Sreda, 12.12.2012.

20:51

DS podržao privođenje Miškovića

DS podržao privođenje Miškovića i ostalih osumnjičenih i pozvao državne organe da u budućim akcijama pokažu da borba protiv korupcije nije selektivna.

Izvor: Beta

DS podržao privoðenje Miškoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

maxim IV divizija

pre 11 godina

Sve se meni cini da ce ovde doci do podela u DS-uzbog toga sto vecina podrzava hapsenje Miskovica dok druga polovina nepodrzava.

Andrea

pre 11 godina

Drago mi je da Aleksandar Vucic zaista radi da se stanje u nasoj drzavi promeni na bolje. DS je stranka koja je na vlasti bila 12 godina, koja nas je unistavala svih ovih godina. Vucicu, samo napred!

Andrea

pre 11 godina

Drago mi je da Aleksandar Vucic zaista radi da se stanje u nasoj drzavi promeni na bolje. DS je stranka koja je na vlasti bila 12 godina, koja nas je unistavala svih ovih godina. Vucicu, samo napred!

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

naravno da ovima i sleduje da razbiju mrežu tajkuna i kriminalaca a ne samo Miškovića jer su ih oni i napravili njima sleduje i rasplet na Kosovu jer su baš oni najodgovorniji za poražavajuće sranje u kom se nalazi naš narod tamo. Zamislite Drecuna kako postavlja granice sa Kosovom ali njemu to nema veze važno je da je na vlasti.

Stevan

pre 11 godina

Ko nam se to javio, mis iz trica. Sest godina gledali misku kroz prste, dobijali poklone za "tolerantnost" a sad podrska, idi begaj. Zuti, zapitajte se kolika je vasa krivica u ovom slucaju.

Vojislav

pre 11 godina

@bezimena.... ne... nego zato sto su bili zauzeti trpanjem u svoje dzepove sa tim istim Miskovicem.. a sto se tice Haga i ostalih stvari sa kojima su bili "zauzeti", vidim koliko su uspeha imali.. sto se bre sramotite sa takvim komentarima...?

Janko

pre 11 godina

Napokon se može osetiti energija koja će, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, izgraditi pravnu državu, a to je predusov da nam bude bolje na svim poljima. Dobro je da svi podrže Vučićevu borbu.

GLAVA

pre 11 godina

Sve je u redu, samo for the record, ovo je izjavio gospodin koji je protekle cetiri godine uveo u praksu isti metod HAPSENJE I PRESUDJIVANJE PREKO MEDIJA. Cenim rad gospodina Rakica, ali cu ga takodje podsetiti da kada je MM vitlao njegove kolege iz partije po Srbiji tokom 2007 i 2008, njemu je bilo lakse da iste krije po selima Srbije umesto da krene na MM. Riba smrdi od glave a cisti se od repa (Saric, Miskovic, GLAVA=?).

igor

pre 11 godina

kasno marko na kosovo stize.stidim se,duboko se stidim sto sam ikada glasao za DS,i veoma mi je zao sto sam bio naivan,verovao ljudima koji nemaju obraza i srama.

mlekadzija

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih to mislimo i danas kao najveća opoziciona stranka, zbog toga podržavamo i današnju akciju državnih organa", navodi se u izjavi potpredsednika DS Miodraga Rakića dostavljenoj medijima. SAMO NISE IMALI ZELJE ISTA DA PREDUZMETE.... KAsno saopstenje RAkicu...

vinsent

pre 11 godina

Institucije.. da da ... institucije treba da se sistemski ukljuce u borbu protiv kriminala. Od kada je to DS institucija za borbu protiv krimainala pa sad kao nesto podrzava. Jesu li oni to mozda vrsili predistrazne radnje zajedno sa policijom i tuzilastvom pa sad podrzavaju? Jeftini politicki marketing. Drzte lopova

neko

pre 11 godina

@Nev

Od kad pratis politiku? Od juce? Pa jel znas ti uopste ko je Miskovic i kad je nastalo njegovo bogatstvo? Poceo je sa bogacenjem devedesetih. To je tzv. Milosevicev tajkun. I tacno je da je finansirao sve stranke i da je sa svima bio u dogovoru u nekom trenutku. Bas sa svima, a narocito sa Dacicem, Dinkicem, Vucicem, Nikolicem, ali naravno i sa Tadicem, Djilasom i svima ostalima. Drzava ga napravila, drzava ce ga unistiti. To je jasno, a masne provizije koje su u medjuvremenu mnogi dobijali ostace zauvek zaboravljene. Sada te provizije daju neki drugi. I tako u krug.

Ali

pre 11 godina

„Navodi se i da je važno da se borba protiv korupcije vodi u skladu sa zakonom i kroz institucije, a ne kroz medije.“
Naravno da je po zakonu, ali najbitnije je da je borba protiv korupcije uspešna, a to demokrate nikako da priznaju, nego stalno imaju neko „ali“…

nidža

pre 11 godina

Okanite se više traženja dokaza da "borba protiv korupcije nije selektivna". Trenutno se istražuju privatizacije na koje je ukazala EU. Isprepletenost tih predmeta dovešće do svih aktera "nečoveštva" puslednjih dvedesetak godina: i onih što su činili ali i onih što su "držali merdevine".
Priznaćete da je takvih bilo mnogo više iz redova aktuelnih vlasti (tadašnjih)!

