Sreda, 19.06.2013.

22:45

"Istočna Srbija mora da zaživi"

Lider URS-a Mlađan Dinkić poručio je u Zaječaru da istočna Srbija mora da zaživi i pozvao Zaječarce da na lokalnim izborima u tom gradu podrže Boška Ničića.

Izvor: Tanjug

"Istoèna Srbija mora da zaživi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Delija

pre 10 godina

Mladjo, Mladjo... Malo ti je para? Nema vise odakle da se klepi, pa ko velis: Daj makar Zajecar.
Samo judima jos dusu da uzmes. To je jedino preostalo.

KOSTA

pre 10 godina

Ma mora cela Srbija da živi bolje, ali od praznih obećanja i potrošenog vremena u nadi, Dinkiću je najbolje da se povuče i da radi nešto gde će imati više uspeha.

ZokyLee

pre 10 godina

Shvatio je Zajecar, kao i ostale opstine, ko ste ustvari Vi URSovci! U skladu sa tim ce i glasati! Necete ni census preci…Ali za to ste sami zasluzni!

CICA!!!!!

pre 10 godina

Zajecar na celu sa Mirkovicem, a uz svesrdnu podrsku Vucica jedino moze da sebi stvori perspektivnu buducnost , jer je vreme Boska Nicica i URS-a , vreme apatije i beznadja ,

PRSA

pre 10 godina

Nadm se da nece biti velikog pritiska na glasace da ce proci kako treba, u ponedeljak sledi opustanje. Mi gradjani podrzavamo volju gradjana i A. Vucica sto je dosada opravdao poverenje....

GAJA

pre 10 godina

Kad će ovom našem narodu biti jasno da kad Dinkić nešto obeća da od toga nema ništa. Doduše ima on i ispunjenih obećanja ali to više nije lično do njega, već stav Vlada u kojima je bio, samo se on znalački zakačio za njih.

Niksha

pre 10 godina

Cela Srbija mora da ozivi, a to ce biti veoma tesko dokle god u Vladi Srbije sede veciti ministri SPS-a i URS-a na celu sa g-dinom Dinkicem!

adidasW

pre 10 godina

E sto mi je zao Mladje... Nije covek navikao na oskudaciju. On je siroke ruke i galantan, pogotovo kad su u pitanju drzavne pare.

Golijat

pre 10 godina

Imali ste priliku da ozivite Zajecar, niste je iskoristili! Kao i svuda u Srbiji, URS je iskoristio priliku da maksimalno izvuce sve u svoju korist pa dokle traje da traje! EE, nece vise trajati!!!

Green Dragon

pre 10 godina

Mogao je Nicic da povede Mladju na farmu, da mu kao iskusan pokaze kako se dobijaju honorari...ups...pa za Mladju si honorari "piece of cake"...sta reci za coveka koji se hvali da je samo od sudskih sporova(tuzeci razne novinare i medije) zaradio 80 000e... to sigurno treba da nas ubedi u nezavisnost sudstva...hahaha...kakva sharada...

PreDragMC

pre 10 godina

Ne vidim gospodine Dinkicu da je ista ozivelo za vasih 10 godina kako ste konstantno u vlasti, konkretno sta je ozivelo u Zajecaru? Pre bih rekao da je sve propalo, i ono sto je radilo i nekada hranilo gradjane Zajecara vise ne radi, a koliko znam u tom istom gradu je gradonacelnik bio bas vas Nicic! Prekinite vise da pricate sarene laze, ne zavaravajte vise ovaj narod!

MihajloZ

pre 10 godina

Istočna Srbija mora da zaživi...pošto ju je Dinkić prvo sahranio. Zanimljiva mu je ta tehnika reanimacije, mogli bi da ga zaposle na bazenu kao spasioca.

Adapter

pre 10 godina

Cela Srbija treba da zazivi...a ne samo istocna...Mladjo, ako mislis da nesto ozivi i zazivi pakuj se i put pod noge...a sa sobom povedi drugara Dacica protiv koga si se shatro borio 90-tih....

