Četvrtak, 27.12.2012.

21:37

Nikolić o rezoluciji, NATO, Šešelju

Predsednik Tomislav Nikolić, odgovarajući na pitanja građana na RTS, govorio je o rezoluciji za KiM, odnosu Srbije prema NATO i mogućoj poseti kumu Šešelju.

Izvor: Beta

Nikoliæ o rezoluciji, NATO, Šešelju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Cvetic

pre 11 godina

Uopste nije lepo da se tako negativno prica o predsedniku bez razloga,koji je stvarno fino izneo svoje stavove.Zar je ista lose i pogresno rekao?Tacno je da niko od nas ne zeli da udje u NATO, jer, ko bi normalan usao medju iste ljude koji su nas bombardovali? Tacno je i za Kosovo,da Taciju odgovara jedino nezavisnost i da je najbolje resenje ono koje ne odgovara ni nama ni njima,jer ukoliko je jedna strana zadovoljna druga nikad nece biti.I trece,vrlo je ljudski sto bi obisao svog kuma,iako ga je isti taj pljuvao pred izbore ,samo da ih Toma ne bi dobio a sve samo zato sto je Toma imao drugacije stavove pa je iz tog razloga napustio stranku?Svako ima pravo da promeni misljenje,a ja nisam cula da ga Toma ikad prvi napadao.

DENIS

pre 11 godina

Izbora 2013. god. nece biti bez obzira sto pojedinci iz vlade povremeno govore o njima. Izbori jedino odgovaraju SNS, a Vucic je odgovoran politicar koji nece zbog uskostranackih interesa ugroziti interese drzave.

srbenda

pre 11 godina

gospodine Nikolicu mislim da ce za vreme vaseg cetvorogodisnjeg mandata Srbija nazadovati minimum 10 godina ,niti cemo uEU niti cemo u nato niti cete resiti problem kosova samo cete dovesti drzavu u izolaciju ,tacnije vratiti je u 90e

precanin

pre 11 godina

Predsednice Nikolicu, u jednom momentu , upitao si sam sebe ." Tomo, sta ti je sve to trebalo"? To je vrlo ruzno i nezahvalno ! Ajde da probamo da podvucemo crtu, ovako, uporedjenja radi,? Sta bi od materijalni dobara, popularnosti i raznih drugih beneficija imao sada da si ostao da i dalje radis u tim firmama? Imao bi isto sto i drugi radnici, tj. radio bi za 300 eura, ili bi bio vec penzioner, ili bi bio cak i na birou rada, pa primao minimalac ? A sta sada imas Nikolicu od materijalnih dobara kada si postao politicar ? Postao si sef drzave, imas super primanja, stambeno si obezbedjen i Ti i tvoja deca ?Preko 20 god. nisi zaradjivao, samo si trosio, da li je bila susa ili poplava gradjani su osetili, Ti , ne ! Plata Ti je bila obezbedjena ? I sada se pitas ispred miliona gradjana Srbije , sta Ti je to trebalo ? Jesi li ubedjen da si bas Ti trebao gradjanima Srbije Pa da nisi usao u politiku, ne bi mogao sa radnickom platom ni kazan za rakiju da kupis !? Sve sto si Nikolicu radio , radio si za licni interes, kao i svi mi,sto je i normalno, ali da i pored svega toga sto si za 20 godina stekao nista ne radeci , places , to je nezahvalnost !!! Govoris kao predsednik Srbije , kako neces da kucas na neka vrata, pa, kako necs tamo da ides, pa, kako neces da se zdravis , neces da se izvinjavas itd ? Pa sta hoces ? Pa Ti to sve moras ako je to nas NARODNI INTERES !!! Sve Ti to ne moras u svom selu sa svojim komsijama , ali kao predsednik Srbije M O R A S !

Ženevljanin

pre 11 godina

Vrlo sam pozitivno iznenađen ovim intervjuom. Pre svega, Tomom kao čovekom koji deluje pametno, pošteno, principijelno i kome se može verovati. Rara avis među našim političarima. Siguran sam i da je njegova Tomovača prava stvar.:-)

Ja pa ja

pre 11 godina

"Nikada neću predložiti da uđemo u NATO niti ću biti saglasan ako bi građani Srbije doneli takvu odluku", rekao je Nikolić .

Zaista, ko j... gradjane. Ej, Srbijo sta si docekala!

Zlopamtilo

pre 11 godina

"To nigde nije dozvoljeno, nigde u svetu, pa neće biti ni u Srbiji", rekao je predsednik Republike.

To je trebao da bude i početak i kraj priče a ne ono žustro Dačićevo prepucavanje po medijima sa teroristima .Šta je to trebalo da bude ?Kao ona predigra novozelanđana pred ragbi utakmicu ?O čemu se radi ?
Ako ne znate da se izborite sa kriznim situacijama onda gledajte ako to rade oni koji znaju ,Izrael .Najbolje bio bilo da angažujemo njihove savetnike pre nego što to urade Albanci .

uciteljica Zora

pre 11 godina

Naravno da ce Srbija uskoro da bude clanica NATO. Partnerstvo za mir je prva stepenica za njen ulazak u ovu organizaciju. Pitanja koja je Nikolic navodno postavljao Razmunsenu su pitanja koja ce biti marginalna nakon naseg priznavanja Kosova kao drzave. Ali sto je bitnije iz ovog intervjua je to, da je Nokolic vec vodio preliminarne (pre)govore sa vrhom NATO. "Nezgodna" pitanja koja je on tamo postavljao su samo deo nasega folklora. Da se protivnik malo cese po glavi, he he!

hrvat

pre 11 godina

Kosovo je do sada priznalo 98 zemalja! Pa zar Vi stvarno mislite da će se Kosovo ikada vratiti u sastav Srbije??? Prvo to bi za Srbiju bilo financijski pogubno! A drugo koliki Vi mrzite albance oni Vas mrze duplo više! Politička scena u Srbiji bi se promijenila iz temelja. Zašto? Zato što govorimo i 2 miliona ljudi koji su za razliku od Srba jedinstveni. Moglo bi se tada desiti da Vam premijer bude Albanac!!! Da li je Srbija spremna na takav potez? Mislim da nije!!!

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Upitan da li bi kao predsednik Srbije posetio Šešelja, Nikolić je odgovorio: "Da, on je moj kum..."

-- Posle decenijskog KOMUNIZMA u Srbiji, izgleda da, je na pomolu, KUMIM VAS BOGOM, era KUMIZMA. 'ce se opet peva i igra.

