pljackali i unistavali nasu zemlju.
Gradjani Vojvodine zele izbore i vasu ostavku, promenu vlasti.Zasto niste vi sproveli reforme, zasto niste hapsili Sarica, Kosmajca...??? p.s.ima jos puno pitanja...

Тачерка

pre 9 godina

A, ne, mi se izvinjavamo Srbiji što smo ikada, ma bilo i nesrećnim slučajem, dali svoj glas onima koji su je godinama pljačkali, uništavali i slali na ivicu propasti. Gospodin Pajtić ako se gospodinom može nazvati, neka ne daje sebi za pravo da govori na ovu temu, ne smatramo ga valjanim predstavnikom ni Vojvodine, ni Srbije u celosti, jer to pravo ni na koji način nije zavredio.

Vanja

pre 9 godina

Pitam se da li se Pajtic izvinjava i gradjanima Vojvodine ili ce to izvinjenje sacekati dok Ds ode sa vlasti u pokrajini kao sto je to slucaj sa republikom!Samo mi nije jasno zasto se Pajtic izvinjava za los rad Ds a kad god se pokrene neki postupak protiv njihovog nekog clana on odmah staje u njegovu odbranu iako izvinjenje samo po sebi znaci da je neko negde pogresio!Nije ovo iskreno nego samo bacanje prasine u oci narodu!

Mirko Mangas

pre 9 godina

Vi demokrate ste svoje pokazali i nemojte vise da nas stitite i branite,ko ste i sta ste pokazali ste u predhodnim godinama,vladali ste 12 god i unistili ste Srbiju.

Decja posla

pre 9 godina

DS sad ocekuje da mi kazemo "ma nema veze" i da im opet damo glas na izborima a ovo sto su pre radili bilo pa proslo jel!Ne ide to bas tako,zna se kakva kazna ceka one koji su ucestvovali u upropascivanju zemlje i ko normalan moze da oprosti nekom sto je otpustio 500 000 ljudi,zaduzio zemlju 30 milijardi evra,unistio najbolje firme i ostavio nas da mi placamo njihove cehove!Ja od vaseg izvinjenja ne mogu da zivim!

Lena

pre 9 godina

Puno toga u ovom tekstu nema veze sa stvarnoscu. Kada citam sve ovo zasta danas oprtuzujete SNS ,vise govori o vremenu kada ste vi bili na vlasti. Vi niste cekali da dug za struju bude 10.000, vec ste za manje sume iskljucivali potrosace. Nemate vi razloga nikome da se izvinjavate. Narod je odlucio kako je odlucio ,ali svakako bolje, nego da ste vi ostali na vlasti.

Boro9

pre 9 godina

Jedina tragedija za građane pokrajine si ti Pajtiću. Daj ostavku od izvinjanja se ne živi. Pokaži malo političke časti i nemoj plakati što ti se stranka raspada.

Cigla

pre 9 godina

Zapitam se ponekad dal ti znas kad treba stati,zacutati itd.?Ljudi ne zele vise da vas slusaju imali ste 12 god. nista pametno niste uradili i vi opet pricate o nekom oporavku...strasno.

M.Popovic

pre 9 godina

Malo ti je to jedno izvinite.Objasni di su novci? Daj ti nama materijalno obeštećenje.A ne da oni bivši već treće leglo prave i nikom ništa.A ti meni izvinite.

Beka

pre 9 godina

Spominjete gospodine Pajticu , srednju klasu. Da li ona uopste postoji? A sta mislite zahvaljujuci kome. Naravno vama ,koji ste napravili ekstremne bogatase i onaj drugi sloj koji jedva da moze da planira sutrasnji dan a kamoli buducnost. Prihvatili bi vase izvinjenje kada biste se izvinuli za period dok ste licno vi bili na vlasti , kada je najvise stete ucinjeno,ovako izvinjavati se zbog nekog drugog ko nije ni kriv ni duzan zbog situacije u zemlji ,je krajnje neumesno.

DEKSTER MORGAN

pre 9 godina

Cela vasa stranka i ekipa,jer je tu ucestvovalo vise nazovi stranaka,treba da bude uhapsena i zadrzana dok se ne povrati sav novac i imovina pokradena od petog oktobra sa posebnim osvrtom na pljacku pre tog datuma i aktere! Pa sve se zna,samo je pitanje koja ce vlast morati to da uradi,ova trenutna sigurno nece sto nam mnogo govori o njima i vama!

Mira

pre 9 godina

Lepo od vas g.Pajtiću što se sada izvinjavate, ali kasno ste se setili, vi ste doveli SNS na vlast. Da nije bilo bahatosti DS, SNS nikada ne bi dobio izbore. Sada nam je tako kako nam je.

Drndar

pre 9 godina

Ne Gospodine Pajtiću-nema potrebe da se izvinjavate. Upravo suprotno, ja sam Vama zahvalan zato što ste mi otvorili oči na vreme i pomogli da shvatim koji je pravi put. Na mom putu, Vas nema ni pored puta.

Novosadjanka

pre 9 godina

Super i sta sad?!
Kakav narod takvi politicari! Samo u ovoj zemlji ljudi mogu da idu da rade za prosecnu platu od 380 eur, 8 h, 6 dana u nedelji. Niti imaju para, niti imaju vremena za svoju porodicu, imamo najlosije zdravstvo u Evropi, a o sudovima necu ni da pricam.
I sta takav jedan gradjanin radi?! Cuti!!! I svaki dan ponavlja to isto, nezadovoljstvo prerasta u frustraciju, a frustraciju prenosi na svoju decu i bliznje i ona postaje njegova svakodnevica.
A zasto cuti i gleda kako ga svi kradu, od obicnog portira do zadriglih bezvratih direktora javnih preduzeca?!
E dragi moji Srbi evo zasto:ZATO STO BI RADIO TO ISTO TJ. KRAO, KAD BI MU SE PRUZILA PRILIKA. I to je jedna tuzna i bolna istina. Sve dok je tako i dok bi svako svoje d..e prodao za tepsiju ribe, bice nam lose i zivecemo kao poslednji bednici.
Kad krenemo da razmisljamo o opstem dobru, tj. sta je to dobro ne samo za mene, nego i za mog komsiju, rodjaka, ulicu, park, grad, drzavu....onda cemo postati ljudi! Ovako dok je use i u svoje kljuse, ostacemo kljusad i moze da se izvini ko god hoce, nama je potpuno svejedno!
Prvo obrazovati ovaj narod, sta znaci to biti gradjanin i koja su tvoja gradjanska prava, jer ovoj nesretnoj zemlji placas porez i finansiras SVE bitange politicare, SVE. Kad naucis koga placas od svojih para i zasto i sta od njega zauzvrat dobijas tj. da li on radi za tvoju ili svoju korist - onda si se osvestio!

Milan1989

pre 9 godina

Od 5. oktobra pa nadalje smo vam upropastili zivote,unistili vec posrnulu drzavu,doveli narod na ivicu bede,ali ja i dalje primam lepu platu i zivim lepo,a vi izvinite. Tako sam ja shvatio ovaj tekst.

bobrok

pre 9 godina

I treba da se izvinjavas za svo zlo naneto srpskom narodu i drzavi u toku dugih 12 godina vase vladavine, za sve placke,"privatizacije",otpostanja i ponizavanja kojima smo bili izlozeni

alanford

pre 9 godina

Socijalna pravda.Na to se poziva covek iz stranke koja je sprovela unistenje srednje klase i osiromasenje celokupnog srpskog drustva.Nemam reci .

Ejdan

pre 9 godina

Vidite g-dine Pajticu, meni licno izvinjenje nije dovoljno. Bio sam jedan u moru prevarenih koji vam je verovao i ko vas direktno krivi za dolazak na vlast ovih "naprednih". Da biste povratili moje poverenje morate mnogo, mnogo više. Recimo da ljude iz DS koji su opljačkali i unakazili ovu zemlju obeležite, distancirate se od njih pa čak i pomognete u istrazi. Sve ostalo je smesno. A posto to necete sigurno da uradite, na mene zaboravite.

otporas

pre 9 godina

Kad pomislim koliko smo truda energije i entuzijazma ulozili u to da vi dodjete na vlast samo da bi kasnije gledali kako se bogatite pljackate i unistavate Srbiju.Kada se samo setim kako ste se lagano udruzili sa SPS-om kad vam je to odgovaralo pljunuvsi na sve nas koji smo gutali suzavac bili hapseni i prebijani.Neka hvala gospodine Pajticu ne prihvatamo izvinjenje.

Avramova

pre 9 godina

Gos'n Pajticu, zadnjeg sv.Nikole vase vlasti, na dan moje slave, VASI su dosli da mi seku struju zbog duga od 6500,00 dinara. Veliki pozdrav iz Lajkovca. Toliko.

Ja

pre 9 godina

Kao bivši glasač DS-a (više ne glasam ni za koga, počev od predhodnih izbora) poručujem gospodinu Pajtiću da dok ne napusti politiku, zajedno sa svima koji su iskompromitovali sve što su mogli, ne mogu da prihvatim njegovo izvinjenje. Dokle god ne budu pustili neke potpuno nove, mlade i nekompromitovane ljude da preuzmu odgovornost, ne pada mi na pamet da glasam. Sram Vas bilo, gospodo!

Iz Bingule Rade

pre 9 godina

Demokratska Stranka vedri i oblači Vojvodinom već deceniju i po, i red bi bio da se Pajtić u ime DS-a izvini gradjanima Vojvodine, zbog toga što je privreda u Vojvodini danas u gorem stanju nego 90-ih.

Simonovic

pre 9 godina

Gospodine Pajtiću jos uvek cekamo vase izvinjenje zbog vodjenja ocajne politike , uzimanje najnepovoljnijih kredita u vreme velike svetske ekonomske krize , procvata korupcije i kriminala , unistavanje privrednog sektora itd...

Silvester

pre 9 godina

Bestidnik. Zahvali se Vučiću koji vas ne hapsi i osuđuje, i ne konfiskuje vam imovinu stečenu kriminalom i korupcijom, zloupotrebom službenog položaja, privatizacijom, pljačkom na javnim nabavkama, nenamenski potrošenim kreditima.
Zato što ste ista ekipa koja je tu da nas pljačka i uništava na smenu.
Providan si.

Andrej77

pre 9 godina

Au, sad kad krene odgovor SNSa pa napad botova na komentare.. sustina je da nista nije bolje. Mada i ne razumem kako je iko mogao od Vucica da ocekuje pozitivne promene!? A DS, pa jesu odgovorni sto su nam vratili ovaj pakao u realnost, tek nas ceka pakao izazvan diletantizmom. Nista jos nismo videli..

samo da primetim

pre 9 godina

Nešto nedostaje u tekstu, a to je lična odgovornost. Pajtić je već 10 godina na čelu Vojvodine, od 2004. Ako stvarno misli to što je napisao, treba prvo da sebe i sve ostale kompromitovane likove skloni iz DS.

mrzim politicare

pre 9 godina

licemeru, sram te bilo...
subotica je ogrezla u korupciji za vreme vladavine DS-a. unistili ste najlepsi grad u srbiji za samo par godina vlasti. alo, srusili ste pozoriste jer je staro uprkos protivljenju gradjana i strucne javnosti. samo nemoj vise da nas spasavate, ko boga te molim. na izborima se resava pitanje vlasti, vi ste priliku prokockali pre par meseci... za 4 g se "koljite" ponovo...

Mary

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta je sve napisao Pajtic.Kao da je dovoljno izviniti se za sve promasaje,malverzacije koje su radili dok su bili na vlasti.Pa mi sada zbog njihovog sistematskog unistenja privrede i svih sfera drustva ispastamo.Kakvo socijalo pravedno drustvo,oni su ga raslojili.

Sremac Šid

pre 9 godina

Izvinjenje se prihvata samo pod uslovom da vratite većinu onog što ste nam oduzeli zadnju deceniju! Inače – HVALA,ne treba!

živela demagogija

pre 9 godina

Davljenik se i za slamku hvata. Kakav izliv patetike, kakvo lažno posipanje pepelom, kakav nagli dotok krvi u mozak i kakavo odsustvo osećaja za realnosti da ova priča može još jednom da upali, neko ko je 14 godina na vlasti sad se setio da su pravili greške, ali neće više ,majke mi,samo nas izglasajte još ovaj put, sad ćemo stvarno da radimo za narod i državu,nećemo više da mašemo kartama iz Bodruma nećemo više da vas lažemo od sad vam govorimo samo istinu, samo nas izaberite spasite naše fotelje jer u suprotnom vladaće Vučić.Bedno i mizerno kao i dosada tonete u još veći glib i još jednom pokazujete da ste bila pogrešna opcija svih ovih godina.

ns

pre 9 godina

Gospodine Pajticu, ponekad se pitam da li ste vi svesni sta izgovarate, da li vas dotice ljudska beda, pustos koju ste ostavili posle vase vladavine, a i dalje to sve radite u Vojvodini.Kad mislite da nam se izvinite javno i onda bar jednom u zivotu se dostojanstveno povucete, ili rec dostojanstvo ne postoji u vasem recniku, ponasanju?Postavila bih vam milion pitanja,a onda shvatim, da neki ljudi nemaju obraz i da bi to bilo uzaludno.

