Ponedeljak, 12.11.2012.

23:04

Ilić: Za sto dana smo ustali sa dna

Ministar građevine Velimir Ilić kaže za Novosti da ne postoji segment države u kome sadašnja vlada nije znatno bolja od prethodne.

Izvor: Veèernje novosti

Iliæ: Za sto dana smo ustali sa dna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

nidža

pre 11 godina

Ne ostaje nam drugo do da verujemo!
Za sada od obećanih zaposlenja najviše posla imaju istražni organi, tužilaštvo. Da se pripreme sudovi.
A onda oduzetom imovinom od lopova krenuti u obnovu privrede.
Zvuči lepo! Sačekajmo!

Postenjacina

pre 11 godina

Jao bre pa koga mi to farbamo pricama o postenju, pravdi, napretku, nadi, spasenju identiteta i drzave. Svaka nova vlast prica istu pricu a opet radi i iste stvari ... naprosto smesna izjava ...

mirko

pre 11 godina

Narodna izreka kaže da nije važno da te hvale, nego ko te hvali.Na osnovu toga zaključujem da je najbolja slika ove vlade, to što je hvali Ilić mr Velimir. Čovek sa takvim moralnim i intelektualnim integritetom je najpozvaniji da govori o sebi i kompaniji.

LoLoLo

pre 11 godina

Ja ne znam o cemu ovaj covek prica, iz mog ugla stvari su crnje nego ikad. Nema poslova ni na vidiku, cene skacu, plate ostale iste ako se nisu i smanjile, prosecan mladi covek moze samo da sanja o samostalnom zivotu, ma tuga jedna.

domaci zadatak

pre 11 godina

U ovoj zemlji nazalost nema dna....
Izgleda da je svaki ministar dobio zaduzenje i svoj dan da hvali Vladu.O Dacicu i Vucicu je bespredmetno i komentarisati, ne zna se koji se vise bori za opstanak na vlasti,ne pitaju za cenu.Juce Ljajic,danas Velja a kao slagvort za kraj, verovatno ostavljaju prepamatnu ministarku energetike.
Kosovarka zasela u NBS i cuti,jer nema pojma sa poslom, Predsednik se dao u politicki turizam a u Srbiji i na asfaltu pocela da raste trava od kad su na vlasti.

Direktno

pre 11 godina

Da ne ulazim u ekonomiju jer tu tvrdite da ne moze tako brzo. Nego da vidim ono sto je vec moglo ili sto se uradili. Pustili ste 3500 kriminalaca na slobodu i jos ko zna kolikom broju smanjili kazne. Navodno nehumani uslovi. Idite pa pitajte ljude koje su ojadili da li bi im dali i te uslove koje uzgred oni opet njima placaju od poreza koji daju. NBS ste oteli i vestacki smanjujete evro da dodatno oporezujete izvoznike koji su vec oporezovani preko svake mere. Umesto da ih cuvate kao malo vode na dlanu jer unose pare vi ih jos dodatno pritiskate. Takve Dinkiceve precice i zamisli gledamo 12 godina, kad se to vrati nazad nece moci unuci dan otplate dugove. A ostalo i da ne komentarisem PDV, navodne afere i sl.

DramaQueen

pre 11 godina

(Siniša, 13. novembar 2012 01:18)
Potpisujem sve sto je Sinisa rekao, mada moram da priznam da mi se jedna stvar dopada.. Ovi su po pitanju 'srca srbije' liberalniji nego sto bi i ldp bio.. Tako da ako rese to, prezivecu dve godine i vucicevo mahanje papirima, nikoliceve nemuste govore i dacicevo saborsko ponasanje..

milan-br.1

pre 11 godina

bata Veljo, koji bivsi ?
Dacic, Dinkic, Rasim, Obradovic, Skundric, Kalanovicka, Mrkonja, Bajatovic, Grubjesicka, Krkobabic stariji, Krkobabic najstariji... ?
Ali, sto rece pokojni Brana Crncevic - sta zna Srbin sta je ko rekao juce...

PilleS Loznica

pre 11 godina

Odlican posao ste obavili za sto dana...ulje poskupelo,gorivo poskupelo,mleko poskupelo,sve je poskupelo u proseku od 10-50%....bravo vlado...sta sad?!! Kako vas nije sramota da dajete takve izjave?! Vredjate ovaj jadan narod takvim izjavama

Kaiser

pre 11 godina

Sada je već očigledno da će im to biti postizbori slogan 4 godine (ako nemamo sreće)

Sa dna smo ustali pre 12 godina moj Veljo.

