Sreda, 23.07.2014.

13:12

"Zašto nema poternice za Kosmajcem"

DS zatražila je da premijer Aleksandar Vučić i ministar policije Nebojša Stefanović objasne zašto nije raspisana poternica za Dragoslavom Kosmajcem.

Izvor: Beta

"Zašto nema poternice za Kosmajcem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

boris

pre 9 godina

bot/ovi, sns-a i ds-a, da li vi imate mozga
opravdavate nemoguce. ko je kriv, svi znamo. krivi ste i jedni i drugi. samo mislite koliko da se strpa u dzep
oni unistise privredu, ovi ce i zemlju rasprodati.
glasnogovornik ds, bivsi "nezavisni analiticar". objektivan covek, i nadasve muuuuuuudar
sram da vas bude i jedne i druge

Кос Мајац

pre 9 godina

Драги Ђики и Боки, кажите овим вашим да не таласају. Да онај није оно рекао онда, можда би по мене дошли баш када ми неко од вас дође на вечеру. Ови се Црногорци нешто узјогунили, али не брините се ви. Пуштам косу и бркове. Памет у главу и чувајте се. Јесте да се не познајемо, али ако ме огреје сунце неке далеке земље и даље сте добродошли.

gradjanin F

pre 9 godina

Nema poternice, jer nema prikupljenih dokaza. A dokaza nema, jer su svi policijski I tuzilacki resursi vec tri godine upregnuti u pronalazenje ili fabrikovanje dokaza protiv politickih protivnika. Zato kriminalci vrsljaju, jer policija nema vremena za stvarni kriminal posto se bavi kriminalizacijom DSa....

RM

pre 9 godina

Ako me još mozak služi, devedesete su bile pre dvehiljadite godine. Radikali su bili u vlasti devedesetih. Sa BAJNIM PRIVATIZACIJAMA iliti upropašćavanjem privrede i zemlje uopšte je sistematski početo devedesetih godina. Posle 5. oktobra dotadašnji vlastodršci su se neko vreme pritajili, a novodošli mladi EKSPERTI bezo utalili i nastavili još žešće . Presvučeni radikali, odjednom što narod kaže, postadoše veći katolici od pape. Da su po povratku na vlast, za ove skoro tri godine nešto dobro uradili, ne vidim ni u naznakama, tako da je sve ovo čisto politićarenje.

No.

pre 9 godina

Kao sto rekose gradjani nisu kratkog pamcenja!!! Joj majko kad se u jednom trenutku ti isti gradjani prisete i otrezne od ovoe SNS seanse pa kad se sete sta ste obecavali a sta radite, pa kad se prisete da ste te vama omrazene "ljude" iz bivsie vlasti zadrzali i sada i da zajedno mesetarite, pa kada shvate da ste ih blago receno napravili budalama, a kad shvate da smo dosli do dna, joooj...... E, tada ce da vam leti perije na celu sa dragim vam premijerom, procice te kao bosi po trnju! A to vas ubrzo ceka!!! Jer rekao bih da ste se malo zaigrali!

NDS=SNS

pre 9 godina

DS pa DS kao papagaji u redu je onaj DS je kriv sadasnji DS ima pravo da vas pita a vase optuzbe koje upucujete DS_u ipak trebate da uputite vasim partnerima iz senke NDS_u i URS_e sa njihovim kadrovima ste se udruzili a oni su a pogotovu kadrovi NDS_a su pobegli na neciju preporuku iz DS_ a samo se pitam ko je to ista bi sa onim pretnjama zatvorskim odelima i zatvorom elem procitah sve komentare i ni jedan SNS bot ne odgovori zasto je neko a zna se ko upozorio kosmajca da se znaju njegovi mutni poslovi i da se sprema hapsenje i ako se sve to zna zasto nema poternice za njim hajde zasto odgovorite manite se DS ovo DS ono niko vas nije terao da pokrecete pitanje kosmajca ali kada ste ga sami pokrenuli i uradili sta ste uradili odgovorite vec jednom zasto nema poternice

Kozmo

pre 9 godina

I jedni i drugi mislite da smo retardi, da ne vidimo i ne osecamo da nas bezdusno pljackate?
Vi ste sefovi kriminala, partije su im zdanja, zato smo u ovolikom minusu, sa najmanjim minimalcem i sa netrzistnim cenama.
Retardirani prevnici i retardirani ekonomisti nesposobni na logiku, nesposobni da sracunaju, ali po plate znaju da dodju, znaju da nece fiskalne kase, znaju da narod treba da placa njihovo blagostanje.
Sad podelite otkaze, dajte subvencije, dajte i otpremnine, posaljite u penziju, pa ce uslediti suocavanje. Grcka sledi zbog vase prezaposljenosti partijskih mahinacija

MOZAIK

pre 9 godina

Sklapa se mozaik,očito štićen od najvišeg vrha policije i sa brisanim dosijeom veoma mu je teško ući u trag njegovih kriminalnih dela.Zna se ali dokazi nedostaju na njima se radi.Bez njih se ne podiže optužnica jer bi ovaj izašao iz zatvora pre nego bi i ušao u njega.