ljubo prevareni demokrata

pre 11 godina

Kako se zvao onaj Vaš ministar Milosavljević,jel beše Deltosavljević.zbog njega i njegovog šurovanja sa gosp.Mšković u Srbiju nisu došli poznati svetski trgovanski lanci pa je Delta je imala monopol u trgovini.I sad Vi nekog podržavate,

djordjević

pre 11 godina

Da baš vam verujemo da to sve podržavate vi iz ds-a kao da smo mi ludi pa da vam možda i poverujemo.Jer se zato đilas sastao sa miškovićem pre neku nedelju?Ljudi vi niste ni svesni koliko ste ojadili srbiju i koliko su vaši političari otimali pare srbiji da ste svesni sada bi još bili na vlasti.
Ne samo da ste ovakvim tajkunima pomagali nego ste i debelo od njih zarađivali pare e sad kao podržavate borbu protiv korupcije jer vidite da nemate više gde.Nema niko ništa protiv tajkuna ali ima protiv onih nezasićenih kojima je sve malo pa bi još više da imaju nego što im je potrebno.Niste svesni svojih postupka vi iz ds-a pa se još kao bunite da borba ne bude selektivna.Ne nego će vas i vaše lopove da preskaču možda to želite? Prljate ime svoje stranke i nazivate se još demokratima pa kako vas nije sramota bre više!

Mikeli

pre 11 godina

Podrzali samo na recima. E pa gospodo dela se traze. Zasto vi niste imali snagu da pokrenete istragu protiv njega nego je moralo da se ceka na Vucica. Sada kao podrzavate a pre neki dan je Djilas izjavio na B92 da je ova borba samo puko dodvoravanje obicnim gradjanima.

DR. HAUS

pre 11 godina

Ovo je Vlada koja se narodu obraca delima a ne recima i to je i vise nego evidentno, i mislim da po mozda prvi put, Srbija ima na celu ljude koji mogu mnogo da doprinesu otudjivanju od korupcije i kriminala i da pospese razvoj onih oblasti u kojima Srbija moze da bude prva. I licno sam srecna i imam osecaj sigurnosti jer je upravo Aleksandar Vucic taj koji je poveo Srbiju napred.

bobi

pre 11 godina

Pa valjdaje prethodna vlast dobro znali šta radi Mišković u državi.Tvrdite da imate eksperte.Pa gde su bili sve vreme ili su odmarali kao i vlada!

Zakasnela pravda je nepravda

pre 11 godina

Hocemo Miskovica za zasticenog svedoka!!!
Kako bi to bilo interesnatno! Novine bi se danima prodavale u milionskim tirazima. Televizijske sekunde bi znatno poskupele posto bi milioni sedeli pored televizora. Lustracija bi bila sprovedena efikasno i temeljno.
Eto idealne sanse da se pokaze ko je istinski a ko deklerativni patriota! Novo vreme i novi pocetak zahtevaju hrabre ljude.
Medjutim, mi zivimo u vremenu i drzavi u kojoj onaj koji kontrolise sadasnjost kontrolise i proslost!

Goran, CRO

pre 11 godina

Kao neovisni promatrač, čini mi se da je za vas u Srbiji jako dobro da je ova stranka otišla s vlasti.
Ne mogu vjerovati da stranka koja pretendira biti ozbiljan politički faktor u jednoj europskoj zemlji može sebi dopustiti izjave o tome da "podržavaju privođenje Miškovića".
Svaka čast strankama na vlasti, pokazali su političku zrelost, jer u svojim komentarima općenitim riječima pozdravljaju raščišćavanje korupcije, ali ne prejudiciraju ishod suđenja.
Demokratska stranka je mozda navikla da je iznad suda, pa da može davati ovakve komentare, ali u civiliziranom svijetu (a Srbija danas to jest) politika mora biti odvojena od sudstva, i političari moraju vagati svaku riječ, prije nego što ju izgovore, da slučajno ne bi doveli u pitanje neovisnost sudstva.

Pozdrav iz Hrvatske.

Mnemozina

pre 11 godina

Borba protiv kriminala i korupcije se vodi pošteno, iskreno i časno poštovajuči zakone državnih institicija. Drago mi je da Aleksandar Vučić zaista radi da se stanje u našoj državi zaista promeni na bolje. DS nije radio za interes naroda i države, gledao i pljačkao svoj narod, državu razarao 12 godina. Nadam se da će se stanje u našoj državi zaista promeniti na bolje.

Nik

pre 11 godina

Zato što su bili opterećeni Hagom, ukidanjem viza, ispunjavanjem uslova za kandidaturu, i zato što nisu imali podršku partnera u Vladi, a pride su imali SRS kao jaku opoziciju. I moram da Vas ispravim, VdrK je bio vlast do 2008.god.!
(bezimena, 12. decembar 2012 22:14)

LOL, obozavam da citam tvoje 'komentare'! Uvek se slatko ismejem...

Cuj, nisu stigli!? Ahahahahahah...

P.s. Pa zato je neophodno napraviti SISTEM koji ne zavisi od pojedinca/stranke i koji ce samostalno i pravicno delovati u svim sferama zivota... To se zove demokratija(rec/pojam, bezbroj puta osamaren i obezvredjen spinovanjem raznih(domacih i stranih) politikanata, a koji je, u ovom vremenu neo(sarenog)-fasizma, postao susta suprotnost samome sebi) :(

Mikeli

pre 11 godina

Podrzali samo na recima. E pa gospodo dela se traze. Zasto vi niste imali snagu da pokrenete istragu protiv njega nego je moralo da se ceka na Vucica. Sada kao podrzavate a pre neki dan je Djilas izjavio na B92 da je ova borba samo puko dodvoravanje obicnim gradjanima.

crompaq

pre 11 godina

Vi ste govorili, dok ste bili na vlasti i nista niste radili u tom pravcu! I sada, opet, samo govorite i, opet, nista ne radite ni u jednom pravcu!