Jelena81

pre 9 godina

Primamo izvinjenje gospodine Pajticu,za sve sto ste uradili,izvinjavam se niste uradili za nas gradjane.sto je zbog vas i vasih partnera nasa Vojvodina postala pustinja sa tako plodnom zemljom,sto ja i mnogi kao ja smo godinama na birou jer ne posedujermo vasu partijsku knjizicu,a duplo smo kvalifikovani od direktora koje ste Vi postavili.Primam izvinjenje u ime svih nas

Zoran M.

pre 9 godina

Kad građani nemaju neće imati ni tajkuni, jer nemaju kome prodavati, jedino što je tajkunima preostalo jeste uzimjati građanima ono što imaju - davati kredite i uzimati stanove. Dakle građani ne uzimajte kredite, dozvoljene minuse i čekove i sve će vrlo brzo biti ok, jer kad tajkuni nemaju onda se sve menja.

Janko

pre 9 godina

Svaka čast g-dine Pajtiću! Konačno jedan normalan, razumljiv, iskren, ne deagoški i ne populistički osvrt na našu žalosnu situaciju. Ukoliko istrajete na ovome što ste naveli u autorskom tekstu DS će i brže povratiti poverenje građana nego što smo mislili mi obični i razočarani građani. Ovo sa Vladom koju predvodi AV mi liči na "Vođu" Radoja Domanovića. Bojim se da ulazak u EU pokaže da nema ni šta u "nju" ni da uđe!!! Imate podršku g-dine Pajtiću svih koji ovoj zemlji žele bolje

HAARPP

pre 9 godina

Mnogo me zaintrigirala ova Pajtićeva izjava. Interesuje me, kada je toliko pametan čovek zašto nije polemisao, kritikovao, stopirao svoje prethodnike ako nisu dodro radili, a nisu, vidimo svi i osećamo na svojoj koži i još dugo ćemo...Nego, svašta se radilo, upropašćavala se država na sve načine, on sada nadje da pametuje narodu i gotovo blati čoveka, Vučića koji je dobio podršku, nečuvenu od 55% birača.

Gale

pre 9 godina

Ne znam da li da prihvatim izvinjenje. Još uvek nisam u stanju. Mnogo će vode proteći dok Vam ja oprostim. Naterali ste me i iz zemlje da bežim.

pukovnik

pre 9 godina

Očisti stranku od smeća i neka vrate pare stranački lideri što su se nakrali i prihvatiću izvinjenje što sam bio budala i godinama glasao za vas.

Lurc

pre 9 godina

Najbolje bi bilo kada bi se Pajtic malo pozabavio sobom i to je to , imao bi tu dosta posla. A sto se Vucica tice , za njega ce govoriti njegovi rezultati.

oliver

pre 9 godina

Pristalice DS i to novoga pod Pajticem je nasa buducnost sa oznakama ovi sto su na vlast jeste da su nepismeni jeste da obecavaju ali nista se ne ostvaruje jeste da je srednji sloj izbrisan samo politicari i tajkuni i mafija vlada Srbijom Vucic je ucinio veliku nepravdu ovom narodu sto je lagao i obecavao ali nista nije uradio pogledajte sto hapsi pa ih pusta dali ste razmisljali koliko to novaca staje milionima evra to nije politika koja ce podici Srbiju to je politika unistenja Srbije i celokupnog gradjanstva osim tajkuna i mafijasa i vuciceve politike

racerx

pre 9 godina

Sada su vam puna usta socijaldemokratije, a 8 marta ove godine na tribini Gordana Comic prica o tome da smo mi socijalna drzava, jer se pare iz budzeta izdvajaju za penzije!!! Bas me interesuje da li istu pricu prica sada, kada vise na celu DS-a nije Djilas? Bas me interesuje da li bi i sada isto to tvrdila? Posto cenjenoj gospodji nije bilo jasno da su penzije ZARADJENE i da je ljudima UZIMANO 30 godina svaki mesec od ZARADJENE plate, bez da ih iko pita:"Hocete mozda celu platu na ruke, pa da vi uplatite u privatni fond?" Jer, znate, nasa drzava je toliko nesposobna i lopovska, da ljudima ne moze da garantuje pare ni kada im ih uzme! To sto su fondovi "nestali", kako je cenjena gospodja naglasila, to nij problem penzionera, nisu oni raspolagali njima pa da su investirali pogresno, vec je to problem drzave. VELIKA JE LAZ DA PARE, ODNOSNO KAPITAL NESTAJU! Oni samo menjaju vlasnika! A zna se ko sada ima ogromne pare i odakle im, tacnije svi znaju sem politicara koji su na vlasti (evo, sada npr. DS zna da je Miskovic nelegalno stekao te pare, a SNS cim je dosao na vlast je to zaboravio) i srpskog pravosudja.

Kada budete prestali da slusate svoje PR tim sastavljen od mladih NDI-ovaca, bez grama saosecajnosti i dodira sa realnoscu u Srbiji; kada krenete da se brinete o gradjanima Srbije i njihovim problemima tokom 4 godine, a ne samo pred izbore i kada odlucite da li ste socijaldemokrata ili neoliberal, onda mozda ponovo glasam za vas.

john galt

pre 9 godina

Gde ces lopatom na bager. Vucic je patetiku doveo do savrsenstva, a ti bi njegovim oruzjem da ga pobedis. Btw narod vas nije na izborima kaznio zbog losih ideja, ili nedostatka istih, vec zbog lopovluka.

Aca šmeker

pre 9 godina

Pajtiću, smučili ste nam se dok ste bili na vlasti. Ovaj tvoj pokušaj patetike nas još više nervira. Znamo dobro kakvi ste i zbog toga ste kao stranka osuđeni na propast.

Građanin u sramoti

pre 9 godina

Ne pravite zaokrete u vašoj politici.Dobro vam je tu gde jeste.Pravili ste Srbiju po meri građana,toliko dobro,da sam zatvorio radnjicu i otpustio radnike.Izvinjavam se,ali hvala,i ne činite ništa više gospodine Pajtiću.

Kajman

pre 9 godina

Ds je bila 12 godina na vlasti u Srbiji a 16 na vlasti u Vojvodini
Pa sta bi oni vise?! Svi znamo sta se sve desavalo, siti smo vaa vise

Marija

pre 9 godina

Moze Pajtic da prica sta hoce i da izigrava bilo sta,narod je taj koji je izabrao Vucica i SNS. Zasto nesto nije radjeno dok su bili na vlasti,nego sad odjednom oni znaju kako treba da se vodi drzava i sta je najbolje za nas narod. Oni su jedino znali da ojade drzavu i nista vise i to ce uvek znati.

goran

pre 9 godina

Sve sto nam se desava posledica je dvanaestogodisnje torture u koju smo dospeli neznajuci da smo sudbine poverili neodgovornim ljudima , kojima je jedino licni interes bio na prvom mestu. Steta sto sam se otreznio tek polse dvanaest godina , kada su mi roditelji ostali bez posla a ja na birou rada sa zavrsenim poljoprivrednim fakultetom. U sred zitnice sam igrom slucaja postao socijalni slucaj .........

agronomboric13

pre 9 godina

Tacno za izneverena ocekivanja za vreme Da-a 200000 ljudi u Vojvodini je ostalo bez posla , u sred zitnice smo ostali gladni..............

Likota

pre 9 godina

Licimerstvu nikad kraja.Mislite da je izvini dovoljno za sve što ste uradili i što niste.Nema potrebe da budemo sarkastični, nego Patiću raspiši izbore u Vojvodini pa a vidiš koliko te građana podržava...malo manje nego u stranci...

osmeh propalog agronoma

pre 9 godina

Sada sto pre treba da se rekonstruise pokrainska vlada i da se krene sa radom , ocekivao sam ovo i pre..........................

Lazar

pre 9 godina

"...Trebalo nam je četvrt veka da pređemo put od Slobodana Miloševića do Aleksandra Vučića. Za tu tragediju svi smo odgovorni..." tacno Pajticu, taj period izmedju se upravo tako zove - tragedija. Za to ste krivi ti i tvoje partijske kolege.

Čika Šapke

pre 9 godina

Meni se ne moraš izvinjavati. MEni je po volji što je Vučić premijer. Više ne razmišljam koji će gologuzan da omrsi brke i postane bizmismen kao do pre samo par godina. Ne razmišljam koja će se firma zatvoriti ( sve ste ih pozatvarali). Sada gledam kako da preživim ovih godinu dana dok ne krene bolje Srbiji.

agronomboraczaljudskaprava13

pre 9 godina

Kakvo samo sivilo ostaje posle dvanaestogodisnje torture :1pola miliona ljudi ostalo bez posla, razorena privreda , 3 javni dug uvecan za samo cetiri godine sa 31.2 na 62,5 % , 4cvetala sive ekonomija i bogatili se pojedinci dok je vecina ostala bez posla, 5 namsetali se tenderi i prodavala preduzeca za tepsiju ribe , 6subvencije u poljoprivredi se delile Ds clanovima tipa raspise se uredba za podizanje dugogodisnjih zasada i ko prvi podnese zahtev dobice povracaj za sadni materija , sto bi rekli poljoprivrednici ko je blizi vatri taj se bolje ogreje, 7 otvarale se i zatvarale sporne firme koje su vukle sredstva iz budzeta a pozajmljena sredstva nisu nikada vracana ili ako su vracana vracana su robi koja se proizvodila u istim , a ta ista roba se kasnije delila po javnim ustanovama , 8 povecao se i egzodus mozgova gde su mladi i skolovani ljudi masovno napustali zemlju u potrazi za pristojnim zivotom i stalnim primanima ,10 natalitet se drasticno smanjio ........................

Milann

pre 9 godina

Pa kako li se stvori taj iznos poreza, odjednom? Za godinu dana? PA sto ne priznas lepo da nisi mogao da naplatis porez pa da ti bar poverujemo nesto. Kritikujes a zaboravio si kako je bilo pre neku godinu

KakDaNe

pre 9 godina

Demokrate govore sta treba da se premosti? Pobogu ljudi, do juce ste bili na vlasti, dosta nam je vasih prica i teorija, kad ste se na delu pokazali ocajno. Srbija vise nema vremena za gubljenje

mialnosmeh13

pre 9 godina

Upravo tako da je narodu bilo lepo za vreme vlasti Ds-a , nebi Sns ni odneo pobedu , ko priznaje pola mu se prasta , dosli su sposobniji odlucniji da promene sve iz korena.....

Outsider pravi

pre 9 godina

Prekasno g.Pajtiću.
Ako se ponovi energija koja je stvorila petooktobarske promene, ni za vas tu ne sme biti mesta. Baš zato što ste najveći krivci i što ste nas izneverili i ubili nadu u bolje sutra. Sreća je vaša, a naša nesreća, što smo suviše trpeljivi, i što je prosto neverovatno koliko prosečan građanin može da trpi.

Satara

pre 9 godina

Izvinite se vi gospodine Pajticu bolje za privatizacije i slicne stvari i marifetluke za vreme vladavine vase stranke,a ostavite gradjanima pravo da sami izaberu ko ce biti vlast.Valjda ste toliko demokrata.

karadjordje

pre 9 godina

Na oprostaj zaboravite, vasa deca imaju sta da jedu, imaju skupu garderobu, letuju u najskupljim letovalistima, voze skupa kola a nasa deca sanjaju da pojedu sniclu!

Alexei

pre 9 godina

Oni su svojim medjusobnim previranjima unistili DS do kraja. I u pravu je kao kaze da je DS postala simbol korupcije i to je bas tuzno. A zaista je licemerno da Pajtic prica o oligarsima, kad mnogima ni ime nije smeo da pomene. Pitajte gazda Miska da li placa struju i koliko je zasticeen...

Minaqua

pre 9 godina

Ma kako ga nije sramota da ovako nesto izjavi. Da se Vucic nije pojavio i preuzeo ovu zemlju, do sada bi crkli pod njihovom "demokratijom". Bolje da podnese ostavku u Vojvodini, nego sto drzi Vojvodjane kao taoce. Videli smo na poslednjim izborima kolika je njegova podrska naroda.

reske

pre 9 godina

Godinama je DS obecavao i obecavao,a nista pod milim Bogom od toga nije ispunjeno,vec naprotiv,svi ti glavni u DS-u su se obogatili a narod sveli na prosijacki stap,sram ih bre bilo.

