Utorak, 23.10.2012.

16:25

Postignuta saglasnost o radu vlade

Na sastanku Dačića, Vučića i Dinkića postignuta je saglasnost o budućem radu vlade. Vučić insistira na poštovanju SNS kao najjače stranke u Srbiji, saznaje B92.

Izvor: B92

Postignuta saglasnost o radu vlade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

bezimena

pre 11 godina

"Na sastanku Dačića, Vučića i Dinkića postignuta je saglasnost o budućem radu vlade".

Do sada su ubedjivali gradjane da je Vlada jedinstvena, a sada su postigli "saglasnost" za budućnost...:)))

Molim da se novi izbori raspišu ili pre zime, ili posle, neću po snegu i hladnoći na glasanje!

p.s. SNS je dobila najviše glasova na republičkom niovu ali NIJE obezbedila premijera, dok na lokalu gde nije pobedila, silom ruši uspostavljenu vlast, izigrava volju birača i pokušava da glumi pobednika. To se drugačije naziva REŽIM I DIKTATURA!

A creva krče li krče

pre 11 godina

Koji su rezultati rada Vlade do sada? Ovlaš na prvi pogled PDV povećan 2% a cene 40%, ukidaju se penzije, nema izgleda ni za šta, najavljujU se nova poskupljenja. Kupovna moć i životni standard padaju i ne vidi se dokle će i koliko. Nema novog zapošljavanja, nezaposlenost raste, broj beskućnika raste. A onda se na sva zvona priča o svemu ostalom samo o tome ne. Lepo sam rekla kumi zadrtoj radikalki i SNSovki posle izbora da će joj njeni uraditi sve što DS-u ne bi palo na pamet, kaže ona 'ako, samo da sklone ovi lopovi'. Od silnih najava raščišćavanja sa lopovima nijedna pravnosnažna presuda - samo žuta štampa ima viši tiraž.

Hour

pre 11 godina

Pa je onda Dacic ceo sat sinoc na RTSu objasnjavao i pametovao!
Mnogo je govorio,ali NISTA nije rekao,nista pametno u svakom slucaju!
A i sta oni mogu da kazu,DS je kriv,hapsicemo,ne damo Kosovo,hocemo(satro)
u EU,ali se necemo saginjati... Sve stare fraze i floskule,predizborne,
a rezultata nigde! Pfuj!!!

one more time

pre 11 godina

Izbora ce biti na prolece!
A ova >gospoda< koja se igraju Slobodana Tudjmana nece se lepo provesti.
Vec smo krenuli da tonemo brzo a samo par meseci su na vlasti - uzas!

jad(no)

pre 11 godina

izdilovali su, za svoj račun. leka vučić će u progonima poštedeti inkriminisane sps i urs kadrove, dačić će im prepustiti svu vlast, u svakoj selendri i palanci. zakon bezakonja!

Nenad

pre 11 godina

Ako ovi nastave da vladaju kao što su počeli,ne samo da će doći do preveremenih izbora već će na njima doživeti poraz.Oni sve rade u korist sopostvbene štete.Kad čovek analizira tu unutrašnju politiku koju vode vidi da oni uporno daju sami sebi golove.A to je i u neku ruku normalno,jer tu koaliciju drži samo patološka potreba da se bude na vlasti.Tragično je da mi sve to plaćamo.Oni troše vreme u traženju kompromisa,a za to vreme nama je sve lošije.I naravno to ima svoju granicu.Jednog dana dolaze izbori.Šta na njima treba da očekuju oni koji su do juče bili u vlasti i danas su na vlasti,a zaboravljaju da kada kritikuju prethodnu vlast ustvari kritikuju sami sebe.A ovi novi koji su sada došli na vlast imaće problem da obijasne šta bi od izbornih obećanja,a birače možeš jednom da prevariš dva puta to ide malo teže.

Dusko N

pre 11 godina

Zasto se nasih 21000 glasova u Šapcu ne računaju? Podsećam još jednom najveća razlika u velikim gradovima je bila ovde! DS 35% - SNS 16%

Ljutko

pre 11 godina

Jel to taj famozni 'napredak' da su se dva meseca kasnije konačno dogovorili da će nešto da rade u vladi? Ja sam zaprepašćen tolikom efikasnošću i predlažem da odmah cela vlada ode malo na odmor, jer šteta da pregore jadni od preteranog truda.

miki

pre 11 godina

Meni licno je najsimptomaticnije sto sva tri predsenika na kraju astankanisu izasli sa zajednickim saopstenjem.
Jer da su izasli, to bi bila veoma jasna i veoma stroga poruka/signal mesnim odborima da moraju saradjivati.
Ali posto nisu izasli, meni izgleda da se ipak nisu cvrsto dogovorili

Vanja, Montreal

pre 11 godina

Novi izbori, uz zabranu predizbornih koalicija. Svako ide sam na glasanje, da se vec jednom procisti politicka scena Srbije. Posle glasanja, moguce je uci u koaliciju.

nikola

pre 11 godina

Zbog cega je Palanka izostavljena iz kombinacija za promenu vlasti?Kome je u interesu da jedan konobar koji krade i sakom i kapom ostane na vlasti?

wortha

pre 11 godina

Citam ove naprednjacke komentare, na srecu sve ih je manje, i razmisljam: nekim ljudima je normalno da vlada ni posle 100 dana ne funkcionise... svakog drugog dana trose vreme na medjusobne razmirice, prete novim izborima. mozda ce vlada preziveti, ali to nije dobra vest za sada vec potpuno marginalizovanu i konfuznu Srbiju.

KOFER

pre 11 godina

Sastanak je imao samo jednu tacku dnevnog reda, koja je glasila:
Prestani Vucicu da hapsis inace ja necu imati kome da sefujem u stranci.
Kakva bre sela i gradovi i lokal.

marija

pre 11 godina

zasedala vlada bez mrkonjica? sa sve koznom jaknom i lakoste majcom i peruti na njoj??
(mir brate mir, 23. oktobar 2012 23:01),

Nasmeja me, covece. Jesi car.

sve dok ne odgovori

pre 11 godina

1. Sta je sa kradjom glasova na proslim izborima?!?!
2. Sta je sa Dinkicevim hapsenjem?
3. Gde je bar euro od obecanih 100 milijardi?
4. Gde je departizacija i depolitizacija?
5. Sta je sa radnim mestima?

Da imam priliku,da sam poslanik,novinar ili nesto slicno,svaki dan bih postavljao ova pitanja vucicu.Ali svaki bogovetni dan.

LJILJANA M

pre 11 godina

"...a da će se o Zaječaru, koji je "specifično pitanje, jer postoje dve suprostavljene strane", razgovarati u narednom periodu, pošto treba da se nađe kompromisno rešenje."

Ako Boško Ničić treba da ostane gradonačelnik u Zaječaru,onda su Zaječarci u ozbiljnom problemu,jer će to uskoro biti mrtav grad s obzirom da je totalni kolaps zavladao na svim nivoima zbog njegovog nedomaćinskog ponašanja i pustošenja budžeta !!!

KG

pre 11 godina

Ova dvojica-trojica dele Srbiju kao da im je neko ostavio u nasledje. Jos da se dogovore oko desetak-dvadesetak opstina i svuda su oni na vlasti. Pa zasto se onda odrzavaju lokalni izbori?

