Ponedeljak, 17.12.2012.

23:56

"Bivša vlast raskrinkala Miškovića"

Istragu poslova Miškovića i Šarića započela je bivša vlast i, dobrim delom, zahvaljujući toj istrazi vlasnik "Delte" je prošle nedelje i uhapšen, kaže Pajtić.

Izvor: Tanjug

"Bivša vlast raskrinkala Miškoviæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

194 Komentari

Sortiraj po:

Medved

pre 11 godina

S obzirom na to da nemaju cime da se pohvale, sada preuzimaju tudje zasluge kako bi ispalo da su oni ustvari radili nesto.Doci ce i Pajtic na red.

ALEDEN22

pre 11 godina

Ja bih pre rekao da je bivsa vlast i napravila i Miskovica i Sarica uz dobru proviziju. To dokazuje bogatstvo lidera iz predhodne vlasti.

To je politicka logika

pre 11 godina

Eto,posto je Pajtic dobio najvise glasova sad je dobio novi posao od DS-a da bude Novi Potparol za javnost pa ce vam narod verovati!
Pa ne verujem vise da dodje novi Mojsije i kaze bla-bla-truc-truc!!!
Ne verujem politicarima!!! Nikom!!!

Darko

pre 11 godina

Sudske istrage bi u demokratskom društvu koje nam podvaljujete trebale biti nezavisne i od Vučića i od Tadića i svih ostalih, pa i tebe takvog. Vi lenji nesposobnjakovići, ništa ne znate sem da se okitite tuđim perom.

Vojislav

pre 11 godina

Nije ovo istina... ja sam u stvari pre jedno godinu dana poslao anonimno pismo DS-u gde sam im dojavio da je Miskovic tajkun i da ima mnogo para, a oni sad zasluge preuzimaju na sebe... i sta cemo sad ? Ko ce meni da oda priznanje za nesto sto samo ja znam da sam uradio...
@pravnik... zato sto takve "tradicionalne" glasace DS-a smatras obrazovanim,tu smo gde jesmo... a takva generalizacija koja je vise tuzna, manje smesna, vose govori o tebi nego o drugima... sta ce covek sve da kaze u nastupu egoizma... cudo jedno... Borisovi klinci...

pravnik

pre 11 godina

Čitam sad ove komentare i ne mogu da se načudim, pre svega očiglednom nepoznavanju funkcionisanja policijskih i pravosudnih organa u Srbiji...pa i student prava odlično zna da za ozbiljniji optužni predlog a ne ozbiljnu optužnicu trebaju više nego jasno propisani dokazi da je neko ostvario biće zakonom propisanog krivičnog dela. Propisani dokazi moraju biti nesumnjivi, jasni i konkretni i isti pogotovo ne u ovako ozbiljnom predmetu sigurno se ne prikupljaju za tri meseca, pa čak da su nam državni organi organizovani kao u nekoj najrazvijenijoj zemlji. Elem, nesporno je da je za mandata DS-a započet ovaj postupak, ali što reče jedan pre neki dan ''dogovoreno je da svi napadamo samo DS''. Da nije jadno bilo bi smešno. Srećom te tradicionalni birači DS-a su uglavnom pismeni i obrazovani ljudi.

Bojan

pre 11 godina

Mislim da ne laze..dobro se secam kada je Tadic, posle hapsenja Mladica, najavio da ce te ogromne resurse da usmeri na borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala.
Tadic je i tada imao te informacije, pa je Misko malo popustio i platio porez za prodaju Maxi-ja. Nije se moglo bahato sa Tadicem, znao je posteno da uvredi Tajkune!

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Istraga protiv Miškovića završiće se kada Vučić i njegovo društvance dođu na red. Što pre to bolje po njih

Marko

pre 11 godina

Ma vi ste sve pokrenuli pa imali ste dokaze što niste završili istragu,nego vas je Mišković plaćao da ga nedirate,lepo vam je bilo kada vam mesečno dolazilo po 30 000- 50 000 evra.

Te priče ne možete da prodate ni maloj deci,treba da uhapse one koji su dozvolili da Mišković napravi ovo što je napravio....jer on nije mogao sam ovo da napravi bez podrške vlasti.

Kada budem video u zatvoru Dulića,Šutanovca i ostalu kompaniju iz DS koja se ogrešila o zakon tada ću znati da je ovo pravna država.

Mohawk

pre 11 godina

Stvarno postujem g.Pajtica. Imam visoko misljenje o njemu,za razliku od svih ostalih clanova,jedva sacuvanog i nemocnog DS-a. Ali ova izjava mu nije trebala. I da jeste to tako,ne znam ko ce poverovati...al' opet ...ovo je Srbija...

Marko

pre 11 godina

Evo ja ne verujem Pajticu. Jeste izgleda posteno, ima taj simpa naglasag vojvodjanski, deluje pristojno, cak da kazemo ima i neke rezultate...

Ali jednom lazov uvek lazov. Se seceeta, evo imam avio karte i taksi racun iz Bodruma u rukama... Pa priajtelju zasto si lagao tada??? Ako si jednom lagao kako da ti ponovo verujemo??

ninepi

pre 11 godina

Nema potrebe da se lozimo. Nije glup ovaj Pajtic, on je ovo smisljeno izjavio, sprema se za reakciju koju ce izazvati Miskovicev platni spisak politicara. Posto ce na njemu biti dosta DS-ovaca (naglasak na ovaca/ha-ha) i posto ce SNS ima stavr u ruci i mogucnost dogovaranja sa Miskovicem, DSovchice su se uplasile i brinu za svoju buducnost. Ja mislim da u tom kontekstu treba razumeti ovu Pajticevu izjavu.

Digitron

pre 11 godina

Plastičan primer: Bogdanu Pušiću, šefu radne grupe za ispitivanje privatizacije kojeg ste upoznali u Utisku nedelje, a za kojeg su tabloidi koji danas hapse trubili da je Pajtićev čovek, je Darko Šarić još početkom 2010. ucenio glavu. Pametnom dosta... ako nije - guglajte...

Naravoučenije: ne treba na miru skupiti valjane dokaze pa onda hapsiti i podizati optužnice, nego treba staviti mnogo labela, mnogo se slikati, iskakati iz frižidera i hapsiti sa klimavom optužnicom (slučaj Dulić - Specijalni sud) da bi ti se verovalo.

Toliko o kićenju tuđim perijem...

Eh, da! Da li sam napomenuo da me baš briga za Pajtića?
Podržavam borbu protiv korupcije, ali ne i Vučićevu lažnu borbu!

nada ZR

pre 11 godina

i ja sam raskrinkala Miskovica.i ja znam da je nemoguce biti bogat posteno u jednoj siromasnoj zemlji.Govorila sam to ali nisam imala snage da ga uhapsim.

Rade Jovicevic

pre 11 godina

Mozda je bivsa Vlada i imala dokaze kao sto kaze Pajtic, ali te dokaze nisu koristili da ih hapse vec da izmuzu sto vise novca. Prosto mi dodje zao Miskovica.

D61

pre 11 godina

Na konstataciju da su ogroman deo prljavog novca Šarići "oprali" upravo u Vojvodini, Pajtić je kazao da o tome nije znao ništa i da je prvi put čuo za braću Šarić tek kada je otvoren taj slučaj.

Pa ja, iz Beograda, koga to interesuje kao lanjski sneg znam da pored Kamenice, 10km od NS postoiji poveliko brdo sa kompleksom Šarićevih kuća, zgrada... U ćošak Pajtiću!

Stevan

pre 11 godina

Neverovatno koliko su predstavnici DS iritirajuci i nekorektni. Sada su za sve oni zasluzni, samo nisu stigli da zavrse posao. Treba imati malo postovanja prema gradjanima i biracima. Vi iz DS ste stvarno nesto ceprkali, glumili nekakvu drzavu a u stvari nista konkretno niste radili, prosto, mazali ste oci narodu, racunajuci da je narod glup i da vas nece procitati. Nije vam dovoljno ni to sto ste izgubili izbore, vi jos zivite u svom svetu, hvalite se nepostojecim. To je dobro, samo nastavite, tacno je da narod ima kratko pamcenje i treba ga stalno podsecati na to.

Pastis

pre 11 godina

da tu nije sve cisto sa M to ste i mene mogli da pitate pre 2 god. isto bih vam i ja rekao kao Pajtić.Druga stvar Saric je pravio Belvil od prljavih para ali je bar nesto sagradio a gde su vase prljave pare?

Dejan

pre 11 godina

Šarić je nastao za vreme Koštunice kada se na velika vrata i vratio sav KRIMINAL u Srbiju jer su imali ZAŠTITU od KOŠTUNICE, ali je Šarić procvetao i porastao baš za vreme DS-SPS vlasti!!! To je istina!

POLITIČKA LAKRDIJA

pre 11 godina

HA..HA..HA.. Čujem da je politička vlast i uhapsila Miškovića samo nije htela da ozvaniči do novih izbora da je pripremila Zakon o hapšenju svih tajkuna i političara koji su krali od ovog naroda bez obzira na političke stranke ..... SVE BI TO BILO LEPO UKOMPONOVANO DA JE 1. APRIL .... Dok god DS zaista ne saglada lopovluke članova svoje stranke ići će u sunovrat bez povratka jer narod lopovima ne oprašta ....

mlekadzija

pre 11 godina

Zbog ove izjave BP odlucio sam da zlatnu plaketu Pinokio ovo godine dodelim pokrajinskom premijeru Pajtic dr Bojanu (sto bi rekao Ncanak)....

Novosadjanin

pre 11 godina

Ovi iz SNS-a ce umreti od ljubomore i zavisti za Vojvodinom. Nadam se ali sada iskreno da cemo se odvojiti od zla. Nadam se da ce ta usijana lopta 21. udariti kod nas pa da ce nas i fizicki odvojiti.

'kolo' vodi DS klasa ala se talasa

pre 11 godina

Posle Pajtica treba i Djilas da se izjasni o Miskovicu pa nije red da potpredsednik stranke ima rec pre predsednika. Ipak treba da znamo i Djilasova saznanja o Miskovicu.

Nikola NS

pre 11 godina

VLAST ne treba da hapsi već POLICIJA. Ono što je govornik rekao praktično znači da je policija stranački organ a ne organ države.

Zoran

pre 11 godina

Postavljam pitanje ljudima koji komentarisu i pljuju DS.
Da li je prosla vlada uhapsila Mila Djuraskovica vlasnika Nibens grupe.
Da li je Djuraskovic sve vreme bio u zatvoru.
Da li je optuznica protiv Djuraskovica prosirena sada na Miskovica povodom iste stvari.
Prestanite da stranacki saljete komentare i budite realni.Istraga protiv Djuraskovica je dovela do Miskovica.I ovo je sitno u odnosu na to sta je Misko uzeo.Moram i da vas podsetim da su nakon hapsenja Djuraskovica bili blokirani putevi od radnika putarskih preduzeca.Da ih nije malo SNS ubedjivao da blokiraju puteve i napadaju tadasnju vlast.Kao sto je SNS imao udela u barikadama na Kosovu a sada preti da ce da hapsi taj isti narod.SNS je nesposobna da vodi mesnu zajednicu a ne drzavu i to se vidi.Sve je gore nego u maju ove godine.I sve ste prodali samo da bi bili vlast.Izvolite,vladajte,lazite narod,zabavljajte ga hapsenjima.Trebalo bi prvo sebe da uhapsite jer svi imate putera na glavi.Toliko.

provera

pre 11 godina

Bolje da ste se sebe proveravali. Od onih za koje glasam očekujem da rade za mene a od biznismena očekujem normalno da rade za profit. Ova zemlja je farsa.

Vojvodina-Srbija

pre 11 godina

Bojane, ovakvu izjavu bih ocekivao od Jelene Trivan, ona se bacala svakakvim glupostima, ali ti? Sada ste stvarno preterali, nemate ni malo srama, zao mi Vas je, a sada vise stvarno nemate moj glas

Vladimir

pre 11 godina

Zbog ovakvih izjava, DS je izgubila vlast i još dugo neće prići istoj. Pa da li ste vi normalni? Nije vam dosta jedna Trivanka, nego ste i Pajtića upregli da lupa gluposti?!

antipop

pre 11 godina

Sa ovakvim izjavama se u normalnim zemljama završavaju političke karijere. Ali ne u i Srbostanu. Ovi su neuništivi, nezamenljivi, najlepši, najpametniji. Jedini koji bi pored bubašvaba preživeli nuklearni udar su srpski političari. I nemoj slučajno da neko ne glasa na sledećim izborima.

Dragan

pre 11 godina

Vecina se sigurno seca da je povodom afere Saric g.Homen svakodnevno davao izjave da on to nije mogao sam , da je imao podrsku i da ce oni to resiti.
Oni su sigurno naleteli u toj prici na Miskovica i onda su se ucutali.Ni reci vise o tome.
Prema tome Pajtic bi iz postovanja prema nama trebao malo da vodi racuna o svojim izjavama.Niti u Srbiji rastu banane niti smo mi majmuni.

NS

pre 11 godina

Ljudi, koliko vas placa Vucic? Mislim na ove sto od 2 ujutru do 6 ujutru, kada skoro svi spavaju, pisu na desetine komentara, za njihovog sefa? Pogledajte samo vremena slanja komentara i videcete da se Vucic iz doba najmracnijeg perioda Srbije (kada je bio ministar informisanja) nije mnogo promenio!
U prethodne 4 godine, bilo je puno hapsenja mnogo ozbiljnijih kriminalaca (narko dilera, ljudi iz Zemusnkog klana i sl.) nego sto je Miskovic, ali se nije bas tolika medijska paznja pridavala tome, niti nam je BoTa kao Vucic iskakako u toj meri iz frizidera. Sve to da bi ljudi zaboravili obecanja u ekonomskoj sferi...
A da ne verujem da se ozbiljne istrage mogu okoncati posle samo par meseci - ne verujem...