Milan1989

pre 9 godina

Od 5. oktobra pa nadalje smo vam upropastili zivote,unistili vec posrnulu drzavu,doveli narod na ivicu bede,ali ja i dalje primam lepu platu i zivim lepo,a vi izvinite. Tako sam ja shvatio ovaj tekst.

alanford

pre 9 godina

Socijalna pravda.Na to se poziva covek iz stranke koja je sprovela unistenje srednje klase i osiromasenje celokupnog srpskog drustva.Nemam reci .

agronomboraczaljudskaprava13

pre 9 godina

Kakvo samo sivilo ostaje posle dvanaestogodisnje torture :1pola miliona ljudi ostalo bez posla, razorena privreda , 3 javni dug uvecan za samo cetiri godine sa 31.2 na 62,5 % , 4cvetala sive ekonomija i bogatili se pojedinci dok je vecina ostala bez posla, 5 namsetali se tenderi i prodavala preduzeca za tepsiju ribe , 6subvencije u poljoprivredi se delile Ds clanovima tipa raspise se uredba za podizanje dugogodisnjih zasada i ko prvi podnese zahtev dobice povracaj za sadni materija , sto bi rekli poljoprivrednici ko je blizi vatri taj se bolje ogreje, 7 otvarale se i zatvarale sporne firme koje su vukle sredstva iz budzeta a pozajmljena sredstva nisu nikada vracana ili ako su vracana vracana su robi koja se proizvodila u istim , a ta ista roba se kasnije delila po javnim ustanovama , 8 povecao se i egzodus mozgova gde su mladi i skolovani ljudi masovno napustali zemlju u potrazi za pristojnim zivotom i stalnim primanima ,10 natalitet se drasticno smanjio ........................

mrzim politicare

pre 9 godina

licemeru, sram te bilo...
subotica je ogrezla u korupciji za vreme vladavine DS-a. unistili ste najlepsi grad u srbiji za samo par godina vlasti. alo, srusili ste pozoriste jer je staro uprkos protivljenju gradjana i strucne javnosti. samo nemoj vise da nas spasavate, ko boga te molim. na izborima se resava pitanje vlasti, vi ste priliku prokockali pre par meseci... za 4 g se "koljite" ponovo...

Gale

pre 9 godina

Ne znam da li da prihvatim izvinjenje. Još uvek nisam u stanju. Mnogo će vode proteći dok Vam ja oprostim. Naterali ste me i iz zemlje da bežim.

ns

pre 9 godina

Gospodine Pajticu, ponekad se pitam da li ste vi svesni sta izgovarate, da li vas dotice ljudska beda, pustos koju ste ostavili posle vase vladavine, a i dalje to sve radite u Vojvodini.Kad mislite da nam se izvinite javno i onda bar jednom u zivotu se dostojanstveno povucete, ili rec dostojanstvo ne postoji u vasem recniku, ponasanju?Postavila bih vam milion pitanja,a onda shvatim, da neki ljudi nemaju obraz i da bi to bilo uzaludno.

živela demagogija

pre 9 godina

Davljenik se i za slamku hvata. Kakav izliv patetike, kakvo lažno posipanje pepelom, kakav nagli dotok krvi u mozak i kakavo odsustvo osećaja za realnosti da ova priča može još jednom da upali, neko ko je 14 godina na vlasti sad se setio da su pravili greške, ali neće više ,majke mi,samo nas izglasajte još ovaj put, sad ćemo stvarno da radimo za narod i državu,nećemo više da mašemo kartama iz Bodruma nećemo više da vas lažemo od sad vam govorimo samo istinu, samo nas izaberite spasite naše fotelje jer u suprotnom vladaće Vučić.Bedno i mizerno kao i dosada tonete u još veći glib i još jednom pokazujete da ste bila pogrešna opcija svih ovih godina.

pukovnik

pre 9 godina

Očisti stranku od smeća i neka vrate pare stranački lideri što su se nakrali i prihvatiću izvinjenje što sam bio budala i godinama glasao za vas.

Jelena81

pre 9 godina

Primamo izvinjenje gospodine Pajticu,za sve sto ste uradili,izvinjavam se niste uradili za nas gradjane.sto je zbog vas i vasih partnera nasa Vojvodina postala pustinja sa tako plodnom zemljom,sto ja i mnogi kao ja smo godinama na birou jer ne posedujermo vasu partijsku knjizicu,a duplo smo kvalifikovani od direktora koje ste Vi postavili.Primam izvinjenje u ime svih nas

otporas

pre 9 godina

Kad pomislim koliko smo truda energije i entuzijazma ulozili u to da vi dodjete na vlast samo da bi kasnije gledali kako se bogatite pljackate i unistavate Srbiju.Kada se samo setim kako ste se lagano udruzili sa SPS-om kad vam je to odgovaralo pljunuvsi na sve nas koji smo gutali suzavac bili hapseni i prebijani.Neka hvala gospodine Pajticu ne prihvatamo izvinjenje.

Lazar

pre 9 godina

"...Trebalo nam je četvrt veka da pređemo put od Slobodana Miloševića do Aleksandra Vučića. Za tu tragediju svi smo odgovorni..." tacno Pajticu, taj period izmedju se upravo tako zove - tragedija. Za to ste krivi ti i tvoje partijske kolege.

Minaqua

pre 9 godina

Ma kako ga nije sramota da ovako nesto izjavi. Da se Vucic nije pojavio i preuzeo ovu zemlju, do sada bi crkli pod njihovom "demokratijom". Bolje da podnese ostavku u Vojvodini, nego sto drzi Vojvodjane kao taoce. Videli smo na poslednjim izborima kolika je njegova podrska naroda.

Mary

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta je sve napisao Pajtic.Kao da je dovoljno izviniti se za sve promasaje,malverzacije koje su radili dok su bili na vlasti.Pa mi sada zbog njihovog sistematskog unistenja privrede i svih sfera drustva ispastamo.Kakvo socijalo pravedno drustvo,oni su ga raslojili.

Alexei

pre 9 godina

Oni su svojim medjusobnim previranjima unistili DS do kraja. I u pravu je kao kaze da je DS postala simbol korupcije i to je bas tuzno. A zaista je licemerno da Pajtic prica o oligarsima, kad mnogima ni ime nije smeo da pomene. Pitajte gazda Miska da li placa struju i koliko je zasticeen...

Decja posla

pre 9 godina

DS sad ocekuje da mi kazemo "ma nema veze" i da im opet damo glas na izborima a ovo sto su pre radili bilo pa proslo jel!Ne ide to bas tako,zna se kakva kazna ceka one koji su ucestvovali u upropascivanju zemlje i ko normalan moze da oprosti nekom sto je otpustio 500 000 ljudi,zaduzio zemlju 30 milijardi evra,unistio najbolje firme i ostavio nas da mi placamo njihove cehove!Ja od vaseg izvinjenja ne mogu da zivim!

HAARPP

pre 9 godina

Mnogo me zaintrigirala ova Pajtićeva izjava. Interesuje me, kada je toliko pametan čovek zašto nije polemisao, kritikovao, stopirao svoje prethodnike ako nisu dodro radili, a nisu, vidimo svi i osećamo na svojoj koži i još dugo ćemo...Nego, svašta se radilo, upropašćavala se država na sve načine, on sada nadje da pametuje narodu i gotovo blati čoveka, Vučića koji je dobio podršku, nečuvenu od 55% birača.

Boro9

pre 9 godina

Jedina tragedija za građane pokrajine si ti Pajtiću. Daj ostavku od izvinjanja se ne živi. Pokaži malo političke časti i nemoj plakati što ti se stranka raspada.

agronomboric13

pre 9 godina

Tacno za izneverena ocekivanja za vreme Da-a 200000 ljudi u Vojvodini je ostalo bez posla , u sred zitnice smo ostali gladni..............

Beka

pre 9 godina

Spominjete gospodine Pajticu , srednju klasu. Da li ona uopste postoji? A sta mislite zahvaljujuci kome. Naravno vama ,koji ste napravili ekstremne bogatase i onaj drugi sloj koji jedva da moze da planira sutrasnji dan a kamoli buducnost. Prihvatili bi vase izvinjenje kada biste se izvinuli za period dok ste licno vi bili na vlasti , kada je najvise stete ucinjeno,ovako izvinjavati se zbog nekog drugog ko nije ni kriv ni duzan zbog situacije u zemlji ,je krajnje neumesno.

Avramova

pre 9 godina

Gos'n Pajticu, zadnjeg sv.Nikole vase vlasti, na dan moje slave, VASI su dosli da mi seku struju zbog duga od 6500,00 dinara. Veliki pozdrav iz Lajkovca. Toliko.

Cigla

pre 9 godina

Zapitam se ponekad dal ti znas kad treba stati,zacutati itd.?Ljudi ne zele vise da vas slusaju imali ste 12 god. nista pametno niste uradili i vi opet pricate o nekom oporavku...strasno.

Satara

pre 9 godina

Izvinite se vi gospodine Pajticu bolje za privatizacije i slicne stvari i marifetluke za vreme vladavine vase stranke,a ostavite gradjanima pravo da sami izaberu ko ce biti vlast.Valjda ste toliko demokrata.

Simonovic

pre 9 godina

Gospodine Pajtiću jos uvek cekamo vase izvinjenje zbog vodjenja ocajne politike , uzimanje najnepovoljnijih kredita u vreme velike svetske ekonomske krize , procvata korupcije i kriminala , unistavanje privrednog sektora itd...

Čika Šapke

pre 9 godina

Meni se ne moraš izvinjavati. MEni je po volji što je Vučić premijer. Više ne razmišljam koji će gologuzan da omrsi brke i postane bizmismen kao do pre samo par godina. Ne razmišljam koja će se firma zatvoriti ( sve ste ih pozatvarali). Sada gledam kako da preživim ovih godinu dana dok ne krene bolje Srbiji.

reske

pre 9 godina

Godinama je DS obecavao i obecavao,a nista pod milim Bogom od toga nije ispunjeno,vec naprotiv,svi ti glavni u DS-u su se obogatili a narod sveli na prosijacki stap,sram ih bre bilo.

bobrok

pre 9 godina

I treba da se izvinjavas za svo zlo naneto srpskom narodu i drzavi u toku dugih 12 godina vase vladavine, za sve placke,"privatizacije",otpostanja i ponizavanja kojima smo bili izlozeni

Drndar

pre 9 godina

Ne Gospodine Pajtiću-nema potrebe da se izvinjavate. Upravo suprotno, ja sam Vama zahvalan zato što ste mi otvorili oči na vreme i pomogli da shvatim koji je pravi put. Na mom putu, Vas nema ni pored puta.

Lena

pre 9 godina

Puno toga u ovom tekstu nema veze sa stvarnoscu. Kada citam sve ovo zasta danas oprtuzujete SNS ,vise govori o vremenu kada ste vi bili na vlasti. Vi niste cekali da dug za struju bude 10.000, vec ste za manje sume iskljucivali potrosace. Nemate vi razloga nikome da se izvinjavate. Narod je odlucio kako je odlucio ,ali svakako bolje, nego da ste vi ostali na vlasti.

samo da primetim

pre 9 godina

Nešto nedostaje u tekstu, a to je lična odgovornost. Pajtić je već 10 godina na čelu Vojvodine, od 2004. Ako stvarno misli to što je napisao, treba prvo da sebe i sve ostale kompromitovane likove skloni iz DS.

goran

pre 9 godina

Sve sto nam se desava posledica je dvanaestogodisnje torture u koju smo dospeli neznajuci da smo sudbine poverili neodgovornim ljudima , kojima je jedino licni interes bio na prvom mestu. Steta sto sam se otreznio tek polse dvanaest godina , kada su mi roditelji ostali bez posla a ja na birou rada sa zavrsenim poljoprivrednim fakultetom. U sred zitnice sam igrom slucaja postao socijalni slucaj .........

Likota

pre 9 godina

Licimerstvu nikad kraja.Mislite da je izvini dovoljno za sve što ste uradili i što niste.Nema potrebe da budemo sarkastični, nego Patiću raspiši izbore u Vojvodini pa a vidiš koliko te građana podržava...malo manje nego u stranci...

Iz Bingule Rade

pre 9 godina

Demokratska Stranka vedri i oblači Vojvodinom već deceniju i po, i red bi bio da se Pajtić u ime DS-a izvini gradjanima Vojvodine, zbog toga što je privreda u Vojvodini danas u gorem stanju nego 90-ih.

Lurc

pre 9 godina

Najbolje bi bilo kada bi se Pajtic malo pozabavio sobom i to je to , imao bi tu dosta posla. A sto se Vucica tice , za njega ce govoriti njegovi rezultati.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Bolje da si se izvinio sto ste 12 godina pljackali i unistavali nasu zemlju.
Gradjani Vojvodine zele izbore i vasu ostavku, promenu vlasti.Zasto niste vi sproveli reforme, zasto niste hapsili Sarica, Kosmajca...??? p.s.ima jos puno pitanja...

karadjordje

pre 9 godina

Na oprostaj zaboravite, vasa deca imaju sta da jedu, imaju skupu garderobu, letuju u najskupljim letovalistima, voze skupa kola a nasa deca sanjaju da pojedu sniclu!