MatijaBG LDP

pre 11 godina

Kad god procitam izjave ovog "politicara",puknem od smeha,a uzivo tek ne bih smeo ni da ga slusam....kaze preporodili nas.Ja sam prosto iznenadjen koliko malo novca potrosim u Maxiju,a tek o PDV/u,necu ni da govorim...amnestija za zarobljenike im je tek procvat Srbije.Tu tek nisam iznenadjen,pa to im je glavno glasacko telo....a tek sto se auto/putevi grade,evo do Cacka se vec ide za sata vremena....na kraju,hahahhahahhha

mm

pre 11 godina

Sada sremska kobasica košta 1350 dinara. Toliko je vaša vlada uspela... a da li je ovo dno ili nije prosudite sami. Povremeno nestane ulja, prodavnice se polako prazne, neznatno doduše, ali primećuje se ako pažljivije pogledate... korumpirane funkcionere smenjuju pošteni, ali zato generalno nesposobni za posao koji treba da obavljaju, sve dok i neki od njih ne prime mito ili otmu neke državne pare - to je uvek bilo tako i biće, možda se to odmah ne primećuje ali ako pažljivije pogledate...Stoga nije uputno da bilo šta pričate o nekakvom "ustajanju sa dna". A borba protiv korupcije- nekoliko imena, par afera, afera prisluškivanja na staklenim nogama i uz nedostatak dokaza i krajnje netransparentno izveštavanje javnosti... pa šta sad da radimo, da Vam se divimo? Pregovori premijera u vezi Kosova i njegovi proizvoljni komentari tipa " a ja sam njemu lepo rekao, čoveče to ne može..."... i još bezbroj primera, neuspešno započetih poslova, bahatog kaubojskog ponašanja, dopunjenih divljanjem cena... Je li to taj uspon sa dna o kome govorite?

heroj srba

pre 11 godina

“Važno je da se građanima vraća vera da u državi postoji pravda, da ih niko ne krade i da vlast sve čini da im poboljša i olakša život, a ne da im ga oteža. Setimo se samo da je bila u opasnosti isplata plata i penzija do kraja godine, a sad smo obezbedili novac i za celu sledeću”....
Slusaj ilic velimire ove godine sam primio samo cetiri plate a radio sam cele godine i to u drzavnoj firmi ,drzava mi je uskratila i zdravstvenu knjizicu pa o cemu ti pricas o kom poverenju o kojim platama..UPOMOC bilo koja sila bilo koja svetska vlast MOLIM VAS SPASITE ME ODAVDE.

Julin

pre 11 godina

Ilić ga malo preteruje...staćemo na noge kad shvatimo da nema ‚‚leba bez motike‚‚....a prvi bi on trebao to da shvati...malo realnije da sagledava stvari i situaciju...

Dule Su

pre 11 godina

Samo vi popravljajte, a nama sve gore i gore... Od silnog posla verovatno nije stigao da ode u neki market da vidi koliko su skocile cene...

Siniša

pre 11 godina

Skupili se najveći Baroni, sklepali vladu i svaki dan slušamo laži i razne budalaštine, jer nema opozicije. Ali tu smo mi, obični građani, da se borimo protiv lažova. Za 100 dana ste nas zadužili 1,5 milijardi evra, budžet za poljoprivredu je manji u odnosu na prošlogodišnji, povećali ste poreze, povećane su cene svih proizvoda i usluga, ništa se ne gradi, sve je stalo...nema novih investicija, broj nezaposlenih je uvećan...niste vi pohapsili kriminalce, već ste 3.600 kriminalaca pustili iz zatvora...zavodite diktaturu...proizvodite(izmišljate) afere svaki dan...ma gde god pogledaš haos i propast - to je istina, to su činjenice. Mišljenje ne može da se izmeri(nema vrednost) samo su činjenice merljive. Prema tome, Veljo ne lupetaj, smešan si. Naravno da je tebi i tvojoj EKIPI dobro, ali nama nije.

Боро

pre 11 godina

Браво Вељо! Ова влада је најбоља у задњи 11 година. Ти, Тома и наш Аца сте спас за србски народ. Само настсвите без компромиса!

Predrag

pre 11 godina

Gospodine Iliću toliko ste uspeli da su sada i Vaši poslovni prostori u Čačku prazni ,a da ne pričamo o drugima. Narod ,taj, boljitak ne oseća ,vama je sigurno bolje ,ne sumnjam ,samo ne znam šta će nam ostati iza vas.Čekam pomoć VLADE da se vratim na selo na 2 hektara zemlje da hranim porodici jer kao preduzetnik ne mogu više da plaćam vas i sve oko vas i prestanite molim vas da dajete izjave jer one vrđaju inteligenciju ljudskog bića a i vama će biti lakše veruj te mi!

besna glista

pre 11 godina

Za sto dana ste ispod postojeceg dna iskopali jos tri nova dna za koja niko nikad nije ni pomislio da postoje. Zaista ste dostojni naslednici prethodne vlade. Nastavljate njihov put u svakom pogledu. No dobro, samo tako nastavite, sto vi vise upropastite Srbiju, lakse ce se Vojvodina odvojiti i osloboditi svih vas.