Forever young

pre 10 godina

On je jedini izasao imenom i prezimenom pred gradjane? Nisam siguran bas sta je mislio sa time? Zasto onda Nicic nije zatvorio kampanju nego Dinki? Uostalom za Nicica i nije neka pohvala da izadje pod svojim imenom...samo gura narodu prst u oko i pokazuje kako se nicega ne stidi i kako je jedino sramota ostati u fotelji...

yoyoyo

pre 10 godina

Cujem da URS planira da dovede cenu grejanja na nizu cenu, a zasto se ne zapita prvu, zasto je doveo do toga da bude najskuplje grejanje u Srbiji?

novicavg

pre 10 godina

Sve ove salve pohvala od Dinkića, Kalanovićke i ostalih čelnika URS na mitingu podrške Bošku Ničiću teško da će pomoći ovome da ponovo zasedne u fotelju gradonačelnika Zaječara posle blokada skupštine i prevremenih izbora.Sve ove populističke fraze o razvoju i blagostanju ako dođe Ničić narod je odavno prepoznao i došlo je vreme za polaganje računa narodu i radikalnim promenama koje će ostraniti sve ono što je suvišno a što opterećuje gradski budžet i omogućuje jednog grupi oko Ničića da sa parama naroda rade šta hoće u ko zna čijem interesu i finansiraju projekte koje nemaju veze sa običnim životom kao što je finansiranje vrhunskog rukometa.Očekujem da saglasno svojoj poziciji na izbornom listiću gde je pod broj 1 da i od naroda dobije jedinicu i bude poslat u istoriju kao bivši gradonačelnik.

BOŽANA 63

pre 10 godina

Srbija je toliko ozivela zahvaljujuci g-dinu Mladjanu Dinkicu da svi zajedno pucamo od srece i radosti. Sad si se pred izbore setio za istocnu Srbiju treba da te je sramota.

Optimus Prime

pre 10 godina

Mogao je Nicic da povede Mladju na farmu, da mu kao iskusan pokaze kako se dobijaju honorari...ups...pa za Mladju si honorari "piece of cake"...sta reci za coveka koji se hvali da je samo od sudskih sporova(tuzeci razne novinare i medije) zaradio 80 000e... to sigurno treba da nas ubedi u nezavisnost sudstva...hahaha...kakva sharada...

Spasioci naši, neka hvala!

pre 10 godina

Zanimljivo. Prvo nas pridavite I dovedete do stečaja uz pomoć svojih “prinudnih upravnika” (kao ovaj u Zaječaru) a onda nam nudite veštačko disanje.

Simeon

pre 10 godina

Neverovatno je kako taj covek moze godinama da opstaje u politici samo na prodavanju raznih fraza i skupih obecanja o tome kako ce on nesto veliko da uradi, da ce se gradjani Srbije obogatiti pored njega, a cak je i javno priznao da je davao lazna obecanja, pa sada neka mu veruje ko moze...

Bili Piton

pre 10 godina

Interesantan je ovaj Dinkic, nismo se bas usrecili sa njim, ali uvek smisli neku novu foru i neku lepu prica kako bi dosao do glasova, naravno sve to posle zaboravi i sve propadne, ali bitno je da on opstaje.

Дејан

pre 10 godina

Ма није могуће? Источна Србија? Па где је то уопште? Ааааа знам, то је она црна рупа ове земље које се сви некако пред изборе сете, а до тада, евентуално се појави у црној хроници, мада и тамо нас има све ређе, и то зато што нас има све ређе, уопште. Кога уопште брига за ту примитивну и бедну и заосталу јужну и источну Србију, када ту имамо Београд и Војводину, "моторе развоја Србије"?

Ајде лопурде и лажови склањајте се више, ако изумиремо да бар нестанемо часно не гледајући ваше фаце.

Пироћанац

Prevaranti

pre 10 godina

Niko na lokalu ne treba da glasa za vladajuće partije sa republičkog nivoa, jer im otimaju pare. A tek koji likovi se nude da vode grad, pa to je strašno - ne zna se ko je gori, Ničić ili Mirković, užas. Inače, za neupućene, ova dvojica su bili zajdeno, pa se posvađali oko love.

ivana

pre 10 godina

Bilo bi posteno da je Nicicev i Dinkicev miting odrzan na zelenoj pijaci u Zajecaru pa da se tako javno dokaze da je taj objekat izgradjen kvalitetno i da se nece srusiti. Naravno, niko pametan to ne bi rizikovao ali je sramota da se hvale delima koja ne funkcionisu ili ciji kvalitet je blago receno sumnjiv, a kostala su ogromne pare.

plur brate

pre 10 godina

Koliko je samo strašna ta politička demagogija.
Evo ja imam par izjava:
- Srbija mora da živi
- Narod mora biti bogat
- Standard mora biti visok
- Dinar mora biti stabilan
- Saobraćaj mora biti razvijen

Glasajte za mene!