Marija

pre 9 godina

Moze Pajtic da prica sta hoce i da izigrava bilo sta,narod je taj koji je izabrao Vucica i SNS. Zasto nesto nije radjeno dok su bili na vlasti,nego sad odjednom oni znaju kako treba da se vodi drzava i sta je najbolje za nas narod. Oni su jedino znali da ojade drzavu i nista vise i to ce uvek znati.

Kajman

pre 9 godina

Ds je bila 12 godina na vlasti u Srbiji a 16 na vlasti u Vojvodini
Pa sta bi oni vise?! Svi znamo sta se sve desavalo, siti smo vaa vise

osmeh propalog agronoma

pre 9 godina

Sada sto pre treba da se rekonstruise pokrainska vlada i da se krene sa radom , ocekivao sam ovo i pre..........................

mialnosmeh13

pre 9 godina

Upravo tako da je narodu bilo lepo za vreme vlasti Ds-a , nebi Sns ni odneo pobedu , ko priznaje pola mu se prasta , dosli su sposobniji odlucniji da promene sve iz korena.....

Građanin u sramoti

pre 9 godina

Ne pravite zaokrete u vašoj politici.Dobro vam je tu gde jeste.Pravili ste Srbiju po meri građana,toliko dobro,da sam zatvorio radnjicu i otpustio radnike.Izvinjavam se,ali hvala,i ne činite ništa više gospodine Pajtiću.

Тачерка

pre 9 godina

A, ne, mi se izvinjavamo Srbiji što smo ikada, ma bilo i nesrećnim slučajem, dali svoj glas onima koji su je godinama pljačkali, uništavali i slali na ivicu propasti. Gospodin Pajtić ako se gospodinom može nazvati, neka ne daje sebi za pravo da govori na ovu temu, ne smatramo ga valjanim predstavnikom ni Vojvodine, ni Srbije u celosti, jer to pravo ni na koji način nije zavredio.

Aca šmeker

pre 9 godina

Pajtiću, smučili ste nam se dok ste bili na vlasti. Ovaj tvoj pokušaj patetike nas još više nervira. Znamo dobro kakvi ste i zbog toga ste kao stranka osuđeni na propast.

Boles

pre 9 godina

Nema vise, EU nema alternativu!!! Zar to nije DSS prica? Danas svi pricaju njihovu pricu, neutralnost, EU nije jedina, srpska Srbija.... Sta se to danas desava a ovi nisu presli cenzus? Srbija je zemlja cuda da ne izgovorim nesto gore!!!

perkan

pre 9 godina

Jednostavno nije politicki korektno na ovaj nacin omalovazavati narod Srbije koji je pre samo nekoliko meseci dao jasnu i nedvosmislenu podrsku gospodinu Vucicu...DS je imala vise od decenije da pokaze sta zna i nije se proslavila...

Mirko Mangas

pre 9 godina

Vi demokrate ste svoje pokazali i nemojte vise da nas stitite i branite,ko ste i sta ste pokazali ste u predhodnim godinama,vladali ste 12 god i unistili ste Srbiju.

KakDaNe

pre 9 godina

Demokrate govore sta treba da se premosti? Pobogu ljudi, do juce ste bili na vlasti, dosta nam je vasih prica i teorija, kad ste se na delu pokazali ocajno. Srbija vise nema vremena za gubljenje

Vanja

pre 9 godina

Pitam se da li se Pajtic izvinjava i gradjanima Vojvodine ili ce to izvinjenje sacekati dok Ds ode sa vlasti u pokrajini kao sto je to slucaj sa republikom!Samo mi nije jasno zasto se Pajtic izvinjava za los rad Ds a kad god se pokrene neki postupak protiv njihovog nekog clana on odmah staje u njegovu odbranu iako izvinjenje samo po sebi znaci da je neko negde pogresio!Nije ovo iskreno nego samo bacanje prasine u oci narodu!

M.Popovic

pre 9 godina

Malo ti je to jedno izvinite.Objasni di su novci? Daj ti nama materijalno obeštećenje.A ne da oni bivši već treće leglo prave i nikom ništa.A ti meni izvinite.

Ja

pre 9 godina

Kao bivši glasač DS-a (više ne glasam ni za koga, počev od predhodnih izbora) poručujem gospodinu Pajtiću da dok ne napusti politiku, zajedno sa svima koji su iskompromitovali sve što su mogli, ne mogu da prihvatim njegovo izvinjenje. Dokle god ne budu pustili neke potpuno nove, mlade i nekompromitovane ljude da preuzmu odgovornost, ne pada mi na pamet da glasam. Sram Vas bilo, gospodo!

Ejdan

pre 9 godina

Vidite g-dine Pajticu, meni licno izvinjenje nije dovoljno. Bio sam jedan u moru prevarenih koji vam je verovao i ko vas direktno krivi za dolazak na vlast ovih "naprednih". Da biste povratili moje poverenje morate mnogo, mnogo više. Recimo da ljude iz DS koji su opljačkali i unakazili ovu zemlju obeležite, distancirate se od njih pa čak i pomognete u istrazi. Sve ostalo je smesno. A posto to necete sigurno da uradite, na mene zaboravite.

racerx

pre 9 godina

Sada su vam puna usta socijaldemokratije, a 8 marta ove godine na tribini Gordana Comic prica o tome da smo mi socijalna drzava, jer se pare iz budzeta izdvajaju za penzije!!! Bas me interesuje da li istu pricu prica sada, kada vise na celu DS-a nije Djilas? Bas me interesuje da li bi i sada isto to tvrdila? Posto cenjenoj gospodji nije bilo jasno da su penzije ZARADJENE i da je ljudima UZIMANO 30 godina svaki mesec od ZARADJENE plate, bez da ih iko pita:"Hocete mozda celu platu na ruke, pa da vi uplatite u privatni fond?" Jer, znate, nasa drzava je toliko nesposobna i lopovska, da ljudima ne moze da garantuje pare ni kada im ih uzme! To sto su fondovi "nestali", kako je cenjena gospodja naglasila, to nij problem penzionera, nisu oni raspolagali njima pa da su investirali pogresno, vec je to problem drzave. VELIKA JE LAZ DA PARE, ODNOSNO KAPITAL NESTAJU! Oni samo menjaju vlasnika! A zna se ko sada ima ogromne pare i odakle im, tacnije svi znaju sem politicara koji su na vlasti (evo, sada npr. DS zna da je Miskovic nelegalno stekao te pare, a SNS cim je dosao na vlast je to zaboravio) i srpskog pravosudja.

Kada budete prestali da slusate svoje PR tim sastavljen od mladih NDI-ovaca, bez grama saosecajnosti i dodira sa realnoscu u Srbiji; kada krenete da se brinete o gradjanima Srbije i njihovim problemima tokom 4 godine, a ne samo pred izbore i kada odlucite da li ste socijaldemokrata ili neoliberal, onda mozda ponovo glasam za vas.

Novosadjanka

pre 9 godina

Super i sta sad?!
Kakav narod takvi politicari! Samo u ovoj zemlji ljudi mogu da idu da rade za prosecnu platu od 380 eur, 8 h, 6 dana u nedelji. Niti imaju para, niti imaju vremena za svoju porodicu, imamo najlosije zdravstvo u Evropi, a o sudovima necu ni da pricam.
I sta takav jedan gradjanin radi?! Cuti!!! I svaki dan ponavlja to isto, nezadovoljstvo prerasta u frustraciju, a frustraciju prenosi na svoju decu i bliznje i ona postaje njegova svakodnevica.
A zasto cuti i gleda kako ga svi kradu, od obicnog portira do zadriglih bezvratih direktora javnih preduzeca?!
E dragi moji Srbi evo zasto:ZATO STO BI RADIO TO ISTO TJ. KRAO, KAD BI MU SE PRUZILA PRILIKA. I to je jedna tuzna i bolna istina. Sve dok je tako i dok bi svako svoje d..e prodao za tepsiju ribe, bice nam lose i zivecemo kao poslednji bednici.
Kad krenemo da razmisljamo o opstem dobru, tj. sta je to dobro ne samo za mene, nego i za mog komsiju, rodjaka, ulicu, park, grad, drzavu....onda cemo postati ljudi! Ovako dok je use i u svoje kljuse, ostacemo kljusad i moze da se izvini ko god hoce, nama je potpuno svejedno!
Prvo obrazovati ovaj narod, sta znaci to biti gradjanin i koja su tvoja gradjanska prava, jer ovoj nesretnoj zemlji placas porez i finansiras SVE bitange politicare, SVE. Kad naucis koga placas od svojih para i zasto i sta od njega zauzvrat dobijas tj. da li on radi za tvoju ili svoju korist - onda si se osvestio!

Igor

pre 9 godina

Mika mi je vise od SNS-ovih Botova. Za one koji ne znaju to su ljudi zaduzeni u stranci da komentarisu na vestima. Kao nagradu dobijaju radna mesta u Javnom sektoru!!!

Sremac Šid

pre 9 godina

Izvinjenje se prihvata samo pod uslovom da vratite većinu onog što ste nam oduzeli zadnju deceniju! Inače – HVALA,ne treba!

Zoran M.

pre 9 godina

Kad građani nemaju neće imati ni tajkuni, jer nemaju kome prodavati, jedino što je tajkunima preostalo jeste uzimjati građanima ono što imaju - davati kredite i uzimati stanove. Dakle građani ne uzimajte kredite, dozvoljene minuse i čekove i sve će vrlo brzo biti ok, jer kad tajkuni nemaju onda se sve menja.

Gorana

pre 9 godina

Svi mi znamo da je tragično to što nam je SNS na vlasti. Pa da je DS vladao 50 godina ne bi napravio ovakvo s... kao što ga je napravio Vučić sa svojom svitom za samo dve godine. Katastrofa...

maki

pre 9 godina

Na zalost, vidim po komentarima, opet ona ista vecina ne shvata ovo izvinjenje.
Da gospodo iz SNS, DS je kriva sto ovaj narod ima ovakvu vladu.
Ko razume shvatice odmah, ko ne uskoro.
NIkad nije kasno.....

Andrej77

pre 9 godina

Au, sad kad krene odgovor SNSa pa napad botova na komentare.. sustina je da nista nije bolje. Mada i ne razumem kako je iko mogao od Vucica da ocekuje pozitivne promene!? A DS, pa jesu odgovorni sto su nam vratili ovaj pakao u realnost, tek nas ceka pakao izazvan diletantizmom. Nista jos nismo videli..

Relja

pre 9 godina

Zadatak u najboljem Gebelsovom maniru: ponavljati kako je DS vladao 12 godina. Kao da je svima ispran mozak i zaboravili su na 4 godine vlasti Koštunice, Dinkića i Dačića, kada su i sprovedene skoro sve privatizacije sa spiska problematičnih. Djindjićeva vlada jeste kriv za mnoga problematična poklanjanja tajkunima, a Tadićeva za saradnju sa Dinkićem i Dačićem. No optuživati DS za sve u proteklih 12 godina je bestijalno. A stoji činjenica da je ova vlast poslednjih godina još gora.

ns

pre 9 godina

Zadesila nas je 2012. godine najgora posast koja je mogla da nam se desi - da crveno-crna koalicija ponovo zajedno jasu. Posle onoga sto su nam uradili devedesetih, trebalo ih je zakonom zabraniti da vise nikada ne da deluju. Ali zahvaljujuci Kostunici i kasnije Borisu tadicu, imamo ovo sto imamo. Samo se nadam da ce kratko trajati i da ce DS krenuti Zoranovim putem.

Mira

pre 9 godina

Lepo od vas g.Pajtiću što se sada izvinjavate, ali kasno ste se setili, vi ste doveli SNS na vlast. Da nije bilo bahatosti DS, SNS nikada ne bi dobio izbore. Sada nam je tako kako nam je.

Flo

pre 9 godina

Svaka čast na otvorenosti i očigledno dobrim namerama - redak slučaj u našoj politici, posebno sa današnjom vlašću i Vučičem i njegovim praznim pričama i vrlo pogrešnim i potezima.

MunzeLjux

pre 9 godina

Bravo Pajticu. Isuvise sam mator da bih se lozio na izjave i parole politicara, ali ako neko konacno kaze i to u prvoj recenici ono sto ja trubim godinama, onda moram da zapocnem sa bravo. Prvo da od Srbije napravimo pristojnu i za zivot podnosljivu zemlju, pa onda da vidimo gde i sa kim cemo u svetliju buducnost. Od Karadjordjevica na ovamo su svi mucnu srbadiju, kao stoku preko minskog polja terali ka nekim sopstvenim ciljevima, koji nikada nisu bili i nasi ciljevi.

