Sreda, 12.06.2013.

20:15

"O tabloidima s Vučićem i Dačićem"

Razgovaraću sa Dačićem i Vučićem povodom javne tajne da jedan deo policije protura tabloidima različite dezinformacije i poluistine, kaže ministar Dinkić.

Izvor: Danas

"O tabloidima s Vuèiæem i Daèiæem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Mladomir

pre 10 godina

"Prvi koji me je pozvao oko tog teksta oko ponoci bio je gospodin Vucic, zvao me je iz Rima i pitao kad smo se nas dvojica posvadzali. Ja sam rekao 'o cemu govoris'? A on kaze pise u Blicu, Ja nisam ni pogledao tada taj Blic", rekao je Dinkic.

Blic sve vise lici na klasicnu zutu stampu, meni vise muka kada naletim na neku vest koju oni objave. Pored toga sto su politicki obojeni.

Nikolina

pre 10 godina

Ja sumnjam na vase Dinkicu da odaju planove Tabloidima i prvo proverite unutar vase stranke pa tek onda mozete da pricate sa drugima.

BRATAC - SAČULATAC

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da se ime jednog političara povlači po medijima. Ali valjda je Dinkić iznenađen što je baš on u štampi jer je sebe smatrao nedodirljivim.treba jednom stati na put tabloidima koji bez ikakvih dokaza, napadaju ljude bez obzira iz koje je stranke.

Transporter

pre 10 godina

E moj Dinkicu, dzaba ti kukanje i plakanje, doslo vreme da se rastajemo. Sto si krao krao si, iskreno se nadam da se tvojoj politickoj karijeri blizi kraj.

diktatura manjine

pre 10 godina

Pobrinite se vi za obrazovanje nacije, za ekonomiju, industrijalizaciju. Kad ima posla manje se čitaju tabloidi. I ne ponašajte se po onoj narodnoj: Koga svrbi, taj se češe!

Srbin 100%

pre 10 godina

Ovo je svakako veliki problem za Dacica i Dinkica prvom zato sto policija odaje poverljive informacije a drugom da postoje sumnjive radnje u kojima je ucestvovao,inace ne bi dizao ovoliku buku

Daroslav

pre 10 godina

"Sirenjem spletki i intriga, oni prezivljavaju sve rezime i razlicite vlade, a prica se da paralelno imaju i sopstvene biznise, poseduju vredne nekretnine i voze skupocena kola, tako da cesto zive daleko luksuznije i bolje od svojih medijskih zrtava", upozorava Dinkic.

kao da je samog sebe opisao...

dule

pre 10 godina

(andrija 20:58) napisao si po meni savrsen komentar. ocigledno se protiv njega godinama vodi jaka antikampanja. ne ulazim u to da li je ispravan ili ne. kriv ili ne. samo u odnos medija i do skoro najjace partije DS-a prema njemu. cak i kad su izgubili vlast oni poslednje atome snage koriste,ne da se vrate na vrh, nego da degradiraju Dinkica. a usput vlast su izgubili zato sto su vise bazirali kampanju na antikampanji protiv SNS i URS, nego na promociji sebe i svojih programa za buducnost i izlazak iz krize.

Kritika

pre 10 godina

Afere i losi potezi su nesto sto narod moze da kritikuje preko novina koje jesu sredstvo oglasavanja.
A gospodin Dinkic je malo nervozan.Ne znam zasto. On nema ni aferice,ni lose poteze .

Stevan

pre 10 godina

Au Dinkicu,pa bolje uzmi gitaru pa sviraj????De su 1000.E koje si obecao gradjanima pa sada pevas pesmu,dosta smo te slusali da smo ogluveli od tebe...

Mix

pre 10 godina

Gospon Mlađo, ako želite da zatvorite neki medij, obratite se gospon Vučiću,on ima dosta iskustva o tome, iz zlatnog vremena procvata medija u vreme Cvetokose....

fifi

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da se ime jednog političara povlači po medijima. Ali valjda je Dinkić iznenađen što je baš on u štampi jer je sebe smatrao nedodirljivim.

Lazar

pre 10 godina

Prvo si me slagao za 1000 eura sad hoces da me otpustis.E pa necu ti dati Dinkicu.Sve ti bre neko drugi kriv, stalno te nesto zulja. E pa i mene zuljaju tvojih 1000 eura.

nesa

pre 10 godina

Potpuno je u pravu. Za to policajci dobijaju poseban tretman ili novac.Skoro je bilo gostovanje urednika jednih novina na tv koji je javno rekao da je po informacije isao kod danasnjeg direktora policije(i tad je bio) koji mu je pored informacija sugerisao sta da pise.Informacije je dobijao svakodnevno.Nazalost drugi mediji to nisu zeleli ili smeli da objave.

pera

pre 10 godina

Da li je Diknic sam u vladi? Kad iznese neki predlog da li ostali clanovi vlade to komentarisu i da li glasaju o tome? Kada neki njegov predlog dodje do skupstine, ko dize ruku za to? Da li je samo Dinkic kriv za stanje u drzavi? Ako je toliko nesposoban zasto su zvali u koaliciju? Mnogo ste isti!

Forever young

pre 10 godina

Dzabe ovi poslednji trzaji Dinkica i kuknjava da ga ne provlace po medijima. Ako je Dacic resio da ga se kurtalise, zavrsio je karijeru...A ako se mi kao drzava ne kurtalisemo Dacica i mi smo u ozbiljnom problemu...

Speed

pre 10 godina

Ti nisi kompetentan Dinkicu ni za posao koji obavljas, a kamoli za istrazivanje medija... Odakle tebi Dinkilinki ideja da sada pretresas medije kad si dosao na zub? Trebalo je to ranije da mislis pa kontraobavestajno da delujes, a i da se pripremis za nadolazece poplave bruke. A ne sad kad je vec sinulo u medijima. Kasno je za to...

ili ovako ili onako

pre 10 godina

Znači napada Mlađa i Dačićev resor,mora da su ovi tabloidi uboli pravu stvar.Ništa treba ispitati pa ako tabloidi lažu kazna za urednike i zabrana lista.Mežutim,ako se pokažu istiniti navodi iz tabloida,e pa g-sn ministre ćorka nema druge.

Veronika B.

pre 10 godina

I onako imamo problema preko glave, tako da nam dezinformacije nisu potrebne. Ako neko namerno obmanjuje javnost treba proveriti ko stoji iza toga i to izneti u javnos. Od prazne paranoje niko nema koristi.

drena

pre 10 godina

Gde ima dima ima i vatre. Pa tako je i sa Dinkicem. Ako si cist pusti tabloide da se bave tabloidnim stvarima. Secas se u ovoj zemlji vis enema zasticenih.

il si musko ili si bosko ili pali

pre 10 godina

Dinkicu,tvoja funkcija je po definiciji javna i transparentna.To podrazumeva intrige,delimicno tacne ili tacne.
Ti si obican cinovnik drzavni,ali naj obicniji.
Drzava je sistem,a ti si u njoj go k*.
Politicari cesto se ususdjuju da kazu kako su oni garant postovanju zakona,a posle njih potop.Problem je to kad cuju investitori,automacki prave otpor prema saradnji.
I ako nisam ljubitelj pandura,imaju puno pravo da osetite isto sto i obicni gradjani na svakom koraku svog zivota.
Ne moze dinkic da vrsi nasilje nad gradjanima punih 13 godina,a da nije u stanju da podnese udarac na svopstveni

Gile

pre 10 godina

Problem nije u Mladji, dousnicima i tabloidima. Problem je u primitivnom narodu , ljudima koji kupuju i citaju te besmislene tabloide, koji se hrane turbo folkom i traze dezurne krivce za sve i svasta. Dok se narod ne promeni i ne opismeni, ne okrene pravim vrednostima i zasuce rukave za bolju buducnost, nista se nece promeniti.

