Sreda, 12.12.2012.

10:01

MUP: Bilo i pretnji; Advokati: Nije

Bezbednost Aleksandra Vučića podignuta na najviši nivo nakon navodnih pretnji Miroslava Miškovića, rečeno u policiji. Advokati: Nije bilo nikakvih pretnji.

Izvor: B92

MUP: Bilo i pretnji; Advokati: Nije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

426 Komentari

Sortiraj po:

Verana

pre 11 godina

Evo dokaza da je kriv:
lična imovina

♦ vila u Užičkoj
♦ vila u Kingstonu, London - 25,5 miliona funti
♦ dve vile u Vikombu, London - 14,5 i 11 miliona funti
♦ vila u Los Anđelesu - 6,5 miliona evra
♦ avion „cesna 650“ - 2,5 miliona evra
♦ 76 firmi i predstavništava u inostranstvu
♦ novac na privatnim računima
Šta još treba, dok je Srbija tonula on sve ovo pošteno zaradio?
I nikako da se brani sa slobode.
Obavezno u zatvor a ne da se brani sa slobode.
Ostaviti mu samo ono što je imao pre 1990.
Naravno ako i ovo nije scenario, da nebude ko sa Peconijem za utaju poreza prošao rok optužnice pa obustavljen postupak.
Aj da i to sacekamo.

PLAVA SHEHEREZADA

pre 11 godina

Pustite coveka da zivi u miru i funkcionise, nije on kriv, zar se sme coveku pretiti, on samo sprecava kriminal, sto i jeste prioritet Srbije!!

Mikan

pre 11 godina

Ovo je strasno. Pa on otvoreno preti drzavi. Trebalo bi po hitnom postupku da bude osudjen prvo za ove pretnje drzavi. Gospodine Vucicu izdrzite u ovoj borbi do kraja jer su gradjani uz vas.

mlekadzija

pre 11 godina

MA ne bi g. Miskovic pretio nikome. Drsko lazu u policiji. On je jedan jako fin gospodin covek, ne bi on ni slucajno... Nego, da ne bude sa Cankom....Ne bih se zacudio da se na jutjubu pojavi snimak.... svasta se desava

Filip

pre 11 godina

Prethodnih dana sam citao o uslovima u pritvoru u Okruznom zatvoru na Klisi u Novom Sadu iako tamo ima, sigurno znam, i nevinih ljudi. Uslovi su katastrofalni pa molim nadlezne da ni ovi lopovi ne budu izuzeti vec da budu u isto takvim uslovima.

MILEVA AL' NE POKOJNA

pre 11 godina

Dakle, advokat koliko moze da ti pomogne jos vise moze da te upropasti. Bolje da se nisu sramotili ovakvim "demantijima" Miskovicevog evidentnog besa. Boze moj, covek se iznervirao, zapretio Aleksandru Vucicu i za to ce posebno da odgovara. Pa zar vi mislite da je prijatno u tim godinama po ovoj temperaturi izvuci coveka iz tople postelje? Trebali su momci jos da porane, mozda bi ga isprovocirali da kaze ko je jos sa njim krao i delio plen..

Anchi

pre 11 godina

Da, sugurno je Miroslav Mišković, čovek koji je premazan svim mogućim bojama,prevarant svetskog kalibra, javno, pred svedocima i policajcima koji ga privode, izrekao direktne pretnje na Vučićev račun...Ljudi, pa ko veruje u to???

sanja

pre 11 godina

Lep nacin da se skrene paznja sa price o tome kako su Vucic i Dacic priznali Kosovo. Ovde ne mislim na hapsenjenje, vec na ovaj cirkus, gde Miskovic kaze kako Vucicu treba hapsenje zbog medijske pompe i zato da bi imao nesto s cime ce na RTS, a to se spinuje i objasnjava kao pretnja. Licno ne verujem da je Miskovic toliko naivan i detinjast. A ne stoji ni da su Vucic i SNS veliki borci protiv kriminala i tajkuna, jer da jesu, ne bi krsili Ustav, niti bi se Nikolic grlio sa Koletom. Ko krsi vrhovni pravni akt drzave, treba i sam da je u pritvoru trenutno. I to nema veze s tim kakav je Ustav. Mnogima se ne dopadaju mnogi zakoni, pa ih ipak postuju.

СТОП КРИМИНАЛУ

pre 11 godina

Пуна подршка Влади у борби против: ратних профитера и нарко дилера (домаћих и страних) и корумпираних домаћих политичара !!
АЛИ сви морамо имати у виду ДВА ПРАВИЛА :
1). Ниједан појединац није изнад ДРЖАВЕ Србије и
2). Нико није крив, док се то не ДОКАЖЕ.

dejan

pre 11 godina

Duboko verujem da mu ja glavni do pre neki dan u drzavi pretio, nista cudno za zemlju Srbiju. SAmo sto MUP treba da ima to snimljeno, dokumentovano, tu ne sme da se precutkuje, nego odmah da se sada objavi i ta pretnja, i da se sa time produzi prtvor na jedno godinu dana zbog pretnji i uticaja na svedoke. Ako neko moze da utice na svedoke, ili da ispuni pretnje, to moze Miskovic. Tako da je jako bitno da ostane u pritvoru pa i do zavrsetka sudskog procesa. I ako su ga navatali samo za 18 miliona ("samo"). Nisu to male pare i dovoljan je razlog da lezi jedno 5 do 10 godina.

karasdjordje

pre 11 godina

dobro je za Srbiju sto ima politicara poput Vucica koji je jedini sproveo u delo da nema niko jaci od drzave i poceo da privodi krupne kriminalce koji su pljackali drzavu,gradjane zadnjih godina i decenije,cak je i EU upozoravala i ovo je dobar pocetni potez i uspeh u borbi protiv korupcije

Y

pre 11 godina

Zar nismo izašli iz 90-tih? Zar ljudski život tako malo vredi?! Na taj način se dočepati vlasti i zadržati pravo na tajkunske radnje?! Nemam reči...

Petar

pre 11 godina

Пре је за поверовати његовим адвокатима јербо лик (да не прејудицирам неки други израз) оваквог калибра сигурно није тако глуп да би јавно пред полицијом још, претио смакнућем било кога, а камо ли подпредседника владе и министра одбрамбеног. Новокомпоновани естрадни нсчин апшења у стилу министра полициског, започео је са Џајом (неоправдано), а наставља се (надајмо се оправданим) апшењем овог лика и његових пајташа.

toza

pre 11 godina

Oo sa izjavom je klasično spinovanje od strane policije ili ti dodvoravanje novom vladaru. Lično sam preživeo iskustvo gde je saobraćajni policajac slagao ne trpnuvši. Da li je Miškovil kriv za ovo ito mu se stavlj na teret utvrdiće sud. Ono štoje zabrinjavajuće jeste eudorija koja se stvara i naki osećaj ekstaze koju naročito ispoljavaju pristalice SNS. Dalrko smo mi od normalnog društva sve dok se država poistovećuje sa jednom osobom a svi koji se ne slažu su protiv države. Zadnji put smo imali ovakvu situaciju sa Miloševićem i izgleda da ništa nismo naučili...

S.Noor

pre 11 godina

Srbija morza da povrati svoje mesto u medjunarodnoj zajednici.
Ne uvek da se spominje po zlu, da se oslobodi ljudi koji je vuku u provaliju ponizenja i nekad vise to ne dozvoli da se povrati.Miskovici Milosevici i ostali sa poternica nesmiju biti lice Srbije.

narod

pre 11 godina

Strašno da ne može od kriminala da se živi zato je i došlo do ekonomskog kolapsa u Srbiji zbog takvih i sličnih!! Zato ja nemam posla, sa fakuletom sedim kući! Svako zaposlio svoga da može sa njim da mulja kako hoće u ovoj državi!!!! Još i preti!!!! KATASTROFA!!

Duca7

pre 11 godina

Koliko znamo, Vučić je odlučio da se izbori sa svakim oblikom kriminala, bez obzira ko su učesnici. Prema tome, ne vidim razlog za bilo čije nezadovoljstvo, a još manje za pretnje. Kriminal je kriminal, bez obzira ko ga čini. Ohrabruje činjenica da je zaista započeta najavljena oštra borba protiv kriminala. Krajnje je vreme da se svi koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane za ogromne svote novca privedu pravdi.

Miki

pre 11 godina

Laki ( Miško)je bio malo nervozan kada su ga hapsili,zato je izgovorio jake reči. Izvesni Rodoljub iz policije je presretao Vučićeve telefonske razgovore. Taj slučaj još nije dobio epilog.

badtaste

pre 11 godina

Od silnih copy-paste komentara "Podrska Drugu Aci da ne odstupi od puta...bla bla bla"(ne po stilu, ali po duhu sigurno) umirem od smeha... poziv moderatorima da ubuduce ostavljaju i deo i.p. broja svih kojih komentarisu, cisto da vidimo iz koje centrale se javljaju.
Usput, da li ste danas ocistili sneg ispred kuce i ledenice sa prozora?

Munja

pre 11 godina

Glasala sam za SNS ovaj put - i više nikad. Malo mi je 1500 karaktera da navedem mnogobrojne razloge nakupljene u ovih par meseci. Počev od njihove nesposobne kamarile u Zrenjaninu gde živim pa sve do ove bedne lagarije oko Miškovićeve navodne pretnje.U ovu pretnju ne verujem. On ipak nije taj nivo na kojem je Veljović.

Tiemie

pre 11 godina

Sigurno će biti sve većih napada i pretnji svih onih kojima ne odgovaraju ove istrage. Međutim, Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

jasmina60

pre 11 godina

Veoma je ozbiljna stvar pretnja izrecena Aleksandru Vucicu i za zvaku osudu.Covek koji je uz nas i gleda interese svih nas je direktno ugrozen zbog toga sto se odupreo Miskovicu i smeran je u nameri da suzbije kriminal. Strasno koliko je sve to uzelo maha!

skipper

pre 11 godina

Доказ да је то рекао су сведоци, а у овом случају где ћете бољег сведока од самих полицајаца. Необориво на суду!

suplajz

pre 11 godina

milane i ostali euforicni sns navijaci, nije sporan lik i delo gosn miska,ili bilo koga drugog ko zasluzuje da ide u zatvor, ali ne znam sta su navijacke himne, histerija, onanisanje, ljubljenje slike jednog coveka, tacnije vaseg ace nesa, ako ne bolesna politicka ostrascenost i time bi odgovor na tvoje pitanje bio DA, TVOJA STRANKA JE VAZNIJA OD SRBIJE, PO SVEMU SUDECI!ne zaboravite samo da je i milosevic bio tako bahat i ubedjen da ima podrsku cele srbije posle bombardovanja, raspisao izbore, pa se malko iznenadio!
rece jednom jedan mudar cika konfucije otprilike>
Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je
- izbegavajte ga!
Ko ne zna, a zna da ne zna - dete je
- naučite ga!
Ko zna, a ne zna da zna - spava
- probudite ga!
Ko zna i zna da zna - mudar je
- sledite ga!
dakle, smatrajte se IZBEGNUTIM!

Pametnjaković

pre 11 godina

Da li je ovde neko svestan da je Mišković napravljen zahvaljujući političkoj eliti Srbiji? On je njihov čovek, oni su njemu obezbedili pare, oni su njega napravili bogatašem, da bi mogao da bude konkurentan na svetskom tržištu. Ovo je farsa. Oni će njega da žrtvuju, jer se naradju da će kada uđu u EU da dobiju pare iz fondova, da deo tih para operu i naprave gomilu Miškovića. U Srbiji se sve radi preko veze i niko ne može da dostigne nivo koji je Mišković dostigao, ako nema zaleđinu u političkoj eliti Srbije. Politička elita Srbije operiše kao mafija.

jelena

pre 11 godina

Pretnja samo dokazuje na sta je sve spreman taj covek,nimalo nije naivno boriti se protiv njega i pohvale Vucicu za pokretanje bilo kakvog postupka protiv njega,direktnog obracanja i iznosenja cinjenica koje su navele na sve ovo,istrajnosti da stane na put njemu i slicnima!!!

pohlepa

pre 11 godina

Cisto sumnjam da pretnja postoji. Pre ce biti da je vucic ljubomoran i hoce na sve nacine da smakne Miskovica jer ovaj nije davao pare njemu vec DS-u...

Zoran

pre 11 godina

Verujem da nije bilo pretnji, Miskovic tolika budala nije, kao i 99.99% sadasnjih bogatasa u Srbiji. A ovo je verovatno pakovanje, posto su odlucili da ga skartiraju sa srpske scene.

Džo, Džek, Džim Dalton.

pre 11 godina

Ako je tačno ono što su objavili mediji za otvorenu pretnju koju je Mišković uputio Vučiću, a znajući našu bližu i dalju prošlost, pod hitno treba uraditi sledeće stvari:

1. Miškoviću dodeliti "Averelov nožni orden".
2. Podići nivo obezbeđenja Vučića na najviši nivo.
3. Javni tužilac da od danas počne da primenjuje zakon po ovom pitanju.

Ako se na ovo zatvore oči, čemu mi obični smrtnici da se nadamo?

qqlele

pre 11 godina

Ovako, kao prvo da naglasim podržavam hapšenje Miškovića i preispitivanje svih, a naročito njegovih privatizacija. Ali, ljudi, ko je Vučić da hapsi, preti, oslobađa, organizuje krizne štabove po Srbiji? On je koliko se sećam ministar vojni i podpredsednik Vlade. Ova zemlja kakva god da je, ipak bi trebala da ima neki pravosudni sistem, ali avaj.... Takođe, nije mi jasno, kako borba protivu korupcije funkcioniše. Sa jedne strane imamo hapšenje (i treba da ih bude), a sa druge strane, oslobađajuće presude i prepuštanje najpopularnijeg SD u ruke čoveku koji bi takođe trebao da bude predmet istrage/a. Da se ne lažemo i diploma predsednika države je stečena na krajnje sumnjiv način, zašto se to ne ispita. Kofer i sve izrečeno na račun Dinkića i to će biti zaboravljeno. Što se tiče pretnji, za njih bi posebno teretio Miškovića, ali setimo se kako su se isti ovi sprdali sa pretnjama koje je svojvremeno dobijao Zoran Đinđić. U svakom slučaju, ovaj da je trebao da bude uhapšen, trebao je. Ali, ako hapsite, hapsite sve koji su to zaslužili, nemojte ih nagrađivati predsedničkim mestima u nekom od FK ili članstvom u radnim grupama, i takođe ako se borite protiv korupcije, neka se bori država Srbija, a ne Vučić

Goran

pre 11 godina

SNS trazi da se obezbedi... A od koga da traze porodice vojnika koji su ubijeni u Topcideru? A, od koga da trazi Jovo Curuvija? A od koga da trazim ja da mi se objasni po kom osnovu i kako su Nikolic i Vucic dobili stanove od Mirka Marjanovica i zasto bilo koji gradjanin Srbije ne moze tako da dobije stan? A od koga da trazim odgovor da li je Miskovic finansirao SRS? A od koga... Mogao bih do sutra da redjam. Stid me je u kakvoj zemlji nepravde zivim. Svi su uzimali lovu od Miskovica, a sada ga cerece. Najblaze receno, gade mi se i Miskovic i ovi sto ga hapse.

sinisa

pre 11 godina

kada mali princ pohapsi kriminalce,uzme njihovu imovinu i podeli narodu, svima ce biti lepse i narod ce biti zadovoljan.samo mi se tu ne uklapa cipelica nigde. E MOJA SRBADIJO .

nenead

pre 11 godina

dali ste culi dali su uhapsili i jednog finansijkog policajca, one sto jure za fiskalni racun, koji nisu videli dvadeset godina deltu, i svasta jos. kad jednog od njih uhapse onda ima nade. do tada samo zabava.

bugi

pre 11 godina

tako je bilo i sa pokojnim Djindjicem ,sva ta prica dize sebi reiting i tako to a tada se spremao zakon o organizovanom kriminalu,korupciji ,trebale su se menjati stvari,niko te pretnje nije shvatao ozbiljno ni tada ni sada

nenead

pre 11 godina

dali ste culi dali su uhapsili i jednog finiskog policajca, one sto jure za fiskalni racun, koji nisu videli dvadeset godina deltu, i svasta jos. kad jednog od njih uhapse onda ima nade. do tada samo zabava.

Alexmark

pre 11 godina

99 odsto gradjana podrzava napore Vucica da iskoreni kriminal i korupciju! Drzava mora da da sve od sebe da ga zastiti od ovakvih pretnji!

igorpl

pre 11 godina

Ima u celoj toj pompznoj priči jedna bitna STVAR a to je da je on samo možda vlasnik DELTA SVEGA u ovoj zemlji ali ne i odgovorno lice!!!!
Uglavnom poslovanje je vodio preko direktora koji su bili jako dobro plaćeni i koji us bili svesni svoje odgvornosti na čelnim pozicijama.
Tako da verovatno iza svih tih prljavih poslova stoji on i njegov sin ali ne kao ODGOVORNI!!!!!! Utulite to u glavu pre nego što počnete da senzacionalno uzvikujete kojekakve gluposti. Videćete kako će se sve završiti! Delta će platiti neku kaznu, mišković i sin na slobodi a narod se dobro zabavio!!!!!!!!
I opet će po starom da rade!

Milan

pre 11 godina

Neverovatno je koliko ljudi je spremno da podrzi jednog Miskovica, samo zbog toga sto ne voli Vucica!
Kakva bolesna politicka ostrascenost. Zar je bitnija "moja stranka" od Srbije?!

Verica

pre 11 godina

Bas sam se nasmejala. Prvo se Kosovom godinama odvlaci paznja od pljacke i kriminalizacije drzave, a sad se borbom protiv korupcije odvlaci paznja sa Kosova. O kojem, kakve li slucajnosti, treba odlucivati ovih dana. Naprednjacima, kao i njihovim rodjacima radikalima, do skora su bila puna usta Kosova, a sad su taj vruc krompir spustili drugima u ruke i krenuli da osiguraju jos po koji mandat.
Nemam ja nista protiv borbe protiv korupcije, ali cu cekati njen kraj da donesem konacni sud. Javlja mi se da ce do tada Aleksandar Vucic biti najmocniji politicar u Srbiji.

degi

pre 11 godina

Da li smo mi građani trebali da pretimo svima koji su nam uništili državu i naše živote,ne mi smo upravo zato i smenuli predhodne jer mi nismo divljaci a očigledno je da su nas ovi mnogo unakazili.

Nismo zaboravili devedesete!

pre 11 godina

Не бих улазио у то шта је Мишковић рекао... Али ако је то изјавио, а оперативци кажу да је било нешто у том контексту, то је практично потврда неких сазнања криминалистичке полиције да заиста јесте ухгрожена безбедност потпредседника Владе Александра Вучића, рекао је шеф Управе криминалистиче полиције Родољуб Миловић.
...
Nešto u tom kontekstu...ako...možda...potvrda "nekih" saznanja... Da smo u Nemačkoj rekao bih "Srećna nam Nova 1933." Vidim da SNS pomno izučava dela Gebelsa i da se uče na njegovom primeru.
Do novog 5 oktobra!

Seele

pre 11 godina

Strašno dokle bahatost na koju su navikli pojedini tajkuni može da ide! Zar Mišković smatra da je iznad zakona? Pretnje ovakve vrste treba da budu oštro sankcionisane.

crni domino

pre 11 godina

Konacno je diktatura usla na velika vrata. Lep povod je iskoriscen.
Zuta stampa napise novinarsku patku a buduci diktator korak blizi diktatorskom tronu.
Ovaj scenario napisao je jedan Ceh tridesetih godina proslog veka i pojasnio kako se postepeno u drzavi uvodi diktatura vlasti.
Verovatno ce biti kasno kada se Srbija probudi!

Joksimidis

pre 11 godina

Naravno da treba shvatiti ozbiljno ove pretnje! Ali ima jedna sustinska razlika...Miskovic vise ne uziva podrsku Vlasti, kao ranijih godina... Svaka cast Vucicu!!

Kataklinder

pre 11 godina

Ovo je najvece dostignuce ove Vlade do sada... Zeleo bih da istaknem da je svakako najzasluzniji pojedinac Aleksandar Vucic i potrebna mu je maksimalna podrska!

Che

pre 11 godina

Konacno je diktatura usla na velika vrata. Lep povod je iskoriscen.
Zuta stampa napise novinarsku patku a buduci diktator korak blizi diktatorskom tronu.
Ovaj scenario napisao je jedan Ceh tridesetih godina proslog veka i pojasnio kako se postepeno u drzavi uvodi diktatura vlasti.
Verovatno ce biti kasno kada se Srbija probudi!
(crni domino, 12. decembar 2012 14:16)

ma da..ni slucajno ne hapsite tajkune i kriminalce,to je diktatura...

da da

pre 11 godina

Baš bi čovjek prijetio političaru i to dok ga MUP privodi. Ajde da je neki glupan u pitanju, ali ovaj sigurno nije glup ako je ovakvo carstvo stvorio.

Meni ovo više smrdi na spin...

Na kraju, ako netko želi "zveknuti" tog političara sada mu je prilika, mediji su već našli krivca...

Che

pre 11 godina

"Istina je da je Miroslav rekao da 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'", naveo je advokat Delte.

na kraju ce ispasti da je rekao 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, jer je jako hladno,pada sneg i putevi do RTS-a su tesko progodni."

martaleon

pre 11 godina

kakva vajda ljudi od Miškovića u zatvoru?..Pa valjda bi toliko mozga trebalo da imamo , pa da sve one poput Miškovićaa , valjanim zakonima i sprovođenjem istih, nateramo da dobar deo svog kapitala ulože u svoju zemlju, da doniraju neku zdravstvenu ustanovu, neko sirotište, neki dom za stara i beskućna lica, neku visokoškolsku ustanovu, pa valjda taj pokradeni novac treba usmeriti ka katarzi ovog posrnulog društva. Hapšenje je odocnelo, trebalo ga je sprovesti u onom ranijem Vučićevom mandatu , "90-ih, sada je to samo velika antireklama za sve potencijalne strane investitore.Uz patriotski gest predsednikovice i g.predsednika da spavaju isključivo na SIMPO ležaju, slabo će koji strani investitor uložiti svoj kapital u ovu ludaju, a onda neka smo prokleti za navek, nema nam spasa sve dok se ne uzmemo u pamet. A ovo što je na sceni mnogo je daleko od pameti...

iznenadjen

pre 11 godina

Iznenadjen sam malicioznim komentarima,srećom još uvek manjeg broja ljudi.Pa šta A.V. treba da uradi da vas uveri? Prvo ste govorili da su na meti demokrate,pa onda da su sitne ribe,a sad izmisljate toplu vodu i nalazite mane najhrabrijem srpskom političaru.
Brine me što su Srbi i dalje čudan narod i ne umeju da prepoznaju prave vrednosti i poteze,a istorija nas uči da su uvek prekasno shvatali stvari.
Podrška Nepotkupljivom!

stražar

pre 11 godina

Pošto naša visprena policija od ihaha...snima svako privodjenje (od sitnih dilera do Cece i Džaje) lasno bi bilo da vidimo I ČUJEMO snimak privodjenja Miška&sina&bratije, pa ako je stvarno to rekao...postupi po zakonu. A fore tipa "neimenovani izvori iz policije", "blizak saradnik" i "iz vrha srpske policije" su šatro potvrdile tu pretnju, baš kao i one advokatske tipa "istrgnuto iz konteksta", "pogrešno preneli mediji"....nemojte molim vas.

tabasco pete

pre 11 godina

Dakel nije bilo pretnje...
ako je ovo tacno onda covek u izjavi nista nije pogresio... ovo jeste licna promocija Vucica i ovo je danas uradjeno da bi nam Vucic izasao kao pobednik na TV i objasnio kako je on veliki borac za pravdu...

a to sto je obecao Kosovo amerima, to sad nije vazno...

ocekujem izbore u martu...mozda i to Aca veceras objavi...

milan

pre 11 godina

Malo je naivno Miskovicu takve reci utrpati u usta i zato sumnjam da se direktor policije i neki grabe za dobrovolju Vucica da je Miskovic sigurno hladniji od njih pa su na brzaka znacenje reci pretumbali. Stoji i da je Miskovic, ako je pravio bilo kakve malverzacije nije cist u glavi ako dovodi citavu imperiju zbog tih par miliona evra, sa njegove tacke posmatranja, u opsanost da zavrsi kao Hodorkovski u Rusiji.

Marko

pre 11 godina

Ova pretnja Miskovica je potez ocajnika. Iskreno, mozete reci da sam skeptican, da mnogo trazim ali sam naucio da u ovoj zemlji nikome ne verujem, posebno ne politicarima. Tako da sto se tice hapsenja, bicu zadovoljan tek kad cujem pravosnaznu presudu. ALi sto se tice Miskoviceve pretnje, kao sto rekoh ovo je potez ocajnika, jer je on do sada bio nedodirljiv i bilo mu je nezamislivo da se neko usudi da ga privede. Sada kad se to desilo, covek je izgubljen totalno. Ipak, sacekajmo pravosnaznu presudu pa onda hvalimo Vucica.

Johny-Bg

pre 11 godina

Kada pocinje zvanicni lov drzave Srbije na Udbasku smradove po Srbiji, da im vise nikada ne padne na pamet da prete, likvidiraju po Srbiji, i otimaju po Srbiji?
67 godina Udbaski smradovi i saradnici prete , likvidiraju i otimaju po Srbiji.
Uskoro im dolazi sudnji dan, jer se svi jako dobro znaju .
Bravo za drzavu Srbiju , ovo je samo pocetak igranke , igranke u kojoj ce svaki Udbaski smrad i saradnik doci mecki na rupu.

Darko

pre 11 godina

Ajde ne lažite više! Pa zar Vučić misli da smo mi svi debili pa da poverujemo u ovakve gluposti!!! Ovo vređa ljudsku inteligenciju!!! Bilo bi mi drago da se neko čudo desi pa da odgovaraju svi za lopovluk u ovoj državi ali od toga ništa neće biti. Vučić bi trebao da pohapsi pola svoje vlade da bi se nešto desilo na polju korupcije i lopovluka.Sada se vidi ko je koga finansirao.Mišković DS a Vuk Hamović,Lazarević,Beko i ostali koji se ne spominju,SNS. Ovo je samo politički obračun i kako se kaže hleba i igara,samo što kod nas hleba nema a igara koliko hočeš.Sprdačina smo postali od države i još samo fali jedan novi goli otok za neistomišljenike.

Siniša

pre 11 godina

Razumem Veljovića, on je kandidat za direktora Policije, mora da se šlihta Vučiću, ali treba reći sitinu. A istina je da je Mišković rekao: Vučić mora da me uhapsi, jer ne bi imao sa čime da izađe večeras pred građane, na RTS, jer su rezultati rada ovog režima katastrofalni''. Pa stvarno, o čemu bi pričao - kako se sastajao sa amerikancima, kako datum nismo dobili, kako prelaz prema KiM nije granica, kako dolazak kosovskog diplomate u Beograd je, ustvari, oficir u Beogradu, kako je sve poskupelo, privreda u kolapsu, inflacija je veća od 12%, kako stranih investicija nema, a obećavali su 100 milijardi investicija samo ako oni dođu na vlast...

CezarMilan

pre 11 godina

Optužen si za prevaru države i tolikog naroda, oštetio državu za toliki novac i lično se bogatio na račun građana, držao monopol cele privrede i doveo Srbiju do prosjačkog štapa. I sada pretiš čoveku koji pokušava da vrati dostojanstvo svom narodu. Ako si takav čovek zaslužio si doživotnu, jer za takve, alave i bahate bogataše, nema mesta u civilizovanom društvu

Ccc

pre 11 godina

Miškoviću sad ostaje samo da preti, verovatno nije ni sanjao da će se vlast promeniti i da će se naći neko ko će mu stati na put. Podrška Vučiću!

Mač sa dve oštrice...

pre 11 godina

Joooj plašim se da ovo napišem, a možda nećete ni objaviti.
Onaj ko pravi razliku između pristalica umerenih i ušuškanih demokrata i doslednih radikalnih naprednjaka dovoljno je svestan kakva bi reakcija bila da se ne daj bože realizuju nečije pretnje. Kome je u interesu da Srbija gori...? PAMET U GLAVU LJUDI!!!

Ljubisa livac

pre 11 godina

Kakve su ovo manipulacije, Boze... Manipulisu ovaj jadan, napaceni narod, zarad politickih poena. Sad ce Vucko da ispadne opstenarodni heroj koji se bori protiv nepravde pod svim silama pretnji i pritisaka... ALI on je istrajan, ni cikica Misko mu nista ne moze! Strasno...

motka

pre 11 godina

Vidim neki ovde pisu da je narod glasao za Vucica.
Prvo nije narod glasao nego su gradjani glasali.
Drugo, Nisu glasali za Vucica ali ni za sns, jer od ukupnog broja glasaca sns nije dobio ni 20%, mozda su dosli i do tih 20%. Tako da sns, a i Vucic nemaju legitimitet da vrse vlast u ovoj zemlji.

E, kada to shvatite mozda nekad i budemo bolja drzava. To za pocetak.

Sledecu stvar koju zelim da napomenem je ta da je jedino pitanje ovde ko ce Miskovica zameniti. Peconi i kostunicina ekipa je i dalje aktuelna u kradji, njih Vule ne pipa.

Petar Filipovic

pre 11 godina

Veljovic nam dodje kao i Cvetkovic,ljudi su na svojim poslovnim funkcijama uredno primali plate.Koliko su strucni,odgovorni i pragmaticni
najbolje govori to sto su omogucili velike zloupotrebe a da to nisu ni primetili.Sada moze i Veljovic da napise knjigu.Naka pozuri jer Alcajhamer brzo napreduje.

dobri

pre 11 godina

Ove pretnje su klasično krivično delo i za to bih ga osudio na 20 godina robije. Pretiti potpredsedniku Vlade jedne države, samo zato što misliš da si Bogom dan jer si pun para, to je bahato i vređa građane Srbije.

Milence

pre 11 godina

A Veljović se brže bolje istrčao - "jeste rekao je" :) valja još jedan mandat biti direktor a i približiti se naprednjacima...idu izbori - ko bliže vatri ogreje se! Tako je i gdin Lukić požurio sa vernošću i završio u Hagu.
Kako god - mi smo i dalje zavejani, salama je sve skuplja, kosovo je rak srbije, Mlađa prodaje papire od vrednosti budućnosti naših pokoljenja...

zkns

pre 11 godina

Opsta ekonomska propast Srbije, Kosovo....i ostale teme su u drugom planu. Tacno tako. A da li se ti pametnjakovici, koji u svemu do sada ucinjenom po pitanju borbe protiv korupcije vide samo politicke poene za Vucica,zapitaju ko je doveo tu Srbiju do provalije....Pa ovi su tek nekoliko meseci na vlasti, a vec im sada zameraju zaduzivanje, slabljenje dinara, siromastvo...Aha,bas zanimljivo za slusati;a odakle sve to,kao odjednom? Sto niste bili tako pametni i kriticni prema prethodnoj vlasti koja je za sve drugo i druge radila osim za bolji zivot njenih gradjana.Samo bez te price o putu u EU...znaci, i ovce bi shvatile do sada. Pustimo ove sada neka pokazu sta znaju, ali ne treba cekati osam godina propadanja pa onda kao sve znati bolje....Manje zlobe i zavisti i vise sloge i solidarnosti,pa da i ocekujemo neki pomak na bolje.
(marta, 12. decembar 2012 11:57)

A ti zaboravio devedesete?? To su samo "ovce" zaboravile.....

Sloboda(n) Govora

pre 11 godina

SRAMOTA!!!Ovoliko negativnih,osudjujucih i komentara za lincovanje na racun ljudi koji su optuzeni,ali treba to i dokazati,ili je u pitanju ljubomora,klasicna "Srpska",hajka protiv svega i svakoga ko nije "nazadnjak"?Pogledaj "malo" clanove svog "cetnicko-radikalnog-NE-Evropskog,pa "naprednog"-Pro-Evropskog pokreta(sta god da ste vec),pa i tu posalji osoblje Uprave za borbu protiv kriminala,da i tamo "malo" "procesljaju" poslovanje vasih"donatora"!Ako treba da bude pravda,neka bude za sve!!!Neka se i kod takvih otvore istrazni postupci,neka ih malo pritvore ,cega da se svi boje,jer,ne zaboravite:NIKO NIJE KRIV DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO!!!

Santino

pre 11 godina

Vucica podrzava u ovom trenutku svaki gradjanin koji misli dobro Srbiji! To je i normalno jer je upravo on najzasluzniji za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

DraganaGaga

pre 11 godina

Jedino što mu je preostalo to je da preti. Sada će se sve razotkriti i čitavo Miškovićevo carstvo pašće kao kula od karata.

zoks

pre 11 godina

A sta je sa Dinkicem? Vucic je za njega jos odavno spremio prugasto odelo, i pokazao ga za skupstinskom govornicom. A sad zajedno hapse po Srbiji.

dalia

pre 11 godina

Miroslav Mišković je navikao da udara šamare bivšem režimu, pa se sad čini neverovatno da neko sme da ga optuži za privredni kriminal. Ipak, jedan se čovek drznuo, a Mišković konačno pokazao svoje pravo lice. Ni sve pare sveta neće mu pomoći da ispravi grešku i obriše izrečene pretnje. Po meni, taj čovek više nikada ne bi slobodno šetao ulicom.

mali mikica

pre 11 godina

ako je tako ČIJA JE PRĆIJA RTS ?????
"Istina je da je Miroslav rekao da 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'", naveo je advokat Delte.

Delta država

Podrska ali...

pre 11 godina

Potpuno podrzavam hapsenje Miskovica i ako su krivi treba da zavrse iza brave. Samo ne vidim ovo velicanje Vucica, on je vec uspeo da smisli kako mu je covek pretio i da digne svoje obezbedjenje, covek stalno izmislja i pravi sapunicu od svega da skrene paznju naroda sa gladi i nemastine. Ja bih samo da pitam Vucica, ok uhapsio si Miskovica i sta sad? Da necemo mozda da imamo vecu platu i bolje uslove zivota??? Necemo!!! Nego samo pordaje maglu ovom narodu.

ljuba

pre 11 godina

Previse je danas ljudi kao Miroslav Miskovic u srbiji koji se ponasaju kako hoce rade sta hoce i pljackaju nasu zemlju na legalan ili nelegalan nacin.Svaka cast Vucicu na aktivnostima i borbi,ali mi se cini da u ovoj vladi nema dovoljno njih koji zaista imaju zelju volju i viziju da nesto urade.Ovo se vidi po stanju u drzavnim preduzecima gde se stvari menjaju od istog ka gorem.Nesvidja mi se sto je kod nas politika sad jos i vise nego pre zastupljena u vestima svako vece neke specijalne emisije najavljivanja nekih grandioznih dogadjaja ,a nista se veliko ne menja samo se siri nezadovoljstvo medju ljudima kada svaki dan saznajemo ko nas je i kako opljackao.Dajte ljudi osudite nekog pa onda napravite dokumentarac o miskovicu ili bilo kome drugom ako hocete.

kamerman

pre 11 godina

Ovo je stvarno neverovatno,da ljudi veruju kako je Miskovic,SAZNAVSI DA CE VUCIC GOSTOVATI NA RTS-U,pretio istom!!
A,u stvari,radi se o tome da niko nije ni pretio Vucicu,nego je iz razloga POVECANE GLEDANOSTI VUCICEVOG GOSTOVANJA NA RTS-U,ta informacija dodata od strane BIA-e.Pa,ko bi normqlan ponovo gledao i slusao Vucica na TV-u ???
A,Veljovic ce,zarad ostanka na mestu direktora policije,da kaze sta god treba.
I,ko je uostalom cuo te pretnje,jel to bilo u nekom hodniku,ili u policijskom autu?
Stvarno smo tupav narod.
Sad se vidi kako ce proci svi koji nece da plate reket Vucicu.Plus,debakl politike Vlade po pitanju Kosova,a i jucerasnji poraz u Briselu.Jel vam sad hjasno sto je uhapsen Miskovic?
Pa ko normalan hapsi takve ljude DAN NAKON INFORMATIVNOG RAZGOVORA??
Da juce nije dozivljen poraz u Briselu,ne bi bilo hqpsenja,sigurno...
Ostavka Vucica,odmah !!

visnja

pre 11 godina

Vucic ima podrsku naroda...na obracun sa ljudima poput Miskovica se odavno ceka...takvima treba stati na put,dosta je bilo pljackanja naroda!!!

Petar Filipovic

pre 11 godina

Svi oni koji su korumpirani tek ce u periodu ispred nas saznati koliko su svojim cinjenjem doprinelu rastu ogromnih imperija dvadeset najbogatijih vlasnika krupnog kapitala u Srbiji. Na njihovo mesto je mogao biti bilo ko.
Samo je bilo pitanje mentalnog sklopa tih ljudi.Znaci svo bogatstvo steceno na netransparentan nacin na nefer trzistu finansirano u kesu donirano od "dobrih momaka"- koji su prevareni-je bio matrica delovanja
najbogatijih.Korumpirani ljudi u ovim trenucima treba da se izmaknu, da
iskljuce telefone za one koje su napravili tajkunima - jer su zloupotrebljeni i omalovazeni.Koliko god da su dobili korupcijom to je
premala cena za moc koju su tajkunima omogucili.Zbog sebe, svoje dece, gradjana i drzave Srbije neka se sete izreke:"U nekim vremenima DOBRI LJUDI ne traba da ucine nista."

Crni soko

pre 11 godina

Eno na partijskom glasilu SNS-a i BIA Kuriru svi se raduju Partijska vojska SNS-a ushicena. Hvalospevi Vucicu.U stiiu Narod je uz tebe nista ne moze da ti fali.Ne objavljuju ni jedan komentar koji je u suprotnosti sa partijskom uredjivackom politilkom?

Napet

pre 11 godina

Ma..od te pretnje nema ništa! Ako je već imao ozbiljnu nameru da ga smakne trebao je da ćuti i to uradi, ovako javne pretnje deluju smešno jer se zna da će se Vučićeva bezbednost podići. On je to više rekao u besu i afektu prilikom hapšenja!

elektricni

pre 11 godina

Vrlo moguce da je pretio. Do juce je bio apsolutni gospodar Srbije, najmocniji covek u drzavi, kome su politicari ljubili cizme i karakter. Izmaklo mu se tlo pod nogama, verovatno su ga mnogi dojucerasnji ortaci u “poslu“ otpevali, sin nije uspeo da pobegne, vec je optuzen za saucesnistvo, i dosao je djavo po svoje. Normalno da je izgubio zivce.

niko

pre 11 godina

jel neko stvarno veruje u sve ove price.
ja ne kazem da on nije muvao ali prica da je on neki mafijas nesto ne ide.
pa njega su drzali u sahti i trazili otkup pre 15ak godina crvene beretke.
mislim da se vucic zaigrao, kao onda kad je kao ministar informisanja 1999te rekao da smo dobili rat, a ovce praznog stomaka opet veruju.

samo redom

pre 11 godina

Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara nije bitno ime, prezime, i funkcija te osobe, samo tako moze da se zavrsi borba protiv korupcije.

Novosadjanka

pre 11 godina

Hmmm, pokusavam da objasnim sebi sta se to desava??!! Mozda se stvarno propali tajkun pusta niz vodu = sjajni politicki poeni... I nova vlast zivi u nadi da ce to nadomestiti negativne poene zbog vrlo skorog i neumitnog pustanja Kosova niz vodu...