@SogijaS

pre 9 godina

Ove koje ste nabrojali ne moraju ništa da nam obecavaju, oni nisu vlast. Ali vi koji ste na vlasti ste ili diletanti ili moram da razmislim koju rec da upotrebim..
Oslobodili ste Kertesa, Subotica, Šaric nam se ruda iza stakla, Kosmajca obaveštavate da se skloni...
Sada nam je svima jasno ko je sa ovim ljudima radio zadnjih 25 godina.

Lena

pre 9 godina

Ovako se nesto desavalo i posle 2000 kada je Ds dosao na vlasti i kada su zbog druzenja sa najvecim kriminalcima pokusavajuci sebe da operu napadali druge a nikada nisu objasnili svoje bliske prijateljske i poslovne odnose sa okorelim kriminalcima!Lako je napadati ali neka Ds objasni zasto nije nista ucinio da se uhapse Saric i Kosmajac!

forcan

pre 9 godina

Godinama ste bili na vlasti i niste nista uradili po pitanju hapsenja Kosmajca iako ste vrlo-dobro znali da se bavi kriminalnim aktivnostima.

olga

pre 9 godina

Vučić je bre običan folirant kome ti cirkuski nastupi služe za zamajavanje građana.LJudi evo već treću godinu nerade ništa osim što sklapaju sumnjive poslove sa arapima.

Jana

pre 9 godina

Najgore je kad iz Ds-a pocnu da nam pricaju sta i kako treba raditi sa kriminalcima mada posto su oni bliski sa njima mozda i imaju kakav pametan predlog!Nemojte nam samo vi pricati kako ste zasluzni za sve jer da vas nismo oterali sa vlasti jos bi ovo bila zemlja kriminalaca,sumnjivih biznismena,potplacenih politicara i robova kao sto smo mi koji bi radili za vas!

Nele

pre 9 godina

@ Nikola

Dakle procedura u Srbiji je: proglasimo nekoga narko dilerom, svi mediji to objave. Coveku se unisti zivot, bukvalno se izvrsi medijski linc. Onda drzava posto zna ali nema dokaza pocne da skuplja dokaze pa ga tek posle toga osudi. Ako ne nadje dokaze, sta onda? Ovako bi mogli svakog gradjanina u Srbiji da ganjamo I da proglasimo narko dilerom.

Fakir

pre 9 godina

DS nema pravo da bilo koga napada po pitanju borbe protiv kriminala u Srbiji. SNS je pokrenula tu borbu i podigla je na mnogo viši nivo. Što se tiče Kosmajca, moraće da odgovara kad tad za svoja dela i postupke. Svako ko se bavi kriminalom i korupcijom u Srbiji će stati pred lice pravde.

Mango

pre 9 godina

U vase vreme niko nije znao za Kosmajca, na miru je radio svoj biznis, u sprezi verovatno sa politickim i policijskim vrhom. Mnogi kriminalci su isplivali na povrsinu u poslednje vreme, dok u proslosti niko nije smeo da ih pomene.

Nikola

pre 9 godina

Poternice za Kosmajcem nema zbog toga sto drzavni organi rade ozbiljno svoj posao i kad utvrde da imaju jasnu situaciju, postupice po zakonu.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Nije mi jasno sto se javlja demokratska stranka.Koliko se je kriminal razvijao pod vasom vlascu sadasnja vlast ne moze da stigne da podigne toliko poternica i optuznica.

odgovorite junaci

pre 9 godina

pa uredu je SNS botovi sve ste u pravu samo niko ne napisa u svom komentaru zasto jos uvek nema poternice a upljuvali ste se o borbi protiv korupcije i kriminala eto mi smo bili kukavice a vi ste junaci i opet nema poternice nema poternice zasto

PU+Ž

pre 9 godina

Kosmajac je finansijsku moc i stekao za vreme demokrata,nije do od juče.Verovatno ih je do skoro dobro plaćao a sada zavrnuo slavinu pa sad hajmo da pljujemo po njemu.Verujem da ce sve doći na lice pravde samo treba vremena.

Bananica

pre 9 godina

Meni samo nije jasno zasto DS nije nista uradio po pitanju Kosmajca sve ove godine,nego tek kad je dosao SNS otkrilo se ko je...mislim da nemate nikakva prava da bilo sta kazete,jer za ove godine niste nista uradili.