Tex

pre 11 godina

(Srpsko celjade, 27. decembar 2012 22:09)

Bas upravo tako, zato je u Srbiji proizveden prvi televizor, zato je u Srbiji izmisljen i prvi put primenjen internet, a najverovatnije zato je i Srbija lider u svemirskom program.

prof. dr Energent

pre 11 godina

Hoce neko da kaze ovom narodu u cemu je prava fora oko Kosova i Metohije? Valjda je svakom jasno da ni mi, ni neki od prebogatih Amera ili Evropljana ili Saudijaca, nismo u konfliktu zbog manastira i freski, zbog mostiju i epskih bitki, pa na kraju ni zbog ono malo preostalih ne-Albanaca. Dakle: u cemu je fora? Sme li to neko vec jednom da objasni ovom neupucenom narodu? Ako ne znate koga da pitate ili intervjuisete, obratite se starim komunistima ili Inzenjerskoj akademiji nauka Srbije, oni znaju, secaju se, imaju podatke o nasem drzavnom interesu na KiM. Sto se tice interesa stranaca: jednim delom se poklapa sa nasim, drugim delom se poklapa sa teorijama "zavere" (Drecunovim i slicnim, nazalost cesto ne predaleko od istine). Moze li to sve malo u etar, da se doobrazujemo? Pitajte IANS, oni (matorci) znaju...

Valjevo

pre 11 godina

Smesno...Dok neko ne kaze da je NATO kao i EU, strateski cilj SRB, taj ne zeli da integraciju Srbije!
Sve u svoje vreme...
Govorili su da ni pod kojim uslovima nece razgovarati sa "teroristima" UCK, pa sad samo pletu!!!
Uvek smo protiv, a na kraju puzimo kao pred Turcima!

Hemera

pre 11 godina

Platforma vezana za KiM, trebalo bi da bude gotova do 11 januara kada će početi pregovori u vezi sa KiM. Nadam se da će poslanici prihvatiti Platformu kao dokument u celosti i da ga neće menjati. Ivica Dačić vodi kukavičku politiku, ukoliko EU ne prihvati našu Platformu, Srbija treba da se okrene Rusiji i Kini i da plasira svoje proizvode na istočno tržište. Srbija će uvek biti vojno neutralna država. Tomislav Nikolić zaista ima jako veliko srce, vezano za Šešelja. Šešelj nikada nije cenio nikog, pogotovu kada u zatvoru, potpuno je izgubio zdrav razum. Mislim da Šešelj ne želi nikada da vidi Tomislava Nikolića. Ne bih volela da naš predsednik zbog toga pati, više nego sada.

MUKNAVI

pre 11 godina

Izgubljen u prostoru i vremenu sa dzakom uspmena na ledjima i stvarnoscu koja leluja a on trazi komparaciju u proslosti,a ona konfuzna u stvarnosti omotana mitovima i tekstom koji i drugi znaju ali ga drugacije tumace za dnevnu upotrebu . Takve osobe nikako ne mogu biti vodje,oni mogu da zabavljaju malu decu,unuke ,dok ne porastu i na dedinu ljutnju,ispruzen prst,vise ni oni ne reaguju, ali bez obzira na to , deda i dalje misli i hita da vodi Narod pricama ali to ne uspeva`,jer Narod hoce nesto drugo a ne lamentiranje nad izrekama i uspomenama jednog cice koji se uzdize na gegave noge i razgleda horizonte velikana,koje prati u popularnim knjigama..naseg Slobodana Jovanovica,Batalake,Domanovica,Pere Todorovica,Svetolika Rankovica,Istoriski spisi od Karadzica itd na polici ..iznad` glave na kojoj cuci uramljena diploma..zavrsi megatrend i pali dalje!Naravno to za cica Tomu ne vazi,vazi za one,mlade, kojima prica price,ali oni znaju dedu i njegove tlapnje.

Djordje

pre 11 godina

Može da se posipa pepelom, diplomama, miroljubivošću, tolerancijom i čime sve ne.
Nisam mu verovao!
Ne verujem mu!
Niti ću mu verovati!
Pa makar mu i Sveti Sava, Sveti Knez Lazar i svi sveti oprostili.
Oni mogu oni su sveci a i nisu ga slušali!
Može i Gospa Međugorska ako joj je po volji!
Ja ne mogu pa to ti je!!!

Krang

pre 11 godina

Uci u NATO i onda rijesavati probleme oko Kosova i Presevske doline. Makar nas nece bombardovati a sa ovim teroristima cemo lako na kraj. Nikada necemo znati kao Hrvati da se dodvorimo silama da nas puste da "rastemo" vec nam drzava zbog tvrdoglavosti i pogresnih principa sve manja.

darko

pre 11 godina

Imali smo interes da udjemo u NATO pre kosovske krize, sada je kasno i uzaludno ulaziti se u organizaciju koja ne nudi nista, a ocekuje da ginemo za nju. Rusija je daleko, tako da ostaje neutralnost.

damir NYC

pre 11 godina

Pa znam da necete u EU posto vama (Politicarima) odgovara da ne udjete, kad biste usli u EU nebi ste mogli da radite sta hocete (mislim kradete). I zato sto budete mogli duze da izbegavate EU to bolje za vas. Jer ocigledno je da je Kosovo otislo, vi samo kupujete vreme.

Милан

pre 11 godina

Каже Тома да никада није рекао ништа лоше о Шешељу, као да се ми не сећамо када је са још једним Шешељевим кумом јавно изнео тврдње да је Шешељ наручио убиство а за то никада нису изнели доказе.

Sync

pre 11 godina

Niti vlada srbije niti predsednik srbije znaju sta rade, puna im usta naroda, a dela nigde...ovaj hapsi po novinama, ovaj sastavlja neki drzavni plan za kosovo koji nikome nije jasan, onaj sklanja spomenike, a narod baulja i gladuje, niti zna kuda ide niti ko ga vodi...oni nece nato, nece eu, nece nezavisno kosovo, znate li sta hocete?! ajde vise guknite sta hocete, samo neki populizam i demagogija, uvece zaboravljate sta ste jutros doruckovali, ne ide to. šloser politika!

AK

pre 11 godina

Predsednika sa svoja dva sina poslao bih da sruse spomenik u Presevo , a ne tudju djecu. On je otisao po Hrvatskoj i Bosni na front( zbog reklame) a sada kao predsednik (Kral)mora da vodi narod i vojsku, a ne da se sakrije pod nekakve demagogije.

