Četvrtak, 23.01.2014.

21:31

U subotu saznajemo da li ima izbora

Konačan stav o tome da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora SNS će odlučiti u subotu, piše Danas.

Izvor: Danas

U subotu saznajemo da li ima izbora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

313 Komentari

Sortiraj po:

Miroslav

pre 10 godina

Ovo je sada jedan od najvecih projekata posle epohalnog projekta Velike Srbije. To kako su oni uspeli da uvecaju teritoriju i ojacaju srpstvo je nezapamcen uspeh u srpskoj istoriji, ove ekonomske reforme ce biti jedan od sledecih epohalnih uspeha post moderne u srpskoj istoriji.

Bilbo - Hobiton

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hobit, moram reći da Sauron zaslužuje sve pohvale, kao i njegova vojska. Šteta što u Hobitonu nemamo osobu kao što je Sauron, koji je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.

Zaslužan je za projekt Numenor pod vodom, izradu prelepih prstenova moći, obnovu Dol Guldura (koje je stvorila stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Mordora u Srednjozemljsku uniju.

Da sam građanin Mordora, dao bih glas za Saurona i za njegov stručni tim Nazgula, jer je to Majar koji radi i drži svoju riječ.

Pozdrav iz Hobitona.

Марија Грујичић

pre 10 godina

Оно што је важно јесте да је у протеклом периоду Србија стекла могућност развоја, напретка и ставрања светлије, безбрижније, спокојније будућности, а то се не може променити ни занемарити одлуком о изборима, ма какава она била.. . Уколико дође до избора, народ ће указати своје поверење онима за које сматрају да могу да их доведу до те будућности, а то је једино што је меродавно.

Tetyana

pre 10 godina

Slazem se sa tim da bi SNS posle eventualnih parlamentarnih izbora na kojima bi dobio vecu podrsku gradjana imao veci kapacitet , vecu nezavisnost i snagu odlucivanja. To je po meni vaznije od rejtinga stranke jer bi se tako olaksale i ubrzale reforme. Mozete imati apsolutnu vlast i ogroman rejting i ne uraditi nista s tim. Vazno je iskoristiti taj kapacitet i tu snagu za napredak i dobrobit drustva i drzave. Ako ce taj kapacitet ubrzati reforme i nadoknaditi vreme izgubljeno za odrzavanje izbora onda sam za.

bankar

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce izbori biti raspisani , jer mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

lena

pre 10 godina

Danima se vec pise na temu izbora,i sve ukazuje na to da ce ih i biti.Mada kao sto je bilo i sa smenom Djilasa tako je i sad moguce da na kraju izbora ne bude.Sreca pa se agonija uskoro zavrsava...ili tek pocinje?

Fiona

pre 10 godina

S obzirom da bi kampanja trajala najkrace moguce, izbori bi bili izvesno dobar izbor,kako bi se sve nesuglasice neistomisljenika i eventualni problemi resili i kako bismo sto pre napredovali i kada je rec o zakonima, primeni istih, i konacnim i konkretnim odgovorima vezanim za EU.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Radujem se skorim izborima,ne mogu vise da slusam oVE kukumavke raznih stranaka,niti da gledam ova slihtanja i nudjenja,kao na vasaru.Neka narod kaze kome veruje i koliko mu veruje.Videcemo mi ko ce to da izgubi tlo pod nogama na politckoj sceni,podrska naprednjacima u iskrenoj borbi!

Daca

pre 10 godina

Izbori možda jesu trošak o čemu se takođe mora voditi računa, međutim ako će dovesti do toga da se radi efikasnije i odgovornije, bez trošenja energije na međusobna prepiranja i optužbe, onda su jedino rešenje da se zaustavi tiranija malih i nebitnih stranaka.

ZAKON ODRZIVOSTI

pre 10 godina

Svakoj je ozbiljnoj stranci pa i SNS-u sa postoječim rejtingom, prioritet da sačuva trajno, dugoročno poverenje građana. Pre odluke o izlasku na izbore i početom toku razgovora o prudruživanju EU ono što je krucijalno je da se kao polazna tačka uzima realan plan postojanog održivog razvoja zemlje, pri čemu mislim na ekonomiju i vidljive rezultate za svakog građanina. Poverenje se teško stiče a još lakše gubi. Shodno postojećoj konstelaciji snaga , ako je SNS spremna da odgovori izazovima budućnosti i iznese nužne reforme, dosledno , na realnim osnovomama, apsolutno sam za izbore. Mislim da da je Vučić shodno dosadašnoj uloženoj energiji , kao lider najveće stranke svestan velike odgovornosti i da će primerom da pokaže da hrabro ide u nove izazvove a nikako ne beži od istih. Sa ovog aspekta gledanja mislim da su izbori realnost.

Zoki

pre 10 godina

Ukoliko se sada raspišu izbori biće to pun pogodak. Neće se potrošiti mnogo vremena na predizbornu kampanju, a posledica će biti brže sprovođenje započetih reformi koje su neophodne za ulazak u EU

eva

pre 10 godina

Besmisleno je da recimo SPS ima mesto premijera, koji ionako nije svoju funkciju obavljao na zadovoljavajući način..a tu jedino izbori mogu pomoći

Helena

pre 10 godina

Mnogo je razloga zbog kojih želimo izbore, između ostalog da vlast bude u rukama ljudi koji su spremni da rade nešto konkretno za ovu zemlju a ne da koriste svoje položaje za ličnu korist

darko0079

pre 10 godina

Licno smatram da bi do izbora trebalo da dodje, pre svega da bi se oslobodili onih kojima ne odgovara napredak Srbije i premijera koji nije sposoban da obavlja tu funkciju

Brazilija

pre 10 godina

Izbori su potrebni, jer pojedini u sadašnjem sastavu vlade, ne čine ništa da bi mi građani osetili boljitak. Pored toga očigledno je da pojedine istrage organizovanog kriminala vode ka određenim osobama koje čine vladu. Kukolj se od žita mora odvojiti, da bi prinos bio veći.

AlmaD

pre 10 godina

Neko koči reforme i borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala... ovih dana smo mogli da čitamo o tome kako pripadnici nekih stranaka koji su u Vladi podržavaju kriminalce. E zato su izbori potrebni, da se jednom zauvek ovi izbace iz vlasti. Doduše, za to što su tu, možemo "zahvaliti" Tadiću jer ih je on povampirio.

Sljiva

pre 10 godina

Narod ceka nestrpljivo izbore, zbog opravdanosti obecanja Srbiju ce da vodi samo jedna stranka, i ta stranka je jedina zasluzna da ima vlast , jel to gradjanima odgovara .

smederevac

pre 10 godina

Čekali smo do sada , sačekaćemo i subotu kada je kranji rok da sazmamo hoće li ili neće biti vanrenih izbora. U svakom slučaju ako se odluči za izbore onda bi to dobro bilo.

sremac

pre 10 godina

Zanimljivo da prevremene izbore traži opozicija. Ogorčeno! Možda stoga što će posle njih dobiti dodatnu snagu - stiže im SPS koalicija..

nidža

pre 10 godina

Odluka nije ni malo laka! Izbori koštaju i zaustavljaju započeto neko vreme. Dobra strana je što će posle njih veoma brzo moći da se formira Vlada.

Lebran

pre 10 godina

Koliko malo svesti i razuma u narodu. Navikli na konstatno ispiranje mozga, turbo folk oratorstvo,lazi i obmane.
Kriza morala na vrhuncu i kulminacija svega gore pobrojanog sa ustolicenjem bulumente sa slike.
Jes' kako da ne?- miliarde evra direktnih investicija se slilo i sliva se od kad su na vlasti,7643764376437643764 svetskih giganata je zainteresovano za ulaganje u Srbiji i evo samo sto nisu, resena je misterija dzakova sa glasovima i kako je Tadic pokrao izbore i Kosovo je Srbija! Nova radna mesta se otvaraju, mladi prosto ne znaju da postoji inostranstvo, jer Kosovo je Srbija, a deca su nikad sigurnija, korupcije nema, Toma zavrsio faks, teku med i meleko ( 0,05 mikrograma alfotoksina po kilogramu). Jesam li rekao bese Kosovo je Srbija?!

PPV da donosi odluku o parlamentarnim izborima? Od kad to? Ne vredja li ikom to inteligenciju? Ima li svesti u nas Srba ili je i ona fabrikovana? Uzas!

p.s. Molim administraciju da mi se objavi komentar, posto x-puta nije do sad.

MaksaBwe

pre 10 godina

Mozes da sanjas, to ti niko ne brani... Ali je realnost da toga nece biti, jer je vase vreme proslo... Sada Vi kritikujete da sve Vucic odlucuje, VI kod kojih je Djiki sve odlucivao??? Sta znaci pravilno da zaokruze listice? Neminovnost je da je SNS najjaca stranka, tako ce biti i u Beogradu (tako je i u Srbiji) - to je vec opste poznato... A dace Bog da bude i parlamentarnih... Pa eto prilike da se pokazete, pogotovo sto trazite izbore a molite Boga da ih ne bude...
(Helena, 23. januar 2014 23:18)

Malo je degutantno kada se Vi, nekadasnji radikali, koji ste svi do jednog otisli u crkvu i, uz direktan prenos na tv-u, zakleli nad ikonama sa sve upaljenim svecama u rukama da ''sa puta necete skretati, da necete dati Kosovo, itd...'' Danas uz ''Dace Bog'', obracate i valjda nesto preteci porucujete... Vi ste se Boga odrekli davno...
Umalo da zaboravim - ''sta znaci pravilno zaokruziti listice''? Zaista me Vi, bivsi radikali pitate zasto je vazno pravilno zaokruziti listice? Smejao bih se da nije tuzno i pretuzno...

VERNIK

pre 10 godina

Imam poruku za Vucica: Posle toliko truda ulozenog u Srbiju naravno da trebas da raspises izbore Aleksandre da vidis koliko narod podrzava to sto radis!

Izazov

pre 10 godina

Samo oklevanje da „overi ono što je zaradio“ u drastičnoj političkoj nadmoći, govori koliko je Vučić odgovoran, skroman i racionalan. Međutim, Dačić i njegovi kadrovi su drugi svet. Dnevna zapovest im je statusno uživanje u lagodnosti, u svojoj narcisoidnosti i samoreklamerstvu. Ta „ekipa“ ne potura leđa teškom bremenu. Sa njima se ostaje grbav. Vučić nema drugog izlaza za spas Srbije osim vanrednih parlamentarnih izbora.

Klara

pre 10 godina

Kočničari reformi i ozdravljenja Srbije sve se manje skrivaju, a sve više su upadljivi. Imperativ opstanka na vlasti, jača njihovo iracionalno političko delovanje, kojim sebi pričinjavaju duple greške, a da ih ne uočavaju niti sagledavaju. Nemoguća je misija da onaj što je najslabiji u koalicionoj vlasti otežava bitisanje države i vlasti, i to na račun najjačeg u vlasti. Daleko manja šteta će da bude ako predsednik raspiše vanredne parlamentarne izbore, koji bi se održali u što kraćem roku, sa manje sredstava, pompe i glamura.

garavi

pre 10 godina

mozda neko i sumnja ali pravo da vam kazem ja bih voleo da sami napravite vladu ! zasto ? zato sto ne bi izdrzali ni 78 dana a da se ne raspadnete ! to bi zaista bio kraj vas , nas a i srbije ! mislim da nam se crno pise i crni oblaci se navlace nad srbijom ! zivi bili pa videli , ne bih voleo to ali ljudi nisu svesni jos uvek . jos uvek su krivi ds i sps za sve !

Žaki

pre 10 godina

ljudi ovo sto su SNS-ovci napravili sa racunima za struju nije vidjeno ni u jednoj drzavi na svetu, nigde i nikada.. pa ko im Boze dragi moze dati glas??? Strasno, zaista....
(Janko, 24. januar 2014 01:06)

Energetiku ne drži Vučić! Drže je ljudi iz SPS-a plus par kontroverznih domorodaca. Oni znaju kako će raja odmah da poistoveti ovu nepravdu sa Vučićem i zato rade to što rade. Ovo sa strujom je, upamti to Janko, pokušaj rušenja Vučića!

maša

pre 10 godina

Nameće se logičan zaključak, da izbori budu u istom danu, na svim nivoima! Puno toga se menjalo na političkoj sceni, u poslednjih godinu dana. Uzbori bi mnogo toga doveli na pravo mesto!

mili

pre 10 godina

Nema od izbora NISTA Vucig gura u vatru Dacica i sta ce mu izbori ,a ovom odgovara da je na vlasti pa makar ga Vucic i ***** u sred mozga.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Licno smatram da bi do izbora trebalo da dodje, pre svega da bi se oslobodili onih kojima ne odgovara napredak Srbije i premijera koji nije sposoban da obavlja tu funkciju, ne moze vecito samo jedna strana da vuce napred dok druga stalno koci i usporava reforme, postoje ljudi koji su na vlasti vec duze vreme i koji su navikli da rade po nekom starom sistemu koji nije dobar za gradjane i smetaju im promene do kojih mora doci, to mora da se rascisti, a izbori su najbolji nacin.

1981

pre 10 godina

Bilo da odluče hoće li ili ne biti vanrednih parlamentarnih izbora, verujem da će to biti najbolja odluka za dobrobit i građana i Srbije. A što se tiče izbora predsednika stranke skromnog sam mišljenja da ono što je dobro ne treba menjati. Gotovo maksimalnu podršku-svih opštinskih odbora ima Vučić. Divim se njegovoj informisanosti i ažurnosti. On želi da bude aktivan u svim sferama i to i postiže jer je dobro organizovan i ima dobre saradnike oko sebe. Oni koji to nisu verujem da neće posle sutrašnje skupštine ostati na svojim mestima. Samo najbolji idu napred i postižu zavidne rezultate.

dajana

pre 10 godina

Vucic nas je pazljivo okretao na raznju, a sad je vreme da nas nagradi sa izborima, pa da vidimo kako se koja stranka kotira, ko ima poverenje gradjana, a ko ne.Zasluzili smo!

rada

pre 10 godina

Proci ce cetiri godine ove vlade u izborima, Arapskim parama , kojih nigde nema i zamagljivanju stvarnosti. U proslosti smo pravili mnogo pogresnih izbora, Ante Markovic, Djindjic, itd. Za ovako malu zemlju i previse. Niko nam nije kriv.

Omar

pre 10 godina

E žuti, nemojte posle da vam bude žao ako bude izbora, a izgleda da će ih biti... tike-tike tačke, nema više vraćke-na staro nikad više. A sad: tražili ste-gledajte kako polako, ali sigurno odlazite u zaborav sa Đikijem.

sejver

pre 10 godina

@(corona, 24. januar 2014 10:19)
Toplo- hladno? Mislis: moze - ne moze? Mi znamo samo za : "mora"i veruj mi nece se stati dok se ne spasi sve sto se spasti da!

corona

pre 10 godina

Dragi moji iz SNS-a nema više toplo-hladno. Da li je ova atmosfera povoljna za rad, nije.Da li se može dogovarati i dalje sa istom koalicijom, ne može koliko vidim. Stalno neka podmetanja. Gospodo tako ne može funkcionisati, bar ne dugo, Parlament. Što pre to bolje.

Nikola

pre 10 godina

E jedva čekam te izbore! Mislio sam da opet bojkotujem, ali ovo je katastrofa, veća od prethodne Vlade! Orbović i ostali moraju biti smenjeni da bi ovo društvo izašlo iz tunela, kome se sa takvim facama ne nazire kraj!
Možda će neka opoziciona stranka imati više sluha za ministra Radulovića i reforme koje hoće da sprovede, jer da svi ostali ministri odrade odlično svoj posao, džabe će biti, ako Radulović ne sprovede svoj do kraja!

Nina

pre 10 godina

ja verujem da ce sns doneti ispravnu odluku. licno bih volela da budu izbori, mislim da bi se oformila bolja vlada koja bi brze radila na reformama i borbi protiv korupcije i kriminala.

Zile

pre 10 godina

Izbori su nam neophodni zarad stabilnije politicke situacije, ocekujem da posle njih u vlasti ne sede male ucenjivacke stranke koje su do sada kocile reforme, kao i to da onaj sa najvecom podrskom predvodi vladu u brze reforme.

Daliborrr

pre 10 godina

Nadam se potvrdnom ishodu.Nuzna potreba Srbije je stabilna vlada,sadasnja klackalica nikome ne odgovara. SNS uporno pokusava da drzi ravnotezu ali imamo drugu stranu koja vuce teg i remeti mir.Treba se osloboditi nepotrebne tezine kako bi mogli da nastavimo dalje.

Gradjanin

pre 10 godina

potrebno je, ostaci starog načina rada i razmišljanja u ovakvoj situaciji stvara hapos u narodu, prosto više neznaš ko se trudi da poboljša život a ko koči

intuicija

pre 10 godina

Hm...ne znam da li cemo traziti Klicka novog, ali nesto mi mirise na ukrajinski scenario i ovde. Mozda ne odmah ali uskoro,u nekom novom filmu,kao sto rece jedan bivsi predsednik,ali ovog puta mislim da ce biti bez i onih prethodnih i ovih sadasnjih taj novi film, nadam se boljisa totalno novim glumcima i reziserima. Mnogo su ista lica 20-25 godina na sceni,njihovi jos gori podmladci,previse je ulizavanja,lazi,dodvoravanja,
promene misljenja svaki dan,spletkarenja kao na dvoru,a posledica nije vise namucen gladan narod,nego jos gore narod ubijen moralom,kloniran,nekulturan,bahat,besan,nezreo.Ili cemo propasti kolektivno.

Maša

pre 10 godina

Poslednjih nedelja događaju se ispadi pojedinih članova vlade,tako da je najbolje izaći i raspisati izbore da se zna kuda idemo i ko nas vodi...

stroboli

pre 10 godina

@(Djura, 24. januar 2014 09:46)
Djuro, zemlja je vec upropascena, ovi mogu sammo da je poprave. Mada kako su je sistematski unistili, trebace tu, pored truda, rada i mnogo srece.

Ђока

pre 10 godina

Грдно ће се преварити СНС ако иде на превремене изборе.
Нема баш неких резулатата који би народу замазали очи. Напротив.
Биће то велики ЗЕЗ.

Red Bul

pre 10 godina

Opste poznato je da su prevremeni izbori veliki trosak za svaku drzavu, i puno mocniju od nase, ali ukoliko postoje neslaganja u vladajucoj koaliciji oko bitnih pitanja, i ukoliko su male stranke pocele da ucenjuju velike onda izbore treba raspisati kako bi stranka koja ima najvece poverenje u narodu sama formirala vladu, jer nijedni izbori nisu skupi alo nakon njih drzava krene napred.

BREEEEee

pre 10 godina

Prvi put se zna pobednik unapred,prvi put da se zna konacan ishod izbora jer je narod konacno poceo da razmislja kao jedno...poceo je da veruje u prave ljude...

kaktus

pre 10 godina

Izbori su jedino realno resenje trenutno, jer se vidi da osyali u vladi nece da menjaju lose ljude i neradnike, na to je spreman samo Vucic a to nije dovoljno, ne moze smao on da se lomi i radi za ovu zmelju a drugi da sede i pri tom imaju plate tolike. Vucicu raspisi izbore, Svi ti verujemo.

sarance

pre 10 godina

Ako hocete da drzava krene napokon napred i da se radi bez ometanja i cuvanja pojedinih ljudi i oprianja hapsenju, oda raspisujte vanredne izbore.

senjorita

pre 10 godina

U sustini svi normalni ljudi vide da se u vladi jedino Vucic trudi, i da jedino on ispunjava obecanja.Zato Vucicu, skloni sve koji smetaju u vladi i koji koce rad njen.Narod je uz rebe u potpunosti.

Velehabija

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli da je ocisti od kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji.A Dacic je navikao da sedi najudobnije mu je u fotelji.E zato trebaju da budu izbori i da pobedi onaj koji najvise radi i koji se najvise trudi, a zna se ko je to.

kataklixma

pre 10 godina

SNS nema razloga da se plasi izbora jer je najjaca stranka u Srbiji i sav narod im veruje, jer su dokazali da moze bolje da se radi i kvalitetnije. SNS smeta samo onima koji bi hteli na neposten nacin i brzo da se obogate. Ostali imaju poverenja u tu stranku i jedino oni imaju toliko rezultata za tako kratko vreme ako hocemo posteno.

L A V

pre 10 godina

SNS ima najvecu podzsku gradjana i to sa razlogom, necu razumeti Vucica ako ne raspise izbore jer broj poslanika koji SNS ima u parlamentu nije srazmeran podrsci u narodu!

Zalud

pre 10 godina

@seronjita: Da, svi smo mi budale, samo je on pametan. Oce to. Suze mi krenule koliko se jadan trudi, a mi budale se ne palimo i ne slusamo samo jednog jedinog prepametnog.

Her Flik

pre 10 godina

Odavno sam ja pricao nemojte Vucicu vladu sa Dacicem. Sada vas podrzava najveci broj ljudi i veruje vam, zato u ime svih onih koji vam veruju raspisite izbore, i ne mucite vise ni sebe ni ostale.

dakicom

pre 10 godina

Ako odemo na izbore to neće biti gubljenje vremena, Vlada najviše gubi sa SPS a ovako izbori su prilika da ih se Vučić reši...

Saksofonista

pre 10 godina

Kada bi se svi vi ugledali na Vucica koji ima jasan cilj smeniti sve koji ne rade, procvetala bi vlada i posla bi jednim kvalitetnim tokom, u bolju buducnost, ovako jedni rade drugi ne , to nije put buducnosti.I zato sam za izbore da se vec jednom vlada procisti.

Seve

pre 10 godina

Dacic treba da razmisli dobro, da li su mu vazniji kadrovi koji su lenji da rade, i samo sede, ili vlada . Vidim da je toliko privrzen kadrovima da ce izgleda stvarno izbora biti.

Milica Rakic

pre 10 godina

Ipak bi bilo dobro da dodje do izbora, posle njih bi se situacija razbistrila i moglo bi se nastaviti sa sprovodjenjem reformi. Prema istrazivanju Stratedzik marketinga demokratama je opao rejting i jedva da imaju malo preko 10%, dok su naprednjaci zasluzeno stekli mnogo vece poverenje gradjana i imaju oko 45%.

BOBANA - RU

pre 10 godina

Razloga za vanredne parlamentarne izbore ima mnogo i dosta nije ih potrebno izmisljati, oni su svuda oko nas. Gradjani ih zele da se oni dese noseni zeljom da do promena dodje. Ali ne treba da nas vodi euforija treba da nas vodi razum. Iz tih razloga smatram da je Aleksandar Vucic tako i dugo cekao sa konacnom odlukom, jer objektivno receno ni njemu nije bilo lako da odluku donese. Bez obzira kakvu odluku donese bice jedino u tom momentu prihvatljiva za bolje sutra svih gradjana Srbije.

DukiNS

pre 10 godina

Nerada, javašluka, mešanja države u civilni sektor, dirigovane privrede, koncepti socijalne jednakosti i svih drugih društvenih devijacija bilo je i biće sve dok na vlasti imate oni stranke čiji programi direktno ili indirektno podstiču navedene pojave. Zbog toga izbori su neophodni u ovom trenutku.

crni domino

pre 10 godina

Na slici je ekipa za pljuvanje zbog unistavanja Srbije i predaje Kosova!
Vise nema povratka na bilo kakvu nadu sa vama gospodo!
Raspisujte izbore da se oslobodimo nesposobnih sa slike!

nije ni njemu lako

pre 10 godina

Nije ni ovom Vucicu "lako".Poceli i visokoobrazovani inostrani elementi(ha,ha,ha u liku Hrvoja)da ga hvale.Tezak teret za najveceg spasitelja srpskog roda svih vremena.
Vidim da je sa hajke na DS, presao na hajku na SPS.
I Janukovic bio isto tako veliki baja, pa sad mu prigustilo sa svih strana.I Rusi ga pustili niz vodu.A Vucko nema ni CIU ni KGB.Jedino ako ga oni njegovi prevaranti Arapi, sto prave Beograd na vodi, koridore 11,12,13..., navodnjavaju i njive i sume,kupuju silne avione i kamione ne spasu.I Nemci ce da nam za par meseci zavide.
Mlad je covek, steta sto je u tako velikom problemu.

onako usput

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se odrze izbori, i da se konacno stane na put malim strankama, koje nekim cudom dotaknu cenzus a onda u vladu ulaze kao kljucni igraci i ucenama odrzavaju njeno funkcionisanje. Samostalni najbolje...
(indira54, 24. januar 2014 07:07)

jesi li ti zaboravio da SNS je u koaliciji sa, vulinom, veljom, palmom, risticevicem....

Dellboy

pre 10 godina

Aman vise covece,svi znamo da ti zvale cure na pomisao o izborima,al te prpa,jer za jad od vase vladavine necete imati koga da okrivite.Jedini tracak svetla je moguc nestanak SPSa iz vlasti,mada,ako vas zutaci ne oduvaju,vi cete opet sa SPSom da pravite dil.Opasnost se javlja u preletacima,koji ce zaklon kod vas da nadju,a ti ce vas i unistiti.Ne volim vas uopste,ali dajem dobronameran savet:Ukinite prijem clanova iz bilo koje druge partije,ako su bili na bilo kakvoj funkciji u poslednjih 10 godina,makar i na nivou mesne zajednice.SPS se jedino tako moze dotuci,naravno uz hapsenje vrhuske i njihovo javno procesuiranje.

Danijela

pre 10 godina

Ova vlada Eliot Nesa (A. Vucuca) mi se vec smucila, a podrzavala sam ih. Stalno su po televiziji i samo o hapsenjima pricaju, a sta to mene vise briga kada ja sa Ekonomskim DRZAVNIM fakultetom sedim kuci i ne mogu da nadjem posao??? Dosadili su mi, a i to sto hapse pola njih je kuci, imaju milione i nose nanogice, koga je bre briga da nas vise svi prave na ludake....

LOST BOYS

pre 10 godina

Biće sigurno troškova oko izbora, ali sa razlogom ,jer su izbori potrebni. Očekujemo dobre rezultate
(Ivana13, 24. januar 2014 07:43)

Ja očekujem da građani ove napaćene zemlje žive makar malo bolje i
da ih bar neko vreme poštede loših vesti, krađe, strepnje za posao...

Da li će to obezbediti izborni uspeh, apsolutna vlast tvoje ili neke
druge stranke?

Čisto sumnjam.

A to da su izbori potrebni - jesu- i to svakih šest meseci- ali za one koji
žive na grbači ovog napaćenog naroda, koji koriste ovu bedu i smeju nam se u oči, koji mlate praznu slamu i koji misle
da su nedodirljivi. Najbolje ih je opisala u svom govoru ona profesorka
u svom govoru prilikom prijema novih učitelja. Naći ćeš već.

Marko

pre 10 godina

Vreme je da se i ova neizvesnost razreši i znamo da li idemo na parlamentarne izbore ili ne. Većina je za, i svi smo nekako za to da ih bude i da se zna ko odgovara za sve ono što nam sledi u narednom periodu. Naprednjaci bi osvojili više vlasti ali bi imali i veću odgovornost.

indira54

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se odrze izbori, i da se konacno stane na put malim strankama, koje nekim cudom dotaknu cenzus a onda u vladu ulaze kao kljucni igraci i ucenama odrzavaju njeno funkcionisanje. Samostalni najbolje...

Pametnjaković

pre 10 godina

Izbori u Srbiji ne postoje, već se rezultati saopštavaju na osnovu internog dogovora među političkom elitom Srbije, tj. svim partijama Srbije.

EU zamera to što ne postoji politička stabilnost u Srbiji. Bez obzira kako narod bude glasao, formiraće se rezultati koji će nesumnjivo oslikavati političku stabilnost, tj. biće jedna stranka u većini.

Znači u Srbiji sve namešta politička elita Srbije u zavisnosti kako im odgovara. Na prethodnim izborima su namestili da ne bude ni jedna partija u apsolutnoj većini da bi mogli da prave pozorište misleći da će im EU davati pare da bi se lakše sprovodile reforme. Sada kada politička elita Srbije vidi da EU zapravo boli uvo da li će se u Srbiji sprovoditi reforme ili ne, već zameraju da ne postoji politička stabilnost, sada će politička elita Srbije da namesti da bude stabilnost.

Slušajte me pažljivo. Ako ne skinemo političku elitu Srbije sa naše grbače, nema nama budućnosti, jahaće nas kao što nas jašu već 70 godina. Samo revolucija, to je jedino rešenje. Pa Đinđića su ubili da bi nas i dalje jahali. Đinđić nije davao da se ruka zavlači u med, ali pohlepna politička elita Srbije nije mogla da izdrži od tih silnih beskamatnih kredita, donacija, itd. koji su se slivali u Srbiju iz celog sveta.

mozaks

pre 10 godina

Milosevic kad je bio na vrhuncu svoje vlasti,raspisao vanredne parlamentarne izbore,i doziveo fijasko.vi po ceo dan isto radite,samo pricate i kukakte,..hocemo izbore,hocemo izbore..osim nemacke i jos po koja zemlja su jasno stavili do znanja,da se kao vodeca partijane igrate,jer cete puci,i izgubiti rejting.naravno na vama je odluka.ali dace dragi bog,pa cete raspisati izbore,i pucicete,i onda cete imAti vremena da razmisljate gde ste pogresili,i sto vam je to trebalo,a nama,pa i meni,ce biti lakse,jer necu slusati,tu vasu svakodnevnu kuknjavu za izborima.

akademac

pre 10 godina

Pred Srbijom je veoma vazan i tezak put koji mora da predje da bi se ekonomski oporavila.Predstije nam reforme koje treba da se izvrse,i naravno poceli su nam nam pregovori sa EU,i iz tih razloga Srbiji je neophodna jaca i cvrsca vlada koja ce raditi bez trzavica.