Velja je pravi domacin

pre 11 godina

Covek iz naroda. Uvek govori narodu istinu i ne laze ga. Ja mu se divim. Kamo srece da je vise takvih politicara u Srbiji. Odavno bismo bili u tesnom saveznistvu sa Rusijom, puni investicija iz bratskih zemalja, sa daleko boljim standardom i izvesnijom buducnoscu. Nazalost, ovi muvatori sto nas vuku ka EU, samo nam bedu, uslovljavanja i ucene navlace, a od investicija ni corav dinar.

Propala demagogija umesto investicija u prosperitetan razvoj

pre 11 godina

Skupa i neefikasna država nije reformisana u 2012. godini pa će MMF za 2013. da traži obavezno smanjenje plata, penzija i otpuštanje "viška administarcije", kako bi se izbalansirali "precenjeni prihodi i potcenjeni rashodi državnog budžeta za narednu godinu?!
Takođe, bez stope porasta BNP od 4-5% nema očekivanog boljitka, tako da je Srbiji neophodan "novi investicioni ciklus" od 100 milijardi eura u narednih 1o godina i ko to nije sposoban da obezbedi ne treba da se bavi politikom?!

E moj modernjaku

pre 11 godina

Tebe da prisluškuju...Samo bi se čaše,flaše i kafanska muzika čula!
(broćaćo, 12. novembar 2012 23:15)

Imas nekih problema sa kafanskom muzikom, o ti ultra-moderni-fensi covece??!! E, vala, sta nam je ta EU donela.. da se svaka glupost i namcornost dozivljava kao nesto kul i moderno, a sve ono sto je normalno i pravilno, kao zaostalo. A to ustvari jedino i vredi. Bez zive muzike u kafani, muzika i nema neki smisao.

Pulcher Puer

pre 11 godina

Vi ste možda ustali sa dna, Veljo, ali ste sve građane tresnuli o isto to dno! Vi ste stvorenje iz najdubljih kutaka političke tmine i to što ste sada na vlasti tu činjenicu ne može da promeni!

Istvan

pre 11 godina

" Nazalost, ovi muvatori sto nas vuku ka EU, samo nam bedu, uslovljavanja i ucene navlace, a od investicija ni corav dinar.
(Velja je pravi domacin, 12. novembar 2012 23:20)

Ti govoris o sadasnjoj vladi?Ej-ej:-)

nikola

pre 11 godina

najintersenatnija prica za ovih sto dana vlade je to sto, sve bitne informacije, svi ali bas svi intervjui idu preko "novosti"! a mi obicni ne znamo ko je pravi vlasnik novosti! miskovic? beko? bogicevic?

zmitjkoe

pre 11 godina

Kao i obicno najjeftinija demagogija i pokusaj vredjanja inteligencije. Cuj, supermeni spasli Srbiju od bankrota (uobicajen budzetski deficit) i "zahuktali se koridori", i Veljin i Mrkin, obezbedjene penzije itd. Niko nije pitao: kako? I ne mora, znamo da su se vec zaduzili za novih 2.5 milijarde, a jos se ceka i ruska milijarda i novi aranzman sa MMF. Eto kako je baba Simana spasila Srbiju od sigurne propasti.

besna glista

pre 11 godina

Za sto dana ste ispod postojeceg dna iskopali jos tri nova dna za koja niko nikad nije ni pomislio da postoje. Zaista ste dostojni naslednici prethodne vlade. Nastavljate njihov put u svakom pogledu. No dobro, samo tako nastavite, sto vi vise upropastite Srbiju, lakse ce se Vojvodina odvojiti i osloboditi svih vas.

Pulcher Puer

pre 11 godina

Vi ste možda ustali sa dna, Veljo, ali ste sve građane tresnuli o isto to dno! Vi ste stvorenje iz najdubljih kutaka političke tmine i to što ste sada na vlasti tu činjenicu ne može da promeni!

zmitjkoe

pre 11 godina

Kao i obicno najjeftinija demagogija i pokusaj vredjanja inteligencije. Cuj, supermeni spasli Srbiju od bankrota (uobicajen budzetski deficit) i "zahuktali se koridori", i Veljin i Mrkin, obezbedjene penzije itd. Niko nije pitao: kako? I ne mora, znamo da su se vec zaduzili za novih 2.5 milijarde, a jos se ceka i ruska milijarda i novi aranzman sa MMF. Eto kako je baba Simana spasila Srbiju od sigurne propasti.