Mirko

pre 10 godina

"Možda ja nisam dovoljno kompetentan i ne znam koja bi to tačno institucija trebalo da se bavi pitanjem zloupotrebe policije u političke svrhe, ali bez trajnog rešavanja tog pitanja, Srbija nikad neće postati ozbiljna država". TAČNO.

Dosije X(ali razresen)

pre 10 godina

Dinkicu na osnovu cega je vlasnik tvoje partije podigao kredit za privredni razvoj preko 300 000 evra i ustupio novac g17+?Zbog tog kredita nas 30 je odtalo bez ikakve pomoci,a mozda i nekih koji su imali hrabrost,pristojan projekat da se skinu sa drzavne sise.
Pozivam javno tuzilastvo da prekontrolise virmane i sve uplatnice koje je koristila konfekcija "TODOR" i je li sav novac vracen,posto ti krediti imali obavezu da budu vraceni sa 1-3% kamate,a donacija je nila Krealjevine Norveske,odnosno njihovih poreskih obveznika

Trisic

pre 10 godina

hahahaha,dezinformacije i polu informacije :-D
A biser trazio odbor za bezbednost istripovan da je neki faktor u drzavi :-D
Pa LGBT populacija ima vise osnov da se odbor sazove nego oko G17/URS

Grunf

pre 10 godina

Mladja poteže ozbiljnu temu,mora da mu gori pod nogama,pa malo djubreta da baci u susedno dvorište.Zaista je tema jako važna ali Mladjo baviš se politikom isuviše dugo i bez tablioda papraza i mnogih besmislenih TV emisija,za Vas se ne bi ni znalo.Da li su to tabloidi ili "ozbiljni mediji" nema veze.Do god se o Vama nešto piše,govori,puštaju TV snimci, ili bilo ko da Vam nešto kaže Vi ste zadovoljni.Činjenica je da ima zaista previše bljuvotine za moj ukus ali ipak ste sami tome doprineli.Policija i novinarstvo ili policija i kriminalci.Jednostavno jedni bez drugih ne mogu.Parazit mora da ima domaćina da bi opstao.Nema tu da se neko kukavički krije iza nekoga to je samo posao koji je dogovoren na obostrano zadovoljstvo.Policiji su nekada novine neophodne da završi mnoge poslove kao i da se policija koristi u novinama da završi državne poslove.Naravno Medijima sve odgovara.Koliko bi se samo medija zatvorilo i koliko ljudi bi ostalo bez prihoda da Vas nema ili da živimo u jedenoj mirnoj uredjenoj zemlji kojoj je glavna preokupacija zaštita životne sredine.Hajde zamisli tu Srbiju!Zamisli koliko je to bezobrazna pomisao!Molio bih Vas a zaista prestanete da zloupotrebljavate rečenice ako želomo da budemo jaka država,ozbiljna država,uredjena država.Gradjani to žele.O tome sanjaju decenijama.Vi to ne želite tu je problem.Vi činite svakog sekunda ovu zemlju slabom,haotičnom da bi Vi mogli da budete tu gde jeste.Ipak realno gde bi Vama bilo mesto u nekom uredjenom društvu.

Mikael Hansen

pre 10 godina

G-dine Dinkiću, to što pričate znaju i vrapci na grani, ali se obraćate pogrešnoj adresi, isturenim predstavnicima tog sistema diskreditacije političkih protivnika ...

Glasinac

pre 10 godina

Razgovarati sa predsednikom vlade i prvim potpredsednikom radi pisanja nekih tabloida je malo čudno. Što se tiče rada kompletne vlade , to treba izvršiti analizu pa videti ko obavlja svoj posao odgovorno i profesionalno , a ko ne. Neka tada gospodin Dinkić iznese da jedan deo ministarstva unutrašnjih poslova ne obavlja svoj posao kako treba pa neka se tada preduzm određene mere.

JUGOVINA

pre 10 godina

Zar je normalno da jedan Dinkic koji je krao i kupovao glasove na izborima i dobio 1,99% kroji vladu. Covek koji je svojim reformama upropastio srpsku ekonomiju. Prodavao preduzeca Bugarima, Slovencima, Kipranima, i ko zna kome za DZABE i davao im stimulativna sredstva, samo da ne budu drzavna. Narod ostao bez posla, a on komentarise ko se zaposlio. Prica o decentralizaciji za koju nikada nije cuo. Zauzeo skijalista gde navodno ulaze pare, Stara planina, Kopaonik. Pa o cemu pricamo. Vreme je da izleti iz ove vlade i nestane sa politicke scene Srbije, ali pre toga da vrati sve sto je ukrao.

Pavladoljska

pre 10 godina

G-dine Dinkicu , kao prvo B92 je renomirana kuca vec dugi niz godina i niko je od nas ne svrstava u tabloide,a ipak nas informise blagovemeno i maksimalno profesionalno , izmedju ostalog, i o Vama i Vasem bivsem i sadasnjem radu, gde u sklopu bavljenja svojom profesijom, takodje moraju imati kako tacne cinjenice tako i izvore informacija , kako bi stvorili sto objektivniju sliku oderdjene vesti.
Ono sto Vas "ugrozava" jeste medijska eksponiranost koju Vi ne kontrolisete u poslednje vreme , ali ste, svejedno ,stavljani u razne kontekste koji Vam, nikako ne idu na ruku, ni licno ,ni partijski, niti u vremenskom periodu.Nase je pravo da na osnovu informisanosti i licnog stava , formiranog o Vama dugi niz godina,steknemo sto korektniji sud ali ga i na ovim prostorima izrazimo,kao deo javnog mnjenja ali i kao biracko telo.Mislim da neopravdano optuzujete izvore iz policije za odavanje podataka o Vama... uostalom, da li ih ima u policiji...?! Vasa reakcija govori vise od bilo kog izvora.
Ipak ste na politickoj sceni posmatrani od strane gradjana vise od decenije bas kao i rezultati rada Vasi i Vasih kadrova..detalje o Vama mozemo nagadjati ali ce sustina ostati ista...ona Zemunska...

