Sreda, 03.10.2012.

12:28

Ukinuta presuda Ivanu Bogdanovu

Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je Ivan Bogdanov osuđen na dve godine zatvora. Predmet vraćen na ponovno suđenje.

Izvor: B92

Ukinuta presuda Ivanu Bogdanovu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

Klimt- Bec

pre 11 godina

"APELACIONI SUD" Srbije je naj tragi-komicniji Organ u Drzavi! Sto ne raspustite taj Sud koji vredja Srbiju i Inteligenciju svih njenih gradjana!

stop huliganima

pre 11 godina

Covek koji nas je izblamirao vise nego svi politicari zajedno (ako je to moguce)sad ce da bude amnestiran.
Kazna od 2 godine je komicna, 5god realna a preko 5 zadovoljavajuca.

Mozak

pre 11 godina

Ovo je neverovatno... "...ostaje nejasno kako sud, ukoliko nalaz i mišljenje navedene komisije veštaka nije cenio, zaključuje da isti sadrži nedostatke"... A KAKO DA CENI MISLJENJE VESTAKA KAD SADRZI NEDOSTATKE?!?!

Kako uopste ova izvrnuta logika moze da sluzi kao razlog za ukidanje presude, nije mi jasno? Neko napise ovakvu glupost i svima turi pod nos i nikom nista... neverovatno.

Nenad-EU

pre 11 godina

@ultrasrbin

Ne znam kako si zakljucio iz mog posta da simpatisem zute. To mo je bila omiljena stranka do 2003. a za mene definitivno prestala da postoji 2008. kada je Tadic rehabilitivao SPS, koji je u najmanju ruku trebao biti zabranjen jos 6. oktobra a njegovo rukovodstvo izgnano u Sibir. Jedina stranka koja bez prestanka vlada od 2000. nije DS nego G17 koji sve vreme drzi kljucne finansijske pozicije u zemlji. S'druge strane svi dobro znaju ko je i sta je Nikolic, dobro su poznati njegovi stavovi i javna istupanja, pretnje, pozivi na linc itd. Taj ce covek sa svojim radikalima unistiti Srbiju za kratko vreme.

hajducka drzava

pre 11 godina

Ala su ovi zapceli sa novom vladom, oslobadjaju ovog, zabranise paradu, jos nikog nisu uhapsili zbog korupcije... Vrati se Tadicu, sve ti je oprosteno! Sad se vidi ko je vukao Srbiju u nazad, a i sada je vuku u mrak.

Aleksandar

pre 11 godina

Mislim sta reci...Zestoki momci spremite se, krvave (Miloseviceve) devedesete se vracaju... Raj za dzebalebarose i barabe!!! Zasto su i skinuli Milosevica kad promene nema

zabrinuta

pre 11 godina

Zalosno. Kad je ova drzava oslobodila ovog huligana, oslobodice i ubicje Djindjica. Gledajte samo. Sve barabe i ubice slobodno ce se setati zemljom i mahati oruzjem. Niko im nece moci nista, pa ni oni sa kojima su se dogovorili da budu slobodni.

srb@

pre 11 godina

neverovatno. dakle nije dovoljno zabraniti paradu ponosa, instruirati sve državne i paradržavne aparate tj. crkvu da opstruiraju njeno održavanje nego mora da se pošalje i pretnja celokupnom "narodu" preko tempiranog ukidanja presude ovom ljudskom ološu. nije država kapitulirala pred kriminalcima - država je sama kriminalna do srži. i šta sad?
da li će srpskom narodu biti krivi gay ljudi za sva zlodela ove države ili će konačno ustati protiv pravog zla - same vlasti?
na proteste ljudi, šta čekamo!!!

puter kifla

pre 11 godina

da, da... s tim on i njemu sličnin, kad im nije o volji, izađe na ulicu, ode na utakmicu, pa iskaže svoje nezadovoljstvo. a ti? šareni listiću, čekaj da se neko drugi izbori za tvoje bolje sutra, kao 5. oktobra, pa kad ti stigne novi iphone, ti brže bolje opleti po posledicama, zaslepljen uzrokom! ajd uzdravlje!

Beta

pre 11 godina

naravno, to je obrazac. Trapavo, brljivo vodjen postupak, brljiva izreka presude, sve se to onda lako rusi na Apelacionom. Da li je u pitanju potpuna nestrucnost i nesposobnost sudija ili nesto drugo.... ostaje pitanje. Kad bi se sudije po dzepu kaznjavale za svaku presudu koja im se ukine zbog ovakvih razloga, mozda bi nesto i moglo da se uradi. Pa kad skupis izvestan broj takvih, nisi vise sudija. Svi mi placamo njihove greske, iz dzepa, naravno, a i na onaj jos gori nacin da nam kriminalci slobodno vrsljaju jer nemaju cega da se boje.
Krivosudje, kako neko rece. Velika (samo jos jedna) sramota za ovu zemlju.

Правда

pre 11 godina

Лепе вести: хулигани и пљачкаши се ослобађају, а према "друкчијима" (ЛГБТ- само оштро! Шта је ово, људи?!

Svetlan Erin

pre 11 godina

Када би на овакав начин, ова групица свирепих планера са којима имамо посла, исто овако педантно, прецизно и осмишљено темпирала макар нешто од ваљаних ствари у вези са поштеним животом, не знам где би нам био крај. Типичан бодријаровски концепт високог постмодернитета заснованог на биополитичким и културно препарирајућим процедурама, псеудо-коинциденцијама, перформансима и симулакрумима! Жив се смрзнем од страха... и ко живи зна у чију се функцију ставио Апелациони суд.

Владимир

pre 11 godina

Логично. Оно што је он урадио, раде Грци и Италијани сваке недеље, још и горе. Он је послужио као жртва у једном монтираном инциденту. Није Богданов проблем Србије, он је измишљен случај за замајавање народа...

Malo nam je

pre 11 godina

Gde mi zivimo! Ma malo su nas bombardovali! Treba da nam uvedu stranu upravu jer nase vlasti(sve) su nesposobne i nenormalne! Ej bio motkom policajcce i slucajnog prolaznika i plus incident u Pioniru, a necu da pominjem koliku je stetu naneo ovoj jadnoj zemlji onim ispadom u Djenovi...bruka!

Nemanja

pre 11 godina

Tek ce im se ovo odbiti od glavu kad Bogdanov izadje na slobodu koja je za njega najgore mesto. Jos podstaknut zatvorskim adrenalinom i krimi ideologijom bice to pravi prototip ludog navijaca bez ikakvog straha. Jos kad ga podloze kako je i drzavu pobedio eto tempirane bombe sa kratkim fitiljem. I kad nekom turisti ode glava zbog postera Scarface-a i previse piva onda se gospodo sudije cudite kako se tako nesto dogodilo. Kasno bice tada.

Čveger

pre 11 godina

Kad god čujem za apelacioni sud počinje da mi se prevrće utroba, jer znam da još jedna životinja izlazi na slobodu. Marva se ne drži u strahu vukovima koji su pod ključem, već onima koji su na slobodi. Pasi, narode moj, pasi!

Mislim da je red da čestitamo A.S. na dobro obavljenom poslu.
http://www.bg.ap.sud.rs/lt/articles/sudska-vlast/sudovi-u-srbiji/

Buda

pre 11 godina

ocekivano od naseg pravosudja, sramota za drzavu! sad transparenti na stadionima, pisanje po fasadama "pravda za Bogdanova"... e Srbijo medju sljivama....

smesko

pre 11 godina

U ovoj komediji od srpskog pravosudja nista vise ne moze iznenaditi. Kao jedino resenje vidim da se uvede stroga odgovornost za neuspehe! Ako se ponistavaju odluke prvostepenih sudova, to znaci da nisu dobro radili i neko zbog toga mora da odgovara! Ali predhodno mora neka vise i nezavisna(!) instanca da utvrdi da li je odluka prvostepenog suda zaista bila neispravna! Dajte vrse da prekinemo sa ovom lakrdijom...

Bokelj

pre 11 godina

Postoji li, i da li ce postojati ijedna presuda domacih "obicnih" sudova koju Apelacioni Sud nece ponistiti i vratiti na ponovno sudjenje? Pa ako nije valjano sudjeno i presudjeno, pravimo ponovno postupak i ceo posao, dakle i troskove.!? zbog toga neko treba da odgovara jer nije to necija dedovina nego novac poreskih obveznika. Dakle ako vec Apelacioni Sud ponisti presudu zbog nepravilnosti, bio bi red da sudija, koji je vodi postupak, bude razresen duznosti. Ubrzo bi postali pravna drzava, ne brinem ja ...

ultrasrbin

pre 11 godina

Nenad-EU, 3. oktobar 2012 13:16

Na tvoju zalost svaki rezim pusta kriminalce koji im odradjuju posao. Daleko od toga da se slazem sa tim,ali nemoj molim te da places za zutima koji su nas unakazili i unazadili vise nego i Milosevic.Hvala bogu putujem dovoljno,ali vecina gradjana moze samo da sanja o putovanju izvan granica pa ih ne interesuje situacija sa vizama. EU nije nebitna,ali te molim da m i objasnis zasto idemo u Evropu bez granica praveci granicu u sopstvenoj drzavi. Koliko su se usrecile neke nove clanice mozes da vidis po tome sto im je zemlja rasprodata,a oni dospeli u duznicko ropstvo. O kojim radikalima pricas i pominjes li iste one socijaliste koji su i sa DS-om bili na vlasti. Kukas li na PDV koji je progurao ministar partije koja je participirala i u DS-ovoj vladi. Sve sto si naveo jeste CRNO,ali nas nemoj ubedjivati da je pre bilo BELO podvuceno zutim.