Cica.p.

pre 10 godina

Građani potpuno opravdano daju poverenje SNS, jer Vučić koji je postao sinonim za borbu protiv korupcije i kriminala je svojim radom potpuno opravdao poverenje građana, te njegov primer slede i svi ostali iz te stranke. Predhodnih godinu dana je mnogo učinjeno , te verujem i u obećanje dato u Zaječaru,da će za godinu dana u Srbiji biti smanjena nezaposlenost, povećana industrijska proizvodnja i smanjen fiskalni deficit, a da za sve one koji su loše radili svoj posao neće više biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima. Podrška.

hlt

pre 10 godina

Pa to bre kako se dosad niko nije setio decentralizacija, departizacija to nama treba svaka vam cast gos ministre na ovema sada ce svi da glas...... Auuuu cekaj, cek, cek, stani malo sta rece ???

Srbenda

pre 10 godina

Dinkicu? Zajecar je puko uz vas takve... Deda za repu, baba za dedu, a kod vas, lopov za kradju, lopov za lopova i tako pravite redaljku nad narodom. Ajd' bjaz! Pljuni ti nama iljadarku na ruke, ali kamata narasla, za 5000eur narod nebi glasao za vas. Vi i onako kad dodju izbori idete u shoping za glasacke listice! Hah! Kao interex da vam ih nastanca pa samo uzmes sa rafa, puni dzakove! Opa bato...

Batovac!!

pre 10 godina

Koliko se pokazalo na izborima do sada, Napretnjaci ubedljivo pobedjuju, tako se nadam u Zajecaru, dosta URS-a i Nicica u zaborav. Dosta ste unazadili grad....

Tekronije

pre 10 godina

Pa, zasto vec nije zazivela Istocna Srbija sa Boskom Nicicem? Koliko je godina na vlasti u Zajecaru? Sta planira da uradi sto vec do sada nije uradio? Ne razumem stranku koja se iz godine u godinu polako "topi", a vec 10 godina je na vlasti.

NINO

pre 10 godina

Sad se setio da treba Srbija da zazivi..e moj Dinkicu nemate vi sta da ponudite,pustite druge da rade svoj posao vi ste se pokazali ko ste i sta ste.

D.V.

pre 10 godina

Problem je sto bi neko mozda i glasao Nicica ali ne zeli URS. Ovakvim izbornim zakonom smo daleko od demokratije i slobodnih izbora jer je to onemoguceno.

УРС ЈЕ ПУКО!!!

pre 10 godina

КЊАЖЕВАЦ - владајућа ИНТЕРЕСНА коалиција: УРС-ДС-ДСС-ЛДП, опозиција: СНС и СПС-ПУПС-ЈС! НЕЋЕ ЈОШ ДУГО!!!

vesnica

pre 10 godina

a sta je on uradio za taj zajecar? Nista, kao i za ostale gradove gde njegovi nisu bili na vlasti i zato ga gradjani vise i ne cene

High voltage

pre 10 godina

Samo se pitam kako ga nije sramota, da gleda ljude u oci i laze...mislim mnogo se i ja pravim pametan...da ga je bilo sramota ne bi sve ove godine plivao u kesu na grbaci naroda...

High voltage

pre 10 godina

Samo se pitam kako ga nije sramota, da gleda ljude u oci i laze...mislim mnogo se i ja pravim pametan...da ga je bilo sramota ne bi sve ove godine plivao u kesu na grbaci naroda...

Tekronije

pre 10 godina

Pa, zasto vec nije zazivela Istocna Srbija sa Boskom Nicicem? Koliko je godina na vlasti u Zajecaru? Sta planira da uradi sto vec do sada nije uradio? Ne razumem stranku koja se iz godine u godinu polako "topi", a vec 10 godina je na vlasti.

NINO

pre 10 godina

Sad se setio da treba Srbija da zazivi..e moj Dinkicu nemate vi sta da ponudite,pustite druge da rade svoj posao vi ste se pokazali ko ste i sta ste.