Milan

pre 9 godina

Zasto bi je I bilo? Nema dokaza za optuznicu, pa nema ni poternice.Vdeoma jasno.A sto bih volio da ga optuze I puste pa da se covek naplati jedno 20 mil eura ko Subotic.Pravna drzava,jel???Ima li ko sta protiv?

ko je ko u ovoj zemlji

pre 9 godina

Po meni se prvo hapsi dok je krminalac u zemlji, a ako nije na raspolaganju organima gonjenja onda se raspiše poternica.
Ovde je sasvim drukčije "uradjeno". Predsednik Vlade je Kosmajca "javno upozorio" da je on sledeći za hapšenje pa je čovek "dobro razumeo" poruku i zbrisao. Umesto da se nakon toga raspiše poternica njemu se iz samo vlasti znanih razloga pruža šansa da iz Crne Gore pobegne negde dalje?
Šta mislite ko je ovde kriminalac a ko njegov saradnik?

nista ne razumem

pre 9 godina

u redu mi nismo smeli nista oko kosmajca jer smo p...e a vi ste hrabri i sve ste nas obavestili o ksmajcu i onda zasto nema poternice ili ste i vi p...e onda sam i dalje trbao ba zivim u neznanju o postojanju tamo nekog kosmajca

Dragan

pre 9 godina

Samo nemoj iz DS-a da nam pričaju o borbi protiv organizovanog kriminala, a posebno bi im bilo bolje da ćute kada je u pitanju Kosmajac. Za sve vreme dok su bili na vlasti, znali su tačno čime se Kosmajac bavi, a nisu ništa preduzeli.

Boris

pre 9 godina

DS-ovci, Vama bi draga gospodo bilo najpametnije da cutite i da se dostojanstveno povucete iz politike i da zadrazite samo malo dostojanstva.

nikola

pre 9 godina

U normalnoj zemlji bi tuzio za klevetu, i odrao bi premijera. Ali ovo nije normalna zemlja. Ako imas dokaze hapsi odmah, ali ako nemas nemoj da baljezgas po televiziji.

Zlopamtilo

pre 9 godina

E ,polako evo ja nisam iz DS ,a nisam ni iz SNS ali me užasno zanima kako je moguće da posle cele one predstave kada smo konačno saznali to ime i prezime koje niko javno nije smeo da izgovori decenijama ,nema poternice za tom osobom koju je premijer nedvosmisleno označio kao narko dilera br 1.?

Rade

pre 9 godina

Tipican SNS "odgvor" odnosno kontra optuzbe i pljuvanje. Jos ni na jedno pitanje nisu odgovorili kratko i jasno. Sad jos samo i Zorana nesto da doda i onda je to vrhunac.

ludimilojko

pre 9 godina

Kada ja zelim da opomenem nekoga na opasnost-uvek to kazem glasno u javnosti. Nemam pojma zasto se ovi iz DS cude... Meni je jasan Vucicev ispad, a Vama?

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Ono koga više briga za ovakve ljude? Mnogo mi je bitnije da mi pokrenu privredu, da mi firma ponovo dobro posluje, da se ne prebiram po novčaniku šta deci da kupim

istina&pravda

pre 9 godina

a sta je kosmajac radio dok ste vi bili na vlasti?
(SPIDERMAN, 23. jul 2014 14:47)

Oni zbog takvih stvari i nisu na vlasti TRI godine... Postavlja se pitanje sta on JOS UVEK radi. Frajeru!

ZIVOTA

pre 9 godina

Pitanje za doticnog: Koliko godina, koliko ljudi, koliko materijalno-tehničkih sredstava je bilo angažovano u praćenju gosn Kosmajca? Da li je to rezultiralo pokretanjem istrage i dostavom optužnice? Ko je blokirao da se to uradi? Kad dobijem odgovore na sva navedena pitanja bice mi mnogo jasnije i pitanje iz naslova teksta..Dotle...

Jana

pre 9 godina

Najgore je kad iz Ds-a pocnu da nam pricaju sta i kako treba raditi sa kriminalcima mada posto su oni bliski sa njima mozda i imaju kakav pametan predlog!Nemojte nam samo vi pricati kako ste zasluzni za sve jer da vas nismo oterali sa vlasti jos bi ovo bila zemlja kriminalaca,sumnjivih biznismena,potplacenih politicara i robova kao sto smo mi koji bi radili za vas!

Dragan

pre 9 godina

Samo nemoj iz DS-a da nam pričaju o borbi protiv organizovanog kriminala, a posebno bi im bilo bolje da ćute kada je u pitanju Kosmajac. Za sve vreme dok su bili na vlasti, znali su tačno čime se Kosmajac bavi, a nisu ništa preduzeli.

ZIVOTA

pre 9 godina

Pitanje za doticnog: Koliko godina, koliko ljudi, koliko materijalno-tehničkih sredstava je bilo angažovano u praćenju gosn Kosmajca? Da li je to rezultiralo pokretanjem istrage i dostavom optužnice? Ko je blokirao da se to uradi? Kad dobijem odgovore na sva navedena pitanja bice mi mnogo jasnije i pitanje iz naslova teksta..Dotle...