Uros

pre 11 godina

Jel čita iko tekst ili samo naslov. Ako pažljivije pročitate Bogdanovu se produžava robija do daljnjeg, i tako može doživotno. Ovde je na sceni klasičan slučaj "sudite mu pošteno pa da ga streljamo".

Miša, Bgd

pre 11 godina

Pravi problem je policija. Oni su dužni da obezbede dokaze tužilaštvu. Sve dalje zavisi od toga. Naša policija zaboravlja da su oni ti koji moraju da dokažu da je neko kriv a ne taj neko da dokazuje da nije kriv. Zato i imamo toliko presuda koje "padaju" ili sud prosto odbaci optužnicu. Takođe, sud često donosi presude pod pritiskom javnosti ali ih skoro uvek u tom slučaju "sklepa" tako da apelacioni nema izbora nego da poništi presudu.

Aelita

pre 11 godina

@for ett land!!!

Predlazem da svi emigriramo u Norvesku. Ova zemlja i onako ne pripada nama... Vec ovima, pravoslavnim borcima za cistotu srpstva. Mene su vec davno isterali. Cekam vas na aerodromu u Oslu!

Ses!
(Norge, 3. oktobar 2012 13:43)

Pozdrav,

Ja ću ipak sa svojom porodicom u USA. Ove ovde više ne mogu ni da slušam.

Rochester, MN ( best place to live and work in America)

Iceman

pre 11 godina

I posle imaju prava da se zale po svetu i da traze da ih postave ko sudije, a nije samo ovde takav problem nastao jer svakodnevno sudije pisu takva resenja da ti treba tim advokata da shvatis sta je hteo da kaze. Sudija koji je napisao takvu presudu i omogucio da se sudjenje ponovi bi trebao da dobije otkaz i zabranu rada 2 godine pa bi nase sudije, tuzioci i ostali advokati poceli malo da razmisljaju

Glasac

pre 11 godina

Pa posle izadje Dinkic i tera bogatase da placaju ekstra poreze?
Ili zove ljude iz sive ekonomije da se "legalizuju"?

Pitam ja Dinkica, zasto bi oni to radili?!
Kad ovakav olos seta slobodno po nasim ulicama
i niko im nista ne moze, zasto bi neko osecao obavezu
da drzavi placa poreze i sve druge dazbine?!

Zreli smo za promenu drustva! Ili to, ili bice...

Ljubisa Cakic

pre 11 godina

Skoro ce i vize opet da nam ukinu zbog romskih azilanata u Nemackoj tako da ko moze da pobegne neka bezi na vreme ovi sto ostaju pokrijte se usima i cutite do sledecih izbora.Meni se pravo da Vam kazem ne sedi vise ovde.Ni sekunda.Jer deca ce mi biti ovakva kao ovaj u naslovu clanka.Ako nema autoriteta u roditeljima koji sastavljaju kraj sa krajem zbog plate u realnosti 150 evra i to isplata ko zna kada ako nema autoriteta u prosvetnim radnicima ako nema autoriteta u predstavnicima javnih sluzbi gde ce moje dete naci autoritet?Pa u ovima koji su po zatvorima.Ostali pasos u ruke ucite jezik zemlje gde idete na vreme.Dok je i to malo razuma i zelje za normalnim i postenim zivotom ostalo barem kod 1% stanovnika Srbije.

no name

pre 11 godina

Kako je sudstvo reformisano, takve su i presude. Ovo je klasičan primer nestručnosti izabranih sudija. A takvih je primera na hiljade i hiljade. Ne krivite Apelacioni sud za ukidanje presude, već korumpiranu Natu koja se pitala ko je stručan za donošenje presuda.

pablito

pre 11 godina

@ jellena, 3. oktobar 2012 13:38

Naravno da niko ovde nije stručan pravnik sem Vas, očigledno. Čovek nije oslobođen, dakle nije proglašen nevinim, već je presuda ukinuta zbog pravnih tehnikalija i vraćena na ponovno suđenje. E sad za ispitivanje je zašto je presuda tako napisana, je li bila politički naručena pa je pisana nabrzaka ili je neko tutnuo pare da se u presudi pišu nebuloze da bi lako mogla da se obori. Poznavajući naše sudstvo, ne odbacujem ni jednu mogućnost.

Postaviću na kraju isto pitanje kao i kod odluka Apelacionog za slučaj Taton, Tomića i druge koje su donešene u poslednja dva meseca: Od toliko loših, nameštenih i nepravednih presuda (mislim samo na one koje se tiču javnosti, ne na komšijske svađe oko međa) prvo se poteglo za ukidanjem ovih gore nabrojanih. Indikativno, zar ne?

hallucinoman

pre 11 godina

Ovo već postaje tragikomično.

Apelacioni sud prepolovio kazne ubicama Brisa Tatona.
Apelacioni sud oslobodio vandale za paljenje američke ambasade.
Apelacioni sud oslobodio ovog idiota sa žice u Italiji.
Država zabranila dan ponosa.
Privatna policija tuče gradjane po ulici i autobusima, a kapitulira pred hordama zla.

I to je samo za prva dva meseca nove vlasti malog Slobe i malog Šešelja.

Ponovo me je sramota svaki dan što pripadam ovoj naciji.

ćorak

pre 11 godina

vetar u leđa huliganima, ionako su proizvod srpskog parapolitičkog podzemlja.
vlast ih kontroliše i koristi kad zatreba, crkva pripomaže....

kokan

pre 11 godina

Gomila GLUPOSTI!
smesno i pravosudje, a i vi sa komentarima :)
pa on po presudi izlazi u maju, a znajuci nase sudstvo izacice i kasnije :)) jer ce se ovo razvlaciti do besvesti :)))
Zemlja KLOVNOVA, bila i ostla!

komshija

pre 11 godina

ma dobrica, shta vam je? dobar student, sportista.. u istom problemu kao i tatonovi "napadachi". to su sve dobra deca..
#sarkazam

Dule Zh

pre 11 godina

E super vest stvarno... Taman protiv Hrvatske da vodi "navijače".
Kod nas mora da se donese zakon kao u Engleskoj. A te face s' viškom energije bi tako rado nadgledavao u nekom rudniku.

branimirbjelica

pre 11 godina

Jedna od najvecih sramota koju sam,ni kriv ni duzan ,dozivio,pomenuta,prekinuta utakmica u Djenovi.Sa mojim prijateljima talijanima ogranizovao sam gledanje utakmice,uz pijuckanje,zezanje,navijanje sa ljudima koji su mi pomogli u zivotu.Kad ono tamo ivan teribile,kako su preveli talijani njegov nadimak,valjda strasni,sa makazama dijeli pravdu i odlucuje da li cemo mi gledati utakmicu!!!!!!Iza toga ispred ovih divljaka dolazi Dejan Stankovic i u stilu popova ih blagosilja i moli da se urazume,strasno da u rupu svaki normalni covjek propadne.Onda kao ti trebas da pricas sa talijanima prijateljima kako je doslo da rata,ko je koga napao,ko je kriv,ko nije!Ludjacki balkanci,srbi,hrvati,siptari,muslimani,jad i bijeda,korupcija,neimastina,primitivizam i tako u nedogled.Zato ja sa mojim talijanima gledam Noleta,uzivam i zezamo se kad Nole igra sa Sepijem,Volandrijem,Fogninijem.Tu se niko ne penje na ogradu.Pribojavam se jedino Australijen Opena,jer se tamo uvijek pobiju srbi i hrvati,a ko ce drugi.Pozdrav iz Italije od bosanskog srbina svim normalnim ljudima iz bivse Juge.FORZA NOLE!!!!!!!!

Ludjak medj' pametnima

pre 11 godina

Kada ce ovaj narod da shvati da su huligani u sluzbi drzave!!!!! Kad treba nered da se napravi samo ih pozovu I daju zadatke...Pouzdano iz rezima druge nama bliske a daleke drzave.Kao I napr rad sa oruzjem I drogom. Dok drzava dozvoli jednom da postane bos, kasnije bosa I sklanja....