SanjaBG

pre 11 godina

Nigde nikakvog objasnjenja kako je Miskovicu uspelo da se jos vise obogati tokom vladavine DS-a. Ako nista drugo, mogli su bar Ïnsajder da prate pa da znaju. Pored takve opozicije, Vucic ne mora da brine o izborima.

MaxBunker

pre 11 godina

Činjenice su brutalne.Karić je pobeg'o iz zemlje da ga Koštunica ne bi uhapsio. Vučić uhapsio Miškovića. A žuti sve vreme vladavine samo pričali prazne pričice o borbi protiv korupcije i kriminala.

obicangradjanin

pre 11 godina

Miskovic je nastao za vreme SPS i radikalske vlasti koji su mu omogucili monopol. I treba da ga hapse oni koji su ga proizveli i da ga pitaju odakle mu prvi milion ? Dobro se secam Miskovic je bio na svim prijemima kod Slobe. Pa Miskovic ih je sve finansirao, cak i Nikolicevu predsecnicku kampanju 2008, sto je i sam priznao. Vreme je da svi propevaju !

Nemanjaxx

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti GOVORILI da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih to MISLIMO i danas kao najveća opoziciona stranka, zbog toga podržavamo i današnju akciju državnih organa".

Lepo što ste to govorili i mislili, ali ZAŠTO NISTE NIŠTA PREDUZELI?

bezimena

pre 11 godina

Pa sto vi to niste radili? Na vlasti ste od 2006.
(Marina, 12. decembar 2012 21:34)

Zato što su bili opterećeni Hagom, ukidanjem viza, ispunjavanjem uslova za kandidaturu, i zato što nisu imali podršku partnera u Vladi, a pride su imali SRS kao jaku opoziciju. I moram da Vas ispravim, VdrK je bio vlast do 2008.god.!

Goran

pre 11 godina

Daj udjite i vi u koJaliciju sa ovima sto su na vlasti, pa da svi budete srecni i zadovoljni. SNS=DS+SPS+URS Ljubav, ah, ljubav je to...

Ras

pre 11 godina

Dakle,ne....ne, ne mogu da verujem. sanjam li ja ovo. DS...pa imaju li oni u memoriji jos tu staru eticku rec SRAMOTA. Kako ih nije sramota. E sad se lepo vidi da je na celu DS dosao medijski velmoza. Ljudi da li je ovo moguce!?!?!?!?!

Gabi

pre 11 godina

Upravo tako ,vi ste samo pričali o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, ali je za vreme vaše vladavine došlo do ekspanzije istih! Mišković je vaš proizvod, i vaše čedo,i od toga ruke ne možete oprati! (Dalmos, 12. decembar 2012 21:22)


Mišković je bio potpredsednik u vladi Miloševića i direktno je njegov proizvod! Da ga je neko iz prošle vlade uhapsio, nova vlast bi ga sada veselo amnestirala u paketu sa ostalima! Beko se obezbedio posetama štrajkaču glađu u bolnici, a da bi njega uhapsili cela Srbija bi morala danima da sedi na stiroporu!

Dalmos

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili ... " Upravo tako ,vi ste samo pričali o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, ali je za vreme vaše vladavine došlo do ekspanzije istih! Mišković je vaš proizvod, i vaše čedo,i od toga ruke ne možete oprati! Samo postoji i gore od ovoga, zamislite da se neko doseti da Miškoviću ponudi status zaštićenog svedoka... od Srpske društveno-političke elite ne bi ostao ni kamen na kamenu!

Clan

pre 11 godina

Trebalo bi da DS doprinese u borbi protiv korupcije ukazujuci na korumpirane u svojim redovima.Od ministara,poslanika pa do glavesina opstinskih odbora i njihovih pulena.To bi bila prava podrska drzavi,gradjanima i stranci.Necu vise da se stidim sto sam clan DS.

Dalmos

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili ... " Upravo tako ,vi ste samo pričali o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, ali je za vreme vaše vladavine došlo do ekspanzije istih! Mišković je vaš proizvod, i vaše čedo,i od toga ruke ne možete oprati! Samo postoji i gore od ovoga, zamislite da se neko doseti da Miškoviću ponudi status zaštićenog svedoka... od Srpske društveno-političke elite ne bi ostao ni kamen na kamenu!

Nemanjaxx

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti GOVORILI da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih to MISLIMO i danas kao najveća opoziciona stranka, zbog toga podržavamo i današnju akciju državnih organa".

Lepo što ste to govorili i mislili, ali ZAŠTO NISTE NIŠTA PREDUZELI?

Clan

pre 11 godina

Trebalo bi da DS doprinese u borbi protiv korupcije ukazujuci na korumpirane u svojim redovima.Od ministara,poslanika pa do glavesina opstinskih odbora i njihovih pulena.To bi bila prava podrska drzavi,gradjanima i stranci.Necu vise da se stidim sto sam clan DS.

Ras

pre 11 godina

Dakle,ne....ne, ne mogu da verujem. sanjam li ja ovo. DS...pa imaju li oni u memoriji jos tu staru eticku rec SRAMOTA. Kako ih nije sramota. E sad se lepo vidi da je na celu DS dosao medijski velmoza. Ljudi da li je ovo moguce!?!?!?!?!

MaxBunker

pre 11 godina

Činjenice su brutalne.Karić je pobeg'o iz zemlje da ga Koštunica ne bi uhapsio. Vučić uhapsio Miškovića. A žuti sve vreme vladavine samo pričali prazne pričice o borbi protiv korupcije i kriminala.

