Četvrtak, 27.12.2012.

07:51

Afera Azotara: U toku saslušanja

Kriminalistička policija privela 8 osoba u nastavku afere "Azotara". Oni se sumnjiče da su oštetili državni budžet za 184 miliona dinara. U toku su saslušanja.

Izvor: RTS

Afera Azotara: U toku saslušanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

inzenjer

pre 11 godina

Ovakav napor gospodina Vučića u borbi protiv korupcije treba svi da poštuju a bivše vlasti i da se klanjanju, jer nisu uspeli ni da održe stanje u zemlji a kamoli da naprave nekakav pomak na bolje !!

Milanili

pre 11 godina

Ispostavilo se da je zakon o Amnestiji s pravom usvojen,jer se prave mesta u zatvorima za kriminalce koji su ucinili mnogo vece stete Srbiji i njenom narodu...

Boban

pre 11 godina

Slucaj Azotare treba istraziti do kraja i konacno posle toliko godina pljacke doci do istine i pravde. Treba podrzati i radnike Imleka koji poceli sa strajkom i koji su isto zeljni pravde i istine. I mi bi voleli da znamo ko je upropastio mlekarsku industriju i ko je vlasnik Salforda.

ivaan

pre 11 godina

Ovaj teški proces vezano za Azotaru bi trebalo sprovesti do kraja! Sve odgovorne osobe moraju da budu kažnjene, ovo je velika stvar i veliki kriminal! U potpunosti podržavam ovo što radi Aca Vučić i njegovu borbu sa najvećim zlom Srbije. Suštinski je važno da shvatimo da je to za dobrobit čitavog naroda i da se na tome apsolutno ne sme zastati!

Hemera

pre 11 godina

Građani su se pitali da li neko može ovoliko da krade, videli smo da može. Za ovaj novac koji su pokrali od države mogli su nova fabrička postrojenja da otvore, državna preduzeća su i služila samo za isisavanje para. Nadam se da će se stanje u našoj državi zaista pomeniti. Svi koji su krivi treba da odgovaraju. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija će potpuno iskoreniti kriminal i korupciju i biće zemlja prospariteta i perspektive, i više nikome neće pasti na pamet da krade i pljačka.

zex

pre 11 godina

nezna bajatovic nista o vucicu sns je usao u vlas kao najcistija stranka naravno to ne znaci da neko nece praviti maleverzacije ali taj treba biti uhapsen.problem je sto sns nemoze sama da formira vladu jer ako uhapsi dinkica i bajatovica sps i urs bi se povukli a na izborima bi podio sns ali nebi imao sa kim da pravi vladu.neme da se rizikuje jer ds vise nikada nesme da vlada oni su najvece zlo.zato mora pazljivo da se hapsi

XYZ

pre 11 godina

Pravda je spora ali dostizna,ovim potezima Aleksandar Vucic pokazuje da nije izneverio ukazano poverenje gradjana koje je sve vece iz dana u dan.

miskivic

pre 11 godina

zaboravili smo da se riba cisti od glave a ne od repa!!!! kada bude bio uhapsen Bajatovic,i mnogi drugi sa vrha vlasti......
ali vrana vrani oci ne vadi.....

Million

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu koji se svakodnevno bori protiv korupcije i dokazuje nam iz dana u dan da svoju rec odrzava iako je rizikovao sopstvenu sigurnost, i treba da se ponosimo sto imamo takvog coveka..

nada ZR

pre 11 godina

Ne interesuje mene koliko ce robije dobiti vec koliko ce se vratiti radnicima pokradenih firmi.Treba im reci ovo ste ukrali toliko sa kamatom ti oduzimamo.Ne mislim samo na radnike vec i na sve druge koji su mogli imati vece penzije socijalna davanja a nisu jer su kase prazne.Ako tako urade po meni mogu odmah da ih puste na slobodu.

Obrad

pre 11 godina

Gospodin Vučić i cela vlada su svesni da je došlo vreme da se država obračuna sa lopovima i kriminalcima. Opšta pljačka se mora zaustaviti, a svi koji su u tome učestvovali bi trebalo da odgovaraju i snose posledice.

maki

pre 11 godina

Vreme će najbolje pokazati ko se koliko borio protiv korupcije. Svi negativni komentari koji osvanu na ovom portalu, a tiču se rada Aleksandra Vučića, samo pokazuju koliko je bivši režim zatrovao svoje pulene koji su sad u situaciji da brane sve one koji su oštetili državu.

milan92

pre 11 godina

Za one koji kritikuju Vučića:
uhapšeni Veljko Radojević je otac Vuka Radojevića, gradonačelnika Bečeja, inače člana SNS-a!

Samo tako!

CezarMilan

pre 11 godina

Najvažnije je da se sve afere polako otkrivaju i da se krivci izvode pred lice pravde. Ova vlada nam po ko zna koji put pokazuje da niko nije iznad zakona.

ana

pre 11 godina

Prema dosada privedenim vidi se da je Srbija opljačkana onliko koliko je imala i još preko toga.Ovo mi izgleda kao da su krediti podizani za liče račune a ne za državnu kasu.I na kraju će ih narod vraćati!

nevidljivi

pre 11 godina

(Nevidljiva, 27. decembar 2012 08:12)

Da uhapse Beka onda bi rekli a sad ovog a sto ne ovog, pa kad uhapse nekog iz SNS-a ili SPS-a rekli bi to je samo trik da se kaze da hapse i svoje. Shvatite demokrate da niste uradili 0,5 posto za 12 godina od onog sto je uradila ova vlast za ovih par meseci.

Maki

pre 11 godina

Ovo je faza koja je u prelomnom periodu. Moze se ocekivati da se opozicija udruzi i da pokusa da se borba protiv korupcije napadne sa svih strana. Jos ce od Miskovica da naprave zrtvenog jarca. Sve je moguce u drzavi Srbiji. Jedno je sigurno mece biti lagano

Magistar

pre 11 godina

Mene interesuje da lli će kojjim slučajem da se pozabave i lažnim falsifikovanim diplomama, jer koliko sam čuo iz SRS_a imaju podatke( a zna i cela Srbija) da je godpodin master Toma Nikolić bio na putu kada je "položio" jedan ispit. Ovo je čisto mazanje očiju, a kada treba uhapsiti bližnjega svoga, onda ćemo ipak napraviti selekciju. Ovo je tužno šta se dešava, jer hapšenja ne treba selektivno vršiti, već hapsiti sve koji su umešani u kriminal, šta je sa Kolubarom, šta je sa parama za Kosovo, INSAJDER JE NAJJAČI, ali izgleda da neko ne gleda tu emisiju...

Po izboru sotone, radnik bezemljaš

pre 11 godina

A Bajatović naredio da se pišu cirkularna pisma potrošačima gasa i distribuiraju po Srbiji. Za one koji ih ne primaju, evo kako počinju: "Na OSNOVU IZJAVE GENERALNOG DIREKTORA JP SRBIJAGAS..."! Božić je blizu a božićna poslanica patrijarha počinje slično. Po milosti Božijoj, arhiepiskop Pećki,....Ko je u ovoj vladi patrijarh, ko ministar, ko predsednik, neko od njih mora da odgovara za bezvlašće, ha Vučiću?

britka

pre 11 godina

Generalno mislim da Vučić svoj posao obavlja savesno i krajnje odgovorno. Tako se bori protiv korupcije, a ne kao u prethodnom režimu mazanjem očiju građanima. Ono što je bitno jeste da Vučić samo kupi poene kog naroda zbog svega što radi za državu, a što je bilo njegovo prvo obećanje dato u kampanji.