Bojan

pre 11 godina

Pa ja ne mogu da verujem da ni oko ovoga ne mozemo biti jedinstveni..prvi nikada nisam podrzavao SRS, Tomu, Vucica..
Posle ovoga, covek ima moj blanko glas, jer 'Miskovici' su najveci kancer naseg drustva!

Pa treba li Vucic da strada, pa da dobije podrsku?

-a da, kod nas je to slucaj..svi te pljuju, a kada te vise ne bude, onda te proglase za sveca! - izem ti podrsku i naknadnu pamet!

x

pre 11 godina

Potvrđeno iz MUP da je Mišković pretio, za vas cinične komentatore!
(Dexter, 12. decembar 2012 11:59)

Pa dakle nemam reči! :))) Ali MOZAK uključiteeeeeeeeeeee! :D *BT!

Puki 1892

pre 11 godina

ja sam sokiran nekim komentarima..pogotovo onima koji govore da je ovo marketinska kampanja vucica.pa ljudi on se usudio da uradi ono sto niko do sad nije smeo,a sada je na tuzilastvu i sudu da vode proces.sama cinjenica govori o izlivu besa miskovica da vucic nece docekati vece..alooo..zar se vracaju 90-te............ (ivica, 12. decembar 2012 11:06) Ja sam sokiran koliko veverica trci po ovom snegu u Srbiji. 90-e su se vec vratile sa ovom Vladom: Toma, Vucic, Vulin, Dacic, Mrkonjic...

ljilja 57

pre 11 godina

Zivimo u drzavi u kojoj DIREKTOR POLICIJE potvrdjuje da jedan mocan covek preti potpredsedniku vlade smrcu. Kako direktor policije SME to da radi? Informaciju su preneli svi mediji.
Za to vreme skupstina, mrtva hladna, zajedno sa nekim ministrima iz te iste vlade raspravlja o nekakvim amandmanima na nekakav zakon.
I ako je bilo pretnje i ako nije, meni taj cirkus od drzave vise nije smesan. Apsurdnost svega me plasi.

pablito

pre 11 godina

Molim dežurne SNS-ovce da ne uzimaju u usta pokojnog premijera Đinđića u cilju vršenja promocije svog predsednika. Krajnje je degutantno i cinično.
Inače, zaista bih i voleo da se Miškoviću i drugim usrećiteljima Srbije stane na put, no se bojim da je to priča za političku upotrebu, kao i uvek. Videćemo. Narod je očigledno gladan pravde, ali mu po običaju uvale samo kosku da glaba.

Posmatrač

pre 11 godina

Kakva je ovo istorijska bruka. Umiveni radikali uz pomoć neumivenih Kurira i Informera, hapse i presudjuju. Dok su demokrate u mišjoj rupi (o Čedi ne bih ni govorio). Je li moguće da niko ne razume da ovde nije kraj, već tek početak? Kad padne Mišković, ko je sledeći? Mislite o tome...

seka

pre 11 godina

JADNO, Grand show na politicki nacin! Sto bi rekao Sasa Popovic- Daljeeeeeeeee ideeeeeeee, daljeee ideeee......
Dok se dize frka oko Miska- ode Kosovo,ode onaj nesrecni datum za pocetak pregovora na juli 2146.god., ode cena struje i ko zna sta jos ...

i posle tuge tuga

pre 11 godina

sta je? nije uspeo crtani film sa "presecanjem kolone" naseg nam preCednika, pa je sad ugrozen njegov mu dopreCednik Nes? predlazem svim njihovim vernim navijacima, da se kolektivno bace svojim telima na njih dvojicu, kao reks na titu, ne bi li ih zastitili od svakojakih pretecih pojava.

miki skepticni

pre 11 godina

Otvorena pretnja visokom drzavnom funkcioneru je krivicno delo. Tako da ako se i ne spakuje nesto od privrednog kriminala, o pretnjama atentatom sigurno hoce...

Mitke

pre 11 godina

Ovom cirkusu nema kraja. Tomu presreli dva puta, Vučiću zapretili, a već su hteli da ga sruše.... Nemojte ljudi, ko boga vas molim!

PRETPOSTAVKA NEVINOSTI

pre 11 godina

Пуна подршка Влади у борби против: ратних профитера, нарко дилера и корумпираних политичара !!
Сви морамо имати у виду ДВА ПРАВИЛА правде и правичности:
1). Нико није изнад ДРЖАВЕ Србије и
2). Нико није крив, док се то не ДОКАЖЕ.

Milan

pre 11 godina

Narod se ne pali na ove fore,niko nije bash toliko glup.Josh jedna medijska blamaza a ovi SNS omladinci iz centra za sajber propagandu sta ce? moraju da odrade svoj posao:))

britka

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto Mišković preti Vučiću. Pa nije ga Vučić tu doveo. Mišković se sam, svojim dugogodišnjim delovanjem izborio da zasluženo bude procesuiran.

Mile

pre 11 godina

Glupi narod se pali na ovakve stvari? Ali, kao, sto vidite gospodin je, ipak, rekao nesto na temu sta Vucic moze ili ne moze? Ne moze na RTS ako ga prethodno ne uhapsi? To kao nije pretnja? Pametni moji skeptici, genijalni Miskovic, ipak, nije toliko genijalan da bas uvek zna kad treba da cuti. A reklo bi se da nije ni operisan od sujete.

Miško

pre 11 godina

Eh, kad' bih mogao da odnesem sve te moje milijarde na onaj svet, gde bi mi bio kraj? Ali avaj, otići ću sa ovog sveta k'o i onaj najsiromašniji...

rs

pre 11 godina

ovo je samo u demokratiji moguce da jedan covek ili organizacija kradu i prete drzavi i drzavnim predstavnicima. u nekim zapadnim demokratijama takve ljude pod cudnim okolnostima uklone a kod nas 48 sati u zatvor i onda opet rade po starom

Skupstina

pre 11 godina

Nadam se da ga cuvaju dobro, jer je to stvarno potrebno. On rizikuje svoj zivot zarad dobra naseg naroda, i ove zemlje, u kojoj ima previse kriminala i korupcije.

Beli

pre 11 godina

U ovoj zemlji korupcija je uzela maha u apsolutno svim segmentima društva počevši od momenta rođenja pojedinca i odgovarajućih ustanova , tokom života i rada pa sve do gerontološkg centra i grobnog mesta !! Da li može neko da kaže da to nije tako i neka mi navede bar jedan /1/ primer .

Ex DS

pre 11 godina

Ne mogu da verujem, još ću početi da gotivim Vučića. Naravno ako ovo sve nije namešteno, a iskreno se nadam da nije i da će čika Miške dugo da pazi da mu ne ispadne sapun dokse tušira u Zabeli.

dusan

pre 11 godina

Niko nema prava nikome da preti,pa ni taj Miskovic Vucicu.Idemo Vucicu do kraja,imas podrsku naroda uvek.Sve na dugu robiju i oduzmi celokupnu imovinu,ali sve.

REVANS

pre 11 godina

Ocekujem temeljne dokaze i brz postupak kao i pravosnazno resenje.Moramo stati na rep svim tim "biznismenuma"koji su se olebili preko noci.Podrska svim drzavnim organima a posebno Vucicu s molbom da se dobro pazi !!!

panzer general

pre 11 godina

Riba smrdi od glave, pa tako i treba rješavati tu stvar. Ovo je na neki način vaš Sanader i ako se odradi sve kako treba urušit će se cijela piramida ispod njega. Iskreno, iznenađen sam ovim vašim Vučićem, u svakom slučaju on pokazuje da se čovjek može promijeniti na bolje. Fascinantno je kako sad tajkun prijeti jer mu se urušava tlo pod nogama, a bio je miran pod tadićevim režimom koji je tvrdio da "nema korupcije na visokom nivou". Moš mislit nema, znači kad neko ukrade u dućanu jer je gladan njega ćemo objesit, a krupne zvjerke ostavit na miru. Ispostavilo se da je dobro što je Tadić pao, ugodna vanjština, blaga retorika, europejsko držanje su bili samo ugodna forma bez stvarnog sadržaja.

Dragan

pre 11 godina

Nezasiti olos!
Jos uvek ne mogu da verujem da se neko usudio da ovom stavi lisice.
Da li dolaze bolji dani za Srbiju.Da , ako ostatak Vlade podrzi Vucica a koliko vidim on tu podrsku nema.
Nadam se da ce je dobiti.

Deda Pera

pre 11 godina

@Petar Filipovic

Kada citiras Edmunda Burkea (ne postoji nikakva izreka)uradi to sa razumevanjem: "Da bi zlo pobedilo potrebno je da dobri ljudi ne ucine nista".

Jedino besmislenije od ovog poteza su lemuri koji disciplinovano pisu podrsku ne umejuci da iskljuce "CAPS LOCK" na tastaturi (tako se razlikuju, ko da nose kuranfil za reverom).

OPERACIJA SABLJA 2

pre 11 godina

Divne li vestu.Puna podrska Vucicu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.Podrska i svim organima koji rade taj posao.Pazite se,opasni su ti tajkuni nabrekli od malverzacija.

CISCENJE 2012

pre 11 godina

Pazite se prvi potpredsednice,oni su sad kao ranjene zveri i na sve su spremni.Puna i nemarljiva podrska da se obracunate sa svima njima koji su se ogresili o narod i zakone.

OPERACIJA PEROREZ

pre 11 godina

Konacno da docekam da se u Srbiji hapse oni koji su se olebili na racun obicnih gradjana,smrtnika koji rade za 20.000.00 u tim opljackanim preduzecima kao robovi.Podrska Vucicu.

Nisam pripadnik ni jedne stranke.

pre 11 godina

radikalski vojnici i instrukcije koje su dobili od centrale vako ce da im prodje ceo mandat, u trazenju unutrasnjih neprijatelja na koga li me ta prica podseca OZNA-u ? (jajara,

I koliko je vas iz vaše centrale dobilo da ostavljate ovakve komentare? Najlakše je to utvrditi prebrojte ovakve komentare pa će te videti šta znači izreka sliče ko jaje jajetu. Koliko je vas angažovano da nazivate sve nečijom vojskom.

Natalija

pre 11 godina

Iskreno se nadam da ce se ici do kraja sa ovim postupkom i da ce konacno sve izaci na videlo. Dok se neki basnoslovno bogate, drugi nemaju hleba da jedu. Ako ova vlast zaista zeli da pokaze da je spremna da se obracuna sa kriminalom i da zeli prosperitet, ovo je pravi trenutak za to. Takodje, nadam se da ovo nije samo jos jedna farsa i ce krivci istinski odgovarati. U suprotnom, imacemo jos jedan postupak, koji ce se toliko oduziti, da ne samo mi, vec i deca nase dece nece docekati odluku suda.

bane

pre 11 godina

pa ljudi da li vi verujete da je ovo MISKOVIC izjavio,on je covek toliko iskusan i namazan da to nikada nebi izjavio, ne branim ga vec samo kazem da je smesno ovo kao da je on pretio vucicu, ovakvu laz nebi ni gebels izjavio, dal je moguce da ovaj vucic toliko zeli da bude svaki dan u medijima i da se toliko eksponira, pa brate dosadili ste vise i bogu i narodu, prave istrage i hapsenja se rade u tajnosti a ne javno,smesno brate smesno, a nazalost i jadno

sasa jokic

pre 11 godina

Covek koji sujetu stavi na prvo mesto nije "igrac". Otvorene pretnje pred policajcima moze da izrekne samo manje inteligentan covek, da ne upotrebim neku grublju rec.
Dobro jemza Srviju da se ovo desilo, i dobro je da to radi ekipa za cije su vladavine devedesetih nastali/isplivali ovi likovi.
Zao mi je sto se Beko sklonio iza Nikolica, ali On je podjednako odgoforan za najvece korupcionaske afere, a kisobran im je bila Vlada Vojislava Kostunice!
Nadam se da ce se u borbi ici do kraja, jer Srvija mora da prodje kroz katarzu ako misli da stvori bazu za normalan razvoj. Ukoliko Vucic uspe da se izbori do kraja, zasluzice oprost scih grehova, i moci ce za sebe da kaze da je uspeo u onome sto se od njega nikada nije ocekivalo, da oslobodi Srviju od korucije.

ajdesad

pre 11 godina

Meni malo nije logicno. Covek se odaziva redovno pozivima na saslusanja, a oni ga sada odjednom privode. Ma ovo je samo dobro izrezirana reklama za Vucica. On ce da zavodi red po Srbiji, on koji je zatvarao novine i hapsio novinare 90-ih.

GVOZDENA METLA

pre 11 godina

Obecao si borbu protiv korupcije i tome stremis.Puna podrska Aleksandru Vucicu kao i svima koji rade taj istrazni posao.Pazi se samo pretnji uhapsenog gospodina !!!

smesko

pre 11 godina

Vucicu svaka cast, iako nikad nisam glasao za partiju u kojoj je on! Za ovo mu skidam kapu i, nastave li ovako, imaju moj glas ubuduce!
A ova pretnja Miskovica bi morala sama po sebi da bude dovoljna da krivicno odgovara!!!

Saldzo

pre 11 godina

Vidim nekima je smesno zato sto ga optuzuju "samo" za par miliona. Pa ne pada se na velikim stvarima, vec na malim. I Al Kapone je uhapsen jer je nosio prazan pistolj bez dozvole, a osudjen za utaju poreza. Od malih stvari klupko krece da se odmotava. Naci ce njemu jos stosta u toku procesa.

Rajko Cvetkovic

pre 11 godina

ALEKSANDAR VELIKI! Nisam mogao ni da sanjam da ću ovako nešto ikada da napišem - guglajte moje ime i videćete kako sam sve potkačinjao i Acu i Tomu.

ALEKSANDRE, RESPECT!

Rade B

pre 11 godina

Imam jedno malo potpitanje za Prvog borca protiv korupcije: zar nije isto tako svojevrsni oblik korupcije (nepotizam) dovoditi članove svoje partije, bez obzira da li su i koliko sposobni, na sva moguća rukovodeća mesta? Da li će oni imati neke obaveze prema lideru svoje stranke sutra ili prekosutra? Iz toga sledi i pitanje gde je kraj korupciji ako u borbi protiv predhodnih zloupotreba praviš nove?

major

pre 11 godina

Do sada nisam uspeo da shvatim zasto se Vucic mesa u posao MUP-a i tuzilastva?Ako ste zaboravili,on je ministar odbrane i prvi podpredsednik vlade.Ni jedna njegova funkcija nema nikakve veze sa policijskim i sudskim poslovima.
U narodu postaje poznat pod nadimkom DIJAMANT MARGARIN.U SVE SE MESA!Zasto i zbog cega to znaju samo on,Dacic i Nikolic.
Meni ovo lici na stranacko razracunavanje.Miskovic je svakog finansirao,ali izgleda da naprednjaci nisu dobili koliko su trazili,pa ce sada Miskovic da strada.Daleko od toga da nije zasluzio,ali ima nesto trulo u svemu ovome.Sta je to,to ce pokazati vreme.

Milan

pre 11 godina

Mozemo zamisliti kako se osecaju ljudi koji rade za ovog pod navodnicima Biznismena koje pretnje i šikaniranja su trpeli od njega.Što nepreti Zemuncima nego plati da te puste.Kaze naš narod ko ima mnogo para ,mnogo vise se plaši kada dodje do dupeta. Ovom izjavom je to potvrdio.Ipak su sitne duše koje se osecaju mocnima dpk nezakuca deda mraz na vrata.Evo njima jeste i ako ima svedoka za izjavu,produzite mu pritvor 3 meseca i donesite mu manjirku da lepo proslavi Bozic(ako zna šta je to)i Srpsku novu godinu Porodičnu u krugu prijatelja. Neverujem ni ovima mnogo u kompletu ,pojedincima svaka čast.

Mrki

pre 11 godina

aha, sve bi bilo ok da je ovo u pitanju vladavina prava a ne politika. Teško je poverovati da je srpsko pravosuđe profunkcionisalo preko noći. I dalje će biti zaštićenih, samo će biti pitanje ko je na vlasti.

visnja

pre 11 godina

Vucic ima podrsku naroda...na obracun sa ljudima poput Miskovica se odavno ceka...takvima treba stati na put,dosta je bilo pljackanja naroda!!!

Aska i vuk

pre 11 godina

Pisala sam sinoc Deda Mrazu i ispunio mi je zelju. Trazila sam pravdu za sav narod koji posteno,legalno,vredno radi. Rekla sam kako je u Srbiji stanje krajnje kriticno jer casica privilegovanih moze sve a neko ko ne spada u tu casicu ne moze nista. Rekla sam kako pravda i zakon ne postoje kada su mocnici sa parama u pitanju. I gle cuda. Ovog jutra zelja mi se ispunila. Citam novine i ne verujem. Pohapsena mafija. Hvala ti Deda Mraze. P.S. Samo da znas Deda Mraze ja cu i naredne godine raditi vredno i posteno da ne bih prosla kao cika Misko&company.

Stanislav

pre 11 godina

Drzi se Aleksandre i nastavi tako.Treba ga tuziti zbog pretnji!!!PUNA PODRSKA!!!DO KRAJA SA LOPOVIMA I KRIMINALCIMA!!DOSTA JE BILO!!!STOP VISE!!!DAJMO PUNU PODRSKU OVAKVIM POTEZIMA.Ako treba pomoc zovite!!!!

Jovan

pre 11 godina

Do sada nisam uspeo da shvatim zasto se Vucic mesa u posao MUP-a i tuzilastva?Ako ste zaboravili,on je ministar odbrane i prvi podpredsednik vlade.Ni jedna njegova funkcija nema nikakve veze sa policijskim i sudskim poslovima.
U narodu postaje poznat pod nadimkom DIJAMANT MARGARIN.U SVE SE MESA!Zasto i zbog cega to znaju samo on,Dacic i Nikolic.
Meni ovo lici na stranacko razracunavanje.Miskovic je svakog finansirao,ali izgleda da naprednjaci nisu dobili koliko su trazili,pa ce sada Miskovic da strada.Daleko od toga da nije zasluzio,ali ima nesto trulo u svemu ovome.Sta je to,to ce pokazati vreme.
(major, 12. decembar 2012 11:02)

Vučić je i šef tima za borbu protiv korupcije i kriminala,kao i protiv tvog svetca Miškovića,pošto je on cvećka prema tebi.Ali slepoj koki ne vredi drobiti,uzmi malo dioptriju veću.I da znaš ovoga što braniš sada kad tada bi i ti došao i tvoja porodica na red da prosite kod njega.

DraganaM

pre 11 godina

Bas se ovaj Miskovic razgoropadio.. Pa, da se Vucic plasio, ne bi te ni hapsio?! Nisi ti Miskovicu verovao da postoji neko ko se tvoga imena ne plasi... hahaha, pa eto.. postoji.. i, sta ces sad?? Pretis, pretis.. al dzaba!!

nesha

pre 11 godina

on ce reci da je mislio da vucic nece docekati vece na mestu podpredsednika vlade ili tako neke funkcije (posto su poslanici vlasnici mandata, ako si veliki kapitalista i imas bas puno para ti mozes da menjas zakone, smenjujes vlade kako hoces - jaci si od bilo kog pojedinca na bilo kojoj funkciji).
i za to se odgovara zakonom (kupovina poslanika je kaznjiva) ali uvek moze da se kupe ili pripreti svedocima i nema dokaza da je to nekada rekao.

Feniks

pre 11 godina

Ovo je strasno koliko su ti ljudi sigurni u sebe da mogu cak i da prete drzavi!Koliko god nam se cinilo da pretnje nisu opasne moramo ipak shvatiti da ova pretnja dolazi od jednog od najmocnijih i najbogatijih ljudi ne samo u Srbiji vec i sire..

slavisa

pre 11 godina

Ako je on izrekao ovu pretnju, onda je ovo sasvim ozbiljno. Napred Vucicu, Srbija je iznad svih firmi, svih pojedinaca. Napred i cuvaj se.

Radovan III.

pre 11 godina

Kakav marketiski potez za RTS ! Od danas placam TV pretplatu,
na OBA POLOVNA TV prijemnika !Molim,posle emisije SVEDOK,da RTS
emituje Radovana.

daca

pre 11 godina

Slazem se s vecinom komentara i nadam se da je spinovanje. Ukoliko je istina u dubljem smo glibu nego sto sam mislila, ma kako to neverovatno zvucalo! Sumnjam u sve, osim u Iliju Cvorovica!

jajara

pre 11 godina

radikalski vojnici
i instrukcije koje su dobili od centrale
vako ce da im prodje ceo mandat, u trazenju unutrasnjih neprijatelja
na koga li me ta prica podseca OZNA-u ?

Cuvar u zooloskom vrtu

pre 11 godina

Lakse malo narode, dalje od kaveza, lav je ranjem pa grebe i ujeda na sve strane ! Pazljivo samo, da ne otkine nekome glavu!
Uskoro cemo objaviti njegove fotke kako viri iza resetaka ;o)

bojan

pre 11 godina

Vucic i njegovi drugari su mi unistili mladost, a sada mi unistavaju i ostatak zivota. Isto je i sa mnogima iz moje generacije. Nikada mu to necu zaboraviti i nadam se da ce i njega stici pravda.

Medjutim, Miskovic je takodje unistio sve sto je dotakao, a tek je poceo. Ima monopol u svim mogucim sverama i tako neposredno utice na kvalitet zivota ljudi u Srbiji. Ako je tacno da je to radio na kriminalni nacin, onda MORA da padne.

Licno bih voleo da ga je neko drugi priveo, jos davnih dana a ne ovi likovi koji ovime samo skupljaju poene a nemaju realnu strategiju. Situacija je takva da daj sta das, jer se udavismo, ali udavismo u korupciji. Nadam se da ce bar oni koji tek planiraju da budu korumpirani da se makar malo prisete ovih naslova u novinama, a ne da smatraju da si u Srbiji budala ako ne iskoristis sansu da ukrades.

Kod mene Srbija ima jako malo fore da me zadrzi. Ovo je sve samo ne normalna zemlja.

A.V.-T.N

pre 11 godina

Krađa glasova na izborina-ništa
Presretnuta kolona prvi put-ništa
Presretnuta kolona drugi put-ništa
Štrajk glađu-ništa
Ja kažnjavao medije 90-tih-nikad
Ja bio radikal-nikad
Mišković nas finansirao-ponekad ali nedovoljno.

borba neprestana

pre 11 godina

Nisam glasao za naprednjake niti nameravam, ali ako su Vučićeve namere ovde ozbiljne, dajem mu punu podršku u poslu koji je započeo.

rade

pre 11 godina

Vi sto govorite da je neko naivan samo se setite sta se desilo pre manje od deset godina , jel treba opet da nam se ponovi isto , da bi vi shvatili ozbiljno svaku pretnju ...?!

skipper

pre 11 godina

Ово је заиста лепо чути. Вучић је свакако направио историјске промене борбом против корупције.

skeptik

pre 11 godina

Čisto sumnjam da je toliko gl.. da javno preti. Mislim da je ovo još jedan Vučićev probni balon. No, videćemo kako će se sve završiti. nadam se da ga nisu hapsili bez dovoljno dobrih dokaza i da će eventualna optužnica biti na čvrstim nogama. Pustite to što svi znamo ko je i kakav je Mišković.

zeljko

pre 11 godina

a sta je sa hapsenjima njihovih direktora?. Oni su ti koji su direktno odgovorni za korupciju. Oni ce reci i ko prima mito u drzavnim organima i policiji.

Nema to big to fail

pre 11 godina

Uopšte me ne bi čudilo da je majstor pretio. To su radili njegovi zaposleni direktorima firmi u koje su ulazili u privatizaciji i manipulisali su udruženjima manjinskih akcionara - čuvena je 'mali je Beograd/Srbija, srešćemo se mi još'. Šljam. Ne postoji to big to fail. Mi to plaćamo iz naše sirotinje preko poreza. Umesto da plaćamo za bolje zdravstvo, školstvo i druge javne službe naše pare će ići na pokrivanje gubitaka ovakvih likova. Povraća mi se.

Milosh

pre 11 godina

Ha ha ha! Gebels je mala maca za ove kreatore lazi. Dodje sam dva puta na informativni i onda ga hapse i on je toliko glup da mu preti iz policiju u prisustvu policije :) Ovo sada prevazilazi i izbornu macku u dzaku. Pamti narode i otrezni se, ovo je sve za mazanje ociju. A naravno ako postoji sumlja svako treba da bude ispitan i priveden ali bez SRS/SNS lazi i demagogija.

Meda

pre 11 godina

Koliko su se ti ljudi osilili kada prete svima bez obzira da li je u pitanju drzavni funkcioner ili ministar ili cak i predsednik drzave.Ovo treba shvatiti ozbiljno jer nije u pitanju obican kriminalac vec organizator celog kriminala i podzemlja u Srbiji.

el_mago

pre 11 godina

@Gagi, 12. decembar 2012 10:41
Pa kakav ti je to rezon covece, pa sta sad svaki kriminalac koji opljacka Srbiju zaposli ljude, drzava mu sutra kaze pa dobro ti si nas opljackao ti zaposljavas ljude necemo da te hapsimo, jel vi ljudi razmislite pre nego sto napisete nesto ili vam je IQ kao ph vrednost urina????

GoraN

pre 11 godina

Ne zakopcavam se od pozadi pa ne mogu da verujem da je pretio Vucicu i to u policiji pred gomilom novinara. Pa sta god da se desi Vucicu, Miskovic bi na taj nacin unapred dao i javnosti i policiji neoborive dokaze protiv sebe. Pogledajte sve atentate u protekle dve decenije. Uvek je narucilac i izvrsilac davao najvece citulje i u javnosti opisivao koliko je iznenadjen a organizaciju i pripremu je vrsio u najvecoj tajnosti.

zoran

pre 11 godina

Sad ce gospoda iz LDP da stanu u odbranu gos. Miskovica ! Svaka cast gos. Vucicu! Samo nastavite,sa ovakvim potezima imate i moj glas na sledecim izborima!

marko nb

pre 11 godina

Sto se lozite, ko nas je jahao do sada jahace jos. Svi cemo nastaviti da radimo za kikiriki i sve po starom. samo prave mesta za nekog drugog.

djo

pre 11 godina

Ja ne verujem da su ljudi toliko radi da poveruju u sve sto im se posluzi na tacni - Miskovic, tip koji drzi pola Srbije, nebitno kako, i ima tima advokata koji zaradjuje basnoslovne sume novca, kao nije ocekivao da ce da bude uhapsen, hahahaha, ma dajte, molim vas. Sto posto je ocekivao i najverovatnije nije izjavio ovo, a ako jeste, verovatno je izvuceno iz konteksta. Ja ne kazem da je on nevin, vec da je veoma mala Mogucnost da se on prevario.

Milos

pre 11 godina

Ne zvuci mi verovatno da bi covek Miskoviceve inteligencije i sposobnosti pred policijskim inspektorima pretio i time pogorsavao svoj polozaj. Ovo je predstava kako bi narod jos vise poverovao u Vuciceve nadljudske sposobnosti!

Mitrovica

pre 11 godina

Komsije, svaka vam cast. Moram da priznam da vam zavidim na tome kako se vasa vlada bori protiv korupcije - ovom zlu, koja je zavejala citav balkan! Nadam se da ce brzo doci taj dan na kome ce i nasa neka nova vlada povuci slicne poteze prema nasim super-lopovima.
Puno uspeha zeim vam!

DzoniKg

pre 11 godina

Videcemo..velike su tu pare u pitanju..Misko je tezak bar 3 milijarde eura ..samo 900 miliona je dobio za maxi koje sad sede na nekom racunu u kipru..naravno da niko ne voli da se sedi u zatvoru umesto da uziva na jahti..verovatno da je bio suvise siguran da ne sme niko da ga uhapsi pa je ostao u zemlji..posle ovoga mislim da ce neki poput kostica vise vremena da provode na jahti van srbije nego u njoh ..za svaki slucaj.

karasdjordje

pre 11 godina

ja kazem svaka cast Vucicu,on je jedini politicar koji radi za Srbiju i svoj narod a ovog Miskovica treba u zatvor i oduzeti mu svu imovinu,pa ni turci nisu otimali kao on i njegov sin,sramota mi gladujemo a oni uzivaju u luksuzu i konforu,odakle mu novac za tolike vile po svetu,to nije posteno zaradjeno

obicangradjanin

pre 11 godina

" i Tito je pred smrt imao problema sa nogom" izjavio je Tomislam Nikolic sadasnji predsednik Srbije pred ubistvom premijera Zorana Djindjica i nikom nista. Mozda Miskovic sa ovom izjavom ima politicke ambicije...

Dimitrije

pre 11 godina

Mišković je Vučićev novogodišnji poklon masama. Hvala ti Vučiću, očerupaj Deltu pa prodaj ono što je ostalo od nje da se nekakao zakrpi budžet i ojha!!! Preživesmo 2013. Za 2014. Viktorija grup. Pa posle možda Kole. Mase pevaju, pucaju, skaču, jer žive na račun svrgnutih tajkuna, Vučiću podrška iznad 50%, Dačić u kanalu jer mu uvaljeno Kosovo, inflacija između 15 i 20%, biće bar za leba i jogurta, ionako smo zaboravili za bolje, i tako još dve tri godine do neke nove medijske kampanje linča i borbe za koji dinar. Ko je mislio da smo dotakli dno dna taj ne zna šta je "istorija dugog trajanja". Potpuna manipulacija celog Sveta i potpuna nemoć nas dole da shvatimo gde se uopšte nalazimo i možda čak da se pobunimo. Za bogata društva model je "Vrli novi svet", a za siromašna kao što smo mi, Veliki brat i "1984". Ojha.

NS

pre 11 godina

ovako je pretio i pablo eskobar.
placao je 500 usd za ubijenog policajca.
posle je podmetao bombe,srusio putnicki avion,ubio sudiju,ubio predsednickog kandidata.....
misko je tezak nekoliko milijardi eura-fendujte mu svu pokretnu i nepokretnu imovinu pa neka dokazuje kako je zaradio prvi milion !!!

Mihailo

pre 11 godina

Miskovic je ocigledno mislio da je iznad zakona i nedodirljiv, ali se prevario.
Borba protiv korupcije nece nikoga postedeti ko se nelegalno obogatio

Ja zracim pozitivnom energijom

pre 11 godina

Kako se narod peca na svaku vest.Kao lazne dojave o postavljenim bombama.Sta uopste znaci privodjenje na 48 sati.Nista.Pustice ga i branice se sa slobode.Moze da plati kog hoce advokata u Srbiji cak i stranog.Narode radujte se kada bude pravosnazno osudjen, kada mu se uzme imovina ali pare drzava nece dobiti jer su na sigurnoom. Sirotinjska Srbija nezadovoljna svojim zivotima od uvek je gledala u tudj tanjir i tudji novcanik.Miskovic ce samo platiti drzavi reket

Gradjanin

pre 11 godina

Cek, cek... za ovu otvorenu pretnju najvisim drzavnim zvanicnicima mora da postoji momentalna zakonska sankcija. Nesto kao podizanje optuznice po sluzbenoj duznosti, procesuiranje i nekoliko automatskih godina robije.

Ovo je neprihvatljivo. Podrska drzavi.

Dobre vesti iz Srbije

pre 11 godina

Neko je pomenuo licnu promociju, ali to je posao politicara da se promovosu preko svojih dela. Potrebno je puno licne hrabrosti i determinacije da se uhapsi tajkun Miskovic. Da li ste sanjali da ce se neko u Srbiji usuditi da uhapsi Miskovica. Svaka cast Vucicu, ti si srpski Eliot Nes.

javelin

pre 11 godina

Pretio Vucicu da nece docekati veceras tokom saslusanja u policiji ?? Ajte molim Vas. Miskovic je sve samo ne glup covek.
Bice da je nesto drugo posredi ??

Ma vazi

pre 11 godina

Gospodin Miskovic je imao dovoljno mudrosti, sposobnosti, bezobrazluka ili sta god da stekne to sto ima a sada pred svedocima izgubio zivce (koji su sasvim slucajno policajci) i preti drzavnom cinovniku koji je na jednoj od najvisijih funkcija u zemlji, onog istog sto su ga "pokrali na izborima"
Ahaaaaa ....

Marko

pre 11 godina

Mozemo mi pricati sta hocemo, ali da ne postoji Vucic mi ovakva hapsenja nikada ne bi doziveli. A to je velika tragedija.. Da nama od svih politickih stranaka vredi samo jedan covek. I da njega nema,ne bi se nista pomerilo sa mrtve tacke. I stvarno ne mogu da zamislim koliko treba biti lud zameriti se najmocnijima,pritom znajuci gde zivimo.

Jassko

pre 11 godina

Tesko je ovo ikako drugacije prokomentarisati, osim psovkom.Bahatosti pojedinih ljudi nema kraja. Kakva da je god ova zemlja, prcija nije, pa ni Miskoviceva.

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Kakva bahatost, arogancija i bezobrazluk. Pa ovo je direktan napad na državu i institucije u najavi! Nadam se da mu se na osnovu ove pretnje može produžiti pritvor. Vučiću, Srbija je uz tebe. Puna podrška za Vučića.

dacomed

pre 11 godina

Nije mi jasno kako nekolicina ima hrabrosti da ne podržava ovo borbu protiv korupcije,želeći da to politizuje,pa i ovde u komentarima, a korupcija je na svakom koraku oko nas. Pa normalno je da će slava pripasti onome ko ima hrabrosti da se upusti u otvorenu borbu sa naj mođnim ,to oni mise. Ovi sitniji će biti predmet lokalnih vlasti. Malo je bilo reformatora u Srbiji a Vučić jedanod njih koga narod poštuje i želi mu da istraje i spasi od ovog zla srpski narod koji ako država ne spreči i podrži če morati na drugačiji način da ovo reši.

kaća

pre 11 godina

za ovakvu pretnju u normalnim zemljama sa normalnim zakonodavstvom postoji ozbiljna vremenska kazna. koliko znam i kod nas je zaprećena vremenska kazna za one koji prete smrću nekom drugom građaninu. U ovom slučaju svedoci su ozbiljni. Gotov je

Zoni

pre 11 godina

Ovo je jos jedan u nizu pokusaja zaplasivanja ne samo g.Vucica vec svih postenih i dobronamernih ljudi koji su se usudili da se suprostave ovakvim ljudima.Mislim da je g.Vucic cvrsto resio da istera istinu do kraja i u tome ga nece spreciti nikakve pretnje ovog kriminalca.Ali za svaki slucaj treba mere opreza i kontrole povecati jer ovaj krimos ima svoje poslusnike svuda.

Jelena M

pre 11 godina

Miskovicu nesto ti nije jasno? Da nisi malo polupao loncice pa pretis, nije Vucic tvoj potrcko,nevode ovu vladu demokrate pa da mozes da naredjujes!

Pera Jovic

pre 11 godina

Prvo VELIKA podrska ne samo Gospodinu Vucicu vec DRZAVI SRBIJI sto je krenula da pokazuje da je IPAK DRZAVA! Sada je na postenim patriotski orijentisanim tuziocima i svima koji na ovome rade da taj posao dovedu do kraja! A sto je Laki malo nervozan to je samo znak da je Laki mislio i misli da je jaci od DRZAVE SRBIJE!!! Pokazimo mu kao i svakom drugom nervoznom Lakiju da nije jaci!!! To se trazi od SVIH koji ovo rade! A od nas obicnog sveta koji jedva sastavlja kraj sa krajem mislim da mozete ocekivati bezrezervnu podrsku. U svakom drustvu ima i mazohista kojima nista nije jasno i neveruju nikome jer su se opekli mnogo mnogo puta i to treba postovati i ceniti ali istovremeno i njima odnosno nama pokazati Vasim delima da mislite vrlo ozbiljno. Nema vracanja! Hvala!

Stefannnnnnnnnnnnnnnn

pre 11 godina

vama sve nesto lici, i sve nesto pretpostavljate i zakljucujete, pustite ljude da rade, odma.komentari a gde su ostali a gde su ostali polako ne moze to sve za 2 dana .... hvala!

a-haaa

pre 11 godina

Nesme se zaboraviti da je Miskovic zaposlio i jos uvek radi kod njega 7,500 ljudi sto vrlo lako moze da se obije o glavu ali zaposlenima.Jeste on najbogatiji Srbin i sigurno nije dosao do prvih para legalnim putem kao i velika vecina danasnih bogatasa.Iz Miskovicevog poslovanja svi vidimo da taj covek nije glup al ni najmanje.
Velika je greska sto ga je uhapsio jer ce se to sigurno odraziti na ekonomiju drzave,trebao je prvo da pregovara sa njim da ga natera da ulozi u privredu ili u blo sta drugo sto bi podstaklo razvoj drzave.Oni ce njega optuziti za 20 mil eura.koje on verovatno nosi u malom dzepu i reci ce kako su uhapsili Miskovica.
Zanima me samo jedna stvar.Sta ako se dogodi da Miskovic nije kriv.
Realno bi bilo ocekivati da Miskovic prestane da posluje u Srbiji sto je njegovo legitimno pravo.Da sve zatvori, otpusti radnike,i ode na havaje sto ce se najverovatni desiti ubrzo ili posle nekoliko godina kad izadje iz zatvora ako bude osudjen.

Providno

pre 11 godina

Ja cu kao da te hapsim a ti ces kao da mi pretis...A ono zasta smo mi placeni ce mo da odradimo...pa posle sve po starim...samo malo prebaci i meni...tako nekako...LAKRDIJA...

Atreides

pre 11 godina

Najveci problem ove zemlje su upravo ti lopovi koji su opljackali ovaj narod u zadnjih 20 godina. Kada drzava pocisti te lopove onda ce se lako resiti i svi drugi problemi.

marta

pre 11 godina

Opsta ekonomska propast Srbije, Kosovo....i ostale teme su u drugom planu. Tacno tako. A da li se ti pametnjakovici, koji u svemu do sada ucinjenom po pitanju borbe protiv korupcije vide samo politicke poene za Vucica,zapitaju ko je doveo tu Srbiju do provalije....Pa ovi su tek nekoliko meseci na vlasti, a vec im sada zameraju zaduzivanje, slabljenje dinara, siromastvo...Aha,bas zanimljivo za slusati;a odakle sve to,kao odjednom? Sto niste bili tako pametni i kriticni prema prethodnoj vlasti koja je za sve drugo i druge radila osim za bolji zivot njenih gradjana.Samo bez te price o putu u EU...znaci, i ovce bi shvatile do sada. Pustimo ove sada neka pokazu sta znaju, ali ne treba cekati osam godina propadanja pa onda kao sve znati bolje....Manje zlobe i zavisti i vise sloge i solidarnosti,pa da i ocekujemo neki pomak na bolje.

Zoran

pre 11 godina

Ako je tačno da je to Mišković rekao prilikom hapšenja,onda je Vučić pogodio pravu metu,jer je to ključni dokaz za osnovanu sumnju,da je Mišković šef mafije koja je harala Srbijom svih ovih godina.

ivica

pre 11 godina

ja sam sokiran nekim komentarima..pogotovo onima koji govore da je ovo marketinska kampanja vucica.pa ljudi on se usudio da uradi ono sto niko do sad nije smeo,a sada je na tuzilastvu i sudu da vode proces.sama cinjenica govori o izlivu besa miskovica da vucic nece docekati vece..alooo..zar se vracaju 90-te............

Zerror

pre 11 godina

Vi verujete Kuriru???
(miki, 12. decembar 2012 10:24)

A tebi nešto čudno što ljudi veruju Kuriru?! Koliko se beše u budžetu odvajalo na obrazovanje i kulturu poslednjih 20 godina... Eto produkata takvog delovanja...

Zoran

pre 11 godina

Vučić dobro radi i treba mu dati maksimalnu podršku.I ovi koji ga danas kritikuju mogu im poručiti ovo je za opšte dobro i nas i naše dece.