Gabi

pre 11 godina

Upravo tako ,vi ste samo pričali o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, ali je za vreme vaše vladavine došlo do ekspanzije istih! Mišković je vaš proizvod, i vaše čedo,i od toga ruke ne možete oprati! (Dalmos, 12. decembar 2012 21:22)


Mišković je bio potpredsednik u vladi Miloševića i direktno je njegov proizvod! Da ga je neko iz prošle vlade uhapsio, nova vlast bi ga sada veselo amnestirala u paketu sa ostalima! Beko se obezbedio posetama štrajkaču glađu u bolnici, a da bi njega uhapsili cela Srbija bi morala danima da sedi na stiroporu!

obicangradjanin

pre 11 godina

Miskovic je nastao za vreme SPS i radikalske vlasti koji su mu omogucili monopol. I treba da ga hapse oni koji su ga proizveli i da ga pitaju odakle mu prvi milion ? Dobro se secam Miskovic je bio na svim prijemima kod Slobe. Pa Miskovic ih je sve finansirao, cak i Nikolicevu predsecnicku kampanju 2008, sto je i sam priznao. Vreme je da svi propevaju !

bezimena

pre 11 godina

Pa sto vi to niste radili? Na vlasti ste od 2006.
(Marina, 12. decembar 2012 21:34)

Zato što su bili opterećeni Hagom, ukidanjem viza, ispunjavanjem uslova za kandidaturu, i zato što nisu imali podršku partnera u Vladi, a pride su imali SRS kao jaku opoziciju. I moram da Vas ispravim, VdrK je bio vlast do 2008.god.!

Goran, CRO

pre 11 godina

Kao neovisni promatrač, čini mi se da je za vas u Srbiji jako dobro da je ova stranka otišla s vlasti.
Ne mogu vjerovati da stranka koja pretendira biti ozbiljan politički faktor u jednoj europskoj zemlji može sebi dopustiti izjave o tome da "podržavaju privođenje Miškovića".
Svaka čast strankama na vlasti, pokazali su političku zrelost, jer u svojim komentarima općenitim riječima pozdravljaju raščišćavanje korupcije, ali ne prejudiciraju ishod suđenja.
Demokratska stranka je mozda navikla da je iznad suda, pa da može davati ovakve komentare, ali u civiliziranom svijetu (a Srbija danas to jest) politika mora biti odvojena od sudstva, i političari moraju vagati svaku riječ, prije nego što ju izgovore, da slučajno ne bi doveli u pitanje neovisnost sudstva.

Pozdrav iz Hrvatske.

Mikeli

pre 11 godina

Podrzali samo na recima. E pa gospodo dela se traze. Zasto vi niste imali snagu da pokrenete istragu protiv njega nego je moralo da se ceka na Vucica. Sada kao podrzavate a pre neki dan je Djilas izjavio na B92 da je ova borba samo puko dodvoravanje obicnim gradjanima.

djordjević

pre 11 godina

Da baš vam verujemo da to sve podržavate vi iz ds-a kao da smo mi ludi pa da vam možda i poverujemo.Jer se zato đilas sastao sa miškovićem pre neku nedelju?Ljudi vi niste ni svesni koliko ste ojadili srbiju i koliko su vaši političari otimali pare srbiji da ste svesni sada bi još bili na vlasti.
Ne samo da ste ovakvim tajkunima pomagali nego ste i debelo od njih zarađivali pare e sad kao podržavate borbu protiv korupcije jer vidite da nemate više gde.Nema niko ništa protiv tajkuna ali ima protiv onih nezasićenih kojima je sve malo pa bi još više da imaju nego što im je potrebno.Niste svesni svojih postupka vi iz ds-a pa se još kao bunite da borba ne bude selektivna.Ne nego će vas i vaše lopove da preskaču možda to želite? Prljate ime svoje stranke i nazivate se još demokratima pa kako vas nije sramota bre više!

ljubo prevareni demokrata

pre 11 godina

Kako se zvao onaj Vaš ministar Milosavljević,jel beše Deltosavljević.zbog njega i njegovog šurovanja sa gosp.Mšković u Srbiju nisu došli poznati svetski trgovanski lanci pa je Delta je imala monopol u trgovini.I sad Vi nekog podržavate,

bobi

pre 11 godina

Pa valjdaje prethodna vlast dobro znali šta radi Mišković u državi.Tvrdite da imate eksperte.Pa gde su bili sve vreme ili su odmarali kao i vlada!

Goran

pre 11 godina

Daj udjite i vi u koJaliciju sa ovima sto su na vlasti, pa da svi budete srecni i zadovoljni. SNS=DS+SPS+URS Ljubav, ah, ljubav je to...

crompaq

pre 11 godina

Vi ste govorili, dok ste bili na vlasti i nista niste radili u tom pravcu! I sada, opet, samo govorite i, opet, nista ne radite ni u jednom pravcu!

Nik

pre 11 godina

Zato što su bili opterećeni Hagom, ukidanjem viza, ispunjavanjem uslova za kandidaturu, i zato što nisu imali podršku partnera u Vladi, a pride su imali SRS kao jaku opoziciju. I moram da Vas ispravim, VdrK je bio vlast do 2008.god.!
(bezimena, 12. decembar 2012 22:14)

LOL, obozavam da citam tvoje 'komentare'! Uvek se slatko ismejem...

Cuj, nisu stigli!? Ahahahahahah...