Coco Bill

pre 11 godina

Da ostavimo neke stvari po strani, mene interesuje šta se dešava sa onima koji su doneli prvostepenu presudu koja je donešena uz ?"bitne povrede odredaba krivičnog postupka". Ako to znači da neko nije obavio svoj posao kako treba, da li ta osoba(e) i dalje treba da nastavi da radi taj posao, odnosno, da li postoje neke reperkusije na konto toga što neko tako bitan posao ne radi kako treba?
Da se razumemo, ja sam laik što se ovih pravnih stvari tiče, ali mi je to pitanje došlo nekako logično, pogotovo što živimo u zemlji gde se, u najmanju ruku, stvari ne rade na način na koji bi trebalo.
(I van der Frozni, 3. oktobar 2012 13:26)

Odlično pitanje. Pa evo ovako, čak i ako bi takvog otpustili, verovatno vrlo brzo bi bio vraćen na posao pošto bi se "utvrdilo" da je bio "politički progonjen" pa onda otpušten.

Mrk-Djok

pre 11 godina

Apelacioni sud = kriminal
(Firefox, 3. oktobar 2012 13:41)

Slazem se Firefox. Ovo nije prvi put da Apelacioni sud ponisti odluke suda. Javasluk, a takva nam je i drzava.

Lennon

pre 11 godina

Do god je ovo jedna od glavnih vesti bice huligana. Sta pridajete toliki znacaj tim indijancima time samo regrutisete nove pacenike koji ce da rade ovakve stvari. Na robiju i nema izvestaja u medijima i cao.

zoran

pre 11 godina

Zato nece moje dete nogom da krochi u Srbiju. Mafijashka tvorevina, od vrha do najnizih slojeva. Jedino mi je zao ono malo dobrih ljudi nije imalo gde da ode, te nadje posao u nekoj normalno zemlji.
Srbija = raj za kriminalce svakojakog prfila. Korumpirano drushtvo do samog jezgra. Drushtvo u kome Dachic mrachi i oblachi je parodija od drushtva. Sa srecom dragi moji Srbi...

P.S. Sve chestitke TV B92 za Insajder u vezi pljachke koja opstaje na relaciji Srbija-Kosovo. Sjajno.

mladen

pre 11 godina

Naravno da je ukinuta, pa njihovi su na vlasti, zajedno su slavili dobar izborni rezultat SPS-a! Uskoro ce nam doci Mira i Marko, Bogoljub... pa idemo sve ispocetka!

dejan

pre 11 godina

ovo je smesno zbog ovakvih stvari ce biti uvek nasilja na utakmicama kad bi mogli i mi da ga proteramo voleo bih da ovaj slucaj istrazi brankica u svom insajderu

gluv i nem

pre 11 godina

I posle se neko pita zasto se huligani ne plase policije i drzave. A zasto bi? Nasilnici i homofobi sede i u vladi i niko im nista ne moze. Skupo smo platili i jos cemo da placamo sto lustracija nikad nije sprovedena. Hvala Kostunici sto je sprecio promenu Milosevicevog sistema. A i Tadic je izjavio dok je kohabitirao sa Kostunjavim je rekao da je za lustraciju kasno. Po milioniti put se uveravamo da za jednu dobru cistku nikad nije kasno.

maradona

pre 11 godina

Samo u Srbiji. I dokle bre vise o tom Bogdanovu, covek je za vreme utakmice sa Italijanima bio u bibljioteci. Meni nije jasno zasto ste fokusirali tog coveka kao dezurnog krivca. Sad treba da naplati drzavi za dusevni bol i patnju, kaljanje ugleda i casti... Samo napred Bogdanov

Beli

pre 11 godina

Tako je ! Živelo pravosudje u Srbiji! Živelo!!!
Nevin dečko, osudjen na pravdi Boga. Malo se samo nekontrolisano ponašao, tukao se, što i drugi rade, ali eto njega uhvatili. Nije imao sreće.A kad ga vidiš vidiš jedno lepo vaspitano momče, dobroćudnog dečka, koga su samo drugi naveli da se tako ponaša.
E sad da mu se plati odšteta, da se detetu nadoknadi šteta, da mu plati država za sve patnje i medijsko satanizovanje. Duševna bol koju je ovaj dobroćudni dečko imao se ne može nadoknaditi novcem. Tu tugu će nositi celog života u svom srcu.

A kad bi bilo sreće i da mu se neko izvini, može predsednik Skupštine Srbije, ne mora baš predsednik države ili Vlade, ali neko da se seti da proba da ispravi nepravdu.

Bog te mazo, u kojoj mi zemlji živimo. Ja se zezam a ne bi me čudilo i da se ovako nešto stvarno desi.

Sasha

pre 11 godina

Nego sta cemo sa belim listicima?! Mozda se opamete kad nestane mleka i struje, dok njihovoj deci neki majmun skida patike u skolskom dvoristu...
(Vlada, 3. oktobar 2012 12:57)

Beli listići su jedina grupacija u zemlji koja ima neki revolucionarni potencijal, zato što smo izjavili da želimo promene ali da smatramo da niko na postojećoj sceni nema taj potencijal (tj da ih ne želimo na vlasti). Moj glas nisam dao niti onima koji su nas pljačkali zadnjih 12 godina, niti onima koji su nas pljačkali 12 godina pre njih, niti ostalima koji to žele u budućnosti. Ako ti veruješ nekome na političkoj sceni, tvoj problem ali moj beli listić nije doneo nikome glas. Kamo sreće da su 3x više glasača uradili isto, druga bi se pesma pevala danas

darko

pre 11 godina

Pocelo je, pocelo.... Prvo Tomic, pa Bojic, sada Bogdanov, a onda ce na red doci Legija, Zveki, Uros Misisc, pa "Grobari"... Nema sta, prava borba sa krimanlom i korupcijom. Nova vlast svakoga dana bespostedno nastavlja borbu da svi politicki neistomisljenici budu pohapseni, a red je onda da pustimo ove "nevine".

Denzel

pre 11 godina

Ko je ovde lud? Pravnici igraju zmurke sa drugim pravnicima, a sve u tradiciji pravne nesigurnosti koja uopste nije slucajna. Stvorili su svet za sebe a mi obicni ljudi mislimo da su oni veliki strucnjaci i da je to mnogo teska i komplikovana nauka. Gde je tu pravna drzava?

patriota

pre 11 godina

Mozda je pusten da mu ministar policije dodeli nagradu Beogradskog pobednika kao i vlasniku KNEZ PETROLA.u ovoj drzavi mozes biti samo ugledni gradjanin ili preduzetnik ako si bio na robiji ili ako cekas na izvrsenje kazne.

Posmatrac

pre 11 godina

Kao i uvek u ovoj drzavi brzopleto, neiskusno, glupo! Kad ovakav buzdovan moze da zaj.,,,a celu drzavu, sta ocekivati od prefriganih tajkuna! Tako je to kad samo ljudi bez obraza idu u politiku i zaposljavaju ljude bez mozga! Rekao bih cast izuzetcima ali sam siguran da ih vise u drzavnim jaslama nema!

Giga

pre 11 godina

Ne vidim problem?
Da je sve uradjeno kako treba! Sada ne bi gledali ovo, nije ni cudo sto se sve vraca kao bumerang. Vise me zanima sta ce biti sa sudijom, vestakom i tuziocem koji su gradili i presudili slucaj od blata?!?!?!
SRAMOTA!!! za prethodnu vlast koja daje materijal ovim novim.....

Dulex

pre 11 godina

Ovo kao treba nekoga da iznenadi? Da može kod nas kao u Britaniji da se stave opklade na sve i svašta, ja bih se non stop kladio na stvari vezane za naše pravosuđe i imao bih jako udoban život!

Nenad-EU

pre 11 godina

Kriminalci se oslobadjaju presuda i pustaju na slobodu, EU odjednom postaje nebitna, preti se povratkom viza, PDV skocio, cene skacu, nestasice ulja...tipicne posledice vlasti radikala i socijalista.

Pastir Kostja

pre 11 godina

Budite sigurni da je Apalacioni sud postupao po zakonu! Naručene presude nemaju uporište u zakonu.Naravno to ne znači da neko nije učinio krivično delo, već da, ili je presuda loše urađena, ili nisu postojali dokazi da je delo učinjeno.

Dedinje Samiska

pre 11 godina

Za Bogdanova bi najbolje bilo da ostane u zatvoru ili da ide na neku ozbiljnu psihoterapiju. To znamo svi mi gradjani dedinja, njegove komsije. Taj momak je nazalost psihopata i delikvent od malena. Sve sto radi je pravi probleme svojoj porodici i okruzenju. To sto je zapalio par baklji na utakmici je NISTA u poredjenju sa cinjenicom da maltertira, bije i zlostavlja ljude vec 30 godina.

vojkan

pre 11 godina

Izlgeda da za Apelacioni sud i aktuelni rezim lopovi i bitnage postoje samo kod pripadnika bivseg rezima. Daleko od toga da branim bivsi rezim, u svakom zitu ima kukolja, ali ovo je ves postalo smesno, jadna praksa. Prvo je pusten Tomic ex-direktor rudnika "Kolubara" - uhapsen na granici prilikom pokusaja BEKSTVA iz Srbije, zatim je pusten Bojic (ex kadar JULa) koji je optuzen za malverzacije u vrednosti od 300.000 evra, dok je pre toga od 9 otpalo 10 optuzbi, a onda je i ta 10. voslebno ukinuta. Sta je sledece na redu bolje reci ko?! Mozda Legija, kao buduci ministar policije, ili Zveki, kao budici ministar vojni, ili mozda da postavimo Urosa Misica za ministra sporta i omladine??? Ovo je vec sramota, ponizavanje naroda.