OBAD

pre 10 godina

Kako su svi uvideli da se Vucic i SNS nije borio za vlast samo radi vlasti, vec kako bi ucinio sve, koliko je to moguce nakon visegodisnjeg sistematskog unistavanja drzave, da Srbiju digne na noge i predstavi je regionu i celom svetu kao zemlju koja je spremna za Evropski uniju, mislim da Vucic zasluzuje premijersko mesto i zato treba raspisati izbore.

Račun za struju

pre 10 godina

Kim Džong PMS (prvi mladoženja Srbije) nije izgleda naučio lekciju od Slobe i Tadića, da se ne igra vatrom prevremenih izbora, jerbo su Srblji mnogo zaguljen narod i očas bi moglo biti po onoj: "ko hoće veće, ispade iz vreće".

KENTAUR

pre 10 godina

LJudi,pamet u glavu,Šešelj ima diplomu doktora nauka a šta nam je uradio,ovi su njegovi đaci bez diploma,šta oni tek mogu da nam urade.Kako u Srbiji da se rodi još jedan Stepa Stepanović da iskeno voli svoju zemlju i narod.

Darko Dare

pre 10 godina

Sns ne sme da dozvoli da ga u sprovođenju promena koči mala stranka,mora da zauzme apsolutno dominantnu poziciju u vlasti koju i zaslužuje ogromnom podrškom u narodu.

Aleksa

pre 10 godina

Mislim da ovde nije vazno ko ce da pobedi vec da se stvari dovedu u red i da se one koje nisu najbolje funkcionisale poprve jer u ovom trenutku je najvaznije da sve funkcionise kako treba da bi se Srbija izvela na pravi put.

Jozefina

pre 10 godina

Gospodo draga,ja mislim da vi ipak raspisete izbore,nema nam druge,stalno ce se pojedinci hvatati za neke prazne i promasene price,vuci ce nas nazad,a nama je cilj pokretanje Srbije i borba da idemo napred,hocu da zivim bolje i nadam se tome.Idemo na izbore...

micko

pre 10 godina

Sva politika se svodi na ovo: onaj koji ima snagu, ili koji može da je ima, može činiti šta želi.samo vam je fotelja u glavama!

Zola Jo

pre 10 godina

Zašto bi se gospodin Vučić plašio premijerske fotelje kao što neki komentarišu, i krivi ce ga za sve kad to i postane?. Ništa drugačiju odgovornost ne bi preuzeo,i isto bi radio kao što i sada radi,bar pretpostavljam. Pitanje je samo hoće li hodati ka Evropi (s) Ivicom?

Dijana

pre 10 godina

Vagajući razloge za ili protiv vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić, na kome je i najveća odgovornost za ovu odluku, ima na umu činjenicu da je predstojeća godina, godina bremenita najvitalnijim državnim pitanjima, pitanjima opstanka srpskog naroda. Opreza nikad naodmet. Mudrost koju Vučić pokazuje posebno mi uliva poverenje i spokoj.

anja vanja

pre 10 godina

Bilo bi dobro da se održe izbori, jer je sada znatno drugačija situacija u odnosu na prethodne izbore, ali i ako ih ne bude bitno je nastaviti sa započetim reformama i kretanjem Srbije u bolju budućnost!

Anna

pre 10 godina

Uočavam utisak iščekivanja i sazrevanja u Srpskoj naprednoj stranci, oko zauzimanja većinskog stranačkog stava i donošenja konačnog stava o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Posebno je važna činjenica koje moramo svi biti svesni, da će sa daleko većim udelom u vlasti, Srpskoj naprednoj stranci porasti i odgovornosti. Dakle, ovi izbori su raskrsnica između našeg opstanka kao naroda, ili nestanka.

Deni Krejn

pre 10 godina

Čemu? Cepajte 4 godine pa izbori. Čim malo osetili da imaju jaču podršku odmah izbori, pa izbacuj nekog iz Vlade. Budite uvereni da će SPS opet u Vladu i da Dačić ima jedan uslov: premijersko mesto. Ili to, ili DS.

marko

pre 10 godina

kako foliraju ovi iz sns,...pa svima je jasno da vucic ne sme da raspise izbore i taj strah je taj 1% koji ce da odluci da izbora nema!..prpa dragi naprednjaci

DjordjeMTS

pre 10 godina

izbori samo u slucaju eliminacije sps i nikad sa ds... zutih zlotvora smo se resili jos je ostala i crvena banda!!! Svi olovke u rucice i polako...

Surovo

pre 10 godina

Mnogo toga se promenilo od izbora i rekonstrukcije Vlade do danas. Sada, nikakva nova rekonstrukcija ne bi mogla da bude odraz približnog stanja u biračkom telu, niti se to može “peglati” u ovim okolnostima. Jednostavno izbori su na pragu. Najjačoj stranci - Vlada, premijer… Dakle, SNS-u najviše vlasti, a srazmerno tome i najviše odgovornosti. Tako je to normalno, takva su i pravila.

Janko

pre 10 godina

ljudi ovo sto su SNS-ovci napravili sa racunima za struju nije vidjeno ni u jednoj drzavi na svetu, nigde i nikada.. pa ko im Boze dragi moze dati glas??? Strasno, zaista....

DimitrijeO

pre 10 godina

izbori da.Malo me nervira mnogo se prica o njima treba zavrsiti se tom prico raspisati ih pa da vucic povede drzavu putem reformi sa partnerom koji nebi kocio.

Vanjuška

pre 10 godina

Podrška koju SNS uživa najpre treba da na kratko razgali, a onda i da zabrine rukovodstvo SNS. Zabrinutost rukovodstva je neizbežna iz razloga nesklada narodne preke potrebe, pa i opravdanog očekivanja, i sa druge strane objektivnih državnih mogućnosti. Mobilizaciju narodne volje je moguće zadržati na duži rok jedino predanim i poštenim radom i čuvanjem svega narodnog i državnog, što od Vučića i očekujem.

Vojkan

pre 10 godina

Svaka filozofija relativno brzo se uruši i propadne kada njome ovladaju široke narodne mase. Važi isto i za stranačke političke programe. Još najpre se uruše na poltičkoj sceni one partije koje nastanu na poplavnim talasima narodnog nezadovoljstva. Za razliku od mnogih u SNS, Vučić to zna i ima na umu. Izgladneli narod nije moguće i nije lako preko noći “nahraniti i biti milostiv” prema svima podjednako. Najvećoj vladajućoj SNS ipak predlažem vanredne izbore.

Milić

pre 10 godina

Evidentno je da je Vlada dobro funkcionisala do sada, ali ne treba se time zadovoljiti, jer svako uvek teži ka još nečemu boljem!! Smatram da bi izbori i pobeda SNS-a automatski značila još bolje, brže i energičnije reforme za boljitak svih nas, jer prolazile su godine i godine, a Srbija je tupkala u mestu i više nemamo vremena za čekanje i razmišljanje!!

Sale nbgd

pre 10 godina

Na mnogim izbornim mestima u poslednje vreme, SNS dobija masovno podrsku, dok drugi ne mogu time da se pohvale. To govori koliko je zadovoljstvo gradjana vladom, ili bolje receno kojim delom vladom su zadovoljni.
Da li su izbori najbolje resenje, ne znam, ali prostora za promene ima. Verujem da ce se doneti dobro resenje za sve gradjane Srbije.

Avaks

pre 10 godina

Gospodine Vučiću nemojte da trpite javašluk i neradnike, ako takvih ima u Vladi bez dvoumljenja na vanredne parlamentarne izbore. Srbija nema više vremena da čeka i trpi prenemaganje i lenjost.

Eros

pre 10 godina

Izborima bi se mnogo toga pokazalo, do sad su pojedine stranke dobijale glasove na obećanja koje nisu ispunile šta više samo svoje interese gledaju i vreme je da tome dođe kraj.

Aloha

pre 10 godina

E, ajde vise i ti izbori pa da nam se odmore duse. Jedva cekam da vidim sta ce onda da smisle kao novi hobi, ovi dokoni opozicioni politicari.

i.j.kv

pre 10 godina

Ko li nauci ove nase politicare da se ovako poredjaju na konferenciji za stampu,pa jedan prica a svi ostali klimaju glavom,valjda odobravaju sta ovaj prrica.To je nova moda kao kad PPV skupi rucice i naprci usnice....xexe bice izbora Srbi naostrite olovke i cekajte da vas usmere koja je kurija za SNS...ja cu vam reci,ona iza vrata...xaxa

Slobodan PO

pre 10 godina

Ako dodje do izbora to znači da će svi oni koji nisu radili mogu da ocekuju manje glasova i pitanje da li će preći cenzus.

kopriva

pre 10 godina

Vi mozete u jednini da govorite, a ja jedva cekam da budu izbori i da opet i ponovo glasam za SNS,jer to zasluzuje, zahvaljujuci g, Vucicu koji je najvise zasluzan za sve dobro sto se trenutno desava u Srbiji.
(danicca, 23. januar 2014 23:47)

@ Draga Danice, molim te kaži nama glupima, ograničenima, nama koji nismo mentalno sposobni da dosegnemo intelektulane dimnezije vašeg voljenog vođe, poznatog kao PPV, šta je to dobro uradio za Srbiju? Da li možda misliš na trostruko povećanje poreza od 2012 do danas, (8 na 10, 8 na 20, 18 na 20%), pad standarda, sve veću nezaposlenost, na preko 100.000 radnika koji su ostali bez posla, na otrovano mleko, i još koje kakve druge gluposti koje iza sebe ostavi naprednjački trus mozogova? Zaista se pitam, dragi botovi, da li vi svoje komntare pišete sa neke tropske plaže, uz limunadu, i kao da nemate veze sa ovom propalom državom, gde je svaki dan sve veže bezakonje, haos i pokvarenosti političara na vlasti? U vašim komentarim sve je super , napredno, divno, milina, ma misno napredniji od Amerike, sređeniji od Švedske, stabilniji od Nemačke, uticajniji od Francuske, naš PPV kad' nešto kaže, ma to se u Briselu sluša, tamo je on važniji od Obame i Putina zajedno.... Zaista ste smešni, i samo čekam dan kada će se kao mehur od sapunice razvejati ova naprednjačka iluzija. Izbori nego šta, pa da pošaljemo radikale u prošlost.

igor

pre 10 godina

Znaci zapeli naprednjaci da uzmu apsolutnu vlast!! E pa voleo bih da im se obije o glavu kao Milosevicu 2000 godine!!
Dacic je ispao budala, jer su ga zrtvovali i pola godine slali da sa Tacijem pravi dogovore oko Kosova i potpise Briselski sporazum.
Voleli Dacica ili ne on je najzasluzniji za potpisivanje Briselskog sporazuma, a bez cega ne bi otpoceli pregovori sa EU!!
Sada naprednjaci, kada im Dacic vise ne treba pustaju ga niz vodu.
Nadam se da ce Nemacka, koja se i te kako pita oko izbora, a protiv njih je i te kako pomrsiti racune Vucicu, u nameri da zavede apsolutizam u Srbiji na osnovu podrske vecine od 30 posto izaslih biraca!!!!

21. Degree of Sagittarius

pre 10 godina

Samo se navija za neku propast. Kome se smrklo , smrklo mu se, i nece mu skoro svanuti. Ne okrece se kolo srece BAS toliko brzo.

BorisJF

pre 10 godina

Premijer se na sve načine bori za svoje mesto a ne za boljitak građana, vreme je da to mesto zauzme čovek kome Srbija najviše veruje.

Mirko Simic

pre 10 godina

Po meni bi trebala da se donesa odluka da se raspisu parlamentarni izbori i posle toga da zemlja jos brze radi na reformama, borbi protiv korupcije i kriminala, dovodjenju stranih investicija, zaposljavanju. I naravno napredovanju ka EU.

slavko

pre 10 godina

@Hrvoje Sutra dobijas stranacki bonus za inovativnost u pohvalama. Ako podjelis algoritam svojoj botovskoj braci, ko zna, mozda padne i neko odlikovanje.;-) Cuj, visokoobrazovani...hahaha

srdjan

pre 10 godina

Partizan 400 komentara, ova vest 70 za otprilike isto vreme. Digao narod ruke od pracenja politike, valjda svi shvatili da su oni svi ista sorta.

Miki

pre 10 godina

Lično sam za izbore i smatram da treba premijer da bude Aleksandar Vučić, zato što je čovek ubedljivo najviše pokazao do sada i trudi se da sredi situaciju i pomogne gde god je to moguće i gde god ima nadležnost.

demagog

pre 10 godina

U subotu saznajemo već poznato. Čemu tolika fama? Raspiši to, pa neka kampanja počne. Ionako smo je već platili kroz račune za struju i gas.

NikolaSD

pre 10 godina

Ova vlada je uradila za veoma kratak rok dosta stvari, ali sada je pitanje ko je tu najviše zaslužan. Smatram da je narod to provalio i da želi izbore iz razloga da Vučić bude premijer i da se SPS izbaci iz vlasti da bi se ubrzale promene u državi.

Milan

pre 10 godina

Strašno je što se izbori raspisuju nakon tek godinu dana od predhodnih...
Jasno je da oni nisu u interesu naroda već pojedinaca koji su radili ni na čemu drugom do podizanju sopstvenog rejtinga, umesto na pokretanju države sa nulte tačke.
Dokle više traćenje naših para?!

Sara81

pre 10 godina

Niko ne misli koliko izbori kostaju. Al kad svi pritiskaju sa svih strana, misleci da ce tako dobiti veci deo kolaca. Predpostavljam da je jedini nacin da im se udovolji i da se smire, makar ce videti da nisu nista novo dobili.

žika

pre 10 godina

Ništa ne može da koči reforme kao neodgovorni i neozbiljni političari, a ako Vučić smatra da takvih u Vladi ima onda treba da se ide na izbore.

Sync

pre 10 godina

pa kako, novi uslov eu: rasvetliti pozadinu djindjicevog ubistva! (sami sebe ce morati da apse) kod curuvijinog slucaja nekako misle da su nam zamazali oci, onda arapima se bez tendera daje da grade, bez tendera im se daje jedini nacionalni avioprevoznik i to se predstavlja kao nevidjeni uspeh - po tom kljucu su sve 24 sporne privatizacije jos nevidjeniji uspeh, sa malom razlikom da ovi bambusi to rade javno i time se hvale, a oni od ranije su tu sramotu makar pokusali da sakriju. zakon o radu na kom se lome koplja, po radulovicem recima i ogromnoj neverici; da li su reforme samo marketinski trik? ogromni racuni za struju, jos ogromnija nezaposlenost, sve poskupelo trista puta, i to sve u proteklih godinu i osam meseci u mandatu najbolje vlade srbije ikad, koja je doduse prezivela kao najbolja i jednu rekonstrukciju, jer je logicno da nesto najbolje treba menjati u jos njaboljije. svakako cu vam reci adio.

dragance

pre 10 godina

ma dajte izbore pa da vas smenimo vise, ovakva kradja eps-a i srbija gasa nije vidjena jos od doba osmanlija, mozda vucic radi nesto ali nek prvo pocisti svoje dvoriste, koga vi pravite volovima da upumpavate vazduh u sisteme gasa i tako povecavata potrosnju nekvalitetnog gasa, i zasto su racuni za struju veci po 3-4 hiljade dinara??! konkretno ja sam ovog meseca dobio racune 30 000 din ukupno gasa struje i komunalija, znam kolko sam trosio kubika i kilovata u novembru i znam koliko sam trosio unazad 10 god, pa dali ste vi normalni ? treba da raspisete izbore nego sta, gde jos drzava krade svoje gradjane tako ocigledno i posle jos javno prizna (EPS) kako vas bre nije sramota !!!

Srbin100%

pre 10 godina

Po vidjenom rekao bih da su nam izbori vise nego potrebni jer je potrebno potpuno neutralisati socijaliste koji ocigledno vlast shvataju jedino kao mogucnost za prosirenje ili ispunjavanje svojih licnih interesa a ne kao nacin da pomognu gradjanima Srbije

lale

pre 10 godina

Ovo je potpuno ista prica kao oko prslogodisnje rekonstrukcije vlade! Prvo su govorili da je to najbolja i najefikasnija vlada u istoriji pa su tu naj vladu rekonstruisali a onda su za tu novu vladu govorili kako ne NAJnajNAJbolja u istoriji Srbije! I sada ce tu NAJnajNAJnaj vladu da raspuste i idu na izbore! Svaka im cast jer ovo je vrhunsko šišanje ovaca!

Žaki

pre 10 godina

Raja ko raja; jednog dana viču "živeo, nema boljeg" ...a samo malo kasnije "raspni ga, raspni"!? Od kako se pojavio na političkoj sceni Srbije ja sam Vučiću, i kao anonimus, bio veliki oponent - ali mislim da sam i takav ipak korektniji u odnosu prema njemu i SNS-u nego oni koji su najpre urlali da je on majka Tereza a danas im je za nešto kriv?? Za šta? Za težak život?
Mi u stvari nemamo problem sa ličnosti na vlasti - mi imamo problem sa obolelim delovima države! Zamislimo da sada nema nikoga na vlasti?! Da postavimo nekoga za koga lično smatramo da je med i mleko ...ipak on će morati da rešava kancerogene elemente društva i metastaze koje su ovi raširili! A to bez anestezije veoma boli!
Nama je država urušena; kriminala posvuda ...korupcija je način mišljenja! Spoljni dugovi su ogromni, kreditni rejting ispod svake kritike ...državne menice ne vrede pišljiva boba na tržištu i niko nam zbog toga više ne daje kredite ..a ako i daju onda su kamate već iznad 10% a malo stručniji ljudi shvataju iz toga da je država na rubu propasti, bankrotstva (iščeznuća kao državnog subjekta) i svakog drugog zla koje uz to ide. Ko god da dođe na vlast, dragi moji, mora da zaseca nožem! Nema više ništa lekovima, melemima ili razblaženim uljima! Samo hirurški skalpel rešava probleme u ovakovom društvu sviđalo se to nama ili ne! Evo vam izbora ..izglasajte koga god hoćete; za samo par meseci opet ćemo roptati jer zbog velikih bolova nije problem zubar ...već šupalj i smrdljiv zub!

Aries

pre 10 godina

Pa neka bude ako biti mora, al ne treba ocekivati da ce se time trenutna misija u borbi protiv kriminala osujetiti, i da ce se zaustaviti reforme.

Ivan

pre 10 godina

Razloge za vanredne parlamentarne izbore nije potrebno izmisljati, oni su svuda oko nas, samo je potrebno da Vucic presece i raspise ih.

vikend Mesija

pre 10 godina

Sva velika dela,odluke, nakon dugog razmisljanja da je u interesu drzave, nas veliki Vodja donosi vikendom.Tad je gledanost TV, poseta internetu najveca.
Ukrajina je velika pa moze i da se podeli a sta mi jadni, mali da radimo?

Danijel

pre 10 godina

Što se izbora tiče ili će ih biti ,ili ih neće biti, sve ostalo je potpuno nemoguće :). Što bi rekao Petar Božović u "Crnom Gruji i kamenu mudrosti" :"Mož' bit,a ne mora značit' !"

бидермајер

pre 10 godina

Господо захуктао се незајажљиви СНС котао ложе га "радикали" и док не оду испод цензуса се неће смирити.

Зато браћо ложимо га....док не пук....ну ппв-овци.

Aleksandar Jovanović

pre 10 godina

Sve je to super, neka dodju i ti izbori više, neka narod izadje i glasa, formira se jedna stabilna vlada, koja bi korigovala loše stane sistema i uspostavila za naše uslove nepojmiv termin "političku stabilnost", o kojoj toliko govore šefovi Evropske Unije. Da i mi malo budemo stabilni. Dosta je oglašavanja ovolikog broja političkih funkcionera i njihovog nagađanja o tome hoće li biti izbora ili ne, i tolike priče i polemike u vezi sa istim, mislim da je totalno zamorilo iliti smorilo svu našu javnost.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ovaj režim treba da padne zbog skandala sa računima za struju i gas...ali ne samo to, već mnogi treba da završe u zatvoru...i zbog hiljadu drugih budalaština koje su napravili za ove dve godine vladavine...Pazite šta je SNS uradila sa računima za struju - do osnivanja ove prevare nazvane EPS Snabdevanje (pljačku), čitanje, obračun i izradu računa je radio Elektro-tehnički fakultet Beograd, onda je SNS njih izbacila iz posla i posao su dali svojim ljudima, koji nemaju ni software niti to znaju da rade, ali dobro su (pot)platili...i imamo komediju od računa, haos...milionski računi...a PDV je uplaćen državi...ko će da vrati i kako, ne zna se...I oni su smenili direktora EPS Snabdevanje, a čovek nema veze sa ovom budalaštinom, već ministarka i ljudi iz SNS. Ovo je kap koja je prelila čašu, dosta nam je više vaših budalaština.

direktor JP

pre 10 godina

a kad cemo da saznamo imena direktora javnih preduzeca koje ste "smenili" pre dva meseca ali jos nije dosao taj vikend u toku kojeg cete popricati sa njima da im i saopstite da su smenjeni.

prion

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Zagreba.
(Hrvoje - Zagreb, 23. januar 2014 22:39)

Dakle stvarno, ovo je komentar meseca, "pozdrav od hrvoja iz zagreba", neverovatno, ingeniozno, bravo, ubedio si me u momentu, idem iz ovih stopa da se učlanim u SNS, evo i kucam ekser u zid da okačim Vučićevu sliku..

Botu, prevazišao si sve botove do sada, mogao si bar naći neko drugo ime, recimo Šime, Mate ili pak Jure, gde baš Hrvoje?
Predlog za Bulevar B92, video sam da imaju rubriku gde čitaju ovakve bisere sa portala, ovo je kapitalni primerak. ;D

Puf

pre 10 godina

Hoce li Srbija da izabere put kojim nas vodi Vucic? Ili cemo ako on me pobedi ici putem onoga sto je on nekada bio (Za jednog Srbina streljacemo 100 Muslimana, strani placenici i domaci izdajnici itd).

Sasa

pre 10 godina

Ne verujem da ce biti izbora,kako zbog spoljnog faktora (Nemacka),tako sto bi rejting Vucica i SNS vrtolavo padao,kada bi posle eventualnih izbora,Vucic postao premijer.Za sve lose stvari,narod bi krivio Vucica,a on to vrlo dobro zna,zato ne verujem da ce biti izbora.

komedija

pre 10 godina

kad vidoh ovu sliku, zgrozio sam se. ne zna se ko je od koga gori na njoj, ko je vise nekvalifikovan, polupismen, ko od njih je vise obecavao i vise nije uradio, ko ima vecu nulu u vrednovanju rezultata, ko je odvalio vecu glupost u javnosti u poslednje vreme. vise lice na neke ljude s carskog dvora koji uveseljavaju kralja koji ovde stoji u sredini,hehehehehe

Hrabal

pre 10 godina

Raspisivanje prevremnih izbora bi bila dobra odluka koja bi ubrzala i olakšala započete reforme u Srbiji, dosta je bilo mrcvarenja sa socijalistima...

Šikiljić g mail tacka com

pre 10 godina

Hrvoje Zagreb@
(koje će stvoriti stotine radnih mesta) .. Od kad se to u Hrvatskoj kaze " mesta"? Al dobro si uvezbao ostalo, pohvala! Ne bi me cudilo kakvi su Radikali da se pocnu javljati i iz Dominikane sa pohvalama za Vucica! Smesno!

Helena

pre 10 godina

Najlaksi put je da - izadje dovoljan broj ljudi na gradske izbore u Beogradu, pravilno zaokruzi listice, SNS/SPS/PUPS ce pasti i, eto parlamentarnih izbora ubrzo bez obzira sta P(rvi)P(ridrzivac)P(otpaljivaca)V(atre) odlucio...
(MaksaBwe, 23. januar 2014 22:19)

Mozes da sanjas, to ti niko ne brani... Ali je realnost da toga nece biti, jer je vase vreme proslo... Sada Vi kritikujete da sve Vucic odlucuje, VI kod kojih je Djiki sve odlucivao??? Sta znaci pravilno da zaokruze listice? Neminovnost je da je SNS najjaca stranka, tako ce biti i u Beogradu (tako je i u Srbiji) - to je vec opste poznato... A dace Bog da bude i parlamentarnih... Pa eto prilike da se pokazete, pogotovo sto trazite izbore a molite Boga da ih ne bude...

danicca

pre 10 godina

...Tužno je da od onoliko partija nemamo za koga da glasamo.
(Cloud Atlas, 23. januar 2014 22:27)

Vi mozete u jednini da govorite, a ja jedva cekam da budu izbori i da opet i ponovo glasam za SNS,jer to zasluzuje, zahvaljujuci g, Vucicu koji je najvise zasluzan za sve dobro sto se trenutno desava u Srbiji. A iznad svega zelim da se formira nova Vlada , bez uljeza SPS, u kojoj ce naprednjaci donositi odluke, sami,jedinstveni, ali i jedini preuzeti veliku odgovornost i krivicu ako dobro ne pobedi zlo, ako postenje ne pobedi lopovluk, ako pravda ne pobedi nepravdu itd, itd...

Indijanka

pre 10 godina

O veliki Manitu molim te smiluj se i donesi ispravnu odluku. Pa cemo da pijemo vatrenu vodu i pucamo iz stapova sto pucaju a koje koriste bledoliki.

jonsnow

pre 10 godina

Moramo shvatiti da svaki dan gubimo milione tako što čekamo na izbore. Sama priča o izborim u jednoj državi podiže rizik od investiranja nadprporcionalno. Ni jedan investitor neće želeti da uloži tamo gde ima rizika sa kojim ne želi da se suočava, pogotovo ako taj rizik raste iz dana u dan.

vlada milic

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države. Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU. Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ. Pozdrav iz Zagreba.
(Hrvoje - Zagreb, 23. januar 2014 22:39)

e dragi moji sugradjani i sunarodnici ovo vam je najbolji primer za kakve budale , idiote i glupake bez mozga nas smatraju aleksandar vucic , sefovi njegovih marketinskih sluzbi i bot-komentatori. ovde imamo jednog bota koji se predstavlja kao hrvoje ( da li je moguce da nije mogao staviti neko realnije ime) i na cistom srpskom dijalektu pise iz zagreba i povrh svega toga pise i zna sve navodne "uspehe" vuciceve kojih nigde nema. a sada lepo odlucite da li toliko nemate samopostovanja i da opet glasate za nekoga ko vas smatra obicnim idiotima i "mentolima".

Babe jevtic

pre 10 godina

ja vala više neću da komentarišem ništa na temu SNS - IZBORI,jer neću da kaljam sveti lik našeg Vožda,a uvek dobijem gomilu minusa od mladih vučića,koji paze na to,a i kosu naše nam cheerleadersice,stoji do njega......u PLAVOJ nam kosi......pišemo se posle izbora da čujem ko je premijer,ne daj bože da (ni)je ON,svi smo nadrljali.....aj ćaos,sretno SNS-oci na svim izborima,izvinjavam,nema precedničkih,a možda budu,ako precednik ne bude dobar, neko mu kaže NO-NO........

Najveca je najveca

pre 10 godina

Vucic zasluzuje sam da vodi drzavu kako zna i ume bez SPS-a da mu otezava put jer itekako imaju putera na glavi. Covek je zasluzan za dolazak Lidl-a, Mercedes-a, za projekat Beograd na vodi, Air Serbi-ju, detajkunizaciju Srbije i pocetak pregovora sa EU.
I neka mi neko sada kaze da nema osnova za izbore nakon price sa curenjem informacija iz MUP-a i Ruzicevom podrskom tajkunu.

Nenad

pre 10 godina

Znate šta je najbitnije?.. Kada stanu sve reforme, kada proces pregovaranja sa EU ne mrdne od pustih obećanja, kada bude još više gladnih i nemoćnih, kada nam uvedu nove sankcije a mi budemo proizveli još idiota od političara i tajkuna i kada nam zaista svega bude preko glave pa uzmemo lopate u šake, e tada je važno da ne zaboravimo da je za sve kriv ovaj m.....c koji je koliko juče hteo da kolje muslimane u Bosni, a danas je zagovornik EU.. On to ne može biti i to ovi izbori dokazuju! Samo mu je do novca stalo, jer da nije, tražio bi od ostalih idiota da nastave sa radom umesto što troše naš novac na kojekakve imbecilne kampanje.. A gde je tek novac od apsolutistčke vladavine.. E moja glupa Srbijo.

Danijel

pre 10 godina

'Ladno treba da se snimi nešto poput latino-američkih sapunskih serija od 500 epizoda,pod naslovom "Izbori". Glavni glumci Njegovo Veličanstvo PPV, plavuša Zorana & vesela SNS ekipa ...

Sinisa

pre 10 godina

Stvarno mi nije jasno toliko ne znanje naroda!? Pa mogu i sada da izbace SPS! Ali nije stvar u tome ,nego u kupovini jos cetiri godine sada dok imaju podrsku! Ali opet cena je na nasoj grbaci ! Pa gde se vestacki izazivaju izvori?!

Staja

pre 10 godina

Dozvolite mi da ovu napetu situaciju, ublažim jednim odabranim stihovima:

"...Ali meni želje telo lome,
ma gde si ti u svemu tome,
a ja, k'o na pustom ostrvu..."

Pecinski covek

pre 10 godina

Opste poznato je da su prevremeni izbori veliki trosak za svaku drzavu, i puno mocniju od nase, ali ukoliko postoje neslaganja u vladajucoj koaliciji oko bitnih pitanja, i ukoliko su male stranke pocele da ucenjuju velike onda izbore treba raspisati kako bi stranka koja ima najvece poverenje u narodu sama formirala vladu, jer nijedni izbori nisu skupi alo nakon njih drzava krene napred.

Ivan K.

pre 10 godina

Po meni izbori su potrebni iz vise razloga,Prvo, promenjen je odnos snaga izmedju politickih partija.Drugo, SPS kao manjinska stranka u vladi, treba manje i da se mesa u odluke, negos to je to sad slucaj, odnosno da ne koce preb svega borbu protiv korupcije.Trece, opozicione snage trebaju imati priliku da pokazu svoj rejting.Cetvrto, SNS bi mozda potvrdila svoj legimitet jos jednom i isli bi smo u murnije vode bar narednih nekoliko godina.