STOP PRIKRIVANJU KRIVACA

pre 10 godina

Jednostavno rešenje:
1). Dinkić tuži novine koje su objavile vest o njemu.
2). Sud naloži da se istraži koje dostavio vesti.
3). Dostavljač kaže ko mu je rekao da dostavo novinama, a ne tužiocu da podigne optužnicu.
4). Tužilaštvo kaže da li je ISTINA što su novine objavile o Dinkiću ili nije.
5). Ako nije, novine plaćaju VELIKU KAZNU da Dinkić otplati kredit, a ako ponove grešku zabranjuje im se rad na 3 meseca.
6). Ako je istina, Dinkić se hapsi i onaj iz MUP- ili tužilaštva ko je sprečavao da se to ranije uradi.

Novinar

pre 10 godina

Dinkić je u pravu, jer Tužilaštvo bi moralo ODMAH da ispita svakog nosioca javne funkcije (bio on ministar ili premijer), ako se o njemu u medijima pojave optužbe za kriminal, a pogotovo ako se pominju milijarde evra navodno ukradenih para.
Ako se pokaže da su navodi u novinama istiniti, takve ministre treba bez odlaganja hapsiti.
Ali ako su u pitanju namerno plasirane laži, onda hitno treba procesuirati odgovorna lica, bez obzira da li su to novinari iz tabloida ili su iz vrha policije i službi, koje su takvu laž podmetnule.

Jovan

pre 10 godina

Look who's talkin!
Kad god cujem da se nesto Dinkic ili Djilas bune protiv pisanja medija, setim se onog starog filma brace Limijer, "Poliveni polivac".

Mirko

pre 10 godina

Širenjem spletki i intriga, oni preživljavaju sve režime i različite vlade, a priča se da paralelno imaju i sopstvene biznise, poseduju vredne nekretnine i voze skupocena kola, tako da često žive daleko luksuznije i bolje od svojih medijskih žrtava. TAČNO.

REKONTRA

pre 10 godina

ISTINITA POZADINA:
"UDRUŽENJE ratnih profitera" koji iz svoji vila, uz pomoć korumpiranih činovnika u POLICIJI i SLUŽBAMA,
pokušavaju da zaustave VUČIĆA, tako što će lažnim napadima na Dinkića i Dačića,
da sruše Vladu i izazovu nove izbore.

1+1~2

pre 10 godina

ne smeta mu to sto tabloidi masakriraju Djilasa a uz to se i prikljuci kampanji kad moze.
Ali kad njega dodirnu onda to nije ok.
E Dinkicu, toliko si jevtin!

vreme je za rekonstrukciju

pre 10 godina

Vreme je da se Vucic i Dacic dogovore i izbace Dinkica iz vlade. Pa promenio je ne secam se koliko koalicija i uvek ucenjivao i rusio pojedine vlade. Pa sada je vreme da tog lopova, ucenjivaca, izbace iz vlade i nastave patriote da rade kao ste poceli. Kao da je on toliki srtucnjak pa se ne moze bez njega.

svetlanast.

pre 10 godina

da li se mladjan dinkic ili jos neki /mrkonjic, djilas/ nekad zapitaju zasto tabloidi nikada ne pisu senzacionalisticki o RODOLJUBU SABICU, povereniku za informacije od javnog znacaja i zastitu podataka o licnostima ili SASI JANKOVICU, zastitniku gradjana koji sigurno raspolazu veoma vaznim informacijama.

naravno, zato sto krajnje profesionalno obavljaju svoj posao i zbog toga uzivaju veliko poverenje i postovanje gradjana.

?

pre 10 godina

Ma ako je Dinkic cist i vec je uzeo 80.000 eur za lazne napise po tabloidima - ne razumem sto je sad digao frku! Neka nastavi da se bogati na ledjima tupavih tabloida!

andrija

pre 10 godina

Vise je nego ocigledno da neko godinama i sistematicno do krajnjih mera diskredituje Dinkica. Taj neko sigurno ima neki skriveni razlog, mozda mu stoji na putu, mozda nesto sasvim drugo, ali sasvim sigurno veoma je motivisan. Da neko bude odgovoran za sve, ama bas sve u Srbiji je smesno i ta ideja moze da se poturi samo polupismenom coveku. Da je sve tacno sto se o njemu pise u novinama, Dinkic bi morao da zivi bar pet zivota da bi postigao da uradi sve sto mu se stavlja na dusu. Presmesno. Najgore od svega je to sto se ti koji plasiraju neistine naslađuju iz prikrajka (verovatno udobno zavaljeni u svoje crne džipove), a poseduju 60 puta vecu imovinu od Dinkica.

lidija

pre 10 godina

Dinkić je u utorak javno pozvao predsednika Republike Tomislava Nikolića da sazove vanrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost "zbog sprege dela policije i tabloida“, što je Nikolić istog dana odbio da uradi. U saopštenju iz predsednikovog kabineta navedeno je da se "Nikolić nikada neće mešati u rad medija, kao što nije ni do sada, čak i kada je i sam bio predmet medijskih natpisa".

Nikola

pre 10 godina

Samo u zemlji Srbiji neko moze da obeca 1000 evra od besplatnik akcija, da to ne ispuni, da u narednom izbornom ciklusu predje cenzus i da vodi sve finansije u drzavi.

Ko ga je tu doveo je jos gori od njega!

Nikola

pre 10 godina

Samo u zemlji Srbiji neko moze da obeca 1000 evra od besplatnik akcija, da to ne ispuni, da u narednom izbornom ciklusu predje cenzus i da vodi sve finansije u drzavi.

Ko ga je tu doveo je jos gori od njega!

1+1~2

pre 10 godina

ne smeta mu to sto tabloidi masakriraju Djilasa a uz to se i prikljuci kampanji kad moze.
Ali kad njega dodirnu onda to nije ok.
E Dinkicu, toliko si jevtin!

JUGOVINA

pre 10 godina

Zar je normalno da jedan Dinkic koji je krao i kupovao glasove na izborima i dobio 1,99% kroji vladu. Covek koji je svojim reformama upropastio srpsku ekonomiju. Prodavao preduzeca Bugarima, Slovencima, Kipranima, i ko zna kome za DZABE i davao im stimulativna sredstva, samo da ne budu drzavna. Narod ostao bez posla, a on komentarise ko se zaposlio. Prica o decentralizaciji za koju nikada nije cuo. Zauzeo skijalista gde navodno ulaze pare, Stara planina, Kopaonik. Pa o cemu pricamo. Vreme je da izleti iz ove vlade i nestane sa politicke scene Srbije, ali pre toga da vrati sve sto je ukrao.

?

pre 10 godina

Ma ako je Dinkic cist i vec je uzeo 80.000 eur za lazne napise po tabloidima - ne razumem sto je sad digao frku! Neka nastavi da se bogati na ledjima tupavih tabloida!

Mix

pre 10 godina

Gospon Mlađo, ako želite da zatvorite neki medij, obratite se gospon Vučiću,on ima dosta iskustva o tome, iz zlatnog vremena procvata medija u vreme Cvetokose....

Mikael Hansen

pre 10 godina

G-dine Dinkiću, to što pričate znaju i vrapci na grani, ali se obraćate pogrešnoj adresi, isturenim predstavnicima tog sistema diskreditacije političkih protivnika ...