XIIIApostol

pre 11 godina

Predsednice, da li Vi stvarno mislite da nas(narod) stvarno zabole ..... sto ste Vi spremni da snosite odgovornost. Zbog tih Vasih politickih i predsednickih odgovornosti nas zadnjih 20 godina boli glava,kicma,deca ginu,svet nam se smeje i gleda na nas kao na narod koji je juce sisao s drveta. Ajde malo,bar u moje ime i ime moje porodice,da ne snosite takvu odgovornost i nemojw da merite vise ovd po Balkanu ciji je duzi i ko je jaci,nego lepo ponos da progutate i da sednete i poklopite usi i da mojoj deci bude bolje, a sto se mene tice meni ste gospodo uzeli najbolje godine tako da za mene a potrebe da se borite i snosite odgovornost. Malo mi Vas je dosta iVas i vasih odgovornosti.

Visi

pre 11 godina

E ja zavidim svima onima koji veruju u ovu Rezoluciju i Uzimaju je Zdravo za Gotovo. Danas je Mistar Odbrane Kosova A. Ceku Izjavio citiram : Iduce godine ce Kosovo Podneti Zahtev za Uclanjeje u NATO. Adios Srbijo.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

@ Ovaj Predsednik je, na žalost, zaista po meri naroda.
BY 3.0)] (Kralj Ibi, 27. decembar 2012 22:15)

A na žalost kad malo bolje poslusas sta govori shvatis da je ustvari obican "grafit" !

Stefan Voždovac

pre 11 godina

Nikolić je častan i pošten čovek koji mudro vodi ovu zemlju napred, za razliku od prethodnih vlasti - daleko im lepa kuća...

e-krem

pre 11 godina

Bice vise reci na toj sednici o Briselu,Vasingtonu a pogotovo Madridu.
Biti preCednik je jedno a bagerista sasvim drugo i to je ok jer ce narod saznati kako uzvracate Spancima za Kosovo,Katalonijom.Svaka cast.

departizacija

pre 11 godina

Dacic i Vucic su racionalni politicari. Toma mlati naprazno sa rezolucijom! Koja je to rezolucija po redu i koju svrhu ima kad nema veze sa realnoscu?

Srpsko celjade

pre 11 godina

Nije odgovorio na moje pitanje: Šta će biti sledeći potez Srbije kada Cosovske vlasti, EU i SAD bace njegovu platformu u kantu za đubre?
(Snap your fingers, snap your nack, 27. decembar 2012 21:53)

Ma oni su mnogo strasni, oni kad bace to je baceno. Ti sine imas kompleks nize vrednosti, pa mislis da su oni bolji od nas. Isto kao sto oni mogu nesto da bace u kantu za djubre, mozemo i mi, pritom i da je promocimo kroz septicku jamu. Dakle, malo manje autosovinizma i snishodljivosti. Nije taj Amerikanac ni Evropejac nista ni pametniji ni bolji od Srbina, ako ti mislis da jeste, onda imas problem sa samim sobom. Sve sto mogu oni, mozemo i mi. Verovatno i triput bolje. Ovde je samo stvar u tome sta ko hoce, a ne sta ko moze. Ako bismo isli na to sta ko moze, Srbija ovog trenutka moze vojskom da zauzme celo Kosovo. Ali mi to ne cinimo. Veliki je opseg toga sta svi mi mozemo, ali ti ocigledno priznajes jedino to sta drugi mogu, kao da mi ne mozemo nista.

OKSIGEN 38

pre 11 godina

Vlada Srbije i predsednik Republike Srbije znaju dobro svoj posao i ja verujem u njihovo jedinstvo.To ce biti i dobar pokazatelj ko za koga radi.

Arsen

pre 11 godina

A bas se za te dane priprema talas hapsenja velikih zverki kako narod ne bi video sta vlast radi oko kosova. bas kao sto su hapsili Miskovica kada je proradila granica sa Kosovom i kada su poceli carine da uspostavljaju. Kosovo je vaznije od svega, i nema te zabave i tog hapsenja kojim ce te skrenuti paznju. Hocemo da cujemo istinu o Kosovu od najvisih rukovodilaca drzave. Bas od svih.

Bella

pre 11 godina

Ta famozna rezoluciju koju ti pises Nikolicu iskljucivo sluzi tebi i namenjena je za domacu javnost u Srbiji i tamosnje potrebe. Prosto prodavanje Kosovske magle uostalom kao i tvoji predhodnici.

Snap your fingers, snap your nack

pre 11 godina

Nije odgovorio na moje pitanje: Šta će biti sledeći potez Srbije kada Cosovske vlasti, EU i SAD bace njegovu platformu u kantu za đubre?

Bella

pre 11 godina

Ta famozna rezoluciju koju ti pises Nikolicu iskljucivo sluzi tebi i namenjena je za domacu javnost u Srbiji i tamosnje potrebe. Prosto prodavanje Kosovske magle uostalom kao i tvoji predhodnici.

Snap your fingers, snap your nack

pre 11 godina

Nije odgovorio na moje pitanje: Šta će biti sledeći potez Srbije kada Cosovske vlasti, EU i SAD bace njegovu platformu u kantu za đubre?

departizacija

pre 11 godina

Dacic i Vucic su racionalni politicari. Toma mlati naprazno sa rezolucijom! Koja je to rezolucija po redu i koju svrhu ima kad nema veze sa realnoscu?

Srpsko celjade

pre 11 godina

Nije odgovorio na moje pitanje: Šta će biti sledeći potez Srbije kada Cosovske vlasti, EU i SAD bace njegovu platformu u kantu za đubre?
(Snap your fingers, snap your nack, 27. decembar 2012 21:53)

Ma oni su mnogo strasni, oni kad bace to je baceno. Ti sine imas kompleks nize vrednosti, pa mislis da su oni bolji od nas. Isto kao sto oni mogu nesto da bace u kantu za djubre, mozemo i mi, pritom i da je promocimo kroz septicku jamu. Dakle, malo manje autosovinizma i snishodljivosti. Nije taj Amerikanac ni Evropejac nista ni pametniji ni bolji od Srbina, ako ti mislis da jeste, onda imas problem sa samim sobom. Sve sto mogu oni, mozemo i mi. Verovatno i triput bolje. Ovde je samo stvar u tome sta ko hoce, a ne sta ko moze. Ako bismo isli na to sta ko moze, Srbija ovog trenutka moze vojskom da zauzme celo Kosovo. Ali mi to ne cinimo. Veliki je opseg toga sta svi mi mozemo, ali ti ocigledno priznajes jedino to sta drugi mogu, kao da mi ne mozemo nista.

e-krem

pre 11 godina

Bice vise reci na toj sednici o Briselu,Vasingtonu a pogotovo Madridu.
Biti preCednik je jedno a bagerista sasvim drugo i to je ok jer ce narod saznati kako uzvracate Spancima za Kosovo,Katalonijom.Svaka cast.