Okulos@dr

pre 10 godina

Nije lako ni Aleku ni momcima iz vrha da preseku. Napred se mora, sa ovima tesko, a izbori kostaju i stavljaju na prazan rad motor promena. Ukoliko neko hoce da me ubaci u ministarsku fotelju... tel. poznat redakciji.

Maxim

pre 10 godina

Ubi me ovo iščekivanje.
Ne jedem, ne spavam... Ma živ nisam!
Il' je to, možda, zato što sam nezaposlen i imam gomilu neplaćenih računa. Sve stečeno u poslednjih 11 meseci.

zivela diktatura

pre 10 godina

Ni vecih foliranata ni losijih glumaca od ovih radikala.
Dacic bolje nije ni zasluzio, ali ce im pomrsiti konce,da nece znati gde udaraju na celu sa voljenim vodjom.

Jovan

pre 10 godina

Izbore želi većina u SNS. Ništa neobično, obzirom da imaju rekordni rejting. Ipak, Vučić prvenstveno razmišlja o interesima države, i ako izbori neće remetiti ugovorene i započete poslove, nema razloga da izbora ne bude.

MAKSIM

pre 10 godina

Do pre samo par dana izbori, i pored velike podrške za njihovo raspisivanje od strane najviših funkcionera SNS, nisu bili ni blizu izgledni, jer u vladi nije bilo nikakvih spolja vidljivih trzavica ili strateških razmoilaženja. I onda, bum,hapšenje Đurića zbog zloupotreba u privatizaciji veterinarskog zavoda Zemun, i već sada čuven izjava njegovog prijatelja Ružiim ća, čiji sat od tričavih 10000 evra smo tek počeli da zaboravljamo, staje u odbranu svog prijatelja, za koga kaže da je nevin. Bravo, lepo je imati takvog prijatelja, ali da li čovek koji treba da Srbiju vodi kroz proces pristupanja EU, ima pravo da glumi, sudiju, i presuđuje i pre samog početka procesa? Dačić naravno ćuti, i ne ograđuju se do gospodina Ružića, koga se još i sećamo po epizodi: "supruga iz galenike". I naravno sećanja naviru, te se sada već prisećamo i slučaja "Galenika", za koji se takođe zna da je odgovoran "SPS". U to se priključuje i "curkanje informacija iz MUP-a", o pripremanim akcijama na suzbijanje narko mafije, i već je tu druga situacija, i jasno je da ova vlada odbrojava poslednje dane. Čini se da je sada i Vučić, blizu odluke da izbori ipak dobiju prioritet, jer je više nego jasno da kadrovi SPS-a nemogu da vode Srbiju ka EU, jer tamo očekuju umiveno i čisto lice Srbije, koje predstavljaju ljudi koji interes naroda i države uvek stavljaju u prvi plan, a ne neke likove uprljane učešćima u raznim aferama u prethodnoj i sadašnjoj vladi.

IBJ

pre 10 godina

Evo šta o svemu misli Čika Jova Zmaj, pa ko želi da sluša, nek' čuje:

U kraljevstvu Jutututu
Kralj trinajsti Balakaha
Obećao svom narodu
Da će dati juhahaha.

Samo neka budu verni,
Nek vojuju o svom kruhu,
Neka ćute i nek žmure,
Nek plaćaju juhuhuhu.

Poslušni su Jututunci,
Plaćali su juhuhuhu,
Ćutali su, žmurili su,
Vojevali o svom kruhu.

A prolećem svakog goda
Popne s' na breg Balakaha,
Pa poviče gromoglasno:
Dobićete juhahaha!

U kralja su jake prsi,
Grlat li je Balakaha,
Kad poviče, brda s' ore -
Juhahaha, haha, haha!

Svi se grotom smejat stanu,
Sve se trese brat do brata,
A od smeha, teška smeha,
Za trbuh se i kralj hvata.

A šta im je tako smešno?
Il' je smešan Balakaha?
Il' su smešni Jututunci?
Il' je smešno "juhahaha"?

Sve troje je dosta smešno,
Ponajviše Balakaha,
Kad ozbiljno, milostivo,
Progovori: Juhahaha!

Srećni su ti Jututunci,
Srećan li je Balakaha,
Kad ih tako razveseli
Prazna rečca: Juhahaha!

Dragan Stojanović

pre 10 godina

Moram da dodam i ovo: Do sada nisam bio za Šešelja, ali sad jedva čekam da se vrati pa da se svi animiramo da ga glasamo na izborima, pa da vidimo gde će ovce.

zoka

pre 10 godina

Joooj, živ nisam da vidim šta će odlučiti Njegovo preosveštenstvo,prepodobni,dubokomisleći,strogi a pravedni,sveprisutni,bezgrešni,tolerantni,brižni,novi otac nacije-PPV. U stvari-znam! Ne bi on na izbore,ali šta će,mora jadan da preuzme breme na sebe,radi nas i našega spasenja.Pa eto-neka budu i ti izbori,kad se mora,a on će skrušeno i skromno prigrabiti sve poluge vlasti sa armijom stručnjaka iz sekte,ovaj,stranke i konačno razvaliti ovo malo parodije na državu što je ostalo.

SNS-SPS prevaranti

pre 10 godina

Hoćemo izbore, ovo je najgori režim u poslednih 20 godina, lažovi i prevaranti...neznalice, ne znaju ni račun za struju da naprave, a kamoli nešto drugo, užas...Samo uzimaju kredite i zadužuju nas, razjurili su sve investitore...pogledajte samo koji cirkus prave sa ovim zakonima...ma katastrofa. A tek kadrovi, sve moj do moga...na važne funkcije su postavljali šofere, limare, roštiljdžije, boksere...sa diplomama koje su na brzaka pribavili u večernjim školama, u kafanu uz prasetinu i pevaljake...Dosta nam je više zamajavanja i cirkusa, hoćemo izbore da vas više ne gledamo...

Racionalni posmatrač

pre 10 godina

Pa već pola godine se pitam šta čekaju. Koja bi normalna partija sa tolikom podrškom odolela izborima? DS? SPS? DSS? Dinkić? Čeda? Zašto bi ekipa iz SNS bila iracionalna po tom pitanju? Uostalom bili su dugo u opoziciji i za razliku od mnogih stranaka naučili da podrška dolazi i prolazi i da narod neće čekati deset godina ni jednu stranku da pokaže šta zna, već u najboljem slučaju 4-5 godina.

To je bilo za očekivati - čekao se samo datum i početak pregovora sa EU.

Alphabet

pre 10 godina

Svim srcem navijam da izbora bude. Dokle da trpimo stanje u kojem je premijer lični prijatelj Miše Banane i kojekakvih tipova sa one strane zakona?? I zašto da za sve ono što Vučić radi,pozitivne poene ubira taj formalni premijer koji pritom prstom mnije mrdnuo otkada je na toj funkciji??

Jelena

pre 10 godina

Imate li nameru da uradite nešto u ovoj zemlji ili samo da najavljujete? Skoro dve godine pretite praznim pričama, sve gore se živi a vi se samo nešto smenjujete i rekonstruišete.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

ajde vise...muka mi je da vas gledam tako smorene...mračite i zračite...dosadni ste...i jos nam nakačiste ruse i arape..kuku nama

mare

pre 10 godina

I vrapcima na grani je jasno da ce biti izbora, pa zasto bi stranka koja ima najveci rejting dozvolila sebi da nema premijera iz svoje stranke, zasto da dozvoli da je likovi poput Dacica i Ruzica koce u stvarima koje su naumili da urade?

Krle

pre 10 godina

Ja ne znam sta ce Vucicu izbori i onako ne sme niko nista da radi bez ,, velikog vode".SRBIJA=SEVERNA KOREJA. Covek za policiju, privredu, energetiku, medije,pravosude ja neznam zasto placamo ove druge ministre i silne savetnike kad ,, veliki vođa " sve resava. BEDAK DIKTATURA.

presto

pre 10 godina

Ajde vise da na nekoj svetskoj aukciji ili u UAE najbolje kupimo jedan presto i ustolicimo ovog naseg Seik - Princa.Kad budemo imali ubrzo posle toga Ukrajinu bicemo svi srecni i zadovoljni.
Nece on to, ali eto tu su partijski drugovi pa mora i njih da respektuje.Mislila sam da nikog necu moci toliko da ne podnosim kao Milosevica, ali ono, nikad ne reci nikad, je velika realnost.

Cloud Atlas

pre 10 godina

Još jednom u dugom nizu ćemo glasati - protiv.

Nikada ZA, uvek PROTIV.

Realno, glasao bih ZA samo za Sašu Radulovića.

A ovako, iako nikada nisam glasao za DS, iako ne mogu da gledam očima Djilasa, dok je LDP mala duša koja bi se sutra za mrvice ispod stola prodala PPV-u, dok je Nova stranka još zelena... ostaje samo DS.

Tužno je da od onoliko partija nemamo za koga da glasamo.

k

pre 10 godina

Raspisuju izbore i finansiraju se od naših para, već imaju i previše vlasti, al' proklet je čovek, nikad dosta, a to što će meni uzeti oko 100-200evra svaki put kada kupim lap top jer su povećali porez na 20%, to nikom ništa, navijaj i glasaj narode. Ionako su bili izbori, što ne sačekaju lepo da im istekne mandat, nego samo grabe, daj-daj-daj.

baxy

pre 10 godina

Danas sam čitao izjave Aleksandra Vučića iz devedesetih i kasnije, kao i Tomislava Nikolića, i samo mogu da se zapitam: Da li mi, kolektivno, bolujemo od amnezije? Pa ovi ljudi su nas vodili u ratove, izolaciju, skoro nas doveli do građanskog rata u oktobru 2000. godine. Delili su narod na patriJote i izdajnike, zvali one koji drugačije misle stranim plaćenicima, i zemlju unazadili. Eto, opet im je data šasna da vladaju, a pokazali su samo neznanje, laganje, obećanja, i ponovno nasilje prema onima koji ne misle kao oni. Jedino čime su se bavili jeste prekomponovanje vlasti, hapšenje, obećanja, pretnje, optužbe, medijski spin, i reforme koje uvek počinju od sutra, sledećeg meseca, godine, veka... Bruka koga ovaj narod sve trpi. Pa dosta je više, narode svi na izbore, da jednom stavimo tačku na ove preobučene radikale. Dosta je bilo od devedesetih. Napraviše na kraju od Srbije klon Severne Koreje. Kakva je to demokratija i vladavina prava koja počiva na kultu ličnosti, i to kultu lidera koji apsolutno ništa nije uradio do sada, osim što je hapsio, obećavao, zamajavao i lečio svoje komplekse koje ima od Đilasa i demokrata.

bane sine

pre 10 godina

mnogo bitnije od izbora i nove vlade je pitanje uloge ministra radulovica, zapravo politike koju on zastupa, u eventualnoj novoj vladi.
bude li se on kao personifikacija te politike zamenio nekim kome ce politicari u dogovoru sa sindikatima krojiti mislenje i delovanje, nekim iz partijskih redova ma koje partije sa nase politicke scene, to je veci problem za buducnost naseg drustva nego bilo kakvi izbori i bilo koja koalicija formirana posle njih.

MaksaBwe

pre 10 godina

Najlaksi put je da - izadje dovoljan broj ljudi na gradske izbore u Beogradu, pravilno zaokruzi listice, SNS/SPS/PUPS ce pasti i, eto parlamentarnih izbora ubrzo bez obzira sta P(rvi)P(ridrzivac)P(otpaljivaca)V(atre) odlucio...

Djordje NS

pre 10 godina

Slika govori više od 1000 reči...! A izbora neće biti to je sigurno. Dačić je igrač od Amerikanaca a i EU ga smatra jedinim zaslužnim za potpisivanje briselskog sporazuma. To što se ovi nesposobni SNS-ovci svugde pojave na kraju svakog i svačijeg posla da se slikaju za medije i pokupe političke poene je bitno samo ovom našem nepismenom narodu dok evropski zvaničnici tu Vučiću ne veruju ništa. A oni odlučuju hoće li biti izbora ili ne. Pošto znaju da bi u slučaju da izbora bude Dačić i SPS otišli niz vodu, zato ih neće odobriti. A ovi likovi sa slike mogu da ih najavljuju za još 100 subota...

Neimar

pre 10 godina

Izbori su zaista neophodni iz razloga što se odnos snaga na političkoj sceni drastično promenio. Dosta je vladavine SPS i Dačića, Ružića, Bajatovića, Slavice Đukić Dejanović, dosta je njihovih praznih priča i obećanja, a svi resori koje oni vode rade sve lošije. Dosta je više Dačićevog sedenja na dve stolice - premijer i ministar policije.
Da bi se brže sprovodile reforme, ekonomski oporavak zemlje, stvarala pravna država, brže sprovodila borba protiv kriminala i korupcije, očistile ulice od narko dilera, pohapsili tajkuni i kriminalci, neophodno je da buduća Vlada ima na svom čelu premijera kome narod najviše veruje, čoveka koji ima kapacitet da sve što predloži narod podrži i prihvati, čovek koji je sva svoja data obećanja ispunio - Aleksandra Vučića. Članstvo u EU biće mnogo brže kada ga ne budu kočili svojim činjenjem i nečinjenjem, sadašnji članovi vlade iz redova SPS-a.
To su samo neki od razloga za IZBORE.

Ivan

pre 10 godina

Moracemo da se organizujemo da ne bi bilo rasipanja glasova. B92 smatramo ozbiljnim i nadamo se da ce nam dozvoliti online "okupljanje". Kim Dzong Vucic nece dozvoliti da mu izmakne funkcija premijera, ali mi mozemo da mu srozamo autoritet jer je sebicno trazio produzetak vladavine bez ikakvog obzira na interese naroda (Miloseviceva politicka skola). Podrzavamo reforme, podrzavamo ministra Radulovica i zalazemo se sa osnivanje Reformisticke stranke u Srbiji koja bi pomogla donosenju zakona koji su u interesu vecine.

FOLIRANTI

pre 10 godina

Dosadili ste i bogu i ljudima sa tim izborima. Raspisite ih vec jednom i manite se vise foliranja. Kao onaj prepametni mnogo razmislja. Obican folirant. Jedino mu je stalo do vlasti. Zbog toga je i menjao stranku, menjao politiku, ucestvovao u kradji izbornog materijala... Zato manite se foliranja i raspisujte izbore jer je odavno jasno da ce ih biti.

Господин Друг

pre 10 godina

Сада је већ почело и најављивање најава, једии прави резултат камариле познате као СНС.
Најављивач је онај који ће ускоро бити уклоњен.
Кратак опис: карактери приказани на фотографији 10 пута дневно траже од карактера у средини фотографије да се разгласе избори.
Карактер у средини зна да је би то био крај њихове дружине. Научили су лекцију, за разлику од својих твораца - политичких магараца из ДС и пријатеља из студентских времена.
Али, притисак је велики, јер ништа од "обећаног" није изведено, чак ни као пример за изложбу. И карактер у средини ће попустити.
И није штета: од пропасти исте труле структуре Србија може имати само корист, а штету ће овога пута имати баш све партије.

Очагарац

pre 10 godina

Убеђен сам да ће напредњаци померити републичке изборе за мај.Прво да се обрачунају са Ђиласем и његовим ДС у марту у БГ,а после у мају и са социјалистима.Сценарио највероватнији.

Hrvoje - Zagreb

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Zagreba.

Treperim

pre 10 godina

Narod ne dise, uzbudjen je, dok lista duplirane racune za struju I gas, I raduje se sto je ukinuta tv pretplata, obecanje g. PPVa... Jedva ceka da izabere od raskosne ponude srpskih politicara....

joca

pre 10 godina

Pa dokle sa zamajavanjem sirotinje..ljudi nemaju ni za hleb a izbori na godinu dana..bruke..Dici ce se kuka i motika,ljudi uzimajte se u pamet..

Krala Folt

pre 10 godina

Ajde vise i ti izbori, od kad se ova Vlada sastavila stalno se prica o izborima. Bilo bi sjajno kada bi svi glasaci jako dobro odmerili sta tacno zele i sta im koja stranka nudi. Pogledajte programe tih stranaka, pazljivo slusajte sta se govori u kampanji i donesite odluku. Ne ocekujem bele listice jer ovo su vazni izbori, svako bi morao da pronadje sebi nesto za sta bi glasao, ako hocete nazovimo to 'manje losa opcija'.

bojan

pre 10 godina

Meni je zao sto ovo moram da kazem ali ova zemlja je na rubu propasti,imam 24 godine i vidim polako da moram da pakujem kofere,svaki dan se samo prica o izborima i hapsenjima,o glupostima u vladi,a reforme stoje,privreda na rubu propasti,bezakonje kriminal,televizija opasnija od toksicnog otpada,ulice prljave,narod nervozan bez nade,nemoral na svakome cosku.Srbija je gotova.

daki

pre 10 godina

E, moj Vučiću, kad' pored tebe stoje likovi poput Gorana Kneževića, Zorane Mihajlović, Igora Pavlićića i ostalih, nije ni čudo da računaš na glasove onih sa pamćenjem koje traje do sledećeg meseca. Izgleda da su misliš da smo zaboravili aflatoksin, sa kojim se trujemo i dalje, da smo zaborabili preotimanje vlasti u Novom Sadu i cirkus sa mitingom od proletos, da smo zaboravili milionske račune za struju, i da ne nabrajam više, narod se dobro seća. Ovo je samo dokaz da se vi naprednjaci još kako plašite izbora, a neće vam pomoći ni naručene ankete o tome kako ste prvi i najbolji. Izbori su merilo, a ankete, hapšenja, demagogija, obećanja.... Narod od lepo života je dobio samo obećanja. I narod će to kazniti na izborima. A ako ipak opet dobijete većinu, ako narod pokaže da vam veruje, pakujem kofere i ćaos....

Riki6

pre 10 godina

I ja glasam za izbore. Nije vise pitanje hoce li Dacic izaci iz Vlade ili ne, ako se ja pitam on mora da leti zajedno sa svojim kadrovima koji su okoreli u kriminalu i korupciji i oljackali zemlju puno vise nego DS samo su se vesto prikrivali iza zutih. Kod Vucica im to nece moci.

POŽAREVLJANKA

pre 10 godina

Odlučite se već jednom do koje subote, ne zamajavajte narod,nastupate kao raštimovani klavir, dojadili ste i bogu i narodu.Nadam se da ćete se izabrati do 2020g.dotle ćete se valjda penzionisati, zabole vas uvo što narod propade moralno i materijalno od vas političara, gle kako ste lepi kao opisani, a narod vam kao zombi, krade meso iz kontejnera, čereči po livadama, prodaje još gore siromašnijima od sebe da bi mogao da preživi.Uživajte gospodo, političari, Bog vam dao život da uživate, koristite to maksimalno a ovce šišajte da bi bilo dovoljno vune, samo napred u nove pobede.

Gigi

pre 10 godina

U subotu lepo očistite svoje dvorište i one koji su mislili da će im članstvo dati imunitet za svakakve radnje i krenimo napred. Izbori podhitno, vidite da je u svakoj aferi neko iz SPS-a a kako čitam u novinama najnovija informacija je u vezi Galenike....

beli listic zauvek

pre 10 godina

Nadam se samo da u slucaju da bude izbora i da, prema svim ocekivanjima, ubedljivo pobedi SNS, ovaj sajt nece biti zatrpan komentarima tipa "dotakli smo dno - selim se iz srbije".


A sto se samih izbora tice, i ovaj put cu biti beli listic jer izmedju naprednjacke katastrofe i demokratske katastrofe ne vidim nikakvu razliku.... Ostali nisu vredni pomena a možda su i gori od ovih koje sam pomenuo.

pegasus

pre 10 godina

Narodu se uvodi pore soliddarnosti, sa obrazlozednjem kako nema para u budzetu, a za izbore, pa nacice se!!! Uzecemo koji kredit, pa cemo opet da placamo...Dosadni ste vise sa izborima..A ako ih i bude, proci cete kao DS, ali samo zbor narodnog inata..videcete

bojan

pre 10 godina

Meni je zao sto ovo moram da kazem ali ova zemlja je na rubu propasti,imam 24 godine i vidim polako da moram da pakujem kofere,svaki dan se samo prica o izborima i hapsenjima,o glupostima u vladi,a reforme stoje,privreda na rubu propasti,bezakonje kriminal,televizija opasnija od toksicnog otpada,ulice prljave,narod nervozan bez nade,nemoral na svakome cosku.Srbija je gotova.

IBJ

pre 10 godina

Evo šta o svemu misli Čika Jova Zmaj, pa ko želi da sluša, nek' čuje:

U kraljevstvu Jutututu
Kralj trinajsti Balakaha
Obećao svom narodu
Da će dati juhahaha.

Samo neka budu verni,
Nek vojuju o svom kruhu,
Neka ćute i nek žmure,
Nek plaćaju juhuhuhu.

Poslušni su Jututunci,
Plaćali su juhuhuhu,
Ćutali su, žmurili su,
Vojevali o svom kruhu.

A prolećem svakog goda
Popne s' na breg Balakaha,
Pa poviče gromoglasno:
Dobićete juhahaha!

U kralja su jake prsi,
Grlat li je Balakaha,
Kad poviče, brda s' ore -
Juhahaha, haha, haha!

Svi se grotom smejat stanu,
Sve se trese brat do brata,
A od smeha, teška smeha,
Za trbuh se i kralj hvata.

A šta im je tako smešno?
Il' je smešan Balakaha?
Il' su smešni Jututunci?
Il' je smešno "juhahaha"?

Sve troje je dosta smešno,
Ponajviše Balakaha,
Kad ozbiljno, milostivo,
Progovori: Juhahaha!

Srećni su ti Jututunci,
Srećan li je Balakaha,
Kad ih tako razveseli
Prazna rečca: Juhahaha!

Maxim

pre 10 godina

Ubi me ovo iščekivanje.
Ne jedem, ne spavam... Ma živ nisam!
Il' je to, možda, zato što sam nezaposlen i imam gomilu neplaćenih računa. Sve stečeno u poslednjih 11 meseci.

Cloud Atlas

pre 10 godina

Još jednom u dugom nizu ćemo glasati - protiv.

Nikada ZA, uvek PROTIV.

Realno, glasao bih ZA samo za Sašu Radulovića.

A ovako, iako nikada nisam glasao za DS, iako ne mogu da gledam očima Djilasa, dok je LDP mala duša koja bi se sutra za mrvice ispod stola prodala PPV-u, dok je Nova stranka još zelena... ostaje samo DS.

Tužno je da od onoliko partija nemamo za koga da glasamo.

Krle

pre 10 godina

Ja ne znam sta ce Vucicu izbori i onako ne sme niko nista da radi bez ,, velikog vode".SRBIJA=SEVERNA KOREJA. Covek za policiju, privredu, energetiku, medije,pravosude ja neznam zasto placamo ove druge ministre i silne savetnike kad ,, veliki vođa " sve resava. BEDAK DIKTATURA.

daki

pre 10 godina

E, moj Vučiću, kad' pored tebe stoje likovi poput Gorana Kneževića, Zorane Mihajlović, Igora Pavlićića i ostalih, nije ni čudo da računaš na glasove onih sa pamćenjem koje traje do sledećeg meseca. Izgleda da su misliš da smo zaboravili aflatoksin, sa kojim se trujemo i dalje, da smo zaborabili preotimanje vlasti u Novom Sadu i cirkus sa mitingom od proletos, da smo zaboravili milionske račune za struju, i da ne nabrajam više, narod se dobro seća. Ovo je samo dokaz da se vi naprednjaci još kako plašite izbora, a neće vam pomoći ni naručene ankete o tome kako ste prvi i najbolji. Izbori su merilo, a ankete, hapšenja, demagogija, obećanja.... Narod od lepo života je dobio samo obećanja. I narod će to kazniti na izborima. A ako ipak opet dobijete većinu, ako narod pokaže da vam veruje, pakujem kofere i ćaos....

Treperim

pre 10 godina

Narod ne dise, uzbudjen je, dok lista duplirane racune za struju I gas, I raduje se sto je ukinuta tv pretplata, obecanje g. PPVa... Jedva ceka da izabere od raskosne ponude srpskih politicara....

zoka

pre 10 godina

Joooj, živ nisam da vidim šta će odlučiti Njegovo preosveštenstvo,prepodobni,dubokomisleći,strogi a pravedni,sveprisutni,bezgrešni,tolerantni,brižni,novi otac nacije-PPV. U stvari-znam! Ne bi on na izbore,ali šta će,mora jadan da preuzme breme na sebe,radi nas i našega spasenja.Pa eto-neka budu i ti izbori,kad se mora,a on će skrušeno i skromno prigrabiti sve poluge vlasti sa armijom stručnjaka iz sekte,ovaj,stranke i konačno razvaliti ovo malo parodije na državu što je ostalo.

joca

pre 10 godina

Pa dokle sa zamajavanjem sirotinje..ljudi nemaju ni za hleb a izbori na godinu dana..bruke..Dici ce se kuka i motika,ljudi uzimajte se u pamet..

prion

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Zagreba.
(Hrvoje - Zagreb, 23. januar 2014 22:39)

Dakle stvarno, ovo je komentar meseca, "pozdrav od hrvoja iz zagreba", neverovatno, ingeniozno, bravo, ubedio si me u momentu, idem iz ovih stopa da se učlanim u SNS, evo i kucam ekser u zid da okačim Vučićevu sliku..

Botu, prevazišao si sve botove do sada, mogao si bar naći neko drugo ime, recimo Šime, Mate ili pak Jure, gde baš Hrvoje?
Predlog za Bulevar B92, video sam da imaju rubriku gde čitaju ovakve bisere sa portala, ovo je kapitalni primerak. ;D

vlada milic

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države. Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU. Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ. Pozdrav iz Zagreba.
(Hrvoje - Zagreb, 23. januar 2014 22:39)

e dragi moji sugradjani i sunarodnici ovo vam je najbolji primer za kakve budale , idiote i glupake bez mozga nas smatraju aleksandar vucic , sefovi njegovih marketinskih sluzbi i bot-komentatori. ovde imamo jednog bota koji se predstavlja kao hrvoje ( da li je moguce da nije mogao staviti neko realnije ime) i na cistom srpskom dijalektu pise iz zagreba i povrh svega toga pise i zna sve navodne "uspehe" vuciceve kojih nigde nema. a sada lepo odlucite da li toliko nemate samopostovanja i da opet glasate za nekoga ko vas smatra obicnim idiotima i "mentolima".

FOLIRANTI

pre 10 godina

Dosadili ste i bogu i ljudima sa tim izborima. Raspisite ih vec jednom i manite se vise foliranja. Kao onaj prepametni mnogo razmislja. Obican folirant. Jedino mu je stalo do vlasti. Zbog toga je i menjao stranku, menjao politiku, ucestvovao u kradji izbornog materijala... Zato manite se foliranja i raspisujte izbore jer je odavno jasno da ce ih biti.

Hrvoje - Zagreb

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Zagreba.

presto

pre 10 godina

Ajde vise da na nekoj svetskoj aukciji ili u UAE najbolje kupimo jedan presto i ustolicimo ovog naseg Seik - Princa.Kad budemo imali ubrzo posle toga Ukrajinu bicemo svi srecni i zadovoljni.
Nece on to, ali eto tu su partijski drugovi pa mora i njih da respektuje.Mislila sam da nikog necu moci toliko da ne podnosim kao Milosevica, ali ono, nikad ne reci nikad, je velika realnost.

Jelena

pre 10 godina

Imate li nameru da uradite nešto u ovoj zemlji ili samo da najavljujete? Skoro dve godine pretite praznim pričama, sve gore se živi a vi se samo nešto smenjujete i rekonstruišete.

Riki6

pre 10 godina

I ja glasam za izbore. Nije vise pitanje hoce li Dacic izaci iz Vlade ili ne, ako se ja pitam on mora da leti zajedno sa svojim kadrovima koji su okoreli u kriminalu i korupciji i oljackali zemlju puno vise nego DS samo su se vesto prikrivali iza zutih. Kod Vucica im to nece moci.

Krala Folt

pre 10 godina

Ajde vise i ti izbori, od kad se ova Vlada sastavila stalno se prica o izborima. Bilo bi sjajno kada bi svi glasaci jako dobro odmerili sta tacno zele i sta im koja stranka nudi. Pogledajte programe tih stranaka, pazljivo slusajte sta se govori u kampanji i donesite odluku. Ne ocekujem bele listice jer ovo su vazni izbori, svako bi morao da pronadje sebi nesto za sta bi glasao, ako hocete nazovimo to 'manje losa opcija'.

POŽAREVLJANKA

pre 10 godina

Odlučite se već jednom do koje subote, ne zamajavajte narod,nastupate kao raštimovani klavir, dojadili ste i bogu i narodu.Nadam se da ćete se izabrati do 2020g.dotle ćete se valjda penzionisati, zabole vas uvo što narod propade moralno i materijalno od vas političara, gle kako ste lepi kao opisani, a narod vam kao zombi, krade meso iz kontejnera, čereči po livadama, prodaje još gore siromašnijima od sebe da bi mogao da preživi.Uživajte gospodo, političari, Bog vam dao život da uživate, koristite to maksimalno a ovce šišajte da bi bilo dovoljno vune, samo napred u nove pobede.

Šikiljić g mail tacka com

pre 10 godina

Hrvoje Zagreb@
(koje će stvoriti stotine radnih mesta) .. Od kad se to u Hrvatskoj kaze " mesta"? Al dobro si uvezbao ostalo, pohvala! Ne bi me cudilo kakvi su Radikali da se pocnu javljati i iz Dominikane sa pohvalama za Vucica! Smesno!

Господин Друг

pre 10 godina

Сада је већ почело и најављивање најава, једии прави резултат камариле познате као СНС.
Најављивач је онај који ће ускоро бити уклоњен.
Кратак опис: карактери приказани на фотографији 10 пута дневно траже од карактера у средини фотографије да се разгласе избори.
Карактер у средини зна да је би то био крај њихове дружине. Научили су лекцију, за разлику од својих твораца - политичких магараца из ДС и пријатеља из студентских времена.
Али, притисак је велики, јер ништа од "обећаног" није изведено, чак ни као пример за изложбу. И карактер у средини ће попустити.
И није штета: од пропасти исте труле структуре Србија може имати само корист, а штету ће овога пута имати баш све партије.