Mirko

pre 10 godina

Širenjem spletki i intriga, oni preživljavaju sve režime i različite vlade, a priča se da paralelno imaju i sopstvene biznise, poseduju vredne nekretnine i voze skupocena kola, tako da često žive daleko luksuznije i bolje od svojih medijskih žrtava. TAČNO.

Mirko

pre 10 godina

"Možda ja nisam dovoljno kompetentan i ne znam koja bi to tačno institucija trebalo da se bavi pitanjem zloupotrebe policije u političke svrhe, ali bez trajnog rešavanja tog pitanja, Srbija nikad neće postati ozbiljna država". TAČNO.

vreme je za rekonstrukciju

pre 10 godina

Vreme je da se Vucic i Dacic dogovore i izbace Dinkica iz vlade. Pa promenio je ne secam se koliko koalicija i uvek ucenjivao i rusio pojedine vlade. Pa sada je vreme da tog lopova, ucenjivaca, izbace iz vlade i nastave patriote da rade kao ste poceli. Kao da je on toliki srtucnjak pa se ne moze bez njega.

STOP PRIKRIVANJU KRIVACA

pre 10 godina

Jednostavno rešenje:
1). Dinkić tuži novine koje su objavile vest o njemu.
2). Sud naloži da se istraži koje dostavio vesti.
3). Dostavljač kaže ko mu je rekao da dostavo novinama, a ne tužiocu da podigne optužnicu.
4). Tužilaštvo kaže da li je ISTINA što su novine objavile o Dinkiću ili nije.
5). Ako nije, novine plaćaju VELIKU KAZNU da Dinkić otplati kredit, a ako ponove grešku zabranjuje im se rad na 3 meseca.
6). Ako je istina, Dinkić se hapsi i onaj iz MUP- ili tužilaštva ko je sprečavao da se to ranije uradi.

fifi

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da se ime jednog političara povlači po medijima. Ali valjda je Dinkić iznenađen što je baš on u štampi jer je sebe smatrao nedodirljivim.

Forever young

pre 10 godina

Dzabe ovi poslednji trzaji Dinkica i kuknjava da ga ne provlace po medijima. Ako je Dacic resio da ga se kurtalise, zavrsio je karijeru...A ako se mi kao drzava ne kurtalisemo Dacica i mi smo u ozbiljnom problemu...

andrija

pre 10 godina

Vise je nego ocigledno da neko godinama i sistematicno do krajnjih mera diskredituje Dinkica. Taj neko sigurno ima neki skriveni razlog, mozda mu stoji na putu, mozda nesto sasvim drugo, ali sasvim sigurno veoma je motivisan. Da neko bude odgovoran za sve, ama bas sve u Srbiji je smesno i ta ideja moze da se poturi samo polupismenom coveku. Da je sve tacno sto se o njemu pise u novinama, Dinkic bi morao da zivi bar pet zivota da bi postigao da uradi sve sto mu se stavlja na dusu. Presmesno. Najgore od svega je to sto se ti koji plasiraju neistine naslađuju iz prikrajka (verovatno udobno zavaljeni u svoje crne džipove), a poseduju 60 puta vecu imovinu od Dinkica.

Gile

pre 10 godina

Problem nije u Mladji, dousnicima i tabloidima. Problem je u primitivnom narodu , ljudima koji kupuju i citaju te besmislene tabloide, koji se hrane turbo folkom i traze dezurne krivce za sve i svasta. Dok se narod ne promeni i ne opismeni, ne okrene pravim vrednostima i zasuce rukave za bolju buducnost, nista se nece promeniti.

Lazar

pre 10 godina

Prvo si me slagao za 1000 eura sad hoces da me otpustis.E pa necu ti dati Dinkicu.Sve ti bre neko drugi kriv, stalno te nesto zulja. E pa i mene zuljaju tvojih 1000 eura.

pera

pre 10 godina

Da li je Diknic sam u vladi? Kad iznese neki predlog da li ostali clanovi vlade to komentarisu i da li glasaju o tome? Kada neki njegov predlog dodje do skupstine, ko dize ruku za to? Da li je samo Dinkic kriv za stanje u drzavi? Ako je toliko nesposoban zasto su zvali u koaliciju? Mnogo ste isti!

Novinar

pre 10 godina

Dinkić je u pravu, jer Tužilaštvo bi moralo ODMAH da ispita svakog nosioca javne funkcije (bio on ministar ili premijer), ako se o njemu u medijima pojave optužbe za kriminal, a pogotovo ako se pominju milijarde evra navodno ukradenih para.
Ako se pokaže da su navodi u novinama istiniti, takve ministre treba bez odlaganja hapsiti.
Ali ako su u pitanju namerno plasirane laži, onda hitno treba procesuirati odgovorna lica, bez obzira da li su to novinari iz tabloida ili su iz vrha policije i službi, koje su takvu laž podmetnule.

Trisic

pre 10 godina

hahahaha,dezinformacije i polu informacije :-D
A biser trazio odbor za bezbednost istripovan da je neki faktor u drzavi :-D
Pa LGBT populacija ima vise osnov da se odbor sazove nego oko G17/URS

nesa

pre 10 godina

Potpuno je u pravu. Za to policajci dobijaju poseban tretman ili novac.Skoro je bilo gostovanje urednika jednih novina na tv koji je javno rekao da je po informacije isao kod danasnjeg direktora policije(i tad je bio) koji mu je pored informacija sugerisao sta da pise.Informacije je dobijao svakodnevno.Nazalost drugi mediji to nisu zeleli ili smeli da objave.

lidija

pre 10 godina

Dinkić je u utorak javno pozvao predsednika Republike Tomislava Nikolića da sazove vanrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost "zbog sprege dela policije i tabloida“, što je Nikolić istog dana odbio da uradi. U saopštenju iz predsednikovog kabineta navedeno je da se "Nikolić nikada neće mešati u rad medija, kao što nije ni do sada, čak i kada je i sam bio predmet medijskih natpisa".

ili ovako ili onako

pre 10 godina

Znači napada Mlađa i Dačićev resor,mora da su ovi tabloidi uboli pravu stvar.Ništa treba ispitati pa ako tabloidi lažu kazna za urednike i zabrana lista.Mežutim,ako se pokažu istiniti navodi iz tabloida,e pa g-sn ministre ćorka nema druge.

