Ponedeljak, 25.02.2013.

23:32

Knežević: DS vodila lošu politiku

Ministar poljoprivrede Srbije Goran Knežević ponovio je još jednom da su sve količine mleka u prodavnicama u Srbiji potpuno bezbedne.

Izvor: Beta

Kneževiæ: DS vodila lošu politiku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

BARCELONA

pre 11 godina

DS je pokazao da nasem narodu ne zeli nista dobro, tako da pokusavaju sa neistinama destabilizuju rad danasnje Vlade. DS nas je vodio do totalnog propasta, do potnunog unistenja, tako da bi bilo bolje da cute i da gledaju svoja posla.

nidža

pre 11 godina

Koliko je to dobra politika ako se od 2007. uvezlo preko 200 000 tona modifikovane sojine sačme uz blagoslov ministara poljoprivrede?

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 11 godina

"DS vodila lošu politiku..." - jeste, zato je na izborima prošla tako kako je prošla. S obzirom na trovačke tendencije, raznorazne banane o kojima niko nije bio obavešten a svi ih znaju, struju koja predizbornim obećanjem pojeftinjuje a vladavinom poskupljuje, čvrstom odbranom KiM tako što smo ga priznali, nastavkom propasti ekonomije, odbranom dinara zbog koje cene skaču a prosečni prihodi se smanjuju, čuvenim kanalom kojim ste mahali pred svima a sad zaćutali, hlebom od 3 dinara koji košta kao u Nemačkoj, 100 milijardi $ investicija umesto kojih smo se zadužili novih 3 milijardi za pola godine i sličnim "uspešnim potezima" aktuelnih vlasti, vi ćete proći još gore na sledećim.

sremac

pre 11 godina

cekaj samo,videcemo i vas sta cete nama seljacima servirati u novim uredbama,niste ni vi nista bolji od prethodnih ministara!Lako je samo pricati,radite nesto vec jednom da ovom narodu stvarno bude bolje,okanite se vise stranackih prepucavanja,mislite malo i na zdravlje ljudi!!!

prolaznik

pre 11 godina

Raduje me što su se radikaloidi na prvoj ozbiljnijoj prepreci odmah okliznuli, i brže bolje vratili retorici iz obrednog kletvenika srpske radikalne sekte...

Kralj Ibi

pre 11 godina

Čitajte uskoro: "Zbogom Kneževiću, zbogom" u izdanju Samizdata B92 i "Mladjo stalno ću te posećivati" u izdanju Stubova kulture.

Marinho

pre 11 godina

Samo kad si se ti našao da bilo koga kritikuješ. Bolje nategni rasol da malo dodješ sebi, smeniće te Vučić, a ti još uvek slaviš što si postao ministar.

BRANKO

pre 11 godina

DS za sebe tvrdi da je državno odgovorno stranka, ali svojim delima to ne pokazuje. Tako je bilo i prilikom afere oko kontakata Dačića sa Radulovićem, a to su pokazali i ovoga puta plasiranjem afere oko mleka.

Hiperaktivna Buva

pre 11 godina

Nažalost sadašnjoj Vlasti je najteže jer je morala da preuzme loše poteze i posledice loših odluka od prethodnika, ali to su i znali da će biti tako... Sada treb "ispeglati" sve i donositi odluke koje će biti samo ukorist građana!!!

Gricko

pre 11 godina

Najveća ironija i jeste u tome što su sada najglasniji oni koji su nas i doveli do ovog stanja u poljoprivredi! Oni su za godina doveli srspkog seljaka u stanje u kojem ne može ni sebe da prehrani a kamoli da profitira, a sada je tim istim političarima najlakše da optuže ove koji su tu tek nešto više od 6 meseci!

tom kleverli

pre 11 godina

Izjave ombudsmana Jankovića o progonu inspektora i šefa delegacije EU u Srbiji Dežera o blokiranju rada nacionalne laboratorije, Kneževiću daju puno pravo za njegove tvrdnje.

ja

pre 11 godina

Cuj sad ovo DS je kriv jer je uvodio evropske standarde! Da li ovaj covek slusa sebe sta prica ili samo cita sta mu neki SNS glasnogovornici poture?

ĆILIBAR

pre 11 godina

Poljoprivrednici su od DS-a imali samo štete. Koristili su ih u vreme predizborne kampanje, kada su im krave bile odlični partneri za slikanje, ili sada, kada opet na štetu poljorpivrednika, pokušavaju da sruše vladu i unesu nemir među građane.

бидермајер

pre 11 godina

За разлику на почетак афере министар је присвојио ,само за пар дана стопроценту "радикалску" реторику .Шта рећи...

Joca Islednik

pre 11 godina

DS nije vodila nikakvu politiku nego je jasno sabotirala poljoprivredu Srbije i zbog toga bi neko morao sada da odgovara za kriminal protiv naroda i drzave.

Uzorni građanin

pre 11 godina

DS je dovoljno iziritirala narod, ovim spinovanjem oko mleka to rade ponovo. Mislim da će se boriti za cenzus na sledećim izborima.

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Ovo nije politička podrška nego moje mišljenje . Slažem se u potpunosti sa ministrom Kneževićem.Godinama se pričalo u Srbbiji o GMO i kako je predhodna vlada bila spremna za uvoz GMO.
Predhodna vlada na čelu sa DS-om je donosila neprimenljive zakone ili zakone koji legalizuju kriminal i korupciju. Primer: zakn o javnim nabavkama itd.
Ove lobiste treba raskrinkati i otkriti celu pozadinu ove ujdurme oko mleka. Danas je mleko sutra će biti meso , mlečni proizvodi is lično.
Najveći pogrom stoke je napravljen za vreme ministrovanja Dulićke i G17 +DS..

ROBERT

pre 11 godina

Ješić je, plasiranjem ove afere pokazao, da ga ne interesuje što će ova afera imati negativne posledica na srpskog seljaka i na srpsku mlekarsku industriju, već da mu je samo bitno da on na ovaj način dobije pozitivne poene kod svog šefa Đilasa.

GAJA ŠABAC

pre 11 godina

Očigledno da je nekom bilo u interesu da Srbija nema svoju nacionalnu labaratoriju, već da su labaratorije u vlasništvu bogatih biznismena, pa rezultati budu onakvi kako u tom trenutku pojedinim biznismenima odgovara, ali ti nekada moćni tajkuni, su sa dolaskom Vučića na vlast sve manje moćni u Srbiji, pa će, nadam se, i Srbija uskoro imati svoju nacionalnu labaratiriju.