GAGA-13

pre 11 godina

Kada će se g-din "BODRUM" naći pred istražnimorganima zajedno sa ostalim ministrima, kakv je to "dil" napravljen. Ko sme da ga abolira.

dzox

pre 11 godina

Jos jedan dokaz da je strankama bitno samo da osvoje poverenje necije i da privuku koji glas na nekim izborima, dok za dela i posledice tih dela ih bole djon. Sprdacina od ovakve stranke kao sto je njegova.

luka

pre 11 godina

Pa dobro gosn. Pajtic,ako ja iz Republike Srpske,a pritom,niti sam politicar,funkcioner ili bilo sta slicno,za bracu Šarice znam,evo,5-6 godina,a Vi ne!Onda se dobro zapitajte da li ste trebali da se bavite time cime se bavite i koliko je pametno u takoj poziciji vaditi se na licnu nesposobnost i manjkavost!

bivsa vlast

pre 11 godina

U bivsoj vlasti ministar policije jr bio Ivica Dacic,koji je sebe nebrojeno puta proglasio najuspesnijim ministrom bivse Vlade.
Sad je Premijer i nema mesta pljuvanju jer su ga narod i sadasnja vlast debelo nagradili sto je hapsio i dan i noc sitne kriminalcice.Nije mogao ljude iz afere Agrobanka jer su njegovi,a njegovo je bilo da nadje i vezu izmedju Miskovica i Sarica.
Sve sporne privatizacije odradjene su u vreme vladavine Kostunice a sad mu se Vucic zahvaljuje na bodrenju.Probelm je to ovaj narod ili nece ili ne moze da ukljuci malo mozak.

togora@net.hr

pre 11 godina

Naravno da su znali, ali ga (njih) nisu smatrali konkurencijom. Svako se bavio "svojim biznisom", na obostrano zadovoljstvo. Podelili su "teritoriju" i "poslove", te nisu jedni drugima "išli uz dlaku". (Poslednji koji je prekršio kodeks bio je B.Karić, a pre njega su to uradili još neki, pa su "isečeni u parčiće".) Ne samo što se "nisu kačili", već su se i međusobno ispomagali. Kada bi negde "zapelo", našli bi se jedni drugim pri ruci... ... ...DOSTA BRE VIŠE!

Ja sam

pre 11 godina

Bivsa vlast ga je gonila. Znaci Vi ste ga politicki unistavali i osiromasavali. On Vam nudio pare a Vi niste mogli da ga odbijete. Bas ste neki.

Miša, Bgd

pre 11 godina

Naravno da su hteli, lično Đelić poslat da ga uhapsi na nekoj proslavi ali bilo dobro meze. Posle slali i Cvetkovića ali čovek se zaboravio uz čašicu dve berba 1972 itd. Činjenica je da za vreme vladavine DS-a niko nije ni spominjao Miškovića u negativnom kontekstu i da su članovi iste bili rado viđeni gosti na raznim svečanostima u čast imperije "delta". Činjenica je i da ga nisu uhapsili za sve ove godine. Sve drugo su prazne priče i pokušaj pranja prljavih ruku.

zoran

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću, sve se već zna godinama. Ovde je samo pitanje koje
držao zakljućane predmete po fiokama, ili ko je to naređivao. Ko sada recimo vrši opstrukciju u aferi INDEKS, gde je već apsolutno sve poznato.

raspevavanje

pre 11 godina

Imaces Pajticu priliku za raskrinkavanje kriminalaca u slucaju RBV i Fonda za kapitalna ulaganja. Sigurno si dobro upoznat u materiju.

marko8598

pre 11 godina

Хахаха, овај Пајтић ко Вук Драшковић после 5-ог октобра....Тресо шљиву 10 год. а онда дошле битанге и покупиле плодове.....

Neutralni

pre 11 godina

Bivša vlast raskrinkala Miškovića? A čime su se bavili policija i tužilaštvo, ako se vlast bavila ovim? Ovo meni liči na otvoreno priznanje da je prethodna vlast instrumentalizovala policiju i sudstvo.

Milos

pre 11 godina

Zaista mi nije jasno odakle ljudima iz DS-a obraz za ovakve izjave i komentare? Pa da imaju i malo morala pokrili bi se usima i cutali. Koliko godina su na vlasti bili i nista nije uradjeno da narodu bude bolje, niko nije hapsen osim politickih neistomisljenika i ljudi koji su im smetali za njihove "akcije" i kombinacije.Sramota vise, na sledecim izborima ni cenzus nisu zasluzili da predju.

Turizmolog

pre 11 godina

Pa mogli ste se zapitati ko je kupio hotele u centru Novog Sada: Vojvodinu i Putnik, zatim hotel Patria u Subotici i Prezident na Palicu. Nisu to bili neznacajni hoteli da ne bi znali ko ih je kupio.

A jasno je da se kroz hotelijere mogu lako prati novci jer samo upisete u knjizi da ste imali goste u ubrizgate lovu. Bilo bi interesantno proveeiti SVE vlasnike hotela u Srbiji. Naci ce se bar 50-tak kojima je cilj pranje para a ne gosti i profit. To se vidi i to tome sto uprkos krozi niko ne snizava cene kao sto rade hotelijeri u celom svetu.

Serbinho

pre 11 godina

Znali od 5 Oktobra, samo nikako da ga uhapse!
Tesko da ce se ovi vise vratiti na vlast, puni praznih prica a od konkretnih dela jedno veliko nista.

Baa

pre 11 godina

Pa, po svim ovim izjavama izgleda da prošla vlast i nije bila toliko loša. U stvari ova sadašnja je malo dete kad je u pitanju borba protiv korupcije.

Citalac

pre 11 godina

A ako se pokaze de je Miskovic neosnovano osumnjicen onda ces reci, zato ga i nismo hapsili.

Interesantna logika, samo sto ne prolazi vise !

Sve ce se saznati, brzo.

au

pre 11 godina

zvuci logicno - samo .... nije jasno zasto nisu priveli Miskovics ako su ga raskrinkali? Sta su cekali? Da li je cekanje/odlaganje posledica neke koruptivne radnje? I pri tome po pisanju novina uopste nije priveden za krivicna dela koja pominje g-din Pajtic.

ПЕРА БиА

pre 11 godina

Тачно је све сто је Пајтић рекао. Док је Саша Вукадиновић био на челу БИЕ многе су се ствари решиле и кримоси стрпали у затворе. Човек је радио и сакупљао доказе а да их при том није делио са јавности као Вучић. Бојим се да ће Вућич себе ставити у први план, а да ће упропастити све на чему је оператива БИА радила годинама.

Bivsi simp DS.a

pre 11 godina

Nekada vrlo simpatican tip a sad jedan arogantan politicar, verovatno kao i vecina cim mu das vlast pokaze pravo lice. A to da ste vi iz predhodne vlade nevini i da ste dobro cinili za svoj narod vidimo po zivotima gradjana, ako nas ne spasi smak sveta crno nam se pise. To sto ste vi iz predhodne demokratske vlasti ucinili je necuveno, korupciju i kriminal ste ozakonili i legalizovali, toliko je to ukorenjeno da ce trebati decenije kako bi to bilo unisteno a jedan od vecih organizatora ste i vi bili u svom reonu sa svojim stranackim kolegom gosp. Jesicem i to svi u Vojvodini znaju.

Brdjanin

pre 11 godina

Ako je tako kao sto vi kazete zasto niste ama bas nista preduzeli? Izvinite Pajticu ali verovali ste da cete vladati zauvek i naravno da niste imali nikakve volje da se bavite Miskovicem jer ste bili ubedjeni u pobedu na izborima. To se nije desilo. Izgubili ste i sada skupljate politicke poene "herojski" izjavljujuci kako ste vi zapoceli sve. Ne! Vi ste znali za sve afere samo vam nije islo u korist da ista radite po tom pitanju.

joshua

pre 11 godina

Ovo je klasicna obmana. Istrage protiv g. Miskovica su krenule sedinom Aprila kad je prethodna vlast pustila drzavu niz vodu i bavila se samo izborima (sto je bilo ocigledno po nezapamcenom trosenju budzetskih para u periodu van kontrole)

Tesla

pre 11 godina

Osobe koje nemaju svoje ja, priacaju sta i kako im u trenutku odgovara i koje zele da se "ogrebu" o tudji uspjeh, ne zasluzuju paznju, a pogotovo ne postovanje ostalih.

Pedja NS

pre 11 godina

Brate, cemu ovo sluzi?

Cini mi se da nikada nije postojalo pitanje ima li dokaza, vec ima li, na zalost, politicke volje! I na zalost, dok god je potrena politicka volja, dotle je "pravda" selektivna i zato je pod navodnicima.

Gospodine Pajticu, ne znam pokusavate li da se ogrebete malo o ovaj talas pozitivnih poena koje dobija seseljev nekadasnji podmladak ili pripremate javno mnjenje za odbranu od eventualnih optuzbi koje ce DS-u u narednim danima ispostaviti bivsi finansijer i biznis partner predsednika stranke, Miroslav Miskovic.

P.S. Vrh mi je sto je neko od agencija u nekom ludilu plasirao u nekom izvestaju kako je Marko Miskovic priveden "u svojstvu gradjana" i posle su svi to vrteli kao papagaji. Ne nego je priveden u svojstvu vanzemaljca?!?!

Aca VS Korupcija

pre 11 godina

Ne treba biti previse pametan i informisan da bi znao ko je M.Miskovic, kako se obogatio, ko mu je dozvolio, koga je podmazivao itd. Bilo je pitanje ko ce ga, kada i za sta uhapsiti. Vojinoj Vladi je bio dobar saradnik, Borisovoj - tako,tako (nije hteo da se otvori za most) a Dacic/Vucic Vladi izgleda nikako. Meni ova predstava lici na skretanje misli gradjanima od gladi, od zavejanih puteva, od novih poskupljenja, od svakodnevnih i realnih problema! Jer sta nama znaci sto je M.M. uhapsen ako imamo jos bezbroj slicnih na slobodi, sto 'privrednika', sto politicara... Dok se ne uspostavi sistem pravila i odgovarajucih sankcija, od izlecenja nema nista, a Aca i vesela ekipa su daleko od toga, jer njima i prethodnicima sistem ne odgovara!

Milan

pre 11 godina

Znaci Saric sve pokupovao po Vojvodine bez znanja Pajtica??? Znaci Pajtic nesposoban i neodgovoran???Nece biti Pajticu da je bilo tako.Sramota je da nas vodite a takve stvari ms edesavale bez vaseg znanja.To bi bilo isto da se u mojo porodici pojavi novi BMW a ja nemam pojma i kasnije saznam da je od narkotika.....Suplaj prica

Aspirin

pre 11 godina

"Na konstataciju da su ogroman deo prljavog novca Šarići "oprali" upravo u Vojvodini, Pajtić je kazao da o tome nije znao ništa i da je prvi put čuo za braću Šarić tek kada je otvoren taj slučaj."

Ovo samo moze da znaci da ne govoris istini iliti lazes, ili da je cak i Kostunica CIA za tebe.

Alfonso

pre 11 godina

Au al laže. Pogledajte poslednji "Utisak Nedelje" i naći ćete odgovor kada je počela istraga, da ne bude da sam stranački obojen pa je ovo jedan u nizu prepucacajućih komentara između DS i SNS. .

Fikus

pre 11 godina

dokle vise planirate da vrsite diverziju obavljivanjem vestima o Miskovicu da bi se narodu skrenula paznja sa nemastine i loseg zivota zbog zemlje koju ste upropastili,dokleeee??

xxx

pre 11 godina

Kakva tuga od drzave! Pa zar izvrsna vlast tj vlada ima dominantan uticaj na policiju,tuzilastvo i sud? Ne, ne bi trebala da ima da ima drzave! Uostalom, ovo ovde je Balkan... Bure nesrecnih sudbina i korumpiranih vlastodrzaca...Pajticu i ti bi trebao da se stidis!

dzoni

pre 11 godina

Ma 100%..znali ste kao dve i po godine za njega i sarica a nigde u medijima niste pomenuli i jos ste dozvolili da proda maxi a pare odu na kipar...precednik tvoje stranke delio fifty fifty udeo sa miskovicem u pressu do juce i ako ste vi kao vodili 100 god istragu a ni njegove plave koverte vam nisu bile gadljive..kako ovaj narod ne razume da su oni sve hteli da urade samo su cekali da jos jednom pobede na izborima i da prvo obezbede sebe za naredni 1000 god i onda bi nesto radili majke mi.

Mile

pre 11 godina

Realno Vučić samo nastavlja ono što je Rakić radio. Vrlo dobro znamo da je Miki Rakić dobar Vučićev prijatelj kako je i sam Vučić rekao. Rakić kao šef Botinog kabineta bio je zadužen za korupciju i organizovani kriminal i bezbednosne službe, tako i najzaslužnji za otkrivanje Šarića i ekipe. Vučić ove stvari i sam potvrđuje i verovatno i sada nastavlja da radi sa Rakićem tako da neka vrsta koalicije DSa i SNSa postoji u ovom slučaju. To možete videti i iz Rakićevog poslednjeg intervjua gde jasno pokazuje da zna šta vučić radi i kakva će se hapšenja desiti.

Perica na kvadrat

pre 11 godina

Hahahahahaha...Kakav vic...Sorry,ali ja tebi neverujem jos od kako si ubedjivao da je Neda avionom doletela sa plaže u Turskoj da glasa u skupstini,pa se vratila nazad pod suncobran :)

Insajder

pre 11 godina

Na kraju ce biti da su oni te ljude i pohapsili i da su ih oni i osudili jer ipak su to dalje isti ljudi u sluzbi i u policiji i u sudstvu koji su oni postavili za vreme svoje vladavine.

Vlado80

pre 11 godina

Tako je Pajtiću. Neka si nam otvorio oči. Samo ste planirali još 12 godina prikupljati podatke, pa bi onda bili spremni obaviti prvi informativni razgovor. A onda za još 4 godine i drugi, pa ...
Da nije tužno čovek bi se mogao još i nasmejati.