D.V.

pre 10 godina

Problem je sto bi neko mozda i glasao Nicica ali ne zeli URS. Ovakvim izbornim zakonom smo daleko od demokratije i slobodnih izbora jer je to onemoguceno.

vesnica

pre 10 godina

a sta je on uradio za taj zajecar? Nista, kao i za ostale gradove gde njegovi nisu bili na vlasti i zato ga gradjani vise i ne cene

Srbenda

pre 10 godina

Dinkicu? Zajecar je puko uz vas takve... Deda za repu, baba za dedu, a kod vas, lopov za kradju, lopov za lopova i tako pravite redaljku nad narodom. Ajd' bjaz! Pljuni ti nama iljadarku na ruke, ali kamata narasla, za 5000eur narod nebi glasao za vas. Vi i onako kad dodju izbori idete u shoping za glasacke listice! Hah! Kao interex da vam ih nastanca pa samo uzmes sa rafa, puni dzakove! Opa bato...

hlt

pre 10 godina

Pa to bre kako se dosad niko nije setio decentralizacija, departizacija to nama treba svaka vam cast gos ministre na ovema sada ce svi da glas...... Auuuu cekaj, cek, cek, stani malo sta rece ???

plur brate

pre 10 godina

Koliko je samo strašna ta politička demagogija.
Evo ja imam par izjava:
- Srbija mora da živi
- Narod mora biti bogat
- Standard mora biti visok
- Dinar mora biti stabilan
- Saobraćaj mora biti razvijen

Glasajte za mene!

УРС ЈЕ ПУКО!!!

pre 10 godina

КЊАЖЕВАЦ - владајућа ИНТЕРЕСНА коалиција: УРС-ДС-ДСС-ЛДП, опозиција: СНС и СПС-ПУПС-ЈС! НЕЋЕ ЈОШ ДУГО!!!

Дејан

pre 10 godina

Ма није могуће? Источна Србија? Па где је то уопште? Ааааа знам, то је она црна рупа ове земље које се сви некако пред изборе сете, а до тада, евентуално се појави у црној хроници, мада и тамо нас има све ређе, и то зато што нас има све ређе, уопште. Кога уопште брига за ту примитивну и бедну и заосталу јужну и источну Србију, када ту имамо Београд и Војводину, "моторе развоја Србије"?

Ајде лопурде и лажови склањајте се више, ако изумиремо да бар нестанемо часно не гледајући ваше фаце.

Пироћанац

Batovac!!

pre 10 godina

Koliko se pokazalo na izborima do sada, Napretnjaci ubedljivo pobedjuju, tako se nadam u Zajecaru, dosta URS-a i Nicica u zaborav. Dosta ste unazadili grad....

BOŽANA 63

pre 10 godina

Srbija je toliko ozivela zahvaljujuci g-dinu Mladjanu Dinkicu da svi zajedno pucamo od srece i radosti. Sad si se pred izbore setio za istocnu Srbiju treba da te je sramota.

Cica.p.

pre 10 godina

Građani potpuno opravdano daju poverenje SNS, jer Vučić koji je postao sinonim za borbu protiv korupcije i kriminala je svojim radom potpuno opravdao poverenje građana, te njegov primer slede i svi ostali iz te stranke. Predhodnih godinu dana je mnogo učinjeno , te verujem i u obećanje dato u Zaječaru,da će za godinu dana u Srbiji biti smanjena nezaposlenost, povećana industrijska proizvodnja i smanjen fiskalni deficit, a da za sve one koji su loše radili svoj posao neće više biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima. Podrška.

Bili Piton

pre 10 godina

Interesantan je ovaj Dinkic, nismo se bas usrecili sa njim, ali uvek smisli neku novu foru i neku lepu prica kako bi dosao do glasova, naravno sve to posle zaboravi i sve propadne, ali bitno je da on opstaje.

ivana

pre 10 godina

Bilo bi posteno da je Nicicev i Dinkicev miting odrzan na zelenoj pijaci u Zajecaru pa da se tako javno dokaze da je taj objekat izgradjen kvalitetno i da se nece srusiti. Naravno, niko pametan to ne bi rizikovao ali je sramota da se hvale delima koja ne funkcionisu ili ciji kvalitet je blago receno sumnjiv, a kostala su ogromne pare.

Simeon

pre 10 godina

Neverovatno je kako taj covek moze godinama da opstaje u politici samo na prodavanju raznih fraza i skupih obecanja o tome kako ce on nesto veliko da uradi, da ce se gradjani Srbije obogatiti pored njega, a cak je i javno priznao da je davao lazna obecanja, pa sada neka mu veruje ko moze...

Prevaranti

pre 10 godina

Niko na lokalu ne treba da glasa za vladajuće partije sa republičkog nivoa, jer im otimaju pare. A tek koji likovi se nude da vode grad, pa to je strašno - ne zna se ko je gori, Ničić ili Mirković, užas. Inače, za neupućene, ova dvojica su bili zajdeno, pa se posvađali oko love.