Perica mali

pre 11 godina

Koliko je od 2007. Uvezeno modifikovane soje I koliko je od toga napravljeno “hrane za pse I mačke”? Da se jednom za svagda utvrdi tko truje naciju I odakle gospođi Dulić kao jedini argument činjenica da je ta soja jeftinija!

dragan

pre 11 godina

Jasno je kao dan da Vlada nije preuzela blagovremene mere da se spreči pojava aflatoksina u mleku. Još jesenas je rečeno da je 7% roda kukuruza sa povećanom količinom aflatoksina, ali da to neće imati nikakvog uticaja. Vlada je tada trebala da odvoji tih 7% roda kukuruza i da se ne dozvoli njegova upotreba u stočnoj ishrani. Očito je da su naši ministri prilično nestručni.
Da se razumemo, glasao sam za naprednjake, mafijaše demokrata ne podnosim, ali je i ovo prilika da se nesposobni ministar poljoprivrede smeni.
Vučiću, tebi verujem, najavio si preispitivanje rada ministara iz tvoje stranke, evo ti prilike skloni ovog nestručnjaka.

filipusis

pre 11 godina

Potrebno je odbraniti gradjane Srbije og GMO-a, a to se jedino moze uciniti odbranom poljporivrede i odbranom ministra Knezevica jer je on prvi stao na stranu protiv GMO-a.

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Ovo nije politička podrška nego moje mišljenje . Slažem se u potpunosti sa ministrom Kneževićem.Godinama se pričalo u Srbbiji o GMO i kako je predhodna vlada bila spremna za uvoz GMO.
Predhodna vlada na čelu sa DS-om je donosila neprimenljive zakone ili zakone koji legalizuju kriminal i korupciju. Primer: zakn o javnim nabavkama itd.
Ove lobiste treba raskrinkati i otkriti celu pozadinu ove ujdurme oko mleka. Danas je mleko sutra će biti meso , mlečni proizvodi is lično.
Najveći pogrom stoke je napravljen za vreme ministrovanja Dulićke i G17 +DS

Milovan G.

pre 11 godina

Ovo je ne samo udar na vladu, već i na domaću prehrambenu indutriju. Ljudi koji stoje iza ove prljave kampanje žele da unište domaću proizvodnju hrane, jer na uvozu prehrambene robe sumnjivog kvaliteta ostvaruju enormnu zaradu.

FENIKS

pre 11 godina

Ta;no Gorane oni su se samo u kampanji slikali po štalama. njivama Tadić je čak i kravu milovao samo što nije uzeo da je pomuze.

jovica

pre 11 godina

Ministri ne smeju istupati nepripremljeni i time još više duvati u leđa "kritizerima". Pripremite argumente i iznosite ih. A na terenu poduzimajte odlučne akcije. I prestanite se izvinjavati i odgovarati na svaki članak u novinama. A građani su rekli šta misle o "otrovima"!

IRIS

pre 11 godina

Sada od jednom naše ništa nevalja a dok su oni bili na vlasti bilo je sve super, neka kaže Ješić za koga lobira i za koju lovu da tako priča za naše proizvode da bi se nečiji uvezli.

Harlekin

pre 11 godina

Ministar je krajnje nemoralan čovek.
Morao je znati gde će završiti kancerogeni kukuruz.
Ništa nije preduzeo i sada konstruiše teoriju zavere.Izabran je za ministra, optužen za druga krivična dela. Sve što je radio u svojoj karijeri je prljavo. Zar mi nemamo bolje ljude za ministre?

LJUBIČICA

pre 11 godina

Podržavam ministra Kneževica koga to DS optužuje koliko su godina bili na vlasti i sve su uništilči pa i poljoprivrdu.

YYYYY

pre 11 godina

Pa dobro, situacija u poljoprivredi nije ni sada na zavidnom nivou, ali vise verujem da ce sadasnja vlada da sredi bar malo tu situaciju, nego sto bi verovao u bivsu vladu, oni su imali 12 godina za to i "sredili su je".

ivaan

pre 11 godina

Sve je to ispolitizovano. Očigledno je da postoji lobi koji forsira ovu priču da je mleko kontaminirano, a nije. Kada se realno sagleda situacija, potpuno je razumno objašnjenje da uvoznički lobi stoji iza cele afere.

Natalija

pre 11 godina

Potpuno podržavam ministra Kneževića. Afera s mlekom ima za cilj da se potpuno devastira srpska poljoprivreda, upravo sada kada se pokušava da se, na kakav takav način, oporavi.

ztvor

pre 11 godina

Jao, radikali, molim vas, Bogati, prestanite sa tu vasu staru, budjavu, bljutavu politiku. Sto nemozete ikad da kazete, pogresili smo, i popravi cemo? Onda bi dobili mnogo vise postovanje. Ali kad se stalno vracate na vasu staru politiku, pre 25 godina, onda ispadnete koa lazovi i niko vam vise ne veruje. Halo, Vucice, sta je u tvoju glavu, ovo nije onaj stari Srpski narod od vreme Milosevica. Imamo sada internet i citamo, znamo sve sta se radi. Nema vise te vase communisticke/radilakne muckanje. Ili radite rako treba i sluzite drzavu, ili napolje. A kazite vasem ministru Knjezevic, da prestane sa njegove igre, ili ce opet u zatvor.

GotoviSte

pre 11 godina

STOJANOVIĆ LJ, slazem se, bolan, ali ne posebno u Vojvodini. U stvari, imam vise poverenje u Vojvodini da se bolje kontrolise ishrana, nego igde drugo. Problem je u Beogradu, u vladi. Dosla gospoda, sela u stolice, i raskomotilese, a nista ne rade! Sta si ti Knezevic uradio za poslednji 6 meseci na posao? Znao da kukuruz je bedjav, vracen iz Italije, ali se neko pojavio u nasu ishranu za stuku, kako to? Dali je to kriva bivsa vlada? Ti si jedan prevarant, kao i tvoj lider, Vucic. Vi ste svi ista da ne kazem sta. Dosta ove vase stare politike. Ovo je sada 2013 godina, svet se promenio, a niste. Necemo vas vise. Niste bili dobri ni prvi put, a sad jos da nas otrujes po drugi put na vladi. Seca te se ove reci, Gotov je, Gotovi ste!

borisa

pre 11 godina

Mene samo cudi kako jos Paragvajci nisu optuzili Knezevica za mleko,ove demokrate sve zivo optuzuju ne bi se kako vratili na vlast a sve ovo se desavalo ranije dok su oni bili na vlasti samo je sad eskaliralo,zato sto je DS opozicija pa sad ovo mogu da prisiju SNS-u

mleko

pre 11 godina

Na kraju ispade mleko krivo za istinu.Mleko utice na sve sa povecanom dozom tog toksina ali tebe ministre izgleda najvise zbog stresa od DS pa i dajes izjave ko semafor cas jedne cas druge pobijas sam sebe ili ti neznas da dajes izjave i nisi sposoban za to ili te ovi tvoji namestaju pa moras da dajes izjave kako ti oni serviraju jer i oni moraju nekog da optuze da bi to pokazali narodu a ti si im pao kao kec ili bre prestani da pijes mleko ovaj da se bavis politikom. Da sam na tvom mestu razmislio bih o svemu.

mister no

pre 11 godina

Ovaj covek je sad vec karikatura! Covece, sprda se stobom narod, ne znas sta radis, ne znas sta pricas! A svi ovi sto te hvale su botovi SNSa koji imaju naredjenje da te hvale i uzdizu! A da ih pitas zato, ne bi ni oni znali!

Deda Pera

pre 11 godina

@PAOR
Jel ima neko pismen ko će ove SNS-ovce naučiti da iskljuce CAPS LOCK.
Il' im je to umesto bedža?
DS je kriv za sve, reče lik koga su izbacili iz iste zbog kriminalnih radnji.
Verujemo ti (naročito Caps lock-ovi)...ne.