Predrag

pre 11 godina

Gospodine Iliću toliko ste uspeli da su sada i Vaši poslovni prostori u Čačku prazni ,a da ne pričamo o drugima. Narod ,taj, boljitak ne oseća ,vama je sigurno bolje ,ne sumnjam ,samo ne znam šta će nam ostati iza vas.Čekam pomoć VLADE da se vratim na selo na 2 hektara zemlje da hranim porodici jer kao preduzetnik ne mogu više da plaćam vas i sve oko vas i prestanite molim vas da dajete izjave jer one vrđaju inteligenciju ljudskog bića a i vama će biti lakše veruj te mi!

nikola

pre 11 godina

najintersenatnija prica za ovih sto dana vlade je to sto, sve bitne informacije, svi ali bas svi intervjui idu preko "novosti"! a mi obicni ne znamo ko je pravi vlasnik novosti! miskovic? beko? bogicevic?

Propala demagogija umesto investicija u prosperitetan razvoj

pre 11 godina

Skupa i neefikasna država nije reformisana u 2012. godini pa će MMF za 2013. da traži obavezno smanjenje plata, penzija i otpuštanje "viška administarcije", kako bi se izbalansirali "precenjeni prihodi i potcenjeni rashodi državnog budžeta za narednu godinu?!
Takođe, bez stope porasta BNP od 4-5% nema očekivanog boljitka, tako da je Srbiji neophodan "novi investicioni ciklus" od 100 milijardi eura u narednih 1o godina i ko to nije sposoban da obezbedi ne treba da se bavi politikom?!

Istvan

pre 11 godina

" Nazalost, ovi muvatori sto nas vuku ka EU, samo nam bedu, uslovljavanja i ucene navlace, a od investicija ni corav dinar.
(Velja je pravi domacin, 12. novembar 2012 23:20)

Ti govoris o sadasnjoj vladi?Ej-ej:-)

Siniša

pre 11 godina

Skupili se najveći Baroni, sklepali vladu i svaki dan slušamo laži i razne budalaštine, jer nema opozicije. Ali tu smo mi, obični građani, da se borimo protiv lažova. Za 100 dana ste nas zadužili 1,5 milijardi evra, budžet za poljoprivredu je manji u odnosu na prošlogodišnji, povećali ste poreze, povećane su cene svih proizvoda i usluga, ništa se ne gradi, sve je stalo...nema novih investicija, broj nezaposlenih je uvećan...niste vi pohapsili kriminalce, već ste 3.600 kriminalaca pustili iz zatvora...zavodite diktaturu...proizvodite(izmišljate) afere svaki dan...ma gde god pogledaš haos i propast - to je istina, to su činjenice. Mišljenje ne može da se izmeri(nema vrednost) samo su činjenice merljive. Prema tome, Veljo ne lupetaj, smešan si. Naravno da je tebi i tvojoj EKIPI dobro, ali nama nije.

milan-br.1

pre 11 godina

bata Veljo, koji bivsi ?
Dacic, Dinkic, Rasim, Obradovic, Skundric, Kalanovicka, Mrkonja, Bajatovic, Grubjesicka, Krkobabic stariji, Krkobabic najstariji... ?
Ali, sto rece pokojni Brana Crncevic - sta zna Srbin sta je ko rekao juce...

Direktno

pre 11 godina

Da ne ulazim u ekonomiju jer tu tvrdite da ne moze tako brzo. Nego da vidim ono sto je vec moglo ili sto se uradili. Pustili ste 3500 kriminalaca na slobodu i jos ko zna kolikom broju smanjili kazne. Navodno nehumani uslovi. Idite pa pitajte ljude koje su ojadili da li bi im dali i te uslove koje uzgred oni opet njima placaju od poreza koji daju. NBS ste oteli i vestacki smanjujete evro da dodatno oporezujete izvoznike koji su vec oporezovani preko svake mere. Umesto da ih cuvate kao malo vode na dlanu jer unose pare vi ih jos dodatno pritiskate. Takve Dinkiceve precice i zamisli gledamo 12 godina, kad se to vrati nazad nece moci unuci dan otplate dugove. A ostalo i da ne komentarisem PDV, navodne afere i sl.