Optimus Prime

pre 10 godina

Mogao je Nicic da povede Mladju na farmu, da mu kao iskusan pokaze kako se dobijaju honorari...ups...pa za Mladju si honorari "piece of cake"...sta reci za coveka koji se hvali da je samo od sudskih sporova(tuzeci razne novinare i medije) zaradio 80 000e... to sigurno treba da nas ubedi u nezavisnost sudstva...hahaha...kakva sharada...

MihajloZ

pre 10 godina

Istočna Srbija mora da zaživi...pošto ju je Dinkić prvo sahranio. Zanimljiva mu je ta tehnika reanimacije, mogli bi da ga zaposle na bazenu kao spasioca.

yoyoyo

pre 10 godina

Cujem da URS planira da dovede cenu grejanja na nizu cenu, a zasto se ne zapita prvu, zasto je doveo do toga da bude najskuplje grejanje u Srbiji?

Golijat

pre 10 godina

Imali ste priliku da ozivite Zajecar, niste je iskoristili! Kao i svuda u Srbiji, URS je iskoristio priliku da maksimalno izvuce sve u svoju korist pa dokle traje da traje! EE, nece vise trajati!!!

Spasioci naši, neka hvala!

pre 10 godina

Zanimljivo. Prvo nas pridavite I dovedete do stečaja uz pomoć svojih “prinudnih upravnika” (kao ovaj u Zaječaru) a onda nam nudite veštačko disanje.

Adapter

pre 10 godina

Cela Srbija treba da zazivi...a ne samo istocna...Mladjo, ako mislis da nesto ozivi i zazivi pakuj se i put pod noge...a sa sobom povedi drugara Dacica protiv koga si se shatro borio 90-tih....

Niksha

pre 10 godina

Cela Srbija mora da ozivi, a to ce biti veoma tesko dokle god u Vladi Srbije sede veciti ministri SPS-a i URS-a na celu sa g-dinom Dinkicem!

PRSA

pre 10 godina

Nadm se da nece biti velikog pritiska na glasace da ce proci kako treba, u ponedeljak sledi opustanje. Mi gradjani podrzavamo volju gradjana i A. Vucica sto je dosada opravdao poverenje....

ZokyLee

pre 10 godina

Shvatio je Zajecar, kao i ostale opstine, ko ste ustvari Vi URSovci! U skladu sa tim ce i glasati! Necete ni census preci…Ali za to ste sami zasluzni!

novicavg

pre 10 godina

Sve ove salve pohvala od Dinkića, Kalanovićke i ostalih čelnika URS na mitingu podrške Bošku Ničiću teško da će pomoći ovome da ponovo zasedne u fotelju gradonačelnika Zaječara posle blokada skupštine i prevremenih izbora.Sve ove populističke fraze o razvoju i blagostanju ako dođe Ničić narod je odavno prepoznao i došlo je vreme za polaganje računa narodu i radikalnim promenama koje će ostraniti sve ono što je suvišno a što opterećuje gradski budžet i omogućuje jednog grupi oko Ničića da sa parama naroda rade šta hoće u ko zna čijem interesu i finansiraju projekte koje nemaju veze sa običnim životom kao što je finansiranje vrhunskog rukometa.Očekujem da saglasno svojoj poziciji na izbornom listiću gde je pod broj 1 da i od naroda dobije jedinicu i bude poslat u istoriju kao bivši gradonačelnik.

Forever young

pre 10 godina

On je jedini izasao imenom i prezimenom pred gradjane? Nisam siguran bas sta je mislio sa time? Zasto onda Nicic nije zatvorio kampanju nego Dinki? Uostalom za Nicica i nije neka pohvala da izadje pod svojim imenom...samo gura narodu prst u oko i pokazuje kako se nicega ne stidi i kako je jedino sramota ostati u fotelji...

PreDragMC

pre 10 godina

Ne vidim gospodine Dinkicu da je ista ozivelo za vasih 10 godina kako ste konstantno u vlasti, konkretno sta je ozivelo u Zajecaru? Pre bih rekao da je sve propalo, i ono sto je radilo i nekada hranilo gradjane Zajecara vise ne radi, a koliko znam u tom istom gradu je gradonacelnik bio bas vas Nicic! Prekinite vise da pricate sarene laze, ne zavaravajte vise ovaj narod!