Sasa

pre 11 godina

Polako ali sigurno istina izlazi na videlo, dobro je da će se stati na put uništavanju domećih proiviđača , bivša vlast je radila sve kako bi se naš poljoprivrednik iskorenio a cilj svemu je da se pored naše dobre i kvalitetne hrane uvozi smeće samo radi ličnog interesa pojedinaca.
(PAOR, 25. februar 2013 23:50)

Da smo ozbiljna zemlja ti bi trebao da objasnis ovakvu tvrdnju. U suprotnom ODMAH da podneses ostavku.

Drugo . Da je to tacno , Vi biste to iskoristili u izbornoj kampanji, ionako ste optuzivali za sve i svasta.

Trece. Za sve vam je kriva DS. Oni su kaznjeni na izborima za svoja necinjenja, a vi ste dobili mandat da to popravite. Koliko ja vidim, nista ne radite, jer ste NESPOSOBNI. Jedino sto znate je da optuzite nekog drugog. Pijemo zarazeno mleko u vreme VASE vladavine, ne u vreme DS -a.

I poslednje. JEDINI ministar u svim Vladama do sada koji je podneo ostavku zbog neispunjenog obecanja je DJELIC, ministar iz redova DS-a.
Da li ste culi za pojam -MORAL ?

Gradjanin

pre 11 godina

Knežević ponovo nevešto pokušava da prebaci krivicu u tudje dvorište,sada su kriva bivša ministarstva što su smanjila dozvoljene količine alfatoksina u mleku.On nama hoće da kaže da je mleko u normalnim granicama ali po starim merama,a da su nove mere pogrešne i premale sa namerom da se uništi naša mlekarska industrija,tom logikom bi mogli ponovo da uvedemo i azbest u gradjevinu.
Sramota na koji način ovaj čovek pokušava da se opravda za njegovu ličnu odgovornost i neznanje,a odgvornost je još veća jer je u pitanju zdravlje cele nacije.

Zenovija S

pre 11 godina

Recimo stop lobistima,ljudima čiji su lični interesi iznad nacionalnih.Pomozimo srpskom poljoprivredniku da može da plasira svoje proizvode.Tuđe nije bolje.

čekajući Godoa

pre 11 godina

"Knežević je optužio Demokratsku stranku da je dok je bila na vlasti vodila pogrešnu poljoprivrednu politiku..."
I šta je preduzeto povodom toga? Šta se čeka da se nešto uradi, ili su ovo samo prazne priče?
Ispitane su privatizacije šećerana, poljoprivrednih kombinata, mlečnog monopola i sličnih "poštenih radnji"?

STOJANOVIĆ LJ.

pre 11 godina

Mislim da je pravi trenutak da se situacija u poljoprivredi raščisti i dovede u red posebno u pokrajini Vojvodini jer bi to trebala da bude naša oaza zdrave hrane.

prokleta avlija

pre 11 godina

Ubedili ste me DS su štetočine i sve ovo su uradili da bi se uvozilo jeftinije mleko iz Češke preko firme Djilasa a Viktorija grupa uvezla genetski modifikovanu hranu...ali mene još zanima gde su analize na aflatoksinom u mleku od prošle nedelje?
Gde su analize na aflatoksin u stočnoj hrani?
Kada će se uraditi analiza prisustva aflatoksina u mesu i jajima?
Zašto se povučene količine mleka ne unište nego će se vratiti u prodaju?
Zašto ste krili od gradjana dve nedelje da se pojavio aflatoksin u mleku?
Zašto zaraženi kukuruz nije uništen pre 5 meseci?
Ko je dozvolio da se zaraženim kukuruzom hrane krave koje proizvode mleko za bebe?
Ko je zaradio na prodaji zaraženog kukuruza?

István

pre 11 godina

"Pošto sam stao na put toj politici, povećao agrarni budžet i najavio da ću se boriti za opstanak domaćeg agrara u evropskoj konkurenciji, obeležen sam kao meta koju treba gađati", rekao je ministar.
Ovo je bolesno,nadam se nije od mleka.

PAOR

pre 11 godina

Polako ali sigurno istina izlazi na videlo, dobro je da će se stati na put uništavanju domećih proiviđača , bivša vlast je radila sve kako bi se naš poljoprivrednik iskorenio a cilj svemu je da se pored naše dobre i kvalitetne hrane uvozi smeće samo radi ličnog interesa pojedinaca.

Stana K

pre 11 godina

DS je u svim segmentima uništavala i uništila poljoprivredu-agrar i srpskog seljaka, a da se na njivama i u štalam nešto radi i dešava, primetili su samo u kampanji kada je trebalo da se slikaju. To slikanje, dan danas, poljoprivrednike mnogo košta.

бидермајер

pre 11 godina

Када ће почети хапшења за вербални деликт НЕИСПРАВНО МЛЕКО , Министре ?

István

pre 11 godina

"Pošto sam stao na put toj politici, povećao agrarni budžet i najavio da ću se boriti za opstanak domaćeg agrara u evropskoj konkurenciji, obeležen sam kao meta koju treba gađati", rekao je ministar.
Ovo je bolesno,nadam se nije od mleka.

бидермајер

pre 11 godina

Када ће почети хапшења за вербални деликт НЕИСПРАВНО МЛЕКО , Министре ?

STOJANOVIĆ LJ.

pre 11 godina

Mislim da je pravi trenutak da se situacija u poljoprivredi raščisti i dovede u red posebno u pokrajini Vojvodini jer bi to trebala da bude naša oaza zdrave hrane.

Gradjanin

pre 11 godina

Knežević ponovo nevešto pokušava da prebaci krivicu u tudje dvorište,sada su kriva bivša ministarstva što su smanjila dozvoljene količine alfatoksina u mleku.On nama hoće da kaže da je mleko u normalnim granicama ali po starim merama,a da su nove mere pogrešne i premale sa namerom da se uništi naša mlekarska industrija,tom logikom bi mogli ponovo da uvedemo i azbest u gradjevinu.
Sramota na koji način ovaj čovek pokušava da se opravda za njegovu ličnu odgovornost i neznanje,a odgvornost je još veća jer je u pitanju zdravlje cele nacije.

mister no

pre 11 godina

Ovaj covek je sad vec karikatura! Covece, sprda se stobom narod, ne znas sta radis, ne znas sta pricas! A svi ovi sto te hvale su botovi SNSa koji imaju naredjenje da te hvale i uzdizu! A da ih pitas zato, ne bi ni oni znali!

Sasa

pre 11 godina

Polako ali sigurno istina izlazi na videlo, dobro je da će se stati na put uništavanju domećih proiviđača , bivša vlast je radila sve kako bi se naš poljoprivrednik iskorenio a cilj svemu je da se pored naše dobre i kvalitetne hrane uvozi smeće samo radi ličnog interesa pojedinaca.
(PAOR, 25. februar 2013 23:50)

Da smo ozbiljna zemlja ti bi trebao da objasnis ovakvu tvrdnju. U suprotnom ODMAH da podneses ostavku.