Dosije X(ali razresen)

pre 10 godina

Dinkicu na osnovu cega je vlasnik tvoje partije podigao kredit za privredni razvoj preko 300 000 evra i ustupio novac g17+?Zbog tog kredita nas 30 je odtalo bez ikakve pomoci,a mozda i nekih koji su imali hrabrost,pristojan projekat da se skinu sa drzavne sise.
Pozivam javno tuzilastvo da prekontrolise virmane i sve uplatnice koje je koristila konfekcija "TODOR" i je li sav novac vracen,posto ti krediti imali obavezu da budu vraceni sa 1-3% kamate,a donacija je nila Krealjevine Norveske,odnosno njihovih poreskih obveznika

Pavladoljska

pre 10 godina

G-dine Dinkicu , kao prvo B92 je renomirana kuca vec dugi niz godina i niko je od nas ne svrstava u tabloide,a ipak nas informise blagovemeno i maksimalno profesionalno , izmedju ostalog, i o Vama i Vasem bivsem i sadasnjem radu, gde u sklopu bavljenja svojom profesijom, takodje moraju imati kako tacne cinjenice tako i izvore informacija , kako bi stvorili sto objektivniju sliku oderdjene vesti.
Ono sto Vas "ugrozava" jeste medijska eksponiranost koju Vi ne kontrolisete u poslednje vreme , ali ste, svejedno ,stavljani u razne kontekste koji Vam, nikako ne idu na ruku, ni licno ,ni partijski, niti u vremenskom periodu.Nase je pravo da na osnovu informisanosti i licnog stava , formiranog o Vama dugi niz godina,steknemo sto korektniji sud ali ga i na ovim prostorima izrazimo,kao deo javnog mnjenja ali i kao biracko telo.Mislim da neopravdano optuzujete izvore iz policije za odavanje podataka o Vama... uostalom, da li ih ima u policiji...?! Vasa reakcija govori vise od bilo kog izvora.
Ipak ste na politickoj sceni posmatrani od strane gradjana vise od decenije bas kao i rezultati rada Vasi i Vasih kadrova..detalje o Vama mozemo nagadjati ali ce sustina ostati ista...ona Zemunska...

svetlanast.

pre 10 godina

da li se mladjan dinkic ili jos neki /mrkonjic, djilas/ nekad zapitaju zasto tabloidi nikada ne pisu senzacionalisticki o RODOLJUBU SABICU, povereniku za informacije od javnog znacaja i zastitu podataka o licnostima ili SASI JANKOVICU, zastitniku gradjana koji sigurno raspolazu veoma vaznim informacijama.

naravno, zato sto krajnje profesionalno obavljaju svoj posao i zbog toga uzivaju veliko poverenje i postovanje gradjana.

il si musko ili si bosko ili pali

pre 10 godina

Dinkicu,tvoja funkcija je po definiciji javna i transparentna.To podrazumeva intrige,delimicno tacne ili tacne.
Ti si obican cinovnik drzavni,ali naj obicniji.
Drzava je sistem,a ti si u njoj go k*.
Politicari cesto se ususdjuju da kazu kako su oni garant postovanju zakona,a posle njih potop.Problem je to kad cuju investitori,automacki prave otpor prema saradnji.
I ako nisam ljubitelj pandura,imaju puno pravo da osetite isto sto i obicni gradjani na svakom koraku svog zivota.
Ne moze dinkic da vrsi nasilje nad gradjanima punih 13 godina,a da nije u stanju da podnese udarac na svopstveni

Daroslav

pre 10 godina

"Sirenjem spletki i intriga, oni prezivljavaju sve rezime i razlicite vlade, a prica se da paralelno imaju i sopstvene biznise, poseduju vredne nekretnine i voze skupocena kola, tako da cesto zive daleko luksuznije i bolje od svojih medijskih zrtava", upozorava Dinkic.

kao da je samog sebe opisao...

Srbin 100%

pre 10 godina

Ovo je svakako veliki problem za Dacica i Dinkica prvom zato sto policija odaje poverljive informacije a drugom da postoje sumnjive radnje u kojima je ucestvovao,inace ne bi dizao ovoliku buku

Veronika B.

pre 10 godina

I onako imamo problema preko glave, tako da nam dezinformacije nisu potrebne. Ako neko namerno obmanjuje javnost treba proveriti ko stoji iza toga i to izneti u javnos. Od prazne paranoje niko nema koristi.

Stevan

pre 10 godina

Au Dinkicu,pa bolje uzmi gitaru pa sviraj????De su 1000.E koje si obecao gradjanima pa sada pevas pesmu,dosta smo te slusali da smo ogluveli od tebe...

diktatura manjine

pre 10 godina

Pobrinite se vi za obrazovanje nacije, za ekonomiju, industrijalizaciju. Kad ima posla manje se čitaju tabloidi. I ne ponašajte se po onoj narodnoj: Koga svrbi, taj se češe!

Transporter

pre 10 godina

E moj Dinkicu, dzaba ti kukanje i plakanje, doslo vreme da se rastajemo. Sto si krao krao si, iskreno se nadam da se tvojoj politickoj karijeri blizi kraj.

Glasinac

pre 10 godina

Razgovarati sa predsednikom vlade i prvim potpredsednikom radi pisanja nekih tabloida je malo čudno. Što se tiče rada kompletne vlade , to treba izvršiti analizu pa videti ko obavlja svoj posao odgovorno i profesionalno , a ko ne. Neka tada gospodin Dinkić iznese da jedan deo ministarstva unutrašnjih poslova ne obavlja svoj posao kako treba pa neka se tada preduzm određene mere.

drena

pre 10 godina

Gde ima dima ima i vatre. Pa tako je i sa Dinkicem. Ako si cist pusti tabloide da se bave tabloidnim stvarima. Secas se u ovoj zemlji vis enema zasticenih.

Kritika

pre 10 godina

Afere i losi potezi su nesto sto narod moze da kritikuje preko novina koje jesu sredstvo oglasavanja.
A gospodin Dinkic je malo nervozan.Ne znam zasto. On nema ni aferice,ni lose poteze .

BRATAC - SAČULATAC

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da se ime jednog političara povlači po medijima. Ali valjda je Dinkić iznenađen što je baš on u štampi jer je sebe smatrao nedodirljivim.treba jednom stati na put tabloidima koji bez ikakvih dokaza, napadaju ljude bez obzira iz koje je stranke.

Jovan

pre 10 godina

Look who's talkin!
Kad god cujem da se nesto Dinkic ili Djilas bune protiv pisanja medija, setim se onog starog filma brace Limijer, "Poliveni polivac".

Grunf

pre 10 godina

Mladja poteže ozbiljnu temu,mora da mu gori pod nogama,pa malo djubreta da baci u susedno dvorište.Zaista je tema jako važna ali Mladjo baviš se politikom isuviše dugo i bez tablioda papraza i mnogih besmislenih TV emisija,za Vas se ne bi ni znalo.Da li su to tabloidi ili "ozbiljni mediji" nema veze.Do god se o Vama nešto piše,govori,puštaju TV snimci, ili bilo ko da Vam nešto kaže Vi ste zadovoljni.Činjenica je da ima zaista previše bljuvotine za moj ukus ali ipak ste sami tome doprineli.Policija i novinarstvo ili policija i kriminalci.Jednostavno jedni bez drugih ne mogu.Parazit mora da ima domaćina da bi opstao.Nema tu da se neko kukavički krije iza nekoga to je samo posao koji je dogovoren na obostrano zadovoljstvo.Policiji su nekada novine neophodne da završi mnoge poslove kao i da se policija koristi u novinama da završi državne poslove.Naravno Medijima sve odgovara.Koliko bi se samo medija zatvorilo i koliko ljudi bi ostalo bez prihoda da Vas nema ili da živimo u jedenoj mirnoj uredjenoj zemlji kojoj je glavna preokupacija zaštita životne sredine.Hajde zamisli tu Srbiju!Zamisli koliko je to bezobrazna pomisao!Molio bih Vas a zaista prestanete da zloupotrebljavate rečenice ako želomo da budemo jaka država,ozbiljna država,uredjena država.Gradjani to žele.O tome sanjaju decenijama.Vi to ne želite tu je problem.Vi činite svakog sekunda ovu zemlju slabom,haotičnom da bi Vi mogli da budete tu gde jeste.Ipak realno gde bi Vama bilo mesto u nekom uredjenom društvu.