Arsen

pre 11 godina

A bas se za te dane priprema talas hapsenja velikih zverki kako narod ne bi video sta vlast radi oko kosova. bas kao sto su hapsili Miskovica kada je proradila granica sa Kosovom i kada su poceli carine da uspostavljaju. Kosovo je vaznije od svega, i nema te zabave i tog hapsenja kojim ce te skrenuti paznju. Hocemo da cujemo istinu o Kosovu od najvisih rukovodilaca drzave. Bas od svih.

Visi

pre 11 godina

E ja zavidim svima onima koji veruju u ovu Rezoluciju i Uzimaju je Zdravo za Gotovo. Danas je Mistar Odbrane Kosova A. Ceku Izjavio citiram : Iduce godine ce Kosovo Podneti Zahtev za Uclanjeje u NATO. Adios Srbijo.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

@ Ovaj Predsednik je, na žalost, zaista po meri naroda.
BY 3.0)] (Kralj Ibi, 27. decembar 2012 22:15)

A na žalost kad malo bolje poslusas sta govori shvatis da je ustvari obican "grafit" !

Stefan Voždovac

pre 11 godina

Nikolić je častan i pošten čovek koji mudro vodi ovu zemlju napred, za razliku od prethodnih vlasti - daleko im lepa kuća...

OKSIGEN 38

pre 11 godina

Vlada Srbije i predsednik Republike Srbije znaju dobro svoj posao i ja verujem u njihovo jedinstvo.To ce biti i dobar pokazatelj ko za koga radi.

hrvat

pre 11 godina

Kosovo je do sada priznalo 98 zemalja! Pa zar Vi stvarno mislite da će se Kosovo ikada vratiti u sastav Srbije??? Prvo to bi za Srbiju bilo financijski pogubno! A drugo koliki Vi mrzite albance oni Vas mrze duplo više! Politička scena u Srbiji bi se promijenila iz temelja. Zašto? Zato što govorimo i 2 miliona ljudi koji su za razliku od Srba jedinstveni. Moglo bi se tada desiti da Vam premijer bude Albanac!!! Da li je Srbija spremna na takav potez? Mislim da nije!!!

Ja pa ja

pre 11 godina

"Nikada neću predložiti da uđemo u NATO niti ću biti saglasan ako bi građani Srbije doneli takvu odluku", rekao je Nikolić .

Zaista, ko j... gradjane. Ej, Srbijo sta si docekala!

Djordje

pre 11 godina

Može da se posipa pepelom, diplomama, miroljubivošću, tolerancijom i čime sve ne.
Nisam mu verovao!
Ne verujem mu!
Niti ću mu verovati!
Pa makar mu i Sveti Sava, Sveti Knez Lazar i svi sveti oprostili.
Oni mogu oni su sveci a i nisu ga slušali!
Može i Gospa Međugorska ako joj je po volji!
Ja ne mogu pa to ti je!!!

Tex

pre 11 godina

(Srpsko celjade, 27. decembar 2012 22:09)

Bas upravo tako, zato je u Srbiji proizveden prvi televizor, zato je u Srbiji izmisljen i prvi put primenjen internet, a najverovatnije zato je i Srbija lider u svemirskom program.

damir NYC

pre 11 godina

Pa znam da necete u EU posto vama (Politicarima) odgovara da ne udjete, kad biste usli u EU nebi ste mogli da radite sta hocete (mislim kradete). I zato sto budete mogli duze da izbegavate EU to bolje za vas. Jer ocigledno je da je Kosovo otislo, vi samo kupujete vreme.

Милан

pre 11 godina

Каже Тома да никада није рекао ништа лоше о Шешељу, као да се ми не сећамо када је са још једним Шешељевим кумом јавно изнео тврдње да је Шешељ наручио убиство а за то никада нису изнели доказе.

Valjevo

pre 11 godina

Smesno...Dok neko ne kaze da je NATO kao i EU, strateski cilj SRB, taj ne zeli da integraciju Srbije!
Sve u svoje vreme...
Govorili su da ni pod kojim uslovima nece razgovarati sa "teroristima" UCK, pa sad samo pletu!!!
Uvek smo protiv, a na kraju puzimo kao pred Turcima!

XIIIApostol

pre 11 godina

Predsednice, da li Vi stvarno mislite da nas(narod) stvarno zabole ..... sto ste Vi spremni da snosite odgovornost. Zbog tih Vasih politickih i predsednickih odgovornosti nas zadnjih 20 godina boli glava,kicma,deca ginu,svet nam se smeje i gleda na nas kao na narod koji je juce sisao s drveta. Ajde malo,bar u moje ime i ime moje porodice,da ne snosite takvu odgovornost i nemojw da merite vise ovd po Balkanu ciji je duzi i ko je jaci,nego lepo ponos da progutate i da sednete i poklopite usi i da mojoj deci bude bolje, a sto se mene tice meni ste gospodo uzeli najbolje godine tako da za mene a potrebe da se borite i snosite odgovornost. Malo mi Vas je dosta iVas i vasih odgovornosti.

precanin

pre 11 godina

Predsednice Nikolicu, u jednom momentu , upitao si sam sebe ." Tomo, sta ti je sve to trebalo"? To je vrlo ruzno i nezahvalno ! Ajde da probamo da podvucemo crtu, ovako, uporedjenja radi,? Sta bi od materijalni dobara, popularnosti i raznih drugih beneficija imao sada da si ostao da i dalje radis u tim firmama? Imao bi isto sto i drugi radnici, tj. radio bi za 300 eura, ili bi bio vec penzioner, ili bi bio cak i na birou rada, pa primao minimalac ? A sta sada imas Nikolicu od materijalnih dobara kada si postao politicar ? Postao si sef drzave, imas super primanja, stambeno si obezbedjen i Ti i tvoja deca ?Preko 20 god. nisi zaradjivao, samo si trosio, da li je bila susa ili poplava gradjani su osetili, Ti , ne ! Plata Ti je bila obezbedjena ? I sada se pitas ispred miliona gradjana Srbije , sta Ti je to trebalo ? Jesi li ubedjen da si bas Ti trebao gradjanima Srbije Pa da nisi usao u politiku, ne bi mogao sa radnickom platom ni kazan za rakiju da kupis !? Sve sto si Nikolicu radio , radio si za licni interes, kao i svi mi,sto je i normalno, ali da i pored svega toga sto si za 20 godina stekao nista ne radeci , places , to je nezahvalnost !!! Govoris kao predsednik Srbije , kako neces da kucas na neka vrata, pa, kako necs tamo da ides, pa, kako neces da se zdravis , neces da se izvinjavas itd ? Pa sta hoces ? Pa Ti to sve moras ako je to nas NARODNI INTERES !!! Sve Ti to ne moras u svom selu sa svojim komsijama , ali kao predsednik Srbije M O R A S !