Green Dragon

pre 10 godina

Mogao je Nicic da povede Mladju na farmu, da mu kao iskusan pokaze kako se dobijaju honorari...ups...pa za Mladju si honorari "piece of cake"...sta reci za coveka koji se hvali da je samo od sudskih sporova(tuzeci razne novinare i medije) zaradio 80 000e... to sigurno treba da nas ubedi u nezavisnost sudstva...hahaha...kakva sharada...

adidasW

pre 10 godina

E sto mi je zao Mladje... Nije covek navikao na oskudaciju. On je siroke ruke i galantan, pogotovo kad su u pitanju drzavne pare.

GAJA

pre 10 godina

Kad će ovom našem narodu biti jasno da kad Dinkić nešto obeća da od toga nema ništa. Doduše ima on i ispunjenih obećanja ali to više nije lično do njega, već stav Vlada u kojima je bio, samo se on znalački zakačio za njih.

CICA!!!!!

pre 10 godina

Zajecar na celu sa Mirkovicem, a uz svesrdnu podrsku Vucica jedino moze da sebi stvori perspektivnu buducnost , jer je vreme Boska Nicica i URS-a , vreme apatije i beznadja ,

KOSTA

pre 10 godina

Ma mora cela Srbija da živi bolje, ali od praznih obećanja i potrošenog vremena u nadi, Dinkiću je najbolje da se povuče i da radi nešto gde će imati više uspeha.

Delija

pre 10 godina

Mladjo, Mladjo... Malo ti je para? Nema vise odakle da se klepi, pa ko velis: Daj makar Zajecar.
Samo judima jos dusu da uzmes. To je jedino preostalo.

Batovac!!

pre 10 godina

Koliko se pokazalo na izborima do sada, Napretnjaci ubedljivo pobedjuju, tako se nadam u Zajecaru, dosta URS-a i Nicica u zaborav. Dosta ste unazadili grad....

High voltage

pre 10 godina

Samo se pitam kako ga nije sramota, da gleda ljude u oci i laze...mislim mnogo se i ja pravim pametan...da ga je bilo sramota ne bi sve ove godine plivao u kesu na grbaci naroda...

Cica.p.

pre 10 godina

Građani potpuno opravdano daju poverenje SNS, jer Vučić koji je postao sinonim za borbu protiv korupcije i kriminala je svojim radom potpuno opravdao poverenje građana, te njegov primer slede i svi ostali iz te stranke. Predhodnih godinu dana je mnogo učinjeno , te verujem i u obećanje dato u Zaječaru,da će za godinu dana u Srbiji biti smanjena nezaposlenost, povećana industrijska proizvodnja i smanjen fiskalni deficit, a da za sve one koji su loše radili svoj posao neće više biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima. Podrška.

vesnica

pre 10 godina

a sta je on uradio za taj zajecar? Nista, kao i za ostale gradove gde njegovi nisu bili na vlasti i zato ga gradjani vise i ne cene

Tekronije

pre 10 godina

Pa, zasto vec nije zazivela Istocna Srbija sa Boskom Nicicem? Koliko je godina na vlasti u Zajecaru? Sta planira da uradi sto vec do sada nije uradio? Ne razumem stranku koja se iz godine u godinu polako "topi", a vec 10 godina je na vlasti.

УРС ЈЕ ПУКО!!!

pre 10 godina

КЊАЖЕВАЦ - владајућа ИНТЕРЕСНА коалиција: УРС-ДС-ДСС-ЛДП, опозиција: СНС и СПС-ПУПС-ЈС! НЕЋЕ ЈОШ ДУГО!!!

Srbenda

pre 10 godina

Dinkicu? Zajecar je puko uz vas takve... Deda za repu, baba za dedu, a kod vas, lopov za kradju, lopov za lopova i tako pravite redaljku nad narodom. Ajd' bjaz! Pljuni ti nama iljadarku na ruke, ali kamata narasla, za 5000eur narod nebi glasao za vas. Vi i onako kad dodju izbori idete u shoping za glasacke listice! Hah! Kao interex da vam ih nastanca pa samo uzmes sa rafa, puni dzakove! Opa bato...

NINO

pre 10 godina

Sad se setio da treba Srbija da zazivi..e moj Dinkicu nemate vi sta da ponudite,pustite druge da rade svoj posao vi ste se pokazali ko ste i sta ste.