Tatjana

pre 11 godina

Sad su svi doprineli hapsenju Miskovica . Nije tacno, B92 je prva koja je pisala o poslovima Miskovica ,spornim zemljistima u Beogradu ( ponovite emisiju neka se podseti Pajtic ) . Zasto ga tada niste hapsili , nego ste cekali da ga sad aVucic hapsi ? Da ste mogli B92 danas ne bi ni postojao, al na srecu nije Vam uspelo.

Samo da Vučić poživi i sve da vas pohapci..

pre 11 godina

Ma mogli su za dan jedan da prikupe dokaze i da ga uhapse, sve su i ovi sa vlasti i oni stari znali..Nego vi nise imali hrabrosti da ga uhapsite, ae neko je primio dobar keš..

mišković

pre 11 godina

Ko god ga je ''raskrinkao'' uopšte ne podržavam da se taj čovek drži u pritvoru. Ako je nešto skrivio, neka odgovara ali politički je preterano da se takav čovek drži u pritvoru samo da bi se mi sirotinja zabavljala sanjajući da je Mišković postaa ''donji''.

Aleksa

pre 11 godina

Koja izjava, bili ste na vlasti od 2000 do 2012 i za to vreme se ovaj najvise i obogatio unistavanjem privatizovanih firmi i slanjem radnika na ulicu a onda ti nama sada kazes da su vam trebali jos samo par meseci vlasti i vi bi ga uhapsili... BRAVO!Buahahahahaha.....

kkk

pre 11 godina

rukovodstvo DS se nekada neprekidno pozivalo na njihovog idejnog vodju Djindjica jer je njega narod ipak cenio a kad je taj isti narod video da ti ljudi tom Djindjicu nisu ni do kolena i samo blate njegovo ime kad god ga pomenu zadnje 4godine rukovodstvo DSa se poziva na Sarica.valjda necemo saznati da je Saric DSu davao novac...valjda...

Dejan

pre 11 godina

Mene bi bilo sramota da ispred DSa se pojavljujem sa ovakvim izvestajima, jos tek nakon desetak dana od zapocinjanja istrage. No, neki ljudi imaju obraz kao djon, i najgore u svemu sto takvi ljudi uglavnom odlucuju o nasoj buducnosti. Ovo sve u Srbiji pocinje da lici na jedno kolektivno ludilo, gde lopovi lopove brane a posten sveg pretura po kontejnerima.

Sasha

pre 11 godina

Naravno da je moguce doci do dokaza za 5-6 meseci. Neki ljudi su i radili onda svoj posao, vi ste ih ignorisali, a papiri ostali po fiokama. Nije bilo potrebno previse truda da neko samo dodje, otvori fioku i krene da lista i skuplja poene na vasim blamovima. Sad sedi i cuti.

MUKNAVI

pre 11 godina

Sve vlasti su podesavale zakone ,jos iz doba Slobe i baba Mire,kako cica Miskecu pasuju,sada ga ovi ganjaju,bivsi clanovi vlade pocivseg Slobe u kojoj je sadasnja guvernerka Tabakovic bila ministar za privatizacije, dok ne lupe nosom u sud koji ce mu suditi po njihovim zakonima i..pustiti ga kuci ,u dvore od 1000 kvadrta,a onda krece odsteta koju ce platiti Narod a ne ..kurte i murte tajkunske poklisare.

Sasa

pre 11 godina

Pa dobro kako mozete da pricate svakoga dana da je ovu ili onu istragu otvorila ova ili ona vlast?!!Pa ljudi moji to valjda radi nezavisno tuzilastvo i policija bez obzira ko je na vlasti.Kakve veze sme vlast da ima sa takvim stvarima?Vi vise i ne krijete da vi pokrecete istrage i hapsite ljude!Ja stvarno nemam vise reci za sve vas zajedno!!!

Dno dna ali moze i nize!

pre 11 godina

Sada su kao svi zasluzni a niko ni da mrdne kada je imao priliku. Treba da ih je sramota. Demokrate su dosle da spasu Srbiju od radikala i socijalista. Kao oni su za EU i kao ta ista EU ih podrzava a uspeli su samo da "srede" Srbiju. Ispadose nekadasnji radikali a sadasnji naprednjaci mnogo naprednije demokrate. Sve ove kvazi demokrate iz "najvece demokratske stranke" treba da idu u misiju rupu i da razmisle gde su pogresili od kada su se rodili. Sada kada su se konsolidovali ima da oberemo bostan. E da sam ja ranije otisao u policiju! Miska ne bi ni bilo ali nisam imao dovoljno dokaza. Kakvi su se ljudi okupili u ovom DS, kao da su ih na ulici trazili.

Zoran

pre 11 godina

Ma sve ste ih raskrinkali, samo ste slabo koga osudili i oduzeli pokradeno. Lepo pricate, ali slabo delate. I ostali nisu bolji. Naprotiv.

Eh da smo samo malo sacekali!

pre 11 godina

Vlast je imala ozbiljne indicije da Mišković...
Vec!!!
Da smo im samo dali jos samo 100 godna, sigurno bi mu stali na put!
Zivi bili pa videli!

sremac

pre 11 godina

posle Kostunice i Cvetkovica dobismo jos jednog neobavestenog. aj prosetaj sremom, obidji predsednike opstina koji dolaze iz tvoje stranke i pitaj narod koliko su gradjani a koliko presednici uvecali svoje posede. nista ne kazem, samo predlazem...Kreni od SM...

Aranđelovčanin

pre 11 godina

Zastrašujuće je šta su sve političari spremni da izjave, da bi prikupili neki novi bod kod glasača. Mislio sam da to rade samo Naprednjaci i Radikali, ali evo i DS se uključio u igru, strašno.

sala komika

pre 11 godina

Pa bogami kako je krenulo sa priznanjima,ko zna sta cemo jos saznati...mozda i kako je Srbija propala nacisto Srbija propala nacisto.Kao ono mi poceli,mi zavrsili a ovi ce da se slikaju..A Miskovica ste hteli,ali niste stigli...desise vam se izbori.I Srbiju ste hteli da obogatite,ali vam se potkrala greska, pa se obogatise pojedinci...i ko ce ga znati ,sta ste jos vi mogli a niste.

sasa jokic

pre 11 godina

Znali ste, mogli ste, ali ga niste procesuirali, zasto? Mislim da Djilas najbolje zna.
Kao sto Ti znas ko je prao pare u Metals, a zatim RBV. DS je kaznjen na izborima upravo zbog izostanka borbe protiv korupcije, a problem je bio u tome sto je vecina funkcionera DS bila upletena u istu!

bane

pre 11 godina

Gospodo kao što vidite iz naslova na B92, Vučić sprovodi ono što je DS obećao. Rešiće problem KIM, dobiće datum za pregovore sa EU, bori se protiv korupcije...Ova Pajtićeva izjava ustvari potvrđuje da DS više nema politiku. Preuzeo je Vučić. Šta će DS pričati na sledećim izborima. Baš da vidim

borovac

pre 11 godina

pa sto ga onda niste vi uhapsili... ne volim ni ds ni sns ni jednu tacnije ne volim... ali mi je ovo vise smesno nisu oni mi smo ne ne ne ne ma kakvi sad bre oni mi smo to uradili...

homosapiens

pre 11 godina

Da su demokrate ostale u valsti Miskovic nikada ne bi bio uhapsen. Sada su se isprepadali, pa pokusavaju da se predstave kao borci za pravdu. Sramota...

Aleksandra

pre 11 godina

Kako je moguce da ovako sami po sebi pljuju??? Mislim.. od 2009e. Naravno da znamo da ste znali, nismo sisali vesla, al' sta ti je covek da rizikuje toliko samo da bi rekao: ''ja sam zasluzan''. Sve gluperda do gluperde.

Srbija je to

pre 11 godina

hahahahahahahaah aaaahahahahahahah OOOMMMGGGGG

Sada potpuno shvatam,do sada nisam nikad priznajem,ali sada shvatam tu recenicu. . .

SADA IDE TA RECENICA,bukvalno covek na ovakvo nesto STVARNO ostane bez teksta. . . i shvati da je to moguce

Jim Morrison

pre 11 godina

Ako ste znali, a niste ništa uradili - krivi ste. Ako niste znali - krivi ste što niste znali, a morali ste da znate. Pričate, bajke, Pajtiću. Plašiliste se gospodina MM i to je jedina istina.

mita

pre 11 godina

ja koliko sam razumeo miskovic je sada prvenstveno optuzen za neke druge stvari a ne za kooperiranje sa saricem, te stvari ce malo kasnije doci na red. mnogo arogantno zvuci ova izjava, ja svarno ne razumem za koji je ovo deo javnosti. drzava krenula u obracun sa narko-mafijom. koja bre drzava? pa tog sarica je smakla organizovana akcija u saradnji cia-kolimbijska obavestajna sluzba-venecuelska policija-srpska policija. sta mislite koliki je udeo tu imala srpska policija? dok mu nisu uhvatili brod u venecueli sa dve tone kokaina nisu mu imali ni sliku. eto i sam kaze covek da ne zna ko je investirao i sa kojim parama ni u vojvodini a prica o nekim fikcijama.

uff

pre 11 godina

zato mrzim demokratiju i politiku. svi znamo da je ds-u odgovaralo da ih oni finansiraju, e sad kad se prst ukaze u njih i kaze ocigledno, ono sto svi mi znamo, sto znaju tajne sluzbe koje poreski obaveznici finansiraju itd. a to je da su mogli iste uhapsiti bukvalno preko noci (Da su hteli) e onda sad oni kao sve neobavesteni, nije tacno ovo ono... jos ce da se uvrede! Ne verujem kome je narod tada dao glas.

sasa jokic

pre 11 godina

Znali ste, mogli ste, ali ga niste procesuirali, zasto? Mislim da Djilas najbolje zna.
Kao sto Ti znas ko je prao pare u Metals, a zatim RBV. DS je kaznjen na izborima upravo zbog izostanka borbe protiv korupcije, a problem je bio u tome sto je vecina funkcionera DS bila upletena u istu!

bane

pre 11 godina

Gospodo kao što vidite iz naslova na B92, Vučić sprovodi ono što je DS obećao. Rešiće problem KIM, dobiće datum za pregovore sa EU, bori se protiv korupcije...Ova Pajtićeva izjava ustvari potvrđuje da DS više nema politiku. Preuzeo je Vučić. Šta će DS pričati na sledećim izborima. Baš da vidim

Srbija je to

pre 11 godina

hahahahahahahaah aaaahahahahahahah OOOMMMGGGGG

Sada potpuno shvatam,do sada nisam nikad priznajem,ali sada shvatam tu recenicu. . .

SADA IDE TA RECENICA,bukvalno covek na ovakvo nesto STVARNO ostane bez teksta. . . i shvati da je to moguce

homosapiens

pre 11 godina

Da su demokrate ostale u valsti Miskovic nikada ne bi bio uhapsen. Sada su se isprepadali, pa pokusavaju da se predstave kao borci za pravdu. Sramota...

marko8598

pre 11 godina

Хахаха, овај Пајтић ко Вук Драшковић после 5-ог октобра....Тресо шљиву 10 год. а онда дошле битанге и покупиле плодове.....

Vladimir

pre 11 godina

Zbog ovakvih izjava, DS je izgubila vlast i još dugo neće prići istoj. Pa da li ste vi normalni? Nije vam dosta jedna Trivanka, nego ste i Pajtića upregli da lupa gluposti?!

borovac

pre 11 godina

pa sto ga onda niste vi uhapsili... ne volim ni ds ni sns ni jednu tacnije ne volim... ali mi je ovo vise smesno nisu oni mi smo ne ne ne ne ma kakvi sad bre oni mi smo to uradili...

mita

pre 11 godina

ja koliko sam razumeo miskovic je sada prvenstveno optuzen za neke druge stvari a ne za kooperiranje sa saricem, te stvari ce malo kasnije doci na red. mnogo arogantno zvuci ova izjava, ja svarno ne razumem za koji je ovo deo javnosti. drzava krenula u obracun sa narko-mafijom. koja bre drzava? pa tog sarica je smakla organizovana akcija u saradnji cia-kolimbijska obavestajna sluzba-venecuelska policija-srpska policija. sta mislite koliki je udeo tu imala srpska policija? dok mu nisu uhvatili brod u venecueli sa dve tone kokaina nisu mu imali ni sliku. eto i sam kaze covek da ne zna ko je investirao i sa kojim parama ni u vojvodini a prica o nekim fikcijama.

Miša, Bgd

pre 11 godina

Naravno da su hteli, lično Đelić poslat da ga uhapsi na nekoj proslavi ali bilo dobro meze. Posle slali i Cvetkovića ali čovek se zaboravio uz čašicu dve berba 1972 itd. Činjenica je da za vreme vladavine DS-a niko nije ni spominjao Miškovića u negativnom kontekstu i da su članovi iste bili rado viđeni gosti na raznim svečanostima u čast imperije "delta". Činjenica je i da ga nisu uhapsili za sve ove godine. Sve drugo su prazne priče i pokušaj pranja prljavih ruku.

Perica na kvadrat

pre 11 godina

Hahahahahaha...Kakav vic...Sorry,ali ja tebi neverujem jos od kako si ubedjivao da je Neda avionom doletela sa plaže u Turskoj da glasa u skupstini,pa se vratila nazad pod suncobran :)

mlekadzija

pre 11 godina

Zbog ove izjave BP odlucio sam da zlatnu plaketu Pinokio ovo godine dodelim pokrajinskom premijeru Pajtic dr Bojanu (sto bi rekao Ncanak)....

Vlado80

pre 11 godina

Tako je Pajtiću. Neka si nam otvorio oči. Samo ste planirali još 12 godina prikupljati podatke, pa bi onda bili spremni obaviti prvi informativni razgovor. A onda za još 4 godine i drugi, pa ...
Da nije tužno čovek bi se mogao još i nasmejati.

antipop

pre 11 godina

Sa ovakvim izjavama se u normalnim zemljama završavaju političke karijere. Ali ne u i Srbostanu. Ovi su neuništivi, nezamenljivi, najlepši, najpametniji. Jedini koji bi pored bubašvaba preživeli nuklearni udar su srpski političari. I nemoj slučajno da neko ne glasa na sledećim izborima.