Rastislav

pre 11 godina

Nema ovde dame i gospodo ništa neregularno ni nenormalno, niti se krši volja građana.
Koalicije u lokalu prave tamo gde mogu da imaju većinu i tu nema ničeg nelegitimnog.
Ono što predstavlja njihov pravi problem, koji oni ne vide, je da su počeli da se ponašaju upravo onako kako su se napaljeni DS-ovci ponašali poslednjih godinu dve - kao da su Bogom dani, i da to već njihovi glasači ozbiljno primećuju i zameraju im.
Ako nastave ovako, a DS se pametno pregrupiše u toku ovih previranja (mada iskreno rečeno sumnjam u to posmatrajući ih kako nastavljaju da se blesave) mogu na sledećim izborima da izgube dvotrećinskom manjinom :-).

Moca

pre 11 godina

U odnosu na proslu vladu ovo je korak u dobrom pravcu. DS je Dacicu dao sve, cak i ono sto nije trazio, a sa ovima je izgleda malo drugacije. Ono sto je Ivica trebalo da zna je da ce kad-tad morati da plati cenu toga sto stranka sa 15% glasova ima mesto premijera i ministra policije + veoma unosna ministarstva za stranku. To se u narodu kaze "das nekom prst a on bi celu ruku". Neko drugi bi ga pustio da gusla a Vucic hoce ocigledno odmah to da rascisti, sto je i u redu. Molim lepo, ne mozes ti druze koji si do juce bio na jednocifrenom broju glasova da budes ispred stranke koja dva puta zaredom uzima najvise.

Nije narod ovca

pre 11 godina

Ako se prekinu istrage i prestane procsuiranje svih aktera u dosadsnjim aferama znaci da promene koje su obecane narodu nece biti ispunjene jer je Vucic popustio pred Dacicem.Ma koliko bili pametni narod je pametniji,ali nazalost ni od naroda ni od Drzave nece ostati nista.Zato vucicu ne gresi kao Tadic

Zarkov prijatelj

pre 11 godina

Zarko Obradovic je zaduzen da nagovara, vrsi pritisak, preti...svojim clanovima na lokalu koji ne zele u koalicije po direktivi centrale. Neko ce mu doci glave zbog toga.

Dule NS

pre 11 godina

"Koja korist od bezviznog režima, pored standarda kakav imamo? Nažalost, ne može ga nova vlada za 2-3 meseca popraviti, za to je potrebno vreme."
(Ali, 23. oktobar 2012 20:41)

-Pa upravo je u tome prednost što sada i mi sa ovakvim bednim standardom možemo da putujemo!
-Evo sledećeg vikenda idem za Budimpeštu da posetim prijatelje.
Povratna vozna karta je 26 evra - za tamo mi treba još nešto malo ako izađemo negde da platim piće (cene su kao u NS ili BG). Za smeštaj mi ne treba ništa jer sam gost kod prijatelja.
-Izračunajte koliko je to para.
A koliko vam je, na primer, karta od Niša do Beograda?!
-Mogu sada svi da putuju samo ako žele i zato prestanite da patetišete!!!

Srecko

pre 11 godina

Onaj sto prica o nesto o bezviznom resimu. Poruka za njega. Ostani tu de si i proklinji onu drugu partiju i zivot a ako to ne upali probaj sa nekom jeftinom brljom.. A za nas nemoj da brines... koristicemo i tvoju vizu ako tebi ne treba.

Jassko

pre 11 godina

Nista cudno. I sam da sam na mestu naprednjaka, ne bih dozvolio ‘’sedenje za dva stola’’. Uostalom, ako je Vucic vec resen da se izbori sa korupcijom, na najmanju proveru lokalne samouprave u kojoj vlast drza DS, odmah bi dobili salve kritika da vrse ‘’politicki progon’’.

Djura

pre 11 godina

Pobogu ljudi, pustite se praznih prica. Pa Vi stvarno mislite da su oni ukrstili koplja oko opstinskih vlasti? Na dnevnom redu je Bajatovic i Mrkonjic, kao i iznalazenje nacina da se oni tretiraju u skladu sa zakonom, a da koalicija ipak prezivi.

dragan

pre 11 godina

Kao da je sve potaman u drzavi pa je samo vlast u nekoliko opostina bitna.Kosovo,cene,prenatrpan javni sektor,nezaposlenost,hiljadu problema...Oni se tih tema i ne doticu.Sami ce od sebe da se rese.Bitna je vlast za koju se inace nisu borili a samo im je do naroda stalo.Oni se za njega brinu kao "Vijecnici"iz Alana Forda.
Samo nekoliko vesti iz naroda.Biraci SPS su zadovoljni sto su na vlasti ali vise nisu tako odusvljenji kako im se lider nosi sa Vucicem.Deo biraca SNS vise nikada nece na izbore zato sto im je Vucic ,kako oni kazu ,doveo najveceg lopova Dinkica(goreg od bilo kog Zutog).URS-ovci,doduse malo ih i ima, kazu da ih je sramota kada vide sa kim su u vladi i da vise njihova ruka nikada nece glasati Dinkica.Tako da mo0zemo ocekivati da ce se svi boriti da cuvaju vlast dokle god mogu.
Inace jadni smo kada je izborni rulet izbacio ovu kombinaciju da nam resava probleme i projektuje buducnost.Ali ,nadajmo,se da nece dugo.

Stevan

pre 11 godina

Bagro zeljna vlasti (cast retkim izuzecima) a sada ukinite lokalne izbore. Posto preslikavate republicku vlast na lokalne onda preslikajte skroz i devedesete u kojima ste takodje ucestvovali.

Dule NS

pre 11 godina

-Dačiću, nije ti to DS pa da možeš da radiš šta god ti padne na pamet!
-Osilio si se mnogo pored DS-a i utripovao se da si Bog, a onda su te ovi tako lepo spustili na zemlju!
-Verujem da proklinješ dan kada si ušao u ovu koaliciju jer si sada shvatio da će potpuno progutati ceo SPS - a ti završiti karijeru.
...a ti jadan samo želeo da budeš "premijer".
-Moja pokojna baka je govorila: "jedan probao pa se u***o"

Ali

pre 11 godina

(ex demokrata 1, 23. oktobar 2012 19:40)
-------
Koja korist od bezviznog režima, pored standarda kakav imamo? Nažalost, ne može ga nova vlada za 2-3 meseca popraviti, za to je potrebno vreme.

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Zajedno rade nema ni 100 dana a već problemi.Ako ide ide a ako ne ide onda se zna.Samo tada sumnjam da će neko onako slavodobitno da se šepuri i duva.

PoeticGenius

pre 11 godina

Uh sto nisam i ja sa njima sad tamo, sad se tu jede i pije brajko, tri vojske da se zasite, a mozda ima i da se zasladi, nego me sramota da kažem...