PilleS Loznica

pre 11 godina

Odlican posao ste obavili za sto dana...ulje poskupelo,gorivo poskupelo,mleko poskupelo,sve je poskupelo u proseku od 10-50%....bravo vlado...sta sad?!! Kako vas nije sramota da dajete takve izjave?! Vredjate ovaj jadan narod takvim izjavama

heroj srba

pre 11 godina

“Važno je da se građanima vraća vera da u državi postoji pravda, da ih niko ne krade i da vlast sve čini da im poboljša i olakša život, a ne da im ga oteža. Setimo se samo da je bila u opasnosti isplata plata i penzija do kraja godine, a sad smo obezbedili novac i za celu sledeću”....
Slusaj ilic velimire ove godine sam primio samo cetiri plate a radio sam cele godine i to u drzavnoj firmi ,drzava mi je uskratila i zdravstvenu knjizicu pa o cemu ti pricas o kom poverenju o kojim platama..UPOMOC bilo koja sila bilo koja svetska vlast MOLIM VAS SPASITE ME ODAVDE.

mm

pre 11 godina

Sada sremska kobasica košta 1350 dinara. Toliko je vaša vlada uspela... a da li je ovo dno ili nije prosudite sami. Povremeno nestane ulja, prodavnice se polako prazne, neznatno doduše, ali primećuje se ako pažljivije pogledate... korumpirane funkcionere smenjuju pošteni, ali zato generalno nesposobni za posao koji treba da obavljaju, sve dok i neki od njih ne prime mito ili otmu neke državne pare - to je uvek bilo tako i biće, možda se to odmah ne primećuje ali ako pažljivije pogledate...Stoga nije uputno da bilo šta pričate o nekakvom "ustajanju sa dna". A borba protiv korupcije- nekoliko imena, par afera, afera prisluškivanja na staklenim nogama i uz nedostatak dokaza i krajnje netransparentno izveštavanje javnosti... pa šta sad da radimo, da Vam se divimo? Pregovori premijera u vezi Kosova i njegovi proizvoljni komentari tipa " a ja sam njemu lepo rekao, čoveče to ne može..."... i još bezbroj primera, neuspešno započetih poslova, bahatog kaubojskog ponašanja, dopunjenih divljanjem cena... Je li to taj uspon sa dna o kome govorite?

E moj modernjaku

pre 11 godina

Tebe da prisluškuju...Samo bi se čaše,flaše i kafanska muzika čula!
(broćaćo, 12. novembar 2012 23:15)

Imas nekih problema sa kafanskom muzikom, o ti ultra-moderni-fensi covece??!! E, vala, sta nam je ta EU donela.. da se svaka glupost i namcornost dozivljava kao nesto kul i moderno, a sve ono sto je normalno i pravilno, kao zaostalo. A to ustvari jedino i vredi. Bez zive muzike u kafani, muzika i nema neki smisao.

domaci zadatak

pre 11 godina

U ovoj zemlji nazalost nema dna....
Izgleda da je svaki ministar dobio zaduzenje i svoj dan da hvali Vladu.O Dacicu i Vucicu je bespredmetno i komentarisati, ne zna se koji se vise bori za opstanak na vlasti,ne pitaju za cenu.Juce Ljajic,danas Velja a kao slagvort za kraj, verovatno ostavljaju prepamatnu ministarku energetike.
Kosovarka zasela u NBS i cuti,jer nema pojma sa poslom, Predsednik se dao u politicki turizam a u Srbiji i na asfaltu pocela da raste trava od kad su na vlasti.

MatijaBG LDP

pre 11 godina

Kad god procitam izjave ovog "politicara",puknem od smeha,a uzivo tek ne bih smeo ni da ga slusam....kaze preporodili nas.Ja sam prosto iznenadjen koliko malo novca potrosim u Maxiju,a tek o PDV/u,necu ni da govorim...amnestija za zarobljenike im je tek procvat Srbije.Tu tek nisam iznenadjen,pa to im je glavno glasacko telo....a tek sto se auto/putevi grade,evo do Cacka se vec ide za sata vremena....na kraju,hahahhahahhha

Kaiser

pre 11 godina

Sada je već očigledno da će im to biti postizbori slogan 4 godine (ako nemamo sreće)

Sa dna smo ustali pre 12 godina moj Veljo.

Dule Su

pre 11 godina

Samo vi popravljajte, a nama sve gore i gore... Od silnog posla verovatno nije stigao da ode u neki market da vidi koliko su skocile cene...

Julin

pre 11 godina

Ilić ga malo preteruje...staćemo na noge kad shvatimo da nema ‚‚leba bez motike‚‚....a prvi bi on trebao to da shvati...malo realnije da sagledava stvari i situaciju...

Velja je pravi domacin

pre 11 godina

Covek iz naroda. Uvek govori narodu istinu i ne laze ga. Ja mu se divim. Kamo srece da je vise takvih politicara u Srbiji. Odavno bismo bili u tesnom saveznistvu sa Rusijom, puni investicija iz bratskih zemalja, sa daleko boljim standardom i izvesnijom buducnoscu. Nazalost, ovi muvatori sto nas vuku ka EU, samo nam bedu, uslovljavanja i ucene navlace, a od investicija ni corav dinar.