Jim Morrison

pre 11 godina

Ako ste znali, a niste ništa uradili - krivi ste. Ako niste znali - krivi ste što niste znali, a morali ste da znate. Pričate, bajke, Pajtiću. Plašiliste se gospodina MM i to je jedina istina.

Rade Jovicevic

pre 11 godina

Mozda je bivsa Vlada i imala dokaze kao sto kaze Pajtic, ali te dokaze nisu koristili da ih hapse vec da izmuzu sto vise novca. Prosto mi dodje zao Miskovica.

Marko

pre 11 godina

Evo ja ne verujem Pajticu. Jeste izgleda posteno, ima taj simpa naglasag vojvodjanski, deluje pristojno, cak da kazemo ima i neke rezultate...

Ali jednom lazov uvek lazov. Se seceeta, evo imam avio karte i taksi racun iz Bodruma u rukama... Pa priajtelju zasto si lagao tada??? Ako si jednom lagao kako da ti ponovo verujemo??

Aleksandra

pre 11 godina

Kako je moguce da ovako sami po sebi pljuju??? Mislim.. od 2009e. Naravno da znamo da ste znali, nismo sisali vesla, al' sta ti je covek da rizikuje toliko samo da bi rekao: ''ja sam zasluzan''. Sve gluperda do gluperde.

Ja sam

pre 11 godina

Bivsa vlast ga je gonila. Znaci Vi ste ga politicki unistavali i osiromasavali. On Vam nudio pare a Vi niste mogli da ga odbijete. Bas ste neki.

Vojvodina-Srbija

pre 11 godina

Bojane, ovakvu izjavu bih ocekivao od Jelene Trivan, ona se bacala svakakvim glupostima, ali ti? Sada ste stvarno preterali, nemate ni malo srama, zao mi Vas je, a sada vise stvarno nemate moj glas

POLITIČKA LAKRDIJA

pre 11 godina

HA..HA..HA.. Čujem da je politička vlast i uhapsila Miškovića samo nije htela da ozvaniči do novih izbora da je pripremila Zakon o hapšenju svih tajkuna i političara koji su krali od ovog naroda bez obzira na političke stranke ..... SVE BI TO BILO LEPO UKOMPONOVANO DA JE 1. APRIL .... Dok god DS zaista ne saglada lopovluke članova svoje stranke ići će u sunovrat bez povratka jer narod lopovima ne oprašta ....

Dragan

pre 11 godina

Vecina se sigurno seca da je povodom afere Saric g.Homen svakodnevno davao izjave da on to nije mogao sam , da je imao podrsku i da ce oni to resiti.
Oni su sigurno naleteli u toj prici na Miskovica i onda su se ucutali.Ni reci vise o tome.
Prema tome Pajtic bi iz postovanja prema nama trebao malo da vodi racuna o svojim izjavama.Niti u Srbiji rastu banane niti smo mi majmuni.

Milos

pre 11 godina

Zaista mi nije jasno odakle ljudima iz DS-a obraz za ovakve izjave i komentare? Pa da imaju i malo morala pokrili bi se usima i cutali. Koliko godina su na vlasti bili i nista nije uradjeno da narodu bude bolje, niko nije hapsen osim politickih neistomisljenika i ljudi koji su im smetali za njihove "akcije" i kombinacije.Sramota vise, na sledecim izborima ni cenzus nisu zasluzili da predju.

nada ZR

pre 11 godina

i ja sam raskrinkala Miskovica.i ja znam da je nemoguce biti bogat posteno u jednoj siromasnoj zemlji.Govorila sam to ali nisam imala snage da ga uhapsim.

dzoni

pre 11 godina

Ma 100%..znali ste kao dve i po godine za njega i sarica a nigde u medijima niste pomenuli i jos ste dozvolili da proda maxi a pare odu na kipar...precednik tvoje stranke delio fifty fifty udeo sa miskovicem u pressu do juce i ako ste vi kao vodili 100 god istragu a ni njegove plave koverte vam nisu bile gadljive..kako ovaj narod ne razume da su oni sve hteli da urade samo su cekali da jos jednom pobede na izborima i da prvo obezbede sebe za naredni 1000 god i onda bi nesto radili majke mi.

Serbinho

pre 11 godina

Znali od 5 Oktobra, samo nikako da ga uhapse!
Tesko da ce se ovi vise vratiti na vlast, puni praznih prica a od konkretnih dela jedno veliko nista.

luka

pre 11 godina

Pa dobro gosn. Pajtic,ako ja iz Republike Srpske,a pritom,niti sam politicar,funkcioner ili bilo sta slicno,za bracu Šarice znam,evo,5-6 godina,a Vi ne!Onda se dobro zapitajte da li ste trebali da se bavite time cime se bavite i koliko je pametno u takoj poziciji vaditi se na licnu nesposobnost i manjkavost!

Nikola NS

pre 11 godina

VLAST ne treba da hapsi već POLICIJA. Ono što je govornik rekao praktično znači da je policija stranački organ a ne organ države.

Turizmolog

pre 11 godina

Pa mogli ste se zapitati ko je kupio hotele u centru Novog Sada: Vojvodinu i Putnik, zatim hotel Patria u Subotici i Prezident na Palicu. Nisu to bili neznacajni hoteli da ne bi znali ko ih je kupio.

A jasno je da se kroz hotelijere mogu lako prati novci jer samo upisete u knjizi da ste imali goste u ubrizgate lovu. Bilo bi interesantno proveeiti SVE vlasnike hotela u Srbiji. Naci ce se bar 50-tak kojima je cilj pranje para a ne gosti i profit. To se vidi i to tome sto uprkos krozi niko ne snizava cene kao sto rade hotelijeri u celom svetu.

'kolo' vodi DS klasa ala se talasa

pre 11 godina

Posle Pajtica treba i Djilas da se izjasni o Miskovicu pa nije red da potpredsednik stranke ima rec pre predsednika. Ipak treba da znamo i Djilasova saznanja o Miskovicu.

Tatjana

pre 11 godina

Sad su svi doprineli hapsenju Miskovica . Nije tacno, B92 je prva koja je pisala o poslovima Miskovica ,spornim zemljistima u Beogradu ( ponovite emisiju neka se podseti Pajtic ) . Zasto ga tada niste hapsili , nego ste cekali da ga sad aVucic hapsi ? Da ste mogli B92 danas ne bi ni postojao, al na srecu nije Vam uspelo.

raspevavanje

pre 11 godina

Imaces Pajticu priliku za raskrinkavanje kriminalaca u slucaju RBV i Fonda za kapitalna ulaganja. Sigurno si dobro upoznat u materiju.

Neutralni

pre 11 godina

Bivša vlast raskrinkala Miškovića? A čime su se bavili policija i tužilaštvo, ako se vlast bavila ovim? Ovo meni liči na otvoreno priznanje da je prethodna vlast instrumentalizovala policiju i sudstvo.

Dejan

pre 11 godina

Mene bi bilo sramota da ispred DSa se pojavljujem sa ovakvim izvestajima, jos tek nakon desetak dana od zapocinjanja istrage. No, neki ljudi imaju obraz kao djon, i najgore u svemu sto takvi ljudi uglavnom odlucuju o nasoj buducnosti. Ovo sve u Srbiji pocinje da lici na jedno kolektivno ludilo, gde lopovi lopove brane a posten sveg pretura po kontejnerima.

Eh da smo samo malo sacekali!

pre 11 godina

Vlast je imala ozbiljne indicije da Mišković...
Vec!!!
Da smo im samo dali jos samo 100 godna, sigurno bi mu stali na put!
Zivi bili pa videli!

zoran

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću, sve se već zna godinama. Ovde je samo pitanje koje
držao zakljućane predmete po fiokama, ili ko je to naređivao. Ko sada recimo vrši opstrukciju u aferi INDEKS, gde je već apsolutno sve poznato.

D61

pre 11 godina

Na konstataciju da su ogroman deo prljavog novca Šarići "oprali" upravo u Vojvodini, Pajtić je kazao da o tome nije znao ništa i da je prvi put čuo za braću Šarić tek kada je otvoren taj slučaj.

Pa ja, iz Beograda, koga to interesuje kao lanjski sneg znam da pored Kamenice, 10km od NS postoiji poveliko brdo sa kompleksom Šarićevih kuća, zgrada... U ćošak Pajtiću!

Stevan

pre 11 godina

Neverovatno koliko su predstavnici DS iritirajuci i nekorektni. Sada su za sve oni zasluzni, samo nisu stigli da zavrse posao. Treba imati malo postovanja prema gradjanima i biracima. Vi iz DS ste stvarno nesto ceprkali, glumili nekakvu drzavu a u stvari nista konkretno niste radili, prosto, mazali ste oci narodu, racunajuci da je narod glup i da vas nece procitati. Nije vam dovoljno ni to sto ste izgubili izbore, vi jos zivite u svom svetu, hvalite se nepostojecim. To je dobro, samo nastavite, tacno je da narod ima kratko pamcenje i treba ga stalno podsecati na to.

sremac

pre 11 godina

posle Kostunice i Cvetkovica dobismo jos jednog neobavestenog. aj prosetaj sremom, obidji predsednike opstina koji dolaze iz tvoje stranke i pitaj narod koliko su gradjani a koliko presednici uvecali svoje posede. nista ne kazem, samo predlazem...Kreni od SM...

Zoran

pre 11 godina

Postavljam pitanje ljudima koji komentarisu i pljuju DS.
Da li je prosla vlada uhapsila Mila Djuraskovica vlasnika Nibens grupe.
Da li je Djuraskovic sve vreme bio u zatvoru.
Da li je optuznica protiv Djuraskovica prosirena sada na Miskovica povodom iste stvari.
Prestanite da stranacki saljete komentare i budite realni.Istraga protiv Djuraskovica je dovela do Miskovica.I ovo je sitno u odnosu na to sta je Misko uzeo.Moram i da vas podsetim da su nakon hapsenja Djuraskovica bili blokirani putevi od radnika putarskih preduzeca.Da ih nije malo SNS ubedjivao da blokiraju puteve i napadaju tadasnju vlast.Kao sto je SNS imao udela u barikadama na Kosovu a sada preti da ce da hapsi taj isti narod.SNS je nesposobna da vodi mesnu zajednicu a ne drzavu i to se vidi.Sve je gore nego u maju ove godine.I sve ste prodali samo da bi bili vlast.Izvolite,vladajte,lazite narod,zabavljajte ga hapsenjima.Trebalo bi prvo sebe da uhapsite jer svi imate putera na glavi.Toliko.

uff

pre 11 godina

zato mrzim demokratiju i politiku. svi znamo da je ds-u odgovaralo da ih oni finansiraju, e sad kad se prst ukaze u njih i kaze ocigledno, ono sto svi mi znamo, sto znaju tajne sluzbe koje poreski obaveznici finansiraju itd. a to je da su mogli iste uhapsiti bukvalno preko noci (Da su hteli) e onda sad oni kao sve neobavesteni, nije tacno ovo ono... jos ce da se uvrede! Ne verujem kome je narod tada dao glas.

Milan

pre 11 godina

Znaci Saric sve pokupovao po Vojvodine bez znanja Pajtica??? Znaci Pajtic nesposoban i neodgovoran???Nece biti Pajticu da je bilo tako.Sramota je da nas vodite a takve stvari ms edesavale bez vaseg znanja.To bi bilo isto da se u mojo porodici pojavi novi BMW a ja nemam pojma i kasnije saznam da je od narkotika.....Suplaj prica

Aleksa

pre 11 godina

Koja izjava, bili ste na vlasti od 2000 do 2012 i za to vreme se ovaj najvise i obogatio unistavanjem privatizovanih firmi i slanjem radnika na ulicu a onda ti nama sada kazes da su vam trebali jos samo par meseci vlasti i vi bi ga uhapsili... BRAVO!Buahahahahaha.....

Aspirin

pre 11 godina

"Na konstataciju da su ogroman deo prljavog novca Šarići "oprali" upravo u Vojvodini, Pajtić je kazao da o tome nije znao ništa i da je prvi put čuo za braću Šarić tek kada je otvoren taj slučaj."

Ovo samo moze da znaci da ne govoris istini iliti lazes, ili da je cak i Kostunica CIA za tebe.

Samo da Vučić poživi i sve da vas pohapci..

pre 11 godina

Ma mogli su za dan jedan da prikupe dokaze i da ga uhapse, sve su i ovi sa vlasti i oni stari znali..Nego vi nise imali hrabrosti da ga uhapsite, ae neko je primio dobar keš..

Citalac

pre 11 godina

A ako se pokaze de je Miskovic neosnovano osumnjicen onda ces reci, zato ga i nismo hapsili.

Interesantna logika, samo sto ne prolazi vise !

Sve ce se saznati, brzo.

sala komika

pre 11 godina

Pa bogami kako je krenulo sa priznanjima,ko zna sta cemo jos saznati...mozda i kako je Srbija propala nacisto Srbija propala nacisto.Kao ono mi poceli,mi zavrsili a ovi ce da se slikaju..A Miskovica ste hteli,ali niste stigli...desise vam se izbori.I Srbiju ste hteli da obogatite,ali vam se potkrala greska, pa se obogatise pojedinci...i ko ce ga znati ,sta ste jos vi mogli a niste.