Rade

pre 11 godina

Tako je narod glasao,bila im puna usta,ne kazu da su se ujedinili vlasti radi,a ne naroda radi...i nece se raspasti ovakva frankestanska koalicija,znaju obojica da bi bili kaznjeni na ponovljenim izborima...koje probleme imamo kao drzava,to moze biti razlog raspada koalicije,njihova nesposobnost da resavaju probleme,da budem jasan,prethodna vlada je bila jos gora jer su imali s kim da to sprovode,a nisu...kako dobismo demokratiju,posle 5. oktobra,sve vise uvidjam da se ponasamo kao kuce kad pustis s lanca...

ex demokrata 1

pre 11 godina

Prvi sam glasao za promene,od njih na žalost nema ništa. Ovoj Vladi nema spasa ako nešto ne popravi,oni mnogo moraju da rade,a ujedno i svi ostali na državnim jaslama. Svi očekuju poboljšanje standarda,inegracije,manje lopovluka koji je aktuelan uglavnom na državnim jaslama,manje bahatosti i više rada i razumevanja za probleme običnih ljudi,smanjivanje lokalnih uposlenika na državnim jaslama i oslobađanje nameta z aprivrednike,afirmacija preduzetnika a ne rada za državno preduzeće !
Pored toga,ako nam stvarno ukinu bezvizni režim i ako ne povećaju standard ljudima,onda je i bolje sami da se povuku nego narod da ih motkama otera.
Mislim da se Vučić trudi,međutim u situaciji kada ima pored sebe malog Slobu i čuvenog Dinkića,nisam baš siguran da će nešto korisno da uradi,a osim toga,pod hitno mora da se okane uloge Eliota Nesa jer je on min.odbrane, a ne tužilac !

Miloš

pre 11 godina

Između partnera u koaliciji mogu se pojaviti problemi, ali najvažnije je da se o tome razgovara i nađe rešenje. Ni jedan problem a naročito onaj vezan za lokalnu vlast ne može biti nerešiv. Partnerstvo se ne sme staviti na kocku. Vučić i Dačić ne mogu znati šta se sve dešava na lokalnom nivou, ali su tu da preseku i razreše situaciju.

cpbuja

pre 11 godina

Vi ljudi ne znate kavi su samo lopovi u Palanci, kakve su to licnosti. Sve bi uradili da ostanu na vlasti. Ja sam za skidanje DS-a jer mi je mula vise da svaki dan gledam kako otomaju i namestaju jedan drigome razne seme i poslove.

berac banana

pre 11 godina

Jedan od najvecih naucnika danasnjice Micio Kaku je rekao da najjace americko oruzje se zove H1B. Kada su ga upitali "sta je to" objasnio je "americka viza za talentovane". Medju onima koji su od 1989 dobili ovu vizu je nesrazmerno na broj stanovnika u Srbiji upravo nasih zemljaka a to zahvaljujuci politicarima o kojima govori vest. I kad je to tako, je li normalno ocekivati ista vise za gradjane osim propasti?

Tek sto nije

pre 11 godina

Posle 100 dana rada, sve se partije bore za svoj status na republickom i lokalnom nivou.E sad,se postavlja pitanje,kada ce se baviti zivotom,i standardom, obicnih gradjana,koji su za njih glasali.MI CEKAMO...
(Kiza, 23. oktobar 2012 18:28)

e pa ima jos da se nacekamo, trenutno su problem stolice u skupstini

miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je u principu I bolje da dodje do novih izbora. Jednostavno ce se procistiti situacija u Srbiji, barem sto se tice politickih stranaka. Tacno ce se znati ko je ko I ko koliku tezinu ima.

vuk 66

pre 11 godina

Da se nešto teško događa događa se.Ako je nešto postavljeno na zdrave noge i zdravo se razvija nema razloga za brigu.A ako nije onda mu se kraj zna.

Kiza

pre 11 godina

Posle 100 dana rada, sve se partije bore za svoj status na republickom i lokalnom nivou.E sad,se postavlja pitanje,kada ce se baviti zivotom,i standardom, obicnih gradjana,koji su za njih glasali.MI CEKAMO...

X

pre 11 godina

Pored svih umnih ljudi koje Srbija ima,spala je na ovu dvojicu kvazi politicara i velikih patriota.Za Srbiju nema napretka,sve dok je vode ovakvi ljudi (namerno ne govorim da su ovo politicari)jer je to smesno.

++

pre 11 godina

tek ce se pokazati kako je pravljena ova koalicija i sta sps zapravo pokusava da uradi. o dinkicu nemam apsolutno ni jednu pozitivnu rec. sto se tice sns-a, ispada da su oni najnormalniji u celoj prici sto me, kao neoliberala, posebno cudi. no, sve ce isplivati na povrsinu...

Dragan Markovic

pre 11 godina

Toliko o obecanjima da je izabrana 'narodna vlast' i da je kraj partokratijama. A toliko i o Dacicevim ambicijama da stvarno bude Premijer sa osvojenih 16% glasova na izborima. Evo jasne poruke ko je gazda i ko (zeli da)diktira tempo. E sad da vidimo koliko Ivica moze i hoce da popusta - mada mu je ostalo zaista malo prostora...

kukurek

pre 11 godina

Pa njih dvojica ne mogu ocima da se vide.Da bi formalno bili na vlasti sns je dao sta je sps trazio pa se sad pokajao jel kao najsnaznijoj partiji pripada veci deo kolaca a ne ovako Ivica je boss a Vučić je onaj koji bi voleo da bude glavni ali nije.Iskreno bi voleo da naprednjaci budu glavni u vladi i to samo da se nebi krili jedni iza drugih.

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

X

pre 11 godina

Pored svih umnih ljudi koje Srbija ima,spala je na ovu dvojicu kvazi politicara i velikih patriota.Za Srbiju nema napretka,sve dok je vode ovakvi ljudi (namerno ne govorim da su ovo politicari)jer je to smesno.

Dragan Markovic

pre 11 godina

Toliko o obecanjima da je izabrana 'narodna vlast' i da je kraj partokratijama. A toliko i o Dacicevim ambicijama da stvarno bude Premijer sa osvojenih 16% glasova na izborima. Evo jasne poruke ko je gazda i ko (zeli da)diktira tempo. E sad da vidimo koliko Ivica moze i hoce da popusta - mada mu je ostalo zaista malo prostora...

++

pre 11 godina

tek ce se pokazati kako je pravljena ova koalicija i sta sps zapravo pokusava da uradi. o dinkicu nemam apsolutno ni jednu pozitivnu rec. sto se tice sns-a, ispada da su oni najnormalniji u celoj prici sto me, kao neoliberala, posebno cudi. no, sve ce isplivati na povrsinu...

Stevan

pre 11 godina

Bagro zeljna vlasti (cast retkim izuzecima) a sada ukinite lokalne izbore. Posto preslikavate republicku vlast na lokalne onda preslikajte skroz i devedesete u kojima ste takodje ucestvovali.

sve dok ne odgovori

pre 11 godina

1. Sta je sa kradjom glasova na proslim izborima?!?!
2. Sta je sa Dinkicevim hapsenjem?
3. Gde je bar euro od obecanih 100 milijardi?
4. Gde je departizacija i depolitizacija?
5. Sta je sa radnim mestima?

Da imam priliku,da sam poslanik,novinar ili nesto slicno,svaki dan bih postavljao ova pitanja vucicu.Ali svaki bogovetni dan.

Kiza

pre 11 godina

Posle 100 dana rada, sve se partije bore za svoj status na republickom i lokalnom nivou.E sad,se postavlja pitanje,kada ce se baviti zivotom,i standardom, obicnih gradjana,koji su za njih glasali.MI CEKAMO...

berac banana

pre 11 godina

Jedan od najvecih naucnika danasnjice Micio Kaku je rekao da najjace americko oruzje se zove H1B. Kada su ga upitali "sta je to" objasnio je "americka viza za talentovane". Medju onima koji su od 1989 dobili ovu vizu je nesrazmerno na broj stanovnika u Srbiji upravo nasih zemljaka a to zahvaljujuci politicarima o kojima govori vest. I kad je to tako, je li normalno ocekivati ista vise za gradjane osim propasti?