Speed

pre 10 godina

Ti nisi kompetentan Dinkicu ni za posao koji obavljas, a kamoli za istrazivanje medija... Odakle tebi Dinkilinki ideja da sada pretresas medije kad si dosao na zub? Trebalo je to ranije da mislis pa kontraobavestajno da delujes, a i da se pripremis za nadolazece poplave bruke. A ne sad kad je vec sinulo u medijima. Kasno je za to...

dule

pre 10 godina

(andrija 20:58) napisao si po meni savrsen komentar. ocigledno se protiv njega godinama vodi jaka antikampanja. ne ulazim u to da li je ispravan ili ne. kriv ili ne. samo u odnos medija i do skoro najjace partije DS-a prema njemu. cak i kad su izgubili vlast oni poslednje atome snage koriste,ne da se vrate na vrh, nego da degradiraju Dinkica. a usput vlast su izgubili zato sto su vise bazirali kampanju na antikampanji protiv SNS i URS, nego na promociji sebe i svojih programa za buducnost i izlazak iz krize.

Nikolina

pre 10 godina

Ja sumnjam na vase Dinkicu da odaju planove Tabloidima i prvo proverite unutar vase stranke pa tek onda mozete da pricate sa drugima.

REKONTRA

pre 10 godina

ISTINITA POZADINA:
"UDRUŽENJE ratnih profitera" koji iz svoji vila, uz pomoć korumpiranih činovnika u POLICIJI i SLUŽBAMA,
pokušavaju da zaustave VUČIĆA, tako što će lažnim napadima na Dinkića i Dačića,
da sruše Vladu i izazovu nove izbore.

Mladomir

pre 10 godina

"Prvi koji me je pozvao oko tog teksta oko ponoci bio je gospodin Vucic, zvao me je iz Rima i pitao kad smo se nas dvojica posvadzali. Ja sam rekao 'o cemu govoris'? A on kaze pise u Blicu, Ja nisam ni pogledao tada taj Blic", rekao je Dinkic.

Blic sve vise lici na klasicnu zutu stampu, meni vise muka kada naletim na neku vest koju oni objave. Pored toga sto su politicki obojeni.

andrija

pre 10 godina

Vise je nego ocigledno da neko godinama i sistematicno do krajnjih mera diskredituje Dinkica. Taj neko sigurno ima neki skriveni razlog, mozda mu stoji na putu, mozda nesto sasvim drugo, ali sasvim sigurno veoma je motivisan. Da neko bude odgovoran za sve, ama bas sve u Srbiji je smesno i ta ideja moze da se poturi samo polupismenom coveku. Da je sve tacno sto se o njemu pise u novinama, Dinkic bi morao da zivi bar pet zivota da bi postigao da uradi sve sto mu se stavlja na dusu. Presmesno. Najgore od svega je to sto se ti koji plasiraju neistine naslađuju iz prikrajka (verovatno udobno zavaljeni u svoje crne džipove), a poseduju 60 puta vecu imovinu od Dinkica.

Nikola

pre 10 godina

Samo u zemlji Srbiji neko moze da obeca 1000 evra od besplatnik akcija, da to ne ispuni, da u narednom izbornom ciklusu predje cenzus i da vodi sve finansije u drzavi.

Ko ga je tu doveo je jos gori od njega!

vreme je za rekonstrukciju

pre 10 godina

Vreme je da se Vucic i Dacic dogovore i izbace Dinkica iz vlade. Pa promenio je ne secam se koliko koalicija i uvek ucenjivao i rusio pojedine vlade. Pa sada je vreme da tog lopova, ucenjivaca, izbace iz vlade i nastave patriote da rade kao ste poceli. Kao da je on toliki srtucnjak pa se ne moze bez njega.

1+1~2

pre 10 godina

ne smeta mu to sto tabloidi masakriraju Djilasa a uz to se i prikljuci kampanji kad moze.
Ali kad njega dodirnu onda to nije ok.
E Dinkicu, toliko si jevtin!

JUGOVINA

pre 10 godina

Zar je normalno da jedan Dinkic koji je krao i kupovao glasove na izborima i dobio 1,99% kroji vladu. Covek koji je svojim reformama upropastio srpsku ekonomiju. Prodavao preduzeca Bugarima, Slovencima, Kipranima, i ko zna kome za DZABE i davao im stimulativna sredstva, samo da ne budu drzavna. Narod ostao bez posla, a on komentarise ko se zaposlio. Prica o decentralizaciji za koju nikada nije cuo. Zauzeo skijalista gde navodno ulaze pare, Stara planina, Kopaonik. Pa o cemu pricamo. Vreme je da izleti iz ove vlade i nestane sa politicke scene Srbije, ali pre toga da vrati sve sto je ukrao.

?

pre 10 godina

Ma ako je Dinkic cist i vec je uzeo 80.000 eur za lazne napise po tabloidima - ne razumem sto je sad digao frku! Neka nastavi da se bogati na ledjima tupavih tabloida!

REKONTRA

pre 10 godina

ISTINITA POZADINA:
"UDRUŽENJE ratnih profitera" koji iz svoji vila, uz pomoć korumpiranih činovnika u POLICIJI i SLUŽBAMA,
pokušavaju da zaustave VUČIĆA, tako što će lažnim napadima na Dinkića i Dačića,
da sruše Vladu i izazovu nove izbore.

Mirko

pre 10 godina

"Možda ja nisam dovoljno kompetentan i ne znam koja bi to tačno institucija trebalo da se bavi pitanjem zloupotrebe policije u političke svrhe, ali bez trajnog rešavanja tog pitanja, Srbija nikad neće postati ozbiljna država". TAČNO.

dule

pre 10 godina

(andrija 20:58) napisao si po meni savrsen komentar. ocigledno se protiv njega godinama vodi jaka antikampanja. ne ulazim u to da li je ispravan ili ne. kriv ili ne. samo u odnos medija i do skoro najjace partije DS-a prema njemu. cak i kad su izgubili vlast oni poslednje atome snage koriste,ne da se vrate na vrh, nego da degradiraju Dinkica. a usput vlast su izgubili zato sto su vise bazirali kampanju na antikampanji protiv SNS i URS, nego na promociji sebe i svojih programa za buducnost i izlazak iz krize.

lidija

pre 10 godina

Dinkić je u utorak javno pozvao predsednika Republike Tomislava Nikolića da sazove vanrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost "zbog sprege dela policije i tabloida“, što je Nikolić istog dana odbio da uradi. U saopštenju iz predsednikovog kabineta navedeno je da se "Nikolić nikada neće mešati u rad medija, kao što nije ni do sada, čak i kada je i sam bio predmet medijskih natpisa".