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Upitan da li bi kao predsednik Srbije posetio Šešelja, Nikolić je odgovorio: "Da, on je moj kum..."

-- Posle decenijskog KOMUNIZMA u Srbiji, izgleda da, je na pomolu, KUMIM VAS BOGOM, era KUMIZMA. 'ce se opet peva i igra.

Sync

pre 11 godina

Niti vlada srbije niti predsednik srbije znaju sta rade, puna im usta naroda, a dela nigde...ovaj hapsi po novinama, ovaj sastavlja neki drzavni plan za kosovo koji nikome nije jasan, onaj sklanja spomenike, a narod baulja i gladuje, niti zna kuda ide niti ko ga vodi...oni nece nato, nece eu, nece nezavisno kosovo, znate li sta hocete?! ajde vise guknite sta hocete, samo neki populizam i demagogija, uvece zaboravljate sta ste jutros doruckovali, ne ide to. šloser politika!

Zlopamtilo

pre 11 godina

"To nigde nije dozvoljeno, nigde u svetu, pa neće biti ni u Srbiji", rekao je predsednik Republike.

To je trebao da bude i početak i kraj priče a ne ono žustro Dačićevo prepucavanje po medijima sa teroristima .Šta je to trebalo da bude ?Kao ona predigra novozelanđana pred ragbi utakmicu ?O čemu se radi ?
Ako ne znate da se izborite sa kriznim situacijama onda gledajte ako to rade oni koji znaju ,Izrael .Najbolje bio bilo da angažujemo njihove savetnike pre nego što to urade Albanci .

AK

pre 11 godina

Predsednika sa svoja dva sina poslao bih da sruse spomenik u Presevo , a ne tudju djecu. On je otisao po Hrvatskoj i Bosni na front( zbog reklame) a sada kao predsednik (Kral)mora da vodi narod i vojsku, a ne da se sakrije pod nekakve demagogije.

Hemera

pre 11 godina

Platforma vezana za KiM, trebalo bi da bude gotova do 11 januara kada će početi pregovori u vezi sa KiM. Nadam se da će poslanici prihvatiti Platformu kao dokument u celosti i da ga neće menjati. Ivica Dačić vodi kukavičku politiku, ukoliko EU ne prihvati našu Platformu, Srbija treba da se okrene Rusiji i Kini i da plasira svoje proizvode na istočno tržište. Srbija će uvek biti vojno neutralna država. Tomislav Nikolić zaista ima jako veliko srce, vezano za Šešelja. Šešelj nikada nije cenio nikog, pogotovu kada u zatvoru, potpuno je izgubio zdrav razum. Mislim da Šešelj ne želi nikada da vidi Tomislava Nikolića. Ne bih volela da naš predsednik zbog toga pati, više nego sada.

prof. dr Energent

pre 11 godina

Hoce neko da kaze ovom narodu u cemu je prava fora oko Kosova i Metohije? Valjda je svakom jasno da ni mi, ni neki od prebogatih Amera ili Evropljana ili Saudijaca, nismo u konfliktu zbog manastira i freski, zbog mostiju i epskih bitki, pa na kraju ni zbog ono malo preostalih ne-Albanaca. Dakle: u cemu je fora? Sme li to neko vec jednom da objasni ovom neupucenom narodu? Ako ne znate koga da pitate ili intervjuisete, obratite se starim komunistima ili Inzenjerskoj akademiji nauka Srbije, oni znaju, secaju se, imaju podatke o nasem drzavnom interesu na KiM. Sto se tice interesa stranaca: jednim delom se poklapa sa nasim, drugim delom se poklapa sa teorijama "zavere" (Drecunovim i slicnim, nazalost cesto ne predaleko od istine). Moze li to sve malo u etar, da se doobrazujemo? Pitajte IANS, oni (matorci) znaju...

uciteljica Zora

pre 11 godina

Naravno da ce Srbija uskoro da bude clanica NATO. Partnerstvo za mir je prva stepenica za njen ulazak u ovu organizaciju. Pitanja koja je Nikolic navodno postavljao Razmunsenu su pitanja koja ce biti marginalna nakon naseg priznavanja Kosova kao drzave. Ali sto je bitnije iz ovog intervjua je to, da je Nokolic vec vodio preliminarne (pre)govore sa vrhom NATO. "Nezgodna" pitanja koja je on tamo postavljao su samo deo nasega folklora. Da se protivnik malo cese po glavi, he he!

srbenda

pre 11 godina

gospodine Nikolicu mislim da ce za vreme vaseg cetvorogodisnjeg mandata Srbija nazadovati minimum 10 godina ,niti cemo uEU niti cemo u nato niti cete resiti problem kosova samo cete dovesti drzavu u izolaciju ,tacnije vratiti je u 90e

Krang

pre 11 godina

Uci u NATO i onda rijesavati probleme oko Kosova i Presevske doline. Makar nas nece bombardovati a sa ovim teroristima cemo lako na kraj. Nikada necemo znati kao Hrvati da se dodvorimo silama da nas puste da "rastemo" vec nam drzava zbog tvrdoglavosti i pogresnih principa sve manja.