Sasha

pre 11 godina

Naravno da je moguce doci do dokaza za 5-6 meseci. Neki ljudi su i radili onda svoj posao, vi ste ih ignorisali, a papiri ostali po fiokama. Nije bilo potrebno previse truda da neko samo dodje, otvori fioku i krene da lista i skuplja poene na vasim blamovima. Sad sedi i cuti.

joshua

pre 11 godina

Ovo je klasicna obmana. Istrage protiv g. Miskovica su krenule sedinom Aprila kad je prethodna vlast pustila drzavu niz vodu i bavila se samo izborima (sto je bilo ocigledno po nezapamcenom trosenju budzetskih para u periodu van kontrole)

togora@net.hr

pre 11 godina

Naravno da su znali, ali ga (njih) nisu smatrali konkurencijom. Svako se bavio "svojim biznisom", na obostrano zadovoljstvo. Podelili su "teritoriju" i "poslove", te nisu jedni drugima "išli uz dlaku". (Poslednji koji je prekršio kodeks bio je B.Karić, a pre njega su to uradili još neki, pa su "isečeni u parčiće".) Ne samo što se "nisu kačili", već su se i međusobno ispomagali. Kada bi negde "zapelo", našli bi se jedni drugim pri ruci... ... ...DOSTA BRE VIŠE!

Tesla

pre 11 godina

Osobe koje nemaju svoje ja, priacaju sta i kako im u trenutku odgovara i koje zele da se "ogrebu" o tudji uspjeh, ne zasluzuju paznju, a pogotovo ne postovanje ostalih.

GAGA-13

pre 11 godina

Kada će se g-din "BODRUM" naći pred istražnimorganima zajedno sa ostalim ministrima, kakv je to "dil" napravljen. Ko sme da ga abolira.

ninepi

pre 11 godina

Nema potrebe da se lozimo. Nije glup ovaj Pajtic, on je ovo smisljeno izjavio, sprema se za reakciju koju ce izazvati Miskovicev platni spisak politicara. Posto ce na njemu biti dosta DS-ovaca (naglasak na ovaca/ha-ha) i posto ce SNS ima stavr u ruci i mogucnost dogovaranja sa Miskovicem, DSovchice su se uplasile i brinu za svoju buducnost. Ja mislim da u tom kontekstu treba razumeti ovu Pajticevu izjavu.

Alfonso

pre 11 godina

Au al laže. Pogledajte poslednji "Utisak Nedelje" i naći ćete odgovor kada je počela istraga, da ne bude da sam stranački obojen pa je ovo jedan u nizu prepucacajućih komentara između DS i SNS. .

Pedja NS

pre 11 godina

Brate, cemu ovo sluzi?

Cini mi se da nikada nije postojalo pitanje ima li dokaza, vec ima li, na zalost, politicke volje! I na zalost, dok god je potrena politicka volja, dotle je "pravda" selektivna i zato je pod navodnicima.

Gospodine Pajticu, ne znam pokusavate li da se ogrebete malo o ovaj talas pozitivnih poena koje dobija seseljev nekadasnji podmladak ili pripremate javno mnjenje za odbranu od eventualnih optuzbi koje ce DS-u u narednim danima ispostaviti bivsi finansijer i biznis partner predsednika stranke, Miroslav Miskovic.

P.S. Vrh mi je sto je neko od agencija u nekom ludilu plasirao u nekom izvestaju kako je Marko Miskovic priveden "u svojstvu gradjana" i posle su svi to vrteli kao papagaji. Ne nego je priveden u svojstvu vanzemaljca?!?!

Bivsi simp DS.a

pre 11 godina

Nekada vrlo simpatican tip a sad jedan arogantan politicar, verovatno kao i vecina cim mu das vlast pokaze pravo lice. A to da ste vi iz predhodne vlade nevini i da ste dobro cinili za svoj narod vidimo po zivotima gradjana, ako nas ne spasi smak sveta crno nam se pise. To sto ste vi iz predhodne demokratske vlasti ucinili je necuveno, korupciju i kriminal ste ozakonili i legalizovali, toliko je to ukorenjeno da ce trebati decenije kako bi to bilo unisteno a jedan od vecih organizatora ste i vi bili u svom reonu sa svojim stranackim kolegom gosp. Jesicem i to svi u Vojvodini znaju.

Novosadjanin

pre 11 godina

Ovi iz SNS-a ce umreti od ljubomore i zavisti za Vojvodinom. Nadam se ali sada iskreno da cemo se odvojiti od zla. Nadam se da ce ta usijana lopta 21. udariti kod nas pa da ce nas i fizicki odvojiti.

Sasa

pre 11 godina

Pa dobro kako mozete da pricate svakoga dana da je ovu ili onu istragu otvorila ova ili ona vlast?!!Pa ljudi moji to valjda radi nezavisno tuzilastvo i policija bez obzira ko je na vlasti.Kakve veze sme vlast da ima sa takvim stvarima?Vi vise i ne krijete da vi pokrecete istrage i hapsite ljude!Ja stvarno nemam vise reci za sve vas zajedno!!!

kkk

pre 11 godina

rukovodstvo DS se nekada neprekidno pozivalo na njihovog idejnog vodju Djindjica jer je njega narod ipak cenio a kad je taj isti narod video da ti ljudi tom Djindjicu nisu ni do kolena i samo blate njegovo ime kad god ga pomenu zadnje 4godine rukovodstvo DSa se poziva na Sarica.valjda necemo saznati da je Saric DSu davao novac...valjda...

Aranđelovčanin

pre 11 godina

Zastrašujuće je šta su sve političari spremni da izjave, da bi prikupili neki novi bod kod glasača. Mislio sam da to rade samo Naprednjaci i Radikali, ali evo i DS se uključio u igru, strašno.

Dno dna ali moze i nize!

pre 11 godina

Sada su kao svi zasluzni a niko ni da mrdne kada je imao priliku. Treba da ih je sramota. Demokrate su dosle da spasu Srbiju od radikala i socijalista. Kao oni su za EU i kao ta ista EU ih podrzava a uspeli su samo da "srede" Srbiju. Ispadose nekadasnji radikali a sadasnji naprednjaci mnogo naprednije demokrate. Sve ove kvazi demokrate iz "najvece demokratske stranke" treba da idu u misiju rupu i da razmisle gde su pogresili od kada su se rodili. Sada kada su se konsolidovali ima da oberemo bostan. E da sam ja ranije otisao u policiju! Miska ne bi ni bilo ali nisam imao dovoljno dokaza. Kakvi su se ljudi okupili u ovom DS, kao da su ih na ulici trazili.

Brdjanin

pre 11 godina

Ako je tako kao sto vi kazete zasto niste ama bas nista preduzeli? Izvinite Pajticu ali verovali ste da cete vladati zauvek i naravno da niste imali nikakve volje da se bavite Miskovicem jer ste bili ubedjeni u pobedu na izborima. To se nije desilo. Izgubili ste i sada skupljate politicke poene "herojski" izjavljujuci kako ste vi zapoceli sve. Ne! Vi ste znali za sve afere samo vam nije islo u korist da ista radite po tom pitanju.

Insajder

pre 11 godina

Na kraju ce biti da su oni te ljude i pohapsili i da su ih oni i osudili jer ipak su to dalje isti ljudi u sluzbi i u policiji i u sudstvu koji su oni postavili za vreme svoje vladavine.

xxx

pre 11 godina

Kakva tuga od drzave! Pa zar izvrsna vlast tj vlada ima dominantan uticaj na policiju,tuzilastvo i sud? Ne, ne bi trebala da ima da ima drzave! Uostalom, ovo ovde je Balkan... Bure nesrecnih sudbina i korumpiranih vlastodrzaca...Pajticu i ti bi trebao da se stidis!

Baa

pre 11 godina

Pa, po svim ovim izjavama izgleda da prošla vlast i nije bila toliko loša. U stvari ova sadašnja je malo dete kad je u pitanju borba protiv korupcije.

Mile

pre 11 godina

Realno Vučić samo nastavlja ono što je Rakić radio. Vrlo dobro znamo da je Miki Rakić dobar Vučićev prijatelj kako je i sam Vučić rekao. Rakić kao šef Botinog kabineta bio je zadužen za korupciju i organizovani kriminal i bezbednosne službe, tako i najzaslužnji za otkrivanje Šarića i ekipe. Vučić ove stvari i sam potvrđuje i verovatno i sada nastavlja da radi sa Rakićem tako da neka vrsta koalicije DSa i SNSa postoji u ovom slučaju. To možete videti i iz Rakićevog poslednjeg intervjua gde jasno pokazuje da zna šta vučić radi i kakva će se hapšenja desiti.

Fikus

pre 11 godina

dokle vise planirate da vrsite diverziju obavljivanjem vestima o Miskovicu da bi se narodu skrenula paznja sa nemastine i loseg zivota zbog zemlje koju ste upropastili,dokleeee??

bivsa vlast

pre 11 godina

U bivsoj vlasti ministar policije jr bio Ivica Dacic,koji je sebe nebrojeno puta proglasio najuspesnijim ministrom bivse Vlade.
Sad je Premijer i nema mesta pljuvanju jer su ga narod i sadasnja vlast debelo nagradili sto je hapsio i dan i noc sitne kriminalcice.Nije mogao ljude iz afere Agrobanka jer su njegovi,a njegovo je bilo da nadje i vezu izmedju Miskovica i Sarica.
Sve sporne privatizacije odradjene su u vreme vladavine Kostunice a sad mu se Vucic zahvaljuje na bodrenju.Probelm je to ovaj narod ili nece ili ne moze da ukljuci malo mozak.

NS

pre 11 godina

Ljudi, koliko vas placa Vucic? Mislim na ove sto od 2 ujutru do 6 ujutru, kada skoro svi spavaju, pisu na desetine komentara, za njihovog sefa? Pogledajte samo vremena slanja komentara i videcete da se Vucic iz doba najmracnijeg perioda Srbije (kada je bio ministar informisanja) nije mnogo promenio!
U prethodne 4 godine, bilo je puno hapsenja mnogo ozbiljnijih kriminalaca (narko dilera, ljudi iz Zemusnkog klana i sl.) nego sto je Miskovic, ali se nije bas tolika medijska paznja pridavala tome, niti nam je BoTa kao Vucic iskakako u toj meri iz frizidera. Sve to da bi ljudi zaboravili obecanja u ekonomskoj sferi...
A da ne verujem da se ozbiljne istrage mogu okoncati posle samo par meseci - ne verujem...

ПЕРА БиА

pre 11 godina

Тачно је све сто је Пајтић рекао. Док је Саша Вукадиновић био на челу БИЕ многе су се ствари решиле и кримоси стрпали у затворе. Човек је радио и сакупљао доказе а да их при том није делио са јавности као Вучић. Бојим се да ће Вућич себе ставити у први план, а да ће упропастити све на чему је оператива БИА радила годинама.

provera

pre 11 godina

Bolje da ste se sebe proveravali. Od onih za koje glasam očekujem da rade za mene a od biznismena očekujem normalno da rade za profit. Ova zemlja je farsa.

Zoran

pre 11 godina

Ma sve ste ih raskrinkali, samo ste slabo koga osudili i oduzeli pokradeno. Lepo pricate, ali slabo delate. I ostali nisu bolji. Naprotiv.

au

pre 11 godina

zvuci logicno - samo .... nije jasno zasto nisu priveli Miskovics ako su ga raskrinkali? Sta su cekali? Da li je cekanje/odlaganje posledica neke koruptivne radnje? I pri tome po pisanju novina uopste nije priveden za krivicna dela koja pominje g-din Pajtic.

Pastis

pre 11 godina

da tu nije sve cisto sa M to ste i mene mogli da pitate pre 2 god. isto bih vam i ja rekao kao Pajtić.Druga stvar Saric je pravio Belvil od prljavih para ali je bar nesto sagradio a gde su vase prljave pare?

Aca VS Korupcija

pre 11 godina

Ne treba biti previse pametan i informisan da bi znao ko je M.Miskovic, kako se obogatio, ko mu je dozvolio, koga je podmazivao itd. Bilo je pitanje ko ce ga, kada i za sta uhapsiti. Vojinoj Vladi je bio dobar saradnik, Borisovoj - tako,tako (nije hteo da se otvori za most) a Dacic/Vucic Vladi izgleda nikako. Meni ova predstava lici na skretanje misli gradjanima od gladi, od zavejanih puteva, od novih poskupljenja, od svakodnevnih i realnih problema! Jer sta nama znaci sto je M.M. uhapsen ako imamo jos bezbroj slicnih na slobodi, sto 'privrednika', sto politicara... Dok se ne uspostavi sistem pravila i odgovarajucih sankcija, od izlecenja nema nista, a Aca i vesela ekipa su daleko od toga, jer njima i prethodnicima sistem ne odgovara!

dzox

pre 11 godina

Jos jedan dokaz da je strankama bitno samo da osvoje poverenje necije i da privuku koji glas na nekim izborima, dok za dela i posledice tih dela ih bole djon. Sprdacina od ovakve stranke kao sto je njegova.

Dejan

pre 11 godina

Šarić je nastao za vreme Koštunice kada se na velika vrata i vratio sav KRIMINAL u Srbiju jer su imali ZAŠTITU od KOŠTUNICE, ali je Šarić procvetao i porastao baš za vreme DS-SPS vlasti!!! To je istina!

Digitron

pre 11 godina

Plastičan primer: Bogdanu Pušiću, šefu radne grupe za ispitivanje privatizacije kojeg ste upoznali u Utisku nedelje, a za kojeg su tabloidi koji danas hapse trubili da je Pajtićev čovek, je Darko Šarić još početkom 2010. ucenio glavu. Pametnom dosta... ako nije - guglajte...

Naravoučenije: ne treba na miru skupiti valjane dokaze pa onda hapsiti i podizati optužnice, nego treba staviti mnogo labela, mnogo se slikati, iskakati iz frižidera i hapsiti sa klimavom optužnicom (slučaj Dulić - Specijalni sud) da bi ti se verovalo.

Toliko o kićenju tuđim perijem...

Eh, da! Da li sam napomenuo da me baš briga za Pajtića?
Podržavam borbu protiv korupcije, ali ne i Vučićevu lažnu borbu!