Tek sto nije

pre 11 godina

Posle 100 dana rada, sve se partije bore za svoj status na republickom i lokalnom nivou.E sad,se postavlja pitanje,kada ce se baviti zivotom,i standardom, obicnih gradjana,koji su za njih glasali.MI CEKAMO...
(Kiza, 23. oktobar 2012 18:28)

e pa ima jos da se nacekamo, trenutno su problem stolice u skupstini

dragan

pre 11 godina

Kao da je sve potaman u drzavi pa je samo vlast u nekoliko opostina bitna.Kosovo,cene,prenatrpan javni sektor,nezaposlenost,hiljadu problema...Oni se tih tema i ne doticu.Sami ce od sebe da se rese.Bitna je vlast za koju se inace nisu borili a samo im je do naroda stalo.Oni se za njega brinu kao "Vijecnici"iz Alana Forda.
Samo nekoliko vesti iz naroda.Biraci SPS su zadovoljni sto su na vlasti ali vise nisu tako odusvljenji kako im se lider nosi sa Vucicem.Deo biraca SNS vise nikada nece na izbore zato sto im je Vucic ,kako oni kazu ,doveo najveceg lopova Dinkica(goreg od bilo kog Zutog).URS-ovci,doduse malo ih i ima, kazu da ih je sramota kada vide sa kim su u vladi i da vise njihova ruka nikada nece glasati Dinkica.Tako da mo0zemo ocekivati da ce se svi boriti da cuvaju vlast dokle god mogu.
Inace jadni smo kada je izborni rulet izbacio ovu kombinaciju da nam resava probleme i projektuje buducnost.Ali ,nadajmo,se da nece dugo.

Dule NS

pre 11 godina

-Dačiću, nije ti to DS pa da možeš da radiš šta god ti padne na pamet!
-Osilio si se mnogo pored DS-a i utripovao se da si Bog, a onda su te ovi tako lepo spustili na zemlju!
-Verujem da proklinješ dan kada si ušao u ovu koaliciju jer si sada shvatio da će potpuno progutati ceo SPS - a ti završiti karijeru.
...a ti jadan samo želeo da budeš "premijer".
-Moja pokojna baka je govorila: "jedan probao pa se u***o"

Dule NS

pre 11 godina

"Koja korist od bezviznog režima, pored standarda kakav imamo? Nažalost, ne može ga nova vlada za 2-3 meseca popraviti, za to je potrebno vreme."
(Ali, 23. oktobar 2012 20:41)

-Pa upravo je u tome prednost što sada i mi sa ovakvim bednim standardom možemo da putujemo!
-Evo sledećeg vikenda idem za Budimpeštu da posetim prijatelje.
Povratna vozna karta je 26 evra - za tamo mi treba još nešto malo ako izađemo negde da platim piće (cene su kao u NS ili BG). Za smeštaj mi ne treba ništa jer sam gost kod prijatelja.
-Izračunajte koliko je to para.
A koliko vam je, na primer, karta od Niša do Beograda?!
-Mogu sada svi da putuju samo ako žele i zato prestanite da patetišete!!!

KOFER

pre 11 godina

Sastanak je imao samo jednu tacku dnevnog reda, koja je glasila:
Prestani Vucicu da hapsis inace ja necu imati kome da sefujem u stranci.
Kakva bre sela i gradovi i lokal.

Djura

pre 11 godina

Pobogu ljudi, pustite se praznih prica. Pa Vi stvarno mislite da su oni ukrstili koplja oko opstinskih vlasti? Na dnevnom redu je Bajatovic i Mrkonjic, kao i iznalazenje nacina da se oni tretiraju u skladu sa zakonom, a da koalicija ipak prezivi.

PoeticGenius

pre 11 godina

Uh sto nisam i ja sa njima sad tamo, sad se tu jede i pije brajko, tri vojske da se zasite, a mozda ima i da se zasladi, nego me sramota da kažem...

kukurek

pre 11 godina

Pa njih dvojica ne mogu ocima da se vide.Da bi formalno bili na vlasti sns je dao sta je sps trazio pa se sad pokajao jel kao najsnaznijoj partiji pripada veci deo kolaca a ne ovako Ivica je boss a Vučić je onaj koji bi voleo da bude glavni ali nije.Iskreno bi voleo da naprednjaci budu glavni u vladi i to samo da se nebi krili jedni iza drugih.

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Zajedno rade nema ni 100 dana a već problemi.Ako ide ide a ako ne ide onda se zna.Samo tada sumnjam da će neko onako slavodobitno da se šepuri i duva.

miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je u principu I bolje da dodje do novih izbora. Jednostavno ce se procistiti situacija u Srbiji, barem sto se tice politickih stranaka. Tacno ce se znati ko je ko I ko koliku tezinu ima.

Zarkov prijatelj

pre 11 godina

Zarko Obradovic je zaduzen da nagovara, vrsi pritisak, preti...svojim clanovima na lokalu koji ne zele u koalicije po direktivi centrale. Neko ce mu doci glave zbog toga.

vuk 66

pre 11 godina

Da se nešto teško događa događa se.Ako je nešto postavljeno na zdrave noge i zdravo se razvija nema razloga za brigu.A ako nije onda mu se kraj zna.

Rade

pre 11 godina

Tako je narod glasao,bila im puna usta,ne kazu da su se ujedinili vlasti radi,a ne naroda radi...i nece se raspasti ovakva frankestanska koalicija,znaju obojica da bi bili kaznjeni na ponovljenim izborima...koje probleme imamo kao drzava,to moze biti razlog raspada koalicije,njihova nesposobnost da resavaju probleme,da budem jasan,prethodna vlada je bila jos gora jer su imali s kim da to sprovode,a nisu...kako dobismo demokratiju,posle 5. oktobra,sve vise uvidjam da se ponasamo kao kuce kad pustis s lanca...

KG

pre 11 godina

Ova dvojica-trojica dele Srbiju kao da im je neko ostavio u nasledje. Jos da se dogovore oko desetak-dvadesetak opstina i svuda su oni na vlasti. Pa zasto se onda odrzavaju lokalni izbori?

marija

pre 11 godina

zasedala vlada bez mrkonjica? sa sve koznom jaknom i lakoste majcom i peruti na njoj??
(mir brate mir, 23. oktobar 2012 23:01),

Nasmeja me, covece. Jesi car.

ex demokrata 1

pre 11 godina

Prvi sam glasao za promene,od njih na žalost nema ništa. Ovoj Vladi nema spasa ako nešto ne popravi,oni mnogo moraju da rade,a ujedno i svi ostali na državnim jaslama. Svi očekuju poboljšanje standarda,inegracije,manje lopovluka koji je aktuelan uglavnom na državnim jaslama,manje bahatosti i više rada i razumevanja za probleme običnih ljudi,smanjivanje lokalnih uposlenika na državnim jaslama i oslobađanje nameta z aprivrednike,afirmacija preduzetnika a ne rada za državno preduzeće !
Pored toga,ako nam stvarno ukinu bezvizni režim i ako ne povećaju standard ljudima,onda je i bolje sami da se povuku nego narod da ih motkama otera.
Mislim da se Vučić trudi,međutim u situaciji kada ima pored sebe malog Slobu i čuvenog Dinkića,nisam baš siguran da će nešto korisno da uradi,a osim toga,pod hitno mora da se okane uloge Eliota Nesa jer je on min.odbrane, a ne tužilac !

wortha

pre 11 godina

Citam ove naprednjacke komentare, na srecu sve ih je manje, i razmisljam: nekim ljudima je normalno da vlada ni posle 100 dana ne funkcionise... svakog drugog dana trose vreme na medjusobne razmirice, prete novim izborima. mozda ce vlada preziveti, ali to nije dobra vest za sada vec potpuno marginalizovanu i konfuznu Srbiju.

nikola

pre 11 godina

Zbog cega je Palanka izostavljena iz kombinacija za promenu vlasti?Kome je u interesu da jedan konobar koji krade i sakom i kapom ostane na vlasti?