Mix

pre 10 godina

Gospon Mlađo, ako želite da zatvorite neki medij, obratite se gospon Vučiću,on ima dosta iskustva o tome, iz zlatnog vremena procvata medija u vreme Cvetokose....

Mirko

pre 10 godina

Širenjem spletki i intriga, oni preživljavaju sve režime i različite vlade, a priča se da paralelno imaju i sopstvene biznise, poseduju vredne nekretnine i voze skupocena kola, tako da često žive daleko luksuznije i bolje od svojih medijskih žrtava. TAČNO.

Mikael Hansen

pre 10 godina

G-dine Dinkiću, to što pričate znaju i vrapci na grani, ali se obraćate pogrešnoj adresi, isturenim predstavnicima tog sistema diskreditacije političkih protivnika ...

Jovan

pre 10 godina

Look who's talkin!
Kad god cujem da se nesto Dinkic ili Djilas bune protiv pisanja medija, setim se onog starog filma brace Limijer, "Poliveni polivac".

Pavladoljska

pre 10 godina

G-dine Dinkicu , kao prvo B92 je renomirana kuca vec dugi niz godina i niko je od nas ne svrstava u tabloide,a ipak nas informise blagovemeno i maksimalno profesionalno , izmedju ostalog, i o Vama i Vasem bivsem i sadasnjem radu, gde u sklopu bavljenja svojom profesijom, takodje moraju imati kako tacne cinjenice tako i izvore informacija , kako bi stvorili sto objektivniju sliku oderdjene vesti.
Ono sto Vas "ugrozava" jeste medijska eksponiranost koju Vi ne kontrolisete u poslednje vreme , ali ste, svejedno ,stavljani u razne kontekste koji Vam, nikako ne idu na ruku, ni licno ,ni partijski, niti u vremenskom periodu.Nase je pravo da na osnovu informisanosti i licnog stava , formiranog o Vama dugi niz godina,steknemo sto korektniji sud ali ga i na ovim prostorima izrazimo,kao deo javnog mnjenja ali i kao biracko telo.Mislim da neopravdano optuzujete izvore iz policije za odavanje podataka o Vama... uostalom, da li ih ima u policiji...?! Vasa reakcija govori vise od bilo kog izvora.
Ipak ste na politickoj sceni posmatrani od strane gradjana vise od decenije bas kao i rezultati rada Vasi i Vasih kadrova..detalje o Vama mozemo nagadjati ali ce sustina ostati ista...ona Zemunska...

Lazar

pre 10 godina

Prvo si me slagao za 1000 eura sad hoces da me otpustis.E pa necu ti dati Dinkicu.Sve ti bre neko drugi kriv, stalno te nesto zulja. E pa i mene zuljaju tvojih 1000 eura.

drena

pre 10 godina

Gde ima dima ima i vatre. Pa tako je i sa Dinkicem. Ako si cist pusti tabloide da se bave tabloidnim stvarima. Secas se u ovoj zemlji vis enema zasticenih.

pera

pre 10 godina

Da li je Diknic sam u vladi? Kad iznese neki predlog da li ostali clanovi vlade to komentarisu i da li glasaju o tome? Kada neki njegov predlog dodje do skupstine, ko dize ruku za to? Da li je samo Dinkic kriv za stanje u drzavi? Ako je toliko nesposoban zasto su zvali u koaliciju? Mnogo ste isti!

STOP PRIKRIVANJU KRIVACA

pre 10 godina

Jednostavno rešenje:
1). Dinkić tuži novine koje su objavile vest o njemu.
2). Sud naloži da se istraži koje dostavio vesti.
3). Dostavljač kaže ko mu je rekao da dostavo novinama, a ne tužiocu da podigne optužnicu.
4). Tužilaštvo kaže da li je ISTINA što su novine objavile o Dinkiću ili nije.
5). Ako nije, novine plaćaju VELIKU KAZNU da Dinkić otplati kredit, a ako ponove grešku zabranjuje im se rad na 3 meseca.
6). Ako je istina, Dinkić se hapsi i onaj iz MUP- ili tužilaštva ko je sprečavao da se to ranije uradi.

svetlanast.

pre 10 godina

da li se mladjan dinkic ili jos neki /mrkonjic, djilas/ nekad zapitaju zasto tabloidi nikada ne pisu senzacionalisticki o RODOLJUBU SABICU, povereniku za informacije od javnog znacaja i zastitu podataka o licnostima ili SASI JANKOVICU, zastitniku gradjana koji sigurno raspolazu veoma vaznim informacijama.

naravno, zato sto krajnje profesionalno obavljaju svoj posao i zbog toga uzivaju veliko poverenje i postovanje gradjana.

Novinar

pre 10 godina

Dinkić je u pravu, jer Tužilaštvo bi moralo ODMAH da ispita svakog nosioca javne funkcije (bio on ministar ili premijer), ako se o njemu u medijima pojave optužbe za kriminal, a pogotovo ako se pominju milijarde evra navodno ukradenih para.
Ako se pokaže da su navodi u novinama istiniti, takve ministre treba bez odlaganja hapsiti.
Ali ako su u pitanju namerno plasirane laži, onda hitno treba procesuirati odgovorna lica, bez obzira da li su to novinari iz tabloida ili su iz vrha policije i službi, koje su takvu laž podmetnule.

Gile

pre 10 godina

Problem nije u Mladji, dousnicima i tabloidima. Problem je u primitivnom narodu , ljudima koji kupuju i citaju te besmislene tabloide, koji se hrane turbo folkom i traze dezurne krivce za sve i svasta. Dok se narod ne promeni i ne opismeni, ne okrene pravim vrednostima i zasuce rukave za bolju buducnost, nista se nece promeniti.

Speed

pre 10 godina

Ti nisi kompetentan Dinkicu ni za posao koji obavljas, a kamoli za istrazivanje medija... Odakle tebi Dinkilinki ideja da sada pretresas medije kad si dosao na zub? Trebalo je to ranije da mislis pa kontraobavestajno da delujes, a i da se pripremis za nadolazece poplave bruke. A ne sad kad je vec sinulo u medijima. Kasno je za to...

Stevan

pre 10 godina

Au Dinkicu,pa bolje uzmi gitaru pa sviraj????De su 1000.E koje si obecao gradjanima pa sada pevas pesmu,dosta smo te slusali da smo ogluveli od tebe...