Najveca je najveca

pre 10 godina

Vucic zasluzuje sam da vodi drzavu kako zna i ume bez SPS-a da mu otezava put jer itekako imaju putera na glavi. Covek je zasluzan za dolazak Lidl-a, Mercedes-a, za projekat Beograd na vodi, Air Serbi-ju, detajkunizaciju Srbije i pocetak pregovora sa EU.
I neka mi neko sada kaze da nema osnova za izbore nakon price sa curenjem informacija iz MUP-a i Ruzicevom podrskom tajkunu.

baxy

pre 10 godina

Danas sam čitao izjave Aleksandra Vučića iz devedesetih i kasnije, kao i Tomislava Nikolića, i samo mogu da se zapitam: Da li mi, kolektivno, bolujemo od amnezije? Pa ovi ljudi su nas vodili u ratove, izolaciju, skoro nas doveli do građanskog rata u oktobru 2000. godine. Delili su narod na patriJote i izdajnike, zvali one koji drugačije misle stranim plaćenicima, i zemlju unazadili. Eto, opet im je data šasna da vladaju, a pokazali su samo neznanje, laganje, obećanja, i ponovno nasilje prema onima koji ne misle kao oni. Jedino čime su se bavili jeste prekomponovanje vlasti, hapšenje, obećanja, pretnje, optužbe, medijski spin, i reforme koje uvek počinju od sutra, sledećeg meseca, godine, veka... Bruka koga ovaj narod sve trpi. Pa dosta je više, narode svi na izbore, da jednom stavimo tačku na ove preobučene radikale. Dosta je bilo od devedesetih. Napraviše na kraju od Srbije klon Severne Koreje. Kakva je to demokratija i vladavina prava koja počiva na kultu ličnosti, i to kultu lidera koji apsolutno ništa nije uradio do sada, osim što je hapsio, obećavao, zamajavao i lečio svoje komplekse koje ima od Đilasa i demokrata.

pegasus

pre 10 godina

Narodu se uvodi pore soliddarnosti, sa obrazlozednjem kako nema para u budzetu, a za izbore, pa nacice se!!! Uzecemo koji kredit, pa cemo opet da placamo...Dosadni ste vise sa izborima..A ako ih i bude, proci cete kao DS, ali samo zbor narodnog inata..videcete

Gigi

pre 10 godina

U subotu lepo očistite svoje dvorište i one koji su mislili da će im članstvo dati imunitet za svakakve radnje i krenimo napred. Izbori podhitno, vidite da je u svakoj aferi neko iz SPS-a a kako čitam u novinama najnovija informacija je u vezi Galenike....

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ovaj režim treba da padne zbog skandala sa računima za struju i gas...ali ne samo to, već mnogi treba da završe u zatvoru...i zbog hiljadu drugih budalaština koje su napravili za ove dve godine vladavine...Pazite šta je SNS uradila sa računima za struju - do osnivanja ove prevare nazvane EPS Snabdevanje (pljačku), čitanje, obračun i izradu računa je radio Elektro-tehnički fakultet Beograd, onda je SNS njih izbacila iz posla i posao su dali svojim ljudima, koji nemaju ni software niti to znaju da rade, ali dobro su (pot)platili...i imamo komediju od računa, haos...milionski računi...a PDV je uplaćen državi...ko će da vrati i kako, ne zna se...I oni su smenili direktora EPS Snabdevanje, a čovek nema veze sa ovom budalaštinom, već ministarka i ljudi iz SNS. Ovo je kap koja je prelila čašu, dosta nam je više vaših budalaština.

MaksaBwe

pre 10 godina

Najlaksi put je da - izadje dovoljan broj ljudi na gradske izbore u Beogradu, pravilno zaokruzi listice, SNS/SPS/PUPS ce pasti i, eto parlamentarnih izbora ubrzo bez obzira sta P(rvi)P(ridrzivac)P(otpaljivaca)V(atre) odlucio...

Ivan

pre 10 godina

Moracemo da se organizujemo da ne bi bilo rasipanja glasova. B92 smatramo ozbiljnim i nadamo se da ce nam dozvoliti online "okupljanje". Kim Dzong Vucic nece dozvoliti da mu izmakne funkcija premijera, ali mi mozemo da mu srozamo autoritet jer je sebicno trazio produzetak vladavine bez ikakvog obzira na interese naroda (Miloseviceva politicka skola). Podrzavamo reforme, podrzavamo ministra Radulovica i zalazemo se sa osnivanje Reformisticke stranke u Srbiji koja bi pomogla donosenju zakona koji su u interesu vecine.

mozaks

pre 10 godina

Milosevic kad je bio na vrhuncu svoje vlasti,raspisao vanredne parlamentarne izbore,i doziveo fijasko.vi po ceo dan isto radite,samo pricate i kukakte,..hocemo izbore,hocemo izbore..osim nemacke i jos po koja zemlja su jasno stavili do znanja,da se kao vodeca partijane igrate,jer cete puci,i izgubiti rejting.naravno na vama je odluka.ali dace dragi bog,pa cete raspisati izbore,i pucicete,i onda cete imAti vremena da razmisljate gde ste pogresili,i sto vam je to trebalo,a nama,pa i meni,ce biti lakse,jer necu slusati,tu vasu svakodnevnu kuknjavu za izborima.

mare

pre 10 godina

I vrapcima na grani je jasno da ce biti izbora, pa zasto bi stranka koja ima najveci rejting dozvolila sebi da nema premijera iz svoje stranke, zasto da dozvoli da je likovi poput Dacica i Ruzica koce u stvarima koje su naumili da urade?

direktor JP

pre 10 godina

a kad cemo da saznamo imena direktora javnih preduzeca koje ste "smenili" pre dva meseca ali jos nije dosao taj vikend u toku kojeg cete popricati sa njima da im i saopstite da su smenjeni.

k

pre 10 godina

Raspisuju izbore i finansiraju se od naših para, već imaju i previše vlasti, al' proklet je čovek, nikad dosta, a to što će meni uzeti oko 100-200evra svaki put kada kupim lap top jer su povećali porez na 20%, to nikom ništa, navijaj i glasaj narode. Ionako su bili izbori, što ne sačekaju lepo da im istekne mandat, nego samo grabe, daj-daj-daj.

Alphabet

pre 10 godina

Svim srcem navijam da izbora bude. Dokle da trpimo stanje u kojem je premijer lični prijatelj Miše Banane i kojekakvih tipova sa one strane zakona?? I zašto da za sve ono što Vučić radi,pozitivne poene ubira taj formalni premijer koji pritom prstom mnije mrdnuo otkada je na toj funkciji??

SNS-SPS prevaranti

pre 10 godina

Hoćemo izbore, ovo je najgori režim u poslednih 20 godina, lažovi i prevaranti...neznalice, ne znaju ni račun za struju da naprave, a kamoli nešto drugo, užas...Samo uzimaju kredite i zadužuju nas, razjurili su sve investitore...pogledajte samo koji cirkus prave sa ovim zakonima...ma katastrofa. A tek kadrovi, sve moj do moga...na važne funkcije su postavljali šofere, limare, roštiljdžije, boksere...sa diplomama koje su na brzaka pribavili u večernjim školama, u kafanu uz prasetinu i pevaljake...Dosta nam je više zamajavanja i cirkusa, hoćemo izbore da vas više ne gledamo...

Jovan

pre 10 godina

Izbore želi većina u SNS. Ništa neobično, obzirom da imaju rekordni rejting. Ipak, Vučić prvenstveno razmišlja o interesima države, i ako izbori neće remetiti ugovorene i započete poslove, nema razloga da izbora ne bude.

vikend Mesija

pre 10 godina

Sva velika dela,odluke, nakon dugog razmisljanja da je u interesu drzave, nas veliki Vodja donosi vikendom.Tad je gledanost TV, poseta internetu najveca.
Ukrajina je velika pa moze i da se podeli a sta mi jadni, mali da radimo?

Bilbo - Hobiton

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hobit, moram reći da Sauron zaslužuje sve pohvale, kao i njegova vojska. Šteta što u Hobitonu nemamo osobu kao što je Sauron, koji je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.

Zaslužan je za projekt Numenor pod vodom, izradu prelepih prstenova moći, obnovu Dol Guldura (koje je stvorila stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Mordora u Srednjozemljsku uniju.

Da sam građanin Mordora, dao bih glas za Saurona i za njegov stručni tim Nazgula, jer je to Majar koji radi i drži svoju riječ.

Pozdrav iz Hobitona.

komedija

pre 10 godina

kad vidoh ovu sliku, zgrozio sam se. ne zna se ko je od koga gori na njoj, ko je vise nekvalifikovan, polupismen, ko od njih je vise obecavao i vise nije uradio, ko ima vecu nulu u vrednovanju rezultata, ko je odvalio vecu glupost u javnosti u poslednje vreme. vise lice na neke ljude s carskog dvora koji uveseljavaju kralja koji ovde stoji u sredini,hehehehehe

Sasa

pre 10 godina

Ne verujem da ce biti izbora,kako zbog spoljnog faktora (Nemacka),tako sto bi rejting Vucica i SNS vrtolavo padao,kada bi posle eventualnih izbora,Vucic postao premijer.Za sve lose stvari,narod bi krivio Vucica,a on to vrlo dobro zna,zato ne verujem da ce biti izbora.

Račun za struju

pre 10 godina

Kim Džong PMS (prvi mladoženja Srbije) nije izgleda naučio lekciju od Slobe i Tadića, da se ne igra vatrom prevremenih izbora, jerbo su Srblji mnogo zaguljen narod i očas bi moglo biti po onoj: "ko hoće veće, ispade iz vreće".

Babe jevtic

pre 10 godina

ja vala više neću da komentarišem ništa na temu SNS - IZBORI,jer neću da kaljam sveti lik našeg Vožda,a uvek dobijem gomilu minusa od mladih vučića,koji paze na to,a i kosu naše nam cheerleadersice,stoji do njega......u PLAVOJ nam kosi......pišemo se posle izbora da čujem ko je premijer,ne daj bože da (ni)je ON,svi smo nadrljali.....aj ćaos,sretno SNS-oci na svim izborima,izvinjavam,nema precedničkih,a možda budu,ako precednik ne bude dobar, neko mu kaže NO-NO........

Puf

pre 10 godina

Hoce li Srbija da izabere put kojim nas vodi Vucic? Ili cemo ako on me pobedi ici putem onoga sto je on nekada bio (Za jednog Srbina streljacemo 100 Muslimana, strani placenici i domaci izdajnici itd).

Indijanka

pre 10 godina

O veliki Manitu molim te smiluj se i donesi ispravnu odluku. Pa cemo da pijemo vatrenu vodu i pucamo iz stapova sto pucaju a koje koriste bledoliki.

Danijel

pre 10 godina

'Ladno treba da se snimi nešto poput latino-američkih sapunskih serija od 500 epizoda,pod naslovom "Izbori". Glavni glumci Njegovo Veličanstvo PPV, plavuša Zorana & vesela SNS ekipa ...

Okulos@dr

pre 10 godina

Nije lako ni Aleku ni momcima iz vrha da preseku. Napred se mora, sa ovima tesko, a izbori kostaju i stavljaju na prazan rad motor promena. Ukoliko neko hoce da me ubaci u ministarsku fotelju... tel. poznat redakciji.

Pametnjaković

pre 10 godina

Izbori u Srbiji ne postoje, već se rezultati saopštavaju na osnovu internog dogovora među političkom elitom Srbije, tj. svim partijama Srbije.

EU zamera to što ne postoji politička stabilnost u Srbiji. Bez obzira kako narod bude glasao, formiraće se rezultati koji će nesumnjivo oslikavati političku stabilnost, tj. biće jedna stranka u većini.

Znači u Srbiji sve namešta politička elita Srbije u zavisnosti kako im odgovara. Na prethodnim izborima su namestili da ne bude ni jedna partija u apsolutnoj većini da bi mogli da prave pozorište misleći da će im EU davati pare da bi se lakše sprovodile reforme. Sada kada politička elita Srbije vidi da EU zapravo boli uvo da li će se u Srbiji sprovoditi reforme ili ne, već zameraju da ne postoji politička stabilnost, sada će politička elita Srbije da namesti da bude stabilnost.

Slušajte me pažljivo. Ako ne skinemo političku elitu Srbije sa naše grbače, nema nama budućnosti, jahaće nas kao što nas jašu već 70 godina. Samo revolucija, to je jedino rešenje. Pa Đinđića su ubili da bi nas i dalje jahali. Đinđić nije davao da se ruka zavlači u med, ali pohlepna politička elita Srbije nije mogla da izdrži od tih silnih beskamatnih kredita, donacija, itd. koji su se slivali u Srbiju iz celog sveta.

KENTAUR

pre 10 godina

LJudi,pamet u glavu,Šešelj ima diplomu doktora nauka a šta nam je uradio,ovi su njegovi đaci bez diploma,šta oni tek mogu da nam urade.Kako u Srbiji da se rodi još jedan Stepa Stepanović da iskeno voli svoju zemlju i narod.

бидермајер

pre 10 godina

Господо захуктао се незајажљиви СНС котао ложе га "радикали" и док не оду испод цензуса се неће смирити.

Зато браћо ложимо га....док не пук....ну ппв-овци.

Nenad

pre 10 godina

Znate šta je najbitnije?.. Kada stanu sve reforme, kada proces pregovaranja sa EU ne mrdne od pustih obećanja, kada bude još više gladnih i nemoćnih, kada nam uvedu nove sankcije a mi budemo proizveli još idiota od političara i tajkuna i kada nam zaista svega bude preko glave pa uzmemo lopate u šake, e tada je važno da ne zaboravimo da je za sve kriv ovaj m.....c koji je koliko juče hteo da kolje muslimane u Bosni, a danas je zagovornik EU.. On to ne može biti i to ovi izbori dokazuju! Samo mu je do novca stalo, jer da nije, tražio bi od ostalih idiota da nastave sa radom umesto što troše naš novac na kojekakve imbecilne kampanje.. A gde je tek novac od apsolutistčke vladavine.. E moja glupa Srbijo.

kopriva

pre 10 godina

Vi mozete u jednini da govorite, a ja jedva cekam da budu izbori i da opet i ponovo glasam za SNS,jer to zasluzuje, zahvaljujuci g, Vucicu koji je najvise zasluzan za sve dobro sto se trenutno desava u Srbiji.
(danicca, 23. januar 2014 23:47)

@ Draga Danice, molim te kaži nama glupima, ograničenima, nama koji nismo mentalno sposobni da dosegnemo intelektulane dimnezije vašeg voljenog vođe, poznatog kao PPV, šta je to dobro uradio za Srbiju? Da li možda misliš na trostruko povećanje poreza od 2012 do danas, (8 na 10, 8 na 20, 18 na 20%), pad standarda, sve veću nezaposlenost, na preko 100.000 radnika koji su ostali bez posla, na otrovano mleko, i još koje kakve druge gluposti koje iza sebe ostavi naprednjački trus mozogova? Zaista se pitam, dragi botovi, da li vi svoje komntare pišete sa neke tropske plaže, uz limunadu, i kao da nemate veze sa ovom propalom državom, gde je svaki dan sve veže bezakonje, haos i pokvarenosti političara na vlasti? U vašim komentarim sve je super , napredno, divno, milina, ma misno napredniji od Amerike, sređeniji od Švedske, stabilniji od Nemačke, uticajniji od Francuske, naš PPV kad' nešto kaže, ma to se u Briselu sluša, tamo je on važniji od Obame i Putina zajedno.... Zaista ste smešni, i samo čekam dan kada će se kao mehur od sapunice razvejati ova naprednjačka iluzija. Izbori nego šta, pa da pošaljemo radikale u prošlost.

Danijela

pre 10 godina

Ova vlada Eliot Nesa (A. Vucuca) mi se vec smucila, a podrzavala sam ih. Stalno su po televiziji i samo o hapsenjima pricaju, a sta to mene vise briga kada ja sa Ekonomskim DRZAVNIM fakultetom sedim kuci i ne mogu da nadjem posao??? Dosadili su mi, a i to sto hapse pola njih je kuci, imaju milione i nose nanogice, koga je bre briga da nas vise svi prave na ludake....

corona

pre 10 godina

Dragi moji iz SNS-a nema više toplo-hladno. Da li je ova atmosfera povoljna za rad, nije.Da li se može dogovarati i dalje sa istom koalicijom, ne može koliko vidim. Stalno neka podmetanja. Gospodo tako ne može funkcionisati, bar ne dugo, Parlament. Što pre to bolje.

Nina

pre 10 godina

ja verujem da ce sns doneti ispravnu odluku. licno bih volela da budu izbori, mislim da bi se oformila bolja vlada koja bi brze radila na reformama i borbi protiv korupcije i kriminala.

Djordje NS

pre 10 godina

Slika govori više od 1000 reči...! A izbora neće biti to je sigurno. Dačić je igrač od Amerikanaca a i EU ga smatra jedinim zaslužnim za potpisivanje briselskog sporazuma. To što se ovi nesposobni SNS-ovci svugde pojave na kraju svakog i svačijeg posla da se slikaju za medije i pokupe političke poene je bitno samo ovom našem nepismenom narodu dok evropski zvaničnici tu Vučiću ne veruju ništa. A oni odlučuju hoće li biti izbora ili ne. Pošto znaju da bi u slučaju da izbora bude Dačić i SPS otišli niz vodu, zato ih neće odobriti. A ovi likovi sa slike mogu da ih najavljuju za još 100 subota...

dragance

pre 10 godina

ma dajte izbore pa da vas smenimo vise, ovakva kradja eps-a i srbija gasa nije vidjena jos od doba osmanlija, mozda vucic radi nesto ali nek prvo pocisti svoje dvoriste, koga vi pravite volovima da upumpavate vazduh u sisteme gasa i tako povecavata potrosnju nekvalitetnog gasa, i zasto su racuni za struju veci po 3-4 hiljade dinara??! konkretno ja sam ovog meseca dobio racune 30 000 din ukupno gasa struje i komunalija, znam kolko sam trosio kubika i kilovata u novembru i znam koliko sam trosio unazad 10 god, pa dali ste vi normalni ? treba da raspisete izbore nego sta, gde jos drzava krade svoje gradjane tako ocigledno i posle jos javno prizna (EPS) kako vas bre nije sramota !!!

zivela diktatura

pre 10 godina

Ni vecih foliranata ni losijih glumaca od ovih radikala.
Dacic bolje nije ni zasluzio, ali ce im pomrsiti konce,da nece znati gde udaraju na celu sa voljenim vodjom.

Maša

pre 10 godina

Poslednjih nedelja događaju se ispadi pojedinih članova vlade,tako da je najbolje izaći i raspisati izbore da se zna kuda idemo i ko nas vodi...

Brazilija

pre 10 godina

Izbori su potrebni, jer pojedini u sadašnjem sastavu vlade, ne čine ništa da bi mi građani osetili boljitak. Pored toga očigledno je da pojedine istrage organizovanog kriminala vode ka određenim osobama koje čine vladu. Kukolj se od žita mora odvojiti, da bi prinos bio veći.

Dragan Stojanović

pre 10 godina

Moram da dodam i ovo: Do sada nisam bio za Šešelja, ali sad jedva čekam da se vrati pa da se svi animiramo da ga glasamo na izborima, pa da vidimo gde će ovce.

Janko

pre 10 godina

ljudi ovo sto su SNS-ovci napravili sa racunima za struju nije vidjeno ni u jednoj drzavi na svetu, nigde i nikada.. pa ko im Boze dragi moze dati glas??? Strasno, zaista....

jonsnow

pre 10 godina

Moramo shvatiti da svaki dan gubimo milione tako što čekamo na izbore. Sama priča o izborim u jednoj državi podiže rizik od investiranja nadprporcionalno. Ni jedan investitor neće želeti da uloži tamo gde ima rizika sa kojim ne želi da se suočava, pogotovo ako taj rizik raste iz dana u dan.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

ajde vise...muka mi je da vas gledam tako smorene...mračite i zračite...dosadni ste...i jos nam nakačiste ruse i arape..kuku nama

crni domino

pre 10 godina

Na slici je ekipa za pljuvanje zbog unistavanja Srbije i predaje Kosova!
Vise nema povratka na bilo kakvu nadu sa vama gospodo!
Raspisujte izbore da se oslobodimo nesposobnih sa slike!

sremac

pre 10 godina

Zanimljivo da prevremene izbore traži opozicija. Ogorčeno! Možda stoga što će posle njih dobiti dodatnu snagu - stiže im SPS koalicija..

Staja

pre 10 godina

Dozvolite mi da ovu napetu situaciju, ublažim jednim odabranim stihovima:

"...Ali meni želje telo lome,
ma gde si ti u svemu tome,
a ja, k'o na pustom ostrvu..."

Sinisa

pre 10 godina

Stvarno mi nije jasno toliko ne znanje naroda!? Pa mogu i sada da izbace SPS! Ali nije stvar u tome ,nego u kupovini jos cetiri godine sada dok imaju podrsku! Ali opet cena je na nasoj grbaci ! Pa gde se vestacki izazivaju izvori?!

maša

pre 10 godina

Nameće se logičan zaključak, da izbori budu u istom danu, na svim nivoima! Puno toga se menjalo na političkoj sceni, u poslednjih godinu dana. Uzbori bi mnogo toga doveli na pravo mesto!

Izazov

pre 10 godina

Samo oklevanje da „overi ono što je zaradio“ u drastičnoj političkoj nadmoći, govori koliko je Vučić odgovoran, skroman i racionalan. Međutim, Dačić i njegovi kadrovi su drugi svet. Dnevna zapovest im je statusno uživanje u lagodnosti, u svojoj narcisoidnosti i samoreklamerstvu. Ta „ekipa“ ne potura leđa teškom bremenu. Sa njima se ostaje grbav. Vučić nema drugog izlaza za spas Srbije osim vanrednih parlamentarnih izbora.

nidža

pre 10 godina

Odluka nije ni malo laka! Izbori koštaju i zaustavljaju započeto neko vreme. Dobra strana je što će posle njih veoma brzo moći da se formira Vlada.

igor

pre 10 godina

Znaci zapeli naprednjaci da uzmu apsolutnu vlast!! E pa voleo bih da im se obije o glavu kao Milosevicu 2000 godine!!
Dacic je ispao budala, jer su ga zrtvovali i pola godine slali da sa Tacijem pravi dogovore oko Kosova i potpise Briselski sporazum.
Voleli Dacica ili ne on je najzasluzniji za potpisivanje Briselskog sporazuma, a bez cega ne bi otpoceli pregovori sa EU!!
Sada naprednjaci, kada im Dacic vise ne treba pustaju ga niz vodu.
Nadam se da ce Nemacka, koja se i te kako pita oko izbora, a protiv njih je i te kako pomrsiti racune Vucicu, u nameri da zavede apsolutizam u Srbiji na osnovu podrske vecine od 30 posto izaslih biraca!!!!

nije ni njemu lako

pre 10 godina

Nije ni ovom Vucicu "lako".Poceli i visokoobrazovani inostrani elementi(ha,ha,ha u liku Hrvoja)da ga hvale.Tezak teret za najveceg spasitelja srpskog roda svih vremena.
Vidim da je sa hajke na DS, presao na hajku na SPS.
I Janukovic bio isto tako veliki baja, pa sad mu prigustilo sa svih strana.I Rusi ga pustili niz vodu.A Vucko nema ni CIU ni KGB.Jedino ako ga oni njegovi prevaranti Arapi, sto prave Beograd na vodi, koridore 11,12,13..., navodnjavaju i njive i sume,kupuju silne avione i kamione ne spasu.I Nemci ce da nam za par meseci zavide.
Mlad je covek, steta sto je u tako velikom problemu.

Zalud

pre 10 godina

@seronjita: Da, svi smo mi budale, samo je on pametan. Oce to. Suze mi krenule koliko se jadan trudi, a mi budale se ne palimo i ne slusamo samo jednog jedinog prepametnog.

VERNIK

pre 10 godina

Imam poruku za Vucica: Posle toliko truda ulozenog u Srbiju naravno da trebas da raspises izbore Aleksandre da vidis koliko narod podrzava to sto radis!

lale

pre 10 godina

Ovo je potpuno ista prica kao oko prslogodisnje rekonstrukcije vlade! Prvo su govorili da je to najbolja i najefikasnija vlada u istoriji pa su tu naj vladu rekonstruisali a onda su za tu novu vladu govorili kako ne NAJnajNAJbolja u istoriji Srbije! I sada ce tu NAJnajNAJnaj vladu da raspuste i idu na izbore! Svaka im cast jer ovo je vrhunsko šišanje ovaca!

marko

pre 10 godina

kako foliraju ovi iz sns,...pa svima je jasno da vucic ne sme da raspise izbore i taj strah je taj 1% koji ce da odluci da izbora nema!..prpa dragi naprednjaci

Zile

pre 10 godina

Izbori su nam neophodni zarad stabilnije politicke situacije, ocekujem da posle njih u vlasti ne sede male ucenjivacke stranke koje su do sada kocile reforme, kao i to da onaj sa najvecom podrskom predvodi vladu u brze reforme.

Klara

pre 10 godina

Kočničari reformi i ozdravljenja Srbije sve se manje skrivaju, a sve više su upadljivi. Imperativ opstanka na vlasti, jača njihovo iracionalno političko delovanje, kojim sebi pričinjavaju duple greške, a da ih ne uočavaju niti sagledavaju. Nemoguća je misija da onaj što je najslabiji u koalicionoj vlasti otežava bitisanje države i vlasti, i to na račun najjačeg u vlasti. Daleko manja šteta će da bude ako predsednik raspiše vanredne parlamentarne izbore, koji bi se održali u što kraćem roku, sa manje sredstava, pompe i glamura.

Žaki

pre 10 godina

ljudi ovo sto su SNS-ovci napravili sa racunima za struju nije vidjeno ni u jednoj drzavi na svetu, nigde i nikada.. pa ko im Boze dragi moze dati glas??? Strasno, zaista....
(Janko, 24. januar 2014 01:06)

Energetiku ne drži Vučić! Drže je ljudi iz SPS-a plus par kontroverznih domorodaca. Oni znaju kako će raja odmah da poistoveti ovu nepravdu sa Vučićem i zato rade to što rade. Ovo sa strujom je, upamti to Janko, pokušaj rušenja Vučića!

Ivan K.

pre 10 godina

Po meni izbori su potrebni iz vise razloga,Prvo, promenjen je odnos snaga izmedju politickih partija.Drugo, SPS kao manjinska stranka u vladi, treba manje i da se mesa u odluke, negos to je to sad slucaj, odnosno da ne koce preb svega borbu protiv korupcije.Trece, opozicione snage trebaju imati priliku da pokazu svoj rejting.Cetvrto, SNS bi mozda potvrdila svoj legimitet jos jednom i isli bi smo u murnije vode bar narednih nekoliko godina.

Ђока

pre 10 godina

Грдно ће се преварити СНС ако иде на превремене изборе.
Нема баш неких резулатата који би народу замазали очи. Напротив.
Биће то велики ЗЕЗ.

Omar

pre 10 godina

E žuti, nemojte posle da vam bude žao ako bude izbora, a izgleda da će ih biti... tike-tike tačke, nema više vraćke-na staro nikad više. A sad: tražili ste-gledajte kako polako, ali sigurno odlazite u zaborav sa Đikijem.

stroboli

pre 10 godina

@(Djura, 24. januar 2014 09:46)
Djuro, zemlja je vec upropascena, ovi mogu sammo da je poprave. Mada kako su je sistematski unistili, trebace tu, pored truda, rada i mnogo srece.

darko0079

pre 10 godina

Licno smatram da bi do izbora trebalo da dodje, pre svega da bi se oslobodili onih kojima ne odgovara napredak Srbije i premijera koji nije sposoban da obavlja tu funkciju

bane sine

pre 10 godina

mnogo bitnije od izbora i nove vlade je pitanje uloge ministra radulovica, zapravo politike koju on zastupa, u eventualnoj novoj vladi.
bude li se on kao personifikacija te politike zamenio nekim kome ce politicari u dogovoru sa sindikatima krojiti mislenje i delovanje, nekim iz partijskih redova ma koje partije sa nase politicke scene, to je veci problem za buducnost naseg drustva nego bilo kakvi izbori i bilo koja koalicija formirana posle njih.

Deni Krejn

pre 10 godina

Čemu? Cepajte 4 godine pa izbori. Čim malo osetili da imaju jaču podršku odmah izbori, pa izbacuj nekog iz Vlade. Budite uvereni da će SPS opet u Vladu i da Dačić ima jedan uslov: premijersko mesto. Ili to, ili DS.

Sljiva

pre 10 godina

Narod ceka nestrpljivo izbore, zbog opravdanosti obecanja Srbiju ce da vodi samo jedna stranka, i ta stranka je jedina zasluzna da ima vlast , jel to gradjanima odgovara .

Danijel

pre 10 godina

Što se izbora tiče ili će ih biti ,ili ih neće biti, sve ostalo je potpuno nemoguće :). Što bi rekao Petar Božović u "Crnom Gruji i kamenu mudrosti" :"Mož' bit,a ne mora značit' !"

demagog

pre 10 godina

U subotu saznajemo već poznato. Čemu tolika fama? Raspiši to, pa neka kampanja počne. Ionako smo je već platili kroz račune za struju i gas.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Licno smatram da bi do izbora trebalo da dodje, pre svega da bi se oslobodili onih kojima ne odgovara napredak Srbije i premijera koji nije sposoban da obavlja tu funkciju, ne moze vecito samo jedna strana da vuce napred dok druga stalno koci i usporava reforme, postoje ljudi koji su na vlasti vec duze vreme i koji su navikli da rade po nekom starom sistemu koji nije dobar za gradjane i smetaju im promene do kojih mora doci, to mora da se rascisti, a izbori su najbolji nacin.

beli listic zauvek

pre 10 godina

Nadam se samo da u slucaju da bude izbora i da, prema svim ocekivanjima, ubedljivo pobedi SNS, ovaj sajt nece biti zatrpan komentarima tipa "dotakli smo dno - selim se iz srbije".