Angie

pre 11 godina

jako licemerno da u trenutku kada zabranjuju prajd ukidaju presudu ovom huliganu! da li to znaci da su huligani u Srbiji jaci od zakona, drzave, naroda, sudstva, pravde? drzava nam se polako ali sigurno raspada...

jovan

pre 11 godina

Gde je optuznica za krivicno delo narusavanja ugleda drzave Srbije? Kakva je to zamena teza bre vise? Podizite optuznicu ili ce gradjani Srbije biti primorani na to!

Denzel

pre 11 godina

Ko je ovde lud? Pravnici igraju zmurke sa drugim pravnicima, a sve u tradiciji pravne nesigurnosti koja uopste nije slucajna. Stvorili su svet za sebe a mi obicni ljudi mislimo da su oni veliki strucnjaci i da je to mnogo teska i komplikovana nauka. Gde je tu pravna drzava?

Easy rider

pre 11 godina

Cccc...ovi nasi tuzioci i sudije slabo prate americke serije sa sudskom tematikom a plus su spavali na predavanjima kad tako traljavo vode postupak. Jos jedno u nizu skandaloznih sudjenja,nista novo.

bbns

pre 11 godina

niži sudovi nažalost namerno donose upravo takve presude tj rešenja koja apelacioni mora da poništi. to je toliko ustaljena praksa da je žalosno a vlas je naravno bila slepa jer nam je pravosudje reformisano. dakle najlakše se izvlače tako što podmite sudiju da ga osudi pošto nema osnova da ga pusti, a onda taj sudija napiše glupostii I apelacioni mora da poništi.

bata

pre 11 godina

Klasican politicki pritisak na sudjenje.Pomenuti je imao incident 2006 godine i tek posle nereda u Italiji je uhapsen da ne bi ponovio delo.Znaci posle 4 godine ga hapse da ne bi ponovio isto delo.To je u pravnim zemljama smesno da 4 godine neko bude na slobodi i onda da ha uhapse da ne bi ponovio krivicno delo.Samo da vas podestim preko 100 ljudi je tada evidentirano da je ucestvovalo u toj tuci 2006 godine ali je samo jedan jedini u pritvoru i njemu se jedinom sudi.To je Ivan Bogdanov.Daleko od toga da ja njega branim i da nije kriv za to delo, da treba da bude na slobodi, ali ovo je smesno i tuzno kako se samo pojedinci hapse radi politickih poena.PONAVLJAM HAPSI SE OSOBA KOJA NIJE PONOVILA KRIVICNO DELO 4 GODINE JER SE ODJEDNOM NEKO SETIO DA CE MOZDA DA GA PONOVI.Smesno...

I van der Frozni

pre 11 godina

"U obrazloženju donetog rešenja Apelacionog suda navodi se da je prvostepena presuda doneta "uz bitne povrede odredaba krivičnog postupka budući da je izreka presude nerazumljiva, protivrečna sama sebi i datim razlozima, dok su u presudi izostali razlozi o odlučnim činjenicama, a razlozi koji su dati su nejasni i međusobno protivrečni zbog čega se ukidanje prvostepene presude pokazuje nužnim".

Da ostavimo neke stvari po strani, mene interesuje šta se dešava sa onima koji su doneli prvostepenu presudu koja je donešena uz ?"bitne povrede odredaba krivičnog postupka". Ako to znači da neko nije obavio svoj posao kako treba, da li ta osoba(e) i dalje treba da nastavi da radi taj posao, odnosno, da li postoje neke reperkusije na konto toga što neko tako bitan posao ne radi kako treba?
Da se razumemo, ja sam laik što se ovih pravnih stvari tiče, ali mi je to pitanje došlo nekako logično, pogotovo što živimo u zemlji gde se, u najmanju ruku, stvari ne rade na način na koji bi trebalo.

jellena

pre 11 godina

Jaoj koliko ovde ima pravnika i eksperata za krivici zakon. Odakle vi znate da je Apelacioni sud pogresio? Oni su vodili taj predmet, valjda znaju svoj posao. To sto nekome nije po volji da se pusti Tomic ili Bojic nije stvar zakona i suda, nego dnevne politike. Pa da, drzite Tomica na robiji do kraja zivota, a za to vreme nema veze sta su radili kadorvi proslog rezima. Muka mi je vise od dvolicnosti i bezakjonja.
Ako je neko nevin treba da bude pusten. Pitam se da li bi vama bilo prijatno da vam sude u zatvoru, dok se protiv vas vodi medijska hajka, a znate da niste krivi.

trulez nebeska, made in Serbia :(

pre 11 godina

Postoji samo jedna stvar koja objasnjava stanje u Srbiji. Zemlju vodi vlada koja ne razume pravni jezik, dakle nepismenjaci iz evropskog ugla gledano. Zato je presuda "nerazumljiva", posto je oni ne shvataju!

Velja genije

pre 11 godina

Nego sta,to se i ocekivalo,samo dugo im je trebalo da ukinu presudu,sledeci put malo to azurnije,da bi doticni mogao da nastavi sa"redovnim aktivnostima"

kopriva

pre 11 godina

Poruka za svaku srpsku vlast - Ako hocete da ikada do kraja izvedete reformu ili reviziju (reforme) pravosudja, prvo i osnovno UKINITE Apeklacioni sud, koji ima tendenciju da oslobadja svaku bitnagu koju tamo odvedu.

pa još je u zatvoru....

pre 11 godina

Bogdanovu, jednom od vođi navijača Crvene zvezde, pritvor je produžen do dalje odluke prvostepenog suda, kome je slučaj vraćen.

Neverujem da je to slučajno 3 dana pred Prajd. Kao što optužujete huligane da imaju vezu sa vlastima, mislim da ni ovi drugi nisu baš nevini...

Carlo

pre 11 godina

Sve presude protiv svih vođa fudbalskih navijača, bilo na šta da se odnose, koliko god težak delikt bio, uvek se poništavaju, jer su ti delikventi i kriminalci vojnici "državotvornih" partija

Norge

pre 11 godina

for ett land!!!

Predlazem da svi emigriramo u Norvesku. Ova zemlja i onako ne pripada nama... Vec ovima, pravoslavnim borcima za cistotu srpstva. Mene su vec davno isterali. Cekam vas na aerodromu u Oslu!

Ses!

srbin

pre 11 godina

Srpsko dete. To da bi mogao da dodje na paradu. SRAMOTA! Zelim da idem iz ove drzave. Ili nam treba novo bombardovanje! Nista bolje ne zasluzujemo!

podanik

pre 11 godina

Eto rezulatata borbe protiv kriminala! Ko je sedeci - Zveki, Legija???

Bogdanov je doveo do daljeg pada ionakao nikakvog ugleda zemlje u svetu i eliminaciji Srbije iz EU takimicenja.

Da su mu sudili u Italiji odlezao bi bar 5 godina!

Ovo je nase novo nezavisno krivosudje.

паметњаковић млађи хтц

pre 11 godina

ја мислим да би најбоље било да се ова држава укине као држава! све је овде наопако. уууфф!!

kakvi navijači takvi političari takva država

pre 11 godina

obična bitanga i probisvet, ali najgore je da su ovakvi kreteni još i idoli našoj deci jer se od običnog kriminalca preko društvenih mreža i raznih foruma konstruišu nevini momci kojima država hoće da naškodi. ali sad imamo vladu čiji političari ovakve bitanga koriste za prljava posla.

Nikola

pre 11 godina

SRAMOTA!!! Ovo je neverovatno, jeli treba da nas ubije sutra na stadionu? Zasto ne ispitate ko stoji iza ovog dilera drogom, ko je taj ko ga stiti, pravili ste o navijacima Rada serijale a o ovom zlikovcu nista.

'nezavisno' pravosuđe

pre 11 godina

Koja po redu je ovo SKANDALOZNA presuda od kada su na sceni crveno-crni? Ovom su barem produžili pritvor, ali ipak. Samo čekam kada će ukinuti presude i Jovanoviću i Ulemeku.

Stevan

pre 11 godina

"Bravo" Vucicu, borba protiv kriminala ti je zesca... Po ceo dan pretis hapsenjima a malo malo pa oslobodis nekog kriminalca... Kakva je ovo voznja u rikverc, pravac devedesete...