Vanja, Montreal

pre 11 godina

Novi izbori, uz zabranu predizbornih koalicija. Svako ide sam na glasanje, da se vec jednom procisti politicka scena Srbije. Posle glasanja, moguce je uci u koaliciju.

Dusko N

pre 11 godina

Zasto se nasih 21000 glasova u Šapcu ne računaju? Podsećam još jednom najveća razlika u velikim gradovima je bila ovde! DS 35% - SNS 16%

Srecko

pre 11 godina

Onaj sto prica o nesto o bezviznom resimu. Poruka za njega. Ostani tu de si i proklinji onu drugu partiju i zivot a ako to ne upali probaj sa nekom jeftinom brljom.. A za nas nemoj da brines... koristicemo i tvoju vizu ako tebi ne treba.

Rastislav

pre 11 godina

Nema ovde dame i gospodo ništa neregularno ni nenormalno, niti se krši volja građana.
Koalicije u lokalu prave tamo gde mogu da imaju većinu i tu nema ničeg nelegitimnog.
Ono što predstavlja njihov pravi problem, koji oni ne vide, je da su počeli da se ponašaju upravo onako kako su se napaljeni DS-ovci ponašali poslednjih godinu dve - kao da su Bogom dani, i da to već njihovi glasači ozbiljno primećuju i zameraju im.
Ako nastave ovako, a DS se pametno pregrupiše u toku ovih previranja (mada iskreno rečeno sumnjam u to posmatrajući ih kako nastavljaju da se blesave) mogu na sledećim izborima da izgube dvotrećinskom manjinom :-).

Ljutko

pre 11 godina

Jel to taj famozni 'napredak' da su se dva meseca kasnije konačno dogovorili da će nešto da rade u vladi? Ja sam zaprepašćen tolikom efikasnošću i predlažem da odmah cela vlada ode malo na odmor, jer šteta da pregore jadni od preteranog truda.

Nenad

pre 11 godina

Ako ovi nastave da vladaju kao što su počeli,ne samo da će doći do preveremenih izbora već će na njima doživeti poraz.Oni sve rade u korist sopostvbene štete.Kad čovek analizira tu unutrašnju politiku koju vode vidi da oni uporno daju sami sebi golove.A to je i u neku ruku normalno,jer tu koaliciju drži samo patološka potreba da se bude na vlasti.Tragično je da mi sve to plaćamo.Oni troše vreme u traženju kompromisa,a za to vreme nama je sve lošije.I naravno to ima svoju granicu.Jednog dana dolaze izbori.Šta na njima treba da očekuju oni koji su do juče bili u vlasti i danas su na vlasti,a zaboravljaju da kada kritikuju prethodnu vlast ustvari kritikuju sami sebe.A ovi novi koji su sada došli na vlast imaće problem da obijasne šta bi od izbornih obećanja,a birače možeš jednom da prevariš dva puta to ide malo teže.

cpbuja

pre 11 godina

Vi ljudi ne znate kavi su samo lopovi u Palanci, kakve su to licnosti. Sve bi uradili da ostanu na vlasti. Ja sam za skidanje DS-a jer mi je mula vise da svaki dan gledam kako otomaju i namestaju jedan drigome razne seme i poslove.

LJILJANA M

pre 11 godina

"...a da će se o Zaječaru, koji je "specifično pitanje, jer postoje dve suprostavljene strane", razgovarati u narednom periodu, pošto treba da se nađe kompromisno rešenje."

Ako Boško Ničić treba da ostane gradonačelnik u Zaječaru,onda su Zaječarci u ozbiljnom problemu,jer će to uskoro biti mrtav grad s obzirom da je totalni kolaps zavladao na svim nivoima zbog njegovog nedomaćinskog ponašanja i pustošenja budžeta !!!

miki

pre 11 godina

Meni licno je najsimptomaticnije sto sva tri predsenika na kraju astankanisu izasli sa zajednickim saopstenjem.
Jer da su izasli, to bi bila veoma jasna i veoma stroga poruka/signal mesnim odborima da moraju saradjivati.
Ali posto nisu izasli, meni izgleda da se ipak nisu cvrsto dogovorili

Nije narod ovca

pre 11 godina

Ako se prekinu istrage i prestane procsuiranje svih aktera u dosadsnjim aferama znaci da promene koje su obecane narodu nece biti ispunjene jer je Vucic popustio pred Dacicem.Ma koliko bili pametni narod je pametniji,ali nazalost ni od naroda ni od Drzave nece ostati nista.Zato vucicu ne gresi kao Tadic

Miloš

pre 11 godina

Između partnera u koaliciji mogu se pojaviti problemi, ali najvažnije je da se o tome razgovara i nađe rešenje. Ni jedan problem a naročito onaj vezan za lokalnu vlast ne može biti nerešiv. Partnerstvo se ne sme staviti na kocku. Vučić i Dačić ne mogu znati šta se sve dešava na lokalnom nivou, ali su tu da preseku i razreše situaciju.

Moca

pre 11 godina

U odnosu na proslu vladu ovo je korak u dobrom pravcu. DS je Dacicu dao sve, cak i ono sto nije trazio, a sa ovima je izgleda malo drugacije. Ono sto je Ivica trebalo da zna je da ce kad-tad morati da plati cenu toga sto stranka sa 15% glasova ima mesto premijera i ministra policije + veoma unosna ministarstva za stranku. To se u narodu kaze "das nekom prst a on bi celu ruku". Neko drugi bi ga pustio da gusla a Vucic hoce ocigledno odmah to da rascisti, sto je i u redu. Molim lepo, ne mozes ti druze koji si do juce bio na jednocifrenom broju glasova da budes ispred stranke koja dva puta zaredom uzima najvise.

jad(no)

pre 11 godina

izdilovali su, za svoj račun. leka vučić će u progonima poštedeti inkriminisane sps i urs kadrove, dačić će im prepustiti svu vlast, u svakoj selendri i palanci. zakon bezakonja!

Ali

pre 11 godina

(ex demokrata 1, 23. oktobar 2012 19:40)
-------
Koja korist od bezviznog režima, pored standarda kakav imamo? Nažalost, ne može ga nova vlada za 2-3 meseca popraviti, za to je potrebno vreme.

one more time

pre 11 godina

Izbora ce biti na prolece!
A ova >gospoda< koja se igraju Slobodana Tudjmana nece se lepo provesti.
Vec smo krenuli da tonemo brzo a samo par meseci su na vlasti - uzas!