A sto se samih izbora tice, i ovaj put cu biti beli listic jer izmedju naprednjacke katastrofe i demokratske katastrofe ne vidim nikakvu razliku.... Ostali nisu vredni pomena a možda su i gori od ovih koje sam pomenuo.

Sync

pre 10 godina

pa kako, novi uslov eu: rasvetliti pozadinu djindjicevog ubistva! (sami sebe ce morati da apse) kod curuvijinog slucaja nekako misle da su nam zamazali oci, onda arapima se bez tendera daje da grade, bez tendera im se daje jedini nacionalni avioprevoznik i to se predstavlja kao nevidjeni uspeh - po tom kljucu su sve 24 sporne privatizacije jos nevidjeniji uspeh, sa malom razlikom da ovi bambusi to rade javno i time se hvale, a oni od ranije su tu sramotu makar pokusali da sakriju. zakon o radu na kom se lome koplja, po radulovicem recima i ogromnoj neverici; da li su reforme samo marketinski trik? ogromni racuni za struju, jos ogromnija nezaposlenost, sve poskupelo trista puta, i to sve u proteklih godinu i osam meseci u mandatu najbolje vlade srbije ikad, koja je doduse prezivela kao najbolja i jednu rekonstrukciju, jer je logicno da nesto najbolje treba menjati u jos njaboljije. svakako cu vam reci adio.

Daliborrr

pre 10 godina

Nadam se potvrdnom ishodu.Nuzna potreba Srbije je stabilna vlada,sadasnja klackalica nikome ne odgovara. SNS uporno pokusava da drzi ravnotezu ali imamo drugu stranu koja vuce teg i remeti mir.Treba se osloboditi nepotrebne tezine kako bi mogli da nastavimo dalje.

smederevac

pre 10 godina

Čekali smo do sada , sačekaćemo i subotu kada je kranji rok da sazmamo hoće li ili neće biti vanrenih izbora. U svakom slučaju ako se odluči za izbore onda bi to dobro bilo.

slavko

pre 10 godina

@Hrvoje Sutra dobijas stranacki bonus za inovativnost u pohvalama. Ako podjelis algoritam svojoj botovskoj braci, ko zna, mozda padne i neko odlikovanje.;-) Cuj, visokoobrazovani...hahaha

onako usput

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se odrze izbori, i da se konacno stane na put malim strankama, koje nekim cudom dotaknu cenzus a onda u vladu ulaze kao kljucni igraci i ucenama odrzavaju njeno funkcionisanje. Samostalni najbolje...
(indira54, 24. januar 2014 07:07)

jesi li ti zaboravio da SNS je u koaliciji sa, vulinom, veljom, palmom, risticevicem....

sejver

pre 10 godina

@(corona, 24. januar 2014 10:19)
Toplo- hladno? Mislis: moze - ne moze? Mi znamo samo za : "mora"i veruj mi nece se stati dok se ne spasi sve sto se spasti da!

ZAKON ODRZIVOSTI

pre 10 godina

Svakoj je ozbiljnoj stranci pa i SNS-u sa postoječim rejtingom, prioritet da sačuva trajno, dugoročno poverenje građana. Pre odluke o izlasku na izbore i početom toku razgovora o prudruživanju EU ono što je krucijalno je da se kao polazna tačka uzima realan plan postojanog održivog razvoja zemlje, pri čemu mislim na ekonomiju i vidljive rezultate za svakog građanina. Poverenje se teško stiče a još lakše gubi. Shodno postojećoj konstelaciji snaga , ako je SNS spremna da odgovori izazovima budućnosti i iznese nužne reforme, dosledno , na realnim osnovomama, apsolutno sam za izbore. Mislim da da je Vučić shodno dosadašnoj uloženoj energiji , kao lider najveće stranke svestan velike odgovornosti i da će primerom da pokaže da hrabro ide u nove izazvove a nikako ne beži od istih. Sa ovog aspekta gledanja mislim da su izbori realnost.

AlmaD

pre 10 godina

Neko koči reforme i borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala... ovih dana smo mogli da čitamo o tome kako pripadnici nekih stranaka koji su u Vladi podržavaju kriminalce. E zato su izbori potrebni, da se jednom zauvek ovi izbace iz vlasti. Doduše, za to što su tu, možemo "zahvaliti" Tadiću jer ih je on povampirio.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Radujem se skorim izborima,ne mogu vise da slusam oVE kukumavke raznih stranaka,niti da gledam ova slihtanja i nudjenja,kao na vasaru.Neka narod kaze kome veruje i koliko mu veruje.Videcemo mi ko ce to da izgubi tlo pod nogama na politckoj sceni,podrska naprednjacima u iskrenoj borbi!

Daca

pre 10 godina

Izbori možda jesu trošak o čemu se takođe mora voditi računa, međutim ako će dovesti do toga da se radi efikasnije i odgovornije, bez trošenja energije na međusobna prepiranja i optužbe, onda su jedino rešenje da se zaustavi tiranija malih i nebitnih stranaka.

i.j.kv

pre 10 godina

Ko li nauci ove nase politicare da se ovako poredjaju na konferenciji za stampu,pa jedan prica a svi ostali klimaju glavom,valjda odobravaju sta ovaj prrica.To je nova moda kao kad PPV skupi rucice i naprci usnice....xexe bice izbora Srbi naostrite olovke i cekajte da vas usmere koja je kurija za SNS...ja cu vam reci,ona iza vrata...xaxa

srdjan

pre 10 godina

Partizan 400 komentara, ova vest 70 za otprilike isto vreme. Digao narod ruke od pracenja politike, valjda svi shvatili da su oni svi ista sorta.

Žaki

pre 10 godina

Raja ko raja; jednog dana viču "živeo, nema boljeg" ...a samo malo kasnije "raspni ga, raspni"!? Od kako se pojavio na političkoj sceni Srbije ja sam Vučiću, i kao anonimus, bio veliki oponent - ali mislim da sam i takav ipak korektniji u odnosu prema njemu i SNS-u nego oni koji su najpre urlali da je on majka Tereza a danas im je za nešto kriv?? Za šta? Za težak život?
Mi u stvari nemamo problem sa ličnosti na vlasti - mi imamo problem sa obolelim delovima države! Zamislimo da sada nema nikoga na vlasti?! Da postavimo nekoga za koga lično smatramo da je med i mleko ...ipak on će morati da rešava kancerogene elemente društva i metastaze koje su ovi raširili! A to bez anestezije veoma boli!
Nama je država urušena; kriminala posvuda ...korupcija je način mišljenja! Spoljni dugovi su ogromni, kreditni rejting ispod svake kritike ...državne menice ne vrede pišljiva boba na tržištu i niko nam zbog toga više ne daje kredite ..a ako i daju onda su kamate već iznad 10% a malo stručniji ljudi shvataju iz toga da je država na rubu propasti, bankrotstva (iščeznuća kao državnog subjekta) i svakog drugog zla koje uz to ide. Ko god da dođe na vlast, dragi moji, mora da zaseca nožem! Nema više ništa lekovima, melemima ili razblaženim uljima! Samo hirurški skalpel rešava probleme u ovakovom društvu sviđalo se to nama ili ne! Evo vam izbora ..izglasajte koga god hoćete; za samo par meseci opet ćemo roptati jer zbog velikih bolova nije problem zubar ...već šupalj i smrdljiv zub!

eva

pre 10 godina

Besmisleno je da recimo SPS ima mesto premijera, koji ionako nije svoju funkciju obavljao na zadovoljavajući način..a tu jedino izbori mogu pomoći

micko

pre 10 godina

Sva politika se svodi na ovo: onaj koji ima snagu, ili koji može da je ima, može činiti šta želi.samo vam je fotelja u glavama!

Dellboy

pre 10 godina

Aman vise covece,svi znamo da ti zvale cure na pomisao o izborima,al te prpa,jer za jad od vase vladavine necete imati koga da okrivite.Jedini tracak svetla je moguc nestanak SPSa iz vlasti,mada,ako vas zutaci ne oduvaju,vi cete opet sa SPSom da pravite dil.Opasnost se javlja u preletacima,koji ce zaklon kod vas da nadju,a ti ce vas i unistiti.Ne volim vas uopste,ali dajem dobronameran savet:Ukinite prijem clanova iz bilo koje druge partije,ako su bili na bilo kakvoj funkciji u poslednjih 10 godina,makar i na nivou mesne zajednice.SPS se jedino tako moze dotuci,naravno uz hapsenje vrhuske i njihovo javno procesuiranje.

Helena

pre 10 godina

Mnogo je razloga zbog kojih želimo izbore, između ostalog da vlast bude u rukama ljudi koji su spremni da rade nešto konkretno za ovu zemlju a ne da koriste svoje položaje za ličnu korist

intuicija

pre 10 godina

Hm...ne znam da li cemo traziti Klicka novog, ali nesto mi mirise na ukrajinski scenario i ovde. Mozda ne odmah ali uskoro,u nekom novom filmu,kao sto rece jedan bivsi predsednik,ali ovog puta mislim da ce biti bez i onih prethodnih i ovih sadasnjih taj novi film, nadam se boljisa totalno novim glumcima i reziserima. Mnogo su ista lica 20-25 godina na sceni,njihovi jos gori podmladci,previse je ulizavanja,lazi,dodvoravanja,
promene misljenja svaki dan,spletkarenja kao na dvoru,a posledica nije vise namucen gladan narod,nego jos gore narod ubijen moralom,kloniran,nekulturan,bahat,besan,nezreo.Ili cemo propasti kolektivno.

Zoki

pre 10 godina

Ukoliko se sada raspišu izbori biće to pun pogodak. Neće se potrošiti mnogo vremena na predizbornu kampanju, a posledica će biti brže sprovođenje započetih reformi koje su neophodne za ulazak u EU

Nikola

pre 10 godina

E jedva čekam te izbore! Mislio sam da opet bojkotujem, ali ovo je katastrofa, veća od prethodne Vlade! Orbović i ostali moraju biti smenjeni da bi ovo društvo izašlo iz tunela, kome se sa takvim facama ne nazire kraj!
Možda će neka opoziciona stranka imati više sluha za ministra Radulovića i reforme koje hoće da sprovede, jer da svi ostali ministri odrade odlično svoj posao, džabe će biti, ako Radulović ne sprovede svoj do kraja!

Gradjanin

pre 10 godina

potrebno je, ostaci starog načina rada i razmišljanja u ovakvoj situaciji stvara hapos u narodu, prosto više neznaš ko se trudi da poboljša život a ko koči

Milan

pre 10 godina

Strašno je što se izbori raspisuju nakon tek godinu dana od predhodnih...
Jasno je da oni nisu u interesu naroda već pojedinaca koji su radili ni na čemu drugom do podizanju sopstvenog rejtinga, umesto na pokretanju države sa nulte tačke.
Dokle više traćenje naših para?!

Aleksandar Jovanović

pre 10 godina

Sve je to super, neka dodju i ti izbori više, neka narod izadje i glasa, formira se jedna stabilna vlada, koja bi korigovala loše stane sistema i uspostavila za naše uslove nepojmiv termin "političku stabilnost", o kojoj toliko govore šefovi Evropske Unije. Da i mi malo budemo stabilni. Dosta je oglašavanja ovolikog broja političkih funkcionera i njihovog nagađanja o tome hoće li biti izbora ili ne, i tolike priče i polemike u vezi sa istim, mislim da je totalno zamorilo iliti smorilo svu našu javnost.

LOST BOYS

pre 10 godina

Biće sigurno troškova oko izbora, ali sa razlogom ,jer su izbori potrebni. Očekujemo dobre rezultate
(Ivana13, 24. januar 2014 07:43)

Ja očekujem da građani ove napaćene zemlje žive makar malo bolje i
da ih bar neko vreme poštede loših vesti, krađe, strepnje za posao...

Da li će to obezbediti izborni uspeh, apsolutna vlast tvoje ili neke
druge stranke?

Čisto sumnjam.

A to da su izbori potrebni - jesu- i to svakih šest meseci- ali za one koji
žive na grbači ovog napaćenog naroda, koji koriste ovu bedu i smeju nam se u oči, koji mlate praznu slamu i koji misle
da su nedodirljivi. Najbolje ih je opisala u svom govoru ona profesorka
u svom govoru prilikom prijema novih učitelja. Naći ćeš već.

DukiNS

pre 10 godina

Nerada, javašluka, mešanja države u civilni sektor, dirigovane privrede, koncepti socijalne jednakosti i svih drugih društvenih devijacija bilo je i biće sve dok na vlasti imate oni stranke čiji programi direktno ili indirektno podstiču navedene pojave. Zbog toga izbori su neophodni u ovom trenutku.

indira54

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se odrze izbori, i da se konacno stane na put malim strankama, koje nekim cudom dotaknu cenzus a onda u vladu ulaze kao kljucni igraci i ucenama odrzavaju njeno funkcionisanje. Samostalni najbolje...

rada

pre 10 godina

Proci ce cetiri godine ove vlade u izborima, Arapskim parama , kojih nigde nema i zamagljivanju stvarnosti. U proslosti smo pravili mnogo pogresnih izbora, Ante Markovic, Djindjic, itd. Za ovako malu zemlju i previse. Niko nam nije kriv.

Lebran

pre 10 godina

Koliko malo svesti i razuma u narodu. Navikli na konstatno ispiranje mozga, turbo folk oratorstvo,lazi i obmane.
Kriza morala na vrhuncu i kulminacija svega gore pobrojanog sa ustolicenjem bulumente sa slike.
Jes' kako da ne?- miliarde evra direktnih investicija se slilo i sliva se od kad su na vlasti,7643764376437643764 svetskih giganata je zainteresovano za ulaganje u Srbiji i evo samo sto nisu, resena je misterija dzakova sa glasovima i kako je Tadic pokrao izbore i Kosovo je Srbija! Nova radna mesta se otvaraju, mladi prosto ne znaju da postoji inostranstvo, jer Kosovo je Srbija, a deca su nikad sigurnija, korupcije nema, Toma zavrsio faks, teku med i meleko ( 0,05 mikrograma alfotoksina po kilogramu). Jesam li rekao bese Kosovo je Srbija?!

PPV da donosi odluku o parlamentarnim izborima? Od kad to? Ne vredja li ikom to inteligenciju? Ima li svesti u nas Srba ili je i ona fabrikovana? Uzas!

p.s. Molim administraciju da mi se objavi komentar, posto x-puta nije do sad.

danicca

pre 10 godina

...Tužno je da od onoliko partija nemamo za koga da glasamo.
(Cloud Atlas, 23. januar 2014 22:27)

Vi mozete u jednini da govorite, a ja jedva cekam da budu izbori i da opet i ponovo glasam za SNS,jer to zasluzuje, zahvaljujuci g, Vucicu koji je najvise zasluzan za sve dobro sto se trenutno desava u Srbiji. A iznad svega zelim da se formira nova Vlada , bez uljeza SPS, u kojoj ce naprednjaci donositi odluke, sami,jedinstveni, ali i jedini preuzeti veliku odgovornost i krivicu ako dobro ne pobedi zlo, ako postenje ne pobedi lopovluk, ako pravda ne pobedi nepravdu itd, itd...

Racionalni posmatrač

pre 10 godina

Pa već pola godine se pitam šta čekaju. Koja bi normalna partija sa tolikom podrškom odolela izborima? DS? SPS? DSS? Dinkić? Čeda? Zašto bi ekipa iz SNS bila iracionalna po tom pitanju? Uostalom bili su dugo u opoziciji i za razliku od mnogih stranaka naučili da podrška dolazi i prolazi i da narod neće čekati deset godina ni jednu stranku da pokaže šta zna, već u najboljem slučaju 4-5 godina.

To je bilo za očekivati - čekao se samo datum i početak pregovora sa EU.

Eros

pre 10 godina

Izborima bi se mnogo toga pokazalo, do sad su pojedine stranke dobijale glasove na obećanja koje nisu ispunile šta više samo svoje interese gledaju i vreme je da tome dođe kraj.

Очагарац

pre 10 godina

Убеђен сам да ће напредњаци померити републичке изборе за мај.Прво да се обрачунају са Ђиласем и његовим ДС у марту у БГ,а после у мају и са социјалистима.Сценарио највероватнији.

Neimar

pre 10 godina

Izbori su zaista neophodni iz razloga što se odnos snaga na političkoj sceni drastično promenio. Dosta je vladavine SPS i Dačića, Ružića, Bajatovića, Slavice Đukić Dejanović, dosta je njihovih praznih priča i obećanja, a svi resori koje oni vode rade sve lošije. Dosta je više Dačićevog sedenja na dve stolice - premijer i ministar policije.
Da bi se brže sprovodile reforme, ekonomski oporavak zemlje, stvarala pravna država, brže sprovodila borba protiv kriminala i korupcije, očistile ulice od narko dilera, pohapsili tajkuni i kriminalci, neophodno je da buduća Vlada ima na svom čelu premijera kome narod najviše veruje, čoveka koji ima kapacitet da sve što predloži narod podrži i prihvati, čovek koji je sva svoja data obećanja ispunio - Aleksandra Vučića. Članstvo u EU biće mnogo brže kada ga ne budu kočili svojim činjenjem i nečinjenjem, sadašnji članovi vlade iz redova SPS-a.
To su samo neki od razloga za IZBORE.

Hrabal

pre 10 godina

Raspisivanje prevremnih izbora bi bila dobra odluka koja bi ubrzala i olakšala započete reforme u Srbiji, dosta je bilo mrcvarenja sa socijalistima...

21. Degree of Sagittarius

pre 10 godina

Samo se navija za neku propast. Kome se smrklo , smrklo mu se, i nece mu skoro svanuti. Ne okrece se kolo srece BAS toliko brzo.

Jozefina

pre 10 godina

Gospodo draga,ja mislim da vi ipak raspisete izbore,nema nam druge,stalno ce se pojedinci hvatati za neke prazne i promasene price,vuci ce nas nazad,a nama je cilj pokretanje Srbije i borba da idemo napred,hocu da zivim bolje i nadam se tome.Idemo na izbore...

Red Bul

pre 10 godina

Opste poznato je da su prevremeni izbori veliki trosak za svaku drzavu, i puno mocniju od nase, ali ukoliko postoje neslaganja u vladajucoj koaliciji oko bitnih pitanja, i ukoliko su male stranke pocele da ucenjuju velike onda izbore treba raspisati kako bi stranka koja ima najvece poverenje u narodu sama formirala vladu, jer nijedni izbori nisu skupi alo nakon njih drzava krene napred.

Her Flik

pre 10 godina

Odavno sam ja pricao nemojte Vucicu vladu sa Dacicem. Sada vas podrzava najveci broj ljudi i veruje vam, zato u ime svih onih koji vam veruju raspisite izbore, i ne mucite vise ni sebe ni ostale.

mili

pre 10 godina

Nema od izbora NISTA Vucig gura u vatru Dacica i sta ce mu izbori ,a ovom odgovara da je na vlasti pa makar ga Vucic i ***** u sred mozga.

dajana

pre 10 godina

Vucic nas je pazljivo okretao na raznju, a sad je vreme da nas nagradi sa izborima, pa da vidimo kako se koja stranka kotira, ko ima poverenje gradjana, a ko ne.Zasluzili smo!

Ivan

pre 10 godina

Razloge za vanredne parlamentarne izbore nije potrebno izmisljati, oni su svuda oko nas, samo je potrebno da Vucic presece i raspise ih.

Helena

pre 10 godina

Najlaksi put je da - izadje dovoljan broj ljudi na gradske izbore u Beogradu, pravilno zaokruzi listice, SNS/SPS/PUPS ce pasti i, eto parlamentarnih izbora ubrzo bez obzira sta P(rvi)P(ridrzivac)P(otpaljivaca)V(atre) odlucio...
(MaksaBwe, 23. januar 2014 22:19)

Mozes da sanjas, to ti niko ne brani... Ali je realnost da toga nece biti, jer je vase vreme proslo... Sada Vi kritikujete da sve Vucic odlucuje, VI kod kojih je Djiki sve odlucivao??? Sta znaci pravilno da zaokruze listice? Neminovnost je da je SNS najjaca stranka, tako ce biti i u Beogradu (tako je i u Srbiji) - to je vec opste poznato... A dace Bog da bude i parlamentarnih... Pa eto prilike da se pokazete, pogotovo sto trazite izbore a molite Boga da ih ne bude...

Sara81

pre 10 godina

Niko ne misli koliko izbori kostaju. Al kad svi pritiskaju sa svih strana, misleci da ce tako dobiti veci deo kolaca. Predpostavljam da je jedini nacin da im se udovolji i da se smire, makar ce videti da nisu nista novo dobili.

BorisJF

pre 10 godina

Premijer se na sve načine bori za svoje mesto a ne za boljitak građana, vreme je da to mesto zauzme čovek kome Srbija najviše veruje.

Srbin100%

pre 10 godina

Po vidjenom rekao bih da su nam izbori vise nego potrebni jer je potrebno potpuno neutralisati socijaliste koji ocigledno vlast shvataju jedino kao mogucnost za prosirenje ili ispunjavanje svojih licnih interesa a ne kao nacin da pomognu gradjanima Srbije

Marko

pre 10 godina

Vreme je da se i ova neizvesnost razreši i znamo da li idemo na parlamentarne izbore ili ne. Većina je za, i svi smo nekako za to da ih bude i da se zna ko odgovara za sve ono što nam sledi u narednom periodu. Naprednjaci bi osvojili više vlasti ali bi imali i veću odgovornost.

garavi

pre 10 godina

mozda neko i sumnja ali pravo da vam kazem ja bih voleo da sami napravite vladu ! zasto ? zato sto ne bi izdrzali ni 78 dana a da se ne raspadnete ! to bi zaista bio kraj vas , nas a i srbije ! mislim da nam se crno pise i crni oblaci se navlace nad srbijom ! zivi bili pa videli , ne bih voleo to ali ljudi nisu svesni jos uvek . jos uvek su krivi ds i sps za sve !

MAKSIM

pre 10 godina

Do pre samo par dana izbori, i pored velike podrške za njihovo raspisivanje od strane najviših funkcionera SNS, nisu bili ni blizu izgledni, jer u vladi nije bilo nikakvih spolja vidljivih trzavica ili strateških razmoilaženja. I onda, bum,hapšenje Đurića zbog zloupotreba u privatizaciji veterinarskog zavoda Zemun, i već sada čuven izjava njegovog prijatelja Ružiim ća, čiji sat od tričavih 10000 evra smo tek počeli da zaboravljamo, staje u odbranu svog prijatelja, za koga kaže da je nevin. Bravo, lepo je imati takvog prijatelja, ali da li čovek koji treba da Srbiju vodi kroz proces pristupanja EU, ima pravo da glumi, sudiju, i presuđuje i pre samog početka procesa? Dačić naravno ćuti, i ne ograđuju se do gospodina Ružića, koga se još i sećamo po epizodi: "supruga iz galenike". I naravno sećanja naviru, te se sada već prisećamo i slučaja "Galenika", za koji se takođe zna da je odgovoran "SPS". U to se priključuje i "curkanje informacija iz MUP-a", o pripremanim akcijama na suzbijanje narko mafije, i već je tu druga situacija, i jasno je da ova vlada odbrojava poslednje dane. Čini se da je sada i Vučić, blizu odluke da izbori ipak dobiju prioritet, jer je više nego jasno da kadrovi SPS-a nemogu da vode Srbiju ka EU, jer tamo očekuju umiveno i čisto lice Srbije, koje predstavljaju ljudi koji interes naroda i države uvek stavljaju u prvi plan, a ne neke likove uprljane učešćima u raznim aferama u prethodnoj i sadašnjoj vladi.

Aloha

pre 10 godina

E, ajde vise i ti izbori pa da nam se odmore duse. Jedva cekam da vidim sta ce onda da smisle kao novi hobi, ovi dokoni opozicioni politicari.

Mirko Simic

pre 10 godina

Po meni bi trebala da se donesa odluka da se raspisu parlamentarni izbori i posle toga da zemlja jos brze radi na reformama, borbi protiv korupcije i kriminala, dovodjenju stranih investicija, zaposljavanju. I naravno napredovanju ka EU.

L A V

pre 10 godina

SNS ima najvecu podzsku gradjana i to sa razlogom, necu razumeti Vucica ako ne raspise izbore jer broj poslanika koji SNS ima u parlamentu nije srazmeran podrsci u narodu!

BOBANA - RU

pre 10 godina

Razloga za vanredne parlamentarne izbore ima mnogo i dosta nije ih potrebno izmisljati, oni su svuda oko nas. Gradjani ih zele da se oni dese noseni zeljom da do promena dodje. Ali ne treba da nas vodi euforija treba da nas vodi razum. Iz tih razloga smatram da je Aleksandar Vucic tako i dugo cekao sa konacnom odlukom, jer objektivno receno ni njemu nije bilo lako da odluku donese. Bez obzira kakvu odluku donese bice jedino u tom momentu prihvatljiva za bolje sutra svih gradjana Srbije.

MaksaBwe

pre 10 godina

Mozes da sanjas, to ti niko ne brani... Ali je realnost da toga nece biti, jer je vase vreme proslo... Sada Vi kritikujete da sve Vucic odlucuje, VI kod kojih je Djiki sve odlucivao??? Sta znaci pravilno da zaokruze listice? Neminovnost je da je SNS najjaca stranka, tako ce biti i u Beogradu (tako je i u Srbiji) - to je vec opste poznato... A dace Bog da bude i parlamentarnih... Pa eto prilike da se pokazete, pogotovo sto trazite izbore a molite Boga da ih ne bude...
(Helena, 23. januar 2014 23:18)

Malo je degutantno kada se Vi, nekadasnji radikali, koji ste svi do jednog otisli u crkvu i, uz direktan prenos na tv-u, zakleli nad ikonama sa sve upaljenim svecama u rukama da ''sa puta necete skretati, da necete dati Kosovo, itd...'' Danas uz ''Dace Bog'', obracate i valjda nesto preteci porucujete... Vi ste se Boga odrekli davno...
Umalo da zaboravim - ''sta znaci pravilno zaokruziti listice''? Zaista me Vi, bivsi radikali pitate zasto je vazno pravilno zaokruziti listice? Smejao bih se da nije tuzno i pretuzno...

Pecinski covek

pre 10 godina

Opste poznato je da su prevremeni izbori veliki trosak za svaku drzavu, i puno mocniju od nase, ali ukoliko postoje neslaganja u vladajucoj koaliciji oko bitnih pitanja, i ukoliko su male stranke pocele da ucenjuju velike onda izbore treba raspisati kako bi stranka koja ima najvece poverenje u narodu sama formirala vladu, jer nijedni izbori nisu skupi alo nakon njih drzava krene napred.

Anna

pre 10 godina

Uočavam utisak iščekivanja i sazrevanja u Srpskoj naprednoj stranci, oko zauzimanja većinskog stranačkog stava i donošenja konačnog stava o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Posebno je važna činjenica koje moramo svi biti svesni, da će sa daleko većim udelom u vlasti, Srpskoj naprednoj stranci porasti i odgovornosti. Dakle, ovi izbori su raskrsnica između našeg opstanka kao naroda, ili nestanka.

anja vanja

pre 10 godina

Bilo bi dobro da se održe izbori, jer je sada znatno drugačija situacija u odnosu na prethodne izbore, ali i ako ih ne bude bitno je nastaviti sa započetim reformama i kretanjem Srbije u bolju budućnost!

DjordjeMTS

pre 10 godina

izbori samo u slucaju eliminacije sps i nikad sa ds... zutih zlotvora smo se resili jos je ostala i crvena banda!!! Svi olovke u rucice i polako...

Zola Jo

pre 10 godina

Zašto bi se gospodin Vučić plašio premijerske fotelje kao što neki komentarišu, i krivi ce ga za sve kad to i postane?. Ništa drugačiju odgovornost ne bi preuzeo,i isto bi radio kao što i sada radi,bar pretpostavljam. Pitanje je samo hoće li hodati ka Evropi (s) Ivicom?

OBAD

pre 10 godina

Kako su svi uvideli da se Vucic i SNS nije borio za vlast samo radi vlasti, vec kako bi ucinio sve, koliko je to moguce nakon visegodisnjeg sistematskog unistavanja drzave, da Srbiju digne na noge i predstavi je regionu i celom svetu kao zemlju koja je spremna za Evropski uniju, mislim da Vucic zasluzuje premijersko mesto i zato treba raspisati izbore.

Milica Rakic

pre 10 godina

Ipak bi bilo dobro da dodje do izbora, posle njih bi se situacija razbistrila i moglo bi se nastaviti sa sprovodjenjem reformi. Prema istrazivanju Stratedzik marketinga demokratama je opao rejting i jedva da imaju malo preko 10%, dok su naprednjaci zasluzeno stekli mnogo vece poverenje gradjana i imaju oko 45%.

senjorita

pre 10 godina

U sustini svi normalni ljudi vide da se u vladi jedino Vucic trudi, i da jedino on ispunjava obecanja.Zato Vucicu, skloni sve koji smetaju u vladi i koji koce rad njen.Narod je uz rebe u potpunosti.

kataklixma

pre 10 godina

SNS nema razloga da se plasi izbora jer je najjaca stranka u Srbiji i sav narod im veruje, jer su dokazali da moze bolje da se radi i kvalitetnije. SNS smeta samo onima koji bi hteli na neposten nacin i brzo da se obogate. Ostali imaju poverenja u tu stranku i jedino oni imaju toliko rezultata za tako kratko vreme ako hocemo posteno.

DimitrijeO

pre 10 godina

izbori da.Malo me nervira mnogo se prica o njima treba zavrsiti se tom prico raspisati ih pa da vucic povede drzavu putem reformi sa partnerom koji nebi kocio.