Derancina

pre 11 godina

Jel? Gde ce da uguraju tolike? Jel oce sad cela Srbija da bidne zatvor?
(lucidni milojko, 27. decembar 2012 11:03)

Vučić je bio i više nego jasan, sve mora biti istraženo i svi koji su krali pare moraju u zatvor. Nema podele na male i velike lopove, svi će odgovarati.

Gaga

pre 11 godina

Od pobede Nikolića i dolaska naprednjaka, na čelu sa Vučićem, na vlast hapšenja u raznim aferama su postala normalna stvar kao vremenska prognoza. Drago mi je da Srbija konačno kreće normalnijim tokovima.

Dr Smislov

pre 11 godina

Gordan je veoma dobro poznat kao "pošten" čovek! Nema farmera u Srbiji da ga Gordan nije nešto...naučio ili kako već! Ovo je smešna cifra zašta ih terete.

Flanker

pre 11 godina

Pa krajnje je vreme da svi koji su krali,zlouptrebljavali polozaj i ucestvovali u korupciji budu kaznjeni, ja se divim Vucicu koji je posle vise decenija pokrenuo ovu borbu.

Zalosna Sova

pre 11 godina

Vidim da se klima menja. Ocigledno da se opoziciji ne svida vise borba protiv korupcije. Urusava se sistem koji su tako pazljivo gradili zadnjih 12 godina Legalizovali ga posle haosa koji im je ostavi o Sloba sloboda. U pravu je bio Vucic kada je rekao da ovo nece biti ni malo jednostavno. DS i LDP ce dati sve od sebe da zaustavi da se njihovi kadrovi i stistem odrzi iznad vode

Aca

pre 11 godina

@Neko spolja
Postovani gospodine, sami kazete da je procena, da kralo oko 3% godisnjeg BDP-a, i da je jako tesko da ti Vučić sam razreši. Da li znate koliko će manje investicija stići iz okruženja, zbog toga što nam Vladu čini SNS i SPS? Taj procenat nije 3%, već verovatno 50%. Vučić če na kraju napraviti više štete, jer SNS nema kadrove. DS ih je imala, ali su previše turali u svoj džep.

zlopamtilo

pre 11 godina

Zašto Bajatović!? Pa on je samo hvalio njihov rad i od "mrtvog konja napravio kasača", čuvena sintagma o sudbini Azotare. Kad ono galop u propast. Inače Bajatović nije potpisao nijedan dokument ni u Srbijagasu već je sve potpisivao uhapšeni Radosav Vujačić kao njegov zamenik... Dule je samo određivao šta će i ko da potpiše ali sam se nije hvatao olovke. Eto tu se vidi da je Dule "čist" i da niočemu nije ništa znao...

Edge

pre 11 godina

Bitno je da se ova borba protiv korupcije i kriminala nastavlja nesmanjenim intentenzitetom .Narod je dugo cekao da konacno neko pocne da radi na resavanju ovog pitanja.

Iq

pre 11 godina

Па проћи ће као у афери Индекс: само су полицајци смењени, а предмет застарео и сви ослобођени.

onako usput

pre 11 godina

pa koliko je milion evra spiskano mi gi mogli da zivimi ko svajcarci!
eu nam je davala i sakom i kapom samo su pljustali milion pomoci i donacija a sad se vidi gde su otisli!

Pantić

pre 11 godina

Šta radite, bre, Vučiću? Ostaće nam firme bez ijednog rukovodioca! Pa ćete morati vi da ih postavite ala VD., pa koga nađete - konobare, kuvare, pekare, mesare...na direktorska mesta. Pa kad se oni počnu obučavati u "poslovanju", trebaće nam nove generacije "vučića" da ih love. U toj igri mačke i miša nama prođe život, a pare, GDE SU PARE?

Aca

pre 11 godina

Narodu na kraju "šipak". Hapse, neki će zaglaviti zatvor, 7-8 godina, neki će biti oslobođeni. Društvo voli korupciju, narod voli da muti, muva i podmićuje, i to se ne menja preko noći. Nezaposlenost će za par godina biti još i veća, plate još i manje. Onda će svi koji su mislili da će ova hapšenja nešto da promene da se uhvate za glavu. Radikali blage veze nemaju sa ekonomijom, jer da imaju ne bi pustili Dinkića da i dalje uništava Srbiju. Koliko vidim Toma i Vučić su nas "pomirili" sa celim regionom, biznis cveta, ulaganja rastu. Idemo mi ka 90-im godinama, evo još popularnost Ex Radikalima raste zbog ovih nameštenih hapšenja.

ludi splićo

pre 11 godina

A ća vam je to? Da to nije tamo izbija antikorupcijski vulkan. Pusti te tu sitnu bidu, lako je s njima. Nego lovi vece zviri, od njih pocmi. Tako smo mi cinili. Slidite nas recept, bolji je.

Neko spolja

pre 11 godina

Imam utisak da javnost o količini nestalih para NIJE adekvatno obaveštena. Ako je naš godišnji BDP oko 25 mlrd evra, recimo da nestalih para na godišnjem nivou ima bar 2 - 3%, što je oko 1 mlrd evra, odnosno više od 100 milijardi dinara. Puta petnaest godina - vrlo verovatno je nestalo više od hiljadu milijardi dinara. Nigde nisam ni načuo takve cifre niti je bilo ko to demantovao argumentima. Da li će jedan Vučić uspeti da se izbori sa tim? Sve i da je potpuno iskren u svojim namerama, bez apsolutne podrške policije i tužilaštva sa stručnjacima (kojih verovatno nema jer za 500 EUR mesečno niko normalan neće da drŸi glavu u torbi) nema teorije da uspe. Skepticizam građana je razumljiv. Treba sačekati. Ne napadati SNS, ne hvaliti, već sačekati. Time što će pokušati da sreže ove kvazi biznismene od kojih niko nema koristi, ne može da našteti Srbiji. Dajem mu godinu dana vremena. Ako bar delimično uspe, nestaće i demagogija sa njegovih usana i biće prihvatljiv i za nas koji pripadamo jednoj malo drukčijoj Srbiji.

mick

pre 11 godina

Svako ko u ovoj zemlji ima banalan iznos novca ili je kriminalac ili je muckao. Postenim radom moze da se zaradi da se ima ali ne za jahte, kule i gradove... Svi u zatvor ali uz oduzimanje imovine!

Vlajkov

pre 11 godina

@ V.B.

Kao pro siti ste od kad su ovi dosli. Svi parametri ekonomske situacije su gori, inflacija, veci PDV, javni dug, cene...

Bas me zanima sta cete vi reci kad sve ove koje su pohapsili budu pustili uz naknadu za pritvor jer npr u slucaju Agrobanke za cetiri meseca jos nisu podneli ni jednu kriivicnu prijavu!!

Ljevin

pre 11 godina

Samo neka Vlada nastavi sa svojim radom...Dosadasnji politicari su navikli da se po zauzimanju fotelje enormno obogate...E,pa sad je red da odgovaraju za svoja nedela!Nema vise povlascenih i onih koji su za zakon nedodirljivi kao sto je to do sada bila praksa!