MUKNAVI

pre 11 godina

Sve vlasti su podesavale zakone ,jos iz doba Slobe i baba Mire,kako cica Miskecu pasuju,sada ga ovi ganjaju,bivsi clanovi vlade pocivseg Slobe u kojoj je sadasnja guvernerka Tabakovic bila ministar za privatizacije, dok ne lupe nosom u sud koji ce mu suditi po njihovim zakonima i..pustiti ga kuci ,u dvore od 1000 kvadrta,a onda krece odsteta koju ce platiti Narod a ne ..kurte i murte tajkunske poklisare.

Mohawk

pre 11 godina

Stvarno postujem g.Pajtica. Imam visoko misljenje o njemu,za razliku od svih ostalih clanova,jedva sacuvanog i nemocnog DS-a. Ali ova izjava mu nije trebala. I da jeste to tako,ne znam ko ce poverovati...al' opet ...ovo je Srbija...

mišković

pre 11 godina

Ko god ga je ''raskrinkao'' uopšte ne podržavam da se taj čovek drži u pritvoru. Ako je nešto skrivio, neka odgovara ali politički je preterano da se takav čovek drži u pritvoru samo da bi se mi sirotinja zabavljala sanjajući da je Mišković postaa ''donji''.

Marko

pre 11 godina

Ma vi ste sve pokrenuli pa imali ste dokaze što niste završili istragu,nego vas je Mišković plaćao da ga nedirate,lepo vam je bilo kada vam mesečno dolazilo po 30 000- 50 000 evra.

Te priče ne možete da prodate ni maloj deci,treba da uhapse one koji su dozvolili da Mišković napravi ovo što je napravio....jer on nije mogao sam ovo da napravi bez podrške vlasti.

Kada budem video u zatvoru Dulića,Šutanovca i ostalu kompaniju iz DS koja se ogrešila o zakon tada ću znati da je ovo pravna država.

Bojan

pre 11 godina

Mislim da ne laze..dobro se secam kada je Tadic, posle hapsenja Mladica, najavio da ce te ogromne resurse da usmeri na borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala.
Tadic je i tada imao te informacije, pa je Misko malo popustio i platio porez za prodaju Maxi-ja. Nije se moglo bahato sa Tadicem, znao je posteno da uvredi Tajkune!

pravnik

pre 11 godina

Čitam sad ove komentare i ne mogu da se načudim, pre svega očiglednom nepoznavanju funkcionisanja policijskih i pravosudnih organa u Srbiji...pa i student prava odlično zna da za ozbiljniji optužni predlog a ne ozbiljnu optužnicu trebaju više nego jasno propisani dokazi da je neko ostvario biće zakonom propisanog krivičnog dela. Propisani dokazi moraju biti nesumnjivi, jasni i konkretni i isti pogotovo ne u ovako ozbiljnom predmetu sigurno se ne prikupljaju za tri meseca, pa čak da su nam državni organi organizovani kao u nekoj najrazvijenijoj zemlji. Elem, nesporno je da je za mandata DS-a započet ovaj postupak, ali što reče jedan pre neki dan ''dogovoreno je da svi napadamo samo DS''. Da nije jadno bilo bi smešno. Srećom te tradicionalni birači DS-a su uglavnom pismeni i obrazovani ljudi.

Darko

pre 11 godina

Sudske istrage bi u demokratskom društvu koje nam podvaljujete trebale biti nezavisne i od Vučića i od Tadića i svih ostalih, pa i tebe takvog. Vi lenji nesposobnjakovići, ništa ne znate sem da se okitite tuđim perom.

Vojislav

pre 11 godina

Nije ovo istina... ja sam u stvari pre jedno godinu dana poslao anonimno pismo DS-u gde sam im dojavio da je Miskovic tajkun i da ima mnogo para, a oni sad zasluge preuzimaju na sebe... i sta cemo sad ? Ko ce meni da oda priznanje za nesto sto samo ja znam da sam uradio...
@pravnik... zato sto takve "tradicionalne" glasace DS-a smatras obrazovanim,tu smo gde jesmo... a takva generalizacija koja je vise tuzna, manje smesna, vose govori o tebi nego o drugima... sta ce covek sve da kaze u nastupu egoizma... cudo jedno... Borisovi klinci...

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Istraga protiv Miškovića završiće se kada Vučić i njegovo društvance dođu na red. Što pre to bolje po njih

ALEDEN22

pre 11 godina

Ja bih pre rekao da je bivsa vlast i napravila i Miskovica i Sarica uz dobru proviziju. To dokazuje bogatstvo lidera iz predhodne vlasti.

Medved

pre 11 godina

S obzirom na to da nemaju cime da se pohvale, sada preuzimaju tudje zasluge kako bi ispalo da su oni ustvari radili nesto.Doci ce i Pajtic na red.

To je politicka logika

pre 11 godina

Eto,posto je Pajtic dobio najvise glasova sad je dobio novi posao od DS-a da bude Novi Potparol za javnost pa ce vam narod verovati!
Pa ne verujem vise da dodje novi Mojsije i kaze bla-bla-truc-truc!!!
Ne verujem politicarima!!! Nikom!!!

Novosadjanin

pre 11 godina

Ovi iz SNS-a ce umreti od ljubomore i zavisti za Vojvodinom. Nadam se ali sada iskreno da cemo se odvojiti od zla. Nadam se da ce ta usijana lopta 21. udariti kod nas pa da ce nas i fizicki odvojiti.

Zoran

pre 11 godina

Postavljam pitanje ljudima koji komentarisu i pljuju DS.
Da li je prosla vlada uhapsila Mila Djuraskovica vlasnika Nibens grupe.
Da li je Djuraskovic sve vreme bio u zatvoru.
Da li je optuznica protiv Djuraskovica prosirena sada na Miskovica povodom iste stvari.
Prestanite da stranacki saljete komentare i budite realni.Istraga protiv Djuraskovica je dovela do Miskovica.I ovo je sitno u odnosu na to sta je Misko uzeo.Moram i da vas podsetim da su nakon hapsenja Djuraskovica bili blokirani putevi od radnika putarskih preduzeca.Da ih nije malo SNS ubedjivao da blokiraju puteve i napadaju tadasnju vlast.Kao sto je SNS imao udela u barikadama na Kosovu a sada preti da ce da hapsi taj isti narod.SNS je nesposobna da vodi mesnu zajednicu a ne drzavu i to se vidi.Sve je gore nego u maju ove godine.I sve ste prodali samo da bi bili vlast.Izvolite,vladajte,lazite narod,zabavljajte ga hapsenjima.Trebalo bi prvo sebe da uhapsite jer svi imate putera na glavi.Toliko.

mišković

pre 11 godina

Ko god ga je ''raskrinkao'' uopšte ne podržavam da se taj čovek drži u pritvoru. Ako je nešto skrivio, neka odgovara ali politički je preterano da se takav čovek drži u pritvoru samo da bi se mi sirotinja zabavljala sanjajući da je Mišković postaa ''donji''.

NS

pre 11 godina

Ljudi, koliko vas placa Vucic? Mislim na ove sto od 2 ujutru do 6 ujutru, kada skoro svi spavaju, pisu na desetine komentara, za njihovog sefa? Pogledajte samo vremena slanja komentara i videcete da se Vucic iz doba najmracnijeg perioda Srbije (kada je bio ministar informisanja) nije mnogo promenio!
U prethodne 4 godine, bilo je puno hapsenja mnogo ozbiljnijih kriminalaca (narko dilera, ljudi iz Zemusnkog klana i sl.) nego sto je Miskovic, ali se nije bas tolika medijska paznja pridavala tome, niti nam je BoTa kao Vucic iskakako u toj meri iz frizidera. Sve to da bi ljudi zaboravili obecanja u ekonomskoj sferi...
A da ne verujem da se ozbiljne istrage mogu okoncati posle samo par meseci - ne verujem...

ПЕРА БиА

pre 11 godina

Тачно је све сто је Пајтић рекао. Док је Саша Вукадиновић био на челу БИЕ многе су се ствари решиле и кримоси стрпали у затворе. Човек је радио и сакупљао доказе а да их при том није делио са јавности као Вучић. Бојим се да ће Вућич себе ставити у први план, а да ће упропастити све на чему је оператива БИА радила годинама.

Fikus

pre 11 godina

dokle vise planirate da vrsite diverziju obavljivanjem vestima o Miskovicu da bi se narodu skrenula paznja sa nemastine i loseg zivota zbog zemlje koju ste upropastili,dokleeee??

Dejan

pre 11 godina

Šarić je nastao za vreme Koštunice kada se na velika vrata i vratio sav KRIMINAL u Srbiju jer su imali ZAŠTITU od KOŠTUNICE, ali je Šarić procvetao i porastao baš za vreme DS-SPS vlasti!!! To je istina!

Digitron

pre 11 godina

Plastičan primer: Bogdanu Pušiću, šefu radne grupe za ispitivanje privatizacije kojeg ste upoznali u Utisku nedelje, a za kojeg su tabloidi koji danas hapse trubili da je Pajtićev čovek, je Darko Šarić još početkom 2010. ucenio glavu. Pametnom dosta... ako nije - guglajte...

Naravoučenije: ne treba na miru skupiti valjane dokaze pa onda hapsiti i podizati optužnice, nego treba staviti mnogo labela, mnogo se slikati, iskakati iz frižidera i hapsiti sa klimavom optužnicom (slučaj Dulić - Specijalni sud) da bi ti se verovalo.

Toliko o kićenju tuđim perijem...

Eh, da! Da li sam napomenuo da me baš briga za Pajtića?
Podržavam borbu protiv korupcije, ali ne i Vučićevu lažnu borbu!

sasa jokic

pre 11 godina

Znali ste, mogli ste, ali ga niste procesuirali, zasto? Mislim da Djilas najbolje zna.
Kao sto Ti znas ko je prao pare u Metals, a zatim RBV. DS je kaznjen na izborima upravo zbog izostanka borbe protiv korupcije, a problem je bio u tome sto je vecina funkcionera DS bila upletena u istu!

bane

pre 11 godina

Gospodo kao što vidite iz naslova na B92, Vučić sprovodi ono što je DS obećao. Rešiće problem KIM, dobiće datum za pregovore sa EU, bori se protiv korupcije...Ova Pajtićeva izjava ustvari potvrđuje da DS više nema politiku. Preuzeo je Vučić. Šta će DS pričati na sledećim izborima. Baš da vidim

bivsa vlast

pre 11 godina

U bivsoj vlasti ministar policije jr bio Ivica Dacic,koji je sebe nebrojeno puta proglasio najuspesnijim ministrom bivse Vlade.
Sad je Premijer i nema mesta pljuvanju jer su ga narod i sadasnja vlast debelo nagradili sto je hapsio i dan i noc sitne kriminalcice.Nije mogao ljude iz afere Agrobanka jer su njegovi,a njegovo je bilo da nadje i vezu izmedju Miskovica i Sarica.
Sve sporne privatizacije odradjene su u vreme vladavine Kostunice a sad mu se Vucic zahvaljuje na bodrenju.Probelm je to ovaj narod ili nece ili ne moze da ukljuci malo mozak.

Srbija je to

pre 11 godina

hahahahahahahaah aaaahahahahahahah OOOMMMGGGGG

Sada potpuno shvatam,do sada nisam nikad priznajem,ali sada shvatam tu recenicu. . .

SADA IDE TA RECENICA,bukvalno covek na ovakvo nesto STVARNO ostane bez teksta. . . i shvati da je to moguce

raspevavanje

pre 11 godina

Imaces Pajticu priliku za raskrinkavanje kriminalaca u slucaju RBV i Fonda za kapitalna ulaganja. Sigurno si dobro upoznat u materiju.

mlekadzija

pre 11 godina

Zbog ove izjave BP odlucio sam da zlatnu plaketu Pinokio ovo godine dodelim pokrajinskom premijeru Pajtic dr Bojanu (sto bi rekao Ncanak)....

dzoni

pre 11 godina

Ma 100%..znali ste kao dve i po godine za njega i sarica a nigde u medijima niste pomenuli i jos ste dozvolili da proda maxi a pare odu na kipar...precednik tvoje stranke delio fifty fifty udeo sa miskovicem u pressu do juce i ako ste vi kao vodili 100 god istragu a ni njegove plave koverte vam nisu bile gadljive..kako ovaj narod ne razume da su oni sve hteli da urade samo su cekali da jos jednom pobede na izborima i da prvo obezbede sebe za naredni 1000 god i onda bi nesto radili majke mi.

Dragan

pre 11 godina

Vecina se sigurno seca da je povodom afere Saric g.Homen svakodnevno davao izjave da on to nije mogao sam , da je imao podrsku i da ce oni to resiti.
Oni su sigurno naleteli u toj prici na Miskovica i onda su se ucutali.Ni reci vise o tome.
Prema tome Pajtic bi iz postovanja prema nama trebao malo da vodi racuna o svojim izjavama.Niti u Srbiji rastu banane niti smo mi majmuni.

Bojan

pre 11 godina

Mislim da ne laze..dobro se secam kada je Tadic, posle hapsenja Mladica, najavio da ce te ogromne resurse da usmeri na borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala.
Tadic je i tada imao te informacije, pa je Misko malo popustio i platio porez za prodaju Maxi-ja. Nije se moglo bahato sa Tadicem, znao je posteno da uvredi Tajkune!

Bivsi simp DS.a

pre 11 godina

Nekada vrlo simpatican tip a sad jedan arogantan politicar, verovatno kao i vecina cim mu das vlast pokaze pravo lice. A to da ste vi iz predhodne vlade nevini i da ste dobro cinili za svoj narod vidimo po zivotima gradjana, ako nas ne spasi smak sveta crno nam se pise. To sto ste vi iz predhodne demokratske vlasti ucinili je necuveno, korupciju i kriminal ste ozakonili i legalizovali, toliko je to ukorenjeno da ce trebati decenije kako bi to bilo unisteno a jedan od vecih organizatora ste i vi bili u svom reonu sa svojim stranackim kolegom gosp. Jesicem i to svi u Vojvodini znaju.