Jassko

pre 11 godina

Nista cudno. I sam da sam na mestu naprednjaka, ne bih dozvolio ‘’sedenje za dva stola’’. Uostalom, ako je Vucic vec resen da se izbori sa korupcijom, na najmanju proveru lokalne samouprave u kojoj vlast drza DS, odmah bi dobili salve kritika da vrse ‘’politicki progon’’.

Hour

pre 11 godina

Pa je onda Dacic ceo sat sinoc na RTSu objasnjavao i pametovao!
Mnogo je govorio,ali NISTA nije rekao,nista pametno u svakom slucaju!
A i sta oni mogu da kazu,DS je kriv,hapsicemo,ne damo Kosovo,hocemo(satro)
u EU,ali se necemo saginjati... Sve stare fraze i floskule,predizborne,
a rezultata nigde! Pfuj!!!

A creva krče li krče

pre 11 godina

Koji su rezultati rada Vlade do sada? Ovlaš na prvi pogled PDV povećan 2% a cene 40%, ukidaju se penzije, nema izgleda ni za šta, najavljujU se nova poskupljenja. Kupovna moć i životni standard padaju i ne vidi se dokle će i koliko. Nema novog zapošljavanja, nezaposlenost raste, broj beskućnika raste. A onda se na sva zvona priča o svemu ostalom samo o tome ne. Lepo sam rekla kumi zadrtoj radikalki i SNSovki posle izbora da će joj njeni uraditi sve što DS-u ne bi palo na pamet, kaže ona 'ako, samo da sklone ovi lopovi'. Od silnih najava raščišćavanja sa lopovima nijedna pravnosnažna presuda - samo žuta štampa ima viši tiraž.

bezimena

pre 11 godina

"Na sastanku Dačića, Vučića i Dinkića postignuta je saglasnost o budućem radu vlade".

Do sada su ubedjivali gradjane da je Vlada jedinstvena, a sada su postigli "saglasnost" za budućnost...:)))

Molim da se novi izbori raspišu ili pre zime, ili posle, neću po snegu i hladnoći na glasanje!

p.s. SNS je dobila najviše glasova na republičkom niovu ali NIJE obezbedila premijera, dok na lokalu gde nije pobedila, silom ruši uspostavljenu vlast, izigrava volju birača i pokušava da glumi pobednika. To se drugačije naziva REŽIM I DIKTATURA!

Miloš

pre 11 godina

Između partnera u koaliciji mogu se pojaviti problemi, ali najvažnije je da se o tome razgovara i nađe rešenje. Ni jedan problem a naročito onaj vezan za lokalnu vlast ne može biti nerešiv. Partnerstvo se ne sme staviti na kocku. Vučić i Dačić ne mogu znati šta se sve dešava na lokalnom nivou, ali su tu da preseku i razreše situaciju.

Ali

pre 11 godina

(ex demokrata 1, 23. oktobar 2012 19:40)
-------
Koja korist od bezviznog režima, pored standarda kakav imamo? Nažalost, ne može ga nova vlada za 2-3 meseca popraviti, za to je potrebno vreme.

cpbuja

pre 11 godina

Vi ljudi ne znate kavi su samo lopovi u Palanci, kakve su to licnosti. Sve bi uradili da ostanu na vlasti. Ja sam za skidanje DS-a jer mi je mula vise da svaki dan gledam kako otomaju i namestaju jedan drigome razne seme i poslove.

++

pre 11 godina

tek ce se pokazati kako je pravljena ova koalicija i sta sps zapravo pokusava da uradi. o dinkicu nemam apsolutno ni jednu pozitivnu rec. sto se tice sns-a, ispada da su oni najnormalniji u celoj prici sto me, kao neoliberala, posebno cudi. no, sve ce isplivati na povrsinu...

Jassko

pre 11 godina

Nista cudno. I sam da sam na mestu naprednjaka, ne bih dozvolio ‘’sedenje za dva stola’’. Uostalom, ako je Vucic vec resen da se izbori sa korupcijom, na najmanju proveru lokalne samouprave u kojoj vlast drza DS, odmah bi dobili salve kritika da vrse ‘’politicki progon’’.

Moca

pre 11 godina

U odnosu na proslu vladu ovo je korak u dobrom pravcu. DS je Dacicu dao sve, cak i ono sto nije trazio, a sa ovima je izgleda malo drugacije. Ono sto je Ivica trebalo da zna je da ce kad-tad morati da plati cenu toga sto stranka sa 15% glasova ima mesto premijera i ministra policije + veoma unosna ministarstva za stranku. To se u narodu kaze "das nekom prst a on bi celu ruku". Neko drugi bi ga pustio da gusla a Vucic hoce ocigledno odmah to da rascisti, sto je i u redu. Molim lepo, ne mozes ti druze koji si do juce bio na jednocifrenom broju glasova da budes ispred stranke koja dva puta zaredom uzima najvise.

Nije narod ovca

pre 11 godina

Ako se prekinu istrage i prestane procsuiranje svih aktera u dosadsnjim aferama znaci da promene koje su obecane narodu nece biti ispunjene jer je Vucic popustio pred Dacicem.Ma koliko bili pametni narod je pametniji,ali nazalost ni od naroda ni od Drzave nece ostati nista.Zato vucicu ne gresi kao Tadic

X

pre 11 godina

Pored svih umnih ljudi koje Srbija ima,spala je na ovu dvojicu kvazi politicara i velikih patriota.Za Srbiju nema napretka,sve dok je vode ovakvi ljudi (namerno ne govorim da su ovo politicari)jer je to smesno.

kukurek

pre 11 godina

Pa njih dvojica ne mogu ocima da se vide.Da bi formalno bili na vlasti sns je dao sta je sps trazio pa se sad pokajao jel kao najsnaznijoj partiji pripada veci deo kolaca a ne ovako Ivica je boss a Vučić je onaj koji bi voleo da bude glavni ali nije.Iskreno bi voleo da naprednjaci budu glavni u vladi i to samo da se nebi krili jedni iza drugih.

Dule NS

pre 11 godina

-Dačiću, nije ti to DS pa da možeš da radiš šta god ti padne na pamet!
-Osilio si se mnogo pored DS-a i utripovao se da si Bog, a onda su te ovi tako lepo spustili na zemlju!
-Verujem da proklinješ dan kada si ušao u ovu koaliciju jer si sada shvatio da će potpuno progutati ceo SPS - a ti završiti karijeru.
...a ti jadan samo želeo da budeš "premijer".
-Moja pokojna baka je govorila: "jedan probao pa se u***o"

Stevan

pre 11 godina

Bagro zeljna vlasti (cast retkim izuzecima) a sada ukinite lokalne izbore. Posto preslikavate republicku vlast na lokalne onda preslikajte skroz i devedesete u kojima ste takodje ucestvovali.

lidija

pre 11 godina

Bolje izbori nego uslovljavanja. Ako se nateze sa sprovodjenjem dogovora o koaliciji na lokalu i podmecu se klipovi u tockove tokom istrage o korupciji i kriminalu, onda izbori...

Dragan Markovic

pre 11 godina

Toliko o obecanjima da je izabrana 'narodna vlast' i da je kraj partokratijama. A toliko i o Dacicevim ambicijama da stvarno bude Premijer sa osvojenih 16% glasova na izborima. Evo jasne poruke ko je gazda i ko (zeli da)diktira tempo. E sad da vidimo koliko Ivica moze i hoce da popusta - mada mu je ostalo zaista malo prostora...