P.s. Pa zato je neophodno napraviti SISTEM koji ne zavisi od pojedinca/stranke i koji ce samostalno i pravicno delovati u svim sferama zivota... To se zove demokratija(rec/pojam, bezbroj puta osamaren i obezvredjen spinovanjem raznih(domacih i stranih) politikanata, a koji je, u ovom vremenu neo(sarenog)-fasizma, postao susta suprotnost samome sebi) :(

SanjaBG

pre 11 godina

Nigde nikakvog objasnjenja kako je Miskovicu uspelo da se jos vise obogati tokom vladavine DS-a. Ako nista drugo, mogli su bar Ïnsajder da prate pa da znaju. Pored takve opozicije, Vucic ne mora da brine o izborima.

igor

pre 11 godina

kasno marko na kosovo stize.stidim se,duboko se stidim sto sam ikada glasao za DS,i veoma mi je zao sto sam bio naivan,verovao ljudima koji nemaju obraza i srama.

Zakasnela pravda je nepravda

pre 11 godina

Hocemo Miskovica za zasticenog svedoka!!!
Kako bi to bilo interesnatno! Novine bi se danima prodavale u milionskim tirazima. Televizijske sekunde bi znatno poskupele posto bi milioni sedeli pored televizora. Lustracija bi bila sprovedena efikasno i temeljno.
Eto idealne sanse da se pokaze ko je istinski a ko deklerativni patriota! Novo vreme i novi pocetak zahtevaju hrabre ljude.
Medjutim, mi zivimo u vremenu i drzavi u kojoj onaj koji kontrolise sadasnjost kontrolise i proslost!

nidža

pre 11 godina

Okanite se više traženja dokaza da "borba protiv korupcije nije selektivna". Trenutno se istražuju privatizacije na koje je ukazala EU. Isprepletenost tih predmeta dovešće do svih aktera "nečoveštva" puslednjih dvedesetak godina: i onih što su činili ali i onih što su "držali merdevine".
Priznaćete da je takvih bilo mnogo više iz redova aktuelnih vlasti (tadašnjih)!

Mikeli

pre 11 godina

Podrzali samo na recima. E pa gospodo dela se traze. Zasto vi niste imali snagu da pokrenete istragu protiv njega nego je moralo da se ceka na Vucica. Sada kao podrzavate a pre neki dan je Djilas izjavio na B92 da je ova borba samo puko dodvoravanje obicnim gradjanima.

DR. HAUS

pre 11 godina

Ovo je Vlada koja se narodu obraca delima a ne recima i to je i vise nego evidentno, i mislim da po mozda prvi put, Srbija ima na celu ljude koji mogu mnogo da doprinesu otudjivanju od korupcije i kriminala i da pospese razvoj onih oblasti u kojima Srbija moze da bude prva. I licno sam srecna i imam osecaj sigurnosti jer je upravo Aleksandar Vucic taj koji je poveo Srbiju napred.

Mnemozina

pre 11 godina

Borba protiv kriminala i korupcije se vodi pošteno, iskreno i časno poštovajuči zakone državnih institicija. Drago mi je da Aleksandar Vučić zaista radi da se stanje u našoj državi zaista promeni na bolje. DS nije radio za interes naroda i države, gledao i pljačkao svoj narod, državu razarao 12 godina. Nadam se da će se stanje u našoj državi zaista promeniti na bolje.

mlekadzija

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih to mislimo i danas kao najveća opoziciona stranka, zbog toga podržavamo i današnju akciju državnih organa", navodi se u izjavi potpredsednika DS Miodraga Rakića dostavljenoj medijima. SAMO NISE IMALI ZELJE ISTA DA PREDUZMETE.... KAsno saopstenje RAkicu...

Janko

pre 11 godina

Napokon se može osetiti energija koja će, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, izgraditi pravnu državu, a to je predusov da nam bude bolje na svim poljima. Dobro je da svi podrže Vučićevu borbu.

neko

pre 11 godina

@Nev

Od kad pratis politiku? Od juce? Pa jel znas ti uopste ko je Miskovic i kad je nastalo njegovo bogatstvo? Poceo je sa bogacenjem devedesetih. To je tzv. Milosevicev tajkun. I tacno je da je finansirao sve stranke i da je sa svima bio u dogovoru u nekom trenutku. Bas sa svima, a narocito sa Dacicem, Dinkicem, Vucicem, Nikolicem, ali naravno i sa Tadicem, Djilasom i svima ostalima. Drzava ga napravila, drzava ce ga unistiti. To je jasno, a masne provizije koje su u medjuvremenu mnogi dobijali ostace zauvek zaboravljene. Sada te provizije daju neki drugi. I tako u krug.

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

naravno da ovima i sleduje da razbiju mrežu tajkuna i kriminalaca a ne samo Miškovića jer su ih oni i napravili njima sleduje i rasplet na Kosovu jer su baš oni najodgovorniji za poražavajuće sranje u kom se nalazi naš narod tamo. Zamislite Drecuna kako postavlja granice sa Kosovom ali njemu to nema veze važno je da je na vlasti.

Ali

pre 11 godina

„Navodi se i da je važno da se borba protiv korupcije vodi u skladu sa zakonom i kroz institucije, a ne kroz medije.“
Naravno da je po zakonu, ali najbitnije je da je borba protiv korupcije uspešna, a to demokrate nikako da priznaju, nego stalno imaju neko „ali“…

vinsent

pre 11 godina

Institucije.. da da ... institucije treba da se sistemski ukljuce u borbu protiv kriminala. Od kada je to DS institucija za borbu protiv krimainala pa sad kao nesto podrzava. Jesu li oni to mozda vrsili predistrazne radnje zajedno sa policijom i tuzilastvom pa sad podrzavaju? Jeftini politicki marketing. Drzte lopova

GLAVA

pre 11 godina

Sve je u redu, samo for the record, ovo je izjavio gospodin koji je protekle cetiri godine uveo u praksu isti metod HAPSENJE I PRESUDJIVANJE PREKO MEDIJA. Cenim rad gospodina Rakica, ali cu ga takodje podsetiti da kada je MM vitlao njegove kolege iz partije po Srbiji tokom 2007 i 2008, njemu je bilo lakse da iste krije po selima Srbije umesto da krene na MM. Riba smrdi od glave a cisti se od repa (Saric, Miskovic, GLAVA=?).