Milos

pre 11 godina

Zaista mi nije jasno odakle ljudima iz DS-a obraz za ovakve izjave i komentare? Pa da imaju i malo morala pokrili bi se usima i cutali. Koliko godina su na vlasti bili i nista nije uradjeno da narodu bude bolje, niko nije hapsen osim politickih neistomisljenika i ljudi koji su im smetali za njihove "akcije" i kombinacije.Sramota vise, na sledecim izborima ni cenzus nisu zasluzili da predju.

Neutralni

pre 11 godina

Bivša vlast raskrinkala Miškovića? A čime su se bavili policija i tužilaštvo, ako se vlast bavila ovim? Ovo meni liči na otvoreno priznanje da je prethodna vlast instrumentalizovala policiju i sudstvo.

ninepi

pre 11 godina

Nema potrebe da se lozimo. Nije glup ovaj Pajtic, on je ovo smisljeno izjavio, sprema se za reakciju koju ce izazvati Miskovicev platni spisak politicara. Posto ce na njemu biti dosta DS-ovaca (naglasak na ovaca/ha-ha) i posto ce SNS ima stavr u ruci i mogucnost dogovaranja sa Miskovicem, DSovchice su se uplasile i brinu za svoju buducnost. Ja mislim da u tom kontekstu treba razumeti ovu Pajticevu izjavu.

pravnik

pre 11 godina

Čitam sad ove komentare i ne mogu da se načudim, pre svega očiglednom nepoznavanju funkcionisanja policijskih i pravosudnih organa u Srbiji...pa i student prava odlično zna da za ozbiljniji optužni predlog a ne ozbiljnu optužnicu trebaju više nego jasno propisani dokazi da je neko ostvario biće zakonom propisanog krivičnog dela. Propisani dokazi moraju biti nesumnjivi, jasni i konkretni i isti pogotovo ne u ovako ozbiljnom predmetu sigurno se ne prikupljaju za tri meseca, pa čak da su nam državni organi organizovani kao u nekoj najrazvijenijoj zemlji. Elem, nesporno je da je za mandata DS-a započet ovaj postupak, ali što reče jedan pre neki dan ''dogovoreno je da svi napadamo samo DS''. Da nije jadno bilo bi smešno. Srećom te tradicionalni birači DS-a su uglavnom pismeni i obrazovani ljudi.

borovac

pre 11 godina

pa sto ga onda niste vi uhapsili... ne volim ni ds ni sns ni jednu tacnije ne volim... ali mi je ovo vise smesno nisu oni mi smo ne ne ne ne ma kakvi sad bre oni mi smo to uradili...

homosapiens

pre 11 godina

Da su demokrate ostale u valsti Miskovic nikada ne bi bio uhapsen. Sada su se isprepadali, pa pokusavaju da se predstave kao borci za pravdu. Sramota...

luka

pre 11 godina

Pa dobro gosn. Pajtic,ako ja iz Republike Srpske,a pritom,niti sam politicar,funkcioner ili bilo sta slicno,za bracu Šarice znam,evo,5-6 godina,a Vi ne!Onda se dobro zapitajte da li ste trebali da se bavite time cime se bavite i koliko je pametno u takoj poziciji vaditi se na licnu nesposobnost i manjkavost!

Rade Jovicevic

pre 11 godina

Mozda je bivsa Vlada i imala dokaze kao sto kaze Pajtic, ali te dokaze nisu koristili da ih hapse vec da izmuzu sto vise novca. Prosto mi dodje zao Miskovica.

Marko

pre 11 godina

Evo ja ne verujem Pajticu. Jeste izgleda posteno, ima taj simpa naglasag vojvodjanski, deluje pristojno, cak da kazemo ima i neke rezultate...

Ali jednom lazov uvek lazov. Se seceeta, evo imam avio karte i taksi racun iz Bodruma u rukama... Pa priajtelju zasto si lagao tada??? Ako si jednom lagao kako da ti ponovo verujemo??

Mile

pre 11 godina

Realno Vučić samo nastavlja ono što je Rakić radio. Vrlo dobro znamo da je Miki Rakić dobar Vučićev prijatelj kako je i sam Vučić rekao. Rakić kao šef Botinog kabineta bio je zadužen za korupciju i organizovani kriminal i bezbednosne službe, tako i najzaslužnji za otkrivanje Šarića i ekipe. Vučić ove stvari i sam potvrđuje i verovatno i sada nastavlja da radi sa Rakićem tako da neka vrsta koalicije DSa i SNSa postoji u ovom slučaju. To možete videti i iz Rakićevog poslednjeg intervjua gde jasno pokazuje da zna šta vučić radi i kakva će se hapšenja desiti.

Aca VS Korupcija

pre 11 godina

Ne treba biti previse pametan i informisan da bi znao ko je M.Miskovic, kako se obogatio, ko mu je dozvolio, koga je podmazivao itd. Bilo je pitanje ko ce ga, kada i za sta uhapsiti. Vojinoj Vladi je bio dobar saradnik, Borisovoj - tako,tako (nije hteo da se otvori za most) a Dacic/Vucic Vladi izgleda nikako. Meni ova predstava lici na skretanje misli gradjanima od gladi, od zavejanih puteva, od novih poskupljenja, od svakodnevnih i realnih problema! Jer sta nama znaci sto je M.M. uhapsen ako imamo jos bezbroj slicnih na slobodi, sto 'privrednika', sto politicara... Dok se ne uspostavi sistem pravila i odgovarajucih sankcija, od izlecenja nema nista, a Aca i vesela ekipa su daleko od toga, jer njima i prethodnicima sistem ne odgovara!

Tesla

pre 11 godina

Osobe koje nemaju svoje ja, priacaju sta i kako im u trenutku odgovara i koje zele da se "ogrebu" o tudji uspjeh, ne zasluzuju paznju, a pogotovo ne postovanje ostalih.

Baa

pre 11 godina

Pa, po svim ovim izjavama izgleda da prošla vlast i nije bila toliko loša. U stvari ova sadašnja je malo dete kad je u pitanju borba protiv korupcije.

Miša, Bgd

pre 11 godina

Naravno da su hteli, lično Đelić poslat da ga uhapsi na nekoj proslavi ali bilo dobro meze. Posle slali i Cvetkovića ali čovek se zaboravio uz čašicu dve berba 1972 itd. Činjenica je da za vreme vladavine DS-a niko nije ni spominjao Miškovića u negativnom kontekstu i da su članovi iste bili rado viđeni gosti na raznim svečanostima u čast imperije "delta". Činjenica je i da ga nisu uhapsili za sve ove godine. Sve drugo su prazne priče i pokušaj pranja prljavih ruku.

marko8598

pre 11 godina

Хахаха, овај Пајтић ко Вук Драшковић после 5-ог октобра....Тресо шљиву 10 год. а онда дошле битанге и покупиле плодове.....

GAGA-13

pre 11 godina

Kada će se g-din "BODRUM" naći pred istražnimorganima zajedno sa ostalim ministrima, kakv je to "dil" napravljen. Ko sme da ga abolira.

Vojvodina-Srbija

pre 11 godina

Bojane, ovakvu izjavu bih ocekivao od Jelene Trivan, ona se bacala svakakvim glupostima, ali ti? Sada ste stvarno preterali, nemate ni malo srama, zao mi Vas je, a sada vise stvarno nemate moj glas

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Istraga protiv Miškovića završiće se kada Vučić i njegovo društvance dođu na red. Što pre to bolje po njih

Jim Morrison

pre 11 godina

Ako ste znali, a niste ništa uradili - krivi ste. Ako niste znali - krivi ste što niste znali, a morali ste da znate. Pričate, bajke, Pajtiću. Plašiliste se gospodina MM i to je jedina istina.

MUKNAVI

pre 11 godina

Sve vlasti su podesavale zakone ,jos iz doba Slobe i baba Mire,kako cica Miskecu pasuju,sada ga ovi ganjaju,bivsi clanovi vlade pocivseg Slobe u kojoj je sadasnja guvernerka Tabakovic bila ministar za privatizacije, dok ne lupe nosom u sud koji ce mu suditi po njihovim zakonima i..pustiti ga kuci ,u dvore od 1000 kvadrta,a onda krece odsteta koju ce platiti Narod a ne ..kurte i murte tajkunske poklisare.

Aleksa

pre 11 godina

Koja izjava, bili ste na vlasti od 2000 do 2012 i za to vreme se ovaj najvise i obogatio unistavanjem privatizovanih firmi i slanjem radnika na ulicu a onda ti nama sada kazes da su vam trebali jos samo par meseci vlasti i vi bi ga uhapsili... BRAVO!Buahahahahaha.....

Vlado80

pre 11 godina

Tako je Pajtiću. Neka si nam otvorio oči. Samo ste planirali još 12 godina prikupljati podatke, pa bi onda bili spremni obaviti prvi informativni razgovor. A onda za još 4 godine i drugi, pa ...
Da nije tužno čovek bi se mogao još i nasmejati.

joshua

pre 11 godina

Ovo je klasicna obmana. Istrage protiv g. Miskovica su krenule sedinom Aprila kad je prethodna vlast pustila drzavu niz vodu i bavila se samo izborima (sto je bilo ocigledno po nezapamcenom trosenju budzetskih para u periodu van kontrole)

Brdjanin

pre 11 godina

Ako je tako kao sto vi kazete zasto niste ama bas nista preduzeli? Izvinite Pajticu ali verovali ste da cete vladati zauvek i naravno da niste imali nikakve volje da se bavite Miskovicem jer ste bili ubedjeni u pobedu na izborima. To se nije desilo. Izgubili ste i sada skupljate politicke poene "herojski" izjavljujuci kako ste vi zapoceli sve. Ne! Vi ste znali za sve afere samo vam nije islo u korist da ista radite po tom pitanju.

Citalac

pre 11 godina

A ako se pokaze de je Miskovic neosnovano osumnjicen onda ces reci, zato ga i nismo hapsili.

Interesantna logika, samo sto ne prolazi vise !

Sve ce se saznati, brzo.

Ja sam

pre 11 godina

Bivsa vlast ga je gonila. Znaci Vi ste ga politicki unistavali i osiromasavali. On Vam nudio pare a Vi niste mogli da ga odbijete. Bas ste neki.

Nikola NS

pre 11 godina

VLAST ne treba da hapsi već POLICIJA. Ono što je govornik rekao praktično znači da je policija stranački organ a ne organ države.

Perica na kvadrat

pre 11 godina

Hahahahahaha...Kakav vic...Sorry,ali ja tebi neverujem jos od kako si ubedjivao da je Neda avionom doletela sa plaže u Turskoj da glasa u skupstini,pa se vratila nazad pod suncobran :)

au

pre 11 godina

zvuci logicno - samo .... nije jasno zasto nisu priveli Miskovics ako su ga raskrinkali? Sta su cekali? Da li je cekanje/odlaganje posledica neke koruptivne radnje? I pri tome po pisanju novina uopste nije priveden za krivicna dela koja pominje g-din Pajtic.

Pastis

pre 11 godina

da tu nije sve cisto sa M to ste i mene mogli da pitate pre 2 god. isto bih vam i ja rekao kao Pajtić.Druga stvar Saric je pravio Belvil od prljavih para ali je bar nesto sagradio a gde su vase prljave pare?

Aleksandra

pre 11 godina

Kako je moguce da ovako sami po sebi pljuju??? Mislim.. od 2009e. Naravno da znamo da ste znali, nismo sisali vesla, al' sta ti je covek da rizikuje toliko samo da bi rekao: ''ja sam zasluzan''. Sve gluperda do gluperde.

uff

pre 11 godina

zato mrzim demokratiju i politiku. svi znamo da je ds-u odgovaralo da ih oni finansiraju, e sad kad se prst ukaze u njih i kaze ocigledno, ono sto svi mi znamo, sto znaju tajne sluzbe koje poreski obaveznici finansiraju itd. a to je da su mogli iste uhapsiti bukvalno preko noci (Da su hteli) e onda sad oni kao sve neobavesteni, nije tacno ovo ono... jos ce da se uvrede! Ne verujem kome je narod tada dao glas.

Samo da Vučić poživi i sve da vas pohapci..

pre 11 godina

Ma mogli su za dan jedan da prikupe dokaze i da ga uhapse, sve su i ovi sa vlasti i oni stari znali..Nego vi nise imali hrabrosti da ga uhapsite, ae neko je primio dobar keš..

Zoran

pre 11 godina

Ma sve ste ih raskrinkali, samo ste slabo koga osudili i oduzeli pokradeno. Lepo pricate, ali slabo delate. I ostali nisu bolji. Naprotiv.

Tatjana

pre 11 godina

Sad su svi doprineli hapsenju Miskovica . Nije tacno, B92 je prva koja je pisala o poslovima Miskovica ,spornim zemljistima u Beogradu ( ponovite emisiju neka se podseti Pajtic ) . Zasto ga tada niste hapsili , nego ste cekali da ga sad aVucic hapsi ? Da ste mogli B92 danas ne bi ni postojao, al na srecu nije Vam uspelo.

Aspirin

pre 11 godina

"Na konstataciju da su ogroman deo prljavog novca Šarići "oprali" upravo u Vojvodini, Pajtić je kazao da o tome nije znao ništa i da je prvi put čuo za braću Šarić tek kada je otvoren taj slučaj."

Ovo samo moze da znaci da ne govoris istini iliti lazes, ili da je cak i Kostunica CIA za tebe.

Serbinho

pre 11 godina

Znali od 5 Oktobra, samo nikako da ga uhapse!
Tesko da ce se ovi vise vratiti na vlast, puni praznih prica a od konkretnih dela jedno veliko nista.

togora@net.hr

pre 11 godina

Naravno da su znali, ali ga (njih) nisu smatrali konkurencijom. Svako se bavio "svojim biznisom", na obostrano zadovoljstvo. Podelili su "teritoriju" i "poslove", te nisu jedni drugima "išli uz dlaku". (Poslednji koji je prekršio kodeks bio je B.Karić, a pre njega su to uradili još neki, pa su "isečeni u parčiće".) Ne samo što se "nisu kačili", već su se i međusobno ispomagali. Kada bi negde "zapelo", našli bi se jedni drugim pri ruci... ... ...DOSTA BRE VIŠE!