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Ono koga više briga za ovakve ljude? Mnogo mi je bitnije da mi pokrenu privredu, da mi firma ponovo dobro posluje, da se ne prebiram po novčaniku šta deci da kupim

Nikola

pre 9 godina

Poternice za Kosmajcem nema zbog toga sto drzavni organi rade ozbiljno svoj posao i kad utvrde da imaju jasnu situaciju, postupice po zakonu.

Mango

pre 9 godina

U vase vreme niko nije znao za Kosmajca, na miru je radio svoj biznis, u sprezi verovatno sa politickim i policijskim vrhom. Mnogi kriminalci su isplivali na povrsinu u poslednje vreme, dok u proslosti niko nije smeo da ih pomene.

Lena

pre 9 godina

Ovako se nesto desavalo i posle 2000 kada je Ds dosao na vlasti i kada su zbog druzenja sa najvecim kriminalcima pokusavajuci sebe da operu napadali druge a nikada nisu objasnili svoje bliske prijateljske i poslovne odnose sa okorelim kriminalcima!Lako je napadati ali neka Ds objasni zasto nije nista ucinio da se uhapse Saric i Kosmajac!

Bananica

pre 9 godina

Meni samo nije jasno zasto DS nije nista uradio po pitanju Kosmajca sve ove godine,nego tek kad je dosao SNS otkrilo se ko je...mislim da nemate nikakva prava da bilo sta kazete,jer za ove godine niste nista uradili.

PU+Ž

pre 9 godina

Kosmajac je finansijsku moc i stekao za vreme demokrata,nije do od juče.Verovatno ih je do skoro dobro plaćao a sada zavrnuo slavinu pa sad hajmo da pljujemo po njemu.Verujem da ce sve doći na lice pravde samo treba vremena.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Nije mi jasno sto se javlja demokratska stranka.Koliko se je kriminal razvijao pod vasom vlascu sadasnja vlast ne moze da stigne da podigne toliko poternica i optuznica.

forcan

pre 9 godina

Godinama ste bili na vlasti i niste nista uradili po pitanju hapsenja Kosmajca iako ste vrlo-dobro znali da se bavi kriminalnim aktivnostima.

Fakir

pre 9 godina

DS nema pravo da bilo koga napada po pitanju borbe protiv kriminala u Srbiji. SNS je pokrenula tu borbu i podigla je na mnogo viši nivo. Što se tiče Kosmajca, moraće da odgovara kad tad za svoja dela i postupke. Svako ko se bavi kriminalom i korupcijom u Srbiji će stati pred lice pravde.

Rade

pre 9 godina

Tipican SNS "odgvor" odnosno kontra optuzbe i pljuvanje. Jos ni na jedno pitanje nisu odgovorili kratko i jasno. Sad jos samo i Zorana nesto da doda i onda je to vrhunac.

Zlopamtilo

pre 9 godina

E ,polako evo ja nisam iz DS ,a nisam ni iz SNS ali me užasno zanima kako je moguće da posle cele one predstave kada smo konačno saznali to ime i prezime koje niko javno nije smeo da izgovori decenijama ,nema poternice za tom osobom koju je premijer nedvosmisleno označio kao narko dilera br 1.?

nikola

pre 9 godina

U normalnoj zemlji bi tuzio za klevetu, i odrao bi premijera. Ali ovo nije normalna zemlja. Ako imas dokaze hapsi odmah, ali ako nemas nemoj da baljezgas po televiziji.

odgovorite junaci

pre 9 godina

pa uredu je SNS botovi sve ste u pravu samo niko ne napisa u svom komentaru zasto jos uvek nema poternice a upljuvali ste se o borbi protiv korupcije i kriminala eto mi smo bili kukavice a vi ste junaci i opet nema poternice nema poternice zasto

istina&pravda

pre 9 godina

a sta je kosmajac radio dok ste vi bili na vlasti?
(SPIDERMAN, 23. jul 2014 14:47)

Oni zbog takvih stvari i nisu na vlasti TRI godine... Postavlja se pitanje sta on JOS UVEK radi. Frajeru!

ko je ko u ovoj zemlji

pre 9 godina

Po meni se prvo hapsi dok je krminalac u zemlji, a ako nije na raspolaganju organima gonjenja onda se raspiše poternica.
Ovde je sasvim drukčije "uradjeno". Predsednik Vlade je Kosmajca "javno upozorio" da je on sledeći za hapšenje pa je čovek "dobro razumeo" poruku i zbrisao. Umesto da se nakon toga raspiše poternica njemu se iz samo vlasti znanih razloga pruža šansa da iz Crne Gore pobegne negde dalje?
Šta mislite ko je ovde kriminalac a ko njegov saradnik?

nista ne razumem

pre 9 godina

u redu mi nismo smeli nista oko kosmajca jer smo p...e a vi ste hrabri i sve ste nas obavestili o ksmajcu i onda zasto nema poternice ili ste i vi p...e onda sam i dalje trbao ba zivim u neznanju o postojanju tamo nekog kosmajca

Boris

pre 9 godina

DS-ovci, Vama bi draga gospodo bilo najpametnije da cutite i da se dostojanstveno povucete iz politike i da zadrazite samo malo dostojanstva.

ludimilojko

pre 9 godina

Kada ja zelim da opomenem nekoga na opasnost-uvek to kazem glasno u javnosti. Nemam pojma zasto se ovi iz DS cude... Meni je jasan Vucicev ispad, a Vama?