Nikola Kiric

pre 9 godina

Napokon prave reci iz DS.
Napokon da cujemo da ste svesni koliko ste bili losi.
A sada na dela - prvo izlistajte sta ste pogresno radili - sa merama kako biste sada da mozete.
Verovacemo vam tek kada budete, kritikom svog rada, predlozili bolje. Izvinjenje je tek mali, maleni korak - a pred vama je maraton.
Cekamo sta cete nam dalje reci - dok planiramo iseljenje.

Janko

pre 9 godina

Svaka čast g-dine Pajtiću! Konačno jedan normalan, razumljiv, iskren, ne deagoški i ne populistički osvrt na našu žalosnu situaciju. Ukoliko istrajete na ovome što ste naveli u autorskom tekstu DS će i brže povratiti poverenje građana nego što smo mislili mi obični i razočarani građani. Ovo sa Vladom koju predvodi AV mi liči na "Vođu" Radoja Domanovića. Bojim se da ulazak u EU pokaže da nema ni šta u "nju" ni da uđe!!! Imate podršku g-dine Pajtiću svih koji ovoj zemlji žele bolje

brainwash-najblje da smo japanski protektorat

pre 9 godina

DS je proslost, a bice uskoro i SNS . Na sledecim izborima vakjda se opametimo i glasamo za jedinog coveka koji ne laze i ne krade. Dosta je bilo!

john galt

pre 9 godina

Gde ces lopatom na bager. Vucic je patetiku doveo do savrsenstva, a ti bi njegovim oruzjem da ga pobedis. Btw narod vas nije na izborima kaznio zbog losih ideja, ili nedostatka istih, vec zbog lopovluka.

lajavica

pre 9 godina

Sta cemo sa cinjenicom da je DS prokockala istorijsku sansu da stvarno promeni Srbiju posle izbora 2000. godine?
Osim sto su pokrali sve sto se pokrasti moglo, upravo su politicari iz DS samo podmazali Slobinu masineriju i nastavili isto, samo malo umivenije. NIKADA, ali NIKADA im necu oprostiti sto su abolirali Zeljka Mitrovica i preuzeli Pink kao svoje najvece i najvaznije glasilo.
Za to ne postoji izvinjenje.
A sto se pljacki i marifetluka tice, bolje bi bilo da vrate to sto su pokrali. Od izvinjenja gradjani nemaju nista, a ni Pajtica ne kosta bas nista. Uostalom, ko jos veruje coveku koji je mahao onom avionskom kartom? (Ko se ne seca, mislim na cuvenu aferu Bodrum.)

Silvester

pre 9 godina

Bestidnik. Zahvali se Vučiću koji vas ne hapsi i osuđuje, i ne konfiskuje vam imovinu stečenu kriminalom i korupcijom, zloupotrebom službenog položaja, privatizacijom, pljačkom na javnim nabavkama, nenamenski potrošenim kreditima.
Zato što ste ista ekipa koja je tu da nas pljačka i uništava na smenu.
Providan si.

Oprostite im-nisu znali sta rade!

pre 9 godina

Eto ja sam ostao bez posla pre 5 godina,roditelji su zrtve lose privatizacije,nemam nikakva primanja ali imam kredit u svajcarcima koji je vasa vlast preporucivala da uzmemo ali to nema veze,meni je vazno da ste ste se vi izvinili i da cete od sada raditi posteno a svi oni koji vas optuzuju da ste napunili dzepove za vreme vlasti su samo sitne duse koji su nesposobni i nisu tako dobro znali da se snadju za vreme tranzicije!Preporucujem vam slogan na sledecim izborima:OD SADA POSTENO!
P.S.:nadam se da cu dobiti neku naknadu za ideju!

oliver

pre 9 godina

Pristalice DS i to novoga pod Pajticem je nasa buducnost sa oznakama ovi sto su na vlast jeste da su nepismeni jeste da obecavaju ali nista se ne ostvaruje jeste da je srednji sloj izbrisan samo politicari i tajkuni i mafija vlada Srbijom Vucic je ucinio veliku nepravdu ovom narodu sto je lagao i obecavao ali nista nije uradio pogledajte sto hapsi pa ih pusta dali ste razmisljali koliko to novaca staje milionima evra to nije politika koja ce podici Srbiju to je politika unistenja Srbije i celokupnog gradjanstva osim tajkuna i mafijasa i vuciceve politike

goran nis

pre 9 godina

Jedan radni dan vam je ppotreban da kazete sva izvinjenja ovom narodu. Gospodine Pajticu vreme vladavine vase stranke nije nikakakvo zlatno doba Srbije .Bilo je tada bolje samo politicarima na vlasti,njihovim porodicama i stranackim poltronima a mi sto ne zivimo od politike isto nam je i tada i sad. Alternativa SNS niste vi i vasa stranka menjacemo ih ali ne sa vama viste zavrsana prica!

Dejan

pre 9 godina

Jel posle svega treba da vam poverujemo da ste se promenili!Da vise necete ucestvovati u pljackaskoj privatizaciji,da vise necete cuvati tajkune i dopustati im da rade sta hoce,da necete opet zaposliti svoje stranacke kadrove u javne firme a otpustiti radnike koji tu rade decenijama,da necete vise surovati sa kriminalcima,da nas necete oterati u jos veci kreditni dug?Jer mi sve ovo treba da vam oprostimo?Ja ne mogu,ne zbog mene nego zbog moje dece!

Sama

pre 9 godina

Kome se izvinjava ovaj covek, gradjanima koji su glasali za Vucica i podrzavaju ga, zaista je stranka ovog coveka postala cirkus i sve sto oni kazu je krajnje licemerno i smesno.

Miki BG

pre 9 godina

Pobogu, ovi botovi, glasači i simpatizeri SNS ništa ne razumeju. Pajtićeva razmišljanja su na dobrom putu da napredne, a ne nazadne snage društva najzad krenu u obnovu i razvoj demokratske, civilizovane Srbije u kojoj će dominantna biti najbrojnija - srednja klasa. Potrebno ja samo da novi lider demokrata bude što aktivniji i da ovo što govori pretoči u program i praksu nove vladajuće koalicije.

cojle

pre 9 godina

ZA vadikale nikada nisam glasao,za DS nikada više neću, napred Radulović!

p.s. il eventualno neko drugi nov i sa nekim konkretnim predlozima

fxxL

pre 9 godina

Gosn Pajtic, tako se i Boris izvinjavao za vasa glasanja iz Bodruma i to je tada upalilo. Sada vise ne pali!
Jedino sto bi sada moglo da vrati neki ugled DS je sledece:
- Vi svi se najbolje medjusobno poznajete i znate ko su najveci lopuze, maheri i hohstapleri medju clanstvom. Iznesite sve to na videlo, pomognite da se pokrenu postupci da se vrati opljackano, nadjite ko je donosio nakaradne zakone i uredbe da satre "nepovezanu privredu".... itd. pa se javite.
Ako ste svi upetljani pa nemate hrabrosti - gasite radnju kao URS!

Outsider pravi

pre 9 godina

Prekasno g.Pajtiću.
Ako se ponovi energija koja je stvorila petooktobarske promene, ni za vas tu ne sme biti mesta. Baš zato što ste najveći krivci i što ste nas izneverili i ubili nadu u bolje sutra. Sreća je vaša, a naša nesreća, što smo suviše trpeljivi, i što je prosto neverovatno koliko prosečan građanin može da trpi.

Perica

pre 9 godina

Zašto se on izvinjava narodu? Nije on birao SNS, narod je birao ili poručuje da je narod glup, što možda jeste istina birao je taj narod i DS

Suzana

pre 9 godina

Vucica su gradjani birali na izborima, Pajtic moze samo da se izvinjava u svoje i u ime stranke koju predstavlja, a ima puno toga zbog cega treba ne samo da se izivnjavaju vec i da ogovaraju clanovi DS.

E - SAD - NECU - NI - KAKO - JA - HOCU

pre 9 godina

Zasto se on izvinjava narodu,to nikome nije jasno.Pa nije on birao SNS, vec je to narod birao na nedavnim izborima,ili zeli da poruci da je narod mozda glup.I oni koji su podrzavali i mislili da je Bojan Pajtic razuman politicar, danasnjom izjavom odnosno pokajanjem u ime DS-a koja je dosla sa veikim zakasnjenjem, su se vreovatno pokajli sto su mu dali svoj glas koju sada u ovom trenutku ama bas nikog ne interesuje.Niko ziv ga ne razume sta je pisac hteo da kaze svojim obracanjem i omalovazavanjem izbornog rezulta kojim se on izvinjava gradjanima Srbije sto Aleksandar Vucic vlada Srbijom, dali je time hteo da kaze da gradjani su krivi sto je Vucic dobio vise od 50%. poverenja. Bolje bi mu bilo da se uvuce u misiju rupu.

DEKSTER MORGAN

pre 9 godina

Cela vasa stranka i ekipa,jer je tu ucestvovalo vise nazovi stranaka,treba da bude uhapsena i zadrzana dok se ne povrati sav novac i imovina pokradena od petog oktobra sa posebnim osvrtom na pljacku pre tog datuma i aktere! Pa sve se zna,samo je pitanje koja ce vlast morati to da uradi,ova trenutna sigurno nece sto nam mnogo govori o njima i vama!

Pedro

pre 9 godina

Vi vladate Vojvodinom i unistili ste je,tako da nemate prava da bilo koga komentarisete.Za razliku od vas,Premijer pravi krupne korake,i ostvaruje ciljeve.

skituljko

pre 9 godina

Izvinis se kada nekog slucejno zgazis u autobusu, ali izvinjenje za promasenu politiku koja je ljude ostavila bez ikakve perspektive je stvarno besmisleno.

Pop

pre 9 godina

I sta sad?Gradjani treba da prihvate izvinjenje i da nastave da prezivljavaju i naravno da glasaju za Ds a njihovi funkcioneri jos i sada uzivaju od plodova svoje vlasti i punih dzepova svi nam vicu:IZVINJAVAMO SE!Da li ovi ljudi zive u realnosti,pa ne moze se samo reci "Izvinjavam se,od sad cemo posteno" i da vam sve oprostimo i opet glasamo za vas!

Kreker

pre 9 godina

Ne znam kako Pajtića nije sramota da daje ovakve izjave. Zahvaljujući njemu i DS, Srbija se i nalazi u ovako teškoj situaciji. DS je dovela državu do ivice propasti, a to će narod zauvek pamtiti. Na aktuelnoj vlasti je pao teret rešavanja svih problema koje je DS za sobom ostavila.

alonso

pre 9 godina

Ah kakvog li divnog izvinjenja,evo suza mi zaiskri u oku.Sve je u redu oprastamo vam sto ste nas tako divno uvalili u haos,sto su stotine hiljada ostale bez posla,sto ste nas zaduzili milijarde.Sve je u redu posle vaseg plemenitog izvinjenja.

Haiyan

pre 9 godina

Ljudski je izviniti se,iako je kasno za tako nesto i bolno za sve ljude u zemlji. DS mora da se ocisti i da se menja. Mesto mu je u opoziciji.

Grom i Pakao

pre 9 godina

Samo se vi nemojte javljati, makar se i izvinjavali. SNS je nedavno dobila ubedljivu većinu, a Pajtić se izvinjava što Vučić vlada Srbijom?! Očekivano, DS se ponaša politički nekorektno, ne poštujući izbornu volju građana Srbije, kao što im nikada i nije bilo stalo do naroda koji je, nesrećnim slučajem, glasao i za njih. Pajtić bi trebalo da se, kao dostojan predstavnik svoje marginalizovane političke partije, uzdrži od svakog komentarisanja, jer za njega zaista važi ona narodna: "Pametniji si kad ćutiš", a napričao se, vala, "za sve pare" unazad godinama, jednako kao što se, u stilu svoje stranke, "nagrabio" od ovog jadnog naroda. I nije mu dovoljno, ni vlasti, ni para.

Hope

pre 9 godina

Komunizam i dalje vlada u Srbiji. Vidim da se po partijskom diktatu udaraju plusevi i minusi. DS-u porucujem da ako zeli da opstane na politickoj sceni izvrsi totalnu reorganizaciju. Zahvali se svim clanovima koji su je doveli do sadasnjeg procenta popularnosi i izaberu u rukovodstvo nove neokaljane clanove. Ukoliko to Ds ne odradi zavrsice na sledecim izborima. Bice ispod cenzusa. Sto se tice izvinjenja to je toliko perfidno i nekulturno prema narodu. Ne treba nam izvinjenje neka vrate pokradeno. Bice nam sigurno bolje.

Milann

pre 9 godina

Pa kako li se stvori taj iznos poreza, odjednom? Za godinu dana? PA sto ne priznas lepo da nisi mogao da naplatis porez pa da ti bar poverujemo nesto. Kritikujes a zaboravio si kako je bilo pre neku godinu

Silvester

pre 9 godina

Bestidnik. Zahvali se Vučiću koji vas ne hapsi i osuđuje, i ne konfiskuje vam imovinu stečenu kriminalom i korupcijom, zloupotrebom službenog položaja, privatizacijom, pljačkom na javnim nabavkama, nenamenski potrošenim kreditima.
Zato što ste ista ekipa koja je tu da nas pljačka i uništava na smenu.
Providan si.