Ivica

pre 11 godina

Miškovićeve pretnje upućene Vučiću nemaju za cilj da uplaše samog Vučića već on tim gestom demonstrira svoju moć. Mišković dobro poznaje prilike u Srbiji i zna da je pravosuđe najslabija karika vlasti. Ovo je veliki test za naše pravosuđe da pokaže da je sposobno da ovaj slučaj izgura do kraja.

brzi

pre 11 godina

Još jedan pali tajkun. Mišković je pušten niz vodu jer je de facto finansiski propao. Njegov Delta Holding samo su još fizički kosturi i uspomena na nekadašnja dobra vremena. Belgiski novac za trgovački lanac išao je za poplatu kredita kod komercialnih banki. A kada nije bilo više trgovačkog lanca nije bilo ni više novčanog toka, posledično ni kredita u bankama i tako je bio završen krug.

Milijan

pre 11 godina

Ovakve pretnje ne smeju ostati nekažnjene. U ovoj Srbiji moćnik je toliko jak da sme i da preti, pred organima reda. Bezbednost Vučića treba podići na najviši nivo.

aleksandars

pre 11 godina

Ako je ovo istina, u šta sumnjam, onda bi Mišković trebao da prođe kao Dokić zbog pretnje ambasadoru Australije preko telefona.

Beloved

pre 11 godina

Ne pada mi na pamet da branim Miškovića, ali zaista treba biti teška veverica pa poverovati da je čovek koji inače važi za ćutologa tako nešto izjavi pred policajcima i da to prenese Kurir,
ej ljudi Kurir !!! Pa to je više nego smešno, a vi se samo primajte na ovakve vesti, kad se budete osvestili biće kasno. Samo slep čovek ne vidi da Vučić na mala vrata uvodi diktaturu u Srbiju. Gebels bi se da je živ postideo ovakvom kampanjom.

grrrr..

pre 11 godina

Do juče ih je finansirao a sada ga hapse.Ipak i dalje mislim da je ovde reč o navlačenju širokih narodnih masa.Stvara se predstava da je Vučić jedini koji se bori protiv kriminala .30 miliona EUR je sića za porodicu Mišković.Nagodiće se , platiće a ko će se sećati za par meseci svega.Voleo bih da sam u zabludi.A rečenica koju je Mišković "izgovorio" , više odgovara nekom sa manje inteligencije i iskustva.Malo mi je šuplja prića.

Bojan

pre 11 godina

Sve ovo podržavam! Nadam se da će im biti oduzimana imovina, sa svih strana sveta. Ne verujem da je pretio, jer ove vesti dolaze iz same vlasti.

Ima tu još jedan mali problem: inflacija 14%, Mlađa juče nas zadužio za milijardu, nezaposlenost raste, preko Kosova se i dalje krade...??

Јеремија

pre 11 godina

Koliko je samo ta samozaljubljenosti samoveličanje, pokazuje i izjava u kojoj preti "eliminacijom" u otvorenoj izjavi policajcima! Ipak je to dokaz krajnjeg očaja... Ali i izjava koju je dao u Londonu pre par meseci u razgovori sa jednim biznismenom, kako je spreman i na scenario iz 2003 samo da se osigura, govori da ima mnogo toga što treba istražiti o Miroslavu Miškoviću!!!

Twilight zone

pre 11 godina

Zašto nisu uhapšeni direktor puteva Drobnjak i direktori agencije za privatizaciju, zašto nije uhapšen direktor finansijske, gde je u toj priči Mrkonjić , pa nisu mogli Mišković ,Borovica i neki Đurašković da rade "radnje", šeme i sisteme bez zelenog svetla državnog aparata. Po meni je daleko veća krivica onih koji su primali mito nego onih koji su davali. To je ta hobotnica . Da li je trgovinski sud radio svoj posao u skladu sa zakonom? A što se tiče pretnje, Mišković neće sigurno sedeti skrštenih ruku dok mu neko rastura imperiju i mirno gledati kako neko već sada deli plen . I ključna stvar , opšta je poznata stvar da je Mišković simbol aparata koji traje još od 1945-te , i u tom aparatu je puno sudija,tužilaca, inspektora,generala,vladika,profesora,pravnika, biznismena. Sad treba očekivati frontalni napad na Vučića , jer hapšenje Miškovića više nije predstava za široke narodne mase i odvlačenje pažnje javnosti sa ekonomskih problema i Kosova .

PADA VLADA !!!!!!

pre 11 godina

Bilo bi lepo da Vucic prestane sa licnom promocijom.Dozlogrdio je " i Bogu i narodu".
Ima li u ovoj zemlji vise dna? I vrapci na grani znaju da su Miskovic i Dinkic u jako bliskom srodstvu ali vreme je vise da se medjusobno obracunavaju a ne preko ledja zaista neduznog naroda.

Srle KV

pre 11 godina

Konacno da se i pravi krivac ekonomskog kolapsa drzave nadje barem 48 sati iza resetaka. Sve pohvale za ljude koji su nakon toliko godina smogli snage da pokazu da je drzava ipak iznad pojedinca!

Goran

pre 11 godina

Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!

Korleone

pre 11 godina

Meni ovo u opste nije cudno, a ni naivno. Miskovic je sve sto je maznuo uspeo zahvaljujuci politicarima koji su isto tako umesani, a ima ih dosta. Svi su oni sada u frci i mislim da im je jedino resenje da sklone Vucica. Ne mislim da Vucic moze da ima probleme samo od strane Miskovica, nego sa jos mnogo, mnogo strana, narocito sada kada su svi koji su umesani videli da se Vucic ne sali. Zato Vucicu pripazi dobro i cuvaj se bar dok ne pocistis ovu gamad. Vucic vise ne verujem da ce imati mira cak ni kad se sve ovo smiri i ne bih voleo da sam u njegovoj kozi, ali majstore svaka ti cast na ovome. Neka vide ostali kako se radi, a mozda sve ovo ohrabri i ostale, pa da se celo drustvo promeni i da nestane ono tolerisanje kraduckanja. Cuvaj se Vucicu, ovo Miskovic nije morao ni da kaze, to je bilo jasno i da nije ni receno. Ne znam sta da mislim, mnogo su se osilili.

zoran

pre 11 godina

"Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!"
(Goran, 12. decembar 2012 10:24)

Da je Mišković cvećka, nije. To stoji.

A ovde mi mnogi liče na one Kineze koji su za vreme "Kulturne Revolucije" fanatično i suludo pljuvali i mazali blatom slike likova koje je Partija bez dokaza i suđenja proglasila da su zli. S'tim, što bi nova "garnitura" u principu, one prethodne, samo prelepila preko onih od ranije, već ispljuvanih. Koji smo mi smeh od glupog naroda. Hehehe...

zoran

pre 11 godina

"Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!"
(Goran, 12. decembar 2012 10:24)

Mnogi ovde mi liče na one Kineze koji su za vreme "Kulturne Revolucije" iskaljivali bes tako što su mazali blatom i pljuvali slike izlepljene po zidovima i tarabama po Pekingu a na kojima su bili likovi koje je Partija proglasila da su zli, bez ikakvih dokaza a još manje uz odluku Suda. Hehehe...

Tatjanaa

pre 11 godina

Sramota ,Miskovic preti. Miskovicu ti si u zatvoru ,a Aleksandar Vucic se gostovati veceras u tv emisiji. Dosta je Miskovic bio zasticen, a Srbija njegov zatocenik. Niko nije vise jaci od drzave .

Podrska Aleksandru Vucicu .

el_mago

pre 11 godina

Dzabe "prijatelju" ne mozes ti protiv drzave ne moze niko protiv drzave pa ni ti, veruj mi, samo se ti zanosi tim tvojim pretnjama, ima policije u Srbiji koja ce da stiti Vucica vise nego tvojih kriminalaca.

poceo smak sveta za tajkune

pre 11 godina

E budale... pa ako je do sada imao zrno sanse da se brani sa slobode sada je i to zrno unistio. On nece izaci dok iz zatvora dok je Vucic na vlasti, a po svoj prilici bice to jos jako dugo.

neopredeljen

pre 11 godina

ovo mi liči na spinovanje iz najboljih vremena g-dina iz Idola...
ne verujem da je Miško pretio Aci...
to radi samo GLUP čovek, a Miško teško da je glup...

dada

pre 11 godina

Ono sto kazu, ko se lati maca, od njega posle i strada...ako smeju da pokrenu rat u ovoj napacenoj zemlji nek takvi samo nastave da javno prete (ili novinari da plasiraju takve price)...sutra kad pocne rat ni oni, a ni novinari, nece biti bezbedni. Samo kazem.

V.Zaric

pre 11 godina

Što se nerviraš Miško, pa nije u redu ni da pretiš. Kako je problematično kad nekoga ne možeš da kupiš, nisi navikao. Nego nije mali onaj Vučić ima tu dva metra, a nije mali ni ovaj narod toliko 7,5 miliona napaćenih.

herthaner

pre 11 godina

U kojoj zemlji je ovaj lik za tako kratko vreme mogao da postane milijarder! Samo preko političara! Reci ko ti je pomogao brate i oni treba da polože račun!

Pedu

pre 11 godina

Ovo mi liči na priču sa prisluškivanjem.
Ne verujem da je (stariji) Mišković toliko glup da sebi dozvoli takvu izjavu, u takvoj situaciji.
Zaboravljamo da je Vučić bio ministar informisanja.

Serbinho

pre 11 godina

Znaci da je Srbija Kolumbija, cim tako neko moze da preti ako se nad njime postuje zakon i ponasa kao da je Kralj.
Ajde da vidimo ko ce da ga pusti i ko unistava sistem iznutra.

Boban

pre 11 godina

Ljudi ako je ova vest tacna da nisam Miskovicu u kozi a ako nije jao si ga b92 ima da vas tuze za klevetu.Vucic ima mana ali mislim da ga trenutno vecina Srbije postuje.

TINS

pre 11 godina

Ako je ovo istina uveren sam da sve stranke bez ikakvog politikanstva treba da osude ovo i da stanu iza Vučića ali ne zbog Vučića već zbog zaštite institucija vlasti koja jednom za svagda u zemlji Srbiji mora pokazati da je jača od svakoga i da je sposobna da zaštiti one koje treba zaštiti. Setimo se samo da nam je zbog neozbiljnog, omalovažavajućeg i ignoranstskog stava svojevremeno ubijen premijer. A da ne bude zabune ja sam izraziti politički protivnik SNS-a i Aleksandra Vučića!

lumpuj Goljo, Rita plaća

pre 11 godina

Nadam se da je Vučić naučio na primeru Đinđića da MORA da ima ogromno obezbeđenje i da to budu ljudi od poverenja. Ako bi se ne daj Bože desilo ono što se desilo i jedinom pre njega koji je hteo da uvede red u državu ja bih na divljaka pretrčao najbližu granicu sa EU, pa ako preživim preživim...Ne bi imalo smisla više uopšte živeti u Srbiji...p.s. Ni sada nema :-)

Ladislav

pre 11 godina

Ako je zaista to bas tako kako pise, treba ga samo zbog pretnje zatvoriti , ne znam koliko , nisam pravnik, ali dovoljno dugo da se ohladi i shvati kako je obican smrtnik i uz to jos mutljaga nevidjena . Nije bitno ko je pogodjen pretnjom , to sada nije uopste vazno .

Klovn

pre 11 godina

KOja predstava... Vucic aka Eliot Nes, baca prasinu u oci svima nama bombasticnim izjavama koje traju kao i obicno do kraja nedelje a onda pojeo vuk magarca... kada je DS to uradila Knezevicu, svi su se okomili na DS kako su populisti. A sada znamo gde se on nalazi... Znaci, za par godina ocekujem Miskovica kao ministra ekonomije ili finansija... Koji cirkus!!

Igor

pre 11 godina

Miskovic razmislja na ovaj nacin,krao sam kad su i svi ostali to radili i kad nije bilo kaznjivo,znaci svako drugi bi na mom mestu isto to radio,zato nisam kriv.

dosta bre više

pre 11 godina

Pa on još i preti, državo reaguj ako te ima, ili mi ili oni, nema više šta da se čeka.

Ovde mora da radi samo Zakon o ORGANIZOVANOM KRIMINALU, onaj isti kao za Legiju i Zemunce. Za početak konnfiskacije SVEGA ali SVEGA što imaju, nacionalizacija Delta Holdinga i sve pokretene i nepokretne imovine pa onda da vidimo čija nana prede vunu i koje boje.

Ovim svojim pretnjama Mišković je učinio veliku uslugu Vučiću jer mu je praktično srušio odstupnicu, sad nema nazad, mora Vučić da ih gazi do kraja inače ga nema i to ne samo u političkom negu i u fizičkom smislu.

Nikad nisam glasao za SNS, verovatno da neću ni u budućnosti ali držim pesnice i stranu Vučiću da ove gmazove nabije u najdublu rupu koja postoji u Srbiji a ako nema takve dajem donaciju da se ista iskopa.

Osetio čovek da je jači od države, od svih nas, pa onda preti kao klasični mafijaš, šta još fali, konjske glave u krevetu. Hapsi milicijo i udri bagru.

Rampapa

pre 11 godina

Ja vise verujem da je ta vest pustena od strane vlasti nego da je Miskovic to rekao. Ima taj dvadeset advokata i nece on lupati takve gluposti, narocito ako mogu da mu skode... Kao i sa Tomomm i kolonom, kakva je vest bila na pocetku a sta je ispalo na kraju...

miniM

pre 11 godina

Da li je on to mogao sam bez podrške države, naravno da nije i nece biti samo on iza rešetaka, ali pretnja jednog takvog tajkuna je ozbiljna stvar! Ipak on ima mehanizam iza sebe!Nadam se da ce se gospodin Vučic izboriti sa parazitima nase države!Dosta su brisali pod sa nama!

mira

pre 11 godina

... Ubice Misko Vucica, ma nemoj, a zasto. Da li je Vucic naredio hapsenje, ili se radi po zakonu? Mafija nikada nije ubijala ministre vec TUZIOCE, zar ne. Trebalo bi da istrazite kako moze biti da ISTI tuzilac vec godinama ne preduzima nista, a sada se odjednom razradio? Ima li tu nezavisnosti, ili se radi po diktatu. I gde se dede Beko, koji je u gotovo svim poslovima radio zajedno sa Miskovicem. njega niko ni da pomene. Na kraju ce da ispadne da je sve uradjeno po zakonu, i gotovo, samo da malo prodje vremena, da se zaboravi.

Box

pre 11 godina

Ako je ovo bilo onda je ozbiljno ali ako je ovo spinovanje javnosti dezinformacijama onda je Vucic pao na najnize moguce grane u reklamiranju.

ravnodušan na tajkune

pre 11 godina

Ako je ovo tačno, onda tek sada vidimo u pravom svetlu, u kakvoj smo državi živeli zadnjih 20 godina. Vučiću čuvaj se, osiromašeni narod Srbije je uz Vas.

grrr

pre 11 godina

Molim sve mlađane članove SNS da smanje doživljaj.Čika Vučić će sve pročitati i bićete nagrađeni reciprocitetno broju poslatih hvalospeva.Pustite nas obične da se uverimo u istinitost svih dešavanja.Način na koji pišete je blago rečeno smešan.

cantacuzino

pre 11 godina

Bez obzira na partijske naklonosti i afinitete, ovakvo ponasanje pojedinca, odn. gradjana se ne sme tolerisati i za to ne postoji opravdanje. Jedan pojedinac kakav je Miskovic ne sme da preti drzavnom funkcioneru, posebno ne tako ozbiljno. Jel ovo ispada da su tajkuni i kapitalci jaci od drzave i mogu da odrede ko ce da zivi a kone? Ne smemo da dozvolimo da se brukamo pred svetom.

Aца

pre 11 godina

Када је Докић преко телефона запретио амбасадору Аустралије, осуђен је и одробијао 1,5 г. затвора! Шта сада? Полицијо, тужилаштво и судије: АКЦИЈА! Само за ову претњу најмање 1,5 година тамнице за г. Мишка. Чудно је само да Мишко не прети Дачићу?

Tole

pre 11 godina

Navodna izjava fabrikovana u kuhinji Ace Vucica, za dodatno dizanje auto-popularnosti medj' pukim plemstvom zendim skandala i gladnim plena.

gen.Paton

pre 11 godina

pročitao sam ovu vest u "kuriru",i čudno je da baš oni prvi to saznaju.A ko je to policijsko saopštenje,trebali bi svim medijima da dostave informaciju,ovako mi liči na spinovanje

ranko

pre 11 godina

Sada je potrebno da cela vlada i svi politicki akteri stanu uz Aleksandra Vucica i podrze ga u radu i iskrenoj borbi protiv korupcije. Danas je potvrdjeno da Vucic stoji iza svojih reci.

srele

pre 11 godina

Moze da mu preti koliko god hoce i da mu mase iza resetaka. covek kao sto je vucic je spreman na sve i da se imalo boji, ne bi se upustio u sve ovo

djordje

pre 11 godina

E sad sam apsolutno siguran da Vucic iza sebe ima ogromnu masineriju koja se bavi samo njegovim licnim marketingom. To je ista ona agencija koja ga je i u kampanji predstavljala kao evropejca a sada velikog borca za pravdu. Logicno je da Miskovica kao imucnog coveka 99 posto stanovnistva ne voli pa je zato napad na njega svakom politicaru isplatljiv. I jos jedna sitnica, mislite li da se Vucicu vid toliko naglo iskvario pa je odjednom poceo da nosi naocare ili ga je i to neko posavetovao da uradi tek toliko da deluje ozbiljnije....

Kuramoca

pre 11 godina

Ne znam zasto svi lepo ne priznate da ovo sa pravosudjem i pravnom drzavom nema nikakve veze.
Velika je sramota nacin na koji drzavne institucije koristi Vucic za licnu promociju.
Ovo isto je radio i kao ministar inforimsanja u vladi kod Milosevica!
Ma koliko da je Miskovic ili bilo ko drugi kriv, nikada necu podrzati da zakone i sudstvo u Srbiji zameni jedan covek i njegove licne ambicije!
Vucic drugi put u zivotu ponizava Srbiju a mi cutimo! Sramota.
ps/ ova poruka nije ni na koji nacin podrska Miskovicu!!

Gagi

pre 11 godina

Ljudi sa vas pitam,dali stvarno vi verujete sto novinari pisu?Stvarno mislite da najbogatiji covek u srbiji,bi pretio javno!Pa covek ima pare i najbolje advokate izvuci ce ga za dan dva max!Iskreno ljudi ne podrzajem tajlune,ali ako je kriv ne treba ga hapsiti,znate zasto ako on propadne znatel koliko ce naroda ostati bez posla?Vec treba se nagoditi snjim da plati drzavi i drzava sretna i narodu ce ostati bez posla!Bolje da radi 1000 ljudi kod lopova,nego da gladuje,ja razumem oštetio je drzavu,ali bre koliko nasih politicara krade pa sto nebih i on!

lukavi

pre 11 godina

Haha, pa ko bi bio toliko GLUP da to izjavi ? Ne ulazeći u to da li je kriv ili ne, to će istraga pokazati, ali je ovo jos jedna budalastina verovatno potekla iz Kurira, a to mi sve govori...

dušan..

pre 11 godina

Druže Miškoviću , citiram sojica : " U ĆORKU ima da se ide, kao što se u kafanu išlo " :-) smešan si i kukavica što pretis! kako kaže naš narod- " igra mečka u komsijino dvorište, pa dodje i u naše" ! sad ti dresiraj tu mecku :-D

boris

pre 11 godina

Aloooo pa ne rade svi u Delti da mozes da pretis i ucenjujes... Alooo

Jel znas ti da ovo sto si rekao nije emocija vec pretnja funkcioneru...

Aj nek Amerikanac zapreti gdji Klinton... u najavi 20g

Pazi sad ovo - onog trenutka kad odusevljeni prolaznik stavi ruku na predsedniki auto, to vise nije wow - to je pretnja.

Matori, ugasio si ga

samko_dk

pre 11 godina

Narode nemojte biti naivni da je ovo istina licno ne vjerujem jer on sebi nebi dozvolio ekonomsko samoubistvo radi Vucica. Ponovo je na sceni njegova reklama kao spasioca srbije a znate i sami da je licno doprinio bombardovanju Srbije i njenom ekonomskom unistenju, naravno Srbija je pljackana i poslje 1999god ali znate i sami da vise od 100milijardi dolara bilo ekonomske stete poslje bombadovanja..........

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(Kuramoca, 12. decembar 2012 10:24)

A, kako ti, konkretno, zamisljas da se to sve izvede? Da se oformi neka "radna grupa", sastavljena od 333 delegata iz reda gradjana i seljaka, koji ce da vode bitku protiv organizovanog kriminala, i koji ce pri tome ostati anonimni? Da budemo tako sigurni da se ovo sve ne radi u cilju licne promocije? Mnogo me zaboli za to sto ce Vucic da pokupi poene ako pravu stvar istjera do kraja. Tebe, i sve nas bi trebalo vise da brine kako su se uopste razno-razni miskovici nasli tu gdje jesu, nego podatak da ce Vucko da se reklamira...

ivan

pre 11 godina

ne mogu da verujem kako se ovaj glupi narod pali na ovakve stvari!!! na ovakve namestene medijske manifestacije.

ljudi nisu svesni da su ovo samo igre, servirane debelo placenjim PR stratezima koji pomazu Vucicu...

sve ovo nema nikakvog smisla...mi treba da se okrenemo sebi, i poboljsanju svog standarda...ovim navodnim aferama se samo mazu oci, da se krupnije stvari ne vide...MNOGO SMO GLUP NAROD!!!!

Komša

pre 11 godina

Ako je istina da je pretio onda je napravio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.Ako je pretio bilo kojem građaninu kazna za to može da pokrije pritvor od 6 meseci.Ne znam koliko kači paragraf kad pretiš podpredsedniku vlade ali sigurno dovoljno dugo da se država osigura da ne mora ništa da mu plati ako ne dokaže ništa u vezi mahinacija.
Ako je istina pokrenuće postupak i za to.

AlexDenmark

pre 11 godina

a sve to da se Srbi ne dosete da ne daju u ''Evropu'', da je granica kod Raške, da pustiše na slobodu ''generale'', da su cene porasle 100%.....i da su '' džaba krečili''...ne zanima me njihov ''privatni sukob'' sa Miškovićima, ja ću da zapamtim sve ono što se dogodilo pre toga..

tifa00

pre 11 godina

Eto cime se sluze ljudi ovakvog tipa, pored svega sto su nam ucinili imaju hrabrosti da prete coveku koji je posle dugog niza godina uz narod i ima neverovatnu volju da pomogne gradjane Srbije!

nada ZR

pre 11 godina

Tako su sigurno pretili i Tadicu.Bruka i sramota za jednog biznismena!Kolika je Miskovic sila govori i ova njegova izjava.Bojim se Vucic vise nikada nece imati normalan zivot.Koliko bi imao hrabrosti svako od nas da se ovako bori?Cena je previsoka.

Serbinum

pre 11 godina

(Kuramoca, 12. decembar 2012 10:24)
Odličan komentar.Treba napraviti pravnu državu a ne da se ministar odbrane miješa u posao drugih resora.Njegova briga i ministra policije,treba da budu granice i mir u državi.Njihova briga,moraju biti table i spomenici Aćif efendiji i komadantu OVPMB-a.Neka pravna država hapsi lopove i tajkune,ali i rušitelje Ustava takođe.Ne mogu ni Mufty i onaj Albanac s juga koji je prijetio Dačiću(čik ga sruši ako smiješ)biti izvan zakona.Država je zakon.

htc

pre 11 godina

izgubio je kompas. Mada, sa druge strane, smesno je da ga optuzuju za 3 mil evra koje je dobio kao kamatu za pozajmljene pare. Ako je to jedino sto u mu nasli, zalosno...

Branka

pre 11 godina

Sto pre u Srbiji treba reformisati sudstvo i prepustiti institucijama da rade svoj posao. Neka se oformi reformatorska grupa profesora sa Pravnog fakulteta (Boris Begovic i ostali )i naprave vec jedanput pravnu drzavu. Ne smemo dozvoliti da od pojedinaca politicara zavisi hapsenje kriminalaca,tajkuna itd. Onda ovakve pretnje mogu biti upucene samo Srbiji. Ne moze samo Vucic cistiti Srbiju. Gde god zagrebes korupcija i pljacka.Strasno.

drda

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk!!!Uvek je tako bilo kada se neko enormno obogati, odmah umisli da je veći od BOGA.
Vučiću pokaži im da narod nema alternativu nego da se izbori za pravdu.

srecko

pre 11 godina

pa sve sto je stekao u zivotu, sve je stekao tako sto je pretio, plasio ljude, davao im otkaze. ali treba da shvati da ga se ne boje bas svi

nema kraja

pre 11 godina

Opa, Miško! Sada i pretiš. I za to se odgovara!

Znači, da se zna.

Lopovi znaju i da prete!

Pa zato u jesu kompletni kriminalci!

Bravo Aco! Nastavi samo tako!

Maxim

pre 11 godina

Kakva drskost i smelost da se tako nesto kaze prvom potpredsedniku vlade! Alo covece time si zapretio citavom narodu! Mislis da si jaci od drzave, e pa nisi!

california boy

pre 11 godina

u americi bi samo za ovakvu izjavu dobio jedno 3-5 godina. ajde srbijo, postani vec jednom pravna drzava. dosta vise sa ovim tajkunima i kriminalcima koji drze citave drzave u saci. i ne mislim ovde samo na srbiju vec citav svet. enough is enough!!!

Небојша

pre 11 godina

Aко је истина да је "Мишко" запретио Министру одбране Србије, то је сасвим довољно да буде осуђен на неколико месеци. Људи су код заглављивали затвор због претњи председнику Србије упућених преко интернета. Хајде да видимо правну државу.

bezimena

pre 11 godina

Ubedili ste me da je M. Mišković, poznati ćutolog (koji nije opstao 20 godina, uvećavajući svoje bogatstvo, tako što je bio glup i pričljiv) pretio Vučiću i to pred policijom...mnogo pocenjujete elementarnu inteligenciju gradjana.
Nikada bedž neće izaći iz radikala!

LJUDI

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću! Ali šta ste se popalili, iskulirajte malo. Montiran kurirski naslov da se digne prašina. Vučić igra šah, ne zaboravite! Alo bre! Ne budite naivni toliko baš majku mu poljubim. KORISTITE MOZAK MALO, NEMOJTE BITI TAKO LAKOVERNI! Naravno da nije pretio pogotovo u ovoj situaciji! Ja ne verujem koliko smo glupi *bt!

boris

pre 11 godina

Aloooo pa ne rade svi u Delti da mozes da pretis i ucenjujes... Alooo

Jel znas ti da ovo sto si rekao nije emocija vec pretnja funkcioneru...

Aj nek Amerikanac zapreti gdji Klinton... u najavi 20g

Pazi sad ovo - onog trenutka kad odusevljeni prolaznik stavi ruku na predsedniki auto, to vise nije wow - to je pretnja.

Matori, ugasio si ga

Goran

pre 11 godina

Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!

california boy

pre 11 godina

u americi bi samo za ovakvu izjavu dobio jedno 3-5 godina. ajde srbijo, postani vec jednom pravna drzava. dosta vise sa ovim tajkunima i kriminalcima koji drze citave drzave u saci. i ne mislim ovde samo na srbiju vec citav svet. enough is enough!!!

ranko

pre 11 godina

Sada je potrebno da cela vlada i svi politicki akteri stanu uz Aleksandra Vucica i podrze ga u radu i iskrenoj borbi protiv korupcije. Danas je potvrdjeno da Vucic stoji iza svojih reci.

Boban

pre 11 godina

Ljudi ako je ova vest tacna da nisam Miskovicu u kozi a ako nije jao si ga b92 ima da vas tuze za klevetu.Vucic ima mana ali mislim da ga trenutno vecina Srbije postuje.

Kuramoca

pre 11 godina

Ne znam zasto svi lepo ne priznate da ovo sa pravosudjem i pravnom drzavom nema nikakve veze.
Velika je sramota nacin na koji drzavne institucije koristi Vucic za licnu promociju.
Ovo isto je radio i kao ministar inforimsanja u vladi kod Milosevica!
Ma koliko da je Miskovic ili bilo ko drugi kriv, nikada necu podrzati da zakone i sudstvo u Srbiji zameni jedan covek i njegove licne ambicije!
Vucic drugi put u zivotu ponizava Srbiju a mi cutimo! Sramota.
ps/ ova poruka nije ni na koji nacin podrska Miskovicu!!

htc

pre 11 godina

izgubio je kompas. Mada, sa druge strane, smesno je da ga optuzuju za 3 mil evra koje je dobio kao kamatu za pozajmljene pare. Ako je to jedino sto u mu nasli, zalosno...

bezimena

pre 11 godina

Ubedili ste me da je M. Mišković, poznati ćutolog (koji nije opstao 20 godina, uvećavajući svoje bogatstvo, tako što je bio glup i pričljiv) pretio Vučiću i to pred policijom...mnogo pocenjujete elementarnu inteligenciju gradjana.
Nikada bedž neće izaći iz radikala!

el_mago

pre 11 godina

Dzabe "prijatelju" ne mozes ti protiv drzave ne moze niko protiv drzave pa ni ti, veruj mi, samo se ti zanosi tim tvojim pretnjama, ima policije u Srbiji koja ce da stiti Vucica vise nego tvojih kriminalaca.

srele

pre 11 godina

Moze da mu preti koliko god hoce i da mu mase iza resetaka. covek kao sto je vucic je spreman na sve i da se imalo boji, ne bi se upustio u sve ovo

cantacuzino

pre 11 godina

Bez obzira na partijske naklonosti i afinitete, ovakvo ponasanje pojedinca, odn. gradjana se ne sme tolerisati i za to ne postoji opravdanje. Jedan pojedinac kakav je Miskovic ne sme da preti drzavnom funkcioneru, posebno ne tako ozbiljno. Jel ovo ispada da su tajkuni i kapitalci jaci od drzave i mogu da odrede ko ce da zivi a kone? Ne smemo da dozvolimo da se brukamo pred svetom.

Srle KV

pre 11 godina

Konacno da se i pravi krivac ekonomskog kolapsa drzave nadje barem 48 sati iza resetaka. Sve pohvale za ljude koji su nakon toliko godina smogli snage da pokazu da je drzava ipak iznad pojedinca!

grrrr..

pre 11 godina

Do juče ih je finansirao a sada ga hapse.Ipak i dalje mislim da je ovde reč o navlačenju širokih narodnih masa.Stvara se predstava da je Vučić jedini koji se bori protiv kriminala .30 miliona EUR je sića za porodicu Mišković.Nagodiće se , platiće a ko će se sećati za par meseci svega.Voleo bih da sam u zabludi.A rečenica koju je Mišković "izgovorio" , više odgovara nekom sa manje inteligencije i iskustva.Malo mi je šuplja prića.

Pedu

pre 11 godina

Ovo mi liči na priču sa prisluškivanjem.
Ne verujem da je (stariji) Mišković toliko glup da sebi dozvoli takvu izjavu, u takvoj situaciji.
Zaboravljamo da je Vučić bio ministar informisanja.

NS

pre 11 godina

ovako je pretio i pablo eskobar.
placao je 500 usd za ubijenog policajca.
posle je podmetao bombe,srusio putnicki avion,ubio sudiju,ubio predsednickog kandidata.....
misko je tezak nekoliko milijardi eura-fendujte mu svu pokretnu i nepokretnu imovinu pa neka dokazuje kako je zaradio prvi milion !!!

poceo smak sveta za tajkune

pre 11 godina

E budale... pa ako je do sada imao zrno sanse da se brani sa slobode sada je i to zrno unistio. On nece izaci dok iz zatvora dok je Vucic na vlasti, a po svoj prilici bice to jos jako dugo.

dada

pre 11 godina

Ono sto kazu, ko se lati maca, od njega posle i strada...ako smeju da pokrenu rat u ovoj napacenoj zemlji nek takvi samo nastave da javno prete (ili novinari da plasiraju takve price)...sutra kad pocne rat ni oni, a ni novinari, nece biti bezbedni. Samo kazem.

djordje

pre 11 godina

E sad sam apsolutno siguran da Vucic iza sebe ima ogromnu masineriju koja se bavi samo njegovim licnim marketingom. To je ista ona agencija koja ga je i u kampanji predstavljala kao evropejca a sada velikog borca za pravdu. Logicno je da Miskovica kao imucnog coveka 99 posto stanovnistva ne voli pa je zato napad na njega svakom politicaru isplatljiv. I jos jedna sitnica, mislite li da se Vucicu vid toliko naglo iskvario pa je odjednom poceo da nosi naocare ili ga je i to neko posavetovao da uradi tek toliko da deluje ozbiljnije....

skipper

pre 11 godina

Ово је заиста лепо чути. Вучић је свакако направио историјске промене борбом против корупције.

bojan

pre 11 godina

Vucic i njegovi drugari su mi unistili mladost, a sada mi unistavaju i ostatak zivota. Isto je i sa mnogima iz moje generacije. Nikada mu to necu zaboraviti i nadam se da ce i njega stici pravda.

Medjutim, Miskovic je takodje unistio sve sto je dotakao, a tek je poceo. Ima monopol u svim mogucim sverama i tako neposredno utice na kvalitet zivota ljudi u Srbiji. Ako je tacno da je to radio na kriminalni nacin, onda MORA da padne.

Licno bih voleo da ga je neko drugi priveo, jos davnih dana a ne ovi likovi koji ovime samo skupljaju poene a nemaju realnu strategiju. Situacija je takva da daj sta das, jer se udavismo, ali udavismo u korupciji. Nadam se da ce bar oni koji tek planiraju da budu korumpirani da se makar malo prisete ovih naslova u novinama, a ne da smatraju da si u Srbiji budala ako ne iskoristis sansu da ukrades.

Kod mene Srbija ima jako malo fore da me zadrzi. Ovo je sve samo ne normalna zemlja.

Небојша

pre 11 godina

Aко је истина да је "Мишко" запретио Министру одбране Србије, то је сасвим довољно да буде осуђен на неколико месеци. Људи су код заглављивали затвор због претњи председнику Србије упућених преко интернета. Хајде да видимо правну државу.

Aца

pre 11 godina

Када је Докић преко телефона запретио амбасадору Аустралије, осуђен је и одробијао 1,5 г. затвора! Шта сада? Полицијо, тужилаштво и судије: АКЦИЈА! Само за ову претњу најмање 1,5 година тамнице за г. Мишка. Чудно је само да Мишко не прети Дачићу?

gen.Paton

pre 11 godina

pročitao sam ovu vest u "kuriru",i čudno je da baš oni prvi to saznaju.A ko je to policijsko saopštenje,trebali bi svim medijima da dostave informaciju,ovako mi liči na spinovanje

neopredeljen

pre 11 godina

ovo mi liči na spinovanje iz najboljih vremena g-dina iz Idola...
ne verujem da je Miško pretio Aci...
to radi samo GLUP čovek, a Miško teško da je glup...

Marko

pre 11 godina

Mozemo mi pricati sta hocemo, ali da ne postoji Vucic mi ovakva hapsenja nikada ne bi doziveli. A to je velika tragedija.. Da nama od svih politickih stranaka vredi samo jedan covek. I da njega nema,ne bi se nista pomerilo sa mrtve tacke. I stvarno ne mogu da zamislim koliko treba biti lud zameriti se najmocnijima,pritom znajuci gde zivimo.

Beloved

pre 11 godina

Ne pada mi na pamet da branim Miškovića, ali zaista treba biti teška veverica pa poverovati da je čovek koji inače važi za ćutologa tako nešto izjavi pred policajcima i da to prenese Kurir,
ej ljudi Kurir !!! Pa to je više nego smešno, a vi se samo primajte na ovakve vesti, kad se budete osvestili biće kasno. Samo slep čovek ne vidi da Vučić na mala vrata uvodi diktaturu u Srbiju. Gebels bi se da je živ postideo ovakvom kampanjom.

LJUDI

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću! Ali šta ste se popalili, iskulirajte malo. Montiran kurirski naslov da se digne prašina. Vučić igra šah, ne zaboravite! Alo bre! Ne budite naivni toliko baš majku mu poljubim. KORISTITE MOZAK MALO, NEMOJTE BITI TAKO LAKOVERNI! Naravno da nije pretio pogotovo u ovoj situaciji! Ja ne verujem koliko smo glupi *bt!

nema kraja

pre 11 godina

Opa, Miško! Sada i pretiš. I za to se odgovara!

Znači, da se zna.

Lopovi znaju i da prete!

Pa zato u jesu kompletni kriminalci!

Bravo Aco! Nastavi samo tako!

Atreides

pre 11 godina

Najveci problem ove zemlje su upravo ti lopovi koji su opljackali ovaj narod u zadnjih 20 godina. Kada drzava pocisti te lopove onda ce se lako resiti i svi drugi problemi.

srecko

pre 11 godina

pa sve sto je stekao u zivotu, sve je stekao tako sto je pretio, plasio ljude, davao im otkaze. ali treba da shvati da ga se ne boje bas svi

mira

pre 11 godina

... Ubice Misko Vucica, ma nemoj, a zasto. Da li je Vucic naredio hapsenje, ili se radi po zakonu? Mafija nikada nije ubijala ministre vec TUZIOCE, zar ne. Trebalo bi da istrazite kako moze biti da ISTI tuzilac vec godinama ne preduzima nista, a sada se odjednom razradio? Ima li tu nezavisnosti, ili se radi po diktatu. I gde se dede Beko, koji je u gotovo svim poslovima radio zajedno sa Miskovicem. njega niko ni da pomene. Na kraju ce da ispadne da je sve uradjeno po zakonu, i gotovo, samo da malo prodje vremena, da se zaboravi.

Nismo zaboravili devedesete!

pre 11 godina

Не бих улазио у то шта је Мишковић рекао... Али ако је то изјавио, а оперативци кажу да је било нешто у том контексту, то је практично потврда неких сазнања криминалистичке полиције да заиста јесте ухгрожена безбедност потпредседника Владе Александра Вучића, рекао је шеф Управе криминалистиче полиције Родољуб Миловић.
...
Nešto u tom kontekstu...ako...možda...potvrda "nekih" saznanja... Da smo u Nemačkoj rekao bih "Srećna nam Nova 1933." Vidim da SNS pomno izučava dela Gebelsa i da se uče na njegovom primeru.
Do novog 5 oktobra!

Ladislav

pre 11 godina

Ako je zaista to bas tako kako pise, treba ga samo zbog pretnje zatvoriti , ne znam koliko , nisam pravnik, ali dovoljno dugo da se ohladi i shvati kako je obican smrtnik i uz to jos mutljaga nevidjena . Nije bitno ko je pogodjen pretnjom , to sada nije uopste vazno .

javelin

pre 11 godina

Pretio Vucicu da nece docekati veceras tokom saslusanja u policiji ?? Ajte molim Vas. Miskovic je sve samo ne glup covek.
Bice da je nesto drugo posredi ??