Mrki

pre 11 godina

Ljudi ima li koja firma da radi posteno ili da se krene sa hapsenjima vlasnika trafika pekara prodavnica trgovina perionica a o vecim firmama ne polemisati vec odmah finansijskog direktora odmah u zatvor. Izleda da je pomilovanje za sitne kazne doslo da se napravi mesto za velike igrace. Samo jedna stvar za vlast vodite racuna da ne bude nema dokaza za sud a policijski eksperti istrazne sudije i tuzioci kazu da ima. Ko ce placati odstete za oslobadjajuce kazne. Nemojte da bude kao afera INDEKS da zastarevaju postupci. Miskovic i kompanija i sve do sada pohapseni do sledece godine pravosnazne presude. Vlastodrsci ne brukajte se vise sa aferama bolje uradite jednu nego zapoceti 30 pa nista ne uraditi

KOTA

pre 11 godina

Vučiću samo nastavi kako si započeo, svoj posao radiš pošteno i to je jedini način da se doskoči ovoj organizovanoj bandi koja nas upropasti.

V.B.

pre 11 godina

@nevidljiva

promeni plocu. Pricali ste pre izbora da cemo ostati gladni ako "ovi" dodju, pa onda je bilo "samo prete da ce nekoga uhapsiti". Posle agrobanke rekli ste ajd ako smeju nekog vaznijeg. Posle Dulica, Dragina rekli ste politicki progon neka dirne u Miskovica. Nakon Miskovica treba da vam odstrani i Beka. Pa ajde nabrojite sve ono sto ste nakotili ovih godina pa posteno recite da treba neko drugi da hapsi Vase tajkune i "kvalitetne politicke proizvode".
Mislim da Vam je i 15% mnogo. Ljudi su napokon poceli dadobijaju informacije sta ste i kako radili.

COKA

pre 11 godina

Vučić je obećao i sigurnim putem ide da iskoreni najveći problem sa kojima se Srbija susreće na putu ka EU, borba protiv korupcije i kriminala mora da se iskoreni.

kraja

pre 11 godina

...krajnje je vreme da se napravi jedna duza vecernja emisija sa sudijama apelacionog suda, da objasne javnosti svoje postupke sa presudama i kriminalcima...
...ako im nesto ne valja, neka pokazu prstom, toliko su pismeni, nadam se...
...ispade da apelacioni sud bolje brani kriminalce od advokata...

privrednik sa iskustvom.

pre 11 godina

Konci za placku Azotare su se vukli i jos se vuku iz MOSKVE,za Srbe BEZGRESNOG GRADA SNOVA.
Sta vi mislite da je DB-ovc Stupar koji inace vec duze vreme zivi u Moskvi,sam to radio.DB je tesno povezan sa FSB-om.Latvija,Litva i Estonija su samo paravan za pranje para to svi u Rusiji znaju.Neka vrsta OFF SHORE za Ruske Sluzbe.

nada ZR

pre 11 godina

Zemljo Srbijo,jadna li si.Sad ce opozicija ovo sve da podvede na populizam da se hapse nevini ljudi koji nemaju veze sa korupcijom.Dokazali ili ne svi uhapseni su potkradali drzavu na sve moguce nacine a svi koji su im to omogucili da rade legalno su tek pravi krivci.Neko je rekao da tako moze ili mora i ljudi su odradili posao.Oni su oteli nase fabrike istrali radnike na ulicu,a sebe obezbedil za ceo zivot.Juce slusamo Agenciju o korupciji i oni pominju milione evra proneverenih.EU pusti snovi.

GALE

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , posebno gospodin Vučić .Samo tako nastavite.

Miroslav

pre 11 godina

Apelacioni sud će ih po nalogu nekih moćnika iz službi bezbednosti osloboditi bilo kakve odgovornosti i biće kao i do sad "pojeo vuk magarca". Iskreno mislim da je bolje da ih nisu ni hapsili jer ćemo im mi građani Srbije na kraju morati još i platiti odštetu za kaljanje ugleda i časti i neopravdanu optužbu a što se upravo sad i dešava sa npr. aferom indeks.

Apsurder

pre 11 godina

Aco samo cepaj! Bio si mi ogavan ceo zivot,i ti i tvoje stranacke kolege ali sad te podrzavam snazno,svaka cast.Samo da izguras sve do kraja i oslobodis nas svih srpskih dahija!

Zoran

pre 11 godina

Spreman sam da se zakunem da ovi ljudi nemaju veze sa kriminalom koji im se stavlja na teret. Svakome onom ko pazljivo prati dnevnu stampu i elektronske medije jasno je ko je kriv: konzuli i Kovacevic, naravno. Dakle nemojte biti naivni !

woodcock

pre 11 godina

Auuuu 59 mil. pa kada se na kraju, ako Bog da svi pohapse, pa ko zna koliko miliona ili milijardi će biti ukradeno. Strašno. Pa da se narodu sve ukradeno podelilo živeli bi bolje. Samo hapsi Aco.

woodcock

pre 11 godina

Auuuu 59 mil. pa kada se na kraju, ako Bog da svi pohapse, pa ko zna koliko miliona ili milijardi će biti ukradeno. Strašno. Pa da se narodu sve ukradeno podelilo živeli bi bolje. Samo hapsi Aco.

Miroslav

pre 11 godina

Apelacioni sud će ih po nalogu nekih moćnika iz službi bezbednosti osloboditi bilo kakve odgovornosti i biće kao i do sad "pojeo vuk magarca". Iskreno mislim da je bolje da ih nisu ni hapsili jer ćemo im mi građani Srbije na kraju morati još i platiti odštetu za kaljanje ugleda i časti i neopravdanu optužbu a što se upravo sad i dešava sa npr. aferom indeks.

V.B.

pre 11 godina

@nevidljiva

promeni plocu. Pricali ste pre izbora da cemo ostati gladni ako "ovi" dodju, pa onda je bilo "samo prete da ce nekoga uhapsiti". Posle agrobanke rekli ste ajd ako smeju nekog vaznijeg. Posle Dulica, Dragina rekli ste politicki progon neka dirne u Miskovica. Nakon Miskovica treba da vam odstrani i Beka. Pa ajde nabrojite sve ono sto ste nakotili ovih godina pa posteno recite da treba neko drugi da hapsi Vase tajkune i "kvalitetne politicke proizvode".
Mislim da Vam je i 15% mnogo. Ljudi su napokon poceli dadobijaju informacije sta ste i kako radili.

mick

pre 11 godina

Svako ko u ovoj zemlji ima banalan iznos novca ili je kriminalac ili je muckao. Postenim radom moze da se zaradi da se ima ali ne za jahte, kule i gradove... Svi u zatvor ali uz oduzimanje imovine!

privrednik sa iskustvom.

pre 11 godina

Konci za placku Azotare su se vukli i jos se vuku iz MOSKVE,za Srbe BEZGRESNOG GRADA SNOVA.
Sta vi mislite da je DB-ovc Stupar koji inace vec duze vreme zivi u Moskvi,sam to radio.DB je tesno povezan sa FSB-om.Latvija,Litva i Estonija su samo paravan za pranje para to svi u Rusiji znaju.Neka vrsta OFF SHORE za Ruske Sluzbe.

nevidljivi

pre 11 godina

(Nevidljiva, 27. decembar 2012 08:12)

Da uhapse Beka onda bi rekli a sad ovog a sto ne ovog, pa kad uhapse nekog iz SNS-a ili SPS-a rekli bi to je samo trik da se kaze da hapse i svoje. Shvatite demokrate da niste uradili 0,5 posto za 12 godina od onog sto je uradila ova vlast za ovih par meseci.