Vlada

pre 11 godina

Nego sta cemo sa belim listicima?! Mozda se opamete kad nestane mleka i struje, dok njihovoj deci neki majmun skida patike u skolskom dvoristu...

besna glista

pre 11 godina

Da li je ovde neko umobolan? Dokle cemo gajiti i negovati ovaj krvolocni bioloski sljam? Ocigledno je da je u Srbiji veoma pozeljno biti brutalna zivotinja bez imalo samokontrole. To se jedino ceni.

besna glista

pre 11 godina

Da li je ovde neko umobolan? Dokle cemo gajiti i negovati ovaj krvolocni bioloski sljam? Ocigledno je da je u Srbiji veoma pozeljno biti brutalna zivotinja bez imalo samokontrole. To se jedino ceni.

Stevan

pre 11 godina

"Bravo" Vucicu, borba protiv kriminala ti je zesca... Po ceo dan pretis hapsenjima a malo malo pa oslobodis nekog kriminalca... Kakva je ovo voznja u rikverc, pravac devedesete...

podanik

pre 11 godina

Eto rezulatata borbe protiv kriminala! Ko je sedeci - Zveki, Legija???

Bogdanov je doveo do daljeg pada ionakao nikakvog ugleda zemlje u svetu i eliminaciji Srbije iz EU takimicenja.

Da su mu sudili u Italiji odlezao bi bar 5 godina!

Ovo je nase novo nezavisno krivosudje.

srbin

pre 11 godina

Srpsko dete. To da bi mogao da dodje na paradu. SRAMOTA! Zelim da idem iz ove drzave. Ili nam treba novo bombardovanje! Nista bolje ne zasluzujemo!

kakvi navijači takvi političari takva država

pre 11 godina

obična bitanga i probisvet, ali najgore je da su ovakvi kreteni još i idoli našoj deci jer se od običnog kriminalca preko društvenih mreža i raznih foruma konstruišu nevini momci kojima država hoće da naškodi. ali sad imamo vladu čiji političari ovakve bitanga koriste za prljava posla.

Dedinje Samiska

pre 11 godina

Za Bogdanova bi najbolje bilo da ostane u zatvoru ili da ide na neku ozbiljnu psihoterapiju. To znamo svi mi gradjani dedinja, njegove komsije. Taj momak je nazalost psihopata i delikvent od malena. Sve sto radi je pravi probleme svojoj porodici i okruzenju. To sto je zapalio par baklji na utakmici je NISTA u poredjenju sa cinjenicom da maltertira, bije i zlostavlja ljude vec 30 godina.

Nikola

pre 11 godina

SRAMOTA!!! Ovo je neverovatno, jeli treba da nas ubije sutra na stadionu? Zasto ne ispitate ko stoji iza ovog dilera drogom, ko je taj ko ga stiti, pravili ste o navijacima Rada serijale a o ovom zlikovcu nista.

'nezavisno' pravosuđe

pre 11 godina

Koja po redu je ovo SKANDALOZNA presuda od kada su na sceni crveno-crni? Ovom su barem produžili pritvor, ali ipak. Samo čekam kada će ukinuti presude i Jovanoviću i Ulemeku.

паметњаковић млађи хтц

pre 11 godina

ја мислим да би најбоље било да се ова држава укине као држава! све је овде наопако. уууфф!!

zoran

pre 11 godina

Zato nece moje dete nogom da krochi u Srbiju. Mafijashka tvorevina, od vrha do najnizih slojeva. Jedino mi je zao ono malo dobrih ljudi nije imalo gde da ode, te nadje posao u nekoj normalno zemlji.
Srbija = raj za kriminalce svakojakog prfila. Korumpirano drushtvo do samog jezgra. Drushtvo u kome Dachic mrachi i oblachi je parodija od drushtva. Sa srecom dragi moji Srbi...

P.S. Sve chestitke TV B92 za Insajder u vezi pljachke koja opstaje na relaciji Srbija-Kosovo. Sjajno.

ćorak

pre 11 godina

vetar u leđa huliganima, ionako su proizvod srpskog parapolitičkog podzemlja.
vlast ih kontroliše i koristi kad zatreba, crkva pripomaže....

Norge

pre 11 godina

for ett land!!!

Predlazem da svi emigriramo u Norvesku. Ova zemlja i onako ne pripada nama... Vec ovima, pravoslavnim borcima za cistotu srpstva. Mene su vec davno isterali. Cekam vas na aerodromu u Oslu!

Ses!

gluv i nem

pre 11 godina

I posle se neko pita zasto se huligani ne plase policije i drzave. A zasto bi? Nasilnici i homofobi sede i u vladi i niko im nista ne moze. Skupo smo platili i jos cemo da placamo sto lustracija nikad nije sprovedena. Hvala Kostunici sto je sprecio promenu Milosevicevog sistema. A i Tadic je izjavio dok je kohabitirao sa Kostunjavim je rekao da je za lustraciju kasno. Po milioniti put se uveravamo da za jednu dobru cistku nikad nije kasno.

Beli

pre 11 godina

Tako je ! Živelo pravosudje u Srbiji! Živelo!!!
Nevin dečko, osudjen na pravdi Boga. Malo se samo nekontrolisano ponašao, tukao se, što i drugi rade, ali eto njega uhvatili. Nije imao sreće.A kad ga vidiš vidiš jedno lepo vaspitano momče, dobroćudnog dečka, koga su samo drugi naveli da se tako ponaša.
E sad da mu se plati odšteta, da se detetu nadoknadi šteta, da mu plati država za sve patnje i medijsko satanizovanje. Duševna bol koju je ovaj dobroćudni dečko imao se ne može nadoknaditi novcem. Tu tugu će nositi celog života u svom srcu.

A kad bi bilo sreće i da mu se neko izvini, može predsednik Skupštine Srbije, ne mora baš predsednik države ili Vlade, ali neko da se seti da proba da ispravi nepravdu.

Bog te mazo, u kojoj mi zemlji živimo. Ja se zezam a ne bi me čudilo i da se ovako nešto stvarno desi.

Nenad-EU

pre 11 godina

Kriminalci se oslobadjaju presuda i pustaju na slobodu, EU odjednom postaje nebitna, preti se povratkom viza, PDV skocio, cene skacu, nestasice ulja...tipicne posledice vlasti radikala i socijalista.

Vlada

pre 11 godina

Nego sta cemo sa belim listicima?! Mozda se opamete kad nestane mleka i struje, dok njihovoj deci neki majmun skida patike u skolskom dvoristu...

mladen

pre 11 godina

Naravno da je ukinuta, pa njihovi su na vlasti, zajedno su slavili dobar izborni rezultat SPS-a! Uskoro ce nam doci Mira i Marko, Bogoljub... pa idemo sve ispocetka!

vojkan

pre 11 godina

Izlgeda da za Apelacioni sud i aktuelni rezim lopovi i bitnage postoje samo kod pripadnika bivseg rezima. Daleko od toga da branim bivsi rezim, u svakom zitu ima kukolja, ali ovo je ves postalo smesno, jadna praksa. Prvo je pusten Tomic ex-direktor rudnika "Kolubara" - uhapsen na granici prilikom pokusaja BEKSTVA iz Srbije, zatim je pusten Bojic (ex kadar JULa) koji je optuzen za malverzacije u vrednosti od 300.000 evra, dok je pre toga od 9 otpalo 10 optuzbi, a onda je i ta 10. voslebno ukinuta. Sta je sledece na redu bolje reci ko?! Mozda Legija, kao buduci ministar policije, ili Zveki, kao budici ministar vojni, ili mozda da postavimo Urosa Misica za ministra sporta i omladine??? Ovo je vec sramota, ponizavanje naroda.

kopriva

pre 11 godina

Poruka za svaku srpsku vlast - Ako hocete da ikada do kraja izvedete reformu ili reviziju (reforme) pravosudja, prvo i osnovno UKINITE Apeklacioni sud, koji ima tendenciju da oslobadja svaku bitnagu koju tamo odvedu.

Carlo

pre 11 godina

Sve presude protiv svih vođa fudbalskih navijača, bilo na šta da se odnose, koliko god težak delikt bio, uvek se poništavaju, jer su ti delikventi i kriminalci vojnici "državotvornih" partija

Angie

pre 11 godina

jako licemerno da u trenutku kada zabranjuju prajd ukidaju presudu ovom huliganu! da li to znaci da su huligani u Srbiji jaci od zakona, drzave, naroda, sudstva, pravde? drzava nam se polako ali sigurno raspada...

darko

pre 11 godina

Pocelo je, pocelo.... Prvo Tomic, pa Bojic, sada Bogdanov, a onda ce na red doci Legija, Zveki, Uros Misisc, pa "Grobari"... Nema sta, prava borba sa krimanlom i korupcijom. Nova vlast svakoga dana bespostedno nastavlja borbu da svi politicki neistomisljenici budu pohapseni, a red je onda da pustimo ove "nevine".

jovan

pre 11 godina

Gde je optuznica za krivicno delo narusavanja ugleda drzave Srbije? Kakva je to zamena teza bre vise? Podizite optuznicu ili ce gradjani Srbije biti primorani na to!

patriota

pre 11 godina

Mozda je pusten da mu ministar policije dodeli nagradu Beogradskog pobednika kao i vlasniku KNEZ PETROLA.u ovoj drzavi mozes biti samo ugledni gradjanin ili preduzetnik ako si bio na robiji ili ako cekas na izvrsenje kazne.