Vojislav

pre 11 godina

@bezimena.... ne... nego zato sto su bili zauzeti trpanjem u svoje dzepove sa tim istim Miskovicem.. a sto se tice Haga i ostalih stvari sa kojima su bili "zauzeti", vidim koliko su uspeha imali.. sto se bre sramotite sa takvim komentarima...?

Stevan

pre 11 godina

Ko nam se to javio, mis iz trica. Sest godina gledali misku kroz prste, dobijali poklone za "tolerantnost" a sad podrska, idi begaj. Zuti, zapitajte se kolika je vasa krivica u ovom slucaju.

Andrea

pre 11 godina

Drago mi je da Aleksandar Vucic zaista radi da se stanje u nasoj drzavi promeni na bolje. DS je stranka koja je na vlasti bila 12 godina, koja nas je unistavala svih ovih godina. Vucicu, samo napred!

Andrea

pre 11 godina

Drago mi je da Aleksandar Vucic zaista radi da se stanje u nasoj drzavi promeni na bolje. DS je stranka koja je na vlasti bila 12 godina, koja nas je unistavala svih ovih godina. Vucicu, samo napred!

maxim IV divizija

pre 11 godina

Sve se meni cini da ce ovde doci do podela u DS-uzbog toga sto vecina podrzava hapsenje Miskovica dok druga polovina nepodrzava.

bezimena

pre 11 godina

Pa sto vi to niste radili? Na vlasti ste od 2006.
(Marina, 12. decembar 2012 21:34)

Zato što su bili opterećeni Hagom, ukidanjem viza, ispunjavanjem uslova za kandidaturu, i zato što nisu imali podršku partnera u Vladi, a pride su imali SRS kao jaku opoziciju. I moram da Vas ispravim, VdrK je bio vlast do 2008.god.!

Gabi

pre 11 godina

Upravo tako ,vi ste samo pričali o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, ali je za vreme vaše vladavine došlo do ekspanzije istih! Mišković je vaš proizvod, i vaše čedo,i od toga ruke ne možete oprati! (Dalmos, 12. decembar 2012 21:22)


Mišković je bio potpredsednik u vladi Miloševića i direktno je njegov proizvod! Da ga je neko iz prošle vlade uhapsio, nova vlast bi ga sada veselo amnestirala u paketu sa ostalima! Beko se obezbedio posetama štrajkaču glađu u bolnici, a da bi njega uhapsili cela Srbija bi morala danima da sedi na stiroporu!

Goran

pre 11 godina

Daj udjite i vi u koJaliciju sa ovima sto su na vlasti, pa da svi budete srecni i zadovoljni. SNS=DS+SPS+URS Ljubav, ah, ljubav je to...

Dalmos

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili ... " Upravo tako ,vi ste samo pričali o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, ali je za vreme vaše vladavine došlo do ekspanzije istih! Mišković je vaš proizvod, i vaše čedo,i od toga ruke ne možete oprati! Samo postoji i gore od ovoga, zamislite da se neko doseti da Miškoviću ponudi status zaštićenog svedoka... od Srpske društveno-političke elite ne bi ostao ni kamen na kamenu!

obicangradjanin

pre 11 godina

Miskovic je nastao za vreme SPS i radikalske vlasti koji su mu omogucili monopol. I treba da ga hapse oni koji su ga proizveli i da ga pitaju odakle mu prvi milion ? Dobro se secam Miskovic je bio na svim prijemima kod Slobe. Pa Miskovic ih je sve finansirao, cak i Nikolicevu predsecnicku kampanju 2008, sto je i sam priznao. Vreme je da svi propevaju !

Ras

pre 11 godina

Dakle,ne....ne, ne mogu da verujem. sanjam li ja ovo. DS...pa imaju li oni u memoriji jos tu staru eticku rec SRAMOTA. Kako ih nije sramota. E sad se lepo vidi da je na celu DS dosao medijski velmoza. Ljudi da li je ovo moguce!?!?!?!?!

MaxBunker

pre 11 godina

Činjenice su brutalne.Karić je pobeg'o iz zemlje da ga Koštunica ne bi uhapsio. Vučić uhapsio Miškovića. A žuti sve vreme vladavine samo pričali prazne pričice o borbi protiv korupcije i kriminala.

Clan

pre 11 godina

Trebalo bi da DS doprinese u borbi protiv korupcije ukazujuci na korumpirane u svojim redovima.Od ministara,poslanika pa do glavesina opstinskih odbora i njihovih pulena.To bi bila prava podrska drzavi,gradjanima i stranci.Necu vise da se stidim sto sam clan DS.

DR. HAUS

pre 11 godina

Ovo je Vlada koja se narodu obraca delima a ne recima i to je i vise nego evidentno, i mislim da po mozda prvi put, Srbija ima na celu ljude koji mogu mnogo da doprinesu otudjivanju od korupcije i kriminala i da pospese razvoj onih oblasti u kojima Srbija moze da bude prva. I licno sam srecna i imam osecaj sigurnosti jer je upravo Aleksandar Vucic taj koji je poveo Srbiju napred.