Dule NS

pre 11 godina

"Koja korist od bezviznog režima, pored standarda kakav imamo? Nažalost, ne može ga nova vlada za 2-3 meseca popraviti, za to je potrebno vreme."
(Ali, 23. oktobar 2012 20:41)

-Pa upravo je u tome prednost što sada i mi sa ovakvim bednim standardom možemo da putujemo!
-Evo sledećeg vikenda idem za Budimpeštu da posetim prijatelje.
Povratna vozna karta je 26 evra - za tamo mi treba još nešto malo ako izađemo negde da platim piće (cene su kao u NS ili BG). Za smeštaj mi ne treba ništa jer sam gost kod prijatelja.
-Izračunajte koliko je to para.
A koliko vam je, na primer, karta od Niša do Beograda?!
-Mogu sada svi da putuju samo ako žele i zato prestanite da patetišete!!!

KOFER

pre 11 godina

Sastanak je imao samo jednu tacku dnevnog reda, koja je glasila:
Prestani Vucicu da hapsis inace ja necu imati kome da sefujem u stranci.
Kakva bre sela i gradovi i lokal.

miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je u principu I bolje da dodje do novih izbora. Jednostavno ce se procistiti situacija u Srbiji, barem sto se tice politickih stranaka. Tacno ce se znati ko je ko I ko koliku tezinu ima.

ex demokrata 1

pre 11 godina

Prvi sam glasao za promene,od njih na žalost nema ništa. Ovoj Vladi nema spasa ako nešto ne popravi,oni mnogo moraju da rade,a ujedno i svi ostali na državnim jaslama. Svi očekuju poboljšanje standarda,inegracije,manje lopovluka koji je aktuelan uglavnom na državnim jaslama,manje bahatosti i više rada i razumevanja za probleme običnih ljudi,smanjivanje lokalnih uposlenika na državnim jaslama i oslobađanje nameta z aprivrednike,afirmacija preduzetnika a ne rada za državno preduzeće !
Pored toga,ako nam stvarno ukinu bezvizni režim i ako ne povećaju standard ljudima,onda je i bolje sami da se povuku nego narod da ih motkama otera.
Mislim da se Vučić trudi,međutim u situaciji kada ima pored sebe malog Slobu i čuvenog Dinkića,nisam baš siguran da će nešto korisno da uradi,a osim toga,pod hitno mora da se okane uloge Eliota Nesa jer je on min.odbrane, a ne tužilac !

wortha

pre 11 godina

Citam ove naprednjacke komentare, na srecu sve ih je manje, i razmisljam: nekim ljudima je normalno da vlada ni posle 100 dana ne funkcionise... svakog drugog dana trose vreme na medjusobne razmirice, prete novim izborima. mozda ce vlada preziveti, ali to nije dobra vest za sada vec potpuno marginalizovanu i konfuznu Srbiju.

KG

pre 11 godina

Ova dvojica-trojica dele Srbiju kao da im je neko ostavio u nasledje. Jos da se dogovore oko desetak-dvadesetak opstina i svuda su oni na vlasti. Pa zasto se onda odrzavaju lokalni izbori?

Dusko N

pre 11 godina

Zasto se nasih 21000 glasova u Šapcu ne računaju? Podsećam još jednom najveća razlika u velikim gradovima je bila ovde! DS 35% - SNS 16%

Rastislav

pre 11 godina

Nema ovde dame i gospodo ništa neregularno ni nenormalno, niti se krši volja građana.
Koalicije u lokalu prave tamo gde mogu da imaju većinu i tu nema ničeg nelegitimnog.
Ono što predstavlja njihov pravi problem, koji oni ne vide, je da su počeli da se ponašaju upravo onako kako su se napaljeni DS-ovci ponašali poslednjih godinu dve - kao da su Bogom dani, i da to već njihovi glasači ozbiljno primećuju i zameraju im.
Ako nastave ovako, a DS se pametno pregrupiše u toku ovih previranja (mada iskreno rečeno sumnjam u to posmatrajući ih kako nastavljaju da se blesave) mogu na sledećim izborima da izgube dvotrećinskom manjinom :-).

Rade

pre 11 godina

Tako je narod glasao,bila im puna usta,ne kazu da su se ujedinili vlasti radi,a ne naroda radi...i nece se raspasti ovakva frankestanska koalicija,znaju obojica da bi bili kaznjeni na ponovljenim izborima...koje probleme imamo kao drzava,to moze biti razlog raspada koalicije,njihova nesposobnost da resavaju probleme,da budem jasan,prethodna vlada je bila jos gora jer su imali s kim da to sprovode,a nisu...kako dobismo demokratiju,posle 5. oktobra,sve vise uvidjam da se ponasamo kao kuce kad pustis s lanca...

LJILJANA M

pre 11 godina

"...a da će se o Zaječaru, koji je "specifično pitanje, jer postoje dve suprostavljene strane", razgovarati u narednom periodu, pošto treba da se nađe kompromisno rešenje."

Ako Boško Ničić treba da ostane gradonačelnik u Zaječaru,onda su Zaječarci u ozbiljnom problemu,jer će to uskoro biti mrtav grad s obzirom da je totalni kolaps zavladao na svim nivoima zbog njegovog nedomaćinskog ponašanja i pustošenja budžeta !!!

Ljutko

pre 11 godina

Jel to taj famozni 'napredak' da su se dva meseca kasnije konačno dogovorili da će nešto da rade u vladi? Ja sam zaprepašćen tolikom efikasnošću i predlažem da odmah cela vlada ode malo na odmor, jer šteta da pregore jadni od preteranog truda.

PoeticGenius

pre 11 godina

Uh sto nisam i ja sa njima sad tamo, sad se tu jede i pije brajko, tri vojske da se zasite, a mozda ima i da se zasladi, nego me sramota da kažem...

Tek sto nije

pre 11 godina

Posle 100 dana rada, sve se partije bore za svoj status na republickom i lokalnom nivou.E sad,se postavlja pitanje,kada ce se baviti zivotom,i standardom, obicnih gradjana,koji su za njih glasali.MI CEKAMO...
(Kiza, 23. oktobar 2012 18:28)

e pa ima jos da se nacekamo, trenutno su problem stolice u skupstini

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Zajedno rade nema ni 100 dana a već problemi.Ako ide ide a ako ne ide onda se zna.Samo tada sumnjam da će neko onako slavodobitno da se šepuri i duva.

Srecko

pre 11 godina

Onaj sto prica o nesto o bezviznom resimu. Poruka za njega. Ostani tu de si i proklinji onu drugu partiju i zivot a ako to ne upali probaj sa nekom jeftinom brljom.. A za nas nemoj da brines... koristicemo i tvoju vizu ako tebi ne treba.