Vojkan

pre 10 godina

Svaka filozofija relativno brzo se uruši i propadne kada njome ovladaju široke narodne mase. Važi isto i za stranačke političke programe. Još najpre se uruše na poltičkoj sceni one partije koje nastanu na poplavnim talasima narodnog nezadovoljstva. Za razliku od mnogih u SNS, Vučić to zna i ima na umu. Izgladneli narod nije moguće i nije lako preko noći “nahraniti i biti milostiv” prema svima podjednako. Najvećoj vladajućoj SNS ipak predlažem vanredne izbore.

Dijana

pre 10 godina

Vagajući razloge za ili protiv vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić, na kome je i najveća odgovornost za ovu odluku, ima na umu činjenicu da je predstojeća godina, godina bremenita najvitalnijim državnim pitanjima, pitanjima opstanka srpskog naroda. Opreza nikad naodmet. Mudrost koju Vučić pokazuje posebno mi uliva poverenje i spokoj.

Vanjuška

pre 10 godina

Podrška koju SNS uživa najpre treba da na kratko razgali, a onda i da zabrine rukovodstvo SNS. Zabrinutost rukovodstva je neizbežna iz razloga nesklada narodne preke potrebe, pa i opravdanog očekivanja, i sa druge strane objektivnih državnih mogućnosti. Mobilizaciju narodne volje je moguće zadržati na duži rok jedino predanim i poštenim radom i čuvanjem svega narodnog i državnog, što od Vučića i očekujem.

dakicom

pre 10 godina

Ako odemo na izbore to neće biti gubljenje vremena, Vlada najviše gubi sa SPS a ovako izbori su prilika da ih se Vučić reši...

Seve

pre 10 godina

Dacic treba da razmisli dobro, da li su mu vazniji kadrovi koji su lenji da rade, i samo sede, ili vlada . Vidim da je toliko privrzen kadrovima da ce izgleda stvarno izbora biti.

kaktus

pre 10 godina

Izbori su jedino realno resenje trenutno, jer se vidi da osyali u vladi nece da menjaju lose ljude i neradnike, na to je spreman samo Vucic a to nije dovoljno, ne moze smao on da se lomi i radi za ovu zmelju a drugi da sede i pri tom imaju plate tolike. Vucicu raspisi izbore, Svi ti verujemo.

Aries

pre 10 godina

Pa neka bude ako biti mora, al ne treba ocekivati da ce se time trenutna misija u borbi protiv kriminala osujetiti, i da ce se zaustaviti reforme.

Sale nbgd

pre 10 godina

Na mnogim izbornim mestima u poslednje vreme, SNS dobija masovno podrsku, dok drugi ne mogu time da se pohvale. To govori koliko je zadovoljstvo gradjana vladom, ili bolje receno kojim delom vladom su zadovoljni.
Da li su izbori najbolje resenje, ne znam, ali prostora za promene ima. Verujem da ce se doneti dobro resenje za sve gradjane Srbije.

Miki

pre 10 godina

Lično sam za izbore i smatram da treba premijer da bude Aleksandar Vučić, zato što je čovek ubedljivo najviše pokazao do sada i trudi se da sredi situaciju i pomogne gde god je to moguće i gde god ima nadležnost.

žika

pre 10 godina

Ništa ne može da koči reforme kao neodgovorni i neozbiljni političari, a ako Vučić smatra da takvih u Vladi ima onda treba da se ide na izbore.

Slobodan PO

pre 10 godina

Ako dodje do izbora to znači da će svi oni koji nisu radili mogu da ocekuju manje glasova i pitanje da li će preći cenzus.

NikolaSD

pre 10 godina

Ova vlada je uradila za veoma kratak rok dosta stvari, ali sada je pitanje ko je tu najviše zaslužan. Smatram da je narod to provalio i da želi izbore iz razloga da Vučić bude premijer i da se SPS izbaci iz vlasti da bi se ubrzale promene u državi.

Surovo

pre 10 godina

Mnogo toga se promenilo od izbora i rekonstrukcije Vlade do danas. Sada, nikakva nova rekonstrukcija ne bi mogla da bude odraz približnog stanja u biračkom telu, niti se to može “peglati” u ovim okolnostima. Jednostavno izbori su na pragu. Najjačoj stranci - Vlada, premijer… Dakle, SNS-u najviše vlasti, a srazmerno tome i najviše odgovornosti. Tako je to normalno, takva su i pravila.

Aleksa

pre 10 godina

Mislim da ovde nije vazno ko ce da pobedi vec da se stvari dovedu u red i da se one koje nisu najbolje funkcionisale poprve jer u ovom trenutku je najvaznije da sve funkcionise kako treba da bi se Srbija izvela na pravi put.

akademac

pre 10 godina

Pred Srbijom je veoma vazan i tezak put koji mora da predje da bi se ekonomski oporavila.Predstije nam reforme koje treba da se izvrse,i naravno poceli su nam nam pregovori sa EU,i iz tih razloga Srbiji je neophodna jaca i cvrsca vlada koja ce raditi bez trzavica.

Saksofonista

pre 10 godina

Kada bi se svi vi ugledali na Vucica koji ima jasan cilj smeniti sve koji ne rade, procvetala bi vlada i posla bi jednim kvalitetnim tokom, u bolju buducnost, ovako jedni rade drugi ne , to nije put buducnosti.I zato sam za izbore da se vec jednom vlada procisti.

BREEEEee

pre 10 godina

Prvi put se zna pobednik unapred,prvi put da se zna konacan ishod izbora jer je narod konacno poceo da razmislja kao jedno...poceo je da veruje u prave ljude...

sarance

pre 10 godina

Ako hocete da drzava krene napokon napred i da se radi bez ometanja i cuvanja pojedinih ljudi i oprianja hapsenju, oda raspisujte vanredne izbore.

lena

pre 10 godina

Danima se vec pise na temu izbora,i sve ukazuje na to da ce ih i biti.Mada kao sto je bilo i sa smenom Djilasa tako je i sad moguce da na kraju izbora ne bude.Sreca pa se agonija uskoro zavrsava...ili tek pocinje?

Tetyana

pre 10 godina

Slazem se sa tim da bi SNS posle eventualnih parlamentarnih izbora na kojima bi dobio vecu podrsku gradjana imao veci kapacitet , vecu nezavisnost i snagu odlucivanja. To je po meni vaznije od rejtinga stranke jer bi se tako olaksale i ubrzale reforme. Mozete imati apsolutnu vlast i ogroman rejting i ne uraditi nista s tim. Vazno je iskoristiti taj kapacitet i tu snagu za napredak i dobrobit drustva i drzave. Ako ce taj kapacitet ubrzati reforme i nadoknaditi vreme izgubljeno za odrzavanje izbora onda sam za.

Марија Грујичић

pre 10 godina

Оно што је важно јесте да је у протеклом периоду Србија стекла могућност развоја, напретка и ставрања светлије, безбрижније, спокојније будућности, а то се не може променити ни занемарити одлуком о изборима, ма какава она била.. . Уколико дође до избора, народ ће указати своје поверење онима за које сматрају да могу да их доведу до те будућности, а то је једино што је меродавно.

Milić

pre 10 godina

Evidentno je da je Vlada dobro funkcionisala do sada, ali ne treba se time zadovoljiti, jer svako uvek teži ka još nečemu boljem!! Smatram da bi izbori i pobeda SNS-a automatski značila još bolje, brže i energičnije reforme za boljitak svih nas, jer prolazile su godine i godine, a Srbija je tupkala u mestu i više nemamo vremena za čekanje i razmišljanje!!

Avaks

pre 10 godina

Gospodine Vučiću nemojte da trpite javašluk i neradnike, ako takvih ima u Vladi bez dvoumljenja na vanredne parlamentarne izbore. Srbija nema više vremena da čeka i trpi prenemaganje i lenjost.

Darko Dare

pre 10 godina

Sns ne sme da dozvoli da ga u sprovođenju promena koči mala stranka,mora da zauzme apsolutno dominantnu poziciju u vlasti koju i zaslužuje ogromnom podrškom u narodu.

Velehabija

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli da je ocisti od kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji.A Dacic je navikao da sedi najudobnije mu je u fotelji.E zato trebaju da budu izbori i da pobedi onaj koji najvise radi i koji se najvise trudi, a zna se ko je to.

1981

pre 10 godina

Bilo da odluče hoće li ili ne biti vanrednih parlamentarnih izbora, verujem da će to biti najbolja odluka za dobrobit i građana i Srbije. A što se tiče izbora predsednika stranke skromnog sam mišljenja da ono što je dobro ne treba menjati. Gotovo maksimalnu podršku-svih opštinskih odbora ima Vučić. Divim se njegovoj informisanosti i ažurnosti. On želi da bude aktivan u svim sferama i to i postiže jer je dobro organizovan i ima dobre saradnike oko sebe. Oni koji to nisu verujem da neće posle sutrašnje skupštine ostati na svojim mestima. Samo najbolji idu napred i postižu zavidne rezultate.

Fiona

pre 10 godina

S obzirom da bi kampanja trajala najkrace moguce, izbori bi bili izvesno dobar izbor,kako bi se sve nesuglasice neistomisljenika i eventualni problemi resili i kako bismo sto pre napredovali i kada je rec o zakonima, primeni istih, i konacnim i konkretnim odgovorima vezanim za EU.

bankar

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce izbori biti raspisani , jer mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

Miroslav

pre 10 godina

Ovo je sada jedan od najvecih projekata posle epohalnog projekta Velike Srbije. To kako su oni uspeli da uvecaju teritoriju i ojacaju srpstvo je nezapamcen uspeh u srpskoj istoriji, ove ekonomske reforme ce biti jedan od sledecih epohalnih uspeha post moderne u srpskoj istoriji.

Hrvoje - Zagreb

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Zagreba.

Najveca je najveca

pre 10 godina

Vucic zasluzuje sam da vodi drzavu kako zna i ume bez SPS-a da mu otezava put jer itekako imaju putera na glavi. Covek je zasluzan za dolazak Lidl-a, Mercedes-a, za projekat Beograd na vodi, Air Serbi-ju, detajkunizaciju Srbije i pocetak pregovora sa EU.
I neka mi neko sada kaze da nema osnova za izbore nakon price sa curenjem informacija iz MUP-a i Ruzicevom podrskom tajkunu.

danicca

pre 10 godina

...Tužno je da od onoliko partija nemamo za koga da glasamo.
(Cloud Atlas, 23. januar 2014 22:27)

Vi mozete u jednini da govorite, a ja jedva cekam da budu izbori i da opet i ponovo glasam za SNS,jer to zasluzuje, zahvaljujuci g, Vucicu koji je najvise zasluzan za sve dobro sto se trenutno desava u Srbiji. A iznad svega zelim da se formira nova Vlada , bez uljeza SPS, u kojoj ce naprednjaci donositi odluke, sami,jedinstveni, ali i jedini preuzeti veliku odgovornost i krivicu ako dobro ne pobedi zlo, ako postenje ne pobedi lopovluk, ako pravda ne pobedi nepravdu itd, itd...

Cloud Atlas

pre 10 godina

Još jednom u dugom nizu ćemo glasati - protiv.

Nikada ZA, uvek PROTIV.

Realno, glasao bih ZA samo za Sašu Radulovića.

A ovako, iako nikada nisam glasao za DS, iako ne mogu da gledam očima Djilasa, dok je LDP mala duša koja bi se sutra za mrvice ispod stola prodala PPV-u, dok je Nova stranka još zelena... ostaje samo DS.

Tužno je da od onoliko partija nemamo za koga da glasamo.

Jovan

pre 10 godina

Izbore želi većina u SNS. Ništa neobično, obzirom da imaju rekordni rejting. Ipak, Vučić prvenstveno razmišlja o interesima države, i ako izbori neće remetiti ugovorene i započete poslove, nema razloga da izbora ne bude.

Maxim

pre 10 godina

Ubi me ovo iščekivanje.
Ne jedem, ne spavam... Ma živ nisam!
Il' je to, možda, zato što sam nezaposlen i imam gomilu neplaćenih računa. Sve stečeno u poslednjih 11 meseci.

IBJ

pre 10 godina

Evo šta o svemu misli Čika Jova Zmaj, pa ko želi da sluša, nek' čuje:

U kraljevstvu Jutututu
Kralj trinajsti Balakaha
Obećao svom narodu
Da će dati juhahaha.

Samo neka budu verni,
Nek vojuju o svom kruhu,
Neka ćute i nek žmure,
Nek plaćaju juhuhuhu.

Poslušni su Jututunci,
Plaćali su juhuhuhu,
Ćutali su, žmurili su,
Vojevali o svom kruhu.

A prolećem svakog goda
Popne s' na breg Balakaha,
Pa poviče gromoglasno:
Dobićete juhahaha!

U kralja su jake prsi,
Grlat li je Balakaha,
Kad poviče, brda s' ore -
Juhahaha, haha, haha!

Svi se grotom smejat stanu,
Sve se trese brat do brata,
A od smeha, teška smeha,
Za trbuh se i kralj hvata.

A šta im je tako smešno?
Il' je smešan Balakaha?
Il' su smešni Jututunci?
Il' je smešno "juhahaha"?

Sve troje je dosta smešno,
Ponajviše Balakaha,
Kad ozbiljno, milostivo,
Progovori: Juhahaha!

Srećni su ti Jututunci,
Srećan li je Balakaha,
Kad ih tako razveseli
Prazna rečca: Juhahaha!

Krle

pre 10 godina

Ja ne znam sta ce Vucicu izbori i onako ne sme niko nista da radi bez ,, velikog vode".SRBIJA=SEVERNA KOREJA. Covek za policiju, privredu, energetiku, medije,pravosude ja neznam zasto placamo ove druge ministre i silne savetnike kad ,, veliki vođa " sve resava. BEDAK DIKTATURA.

Riki6

pre 10 godina

I ja glasam za izbore. Nije vise pitanje hoce li Dacic izaci iz Vlade ili ne, ako se ja pitam on mora da leti zajedno sa svojim kadrovima koji su okoreli u kriminalu i korupciji i oljackali zemlju puno vise nego DS samo su se vesto prikrivali iza zutih. Kod Vucica im to nece moci.

Alphabet

pre 10 godina

Svim srcem navijam da izbora bude. Dokle da trpimo stanje u kojem je premijer lični prijatelj Miše Banane i kojekakvih tipova sa one strane zakona?? I zašto da za sve ono što Vučić radi,pozitivne poene ubira taj formalni premijer koji pritom prstom mnije mrdnuo otkada je na toj funkciji??

FOLIRANTI

pre 10 godina

Dosadili ste i bogu i ljudima sa tim izborima. Raspisite ih vec jednom i manite se vise foliranja. Kao onaj prepametni mnogo razmislja. Obican folirant. Jedino mu je stalo do vlasti. Zbog toga je i menjao stranku, menjao politiku, ucestvovao u kradji izbornog materijala... Zato manite se foliranja i raspisujte izbore jer je odavno jasno da ce ih biti.

beli listic zauvek

pre 10 godina

Nadam se samo da u slucaju da bude izbora i da, prema svim ocekivanjima, ubedljivo pobedi SNS, ovaj sajt nece biti zatrpan komentarima tipa "dotakli smo dno - selim se iz srbije".


A sto se samih izbora tice, i ovaj put cu biti beli listic jer izmedju naprednjacke katastrofe i demokratske katastrofe ne vidim nikakvu razliku.... Ostali nisu vredni pomena a možda su i gori od ovih koje sam pomenuo.

zoka

pre 10 godina

Joooj, živ nisam da vidim šta će odlučiti Njegovo preosveštenstvo,prepodobni,dubokomisleći,strogi a pravedni,sveprisutni,bezgrešni,tolerantni,brižni,novi otac nacije-PPV. U stvari-znam! Ne bi on na izbore,ali šta će,mora jadan da preuzme breme na sebe,radi nas i našega spasenja.Pa eto-neka budu i ti izbori,kad se mora,a on će skrušeno i skromno prigrabiti sve poluge vlasti sa armijom stručnjaka iz sekte,ovaj,stranke i konačno razvaliti ovo malo parodije na državu što je ostalo.

Ivan

pre 10 godina

Moracemo da se organizujemo da ne bi bilo rasipanja glasova. B92 smatramo ozbiljnim i nadamo se da ce nam dozvoliti online "okupljanje". Kim Dzong Vucic nece dozvoliti da mu izmakne funkcija premijera, ali mi mozemo da mu srozamo autoritet jer je sebicno trazio produzetak vladavine bez ikakvog obzira na interese naroda (Miloseviceva politicka skola). Podrzavamo reforme, podrzavamo ministra Radulovica i zalazemo se sa osnivanje Reformisticke stranke u Srbiji koja bi pomogla donosenju zakona koji su u interesu vecine.

mare

pre 10 godina

I vrapcima na grani je jasno da ce biti izbora, pa zasto bi stranka koja ima najveci rejting dozvolila sebi da nema premijera iz svoje stranke, zasto da dozvoli da je likovi poput Dacica i Ruzica koce u stvarima koje su naumili da urade?

Ivan K.

pre 10 godina

Po meni izbori su potrebni iz vise razloga,Prvo, promenjen je odnos snaga izmedju politickih partija.Drugo, SPS kao manjinska stranka u vladi, treba manje i da se mesa u odluke, negos to je to sad slucaj, odnosno da ne koce preb svega borbu protiv korupcije.Trece, opozicione snage trebaju imati priliku da pokazu svoj rejting.Cetvrto, SNS bi mozda potvrdila svoj legimitet jos jednom i isli bi smo u murnije vode bar narednih nekoliko godina.

Aleksandar Jovanović

pre 10 godina

Sve je to super, neka dodju i ti izbori više, neka narod izadje i glasa, formira se jedna stabilna vlada, koja bi korigovala loše stane sistema i uspostavila za naše uslove nepojmiv termin "političku stabilnost", o kojoj toliko govore šefovi Evropske Unije. Da i mi malo budemo stabilni. Dosta je oglašavanja ovolikog broja političkih funkcionera i njihovog nagađanja o tome hoće li biti izbora ili ne, i tolike priče i polemike u vezi sa istim, mislim da je totalno zamorilo iliti smorilo svu našu javnost.

Helena

pre 10 godina

Najlaksi put je da - izadje dovoljan broj ljudi na gradske izbore u Beogradu, pravilno zaokruzi listice, SNS/SPS/PUPS ce pasti i, eto parlamentarnih izbora ubrzo bez obzira sta P(rvi)P(ridrzivac)P(otpaljivaca)V(atre) odlucio...
(MaksaBwe, 23. januar 2014 22:19)

Mozes da sanjas, to ti niko ne brani... Ali je realnost da toga nece biti, jer je vase vreme proslo... Sada Vi kritikujete da sve Vucic odlucuje, VI kod kojih je Djiki sve odlucivao??? Sta znaci pravilno da zaokruze listice? Neminovnost je da je SNS najjaca stranka, tako ce biti i u Beogradu (tako je i u Srbiji) - to je vec opste poznato... A dace Bog da bude i parlamentarnih... Pa eto prilike da se pokazete, pogotovo sto trazite izbore a molite Boga da ih ne bude...

joca

pre 10 godina

Pa dokle sa zamajavanjem sirotinje..ljudi nemaju ni za hleb a izbori na godinu dana..bruke..Dici ce se kuka i motika,ljudi uzimajte se u pamet..

OBAD

pre 10 godina

Kako su svi uvideli da se Vucic i SNS nije borio za vlast samo radi vlasti, vec kako bi ucinio sve, koliko je to moguce nakon visegodisnjeg sistematskog unistavanja drzave, da Srbiju digne na noge i predstavi je regionu i celom svetu kao zemlju koja je spremna za Evropski uniju, mislim da Vucic zasluzuje premijersko mesto i zato treba raspisati izbore.

MaksaBwe

pre 10 godina

Mozes da sanjas, to ti niko ne brani... Ali je realnost da toga nece biti, jer je vase vreme proslo... Sada Vi kritikujete da sve Vucic odlucuje, VI kod kojih je Djiki sve odlucivao??? Sta znaci pravilno da zaokruze listice? Neminovnost je da je SNS najjaca stranka, tako ce biti i u Beogradu (tako je i u Srbiji) - to je vec opste poznato... A dace Bog da bude i parlamentarnih... Pa eto prilike da se pokazete, pogotovo sto trazite izbore a molite Boga da ih ne bude...
(Helena, 23. januar 2014 23:18)

Malo je degutantno kada se Vi, nekadasnji radikali, koji ste svi do jednog otisli u crkvu i, uz direktan prenos na tv-u, zakleli nad ikonama sa sve upaljenim svecama u rukama da ''sa puta necete skretati, da necete dati Kosovo, itd...'' Danas uz ''Dace Bog'', obracate i valjda nesto preteci porucujete... Vi ste se Boga odrekli davno...
Umalo da zaboravim - ''sta znaci pravilno zaokruziti listice''? Zaista me Vi, bivsi radikali pitate zasto je vazno pravilno zaokruziti listice? Smejao bih se da nije tuzno i pretuzno...

bojan

pre 10 godina

Meni je zao sto ovo moram da kazem ali ova zemlja je na rubu propasti,imam 24 godine i vidim polako da moram da pakujem kofere,svaki dan se samo prica o izborima i hapsenjima,o glupostima u vladi,a reforme stoje,privreda na rubu propasti,bezakonje kriminal,televizija opasnija od toksicnog otpada,ulice prljave,narod nervozan bez nade,nemoral na svakome cosku.Srbija je gotova.

daki

pre 10 godina

E, moj Vučiću, kad' pored tebe stoje likovi poput Gorana Kneževića, Zorane Mihajlović, Igora Pavlićića i ostalih, nije ni čudo da računaš na glasove onih sa pamćenjem koje traje do sledećeg meseca. Izgleda da su misliš da smo zaboravili aflatoksin, sa kojim se trujemo i dalje, da smo zaborabili preotimanje vlasti u Novom Sadu i cirkus sa mitingom od proletos, da smo zaboravili milionske račune za struju, i da ne nabrajam više, narod se dobro seća. Ovo je samo dokaz da se vi naprednjaci još kako plašite izbora, a neće vam pomoći ni naručene ankete o tome kako ste prvi i najbolji. Izbori su merilo, a ankete, hapšenja, demagogija, obećanja.... Narod od lepo života je dobio samo obećanja. I narod će to kazniti na izborima. A ako ipak opet dobijete većinu, ako narod pokaže da vam veruje, pakujem kofere i ćaos....

Neimar

pre 10 godina

Izbori su zaista neophodni iz razloga što se odnos snaga na političkoj sceni drastično promenio. Dosta je vladavine SPS i Dačića, Ružića, Bajatovića, Slavice Đukić Dejanović, dosta je njihovih praznih priča i obećanja, a svi resori koje oni vode rade sve lošije. Dosta je više Dačićevog sedenja na dve stolice - premijer i ministar policije.
Da bi se brže sprovodile reforme, ekonomski oporavak zemlje, stvarala pravna država, brže sprovodila borba protiv kriminala i korupcije, očistile ulice od narko dilera, pohapsili tajkuni i kriminalci, neophodno je da buduća Vlada ima na svom čelu premijera kome narod najviše veruje, čoveka koji ima kapacitet da sve što predloži narod podrži i prihvati, čovek koji je sva svoja data obećanja ispunio - Aleksandra Vučića. Članstvo u EU biće mnogo brže kada ga ne budu kočili svojim činjenjem i nečinjenjem, sadašnji članovi vlade iz redova SPS-a.
To su samo neki od razloga za IZBORE.

kataklixma

pre 10 godina

SNS nema razloga da se plasi izbora jer je najjaca stranka u Srbiji i sav narod im veruje, jer su dokazali da moze bolje da se radi i kvalitetnije. SNS smeta samo onima koji bi hteli na neposten nacin i brzo da se obogate. Ostali imaju poverenja u tu stranku i jedino oni imaju toliko rezultata za tako kratko vreme ako hocemo posteno.

Staja

pre 10 godina

Dozvolite mi da ovu napetu situaciju, ublažim jednim odabranim stihovima:

"...Ali meni želje telo lome,
ma gde si ti u svemu tome,
a ja, k'o na pustom ostrvu..."

Господин Друг

pre 10 godina

Сада је већ почело и најављивање најава, једии прави резултат камариле познате као СНС.
Најављивач је онај који ће ускоро бити уклоњен.
Кратак опис: карактери приказани на фотографији 10 пута дневно траже од карактера у средини фотографије да се разгласе избори.
Карактер у средини зна да је би то био крај њихове дружине. Научили су лекцију, за разлику од својих твораца - политичких магараца из ДС и пријатеља из студентских времена.
Али, притисак је велики, јер ништа од "обећаног" није изведено, чак ни као пример за изложбу. И карактер у средини ће попустити.
И није штета: од пропасти исте труле структуре Србија може имати само корист, а штету ће овога пута имати баш све партије.

POŽAREVLJANKA

pre 10 godina

Odlučite se već jednom do koje subote, ne zamajavajte narod,nastupate kao raštimovani klavir, dojadili ste i bogu i narodu.Nadam se da ćete se izabrati do 2020g.dotle ćete se valjda penzionisati, zabole vas uvo što narod propade moralno i materijalno od vas političara, gle kako ste lepi kao opisani, a narod vam kao zombi, krade meso iz kontejnera, čereči po livadama, prodaje još gore siromašnijima od sebe da bi mogao da preživi.Uživajte gospodo, političari, Bog vam dao život da uživate, koristite to maksimalno a ovce šišajte da bi bilo dovoljno vune, samo napred u nove pobede.

presto

pre 10 godina

Ajde vise da na nekoj svetskoj aukciji ili u UAE najbolje kupimo jedan presto i ustolicimo ovog naseg Seik - Princa.Kad budemo imali ubrzo posle toga Ukrajinu bicemo svi srecni i zadovoljni.
Nece on to, ali eto tu su partijski drugovi pa mora i njih da respektuje.Mislila sam da nikog necu moci toliko da ne podnosim kao Milosevica, ali ono, nikad ne reci nikad, je velika realnost.

Gigi

pre 10 godina

U subotu lepo očistite svoje dvorište i one koji su mislili da će im članstvo dati imunitet za svakakve radnje i krenimo napred. Izbori podhitno, vidite da je u svakoj aferi neko iz SPS-a a kako čitam u novinama najnovija informacija je u vezi Galenike....

Ђока

pre 10 godina

Грдно ће се преварити СНС ако иде на превремене изборе.
Нема баш неких резулатата који би народу замазали очи. Напротив.
Биће то велики ЗЕЗ.

MaksaBwe

pre 10 godina

Najlaksi put je da - izadje dovoljan broj ljudi na gradske izbore u Beogradu, pravilno zaokruzi listice, SNS/SPS/PUPS ce pasti i, eto parlamentarnih izbora ubrzo bez obzira sta P(rvi)P(ridrzivac)P(otpaljivaca)V(atre) odlucio...

L A V

pre 10 godina

SNS ima najvecu podzsku gradjana i to sa razlogom, necu razumeti Vucica ako ne raspise izbore jer broj poslanika koji SNS ima u parlamentu nije srazmeran podrsci u narodu!

pegasus

pre 10 godina

Narodu se uvodi pore soliddarnosti, sa obrazlozednjem kako nema para u budzetu, a za izbore, pa nacice se!!! Uzecemo koji kredit, pa cemo opet da placamo...Dosadni ste vise sa izborima..A ako ih i bude, proci cete kao DS, ali samo zbor narodnog inata..videcete

Velehabija

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli da je ocisti od kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji.A Dacic je navikao da sedi najudobnije mu je u fotelji.E zato trebaju da budu izbori i da pobedi onaj koji najvise radi i koji se najvise trudi, a zna se ko je to.

Jelena

pre 10 godina

Imate li nameru da uradite nešto u ovoj zemlji ili samo da najavljujete? Skoro dve godine pretite praznim pričama, sve gore se živi a vi se samo nešto smenjujete i rekonstruišete.

Lebran

pre 10 godina

Koliko malo svesti i razuma u narodu. Navikli na konstatno ispiranje mozga, turbo folk oratorstvo,lazi i obmane.
Kriza morala na vrhuncu i kulminacija svega gore pobrojanog sa ustolicenjem bulumente sa slike.
Jes' kako da ne?- miliarde evra direktnih investicija se slilo i sliva se od kad su na vlasti,7643764376437643764 svetskih giganata je zainteresovano za ulaganje u Srbiji i evo samo sto nisu, resena je misterija dzakova sa glasovima i kako je Tadic pokrao izbore i Kosovo je Srbija! Nova radna mesta se otvaraju, mladi prosto ne znaju da postoji inostranstvo, jer Kosovo je Srbija, a deca su nikad sigurnija, korupcije nema, Toma zavrsio faks, teku med i meleko ( 0,05 mikrograma alfotoksina po kilogramu). Jesam li rekao bese Kosovo je Srbija?!

PPV da donosi odluku o parlamentarnim izborima? Od kad to? Ne vredja li ikom to inteligenciju? Ima li svesti u nas Srba ili je i ona fabrikovana? Uzas!

p.s. Molim administraciju da mi se objavi komentar, posto x-puta nije do sad.

Nikola

pre 10 godina

E jedva čekam te izbore! Mislio sam da opet bojkotujem, ali ovo je katastrofa, veća od prethodne Vlade! Orbović i ostali moraju biti smenjeni da bi ovo društvo izašlo iz tunela, kome se sa takvim facama ne nazire kraj!
Možda će neka opoziciona stranka imati više sluha za ministra Radulovića i reforme koje hoće da sprovede, jer da svi ostali ministri odrade odlično svoj posao, džabe će biti, ako Radulović ne sprovede svoj do kraja!

rada

pre 10 godina

Proci ce cetiri godine ove vlade u izborima, Arapskim parama , kojih nigde nema i zamagljivanju stvarnosti. U proslosti smo pravili mnogo pogresnih izbora, Ante Markovic, Djindjic, itd. Za ovako malu zemlju i previse. Niko nam nije kriv.

k

pre 10 godina

Raspisuju izbore i finansiraju se od naših para, već imaju i previše vlasti, al' proklet je čovek, nikad dosta, a to što će meni uzeti oko 100-200evra svaki put kada kupim lap top jer su povećali porez na 20%, to nikom ništa, navijaj i glasaj narode. Ionako su bili izbori, što ne sačekaju lepo da im istekne mandat, nego samo grabe, daj-daj-daj.