DramaQueen

pre 11 godina

(Siniša, 13. novembar 2012 01:18)
Potpisujem sve sto je Sinisa rekao, mada moram da priznam da mi se jedna stvar dopada.. Ovi su po pitanju 'srca srbije' liberalniji nego sto bi i ldp bio.. Tako da ako rese to, prezivecu dve godine i vucicevo mahanje papirima, nikoliceve nemuste govore i dacicevo saborsko ponasanje..

Postenjacina

pre 11 godina

Jao bre pa koga mi to farbamo pricama o postenju, pravdi, napretku, nadi, spasenju identiteta i drzave. Svaka nova vlast prica istu pricu a opet radi i iste stvari ... naprosto smesna izjava ...

Боро

pre 11 godina

Браво Вељо! Ова влада је најбоља у задњи 11 година. Ти, Тома и наш Аца сте спас за србски народ. Само настсвите без компромиса!

LoLoLo

pre 11 godina

Ja ne znam o cemu ovaj covek prica, iz mog ugla stvari su crnje nego ikad. Nema poslova ni na vidiku, cene skacu, plate ostale iste ako se nisu i smanjile, prosecan mladi covek moze samo da sanja o samostalnom zivotu, ma tuga jedna.

mirko

pre 11 godina

Narodna izreka kaže da nije važno da te hvale, nego ko te hvali.Na osnovu toga zaključujem da je najbolja slika ove vlade, to što je hvali Ilić mr Velimir. Čovek sa takvim moralnim i intelektualnim integritetom je najpozvaniji da govori o sebi i kompaniji.

nidža

pre 11 godina

Ne ostaje nam drugo do da verujemo!
Za sada od obećanih zaposlenja najviše posla imaju istražni organi, tužilaštvo. Da se pripreme sudovi.
A onda oduzetom imovinom od lopova krenuti u obnovu privrede.
Zvuči lepo! Sačekajmo!

Velja je pravi domacin

pre 11 godina

Covek iz naroda. Uvek govori narodu istinu i ne laze ga. Ja mu se divim. Kamo srece da je vise takvih politicara u Srbiji. Odavno bismo bili u tesnom saveznistvu sa Rusijom, puni investicija iz bratskih zemalja, sa daleko boljim standardom i izvesnijom buducnoscu. Nazalost, ovi muvatori sto nas vuku ka EU, samo nam bedu, uslovljavanja i ucene navlace, a od investicija ni corav dinar.

E moj modernjaku

pre 11 godina

Tebe da prisluškuju...Samo bi se čaše,flaše i kafanska muzika čula!
(broćaćo, 12. novembar 2012 23:15)

Imas nekih problema sa kafanskom muzikom, o ti ultra-moderni-fensi covece??!! E, vala, sta nam je ta EU donela.. da se svaka glupost i namcornost dozivljava kao nesto kul i moderno, a sve ono sto je normalno i pravilno, kao zaostalo. A to ustvari jedino i vredi. Bez zive muzike u kafani, muzika i nema neki smisao.

Боро

pre 11 godina

Браво Вељо! Ова влада је најбоља у задњи 11 година. Ти, Тома и наш Аца сте спас за србски народ. Само настсвите без компромиса!

besna glista

pre 11 godina

Za sto dana ste ispod postojeceg dna iskopali jos tri nova dna za koja niko nikad nije ni pomislio da postoje. Zaista ste dostojni naslednici prethodne vlade. Nastavljate njihov put u svakom pogledu. No dobro, samo tako nastavite, sto vi vise upropastite Srbiju, lakse ce se Vojvodina odvojiti i osloboditi svih vas.

Istvan

pre 11 godina

" Nazalost, ovi muvatori sto nas vuku ka EU, samo nam bedu, uslovljavanja i ucene navlace, a od investicija ni corav dinar.
(Velja je pravi domacin, 12. novembar 2012 23:20)

Ti govoris o sadasnjoj vladi?Ej-ej:-)

zmitjkoe

pre 11 godina

Kao i obicno najjeftinija demagogija i pokusaj vredjanja inteligencije. Cuj, supermeni spasli Srbiju od bankrota (uobicajen budzetski deficit) i "zahuktali se koridori", i Veljin i Mrkin, obezbedjene penzije itd. Niko nije pitao: kako? I ne mora, znamo da su se vec zaduzili za novih 2.5 milijarde, a jos se ceka i ruska milijarda i novi aranzman sa MMF. Eto kako je baba Simana spasila Srbiju od sigurne propasti.

Pulcher Puer

pre 11 godina

Vi ste možda ustali sa dna, Veljo, ali ste sve građane tresnuli o isto to dno! Vi ste stvorenje iz najdubljih kutaka političke tmine i to što ste sada na vlasti tu činjenicu ne može da promeni!