Drugo . Da je to tacno , Vi biste to iskoristili u izbornoj kampanji, ionako ste optuzivali za sve i svasta.

Trece. Za sve vam je kriva DS. Oni su kaznjeni na izborima za svoja necinjenja, a vi ste dobili mandat da to popravite. Koliko ja vidim, nista ne radite, jer ste NESPOSOBNI. Jedino sto znate je da optuzite nekog drugog. Pijemo zarazeno mleko u vreme VASE vladavine, ne u vreme DS -a.

I poslednje. JEDINI ministar u svim Vladama do sada koji je podneo ostavku zbog neispunjenog obecanja je DJELIC, ministar iz redova DS-a.
Da li ste culi za pojam -MORAL ?

PAOR

pre 11 godina

Polako ali sigurno istina izlazi na videlo, dobro je da će se stati na put uništavanju domećih proiviđača , bivša vlast je radila sve kako bi se naš poljoprivrednik iskorenio a cilj svemu je da se pored naše dobre i kvalitetne hrane uvozi smeće samo radi ličnog interesa pojedinaca.

Deda Pera

pre 11 godina

@PAOR
Jel ima neko pismen ko će ove SNS-ovce naučiti da iskljuce CAPS LOCK.
Il' im je to umesto bedža?
DS je kriv za sve, reče lik koga su izbacili iz iste zbog kriminalnih radnji.
Verujemo ti (naročito Caps lock-ovi)...ne.

Stana K

pre 11 godina

DS je u svim segmentima uništavala i uništila poljoprivredu-agrar i srpskog seljaka, a da se na njivama i u štalam nešto radi i dešava, primetili su samo u kampanji kada je trebalo da se slikaju. To slikanje, dan danas, poljoprivrednike mnogo košta.

čekajući Godoa

pre 11 godina

"Knežević je optužio Demokratsku stranku da je dok je bila na vlasti vodila pogrešnu poljoprivrednu politiku..."
I šta je preduzeto povodom toga? Šta se čeka da se nešto uradi, ili su ovo samo prazne priče?
Ispitane su privatizacije šećerana, poljoprivrednih kombinata, mlečnog monopola i sličnih "poštenih radnji"?

ja

pre 11 godina

Cuj sad ovo DS je kriv jer je uvodio evropske standarde! Da li ovaj covek slusa sebe sta prica ili samo cita sta mu neki SNS glasnogovornici poture?

mleko

pre 11 godina

Na kraju ispade mleko krivo za istinu.Mleko utice na sve sa povecanom dozom tog toksina ali tebe ministre izgleda najvise zbog stresa od DS pa i dajes izjave ko semafor cas jedne cas druge pobijas sam sebe ili ti neznas da dajes izjave i nisi sposoban za to ili te ovi tvoji namestaju pa moras da dajes izjave kako ti oni serviraju jer i oni moraju nekog da optuze da bi to pokazali narodu a ti si im pao kao kec ili bre prestani da pijes mleko ovaj da se bavis politikom. Da sam na tvom mestu razmislio bih o svemu.

prokleta avlija

pre 11 godina

Ubedili ste me DS su štetočine i sve ovo su uradili da bi se uvozilo jeftinije mleko iz Češke preko firme Djilasa a Viktorija grupa uvezla genetski modifikovanu hranu...ali mene još zanima gde su analize na aflatoksinom u mleku od prošle nedelje?
Gde su analize na aflatoksin u stočnoj hrani?
Kada će se uraditi analiza prisustva aflatoksina u mesu i jajima?
Zašto se povučene količine mleka ne unište nego će se vratiti u prodaju?
Zašto ste krili od gradjana dve nedelje da se pojavio aflatoksin u mleku?
Zašto zaraženi kukuruz nije uništen pre 5 meseci?
Ko je dozvolio da se zaraženim kukuruzom hrane krave koje proizvode mleko za bebe?
Ko je zaradio na prodaji zaraženog kukuruza?

бидермајер

pre 11 godina

За разлику на почетак афере министар је присвојио ,само за пар дана стопроценту "радикалску" реторику .Шта рећи...

Kralj Ibi

pre 11 godina

Čitajte uskoro: "Zbogom Kneževiću, zbogom" u izdanju Samizdata B92 i "Mladjo stalno ću te posećivati" u izdanju Stubova kulture.

prolaznik

pre 11 godina

Raduje me što su se radikaloidi na prvoj ozbiljnijoj prepreci odmah okliznuli, i brže bolje vratili retorici iz obrednog kletvenika srpske radikalne sekte...

Harlekin

pre 11 godina

Ministar je krajnje nemoralan čovek.
Morao je znati gde će završiti kancerogeni kukuruz.
Ništa nije preduzeo i sada konstruiše teoriju zavere.Izabran je za ministra, optužen za druga krivična dela. Sve što je radio u svojoj karijeri je prljavo. Zar mi nemamo bolje ljude za ministre?

sremac

pre 11 godina

cekaj samo,videcemo i vas sta cete nama seljacima servirati u novim uredbama,niste ni vi nista bolji od prethodnih ministara!Lako je samo pricati,radite nesto vec jednom da ovom narodu stvarno bude bolje,okanite se vise stranackih prepucavanja,mislite malo i na zdravlje ljudi!!!

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 11 godina

"DS vodila lošu politiku..." - jeste, zato je na izborima prošla tako kako je prošla. S obzirom na trovačke tendencije, raznorazne banane o kojima niko nije bio obavešten a svi ih znaju, struju koja predizbornim obećanjem pojeftinjuje a vladavinom poskupljuje, čvrstom odbranom KiM tako što smo ga priznali, nastavkom propasti ekonomije, odbranom dinara zbog koje cene skaču a prosečni prihodi se smanjuju, čuvenim kanalom kojim ste mahali pred svima a sad zaćutali, hlebom od 3 dinara koji košta kao u Nemačkoj, 100 milijardi $ investicija umesto kojih smo se zadužili novih 3 milijardi za pola godine i sličnim "uspešnim potezima" aktuelnih vlasti, vi ćete proći još gore na sledećim.

jovica

pre 11 godina

Ministri ne smeju istupati nepripremljeni i time još više duvati u leđa "kritizerima". Pripremite argumente i iznosite ih. A na terenu poduzimajte odlučne akcije. I prestanite se izvinjavati i odgovarati na svaki članak u novinama. A građani su rekli šta misle o "otrovima"!

dragan

pre 11 godina

Jasno je kao dan da Vlada nije preuzela blagovremene mere da se spreči pojava aflatoksina u mleku. Još jesenas je rečeno da je 7% roda kukuruza sa povećanom količinom aflatoksina, ali da to neće imati nikakvog uticaja. Vlada je tada trebala da odvoji tih 7% roda kukuruza i da se ne dozvoli njegova upotreba u stočnoj ishrani. Očito je da su naši ministri prilično nestručni.
Da se razumemo, glasao sam za naprednjake, mafijaše demokrata ne podnosim, ali je i ovo prilika da se nesposobni ministar poljoprivrede smeni.
Vučiću, tebi verujem, najavio si preispitivanje rada ministara iz tvoje stranke, evo ti prilike skloni ovog nestručnjaka.