I van der Frozni

pre 11 godina

"U obrazloženju donetog rešenja Apelacionog suda navodi se da je prvostepena presuda doneta "uz bitne povrede odredaba krivičnog postupka budući da je izreka presude nerazumljiva, protivrečna sama sebi i datim razlozima, dok su u presudi izostali razlozi o odlučnim činjenicama, a razlozi koji su dati su nejasni i međusobno protivrečni zbog čega se ukidanje prvostepene presude pokazuje nužnim".

Da ostavimo neke stvari po strani, mene interesuje šta se dešava sa onima koji su doneli prvostepenu presudu koja je donešena uz ?"bitne povrede odredaba krivičnog postupka". Ako to znači da neko nije obavio svoj posao kako treba, da li ta osoba(e) i dalje treba da nastavi da radi taj posao, odnosno, da li postoje neke reperkusije na konto toga što neko tako bitan posao ne radi kako treba?
Da se razumemo, ja sam laik što se ovih pravnih stvari tiče, ali mi je to pitanje došlo nekako logično, pogotovo što živimo u zemlji gde se, u najmanju ruku, stvari ne rade na način na koji bi trebalo.

Mrk-Djok

pre 11 godina

Apelacioni sud = kriminal
(Firefox, 3. oktobar 2012 13:41)

Slazem se Firefox. Ovo nije prvi put da Apelacioni sud ponisti odluke suda. Javasluk, a takva nam je i drzava.

Dulex

pre 11 godina

Ovo kao treba nekoga da iznenadi? Da može kod nas kao u Britaniji da se stave opklade na sve i svašta, ja bih se non stop kladio na stvari vezane za naše pravosuđe i imao bih jako udoban život!

Posmatrac

pre 11 godina

Kao i uvek u ovoj drzavi brzopleto, neiskusno, glupo! Kad ovakav buzdovan moze da zaj.,,,a celu drzavu, sta ocekivati od prefriganih tajkuna! Tako je to kad samo ljudi bez obraza idu u politiku i zaposljavaju ljude bez mozga! Rekao bih cast izuzetcima ali sam siguran da ih vise u drzavnim jaslama nema!

Sasha

pre 11 godina

Nego sta cemo sa belim listicima?! Mozda se opamete kad nestane mleka i struje, dok njihovoj deci neki majmun skida patike u skolskom dvoristu...
(Vlada, 3. oktobar 2012 12:57)

Beli listići su jedina grupacija u zemlji koja ima neki revolucionarni potencijal, zato što smo izjavili da želimo promene ali da smatramo da niko na postojećoj sceni nema taj potencijal (tj da ih ne želimo na vlasti). Moj glas nisam dao niti onima koji su nas pljačkali zadnjih 12 godina, niti onima koji su nas pljačkali 12 godina pre njih, niti ostalima koji to žele u budućnosti. Ako ti veruješ nekome na političkoj sceni, tvoj problem ali moj beli listić nije doneo nikome glas. Kamo sreće da su 3x više glasača uradili isto, druga bi se pesma pevala danas

Правда

pre 11 godina

Лепе вести: хулигани и пљачкаши се ослобађају, а према "друкчијима" (ЛГБТ- само оштро! Шта је ово, људи?!

trulez nebeska, made in Serbia :(

pre 11 godina

Postoji samo jedna stvar koja objasnjava stanje u Srbiji. Zemlju vodi vlada koja ne razume pravni jezik, dakle nepismenjaci iz evropskog ugla gledano. Zato je presuda "nerazumljiva", posto je oni ne shvataju!

pa još je u zatvoru....

pre 11 godina

Bogdanovu, jednom od vođi navijača Crvene zvezde, pritvor je produžen do dalje odluke prvostepenog suda, kome je slučaj vraćen.

Neverujem da je to slučajno 3 dana pred Prajd. Kao što optužujete huligane da imaju vezu sa vlastima, mislim da ni ovi drugi nisu baš nevini...

zabrinuta

pre 11 godina

Zalosno. Kad je ova drzava oslobodila ovog huligana, oslobodice i ubicje Djindjica. Gledajte samo. Sve barabe i ubice slobodno ce se setati zemljom i mahati oruzjem. Niko im nece moci nista, pa ni oni sa kojima su se dogovorili da budu slobodni.

dejan

pre 11 godina

ovo je smesno zbog ovakvih stvari ce biti uvek nasilja na utakmicama kad bi mogli i mi da ga proteramo voleo bih da ovaj slucaj istrazi brankica u svom insajderu

Velja genije

pre 11 godina

Nego sta,to se i ocekivalo,samo dugo im je trebalo da ukinu presudu,sledeci put malo to azurnije,da bi doticni mogao da nastavi sa"redovnim aktivnostima"

Denzel

pre 11 godina

Ko je ovde lud? Pravnici igraju zmurke sa drugim pravnicima, a sve u tradiciji pravne nesigurnosti koja uopste nije slucajna. Stvorili su svet za sebe a mi obicni ljudi mislimo da su oni veliki strucnjaci i da je to mnogo teska i komplikovana nauka. Gde je tu pravna drzava?

bbns

pre 11 godina

niži sudovi nažalost namerno donose upravo takve presude tj rešenja koja apelacioni mora da poništi. to je toliko ustaljena praksa da je žalosno a vlas je naravno bila slepa jer nam je pravosudje reformisano. dakle najlakše se izvlače tako što podmite sudiju da ga osudi pošto nema osnova da ga pusti, a onda taj sudija napiše glupostii I apelacioni mora da poništi.

Denzel

pre 11 godina

Ko je ovde lud? Pravnici igraju zmurke sa drugim pravnicima, a sve u tradiciji pravne nesigurnosti koja uopste nije slucajna. Stvorili su svet za sebe a mi obicni ljudi mislimo da su oni veliki strucnjaci i da je to mnogo teska i komplikovana nauka. Gde je tu pravna drzava?

komshija

pre 11 godina

ma dobrica, shta vam je? dobar student, sportista.. u istom problemu kao i tatonovi "napadachi". to su sve dobra deca..
#sarkazam

Ludjak medj' pametnima

pre 11 godina

Kada ce ovaj narod da shvati da su huligani u sluzbi drzave!!!!! Kad treba nered da se napravi samo ih pozovu I daju zadatke...Pouzdano iz rezima druge nama bliske a daleke drzave.Kao I napr rad sa oruzjem I drogom. Dok drzava dozvoli jednom da postane bos, kasnije bosa I sklanja....

Lennon

pre 11 godina

Do god je ovo jedna od glavnih vesti bice huligana. Sta pridajete toliki znacaj tim indijancima time samo regrutisete nove pacenike koji ce da rade ovakve stvari. Na robiju i nema izvestaja u medijima i cao.

Malo nam je

pre 11 godina

Gde mi zivimo! Ma malo su nas bombardovali! Treba da nam uvedu stranu upravu jer nase vlasti(sve) su nesposobne i nenormalne! Ej bio motkom policajcce i slucajnog prolaznika i plus incident u Pioniru, a necu da pominjem koliku je stetu naneo ovoj jadnoj zemlji onim ispadom u Djenovi...bruka!

Bokelj

pre 11 godina

Postoji li, i da li ce postojati ijedna presuda domacih "obicnih" sudova koju Apelacioni Sud nece ponistiti i vratiti na ponovno sudjenje? Pa ako nije valjano sudjeno i presudjeno, pravimo ponovno postupak i ceo posao, dakle i troskove.!? zbog toga neko treba da odgovara jer nije to necija dedovina nego novac poreskih obveznika. Dakle ako vec Apelacioni Sud ponisti presudu zbog nepravilnosti, bio bi red da sudija, koji je vodi postupak, bude razresen duznosti. Ubrzo bi postali pravna drzava, ne brinem ja ...

hajducka drzava

pre 11 godina

Ala su ovi zapceli sa novom vladom, oslobadjaju ovog, zabranise paradu, jos nikog nisu uhapsili zbog korupcije... Vrati se Tadicu, sve ti je oprosteno! Sad se vidi ko je vukao Srbiju u nazad, a i sada je vuku u mrak.

Aleksandar

pre 11 godina

Mislim sta reci...Zestoki momci spremite se, krvave (Miloseviceve) devedesete se vracaju... Raj za dzebalebarose i barabe!!! Zasto su i skinuli Milosevica kad promene nema

smesko

pre 11 godina

U ovoj komediji od srpskog pravosudja nista vise ne moze iznenaditi. Kao jedino resenje vidim da se uvede stroga odgovornost za neuspehe! Ako se ponistavaju odluke prvostepenih sudova, to znaci da nisu dobro radili i neko zbog toga mora da odgovara! Ali predhodno mora neka vise i nezavisna(!) instanca da utvrdi da li je odluka prvostepenog suda zaista bila neispravna! Dajte vrse da prekinemo sa ovom lakrdijom...