Direktno

pre 11 godina

Da ne ulazim u ekonomiju jer tu tvrdite da ne moze tako brzo. Nego da vidim ono sto je vec moglo ili sto se uradili. Pustili ste 3500 kriminalaca na slobodu i jos ko zna kolikom broju smanjili kazne. Navodno nehumani uslovi. Idite pa pitajte ljude koje su ojadili da li bi im dali i te uslove koje uzgred oni opet njima placaju od poreza koji daju. NBS ste oteli i vestacki smanjujete evro da dodatno oporezujete izvoznike koji su vec oporezovani preko svake mere. Umesto da ih cuvate kao malo vode na dlanu jer unose pare vi ih jos dodatno pritiskate. Takve Dinkiceve precice i zamisli gledamo 12 godina, kad se to vrati nazad nece moci unuci dan otplate dugove. A ostalo i da ne komentarisem PDV, navodne afere i sl.

Propala demagogija umesto investicija u prosperitetan razvoj

pre 11 godina

Skupa i neefikasna država nije reformisana u 2012. godini pa će MMF za 2013. da traži obavezno smanjenje plata, penzija i otpuštanje "viška administarcije", kako bi se izbalansirali "precenjeni prihodi i potcenjeni rashodi državnog budžeta za narednu godinu?!
Takođe, bez stope porasta BNP od 4-5% nema očekivanog boljitka, tako da je Srbiji neophodan "novi investicioni ciklus" od 100 milijardi eura u narednih 1o godina i ko to nije sposoban da obezbedi ne treba da se bavi politikom?!

Predrag

pre 11 godina

Gospodine Iliću toliko ste uspeli da su sada i Vaši poslovni prostori u Čačku prazni ,a da ne pričamo o drugima. Narod ,taj, boljitak ne oseća ,vama je sigurno bolje ,ne sumnjam ,samo ne znam šta će nam ostati iza vas.Čekam pomoć VLADE da se vratim na selo na 2 hektara zemlje da hranim porodici jer kao preduzetnik ne mogu više da plaćam vas i sve oko vas i prestanite molim vas da dajete izjave jer one vrđaju inteligenciju ljudskog bića a i vama će biti lakše veruj te mi!

nikola

pre 11 godina

najintersenatnija prica za ovih sto dana vlade je to sto, sve bitne informacije, svi ali bas svi intervjui idu preko "novosti"! a mi obicni ne znamo ko je pravi vlasnik novosti! miskovic? beko? bogicevic?

MatijaBG LDP

pre 11 godina

Kad god procitam izjave ovog "politicara",puknem od smeha,a uzivo tek ne bih smeo ni da ga slusam....kaze preporodili nas.Ja sam prosto iznenadjen koliko malo novca potrosim u Maxiju,a tek o PDV/u,necu ni da govorim...amnestija za zarobljenike im je tek procvat Srbije.Tu tek nisam iznenadjen,pa to im je glavno glasacko telo....a tek sto se auto/putevi grade,evo do Cacka se vec ide za sata vremena....na kraju,hahahhahahhha

heroj srba

pre 11 godina

“Važno je da se građanima vraća vera da u državi postoji pravda, da ih niko ne krade i da vlast sve čini da im poboljša i olakša život, a ne da im ga oteža. Setimo se samo da je bila u opasnosti isplata plata i penzija do kraja godine, a sad smo obezbedili novac i za celu sledeću”....
Slusaj ilic velimire ove godine sam primio samo cetiri plate a radio sam cele godine i to u drzavnoj firmi ,drzava mi je uskratila i zdravstvenu knjizicu pa o cemu ti pricas o kom poverenju o kojim platama..UPOMOC bilo koja sila bilo koja svetska vlast MOLIM VAS SPASITE ME ODAVDE.

PilleS Loznica

pre 11 godina

Odlican posao ste obavili za sto dana...ulje poskupelo,gorivo poskupelo,mleko poskupelo,sve je poskupelo u proseku od 10-50%....bravo vlado...sta sad?!! Kako vas nije sramota da dajete takve izjave?! Vredjate ovaj jadan narod takvim izjavama

domaci zadatak

pre 11 godina

U ovoj zemlji nazalost nema dna....
Izgleda da je svaki ministar dobio zaduzenje i svoj dan da hvali Vladu.O Dacicu i Vucicu je bespredmetno i komentarisati, ne zna se koji se vise bori za opstanak na vlasti,ne pitaju za cenu.Juce Ljajic,danas Velja a kao slagvort za kraj, verovatno ostavljaju prepamatnu ministarku energetike.
Kosovarka zasela u NBS i cuti,jer nema pojma sa poslom, Predsednik se dao u politicki turizam a u Srbiji i na asfaltu pocela da raste trava od kad su na vlasti.

nidža

pre 11 godina

Ne ostaje nam drugo do da verujemo!
Za sada od obećanih zaposlenja najviše posla imaju istražni organi, tužilaštvo. Da se pripreme sudovi.
A onda oduzetom imovinom od lopova krenuti u obnovu privrede.
Zvuči lepo! Sačekajmo!