Marinho

pre 11 godina

Samo kad si se ti našao da bilo koga kritikuješ. Bolje nategni rasol da malo dodješ sebi, smeniće te Vučić, a ti još uvek slaviš što si postao ministar.

ztvor

pre 11 godina

Jao, radikali, molim vas, Bogati, prestanite sa tu vasu staru, budjavu, bljutavu politiku. Sto nemozete ikad da kazete, pogresili smo, i popravi cemo? Onda bi dobili mnogo vise postovanje. Ali kad se stalno vracate na vasu staru politiku, pre 25 godina, onda ispadnete koa lazovi i niko vam vise ne veruje. Halo, Vucice, sta je u tvoju glavu, ovo nije onaj stari Srpski narod od vreme Milosevica. Imamo sada internet i citamo, znamo sve sta se radi. Nema vise te vase communisticke/radilakne muckanje. Ili radite rako treba i sluzite drzavu, ili napolje. A kazite vasem ministru Knjezevic, da prestane sa njegove igre, ili ce opet u zatvor.

Zenovija S

pre 11 godina

Recimo stop lobistima,ljudima čiji su lični interesi iznad nacionalnih.Pomozimo srpskom poljoprivredniku da može da plasira svoje proizvode.Tuđe nije bolje.

GotoviSte

pre 11 godina

STOJANOVIĆ LJ, slazem se, bolan, ali ne posebno u Vojvodini. U stvari, imam vise poverenje u Vojvodini da se bolje kontrolise ishrana, nego igde drugo. Problem je u Beogradu, u vladi. Dosla gospoda, sela u stolice, i raskomotilese, a nista ne rade! Sta si ti Knezevic uradio za poslednji 6 meseci na posao? Znao da kukuruz je bedjav, vracen iz Italije, ali se neko pojavio u nasu ishranu za stuku, kako to? Dali je to kriva bivsa vlada? Ti si jedan prevarant, kao i tvoj lider, Vucic. Vi ste svi ista da ne kazem sta. Dosta ove vase stare politike. Ovo je sada 2013 godina, svet se promenio, a niste. Necemo vas vise. Niste bili dobri ni prvi put, a sad jos da nas otrujes po drugi put na vladi. Seca te se ove reci, Gotov je, Gotovi ste!

IRIS

pre 11 godina

Sada od jednom naše ništa nevalja a dok su oni bili na vlasti bilo je sve super, neka kaže Ješić za koga lobira i za koju lovu da tako priča za naše proizvode da bi se nečiji uvezli.

Uzorni građanin

pre 11 godina

DS je dovoljno iziritirala narod, ovim spinovanjem oko mleka to rade ponovo. Mislim da će se boriti za cenzus na sledećim izborima.

Gricko

pre 11 godina

Najveća ironija i jeste u tome što su sada najglasniji oni koji su nas i doveli do ovog stanja u poljoprivredi! Oni su za godina doveli srspkog seljaka u stanje u kojem ne može ni sebe da prehrani a kamoli da profitira, a sada je tim istim političarima najlakše da optuže ove koji su tu tek nešto više od 6 meseci!

BRANKO

pre 11 godina

DS za sebe tvrdi da je državno odgovorno stranka, ali svojim delima to ne pokazuje. Tako je bilo i prilikom afere oko kontakata Dačića sa Radulovićem, a to su pokazali i ovoga puta plasiranjem afere oko mleka.

Natalija

pre 11 godina

Potpuno podržavam ministra Kneževića. Afera s mlekom ima za cilj da se potpuno devastira srpska poljoprivreda, upravo sada kada se pokušava da se, na kakav takav način, oporavi.

LJUBIČICA

pre 11 godina

Podržavam ministra Kneževica koga to DS optužuje koliko su godina bili na vlasti i sve su uništilči pa i poljoprivrdu.

FENIKS

pre 11 godina

Ta;no Gorane oni su se samo u kampanji slikali po štalama. njivama Tadić je čak i kravu milovao samo što nije uzeo da je pomuze.

ROBERT

pre 11 godina

Ješić je, plasiranjem ove afere pokazao, da ga ne interesuje što će ova afera imati negativne posledica na srpskog seljaka i na srpsku mlekarsku industriju, već da mu je samo bitno da on na ovaj način dobije pozitivne poene kod svog šefa Đilasa.

ĆILIBAR

pre 11 godina

Poljoprivrednici su od DS-a imali samo štete. Koristili su ih u vreme predizborne kampanje, kada su im krave bile odlični partneri za slikanje, ili sada, kada opet na štetu poljorpivrednika, pokušavaju da sruše vladu i unesu nemir među građane.

Hiperaktivna Buva

pre 11 godina

Nažalost sadašnjoj Vlasti je najteže jer je morala da preuzme loše poteze i posledice loših odluka od prethodnika, ali to su i znali da će biti tako... Sada treb "ispeglati" sve i donositi odluke koje će biti samo ukorist građana!!!

nidža

pre 11 godina

Koliko je to dobra politika ako se od 2007. uvezlo preko 200 000 tona modifikovane sojine sačme uz blagoslov ministara poljoprivrede?

ivaan

pre 11 godina

Sve je to ispolitizovano. Očigledno je da postoji lobi koji forsira ovu priču da je mleko kontaminirano, a nije. Kada se realno sagleda situacija, potpuno je razumno objašnjenje da uvoznički lobi stoji iza cele afere.

YYYYY

pre 11 godina

Pa dobro, situacija u poljoprivredi nije ni sada na zavidnom nivou, ali vise verujem da ce sadasnja vlada da sredi bar malo tu situaciju, nego sto bi verovao u bivsu vladu, oni su imali 12 godina za to i "sredili su je".

Milovan G.

pre 11 godina

Ovo je ne samo udar na vladu, već i na domaću prehrambenu indutriju. Ljudi koji stoje iza ove prljave kampanje žele da unište domaću proizvodnju hrane, jer na uvozu prehrambene robe sumnjivog kvaliteta ostvaruju enormnu zaradu.

Perica mali

pre 11 godina

Koliko je od 2007. Uvezeno modifikovane soje I koliko je od toga napravljeno “hrane za pse I mačke”? Da se jednom za svagda utvrdi tko truje naciju I odakle gospođi Dulić kao jedini argument činjenica da je ta soja jeftinija!

GAJA ŠABAC

pre 11 godina

Očigledno da je nekom bilo u interesu da Srbija nema svoju nacionalnu labaratoriju, već da su labaratorije u vlasništvu bogatih biznismena, pa rezultati budu onakvi kako u tom trenutku pojedinim biznismenima odgovara, ali ti nekada moćni tajkuni, su sa dolaskom Vučića na vlast sve manje moćni u Srbiji, pa će, nadam se, i Srbija uskoro imati svoju nacionalnu labaratiriju.

tom kleverli

pre 11 godina

Izjave ombudsmana Jankovića o progonu inspektora i šefa delegacije EU u Srbiji Dežera o blokiranju rada nacionalne laboratorije, Kneževiću daju puno pravo za njegove tvrdnje.