Nenad

pre 11 godina

Ako ovi nastave da vladaju kao što su počeli,ne samo da će doći do preveremenih izbora već će na njima doživeti poraz.Oni sve rade u korist sopostvbene štete.Kad čovek analizira tu unutrašnju politiku koju vode vidi da oni uporno daju sami sebi golove.A to je i u neku ruku normalno,jer tu koaliciju drži samo patološka potreba da se bude na vlasti.Tragično je da mi sve to plaćamo.Oni troše vreme u traženju kompromisa,a za to vreme nama je sve lošije.I naravno to ima svoju granicu.Jednog dana dolaze izbori.Šta na njima treba da očekuju oni koji su do juče bili u vlasti i danas su na vlasti,a zaboravljaju da kada kritikuju prethodnu vlast ustvari kritikuju sami sebe.A ovi novi koji su sada došli na vlast imaće problem da obijasne šta bi od izbornih obećanja,a birače možeš jednom da prevariš dva puta to ide malo teže.

Djura

pre 11 godina

Pobogu ljudi, pustite se praznih prica. Pa Vi stvarno mislite da su oni ukrstili koplja oko opstinskih vlasti? Na dnevnom redu je Bajatovic i Mrkonjic, kao i iznalazenje nacina da se oni tretiraju u skladu sa zakonom, a da koalicija ipak prezivi.

dragan

pre 11 godina

Kao da je sve potaman u drzavi pa je samo vlast u nekoliko opostina bitna.Kosovo,cene,prenatrpan javni sektor,nezaposlenost,hiljadu problema...Oni se tih tema i ne doticu.Sami ce od sebe da se rese.Bitna je vlast za koju se inace nisu borili a samo im je do naroda stalo.Oni se za njega brinu kao "Vijecnici"iz Alana Forda.
Samo nekoliko vesti iz naroda.Biraci SPS su zadovoljni sto su na vlasti ali vise nisu tako odusvljenji kako im se lider nosi sa Vucicem.Deo biraca SNS vise nikada nece na izbore zato sto im je Vucic ,kako oni kazu ,doveo najveceg lopova Dinkica(goreg od bilo kog Zutog).URS-ovci,doduse malo ih i ima, kazu da ih je sramota kada vide sa kim su u vladi i da vise njihova ruka nikada nece glasati Dinkica.Tako da mo0zemo ocekivati da ce se svi boriti da cuvaju vlast dokle god mogu.
Inace jadni smo kada je izborni rulet izbacio ovu kombinaciju da nam resava probleme i projektuje buducnost.Ali ,nadajmo,se da nece dugo.

Zarkov prijatelj

pre 11 godina

Zarko Obradovic je zaduzen da nagovara, vrsi pritisak, preti...svojim clanovima na lokalu koji ne zele u koalicije po direktivi centrale. Neko ce mu doci glave zbog toga.

sve dok ne odgovori

pre 11 godina

1. Sta je sa kradjom glasova na proslim izborima?!?!
2. Sta je sa Dinkicevim hapsenjem?
3. Gde je bar euro od obecanih 100 milijardi?
4. Gde je departizacija i depolitizacija?
5. Sta je sa radnim mestima?

Da imam priliku,da sam poslanik,novinar ili nesto slicno,svaki dan bih postavljao ova pitanja vucicu.Ali svaki bogovetni dan.

jad(no)

pre 11 godina

izdilovali su, za svoj račun. leka vučić će u progonima poštedeti inkriminisane sps i urs kadrove, dačić će im prepustiti svu vlast, u svakoj selendri i palanci. zakon bezakonja!

berac banana

pre 11 godina

Jedan od najvecih naucnika danasnjice Micio Kaku je rekao da najjace americko oruzje se zove H1B. Kada su ga upitali "sta je to" objasnio je "americka viza za talentovane". Medju onima koji su od 1989 dobili ovu vizu je nesrazmerno na broj stanovnika u Srbiji upravo nasih zemljaka a to zahvaljujuci politicarima o kojima govori vest. I kad je to tako, je li normalno ocekivati ista vise za gradjane osim propasti?

nikola

pre 11 godina

Zbog cega je Palanka izostavljena iz kombinacija za promenu vlasti?Kome je u interesu da jedan konobar koji krade i sakom i kapom ostane na vlasti?

Kiza

pre 11 godina

Posle 100 dana rada, sve se partije bore za svoj status na republickom i lokalnom nivou.E sad,se postavlja pitanje,kada ce se baviti zivotom,i standardom, obicnih gradjana,koji su za njih glasali.MI CEKAMO...

vuk 66

pre 11 godina

Da se nešto teško događa događa se.Ako je nešto postavljeno na zdrave noge i zdravo se razvija nema razloga za brigu.A ako nije onda mu se kraj zna.

Vanja, Montreal

pre 11 godina

Novi izbori, uz zabranu predizbornih koalicija. Svako ide sam na glasanje, da se vec jednom procisti politicka scena Srbije. Posle glasanja, moguce je uci u koaliciju.

marija

pre 11 godina

zasedala vlada bez mrkonjica? sa sve koznom jaknom i lakoste majcom i peruti na njoj??
(mir brate mir, 23. oktobar 2012 23:01),

Nasmeja me, covece. Jesi car.

miki

pre 11 godina

Meni licno je najsimptomaticnije sto sva tri predsenika na kraju astankanisu izasli sa zajednickim saopstenjem.
Jer da su izasli, to bi bila veoma jasna i veoma stroga poruka/signal mesnim odborima da moraju saradjivati.
Ali posto nisu izasli, meni izgleda da se ipak nisu cvrsto dogovorili

one more time

pre 11 godina

Izbora ce biti na prolece!
A ova >gospoda< koja se igraju Slobodana Tudjmana nece se lepo provesti.
Vec smo krenuli da tonemo brzo a samo par meseci su na vlasti - uzas!

Hour

pre 11 godina

Pa je onda Dacic ceo sat sinoc na RTSu objasnjavao i pametovao!
Mnogo je govorio,ali NISTA nije rekao,nista pametno u svakom slucaju!
A i sta oni mogu da kazu,DS je kriv,hapsicemo,ne damo Kosovo,hocemo(satro)
u EU,ali se necemo saginjati... Sve stare fraze i floskule,predizborne,
a rezultata nigde! Pfuj!!!

A creva krče li krče

pre 11 godina

Koji su rezultati rada Vlade do sada? Ovlaš na prvi pogled PDV povećan 2% a cene 40%, ukidaju se penzije, nema izgleda ni za šta, najavljujU se nova poskupljenja. Kupovna moć i životni standard padaju i ne vidi se dokle će i koliko. Nema novog zapošljavanja, nezaposlenost raste, broj beskućnika raste. A onda se na sva zvona priča o svemu ostalom samo o tome ne. Lepo sam rekla kumi zadrtoj radikalki i SNSovki posle izbora da će joj njeni uraditi sve što DS-u ne bi palo na pamet, kaže ona 'ako, samo da sklone ovi lopovi'. Od silnih najava raščišćavanja sa lopovima nijedna pravnosnažna presuda - samo žuta štampa ima viši tiraž.

bezimena

pre 11 godina

"Na sastanku Dačića, Vučića i Dinkića postignuta je saglasnost o budućem radu vlade".

Do sada su ubedjivali gradjane da je Vlada jedinstvena, a sada su postigli "saglasnost" za budućnost...:)))

Molim da se novi izbori raspišu ili pre zime, ili posle, neću po snegu i hladnoći na glasanje!

p.s. SNS je dobila najviše glasova na republičkom niovu ali NIJE obezbedila premijera, dok na lokalu gde nije pobedila, silom ruši uspostavljenu vlast, izigrava volju birača i pokušava da glumi pobednika. To se drugačije naziva REŽIM I DIKTATURA!