Aca

pre 11 godina

Narodu na kraju "šipak". Hapse, neki će zaglaviti zatvor, 7-8 godina, neki će biti oslobođeni. Društvo voli korupciju, narod voli da muti, muva i podmićuje, i to se ne menja preko noći. Nezaposlenost će za par godina biti još i veća, plate još i manje. Onda će svi koji su mislili da će ova hapšenja nešto da promene da se uhvate za glavu. Radikali blage veze nemaju sa ekonomijom, jer da imaju ne bi pustili Dinkića da i dalje uništava Srbiju. Koliko vidim Toma i Vučić su nas "pomirili" sa celim regionom, biznis cveta, ulaganja rastu. Idemo mi ka 90-im godinama, evo još popularnost Ex Radikalima raste zbog ovih nameštenih hapšenja.

kraja

pre 11 godina

...krajnje je vreme da se napravi jedna duza vecernja emisija sa sudijama apelacionog suda, da objasne javnosti svoje postupke sa presudama i kriminalcima...
...ako im nesto ne valja, neka pokazu prstom, toliko su pismeni, nadam se...
...ispade da apelacioni sud bolje brani kriminalce od advokata...

Neko spolja

pre 11 godina

Imam utisak da javnost o količini nestalih para NIJE adekvatno obaveštena. Ako je naš godišnji BDP oko 25 mlrd evra, recimo da nestalih para na godišnjem nivou ima bar 2 - 3%, što je oko 1 mlrd evra, odnosno više od 100 milijardi dinara. Puta petnaest godina - vrlo verovatno je nestalo više od hiljadu milijardi dinara. Nigde nisam ni načuo takve cifre niti je bilo ko to demantovao argumentima. Da li će jedan Vučić uspeti da se izbori sa tim? Sve i da je potpuno iskren u svojim namerama, bez apsolutne podrške policije i tužilaštva sa stručnjacima (kojih verovatno nema jer za 500 EUR mesečno niko normalan neće da drŸi glavu u torbi) nema teorije da uspe. Skepticizam građana je razumljiv. Treba sačekati. Ne napadati SNS, ne hvaliti, već sačekati. Time što će pokušati da sreže ove kvazi biznismene od kojih niko nema koristi, ne može da našteti Srbiji. Dajem mu godinu dana vremena. Ako bar delimično uspe, nestaće i demagogija sa njegovih usana i biće prihvatljiv i za nas koji pripadamo jednoj malo drukčijoj Srbiji.

KOTA

pre 11 godina

Vučiću samo nastavi kako si započeo, svoj posao radiš pošteno i to je jedini način da se doskoči ovoj organizovanoj bandi koja nas upropasti.

Iq

pre 11 godina

Па проћи ће као у афери Индекс: само су полицајци смењени, а предмет застарео и сви ослобођени.

Flanker

pre 11 godina

Pa krajnje je vreme da svi koji su krali,zlouptrebljavali polozaj i ucestvovali u korupciji budu kaznjeni, ja se divim Vucicu koji je posle vise decenija pokrenuo ovu borbu.

nada ZR

pre 11 godina

Zemljo Srbijo,jadna li si.Sad ce opozicija ovo sve da podvede na populizam da se hapse nevini ljudi koji nemaju veze sa korupcijom.Dokazali ili ne svi uhapseni su potkradali drzavu na sve moguce nacine a svi koji su im to omogucili da rade legalno su tek pravi krivci.Neko je rekao da tako moze ili mora i ljudi su odradili posao.Oni su oteli nase fabrike istrali radnike na ulicu,a sebe obezbedil za ceo zivot.Juce slusamo Agenciju o korupciji i oni pominju milione evra proneverenih.EU pusti snovi.

Zoran

pre 11 godina

Spreman sam da se zakunem da ovi ljudi nemaju veze sa kriminalom koji im se stavlja na teret. Svakome onom ko pazljivo prati dnevnu stampu i elektronske medije jasno je ko je kriv: konzuli i Kovacevic, naravno. Dakle nemojte biti naivni !

onako usput

pre 11 godina

pa koliko je milion evra spiskano mi gi mogli da zivimi ko svajcarci!
eu nam je davala i sakom i kapom samo su pljustali milion pomoci i donacija a sad se vidi gde su otisli!

Pantić

pre 11 godina

Šta radite, bre, Vučiću? Ostaće nam firme bez ijednog rukovodioca! Pa ćete morati vi da ih postavite ala VD., pa koga nađete - konobare, kuvare, pekare, mesare...na direktorska mesta. Pa kad se oni počnu obučavati u "poslovanju", trebaće nam nove generacije "vučića" da ih love. U toj igri mačke i miša nama prođe život, a pare, GDE SU PARE?

Apsurder

pre 11 godina

Aco samo cepaj! Bio si mi ogavan ceo zivot,i ti i tvoje stranacke kolege ali sad te podrzavam snazno,svaka cast.Samo da izguras sve do kraja i oslobodis nas svih srpskih dahija!

COKA

pre 11 godina

Vučić je obećao i sigurnim putem ide da iskoreni najveći problem sa kojima se Srbija susreće na putu ka EU, borba protiv korupcije i kriminala mora da se iskoreni.

GALE

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , posebno gospodin Vučić .Samo tako nastavite.

zlopamtilo

pre 11 godina

Zašto Bajatović!? Pa on je samo hvalio njihov rad i od "mrtvog konja napravio kasača", čuvena sintagma o sudbini Azotare. Kad ono galop u propast. Inače Bajatović nije potpisao nijedan dokument ni u Srbijagasu već je sve potpisivao uhapšeni Radosav Vujačić kao njegov zamenik... Dule je samo određivao šta će i ko da potpiše ali sam se nije hvatao olovke. Eto tu se vidi da je Dule "čist" i da niočemu nije ništa znao...

Mrki

pre 11 godina

Ljudi ima li koja firma da radi posteno ili da se krene sa hapsenjima vlasnika trafika pekara prodavnica trgovina perionica a o vecim firmama ne polemisati vec odmah finansijskog direktora odmah u zatvor. Izleda da je pomilovanje za sitne kazne doslo da se napravi mesto za velike igrace. Samo jedna stvar za vlast vodite racuna da ne bude nema dokaza za sud a policijski eksperti istrazne sudije i tuzioci kazu da ima. Ko ce placati odstete za oslobadjajuce kazne. Nemojte da bude kao afera INDEKS da zastarevaju postupci. Miskovic i kompanija i sve do sada pohapseni do sledece godine pravosnazne presude. Vlastodrsci ne brukajte se vise sa aferama bolje uradite jednu nego zapoceti 30 pa nista ne uraditi

Edge

pre 11 godina

Bitno je da se ova borba protiv korupcije i kriminala nastavlja nesmanjenim intentenzitetom .Narod je dugo cekao da konacno neko pocne da radi na resavanju ovog pitanja.