Ženevljanin

pre 11 godina

Vrlo sam pozitivno iznenađen ovim intervjuom. Pre svega, Tomom kao čovekom koji deluje pametno, pošteno, principijelno i kome se može verovati. Rara avis među našim političarima. Siguran sam i da je njegova Tomovača prava stvar.:-)

MUKNAVI

pre 11 godina

Izgubljen u prostoru i vremenu sa dzakom uspmena na ledjima i stvarnoscu koja leluja a on trazi komparaciju u proslosti,a ona konfuzna u stvarnosti omotana mitovima i tekstom koji i drugi znaju ali ga drugacije tumace za dnevnu upotrebu . Takve osobe nikako ne mogu biti vodje,oni mogu da zabavljaju malu decu,unuke ,dok ne porastu i na dedinu ljutnju,ispruzen prst,vise ni oni ne reaguju, ali bez obzira na to , deda i dalje misli i hita da vodi Narod pricama ali to ne uspeva`,jer Narod hoce nesto drugo a ne lamentiranje nad izrekama i uspomenama jednog cice koji se uzdize na gegave noge i razgleda horizonte velikana,koje prati u popularnim knjigama..naseg Slobodana Jovanovica,Batalake,Domanovica,Pere Todorovica,Svetolika Rankovica,Istoriski spisi od Karadzica itd na polici ..iznad` glave na kojoj cuci uramljena diploma..zavrsi megatrend i pali dalje!Naravno to za cica Tomu ne vazi,vazi za one,mlade, kojima prica price,ali oni znaju dedu i njegove tlapnje.

darko

pre 11 godina

Imali smo interes da udjemo u NATO pre kosovske krize, sada je kasno i uzaludno ulaziti se u organizaciju koja ne nudi nista, a ocekuje da ginemo za nju. Rusija je daleko, tako da ostaje neutralnost.

DENIS

pre 11 godina

Izbora 2013. god. nece biti bez obzira sto pojedinci iz vlade povremeno govore o njima. Izbori jedino odgovaraju SNS, a Vucic je odgovoran politicar koji nece zbog uskostranackih interesa ugroziti interese drzave.

Cvetic

pre 11 godina

Uopste nije lepo da se tako negativno prica o predsedniku bez razloga,koji je stvarno fino izneo svoje stavove.Zar je ista lose i pogresno rekao?Tacno je da niko od nas ne zeli da udje u NATO, jer, ko bi normalan usao medju iste ljude koji su nas bombardovali? Tacno je i za Kosovo,da Taciju odgovara jedino nezavisnost i da je najbolje resenje ono koje ne odgovara ni nama ni njima,jer ukoliko je jedna strana zadovoljna druga nikad nece biti.I trece,vrlo je ljudski sto bi obisao svog kuma,iako ga je isti taj pljuvao pred izbore ,samo da ih Toma ne bi dobio a sve samo zato sto je Toma imao drugacije stavove pa je iz tog razloga napustio stranku?Svako ima pravo da promeni misljenje,a ja nisam cula da ga Toma ikad prvi napadao.

Stefan Voždovac

pre 11 godina

Nikolić je častan i pošten čovek koji mudro vodi ovu zemlju napred, za razliku od prethodnih vlasti - daleko im lepa kuća...

Srpsko celjade

pre 11 godina

Nije odgovorio na moje pitanje: Šta će biti sledeći potez Srbije kada Cosovske vlasti, EU i SAD bace njegovu platformu u kantu za đubre?
(Snap your fingers, snap your nack, 27. decembar 2012 21:53)

Ma oni su mnogo strasni, oni kad bace to je baceno. Ti sine imas kompleks nize vrednosti, pa mislis da su oni bolji od nas. Isto kao sto oni mogu nesto da bace u kantu za djubre, mozemo i mi, pritom i da je promocimo kroz septicku jamu. Dakle, malo manje autosovinizma i snishodljivosti. Nije taj Amerikanac ni Evropejac nista ni pametniji ni bolji od Srbina, ako ti mislis da jeste, onda imas problem sa samim sobom. Sve sto mogu oni, mozemo i mi. Verovatno i triput bolje. Ovde je samo stvar u tome sta ko hoce, a ne sta ko moze. Ako bismo isli na to sta ko moze, Srbija ovog trenutka moze vojskom da zauzme celo Kosovo. Ali mi to ne cinimo. Veliki je opseg toga sta svi mi mozemo, ali ti ocigledno priznajes jedino to sta drugi mogu, kao da mi ne mozemo nista.

OKSIGEN 38

pre 11 godina

Vlada Srbije i predsednik Republike Srbije znaju dobro svoj posao i ja verujem u njihovo jedinstvo.To ce biti i dobar pokazatelj ko za koga radi.

Snap your fingers, snap your nack

pre 11 godina

Nije odgovorio na moje pitanje: Šta će biti sledeći potez Srbije kada Cosovske vlasti, EU i SAD bace njegovu platformu u kantu za đubre?

departizacija

pre 11 godina

Dacic i Vucic su racionalni politicari. Toma mlati naprazno sa rezolucijom! Koja je to rezolucija po redu i koju svrhu ima kad nema veze sa realnoscu?

Bella

pre 11 godina

Ta famozna rezoluciju koju ti pises Nikolicu iskljucivo sluzi tebi i namenjena je za domacu javnost u Srbiji i tamosnje potrebe. Prosto prodavanje Kosovske magle uostalom kao i tvoji predhodnici.

Visi

pre 11 godina

E ja zavidim svima onima koji veruju u ovu Rezoluciju i Uzimaju je Zdravo za Gotovo. Danas je Mistar Odbrane Kosova A. Ceku Izjavio citiram : Iduce godine ce Kosovo Podneti Zahtev za Uclanjeje u NATO. Adios Srbijo.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

@ Ovaj Predsednik je, na žalost, zaista po meri naroda.
BY 3.0)] (Kralj Ibi, 27. decembar 2012 22:15)

A na žalost kad malo bolje poslusas sta govori shvatis da je ustvari obican "grafit" !

Arsen

pre 11 godina

A bas se za te dane priprema talas hapsenja velikih zverki kako narod ne bi video sta vlast radi oko kosova. bas kao sto su hapsili Miskovica kada je proradila granica sa Kosovom i kada su poceli carine da uspostavljaju. Kosovo je vaznije od svega, i nema te zabave i tog hapsenja kojim ce te skrenuti paznju. Hocemo da cujemo istinu o Kosovu od najvisih rukovodilaca drzave. Bas od svih.

e-krem

pre 11 godina

Bice vise reci na toj sednici o Briselu,Vasingtonu a pogotovo Madridu.
Biti preCednik je jedno a bagerista sasvim drugo i to je ok jer ce narod saznati kako uzvracate Spancima za Kosovo,Katalonijom.Svaka cast.