Milan

pre 9 godina

Zasto bi je I bilo? Nema dokaza za optuznicu, pa nema ni poternice.Vdeoma jasno.A sto bih volio da ga optuze I puste pa da se covek naplati jedno 20 mil eura ko Subotic.Pravna drzava,jel???Ima li ko sta protiv?

olga

pre 9 godina

Vučić je bre običan folirant kome ti cirkuski nastupi služe za zamajavanje građana.LJudi evo već treću godinu nerade ništa osim što sklapaju sumnjive poslove sa arapima.

@SogijaS

pre 9 godina

Ove koje ste nabrojali ne moraju ništa da nam obecavaju, oni nisu vlast. Ali vi koji ste na vlasti ste ili diletanti ili moram da razmislim koju rec da upotrebim..
Oslobodili ste Kertesa, Subotica, Šaric nam se ruda iza stakla, Kosmajca obaveštavate da se skloni...
Sada nam je svima jasno ko je sa ovim ljudima radio zadnjih 25 godina.

Nele

pre 9 godina

@ Nikola

Dakle procedura u Srbiji je: proglasimo nekoga narko dilerom, svi mediji to objave. Coveku se unisti zivot, bukvalno se izvrsi medijski linc. Onda drzava posto zna ali nema dokaza pocne da skuplja dokaze pa ga tek posle toga osudi. Ako ne nadje dokaze, sta onda? Ovako bi mogli svakog gradjanina u Srbiji da ganjamo I da proglasimo narko dilerom.

No.

pre 9 godina

Kao sto rekose gradjani nisu kratkog pamcenja!!! Joj majko kad se u jednom trenutku ti isti gradjani prisete i otrezne od ovoe SNS seanse pa kad se sete sta ste obecavali a sta radite, pa kad se prisete da ste te vama omrazene "ljude" iz bivsie vlasti zadrzali i sada i da zajedno mesetarite, pa kada shvate da ste ih blago receno napravili budalama, a kad shvate da smo dosli do dna, joooj...... E, tada ce da vam leti perije na celu sa dragim vam premijerom, procice te kao bosi po trnju! A to vas ubrzo ceka!!! Jer rekao bih da ste se malo zaigrali!

MOZAIK

pre 9 godina

Sklapa se mozaik,očito štićen od najvišeg vrha policije i sa brisanim dosijeom veoma mu je teško ući u trag njegovih kriminalnih dela.Zna se ali dokazi nedostaju na njima se radi.Bez njih se ne podiže optužnica jer bi ovaj izašao iz zatvora pre nego bi i ušao u njega.

NDS=SNS

pre 9 godina

DS pa DS kao papagaji u redu je onaj DS je kriv sadasnji DS ima pravo da vas pita a vase optuzbe koje upucujete DS_u ipak trebate da uputite vasim partnerima iz senke NDS_u i URS_e sa njihovim kadrovima ste se udruzili a oni su a pogotovu kadrovi NDS_a su pobegli na neciju preporuku iz DS_ a samo se pitam ko je to ista bi sa onim pretnjama zatvorskim odelima i zatvorom elem procitah sve komentare i ni jedan SNS bot ne odgovori zasto je neko a zna se ko upozorio kosmajca da se znaju njegovi mutni poslovi i da se sprema hapsenje i ako se sve to zna zasto nema poternice za njim hajde zasto odgovorite manite se DS ovo DS ono niko vas nije terao da pokrecete pitanje kosmajca ali kada ste ga sami pokrenuli i uradili sta ste uradili odgovorite vec jednom zasto nema poternice

RM

pre 9 godina

Ako me još mozak služi, devedesete su bile pre dvehiljadite godine. Radikali su bili u vlasti devedesetih. Sa BAJNIM PRIVATIZACIJAMA iliti upropašćavanjem privrede i zemlje uopšte je sistematski početo devedesetih godina. Posle 5. oktobra dotadašnji vlastodršci su se neko vreme pritajili, a novodošli mladi EKSPERTI bezo utalili i nastavili još žešće . Presvučeni radikali, odjednom što narod kaže, postadoše veći katolici od pape. Da su po povratku na vlast, za ove skoro tri godine nešto dobro uradili, ne vidim ni u naznakama, tako da je sve ovo čisto politićarenje.