Pastir Kostja

pre 11 godina

Budite sigurni da je Apalacioni sud postupao po zakonu! Naručene presude nemaju uporište u zakonu.Naravno to ne znači da neko nije učinio krivično delo, već da, ili je presuda loše urađena, ili nisu postojali dokazi da je delo učinjeno.

branimirbjelica

pre 11 godina

Jedna od najvecih sramota koju sam,ni kriv ni duzan ,dozivio,pomenuta,prekinuta utakmica u Djenovi.Sa mojim prijateljima talijanima ogranizovao sam gledanje utakmice,uz pijuckanje,zezanje,navijanje sa ljudima koji su mi pomogli u zivotu.Kad ono tamo ivan teribile,kako su preveli talijani njegov nadimak,valjda strasni,sa makazama dijeli pravdu i odlucuje da li cemo mi gledati utakmicu!!!!!!Iza toga ispred ovih divljaka dolazi Dejan Stankovic i u stilu popova ih blagosilja i moli da se urazume,strasno da u rupu svaki normalni covjek propadne.Onda kao ti trebas da pricas sa talijanima prijateljima kako je doslo da rata,ko je koga napao,ko je kriv,ko nije!Ludjacki balkanci,srbi,hrvati,siptari,muslimani,jad i bijeda,korupcija,neimastina,primitivizam i tako u nedogled.Zato ja sa mojim talijanima gledam Noleta,uzivam i zezamo se kad Nole igra sa Sepijem,Volandrijem,Fogninijem.Tu se niko ne penje na ogradu.Pribojavam se jedino Australijen Opena,jer se tamo uvijek pobiju srbi i hrvati,a ko ce drugi.Pozdrav iz Italije od bosanskog srbina svim normalnim ljudima iz bivse Juge.FORZA NOLE!!!!!!!!

Svetlan Erin

pre 11 godina

Када би на овакав начин, ова групица свирепих планера са којима имамо посла, исто овако педантно, прецизно и осмишљено темпирала макар нешто од ваљаних ствари у вези са поштеним животом, не знам где би нам био крај. Типичан бодријаровски концепт високог постмодернитета заснованог на биополитичким и културно препарирајућим процедурама, псеудо-коинциденцијама, перформансима и симулакрумима! Жив се смрзнем од страха... и ко живи зна у чију се функцију ставио Апелациони суд.

Giga

pre 11 godina

Ne vidim problem?
Da je sve uradjeno kako treba! Sada ne bi gledali ovo, nije ni cudo sto se sve vraca kao bumerang. Vise me zanima sta ce biti sa sudijom, vestakom i tuziocem koji su gradili i presudili slucaj od blata?!?!?!
SRAMOTA!!! za prethodnu vlast koja daje materijal ovim novim.....

srb@

pre 11 godina

neverovatno. dakle nije dovoljno zabraniti paradu ponosa, instruirati sve državne i paradržavne aparate tj. crkvu da opstruiraju njeno održavanje nego mora da se pošalje i pretnja celokupnom "narodu" preko tempiranog ukidanja presude ovom ljudskom ološu. nije država kapitulirala pred kriminalcima - država je sama kriminalna do srži. i šta sad?
da li će srpskom narodu biti krivi gay ljudi za sva zlodela ove države ili će konačno ustati protiv pravog zla - same vlasti?
na proteste ljudi, šta čekamo!!!

Nenad-EU

pre 11 godina

@ultrasrbin

Ne znam kako si zakljucio iz mog posta da simpatisem zute. To mo je bila omiljena stranka do 2003. a za mene definitivno prestala da postoji 2008. kada je Tadic rehabilitivao SPS, koji je u najmanju ruku trebao biti zabranjen jos 6. oktobra a njegovo rukovodstvo izgnano u Sibir. Jedina stranka koja bez prestanka vlada od 2000. nije DS nego G17 koji sve vreme drzi kljucne finansijske pozicije u zemlji. S'druge strane svi dobro znaju ko je i sta je Nikolic, dobro su poznati njegovi stavovi i javna istupanja, pretnje, pozivi na linc itd. Taj ce covek sa svojim radikalima unistiti Srbiju za kratko vreme.

Čveger

pre 11 godina

Kad god čujem za apelacioni sud počinje da mi se prevrće utroba, jer znam da još jedna životinja izlazi na slobodu. Marva se ne drži u strahu vukovima koji su pod ključem, već onima koji su na slobodi. Pasi, narode moj, pasi!

Mislim da je red da čestitamo A.S. na dobro obavljenom poslu.
http://www.bg.ap.sud.rs/lt/articles/sudska-vlast/sudovi-u-srbiji/

jellena

pre 11 godina

Jaoj koliko ovde ima pravnika i eksperata za krivici zakon. Odakle vi znate da je Apelacioni sud pogresio? Oni su vodili taj predmet, valjda znaju svoj posao. To sto nekome nije po volji da se pusti Tomic ili Bojic nije stvar zakona i suda, nego dnevne politike. Pa da, drzite Tomica na robiji do kraja zivota, a za to vreme nema veze sta su radili kadorvi proslog rezima. Muka mi je vise od dvolicnosti i bezakjonja.
Ako je neko nevin treba da bude pusten. Pitam se da li bi vama bilo prijatno da vam sude u zatvoru, dok se protiv vas vodi medijska hajka, a znate da niste krivi.

puter kifla

pre 11 godina

da, da... s tim on i njemu sličnin, kad im nije o volji, izađe na ulicu, ode na utakmicu, pa iskaže svoje nezadovoljstvo. a ti? šareni listiću, čekaj da se neko drugi izbori za tvoje bolje sutra, kao 5. oktobra, pa kad ti stigne novi iphone, ti brže bolje opleti po posledicama, zaslepljen uzrokom! ajd uzdravlje!

Easy rider

pre 11 godina

Cccc...ovi nasi tuzioci i sudije slabo prate americke serije sa sudskom tematikom a plus su spavali na predavanjima kad tako traljavo vode postupak. Jos jedno u nizu skandaloznih sudjenja,nista novo.

bata

pre 11 godina

Klasican politicki pritisak na sudjenje.Pomenuti je imao incident 2006 godine i tek posle nereda u Italiji je uhapsen da ne bi ponovio delo.Znaci posle 4 godine ga hapse da ne bi ponovio isto delo.To je u pravnim zemljama smesno da 4 godine neko bude na slobodi i onda da ha uhapse da ne bi ponovio krivicno delo.Samo da vas podestim preko 100 ljudi je tada evidentirano da je ucestvovalo u toj tuci 2006 godine ali je samo jedan jedini u pritvoru i njemu se jedinom sudi.To je Ivan Bogdanov.Daleko od toga da ja njega branim i da nije kriv za to delo, da treba da bude na slobodi, ali ovo je smesno i tuzno kako se samo pojedinci hapse radi politickih poena.PONAVLJAM HAPSI SE OSOBA KOJA NIJE PONOVILA KRIVICNO DELO 4 GODINE JER SE ODJEDNOM NEKO SETIO DA CE MOZDA DA GA PONOVI.Smesno...

hallucinoman

pre 11 godina

Ovo već postaje tragikomično.

Apelacioni sud prepolovio kazne ubicama Brisa Tatona.
Apelacioni sud oslobodio vandale za paljenje američke ambasade.
Apelacioni sud oslobodio ovog idiota sa žice u Italiji.
Država zabranila dan ponosa.
Privatna policija tuče gradjane po ulici i autobusima, a kapitulira pred hordama zla.

I to je samo za prva dva meseca nove vlasti malog Slobe i malog Šešelja.

Ponovo me je sramota svaki dan što pripadam ovoj naciji.

Aelita

pre 11 godina

@for ett land!!!

Predlazem da svi emigriramo u Norvesku. Ova zemlja i onako ne pripada nama... Vec ovima, pravoslavnim borcima za cistotu srpstva. Mene su vec davno isterali. Cekam vas na aerodromu u Oslu!

Ses!
(Norge, 3. oktobar 2012 13:43)

Pozdrav,

Ja ću ipak sa svojom porodicom u USA. Ove ovde više ne mogu ni da slušam.

Rochester, MN ( best place to live and work in America)

Dule Zh

pre 11 godina

E super vest stvarno... Taman protiv Hrvatske da vodi "navijače".
Kod nas mora da se donese zakon kao u Engleskoj. A te face s' viškom energije bi tako rado nadgledavao u nekom rudniku.

Nemanja

pre 11 godina

Tek ce im se ovo odbiti od glavu kad Bogdanov izadje na slobodu koja je za njega najgore mesto. Jos podstaknut zatvorskim adrenalinom i krimi ideologijom bice to pravi prototip ludog navijaca bez ikakvog straha. Jos kad ga podloze kako je i drzavu pobedio eto tempirane bombe sa kratkim fitiljem. I kad nekom turisti ode glava zbog postera Scarface-a i previse piva onda se gospodo sudije cudite kako se tako nesto dogodilo. Kasno bice tada.