Dosije X(ali razresen)

pre 10 godina

Dinkicu na osnovu cega je vlasnik tvoje partije podigao kredit za privredni razvoj preko 300 000 evra i ustupio novac g17+?Zbog tog kredita nas 30 je odtalo bez ikakve pomoci,a mozda i nekih koji su imali hrabrost,pristojan projekat da se skinu sa drzavne sise.
Pozivam javno tuzilastvo da prekontrolise virmane i sve uplatnice koje je koristila konfekcija "TODOR" i je li sav novac vracen,posto ti krediti imali obavezu da budu vraceni sa 1-3% kamate,a donacija je nila Krealjevine Norveske,odnosno njihovih poreskih obveznika

il si musko ili si bosko ili pali

pre 10 godina

Dinkicu,tvoja funkcija je po definiciji javna i transparentna.To podrazumeva intrige,delimicno tacne ili tacne.
Ti si obican cinovnik drzavni,ali naj obicniji.
Drzava je sistem,a ti si u njoj go k*.
Politicari cesto se ususdjuju da kazu kako su oni garant postovanju zakona,a posle njih potop.Problem je to kad cuju investitori,automacki prave otpor prema saradnji.
I ako nisam ljubitelj pandura,imaju puno pravo da osetite isto sto i obicni gradjani na svakom koraku svog zivota.
Ne moze dinkic da vrsi nasilje nad gradjanima punih 13 godina,a da nije u stanju da podnese udarac na svopstveni

Forever young

pre 10 godina

Dzabe ovi poslednji trzaji Dinkica i kuknjava da ga ne provlace po medijima. Ako je Dacic resio da ga se kurtalise, zavrsio je karijeru...A ako se mi kao drzava ne kurtalisemo Dacica i mi smo u ozbiljnom problemu...

ili ovako ili onako

pre 10 godina

Znači napada Mlađa i Dačićev resor,mora da su ovi tabloidi uboli pravu stvar.Ništa treba ispitati pa ako tabloidi lažu kazna za urednike i zabrana lista.Mežutim,ako se pokažu istiniti navodi iz tabloida,e pa g-sn ministre ćorka nema druge.

Veronika B.

pre 10 godina

I onako imamo problema preko glave, tako da nam dezinformacije nisu potrebne. Ako neko namerno obmanjuje javnost treba proveriti ko stoji iza toga i to izneti u javnos. Od prazne paranoje niko nema koristi.

fifi

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da se ime jednog političara povlači po medijima. Ali valjda je Dinkić iznenađen što je baš on u štampi jer je sebe smatrao nedodirljivim.

Kritika

pre 10 godina

Afere i losi potezi su nesto sto narod moze da kritikuje preko novina koje jesu sredstvo oglasavanja.
A gospodin Dinkic je malo nervozan.Ne znam zasto. On nema ni aferice,ni lose poteze .

Srbin 100%

pre 10 godina

Ovo je svakako veliki problem za Dacica i Dinkica prvom zato sto policija odaje poverljive informacije a drugom da postoje sumnjive radnje u kojima je ucestvovao,inace ne bi dizao ovoliku buku

Grunf

pre 10 godina

Mladja poteže ozbiljnu temu,mora da mu gori pod nogama,pa malo djubreta da baci u susedno dvorište.Zaista je tema jako važna ali Mladjo baviš se politikom isuviše dugo i bez tablioda papraza i mnogih besmislenih TV emisija,za Vas se ne bi ni znalo.Da li su to tabloidi ili "ozbiljni mediji" nema veze.Do god se o Vama nešto piše,govori,puštaju TV snimci, ili bilo ko da Vam nešto kaže Vi ste zadovoljni.Činjenica je da ima zaista previše bljuvotine za moj ukus ali ipak ste sami tome doprineli.Policija i novinarstvo ili policija i kriminalci.Jednostavno jedni bez drugih ne mogu.Parazit mora da ima domaćina da bi opstao.Nema tu da se neko kukavički krije iza nekoga to je samo posao koji je dogovoren na obostrano zadovoljstvo.Policiji su nekada novine neophodne da završi mnoge poslove kao i da se policija koristi u novinama da završi državne poslove.Naravno Medijima sve odgovara.Koliko bi se samo medija zatvorilo i koliko ljudi bi ostalo bez prihoda da Vas nema ili da živimo u jedenoj mirnoj uredjenoj zemlji kojoj je glavna preokupacija zaštita životne sredine.Hajde zamisli tu Srbiju!Zamisli koliko je to bezobrazna pomisao!Molio bih Vas a zaista prestanete da zloupotrebljavate rečenice ako želomo da budemo jaka država,ozbiljna država,uredjena država.Gradjani to žele.O tome sanjaju decenijama.Vi to ne želite tu je problem.Vi činite svakog sekunda ovu zemlju slabom,haotičnom da bi Vi mogli da budete tu gde jeste.Ipak realno gde bi Vama bilo mesto u nekom uredjenom društvu.

Glasinac

pre 10 godina

Razgovarati sa predsednikom vlade i prvim potpredsednikom radi pisanja nekih tabloida je malo čudno. Što se tiče rada kompletne vlade , to treba izvršiti analizu pa videti ko obavlja svoj posao odgovorno i profesionalno , a ko ne. Neka tada gospodin Dinkić iznese da jedan deo ministarstva unutrašnjih poslova ne obavlja svoj posao kako treba pa neka se tada preduzm određene mere.

Trisic

pre 10 godina

hahahaha,dezinformacije i polu informacije :-D
A biser trazio odbor za bezbednost istripovan da je neki faktor u drzavi :-D
Pa LGBT populacija ima vise osnov da se odbor sazove nego oko G17/URS

nesa

pre 10 godina

Potpuno je u pravu. Za to policajci dobijaju poseban tretman ili novac.Skoro je bilo gostovanje urednika jednih novina na tv koji je javno rekao da je po informacije isao kod danasnjeg direktora policije(i tad je bio) koji mu je pored informacija sugerisao sta da pise.Informacije je dobijao svakodnevno.Nazalost drugi mediji to nisu zeleli ili smeli da objave.

Daroslav

pre 10 godina

"Sirenjem spletki i intriga, oni prezivljavaju sve rezime i razlicite vlade, a prica se da paralelno imaju i sopstvene biznise, poseduju vredne nekretnine i voze skupocena kola, tako da cesto zive daleko luksuznije i bolje od svojih medijskih zrtava", upozorava Dinkic.

kao da je samog sebe opisao...

BRATAC - SAČULATAC

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da se ime jednog političara povlači po medijima. Ali valjda je Dinkić iznenađen što je baš on u štampi jer je sebe smatrao nedodirljivim.treba jednom stati na put tabloidima koji bez ikakvih dokaza, napadaju ljude bez obzira iz koje je stranke.

diktatura manjine

pre 10 godina

Pobrinite se vi za obrazovanje nacije, za ekonomiju, industrijalizaciju. Kad ima posla manje se čitaju tabloidi. I ne ponašajte se po onoj narodnoj: Koga svrbi, taj se češe!

Transporter

pre 10 godina

E moj Dinkicu, dzaba ti kukanje i plakanje, doslo vreme da se rastajemo. Sto si krao krao si, iskreno se nadam da se tvojoj politickoj karijeri blizi kraj.

Nikolina

pre 10 godina

Ja sumnjam na vase Dinkicu da odaju planove Tabloidima i prvo proverite unutar vase stranke pa tek onda mozete da pricate sa drugima.

Mladomir

pre 10 godina

"Prvi koji me je pozvao oko tog teksta oko ponoci bio je gospodin Vucic, zvao me je iz Rima i pitao kad smo se nas dvojica posvadzali. Ja sam rekao 'o cemu govoris'? A on kaze pise u Blicu, Ja nisam ni pogledao tada taj Blic", rekao je Dinkic.

Blic sve vise lici na klasicnu zutu stampu, meni vise muka kada naletim na neku vest koju oni objave. Pored toga sto su politicki obojeni.