Hrabal

pre 10 godina

Raspisivanje prevremnih izbora bi bila dobra odluka koja bi ubrzala i olakšala započete reforme u Srbiji, dosta je bilo mrcvarenja sa socijalistima...

garavi

pre 10 godina

mozda neko i sumnja ali pravo da vam kazem ja bih voleo da sami napravite vladu ! zasto ? zato sto ne bi izdrzali ni 78 dana a da se ne raspadnete ! to bi zaista bio kraj vas , nas a i srbije ! mislim da nam se crno pise i crni oblaci se navlace nad srbijom ! zivi bili pa videli , ne bih voleo to ali ljudi nisu svesni jos uvek . jos uvek su krivi ds i sps za sve !

Marko

pre 10 godina

Vreme je da se i ova neizvesnost razreši i znamo da li idemo na parlamentarne izbore ili ne. Većina je za, i svi smo nekako za to da ih bude i da se zna ko odgovara za sve ono što nam sledi u narednom periodu. Naprednjaci bi osvojili više vlasti ali bi imali i veću odgovornost.

Ivan

pre 10 godina

Razloge za vanredne parlamentarne izbore nije potrebno izmisljati, oni su svuda oko nas, samo je potrebno da Vucic presece i raspise ih.

Treperim

pre 10 godina

Narod ne dise, uzbudjen je, dok lista duplirane racune za struju I gas, I raduje se sto je ukinuta tv pretplata, obecanje g. PPVa... Jedva ceka da izabere od raskosne ponude srpskih politicara....

Okulos@dr

pre 10 godina

Nije lako ni Aleku ni momcima iz vrha da preseku. Napred se mora, sa ovima tesko, a izbori kostaju i stavljaju na prazan rad motor promena. Ukoliko neko hoce da me ubaci u ministarsku fotelju... tel. poznat redakciji.

MAKSIM

pre 10 godina

Do pre samo par dana izbori, i pored velike podrške za njihovo raspisivanje od strane najviših funkcionera SNS, nisu bili ni blizu izgledni, jer u vladi nije bilo nikakvih spolja vidljivih trzavica ili strateških razmoilaženja. I onda, bum,hapšenje Đurića zbog zloupotreba u privatizaciji veterinarskog zavoda Zemun, i već sada čuven izjava njegovog prijatelja Ružiim ća, čiji sat od tričavih 10000 evra smo tek počeli da zaboravljamo, staje u odbranu svog prijatelja, za koga kaže da je nevin. Bravo, lepo je imati takvog prijatelja, ali da li čovek koji treba da Srbiju vodi kroz proces pristupanja EU, ima pravo da glumi, sudiju, i presuđuje i pre samog početka procesa? Dačić naravno ćuti, i ne ograđuju se do gospodina Ružića, koga se još i sećamo po epizodi: "supruga iz galenike". I naravno sećanja naviru, te se sada već prisećamo i slučaja "Galenika", za koji se takođe zna da je odgovoran "SPS". U to se priključuje i "curkanje informacija iz MUP-a", o pripremanim akcijama na suzbijanje narko mafije, i već je tu druga situacija, i jasno je da ova vlada odbrojava poslednje dane. Čini se da je sada i Vučić, blizu odluke da izbori ipak dobiju prioritet, jer je više nego jasno da kadrovi SPS-a nemogu da vode Srbiju ka EU, jer tamo očekuju umiveno i čisto lice Srbije, koje predstavljaju ljudi koji interes naroda i države uvek stavljaju u prvi plan, a ne neke likove uprljane učešćima u raznim aferama u prethodnoj i sadašnjoj vladi.

NikolaSD

pre 10 godina

Ova vlada je uradila za veoma kratak rok dosta stvari, ali sada je pitanje ko je tu najviše zaslužan. Smatram da je narod to provalio i da želi izbore iz razloga da Vučić bude premijer i da se SPS izbaci iz vlasti da bi se ubrzale promene u državi.

Milica Rakic

pre 10 godina

Ipak bi bilo dobro da dodje do izbora, posle njih bi se situacija razbistrila i moglo bi se nastaviti sa sprovodjenjem reformi. Prema istrazivanju Stratedzik marketinga demokratama je opao rejting i jedva da imaju malo preko 10%, dok su naprednjaci zasluzeno stekli mnogo vece poverenje gradjana i imaju oko 45%.

DjordjeMTS

pre 10 godina

izbori samo u slucaju eliminacije sps i nikad sa ds... zutih zlotvora smo se resili jos je ostala i crvena banda!!! Svi olovke u rucice i polako...

akademac

pre 10 godina

Pred Srbijom je veoma vazan i tezak put koji mora da predje da bi se ekonomski oporavila.Predstije nam reforme koje treba da se izvrse,i naravno poceli su nam nam pregovori sa EU,i iz tih razloga Srbiji je neophodna jaca i cvrsca vlada koja ce raditi bez trzavica.

dajana

pre 10 godina

Vucic nas je pazljivo okretao na raznju, a sad je vreme da nas nagradi sa izborima, pa da vidimo kako se koja stranka kotira, ko ima poverenje gradjana, a ko ne.Zasluzili smo!

Miki

pre 10 godina

Lično sam za izbore i smatram da treba premijer da bude Aleksandar Vučić, zato što je čovek ubedljivo najviše pokazao do sada i trudi se da sredi situaciju i pomogne gde god je to moguće i gde god ima nadležnost.

Mirko Simic

pre 10 godina

Po meni bi trebala da se donesa odluka da se raspisu parlamentarni izbori i posle toga da zemlja jos brze radi na reformama, borbi protiv korupcije i kriminala, dovodjenju stranih investicija, zaposljavanju. I naravno napredovanju ka EU.

Очагарац

pre 10 godina

Убеђен сам да ће напредњаци померити републичке изборе за мај.Прво да се обрачунају са Ђиласем и његовим ДС у марту у БГ,а после у мају и са социјалистима.Сценарио највероватнији.

Dijana

pre 10 godina

Vagajući razloge za ili protiv vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić, na kome je i najveća odgovornost za ovu odluku, ima na umu činjenicu da je predstojeća godina, godina bremenita najvitalnijim državnim pitanjima, pitanjima opstanka srpskog naroda. Opreza nikad naodmet. Mudrost koju Vučić pokazuje posebno mi uliva poverenje i spokoj.

Vanjuška

pre 10 godina

Podrška koju SNS uživa najpre treba da na kratko razgali, a onda i da zabrine rukovodstvo SNS. Zabrinutost rukovodstva je neizbežna iz razloga nesklada narodne preke potrebe, pa i opravdanog očekivanja, i sa druge strane objektivnih državnih mogućnosti. Mobilizaciju narodne volje je moguće zadržati na duži rok jedino predanim i poštenim radom i čuvanjem svega narodnog i državnog, što od Vučića i očekujem.

bane sine

pre 10 godina

mnogo bitnije od izbora i nove vlade je pitanje uloge ministra radulovica, zapravo politike koju on zastupa, u eventualnoj novoj vladi.
bude li se on kao personifikacija te politike zamenio nekim kome ce politicari u dogovoru sa sindikatima krojiti mislenje i delovanje, nekim iz partijskih redova ma koje partije sa nase politicke scene, to je veci problem za buducnost naseg drustva nego bilo kakvi izbori i bilo koja koalicija formirana posle njih.

Avaks

pre 10 godina

Gospodine Vučiću nemojte da trpite javašluk i neradnike, ako takvih ima u Vladi bez dvoumljenja na vanredne parlamentarne izbore. Srbija nema više vremena da čeka i trpi prenemaganje i lenjost.

Darko Dare

pre 10 godina

Sns ne sme da dozvoli da ga u sprovođenju promena koči mala stranka,mora da zauzme apsolutno dominantnu poziciju u vlasti koju i zaslužuje ogromnom podrškom u narodu.

Milić

pre 10 godina

Evidentno je da je Vlada dobro funkcionisala do sada, ali ne treba se time zadovoljiti, jer svako uvek teži ka još nečemu boljem!! Smatram da bi izbori i pobeda SNS-a automatski značila još bolje, brže i energičnije reforme za boljitak svih nas, jer prolazile su godine i godine, a Srbija je tupkala u mestu i više nemamo vremena za čekanje i razmišljanje!!

BREEEEee

pre 10 godina

Prvi put se zna pobednik unapred,prvi put da se zna konacan ishod izbora jer je narod konacno poceo da razmislja kao jedno...poceo je da veruje u prave ljude...

Surovo

pre 10 godina

Mnogo toga se promenilo od izbora i rekonstrukcije Vlade do danas. Sada, nikakva nova rekonstrukcija ne bi mogla da bude odraz približnog stanja u biračkom telu, niti se to može “peglati” u ovim okolnostima. Jednostavno izbori su na pragu. Najjačoj stranci - Vlada, premijer… Dakle, SNS-u najviše vlasti, a srazmerno tome i najviše odgovornosti. Tako je to normalno, takva su i pravila.

Sale nbgd

pre 10 godina

Na mnogim izbornim mestima u poslednje vreme, SNS dobija masovno podrsku, dok drugi ne mogu time da se pohvale. To govori koliko je zadovoljstvo gradjana vladom, ili bolje receno kojim delom vladom su zadovoljni.
Da li su izbori najbolje resenje, ne znam, ali prostora za promene ima. Verujem da ce se doneti dobro resenje za sve gradjane Srbije.

Slobodan PO

pre 10 godina

Ako dodje do izbora to znači da će svi oni koji nisu radili mogu da ocekuju manje glasova i pitanje da li će preći cenzus.

Srbin100%

pre 10 godina

Po vidjenom rekao bih da su nam izbori vise nego potrebni jer je potrebno potpuno neutralisati socijaliste koji ocigledno vlast shvataju jedino kao mogucnost za prosirenje ili ispunjavanje svojih licnih interesa a ne kao nacin da pomognu gradjanima Srbije

Anna

pre 10 godina

Uočavam utisak iščekivanja i sazrevanja u Srpskoj naprednoj stranci, oko zauzimanja većinskog stranačkog stava i donošenja konačnog stava o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Posebno je važna činjenica koje moramo svi biti svesni, da će sa daleko većim udelom u vlasti, Srpskoj naprednoj stranci porasti i odgovornosti. Dakle, ovi izbori su raskrsnica između našeg opstanka kao naroda, ili nestanka.

intuicija

pre 10 godina

Hm...ne znam da li cemo traziti Klicka novog, ali nesto mi mirise na ukrajinski scenario i ovde. Mozda ne odmah ali uskoro,u nekom novom filmu,kao sto rece jedan bivsi predsednik,ali ovog puta mislim da ce biti bez i onih prethodnih i ovih sadasnjih taj novi film, nadam se boljisa totalno novim glumcima i reziserima. Mnogo su ista lica 20-25 godina na sceni,njihovi jos gori podmladci,previse je ulizavanja,lazi,dodvoravanja,
promene misljenja svaki dan,spletkarenja kao na dvoru,a posledica nije vise namucen gladan narod,nego jos gore narod ubijen moralom,kloniran,nekulturan,bahat,besan,nezreo.Ili cemo propasti kolektivno.

BorisJF

pre 10 godina

Premijer se na sve načine bori za svoje mesto a ne za boljitak građana, vreme je da to mesto zauzme čovek kome Srbija najviše veruje.

kaktus

pre 10 godina

Izbori su jedino realno resenje trenutno, jer se vidi da osyali u vladi nece da menjaju lose ljude i neradnike, na to je spreman samo Vucic a to nije dovoljno, ne moze smao on da se lomi i radi za ovu zmelju a drugi da sede i pri tom imaju plate tolike. Vucicu raspisi izbore, Svi ti verujemo.

Nina

pre 10 godina

ja verujem da ce sns doneti ispravnu odluku. licno bih volela da budu izbori, mislim da bi se oformila bolja vlada koja bi brze radila na reformama i borbi protiv korupcije i kriminala.

Pecinski covek

pre 10 godina

Opste poznato je da su prevremeni izbori veliki trosak za svaku drzavu, i puno mocniju od nase, ali ukoliko postoje neslaganja u vladajucoj koaliciji oko bitnih pitanja, i ukoliko su male stranke pocele da ucenjuju velike onda izbore treba raspisati kako bi stranka koja ima najvece poverenje u narodu sama formirala vladu, jer nijedni izbori nisu skupi alo nakon njih drzava krene napred.

stroboli

pre 10 godina

@(Djura, 24. januar 2014 09:46)
Djuro, zemlja je vec upropascena, ovi mogu sammo da je poprave. Mada kako su je sistematski unistili, trebace tu, pored truda, rada i mnogo srece.

žika

pre 10 godina

Ništa ne može da koči reforme kao neodgovorni i neozbiljni političari, a ako Vučić smatra da takvih u Vladi ima onda treba da se ide na izbore.

Vojkan

pre 10 godina

Svaka filozofija relativno brzo se uruši i propadne kada njome ovladaju široke narodne mase. Važi isto i za stranačke političke programe. Još najpre se uruše na poltičkoj sceni one partije koje nastanu na poplavnim talasima narodnog nezadovoljstva. Za razliku od mnogih u SNS, Vučić to zna i ima na umu. Izgladneli narod nije moguće i nije lako preko noći “nahraniti i biti milostiv” prema svima podjednako. Najvećoj vladajućoj SNS ipak predlažem vanredne izbore.

anja vanja

pre 10 godina

Bilo bi dobro da se održe izbori, jer je sada znatno drugačija situacija u odnosu na prethodne izbore, ali i ako ih ne bude bitno je nastaviti sa započetim reformama i kretanjem Srbije u bolju budućnost!

senjorita

pre 10 godina

U sustini svi normalni ljudi vide da se u vladi jedino Vucic trudi, i da jedino on ispunjava obecanja.Zato Vucicu, skloni sve koji smetaju u vladi i koji koce rad njen.Narod je uz rebe u potpunosti.

Her Flik

pre 10 godina

Odavno sam ja pricao nemojte Vucicu vladu sa Dacicem. Sada vas podrzava najveci broj ljudi i veruje vam, zato u ime svih onih koji vam veruju raspisite izbore, i ne mucite vise ni sebe ni ostale.

DimitrijeO

pre 10 godina

izbori da.Malo me nervira mnogo se prica o njima treba zavrsiti se tom prico raspisati ih pa da vucic povede drzavu putem reformi sa partnerom koji nebi kocio.

Zola Jo

pre 10 godina

Zašto bi se gospodin Vučić plašio premijerske fotelje kao što neki komentarišu, i krivi ce ga za sve kad to i postane?. Ništa drugačiju odgovornost ne bi preuzeo,i isto bi radio kao što i sada radi,bar pretpostavljam. Pitanje je samo hoće li hodati ka Evropi (s) Ivicom?

Saksofonista

pre 10 godina

Kada bi se svi vi ugledali na Vucica koji ima jasan cilj smeniti sve koji ne rade, procvetala bi vlada i posla bi jednim kvalitetnim tokom, u bolju buducnost, ovako jedni rade drugi ne , to nije put buducnosti.I zato sam za izbore da se vec jednom vlada procisti.

Racionalni posmatrač

pre 10 godina

Pa već pola godine se pitam šta čekaju. Koja bi normalna partija sa tolikom podrškom odolela izborima? DS? SPS? DSS? Dinkić? Čeda? Zašto bi ekipa iz SNS bila iracionalna po tom pitanju? Uostalom bili su dugo u opoziciji i za razliku od mnogih stranaka naučili da podrška dolazi i prolazi i da narod neće čekati deset godina ni jednu stranku da pokaže šta zna, već u najboljem slučaju 4-5 godina.

To je bilo za očekivati - čekao se samo datum i početak pregovora sa EU.

Zile

pre 10 godina

Izbori su nam neophodni zarad stabilnije politicke situacije, ocekujem da posle njih u vlasti ne sede male ucenjivacke stranke koje su do sada kocile reforme, kao i to da onaj sa najvecom podrskom predvodi vladu u brze reforme.

Aloha

pre 10 godina

E, ajde vise i ti izbori pa da nam se odmore duse. Jedva cekam da vidim sta ce onda da smisle kao novi hobi, ovi dokoni opozicioni politicari.

Aleksa

pre 10 godina

Mislim da ovde nije vazno ko ce da pobedi vec da se stvari dovedu u red i da se one koje nisu najbolje funkcionisale poprve jer u ovom trenutku je najvaznije da sve funkcionise kako treba da bi se Srbija izvela na pravi put.

dakicom

pre 10 godina

Ako odemo na izbore to neće biti gubljenje vremena, Vlada najviše gubi sa SPS a ovako izbori su prilika da ih se Vučić reši...

BOBANA - RU

pre 10 godina

Razloga za vanredne parlamentarne izbore ima mnogo i dosta nije ih potrebno izmisljati, oni su svuda oko nas. Gradjani ih zele da se oni dese noseni zeljom da do promena dodje. Ali ne treba da nas vodi euforija treba da nas vodi razum. Iz tih razloga smatram da je Aleksandar Vucic tako i dugo cekao sa konacnom odlukom, jer objektivno receno ni njemu nije bilo lako da odluku donese. Bez obzira kakvu odluku donese bice jedino u tom momentu prihvatljiva za bolje sutra svih gradjana Srbije.

Seve

pre 10 godina

Dacic treba da razmisli dobro, da li su mu vazniji kadrovi koji su lenji da rade, i samo sede, ili vlada . Vidim da je toliko privrzen kadrovima da ce izgleda stvarno izbora biti.

sarance

pre 10 godina

Ako hocete da drzava krene napokon napred i da se radi bez ometanja i cuvanja pojedinih ljudi i oprianja hapsenju, oda raspisujte vanredne izbore.

Sara81

pre 10 godina

Niko ne misli koliko izbori kostaju. Al kad svi pritiskaju sa svih strana, misleci da ce tako dobiti veci deo kolaca. Predpostavljam da je jedini nacin da im se udovolji i da se smire, makar ce videti da nisu nista novo dobili.

Maša

pre 10 godina

Poslednjih nedelja događaju se ispadi pojedinih članova vlade,tako da je najbolje izaći i raspisati izbore da se zna kuda idemo i ko nas vodi...

Daliborrr

pre 10 godina

Nadam se potvrdnom ishodu.Nuzna potreba Srbije je stabilna vlada,sadasnja klackalica nikome ne odgovara. SNS uporno pokusava da drzi ravnotezu ali imamo drugu stranu koja vuce teg i remeti mir.Treba se osloboditi nepotrebne tezine kako bi mogli da nastavimo dalje.

prion

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.
Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU.
Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ.
Pozdrav iz Zagreba.
(Hrvoje - Zagreb, 23. januar 2014 22:39)

Dakle stvarno, ovo je komentar meseca, "pozdrav od hrvoja iz zagreba", neverovatno, ingeniozno, bravo, ubedio si me u momentu, idem iz ovih stopa da se učlanim u SNS, evo i kucam ekser u zid da okačim Vučićevu sliku..

Botu, prevazišao si sve botove do sada, mogao si bar naći neko drugo ime, recimo Šime, Mate ili pak Jure, gde baš Hrvoje?
Predlog za Bulevar B92, video sam da imaju rubriku gde čitaju ovakve bisere sa portala, ovo je kapitalni primerak. ;D

Sasa

pre 10 godina

Ne verujem da ce biti izbora,kako zbog spoljnog faktora (Nemacka),tako sto bi rejting Vucica i SNS vrtolavo padao,kada bi posle eventualnih izbora,Vucic postao premijer.Za sve lose stvari,narod bi krivio Vucica,a on to vrlo dobro zna,zato ne verujem da ce biti izbora.

Krala Folt

pre 10 godina

Ajde vise i ti izbori, od kad se ova Vlada sastavila stalno se prica o izborima. Bilo bi sjajno kada bi svi glasaci jako dobro odmerili sta tacno zele i sta im koja stranka nudi. Pogledajte programe tih stranaka, pazljivo slusajte sta se govori u kampanji i donesite odluku. Ne ocekujem bele listice jer ovo su vazni izbori, svako bi morao da pronadje sebi nesto za sta bi glasao, ako hocete nazovimo to 'manje losa opcija'.

Dragan Stojanović

pre 10 godina

Moram da dodam i ovo: Do sada nisam bio za Šešelja, ali sad jedva čekam da se vrati pa da se svi animiramo da ga glasamo na izborima, pa da vidimo gde će ovce.

jonsnow

pre 10 godina

Moramo shvatiti da svaki dan gubimo milione tako što čekamo na izbore. Sama priča o izborim u jednoj državi podiže rizik od investiranja nadprporcionalno. Ni jedan investitor neće želeti da uloži tamo gde ima rizika sa kojim ne želi da se suočava, pogotovo ako taj rizik raste iz dana u dan.

Puf

pre 10 godina

Hoce li Srbija da izabere put kojim nas vodi Vucic? Ili cemo ako on me pobedi ici putem onoga sto je on nekada bio (Za jednog Srbina streljacemo 100 Muslimana, strani placenici i domaci izdajnici itd).

Jozefina

pre 10 godina

Gospodo draga,ja mislim da vi ipak raspisete izbore,nema nam druge,stalno ce se pojedinci hvatati za neke prazne i promasene price,vuci ce nas nazad,a nama je cilj pokretanje Srbije i borba da idemo napred,hocu da zivim bolje i nadam se tome.Idemo na izbore...

Djordje NS

pre 10 godina

Slika govori više od 1000 reči...! A izbora neće biti to je sigurno. Dačić je igrač od Amerikanaca a i EU ga smatra jedinim zaslužnim za potpisivanje briselskog sporazuma. To što se ovi nesposobni SNS-ovci svugde pojave na kraju svakog i svačijeg posla da se slikaju za medije i pokupe političke poene je bitno samo ovom našem nepismenom narodu dok evropski zvaničnici tu Vučiću ne veruju ništa. A oni odlučuju hoće li biti izbora ili ne. Pošto znaju da bi u slučaju da izbora bude Dačić i SPS otišli niz vodu, zato ih neće odobriti. A ovi likovi sa slike mogu da ih najavljuju za još 100 subota...

Aries

pre 10 godina

Pa neka bude ako biti mora, al ne treba ocekivati da ce se time trenutna misija u borbi protiv kriminala osujetiti, i da ce se zaustaviti reforme.

indira54

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se odrze izbori, i da se konacno stane na put malim strankama, koje nekim cudom dotaknu cenzus a onda u vladu ulaze kao kljucni igraci i ucenama odrzavaju njeno funkcionisanje. Samostalni najbolje...

Red Bul

pre 10 godina

Opste poznato je da su prevremeni izbori veliki trosak za svaku drzavu, i puno mocniju od nase, ali ukoliko postoje neslaganja u vladajucoj koaliciji oko bitnih pitanja, i ukoliko su male stranke pocele da ucenjuju velike onda izbore treba raspisati kako bi stranka koja ima najvece poverenje u narodu sama formirala vladu, jer nijedni izbori nisu skupi alo nakon njih drzava krene napred.

Žaki

pre 10 godina

ljudi ovo sto su SNS-ovci napravili sa racunima za struju nije vidjeno ni u jednoj drzavi na svetu, nigde i nikada.. pa ko im Boze dragi moze dati glas??? Strasno, zaista....
(Janko, 24. januar 2014 01:06)

Energetiku ne drži Vučić! Drže je ljudi iz SPS-a plus par kontroverznih domorodaca. Oni znaju kako će raja odmah da poistoveti ovu nepravdu sa Vučićem i zato rade to što rade. Ovo sa strujom je, upamti to Janko, pokušaj rušenja Vučića!

Eros

pre 10 godina

Izborima bi se mnogo toga pokazalo, do sad su pojedine stranke dobijale glasove na obećanja koje nisu ispunile šta više samo svoje interese gledaju i vreme je da tome dođe kraj.

DukiNS

pre 10 godina

Nerada, javašluka, mešanja države u civilni sektor, dirigovane privrede, koncepti socijalne jednakosti i svih drugih društvenih devijacija bilo je i biće sve dok na vlasti imate oni stranke čiji programi direktno ili indirektno podstiču navedene pojave. Zbog toga izbori su neophodni u ovom trenutku.

Omar

pre 10 godina

E žuti, nemojte posle da vam bude žao ako bude izbora, a izgleda da će ih biti... tike-tike tačke, nema više vraćke-na staro nikad više. A sad: tražili ste-gledajte kako polako, ali sigurno odlazite u zaborav sa Đikijem.

SNS-SPS prevaranti

pre 10 godina

Hoćemo izbore, ovo je najgori režim u poslednih 20 godina, lažovi i prevaranti...neznalice, ne znaju ni račun za struju da naprave, a kamoli nešto drugo, užas...Samo uzimaju kredite i zadužuju nas, razjurili su sve investitore...pogledajte samo koji cirkus prave sa ovim zakonima...ma katastrofa. A tek kadrovi, sve moj do moga...na važne funkcije su postavljali šofere, limare, roštiljdžije, boksere...sa diplomama koje su na brzaka pribavili u večernjim školama, u kafanu uz prasetinu i pevaljake...Dosta nam je više zamajavanja i cirkusa, hoćemo izbore da vas više ne gledamo...

...sve sve ali nista

pre 10 godina

ajde vise...muka mi je da vas gledam tako smorene...mračite i zračite...dosadni ste...i jos nam nakačiste ruse i arape..kuku nama

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ovaj režim treba da padne zbog skandala sa računima za struju i gas...ali ne samo to, već mnogi treba da završe u zatvoru...i zbog hiljadu drugih budalaština koje su napravili za ove dve godine vladavine...Pazite šta je SNS uradila sa računima za struju - do osnivanja ove prevare nazvane EPS Snabdevanje (pljačku), čitanje, obračun i izradu računa je radio Elektro-tehnički fakultet Beograd, onda je SNS njih izbacila iz posla i posao su dali svojim ljudima, koji nemaju ni software niti to znaju da rade, ali dobro su (pot)platili...i imamo komediju od računa, haos...milionski računi...a PDV je uplaćen državi...ko će da vrati i kako, ne zna se...I oni su smenili direktora EPS Snabdevanje, a čovek nema veze sa ovom budalaštinom, već ministarka i ljudi iz SNS. Ovo je kap koja je prelila čašu, dosta nam je više vaših budalaština.

Šikiljić g mail tacka com

pre 10 godina

Hrvoje Zagreb@
(koje će stvoriti stotine radnih mesta) .. Od kad se to u Hrvatskoj kaze " mesta"? Al dobro si uvezbao ostalo, pohvala! Ne bi me cudilo kakvi su Radikali da se pocnu javljati i iz Dominikane sa pohvalama za Vucica! Smesno!

Glavni arhivator

pre 10 godina

Licno smatram da bi do izbora trebalo da dodje, pre svega da bi se oslobodili onih kojima ne odgovara napredak Srbije i premijera koji nije sposoban da obavlja tu funkciju, ne moze vecito samo jedna strana da vuce napred dok druga stalno koci i usporava reforme, postoje ljudi koji su na vlasti vec duze vreme i koji su navikli da rade po nekom starom sistemu koji nije dobar za gradjane i smetaju im promene do kojih mora doci, to mora da se rascisti, a izbori su najbolji nacin.

Izazov

pre 10 godina

Samo oklevanje da „overi ono što je zaradio“ u drastičnoj političkoj nadmoći, govori koliko je Vučić odgovoran, skroman i racionalan. Međutim, Dačić i njegovi kadrovi su drugi svet. Dnevna zapovest im je statusno uživanje u lagodnosti, u svojoj narcisoidnosti i samoreklamerstvu. Ta „ekipa“ ne potura leđa teškom bremenu. Sa njima se ostaje grbav. Vučić nema drugog izlaza za spas Srbije osim vanrednih parlamentarnih izbora.

VERNIK

pre 10 godina

Imam poruku za Vucica: Posle toliko truda ulozenog u Srbiju naravno da trebas da raspises izbore Aleksandre da vidis koliko narod podrzava to sto radis!

Sinisa

pre 10 godina

Stvarno mi nije jasno toliko ne znanje naroda!? Pa mogu i sada da izbace SPS! Ali nije stvar u tome ,nego u kupovini jos cetiri godine sada dok imaju podrsku! Ali opet cena je na nasoj grbaci ! Pa gde se vestacki izazivaju izvori?!

baxy

pre 10 godina

Danas sam čitao izjave Aleksandra Vučića iz devedesetih i kasnije, kao i Tomislava Nikolića, i samo mogu da se zapitam: Da li mi, kolektivno, bolujemo od amnezije? Pa ovi ljudi su nas vodili u ratove, izolaciju, skoro nas doveli do građanskog rata u oktobru 2000. godine. Delili su narod na patriJote i izdajnike, zvali one koji drugačije misle stranim plaćenicima, i zemlju unazadili. Eto, opet im je data šasna da vladaju, a pokazali su samo neznanje, laganje, obećanja, i ponovno nasilje prema onima koji ne misle kao oni. Jedino čime su se bavili jeste prekomponovanje vlasti, hapšenje, obećanja, pretnje, optužbe, medijski spin, i reforme koje uvek počinju od sutra, sledećeg meseca, godine, veka... Bruka koga ovaj narod sve trpi. Pa dosta je više, narode svi na izbore, da jednom stavimo tačku na ove preobučene radikale. Dosta je bilo od devedesetih. Napraviše na kraju od Srbije klon Severne Koreje. Kakva je to demokratija i vladavina prava koja počiva na kultu ličnosti, i to kultu lidera koji apsolutno ništa nije uradio do sada, osim što je hapsio, obećavao, zamajavao i lečio svoje komplekse koje ima od Đilasa i demokrata.