GVOZDENA METLA

pre 11 godina

Obecao si borbu protiv korupcije i tome stremis.Puna podrska Aleksandru Vucicu kao i svima koji rade taj istrazni posao.Pazi se samo pretnji uhapsenog gospodina !!!

el_mago

pre 11 godina

@Gagi, 12. decembar 2012 10:41
Pa kakav ti je to rezon covece, pa sta sad svaki kriminalac koji opljacka Srbiju zaposli ljude, drzava mu sutra kaze pa dobro ti si nas opljackao ti zaposljavas ljude necemo da te hapsimo, jel vi ljudi razmislite pre nego sto napisete nesto ili vam je IQ kao ph vrednost urina????

major

pre 11 godina

Do sada nisam uspeo da shvatim zasto se Vucic mesa u posao MUP-a i tuzilastva?Ako ste zaboravili,on je ministar odbrane i prvi podpredsednik vlade.Ni jedna njegova funkcija nema nikakve veze sa policijskim i sudskim poslovima.
U narodu postaje poznat pod nadimkom DIJAMANT MARGARIN.U SVE SE MESA!Zasto i zbog cega to znaju samo on,Dacic i Nikolic.
Meni ovo lici na stranacko razracunavanje.Miskovic je svakog finansirao,ali izgleda da naprednjaci nisu dobili koliko su trazili,pa ce sada Miskovic da strada.Daleko od toga da nije zasluzio,ali ima nesto trulo u svemu ovome.Sta je to,to ce pokazati vreme.

zoks

pre 11 godina

A sta je sa Dinkicem? Vucic je za njega jos odavno spremio prugasto odelo, i pokazao ga za skupstinskom govornicom. A sad zajedno hapse po Srbiji.

Milos

pre 11 godina

Ne zvuci mi verovatno da bi covek Miskoviceve inteligencije i sposobnosti pred policijskim inspektorima pretio i time pogorsavao svoj polozaj. Ovo je predstava kako bi narod jos vise poverovao u Vuciceve nadljudske sposobnosti!

dosta bre više

pre 11 godina

Pa on još i preti, državo reaguj ako te ima, ili mi ili oni, nema više šta da se čeka.

Ovde mora da radi samo Zakon o ORGANIZOVANOM KRIMINALU, onaj isti kao za Legiju i Zemunce. Za početak konnfiskacije SVEGA ali SVEGA što imaju, nacionalizacija Delta Holdinga i sve pokretene i nepokretne imovine pa onda da vidimo čija nana prede vunu i koje boje.

Ovim svojim pretnjama Mišković je učinio veliku uslugu Vučiću jer mu je praktično srušio odstupnicu, sad nema nazad, mora Vučić da ih gazi do kraja inače ga nema i to ne samo u političkom negu i u fizičkom smislu.

Nikad nisam glasao za SNS, verovatno da neću ni u budućnosti ali držim pesnice i stranu Vučiću da ove gmazove nabije u najdublu rupu koja postoji u Srbiji a ako nema takve dajem donaciju da se ista iskopa.

Osetio čovek da je jači od države, od svih nas, pa onda preti kao klasični mafijaš, šta još fali, konjske glave u krevetu. Hapsi milicijo i udri bagru.

Ivica

pre 11 godina

Miškovićeve pretnje upućene Vučiću nemaju za cilj da uplaše samog Vučića već on tim gestom demonstrira svoju moć. Mišković dobro poznaje prilike u Srbiji i zna da je pravosuđe najslabija karika vlasti. Ovo je veliki test za naše pravosuđe da pokaže da je sposobno da ovaj slučaj izgura do kraja.

djo

pre 11 godina

Ja ne verujem da su ljudi toliko radi da poveruju u sve sto im se posluzi na tacni - Miskovic, tip koji drzi pola Srbije, nebitno kako, i ima tima advokata koji zaradjuje basnoslovne sume novca, kao nije ocekivao da ce da bude uhapsen, hahahaha, ma dajte, molim vas. Sto posto je ocekivao i najverovatnije nije izjavio ovo, a ako jeste, verovatno je izvuceno iz konteksta. Ja ne kazem da je on nevin, vec da je veoma mala Mogucnost da se on prevario.

Zoran

pre 11 godina

Ako je tačno da je to Mišković rekao prilikom hapšenja,onda je Vučić pogodio pravu metu,jer je to ključni dokaz za osnovanu sumnju,da je Mišković šef mafije koja je harala Srbijom svih ovih godina.

Twilight zone

pre 11 godina

Zašto nisu uhapšeni direktor puteva Drobnjak i direktori agencije za privatizaciju, zašto nije uhapšen direktor finansijske, gde je u toj priči Mrkonjić , pa nisu mogli Mišković ,Borovica i neki Đurašković da rade "radnje", šeme i sisteme bez zelenog svetla državnog aparata. Po meni je daleko veća krivica onih koji su primali mito nego onih koji su davali. To je ta hobotnica . Da li je trgovinski sud radio svoj posao u skladu sa zakonom? A što se tiče pretnje, Mišković neće sigurno sedeti skrštenih ruku dok mu neko rastura imperiju i mirno gledati kako neko već sada deli plen . I ključna stvar , opšta je poznata stvar da je Mišković simbol aparata koji traje još od 1945-te , i u tom aparatu je puno sudija,tužilaca, inspektora,generala,vladika,profesora,pravnika, biznismena. Sad treba očekivati frontalni napad na Vučića , jer hapšenje Miškovića više nije predstava za široke narodne mase i odvlačenje pažnje javnosti sa ekonomskih problema i Kosova .

aleksandars

pre 11 godina

Ako je ovo istina, u šta sumnjam, onda bi Mišković trebao da prođe kao Dokić zbog pretnje ambasadoru Australije preko telefona.

Milence

pre 11 godina

A Veljović se brže bolje istrčao - "jeste rekao je" :) valja još jedan mandat biti direktor a i približiti se naprednjacima...idu izbori - ko bliže vatri ogreje se! Tako je i gdin Lukić požurio sa vernošću i završio u Hagu.
Kako god - mi smo i dalje zavejani, salama je sve skuplja, kosovo je rak srbije, Mlađa prodaje papire od vrednosti budućnosti naših pokoljenja...

Zerror

pre 11 godina

Vi verujete Kuriru???
(miki, 12. decembar 2012 10:24)

A tebi nešto čudno što ljudi veruju Kuriru?! Koliko se beše u budžetu odvajalo na obrazovanje i kulturu poslednjih 20 godina... Eto produkata takvog delovanja...

smesko

pre 11 godina

Vucicu svaka cast, iako nikad nisam glasao za partiju u kojoj je on! Za ovo mu skidam kapu i, nastave li ovako, imaju moj glas ubuduce!
A ova pretnja Miskovica bi morala sama po sebi da bude dovoljna da krivicno odgovara!!!

Dimitrije

pre 11 godina

Mišković je Vučićev novogodišnji poklon masama. Hvala ti Vučiću, očerupaj Deltu pa prodaj ono što je ostalo od nje da se nekakao zakrpi budžet i ojha!!! Preživesmo 2013. Za 2014. Viktorija grup. Pa posle možda Kole. Mase pevaju, pucaju, skaču, jer žive na račun svrgnutih tajkuna, Vučiću podrška iznad 50%, Dačić u kanalu jer mu uvaljeno Kosovo, inflacija između 15 i 20%, biće bar za leba i jogurta, ionako smo zaboravili za bolje, i tako još dve tri godine do neke nove medijske kampanje linča i borbe za koji dinar. Ko je mislio da smo dotakli dno dna taj ne zna šta je "istorija dugog trajanja". Potpuna manipulacija celog Sveta i potpuna nemoć nas dole da shvatimo gde se uopšte nalazimo i možda čak da se pobunimo. Za bogata društva model je "Vrli novi svet", a za siromašna kao što smo mi, Veliki brat i "1984". Ojha.

Alexmark

pre 11 godina

99 odsto gradjana podrzava napore Vucica da iskoreni kriminal i korupciju! Drzava mora da da sve od sebe da ga zastiti od ovakvih pretnji!

TINS

pre 11 godina

Ako je ovo istina uveren sam da sve stranke bez ikakvog politikanstva treba da osude ovo i da stanu iza Vučića ali ne zbog Vučića već zbog zaštite institucija vlasti koja jednom za svagda u zemlji Srbiji mora pokazati da je jača od svakoga i da je sposobna da zaštiti one koje treba zaštiti. Setimo se samo da nam je zbog neozbiljnog, omalovažavajućeg i ignoranstskog stava svojevremeno ubijen premijer. A da ne bude zabune ja sam izraziti politički protivnik SNS-a i Aleksandra Vučića!

nada ZR

pre 11 godina

Tako su sigurno pretili i Tadicu.Bruka i sramota za jednog biznismena!Kolika je Miskovic sila govori i ova njegova izjava.Bojim se Vucic vise nikada nece imati normalan zivot.Koliko bi imao hrabrosti svako od nas da se ovako bori?Cena je previsoka.

Kataklinder

pre 11 godina

Ovo je najvece dostignuce ove Vlade do sada... Zeleo bih da istaknem da je svakako najzasluzniji pojedinac Aleksandar Vucic i potrebna mu je maksimalna podrska!

crni domino

pre 11 godina

Konacno je diktatura usla na velika vrata. Lep povod je iskoriscen.
Zuta stampa napise novinarsku patku a buduci diktator korak blizi diktatorskom tronu.
Ovaj scenario napisao je jedan Ceh tridesetih godina proslog veka i pojasnio kako se postepeno u drzavi uvodi diktatura vlasti.
Verovatno ce biti kasno kada se Srbija probudi!

Munja

pre 11 godina

Glasala sam za SNS ovaj put - i više nikad. Malo mi je 1500 karaktera da navedem mnogobrojne razloge nakupljene u ovih par meseci. Počev od njihove nesposobne kamarile u Zrenjaninu gde živim pa sve do ove bedne lagarije oko Miškovićeve navodne pretnje.U ovu pretnju ne verujem. On ipak nije taj nivo na kojem je Veljović.

Milan

pre 11 godina

Neverovatno je koliko ljudi je spremno da podrzi jednog Miskovica, samo zbog toga sto ne voli Vucica!
Kakva bolesna politicka ostrascenost. Zar je bitnija "moja stranka" od Srbije?!

Serbinum

pre 11 godina

(Kuramoca, 12. decembar 2012 10:24)
Odličan komentar.Treba napraviti pravnu državu a ne da se ministar odbrane miješa u posao drugih resora.Njegova briga i ministra policije,treba da budu granice i mir u državi.Njihova briga,moraju biti table i spomenici Aćif efendiji i komadantu OVPMB-a.Neka pravna država hapsi lopove i tajkune,ali i rušitelje Ustava takođe.Ne mogu ni Mufty i onaj Albanac s juga koji je prijetio Dačiću(čik ga sruši ako smiješ)biti izvan zakona.Država je zakon.

Nema to big to fail

pre 11 godina

Uopšte me ne bi čudilo da je majstor pretio. To su radili njegovi zaposleni direktorima firmi u koje su ulazili u privatizaciji i manipulisali su udruženjima manjinskih akcionara - čuvena je 'mali je Beograd/Srbija, srešćemo se mi još'. Šljam. Ne postoji to big to fail. Mi to plaćamo iz naše sirotinje preko poreza. Umesto da plaćamo za bolje zdravstvo, školstvo i druge javne službe naše pare će ići na pokrivanje gubitaka ovakvih likova. Povraća mi se.

Klovn

pre 11 godina

KOja predstava... Vucic aka Eliot Nes, baca prasinu u oci svima nama bombasticnim izjavama koje traju kao i obicno do kraja nedelje a onda pojeo vuk magarca... kada je DS to uradila Knezevicu, svi su se okomili na DS kako su populisti. A sada znamo gde se on nalazi... Znaci, za par godina ocekujem Miskovica kao ministra ekonomije ili finansija... Koji cirkus!!

Podrska ali...

pre 11 godina

Potpuno podrzavam hapsenje Miskovica i ako su krivi treba da zavrse iza brave. Samo ne vidim ovo velicanje Vucica, on je vec uspeo da smisli kako mu je covek pretio i da digne svoje obezbedjenje, covek stalno izmislja i pravi sapunicu od svega da skrene paznju naroda sa gladi i nemastine. Ja bih samo da pitam Vucica, ok uhapsio si Miskovica i sta sad? Da necemo mozda da imamo vecu platu i bolje uslove zivota??? Necemo!!! Nego samo pordaje maglu ovom narodu.

Serbinho

pre 11 godina

Znaci da je Srbija Kolumbija, cim tako neko moze da preti ako se nad njime postuje zakon i ponasa kao da je Kralj.
Ajde da vidimo ko ce da ga pusti i ko unistava sistem iznutra.

DzoniKg

pre 11 godina

Videcemo..velike su tu pare u pitanju..Misko je tezak bar 3 milijarde eura ..samo 900 miliona je dobio za maxi koje sad sede na nekom racunu u kipru..naravno da niko ne voli da se sedi u zatvoru umesto da uziva na jahti..verovatno da je bio suvise siguran da ne sme niko da ga uhapsi pa je ostao u zemlji..posle ovoga mislim da ce neki poput kostica vise vremena da provode na jahti van srbije nego u njoh ..za svaki slucaj.

V.Zaric

pre 11 godina

Što se nerviraš Miško, pa nije u redu ni da pretiš. Kako je problematično kad nekoga ne možeš da kupiš, nisi navikao. Nego nije mali onaj Vučić ima tu dva metra, a nije mali ni ovaj narod toliko 7,5 miliona napaćenih.

Ma vazi

pre 11 godina

Gospodin Miskovic je imao dovoljno mudrosti, sposobnosti, bezobrazluka ili sta god da stekne to sto ima a sada pred svedocima izgubio zivce (koji su sasvim slucajno policajci) i preti drzavnom cinovniku koji je na jednoj od najvisijih funkcija u zemlji, onog istog sto su ga "pokrali na izborima"
Ahaaaaa ....

Rajko Cvetkovic

pre 11 godina

ALEKSANDAR VELIKI! Nisam mogao ni da sanjam da ću ovako nešto ikada da napišem - guglajte moje ime i videćete kako sam sve potkačinjao i Acu i Tomu.

ALEKSANDRE, RESPECT!

panzer general

pre 11 godina

Riba smrdi od glave, pa tako i treba rješavati tu stvar. Ovo je na neki način vaš Sanader i ako se odradi sve kako treba urušit će se cijela piramida ispod njega. Iskreno, iznenađen sam ovim vašim Vučićem, u svakom slučaju on pokazuje da se čovjek može promijeniti na bolje. Fascinantno je kako sad tajkun prijeti jer mu se urušava tlo pod nogama, a bio je miran pod tadićevim režimom koji je tvrdio da "nema korupcije na visokom nivou". Moš mislit nema, znači kad neko ukrade u dućanu jer je gladan njega ćemo objesit, a krupne zvjerke ostavit na miru. Ispostavilo se da je dobro što je Tadić pao, ugodna vanjština, blaga retorika, europejsko držanje su bili samo ugodna forma bez stvarnog sadržaja.

grrr

pre 11 godina

Molim sve mlađane članove SNS da smanje doživljaj.Čika Vučić će sve pročitati i bićete nagrađeni reciprocitetno broju poslatih hvalospeva.Pustite nas obične da se uverimo u istinitost svih dešavanja.Način na koji pišete je blago rečeno smešan.

jajara

pre 11 godina

radikalski vojnici
i instrukcije koje su dobili od centrale
vako ce da im prodje ceo mandat, u trazenju unutrasnjih neprijatelja
na koga li me ta prica podseca OZNA-u ?

Bojan

pre 11 godina

Pa ja ne mogu da verujem da ni oko ovoga ne mozemo biti jedinstveni..prvi nikada nisam podrzavao SRS, Tomu, Vucica..
Posle ovoga, covek ima moj blanko glas, jer 'Miskovici' su najveci kancer naseg drustva!

Pa treba li Vucic da strada, pa da dobije podrsku?

-a da, kod nas je to slucaj..svi te pljuju, a kada te vise ne bude, onda te proglase za sveca! - izem ti podrsku i naknadnu pamet!

zoran

pre 11 godina

Sad ce gospoda iz LDP da stanu u odbranu gos. Miskovica ! Svaka cast gos. Vucicu! Samo nastavite,sa ovakvim potezima imate i moj glas na sledecim izborima!

PRETPOSTAVKA NEVINOSTI

pre 11 godina

Пуна подршка Влади у борби против: ратних профитера, нарко дилера и корумпираних политичара !!
Сви морамо имати у виду ДВА ПРАВИЛА правде и правичности:
1). Нико није изнад ДРЖАВЕ Србије и
2). Нико није крив, док се то не ДОКАЖЕ.

Stanislav

pre 11 godina

Drzi se Aleksandre i nastavi tako.Treba ga tuziti zbog pretnji!!!PUNA PODRSKA!!!DO KRAJA SA LOPOVIMA I KRIMINALCIMA!!DOSTA JE BILO!!!STOP VISE!!!DAJMO PUNU PODRSKU OVAKVIM POTEZIMA.Ako treba pomoc zovite!!!!

tabasco pete

pre 11 godina

Dakel nije bilo pretnje...
ako je ovo tacno onda covek u izjavi nista nije pogresio... ovo jeste licna promocija Vucica i ovo je danas uradjeno da bi nam Vucic izasao kao pobednik na TV i objasnio kako je on veliki borac za pravdu...

a to sto je obecao Kosovo amerima, to sad nije vazno...

ocekujem izbore u martu...mozda i to Aca veceras objavi...

lukavi

pre 11 godina

Haha, pa ko bi bio toliko GLUP da to izjavi ? Ne ulazeći u to da li je kriv ili ne, to će istraga pokazati, ali je ovo jos jedna budalastina verovatno potekla iz Kurira, a to mi sve govori...

Joksimidis

pre 11 godina

Naravno da treba shvatiti ozbiljno ove pretnje! Ali ima jedna sustinska razlika...Miskovic vise ne uziva podrsku Vlasti, kao ranijih godina... Svaka cast Vucicu!!

Goran

pre 11 godina

SNS trazi da se obezbedi... A od koga da traze porodice vojnika koji su ubijeni u Topcideru? A, od koga da trazi Jovo Curuvija? A od koga da trazim ja da mi se objasni po kom osnovu i kako su Nikolic i Vucic dobili stanove od Mirka Marjanovica i zasto bilo koji gradjanin Srbije ne moze tako da dobije stan? A od koga da trazim odgovor da li je Miskovic finansirao SRS? A od koga... Mogao bih do sutra da redjam. Stid me je u kakvoj zemlji nepravde zivim. Svi su uzimali lovu od Miskovica, a sada ga cerece. Najblaze receno, gade mi se i Miskovic i ovi sto ga hapse.

lumpuj Goljo, Rita plaća

pre 11 godina

Nadam se da je Vučić naučio na primeru Đinđića da MORA da ima ogromno obezbeđenje i da to budu ljudi od poverenja. Ako bi se ne daj Bože desilo ono što se desilo i jedinom pre njega koji je hteo da uvede red u državu ja bih na divljaka pretrčao najbližu granicu sa EU, pa ako preživim preživim...Ne bi imalo smisla više uopšte živeti u Srbiji...p.s. Ni sada nema :-)

skeptik

pre 11 godina

Čisto sumnjam da je toliko gl.. da javno preti. Mislim da je ovo još jedan Vučićev probni balon. No, videćemo kako će se sve završiti. nadam se da ga nisu hapsili bez dovoljno dobrih dokaza i da će eventualna optužnica biti na čvrstim nogama. Pustite to što svi znamo ko je i kakav je Mišković.

Mitrovica

pre 11 godina

Komsije, svaka vam cast. Moram da priznam da vam zavidim na tome kako se vasa vlada bori protiv korupcije - ovom zlu, koja je zavejala citav balkan! Nadam se da ce brzo doci taj dan na kome ce i nasa neka nova vlada povuci slicne poteze prema nasim super-lopovima.
Puno uspeha zeim vam!

da da

pre 11 godina

Baš bi čovjek prijetio političaru i to dok ga MUP privodi. Ajde da je neki glupan u pitanju, ali ovaj sigurno nije glup ako je ovakvo carstvo stvorio.

Meni ovo više smrdi na spin...

Na kraju, ako netko želi "zveknuti" tog političara sada mu je prilika, mediji su već našli krivca...

Rampapa

pre 11 godina

Ja vise verujem da je ta vest pustena od strane vlasti nego da je Miskovic to rekao. Ima taj dvadeset advokata i nece on lupati takve gluposti, narocito ako mogu da mu skode... Kao i sa Tomomm i kolonom, kakva je vest bila na pocetku a sta je ispalo na kraju...

karasdjordje

pre 11 godina

ja kazem svaka cast Vucicu,on je jedini politicar koji radi za Srbiju i svoj narod a ovog Miskovica treba u zatvor i oduzeti mu svu imovinu,pa ni turci nisu otimali kao on i njegov sin,sramota mi gladujemo a oni uzivaju u luksuzu i konforu,odakle mu novac za tolike vile po svetu,to nije posteno zaradjeno

ivan

pre 11 godina

ne mogu da verujem kako se ovaj glupi narod pali na ovakve stvari!!! na ovakve namestene medijske manifestacije.

ljudi nisu svesni da su ovo samo igre, servirane debelo placenjim PR stratezima koji pomazu Vucicu...

sve ovo nema nikakvog smisla...mi treba da se okrenemo sebi, i poboljsanju svog standarda...ovim navodnim aferama se samo mazu oci, da se krupnije stvari ne vide...MNOGO SMO GLUP NAROD!!!!

Jassko

pre 11 godina

Tesko je ovo ikako drugacije prokomentarisati, osim psovkom.Bahatosti pojedinih ljudi nema kraja. Kakva da je god ova zemlja, prcija nije, pa ni Miskoviceva.

ajdesad

pre 11 godina

Meni malo nije logicno. Covek se odaziva redovno pozivima na saslusanja, a oni ga sada odjednom privode. Ma ovo je samo dobro izrezirana reklama za Vucica. On ce da zavodi red po Srbiji, on koji je zatvarao novine i hapsio novinare 90-ih.

igorpl

pre 11 godina

Ima u celoj toj pompznoj priči jedna bitna STVAR a to je da je on samo možda vlasnik DELTA SVEGA u ovoj zemlji ali ne i odgovorno lice!!!!
Uglavnom poslovanje je vodio preko direktora koji su bili jako dobro plaćeni i koji us bili svesni svoje odgvornosti na čelnim pozicijama.
Tako da verovatno iza svih tih prljavih poslova stoji on i njegov sin ali ne kao ODGOVORNI!!!!!! Utulite to u glavu pre nego što počnete da senzacionalno uzvikujete kojekakve gluposti. Videćete kako će se sve završiti! Delta će platiti neku kaznu, mišković i sin na slobodi a narod se dobro zabavio!!!!!!!!
I opet će po starom da rade!

Pametnjaković

pre 11 godina

Da li je ovde neko svestan da je Mišković napravljen zahvaljujući političkoj eliti Srbiji? On je njihov čovek, oni su njemu obezbedili pare, oni su njega napravili bogatašem, da bi mogao da bude konkurentan na svetskom tržištu. Ovo je farsa. Oni će njega da žrtvuju, jer se naradju da će kada uđu u EU da dobiju pare iz fondova, da deo tih para operu i naprave gomilu Miškovića. U Srbiji se sve radi preko veze i niko ne može da dostigne nivo koji je Mišković dostigao, ako nema zaleđinu u političkoj eliti Srbije. Politička elita Srbije operiše kao mafija.

Korleone

pre 11 godina

Meni ovo u opste nije cudno, a ni naivno. Miskovic je sve sto je maznuo uspeo zahvaljujuci politicarima koji su isto tako umesani, a ima ih dosta. Svi su oni sada u frci i mislim da im je jedino resenje da sklone Vucica. Ne mislim da Vucic moze da ima probleme samo od strane Miskovica, nego sa jos mnogo, mnogo strana, narocito sada kada su svi koji su umesani videli da se Vucic ne sali. Zato Vucicu pripazi dobro i cuvaj se bar dok ne pocistis ovu gamad. Vucic vise ne verujem da ce imati mira cak ni kad se sve ovo smiri i ne bih voleo da sam u njegovoj kozi, ali majstore svaka ti cast na ovome. Neka vide ostali kako se radi, a mozda sve ovo ohrabri i ostale, pa da se celo drustvo promeni i da nestane ono tolerisanje kraduckanja. Cuvaj se Vucicu, ovo Miskovic nije morao ni da kaze, to je bilo jasno i da nije ni receno. Ne znam sta da mislim, mnogo su se osilili.

brzi

pre 11 godina

Još jedan pali tajkun. Mišković je pušten niz vodu jer je de facto finansiski propao. Njegov Delta Holding samo su još fizički kosturi i uspomena na nekadašnja dobra vremena. Belgiski novac za trgovački lanac išao je za poplatu kredita kod komercialnih banki. A kada nije bilo više trgovačkog lanca nije bilo ni više novčanog toka, posledično ni kredita u bankama i tako je bio završen krug.

qqlele

pre 11 godina

Ovako, kao prvo da naglasim podržavam hapšenje Miškovića i preispitivanje svih, a naročito njegovih privatizacija. Ali, ljudi, ko je Vučić da hapsi, preti, oslobađa, organizuje krizne štabove po Srbiji? On je koliko se sećam ministar vojni i podpredsednik Vlade. Ova zemlja kakva god da je, ipak bi trebala da ima neki pravosudni sistem, ali avaj.... Takođe, nije mi jasno, kako borba protivu korupcije funkcioniše. Sa jedne strane imamo hapšenje (i treba da ih bude), a sa druge strane, oslobađajuće presude i prepuštanje najpopularnijeg SD u ruke čoveku koji bi takođe trebao da bude predmet istrage/a. Da se ne lažemo i diploma predsednika države je stečena na krajnje sumnjiv način, zašto se to ne ispita. Kofer i sve izrečeno na račun Dinkića i to će biti zaboravljeno. Što se tiče pretnji, za njih bi posebno teretio Miškovića, ali setimo se kako su se isti ovi sprdali sa pretnjama koje je svojvremeno dobijao Zoran Đinđić. U svakom slučaju, ovaj da je trebao da bude uhapšen, trebao je. Ali, ako hapsite, hapsite sve koji su to zaslužili, nemojte ih nagrađivati predsedničkim mestima u nekom od FK ili članstvom u radnim grupama, i takođe ako se borite protiv korupcije, neka se bori država Srbija, a ne Vučić

Gagi

pre 11 godina

Ljudi sa vas pitam,dali stvarno vi verujete sto novinari pisu?Stvarno mislite da najbogatiji covek u srbiji,bi pretio javno!Pa covek ima pare i najbolje advokate izvuci ce ga za dan dva max!Iskreno ljudi ne podrzajem tajlune,ali ako je kriv ne treba ga hapsiti,znate zasto ako on propadne znatel koliko ce naroda ostati bez posla?Vec treba se nagoditi snjim da plati drzavi i drzava sretna i narodu ce ostati bez posla!Bolje da radi 1000 ljudi kod lopova,nego da gladuje,ja razumem oštetio je drzavu,ali bre koliko nasih politicara krade pa sto nebih i on!

obicangradjanin

pre 11 godina

" i Tito je pred smrt imao problema sa nogom" izjavio je Tomislam Nikolic sadasnji predsednik Srbije pred ubistvom premijera Zorana Djindjica i nikom nista. Mozda Miskovic sa ovom izjavom ima politicke ambicije...

Cuvar u zooloskom vrtu

pre 11 godina

Lakse malo narode, dalje od kaveza, lav je ranjem pa grebe i ujeda na sve strane ! Pazljivo samo, da ne otkine nekome glavu!
Uskoro cemo objaviti njegove fotke kako viri iza resetaka ;o)

rade

pre 11 godina

Vi sto govorite da je neko naivan samo se setite sta se desilo pre manje od deset godina , jel treba opet da nam se ponovi isto , da bi vi shvatili ozbiljno svaku pretnju ...?!

motka

pre 11 godina

Vidim neki ovde pisu da je narod glasao za Vucica.
Prvo nije narod glasao nego su gradjani glasali.
Drugo, Nisu glasali za Vucica ali ni za sns, jer od ukupnog broja glasaca sns nije dobio ni 20%, mozda su dosli i do tih 20%. Tako da sns, a i Vucic nemaju legitimitet da vrse vlast u ovoj zemlji.

E, kada to shvatite mozda nekad i budemo bolja drzava. To za pocetak.

Sledecu stvar koju zelim da napomenem je ta da je jedino pitanje ovde ko ce Miskovica zameniti. Peconi i kostunicina ekipa je i dalje aktuelna u kradji, njih Vule ne pipa.

Saldzo

pre 11 godina

Vidim nekima je smesno zato sto ga optuzuju "samo" za par miliona. Pa ne pada se na velikim stvarima, vec na malim. I Al Kapone je uhapsen jer je nosio prazan pistolj bez dozvole, a osudjen za utaju poreza. Od malih stvari klupko krece da se odmotava. Naci ce njemu jos stosta u toku procesa.

suplajz

pre 11 godina

milane i ostali euforicni sns navijaci, nije sporan lik i delo gosn miska,ili bilo koga drugog ko zasluzuje da ide u zatvor, ali ne znam sta su navijacke himne, histerija, onanisanje, ljubljenje slike jednog coveka, tacnije vaseg ace nesa, ako ne bolesna politicka ostrascenost i time bi odgovor na tvoje pitanje bio DA, TVOJA STRANKA JE VAZNIJA OD SRBIJE, PO SVEMU SUDECI!ne zaboravite samo da je i milosevic bio tako bahat i ubedjen da ima podrsku cele srbije posle bombardovanja, raspisao izbore, pa se malko iznenadio!
rece jednom jedan mudar cika konfucije otprilike>
Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je
- izbegavajte ga!
Ko ne zna, a zna da ne zna - dete je
- naučite ga!
Ko zna, a ne zna da zna - spava
- probudite ga!
Ko zna i zna da zna - mudar je
- sledite ga!
dakle, smatrajte se IZBEGNUTIM!

Mrki

pre 11 godina

aha, sve bi bilo ok da je ovo u pitanju vladavina prava a ne politika. Teško je poverovati da je srpsko pravosuđe profunkcionisalo preko noći. I dalje će biti zaštićenih, samo će biti pitanje ko je na vlasti.

Che

pre 11 godina

Konacno je diktatura usla na velika vrata. Lep povod je iskoriscen.
Zuta stampa napise novinarsku patku a buduci diktator korak blizi diktatorskom tronu.
Ovaj scenario napisao je jedan Ceh tridesetih godina proslog veka i pojasnio kako se postepeno u drzavi uvodi diktatura vlasti.
Verovatno ce biti kasno kada se Srbija probudi!
(crni domino, 12. decembar 2012 14:16)

ma da..ni slucajno ne hapsite tajkune i kriminalce,to je diktatura...

Providno

pre 11 godina

Ja cu kao da te hapsim a ti ces kao da mi pretis...A ono zasta smo mi placeni ce mo da odradimo...pa posle sve po starim...samo malo prebaci i meni...tako nekako...LAKRDIJA...

OPERACIJA SABLJA 2

pre 11 godina

Divne li vestu.Puna podrska Vucicu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.Podrska i svim organima koji rade taj posao.Pazite se,opasni su ti tajkuni nabrekli od malverzacija.

CISCENJE 2012

pre 11 godina

Pazite se prvi potpredsednice,oni su sad kao ranjene zveri i na sve su spremni.Puna i nemarljiva podrska da se obracunate sa svima njima koji su se ogresili o narod i zakone.

pablito

pre 11 godina

Molim dežurne SNS-ovce da ne uzimaju u usta pokojnog premijera Đinđića u cilju vršenja promocije svog predsednika. Krajnje je degutantno i cinično.
Inače, zaista bih i voleo da se Miškoviću i drugim usrećiteljima Srbije stane na put, no se bojim da je to priča za političku upotrebu, kao i uvek. Videćemo. Narod je očigledno gladan pravde, ali mu po običaju uvale samo kosku da glaba.

martaleon

pre 11 godina

kakva vajda ljudi od Miškovića u zatvoru?..Pa valjda bi toliko mozga trebalo da imamo , pa da sve one poput Miškovićaa , valjanim zakonima i sprovođenjem istih, nateramo da dobar deo svog kapitala ulože u svoju zemlju, da doniraju neku zdravstvenu ustanovu, neko sirotište, neki dom za stara i beskućna lica, neku visokoškolsku ustanovu, pa valjda taj pokradeni novac treba usmeriti ka katarzi ovog posrnulog društva. Hapšenje je odocnelo, trebalo ga je sprovesti u onom ranijem Vučićevom mandatu , "90-ih, sada je to samo velika antireklama za sve potencijalne strane investitore.Uz patriotski gest predsednikovice i g.predsednika da spavaju isključivo na SIMPO ležaju, slabo će koji strani investitor uložiti svoj kapital u ovu ludaju, a onda neka smo prokleti za navek, nema nam spasa sve dok se ne uzmemo u pamet. A ovo što je na sceni mnogo je daleko od pameti...

tifa00

pre 11 godina

Eto cime se sluze ljudi ovakvog tipa, pored svega sto su nam ucinili imaju hrabrosti da prete coveku koji je posle dugog niza godina uz narod i ima neverovatnu volju da pomogne gradjane Srbije!

Zoran

pre 11 godina

Verujem da nije bilo pretnji, Miskovic tolika budala nije, kao i 99.99% sadasnjih bogatasa u Srbiji. A ovo je verovatno pakovanje, posto su odlucili da ga skartiraju sa srpske scene.

visnja

pre 11 godina

Vucic ima podrsku naroda...na obracun sa ljudima poput Miskovica se odavno ceka...takvima treba stati na put,dosta je bilo pljackanja naroda!!!

Box

pre 11 godina

Ako je ovo bilo onda je ozbiljno ali ako je ovo spinovanje javnosti dezinformacijama onda je Vucic pao na najnize moguce grane u reklamiranju.

Tatjanaa

pre 11 godina

Sramota ,Miskovic preti. Miskovicu ti si u zatvoru ,a Aleksandar Vucic se gostovati veceras u tv emisiji. Dosta je Miskovic bio zasticen, a Srbija njegov zatocenik. Niko nije vise jaci od drzave .

Podrska Aleksandru Vucicu .

daca

pre 11 godina

Slazem se s vecinom komentara i nadam se da je spinovanje. Ukoliko je istina u dubljem smo glibu nego sto sam mislila, ma kako to neverovatno zvucalo! Sumnjam u sve, osim u Iliju Cvorovica!

A.V.-T.N

pre 11 godina

Krađa glasova na izborina-ništa
Presretnuta kolona prvi put-ništa
Presretnuta kolona drugi put-ništa
Štrajk glađu-ništa
Ja kažnjavao medije 90-tih-nikad
Ja bio radikal-nikad
Mišković nas finansirao-ponekad ali nedovoljno.

GoraN

pre 11 godina

Ne zakopcavam se od pozadi pa ne mogu da verujem da je pretio Vucicu i to u policiji pred gomilom novinara. Pa sta god da se desi Vucicu, Miskovic bi na taj nacin unapred dao i javnosti i policiji neoborive dokaze protiv sebe. Pogledajte sve atentate u protekle dve decenije. Uvek je narucilac i izvrsilac davao najvece citulje i u javnosti opisivao koliko je iznenadjen a organizaciju i pripremu je vrsio u najvecoj tajnosti.

Novosadjanka

pre 11 godina

Hmmm, pokusavam da objasnim sebi sta se to desava??!! Mozda se stvarno propali tajkun pusta niz vodu = sjajni politicki poeni... I nova vlast zivi u nadi da ce to nadomestiti negativne poene zbog vrlo skorog i neumitnog pustanja Kosova niz vodu...

sanja

pre 11 godina

Lep nacin da se skrene paznja sa price o tome kako su Vucic i Dacic priznali Kosovo. Ovde ne mislim na hapsenjenje, vec na ovaj cirkus, gde Miskovic kaze kako Vucicu treba hapsenje zbog medijske pompe i zato da bi imao nesto s cime ce na RTS, a to se spinuje i objasnjava kao pretnja. Licno ne verujem da je Miskovic toliko naivan i detinjast. A ne stoji ni da su Vucic i SNS veliki borci protiv kriminala i tajkuna, jer da jesu, ne bi krsili Ustav, niti bi se Nikolic grlio sa Koletom. Ko krsi vrhovni pravni akt drzave, treba i sam da je u pritvoru trenutno. I to nema veze s tim kakav je Ustav. Mnogima se ne dopadaju mnogi zakoni, pa ih ipak postuju.

Branka

pre 11 godina

Sto pre u Srbiji treba reformisati sudstvo i prepustiti institucijama da rade svoj posao. Neka se oformi reformatorska grupa profesora sa Pravnog fakulteta (Boris Begovic i ostali )i naprave vec jedanput pravnu drzavu. Ne smemo dozvoliti da od pojedinaca politicara zavisi hapsenje kriminalaca,tajkuna itd. Onda ovakve pretnje mogu biti upucene samo Srbiji. Ne moze samo Vucic cistiti Srbiju. Gde god zagrebes korupcija i pljacka.Strasno.

miniM

pre 11 godina

Da li je on to mogao sam bez podrške države, naravno da nije i nece biti samo on iza rešetaka, ali pretnja jednog takvog tajkuna je ozbiljna stvar! Ipak on ima mehanizam iza sebe!Nadam se da ce se gospodin Vučic izboriti sa parazitima nase države!Dosta su brisali pod sa nama!

marko nb

pre 11 godina

Sto se lozite, ko nas je jahao do sada jahace jos. Svi cemo nastaviti da radimo za kikiriki i sve po starom. samo prave mesta za nekog drugog.

Jovan

pre 11 godina

Do sada nisam uspeo da shvatim zasto se Vucic mesa u posao MUP-a i tuzilastva?Ako ste zaboravili,on je ministar odbrane i prvi podpredsednik vlade.Ni jedna njegova funkcija nema nikakve veze sa policijskim i sudskim poslovima.
U narodu postaje poznat pod nadimkom DIJAMANT MARGARIN.U SVE SE MESA!Zasto i zbog cega to znaju samo on,Dacic i Nikolic.
Meni ovo lici na stranacko razracunavanje.Miskovic je svakog finansirao,ali izgleda da naprednjaci nisu dobili koliko su trazili,pa ce sada Miskovic da strada.Daleko od toga da nije zasluzio,ali ima nesto trulo u svemu ovome.Sta je to,to ce pokazati vreme.
(major, 12. decembar 2012 11:02)

Vučić je i šef tima za borbu protiv korupcije i kriminala,kao i protiv tvog svetca Miškovića,pošto je on cvećka prema tebi.Ali slepoj koki ne vredi drobiti,uzmi malo dioptriju veću.I da znaš ovoga što braniš sada kad tada bi i ti došao i tvoja porodica na red da prosite kod njega.

Milosh

pre 11 godina

Ha ha ha! Gebels je mala maca za ove kreatore lazi. Dodje sam dva puta na informativni i onda ga hapse i on je toliko glup da mu preti iz policiju u prisustvu policije :) Ovo sada prevazilazi i izbornu macku u dzaku. Pamti narode i otrezni se, ovo je sve za mazanje ociju. A naravno ako postoji sumlja svako treba da bude ispitan i priveden ali bez SRS/SNS lazi i demagogija.

kamerman

pre 11 godina

Ovo je stvarno neverovatno,da ljudi veruju kako je Miskovic,SAZNAVSI DA CE VUCIC GOSTOVATI NA RTS-U,pretio istom!!
A,u stvari,radi se o tome da niko nije ni pretio Vucicu,nego je iz razloga POVECANE GLEDANOSTI VUCICEVOG GOSTOVANJA NA RTS-U,ta informacija dodata od strane BIA-e.Pa,ko bi normqlan ponovo gledao i slusao Vucica na TV-u ???
A,Veljovic ce,zarad ostanka na mestu direktora policije,da kaze sta god treba.
I,ko je uostalom cuo te pretnje,jel to bilo u nekom hodniku,ili u policijskom autu?
Stvarno smo tupav narod.
Sad se vidi kako ce proci svi koji nece da plate reket Vucicu.Plus,debakl politike Vlade po pitanju Kosova,a i jucerasnji poraz u Briselu.Jel vam sad hjasno sto je uhapsen Miskovic?
Pa ko normalan hapsi takve ljude DAN NAKON INFORMATIVNOG RAZGOVORA??
Da juce nije dozivljen poraz u Briselu,ne bi bilo hqpsenja,sigurno...
Ostavka Vucica,odmah !!