Kaiser

pre 11 godina

Sada je već očigledno da će im to biti postizbori slogan 4 godine (ako nemamo sreće)

Sa dna smo ustali pre 12 godina moj Veljo.

mm

pre 11 godina

Sada sremska kobasica košta 1350 dinara. Toliko je vaša vlada uspela... a da li je ovo dno ili nije prosudite sami. Povremeno nestane ulja, prodavnice se polako prazne, neznatno doduše, ali primećuje se ako pažljivije pogledate... korumpirane funkcionere smenjuju pošteni, ali zato generalno nesposobni za posao koji treba da obavljaju, sve dok i neki od njih ne prime mito ili otmu neke državne pare - to je uvek bilo tako i biće, možda se to odmah ne primećuje ali ako pažljivije pogledate...Stoga nije uputno da bilo šta pričate o nekakvom "ustajanju sa dna". A borba protiv korupcije- nekoliko imena, par afera, afera prisluškivanja na staklenim nogama i uz nedostatak dokaza i krajnje netransparentno izveštavanje javnosti... pa šta sad da radimo, da Vam se divimo? Pregovori premijera u vezi Kosova i njegovi proizvoljni komentari tipa " a ja sam njemu lepo rekao, čoveče to ne može..."... i još bezbroj primera, neuspešno započetih poslova, bahatog kaubojskog ponašanja, dopunjenih divljanjem cena... Je li to taj uspon sa dna o kome govorite?

DramaQueen

pre 11 godina

(Siniša, 13. novembar 2012 01:18)
Potpisujem sve sto je Sinisa rekao, mada moram da priznam da mi se jedna stvar dopada.. Ovi su po pitanju 'srca srbije' liberalniji nego sto bi i ldp bio.. Tako da ako rese to, prezivecu dve godine i vucicevo mahanje papirima, nikoliceve nemuste govore i dacicevo saborsko ponasanje..

Julin

pre 11 godina

Ilić ga malo preteruje...staćemo na noge kad shvatimo da nema ‚‚leba bez motike‚‚....a prvi bi on trebao to da shvati...malo realnije da sagledava stvari i situaciju...

milan-br.1

pre 11 godina

bata Veljo, koji bivsi ?
Dacic, Dinkic, Rasim, Obradovic, Skundric, Kalanovicka, Mrkonja, Bajatovic, Grubjesicka, Krkobabic stariji, Krkobabic najstariji... ?
Ali, sto rece pokojni Brana Crncevic - sta zna Srbin sta je ko rekao juce...

Siniša

pre 11 godina

Skupili se najveći Baroni, sklepali vladu i svaki dan slušamo laži i razne budalaštine, jer nema opozicije. Ali tu smo mi, obični građani, da se borimo protiv lažova. Za 100 dana ste nas zadužili 1,5 milijardi evra, budžet za poljoprivredu je manji u odnosu na prošlogodišnji, povećali ste poreze, povećane su cene svih proizvoda i usluga, ništa se ne gradi, sve je stalo...nema novih investicija, broj nezaposlenih je uvećan...niste vi pohapsili kriminalce, već ste 3.600 kriminalaca pustili iz zatvora...zavodite diktaturu...proizvodite(izmišljate) afere svaki dan...ma gde god pogledaš haos i propast - to je istina, to su činjenice. Mišljenje ne može da se izmeri(nema vrednost) samo su činjenice merljive. Prema tome, Veljo ne lupetaj, smešan si. Naravno da je tebi i tvojoj EKIPI dobro, ali nama nije.

Dule Su

pre 11 godina

Samo vi popravljajte, a nama sve gore i gore... Od silnog posla verovatno nije stigao da ode u neki market da vidi koliko su skocile cene...

mirko

pre 11 godina

Narodna izreka kaže da nije važno da te hvale, nego ko te hvali.Na osnovu toga zaključujem da je najbolja slika ove vlade, to što je hvali Ilić mr Velimir. Čovek sa takvim moralnim i intelektualnim integritetom je najpozvaniji da govori o sebi i kompaniji.

LoLoLo

pre 11 godina

Ja ne znam o cemu ovaj covek prica, iz mog ugla stvari su crnje nego ikad. Nema poslova ni na vidiku, cene skacu, plate ostale iste ako se nisu i smanjile, prosecan mladi covek moze samo da sanja o samostalnom zivotu, ma tuga jedna.

Postenjacina

pre 11 godina

Jao bre pa koga mi to farbamo pricama o postenju, pravdi, napretku, nadi, spasenju identiteta i drzave. Svaka nova vlast prica istu pricu a opet radi i iste stvari ... naprosto smesna izjava ...