Vlajkov

pre 11 godina

@ V.B.

Kao pro siti ste od kad su ovi dosli. Svi parametri ekonomske situacije su gori, inflacija, veci PDV, javni dug, cene...

Bas me zanima sta cete vi reci kad sve ove koje su pohapsili budu pustili uz naknadu za pritvor jer npr u slucaju Agrobanke za cetiri meseca jos nisu podneli ni jednu kriivicnu prijavu!!

ludi splićo

pre 11 godina

A ća vam je to? Da to nije tamo izbija antikorupcijski vulkan. Pusti te tu sitnu bidu, lako je s njima. Nego lovi vece zviri, od njih pocmi. Tako smo mi cinili. Slidite nas recept, bolji je.

Po izboru sotone, radnik bezemljaš

pre 11 godina

A Bajatović naredio da se pišu cirkularna pisma potrošačima gasa i distribuiraju po Srbiji. Za one koji ih ne primaju, evo kako počinju: "Na OSNOVU IZJAVE GENERALNOG DIREKTORA JP SRBIJAGAS..."! Božić je blizu a božićna poslanica patrijarha počinje slično. Po milosti Božijoj, arhiepiskop Pećki,....Ko je u ovoj vladi patrijarh, ko ministar, ko predsednik, neko od njih mora da odgovara za bezvlašće, ha Vučiću?

milan92

pre 11 godina

Za one koji kritikuju Vučića:
uhapšeni Veljko Radojević je otac Vuka Radojevića, gradonačelnika Bečeja, inače člana SNS-a!

Samo tako!

ana

pre 11 godina

Prema dosada privedenim vidi se da je Srbija opljačkana onliko koliko je imala i još preko toga.Ovo mi izgleda kao da su krediti podizani za liče račune a ne za državnu kasu.I na kraju će ih narod vraćati!

Million

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu koji se svakodnevno bori protiv korupcije i dokazuje nam iz dana u dan da svoju rec odrzava iako je rizikovao sopstvenu sigurnost, i treba da se ponosimo sto imamo takvog coveka..

Ljevin

pre 11 godina

Samo neka Vlada nastavi sa svojim radom...Dosadasnji politicari su navikli da se po zauzimanju fotelje enormno obogate...E,pa sad je red da odgovaraju za svoja nedela!Nema vise povlascenih i onih koji su za zakon nedodirljivi kao sto je to do sada bila praksa!

Magistar

pre 11 godina

Mene interesuje da lli će kojjim slučajem da se pozabave i lažnim falsifikovanim diplomama, jer koliko sam čuo iz SRS_a imaju podatke( a zna i cela Srbija) da je godpodin master Toma Nikolić bio na putu kada je "položio" jedan ispit. Ovo je čisto mazanje očiju, a kada treba uhapsiti bližnjega svoga, onda ćemo ipak napraviti selekciju. Ovo je tužno šta se dešava, jer hapšenja ne treba selektivno vršiti, već hapsiti sve koji su umešani u kriminal, šta je sa Kolubarom, šta je sa parama za Kosovo, INSAJDER JE NAJJAČI, ali izgleda da neko ne gleda tu emisiju...

Obrad

pre 11 godina

Gospodin Vučić i cela vlada su svesni da je došlo vreme da se država obračuna sa lopovima i kriminalcima. Opšta pljačka se mora zaustaviti, a svi koji su u tome učestvovali bi trebalo da odgovaraju i snose posledice.

miskivic

pre 11 godina

zaboravili smo da se riba cisti od glave a ne od repa!!!! kada bude bio uhapsen Bajatovic,i mnogi drugi sa vrha vlasti......
ali vrana vrani oci ne vadi.....

maki

pre 11 godina

Vreme će najbolje pokazati ko se koliko borio protiv korupcije. Svi negativni komentari koji osvanu na ovom portalu, a tiču se rada Aleksandra Vučića, samo pokazuju koliko je bivši režim zatrovao svoje pulene koji su sad u situaciji da brane sve one koji su oštetili državu.

Dr Smislov

pre 11 godina

Gordan je veoma dobro poznat kao "pošten" čovek! Nema farmera u Srbiji da ga Gordan nije nešto...naučio ili kako već! Ovo je smešna cifra zašta ih terete.

nada ZR

pre 11 godina

Ne interesuje mene koliko ce robije dobiti vec koliko ce se vratiti radnicima pokradenih firmi.Treba im reci ovo ste ukrali toliko sa kamatom ti oduzimamo.Ne mislim samo na radnike vec i na sve druge koji su mogli imati vece penzije socijalna davanja a nisu jer su kase prazne.Ako tako urade po meni mogu odmah da ih puste na slobodu.

Derancina

pre 11 godina

Jel? Gde ce da uguraju tolike? Jel oce sad cela Srbija da bidne zatvor?
(lucidni milojko, 27. decembar 2012 11:03)

Vučić je bio i više nego jasan, sve mora biti istraženo i svi koji su krali pare moraju u zatvor. Nema podele na male i velike lopove, svi će odgovarati.

britka

pre 11 godina

Generalno mislim da Vučić svoj posao obavlja savesno i krajnje odgovorno. Tako se bori protiv korupcije, a ne kao u prethodnom režimu mazanjem očiju građanima. Ono što je bitno jeste da Vučić samo kupi poene kog naroda zbog svega što radi za državu, a što je bilo njegovo prvo obećanje dato u kampanji.

CezarMilan

pre 11 godina

Najvažnije je da se sve afere polako otkrivaju i da se krivci izvode pred lice pravde. Ova vlada nam po ko zna koji put pokazuje da niko nije iznad zakona.

XYZ

pre 11 godina

Pravda je spora ali dostizna,ovim potezima Aleksandar Vucic pokazuje da nije izneverio ukazano poverenje gradjana koje je sve vece iz dana u dan.

Gaga

pre 11 godina

Od pobede Nikolića i dolaska naprednjaka, na čelu sa Vučićem, na vlast hapšenja u raznim aferama su postala normalna stvar kao vremenska prognoza. Drago mi je da Srbija konačno kreće normalnijim tokovima.

Zalosna Sova

pre 11 godina

Vidim da se klima menja. Ocigledno da se opoziciji ne svida vise borba protiv korupcije. Urusava se sistem koji su tako pazljivo gradili zadnjih 12 godina Legalizovali ga posle haosa koji im je ostavi o Sloba sloboda. U pravu je bio Vucic kada je rekao da ovo nece biti ni malo jednostavno. DS i LDP ce dati sve od sebe da zaustavi da se njihovi kadrovi i stistem odrzi iznad vode

Hemera

pre 11 godina

Građani su se pitali da li neko može ovoliko da krade, videli smo da može. Za ovaj novac koji su pokrali od države mogli su nova fabrička postrojenja da otvore, državna preduzeća su i služila samo za isisavanje para. Nadam se da će se stanje u našoj državi zaista pomeniti. Svi koji su krivi treba da odgovaraju. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija će potpuno iskoreniti kriminal i korupciju i biće zemlja prospariteta i perspektive, i više nikome neće pasti na pamet da krade i pljačka.