Vladimir

pre 11 godina

Zbog ovakvih izjava, DS je izgubila vlast i još dugo neće prići istoj. Pa da li ste vi normalni? Nije vam dosta jedna Trivanka, nego ste i Pajtića upregli da lupa gluposti?!

POLITIČKA LAKRDIJA

pre 11 godina

HA..HA..HA.. Čujem da je politička vlast i uhapsila Miškovića samo nije htela da ozvaniči do novih izbora da je pripremila Zakon o hapšenju svih tajkuna i političara koji su krali od ovog naroda bez obzira na političke stranke ..... SVE BI TO BILO LEPO UKOMPONOVANO DA JE 1. APRIL .... Dok god DS zaista ne saglada lopovluke članova svoje stranke ići će u sunovrat bez povratka jer narod lopovima ne oprašta ....

Mohawk

pre 11 godina

Stvarno postujem g.Pajtica. Imam visoko misljenje o njemu,za razliku od svih ostalih clanova,jedva sacuvanog i nemocnog DS-a. Ali ova izjava mu nije trebala. I da jeste to tako,ne znam ko ce poverovati...al' opet ...ovo je Srbija...

mita

pre 11 godina

ja koliko sam razumeo miskovic je sada prvenstveno optuzen za neke druge stvari a ne za kooperiranje sa saricem, te stvari ce malo kasnije doci na red. mnogo arogantno zvuci ova izjava, ja svarno ne razumem za koji je ovo deo javnosti. drzava krenula u obracun sa narko-mafijom. koja bre drzava? pa tog sarica je smakla organizovana akcija u saradnji cia-kolimbijska obavestajna sluzba-venecuelska policija-srpska policija. sta mislite koliki je udeo tu imala srpska policija? dok mu nisu uhvatili brod u venecueli sa dve tone kokaina nisu mu imali ni sliku. eto i sam kaze covek da ne zna ko je investirao i sa kojim parama ni u vojvodini a prica o nekim fikcijama.

Dno dna ali moze i nize!

pre 11 godina

Sada su kao svi zasluzni a niko ni da mrdne kada je imao priliku. Treba da ih je sramota. Demokrate su dosle da spasu Srbiju od radikala i socijalista. Kao oni su za EU i kao ta ista EU ih podrzava a uspeli su samo da "srede" Srbiju. Ispadose nekadasnji radikali a sadasnji naprednjaci mnogo naprednije demokrate. Sve ove kvazi demokrate iz "najvece demokratske stranke" treba da idu u misiju rupu i da razmisle gde su pogresili od kada su se rodili. Sada kada su se konsolidovali ima da oberemo bostan. E da sam ja ranije otisao u policiju! Miska ne bi ni bilo ali nisam imao dovoljno dokaza. Kakvi su se ljudi okupili u ovom DS, kao da su ih na ulici trazili.

Dejan

pre 11 godina

Mene bi bilo sramota da ispred DSa se pojavljujem sa ovakvim izvestajima, jos tek nakon desetak dana od zapocinjanja istrage. No, neki ljudi imaju obraz kao djon, i najgore u svemu sto takvi ljudi uglavnom odlucuju o nasoj buducnosti. Ovo sve u Srbiji pocinje da lici na jedno kolektivno ludilo, gde lopovi lopove brane a posten sveg pretura po kontejnerima.

Sasha

pre 11 godina

Naravno da je moguce doci do dokaza za 5-6 meseci. Neki ljudi su i radili onda svoj posao, vi ste ih ignorisali, a papiri ostali po fiokama. Nije bilo potrebno previse truda da neko samo dodje, otvori fioku i krene da lista i skuplja poene na vasim blamovima. Sad sedi i cuti.

Aranđelovčanin

pre 11 godina

Zastrašujuće je šta su sve političari spremni da izjave, da bi prikupili neki novi bod kod glasača. Mislio sam da to rade samo Naprednjaci i Radikali, ali evo i DS se uključio u igru, strašno.

xxx

pre 11 godina

Kakva tuga od drzave! Pa zar izvrsna vlast tj vlada ima dominantan uticaj na policiju,tuzilastvo i sud? Ne, ne bi trebala da ima da ima drzave! Uostalom, ovo ovde je Balkan... Bure nesrecnih sudbina i korumpiranih vlastodrzaca...Pajticu i ti bi trebao da se stidis!

Alfonso

pre 11 godina

Au al laže. Pogledajte poslednji "Utisak Nedelje" i naći ćete odgovor kada je počela istraga, da ne bude da sam stranački obojen pa je ovo jedan u nizu prepucacajućih komentara između DS i SNS. .

Pedja NS

pre 11 godina

Brate, cemu ovo sluzi?

Cini mi se da nikada nije postojalo pitanje ima li dokaza, vec ima li, na zalost, politicke volje! I na zalost, dok god je potrena politicka volja, dotle je "pravda" selektivna i zato je pod navodnicima.

Gospodine Pajticu, ne znam pokusavate li da se ogrebete malo o ovaj talas pozitivnih poena koje dobija seseljev nekadasnji podmladak ili pripremate javno mnjenje za odbranu od eventualnih optuzbi koje ce DS-u u narednim danima ispostaviti bivsi finansijer i biznis partner predsednika stranke, Miroslav Miskovic.

P.S. Vrh mi je sto je neko od agencija u nekom ludilu plasirao u nekom izvestaju kako je Marko Miskovic priveden "u svojstvu gradjana" i posle su svi to vrteli kao papagaji. Ne nego je priveden u svojstvu vanzemaljca?!?!

Turizmolog

pre 11 godina

Pa mogli ste se zapitati ko je kupio hotele u centru Novog Sada: Vojvodinu i Putnik, zatim hotel Patria u Subotici i Prezident na Palicu. Nisu to bili neznacajni hoteli da ne bi znali ko ih je kupio.

A jasno je da se kroz hotelijere mogu lako prati novci jer samo upisete u knjizi da ste imali goste u ubrizgate lovu. Bilo bi interesantno proveeiti SVE vlasnike hotela u Srbiji. Naci ce se bar 50-tak kojima je cilj pranje para a ne gosti i profit. To se vidi i to tome sto uprkos krozi niko ne snizava cene kao sto rade hotelijeri u celom svetu.

dzox

pre 11 godina

Jos jedan dokaz da je strankama bitno samo da osvoje poverenje necije i da privuku koji glas na nekim izborima, dok za dela i posledice tih dela ih bole djon. Sprdacina od ovakve stranke kao sto je njegova.

Stevan

pre 11 godina

Neverovatno koliko su predstavnici DS iritirajuci i nekorektni. Sada su za sve oni zasluzni, samo nisu stigli da zavrse posao. Treba imati malo postovanja prema gradjanima i biracima. Vi iz DS ste stvarno nesto ceprkali, glumili nekakvu drzavu a u stvari nista konkretno niste radili, prosto, mazali ste oci narodu, racunajuci da je narod glup i da vas nece procitati. Nije vam dovoljno ni to sto ste izgubili izbore, vi jos zivite u svom svetu, hvalite se nepostojecim. To je dobro, samo nastavite, tacno je da narod ima kratko pamcenje i treba ga stalno podsecati na to.

kkk

pre 11 godina

rukovodstvo DS se nekada neprekidno pozivalo na njihovog idejnog vodju Djindjica jer je njega narod ipak cenio a kad je taj isti narod video da ti ljudi tom Djindjicu nisu ni do kolena i samo blate njegovo ime kad god ga pomenu zadnje 4godine rukovodstvo DSa se poziva na Sarica.valjda necemo saznati da je Saric DSu davao novac...valjda...

sremac

pre 11 godina

posle Kostunice i Cvetkovica dobismo jos jednog neobavestenog. aj prosetaj sremom, obidji predsednike opstina koji dolaze iz tvoje stranke i pitaj narod koliko su gradjani a koliko presednici uvecali svoje posede. nista ne kazem, samo predlazem...Kreni od SM...

Milan

pre 11 godina

Znaci Saric sve pokupovao po Vojvodine bez znanja Pajtica??? Znaci Pajtic nesposoban i neodgovoran???Nece biti Pajticu da je bilo tako.Sramota je da nas vodite a takve stvari ms edesavale bez vaseg znanja.To bi bilo isto da se u mojo porodici pojavi novi BMW a ja nemam pojma i kasnije saznam da je od narkotika.....Suplaj prica

zoran

pre 11 godina

Gospodine Pajtiću, sve se već zna godinama. Ovde je samo pitanje koje
držao zakljućane predmete po fiokama, ili ko je to naređivao. Ko sada recimo vrši opstrukciju u aferi INDEKS, gde je već apsolutno sve poznato.

antipop

pre 11 godina

Sa ovakvim izjavama se u normalnim zemljama završavaju političke karijere. Ali ne u i Srbostanu. Ovi su neuništivi, nezamenljivi, najlepši, najpametniji. Jedini koji bi pored bubašvaba preživeli nuklearni udar su srpski političari. I nemoj slučajno da neko ne glasa na sledećim izborima.

'kolo' vodi DS klasa ala se talasa

pre 11 godina

Posle Pajtica treba i Djilas da se izjasni o Miskovicu pa nije red da potpredsednik stranke ima rec pre predsednika. Ipak treba da znamo i Djilasova saznanja o Miskovicu.

sala komika

pre 11 godina

Pa bogami kako je krenulo sa priznanjima,ko zna sta cemo jos saznati...mozda i kako je Srbija propala nacisto Srbija propala nacisto.Kao ono mi poceli,mi zavrsili a ovi ce da se slikaju..A Miskovica ste hteli,ali niste stigli...desise vam se izbori.I Srbiju ste hteli da obogatite,ali vam se potkrala greska, pa se obogatise pojedinci...i ko ce ga znati ,sta ste jos vi mogli a niste.

Sasa

pre 11 godina

Pa dobro kako mozete da pricate svakoga dana da je ovu ili onu istragu otvorila ova ili ona vlast?!!Pa ljudi moji to valjda radi nezavisno tuzilastvo i policija bez obzira ko je na vlasti.Kakve veze sme vlast da ima sa takvim stvarima?Vi vise i ne krijete da vi pokrecete istrage i hapsite ljude!Ja stvarno nemam vise reci za sve vas zajedno!!!

Eh da smo samo malo sacekali!

pre 11 godina

Vlast je imala ozbiljne indicije da Mišković...
Vec!!!
Da smo im samo dali jos samo 100 godna, sigurno bi mu stali na put!
Zivi bili pa videli!

Insajder

pre 11 godina

Na kraju ce biti da su oni te ljude i pohapsili i da su ih oni i osudili jer ipak su to dalje isti ljudi u sluzbi i u policiji i u sudstvu koji su oni postavili za vreme svoje vladavine.

D61

pre 11 godina

Na konstataciju da su ogroman deo prljavog novca Šarići "oprali" upravo u Vojvodini, Pajtić je kazao da o tome nije znao ništa i da je prvi put čuo za braću Šarić tek kada je otvoren taj slučaj.

Pa ja, iz Beograda, koga to interesuje kao lanjski sneg znam da pored Kamenice, 10km od NS postoiji poveliko brdo sa kompleksom Šarićevih kuća, zgrada... U ćošak Pajtiću!

nada ZR

pre 11 godina

i ja sam raskrinkala Miskovica.i ja znam da je nemoguce biti bogat posteno u jednoj siromasnoj zemlji.Govorila sam to ali nisam imala snage da ga uhapsim.

provera

pre 11 godina

Bolje da ste se sebe proveravali. Od onih za koje glasam očekujem da rade za mene a od biznismena očekujem normalno da rade za profit. Ova zemlja je farsa.

Marko

pre 11 godina

Ma vi ste sve pokrenuli pa imali ste dokaze što niste završili istragu,nego vas je Mišković plaćao da ga nedirate,lepo vam je bilo kada vam mesečno dolazilo po 30 000- 50 000 evra.

Te priče ne možete da prodate ni maloj deci,treba da uhapse one koji su dozvolili da Mišković napravi ovo što je napravio....jer on nije mogao sam ovo da napravi bez podrške vlasti.

Kada budem video u zatvoru Dulića,Šutanovca i ostalu kompaniju iz DS koja se ogrešila o zakon tada ću znati da je ovo pravna država.

Medved

pre 11 godina

S obzirom na to da nemaju cime da se pohvale, sada preuzimaju tudje zasluge kako bi ispalo da su oni ustvari radili nesto.Doci ce i Pajtic na red.

Vojislav

pre 11 godina

Nije ovo istina... ja sam u stvari pre jedno godinu dana poslao anonimno pismo DS-u gde sam im dojavio da je Miskovic tajkun i da ima mnogo para, a oni sad zasluge preuzimaju na sebe... i sta cemo sad ? Ko ce meni da oda priznanje za nesto sto samo ja znam da sam uradio...
@pravnik... zato sto takve "tradicionalne" glasace DS-a smatras obrazovanim,tu smo gde jesmo... a takva generalizacija koja je vise tuzna, manje smesna, vose govori o tebi nego o drugima... sta ce covek sve da kaze u nastupu egoizma... cudo jedno... Borisovi klinci...

Darko

pre 11 godina

Sudske istrage bi u demokratskom društvu koje nam podvaljujete trebale biti nezavisne i od Vučića i od Tadića i svih ostalih, pa i tebe takvog. Vi lenji nesposobnjakovići, ništa ne znate sem da se okitite tuđim perom.

To je politicka logika

pre 11 godina

Eto,posto je Pajtic dobio najvise glasova sad je dobio novi posao od DS-a da bude Novi Potparol za javnost pa ce vam narod verovati!
Pa ne verujem vise da dodje novi Mojsije i kaze bla-bla-truc-truc!!!
Ne verujem politicarima!!! Nikom!!!

ALEDEN22

pre 11 godina

Ja bih pre rekao da je bivsa vlast i napravila i Miskovica i Sarica uz dobru proviziju. To dokazuje bogatstvo lidera iz predhodne vlasti.