Verica

pre 11 godina

Bas sam se nasmejala. Prvo se Kosovom godinama odvlaci paznja od pljacke i kriminalizacije drzave, a sad se borbom protiv korupcije odvlaci paznja sa Kosova. O kojem, kakve li slucajnosti, treba odlucivati ovih dana. Naprednjacima, kao i njihovim rodjacima radikalima, do skora su bila puna usta Kosova, a sad su taj vruc krompir spustili drugima u ruke i krenuli da osiguraju jos po koji mandat.
Nemam ja nista protiv borbe protiv korupcije, ali cu cekati njen kraj da donesem konacni sud. Javlja mi se da ce do tada Aleksandar Vucic biti najmocniji politicar u Srbiji.

nenead

pre 11 godina

dali ste culi dali su uhapsili i jednog finansijkog policajca, one sto jure za fiskalni racun, koji nisu videli dvadeset godina deltu, i svasta jos. kad jednog od njih uhapse onda ima nade. do tada samo zabava.

Tole

pre 11 godina

Navodna izjava fabrikovana u kuhinji Ace Vucica, za dodatno dizanje auto-popularnosti medj' pukim plemstvom zendim skandala i gladnim plena.

OPERACIJA PEROREZ

pre 11 godina

Konacno da docekam da se u Srbiji hapse oni koji su se olebili na racun obicnih gradjana,smrtnika koji rade za 20.000.00 u tim opljackanim preduzecima kao robovi.Podrska Vucicu.

Rade B

pre 11 godina

Imam jedno malo potpitanje za Prvog borca protiv korupcije: zar nije isto tako svojevrsni oblik korupcije (nepotizam) dovoditi članove svoje partije, bez obzira da li su i koliko sposobni, na sva moguća rukovodeća mesta? Da li će oni imati neke obaveze prema lideru svoje stranke sutra ili prekosutra? Iz toga sledi i pitanje gde je kraj korupciji ako u borbi protiv predhodnih zloupotreba praviš nove?

badtaste

pre 11 godina

Od silnih copy-paste komentara "Podrska Drugu Aci da ne odstupi od puta...bla bla bla"(ne po stilu, ali po duhu sigurno) umirem od smeha... poziv moderatorima da ubuduce ostavljaju i deo i.p. broja svih kojih komentarisu, cisto da vidimo iz koje centrale se javljaju.
Usput, da li ste danas ocistili sneg ispred kuce i ledenice sa prozora?

PADA VLADA !!!!!!

pre 11 godina

Bilo bi lepo da Vucic prestane sa licnom promocijom.Dozlogrdio je " i Bogu i narodu".
Ima li u ovoj zemlji vise dna? I vrapci na grani znaju da su Miskovic i Dinkic u jako bliskom srodstvu ali vreme je vise da se medjusobno obracunavaju a ne preko ledja zaista neduznog naroda.

zeljko

pre 11 godina

a sta je sa hapsenjima njihovih direktora?. Oni su ti koji su direktno odgovorni za korupciju. Oni ce reci i ko prima mito u drzavnim organima i policiji.

zkns

pre 11 godina

Opsta ekonomska propast Srbije, Kosovo....i ostale teme su u drugom planu. Tacno tako. A da li se ti pametnjakovici, koji u svemu do sada ucinjenom po pitanju borbe protiv korupcije vide samo politicke poene za Vucica,zapitaju ko je doveo tu Srbiju do provalije....Pa ovi su tek nekoliko meseci na vlasti, a vec im sada zameraju zaduzivanje, slabljenje dinara, siromastvo...Aha,bas zanimljivo za slusati;a odakle sve to,kao odjednom? Sto niste bili tako pametni i kriticni prema prethodnoj vlasti koja je za sve drugo i druge radila osim za bolji zivot njenih gradjana.Samo bez te price o putu u EU...znaci, i ovce bi shvatile do sada. Pustimo ove sada neka pokazu sta znaju, ali ne treba cekati osam godina propadanja pa onda kao sve znati bolje....Manje zlobe i zavisti i vise sloge i solidarnosti,pa da i ocekujemo neki pomak na bolje.
(marta, 12. decembar 2012 11:57)

A ti zaboravio devedesete?? To su samo "ovce" zaboravile.....

Posmatrač

pre 11 godina

Kakva je ovo istorijska bruka. Umiveni radikali uz pomoć neumivenih Kurira i Informera, hapse i presudjuju. Dok su demokrate u mišjoj rupi (o Čedi ne bih ni govorio). Je li moguće da niko ne razume da ovde nije kraj, već tek početak? Kad padne Mišković, ko je sledeći? Mislite o tome...

pohlepa

pre 11 godina

Cisto sumnjam da pretnja postoji. Pre ce biti da je vucic ljubomoran i hoce na sve nacine da smakne Miskovica jer ovaj nije davao pare njemu vec DS-u...

toza

pre 11 godina

Oo sa izjavom je klasično spinovanje od strane policije ili ti dodvoravanje novom vladaru. Lično sam preživeo iskustvo gde je saobraćajni policajac slagao ne trpnuvši. Da li je Miškovil kriv za ovo ito mu se stavlj na teret utvrdiće sud. Ono štoje zabrinjavajuće jeste eudorija koja se stvara i naki osećaj ekstaze koju naročito ispoljavaju pristalice SNS. Dalrko smo mi od normalnog društva sve dok se država poistovećuje sa jednom osobom a svi koji se ne slažu su protiv države. Zadnji put smo imali ovakvu situaciju sa Miloševićem i izgleda da ništa nismo naučili...

Darko

pre 11 godina

Ajde ne lažite više! Pa zar Vučić misli da smo mi svi debili pa da poverujemo u ovakve gluposti!!! Ovo vređa ljudsku inteligenciju!!! Bilo bi mi drago da se neko čudo desi pa da odgovaraju svi za lopovluk u ovoj državi ali od toga ništa neće biti. Vučić bi trebao da pohapsi pola svoje vlade da bi se nešto desilo na polju korupcije i lopovluka.Sada se vidi ko je koga finansirao.Mišković DS a Vuk Hamović,Lazarević,Beko i ostali koji se ne spominju,SNS. Ovo je samo politički obračun i kako se kaže hleba i igara,samo što kod nas hleba nema a igara koliko hočeš.Sprdačina smo postali od države i još samo fali jedan novi goli otok za neistomišljenike.

Petar

pre 11 godina

Пре је за поверовати његовим адвокатима јербо лик (да не прејудицирам неки други израз) оваквог калибра сигурно није тако глуп да би јавно пред полицијом још, претио смакнућем било кога, а камо ли подпредседника владе и министра одбрамбеног. Новокомпоновани естрадни нсчин апшења у стилу министра полициског, започео је са Џајом (неоправдано), а наставља се (надајмо се оправданим) апшењем овог лика и његових пајташа.

Maxim

pre 11 godina

Kakva drskost i smelost da se tako nesto kaze prvom potpredsedniku vlade! Alo covece time si zapretio citavom narodu! Mislis da si jaci od drzave, e pa nisi!

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(Kuramoca, 12. decembar 2012 10:24)

A, kako ti, konkretno, zamisljas da se to sve izvede? Da se oformi neka "radna grupa", sastavljena od 333 delegata iz reda gradjana i seljaka, koji ce da vode bitku protiv organizovanog kriminala, i koji ce pri tome ostati anonimni? Da budemo tako sigurni da se ovo sve ne radi u cilju licne promocije? Mnogo me zaboli za to sto ce Vucic da pokupi poene ako pravu stvar istjera do kraja. Tebe, i sve nas bi trebalo vise da brine kako su se uopste razno-razni miskovici nasli tu gdje jesu, nego podatak da ce Vucko da se reklamira...

samo redom

pre 11 godina

Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara nije bitno ime, prezime, i funkcija te osobe, samo tako moze da se zavrsi borba protiv korupcije.

REVANS

pre 11 godina

Ocekujem temeljne dokaze i brz postupak kao i pravosnazno resenje.Moramo stati na rep svim tim "biznismenuma"koji su se olebili preko noci.Podrska svim drzavnim organima a posebno Vucicu s molbom da se dobro pazi !!!

zoran

pre 11 godina

"Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!"
(Goran, 12. decembar 2012 10:24)

Mnogi ovde mi liče na one Kineze koji su za vreme "Kulturne Revolucije" iskaljivali bes tako što su mazali blatom i pljuvali slike izlepljene po zidovima i tarabama po Pekingu a na kojima su bili likovi koje je Partija proglasila da su zli, bez ikakvih dokaza a još manje uz odluku Suda. Hehehe...

Mitke

pre 11 godina

Ovom cirkusu nema kraja. Tomu presreli dva puta, Vučiću zapretili, a već su hteli da ga sruše.... Nemojte ljudi, ko boga vas molim!

zoran

pre 11 godina

"Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!"
(Goran, 12. decembar 2012 10:24)

Da je Mišković cvećka, nije. To stoji.

A ovde mi mnogi liče na one Kineze koji su za vreme "Kulturne Revolucije" fanatično i suludo pljuvali i mazali blatom slike likova koje je Partija bez dokaza i suđenja proglasila da su zli. S'tim, što bi nova "garnitura" u principu, one prethodne, samo prelepila preko onih od ranije, već ispljuvanih. Koji smo mi smeh od glupog naroda. Hehehe...

ivica

pre 11 godina

ja sam sokiran nekim komentarima..pogotovo onima koji govore da je ovo marketinska kampanja vucica.pa ljudi on se usudio da uradi ono sto niko do sad nije smeo,a sada je na tuzilastvu i sudu da vode proces.sama cinjenica govori o izlivu besa miskovica da vucic nece docekati vece..alooo..zar se vracaju 90-te............

dobri

pre 11 godina

Ove pretnje su klasično krivično delo i za to bih ga osudio na 20 godina robije. Pretiti potpredsedniku Vlade jedne države, samo zato što misliš da si Bogom dan jer si pun para, to je bahato i vređa građane Srbije.

stražar

pre 11 godina

Pošto naša visprena policija od ihaha...snima svako privodjenje (od sitnih dilera do Cece i Džaje) lasno bi bilo da vidimo I ČUJEMO snimak privodjenja Miška&sina&bratije, pa ako je stvarno to rekao...postupi po zakonu. A fore tipa "neimenovani izvori iz policije", "blizak saradnik" i "iz vrha srpske policije" su šatro potvrdile tu pretnju, baš kao i one advokatske tipa "istrgnuto iz konteksta", "pogrešno preneli mediji"....nemojte molim vas.

dušan..

pre 11 godina

Druže Miškoviću , citiram sojica : " U ĆORKU ima da se ide, kao što se u kafanu išlo " :-) smešan si i kukavica što pretis! kako kaže naš narod- " igra mečka u komsijino dvorište, pa dodje i u naše" ! sad ti dresiraj tu mecku :-D

Gradjanin

pre 11 godina

Cek, cek... za ovu otvorenu pretnju najvisim drzavnim zvanicnicima mora da postoji momentalna zakonska sankcija. Nesto kao podizanje optuznice po sluzbenoj duznosti, procesuiranje i nekoliko automatskih godina robije.

Ovo je neprihvatljivo. Podrska drzavi.

dusan

pre 11 godina

Niko nema prava nikome da preti,pa ni taj Miskovic Vucicu.Idemo Vucicu do kraja,imas podrsku naroda uvek.Sve na dugu robiju i oduzmi celokupnu imovinu,ali sve.

x

pre 11 godina

Potvrđeno iz MUP da je Mišković pretio, za vas cinične komentatore!
(Dexter, 12. decembar 2012 11:59)

Pa dakle nemam reči! :))) Ali MOZAK uključiteeeeeeeeeeee! :D *BT!

seka

pre 11 godina

JADNO, Grand show na politicki nacin! Sto bi rekao Sasa Popovic- Daljeeeeeeeee ideeeeeeee, daljeee ideeee......
Dok se dize frka oko Miska- ode Kosovo,ode onaj nesrecni datum za pocetak pregovora na juli 2146.god., ode cena struje i ko zna sta jos ...

Ljubisa livac

pre 11 godina

Kakve su ovo manipulacije, Boze... Manipulisu ovaj jadan, napaceni narod, zarad politickih poena. Sad ce Vucko da ispadne opstenarodni heroj koji se bori protiv nepravde pod svim silama pretnji i pritisaka... ALI on je istrajan, ni cikica Misko mu nista ne moze! Strasno...

nesha

pre 11 godina

on ce reci da je mislio da vucic nece docekati vece na mestu podpredsednika vlade ili tako neke funkcije (posto su poslanici vlasnici mandata, ako si veliki kapitalista i imas bas puno para ti mozes da menjas zakone, smenjujes vlade kako hoces - jaci si od bilo kog pojedinca na bilo kojoj funkciji).
i za to se odgovara zakonom (kupovina poslanika je kaznjiva) ali uvek moze da se kupe ili pripreti svedocima i nema dokaza da je to nekada rekao.

Sloboda(n) Govora

pre 11 godina

SRAMOTA!!!Ovoliko negativnih,osudjujucih i komentara za lincovanje na racun ljudi koji su optuzeni,ali treba to i dokazati,ili je u pitanju ljubomora,klasicna "Srpska",hajka protiv svega i svakoga ko nije "nazadnjak"?Pogledaj "malo" clanove svog "cetnicko-radikalnog-NE-Evropskog,pa "naprednog"-Pro-Evropskog pokreta(sta god da ste vec),pa i tu posalji osoblje Uprave za borbu protiv kriminala,da i tamo "malo" "procesljaju" poslovanje vasih"donatora"!Ako treba da bude pravda,neka bude za sve!!!Neka se i kod takvih otvore istrazni postupci,neka ih malo pritvore ,cega da se svi boje,jer,ne zaboravite:NIKO NIJE KRIV DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO!!!

ravnodušan na tajkune

pre 11 godina

Ako je ovo tačno, onda tek sada vidimo u pravom svetlu, u kakvoj smo državi živeli zadnjih 20 godina. Vučiću čuvaj se, osiromašeni narod Srbije je uz Vas.

Ja zracim pozitivnom energijom

pre 11 godina

Kako se narod peca na svaku vest.Kao lazne dojave o postavljenim bombama.Sta uopste znaci privodjenje na 48 sati.Nista.Pustice ga i branice se sa slobode.Moze da plati kog hoce advokata u Srbiji cak i stranog.Narode radujte se kada bude pravosnazno osudjen, kada mu se uzme imovina ali pare drzava nece dobiti jer su na sigurnoom. Sirotinjska Srbija nezadovoljna svojim zivotima od uvek je gledala u tudj tanjir i tudji novcanik.Miskovic ce samo platiti drzavi reket

Beli

pre 11 godina

U ovoj zemlji korupcija je uzela maha u apsolutno svim segmentima društva počevši od momenta rođenja pojedinca i odgovarajućih ustanova , tokom života i rada pa sve do gerontološkg centra i grobnog mesta !! Da li može neko da kaže da to nije tako i neka mi navede bar jedan /1/ primer .

Siniša

pre 11 godina

Razumem Veljovića, on je kandidat za direktora Policije, mora da se šlihta Vučiću, ali treba reći sitinu. A istina je da je Mišković rekao: Vučić mora da me uhapsi, jer ne bi imao sa čime da izađe večeras pred građane, na RTS, jer su rezultati rada ovog režima katastrofalni''. Pa stvarno, o čemu bi pričao - kako se sastajao sa amerikancima, kako datum nismo dobili, kako prelaz prema KiM nije granica, kako dolazak kosovskog diplomate u Beograd je, ustvari, oficir u Beogradu, kako je sve poskupelo, privreda u kolapsu, inflacija je veća od 12%, kako stranih investicija nema, a obećavali su 100 milijardi investicija samo ako oni dođu na vlast...

sinisa

pre 11 godina

kada mali princ pohapsi kriminalce,uzme njihovu imovinu i podeli narodu, svima ce biti lepse i narod ce biti zadovoljan.samo mi se tu ne uklapa cipelica nigde. E MOJA SRBADIJO .

Anchi

pre 11 godina

Da, sugurno je Miroslav Mišković, čovek koji je premazan svim mogućim bojama,prevarant svetskog kalibra, javno, pred svedocima i policajcima koji ga privode, izrekao direktne pretnje na Vučićev račun...Ljudi, pa ko veruje u to???

miki skepticni

pre 11 godina

Otvorena pretnja visokom drzavnom funkcioneru je krivicno delo. Tako da ako se i ne spakuje nesto od privrednog kriminala, o pretnjama atentatom sigurno hoce...

СТОП КРИМИНАЛУ

pre 11 godina

Пуна подршка Влади у борби против: ратних профитера и нарко дилера (домаћих и страних) и корумпираних домаћих политичара !!
АЛИ сви морамо имати у виду ДВА ПРАВИЛА :
1). Ниједан појединац није изнад ДРЖАВЕ Србије и
2). Нико није крив, док се то не ДОКАЖЕ.

herthaner

pre 11 godina

U kojoj zemlji je ovaj lik za tako kratko vreme mogao da postane milijarder! Samo preko političara! Reci ko ti je pomogao brate i oni treba da polože račun!

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Kakva bahatost, arogancija i bezobrazluk. Pa ovo je direktan napad na državu i institucije u najavi! Nadam se da mu se na osnovu ove pretnje može produžiti pritvor. Vučiću, Srbija je uz tebe. Puna podrška za Vučića.

rs

pre 11 godina

ovo je samo u demokratiji moguce da jedan covek ili organizacija kradu i prete drzavi i drzavnim predstavnicima. u nekim zapadnim demokratijama takve ljude pod cudnim okolnostima uklone a kod nas 48 sati u zatvor i onda opet rade po starom

samko_dk

pre 11 godina

Narode nemojte biti naivni da je ovo istina licno ne vjerujem jer on sebi nebi dozvolio ekonomsko samoubistvo radi Vucica. Ponovo je na sceni njegova reklama kao spasioca srbije a znate i sami da je licno doprinio bombardovanju Srbije i njenom ekonomskom unistenju, naravno Srbija je pljackana i poslje 1999god ali znate i sami da vise od 100milijardi dolara bilo ekonomske stete poslje bombadovanja..........

Radovan III.

pre 11 godina

Kakav marketiski potez za RTS ! Od danas placam TV pretplatu,
na OBA POLOVNA TV prijemnika !Molim,posle emisije SVEDOK,da RTS
emituje Radovana.

slavisa

pre 11 godina

Ako je on izrekao ovu pretnju, onda je ovo sasvim ozbiljno. Napred Vucicu, Srbija je iznad svih firmi, svih pojedinaca. Napred i cuvaj se.

Puki 1892

pre 11 godina

ja sam sokiran nekim komentarima..pogotovo onima koji govore da je ovo marketinska kampanja vucica.pa ljudi on se usudio da uradi ono sto niko do sad nije smeo,a sada je na tuzilastvu i sudu da vode proces.sama cinjenica govori o izlivu besa miskovica da vucic nece docekati vece..alooo..zar se vracaju 90-te............ (ivica, 12. decembar 2012 11:06) Ja sam sokiran koliko veverica trci po ovom snegu u Srbiji. 90-e su se vec vratile sa ovom Vladom: Toma, Vucic, Vulin, Dacic, Mrkonjic...

Nisam pripadnik ni jedne stranke.

pre 11 godina

radikalski vojnici i instrukcije koje su dobili od centrale vako ce da im prodje ceo mandat, u trazenju unutrasnjih neprijatelja na koga li me ta prica podseca OZNA-u ? (jajara,

I koliko je vas iz vaše centrale dobilo da ostavljate ovakve komentare? Najlakše je to utvrditi prebrojte ovakve komentare pa će te videti šta znači izreka sliče ko jaje jajetu. Koliko je vas angažovano da nazivate sve nečijom vojskom.

bugi

pre 11 godina

tako je bilo i sa pokojnim Djindjicem ,sva ta prica dize sebi reiting i tako to a tada se spremao zakon o organizovanom kriminalu,korupciji ,trebale su se menjati stvari,niko te pretnje nije shvatao ozbiljno ni tada ni sada

Miki

pre 11 godina

Laki ( Miško)je bio malo nervozan kada su ga hapsili,zato je izgovorio jake reči. Izvesni Rodoljub iz policije je presretao Vučićeve telefonske razgovore. Taj slučaj još nije dobio epilog.

DraganaM

pre 11 godina

Bas se ovaj Miskovic razgoropadio.. Pa, da se Vucic plasio, ne bi te ni hapsio?! Nisi ti Miskovicu verovao da postoji neko ko se tvoga imena ne plasi... hahaha, pa eto.. postoji.. i, sta ces sad?? Pretis, pretis.. al dzaba!!

kaća

pre 11 godina

za ovakvu pretnju u normalnim zemljama sa normalnim zakonodavstvom postoji ozbiljna vremenska kazna. koliko znam i kod nas je zaprećena vremenska kazna za one koji prete smrću nekom drugom građaninu. U ovom slučaju svedoci su ozbiljni. Gotov je

Milan

pre 11 godina

Narod se ne pali na ove fore,niko nije bash toliko glup.Josh jedna medijska blamaza a ovi SNS omladinci iz centra za sajber propagandu sta ce? moraju da odrade svoj posao:))

i posle tuge tuga

pre 11 godina

sta je? nije uspeo crtani film sa "presecanjem kolone" naseg nam preCednika, pa je sad ugrozen njegov mu dopreCednik Nes? predlazem svim njihovim vernim navijacima, da se kolektivno bace svojim telima na njih dvojicu, kao reks na titu, ne bi li ih zastitili od svakojakih pretecih pojava.

milan

pre 11 godina

Malo je naivno Miskovicu takve reci utrpati u usta i zato sumnjam da se direktor policije i neki grabe za dobrovolju Vucica da je Miskovic sigurno hladniji od njih pa su na brzaka znacenje reci pretumbali. Stoji i da je Miskovic, ako je pravio bilo kakve malverzacije nije cist u glavi ako dovodi citavu imperiju zbog tih par miliona evra, sa njegove tacke posmatranja, u opsanost da zavrsi kao Hodorkovski u Rusiji.

Seele

pre 11 godina

Strašno dokle bahatost na koju su navikli pojedini tajkuni može da ide! Zar Mišković smatra da je iznad zakona? Pretnje ovakve vrste treba da budu oštro sankcionisane.

Bojan

pre 11 godina

Sve ovo podržavam! Nadam se da će im biti oduzimana imovina, sa svih strana sveta. Ne verujem da je pretio, jer ove vesti dolaze iz same vlasti.

Ima tu još jedan mali problem: inflacija 14%, Mlađa juče nas zadužio za milijardu, nezaposlenost raste, preko Kosova se i dalje krade...??

bane

pre 11 godina

pa ljudi da li vi verujete da je ovo MISKOVIC izjavio,on je covek toliko iskusan i namazan da to nikada nebi izjavio, ne branim ga vec samo kazem da je smesno ovo kao da je on pretio vucicu, ovakvu laz nebi ni gebels izjavio, dal je moguce da ovaj vucic toliko zeli da bude svaki dan u medijima i da se toliko eksponira, pa brate dosadili ste vise i bogu i narodu, prave istrage i hapsenja se rade u tajnosti a ne javno,smesno brate smesno, a nazalost i jadno

Santino

pre 11 godina

Vucica podrzava u ovom trenutku svaki gradjanin koji misli dobro Srbiji! To je i normalno jer je upravo on najzasluzniji za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

skipper

pre 11 godina

Доказ да је то рекао су сведоци, а у овом случају где ћете бољег сведока од самих полицајаца. Необориво на суду!

Jelena M

pre 11 godina

Miskovicu nesto ti nije jasno? Da nisi malo polupao loncice pa pretis, nije Vucic tvoj potrcko,nevode ovu vladu demokrate pa da mozes da naredjujes!

AlexDenmark

pre 11 godina

a sve to da se Srbi ne dosete da ne daju u ''Evropu'', da je granica kod Raške, da pustiše na slobodu ''generale'', da su cene porasle 100%.....i da su '' džaba krečili''...ne zanima me njihov ''privatni sukob'' sa Miškovićima, ja ću da zapamtim sve ono što se dogodilo pre toga..

ljilja 57

pre 11 godina

Zivimo u drzavi u kojoj DIREKTOR POLICIJE potvrdjuje da jedan mocan covek preti potpredsedniku vlade smrcu. Kako direktor policije SME to da radi? Informaciju su preneli svi mediji.
Za to vreme skupstina, mrtva hladna, zajedno sa nekim ministrima iz te iste vlade raspravlja o nekakvim amandmanima na nekakav zakon.
I ako je bilo pretnje i ako nije, meni taj cirkus od drzave vise nije smesan. Apsurdnost svega me plasi.

Che

pre 11 godina

"Istina je da je Miroslav rekao da 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'", naveo je advokat Delte.

na kraju ce ispasti da je rekao 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, jer je jako hladno,pada sneg i putevi do RTS-a su tesko progodni."

drda

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk!!!Uvek je tako bilo kada se neko enormno obogati, odmah umisli da je veći od BOGA.
Vučiću pokaži im da narod nema alternativu nego da se izbori za pravdu.

dacomed

pre 11 godina

Nije mi jasno kako nekolicina ima hrabrosti da ne podržava ovo borbu protiv korupcije,želeći da to politizuje,pa i ovde u komentarima, a korupcija je na svakom koraku oko nas. Pa normalno je da će slava pripasti onome ko ima hrabrosti da se upusti u otvorenu borbu sa naj mođnim ,to oni mise. Ovi sitniji će biti predmet lokalnih vlasti. Malo je bilo reformatora u Srbiji a Vučić jedanod njih koga narod poštuje i želi mu da istraje i spasi od ovog zla srpski narod koji ako država ne spreči i podrži če morati na drugačiji način da ovo reši.

Deda Pera

pre 11 godina

@Petar Filipovic

Kada citiras Edmunda Burkea (ne postoji nikakva izreka)uradi to sa razumevanjem: "Da bi zlo pobedilo potrebno je da dobri ljudi ne ucine nista".

Jedino besmislenije od ovog poteza su lemuri koji disciplinovano pisu podrsku ne umejuci da iskljuce "CAPS LOCK" na tastaturi (tako se razlikuju, ko da nose kuranfil za reverom).

Mač sa dve oštrice...

pre 11 godina

Joooj plašim se da ovo napišem, a možda nećete ni objaviti.
Onaj ko pravi razliku između pristalica umerenih i ušuškanih demokrata i doslednih radikalnih naprednjaka dovoljno je svestan kakva bi reakcija bila da se ne daj bože realizuju nečije pretnje. Kome je u interesu da Srbija gori...? PAMET U GLAVU LJUDI!!!

degi

pre 11 godina

Da li smo mi građani trebali da pretimo svima koji su nam uništili državu i naše živote,ne mi smo upravo zato i smenuli predhodne jer mi nismo divljaci a očigledno je da su nas ovi mnogo unakazili.

jasmina60

pre 11 godina

Veoma je ozbiljna stvar pretnja izrecena Aleksandru Vucicu i za zvaku osudu.Covek koji je uz nas i gleda interese svih nas je direktno ugrozen zbog toga sto se odupreo Miskovicu i smeran je u nameri da suzbije kriminal. Strasno koliko je sve to uzelo maha!

Igor

pre 11 godina

Miskovic razmislja na ovaj nacin,krao sam kad su i svi ostali to radili i kad nije bilo kaznjivo,znaci svako drugi bi na mom mestu isto to radio,zato nisam kriv.

Dobre vesti iz Srbije

pre 11 godina

Neko je pomenuo licnu promociju, ali to je posao politicara da se promovosu preko svojih dela. Potrebno je puno licne hrabrosti i determinacije da se uhapsi tajkun Miskovic. Da li ste sanjali da ce se neko u Srbiji usuditi da uhapsi Miskovica. Svaka cast Vucicu, ti si srpski Eliot Nes.

Јеремија

pre 11 godina

Koliko je samo ta samozaljubljenosti samoveličanje, pokazuje i izjava u kojoj preti "eliminacijom" u otvorenoj izjavi policajcima! Ipak je to dokaz krajnjeg očaja... Ali i izjava koju je dao u Londonu pre par meseci u razgovori sa jednim biznismenom, kako je spreman i na scenario iz 2003 samo da se osigura, govori da ima mnogo toga što treba istražiti o Miroslavu Miškoviću!!!

Milan

pre 11 godina

Mozemo zamisliti kako se osecaju ljudi koji rade za ovog pod navodnicima Biznismena koje pretnje i šikaniranja su trpeli od njega.Što nepreti Zemuncima nego plati da te puste.Kaze naš narod ko ima mnogo para ,mnogo vise se plaši kada dodje do dupeta. Ovom izjavom je to potvrdio.Ipak su sitne duše koje se osecaju mocnima dpk nezakuca deda mraz na vrata.Evo njima jeste i ako ima svedoka za izjavu,produzite mu pritvor 3 meseca i donesite mu manjirku da lepo proslavi Bozic(ako zna šta je to)i Srpsku novu godinu Porodičnu u krugu prijatelja. Neverujem ni ovima mnogo u kompletu ,pojedincima svaka čast.

Pera Jovic

pre 11 godina

Prvo VELIKA podrska ne samo Gospodinu Vucicu vec DRZAVI SRBIJI sto je krenula da pokazuje da je IPAK DRZAVA! Sada je na postenim patriotski orijentisanim tuziocima i svima koji na ovome rade da taj posao dovedu do kraja! A sto je Laki malo nervozan to je samo znak da je Laki mislio i misli da je jaci od DRZAVE SRBIJE!!! Pokazimo mu kao i svakom drugom nervoznom Lakiju da nije jaci!!! To se trazi od SVIH koji ovo rade! A od nas obicnog sveta koji jedva sastavlja kraj sa krajem mislim da mozete ocekivati bezrezervnu podrsku. U svakom drustvu ima i mazohista kojima nista nije jasno i neveruju nikome jer su se opekli mnogo mnogo puta i to treba postovati i ceniti ali istovremeno i njima odnosno nama pokazati Vasim delima da mislite vrlo ozbiljno. Nema vracanja! Hvala!

borba neprestana

pre 11 godina

Nisam glasao za naprednjake niti nameravam, ali ako su Vučićeve namere ovde ozbiljne, dajem mu punu podršku u poslu koji je započeo.

a-haaa

pre 11 godina

Nesme se zaboraviti da je Miskovic zaposlio i jos uvek radi kod njega 7,500 ljudi sto vrlo lako moze da se obije o glavu ali zaposlenima.Jeste on najbogatiji Srbin i sigurno nije dosao do prvih para legalnim putem kao i velika vecina danasnih bogatasa.Iz Miskovicevog poslovanja svi vidimo da taj covek nije glup al ni najmanje.
Velika je greska sto ga je uhapsio jer ce se to sigurno odraziti na ekonomiju drzave,trebao je prvo da pregovara sa njim da ga natera da ulozi u privredu ili u blo sta drugo sto bi podstaklo razvoj drzave.Oni ce njega optuziti za 20 mil eura.koje on verovatno nosi u malom dzepu i reci ce kako su uhapsili Miskovica.
Zanima me samo jedna stvar.Sta ako se dogodi da Miskovic nije kriv.
Realno bi bilo ocekivati da Miskovic prestane da posluje u Srbiji sto je njegovo legitimno pravo.Da sve zatvori, otpusti radnike,i ode na havaje sto ce se najverovatni desiti ubrzo ili posle nekoliko godina kad izadje iz zatvora ako bude osudjen.

Crni soko

pre 11 godina

Eno na partijskom glasilu SNS-a i BIA Kuriru svi se raduju Partijska vojska SNS-a ushicena. Hvalospevi Vucicu.U stiiu Narod je uz tebe nista ne moze da ti fali.Ne objavljuju ni jedan komentar koji je u suprotnosti sa partijskom uredjivackom politilkom?

karasdjordje

pre 11 godina

dobro je za Srbiju sto ima politicara poput Vucica koji je jedini sproveo u delo da nema niko jaci od drzave i poceo da privodi krupne kriminalce koji su pljackali drzavu,gradjane zadnjih godina i decenije,cak je i EU upozoravala i ovo je dobar pocetni potez i uspeh u borbi protiv korupcije

Komša

pre 11 godina

Ako je istina da je pretio onda je napravio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.Ako je pretio bilo kojem građaninu kazna za to može da pokrije pritvor od 6 meseci.Ne znam koliko kači paragraf kad pretiš podpredsedniku vlade ali sigurno dovoljno dugo da se država osigura da ne mora ništa da mu plati ako ne dokaže ništa u vezi mahinacija.
Ako je istina pokrenuće postupak i za to.

Stefannnnnnnnnnnnnnnn

pre 11 godina

vama sve nesto lici, i sve nesto pretpostavljate i zakljucujete, pustite ljude da rade, odma.komentari a gde su ostali a gde su ostali polako ne moze to sve za 2 dana .... hvala!

marta

pre 11 godina

Opsta ekonomska propast Srbije, Kosovo....i ostale teme su u drugom planu. Tacno tako. A da li se ti pametnjakovici, koji u svemu do sada ucinjenom po pitanju borbe protiv korupcije vide samo politicke poene za Vucica,zapitaju ko je doveo tu Srbiju do provalije....Pa ovi su tek nekoliko meseci na vlasti, a vec im sada zameraju zaduzivanje, slabljenje dinara, siromastvo...Aha,bas zanimljivo za slusati;a odakle sve to,kao odjednom? Sto niste bili tako pametni i kriticni prema prethodnoj vlasti koja je za sve drugo i druge radila osim za bolji zivot njenih gradjana.Samo bez te price o putu u EU...znaci, i ovce bi shvatile do sada. Pustimo ove sada neka pokazu sta znaju, ali ne treba cekati osam godina propadanja pa onda kao sve znati bolje....Manje zlobe i zavisti i vise sloge i solidarnosti,pa da i ocekujemo neki pomak na bolje.

niko

pre 11 godina

jel neko stvarno veruje u sve ove price.
ja ne kazem da on nije muvao ali prica da je on neki mafijas nesto ne ide.
pa njega su drzali u sahti i trazili otkup pre 15ak godina crvene beretke.
mislim da se vucic zaigrao, kao onda kad je kao ministar informisanja 1999te rekao da smo dobili rat, a ovce praznog stomaka opet veruju.

Milijan

pre 11 godina

Ovakve pretnje ne smeju ostati nekažnjene. U ovoj Srbiji moćnik je toliko jak da sme i da preti, pred organima reda. Bezbednost Vučića treba podići na najviši nivo.

Feniks

pre 11 godina

Ovo je strasno koliko su ti ljudi sigurni u sebe da mogu cak i da prete drzavi!Koliko god nam se cinilo da pretnje nisu opasne moramo ipak shvatiti da ova pretnja dolazi od jednog od najmocnijih i najbogatijih ljudi ne samo u Srbiji vec i sire..

Miško

pre 11 godina

Eh, kad' bih mogao da odnesem sve te moje milijarde na onaj svet, gde bi mi bio kraj? Ali avaj, otići ću sa ovog sveta k'o i onaj najsiromašniji...

nenead

pre 11 godina

dali ste culi dali su uhapsili i jednog finiskog policajca, one sto jure za fiskalni racun, koji nisu videli dvadeset godina deltu, i svasta jos. kad jednog od njih uhapse onda ima nade. do tada samo zabava.

dejan

pre 11 godina

Duboko verujem da mu ja glavni do pre neki dan u drzavi pretio, nista cudno za zemlju Srbiju. SAmo sto MUP treba da ima to snimljeno, dokumentovano, tu ne sme da se precutkuje, nego odmah da se sada objavi i ta pretnja, i da se sa time produzi prtvor na jedno godinu dana zbog pretnji i uticaja na svedoke. Ako neko moze da utice na svedoke, ili da ispuni pretnje, to moze Miskovic. Tako da je jako bitno da ostane u pritvoru pa i do zavrsetka sudskog procesa. I ako su ga navatali samo za 18 miliona ("samo"). Nisu to male pare i dovoljan je razlog da lezi jedno 5 do 10 godina.

Aska i vuk

pre 11 godina

Pisala sam sinoc Deda Mrazu i ispunio mi je zelju. Trazila sam pravdu za sav narod koji posteno,legalno,vredno radi. Rekla sam kako je u Srbiji stanje krajnje kriticno jer casica privilegovanih moze sve a neko ko ne spada u tu casicu ne moze nista. Rekla sam kako pravda i zakon ne postoje kada su mocnici sa parama u pitanju. I gle cuda. Ovog jutra zelja mi se ispunila. Citam novine i ne verujem. Pohapsena mafija. Hvala ti Deda Mraze. P.S. Samo da znas Deda Mraze ja cu i naredne godine raditi vredno i posteno da ne bih prosla kao cika Misko&company.

Tiemie

pre 11 godina

Sigurno će biti sve većih napada i pretnji svih onih kojima ne odgovaraju ove istrage. Međutim, Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

Zoran

pre 11 godina

Vučić dobro radi i treba mu dati maksimalnu podršku.I ovi koji ga danas kritikuju mogu im poručiti ovo je za opšte dobro i nas i naše dece.

visnja

pre 11 godina

Vucic ima podrsku naroda...na obracun sa ljudima poput Miskovica se odavno ceka...takvima treba stati na put,dosta je bilo pljackanja naroda!!!

sasa jokic

pre 11 godina

Covek koji sujetu stavi na prvo mesto nije "igrac". Otvorene pretnje pred policajcima moze da izrekne samo manje inteligentan covek, da ne upotrebim neku grublju rec.
Dobro jemza Srviju da se ovo desilo, i dobro je da to radi ekipa za cije su vladavine devedesetih nastali/isplivali ovi likovi.
Zao mi je sto se Beko sklonio iza Nikolica, ali On je podjednako odgoforan za najvece korupcionaske afere, a kisobran im je bila Vlada Vojislava Kostunice!
Nadam se da ce se u borbi ici do kraja, jer Srvija mora da prodje kroz katarzu ako misli da stvori bazu za normalan razvoj. Ukoliko Vucic uspe da se izbori do kraja, zasluzice oprost scih grehova, i moci ce za sebe da kaze da je uspeo u onome sto se od njega nikada nije ocekivalo, da oslobodi Srviju od korucije.

Napet

pre 11 godina

Ma..od te pretnje nema ništa! Ako je već imao ozbiljnu nameru da ga smakne trebao je da ćuti i to uradi, ovako javne pretnje deluju smešno jer se zna da će se Vučićeva bezbednost podići. On je to više rekao u besu i afektu prilikom hapšenja!

ljuba

pre 11 godina

Previse je danas ljudi kao Miroslav Miskovic u srbiji koji se ponasaju kako hoce rade sta hoce i pljackaju nasu zemlju na legalan ili nelegalan nacin.Svaka cast Vucicu na aktivnostima i borbi,ali mi se cini da u ovoj vladi nema dovoljno njih koji zaista imaju zelju volju i viziju da nesto urade.Ovo se vidi po stanju u drzavnim preduzecima gde se stvari menjaju od istog ka gorem.Nesvidja mi se sto je kod nas politika sad jos i vise nego pre zastupljena u vestima svako vece neke specijalne emisije najavljivanja nekih grandioznih dogadjaja ,a nista se veliko ne menja samo se siri nezadovoljstvo medju ljudima kada svaki dan saznajemo ko nas je i kako opljackao.Dajte ljudi osudite nekog pa onda napravite dokumentarac o miskovicu ili bilo kome drugom ako hocete.