Ženevljanin

pre 11 godina

Vrlo sam pozitivno iznenađen ovim intervjuom. Pre svega, Tomom kao čovekom koji deluje pametno, pošteno, principijelno i kome se može verovati. Rara avis među našim političarima. Siguran sam i da je njegova Tomovača prava stvar.:-)

uciteljica Zora

pre 11 godina

Naravno da ce Srbija uskoro da bude clanica NATO. Partnerstvo za mir je prva stepenica za njen ulazak u ovu organizaciju. Pitanja koja je Nikolic navodno postavljao Razmunsenu su pitanja koja ce biti marginalna nakon naseg priznavanja Kosova kao drzave. Ali sto je bitnije iz ovog intervjua je to, da je Nokolic vec vodio preliminarne (pre)govore sa vrhom NATO. "Nezgodna" pitanja koja je on tamo postavljao su samo deo nasega folklora. Da se protivnik malo cese po glavi, he he!

hrvat

pre 11 godina

Kosovo je do sada priznalo 98 zemalja! Pa zar Vi stvarno mislite da će se Kosovo ikada vratiti u sastav Srbije??? Prvo to bi za Srbiju bilo financijski pogubno! A drugo koliki Vi mrzite albance oni Vas mrze duplo više! Politička scena u Srbiji bi se promijenila iz temelja. Zašto? Zato što govorimo i 2 miliona ljudi koji su za razliku od Srba jedinstveni. Moglo bi se tada desiti da Vam premijer bude Albanac!!! Da li je Srbija spremna na takav potez? Mislim da nije!!!

Ja pa ja

pre 11 godina

"Nikada neću predložiti da uđemo u NATO niti ću biti saglasan ako bi građani Srbije doneli takvu odluku", rekao je Nikolić .

Zaista, ko j... gradjane. Ej, Srbijo sta si docekala!

Tex

pre 11 godina

(Srpsko celjade, 27. decembar 2012 22:09)

Bas upravo tako, zato je u Srbiji proizveden prvi televizor, zato je u Srbiji izmisljen i prvi put primenjen internet, a najverovatnije zato je i Srbija lider u svemirskom program.

darko

pre 11 godina

Imali smo interes da udjemo u NATO pre kosovske krize, sada je kasno i uzaludno ulaziti se u organizaciju koja ne nudi nista, a ocekuje da ginemo za nju. Rusija je daleko, tako da ostaje neutralnost.

Krang

pre 11 godina

Uci u NATO i onda rijesavati probleme oko Kosova i Presevske doline. Makar nas nece bombardovati a sa ovim teroristima cemo lako na kraj. Nikada necemo znati kao Hrvati da se dodvorimo silama da nas puste da "rastemo" vec nam drzava zbog tvrdoglavosti i pogresnih principa sve manja.

Djordje

pre 11 godina

Može da se posipa pepelom, diplomama, miroljubivošću, tolerancijom i čime sve ne.
Nisam mu verovao!
Ne verujem mu!
Niti ću mu verovati!
Pa makar mu i Sveti Sava, Sveti Knez Lazar i svi sveti oprostili.
Oni mogu oni su sveci a i nisu ga slušali!
Može i Gospa Međugorska ako joj je po volji!
Ja ne mogu pa to ti je!!!

Hemera

pre 11 godina

Platforma vezana za KiM, trebalo bi da bude gotova do 11 januara kada će početi pregovori u vezi sa KiM. Nadam se da će poslanici prihvatiti Platformu kao dokument u celosti i da ga neće menjati. Ivica Dačić vodi kukavičku politiku, ukoliko EU ne prihvati našu Platformu, Srbija treba da se okrene Rusiji i Kini i da plasira svoje proizvode na istočno tržište. Srbija će uvek biti vojno neutralna država. Tomislav Nikolić zaista ima jako veliko srce, vezano za Šešelja. Šešelj nikada nije cenio nikog, pogotovu kada u zatvoru, potpuno je izgubio zdrav razum. Mislim da Šešelj ne želi nikada da vidi Tomislava Nikolića. Ne bih volela da naš predsednik zbog toga pati, više nego sada.

MUKNAVI

pre 11 godina

Izgubljen u prostoru i vremenu sa dzakom uspmena na ledjima i stvarnoscu koja leluja a on trazi komparaciju u proslosti,a ona konfuzna u stvarnosti omotana mitovima i tekstom koji i drugi znaju ali ga drugacije tumace za dnevnu upotrebu . Takve osobe nikako ne mogu biti vodje,oni mogu da zabavljaju malu decu,unuke ,dok ne porastu i na dedinu ljutnju,ispruzen prst,vise ni oni ne reaguju, ali bez obzira na to , deda i dalje misli i hita da vodi Narod pricama ali to ne uspeva`,jer Narod hoce nesto drugo a ne lamentiranje nad izrekama i uspomenama jednog cice koji se uzdize na gegave noge i razgleda horizonte velikana,koje prati u popularnim knjigama..naseg Slobodana Jovanovica,Batalake,Domanovica,Pere Todorovica,Svetolika Rankovica,Istoriski spisi od Karadzica itd na polici ..iznad` glave na kojoj cuci uramljena diploma..zavrsi megatrend i pali dalje!Naravno to za cica Tomu ne vazi,vazi za one,mlade, kojima prica price,ali oni znaju dedu i njegove tlapnje.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Upitan da li bi kao predsednik Srbije posetio Šešelja, Nikolić je odgovorio: "Da, on je moj kum..."

-- Posle decenijskog KOMUNIZMA u Srbiji, izgleda da, je na pomolu, KUMIM VAS BOGOM, era KUMIZMA. 'ce se opet peva i igra.

DENIS

pre 11 godina

Izbora 2013. god. nece biti bez obzira sto pojedinci iz vlade povremeno govore o njima. Izbori jedino odgovaraju SNS, a Vucic je odgovoran politicar koji nece zbog uskostranackih interesa ugroziti interese drzave.

damir NYC

pre 11 godina

Pa znam da necete u EU posto vama (Politicarima) odgovara da ne udjete, kad biste usli u EU nebi ste mogli da radite sta hocete (mislim kradete). I zato sto budete mogli duze da izbegavate EU to bolje za vas. Jer ocigledno je da je Kosovo otislo, vi samo kupujete vreme.

Милан

pre 11 godina

Каже Тома да никада није рекао ништа лоше о Шешељу, као да се ми не сећамо када је са још једним Шешељевим кумом јавно изнео тврдње да је Шешељ наручио убиство а за то никада нису изнели доказе.

Valjevo

pre 11 godina

Smesno...Dok neko ne kaze da je NATO kao i EU, strateski cilj SRB, taj ne zeli da integraciju Srbije!
Sve u svoje vreme...
Govorili su da ni pod kojim uslovima nece razgovarati sa "teroristima" UCK, pa sad samo pletu!!!
Uvek smo protiv, a na kraju puzimo kao pred Turcima!