Janko

pre 9 godina

Svaka čast g-dine Pajtiću! Konačno jedan normalan, razumljiv, iskren, ne deagoški i ne populistički osvrt na našu žalosnu situaciju. Ukoliko istrajete na ovome što ste naveli u autorskom tekstu DS će i brže povratiti poverenje građana nego što smo mislili mi obični i razočarani građani. Ovo sa Vladom koju predvodi AV mi liči na "Vođu" Radoja Domanovića. Bojim se da ulazak u EU pokaže da nema ni šta u "nju" ni da uđe!!! Imate podršku g-dine Pajtiću svih koji ovoj zemlji žele bolje

oliver

pre 9 godina

Pristalice DS i to novoga pod Pajticem je nasa buducnost sa oznakama ovi sto su na vlast jeste da su nepismeni jeste da obecavaju ali nista se ne ostvaruje jeste da je srednji sloj izbrisan samo politicari i tajkuni i mafija vlada Srbijom Vucic je ucinio veliku nepravdu ovom narodu sto je lagao i obecavao ali nista nije uradio pogledajte sto hapsi pa ih pusta dali ste razmisljali koliko to novaca staje milionima evra to nije politika koja ce podici Srbiju to je politika unistenja Srbije i celokupnog gradjanstva osim tajkuna i mafijasa i vuciceve politike

Gorana

pre 9 godina

Svi mi znamo da je tragično to što nam je SNS na vlasti. Pa da je DS vladao 50 godina ne bi napravio ovakvo s... kao što ga je napravio Vučić sa svojom svitom za samo dve godine. Katastrofa...

Andrej77

pre 9 godina

Au, sad kad krene odgovor SNSa pa napad botova na komentare.. sustina je da nista nije bolje. Mada i ne razumem kako je iko mogao od Vucica da ocekuje pozitivne promene!? A DS, pa jesu odgovorni sto su nam vratili ovaj pakao u realnost, tek nas ceka pakao izazvan diletantizmom. Nista jos nismo videli..

Relja

pre 9 godina

Zadatak u najboljem Gebelsovom maniru: ponavljati kako je DS vladao 12 godina. Kao da je svima ispran mozak i zaboravili su na 4 godine vlasti Koštunice, Dinkića i Dačića, kada su i sprovedene skoro sve privatizacije sa spiska problematičnih. Djindjićeva vlada jeste kriv za mnoga problematična poklanjanja tajkunima, a Tadićeva za saradnju sa Dinkićem i Dačićem. No optuživati DS za sve u proteklih 12 godina je bestijalno. A stoji činjenica da je ova vlast poslednjih godina još gora.

cojle

pre 9 godina

ZA vadikale nikada nisam glasao,za DS nikada više neću, napred Radulović!

p.s. il eventualno neko drugi nov i sa nekim konkretnim predlozima

Flo

pre 9 godina

Svaka čast na otvorenosti i očigledno dobrim namerama - redak slučaj u našoj politici, posebno sa današnjom vlašću i Vučičem i njegovim praznim pričama i vrlo pogrešnim i potezima.

Novosadjanka

pre 9 godina

Super i sta sad?!
Kakav narod takvi politicari! Samo u ovoj zemlji ljudi mogu da idu da rade za prosecnu platu od 380 eur, 8 h, 6 dana u nedelji. Niti imaju para, niti imaju vremena za svoju porodicu, imamo najlosije zdravstvo u Evropi, a o sudovima necu ni da pricam.
I sta takav jedan gradjanin radi?! Cuti!!! I svaki dan ponavlja to isto, nezadovoljstvo prerasta u frustraciju, a frustraciju prenosi na svoju decu i bliznje i ona postaje njegova svakodnevica.
A zasto cuti i gleda kako ga svi kradu, od obicnog portira do zadriglih bezvratih direktora javnih preduzeca?!
E dragi moji Srbi evo zasto:ZATO STO BI RADIO TO ISTO TJ. KRAO, KAD BI MU SE PRUZILA PRILIKA. I to je jedna tuzna i bolna istina. Sve dok je tako i dok bi svako svoje d..e prodao za tepsiju ribe, bice nam lose i zivecemo kao poslednji bednici.
Kad krenemo da razmisljamo o opstem dobru, tj. sta je to dobro ne samo za mene, nego i za mog komsiju, rodjaka, ulicu, park, grad, drzavu....onda cemo postati ljudi! Ovako dok je use i u svoje kljuse, ostacemo kljusad i moze da se izvini ko god hoce, nama je potpuno svejedno!
Prvo obrazovati ovaj narod, sta znaci to biti gradjanin i koja su tvoja gradjanska prava, jer ovoj nesretnoj zemlji placas porez i finansiras SVE bitange politicare, SVE. Kad naucis koga placas od svojih para i zasto i sta od njega zauzvrat dobijas tj. da li on radi za tvoju ili svoju korist - onda si se osvestio!

john galt

pre 9 godina

Gde ces lopatom na bager. Vucic je patetiku doveo do savrsenstva, a ti bi njegovim oruzjem da ga pobedis. Btw narod vas nije na izborima kaznio zbog losih ideja, ili nedostatka istih, vec zbog lopovluka.

goran nis

pre 9 godina

Jedan radni dan vam je ppotreban da kazete sva izvinjenja ovom narodu. Gospodine Pajticu vreme vladavine vase stranke nije nikakakvo zlatno doba Srbije .Bilo je tada bolje samo politicarima na vlasti,njihovim porodicama i stranackim poltronima a mi sto ne zivimo od politike isto nam je i tada i sad. Alternativa SNS niste vi i vasa stranka menjacemo ih ali ne sa vama viste zavrsana prica!

DEKSTER MORGAN

pre 9 godina

Cela vasa stranka i ekipa,jer je tu ucestvovalo vise nazovi stranaka,treba da bude uhapsena i zadrzana dok se ne povrati sav novac i imovina pokradena od petog oktobra sa posebnim osvrtom na pljacku pre tog datuma i aktere! Pa sve se zna,samo je pitanje koja ce vlast morati to da uradi,ova trenutna sigurno nece sto nam mnogo govori o njima i vama!

Mira

pre 9 godina

Lepo od vas g.Pajtiću što se sada izvinjavate, ali kasno ste se setili, vi ste doveli SNS na vlast. Da nije bilo bahatosti DS, SNS nikada ne bi dobio izbore. Sada nam je tako kako nam je.

Outsider pravi

pre 9 godina

Prekasno g.Pajtiću.
Ako se ponovi energija koja je stvorila petooktobarske promene, ni za vas tu ne sme biti mesta. Baš zato što ste najveći krivci i što ste nas izneverili i ubili nadu u bolje sutra. Sreća je vaša, a naša nesreća, što smo suviše trpeljivi, i što je prosto neverovatno koliko prosečan građanin može da trpi.

Igor

pre 9 godina

Mika mi je vise od SNS-ovih Botova. Za one koji ne znaju to su ljudi zaduzeni u stranci da komentarisu na vestima. Kao nagradu dobijaju radna mesta u Javnom sektoru!!!

Minaqua

pre 9 godina

Ma kako ga nije sramota da ovako nesto izjavi. Da se Vucic nije pojavio i preuzeo ovu zemlju, do sada bi crkli pod njihovom "demokratijom". Bolje da podnese ostavku u Vojvodini, nego sto drzi Vojvodjane kao taoce. Videli smo na poslednjim izborima kolika je njegova podrska naroda.

Milan1989

pre 9 godina

Od 5. oktobra pa nadalje smo vam upropastili zivote,unistili vec posrnulu drzavu,doveli narod na ivicu bede,ali ja i dalje primam lepu platu i zivim lepo,a vi izvinite. Tako sam ja shvatio ovaj tekst.

Pedro

pre 9 godina

Vi vladate Vojvodinom i unistili ste je,tako da nemate prava da bilo koga komentarisete.Za razliku od vas,Premijer pravi krupne korake,i ostvaruje ciljeve.

alanford

pre 9 godina

Socijalna pravda.Na to se poziva covek iz stranke koja je sprovela unistenje srednje klase i osiromasenje celokupnog srpskog drustva.Nemam reci .

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Bolje da si se izvinio sto ste 12 godina pljackali i unistavali nasu zemlju.
Gradjani Vojvodine zele izbore i vasu ostavku, promenu vlasti.Zasto niste vi sproveli reforme, zasto niste hapsili Sarica, Kosmajca...??? p.s.ima jos puno pitanja...

Drndar

pre 9 godina

Ne Gospodine Pajtiću-nema potrebe da se izvinjavate. Upravo suprotno, ja sam Vama zahvalan zato što ste mi otvorili oči na vreme i pomogli da shvatim koji je pravi put. Na mom putu, Vas nema ni pored puta.

Mirko Mangas

pre 9 godina

Vi demokrate ste svoje pokazali i nemojte vise da nas stitite i branite,ko ste i sta ste pokazali ste u predhodnim godinama,vladali ste 12 god i unistili ste Srbiju.

perkan

pre 9 godina

Jednostavno nije politicki korektno na ovaj nacin omalovazavati narod Srbije koji je pre samo nekoliko meseci dao jasnu i nedvosmislenu podrsku gospodinu Vucicu...DS je imala vise od decenije da pokaze sta zna i nije se proslavila...

Boro9

pre 9 godina

Jedina tragedija za građane pokrajine si ti Pajtiću. Daj ostavku od izvinjanja se ne živi. Pokaži malo političke časti i nemoj plakati što ti se stranka raspada.

Kreker

pre 9 godina

Ne znam kako Pajtića nije sramota da daje ovakve izjave. Zahvaljujući njemu i DS, Srbija se i nalazi u ovako teškoj situaciji. DS je dovela državu do ivice propasti, a to će narod zauvek pamtiti. Na aktuelnoj vlasti je pao teret rešavanja svih problema koje je DS za sobom ostavila.

Sama

pre 9 godina

Kome se izvinjava ovaj covek, gradjanima koji su glasali za Vucica i podrzavaju ga, zaista je stranka ovog coveka postala cirkus i sve sto oni kazu je krajnje licemerno i smesno.

Vanja

pre 9 godina

Pitam se da li se Pajtic izvinjava i gradjanima Vojvodine ili ce to izvinjenje sacekati dok Ds ode sa vlasti u pokrajini kao sto je to slucaj sa republikom!Samo mi nije jasno zasto se Pajtic izvinjava za los rad Ds a kad god se pokrene neki postupak protiv njihovog nekog clana on odmah staje u njegovu odbranu iako izvinjenje samo po sebi znaci da je neko negde pogresio!Nije ovo iskreno nego samo bacanje prasine u oci narodu!

Тачерка

pre 9 godina

A, ne, mi se izvinjavamo Srbiji što smo ikada, ma bilo i nesrećnim slučajem, dali svoj glas onima koji su je godinama pljačkali, uništavali i slali na ivicu propasti. Gospodin Pajtić ako se gospodinom može nazvati, neka ne daje sebi za pravo da govori na ovu temu, ne smatramo ga valjanim predstavnikom ni Vojvodine, ni Srbije u celosti, jer to pravo ni na koji način nije zavredio.

E - SAD - NECU - NI - KAKO - JA - HOCU

pre 9 godina

Zasto se on izvinjava narodu,to nikome nije jasno.Pa nije on birao SNS, vec je to narod birao na nedavnim izborima,ili zeli da poruci da je narod mozda glup.I oni koji su podrzavali i mislili da je Bojan Pajtic razuman politicar, danasnjom izjavom odnosno pokajanjem u ime DS-a koja je dosla sa veikim zakasnjenjem, su se vreovatno pokajli sto su mu dali svoj glas koju sada u ovom trenutku ama bas nikog ne interesuje.Niko ziv ga ne razume sta je pisac hteo da kaze svojim obracanjem i omalovazavanjem izbornog rezulta kojim se on izvinjava gradjanima Srbije sto Aleksandar Vucic vlada Srbijom, dali je time hteo da kaze da gradjani su krivi sto je Vucic dobio vise od 50%. poverenja. Bolje bi mu bilo da se uvuce u misiju rupu.

Suzana

pre 9 godina

Vucica su gradjani birali na izborima, Pajtic moze samo da se izvinjava u svoje i u ime stranke koju predstavlja, a ima puno toga zbog cega treba ne samo da se izivnjavaju vec i da ogovaraju clanovi DS.