BARCELONA

pre 11 godina

DS je pokazao da nasem narodu ne zeli nista dobro, tako da pokusavaju sa neistinama destabilizuju rad danasnje Vlade. DS nas je vodio do totalnog propasta, do potnunog unistenja, tako da bi bilo bolje da cute i da gledaju svoja posla.

borisa

pre 11 godina

Mene samo cudi kako jos Paragvajci nisu optuzili Knezevica za mleko,ove demokrate sve zivo optuzuju ne bi se kako vratili na vlast a sve ovo se desavalo ranije dok su oni bili na vlasti samo je sad eskaliralo,zato sto je DS opozicija pa sad ovo mogu da prisiju SNS-u

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Ovo nije politička podrška nego moje mišljenje . Slažem se u potpunosti sa ministrom Kneževićem.Godinama se pričalo u Srbbiji o GMO i kako je predhodna vlada bila spremna za uvoz GMO.
Predhodna vlada na čelu sa DS-om je donosila neprimenljive zakone ili zakone koji legalizuju kriminal i korupciju. Primer: zakn o javnim nabavkama itd.
Ove lobiste treba raskrinkati i otkriti celu pozadinu ove ujdurme oko mleka. Danas je mleko sutra će biti meso , mlečni proizvodi is lično.
Najveći pogrom stoke je napravljen za vreme ministrovanja Dulićke i G17 +DS

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Ovo nije politička podrška nego moje mišljenje . Slažem se u potpunosti sa ministrom Kneževićem.Godinama se pričalo u Srbbiji o GMO i kako je predhodna vlada bila spremna za uvoz GMO.
Predhodna vlada na čelu sa DS-om je donosila neprimenljive zakone ili zakone koji legalizuju kriminal i korupciju. Primer: zakn o javnim nabavkama itd.
Ove lobiste treba raskrinkati i otkriti celu pozadinu ove ujdurme oko mleka. Danas je mleko sutra će biti meso , mlečni proizvodi is lično.
Najveći pogrom stoke je napravljen za vreme ministrovanja Dulićke i G17 +DS..

filipusis

pre 11 godina

Potrebno je odbraniti gradjane Srbije og GMO-a, a to se jedino moze uciniti odbranom poljporivrede i odbranom ministra Knezevica jer je on prvi stao na stranu protiv GMO-a.

Joca Islednik

pre 11 godina

DS nije vodila nikakvu politiku nego je jasno sabotirala poljoprivredu Srbije i zbog toga bi neko morao sada da odgovara za kriminal protiv naroda i drzave.

PAOR

pre 11 godina

Polako ali sigurno istina izlazi na videlo, dobro je da će se stati na put uništavanju domećih proiviđača , bivša vlast je radila sve kako bi se naš poljoprivrednik iskorenio a cilj svemu je da se pored naše dobre i kvalitetne hrane uvozi smeće samo radi ličnog interesa pojedinaca.

Stana K

pre 11 godina

DS je u svim segmentima uništavala i uništila poljoprivredu-agrar i srpskog seljaka, a da se na njivama i u štalam nešto radi i dešava, primetili su samo u kampanji kada je trebalo da se slikaju. To slikanje, dan danas, poljoprivrednike mnogo košta.

STOJANOVIĆ LJ.

pre 11 godina

Mislim da je pravi trenutak da se situacija u poljoprivredi raščisti i dovede u red posebno u pokrajini Vojvodini jer bi to trebala da bude naša oaza zdrave hrane.

Uzorni građanin

pre 11 godina

DS je dovoljno iziritirala narod, ovim spinovanjem oko mleka to rade ponovo. Mislim da će se boriti za cenzus na sledećim izborima.

István

pre 11 godina

"Pošto sam stao na put toj politici, povećao agrarni budžet i najavio da ću se boriti za opstanak domaćeg agrara u evropskoj konkurenciji, obeležen sam kao meta koju treba gađati", rekao je ministar.
Ovo je bolesno,nadam se nije od mleka.

ĆILIBAR

pre 11 godina

Poljoprivrednici su od DS-a imali samo štete. Koristili su ih u vreme predizborne kampanje, kada su im krave bile odlični partneri za slikanje, ili sada, kada opet na štetu poljorpivrednika, pokušavaju da sruše vladu i unesu nemir među građane.

ROBERT

pre 11 godina

Ješić je, plasiranjem ove afere pokazao, da ga ne interesuje što će ova afera imati negativne posledica na srpskog seljaka i na srpsku mlekarsku industriju, već da mu je samo bitno da on na ovaj način dobije pozitivne poene kod svog šefa Đilasa.

Joca Islednik

pre 11 godina

DS nije vodila nikakvu politiku nego je jasno sabotirala poljoprivredu Srbije i zbog toga bi neko morao sada da odgovara za kriminal protiv naroda i drzave.

бидермајер

pre 11 godina

Када ће почети хапшења за вербални деликт НЕИСПРАВНО МЛЕКО , Министре ?

Gricko

pre 11 godina

Najveća ironija i jeste u tome što su sada najglasniji oni koji su nas i doveli do ovog stanja u poljoprivredi! Oni su za godina doveli srspkog seljaka u stanje u kojem ne može ni sebe da prehrani a kamoli da profitira, a sada je tim istim političarima najlakše da optuže ove koji su tu tek nešto više od 6 meseci!

BRANKO

pre 11 godina

DS za sebe tvrdi da je državno odgovorno stranka, ali svojim delima to ne pokazuje. Tako je bilo i prilikom afere oko kontakata Dačića sa Radulovićem, a to su pokazali i ovoga puta plasiranjem afere oko mleka.

IRIS

pre 11 godina

Sada od jednom naše ništa nevalja a dok su oni bili na vlasti bilo je sve super, neka kaže Ješić za koga lobira i za koju lovu da tako priča za naše proizvode da bi se nečiji uvezli.

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Ovo nije politička podrška nego moje mišljenje . Slažem se u potpunosti sa ministrom Kneževićem.Godinama se pričalo u Srbbiji o GMO i kako je predhodna vlada bila spremna za uvoz GMO.
Predhodna vlada na čelu sa DS-om je donosila neprimenljive zakone ili zakone koji legalizuju kriminal i korupciju. Primer: zakn o javnim nabavkama itd.
Ove lobiste treba raskrinkati i otkriti celu pozadinu ove ujdurme oko mleka. Danas je mleko sutra će biti meso , mlečni proizvodi is lično.
Najveći pogrom stoke je napravljen za vreme ministrovanja Dulićke i G17 +DS

Gospodin Jakovljević

pre 11 godina

Ovo nije politička podrška nego moje mišljenje . Slažem se u potpunosti sa ministrom Kneževićem.Godinama se pričalo u Srbbiji o GMO i kako je predhodna vlada bila spremna za uvoz GMO.
Predhodna vlada na čelu sa DS-om je donosila neprimenljive zakone ili zakone koji legalizuju kriminal i korupciju. Primer: zakn o javnim nabavkama itd.
Ove lobiste treba raskrinkati i otkriti celu pozadinu ove ujdurme oko mleka. Danas je mleko sutra će biti meso , mlečni proizvodi is lično.
Najveći pogrom stoke je napravljen za vreme ministrovanja Dulićke i G17 +DS..