DraganaGaga

pre 11 godina

Jedino što mu je preostalo to je da preti. Sada će se sve razotkriti i čitavo Miškovićevo carstvo pašće kao kula od karata.

jelena

pre 11 godina

Pretnja samo dokazuje na sta je sve spreman taj covek,nimalo nije naivno boriti se protiv njega i pohvale Vucicu za pokretanje bilo kakvog postupka protiv njega,direktnog obracanja i iznosenja cinjenica koje su navele na sve ovo,istrajnosti da stane na put njemu i slicnima!!!

narod

pre 11 godina

Strašno da ne može od kriminala da se živi zato je i došlo do ekonomskog kolapsa u Srbiji zbog takvih i sličnih!! Zato ja nemam posla, sa fakuletom sedim kući! Svako zaposlio svoga da može sa njim da mulja kako hoće u ovoj državi!!!! Još i preti!!!! KATASTROFA!!

Mihailo

pre 11 godina

Miskovic je ocigledno mislio da je iznad zakona i nedodirljiv, ali se prevario.
Borba protiv korupcije nece nikoga postedeti ko se nelegalno obogatio

Zoni

pre 11 godina

Ovo je jos jedan u nizu pokusaja zaplasivanja ne samo g.Vucica vec svih postenih i dobronamernih ljudi koji su se usudili da se suprostave ovakvim ljudima.Mislim da je g.Vucic cvrsto resio da istera istinu do kraja i u tome ga nece spreciti nikakve pretnje ovog kriminalca.Ali za svaki slucaj treba mere opreza i kontrole povecati jer ovaj krimos ima svoje poslusnike svuda.

Petar Filipovic

pre 11 godina

Svi oni koji su korumpirani tek ce u periodu ispred nas saznati koliko su svojim cinjenjem doprinelu rastu ogromnih imperija dvadeset najbogatijih vlasnika krupnog kapitala u Srbiji. Na njihovo mesto je mogao biti bilo ko.
Samo je bilo pitanje mentalnog sklopa tih ljudi.Znaci svo bogatstvo steceno na netransparentan nacin na nefer trzistu finansirano u kesu donirano od "dobrih momaka"- koji su prevareni-je bio matrica delovanja
najbogatijih.Korumpirani ljudi u ovim trenucima treba da se izmaknu, da
iskljuce telefone za one koje su napravili tajkunima - jer su zloupotrebljeni i omalovazeni.Koliko god da su dobili korupcijom to je
premala cena za moc koju su tajkunima omogucili.Zbog sebe, svoje dece, gradjana i drzave Srbije neka se sete izreke:"U nekim vremenima DOBRI LJUDI ne traba da ucine nista."

Petar Filipovic

pre 11 godina

Veljovic nam dodje kao i Cvetkovic,ljudi su na svojim poslovnim funkcijama uredno primali plate.Koliko su strucni,odgovorni i pragmaticni
najbolje govori to sto su omogucili velike zloupotrebe a da to nisu ni primetili.Sada moze i Veljovic da napise knjigu.Naka pozuri jer Alcajhamer brzo napreduje.

mali mikica

pre 11 godina

ako je tako ČIJA JE PRĆIJA RTS ?????
"Istina je da je Miroslav rekao da 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'", naveo je advokat Delte.

Delta država

Duca7

pre 11 godina

Koliko znamo, Vučić je odlučio da se izbori sa svakim oblikom kriminala, bez obzira ko su učesnici. Prema tome, ne vidim razlog za bilo čije nezadovoljstvo, a još manje za pretnje. Kriminal je kriminal, bez obzira ko ga čini. Ohrabruje činjenica da je zaista započeta najavljena oštra borba protiv kriminala. Krajnje je vreme da se svi koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane za ogromne svote novca privedu pravdi.

Meda

pre 11 godina

Koliko su se ti ljudi osilili kada prete svima bez obzira da li je u pitanju drzavni funkcioner ili ministar ili cak i predsednik drzave.Ovo treba shvatiti ozbiljno jer nije u pitanju obican kriminalac vec organizator celog kriminala i podzemlja u Srbiji.

Ccc

pre 11 godina

Miškoviću sad ostaje samo da preti, verovatno nije ni sanjao da će se vlast promeniti i da će se naći neko ko će mu stati na put. Podrška Vučiću!

Džo, Džek, Džim Dalton.

pre 11 godina

Ako je tačno ono što su objavili mediji za otvorenu pretnju koju je Mišković uputio Vučiću, a znajući našu bližu i dalju prošlost, pod hitno treba uraditi sledeće stvari:

1. Miškoviću dodeliti "Averelov nožni orden".
2. Podići nivo obezbeđenja Vučića na najviši nivo.
3. Javni tužilac da od danas počne da primenjuje zakon po ovom pitanju.

Ako se na ovo zatvore oči, čemu mi obični smrtnici da se nadamo?

S.Noor

pre 11 godina

Srbija morza da povrati svoje mesto u medjunarodnoj zajednici.
Ne uvek da se spominje po zlu, da se oslobodi ljudi koji je vuku u provaliju ponizenja i nekad vise to ne dozvoli da se povrati.Miskovici Milosevici i ostali sa poternica nesmiju biti lice Srbije.

Ex DS

pre 11 godina

Ne mogu da verujem, još ću početi da gotivim Vučića. Naravno ako ovo sve nije namešteno, a iskreno se nadam da nije i da će čika Miške dugo da pazi da mu ne ispadne sapun dokse tušira u Zabeli.

Dragan

pre 11 godina

Nezasiti olos!
Jos uvek ne mogu da verujem da se neko usudio da ovom stavi lisice.
Da li dolaze bolji dani za Srbiju.Da , ako ostatak Vlade podrzi Vucica a koliko vidim on tu podrsku nema.
Nadam se da ce je dobiti.

Mile

pre 11 godina

Glupi narod se pali na ovakve stvari? Ali, kao, sto vidite gospodin je, ipak, rekao nesto na temu sta Vucic moze ili ne moze? Ne moze na RTS ako ga prethodno ne uhapsi? To kao nije pretnja? Pametni moji skeptici, genijalni Miskovic, ipak, nije toliko genijalan da bas uvek zna kad treba da cuti. A reklo bi se da nije ni operisan od sujete.

Johny-Bg

pre 11 godina

Kada pocinje zvanicni lov drzave Srbije na Udbasku smradove po Srbiji, da im vise nikada ne padne na pamet da prete, likvidiraju po Srbiji, i otimaju po Srbiji?
67 godina Udbaski smradovi i saradnici prete , likvidiraju i otimaju po Srbiji.
Uskoro im dolazi sudnji dan, jer se svi jako dobro znaju .
Bravo za drzavu Srbiju , ovo je samo pocetak igranke , igranke u kojoj ce svaki Udbaski smrad i saradnik doci mecki na rupu.

Y

pre 11 godina

Zar nismo izašli iz 90-tih? Zar ljudski život tako malo vredi?! Na taj način se dočepati vlasti i zadržati pravo na tajkunske radnje?! Nemam reči...

CezarMilan

pre 11 godina

Optužen si za prevaru države i tolikog naroda, oštetio državu za toliki novac i lično se bogatio na račun građana, držao monopol cele privrede i doveo Srbiju do prosjačkog štapa. I sada pretiš čoveku koji pokušava da vrati dostojanstvo svom narodu. Ako si takav čovek zaslužio si doživotnu, jer za takve, alave i bahate bogataše, nema mesta u civilizovanom društvu

iznenadjen

pre 11 godina

Iznenadjen sam malicioznim komentarima,srećom još uvek manjeg broja ljudi.Pa šta A.V. treba da uradi da vas uveri? Prvo ste govorili da su na meti demokrate,pa onda da su sitne ribe,a sad izmisljate toplu vodu i nalazite mane najhrabrijem srpskom političaru.
Brine me što su Srbi i dalje čudan narod i ne umeju da prepoznaju prave vrednosti i poteze,a istorija nas uči da su uvek prekasno shvatali stvari.
Podrška Nepotkupljivom!

britka

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto Mišković preti Vučiću. Pa nije ga Vučić tu doveo. Mišković se sam, svojim dugogodišnjim delovanjem izborio da zasluženo bude procesuiran.

Marko

pre 11 godina

Ova pretnja Miskovica je potez ocajnika. Iskreno, mozete reci da sam skeptican, da mnogo trazim ali sam naucio da u ovoj zemlji nikome ne verujem, posebno ne politicarima. Tako da sto se tice hapsenja, bicu zadovoljan tek kad cujem pravosnaznu presudu. ALi sto se tice Miskoviceve pretnje, kao sto rekoh ovo je potez ocajnika, jer je on do sada bio nedodirljiv i bilo mu je nezamislivo da se neko usudi da ga privede. Sada kad se to desilo, covek je izgubljen totalno. Ipak, sacekajmo pravosnaznu presudu pa onda hvalimo Vucica.

dalia

pre 11 godina

Miroslav Mišković je navikao da udara šamare bivšem režimu, pa se sad čini neverovatno da neko sme da ga optuži za privredni kriminal. Ipak, jedan se čovek drznuo, a Mišković konačno pokazao svoje pravo lice. Ni sve pare sveta neće mu pomoći da ispravi grešku i obriše izrečene pretnje. Po meni, taj čovek više nikada ne bi slobodno šetao ulicom.

elektricni

pre 11 godina

Vrlo moguce da je pretio. Do juce je bio apsolutni gospodar Srbije, najmocniji covek u drzavi, kome su politicari ljubili cizme i karakter. Izmaklo mu se tlo pod nogama, verovatno su ga mnogi dojucerasnji ortaci u “poslu“ otpevali, sin nije uspeo da pobegne, vec je optuzen za saucesnistvo, i dosao je djavo po svoje. Normalno da je izgubio zivce.

Skupstina

pre 11 godina

Nadam se da ga cuvaju dobro, jer je to stvarno potrebno. On rizikuje svoj zivot zarad dobra naseg naroda, i ove zemlje, u kojoj ima previse kriminala i korupcije.

Verana

pre 11 godina

Evo dokaza da je kriv:
lična imovina

♦ vila u Užičkoj
♦ vila u Kingstonu, London - 25,5 miliona funti
♦ dve vile u Vikombu, London - 14,5 i 11 miliona funti
♦ vila u Los Anđelesu - 6,5 miliona evra
♦ avion „cesna 650“ - 2,5 miliona evra
♦ 76 firmi i predstavništava u inostranstvu
♦ novac na privatnim računima
Šta još treba, dok je Srbija tonula on sve ovo pošteno zaradio?
I nikako da se brani sa slobode.
Obavezno u zatvor a ne da se brani sa slobode.
Ostaviti mu samo ono što je imao pre 1990.
Naravno ako i ovo nije scenario, da nebude ko sa Peconijem za utaju poreza prošao rok optužnice pa obustavljen postupak.
Aj da i to sacekamo.

Natalija

pre 11 godina

Iskreno se nadam da ce se ici do kraja sa ovim postupkom i da ce konacno sve izaci na videlo. Dok se neki basnoslovno bogate, drugi nemaju hleba da jedu. Ako ova vlast zaista zeli da pokaze da je spremna da se obracuna sa kriminalom i da zeli prosperitet, ovo je pravi trenutak za to. Takodje, nadam se da ovo nije samo jos jedna farsa i ce krivci istinski odgovarati. U suprotnom, imacemo jos jedan postupak, koji ce se toliko oduziti, da ne samo mi, vec i deca nase dece nece docekati odluku suda.

MILEVA AL' NE POKOJNA

pre 11 godina

Dakle, advokat koliko moze da ti pomogne jos vise moze da te upropasti. Bolje da se nisu sramotili ovakvim "demantijima" Miskovicevog evidentnog besa. Boze moj, covek se iznervirao, zapretio Aleksandru Vucicu i za to ce posebno da odgovara. Pa zar vi mislite da je prijatno u tim godinama po ovoj temperaturi izvuci coveka iz tople postelje? Trebali su momci jos da porane, mozda bi ga isprovocirali da kaze ko je jos sa njim krao i delio plen..

Mikan

pre 11 godina

Ovo je strasno. Pa on otvoreno preti drzavi. Trebalo bi po hitnom postupku da bude osudjen prvo za ove pretnje drzavi. Gospodine Vucicu izdrzite u ovoj borbi do kraja jer su gradjani uz vas.

Filip

pre 11 godina

Prethodnih dana sam citao o uslovima u pritvoru u Okruznom zatvoru na Klisi u Novom Sadu iako tamo ima, sigurno znam, i nevinih ljudi. Uslovi su katastrofalni pa molim nadlezne da ni ovi lopovi ne budu izuzeti vec da budu u isto takvim uslovima.

mlekadzija

pre 11 godina

MA ne bi g. Miskovic pretio nikome. Drsko lazu u policiji. On je jedan jako fin gospodin covek, ne bi on ni slucajno... Nego, da ne bude sa Cankom....Ne bih se zacudio da se na jutjubu pojavi snimak.... svasta se desava

PLAVA SHEHEREZADA

pre 11 godina

Pustite coveka da zivi u miru i funkcionise, nije on kriv, zar se sme coveku pretiti, on samo sprecava kriminal, sto i jeste prioritet Srbije!!

Kuramoca

pre 11 godina

Ne znam zasto svi lepo ne priznate da ovo sa pravosudjem i pravnom drzavom nema nikakve veze.
Velika je sramota nacin na koji drzavne institucije koristi Vucic za licnu promociju.
Ovo isto je radio i kao ministar inforimsanja u vladi kod Milosevica!
Ma koliko da je Miskovic ili bilo ko drugi kriv, nikada necu podrzati da zakone i sudstvo u Srbiji zameni jedan covek i njegove licne ambicije!
Vucic drugi put u zivotu ponizava Srbiju a mi cutimo! Sramota.
ps/ ova poruka nije ni na koji nacin podrska Miskovicu!!

Goran

pre 11 godina

Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!

boris

pre 11 godina

Aloooo pa ne rade svi u Delti da mozes da pretis i ucenjujes... Alooo

Jel znas ti da ovo sto si rekao nije emocija vec pretnja funkcioneru...

Aj nek Amerikanac zapreti gdji Klinton... u najavi 20g

Pazi sad ovo - onog trenutka kad odusevljeni prolaznik stavi ruku na predsedniki auto, to vise nije wow - to je pretnja.

Matori, ugasio si ga

bojan

pre 11 godina

Vucic i njegovi drugari su mi unistili mladost, a sada mi unistavaju i ostatak zivota. Isto je i sa mnogima iz moje generacije. Nikada mu to necu zaboraviti i nadam se da ce i njega stici pravda.

Medjutim, Miskovic je takodje unistio sve sto je dotakao, a tek je poceo. Ima monopol u svim mogucim sverama i tako neposredno utice na kvalitet zivota ljudi u Srbiji. Ako je tacno da je to radio na kriminalni nacin, onda MORA da padne.

Licno bih voleo da ga je neko drugi priveo, jos davnih dana a ne ovi likovi koji ovime samo skupljaju poene a nemaju realnu strategiju. Situacija je takva da daj sta das, jer se udavismo, ali udavismo u korupciji. Nadam se da ce bar oni koji tek planiraju da budu korumpirani da se makar malo prisete ovih naslova u novinama, a ne da smatraju da si u Srbiji budala ako ne iskoristis sansu da ukrades.

Kod mene Srbija ima jako malo fore da me zadrzi. Ovo je sve samo ne normalna zemlja.

bezimena

pre 11 godina

Ubedili ste me da je M. Mišković, poznati ćutolog (koji nije opstao 20 godina, uvećavajući svoje bogatstvo, tako što je bio glup i pričljiv) pretio Vučiću i to pred policijom...mnogo pocenjujete elementarnu inteligenciju gradjana.
Nikada bedž neće izaći iz radikala!

ranko

pre 11 godina

Sada je potrebno da cela vlada i svi politicki akteri stanu uz Aleksandra Vucica i podrze ga u radu i iskrenoj borbi protiv korupcije. Danas je potvrdjeno da Vucic stoji iza svojih reci.

djordje

pre 11 godina

E sad sam apsolutno siguran da Vucic iza sebe ima ogromnu masineriju koja se bavi samo njegovim licnim marketingom. To je ista ona agencija koja ga je i u kampanji predstavljala kao evropejca a sada velikog borca za pravdu. Logicno je da Miskovica kao imucnog coveka 99 posto stanovnistva ne voli pa je zato napad na njega svakom politicaru isplatljiv. I jos jedna sitnica, mislite li da se Vucicu vid toliko naglo iskvario pa je odjednom poceo da nosi naocare ili ga je i to neko posavetovao da uradi tek toliko da deluje ozbiljnije....

Boban

pre 11 godina

Ljudi ako je ova vest tacna da nisam Miskovicu u kozi a ako nije jao si ga b92 ima da vas tuze za klevetu.Vucic ima mana ali mislim da ga trenutno vecina Srbije postuje.

Alexmark

pre 11 godina

99 odsto gradjana podrzava napore Vucica da iskoreni kriminal i korupciju! Drzava mora da da sve od sebe da ga zastiti od ovakvih pretnji!

Pedu

pre 11 godina

Ovo mi liči na priču sa prisluškivanjem.
Ne verujem da je (stariji) Mišković toliko glup da sebi dozvoli takvu izjavu, u takvoj situaciji.
Zaboravljamo da je Vučić bio ministar informisanja.

major

pre 11 godina

Do sada nisam uspeo da shvatim zasto se Vucic mesa u posao MUP-a i tuzilastva?Ako ste zaboravili,on je ministar odbrane i prvi podpredsednik vlade.Ni jedna njegova funkcija nema nikakve veze sa policijskim i sudskim poslovima.
U narodu postaje poznat pod nadimkom DIJAMANT MARGARIN.U SVE SE MESA!Zasto i zbog cega to znaju samo on,Dacic i Nikolic.
Meni ovo lici na stranacko razracunavanje.Miskovic je svakog finansirao,ali izgleda da naprednjaci nisu dobili koliko su trazili,pa ce sada Miskovic da strada.Daleko od toga da nije zasluzio,ali ima nesto trulo u svemu ovome.Sta je to,to ce pokazati vreme.

Jovan

pre 11 godina

Do sada nisam uspeo da shvatim zasto se Vucic mesa u posao MUP-a i tuzilastva?Ako ste zaboravili,on je ministar odbrane i prvi podpredsednik vlade.Ni jedna njegova funkcija nema nikakve veze sa policijskim i sudskim poslovima.
U narodu postaje poznat pod nadimkom DIJAMANT MARGARIN.U SVE SE MESA!Zasto i zbog cega to znaju samo on,Dacic i Nikolic.
Meni ovo lici na stranacko razracunavanje.Miskovic je svakog finansirao,ali izgleda da naprednjaci nisu dobili koliko su trazili,pa ce sada Miskovic da strada.Daleko od toga da nije zasluzio,ali ima nesto trulo u svemu ovome.Sta je to,to ce pokazati vreme.
(major, 12. decembar 2012 11:02)

Vučić je i šef tima za borbu protiv korupcije i kriminala,kao i protiv tvog svetca Miškovića,pošto je on cvećka prema tebi.Ali slepoj koki ne vredi drobiti,uzmi malo dioptriju veću.I da znaš ovoga što braniš sada kad tada bi i ti došao i tvoja porodica na red da prosite kod njega.

crni domino

pre 11 godina

Konacno je diktatura usla na velika vrata. Lep povod je iskoriscen.
Zuta stampa napise novinarsku patku a buduci diktator korak blizi diktatorskom tronu.
Ovaj scenario napisao je jedan Ceh tridesetih godina proslog veka i pojasnio kako se postepeno u drzavi uvodi diktatura vlasti.
Verovatno ce biti kasno kada se Srbija probudi!

srele

pre 11 godina

Moze da mu preti koliko god hoce i da mu mase iza resetaka. covek kao sto je vucic je spreman na sve i da se imalo boji, ne bi se upustio u sve ovo

Kataklinder

pre 11 godina

Ovo je najvece dostignuce ove Vlade do sada... Zeleo bih da istaknem da je svakako najzasluzniji pojedinac Aleksandar Vucic i potrebna mu je maksimalna podrska!

Beloved

pre 11 godina

Ne pada mi na pamet da branim Miškovića, ali zaista treba biti teška veverica pa poverovati da je čovek koji inače važi za ćutologa tako nešto izjavi pred policajcima i da to prenese Kurir,
ej ljudi Kurir !!! Pa to je više nego smešno, a vi se samo primajte na ovakve vesti, kad se budete osvestili biće kasno. Samo slep čovek ne vidi da Vučić na mala vrata uvodi diktaturu u Srbiju. Gebels bi se da je živ postideo ovakvom kampanjom.

Nismo zaboravili devedesete!

pre 11 godina

Не бих улазио у то шта је Мишковић рекао... Али ако је то изјавио, а оперативци кажу да је било нешто у том контексту, то је практично потврда неких сазнања криминалистичке полиције да заиста јесте ухгрожена безбедност потпредседника Владе Александра Вучића, рекао је шеф Управе криминалистиче полиције Родољуб Миловић.
...
Nešto u tom kontekstu...ako...možda...potvrda "nekih" saznanja... Da smo u Nemačkoj rekao bih "Srećna nam Nova 1933." Vidim da SNS pomno izučava dela Gebelsa i da se uče na njegovom primeru.
Do novog 5 oktobra!

grrrr..

pre 11 godina

Do juče ih je finansirao a sada ga hapse.Ipak i dalje mislim da je ovde reč o navlačenju širokih narodnih masa.Stvara se predstava da je Vučić jedini koji se bori protiv kriminala .30 miliona EUR je sića za porodicu Mišković.Nagodiće se , platiće a ko će se sećati za par meseci svega.Voleo bih da sam u zabludi.A rečenica koju je Mišković "izgovorio" , više odgovara nekom sa manje inteligencije i iskustva.Malo mi je šuplja prića.

Milan

pre 11 godina

Neverovatno je koliko ljudi je spremno da podrzi jednog Miskovica, samo zbog toga sto ne voli Vucica!
Kakva bolesna politicka ostrascenost. Zar je bitnija "moja stranka" od Srbije?!

california boy

pre 11 godina

u americi bi samo za ovakvu izjavu dobio jedno 3-5 godina. ajde srbijo, postani vec jednom pravna drzava. dosta vise sa ovim tajkunima i kriminalcima koji drze citave drzave u saci. i ne mislim ovde samo na srbiju vec citav svet. enough is enough!!!

el_mago

pre 11 godina

Dzabe "prijatelju" ne mozes ti protiv drzave ne moze niko protiv drzave pa ni ti, veruj mi, samo se ti zanosi tim tvojim pretnjama, ima policije u Srbiji koja ce da stiti Vucica vise nego tvojih kriminalaca.

ajdesad

pre 11 godina

Meni malo nije logicno. Covek se odaziva redovno pozivima na saslusanja, a oni ga sada odjednom privode. Ma ovo je samo dobro izrezirana reklama za Vucica. On ce da zavodi red po Srbiji, on koji je zatvarao novine i hapsio novinare 90-ih.

Munja

pre 11 godina

Glasala sam za SNS ovaj put - i više nikad. Malo mi je 1500 karaktera da navedem mnogobrojne razloge nakupljene u ovih par meseci. Počev od njihove nesposobne kamarile u Zrenjaninu gde živim pa sve do ove bedne lagarije oko Miškovićeve navodne pretnje.U ovu pretnju ne verujem. On ipak nije taj nivo na kojem je Veljović.

skipper

pre 11 godina

Ово је заиста лепо чути. Вучић је свакако направио историјске промене борбом против корупције.

poceo smak sveta za tajkune

pre 11 godina

E budale... pa ako je do sada imao zrno sanse da se brani sa slobode sada je i to zrno unistio. On nece izaci dok iz zatvora dok je Vucic na vlasti, a po svoj prilici bice to jos jako dugo.

Gagi

pre 11 godina

Ljudi sa vas pitam,dali stvarno vi verujete sto novinari pisu?Stvarno mislite da najbogatiji covek u srbiji,bi pretio javno!Pa covek ima pare i najbolje advokate izvuci ce ga za dan dva max!Iskreno ljudi ne podrzajem tajlune,ali ako je kriv ne treba ga hapsiti,znate zasto ako on propadne znatel koliko ce naroda ostati bez posla?Vec treba se nagoditi snjim da plati drzavi i drzava sretna i narodu ce ostati bez posla!Bolje da radi 1000 ljudi kod lopova,nego da gladuje,ja razumem oštetio je drzavu,ali bre koliko nasih politicara krade pa sto nebih i on!

htc

pre 11 godina

izgubio je kompas. Mada, sa druge strane, smesno je da ga optuzuju za 3 mil evra koje je dobio kao kamatu za pozajmljene pare. Ako je to jedino sto u mu nasli, zalosno...

LJUDI

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću! Ali šta ste se popalili, iskulirajte malo. Montiran kurirski naslov da se digne prašina. Vučić igra šah, ne zaboravite! Alo bre! Ne budite naivni toliko baš majku mu poljubim. KORISTITE MOZAK MALO, NEMOJTE BITI TAKO LAKOVERNI! Naravno da nije pretio pogotovo u ovoj situaciji! Ja ne verujem koliko smo glupi *bt!

Joksimidis

pre 11 godina

Naravno da treba shvatiti ozbiljno ove pretnje! Ali ima jedna sustinska razlika...Miskovic vise ne uziva podrsku Vlasti, kao ranijih godina... Svaka cast Vucicu!!

jajara

pre 11 godina

radikalski vojnici
i instrukcije koje su dobili od centrale
vako ce da im prodje ceo mandat, u trazenju unutrasnjih neprijatelja
na koga li me ta prica podseca OZNA-u ?

Serbinum

pre 11 godina

(Kuramoca, 12. decembar 2012 10:24)
Odličan komentar.Treba napraviti pravnu državu a ne da se ministar odbrane miješa u posao drugih resora.Njegova briga i ministra policije,treba da budu granice i mir u državi.Njihova briga,moraju biti table i spomenici Aćif efendiji i komadantu OVPMB-a.Neka pravna država hapsi lopove i tajkune,ali i rušitelje Ustava takođe.Ne mogu ni Mufty i onaj Albanac s juga koji je prijetio Dačiću(čik ga sruši ako smiješ)biti izvan zakona.Država je zakon.

zoran

pre 11 godina

Sad ce gospoda iz LDP da stanu u odbranu gos. Miskovica ! Svaka cast gos. Vucicu! Samo nastavite,sa ovakvim potezima imate i moj glas na sledecim izborima!

visnja

pre 11 godina

Vucic ima podrsku naroda...na obracun sa ljudima poput Miskovica se odavno ceka...takvima treba stati na put,dosta je bilo pljackanja naroda!!!

Rajko Cvetkovic

pre 11 godina

ALEKSANDAR VELIKI! Nisam mogao ni da sanjam da ću ovako nešto ikada da napišem - guglajte moje ime i videćete kako sam sve potkačinjao i Acu i Tomu.

ALEKSANDRE, RESPECT!

gen.Paton

pre 11 godina

pročitao sam ovu vest u "kuriru",i čudno je da baš oni prvi to saznaju.A ko je to policijsko saopštenje,trebali bi svim medijima da dostave informaciju,ovako mi liči na spinovanje

karasdjordje

pre 11 godina

ja kazem svaka cast Vucicu,on je jedini politicar koji radi za Srbiju i svoj narod a ovog Miskovica treba u zatvor i oduzeti mu svu imovinu,pa ni turci nisu otimali kao on i njegov sin,sramota mi gladujemo a oni uzivaju u luksuzu i konforu,odakle mu novac za tolike vile po svetu,to nije posteno zaradjeno

GVOZDENA METLA

pre 11 godina

Obecao si borbu protiv korupcije i tome stremis.Puna podrska Aleksandru Vucicu kao i svima koji rade taj istrazni posao.Pazi se samo pretnji uhapsenog gospodina !!!

dosta bre više

pre 11 godina

Pa on još i preti, državo reaguj ako te ima, ili mi ili oni, nema više šta da se čeka.

Ovde mora da radi samo Zakon o ORGANIZOVANOM KRIMINALU, onaj isti kao za Legiju i Zemunce. Za početak konnfiskacije SVEGA ali SVEGA što imaju, nacionalizacija Delta Holdinga i sve pokretene i nepokretne imovine pa onda da vidimo čija nana prede vunu i koje boje.

Ovim svojim pretnjama Mišković je učinio veliku uslugu Vučiću jer mu je praktično srušio odstupnicu, sad nema nazad, mora Vučić da ih gazi do kraja inače ga nema i to ne samo u političkom negu i u fizičkom smislu.

Nikad nisam glasao za SNS, verovatno da neću ni u budućnosti ali držim pesnice i stranu Vučiću da ove gmazove nabije u najdublu rupu koja postoji u Srbiji a ako nema takve dajem donaciju da se ista iskopa.

Osetio čovek da je jači od države, od svih nas, pa onda preti kao klasični mafijaš, šta još fali, konjske glave u krevetu. Hapsi milicijo i udri bagru.

Maxim

pre 11 godina

Kakva drskost i smelost da se tako nesto kaze prvom potpredsedniku vlade! Alo covece time si zapretio citavom narodu! Mislis da si jaci od drzave, e pa nisi!

nada ZR

pre 11 godina

Tako su sigurno pretili i Tadicu.Bruka i sramota za jednog biznismena!Kolika je Miskovic sila govori i ova njegova izjava.Bojim se Vucic vise nikada nece imati normalan zivot.Koliko bi imao hrabrosti svako od nas da se ovako bori?Cena je previsoka.

Marko

pre 11 godina

Mozemo mi pricati sta hocemo, ali da ne postoji Vucic mi ovakva hapsenja nikada ne bi doziveli. A to je velika tragedija.. Da nama od svih politickih stranaka vredi samo jedan covek. I da njega nema,ne bi se nista pomerilo sa mrtve tacke. I stvarno ne mogu da zamislim koliko treba biti lud zameriti se najmocnijima,pritom znajuci gde zivimo.

nema kraja

pre 11 godina

Opa, Miško! Sada i pretiš. I za to se odgovara!

Znači, da se zna.

Lopovi znaju i da prete!

Pa zato u jesu kompletni kriminalci!

Bravo Aco! Nastavi samo tako!

Tatjanaa

pre 11 godina

Sramota ,Miskovic preti. Miskovicu ti si u zatvoru ,a Aleksandar Vucic se gostovati veceras u tv emisiji. Dosta je Miskovic bio zasticen, a Srbija njegov zatocenik. Niko nije vise jaci od drzave .

Podrska Aleksandru Vucicu .

Che

pre 11 godina

Konacno je diktatura usla na velika vrata. Lep povod je iskoriscen.
Zuta stampa napise novinarsku patku a buduci diktator korak blizi diktatorskom tronu.
Ovaj scenario napisao je jedan Ceh tridesetih godina proslog veka i pojasnio kako se postepeno u drzavi uvodi diktatura vlasti.
Verovatno ce biti kasno kada se Srbija probudi!
(crni domino, 12. decembar 2012 14:16)

ma da..ni slucajno ne hapsite tajkune i kriminalce,to je diktatura...

Seele

pre 11 godina

Strašno dokle bahatost na koju su navikli pojedini tajkuni može da ide! Zar Mišković smatra da je iznad zakona? Pretnje ovakve vrste treba da budu oštro sankcionisane.

Srle KV

pre 11 godina

Konacno da se i pravi krivac ekonomskog kolapsa drzave nadje barem 48 sati iza resetaka. Sve pohvale za ljude koji su nakon toliko godina smogli snage da pokazu da je drzava ipak iznad pojedinca!

Stanislav

pre 11 godina

Drzi se Aleksandre i nastavi tako.Treba ga tuziti zbog pretnji!!!PUNA PODRSKA!!!DO KRAJA SA LOPOVIMA I KRIMINALCIMA!!DOSTA JE BILO!!!STOP VISE!!!DAJMO PUNU PODRSKU OVAKVIM POTEZIMA.Ako treba pomoc zovite!!!!

Dimitrije

pre 11 godina

Mišković je Vučićev novogodišnji poklon masama. Hvala ti Vučiću, očerupaj Deltu pa prodaj ono što je ostalo od nje da se nekakao zakrpi budžet i ojha!!! Preživesmo 2013. Za 2014. Viktorija grup. Pa posle možda Kole. Mase pevaju, pucaju, skaču, jer žive na račun svrgnutih tajkuna, Vučiću podrška iznad 50%, Dačić u kanalu jer mu uvaljeno Kosovo, inflacija između 15 i 20%, biće bar za leba i jogurta, ionako smo zaboravili za bolje, i tako još dve tri godine do neke nove medijske kampanje linča i borbe za koji dinar. Ko je mislio da smo dotakli dno dna taj ne zna šta je "istorija dugog trajanja". Potpuna manipulacija celog Sveta i potpuna nemoć nas dole da shvatimo gde se uopšte nalazimo i možda čak da se pobunimo. Za bogata društva model je "Vrli novi svet", a za siromašna kao što smo mi, Veliki brat i "1984". Ojha.

jasmina60

pre 11 godina

Veoma je ozbiljna stvar pretnja izrecena Aleksandru Vucicu i za zvaku osudu.Covek koji je uz nas i gleda interese svih nas je direktno ugrozen zbog toga sto se odupreo Miskovicu i smeran je u nameri da suzbije kriminal. Strasno koliko je sve to uzelo maha!

tifa00

pre 11 godina

Eto cime se sluze ljudi ovakvog tipa, pored svega sto su nam ucinili imaju hrabrosti da prete coveku koji je posle dugog niza godina uz narod i ima neverovatnu volju da pomogne gradjane Srbije!

dobri

pre 11 godina

Ove pretnje su klasično krivično delo i za to bih ga osudio na 20 godina robije. Pretiti potpredsedniku Vlade jedne države, samo zato što misliš da si Bogom dan jer si pun para, to je bahato i vređa građane Srbije.

dada

pre 11 godina

Ono sto kazu, ko se lati maca, od njega posle i strada...ako smeju da pokrenu rat u ovoj napacenoj zemlji nek takvi samo nastave da javno prete (ili novinari da plasiraju takve price)...sutra kad pocne rat ni oni, a ni novinari, nece biti bezbedni. Samo kazem.

ivica

pre 11 godina

ja sam sokiran nekim komentarima..pogotovo onima koji govore da je ovo marketinska kampanja vucica.pa ljudi on se usudio da uradi ono sto niko do sad nije smeo,a sada je na tuzilastvu i sudu da vode proces.sama cinjenica govori o izlivu besa miskovica da vucic nece docekati vece..alooo..zar se vracaju 90-te............

Milos

pre 11 godina

Ne zvuci mi verovatno da bi covek Miskoviceve inteligencije i sposobnosti pred policijskim inspektorima pretio i time pogorsavao svoj polozaj. Ovo je predstava kako bi narod jos vise poverovao u Vuciceve nadljudske sposobnosti!

CISCENJE 2012

pre 11 godina

Pazite se prvi potpredsednice,oni su sad kao ranjene zveri i na sve su spremni.Puna i nemarljiva podrska da se obracunate sa svima njima koji su se ogresili o narod i zakone.

cantacuzino

pre 11 godina

Bez obzira na partijske naklonosti i afinitete, ovakvo ponasanje pojedinca, odn. gradjana se ne sme tolerisati i za to ne postoji opravdanje. Jedan pojedinac kakav je Miskovic ne sme da preti drzavnom funkcioneru, posebno ne tako ozbiljno. Jel ovo ispada da su tajkuni i kapitalci jaci od drzave i mogu da odrede ko ce da zivi a kone? Ne smemo da dozvolimo da se brukamo pred svetom.

jelena

pre 11 godina

Pretnja samo dokazuje na sta je sve spreman taj covek,nimalo nije naivno boriti se protiv njega i pohvale Vucicu za pokretanje bilo kakvog postupka protiv njega,direktnog obracanja i iznosenja cinjenica koje su navele na sve ovo,istrajnosti da stane na put njemu i slicnima!!!

mira

pre 11 godina

... Ubice Misko Vucica, ma nemoj, a zasto. Da li je Vucic naredio hapsenje, ili se radi po zakonu? Mafija nikada nije ubijala ministre vec TUZIOCE, zar ne. Trebalo bi da istrazite kako moze biti da ISTI tuzilac vec godinama ne preduzima nista, a sada se odjednom razradio? Ima li tu nezavisnosti, ili se radi po diktatu. I gde se dede Beko, koji je u gotovo svim poslovima radio zajedno sa Miskovicem. njega niko ni da pomene. Na kraju ce da ispadne da je sve uradjeno po zakonu, i gotovo, samo da malo prodje vremena, da se zaboravi.

grrr

pre 11 godina

Molim sve mlađane članove SNS da smanje doživljaj.Čika Vučić će sve pročitati i bićete nagrađeni reciprocitetno broju poslatih hvalospeva.Pustite nas obične da se uverimo u istinitost svih dešavanja.Način na koji pišete je blago rečeno smešan.

Aца

pre 11 godina

Када је Докић преко телефона запретио амбасадору Аустралије, осуђен је и одробијао 1,5 г. затвора! Шта сада? Полицијо, тужилаштво и судије: АКЦИЈА! Само за ову претњу најмање 1,5 година тамнице за г. Мишка. Чудно је само да Мишко не прети Дачићу?

Milosh

pre 11 godina

Ha ha ha! Gebels je mala maca za ove kreatore lazi. Dodje sam dva puta na informativni i onda ga hapse i on je toliko glup da mu preti iz policiju u prisustvu policije :) Ovo sada prevazilazi i izbornu macku u dzaku. Pamti narode i otrezni se, ovo je sve za mazanje ociju. A naravno ako postoji sumlja svako treba da bude ispitan i priveden ali bez SRS/SNS lazi i demagogija.

iznenadjen

pre 11 godina

Iznenadjen sam malicioznim komentarima,srećom još uvek manjeg broja ljudi.Pa šta A.V. treba da uradi da vas uveri? Prvo ste govorili da su na meti demokrate,pa onda da su sitne ribe,a sad izmisljate toplu vodu i nalazite mane najhrabrijem srpskom političaru.
Brine me što su Srbi i dalje čudan narod i ne umeju da prepoznaju prave vrednosti i poteze,a istorija nas uči da su uvek prekasno shvatali stvari.
Podrška Nepotkupljivom!

Ccc

pre 11 godina

Miškoviću sad ostaje samo da preti, verovatno nije ni sanjao da će se vlast promeniti i da će se naći neko ko će mu stati na put. Podrška Vučiću!

Santino

pre 11 godina

Vucica podrzava u ovom trenutku svaki gradjanin koji misli dobro Srbiji! To je i normalno jer je upravo on najzasluzniji za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

ravnodušan na tajkune

pre 11 godina

Ako je ovo tačno, onda tek sada vidimo u pravom svetlu, u kakvoj smo državi živeli zadnjih 20 godina. Vučiću čuvaj se, osiromašeni narod Srbije je uz Vas.

djo

pre 11 godina

Ja ne verujem da su ljudi toliko radi da poveruju u sve sto im se posluzi na tacni - Miskovic, tip koji drzi pola Srbije, nebitno kako, i ima tima advokata koji zaradjuje basnoslovne sume novca, kao nije ocekivao da ce da bude uhapsen, hahahaha, ma dajte, molim vas. Sto posto je ocekivao i najverovatnije nije izjavio ovo, a ako jeste, verovatno je izvuceno iz konteksta. Ja ne kazem da je on nevin, vec da je veoma mala Mogucnost da se on prevario.