Nemanjaxx

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti GOVORILI da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih to MISLIMO i danas kao najveća opoziciona stranka, zbog toga podržavamo i današnju akciju državnih organa".

Lepo što ste to govorili i mislili, ali ZAŠTO NISTE NIŠTA PREDUZELI?

djordjević

pre 11 godina

Da baš vam verujemo da to sve podržavate vi iz ds-a kao da smo mi ludi pa da vam možda i poverujemo.Jer se zato đilas sastao sa miškovićem pre neku nedelju?Ljudi vi niste ni svesni koliko ste ojadili srbiju i koliko su vaši političari otimali pare srbiji da ste svesni sada bi još bili na vlasti.
Ne samo da ste ovakvim tajkunima pomagali nego ste i debelo od njih zarađivali pare e sad kao podržavate borbu protiv korupcije jer vidite da nemate više gde.Nema niko ništa protiv tajkuna ali ima protiv onih nezasićenih kojima je sve malo pa bi još više da imaju nego što im je potrebno.Niste svesni svojih postupka vi iz ds-a pa se još kao bunite da borba ne bude selektivna.Ne nego će vas i vaše lopove da preskaču možda to želite? Prljate ime svoje stranke i nazivate se još demokratima pa kako vas nije sramota bre više!

Mikeli

pre 11 godina

Podrzali samo na recima. E pa gospodo dela se traze. Zasto vi niste imali snagu da pokrenete istragu protiv njega nego je moralo da se ceka na Vucica. Sada kao podrzavate a pre neki dan je Djilas izjavio na B92 da je ova borba samo puko dodvoravanje obicnim gradjanima.

Mnemozina

pre 11 godina

Borba protiv kriminala i korupcije se vodi pošteno, iskreno i časno poštovajuči zakone državnih institicija. Drago mi je da Aleksandar Vučić zaista radi da se stanje u našoj državi zaista promeni na bolje. DS nije radio za interes naroda i države, gledao i pljačkao svoj narod, državu razarao 12 godina. Nadam se da će se stanje u našoj državi zaista promeniti na bolje.

Mikeli

pre 11 godina

Podrzali samo na recima. E pa gospodo dela se traze. Zasto vi niste imali snagu da pokrenete istragu protiv njega nego je moralo da se ceka na Vucica. Sada kao podrzavate a pre neki dan je Djilas izjavio na B92 da je ova borba samo puko dodvoravanje obicnim gradjanima.

Janko

pre 11 godina

Napokon se može osetiti energija koja će, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, izgraditi pravnu državu, a to je predusov da nam bude bolje na svim poljima. Dobro je da svi podrže Vučićevu borbu.

SanjaBG

pre 11 godina

Nigde nikakvog objasnjenja kako je Miskovicu uspelo da se jos vise obogati tokom vladavine DS-a. Ako nista drugo, mogli su bar Ïnsajder da prate pa da znaju. Pored takve opozicije, Vucic ne mora da brine o izborima.

crompaq

pre 11 godina

Vi ste govorili, dok ste bili na vlasti i nista niste radili u tom pravcu! I sada, opet, samo govorite i, opet, nista ne radite ni u jednom pravcu!

bobi

pre 11 godina

Pa valjdaje prethodna vlast dobro znali šta radi Mišković u državi.Tvrdite da imate eksperte.Pa gde su bili sve vreme ili su odmarali kao i vlada!

Goran, CRO

pre 11 godina

Kao neovisni promatrač, čini mi se da je za vas u Srbiji jako dobro da je ova stranka otišla s vlasti.
Ne mogu vjerovati da stranka koja pretendira biti ozbiljan politički faktor u jednoj europskoj zemlji može sebi dopustiti izjave o tome da "podržavaju privođenje Miškovića".
Svaka čast strankama na vlasti, pokazali su političku zrelost, jer u svojim komentarima općenitim riječima pozdravljaju raščišćavanje korupcije, ali ne prejudiciraju ishod suđenja.
Demokratska stranka je mozda navikla da je iznad suda, pa da može davati ovakve komentare, ali u civiliziranom svijetu (a Srbija danas to jest) politika mora biti odvojena od sudstva, i političari moraju vagati svaku riječ, prije nego što ju izgovore, da slučajno ne bi doveli u pitanje neovisnost sudstva.

Pozdrav iz Hrvatske.

nidža

pre 11 godina

Okanite se više traženja dokaza da "borba protiv korupcije nije selektivna". Trenutno se istražuju privatizacije na koje je ukazala EU. Isprepletenost tih predmeta dovešće do svih aktera "nečoveštva" puslednjih dvedesetak godina: i onih što su činili ali i onih što su "držali merdevine".
Priznaćete da je takvih bilo mnogo više iz redova aktuelnih vlasti (tadašnjih)!

Zakasnela pravda je nepravda

pre 11 godina

Hocemo Miskovica za zasticenog svedoka!!!
Kako bi to bilo interesnatno! Novine bi se danima prodavale u milionskim tirazima. Televizijske sekunde bi znatno poskupele posto bi milioni sedeli pored televizora. Lustracija bi bila sprovedena efikasno i temeljno.
Eto idealne sanse da se pokaze ko je istinski a ko deklerativni patriota! Novo vreme i novi pocetak zahtevaju hrabre ljude.
Medjutim, mi zivimo u vremenu i drzavi u kojoj onaj koji kontrolise sadasnjost kontrolise i proslost!

ljubo prevareni demokrata

pre 11 godina

Kako se zvao onaj Vaš ministar Milosavljević,jel beše Deltosavljević.zbog njega i njegovog šurovanja sa gosp.Mšković u Srbiju nisu došli poznati svetski trgovanski lanci pa je Delta je imala monopol u trgovini.I sad Vi nekog podržavate,

igor

pre 11 godina

kasno marko na kosovo stize.stidim se,duboko se stidim sto sam ikada glasao za DS,i veoma mi je zao sto sam bio naivan,verovao ljudima koji nemaju obraza i srama.