GAJA ŠABAC

pre 11 godina

Očigledno da je nekom bilo u interesu da Srbija nema svoju nacionalnu labaratoriju, već da su labaratorije u vlasništvu bogatih biznismena, pa rezultati budu onakvi kako u tom trenutku pojedinim biznismenima odgovara, ali ti nekada moćni tajkuni, su sa dolaskom Vučića na vlast sve manje moćni u Srbiji, pa će, nadam se, i Srbija uskoro imati svoju nacionalnu labaratiriju.

tom kleverli

pre 11 godina

Izjave ombudsmana Jankovića o progonu inspektora i šefa delegacije EU u Srbiji Dežera o blokiranju rada nacionalne laboratorije, Kneževiću daju puno pravo za njegove tvrdnje.

Hiperaktivna Buva

pre 11 godina

Nažalost sadašnjoj Vlasti je najteže jer je morala da preuzme loše poteze i posledice loših odluka od prethodnika, ali to su i znali da će biti tako... Sada treb "ispeglati" sve i donositi odluke koje će biti samo ukorist građana!!!

LJUBIČICA

pre 11 godina

Podržavam ministra Kneževica koga to DS optužuje koliko su godina bili na vlasti i sve su uništilči pa i poljoprivrdu.

Milovan G.

pre 11 godina

Ovo je ne samo udar na vladu, već i na domaću prehrambenu indutriju. Ljudi koji stoje iza ove prljave kampanje žele da unište domaću proizvodnju hrane, jer na uvozu prehrambene robe sumnjivog kvaliteta ostvaruju enormnu zaradu.

filipusis

pre 11 godina

Potrebno je odbraniti gradjane Srbije og GMO-a, a to se jedino moze uciniti odbranom poljporivrede i odbranom ministra Knezevica jer je on prvi stao na stranu protiv GMO-a.

Zenovija S

pre 11 godina

Recimo stop lobistima,ljudima čiji su lični interesi iznad nacionalnih.Pomozimo srpskom poljoprivredniku da može da plasira svoje proizvode.Tuđe nije bolje.

prokleta avlija

pre 11 godina

Ubedili ste me DS su štetočine i sve ovo su uradili da bi se uvozilo jeftinije mleko iz Češke preko firme Djilasa a Viktorija grupa uvezla genetski modifikovanu hranu...ali mene još zanima gde su analize na aflatoksinom u mleku od prošle nedelje?
Gde su analize na aflatoksin u stočnoj hrani?
Kada će se uraditi analiza prisustva aflatoksina u mesu i jajima?
Zašto se povučene količine mleka ne unište nego će se vratiti u prodaju?
Zašto ste krili od gradjana dve nedelje da se pojavio aflatoksin u mleku?
Zašto zaraženi kukuruz nije uništen pre 5 meseci?
Ko je dozvolio da se zaraženim kukuruzom hrane krave koje proizvode mleko za bebe?
Ko je zaradio na prodaji zaraženog kukuruza?

borisa

pre 11 godina

Mene samo cudi kako jos Paragvajci nisu optuzili Knezevica za mleko,ove demokrate sve zivo optuzuju ne bi se kako vratili na vlast a sve ovo se desavalo ranije dok su oni bili na vlasti samo je sad eskaliralo,zato sto je DS opozicija pa sad ovo mogu da prisiju SNS-u

Natalija

pre 11 godina

Potpuno podržavam ministra Kneževića. Afera s mlekom ima za cilj da se potpuno devastira srpska poljoprivreda, upravo sada kada se pokušava da se, na kakav takav način, oporavi.

ivaan

pre 11 godina

Sve je to ispolitizovano. Očigledno je da postoji lobi koji forsira ovu priču da je mleko kontaminirano, a nije. Kada se realno sagleda situacija, potpuno je razumno objašnjenje da uvoznički lobi stoji iza cele afere.

YYYYY

pre 11 godina

Pa dobro, situacija u poljoprivredi nije ni sada na zavidnom nivou, ali vise verujem da ce sadasnja vlada da sredi bar malo tu situaciju, nego sto bi verovao u bivsu vladu, oni su imali 12 godina za to i "sredili su je".

FENIKS

pre 11 godina

Ta;no Gorane oni su se samo u kampanji slikali po štalama. njivama Tadić je čak i kravu milovao samo što nije uzeo da je pomuze.

Perica mali

pre 11 godina

Koliko je od 2007. Uvezeno modifikovane soje I koliko je od toga napravljeno “hrane za pse I mačke”? Da se jednom za svagda utvrdi tko truje naciju I odakle gospođi Dulić kao jedini argument činjenica da je ta soja jeftinija!

Deda Pera

pre 11 godina

@PAOR
Jel ima neko pismen ko će ove SNS-ovce naučiti da iskljuce CAPS LOCK.
Il' im je to umesto bedža?
DS je kriv za sve, reče lik koga su izbacili iz iste zbog kriminalnih radnji.
Verujemo ti (naročito Caps lock-ovi)...ne.

mister no

pre 11 godina

Ovaj covek je sad vec karikatura! Covece, sprda se stobom narod, ne znas sta radis, ne znas sta pricas! A svi ovi sto te hvale su botovi SNSa koji imaju naredjenje da te hvale i uzdizu! A da ih pitas zato, ne bi ni oni znali!

Sasa

pre 11 godina

Polako ali sigurno istina izlazi na videlo, dobro je da će se stati na put uništavanju domećih proiviđača , bivša vlast je radila sve kako bi se naš poljoprivrednik iskorenio a cilj svemu je da se pored naše dobre i kvalitetne hrane uvozi smeće samo radi ličnog interesa pojedinaca.
(PAOR, 25. februar 2013 23:50)

Da smo ozbiljna zemlja ti bi trebao da objasnis ovakvu tvrdnju. U suprotnom ODMAH da podneses ostavku.

Drugo . Da je to tacno , Vi biste to iskoristili u izbornoj kampanji, ionako ste optuzivali za sve i svasta.

Trece. Za sve vam je kriva DS. Oni su kaznjeni na izborima za svoja necinjenja, a vi ste dobili mandat da to popravite. Koliko ja vidim, nista ne radite, jer ste NESPOSOBNI. Jedino sto znate je da optuzite nekog drugog. Pijemo zarazeno mleko u vreme VASE vladavine, ne u vreme DS -a.

I poslednje. JEDINI ministar u svim Vladama do sada koji je podneo ostavku zbog neispunjenog obecanja je DJELIC, ministar iz redova DS-a.
Da li ste culi za pojam -MORAL ?

BARCELONA

pre 11 godina

DS je pokazao da nasem narodu ne zeli nista dobro, tako da pokusavaju sa neistinama destabilizuju rad danasnje Vlade. DS nas je vodio do totalnog propasta, do potnunog unistenja, tako da bi bilo bolje da cute i da gledaju svoja posla.