D.V.

pre 10 godina

Problem je sto bi neko mozda i glasao Nicica ali ne zeli URS. Ovakvim izbornim zakonom smo daleko od demokratije i slobodnih izbora jer je to onemoguceno.

hlt

pre 10 godina

Pa to bre kako se dosad niko nije setio decentralizacija, departizacija to nama treba svaka vam cast gos ministre na ovema sada ce svi da glas...... Auuuu cekaj, cek, cek, stani malo sta rece ???

Дејан

pre 10 godina

Ма није могуће? Источна Србија? Па где је то уопште? Ааааа знам, то је она црна рупа ове земље које се сви некако пред изборе сете, а до тада, евентуално се појави у црној хроници, мада и тамо нас има све ређе, и то зато што нас има све ређе, уопште. Кога уопште брига за ту примитивну и бедну и заосталу јужну и источну Србију, када ту имамо Београд и Војводину, "моторе развоја Србије"?

Ајде лопурде и лажови склањајте се више, ако изумиремо да бар нестанемо часно не гледајући ваше фаце.

Пироћанац

Simeon

pre 10 godina

Neverovatno je kako taj covek moze godinama da opstaje u politici samo na prodavanju raznih fraza i skupih obecanja o tome kako ce on nesto veliko da uradi, da ce se gradjani Srbije obogatiti pored njega, a cak je i javno priznao da je davao lazna obecanja, pa sada neka mu veruje ko moze...

plur brate

pre 10 godina

Koliko je samo strašna ta politička demagogija.
Evo ja imam par izjava:
- Srbija mora da živi
- Narod mora biti bogat
- Standard mora biti visok
- Dinar mora biti stabilan
- Saobraćaj mora biti razvijen

Glasajte za mene!

Bili Piton

pre 10 godina

Interesantan je ovaj Dinkic, nismo se bas usrecili sa njim, ali uvek smisli neku novu foru i neku lepu prica kako bi dosao do glasova, naravno sve to posle zaboravi i sve propadne, ali bitno je da on opstaje.

ivana

pre 10 godina

Bilo bi posteno da je Nicicev i Dinkicev miting odrzan na zelenoj pijaci u Zajecaru pa da se tako javno dokaze da je taj objekat izgradjen kvalitetno i da se nece srusiti. Naravno, niko pametan to ne bi rizikovao ali je sramota da se hvale delima koja ne funkcionisu ili ciji kvalitet je blago receno sumnjiv, a kostala su ogromne pare.

Prevaranti

pre 10 godina

Niko na lokalu ne treba da glasa za vladajuće partije sa republičkog nivoa, jer im otimaju pare. A tek koji likovi se nude da vode grad, pa to je strašno - ne zna se ko je gori, Ničić ili Mirković, užas. Inače, za neupućene, ova dvojica su bili zajdeno, pa se posvađali oko love.

Spasioci naši, neka hvala!

pre 10 godina

Zanimljivo. Prvo nas pridavite I dovedete do stečaja uz pomoć svojih “prinudnih upravnika” (kao ovaj u Zaječaru) a onda nam nudite veštačko disanje.

BOŽANA 63

pre 10 godina

Srbija je toliko ozivela zahvaljujuci g-dinu Mladjanu Dinkicu da svi zajedno pucamo od srece i radosti. Sad si se pred izbore setio za istocnu Srbiju treba da te je sramota.

novicavg

pre 10 godina

Sve ove salve pohvala od Dinkića, Kalanovićke i ostalih čelnika URS na mitingu podrške Bošku Ničiću teško da će pomoći ovome da ponovo zasedne u fotelju gradonačelnika Zaječara posle blokada skupštine i prevremenih izbora.Sve ove populističke fraze o razvoju i blagostanju ako dođe Ničić narod je odavno prepoznao i došlo je vreme za polaganje računa narodu i radikalnim promenama koje će ostraniti sve ono što je suvišno a što opterećuje gradski budžet i omogućuje jednog grupi oko Ničića da sa parama naroda rade šta hoće u ko zna čijem interesu i finansiraju projekte koje nemaju veze sa običnim životom kao što je finansiranje vrhunskog rukometa.Očekujem da saglasno svojoj poziciji na izbornom listiću gde je pod broj 1 da i od naroda dobije jedinicu i bude poslat u istoriju kao bivši gradonačelnik.

Optimus Prime

pre 10 godina

Mogao je Nicic da povede Mladju na farmu, da mu kao iskusan pokaze kako se dobijaju honorari...ups...pa za Mladju si honorari "piece of cake"...sta reci za coveka koji se hvali da je samo od sudskih sporova(tuzeci razne novinare i medije) zaradio 80 000e... to sigurno treba da nas ubedi u nezavisnost sudstva...hahaha...kakva sharada...