Puki 1892

pre 11 godina

ja sam sokiran nekim komentarima..pogotovo onima koji govore da je ovo marketinska kampanja vucica.pa ljudi on se usudio da uradi ono sto niko do sad nije smeo,a sada je na tuzilastvu i sudu da vode proces.sama cinjenica govori o izlivu besa miskovica da vucic nece docekati vece..alooo..zar se vracaju 90-te............ (ivica, 12. decembar 2012 11:06) Ja sam sokiran koliko veverica trci po ovom snegu u Srbiji. 90-e su se vec vratile sa ovom Vladom: Toma, Vucic, Vulin, Dacic, Mrkonjic...

Tiemie

pre 11 godina

Sigurno će biti sve većih napada i pretnji svih onih kojima ne odgovaraju ove istrage. Međutim, Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

narod

pre 11 godina

Strašno da ne može od kriminala da se živi zato je i došlo do ekonomskog kolapsa u Srbiji zbog takvih i sličnih!! Zato ja nemam posla, sa fakuletom sedim kući! Svako zaposlio svoga da može sa njim da mulja kako hoće u ovoj državi!!!! Još i preti!!!! KATASTROFA!!

DraganaM

pre 11 godina

Bas se ovaj Miskovic razgoropadio.. Pa, da se Vucic plasio, ne bi te ni hapsio?! Nisi ti Miskovicu verovao da postoji neko ko se tvoga imena ne plasi... hahaha, pa eto.. postoji.. i, sta ces sad?? Pretis, pretis.. al dzaba!!

srecko

pre 11 godina

pa sve sto je stekao u zivotu, sve je stekao tako sto je pretio, plasio ljude, davao im otkaze. ali treba da shvati da ga se ne boje bas svi

Ladislav

pre 11 godina

Ako je zaista to bas tako kako pise, treba ga samo zbog pretnje zatvoriti , ne znam koliko , nisam pravnik, ali dovoljno dugo da se ohladi i shvati kako je obican smrtnik i uz to jos mutljaga nevidjena . Nije bitno ko je pogodjen pretnjom , to sada nije uopste vazno .

Klovn

pre 11 godina

KOja predstava... Vucic aka Eliot Nes, baca prasinu u oci svima nama bombasticnim izjavama koje traju kao i obicno do kraja nedelje a onda pojeo vuk magarca... kada je DS to uradila Knezevicu, svi su se okomili na DS kako su populisti. A sada znamo gde se on nalazi... Znaci, za par godina ocekujem Miskovica kao ministra ekonomije ili finansija... Koji cirkus!!

ivan

pre 11 godina

ne mogu da verujem kako se ovaj glupi narod pali na ovakve stvari!!! na ovakve namestene medijske manifestacije.

ljudi nisu svesni da su ovo samo igre, servirane debelo placenjim PR stratezima koji pomazu Vucicu...

sve ovo nema nikakvog smisla...mi treba da se okrenemo sebi, i poboljsanju svog standarda...ovim navodnim aferama se samo mazu oci, da se krupnije stvari ne vide...MNOGO SMO GLUP NAROD!!!!

Serbinho

pre 11 godina

Znaci da je Srbija Kolumbija, cim tako neko moze da preti ako se nad njime postuje zakon i ponasa kao da je Kralj.
Ajde da vidimo ko ce da ga pusti i ko unistava sistem iznutra.

dacomed

pre 11 godina

Nije mi jasno kako nekolicina ima hrabrosti da ne podržava ovo borbu protiv korupcije,želeći da to politizuje,pa i ovde u komentarima, a korupcija je na svakom koraku oko nas. Pa normalno je da će slava pripasti onome ko ima hrabrosti da se upusti u otvorenu borbu sa naj mođnim ,to oni mise. Ovi sitniji će biti predmet lokalnih vlasti. Malo je bilo reformatora u Srbiji a Vučić jedanod njih koga narod poštuje i želi mu da istraje i spasi od ovog zla srpski narod koji ako država ne spreči i podrži če morati na drugačiji način da ovo reši.

Zoran

pre 11 godina

Ako je tačno da je to Mišković rekao prilikom hapšenja,onda je Vučić pogodio pravu metu,jer je to ključni dokaz za osnovanu sumnju,da je Mišković šef mafije koja je harala Srbijom svih ovih godina.

Skupstina

pre 11 godina

Nadam se da ga cuvaju dobro, jer je to stvarno potrebno. On rizikuje svoj zivot zarad dobra naseg naroda, i ove zemlje, u kojoj ima previse kriminala i korupcije.

V.Zaric

pre 11 godina

Što se nerviraš Miško, pa nije u redu ni da pretiš. Kako je problematično kad nekoga ne možeš da kupiš, nisi navikao. Nego nije mali onaj Vučić ima tu dva metra, a nije mali ni ovaj narod toliko 7,5 miliona napaćenih.

dušan..

pre 11 godina

Druže Miškoviću , citiram sojica : " U ĆORKU ima da se ide, kao što se u kafanu išlo " :-) smešan si i kukavica što pretis! kako kaže naš narod- " igra mečka u komsijino dvorište, pa dodje i u naše" ! sad ti dresiraj tu mecku :-D

zoran

pre 11 godina

"Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!"
(Goran, 12. decembar 2012 10:24)

Da je Mišković cvećka, nije. To stoji.

A ovde mi mnogi liče na one Kineze koji su za vreme "Kulturne Revolucije" fanatično i suludo pljuvali i mazali blatom slike likova koje je Partija bez dokaza i suđenja proglasila da su zli. S'tim, što bi nova "garnitura" u principu, one prethodne, samo prelepila preko onih od ranije, već ispljuvanih. Koji smo mi smeh od glupog naroda. Hehehe...

Posmatrač

pre 11 godina

Kakva je ovo istorijska bruka. Umiveni radikali uz pomoć neumivenih Kurira i Informera, hapse i presudjuju. Dok su demokrate u mišjoj rupi (o Čedi ne bih ni govorio). Je li moguće da niko ne razume da ovde nije kraj, već tek početak? Kad padne Mišković, ko je sledeći? Mislite o tome...

karasdjordje

pre 11 godina

dobro je za Srbiju sto ima politicara poput Vucica koji je jedini sproveo u delo da nema niko jaci od drzave i poceo da privodi krupne kriminalce koji su pljackali drzavu,gradjane zadnjih godina i decenije,cak je i EU upozoravala i ovo je dobar pocetni potez i uspeh u borbi protiv korupcije

javelin

pre 11 godina

Pretio Vucicu da nece docekati veceras tokom saslusanja u policiji ?? Ajte molim Vas. Miskovic je sve samo ne glup covek.
Bice da je nesto drugo posredi ??

bugi

pre 11 godina

tako je bilo i sa pokojnim Djindjicem ,sva ta prica dize sebi reiting i tako to a tada se spremao zakon o organizovanom kriminalu,korupciji ,trebale su se menjati stvari,niko te pretnje nije shvatao ozbiljno ni tada ni sada

Небојша

pre 11 godina

Aко је истина да је "Мишко" запретио Министру одбране Србије, то је сасвим довољно да буде осуђен на неколико месеци. Људи су код заглављивали затвор због претњи председнику Србије упућених преко интернета. Хајде да видимо правну државу.

neopredeljen

pre 11 godina

ovo mi liči na spinovanje iz najboljih vremena g-dina iz Idola...
ne verujem da je Miško pretio Aci...
to radi samo GLUP čovek, a Miško teško da je glup...

PADA VLADA !!!!!!

pre 11 godina

Bilo bi lepo da Vucic prestane sa licnom promocijom.Dozlogrdio je " i Bogu i narodu".
Ima li u ovoj zemlji vise dna? I vrapci na grani znaju da su Miskovic i Dinkic u jako bliskom srodstvu ali vreme je vise da se medjusobno obracunavaju a ne preko ledja zaista neduznog naroda.

Korleone

pre 11 godina

Meni ovo u opste nije cudno, a ni naivno. Miskovic je sve sto je maznuo uspeo zahvaljujuci politicarima koji su isto tako umesani, a ima ih dosta. Svi su oni sada u frci i mislim da im je jedino resenje da sklone Vucica. Ne mislim da Vucic moze da ima probleme samo od strane Miskovica, nego sa jos mnogo, mnogo strana, narocito sada kada su svi koji su umesani videli da se Vucic ne sali. Zato Vucicu pripazi dobro i cuvaj se bar dok ne pocistis ovu gamad. Vucic vise ne verujem da ce imati mira cak ni kad se sve ovo smiri i ne bih voleo da sam u njegovoj kozi, ali majstore svaka ti cast na ovome. Neka vide ostali kako se radi, a mozda sve ovo ohrabri i ostale, pa da se celo drustvo promeni i da nestane ono tolerisanje kraduckanja. Cuvaj se Vucicu, ovo Miskovic nije morao ni da kaze, to je bilo jasno i da nije ni receno. Ne znam sta da mislim, mnogo su se osilili.

a-haaa

pre 11 godina

Nesme se zaboraviti da je Miskovic zaposlio i jos uvek radi kod njega 7,500 ljudi sto vrlo lako moze da se obije o glavu ali zaposlenima.Jeste on najbogatiji Srbin i sigurno nije dosao do prvih para legalnim putem kao i velika vecina danasnih bogatasa.Iz Miskovicevog poslovanja svi vidimo da taj covek nije glup al ni najmanje.
Velika je greska sto ga je uhapsio jer ce se to sigurno odraziti na ekonomiju drzave,trebao je prvo da pregovara sa njim da ga natera da ulozi u privredu ili u blo sta drugo sto bi podstaklo razvoj drzave.Oni ce njega optuziti za 20 mil eura.koje on verovatno nosi u malom dzepu i reci ce kako su uhapsili Miskovica.
Zanima me samo jedna stvar.Sta ako se dogodi da Miskovic nije kriv.
Realno bi bilo ocekivati da Miskovic prestane da posluje u Srbiji sto je njegovo legitimno pravo.Da sve zatvori, otpusti radnike,i ode na havaje sto ce se najverovatni desiti ubrzo ili posle nekoliko godina kad izadje iz zatvora ako bude osudjen.

Verica

pre 11 godina

Bas sam se nasmejala. Prvo se Kosovom godinama odvlaci paznja od pljacke i kriminalizacije drzave, a sad se borbom protiv korupcije odvlaci paznja sa Kosova. O kojem, kakve li slucajnosti, treba odlucivati ovih dana. Naprednjacima, kao i njihovim rodjacima radikalima, do skora su bila puna usta Kosova, a sad su taj vruc krompir spustili drugima u ruke i krenuli da osiguraju jos po koji mandat.
Nemam ja nista protiv borbe protiv korupcije, ali cu cekati njen kraj da donesem konacni sud. Javlja mi se da ce do tada Aleksandar Vucic biti najmocniji politicar u Srbiji.

Džo, Džek, Džim Dalton.

pre 11 godina

Ako je tačno ono što su objavili mediji za otvorenu pretnju koju je Mišković uputio Vučiću, a znajući našu bližu i dalju prošlost, pod hitno treba uraditi sledeće stvari:

1. Miškoviću dodeliti "Averelov nožni orden".
2. Podići nivo obezbeđenja Vučića na najviši nivo.
3. Javni tužilac da od danas počne da primenjuje zakon po ovom pitanju.

Ako se na ovo zatvore oči, čemu mi obični smrtnici da se nadamo?

lumpuj Goljo, Rita plaća

pre 11 godina

Nadam se da je Vučić naučio na primeru Đinđića da MORA da ima ogromno obezbeđenje i da to budu ljudi od poverenja. Ako bi se ne daj Bože desilo ono što se desilo i jedinom pre njega koji je hteo da uvede red u državu ja bih na divljaka pretrčao najbližu granicu sa EU, pa ako preživim preživim...Ne bi imalo smisla više uopšte živeti u Srbiji...p.s. Ni sada nema :-)

OPERACIJA SABLJA 2

pre 11 godina

Divne li vestu.Puna podrska Vucicu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.Podrska i svim organima koji rade taj posao.Pazite se,opasni su ti tajkuni nabrekli od malverzacija.

martaleon

pre 11 godina

kakva vajda ljudi od Miškovića u zatvoru?..Pa valjda bi toliko mozga trebalo da imamo , pa da sve one poput Miškovićaa , valjanim zakonima i sprovođenjem istih, nateramo da dobar deo svog kapitala ulože u svoju zemlju, da doniraju neku zdravstvenu ustanovu, neko sirotište, neki dom za stara i beskućna lica, neku visokoškolsku ustanovu, pa valjda taj pokradeni novac treba usmeriti ka katarzi ovog posrnulog društva. Hapšenje je odocnelo, trebalo ga je sprovesti u onom ranijem Vučićevom mandatu , "90-ih, sada je to samo velika antireklama za sve potencijalne strane investitore.Uz patriotski gest predsednikovice i g.predsednika da spavaju isključivo na SIMPO ležaju, slabo će koji strani investitor uložiti svoj kapital u ovu ludaju, a onda neka smo prokleti za navek, nema nam spasa sve dok se ne uzmemo u pamet. A ovo što je na sceni mnogo je daleko od pameti...

skipper

pre 11 godina

Доказ да је то рекао су сведоци, а у овом случају где ћете бољег сведока од самих полицајаца. Необориво на суду!

TINS

pre 11 godina

Ako je ovo istina uveren sam da sve stranke bez ikakvog politikanstva treba da osude ovo i da stanu iza Vučića ali ne zbog Vučića već zbog zaštite institucija vlasti koja jednom za svagda u zemlji Srbiji mora pokazati da je jača od svakoga i da je sposobna da zaštiti one koje treba zaštiti. Setimo se samo da nam je zbog neozbiljnog, omalovažavajućeg i ignoranstskog stava svojevremeno ubijen premijer. A da ne bude zabune ja sam izraziti politički protivnik SNS-a i Aleksandra Vučića!

Providno

pre 11 godina

Ja cu kao da te hapsim a ti ces kao da mi pretis...A ono zasta smo mi placeni ce mo da odradimo...pa posle sve po starim...samo malo prebaci i meni...tako nekako...LAKRDIJA...

smesko

pre 11 godina

Vucicu svaka cast, iako nikad nisam glasao za partiju u kojoj je on! Za ovo mu skidam kapu i, nastave li ovako, imaju moj glas ubuduce!
A ova pretnja Miskovica bi morala sama po sebi da bude dovoljna da krivicno odgovara!!!

x

pre 11 godina

Potvrđeno iz MUP da je Mišković pretio, za vas cinične komentatore!
(Dexter, 12. decembar 2012 11:59)

Pa dakle nemam reči! :))) Ali MOZAK uključiteeeeeeeeeeee! :D *BT!

Bojan

pre 11 godina

Pa ja ne mogu da verujem da ni oko ovoga ne mozemo biti jedinstveni..prvi nikada nisam podrzavao SRS, Tomu, Vucica..
Posle ovoga, covek ima moj blanko glas, jer 'Miskovici' su najveci kancer naseg drustva!

Pa treba li Vucic da strada, pa da dobije podrsku?

-a da, kod nas je to slucaj..svi te pljuju, a kada te vise ne bude, onda te proglase za sveca! - izem ti podrsku i naknadnu pamet!

Zerror

pre 11 godina

Vi verujete Kuriru???
(miki, 12. decembar 2012 10:24)

A tebi nešto čudno što ljudi veruju Kuriru?! Koliko se beše u budžetu odvajalo na obrazovanje i kulturu poslednjih 20 godina... Eto produkata takvog delovanja...

A.V.-T.N

pre 11 godina

Krađa glasova na izborina-ništa
Presretnuta kolona prvi put-ništa
Presretnuta kolona drugi put-ništa
Štrajk glađu-ništa
Ja kažnjavao medije 90-tih-nikad
Ja bio radikal-nikad
Mišković nas finansirao-ponekad ali nedovoljno.

Novosadjanka

pre 11 godina

Hmmm, pokusavam da objasnim sebi sta se to desava??!! Mozda se stvarno propali tajkun pusta niz vodu = sjajni politicki poeni... I nova vlast zivi u nadi da ce to nadomestiti negativne poene zbog vrlo skorog i neumitnog pustanja Kosova niz vodu...

pablito

pre 11 godina

Molim dežurne SNS-ovce da ne uzimaju u usta pokojnog premijera Đinđića u cilju vršenja promocije svog predsednika. Krajnje je degutantno i cinično.
Inače, zaista bih i voleo da se Miškoviću i drugim usrećiteljima Srbije stane na put, no se bojim da je to priča za političku upotrebu, kao i uvek. Videćemo. Narod je očigledno gladan pravde, ali mu po običaju uvale samo kosku da glaba.

da da

pre 11 godina

Baš bi čovjek prijetio političaru i to dok ga MUP privodi. Ajde da je neki glupan u pitanju, ali ovaj sigurno nije glup ako je ovakvo carstvo stvorio.

Meni ovo više smrdi na spin...

Na kraju, ako netko želi "zveknuti" tog političara sada mu je prilika, mediji su već našli krivca...

pohlepa

pre 11 godina

Cisto sumnjam da pretnja postoji. Pre ce biti da je vucic ljubomoran i hoce na sve nacine da smakne Miskovica jer ovaj nije davao pare njemu vec DS-u...

Zoran

pre 11 godina

Vučić dobro radi i treba mu dati maksimalnu podršku.I ovi koji ga danas kritikuju mogu im poručiti ovo je za opšte dobro i nas i naše dece.

sinisa

pre 11 godina

kada mali princ pohapsi kriminalce,uzme njihovu imovinu i podeli narodu, svima ce biti lepse i narod ce biti zadovoljan.samo mi se tu ne uklapa cipelica nigde. E MOJA SRBADIJO .

zoran

pre 11 godina

"Alo bre!!! Kad pretis njemu pretis i narodu koji ga je glasao i cekao da budes konacno gde ti je mesto!!! Ako mu bude falila dlaka sa glave neces dobro proci! Gnev naroda je jaci od tvojih milijardi zli covece!!!"
(Goran, 12. decembar 2012 10:24)

Mnogi ovde mi liče na one Kineze koji su za vreme "Kulturne Revolucije" iskaljivali bes tako što su mazali blatom i pljuvali slike izlepljene po zidovima i tarabama po Pekingu a na kojima su bili likovi koje je Partija proglasila da su zli, bez ikakvih dokaza a još manje uz odluku Suda. Hehehe...

rade

pre 11 godina

Vi sto govorite da je neko naivan samo se setite sta se desilo pre manje od deset godina , jel treba opet da nam se ponovi isto , da bi vi shvatili ozbiljno svaku pretnju ...?!

Ex DS

pre 11 godina

Ne mogu da verujem, još ću početi da gotivim Vučića. Naravno ako ovo sve nije namešteno, a iskreno se nadam da nije i da će čika Miške dugo da pazi da mu ne ispadne sapun dokse tušira u Zabeli.

Duca7

pre 11 godina

Koliko znamo, Vučić je odlučio da se izbori sa svakim oblikom kriminala, bez obzira ko su učesnici. Prema tome, ne vidim razlog za bilo čije nezadovoljstvo, a još manje za pretnje. Kriminal je kriminal, bez obzira ko ga čini. Ohrabruje činjenica da je zaista započeta najavljena oštra borba protiv kriminala. Krajnje je vreme da se svi koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane za ogromne svote novca privedu pravdi.

samko_dk

pre 11 godina

Narode nemojte biti naivni da je ovo istina licno ne vjerujem jer on sebi nebi dozvolio ekonomsko samoubistvo radi Vucica. Ponovo je na sceni njegova reklama kao spasioca srbije a znate i sami da je licno doprinio bombardovanju Srbije i njenom ekonomskom unistenju, naravno Srbija je pljackana i poslje 1999god ali znate i sami da vise od 100milijardi dolara bilo ekonomske stete poslje bombadovanja..........

obicangradjanin

pre 11 godina

" i Tito je pred smrt imao problema sa nogom" izjavio je Tomislam Nikolic sadasnji predsednik Srbije pred ubistvom premijera Zorana Djindjica i nikom nista. Mozda Miskovic sa ovom izjavom ima politicke ambicije...

Ma vazi

pre 11 godina

Gospodin Miskovic je imao dovoljno mudrosti, sposobnosti, bezobrazluka ili sta god da stekne to sto ima a sada pred svedocima izgubio zivce (koji su sasvim slucajno policajci) i preti drzavnom cinovniku koji je na jednoj od najvisijih funkcija u zemlji, onog istog sto su ga "pokrali na izborima"
Ahaaaaa ....

Jelena M

pre 11 godina

Miskovicu nesto ti nije jasno? Da nisi malo polupao loncice pa pretis, nije Vucic tvoj potrcko,nevode ovu vladu demokrate pa da mozes da naredjujes!

slavisa

pre 11 godina

Ako je on izrekao ovu pretnju, onda je ovo sasvim ozbiljno. Napred Vucicu, Srbija je iznad svih firmi, svih pojedinaca. Napred i cuvaj se.

PRETPOSTAVKA NEVINOSTI

pre 11 godina

Пуна подршка Влади у борби против: ратних профитера, нарко дилера и корумпираних политичара !!
Сви морамо имати у виду ДВА ПРАВИЛА правде и правичности:
1). Нико није изнад ДРЖАВЕ Србије и
2). Нико није крив, док се то не ДОКАЖЕ.

panzer general

pre 11 godina

Riba smrdi od glave, pa tako i treba rješavati tu stvar. Ovo je na neki način vaš Sanader i ako se odradi sve kako treba urušit će se cijela piramida ispod njega. Iskreno, iznenađen sam ovim vašim Vučićem, u svakom slučaju on pokazuje da se čovjek može promijeniti na bolje. Fascinantno je kako sad tajkun prijeti jer mu se urušava tlo pod nogama, a bio je miran pod tadićevim režimom koji je tvrdio da "nema korupcije na visokom nivou". Moš mislit nema, znači kad neko ukrade u dućanu jer je gladan njega ćemo objesit, a krupne zvjerke ostavit na miru. Ispostavilo se da je dobro što je Tadić pao, ugodna vanjština, blaga retorika, europejsko držanje su bili samo ugodna forma bez stvarnog sadržaja.

Rade B

pre 11 godina

Imam jedno malo potpitanje za Prvog borca protiv korupcije: zar nije isto tako svojevrsni oblik korupcije (nepotizam) dovoditi članove svoje partije, bez obzira da li su i koliko sposobni, na sva moguća rukovodeća mesta? Da li će oni imati neke obaveze prema lideru svoje stranke sutra ili prekosutra? Iz toga sledi i pitanje gde je kraj korupciji ako u borbi protiv predhodnih zloupotreba praviš nove?

Dragan

pre 11 godina

Nezasiti olos!
Jos uvek ne mogu da verujem da se neko usudio da ovom stavi lisice.
Da li dolaze bolji dani za Srbiju.Da , ako ostatak Vlade podrzi Vucica a koliko vidim on tu podrsku nema.
Nadam se da ce je dobiti.

Branka

pre 11 godina

Sto pre u Srbiji treba reformisati sudstvo i prepustiti institucijama da rade svoj posao. Neka se oformi reformatorska grupa profesora sa Pravnog fakulteta (Boris Begovic i ostali )i naprave vec jedanput pravnu drzavu. Ne smemo dozvoliti da od pojedinaca politicara zavisi hapsenje kriminalaca,tajkuna itd. Onda ovakve pretnje mogu biti upucene samo Srbiji. Ne moze samo Vucic cistiti Srbiju. Gde god zagrebes korupcija i pljacka.Strasno.

Tole

pre 11 godina

Navodna izjava fabrikovana u kuhinji Ace Vucica, za dodatno dizanje auto-popularnosti medj' pukim plemstvom zendim skandala i gladnim plena.

miniM

pre 11 godina

Da li je on to mogao sam bez podrške države, naravno da nije i nece biti samo on iza rešetaka, ali pretnja jednog takvog tajkuna je ozbiljna stvar! Ipak on ima mehanizam iza sebe!Nadam se da ce se gospodin Vučic izboriti sa parazitima nase države!Dosta su brisali pod sa nama!

Mitrovica

pre 11 godina

Komsije, svaka vam cast. Moram da priznam da vam zavidim na tome kako se vasa vlada bori protiv korupcije - ovom zlu, koja je zavejala citav balkan! Nadam se da ce brzo doci taj dan na kome ce i nasa neka nova vlada povuci slicne poteze prema nasim super-lopovima.
Puno uspeha zeim vam!

Aska i vuk

pre 11 godina

Pisala sam sinoc Deda Mrazu i ispunio mi je zelju. Trazila sam pravdu za sav narod koji posteno,legalno,vredno radi. Rekla sam kako je u Srbiji stanje krajnje kriticno jer casica privilegovanih moze sve a neko ko ne spada u tu casicu ne moze nista. Rekla sam kako pravda i zakon ne postoje kada su mocnici sa parama u pitanju. I gle cuda. Ovog jutra zelja mi se ispunila. Citam novine i ne verujem. Pohapsena mafija. Hvala ti Deda Mraze. P.S. Samo da znas Deda Mraze ja cu i naredne godine raditi vredno i posteno da ne bih prosla kao cika Misko&company.

dalia

pre 11 godina

Miroslav Mišković je navikao da udara šamare bivšem režimu, pa se sad čini neverovatno da neko sme da ga optuži za privredni kriminal. Ipak, jedan se čovek drznuo, a Mišković konačno pokazao svoje pravo lice. Ni sve pare sveta neće mu pomoći da ispravi grešku i obriše izrečene pretnje. Po meni, taj čovek više nikada ne bi slobodno šetao ulicom.

motka

pre 11 godina

Vidim neki ovde pisu da je narod glasao za Vucica.
Prvo nije narod glasao nego su gradjani glasali.
Drugo, Nisu glasali za Vucica ali ni za sns, jer od ukupnog broja glasaca sns nije dobio ni 20%, mozda su dosli i do tih 20%. Tako da sns, a i Vucic nemaju legitimitet da vrse vlast u ovoj zemlji.

E, kada to shvatite mozda nekad i budemo bolja drzava. To za pocetak.

Sledecu stvar koju zelim da napomenem je ta da je jedino pitanje ovde ko ce Miskovica zameniti. Peconi i kostunicina ekipa je i dalje aktuelna u kradji, njih Vule ne pipa.

marko nb

pre 11 godina

Sto se lozite, ko nas je jahao do sada jahace jos. Svi cemo nastaviti da radimo za kikiriki i sve po starom. samo prave mesta za nekog drugog.

Cuvar u zooloskom vrtu

pre 11 godina

Lakse malo narode, dalje od kaveza, lav je ranjem pa grebe i ujeda na sve strane ! Pazljivo samo, da ne otkine nekome glavu!
Uskoro cemo objaviti njegove fotke kako viri iza resetaka ;o)

Jassko

pre 11 godina

Tesko je ovo ikako drugacije prokomentarisati, osim psovkom.Bahatosti pojedinih ljudi nema kraja. Kakva da je god ova zemlja, prcija nije, pa ni Miskoviceva.

Ivica

pre 11 godina

Miškovićeve pretnje upućene Vučiću nemaju za cilj da uplaše samog Vučića već on tim gestom demonstrira svoju moć. Mišković dobro poznaje prilike u Srbiji i zna da je pravosuđe najslabija karika vlasti. Ovo je veliki test za naše pravosuđe da pokaže da je sposobno da ovaj slučaj izgura do kraja.

DraganaGaga

pre 11 godina

Jedino što mu je preostalo to je da preti. Sada će se sve razotkriti i čitavo Miškovićevo carstvo pašće kao kula od karata.

Podrska ali...

pre 11 godina

Potpuno podrzavam hapsenje Miskovica i ako su krivi treba da zavrse iza brave. Samo ne vidim ovo velicanje Vucica, on je vec uspeo da smisli kako mu je covek pretio i da digne svoje obezbedjenje, covek stalno izmislja i pravi sapunicu od svega da skrene paznju naroda sa gladi i nemastine. Ja bih samo da pitam Vucica, ok uhapsio si Miskovica i sta sad? Da necemo mozda da imamo vecu platu i bolje uslove zivota??? Necemo!!! Nego samo pordaje maglu ovom narodu.

badtaste

pre 11 godina

Od silnih copy-paste komentara "Podrska Drugu Aci da ne odstupi od puta...bla bla bla"(ne po stilu, ali po duhu sigurno) umirem od smeha... poziv moderatorima da ubuduce ostavljaju i deo i.p. broja svih kojih komentarisu, cisto da vidimo iz koje centrale se javljaju.
Usput, da li ste danas ocistili sneg ispred kuce i ledenice sa prozora?

skeptik

pre 11 godina

Čisto sumnjam da je toliko gl.. da javno preti. Mislim da je ovo još jedan Vučićev probni balon. No, videćemo kako će se sve završiti. nadam se da ga nisu hapsili bez dovoljno dobrih dokaza i da će eventualna optužnica biti na čvrstim nogama. Pustite to što svi znamo ko je i kakav je Mišković.

Milan

pre 11 godina

Mozemo zamisliti kako se osecaju ljudi koji rade za ovog pod navodnicima Biznismena koje pretnje i šikaniranja su trpeli od njega.Što nepreti Zemuncima nego plati da te puste.Kaze naš narod ko ima mnogo para ,mnogo vise se plaši kada dodje do dupeta. Ovom izjavom je to potvrdio.Ipak su sitne duše koje se osecaju mocnima dpk nezakuca deda mraz na vrata.Evo njima jeste i ako ima svedoka za izjavu,produzite mu pritvor 3 meseca i donesite mu manjirku da lepo proslavi Bozic(ako zna šta je to)i Srpsku novu godinu Porodičnu u krugu prijatelja. Neverujem ni ovima mnogo u kompletu ,pojedincima svaka čast.

Mrki

pre 11 godina

aha, sve bi bilo ok da je ovo u pitanju vladavina prava a ne politika. Teško je poverovati da je srpsko pravosuđe profunkcionisalo preko noći. I dalje će biti zaštićenih, samo će biti pitanje ko je na vlasti.

Atreides

pre 11 godina

Najveci problem ove zemlje su upravo ti lopovi koji su opljackali ovaj narod u zadnjih 20 godina. Kada drzava pocisti te lopove onda ce se lako resiti i svi drugi problemi.

NS

pre 11 godina

ovako je pretio i pablo eskobar.
placao je 500 usd za ubijenog policajca.
posle je podmetao bombe,srusio putnicki avion,ubio sudiju,ubio predsednickog kandidata.....
misko je tezak nekoliko milijardi eura-fendujte mu svu pokretnu i nepokretnu imovinu pa neka dokazuje kako je zaradio prvi milion !!!

daca

pre 11 godina

Slazem se s vecinom komentara i nadam se da je spinovanje. Ukoliko je istina u dubljem smo glibu nego sto sam mislila, ma kako to neverovatno zvucalo! Sumnjam u sve, osim u Iliju Cvorovica!

brzi

pre 11 godina

Još jedan pali tajkun. Mišković je pušten niz vodu jer je de facto finansiski propao. Njegov Delta Holding samo su još fizički kosturi i uspomena na nekadašnja dobra vremena. Belgiski novac za trgovački lanac išao je za poplatu kredita kod komercialnih banki. A kada nije bilo više trgovačkog lanca nije bilo ni više novčanog toka, posledično ni kredita u bankama i tako je bio završen krug.

Mihailo

pre 11 godina

Miskovic je ocigledno mislio da je iznad zakona i nedodirljiv, ali se prevario.
Borba protiv korupcije nece nikoga postedeti ko se nelegalno obogatio

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Kakva bahatost, arogancija i bezobrazluk. Pa ovo je direktan napad na državu i institucije u najavi! Nadam se da mu se na osnovu ove pretnje može produžiti pritvor. Vučiću, Srbija je uz tebe. Puna podrška za Vučića.

Dobre vesti iz Srbije

pre 11 godina

Neko je pomenuo licnu promociju, ali to je posao politicara da se promovosu preko svojih dela. Potrebno je puno licne hrabrosti i determinacije da se uhapsi tajkun Miskovic. Da li ste sanjali da ce se neko u Srbiji usuditi da uhapsi Miskovica. Svaka cast Vucicu, ti si srpski Eliot Nes.

GoraN

pre 11 godina

Ne zakopcavam se od pozadi pa ne mogu da verujem da je pretio Vucicu i to u policiji pred gomilom novinara. Pa sta god da se desi Vucicu, Miskovic bi na taj nacin unapred dao i javnosti i policiji neoborive dokaze protiv sebe. Pogledajte sve atentate u protekle dve decenije. Uvek je narucilac i izvrsilac davao najvece citulje i u javnosti opisivao koliko je iznenadjen a organizaciju i pripremu je vrsio u najvecoj tajnosti.

Nisam pripadnik ni jedne stranke.

pre 11 godina

radikalski vojnici i instrukcije koje su dobili od centrale vako ce da im prodje ceo mandat, u trazenju unutrasnjih neprijatelja na koga li me ta prica podseca OZNA-u ? (jajara,

I koliko je vas iz vaše centrale dobilo da ostavljate ovakve komentare? Najlakše je to utvrditi prebrojte ovakve komentare pa će te videti šta znači izreka sliče ko jaje jajetu. Koliko je vas angažovano da nazivate sve nečijom vojskom.

Mile

pre 11 godina

Glupi narod se pali na ovakve stvari? Ali, kao, sto vidite gospodin je, ipak, rekao nesto na temu sta Vucic moze ili ne moze? Ne moze na RTS ako ga prethodno ne uhapsi? To kao nije pretnja? Pametni moji skeptici, genijalni Miskovic, ipak, nije toliko genijalan da bas uvek zna kad treba da cuti. A reklo bi se da nije ni operisan od sujete.

igorpl

pre 11 godina

Ima u celoj toj pompznoj priči jedna bitna STVAR a to je da je on samo možda vlasnik DELTA SVEGA u ovoj zemlji ali ne i odgovorno lice!!!!
Uglavnom poslovanje je vodio preko direktora koji su bili jako dobro plaćeni i koji us bili svesni svoje odgvornosti na čelnim pozicijama.
Tako da verovatno iza svih tih prljavih poslova stoji on i njegov sin ali ne kao ODGOVORNI!!!!!! Utulite to u glavu pre nego što počnete da senzacionalno uzvikujete kojekakve gluposti. Videćete kako će se sve završiti! Delta će platiti neku kaznu, mišković i sin na slobodi a narod se dobro zabavio!!!!!!!!
I opet će po starom da rade!

toza

pre 11 godina

Oo sa izjavom je klasično spinovanje od strane policije ili ti dodvoravanje novom vladaru. Lično sam preživeo iskustvo gde je saobraćajni policajac slagao ne trpnuvši. Da li je Miškovil kriv za ovo ito mu se stavlj na teret utvrdiće sud. Ono štoje zabrinjavajuće jeste eudorija koja se stvara i naki osećaj ekstaze koju naročito ispoljavaju pristalice SNS. Dalrko smo mi od normalnog društva sve dok se država poistovećuje sa jednom osobom a svi koji se ne slažu su protiv države. Zadnji put smo imali ovakvu situaciju sa Miloševićem i izgleda da ništa nismo naučili...

drda

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk!!!Uvek je tako bilo kada se neko enormno obogati, odmah umisli da je veći od BOGA.
Vučiću pokaži im da narod nema alternativu nego da se izbori za pravdu.

Јеремија

pre 11 godina

Koliko je samo ta samozaljubljenosti samoveličanje, pokazuje i izjava u kojoj preti "eliminacijom" u otvorenoj izjavi policajcima! Ipak je to dokaz krajnjeg očaja... Ali i izjava koju je dao u Londonu pre par meseci u razgovori sa jednim biznismenom, kako je spreman i na scenario iz 2003 samo da se osigura, govori da ima mnogo toga što treba istražiti o Miroslavu Miškoviću!!!

Gradjanin

pre 11 godina

Cek, cek... za ovu otvorenu pretnju najvisim drzavnim zvanicnicima mora da postoji momentalna zakonska sankcija. Nesto kao podizanje optuznice po sluzbenoj duznosti, procesuiranje i nekoliko automatskih godina robije.

Ovo je neprihvatljivo. Podrska drzavi.

kaća

pre 11 godina

za ovakvu pretnju u normalnim zemljama sa normalnim zakonodavstvom postoji ozbiljna vremenska kazna. koliko znam i kod nas je zaprećena vremenska kazna za one koji prete smrću nekom drugom građaninu. U ovom slučaju svedoci su ozbiljni. Gotov je

dusan

pre 11 godina

Niko nema prava nikome da preti,pa ni taj Miskovic Vucicu.Idemo Vucicu do kraja,imas podrsku naroda uvek.Sve na dugu robiju i oduzmi celokupnu imovinu,ali sve.

REVANS

pre 11 godina

Ocekujem temeljne dokaze i brz postupak kao i pravosnazno resenje.Moramo stati na rep svim tim "biznismenuma"koji su se olebili preko noci.Podrska svim drzavnim organima a posebno Vucicu s molbom da se dobro pazi !!!

Sloboda(n) Govora

pre 11 godina

SRAMOTA!!!Ovoliko negativnih,osudjujucih i komentara za lincovanje na racun ljudi koji su optuzeni,ali treba to i dokazati,ili je u pitanju ljubomora,klasicna "Srpska",hajka protiv svega i svakoga ko nije "nazadnjak"?Pogledaj "malo" clanove svog "cetnicko-radikalnog-NE-Evropskog,pa "naprednog"-Pro-Evropskog pokreta(sta god da ste vec),pa i tu posalji osoblje Uprave za borbu protiv kriminala,da i tamo "malo" "procesljaju" poslovanje vasih"donatora"!Ako treba da bude pravda,neka bude za sve!!!Neka se i kod takvih otvore istrazni postupci,neka ih malo pritvore ,cega da se svi boje,jer,ne zaboravite:NIKO NIJE KRIV DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO!!!

qqlele

pre 11 godina

Ovako, kao prvo da naglasim podržavam hapšenje Miškovića i preispitivanje svih, a naročito njegovih privatizacija. Ali, ljudi, ko je Vučić da hapsi, preti, oslobađa, organizuje krizne štabove po Srbiji? On je koliko se sećam ministar vojni i podpredsednik Vlade. Ova zemlja kakva god da je, ipak bi trebala da ima neki pravosudni sistem, ali avaj.... Takođe, nije mi jasno, kako borba protivu korupcije funkcioniše. Sa jedne strane imamo hapšenje (i treba da ih bude), a sa druge strane, oslobađajuće presude i prepuštanje najpopularnijeg SD u ruke čoveku koji bi takođe trebao da bude predmet istrage/a. Da se ne lažemo i diploma predsednika države je stečena na krajnje sumnjiv način, zašto se to ne ispita. Kofer i sve izrečeno na račun Dinkića i to će biti zaboravljeno. Što se tiče pretnji, za njih bi posebno teretio Miškovića, ali setimo se kako su se isti ovi sprdali sa pretnjama koje je svojvremeno dobijao Zoran Đinđić. U svakom slučaju, ovaj da je trebao da bude uhapšen, trebao je. Ali, ako hapsite, hapsite sve koji su to zaslužili, nemojte ih nagrađivati predsedničkim mestima u nekom od FK ili članstvom u radnim grupama, i takođe ako se borite protiv korupcije, neka se bori država Srbija, a ne Vučić

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(Kuramoca, 12. decembar 2012 10:24)

A, kako ti, konkretno, zamisljas da se to sve izvede? Da se oformi neka "radna grupa", sastavljena od 333 delegata iz reda gradjana i seljaka, koji ce da vode bitku protiv organizovanog kriminala, i koji ce pri tome ostati anonimni? Da budemo tako sigurni da se ovo sve ne radi u cilju licne promocije? Mnogo me zaboli za to sto ce Vucic da pokupi poene ako pravu stvar istjera do kraja. Tebe, i sve nas bi trebalo vise da brine kako su se uopste razno-razni miskovici nasli tu gdje jesu, nego podatak da ce Vucko da se reklamira...

visnja

pre 11 godina

Vucic ima podrsku naroda...na obracun sa ljudima poput Miskovica se odavno ceka...takvima treba stati na put,dosta je bilo pljackanja naroda!!!

marta

pre 11 godina

Opsta ekonomska propast Srbije, Kosovo....i ostale teme su u drugom planu. Tacno tako. A da li se ti pametnjakovici, koji u svemu do sada ucinjenom po pitanju borbe protiv korupcije vide samo politicke poene za Vucica,zapitaju ko je doveo tu Srbiju do provalije....Pa ovi su tek nekoliko meseci na vlasti, a vec im sada zameraju zaduzivanje, slabljenje dinara, siromastvo...Aha,bas zanimljivo za slusati;a odakle sve to,kao odjednom? Sto niste bili tako pametni i kriticni prema prethodnoj vlasti koja je za sve drugo i druge radila osim za bolji zivot njenih gradjana.Samo bez te price o putu u EU...znaci, i ovce bi shvatile do sada. Pustimo ove sada neka pokazu sta znaju, ali ne treba cekati osam godina propadanja pa onda kao sve znati bolje....Manje zlobe i zavisti i vise sloge i solidarnosti,pa da i ocekujemo neki pomak na bolje.