Gradjanin

pre 11 godina

Knežević ponovo nevešto pokušava da prebaci krivicu u tudje dvorište,sada su kriva bivša ministarstva što su smanjila dozvoljene količine alfatoksina u mleku.On nama hoće da kaže da je mleko u normalnim granicama ali po starim merama,a da su nove mere pogrešne i premale sa namerom da se uništi naša mlekarska industrija,tom logikom bi mogli ponovo da uvedemo i azbest u gradjevinu.
Sramota na koji način ovaj čovek pokušava da se opravda za njegovu ličnu odgovornost i neznanje,a odgvornost je još veća jer je u pitanju zdravlje cele nacije.

mleko

pre 11 godina

Na kraju ispade mleko krivo za istinu.Mleko utice na sve sa povecanom dozom tog toksina ali tebe ministre izgleda najvise zbog stresa od DS pa i dajes izjave ko semafor cas jedne cas druge pobijas sam sebe ili ti neznas da dajes izjave i nisi sposoban za to ili te ovi tvoji namestaju pa moras da dajes izjave kako ti oni serviraju jer i oni moraju nekog da optuze da bi to pokazali narodu a ti si im pao kao kec ili bre prestani da pijes mleko ovaj da se bavis politikom. Da sam na tvom mestu razmislio bih o svemu.

бидермајер

pre 11 godina

За разлику на почетак афере министар је присвојио ,само за пар дана стопроценту "радикалску" реторику .Шта рећи...

ja

pre 11 godina

Cuj sad ovo DS je kriv jer je uvodio evropske standarde! Da li ovaj covek slusa sebe sta prica ili samo cita sta mu neki SNS glasnogovornici poture?

nidža

pre 11 godina

Koliko je to dobra politika ako se od 2007. uvezlo preko 200 000 tona modifikovane sojine sačme uz blagoslov ministara poljoprivrede?

GotoviSte

pre 11 godina

STOJANOVIĆ LJ, slazem se, bolan, ali ne posebno u Vojvodini. U stvari, imam vise poverenje u Vojvodini da se bolje kontrolise ishrana, nego igde drugo. Problem je u Beogradu, u vladi. Dosla gospoda, sela u stolice, i raskomotilese, a nista ne rade! Sta si ti Knezevic uradio za poslednji 6 meseci na posao? Znao da kukuruz je bedjav, vracen iz Italije, ali se neko pojavio u nasu ishranu za stuku, kako to? Dali je to kriva bivsa vlada? Ti si jedan prevarant, kao i tvoj lider, Vucic. Vi ste svi ista da ne kazem sta. Dosta ove vase stare politike. Ovo je sada 2013 godina, svet se promenio, a niste. Necemo vas vise. Niste bili dobri ni prvi put, a sad jos da nas otrujes po drugi put na vladi. Seca te se ove reci, Gotov je, Gotovi ste!

Marinho

pre 11 godina

Samo kad si se ti našao da bilo koga kritikuješ. Bolje nategni rasol da malo dodješ sebi, smeniće te Vučić, a ti još uvek slaviš što si postao ministar.

čekajući Godoa

pre 11 godina

"Knežević je optužio Demokratsku stranku da je dok je bila na vlasti vodila pogrešnu poljoprivrednu politiku..."
I šta je preduzeto povodom toga? Šta se čeka da se nešto uradi, ili su ovo samo prazne priče?
Ispitane su privatizacije šećerana, poljoprivrednih kombinata, mlečnog monopola i sličnih "poštenih radnji"?

ztvor

pre 11 godina

Jao, radikali, molim vas, Bogati, prestanite sa tu vasu staru, budjavu, bljutavu politiku. Sto nemozete ikad da kazete, pogresili smo, i popravi cemo? Onda bi dobili mnogo vise postovanje. Ali kad se stalno vracate na vasu staru politiku, pre 25 godina, onda ispadnete koa lazovi i niko vam vise ne veruje. Halo, Vucice, sta je u tvoju glavu, ovo nije onaj stari Srpski narod od vreme Milosevica. Imamo sada internet i citamo, znamo sve sta se radi. Nema vise te vase communisticke/radilakne muckanje. Ili radite rako treba i sluzite drzavu, ili napolje. A kazite vasem ministru Knjezevic, da prestane sa njegove igre, ili ce opet u zatvor.

jovica

pre 11 godina

Ministri ne smeju istupati nepripremljeni i time još više duvati u leđa "kritizerima". Pripremite argumente i iznosite ih. A na terenu poduzimajte odlučne akcije. I prestanite se izvinjavati i odgovarati na svaki članak u novinama. A građani su rekli šta misle o "otrovima"!

Harlekin

pre 11 godina

Ministar je krajnje nemoralan čovek.
Morao je znati gde će završiti kancerogeni kukuruz.
Ništa nije preduzeo i sada konstruiše teoriju zavere.Izabran je za ministra, optužen za druga krivična dela. Sve što je radio u svojoj karijeri je prljavo. Zar mi nemamo bolje ljude za ministre?

dragan

pre 11 godina

Jasno je kao dan da Vlada nije preuzela blagovremene mere da se spreči pojava aflatoksina u mleku. Još jesenas je rečeno da je 7% roda kukuruza sa povećanom količinom aflatoksina, ali da to neće imati nikakvog uticaja. Vlada je tada trebala da odvoji tih 7% roda kukuruza i da se ne dozvoli njegova upotreba u stočnoj ishrani. Očito je da su naši ministri prilično nestručni.
Da se razumemo, glasao sam za naprednjake, mafijaše demokrata ne podnosim, ali je i ovo prilika da se nesposobni ministar poljoprivrede smeni.
Vučiću, tebi verujem, najavio si preispitivanje rada ministara iz tvoje stranke, evo ti prilike skloni ovog nestručnjaka.

Kralj Ibi

pre 11 godina

Čitajte uskoro: "Zbogom Kneževiću, zbogom" u izdanju Samizdata B92 i "Mladjo stalno ću te posećivati" u izdanju Stubova kulture.

prolaznik

pre 11 godina

Raduje me što su se radikaloidi na prvoj ozbiljnijoj prepreci odmah okliznuli, i brže bolje vratili retorici iz obrednog kletvenika srpske radikalne sekte...

sremac

pre 11 godina

cekaj samo,videcemo i vas sta cete nama seljacima servirati u novim uredbama,niste ni vi nista bolji od prethodnih ministara!Lako je samo pricati,radite nesto vec jednom da ovom narodu stvarno bude bolje,okanite se vise stranackih prepucavanja,mislite malo i na zdravlje ljudi!!!

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 11 godina

"DS vodila lošu politiku..." - jeste, zato je na izborima prošla tako kako je prošla. S obzirom na trovačke tendencije, raznorazne banane o kojima niko nije bio obavešten a svi ih znaju, struju koja predizbornim obećanjem pojeftinjuje a vladavinom poskupljuje, čvrstom odbranom KiM tako što smo ga priznali, nastavkom propasti ekonomije, odbranom dinara zbog koje cene skaču a prosečni prihodi se smanjuju, čuvenim kanalom kojim ste mahali pred svima a sad zaćutali, hlebom od 3 dinara koji košta kao u Nemačkoj, 100 milijardi $ investicija umesto kojih smo se zadužili novih 3 milijardi za pola godine i sličnim "uspešnim potezima" aktuelnih vlasti, vi ćete proći još gore na sledećim.