Babe jevtic

pre 10 godina

ja vala više neću da komentarišem ništa na temu SNS - IZBORI,jer neću da kaljam sveti lik našeg Vožda,a uvek dobijem gomilu minusa od mladih vučića,koji paze na to,a i kosu naše nam cheerleadersice,stoji do njega......u PLAVOJ nam kosi......pišemo se posle izbora da čujem ko je premijer,ne daj bože da (ni)je ON,svi smo nadrljali.....aj ćaos,sretno SNS-oci na svim izborima,izvinjavam,nema precedničkih,a možda budu,ako precednik ne bude dobar, neko mu kaže NO-NO........

Deni Krejn

pre 10 godina

Čemu? Cepajte 4 godine pa izbori. Čim malo osetili da imaju jaču podršku odmah izbori, pa izbacuj nekog iz Vlade. Budite uvereni da će SPS opet u Vladu i da Dačić ima jedan uslov: premijersko mesto. Ili to, ili DS.

1981

pre 10 godina

Bilo da odluče hoće li ili ne biti vanrednih parlamentarnih izbora, verujem da će to biti najbolja odluka za dobrobit i građana i Srbije. A što se tiče izbora predsednika stranke skromnog sam mišljenja da ono što je dobro ne treba menjati. Gotovo maksimalnu podršku-svih opštinskih odbora ima Vučić. Divim se njegovoj informisanosti i ažurnosti. On želi da bude aktivan u svim sferama i to i postiže jer je dobro organizovan i ima dobre saradnike oko sebe. Oni koji to nisu verujem da neće posle sutrašnje skupštine ostati na svojim mestima. Samo najbolji idu napred i postižu zavidne rezultate.

Klara

pre 10 godina

Kočničari reformi i ozdravljenja Srbije sve se manje skrivaju, a sve više su upadljivi. Imperativ opstanka na vlasti, jača njihovo iracionalno političko delovanje, kojim sebi pričinjavaju duple greške, a da ih ne uočavaju niti sagledavaju. Nemoguća je misija da onaj što je najslabiji u koalicionoj vlasti otežava bitisanje države i vlasti, i to na račun najjačeg u vlasti. Daleko manja šteta će da bude ako predsednik raspiše vanredne parlamentarne izbore, koji bi se održali u što kraćem roku, sa manje sredstava, pompe i glamura.

sremac

pre 10 godina

Zanimljivo da prevremene izbore traži opozicija. Ogorčeno! Možda stoga što će posle njih dobiti dodatnu snagu - stiže im SPS koalicija..

Tetyana

pre 10 godina

Slazem se sa tim da bi SNS posle eventualnih parlamentarnih izbora na kojima bi dobio vecu podrsku gradjana imao veci kapacitet , vecu nezavisnost i snagu odlucivanja. To je po meni vaznije od rejtinga stranke jer bi se tako olaksale i ubrzale reforme. Mozete imati apsolutnu vlast i ogroman rejting i ne uraditi nista s tim. Vazno je iskoristiti taj kapacitet i tu snagu za napredak i dobrobit drustva i drzave. Ako ce taj kapacitet ubrzati reforme i nadoknaditi vreme izgubljeno za odrzavanje izbora onda sam za.

zivela diktatura

pre 10 godina

Ni vecih foliranata ni losijih glumaca od ovih radikala.
Dacic bolje nije ni zasluzio, ali ce im pomrsiti konce,da nece znati gde udaraju na celu sa voljenim vodjom.

Danijel

pre 10 godina

'Ladno treba da se snimi nešto poput latino-američkih sapunskih serija od 500 epizoda,pod naslovom "Izbori". Glavni glumci Njegovo Veličanstvo PPV, plavuša Zorana & vesela SNS ekipa ...

Nenad

pre 10 godina

Znate šta je najbitnije?.. Kada stanu sve reforme, kada proces pregovaranja sa EU ne mrdne od pustih obećanja, kada bude još više gladnih i nemoćnih, kada nam uvedu nove sankcije a mi budemo proizveli još idiota od političara i tajkuna i kada nam zaista svega bude preko glave pa uzmemo lopate u šake, e tada je važno da ne zaboravimo da je za sve kriv ovaj m.....c koji je koliko juče hteo da kolje muslimane u Bosni, a danas je zagovornik EU.. On to ne može biti i to ovi izbori dokazuju! Samo mu je do novca stalo, jer da nije, tražio bi od ostalih idiota da nastave sa radom umesto što troše naš novac na kojekakve imbecilne kampanje.. A gde je tek novac od apsolutistčke vladavine.. E moja glupa Srbijo.

vlada milic

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hrvat, moram reći da Aleksandar Vučić zaslužuje sve pohvale, kao i njegova stranka. Šteta što u Hrvatskoj nemamo osobu kao što je Aleksandar Vučić, koja je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države. Zaslužan je za projekt Beograd na vodi, Air Serbiju, dolazak Mercedesa (koje će stvoriti stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Srbije u EU. Da sam građanin Srbije, dao bih glas za Aleksandra Vučića i njegov tim i stranku, jer je to čovjek koji radi i drži svoju riječ. Pozdrav iz Zagreba.
(Hrvoje - Zagreb, 23. januar 2014 22:39)

e dragi moji sugradjani i sunarodnici ovo vam je najbolji primer za kakve budale , idiote i glupake bez mozga nas smatraju aleksandar vucic , sefovi njegovih marketinskih sluzbi i bot-komentatori. ovde imamo jednog bota koji se predstavlja kao hrvoje ( da li je moguce da nije mogao staviti neko realnije ime) i na cistom srpskom dijalektu pise iz zagreba i povrh svega toga pise i zna sve navodne "uspehe" vuciceve kojih nigde nema. a sada lepo odlucite da li toliko nemate samopostovanja i da opet glasate za nekoga ko vas smatra obicnim idiotima i "mentolima".

vikend Mesija

pre 10 godina

Sva velika dela,odluke, nakon dugog razmisljanja da je u interesu drzave, nas veliki Vodja donosi vikendom.Tad je gledanost TV, poseta internetu najveca.
Ukrajina je velika pa moze i da se podeli a sta mi jadni, mali da radimo?

Račun za struju

pre 10 godina

Kim Džong PMS (prvi mladoženja Srbije) nije izgleda naučio lekciju od Slobe i Tadića, da se ne igra vatrom prevremenih izbora, jerbo su Srblji mnogo zaguljen narod i očas bi moglo biti po onoj: "ko hoće veće, ispade iz vreće".

mozaks

pre 10 godina

Milosevic kad je bio na vrhuncu svoje vlasti,raspisao vanredne parlamentarne izbore,i doziveo fijasko.vi po ceo dan isto radite,samo pricate i kukakte,..hocemo izbore,hocemo izbore..osim nemacke i jos po koja zemlja su jasno stavili do znanja,da se kao vodeca partijane igrate,jer cete puci,i izgubiti rejting.naravno na vama je odluka.ali dace dragi bog,pa cete raspisati izbore,i pucicete,i onda cete imAti vremena da razmisljate gde ste pogresili,i sto vam je to trebalo,a nama,pa i meni,ce biti lakse,jer necu slusati,tu vasu svakodnevnu kuknjavu za izborima.

Gradjanin

pre 10 godina

potrebno je, ostaci starog načina rada i razmišljanja u ovakvoj situaciji stvara hapos u narodu, prosto više neznaš ko se trudi da poboljša život a ko koči

maša

pre 10 godina

Nameće se logičan zaključak, da izbori budu u istom danu, na svim nivoima! Puno toga se menjalo na političkoj sceni, u poslednjih godinu dana. Uzbori bi mnogo toga doveli na pravo mesto!

nidža

pre 10 godina

Odluka nije ni malo laka! Izbori koštaju i zaustavljaju započeto neko vreme. Dobra strana je što će posle njih veoma brzo moći da se formira Vlada.

Марија Грујичић

pre 10 godina

Оно што је важно јесте да је у протеклом периоду Србија стекла могућност развоја, напретка и ставрања светлије, безбрижније, спокојније будућности, а то се не може променити ни занемарити одлуком о изборима, ма какава она била.. . Уколико дође до избора, народ ће указати своје поверење онима за које сматрају да могу да их доведу до те будућности, а то је једино што је меродавно.

бидермајер

pre 10 godina

Господо захуктао се незајажљиви СНС котао ложе га "радикали" и док не оду испод цензуса се неће смирити.

Зато браћо ложимо га....док не пук....ну ппв-овци.

komedija

pre 10 godina

kad vidoh ovu sliku, zgrozio sam se. ne zna se ko je od koga gori na njoj, ko je vise nekvalifikovan, polupismen, ko od njih je vise obecavao i vise nije uradio, ko ima vecu nulu u vrednovanju rezultata, ko je odvalio vecu glupost u javnosti u poslednje vreme. vise lice na neke ljude s carskog dvora koji uveseljavaju kralja koji ovde stoji u sredini,hehehehehe

Indijanka

pre 10 godina

O veliki Manitu molim te smiluj se i donesi ispravnu odluku. Pa cemo da pijemo vatrenu vodu i pucamo iz stapova sto pucaju a koje koriste bledoliki.

direktor JP

pre 10 godina

a kad cemo da saznamo imena direktora javnih preduzeca koje ste "smenili" pre dva meseca ali jos nije dosao taj vikend u toku kojeg cete popricati sa njima da im i saopstite da su smenjeni.

21. Degree of Sagittarius

pre 10 godina

Samo se navija za neku propast. Kome se smrklo , smrklo mu se, i nece mu skoro svanuti. Ne okrece se kolo srece BAS toliko brzo.

nije ni njemu lako

pre 10 godina

Nije ni ovom Vucicu "lako".Poceli i visokoobrazovani inostrani elementi(ha,ha,ha u liku Hrvoja)da ga hvale.Tezak teret za najveceg spasitelja srpskog roda svih vremena.
Vidim da je sa hajke na DS, presao na hajku na SPS.
I Janukovic bio isto tako veliki baja, pa sad mu prigustilo sa svih strana.I Rusi ga pustili niz vodu.A Vucko nema ni CIU ni KGB.Jedino ako ga oni njegovi prevaranti Arapi, sto prave Beograd na vodi, koridore 11,12,13..., navodnjavaju i njive i sume,kupuju silne avione i kamione ne spasu.I Nemci ce da nam za par meseci zavide.
Mlad je covek, steta sto je u tako velikom problemu.

crni domino

pre 10 godina

Na slici je ekipa za pljuvanje zbog unistavanja Srbije i predaje Kosova!
Vise nema povratka na bilo kakvu nadu sa vama gospodo!
Raspisujte izbore da se oslobodimo nesposobnih sa slike!

corona

pre 10 godina

Dragi moji iz SNS-a nema više toplo-hladno. Da li je ova atmosfera povoljna za rad, nije.Da li se može dogovarati i dalje sa istom koalicijom, ne može koliko vidim. Stalno neka podmetanja. Gospodo tako ne može funkcionisati, bar ne dugo, Parlament. Što pre to bolje.

sejver

pre 10 godina

@(corona, 24. januar 2014 10:19)
Toplo- hladno? Mislis: moze - ne moze? Mi znamo samo za : "mora"i veruj mi nece se stati dok se ne spasi sve sto se spasti da!

Danijel

pre 10 godina

Što se izbora tiče ili će ih biti ,ili ih neće biti, sve ostalo je potpuno nemoguće :). Što bi rekao Petar Božović u "Crnom Gruji i kamenu mudrosti" :"Mož' bit,a ne mora značit' !"

Janko

pre 10 godina

ljudi ovo sto su SNS-ovci napravili sa racunima za struju nije vidjeno ni u jednoj drzavi na svetu, nigde i nikada.. pa ko im Boze dragi moze dati glas??? Strasno, zaista....

KENTAUR

pre 10 godina

LJudi,pamet u glavu,Šešelj ima diplomu doktora nauka a šta nam je uradio,ovi su njegovi đaci bez diploma,šta oni tek mogu da nam urade.Kako u Srbiji da se rodi još jedan Stepa Stepanović da iskeno voli svoju zemlju i narod.

LOST BOYS

pre 10 godina

Biće sigurno troškova oko izbora, ali sa razlogom ,jer su izbori potrebni. Očekujemo dobre rezultate
(Ivana13, 24. januar 2014 07:43)

Ja očekujem da građani ove napaćene zemlje žive makar malo bolje i
da ih bar neko vreme poštede loših vesti, krađe, strepnje za posao...

Da li će to obezbediti izborni uspeh, apsolutna vlast tvoje ili neke
druge stranke?

Čisto sumnjam.

A to da su izbori potrebni - jesu- i to svakih šest meseci- ali za one koji
žive na grbači ovog napaćenog naroda, koji koriste ovu bedu i smeju nam se u oči, koji mlate praznu slamu i koji misle
da su nedodirljivi. Najbolje ih je opisala u svom govoru ona profesorka
u svom govoru prilikom prijema novih učitelja. Naći ćeš već.

Danijela

pre 10 godina

Ova vlada Eliot Nesa (A. Vucuca) mi se vec smucila, a podrzavala sam ih. Stalno su po televiziji i samo o hapsenjima pricaju, a sta to mene vise briga kada ja sa Ekonomskim DRZAVNIM fakultetom sedim kuci i ne mogu da nadjem posao??? Dosadili su mi, a i to sto hapse pola njih je kuci, imaju milione i nose nanogice, koga je bre briga da nas vise svi prave na ludake....

smederevac

pre 10 godina

Čekali smo do sada , sačekaćemo i subotu kada je kranji rok da sazmamo hoće li ili neće biti vanrenih izbora. U svakom slučaju ako se odluči za izbore onda bi to dobro bilo.

Sljiva

pre 10 godina

Narod ceka nestrpljivo izbore, zbog opravdanosti obecanja Srbiju ce da vodi samo jedna stranka, i ta stranka je jedina zasluzna da ima vlast , jel to gradjanima odgovara .

ZAKON ODRZIVOSTI

pre 10 godina

Svakoj je ozbiljnoj stranci pa i SNS-u sa postoječim rejtingom, prioritet da sačuva trajno, dugoročno poverenje građana. Pre odluke o izlasku na izbore i početom toku razgovora o prudruživanju EU ono što je krucijalno je da se kao polazna tačka uzima realan plan postojanog održivog razvoja zemlje, pri čemu mislim na ekonomiju i vidljive rezultate za svakog građanina. Poverenje se teško stiče a još lakše gubi. Shodno postojećoj konstelaciji snaga , ako je SNS spremna da odgovori izazovima budućnosti i iznese nužne reforme, dosledno , na realnim osnovomama, apsolutno sam za izbore. Mislim da da je Vučić shodno dosadašnoj uloženoj energiji , kao lider najveće stranke svestan velike odgovornosti i da će primerom da pokaže da hrabro ide u nove izazvove a nikako ne beži od istih. Sa ovog aspekta gledanja mislim da su izbori realnost.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Radujem se skorim izborima,ne mogu vise da slusam oVE kukumavke raznih stranaka,niti da gledam ova slihtanja i nudjenja,kao na vasaru.Neka narod kaze kome veruje i koliko mu veruje.Videcemo mi ko ce to da izgubi tlo pod nogama na politckoj sceni,podrska naprednjacima u iskrenoj borbi!

Zoki

pre 10 godina

Ukoliko se sada raspišu izbori biće to pun pogodak. Neće se potrošiti mnogo vremena na predizbornu kampanju, a posledica će biti brže sprovođenje započetih reformi koje su neophodne za ulazak u EU

igor

pre 10 godina

Znaci zapeli naprednjaci da uzmu apsolutnu vlast!! E pa voleo bih da im se obije o glavu kao Milosevicu 2000 godine!!
Dacic je ispao budala, jer su ga zrtvovali i pola godine slali da sa Tacijem pravi dogovore oko Kosova i potpise Briselski sporazum.
Voleli Dacica ili ne on je najzasluzniji za potpisivanje Briselskog sporazuma, a bez cega ne bi otpoceli pregovori sa EU!!
Sada naprednjaci, kada im Dacic vise ne treba pustaju ga niz vodu.
Nadam se da ce Nemacka, koja se i te kako pita oko izbora, a protiv njih je i te kako pomrsiti racune Vucicu, u nameri da zavede apsolutizam u Srbiji na osnovu podrske vecine od 30 posto izaslih biraca!!!!

Žaki

pre 10 godina

Raja ko raja; jednog dana viču "živeo, nema boljeg" ...a samo malo kasnije "raspni ga, raspni"!? Od kako se pojavio na političkoj sceni Srbije ja sam Vučiću, i kao anonimus, bio veliki oponent - ali mislim da sam i takav ipak korektniji u odnosu prema njemu i SNS-u nego oni koji su najpre urlali da je on majka Tereza a danas im je za nešto kriv?? Za šta? Za težak život?
Mi u stvari nemamo problem sa ličnosti na vlasti - mi imamo problem sa obolelim delovima države! Zamislimo da sada nema nikoga na vlasti?! Da postavimo nekoga za koga lično smatramo da je med i mleko ...ipak on će morati da rešava kancerogene elemente društva i metastaze koje su ovi raširili! A to bez anestezije veoma boli!
Nama je država urušena; kriminala posvuda ...korupcija je način mišljenja! Spoljni dugovi su ogromni, kreditni rejting ispod svake kritike ...državne menice ne vrede pišljiva boba na tržištu i niko nam zbog toga više ne daje kredite ..a ako i daju onda su kamate već iznad 10% a malo stručniji ljudi shvataju iz toga da je država na rubu propasti, bankrotstva (iščeznuća kao državnog subjekta) i svakog drugog zla koje uz to ide. Ko god da dođe na vlast, dragi moji, mora da zaseca nožem! Nema više ništa lekovima, melemima ili razblaženim uljima! Samo hirurški skalpel rešava probleme u ovakovom društvu sviđalo se to nama ili ne! Evo vam izbora ..izglasajte koga god hoćete; za samo par meseci opet ćemo roptati jer zbog velikih bolova nije problem zubar ...već šupalj i smrdljiv zub!

kopriva

pre 10 godina

Vi mozete u jednini da govorite, a ja jedva cekam da budu izbori i da opet i ponovo glasam za SNS,jer to zasluzuje, zahvaljujuci g, Vucicu koji je najvise zasluzan za sve dobro sto se trenutno desava u Srbiji.
(danicca, 23. januar 2014 23:47)

@ Draga Danice, molim te kaži nama glupima, ograničenima, nama koji nismo mentalno sposobni da dosegnemo intelektulane dimnezije vašeg voljenog vođe, poznatog kao PPV, šta je to dobro uradio za Srbiju? Da li možda misliš na trostruko povećanje poreza od 2012 do danas, (8 na 10, 8 na 20, 18 na 20%), pad standarda, sve veću nezaposlenost, na preko 100.000 radnika koji su ostali bez posla, na otrovano mleko, i još koje kakve druge gluposti koje iza sebe ostavi naprednjački trus mozogova? Zaista se pitam, dragi botovi, da li vi svoje komntare pišete sa neke tropske plaže, uz limunadu, i kao da nemate veze sa ovom propalom državom, gde je svaki dan sve veže bezakonje, haos i pokvarenosti političara na vlasti? U vašim komentarim sve je super , napredno, divno, milina, ma misno napredniji od Amerike, sređeniji od Švedske, stabilniji od Nemačke, uticajniji od Francuske, naš PPV kad' nešto kaže, ma to se u Briselu sluša, tamo je on važniji od Obame i Putina zajedno.... Zaista ste smešni, i samo čekam dan kada će se kao mehur od sapunice razvejati ova naprednjačka iluzija. Izbori nego šta, pa da pošaljemo radikale u prošlost.

Dellboy

pre 10 godina

Aman vise covece,svi znamo da ti zvale cure na pomisao o izborima,al te prpa,jer za jad od vase vladavine necete imati koga da okrivite.Jedini tracak svetla je moguc nestanak SPSa iz vlasti,mada,ako vas zutaci ne oduvaju,vi cete opet sa SPSom da pravite dil.Opasnost se javlja u preletacima,koji ce zaklon kod vas da nadju,a ti ce vas i unistiti.Ne volim vas uopste,ali dajem dobronameran savet:Ukinite prijem clanova iz bilo koje druge partije,ako su bili na bilo kakvoj funkciji u poslednjih 10 godina,makar i na nivou mesne zajednice.SPS se jedino tako moze dotuci,naravno uz hapsenje vrhuske i njihovo javno procesuiranje.

Zalud

pre 10 godina

@seronjita: Da, svi smo mi budale, samo je on pametan. Oce to. Suze mi krenule koliko se jadan trudi, a mi budale se ne palimo i ne slusamo samo jednog jedinog prepametnog.

Brazilija

pre 10 godina

Izbori su potrebni, jer pojedini u sadašnjem sastavu vlade, ne čine ništa da bi mi građani osetili boljitak. Pored toga očigledno je da pojedine istrage organizovanog kriminala vode ka određenim osobama koje čine vladu. Kukolj se od žita mora odvojiti, da bi prinos bio veći.

darko0079

pre 10 godina

Licno smatram da bi do izbora trebalo da dodje, pre svega da bi se oslobodili onih kojima ne odgovara napredak Srbije i premijera koji nije sposoban da obavlja tu funkciju

AlmaD

pre 10 godina

Neko koči reforme i borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala... ovih dana smo mogli da čitamo o tome kako pripadnici nekih stranaka koji su u Vladi podržavaju kriminalce. E zato su izbori potrebni, da se jednom zauvek ovi izbace iz vlasti. Doduše, za to što su tu, možemo "zahvaliti" Tadiću jer ih je on povampirio.

Helena

pre 10 godina

Mnogo je razloga zbog kojih želimo izbore, između ostalog da vlast bude u rukama ljudi koji su spremni da rade nešto konkretno za ovu zemlju a ne da koriste svoje položaje za ličnu korist

Daca

pre 10 godina

Izbori možda jesu trošak o čemu se takođe mora voditi računa, međutim ako će dovesti do toga da se radi efikasnije i odgovornije, bez trošenja energije na međusobna prepiranja i optužbe, onda su jedino rešenje da se zaustavi tiranija malih i nebitnih stranaka.

Fiona

pre 10 godina

S obzirom da bi kampanja trajala najkrace moguce, izbori bi bili izvesno dobar izbor,kako bi se sve nesuglasice neistomisljenika i eventualni problemi resili i kako bismo sto pre napredovali i kada je rec o zakonima, primeni istih, i konacnim i konkretnim odgovorima vezanim za EU.

Bilbo - Hobiton

pre 10 godina

Kao visokoobrazovani Hobit, moram reći da Sauron zaslužuje sve pohvale, kao i njegova vojska. Šteta što u Hobitonu nemamo osobu kao što je Sauron, koji je u stanju dovesti do velikih investicija, borbe protiv korupcije i kriminala, ekonomskog uspona države.

Zaslužan je za projekt Numenor pod vodom, izradu prelepih prstenova moći, obnovu Dol Guldura (koje je stvorila stotine radnih mesta) a najvažnije je da je zaslužan za skori ulazak Mordora u Srednjozemljsku uniju.

Da sam građanin Mordora, dao bih glas za Saurona i za njegov stručni tim Nazgula, jer je to Majar koji radi i drži svoju riječ.

Pozdrav iz Hobitona.

i.j.kv

pre 10 godina

Ko li nauci ove nase politicare da se ovako poredjaju na konferenciji za stampu,pa jedan prica a svi ostali klimaju glavom,valjda odobravaju sta ovaj prrica.To je nova moda kao kad PPV skupi rucice i naprci usnice....xexe bice izbora Srbi naostrite olovke i cekajte da vas usmere koja je kurija za SNS...ja cu vam reci,ona iza vrata...xaxa

Sync

pre 10 godina

pa kako, novi uslov eu: rasvetliti pozadinu djindjicevog ubistva! (sami sebe ce morati da apse) kod curuvijinog slucaja nekako misle da su nam zamazali oci, onda arapima se bez tendera daje da grade, bez tendera im se daje jedini nacionalni avioprevoznik i to se predstavlja kao nevidjeni uspeh - po tom kljucu su sve 24 sporne privatizacije jos nevidjeniji uspeh, sa malom razlikom da ovi bambusi to rade javno i time se hvale, a oni od ranije su tu sramotu makar pokusali da sakriju. zakon o radu na kom se lome koplja, po radulovicem recima i ogromnoj neverici; da li su reforme samo marketinski trik? ogromni racuni za struju, jos ogromnija nezaposlenost, sve poskupelo trista puta, i to sve u proteklih godinu i osam meseci u mandatu najbolje vlade srbije ikad, koja je doduse prezivela kao najbolja i jednu rekonstrukciju, jer je logicno da nesto najbolje treba menjati u jos njaboljije. svakako cu vam reci adio.

Milan

pre 10 godina

Strašno je što se izbori raspisuju nakon tek godinu dana od predhodnih...
Jasno je da oni nisu u interesu naroda već pojedinaca koji su radili ni na čemu drugom do podizanju sopstvenog rejtinga, umesto na pokretanju države sa nulte tačke.
Dokle više traćenje naših para?!

slavko

pre 10 godina

@Hrvoje Sutra dobijas stranacki bonus za inovativnost u pohvalama. Ako podjelis algoritam svojoj botovskoj braci, ko zna, mozda padne i neko odlikovanje.;-) Cuj, visokoobrazovani...hahaha

srdjan

pre 10 godina

Partizan 400 komentara, ova vest 70 za otprilike isto vreme. Digao narod ruke od pracenja politike, valjda svi shvatili da su oni svi ista sorta.

lale

pre 10 godina

Ovo je potpuno ista prica kao oko prslogodisnje rekonstrukcije vlade! Prvo su govorili da je to najbolja i najefikasnija vlada u istoriji pa su tu naj vladu rekonstruisali a onda su za tu novu vladu govorili kako ne NAJnajNAJbolja u istoriji Srbije! I sada ce tu NAJnajNAJnaj vladu da raspuste i idu na izbore! Svaka im cast jer ovo je vrhunsko šišanje ovaca!

demagog

pre 10 godina

U subotu saznajemo već poznato. Čemu tolika fama? Raspiši to, pa neka kampanja počne. Ionako smo je već platili kroz račune za struju i gas.

dragance

pre 10 godina

ma dajte izbore pa da vas smenimo vise, ovakva kradja eps-a i srbija gasa nije vidjena jos od doba osmanlija, mozda vucic radi nesto ali nek prvo pocisti svoje dvoriste, koga vi pravite volovima da upumpavate vazduh u sisteme gasa i tako povecavata potrosnju nekvalitetnog gasa, i zasto su racuni za struju veci po 3-4 hiljade dinara??! konkretno ja sam ovog meseca dobio racune 30 000 din ukupno gasa struje i komunalija, znam kolko sam trosio kubika i kilovata u novembru i znam koliko sam trosio unazad 10 god, pa dali ste vi normalni ? treba da raspisete izbore nego sta, gde jos drzava krade svoje gradjane tako ocigledno i posle jos javno prizna (EPS) kako vas bre nije sramota !!!

marko

pre 10 godina

kako foliraju ovi iz sns,...pa svima je jasno da vucic ne sme da raspise izbore i taj strah je taj 1% koji ce da odluci da izbora nema!..prpa dragi naprednjaci

micko

pre 10 godina

Sva politika se svodi na ovo: onaj koji ima snagu, ili koji može da je ima, može činiti šta želi.samo vam je fotelja u glavama!

Pametnjaković

pre 10 godina

Izbori u Srbiji ne postoje, već se rezultati saopštavaju na osnovu internog dogovora među političkom elitom Srbije, tj. svim partijama Srbije.

EU zamera to što ne postoji politička stabilnost u Srbiji. Bez obzira kako narod bude glasao, formiraće se rezultati koji će nesumnjivo oslikavati političku stabilnost, tj. biće jedna stranka u većini.

Znači u Srbiji sve namešta politička elita Srbije u zavisnosti kako im odgovara. Na prethodnim izborima su namestili da ne bude ni jedna partija u apsolutnoj većini da bi mogli da prave pozorište misleći da će im EU davati pare da bi se lakše sprovodile reforme. Sada kada politička elita Srbije vidi da EU zapravo boli uvo da li će se u Srbiji sprovoditi reforme ili ne, već zameraju da ne postoji politička stabilnost, sada će politička elita Srbije da namesti da bude stabilnost.

Slušajte me pažljivo. Ako ne skinemo političku elitu Srbije sa naše grbače, nema nama budućnosti, jahaće nas kao što nas jašu već 70 godina. Samo revolucija, to je jedino rešenje. Pa Đinđića su ubili da bi nas i dalje jahali. Đinđić nije davao da se ruka zavlači u med, ali pohlepna politička elita Srbije nije mogla da izdrži od tih silnih beskamatnih kredita, donacija, itd. koji su se slivali u Srbiju iz celog sveta.

onako usput

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se odrze izbori, i da se konacno stane na put malim strankama, koje nekim cudom dotaknu cenzus a onda u vladu ulaze kao kljucni igraci i ucenama odrzavaju njeno funkcionisanje. Samostalni najbolje...
(indira54, 24. januar 2014 07:07)

jesi li ti zaboravio da SNS je u koaliciji sa, vulinom, veljom, palmom, risticevicem....

mili

pre 10 godina

Nema od izbora NISTA Vucig gura u vatru Dacica i sta ce mu izbori ,a ovom odgovara da je na vlasti pa makar ga Vucic i ***** u sred mozga.

eva

pre 10 godina

Besmisleno je da recimo SPS ima mesto premijera, koji ionako nije svoju funkciju obavljao na zadovoljavajući način..a tu jedino izbori mogu pomoći

lena

pre 10 godina

Danima se vec pise na temu izbora,i sve ukazuje na to da ce ih i biti.Mada kao sto je bilo i sa smenom Djilasa tako je i sad moguce da na kraju izbora ne bude.Sreca pa se agonija uskoro zavrsava...ili tek pocinje?

bankar

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce izbori biti raspisani , jer mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

Miroslav

pre 10 godina

Ovo je sada jedan od najvecih projekata posle epohalnog projekta Velike Srbije. To kako su oni uspeli da uvecaju teritoriju i ojacaju srpstvo je nezapamcen uspeh u srpskoj istoriji, ove ekonomske reforme ce biti jedan od sledecih epohalnih uspeha post moderne u srpskoj istoriji.