Kozmo

pre 9 godina

I jedni i drugi mislite da smo retardi, da ne vidimo i ne osecamo da nas bezdusno pljackate?
Vi ste sefovi kriminala, partije su im zdanja, zato smo u ovolikom minusu, sa najmanjim minimalcem i sa netrzistnim cenama.
Retardirani prevnici i retardirani ekonomisti nesposobni na logiku, nesposobni da sracunaju, ali po plate znaju da dodju, znaju da nece fiskalne kase, znaju da narod treba da placa njihovo blagostanje.
Sad podelite otkaze, dajte subvencije, dajte i otpremnine, posaljite u penziju, pa ce uslediti suocavanje. Grcka sledi zbog vase prezaposljenosti partijskih mahinacija

boris

pre 9 godina

bot/ovi, sns-a i ds-a, da li vi imate mozga
opravdavate nemoguce. ko je kriv, svi znamo. krivi ste i jedni i drugi. samo mislite koliko da se strpa u dzep
oni unistise privredu, ovi ce i zemlju rasprodati.
glasnogovornik ds, bivsi "nezavisni analiticar". objektivan covek, i nadasve muuuuuuudar
sram da vas bude i jedne i druge

gradjanin F

pre 9 godina

Nema poternice, jer nema prikupljenih dokaza. A dokaza nema, jer su svi policijski I tuzilacki resursi vec tri godine upregnuti u pronalazenje ili fabrikovanje dokaza protiv politickih protivnika. Zato kriminalci vrsljaju, jer policija nema vremena za stvarni kriminal posto se bavi kriminalizacijom DSa....

Кос Мајац

pre 9 godina

Драги Ђики и Боки, кажите овим вашим да не таласају. Да онај није оно рекао онда, можда би по мене дошли баш када ми неко од вас дође на вечеру. Ови се Црногорци нешто узјогунили, али не брините се ви. Пуштам косу и бркове. Памет у главу и чувајте се. Јесте да се не познајемо, али ако ме огреје сунце неке далеке земље и даље сте добродошли.

Nele

pre 9 godina

@ Nikola

Dakle procedura u Srbiji je: proglasimo nekoga narko dilerom, svi mediji to objave. Coveku se unisti zivot, bukvalno se izvrsi medijski linc. Onda drzava posto zna ali nema dokaza pocne da skuplja dokaze pa ga tek posle toga osudi. Ako ne nadje dokaze, sta onda? Ovako bi mogli svakog gradjanina u Srbiji da ganjamo I da proglasimo narko dilerom.

Boris

pre 9 godina

DS-ovci, Vama bi draga gospodo bilo najpametnije da cutite i da se dostojanstveno povucete iz politike i da zadrazite samo malo dostojanstva.

ko je ko u ovoj zemlji

pre 9 godina

Po meni se prvo hapsi dok je krminalac u zemlji, a ako nije na raspolaganju organima gonjenja onda se raspiše poternica.
Ovde je sasvim drukčije "uradjeno". Predsednik Vlade je Kosmajca "javno upozorio" da je on sledeći za hapšenje pa je čovek "dobro razumeo" poruku i zbrisao. Umesto da se nakon toga raspiše poternica njemu se iz samo vlasti znanih razloga pruža šansa da iz Crne Gore pobegne negde dalje?
Šta mislite ko je ovde kriminalac a ko njegov saradnik?

ludimilojko

pre 9 godina

Kada ja zelim da opomenem nekoga na opasnost-uvek to kazem glasno u javnosti. Nemam pojma zasto se ovi iz DS cude... Meni je jasan Vucicev ispad, a Vama?

odgovorite junaci

pre 9 godina

pa uredu je SNS botovi sve ste u pravu samo niko ne napisa u svom komentaru zasto jos uvek nema poternice a upljuvali ste se o borbi protiv korupcije i kriminala eto mi smo bili kukavice a vi ste junaci i opet nema poternice nema poternice zasto

nikola

pre 9 godina

U normalnoj zemlji bi tuzio za klevetu, i odrao bi premijera. Ali ovo nije normalna zemlja. Ako imas dokaze hapsi odmah, ali ako nemas nemoj da baljezgas po televiziji.

Zlopamtilo

pre 9 godina

E ,polako evo ja nisam iz DS ,a nisam ni iz SNS ali me užasno zanima kako je moguće da posle cele one predstave kada smo konačno saznali to ime i prezime koje niko javno nije smeo da izgovori decenijama ,nema poternice za tom osobom koju je premijer nedvosmisleno označio kao narko dilera br 1.?

Milan

pre 9 godina

Zasto bi je I bilo? Nema dokaza za optuznicu, pa nema ni poternice.Vdeoma jasno.A sto bih volio da ga optuze I puste pa da se covek naplati jedno 20 mil eura ko Subotic.Pravna drzava,jel???Ima li ko sta protiv?