Decja posla

pre 9 godina

DS sad ocekuje da mi kazemo "ma nema veze" i da im opet damo glas na izborima a ovo sto su pre radili bilo pa proslo jel!Ne ide to bas tako,zna se kakva kazna ceka one koji su ucestvovali u upropascivanju zemlje i ko normalan moze da oprosti nekom sto je otpustio 500 000 ljudi,zaduzio zemlju 30 milijardi evra,unistio najbolje firme i ostavio nas da mi placamo njihove cehove!Ja od vaseg izvinjenja ne mogu da zivim!

Miki BG

pre 9 godina

Pobogu, ovi botovi, glasači i simpatizeri SNS ništa ne razumeju. Pajtićeva razmišljanja su na dobrom putu da napredne, a ne nazadne snage društva najzad krenu u obnovu i razvoj demokratske, civilizovane Srbije u kojoj će dominantna biti najbrojnija - srednja klasa. Potrebno ja samo da novi lider demokrata bude što aktivniji i da ovo što govori pretoči u program i praksu nove vladajuće koalicije.

mrzim politicare

pre 9 godina

licemeru, sram te bilo...
subotica je ogrezla u korupciji za vreme vladavine DS-a. unistili ste najlepsi grad u srbiji za samo par godina vlasti. alo, srusili ste pozoriste jer je staro uprkos protivljenju gradjana i strucne javnosti. samo nemoj vise da nas spasavate, ko boga te molim. na izborima se resava pitanje vlasti, vi ste priliku prokockali pre par meseci... za 4 g se "koljite" ponovo...

Čika Šapke

pre 9 godina

Meni se ne moraš izvinjavati. MEni je po volji što je Vučić premijer. Više ne razmišljam koji će gologuzan da omrsi brke i postane bizmismen kao do pre samo par godina. Ne razmišljam koja će se firma zatvoriti ( sve ste ih pozatvarali). Sada gledam kako da preživim ovih godinu dana dok ne krene bolje Srbiji.

Lena

pre 9 godina

Puno toga u ovom tekstu nema veze sa stvarnoscu. Kada citam sve ovo zasta danas oprtuzujete SNS ,vise govori o vremenu kada ste vi bili na vlasti. Vi niste cekali da dug za struju bude 10.000, vec ste za manje sume iskljucivali potrosace. Nemate vi razloga nikome da se izvinjavate. Narod je odlucio kako je odlucio ,ali svakako bolje, nego da ste vi ostali na vlasti.

agronomboraczaljudskaprava13

pre 9 godina

Kakvo samo sivilo ostaje posle dvanaestogodisnje torture :1pola miliona ljudi ostalo bez posla, razorena privreda , 3 javni dug uvecan za samo cetiri godine sa 31.2 na 62,5 % , 4cvetala sive ekonomija i bogatili se pojedinci dok je vecina ostala bez posla, 5 namsetali se tenderi i prodavala preduzeca za tepsiju ribe , 6subvencije u poljoprivredi se delile Ds clanovima tipa raspise se uredba za podizanje dugogodisnjih zasada i ko prvi podnese zahtev dobice povracaj za sadni materija , sto bi rekli poljoprivrednici ko je blizi vatri taj se bolje ogreje, 7 otvarale se i zatvarale sporne firme koje su vukle sredstva iz budzeta a pozajmljena sredstva nisu nikada vracana ili ako su vracana vracana su robi koja se proizvodila u istim , a ta ista roba se kasnije delila po javnim ustanovama , 8 povecao se i egzodus mozgova gde su mladi i skolovani ljudi masovno napustali zemlju u potrazi za pristojnim zivotom i stalnim primanima ,10 natalitet se drasticno smanjio ........................

ns

pre 9 godina

Gospodine Pajticu, ponekad se pitam da li ste vi svesni sta izgovarate, da li vas dotice ljudska beda, pustos koju ste ostavili posle vase vladavine, a i dalje to sve radite u Vojvodini.Kad mislite da nam se izvinite javno i onda bar jednom u zivotu se dostojanstveno povucete, ili rec dostojanstvo ne postoji u vasem recniku, ponasanju?Postavila bih vam milion pitanja,a onda shvatim, da neki ljudi nemaju obraz i da bi to bilo uzaludno.

Grom i Pakao

pre 9 godina

Samo se vi nemojte javljati, makar se i izvinjavali. SNS je nedavno dobila ubedljivu većinu, a Pajtić se izvinjava što Vučić vlada Srbijom?! Očekivano, DS se ponaša politički nekorektno, ne poštujući izbornu volju građana Srbije, kao što im nikada i nije bilo stalo do naroda koji je, nesrećnim slučajem, glasao i za njih. Pajtić bi trebalo da se, kao dostojan predstavnik svoje marginalizovane političke partije, uzdrži od svakog komentarisanja, jer za njega zaista važi ona narodna: "Pametniji si kad ćutiš", a napričao se, vala, "za sve pare" unazad godinama, jednako kao što se, u stilu svoje stranke, "nagrabio" od ovog jadnog naroda. I nije mu dovoljno, ni vlasti, ni para.

Cigla

pre 9 godina

Zapitam se ponekad dal ti znas kad treba stati,zacutati itd.?Ljudi ne zele vise da vas slusaju imali ste 12 god. nista pametno niste uradili i vi opet pricate o nekom oporavku...strasno.

M.Popovic

pre 9 godina

Malo ti je to jedno izvinite.Objasni di su novci? Daj ti nama materijalno obeštećenje.A ne da oni bivši već treće leglo prave i nikom ništa.A ti meni izvinite.

lajavica

pre 9 godina

Sta cemo sa cinjenicom da je DS prokockala istorijsku sansu da stvarno promeni Srbiju posle izbora 2000. godine?
Osim sto su pokrali sve sto se pokrasti moglo, upravo su politicari iz DS samo podmazali Slobinu masineriju i nastavili isto, samo malo umivenije. NIKADA, ali NIKADA im necu oprostiti sto su abolirali Zeljka Mitrovica i preuzeli Pink kao svoje najvece i najvaznije glasilo.
Za to ne postoji izvinjenje.
A sto se pljacki i marifetluka tice, bolje bi bilo da vrate to sto su pokrali. Od izvinjenja gradjani nemaju nista, a ni Pajtica ne kosta bas nista. Uostalom, ko jos veruje coveku koji je mahao onom avionskom kartom? (Ko se ne seca, mislim na cuvenu aferu Bodrum.)

Satara

pre 9 godina

Izvinite se vi gospodine Pajticu bolje za privatizacije i slicne stvari i marifetluke za vreme vladavine vase stranke,a ostavite gradjanima pravo da sami izaberu ko ce biti vlast.Valjda ste toliko demokrata.

živela demagogija

pre 9 godina

Davljenik se i za slamku hvata. Kakav izliv patetike, kakvo lažno posipanje pepelom, kakav nagli dotok krvi u mozak i kakavo odsustvo osećaja za realnosti da ova priča može još jednom da upali, neko ko je 14 godina na vlasti sad se setio da su pravili greške, ali neće više ,majke mi,samo nas izglasajte još ovaj put, sad ćemo stvarno da radimo za narod i državu,nećemo više da mašemo kartama iz Bodruma nećemo više da vas lažemo od sad vam govorimo samo istinu, samo nas izaberite spasite naše fotelje jer u suprotnom vladaće Vučić.Bedno i mizerno kao i dosada tonete u još veći glib i još jednom pokazujete da ste bila pogrešna opcija svih ovih godina.

skituljko

pre 9 godina

Izvinis se kada nekog slucejno zgazis u autobusu, ali izvinjenje za promasenu politiku koja je ljude ostavila bez ikakve perspektive je stvarno besmisleno.

reske

pre 9 godina

Godinama je DS obecavao i obecavao,a nista pod milim Bogom od toga nije ispunjeno,vec naprotiv,svi ti glavni u DS-u su se obogatili a narod sveli na prosijacki stap,sram ih bre bilo.

bobrok

pre 9 godina

I treba da se izvinjavas za svo zlo naneto srpskom narodu i drzavi u toku dugih 12 godina vase vladavine, za sve placke,"privatizacije",otpostanja i ponizavanja kojima smo bili izlozeni

Dejan

pre 9 godina

Jel posle svega treba da vam poverujemo da ste se promenili!Da vise necete ucestvovati u pljackaskoj privatizaciji,da vise necete cuvati tajkune i dopustati im da rade sta hoce,da necete opet zaposliti svoje stranacke kadrove u javne firme a otpustiti radnike koji tu rade decenijama,da necete vise surovati sa kriminalcima,da nas necete oterati u jos veci kreditni dug?Jer mi sve ovo treba da vam oprostimo?Ja ne mogu,ne zbog mene nego zbog moje dece!

otporas

pre 9 godina

Kad pomislim koliko smo truda energije i entuzijazma ulozili u to da vi dodjete na vlast samo da bi kasnije gledali kako se bogatite pljackate i unistavate Srbiju.Kada se samo setim kako ste se lagano udruzili sa SPS-om kad vam je to odgovaralo pljunuvsi na sve nas koji smo gutali suzavac bili hapseni i prebijani.Neka hvala gospodine Pajticu ne prihvatamo izvinjenje.

Beka

pre 9 godina

Spominjete gospodine Pajticu , srednju klasu. Da li ona uopste postoji? A sta mislite zahvaljujuci kome. Naravno vama ,koji ste napravili ekstremne bogatase i onaj drugi sloj koji jedva da moze da planira sutrasnji dan a kamoli buducnost. Prihvatili bi vase izvinjenje kada biste se izvinuli za period dok ste licno vi bili na vlasti , kada je najvise stete ucinjeno,ovako izvinjavati se zbog nekog drugog ko nije ni kriv ni duzan zbog situacije u zemlji ,je krajnje neumesno.

Pop

pre 9 godina

I sta sad?Gradjani treba da prihvate izvinjenje i da nastave da prezivljavaju i naravno da glasaju za Ds a njihovi funkcioneri jos i sada uzivaju od plodova svoje vlasti i punih dzepova svi nam vicu:IZVINJAVAMO SE!Da li ovi ljudi zive u realnosti,pa ne moze se samo reci "Izvinjavam se,od sad cemo posteno" i da vam sve oprostimo i opet glasamo za vas!

Alexei

pre 9 godina

Oni su svojim medjusobnim previranjima unistili DS do kraja. I u pravu je kao kaze da je DS postala simbol korupcije i to je bas tuzno. A zaista je licemerno da Pajtic prica o oligarsima, kad mnogima ni ime nije smeo da pomene. Pitajte gazda Miska da li placa struju i koliko je zasticeen...

karadjordje

pre 9 godina

Na oprostaj zaboravite, vasa deca imaju sta da jedu, imaju skupu garderobu, letuju u najskupljim letovalistima, voze skupa kola a nasa deca sanjaju da pojedu sniclu!

Gale

pre 9 godina

Ne znam da li da prihvatim izvinjenje. Još uvek nisam u stanju. Mnogo će vode proteći dok Vam ja oprostim. Naterali ste me i iz zemlje da bežim.

Iz Bingule Rade

pre 9 godina

Demokratska Stranka vedri i oblači Vojvodinom već deceniju i po, i red bi bio da se Pajtić u ime DS-a izvini gradjanima Vojvodine, zbog toga što je privreda u Vojvodini danas u gorem stanju nego 90-ih.

ns

pre 9 godina

Zadesila nas je 2012. godine najgora posast koja je mogla da nam se desi - da crveno-crna koalicija ponovo zajedno jasu. Posle onoga sto su nam uradili devedesetih, trebalo ih je zakonom zabraniti da vise nikada ne da deluju. Ali zahvaljujuci Kostunici i kasnije Borisu tadicu, imamo ovo sto imamo. Samo se nadam da ce kratko trajati i da ce DS krenuti Zoranovim putem.

HAARPP

pre 9 godina

Mnogo me zaintrigirala ova Pajtićeva izjava. Interesuje me, kada je toliko pametan čovek zašto nije polemisao, kritikovao, stopirao svoje prethodnike ako nisu dodro radili, a nisu, vidimo svi i osećamo na svojoj koži i još dugo ćemo...Nego, svašta se radilo, upropašćavala se država na sve načine, on sada nadje da pametuje narodu i gotovo blati čoveka, Vučića koji je dobio podršku, nečuvenu od 55% birača.

Mary

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta je sve napisao Pajtic.Kao da je dovoljno izviniti se za sve promasaje,malverzacije koje su radili dok su bili na vlasti.Pa mi sada zbog njihovog sistematskog unistenja privrede i svih sfera drustva ispastamo.Kakvo socijalo pravedno drustvo,oni su ga raslojili.

Haiyan

pre 9 godina

Ljudski je izviniti se,iako je kasno za tako nesto i bolno za sve ljude u zemlji. DS mora da se ocisti i da se menja. Mesto mu je u opoziciji.

Građanin u sramoti

pre 9 godina

Ne pravite zaokrete u vašoj politici.Dobro vam je tu gde jeste.Pravili ste Srbiju po meri građana,toliko dobro,da sam zatvorio radnjicu i otpustio radnike.Izvinjavam se,ali hvala,i ne činite ništa više gospodine Pajtiću.