Nik

pre 11 godina

Zato što su bili opterećeni Hagom, ukidanjem viza, ispunjavanjem uslova za kandidaturu, i zato što nisu imali podršku partnera u Vladi, a pride su imali SRS kao jaku opoziciju. I moram da Vas ispravim, VdrK je bio vlast do 2008.god.!
(bezimena, 12. decembar 2012 22:14)

LOL, obozavam da citam tvoje 'komentare'! Uvek se slatko ismejem...

Cuj, nisu stigli!? Ahahahahahah...

P.s. Pa zato je neophodno napraviti SISTEM koji ne zavisi od pojedinca/stranke i koji ce samostalno i pravicno delovati u svim sferama zivota... To se zove demokratija(rec/pojam, bezbroj puta osamaren i obezvredjen spinovanjem raznih(domacih i stranih) politikanata, a koji je, u ovom vremenu neo(sarenog)-fasizma, postao susta suprotnost samome sebi) :(

Ali

pre 11 godina

„Navodi se i da je važno da se borba protiv korupcije vodi u skladu sa zakonom i kroz institucije, a ne kroz medije.“
Naravno da je po zakonu, ali najbitnije je da je borba protiv korupcije uspešna, a to demokrate nikako da priznaju, nego stalno imaju neko „ali“…

vinsent

pre 11 godina

Institucije.. da da ... institucije treba da se sistemski ukljuce u borbu protiv kriminala. Od kada je to DS institucija za borbu protiv krimainala pa sad kao nesto podrzava. Jesu li oni to mozda vrsili predistrazne radnje zajedno sa policijom i tuzilastvom pa sad podrzavaju? Jeftini politicki marketing. Drzte lopova

mlekadzija

pre 11 godina

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih to mislimo i danas kao najveća opoziciona stranka, zbog toga podržavamo i današnju akciju državnih organa", navodi se u izjavi potpredsednika DS Miodraga Rakića dostavljenoj medijima. SAMO NISE IMALI ZELJE ISTA DA PREDUZMETE.... KAsno saopstenje RAkicu...

Stevan

pre 11 godina

Ko nam se to javio, mis iz trica. Sest godina gledali misku kroz prste, dobijali poklone za "tolerantnost" a sad podrska, idi begaj. Zuti, zapitajte se kolika je vasa krivica u ovom slucaju.

neko

pre 11 godina

@Nev

Od kad pratis politiku? Od juce? Pa jel znas ti uopste ko je Miskovic i kad je nastalo njegovo bogatstvo? Poceo je sa bogacenjem devedesetih. To je tzv. Milosevicev tajkun. I tacno je da je finansirao sve stranke i da je sa svima bio u dogovoru u nekom trenutku. Bas sa svima, a narocito sa Dacicem, Dinkicem, Vucicem, Nikolicem, ali naravno i sa Tadicem, Djilasom i svima ostalima. Drzava ga napravila, drzava ce ga unistiti. To je jasno, a masne provizije koje su u medjuvremenu mnogi dobijali ostace zauvek zaboravljene. Sada te provizije daju neki drugi. I tako u krug.

GLAVA

pre 11 godina

Sve je u redu, samo for the record, ovo je izjavio gospodin koji je protekle cetiri godine uveo u praksu isti metod HAPSENJE I PRESUDJIVANJE PREKO MEDIJA. Cenim rad gospodina Rakica, ali cu ga takodje podsetiti da kada je MM vitlao njegove kolege iz partije po Srbiji tokom 2007 i 2008, njemu je bilo lakse da iste krije po selima Srbije umesto da krene na MM. Riba smrdi od glave a cisti se od repa (Saric, Miskovic, GLAVA=?).

Vojislav

pre 11 godina

@bezimena.... ne... nego zato sto su bili zauzeti trpanjem u svoje dzepove sa tim istim Miskovicem.. a sto se tice Haga i ostalih stvari sa kojima su bili "zauzeti", vidim koliko su uspeha imali.. sto se bre sramotite sa takvim komentarima...?

Andrea

pre 11 godina

Drago mi je da Aleksandar Vucic zaista radi da se stanje u nasoj drzavi promeni na bolje. DS je stranka koja je na vlasti bila 12 godina, koja nas je unistavala svih ovih godina. Vucicu, samo napred!

Andrea

pre 11 godina

Drago mi je da Aleksandar Vucic zaista radi da se stanje u nasoj drzavi promeni na bolje. DS je stranka koja je na vlasti bila 12 godina, koja nas je unistavala svih ovih godina. Vucicu, samo napred!

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

naravno da ovima i sleduje da razbiju mrežu tajkuna i kriminalaca a ne samo Miškovića jer su ih oni i napravili njima sleduje i rasplet na Kosovu jer su baš oni najodgovorniji za poražavajuće sranje u kom se nalazi naš narod tamo. Zamislite Drecuna kako postavlja granice sa Kosovom ali njemu to nema veze važno je da je na vlasti.

maxim IV divizija

pre 11 godina

Sve se meni cini da ce ovde doci do podela u DS-uzbog toga sto vecina podrzava hapsenje Miskovica dok druga polovina nepodrzava.