Rade

pre 9 godina

Tipican SNS "odgvor" odnosno kontra optuzbe i pljuvanje. Jos ni na jedno pitanje nisu odgovorili kratko i jasno. Sad jos samo i Zorana nesto da doda i onda je to vrhunac.

istina&pravda

pre 9 godina

a sta je kosmajac radio dok ste vi bili na vlasti?
(SPIDERMAN, 23. jul 2014 14:47)

Oni zbog takvih stvari i nisu na vlasti TRI godine... Postavlja se pitanje sta on JOS UVEK radi. Frajeru!

olga

pre 9 godina

Vučić je bre običan folirant kome ti cirkuski nastupi služe za zamajavanje građana.LJudi evo već treću godinu nerade ništa osim što sklapaju sumnjive poslove sa arapima.

nista ne razumem

pre 9 godina

u redu mi nismo smeli nista oko kosmajca jer smo p...e a vi ste hrabri i sve ste nas obavestili o ksmajcu i onda zasto nema poternice ili ste i vi p...e onda sam i dalje trbao ba zivim u neznanju o postojanju tamo nekog kosmajca

MOZAIK

pre 9 godina

Sklapa se mozaik,očito štićen od najvišeg vrha policije i sa brisanim dosijeom veoma mu je teško ući u trag njegovih kriminalnih dela.Zna se ali dokazi nedostaju na njima se radi.Bez njih se ne podiže optužnica jer bi ovaj izašao iz zatvora pre nego bi i ušao u njega.

@SogijaS

pre 9 godina

Ove koje ste nabrojali ne moraju ništa da nam obecavaju, oni nisu vlast. Ali vi koji ste na vlasti ste ili diletanti ili moram da razmislim koju rec da upotrebim..
Oslobodili ste Kertesa, Subotica, Šaric nam se ruda iza stakla, Kosmajca obaveštavate da se skloni...
Sada nam je svima jasno ko je sa ovim ljudima radio zadnjih 25 godina.

RM

pre 9 godina

Ako me još mozak služi, devedesete su bile pre dvehiljadite godine. Radikali su bili u vlasti devedesetih. Sa BAJNIM PRIVATIZACIJAMA iliti upropašćavanjem privrede i zemlje uopšte je sistematski početo devedesetih godina. Posle 5. oktobra dotadašnji vlastodršci su se neko vreme pritajili, a novodošli mladi EKSPERTI bezo utalili i nastavili još žešće . Presvučeni radikali, odjednom što narod kaže, postadoše veći katolici od pape. Da su po povratku na vlast, za ove skoro tri godine nešto dobro uradili, ne vidim ni u naznakama, tako da je sve ovo čisto politićarenje.

Кос Мајац

pre 9 godina

Драги Ђики и Боки, кажите овим вашим да не таласају. Да онај није оно рекао онда, можда би по мене дошли баш када ми неко од вас дође на вечеру. Ови се Црногорци нешто узјогунили, али не брините се ви. Пуштам косу и бркове. Памет у главу и чувајте се. Јесте да се не познајемо, али ако ме огреје сунце неке далеке земље и даље сте добродошли.

NDS=SNS

pre 9 godina

DS pa DS kao papagaji u redu je onaj DS je kriv sadasnji DS ima pravo da vas pita a vase optuzbe koje upucujete DS_u ipak trebate da uputite vasim partnerima iz senke NDS_u i URS_e sa njihovim kadrovima ste se udruzili a oni su a pogotovu kadrovi NDS_a su pobegli na neciju preporuku iz DS_ a samo se pitam ko je to ista bi sa onim pretnjama zatvorskim odelima i zatvorom elem procitah sve komentare i ni jedan SNS bot ne odgovori zasto je neko a zna se ko upozorio kosmajca da se znaju njegovi mutni poslovi i da se sprema hapsenje i ako se sve to zna zasto nema poternice za njim hajde zasto odgovorite manite se DS ovo DS ono niko vas nije terao da pokrecete pitanje kosmajca ali kada ste ga sami pokrenuli i uradili sta ste uradili odgovorite vec jednom zasto nema poternice

No.

pre 9 godina

Kao sto rekose gradjani nisu kratkog pamcenja!!! Joj majko kad se u jednom trenutku ti isti gradjani prisete i otrezne od ovoe SNS seanse pa kad se sete sta ste obecavali a sta radite, pa kad se prisete da ste te vama omrazene "ljude" iz bivsie vlasti zadrzali i sada i da zajedno mesetarite, pa kada shvate da ste ih blago receno napravili budalama, a kad shvate da smo dosli do dna, joooj...... E, tada ce da vam leti perije na celu sa dragim vam premijerom, procice te kao bosi po trnju! A to vas ubrzo ceka!!! Jer rekao bih da ste se malo zaigrali!

gradjanin F

pre 9 godina

Nema poternice, jer nema prikupljenih dokaza. A dokaza nema, jer su svi policijski I tuzilacki resursi vec tri godine upregnuti u pronalazenje ili fabrikovanje dokaza protiv politickih protivnika. Zato kriminalci vrsljaju, jer policija nema vremena za stvarni kriminal posto se bavi kriminalizacijom DSa....