Lurc

pre 9 godina

Najbolje bi bilo kada bi se Pajtic malo pozabavio sobom i to je to , imao bi tu dosta posla. A sto se Vucica tice , za njega ce govoriti njegovi rezultati.

Aca šmeker

pre 9 godina

Pajtiću, smučili ste nam se dok ste bili na vlasti. Ovaj tvoj pokušaj patetike nas još više nervira. Znamo dobro kakvi ste i zbog toga ste kao stranka osuđeni na propast.

Avramova

pre 9 godina

Gos'n Pajticu, zadnjeg sv.Nikole vase vlasti, na dan moje slave, VASI su dosli da mi seku struju zbog duga od 6500,00 dinara. Veliki pozdrav iz Lajkovca. Toliko.

Simonovic

pre 9 godina

Gospodine Pajtiću jos uvek cekamo vase izvinjenje zbog vodjenja ocajne politike , uzimanje najnepovoljnijih kredita u vreme velike svetske ekonomske krize , procvata korupcije i kriminala , unistavanje privrednog sektora itd...

alonso

pre 9 godina

Ah kakvog li divnog izvinjenja,evo suza mi zaiskri u oku.Sve je u redu oprastamo vam sto ste nas tako divno uvalili u haos,sto su stotine hiljada ostale bez posla,sto ste nas zaduzili milijarde.Sve je u redu posle vaseg plemenitog izvinjenja.

MunzeLjux

pre 9 godina

Bravo Pajticu. Isuvise sam mator da bih se lozio na izjave i parole politicara, ali ako neko konacno kaze i to u prvoj recenici ono sto ja trubim godinama, onda moram da zapocnem sa bravo. Prvo da od Srbije napravimo pristojnu i za zivot podnosljivu zemlju, pa onda da vidimo gde i sa kim cemo u svetliju buducnost. Od Karadjordjevica na ovamo su svi mucnu srbadiju, kao stoku preko minskog polja terali ka nekim sopstvenim ciljevima, koji nikada nisu bili i nasi ciljevi.

osmeh propalog agronoma

pre 9 godina

Sada sto pre treba da se rekonstruise pokrainska vlada i da se krene sa radom , ocekivao sam ovo i pre..........................

mialnosmeh13

pre 9 godina

Upravo tako da je narodu bilo lepo za vreme vlasti Ds-a , nebi Sns ni odneo pobedu , ko priznaje pola mu se prasta , dosli su sposobniji odlucniji da promene sve iz korena.....

Kajman

pre 9 godina

Ds je bila 12 godina na vlasti u Srbiji a 16 na vlasti u Vojvodini
Pa sta bi oni vise?! Svi znamo sta se sve desavalo, siti smo vaa vise

goran

pre 9 godina

Sve sto nam se desava posledica je dvanaestogodisnje torture u koju smo dospeli neznajuci da smo sudbine poverili neodgovornim ljudima , kojima je jedino licni interes bio na prvom mestu. Steta sto sam se otreznio tek polse dvanaest godina , kada su mi roditelji ostali bez posla a ja na birou rada sa zavrsenim poljoprivrednim fakultetom. U sred zitnice sam igrom slucaja postao socijalni slucaj .........

Jelena81

pre 9 godina

Primamo izvinjenje gospodine Pajticu,za sve sto ste uradili,izvinjavam se niste uradili za nas gradjane.sto je zbog vas i vasih partnera nasa Vojvodina postala pustinja sa tako plodnom zemljom,sto ja i mnogi kao ja smo godinama na birou jer ne posedujermo vasu partijsku knjizicu,a duplo smo kvalifikovani od direktora koje ste Vi postavili.Primam izvinjenje u ime svih nas

samo da primetim

pre 9 godina

Nešto nedostaje u tekstu, a to je lična odgovornost. Pajtić je već 10 godina na čelu Vojvodine, od 2004. Ako stvarno misli to što je napisao, treba prvo da sebe i sve ostale kompromitovane likove skloni iz DS.

Likota

pre 9 godina

Licimerstvu nikad kraja.Mislite da je izvini dovoljno za sve što ste uradili i što niste.Nema potrebe da budemo sarkastični, nego Patiću raspiši izbore u Vojvodini pa a vidiš koliko te građana podržava...malo manje nego u stranci...

agronomboric13

pre 9 godina

Tacno za izneverena ocekivanja za vreme Da-a 200000 ljudi u Vojvodini je ostalo bez posla , u sred zitnice smo ostali gladni..............

Sremac Šid

pre 9 godina

Izvinjenje se prihvata samo pod uslovom da vratite većinu onog što ste nam oduzeli zadnju deceniju! Inače – HVALA,ne treba!

pukovnik

pre 9 godina

Očisti stranku od smeća i neka vrate pare stranački lideri što su se nakrali i prihvatiću izvinjenje što sam bio budala i godinama glasao za vas.

Ja

pre 9 godina

Kao bivši glasač DS-a (više ne glasam ni za koga, počev od predhodnih izbora) poručujem gospodinu Pajtiću da dok ne napusti politiku, zajedno sa svima koji su iskompromitovali sve što su mogli, ne mogu da prihvatim njegovo izvinjenje. Dokle god ne budu pustili neke potpuno nove, mlade i nekompromitovane ljude da preuzmu odgovornost, ne pada mi na pamet da glasam. Sram Vas bilo, gospodo!

Ejdan

pre 9 godina

Vidite g-dine Pajticu, meni licno izvinjenje nije dovoljno. Bio sam jedan u moru prevarenih koji vam je verovao i ko vas direktno krivi za dolazak na vlast ovih "naprednih". Da biste povratili moje poverenje morate mnogo, mnogo više. Recimo da ljude iz DS koji su opljačkali i unakazili ovu zemlju obeležite, distancirate se od njih pa čak i pomognete u istrazi. Sve ostalo je smesno. A posto to necete sigurno da uradite, na mene zaboravite.

maki

pre 9 godina

Na zalost, vidim po komentarima, opet ona ista vecina ne shvata ovo izvinjenje.
Da gospodo iz SNS, DS je kriva sto ovaj narod ima ovakvu vladu.
Ko razume shvatice odmah, ko ne uskoro.
NIkad nije kasno.....

Lazar

pre 9 godina

"...Trebalo nam je četvrt veka da pređemo put od Slobodana Miloševića do Aleksandra Vučića. Za tu tragediju svi smo odgovorni..." tacno Pajticu, taj period izmedju se upravo tako zove - tragedija. Za to ste krivi ti i tvoje partijske kolege.

Marija

pre 9 godina

Moze Pajtic da prica sta hoce i da izigrava bilo sta,narod je taj koji je izabrao Vucica i SNS. Zasto nesto nije radjeno dok su bili na vlasti,nego sad odjednom oni znaju kako treba da se vodi drzava i sta je najbolje za nas narod. Oni su jedino znali da ojade drzavu i nista vise i to ce uvek znati.

Milann

pre 9 godina

Pa kako li se stvori taj iznos poreza, odjednom? Za godinu dana? PA sto ne priznas lepo da nisi mogao da naplatis porez pa da ti bar poverujemo nesto. Kritikujes a zaboravio si kako je bilo pre neku godinu

Boles

pre 9 godina

Nema vise, EU nema alternativu!!! Zar to nije DSS prica? Danas svi pricaju njihovu pricu, neutralnost, EU nije jedina, srpska Srbija.... Sta se to danas desava a ovi nisu presli cenzus? Srbija je zemlja cuda da ne izgovorim nesto gore!!!

KakDaNe

pre 9 godina

Demokrate govore sta treba da se premosti? Pobogu ljudi, do juce ste bili na vlasti, dosta nam je vasih prica i teorija, kad ste se na delu pokazali ocajno. Srbija vise nema vremena za gubljenje

Nikola Kiric

pre 9 godina

Napokon prave reci iz DS.
Napokon da cujemo da ste svesni koliko ste bili losi.
A sada na dela - prvo izlistajte sta ste pogresno radili - sa merama kako biste sada da mozete.
Verovacemo vam tek kada budete, kritikom svog rada, predlozili bolje. Izvinjenje je tek mali, maleni korak - a pred vama je maraton.
Cekamo sta cete nam dalje reci - dok planiramo iseljenje.

brainwash-najblje da smo japanski protektorat

pre 9 godina

DS je proslost, a bice uskoro i SNS . Na sledecim izborima vakjda se opametimo i glasamo za jedinog coveka koji ne laze i ne krade. Dosta je bilo!

racerx

pre 9 godina

Sada su vam puna usta socijaldemokratije, a 8 marta ove godine na tribini Gordana Comic prica o tome da smo mi socijalna drzava, jer se pare iz budzeta izdvajaju za penzije!!! Bas me interesuje da li istu pricu prica sada, kada vise na celu DS-a nije Djilas? Bas me interesuje da li bi i sada isto to tvrdila? Posto cenjenoj gospodji nije bilo jasno da su penzije ZARADJENE i da je ljudima UZIMANO 30 godina svaki mesec od ZARADJENE plate, bez da ih iko pita:"Hocete mozda celu platu na ruke, pa da vi uplatite u privatni fond?" Jer, znate, nasa drzava je toliko nesposobna i lopovska, da ljudima ne moze da garantuje pare ni kada im ih uzme! To sto su fondovi "nestali", kako je cenjena gospodja naglasila, to nij problem penzionera, nisu oni raspolagali njima pa da su investirali pogresno, vec je to problem drzave. VELIKA JE LAZ DA PARE, ODNOSNO KAPITAL NESTAJU! Oni samo menjaju vlasnika! A zna se ko sada ima ogromne pare i odakle im, tacnije svi znaju sem politicara koji su na vlasti (evo, sada npr. DS zna da je Miskovic nelegalno stekao te pare, a SNS cim je dosao na vlast je to zaboravio) i srpskog pravosudja.

Kada budete prestali da slusate svoje PR tim sastavljen od mladih NDI-ovaca, bez grama saosecajnosti i dodira sa realnoscu u Srbiji; kada krenete da se brinete o gradjanima Srbije i njihovim problemima tokom 4 godine, a ne samo pred izbore i kada odlucite da li ste socijaldemokrata ili neoliberal, onda mozda ponovo glasam za vas.

fxxL

pre 9 godina

Gosn Pajtic, tako se i Boris izvinjavao za vasa glasanja iz Bodruma i to je tada upalilo. Sada vise ne pali!
Jedino sto bi sada moglo da vrati neki ugled DS je sledece:
- Vi svi se najbolje medjusobno poznajete i znate ko su najveci lopuze, maheri i hohstapleri medju clanstvom. Iznesite sve to na videlo, pomognite da se pokrenu postupci da se vrati opljackano, nadjite ko je donosio nakaradne zakone i uredbe da satre "nepovezanu privredu".... itd. pa se javite.
Ako ste svi upetljani pa nemate hrabrosti - gasite radnju kao URS!

Perica

pre 9 godina

Zašto se on izvinjava narodu? Nije on birao SNS, narod je birao ili poručuje da je narod glup, što možda jeste istina birao je taj narod i DS

Oprostite im-nisu znali sta rade!

pre 9 godina

Eto ja sam ostao bez posla pre 5 godina,roditelji su zrtve lose privatizacije,nemam nikakva primanja ali imam kredit u svajcarcima koji je vasa vlast preporucivala da uzmemo ali to nema veze,meni je vazno da ste ste se vi izvinili i da cete od sada raditi posteno a svi oni koji vas optuzuju da ste napunili dzepove za vreme vlasti su samo sitne duse koji su nesposobni i nisu tako dobro znali da se snadju za vreme tranzicije!Preporucujem vam slogan na sledecim izborima:OD SADA POSTENO!
P.S.:nadam se da cu dobiti neku naknadu za ideju!

Zoran M.

pre 9 godina

Kad građani nemaju neće imati ni tajkuni, jer nemaju kome prodavati, jedino što je tajkunima preostalo jeste uzimjati građanima ono što imaju - davati kredite i uzimati stanove. Dakle građani ne uzimajte kredite, dozvoljene minuse i čekove i sve će vrlo brzo biti ok, jer kad tajkuni nemaju onda se sve menja.

Hope

pre 9 godina

Komunizam i dalje vlada u Srbiji. Vidim da se po partijskom diktatu udaraju plusevi i minusi. DS-u porucujem da ako zeli da opstane na politickoj sceni izvrsi totalnu reorganizaciju. Zahvali se svim clanovima koji su je doveli do sadasnjeg procenta popularnosi i izaberu u rukovodstvo nove neokaljane clanove. Ukoliko to Ds ne odradi zavrsice na sledecim izborima. Bice ispod cenzusa. Sto se tice izvinjenja to je toliko perfidno i nekulturno prema narodu. Ne treba nam izvinjenje neka vrate pokradeno. Bice nam sigurno bolje.