Zoni

pre 11 godina

Ovo je jos jedan u nizu pokusaja zaplasivanja ne samo g.Vucica vec svih postenih i dobronamernih ljudi koji su se usudili da se suprostave ovakvim ljudima.Mislim da je g.Vucic cvrsto resio da istera istinu do kraja i u tome ga nece spreciti nikakve pretnje ovog kriminalca.Ali za svaki slucaj treba mere opreza i kontrole povecati jer ovaj krimos ima svoje poslusnike svuda.

CezarMilan

pre 11 godina

Optužen si za prevaru države i tolikog naroda, oštetio državu za toliki novac i lično se bogatio na račun građana, držao monopol cele privrede i doveo Srbiju do prosjačkog štapa. I sada pretiš čoveku koji pokušava da vrati dostojanstvo svom narodu. Ako si takav čovek zaslužio si doživotnu, jer za takve, alave i bahate bogataše, nema mesta u civilizovanom društvu

Johny-Bg

pre 11 godina

Kada pocinje zvanicni lov drzave Srbije na Udbasku smradove po Srbiji, da im vise nikada ne padne na pamet da prete, likvidiraju po Srbiji, i otimaju po Srbiji?
67 godina Udbaski smradovi i saradnici prete , likvidiraju i otimaju po Srbiji.
Uskoro im dolazi sudnji dan, jer se svi jako dobro znaju .
Bravo za drzavu Srbiju , ovo je samo pocetak igranke , igranke u kojoj ce svaki Udbaski smrad i saradnik doci mecki na rupu.

suplajz

pre 11 godina

milane i ostali euforicni sns navijaci, nije sporan lik i delo gosn miska,ili bilo koga drugog ko zasluzuje da ide u zatvor, ali ne znam sta su navijacke himne, histerija, onanisanje, ljubljenje slike jednog coveka, tacnije vaseg ace nesa, ako ne bolesna politicka ostrascenost i time bi odgovor na tvoje pitanje bio DA, TVOJA STRANKA JE VAZNIJA OD SRBIJE, PO SVEMU SUDECI!ne zaboravite samo da je i milosevic bio tako bahat i ubedjen da ima podrsku cele srbije posle bombardovanja, raspisao izbore, pa se malko iznenadio!
rece jednom jedan mudar cika konfucije otprilike>
Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je
- izbegavajte ga!
Ko ne zna, a zna da ne zna - dete je
- naučite ga!
Ko zna, a ne zna da zna - spava
- probudite ga!
Ko zna i zna da zna - mudar je
- sledite ga!
dakle, smatrajte se IZBEGNUTIM!

Zoran

pre 11 godina

Verujem da nije bilo pretnji, Miskovic tolika budala nije, kao i 99.99% sadasnjih bogatasa u Srbiji. A ovo je verovatno pakovanje, posto su odlucili da ga skartiraju sa srpske scene.

AlexDenmark

pre 11 godina

a sve to da se Srbi ne dosete da ne daju u ''Evropu'', da je granica kod Raške, da pustiše na slobodu ''generale'', da su cene porasle 100%.....i da su '' džaba krečili''...ne zanima me njihov ''privatni sukob'' sa Miškovićima, ja ću da zapamtim sve ono što se dogodilo pre toga..

Stefannnnnnnnnnnnnnnn

pre 11 godina

vama sve nesto lici, i sve nesto pretpostavljate i zakljucujete, pustite ljude da rade, odma.komentari a gde su ostali a gde su ostali polako ne moze to sve za 2 dana .... hvala!

el_mago

pre 11 godina

@Gagi, 12. decembar 2012 10:41
Pa kakav ti je to rezon covece, pa sta sad svaki kriminalac koji opljacka Srbiju zaposli ljude, drzava mu sutra kaze pa dobro ti si nas opljackao ti zaposljavas ljude necemo da te hapsimo, jel vi ljudi razmislite pre nego sto napisete nesto ili vam je IQ kao ph vrednost urina????

Milijan

pre 11 godina

Ovakve pretnje ne smeju ostati nekažnjene. U ovoj Srbiji moćnik je toliko jak da sme i da preti, pred organima reda. Bezbednost Vučića treba podići na najviši nivo.

Ja zracim pozitivnom energijom

pre 11 godina

Kako se narod peca na svaku vest.Kao lazne dojave o postavljenim bombama.Sta uopste znaci privodjenje na 48 sati.Nista.Pustice ga i branice se sa slobode.Moze da plati kog hoce advokata u Srbiji cak i stranog.Narode radujte se kada bude pravosnazno osudjen, kada mu se uzme imovina ali pare drzava nece dobiti jer su na sigurnoom. Sirotinjska Srbija nezadovoljna svojim zivotima od uvek je gledala u tudj tanjir i tudji novcanik.Miskovic ce samo platiti drzavi reket

borba neprestana

pre 11 godina

Nisam glasao za naprednjake niti nameravam, ali ako su Vučićeve namere ovde ozbiljne, dajem mu punu podršku u poslu koji je započeo.

OPERACIJA PEROREZ

pre 11 godina

Konacno da docekam da se u Srbiji hapse oni koji su se olebili na racun obicnih gradjana,smrtnika koji rade za 20.000.00 u tim opljackanim preduzecima kao robovi.Podrska Vucicu.

Goran

pre 11 godina

SNS trazi da se obezbedi... A od koga da traze porodice vojnika koji su ubijeni u Topcideru? A, od koga da trazi Jovo Curuvija? A od koga da trazim ja da mi se objasni po kom osnovu i kako su Nikolic i Vucic dobili stanove od Mirka Marjanovica i zasto bilo koji gradjanin Srbije ne moze tako da dobije stan? A od koga da trazim odgovor da li je Miskovic finansirao SRS? A od koga... Mogao bih do sutra da redjam. Stid me je u kakvoj zemlji nepravde zivim. Svi su uzimali lovu od Miskovica, a sada ga cerece. Najblaze receno, gade mi se i Miskovic i ovi sto ga hapse.

lukavi

pre 11 godina

Haha, pa ko bi bio toliko GLUP da to izjavi ? Ne ulazeći u to da li je kriv ili ne, to će istraga pokazati, ali je ovo jos jedna budalastina verovatno potekla iz Kurira, a to mi sve govori...

Igor

pre 11 godina

Miskovic razmislja na ovaj nacin,krao sam kad su i svi ostali to radili i kad nije bilo kaznjivo,znaci svako drugi bi na mom mestu isto to radio,zato nisam kriv.

nesha

pre 11 godina

on ce reci da je mislio da vucic nece docekati vece na mestu podpredsednika vlade ili tako neke funkcije (posto su poslanici vlasnici mandata, ako si veliki kapitalista i imas bas puno para ti mozes da menjas zakone, smenjujes vlade kako hoces - jaci si od bilo kog pojedinca na bilo kojoj funkciji).
i za to se odgovara zakonom (kupovina poslanika je kaznjiva) ali uvek moze da se kupe ili pripreti svedocima i nema dokaza da je to nekada rekao.

aleksandars

pre 11 godina

Ako je ovo istina, u šta sumnjam, onda bi Mišković trebao da prođe kao Dokić zbog pretnje ambasadoru Australije preko telefona.

Nema to big to fail

pre 11 godina

Uopšte me ne bi čudilo da je majstor pretio. To su radili njegovi zaposleni direktorima firmi u koje su ulazili u privatizaciji i manipulisali su udruženjima manjinskih akcionara - čuvena je 'mali je Beograd/Srbija, srešćemo se mi još'. Šljam. Ne postoji to big to fail. Mi to plaćamo iz naše sirotinje preko poreza. Umesto da plaćamo za bolje zdravstvo, školstvo i druge javne službe naše pare će ići na pokrivanje gubitaka ovakvih likova. Povraća mi se.

Pera Jovic

pre 11 godina

Prvo VELIKA podrska ne samo Gospodinu Vucicu vec DRZAVI SRBIJI sto je krenula da pokazuje da je IPAK DRZAVA! Sada je na postenim patriotski orijentisanim tuziocima i svima koji na ovome rade da taj posao dovedu do kraja! A sto je Laki malo nervozan to je samo znak da je Laki mislio i misli da je jaci od DRZAVE SRBIJE!!! Pokazimo mu kao i svakom drugom nervoznom Lakiju da nije jaci!!! To se trazi od SVIH koji ovo rade! A od nas obicnog sveta koji jedva sastavlja kraj sa krajem mislim da mozete ocekivati bezrezervnu podrsku. U svakom drustvu ima i mazohista kojima nista nije jasno i neveruju nikome jer su se opekli mnogo mnogo puta i to treba postovati i ceniti ali istovremeno i njima odnosno nama pokazati Vasim delima da mislite vrlo ozbiljno. Nema vracanja! Hvala!

Saldzo

pre 11 godina

Vidim nekima je smesno zato sto ga optuzuju "samo" za par miliona. Pa ne pada se na velikim stvarima, vec na malim. I Al Kapone je uhapsen jer je nosio prazan pistolj bez dozvole, a osudjen za utaju poreza. Od malih stvari klupko krece da se odmotava. Naci ce njemu jos stosta u toku procesa.

rs

pre 11 godina

ovo je samo u demokratiji moguce da jedan covek ili organizacija kradu i prete drzavi i drzavnim predstavnicima. u nekim zapadnim demokratijama takve ljude pod cudnim okolnostima uklone a kod nas 48 sati u zatvor i onda opet rade po starom

elektricni

pre 11 godina

Vrlo moguce da je pretio. Do juce je bio apsolutni gospodar Srbije, najmocniji covek u drzavi, kome su politicari ljubili cizme i karakter. Izmaklo mu se tlo pod nogama, verovatno su ga mnogi dojucerasnji ortaci u “poslu“ otpevali, sin nije uspeo da pobegne, vec je optuzen za saucesnistvo, i dosao je djavo po svoje. Normalno da je izgubio zivce.

Mač sa dve oštrice...

pre 11 godina

Joooj plašim se da ovo napišem, a možda nećete ni objaviti.
Onaj ko pravi razliku između pristalica umerenih i ušuškanih demokrata i doslednih radikalnih naprednjaka dovoljno je svestan kakva bi reakcija bila da se ne daj bože realizuju nečije pretnje. Kome je u interesu da Srbija gori...? PAMET U GLAVU LJUDI!!!

tabasco pete

pre 11 godina

Dakel nije bilo pretnje...
ako je ovo tacno onda covek u izjavi nista nije pogresio... ovo jeste licna promocija Vucica i ovo je danas uradjeno da bi nam Vucic izasao kao pobednik na TV i objasnio kako je on veliki borac za pravdu...

a to sto je obecao Kosovo amerima, to sad nije vazno...

ocekujem izbore u martu...mozda i to Aca veceras objavi...

Y

pre 11 godina

Zar nismo izašli iz 90-tih? Zar ljudski život tako malo vredi?! Na taj način se dočepati vlasti i zadržati pravo na tajkunske radnje?! Nemam reči...

Rampapa

pre 11 godina

Ja vise verujem da je ta vest pustena od strane vlasti nego da je Miskovic to rekao. Ima taj dvadeset advokata i nece on lupati takve gluposti, narocito ako mogu da mu skode... Kao i sa Tomomm i kolonom, kakva je vest bila na pocetku a sta je ispalo na kraju...

Milan

pre 11 godina

Narod se ne pali na ove fore,niko nije bash toliko glup.Josh jedna medijska blamaza a ovi SNS omladinci iz centra za sajber propagandu sta ce? moraju da odrade svoj posao:))

nenead

pre 11 godina

dali ste culi dali su uhapsili i jednog finansijkog policajca, one sto jure za fiskalni racun, koji nisu videli dvadeset godina deltu, i svasta jos. kad jednog od njih uhapse onda ima nade. do tada samo zabava.

sanja

pre 11 godina

Lep nacin da se skrene paznja sa price o tome kako su Vucic i Dacic priznali Kosovo. Ovde ne mislim na hapsenjenje, vec na ovaj cirkus, gde Miskovic kaze kako Vucicu treba hapsenje zbog medijske pompe i zato da bi imao nesto s cime ce na RTS, a to se spinuje i objasnjava kao pretnja. Licno ne verujem da je Miskovic toliko naivan i detinjast. A ne stoji ni da su Vucic i SNS veliki borci protiv kriminala i tajkuna, jer da jesu, ne bi krsili Ustav, niti bi se Nikolic grlio sa Koletom. Ko krsi vrhovni pravni akt drzave, treba i sam da je u pritvoru trenutno. I to nema veze s tim kakav je Ustav. Mnogima se ne dopadaju mnogi zakoni, pa ih ipak postuju.

Anchi

pre 11 godina

Da, sugurno je Miroslav Mišković, čovek koji je premazan svim mogućim bojama,prevarant svetskog kalibra, javno, pred svedocima i policajcima koji ga privode, izrekao direktne pretnje na Vučićev račun...Ljudi, pa ko veruje u to???

Radovan III.

pre 11 godina

Kakav marketiski potez za RTS ! Od danas placam TV pretplatu,
na OBA POLOVNA TV prijemnika !Molim,posle emisije SVEDOK,da RTS
emituje Radovana.

DzoniKg

pre 11 godina

Videcemo..velike su tu pare u pitanju..Misko je tezak bar 3 milijarde eura ..samo 900 miliona je dobio za maxi koje sad sede na nekom racunu u kipru..naravno da niko ne voli da se sedi u zatvoru umesto da uziva na jahti..verovatno da je bio suvise siguran da ne sme niko da ga uhapsi pa je ostao u zemlji..posle ovoga mislim da ce neki poput kostica vise vremena da provode na jahti van srbije nego u njoh ..za svaki slucaj.

Petar Filipovic

pre 11 godina

Svi oni koji su korumpirani tek ce u periodu ispred nas saznati koliko su svojim cinjenjem doprinelu rastu ogromnih imperija dvadeset najbogatijih vlasnika krupnog kapitala u Srbiji. Na njihovo mesto je mogao biti bilo ko.
Samo je bilo pitanje mentalnog sklopa tih ljudi.Znaci svo bogatstvo steceno na netransparentan nacin na nefer trzistu finansirano u kesu donirano od "dobrih momaka"- koji su prevareni-je bio matrica delovanja
najbogatijih.Korumpirani ljudi u ovim trenucima treba da se izmaknu, da
iskljuce telefone za one koje su napravili tajkunima - jer su zloupotrebljeni i omalovazeni.Koliko god da su dobili korupcijom to je
premala cena za moc koju su tajkunima omogucili.Zbog sebe, svoje dece, gradjana i drzave Srbije neka se sete izreke:"U nekim vremenima DOBRI LJUDI ne traba da ucine nista."

Mitke

pre 11 godina

Ovom cirkusu nema kraja. Tomu presreli dva puta, Vučiću zapretili, a već su hteli da ga sruše.... Nemojte ljudi, ko boga vas molim!

Marko

pre 11 godina

Ova pretnja Miskovica je potez ocajnika. Iskreno, mozete reci da sam skeptican, da mnogo trazim ali sam naucio da u ovoj zemlji nikome ne verujem, posebno ne politicarima. Tako da sto se tice hapsenja, bicu zadovoljan tek kad cujem pravosnaznu presudu. ALi sto se tice Miskoviceve pretnje, kao sto rekoh ovo je potez ocajnika, jer je on do sada bio nedodirljiv i bilo mu je nezamislivo da se neko usudi da ga privede. Sada kad se to desilo, covek je izgubljen totalno. Ipak, sacekajmo pravosnaznu presudu pa onda hvalimo Vucica.

kamerman

pre 11 godina

Ovo je stvarno neverovatno,da ljudi veruju kako je Miskovic,SAZNAVSI DA CE VUCIC GOSTOVATI NA RTS-U,pretio istom!!
A,u stvari,radi se o tome da niko nije ni pretio Vucicu,nego je iz razloga POVECANE GLEDANOSTI VUCICEVOG GOSTOVANJA NA RTS-U,ta informacija dodata od strane BIA-e.Pa,ko bi normqlan ponovo gledao i slusao Vucica na TV-u ???
A,Veljovic ce,zarad ostanka na mestu direktora policije,da kaze sta god treba.
I,ko je uostalom cuo te pretnje,jel to bilo u nekom hodniku,ili u policijskom autu?
Stvarno smo tupav narod.
Sad se vidi kako ce proci svi koji nece da plate reket Vucicu.Plus,debakl politike Vlade po pitanju Kosova,a i jucerasnji poraz u Briselu.Jel vam sad hjasno sto je uhapsen Miskovic?
Pa ko normalan hapsi takve ljude DAN NAKON INFORMATIVNOG RAZGOVORA??
Da juce nije dozivljen poraz u Briselu,ne bi bilo hqpsenja,sigurno...
Ostavka Vucica,odmah !!

ljuba

pre 11 godina

Previse je danas ljudi kao Miroslav Miskovic u srbiji koji se ponasaju kako hoce rade sta hoce i pljackaju nasu zemlju na legalan ili nelegalan nacin.Svaka cast Vucicu na aktivnostima i borbi,ali mi se cini da u ovoj vladi nema dovoljno njih koji zaista imaju zelju volju i viziju da nesto urade.Ovo se vidi po stanju u drzavnim preduzecima gde se stvari menjaju od istog ka gorem.Nesvidja mi se sto je kod nas politika sad jos i vise nego pre zastupljena u vestima svako vece neke specijalne emisije najavljivanja nekih grandioznih dogadjaja ,a nista se veliko ne menja samo se siri nezadovoljstvo medju ljudima kada svaki dan saznajemo ko nas je i kako opljackao.Dajte ljudi osudite nekog pa onda napravite dokumentarac o miskovicu ili bilo kome drugom ako hocete.

Twilight zone

pre 11 godina

Zašto nisu uhapšeni direktor puteva Drobnjak i direktori agencije za privatizaciju, zašto nije uhapšen direktor finansijske, gde je u toj priči Mrkonjić , pa nisu mogli Mišković ,Borovica i neki Đurašković da rade "radnje", šeme i sisteme bez zelenog svetla državnog aparata. Po meni je daleko veća krivica onih koji su primali mito nego onih koji su davali. To je ta hobotnica . Da li je trgovinski sud radio svoj posao u skladu sa zakonom? A što se tiče pretnje, Mišković neće sigurno sedeti skrštenih ruku dok mu neko rastura imperiju i mirno gledati kako neko već sada deli plen . I ključna stvar , opšta je poznata stvar da je Mišković simbol aparata koji traje još od 1945-te , i u tom aparatu je puno sudija,tužilaca, inspektora,generala,vladika,profesora,pravnika, biznismena. Sad treba očekivati frontalni napad na Vučića , jer hapšenje Miškovića više nije predstava za široke narodne mase i odvlačenje pažnje javnosti sa ekonomskih problema i Kosova .

Box

pre 11 godina

Ako je ovo bilo onda je ozbiljno ali ako je ovo spinovanje javnosti dezinformacijama onda je Vucic pao na najnize moguce grane u reklamiranju.

Komša

pre 11 godina

Ako je istina da je pretio onda je napravio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.Ako je pretio bilo kojem građaninu kazna za to može da pokrije pritvor od 6 meseci.Ne znam koliko kači paragraf kad pretiš podpredsedniku vlade ali sigurno dovoljno dugo da se država osigura da ne mora ništa da mu plati ako ne dokaže ništa u vezi mahinacija.
Ako je istina pokrenuće postupak i za to.

britka

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto Mišković preti Vučiću. Pa nije ga Vučić tu doveo. Mišković se sam, svojim dugogodišnjim delovanjem izborio da zasluženo bude procesuiran.

Milence

pre 11 godina

A Veljović se brže bolje istrčao - "jeste rekao je" :) valja još jedan mandat biti direktor a i približiti se naprednjacima...idu izbori - ko bliže vatri ogreje se! Tako je i gdin Lukić požurio sa vernošću i završio u Hagu.
Kako god - mi smo i dalje zavejani, salama je sve skuplja, kosovo je rak srbije, Mlađa prodaje papire od vrednosti budućnosti naših pokoljenja...

nenead

pre 11 godina

dali ste culi dali su uhapsili i jednog finiskog policajca, one sto jure za fiskalni racun, koji nisu videli dvadeset godina deltu, i svasta jos. kad jednog od njih uhapse onda ima nade. do tada samo zabava.

S.Noor

pre 11 godina

Srbija morza da povrati svoje mesto u medjunarodnoj zajednici.
Ne uvek da se spominje po zlu, da se oslobodi ljudi koji je vuku u provaliju ponizenja i nekad vise to ne dozvoli da se povrati.Miskovici Milosevici i ostali sa poternica nesmiju biti lice Srbije.

Bojan

pre 11 godina

Sve ovo podržavam! Nadam se da će im biti oduzimana imovina, sa svih strana sveta. Ne verujem da je pretio, jer ove vesti dolaze iz same vlasti.

Ima tu još jedan mali problem: inflacija 14%, Mlađa juče nas zadužio za milijardu, nezaposlenost raste, preko Kosova se i dalje krade...??

Feniks

pre 11 godina

Ovo je strasno koliko su ti ljudi sigurni u sebe da mogu cak i da prete drzavi!Koliko god nam se cinilo da pretnje nisu opasne moramo ipak shvatiti da ova pretnja dolazi od jednog od najmocnijih i najbogatijih ljudi ne samo u Srbiji vec i sire..

miki skepticni

pre 11 godina

Otvorena pretnja visokom drzavnom funkcioneru je krivicno delo. Tako da ako se i ne spakuje nesto od privrednog kriminala, o pretnjama atentatom sigurno hoce...

Napet

pre 11 godina

Ma..od te pretnje nema ništa! Ako je već imao ozbiljnu nameru da ga smakne trebao je da ćuti i to uradi, ovako javne pretnje deluju smešno jer se zna da će se Vučićeva bezbednost podići. On je to više rekao u besu i afektu prilikom hapšenja!

niko

pre 11 godina

jel neko stvarno veruje u sve ove price.
ja ne kazem da on nije muvao ali prica da je on neki mafijas nesto ne ide.
pa njega su drzali u sahti i trazili otkup pre 15ak godina crvene beretke.
mislim da se vucic zaigrao, kao onda kad je kao ministar informisanja 1999te rekao da smo dobili rat, a ovce praznog stomaka opet veruju.

Ljubisa livac

pre 11 godina

Kakve su ovo manipulacije, Boze... Manipulisu ovaj jadan, napaceni narod, zarad politickih poena. Sad ce Vucko da ispadne opstenarodni heroj koji se bori protiv nepravde pod svim silama pretnji i pritisaka... ALI on je istrajan, ni cikica Misko mu nista ne moze! Strasno...

degi

pre 11 godina

Da li smo mi građani trebali da pretimo svima koji su nam uništili državu i naše živote,ne mi smo upravo zato i smenuli predhodne jer mi nismo divljaci a očigledno je da su nas ovi mnogo unakazili.

dejan

pre 11 godina

Duboko verujem da mu ja glavni do pre neki dan u drzavi pretio, nista cudno za zemlju Srbiju. SAmo sto MUP treba da ima to snimljeno, dokumentovano, tu ne sme da se precutkuje, nego odmah da se sada objavi i ta pretnja, i da se sa time produzi prtvor na jedno godinu dana zbog pretnji i uticaja na svedoke. Ako neko moze da utice na svedoke, ili da ispuni pretnje, to moze Miskovic. Tako da je jako bitno da ostane u pritvoru pa i do zavrsetka sudskog procesa. I ako su ga navatali samo za 18 miliona ("samo"). Nisu to male pare i dovoljan je razlog da lezi jedno 5 do 10 godina.

MILEVA AL' NE POKOJNA

pre 11 godina

Dakle, advokat koliko moze da ti pomogne jos vise moze da te upropasti. Bolje da se nisu sramotili ovakvim "demantijima" Miskovicevog evidentnog besa. Boze moj, covek se iznervirao, zapretio Aleksandru Vucicu i za to ce posebno da odgovara. Pa zar vi mislite da je prijatno u tim godinama po ovoj temperaturi izvuci coveka iz tople postelje? Trebali su momci jos da porane, mozda bi ga isprovocirali da kaze ko je jos sa njim krao i delio plen..

Meda

pre 11 godina

Koliko su se ti ljudi osilili kada prete svima bez obzira da li je u pitanju drzavni funkcioner ili ministar ili cak i predsednik drzave.Ovo treba shvatiti ozbiljno jer nije u pitanju obican kriminalac vec organizator celog kriminala i podzemlja u Srbiji.

i posle tuge tuga

pre 11 godina

sta je? nije uspeo crtani film sa "presecanjem kolone" naseg nam preCednika, pa je sad ugrozen njegov mu dopreCednik Nes? predlazem svim njihovim vernim navijacima, da se kolektivno bace svojim telima na njih dvojicu, kao reks na titu, ne bi li ih zastitili od svakojakih pretecih pojava.

Darko

pre 11 godina

Ajde ne lažite više! Pa zar Vučić misli da smo mi svi debili pa da poverujemo u ovakve gluposti!!! Ovo vređa ljudsku inteligenciju!!! Bilo bi mi drago da se neko čudo desi pa da odgovaraju svi za lopovluk u ovoj državi ali od toga ništa neće biti. Vučić bi trebao da pohapsi pola svoje vlade da bi se nešto desilo na polju korupcije i lopovluka.Sada se vidi ko je koga finansirao.Mišković DS a Vuk Hamović,Lazarević,Beko i ostali koji se ne spominju,SNS. Ovo je samo politički obračun i kako se kaže hleba i igara,samo što kod nas hleba nema a igara koliko hočeš.Sprdačina smo postali od države i još samo fali jedan novi goli otok za neistomišljenike.

Pametnjaković

pre 11 godina

Da li je ovde neko svestan da je Mišković napravljen zahvaljujući političkoj eliti Srbiji? On je njihov čovek, oni su njemu obezbedili pare, oni su njega napravili bogatašem, da bi mogao da bude konkurentan na svetskom tržištu. Ovo je farsa. Oni će njega da žrtvuju, jer se naradju da će kada uđu u EU da dobiju pare iz fondova, da deo tih para operu i naprave gomilu Miškovića. U Srbiji se sve radi preko veze i niko ne može da dostigne nivo koji je Mišković dostigao, ako nema zaleđinu u političkoj eliti Srbije. Politička elita Srbije operiše kao mafija.

Petar

pre 11 godina

Пре је за поверовати његовим адвокатима јербо лик (да не прејудицирам неки други израз) оваквог калибра сигурно није тако глуп да би јавно пред полицијом још, претио смакнућем било кога, а камо ли подпредседника владе и министра одбрамбеног. Новокомпоновани естрадни нсчин апшења у стилу министра полициског, започео је са Џајом (неоправдано), а наставља се (надајмо се оправданим) апшењем овог лика и његових пајташа.

Mikan

pre 11 godina

Ovo je strasno. Pa on otvoreno preti drzavi. Trebalo bi po hitnom postupku da bude osudjen prvo za ove pretnje drzavi. Gospodine Vucicu izdrzite u ovoj borbi do kraja jer su gradjani uz vas.

sasa jokic

pre 11 godina

Covek koji sujetu stavi na prvo mesto nije "igrac". Otvorene pretnje pred policajcima moze da izrekne samo manje inteligentan covek, da ne upotrebim neku grublju rec.
Dobro jemza Srviju da se ovo desilo, i dobro je da to radi ekipa za cije su vladavine devedesetih nastali/isplivali ovi likovi.
Zao mi je sto se Beko sklonio iza Nikolica, ali On je podjednako odgoforan za najvece korupcionaske afere, a kisobran im je bila Vlada Vojislava Kostunice!
Nadam se da ce se u borbi ici do kraja, jer Srvija mora da prodje kroz katarzu ako misli da stvori bazu za normalan razvoj. Ukoliko Vucic uspe da se izbori do kraja, zasluzice oprost scih grehova, i moci ce za sebe da kaze da je uspeo u onome sto se od njega nikada nije ocekivalo, da oslobodi Srviju od korucije.

ljilja 57

pre 11 godina

Zivimo u drzavi u kojoj DIREKTOR POLICIJE potvrdjuje da jedan mocan covek preti potpredsedniku vlade smrcu. Kako direktor policije SME to da radi? Informaciju su preneli svi mediji.
Za to vreme skupstina, mrtva hladna, zajedno sa nekim ministrima iz te iste vlade raspravlja o nekakvim amandmanima na nekakav zakon.
I ako je bilo pretnje i ako nije, meni taj cirkus od drzave vise nije smesan. Apsurdnost svega me plasi.

Crni soko

pre 11 godina

Eno na partijskom glasilu SNS-a i BIA Kuriru svi se raduju Partijska vojska SNS-a ushicena. Hvalospevi Vucicu.U stiiu Narod je uz tebe nista ne moze da ti fali.Ne objavljuju ni jedan komentar koji je u suprotnosti sa partijskom uredjivackom politilkom?

seka

pre 11 godina

JADNO, Grand show na politicki nacin! Sto bi rekao Sasa Popovic- Daljeeeeeeeee ideeeeeeee, daljeee ideeee......
Dok se dize frka oko Miska- ode Kosovo,ode onaj nesrecni datum za pocetak pregovora na juli 2146.god., ode cena struje i ko zna sta jos ...

bane

pre 11 godina

pa ljudi da li vi verujete da je ovo MISKOVIC izjavio,on je covek toliko iskusan i namazan da to nikada nebi izjavio, ne branim ga vec samo kazem da je smesno ovo kao da je on pretio vucicu, ovakvu laz nebi ni gebels izjavio, dal je moguce da ovaj vucic toliko zeli da bude svaki dan u medijima i da se toliko eksponira, pa brate dosadili ste vise i bogu i narodu, prave istrage i hapsenja se rade u tajnosti a ne javno,smesno brate smesno, a nazalost i jadno

Deda Pera

pre 11 godina

@Petar Filipovic

Kada citiras Edmunda Burkea (ne postoji nikakva izreka)uradi to sa razumevanjem: "Da bi zlo pobedilo potrebno je da dobri ljudi ne ucine nista".

Jedino besmislenije od ovog poteza su lemuri koji disciplinovano pisu podrsku ne umejuci da iskljuce "CAPS LOCK" na tastaturi (tako se razlikuju, ko da nose kuranfil za reverom).

mali mikica

pre 11 godina

ako je tako ČIJA JE PRĆIJA RTS ?????
"Istina je da je Miroslav rekao da 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'", naveo je advokat Delte.

Delta država

Che

pre 11 godina

"Istina je da je Miroslav rekao da 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'", naveo je advokat Delte.

na kraju ce ispasti da je rekao 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, jer je jako hladno,pada sneg i putevi do RTS-a su tesko progodni."

zkns

pre 11 godina

Opsta ekonomska propast Srbije, Kosovo....i ostale teme su u drugom planu. Tacno tako. A da li se ti pametnjakovici, koji u svemu do sada ucinjenom po pitanju borbe protiv korupcije vide samo politicke poene za Vucica,zapitaju ko je doveo tu Srbiju do provalije....Pa ovi su tek nekoliko meseci na vlasti, a vec im sada zameraju zaduzivanje, slabljenje dinara, siromastvo...Aha,bas zanimljivo za slusati;a odakle sve to,kao odjednom? Sto niste bili tako pametni i kriticni prema prethodnoj vlasti koja je za sve drugo i druge radila osim za bolji zivot njenih gradjana.Samo bez te price o putu u EU...znaci, i ovce bi shvatile do sada. Pustimo ove sada neka pokazu sta znaju, ali ne treba cekati osam godina propadanja pa onda kao sve znati bolje....Manje zlobe i zavisti i vise sloge i solidarnosti,pa da i ocekujemo neki pomak na bolje.
(marta, 12. decembar 2012 11:57)

A ti zaboravio devedesete?? To su samo "ovce" zaboravile.....

zoks

pre 11 godina

A sta je sa Dinkicem? Vucic je za njega jos odavno spremio prugasto odelo, i pokazao ga za skupstinskom govornicom. A sad zajedno hapse po Srbiji.

milan

pre 11 godina

Malo je naivno Miskovicu takve reci utrpati u usta i zato sumnjam da se direktor policije i neki grabe za dobrovolju Vucica da je Miskovic sigurno hladniji od njih pa su na brzaka znacenje reci pretumbali. Stoji i da je Miskovic, ako je pravio bilo kakve malverzacije nije cist u glavi ako dovodi citavu imperiju zbog tih par miliona evra, sa njegove tacke posmatranja, u opsanost da zavrsi kao Hodorkovski u Rusiji.

Miki

pre 11 godina

Laki ( Miško)je bio malo nervozan kada su ga hapsili,zato je izgovorio jake reči. Izvesni Rodoljub iz policije je presretao Vučićeve telefonske razgovore. Taj slučaj još nije dobio epilog.

mlekadzija

pre 11 godina

MA ne bi g. Miskovic pretio nikome. Drsko lazu u policiji. On je jedan jako fin gospodin covek, ne bi on ni slucajno... Nego, da ne bude sa Cankom....Ne bih se zacudio da se na jutjubu pojavi snimak.... svasta se desava

zeljko

pre 11 godina

a sta je sa hapsenjima njihovih direktora?. Oni su ti koji su direktno odgovorni za korupciju. Oni ce reci i ko prima mito u drzavnim organima i policiji.

Natalija

pre 11 godina

Iskreno se nadam da ce se ici do kraja sa ovim postupkom i da ce konacno sve izaci na videlo. Dok se neki basnoslovno bogate, drugi nemaju hleba da jedu. Ako ova vlast zaista zeli da pokaze da je spremna da se obracuna sa kriminalom i da zeli prosperitet, ovo je pravi trenutak za to. Takodje, nadam se da ovo nije samo jos jedna farsa i ce krivci istinski odgovarati. U suprotnom, imacemo jos jedan postupak, koji ce se toliko oduziti, da ne samo mi, vec i deca nase dece nece docekati odluku suda.

Siniša

pre 11 godina

Razumem Veljovića, on je kandidat za direktora Policije, mora da se šlihta Vučiću, ali treba reći sitinu. A istina je da je Mišković rekao: Vučić mora da me uhapsi, jer ne bi imao sa čime da izađe večeras pred građane, na RTS, jer su rezultati rada ovog režima katastrofalni''. Pa stvarno, o čemu bi pričao - kako se sastajao sa amerikancima, kako datum nismo dobili, kako prelaz prema KiM nije granica, kako dolazak kosovskog diplomate u Beograd je, ustvari, oficir u Beogradu, kako je sve poskupelo, privreda u kolapsu, inflacija je veća od 12%, kako stranih investicija nema, a obećavali su 100 milijardi investicija samo ako oni dođu na vlast...

Filip

pre 11 godina

Prethodnih dana sam citao o uslovima u pritvoru u Okruznom zatvoru na Klisi u Novom Sadu iako tamo ima, sigurno znam, i nevinih ljudi. Uslovi su katastrofalni pa molim nadlezne da ni ovi lopovi ne budu izuzeti vec da budu u isto takvim uslovima.

Miško

pre 11 godina

Eh, kad' bih mogao da odnesem sve te moje milijarde na onaj svet, gde bi mi bio kraj? Ali avaj, otići ću sa ovog sveta k'o i onaj najsiromašniji...

stražar

pre 11 godina

Pošto naša visprena policija od ihaha...snima svako privodjenje (od sitnih dilera do Cece i Džaje) lasno bi bilo da vidimo I ČUJEMO snimak privodjenja Miška&sina&bratije, pa ako je stvarno to rekao...postupi po zakonu. A fore tipa "neimenovani izvori iz policije", "blizak saradnik" i "iz vrha srpske policije" su šatro potvrdile tu pretnju, baš kao i one advokatske tipa "istrgnuto iz konteksta", "pogrešno preneli mediji"....nemojte molim vas.

СТОП КРИМИНАЛУ

pre 11 godina

Пуна подршка Влади у борби против: ратних профитера и нарко дилера (домаћих и страних) и корумпираних домаћих политичара !!
АЛИ сви морамо имати у виду ДВА ПРАВИЛА :
1). Ниједан појединац није изнад ДРЖАВЕ Србије и
2). Нико није крив, док се то не ДОКАЖЕ.

herthaner

pre 11 godina

U kojoj zemlji je ovaj lik za tako kratko vreme mogao da postane milijarder! Samo preko političara! Reci ko ti je pomogao brate i oni treba da polože račun!

Beli

pre 11 godina

U ovoj zemlji korupcija je uzela maha u apsolutno svim segmentima društva počevši od momenta rođenja pojedinca i odgovarajućih ustanova , tokom života i rada pa sve do gerontološkg centra i grobnog mesta !! Da li može neko da kaže da to nije tako i neka mi navede bar jedan /1/ primer .

Petar Filipovic

pre 11 godina

Veljovic nam dodje kao i Cvetkovic,ljudi su na svojim poslovnim funkcijama uredno primali plate.Koliko su strucni,odgovorni i pragmaticni
najbolje govori to sto su omogucili velike zloupotrebe a da to nisu ni primetili.Sada moze i Veljovic da napise knjigu.Naka pozuri jer Alcajhamer brzo napreduje.

samo redom

pre 11 godina

Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara nije bitno ime, prezime, i funkcija te osobe, samo tako moze da se zavrsi borba protiv korupcije.

PLAVA SHEHEREZADA

pre 11 godina

Pustite coveka da zivi u miru i funkcionise, nije on kriv, zar se sme coveku pretiti, on samo sprecava kriminal, sto i jeste prioritet Srbije!!

Verana

pre 11 godina

Evo dokaza da je kriv:
lična imovina

♦ vila u Užičkoj
♦ vila u Kingstonu, London - 25,5 miliona funti
♦ dve vile u Vikombu, London - 14,5 i 11 miliona funti
♦ vila u Los Anđelesu - 6,5 miliona evra
♦ avion „cesna 650“ - 2,5 miliona evra
♦ 76 firmi i predstavništava u inostranstvu
♦ novac na privatnim računima
Šta još treba, dok je Srbija tonula on sve ovo pošteno zaradio?
I nikako da se brani sa slobode.
Obavezno u zatvor a ne da se brani sa slobode.
Ostaviti mu samo ono što je imao pre 1990.
Naravno ako i ovo nije scenario, da nebude ko sa Peconijem za utaju poreza prošao rok optužnice pa obustavljen postupak.
Aj da i to sacekamo.