AK

pre 11 godina

Predsednika sa svoja dva sina poslao bih da sruse spomenik u Presevo , a ne tudju djecu. On je otisao po Hrvatskoj i Bosni na front( zbog reklame) a sada kao predsednik (Kral)mora da vodi narod i vojsku, a ne da se sakrije pod nekakve demagogije.

XIIIApostol

pre 11 godina

Predsednice, da li Vi stvarno mislite da nas(narod) stvarno zabole ..... sto ste Vi spremni da snosite odgovornost. Zbog tih Vasih politickih i predsednickih odgovornosti nas zadnjih 20 godina boli glava,kicma,deca ginu,svet nam se smeje i gleda na nas kao na narod koji je juce sisao s drveta. Ajde malo,bar u moje ime i ime moje porodice,da ne snosite takvu odgovornost i nemojw da merite vise ovd po Balkanu ciji je duzi i ko je jaci,nego lepo ponos da progutate i da sednete i poklopite usi i da mojoj deci bude bolje, a sto se mene tice meni ste gospodo uzeli najbolje godine tako da za mene a potrebe da se borite i snosite odgovornost. Malo mi Vas je dosta iVas i vasih odgovornosti.

Sync

pre 11 godina

Niti vlada srbije niti predsednik srbije znaju sta rade, puna im usta naroda, a dela nigde...ovaj hapsi po novinama, ovaj sastavlja neki drzavni plan za kosovo koji nikome nije jasan, onaj sklanja spomenike, a narod baulja i gladuje, niti zna kuda ide niti ko ga vodi...oni nece nato, nece eu, nece nezavisno kosovo, znate li sta hocete?! ajde vise guknite sta hocete, samo neki populizam i demagogija, uvece zaboravljate sta ste jutros doruckovali, ne ide to. šloser politika!

Zlopamtilo

pre 11 godina

"To nigde nije dozvoljeno, nigde u svetu, pa neće biti ni u Srbiji", rekao je predsednik Republike.

To je trebao da bude i početak i kraj priče a ne ono žustro Dačićevo prepucavanje po medijima sa teroristima .Šta je to trebalo da bude ?Kao ona predigra novozelanđana pred ragbi utakmicu ?O čemu se radi ?
Ako ne znate da se izborite sa kriznim situacijama onda gledajte ako to rade oni koji znaju ,Izrael .Najbolje bio bilo da angažujemo njihove savetnike pre nego što to urade Albanci .

srbenda

pre 11 godina

gospodine Nikolicu mislim da ce za vreme vaseg cetvorogodisnjeg mandata Srbija nazadovati minimum 10 godina ,niti cemo uEU niti cemo u nato niti cete resiti problem kosova samo cete dovesti drzavu u izolaciju ,tacnije vratiti je u 90e

prof. dr Energent

pre 11 godina

Hoce neko da kaze ovom narodu u cemu je prava fora oko Kosova i Metohije? Valjda je svakom jasno da ni mi, ni neki od prebogatih Amera ili Evropljana ili Saudijaca, nismo u konfliktu zbog manastira i freski, zbog mostiju i epskih bitki, pa na kraju ni zbog ono malo preostalih ne-Albanaca. Dakle: u cemu je fora? Sme li to neko vec jednom da objasni ovom neupucenom narodu? Ako ne znate koga da pitate ili intervjuisete, obratite se starim komunistima ili Inzenjerskoj akademiji nauka Srbije, oni znaju, secaju se, imaju podatke o nasem drzavnom interesu na KiM. Sto se tice interesa stranaca: jednim delom se poklapa sa nasim, drugim delom se poklapa sa teorijama "zavere" (Drecunovim i slicnim, nazalost cesto ne predaleko od istine). Moze li to sve malo u etar, da se doobrazujemo? Pitajte IANS, oni (matorci) znaju...

precanin

pre 11 godina

Predsednice Nikolicu, u jednom momentu , upitao si sam sebe ." Tomo, sta ti je sve to trebalo"? To je vrlo ruzno i nezahvalno ! Ajde da probamo da podvucemo crtu, ovako, uporedjenja radi,? Sta bi od materijalni dobara, popularnosti i raznih drugih beneficija imao sada da si ostao da i dalje radis u tim firmama? Imao bi isto sto i drugi radnici, tj. radio bi za 300 eura, ili bi bio vec penzioner, ili bi bio cak i na birou rada, pa primao minimalac ? A sta sada imas Nikolicu od materijalnih dobara kada si postao politicar ? Postao si sef drzave, imas super primanja, stambeno si obezbedjen i Ti i tvoja deca ?Preko 20 god. nisi zaradjivao, samo si trosio, da li je bila susa ili poplava gradjani su osetili, Ti , ne ! Plata Ti je bila obezbedjena ? I sada se pitas ispred miliona gradjana Srbije , sta Ti je to trebalo ? Jesi li ubedjen da si bas Ti trebao gradjanima Srbije Pa da nisi usao u politiku, ne bi mogao sa radnickom platom ni kazan za rakiju da kupis !? Sve sto si Nikolicu radio , radio si za licni interes, kao i svi mi,sto je i normalno, ali da i pored svega toga sto si za 20 godina stekao nista ne radeci , places , to je nezahvalnost !!! Govoris kao predsednik Srbije , kako neces da kucas na neka vrata, pa, kako necs tamo da ides, pa, kako neces da se zdravis , neces da se izvinjavas itd ? Pa sta hoces ? Pa Ti to sve moras ako je to nas NARODNI INTERES !!! Sve Ti to ne moras u svom selu sa svojim komsijama , ali kao predsednik Srbije M O R A S !

Cvetic

pre 11 godina

Uopste nije lepo da se tako negativno prica o predsedniku bez razloga,koji je stvarno fino izneo svoje stavove.Zar je ista lose i pogresno rekao?Tacno je da niko od nas ne zeli da udje u NATO, jer, ko bi normalan usao medju iste ljude koji su nas bombardovali? Tacno je i za Kosovo,da Taciju odgovara jedino nezavisnost i da je najbolje resenje ono koje ne odgovara ni nama ni njima,jer ukoliko je jedna strana zadovoljna druga nikad nece biti.I trece,vrlo je ljudski sto bi obisao svog kuma,iako ga je isti taj pljuvao pred izbore ,samo da ih Toma ne bi dobio a sve samo zato sto je Toma imao drugacije stavove pa je iz tog razloga napustio stranku?Svako ima pravo da promeni misljenje,a ja nisam cula da ga Toma ikad prvi napadao.