Kozmo

pre 9 godina

I jedni i drugi mislite da smo retardi, da ne vidimo i ne osecamo da nas bezdusno pljackate?
Vi ste sefovi kriminala, partije su im zdanja, zato smo u ovolikom minusu, sa najmanjim minimalcem i sa netrzistnim cenama.
Retardirani prevnici i retardirani ekonomisti nesposobni na logiku, nesposobni da sracunaju, ali po plate znaju da dodju, znaju da nece fiskalne kase, znaju da narod treba da placa njihovo blagostanje.
Sad podelite otkaze, dajte subvencije, dajte i otpremnine, posaljite u penziju, pa ce uslediti suocavanje. Grcka sledi zbog vase prezaposljenosti partijskih mahinacija

boris

pre 9 godina

bot/ovi, sns-a i ds-a, da li vi imate mozga
opravdavate nemoguce. ko je kriv, svi znamo. krivi ste i jedni i drugi. samo mislite koliko da se strpa u dzep
oni unistise privredu, ovi ce i zemlju rasprodati.
glasnogovornik ds, bivsi "nezavisni analiticar". objektivan covek, i nadasve muuuuuuudar
sram da vas bude i jedne i druge

Dragan

pre 9 godina

Samo nemoj iz DS-a da nam pričaju o borbi protiv organizovanog kriminala, a posebno bi im bilo bolje da ćute kada je u pitanju Kosmajac. Za sve vreme dok su bili na vlasti, znali su tačno čime se Kosmajac bavi, a nisu ništa preduzeli.

Nikola

pre 9 godina

Poternice za Kosmajcem nema zbog toga sto drzavni organi rade ozbiljno svoj posao i kad utvrde da imaju jasnu situaciju, postupice po zakonu.

Mango

pre 9 godina

U vase vreme niko nije znao za Kosmajca, na miru je radio svoj biznis, u sprezi verovatno sa politickim i policijskim vrhom. Mnogi kriminalci su isplivali na povrsinu u poslednje vreme, dok u proslosti niko nije smeo da ih pomene.

Fakir

pre 9 godina

DS nema pravo da bilo koga napada po pitanju borbe protiv kriminala u Srbiji. SNS je pokrenula tu borbu i podigla je na mnogo viši nivo. Što se tiče Kosmajca, moraće da odgovara kad tad za svoja dela i postupke. Svako ko se bavi kriminalom i korupcijom u Srbiji će stati pred lice pravde.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Nije mi jasno sto se javlja demokratska stranka.Koliko se je kriminal razvijao pod vasom vlascu sadasnja vlast ne moze da stigne da podigne toliko poternica i optuznica.

Bananica

pre 9 godina

Meni samo nije jasno zasto DS nije nista uradio po pitanju Kosmajca sve ove godine,nego tek kad je dosao SNS otkrilo se ko je...mislim da nemate nikakva prava da bilo sta kazete,jer za ove godine niste nista uradili.

ZIVOTA

pre 9 godina

Pitanje za doticnog: Koliko godina, koliko ljudi, koliko materijalno-tehničkih sredstava je bilo angažovano u praćenju gosn Kosmajca? Da li je to rezultiralo pokretanjem istrage i dostavom optužnice? Ko je blokirao da se to uradi? Kad dobijem odgovore na sva navedena pitanja bice mi mnogo jasnije i pitanje iz naslova teksta..Dotle...

PU+Ž

pre 9 godina

Kosmajac je finansijsku moc i stekao za vreme demokrata,nije do od juče.Verovatno ih je do skoro dobro plaćao a sada zavrnuo slavinu pa sad hajmo da pljujemo po njemu.Verujem da ce sve doći na lice pravde samo treba vremena.

Jana

pre 9 godina

Najgore je kad iz Ds-a pocnu da nam pricaju sta i kako treba raditi sa kriminalcima mada posto su oni bliski sa njima mozda i imaju kakav pametan predlog!Nemojte nam samo vi pricati kako ste zasluzni za sve jer da vas nismo oterali sa vlasti jos bi ovo bila zemlja kriminalaca,sumnjivih biznismena,potplacenih politicara i robova kao sto smo mi koji bi radili za vas!

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Ono koga više briga za ovakve ljude? Mnogo mi je bitnije da mi pokrenu privredu, da mi firma ponovo dobro posluje, da se ne prebiram po novčaniku šta deci da kupim

Lena

pre 9 godina

Ovako se nesto desavalo i posle 2000 kada je Ds dosao na vlasti i kada su zbog druzenja sa najvecim kriminalcima pokusavajuci sebe da operu napadali druge a nikada nisu objasnili svoje bliske prijateljske i poslovne odnose sa okorelim kriminalcima!Lako je napadati ali neka Ds objasni zasto nije nista ucinio da se uhapse Saric i Kosmajac!

forcan

pre 9 godina

Godinama ste bili na vlasti i niste nista uradili po pitanju hapsenja Kosmajca iako ste vrlo-dobro znali da se bavi kriminalnim aktivnostima.