Maki

pre 11 godina

Ovo je faza koja je u prelomnom periodu. Moze se ocekivati da se opozicija udruzi i da pokusa da se borba protiv korupcije napadne sa svih strana. Jos ce od Miskovica da naprave zrtvenog jarca. Sve je moguce u drzavi Srbiji. Jedno je sigurno mece biti lagano

Aca

pre 11 godina

@Neko spolja
Postovani gospodine, sami kazete da je procena, da kralo oko 3% godisnjeg BDP-a, i da je jako tesko da ti Vučić sam razreši. Da li znate koliko će manje investicija stići iz okruženja, zbog toga što nam Vladu čini SNS i SPS? Taj procenat nije 3%, već verovatno 50%. Vučić če na kraju napraviti više štete, jer SNS nema kadrove. DS ih je imala, ali su previše turali u svoj džep.

ivaan

pre 11 godina

Ovaj teški proces vezano za Azotaru bi trebalo sprovesti do kraja! Sve odgovorne osobe moraju da budu kažnjene, ovo je velika stvar i veliki kriminal! U potpunosti podržavam ovo što radi Aca Vučić i njegovu borbu sa najvećim zlom Srbije. Suštinski je važno da shvatimo da je to za dobrobit čitavog naroda i da se na tome apsolutno ne sme zastati!

Boban

pre 11 godina

Slucaj Azotare treba istraziti do kraja i konacno posle toliko godina pljacke doci do istine i pravde. Treba podrzati i radnike Imleka koji poceli sa strajkom i koji su isto zeljni pravde i istine. I mi bi voleli da znamo ko je upropastio mlekarsku industriju i ko je vlasnik Salforda.

zex

pre 11 godina

nezna bajatovic nista o vucicu sns je usao u vlas kao najcistija stranka naravno to ne znaci da neko nece praviti maleverzacije ali taj treba biti uhapsen.problem je sto sns nemoze sama da formira vladu jer ako uhapsi dinkica i bajatovica sps i urs bi se povukli a na izborima bi podio sns ali nebi imao sa kim da pravi vladu.neme da se rizikuje jer ds vise nikada nesme da vlada oni su najvece zlo.zato mora pazljivo da se hapsi

inzenjer

pre 11 godina

Ovakav napor gospodina Vučića u borbi protiv korupcije treba svi da poštuju a bivše vlasti i da se klanjanju, jer nisu uspeli ni da održe stanje u zemlji a kamoli da naprave nekakav pomak na bolje !!

Milanili

pre 11 godina

Ispostavilo se da je zakon o Amnestiji s pravom usvojen,jer se prave mesta u zatvorima za kriminalce koji su ucinili mnogo vece stete Srbiji i njenom narodu...

Zoran

pre 11 godina

Spreman sam da se zakunem da ovi ljudi nemaju veze sa kriminalom koji im se stavlja na teret. Svakome onom ko pazljivo prati dnevnu stampu i elektronske medije jasno je ko je kriv: konzuli i Kovacevic, naravno. Dakle nemojte biti naivni !

Miroslav

pre 11 godina

Apelacioni sud će ih po nalogu nekih moćnika iz službi bezbednosti osloboditi bilo kakve odgovornosti i biće kao i do sad "pojeo vuk magarca". Iskreno mislim da je bolje da ih nisu ni hapsili jer ćemo im mi građani Srbije na kraju morati još i platiti odštetu za kaljanje ugleda i časti i neopravdanu optužbu a što se upravo sad i dešava sa npr. aferom indeks.

Aca

pre 11 godina

Narodu na kraju "šipak". Hapse, neki će zaglaviti zatvor, 7-8 godina, neki će biti oslobođeni. Društvo voli korupciju, narod voli da muti, muva i podmićuje, i to se ne menja preko noći. Nezaposlenost će za par godina biti još i veća, plate još i manje. Onda će svi koji su mislili da će ova hapšenja nešto da promene da se uhvate za glavu. Radikali blage veze nemaju sa ekonomijom, jer da imaju ne bi pustili Dinkića da i dalje uništava Srbiju. Koliko vidim Toma i Vučić su nas "pomirili" sa celim regionom, biznis cveta, ulaganja rastu. Idemo mi ka 90-im godinama, evo još popularnost Ex Radikalima raste zbog ovih nameštenih hapšenja.

KOTA

pre 11 godina

Vučiću samo nastavi kako si započeo, svoj posao radiš pošteno i to je jedini način da se doskoči ovoj organizovanoj bandi koja nas upropasti.

COKA

pre 11 godina

Vučić je obećao i sigurnim putem ide da iskoreni najveći problem sa kojima se Srbija susreće na putu ka EU, borba protiv korupcije i kriminala mora da se iskoreni.

woodcock

pre 11 godina

Auuuu 59 mil. pa kada se na kraju, ako Bog da svi pohapse, pa ko zna koliko miliona ili milijardi će biti ukradeno. Strašno. Pa da se narodu sve ukradeno podelilo živeli bi bolje. Samo hapsi Aco.

V.B.

pre 11 godina

@nevidljiva

promeni plocu. Pricali ste pre izbora da cemo ostati gladni ako "ovi" dodju, pa onda je bilo "samo prete da ce nekoga uhapsiti". Posle agrobanke rekli ste ajd ako smeju nekog vaznijeg. Posle Dulica, Dragina rekli ste politicki progon neka dirne u Miskovica. Nakon Miskovica treba da vam odstrani i Beka. Pa ajde nabrojite sve ono sto ste nakotili ovih godina pa posteno recite da treba neko drugi da hapsi Vase tajkune i "kvalitetne politicke proizvode".
Mislim da Vam je i 15% mnogo. Ljudi su napokon poceli dadobijaju informacije sta ste i kako radili.

Apsurder

pre 11 godina

Aco samo cepaj! Bio si mi ogavan ceo zivot,i ti i tvoje stranacke kolege ali sad te podrzavam snazno,svaka cast.Samo da izguras sve do kraja i oslobodis nas svih srpskih dahija!

Ljevin

pre 11 godina

Samo neka Vlada nastavi sa svojim radom...Dosadasnji politicari su navikli da se po zauzimanju fotelje enormno obogate...E,pa sad je red da odgovaraju za svoja nedela!Nema vise povlascenih i onih koji su za zakon nedodirljivi kao sto je to do sada bila praksa!

Pantić

pre 11 godina

Šta radite, bre, Vučiću? Ostaće nam firme bez ijednog rukovodioca! Pa ćete morati vi da ih postavite ala VD., pa koga nađete - konobare, kuvare, pekare, mesare...na direktorska mesta. Pa kad se oni počnu obučavati u "poslovanju", trebaće nam nove generacije "vučića" da ih love. U toj igri mačke i miša nama prođe život, a pare, GDE SU PARE?

Million

pre 11 godina

Svaka cast Vucicu koji se svakodnevno bori protiv korupcije i dokazuje nam iz dana u dan da svoju rec odrzava iako je rizikovao sopstvenu sigurnost, i treba da se ponosimo sto imamo takvog coveka..

nevidljivi

pre 11 godina

(Nevidljiva, 27. decembar 2012 08:12)

Da uhapse Beka onda bi rekli a sad ovog a sto ne ovog, pa kad uhapse nekog iz SNS-a ili SPS-a rekli bi to je samo trik da se kaze da hapse i svoje. Shvatite demokrate da niste uradili 0,5 posto za 12 godina od onog sto je uradila ova vlast za ovih par meseci.