Adapter

pre 10 godina

Cela Srbija treba da zazivi...a ne samo istocna...Mladjo, ako mislis da nesto ozivi i zazivi pakuj se i put pod noge...a sa sobom povedi drugara Dacica protiv koga si se shatro borio 90-tih....

Forever young

pre 10 godina

On je jedini izasao imenom i prezimenom pred gradjane? Nisam siguran bas sta je mislio sa time? Zasto onda Nicic nije zatvorio kampanju nego Dinki? Uostalom za Nicica i nije neka pohvala da izadje pod svojim imenom...samo gura narodu prst u oko i pokazuje kako se nicega ne stidi i kako je jedino sramota ostati u fotelji...

MihajloZ

pre 10 godina

Istočna Srbija mora da zaživi...pošto ju je Dinkić prvo sahranio. Zanimljiva mu je ta tehnika reanimacije, mogli bi da ga zaposle na bazenu kao spasioca.

yoyoyo

pre 10 godina

Cujem da URS planira da dovede cenu grejanja na nizu cenu, a zasto se ne zapita prvu, zasto je doveo do toga da bude najskuplje grejanje u Srbiji?

PreDragMC

pre 10 godina

Ne vidim gospodine Dinkicu da je ista ozivelo za vasih 10 godina kako ste konstantno u vlasti, konkretno sta je ozivelo u Zajecaru? Pre bih rekao da je sve propalo, i ono sto je radilo i nekada hranilo gradjane Zajecara vise ne radi, a koliko znam u tom istom gradu je gradonacelnik bio bas vas Nicic! Prekinite vise da pricate sarene laze, ne zavaravajte vise ovaj narod!

Green Dragon

pre 10 godina

Mogao je Nicic da povede Mladju na farmu, da mu kao iskusan pokaze kako se dobijaju honorari...ups...pa za Mladju si honorari "piece of cake"...sta reci za coveka koji se hvali da je samo od sudskih sporova(tuzeci razne novinare i medije) zaradio 80 000e... to sigurno treba da nas ubedi u nezavisnost sudstva...hahaha...kakva sharada...

Golijat

pre 10 godina

Imali ste priliku da ozivite Zajecar, niste je iskoristili! Kao i svuda u Srbiji, URS je iskoristio priliku da maksimalno izvuce sve u svoju korist pa dokle traje da traje! EE, nece vise trajati!!!

adidasW

pre 10 godina

E sto mi je zao Mladje... Nije covek navikao na oskudaciju. On je siroke ruke i galantan, pogotovo kad su u pitanju drzavne pare.

GAJA

pre 10 godina

Kad će ovom našem narodu biti jasno da kad Dinkić nešto obeća da od toga nema ništa. Doduše ima on i ispunjenih obećanja ali to više nije lično do njega, već stav Vlada u kojima je bio, samo se on znalački zakačio za njih.

Niksha

pre 10 godina

Cela Srbija mora da ozivi, a to ce biti veoma tesko dokle god u Vladi Srbije sede veciti ministri SPS-a i URS-a na celu sa g-dinom Dinkicem!

PRSA

pre 10 godina

Nadm se da nece biti velikog pritiska na glasace da ce proci kako treba, u ponedeljak sledi opustanje. Mi gradjani podrzavamo volju gradjana i A. Vucica sto je dosada opravdao poverenje....

CICA!!!!!

pre 10 godina

Zajecar na celu sa Mirkovicem, a uz svesrdnu podrsku Vucica jedino moze da sebi stvori perspektivnu buducnost , jer je vreme Boska Nicica i URS-a , vreme apatije i beznadja ,

ZokyLee

pre 10 godina

Shvatio je Zajecar, kao i ostale opstine, ko ste ustvari Vi URSovci! U skladu sa tim ce i glasati! Necete ni census preci…Ali za to ste sami zasluzni!

KOSTA

pre 10 godina

Ma mora cela Srbija da živi bolje, ali od praznih obećanja i potrošenog vremena u nadi, Dinkiću je najbolje da se povuče i da radi nešto gde će imati više uspeha.

Delija

pre 10 godina

Mladjo, Mladjo... Malo ti je para? Nema vise odakle da se klepi, pa ko velis: Daj makar Zajecar.
Samo judima jos dusu da uzmes. To je jedino preostalo.