Aca

pre 11 godina

@Neko spolja
Postovani gospodine, sami kazete da je procena, da kralo oko 3% godisnjeg BDP-a, i da je jako tesko da ti Vučić sam razreši. Da li znate koliko će manje investicija stići iz okruženja, zbog toga što nam Vladu čini SNS i SPS? Taj procenat nije 3%, već verovatno 50%. Vučić če na kraju napraviti više štete, jer SNS nema kadrove. DS ih je imala, ali su previše turali u svoj džep.

Flanker

pre 11 godina

Pa krajnje je vreme da svi koji su krali,zlouptrebljavali polozaj i ucestvovali u korupciji budu kaznjeni, ja se divim Vucicu koji je posle vise decenija pokrenuo ovu borbu.

Edge

pre 11 godina

Bitno je da se ova borba protiv korupcije i kriminala nastavlja nesmanjenim intentenzitetom .Narod je dugo cekao da konacno neko pocne da radi na resavanju ovog pitanja.

privrednik sa iskustvom.

pre 11 godina

Konci za placku Azotare su se vukli i jos se vuku iz MOSKVE,za Srbe BEZGRESNOG GRADA SNOVA.
Sta vi mislite da je DB-ovc Stupar koji inace vec duze vreme zivi u Moskvi,sam to radio.DB je tesno povezan sa FSB-om.Latvija,Litva i Estonija su samo paravan za pranje para to svi u Rusiji znaju.Neka vrsta OFF SHORE za Ruske Sluzbe.

GALE

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro , posebno gospodin Vučić .Samo tako nastavite.

Obrad

pre 11 godina

Gospodin Vučić i cela vlada su svesni da je došlo vreme da se država obračuna sa lopovima i kriminalcima. Opšta pljačka se mora zaustaviti, a svi koji su u tome učestvovali bi trebalo da odgovaraju i snose posledice.

nada ZR

pre 11 godina

Zemljo Srbijo,jadna li si.Sad ce opozicija ovo sve da podvede na populizam da se hapse nevini ljudi koji nemaju veze sa korupcijom.Dokazali ili ne svi uhapseni su potkradali drzavu na sve moguce nacine a svi koji su im to omogucili da rade legalno su tek pravi krivci.Neko je rekao da tako moze ili mora i ljudi su odradili posao.Oni su oteli nase fabrike istrali radnike na ulicu,a sebe obezbedil za ceo zivot.Juce slusamo Agenciju o korupciji i oni pominju milione evra proneverenih.EU pusti snovi.

ludi splićo

pre 11 godina

A ća vam je to? Da to nije tamo izbija antikorupcijski vulkan. Pusti te tu sitnu bidu, lako je s njima. Nego lovi vece zviri, od njih pocmi. Tako smo mi cinili. Slidite nas recept, bolji je.

britka

pre 11 godina

Generalno mislim da Vučić svoj posao obavlja savesno i krajnje odgovorno. Tako se bori protiv korupcije, a ne kao u prethodnom režimu mazanjem očiju građanima. Ono što je bitno jeste da Vučić samo kupi poene kog naroda zbog svega što radi za državu, a što je bilo njegovo prvo obećanje dato u kampanji.

milan92

pre 11 godina

Za one koji kritikuju Vučića:
uhapšeni Veljko Radojević je otac Vuka Radojevića, gradonačelnika Bečeja, inače člana SNS-a!

Samo tako!

maki

pre 11 godina

Vreme će najbolje pokazati ko se koliko borio protiv korupcije. Svi negativni komentari koji osvanu na ovom portalu, a tiču se rada Aleksandra Vučića, samo pokazuju koliko je bivši režim zatrovao svoje pulene koji su sad u situaciji da brane sve one koji su oštetili državu.

Po izboru sotone, radnik bezemljaš

pre 11 godina

A Bajatović naredio da se pišu cirkularna pisma potrošačima gasa i distribuiraju po Srbiji. Za one koji ih ne primaju, evo kako počinju: "Na OSNOVU IZJAVE GENERALNOG DIREKTORA JP SRBIJAGAS..."! Božić je blizu a božićna poslanica patrijarha počinje slično. Po milosti Božijoj, arhiepiskop Pećki,....Ko je u ovoj vladi patrijarh, ko ministar, ko predsednik, neko od njih mora da odgovara za bezvlašće, ha Vučiću?

Derancina

pre 11 godina

Jel? Gde ce da uguraju tolike? Jel oce sad cela Srbija da bidne zatvor?
(lucidni milojko, 27. decembar 2012 11:03)

Vučić je bio i više nego jasan, sve mora biti istraženo i svi koji su krali pare moraju u zatvor. Nema podele na male i velike lopove, svi će odgovarati.

onako usput

pre 11 godina

pa koliko je milion evra spiskano mi gi mogli da zivimi ko svajcarci!
eu nam je davala i sakom i kapom samo su pljustali milion pomoci i donacija a sad se vidi gde su otisli!

Zalosna Sova

pre 11 godina

Vidim da se klima menja. Ocigledno da se opoziciji ne svida vise borba protiv korupcije. Urusava se sistem koji su tako pazljivo gradili zadnjih 12 godina Legalizovali ga posle haosa koji im je ostavi o Sloba sloboda. U pravu je bio Vucic kada je rekao da ovo nece biti ni malo jednostavno. DS i LDP ce dati sve od sebe da zaustavi da se njihovi kadrovi i stistem odrzi iznad vode

Mrki

pre 11 godina

Ljudi ima li koja firma da radi posteno ili da se krene sa hapsenjima vlasnika trafika pekara prodavnica trgovina perionica a o vecim firmama ne polemisati vec odmah finansijskog direktora odmah u zatvor. Izleda da je pomilovanje za sitne kazne doslo da se napravi mesto za velike igrace. Samo jedna stvar za vlast vodite racuna da ne bude nema dokaza za sud a policijski eksperti istrazne sudije i tuzioci kazu da ima. Ko ce placati odstete za oslobadjajuce kazne. Nemojte da bude kao afera INDEKS da zastarevaju postupci. Miskovic i kompanija i sve do sada pohapseni do sledece godine pravosnazne presude. Vlastodrsci ne brukajte se vise sa aferama bolje uradite jednu nego zapoceti 30 pa nista ne uraditi

Magistar

pre 11 godina

Mene interesuje da lli će kojjim slučajem da se pozabave i lažnim falsifikovanim diplomama, jer koliko sam čuo iz SRS_a imaju podatke( a zna i cela Srbija) da je godpodin master Toma Nikolić bio na putu kada je "položio" jedan ispit. Ovo je čisto mazanje očiju, a kada treba uhapsiti bližnjega svoga, onda ćemo ipak napraviti selekciju. Ovo je tužno šta se dešava, jer hapšenja ne treba selektivno vršiti, već hapsiti sve koji su umešani u kriminal, šta je sa Kolubarom, šta je sa parama za Kosovo, INSAJDER JE NAJJAČI, ali izgleda da neko ne gleda tu emisiju...

Gaga

pre 11 godina

Od pobede Nikolića i dolaska naprednjaka, na čelu sa Vučićem, na vlast hapšenja u raznim aferama su postala normalna stvar kao vremenska prognoza. Drago mi je da Srbija konačno kreće normalnijim tokovima.

CezarMilan

pre 11 godina

Najvažnije je da se sve afere polako otkrivaju i da se krivci izvode pred lice pravde. Ova vlada nam po ko zna koji put pokazuje da niko nije iznad zakona.

miskivic

pre 11 godina

zaboravili smo da se riba cisti od glave a ne od repa!!!! kada bude bio uhapsen Bajatovic,i mnogi drugi sa vrha vlasti......
ali vrana vrani oci ne vadi.....

XYZ

pre 11 godina

Pravda je spora ali dostizna,ovim potezima Aleksandar Vucic pokazuje da nije izneverio ukazano poverenje gradjana koje je sve vece iz dana u dan.

mick

pre 11 godina

Svako ko u ovoj zemlji ima banalan iznos novca ili je kriminalac ili je muckao. Postenim radom moze da se zaradi da se ima ali ne za jahte, kule i gradove... Svi u zatvor ali uz oduzimanje imovine!

Maki

pre 11 godina

Ovo je faza koja je u prelomnom periodu. Moze se ocekivati da se opozicija udruzi i da pokusa da se borba protiv korupcije napadne sa svih strana. Jos ce od Miskovica da naprave zrtvenog jarca. Sve je moguce u drzavi Srbiji. Jedno je sigurno mece biti lagano

Vlajkov

pre 11 godina

@ V.B.

Kao pro siti ste od kad su ovi dosli. Svi parametri ekonomske situacije su gori, inflacija, veci PDV, javni dug, cene...

Bas me zanima sta cete vi reci kad sve ove koje su pohapsili budu pustili uz naknadu za pritvor jer npr u slucaju Agrobanke za cetiri meseca jos nisu podneli ni jednu kriivicnu prijavu!!

Neko spolja

pre 11 godina

Imam utisak da javnost o količini nestalih para NIJE adekvatno obaveštena. Ako je naš godišnji BDP oko 25 mlrd evra, recimo da nestalih para na godišnjem nivou ima bar 2 - 3%, što je oko 1 mlrd evra, odnosno više od 100 milijardi dinara. Puta petnaest godina - vrlo verovatno je nestalo više od hiljadu milijardi dinara. Nigde nisam ni načuo takve cifre niti je bilo ko to demantovao argumentima. Da li će jedan Vučić uspeti da se izbori sa tim? Sve i da je potpuno iskren u svojim namerama, bez apsolutne podrške policije i tužilaštva sa stručnjacima (kojih verovatno nema jer za 500 EUR mesečno niko normalan neće da drŸi glavu u torbi) nema teorije da uspe. Skepticizam građana je razumljiv. Treba sačekati. Ne napadati SNS, ne hvaliti, već sačekati. Time što će pokušati da sreže ove kvazi biznismene od kojih niko nema koristi, ne može da našteti Srbiji. Dajem mu godinu dana vremena. Ako bar delimično uspe, nestaće i demagogija sa njegovih usana i biće prihvatljiv i za nas koji pripadamo jednoj malo drukčijoj Srbiji.

Iq

pre 11 godina

Па проћи ће као у афери Индекс: само су полицајци смењени, а предмет застарео и сви ослобођени.

ana

pre 11 godina

Prema dosada privedenim vidi se da je Srbija opljačkana onliko koliko je imala i još preko toga.Ovo mi izgleda kao da su krediti podizani za liče račune a ne za državnu kasu.I na kraju će ih narod vraćati!

zex

pre 11 godina

nezna bajatovic nista o vucicu sns je usao u vlas kao najcistija stranka naravno to ne znaci da neko nece praviti maleverzacije ali taj treba biti uhapsen.problem je sto sns nemoze sama da formira vladu jer ako uhapsi dinkica i bajatovica sps i urs bi se povukli a na izborima bi podio sns ali nebi imao sa kim da pravi vladu.neme da se rizikuje jer ds vise nikada nesme da vlada oni su najvece zlo.zato mora pazljivo da se hapsi

Hemera

pre 11 godina

Građani su se pitali da li neko može ovoliko da krade, videli smo da može. Za ovaj novac koji su pokrali od države mogli su nova fabrička postrojenja da otvore, državna preduzeća su i služila samo za isisavanje para. Nadam se da će se stanje u našoj državi zaista pomeniti. Svi koji su krivi treba da odgovaraju. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija će potpuno iskoreniti kriminal i korupciju i biće zemlja prospariteta i perspektive, i više nikome neće pasti na pamet da krade i pljačka.

Milanili

pre 11 godina

Ispostavilo se da je zakon o Amnestiji s pravom usvojen,jer se prave mesta u zatvorima za kriminalce koji su ucinili mnogo vece stete Srbiji i njenom narodu...

kraja

pre 11 godina

...krajnje je vreme da se napravi jedna duza vecernja emisija sa sudijama apelacionog suda, da objasne javnosti svoje postupke sa presudama i kriminalcima...
...ako im nesto ne valja, neka pokazu prstom, toliko su pismeni, nadam se...
...ispade da apelacioni sud bolje brani kriminalce od advokata...

zlopamtilo

pre 11 godina

Zašto Bajatović!? Pa on je samo hvalio njihov rad i od "mrtvog konja napravio kasača", čuvena sintagma o sudbini Azotare. Kad ono galop u propast. Inače Bajatović nije potpisao nijedan dokument ni u Srbijagasu već je sve potpisivao uhapšeni Radosav Vujačić kao njegov zamenik... Dule je samo određivao šta će i ko da potpiše ali sam se nije hvatao olovke. Eto tu se vidi da je Dule "čist" i da niočemu nije ništa znao...

Dr Smislov

pre 11 godina

Gordan je veoma dobro poznat kao "pošten" čovek! Nema farmera u Srbiji da ga Gordan nije nešto...naučio ili kako već! Ovo je smešna cifra zašta ih terete.

nada ZR

pre 11 godina

Ne interesuje mene koliko ce robije dobiti vec koliko ce se vratiti radnicima pokradenih firmi.Treba im reci ovo ste ukrali toliko sa kamatom ti oduzimamo.Ne mislim samo na radnike vec i na sve druge koji su mogli imati vece penzije socijalna davanja a nisu jer su kase prazne.Ako tako urade po meni mogu odmah da ih puste na slobodu.

ivaan

pre 11 godina

Ovaj teški proces vezano za Azotaru bi trebalo sprovesti do kraja! Sve odgovorne osobe moraju da budu kažnjene, ovo je velika stvar i veliki kriminal! U potpunosti podržavam ovo što radi Aca Vučić i njegovu borbu sa najvećim zlom Srbije. Suštinski je važno da shvatimo da je to za dobrobit čitavog naroda i da se na tome apsolutno ne sme zastati!

Boban

pre 11 godina

Slucaj Azotare treba istraziti do kraja i konacno posle toliko godina pljacke doci do istine i pravde. Treba podrzati i radnike Imleka koji poceli sa strajkom i koji su isto zeljni pravde i istine. I mi bi voleli da znamo ko je upropastio mlekarsku industriju i ko je vlasnik Salforda.

inzenjer

pre 11 godina

Ovakav napor gospodina Vučića u borbi protiv korupcije treba svi da poštuju a bivše vlasti i da se klanjanju, jer nisu uspeli ni da održe stanje u zemlji a kamoli da naprave nekakav pomak na bolje !!