Buda

pre 11 godina

ocekivano od naseg pravosudja, sramota za drzavu! sad transparenti na stadionima, pisanje po fasadama "pravda za Bogdanova"... e Srbijo medju sljivama....

maradona

pre 11 godina

Samo u Srbiji. I dokle bre vise o tom Bogdanovu, covek je za vreme utakmice sa Italijanima bio u bibljioteci. Meni nije jasno zasto ste fokusirali tog coveka kao dezurnog krivca. Sad treba da naplati drzavi za dusevni bol i patnju, kaljanje ugleda i casti... Samo napred Bogdanov

Beta

pre 11 godina

naravno, to je obrazac. Trapavo, brljivo vodjen postupak, brljiva izreka presude, sve se to onda lako rusi na Apelacionom. Da li je u pitanju potpuna nestrucnost i nesposobnost sudija ili nesto drugo.... ostaje pitanje. Kad bi se sudije po dzepu kaznjavale za svaku presudu koja im se ukine zbog ovakvih razloga, mozda bi nesto i moglo da se uradi. Pa kad skupis izvestan broj takvih, nisi vise sudija. Svi mi placamo njihove greske, iz dzepa, naravno, a i na onaj jos gori nacin da nam kriminalci slobodno vrsljaju jer nemaju cega da se boje.
Krivosudje, kako neko rece. Velika (samo jos jedna) sramota za ovu zemlju.

no name

pre 11 godina

Kako je sudstvo reformisano, takve su i presude. Ovo je klasičan primer nestručnosti izabranih sudija. A takvih je primera na hiljade i hiljade. Ne krivite Apelacioni sud za ukidanje presude, već korumpiranu Natu koja se pitala ko je stručan za donošenje presuda.

stop huliganima

pre 11 godina

Covek koji nas je izblamirao vise nego svi politicari zajedno (ako je to moguce)sad ce da bude amnestiran.
Kazna od 2 godine je komicna, 5god realna a preko 5 zadovoljavajuca.

kokan

pre 11 godina

Gomila GLUPOSTI!
smesno i pravosudje, a i vi sa komentarima :)
pa on po presudi izlazi u maju, a znajuci nase sudstvo izacice i kasnije :)) jer ce se ovo razvlaciti do besvesti :)))
Zemlja KLOVNOVA, bila i ostla!

Glasac

pre 11 godina

Pa posle izadje Dinkic i tera bogatase da placaju ekstra poreze?
Ili zove ljude iz sive ekonomije da se "legalizuju"?

Pitam ja Dinkica, zasto bi oni to radili?!
Kad ovakav olos seta slobodno po nasim ulicama
i niko im nista ne moze, zasto bi neko osecao obavezu
da drzavi placa poreze i sve druge dazbine?!

Zreli smo za promenu drustva! Ili to, ili bice...

Ljubisa Cakic

pre 11 godina

Skoro ce i vize opet da nam ukinu zbog romskih azilanata u Nemackoj tako da ko moze da pobegne neka bezi na vreme ovi sto ostaju pokrijte se usima i cutite do sledecih izbora.Meni se pravo da Vam kazem ne sedi vise ovde.Ni sekunda.Jer deca ce mi biti ovakva kao ovaj u naslovu clanka.Ako nema autoriteta u roditeljima koji sastavljaju kraj sa krajem zbog plate u realnosti 150 evra i to isplata ko zna kada ako nema autoriteta u prosvetnim radnicima ako nema autoriteta u predstavnicima javnih sluzbi gde ce moje dete naci autoritet?Pa u ovima koji su po zatvorima.Ostali pasos u ruke ucite jezik zemlje gde idete na vreme.Dok je i to malo razuma i zelje za normalnim i postenim zivotom ostalo barem kod 1% stanovnika Srbije.

Uros

pre 11 godina

Jel čita iko tekst ili samo naslov. Ako pažljivije pročitate Bogdanovu se produžava robija do daljnjeg, i tako može doživotno. Ovde je na sceni klasičan slučaj "sudite mu pošteno pa da ga streljamo".

Klimt- Bec

pre 11 godina

"APELACIONI SUD" Srbije je naj tragi-komicniji Organ u Drzavi! Sto ne raspustite taj Sud koji vredja Srbiju i Inteligenciju svih njenih gradjana!

Mozak

pre 11 godina

Ovo je neverovatno... "...ostaje nejasno kako sud, ukoliko nalaz i mišljenje navedene komisije veštaka nije cenio, zaključuje da isti sadrži nedostatke"... A KAKO DA CENI MISLJENJE VESTAKA KAD SADRZI NEDOSTATKE?!?!

Kako uopste ova izvrnuta logika moze da sluzi kao razlog za ukidanje presude, nije mi jasno? Neko napise ovakvu glupost i svima turi pod nos i nikom nista... neverovatno.

Coco Bill

pre 11 godina

Da ostavimo neke stvari po strani, mene interesuje šta se dešava sa onima koji su doneli prvostepenu presudu koja je donešena uz ?"bitne povrede odredaba krivičnog postupka". Ako to znači da neko nije obavio svoj posao kako treba, da li ta osoba(e) i dalje treba da nastavi da radi taj posao, odnosno, da li postoje neke reperkusije na konto toga što neko tako bitan posao ne radi kako treba?
Da se razumemo, ja sam laik što se ovih pravnih stvari tiče, ali mi je to pitanje došlo nekako logično, pogotovo što živimo u zemlji gde se, u najmanju ruku, stvari ne rade na način na koji bi trebalo.
(I van der Frozni, 3. oktobar 2012 13:26)

Odlično pitanje. Pa evo ovako, čak i ako bi takvog otpustili, verovatno vrlo brzo bi bio vraćen na posao pošto bi se "utvrdilo" da je bio "politički progonjen" pa onda otpušten.

Iceman

pre 11 godina

I posle imaju prava da se zale po svetu i da traze da ih postave ko sudije, a nije samo ovde takav problem nastao jer svakodnevno sudije pisu takva resenja da ti treba tim advokata da shvatis sta je hteo da kaze. Sudija koji je napisao takvu presudu i omogucio da se sudjenje ponovi bi trebao da dobije otkaz i zabranu rada 2 godine pa bi nase sudije, tuzioci i ostali advokati poceli malo da razmisljaju

pablito

pre 11 godina

@ jellena, 3. oktobar 2012 13:38

Naravno da niko ovde nije stručan pravnik sem Vas, očigledno. Čovek nije oslobođen, dakle nije proglašen nevinim, već je presuda ukinuta zbog pravnih tehnikalija i vraćena na ponovno suđenje. E sad za ispitivanje je zašto je presuda tako napisana, je li bila politički naručena pa je pisana nabrzaka ili je neko tutnuo pare da se u presudi pišu nebuloze da bi lako mogla da se obori. Poznavajući naše sudstvo, ne odbacujem ni jednu mogućnost.

Postaviću na kraju isto pitanje kao i kod odluka Apelacionog za slučaj Taton, Tomića i druge koje su donešene u poslednja dva meseca: Od toliko loših, nameštenih i nepravednih presuda (mislim samo na one koje se tiču javnosti, ne na komšijske svađe oko međa) prvo se poteglo za ukidanjem ovih gore nabrojanih. Indikativno, zar ne?

Владимир

pre 11 godina

Логично. Оно што је он урадио, раде Грци и Италијани сваке недеље, још и горе. Он је послужио као жртва у једном монтираном инциденту. Није Богданов проблем Србије, он је измишљен случај за замајавање народа...

Miša, Bgd

pre 11 godina

Pravi problem je policija. Oni su dužni da obezbede dokaze tužilaštvu. Sve dalje zavisi od toga. Naša policija zaboravlja da su oni ti koji moraju da dokažu da je neko kriv a ne taj neko da dokazuje da nije kriv. Zato i imamo toliko presuda koje "padaju" ili sud prosto odbaci optužnicu. Takođe, sud često donosi presude pod pritiskom javnosti ali ih skoro uvek u tom slučaju "sklepa" tako da apelacioni nema izbora nego da poništi presudu.

ultrasrbin

pre 11 godina

Nenad-EU, 3. oktobar 2012 13:16

Na tvoju zalost svaki rezim pusta kriminalce koji im odradjuju posao. Daleko od toga da se slazem sa tim,ali nemoj molim te da places za zutima koji su nas unakazili i unazadili vise nego i Milosevic.Hvala bogu putujem dovoljno,ali vecina gradjana moze samo da sanja o putovanju izvan granica pa ih ne interesuje situacija sa vizama. EU nije nebitna,ali te molim da m i objasnis zasto idemo u Evropu bez granica praveci granicu u sopstvenoj drzavi. Koliko su se usrecile neke nove clanice mozes da vidis po tome sto im je zemlja rasprodata,a oni dospeli u duznicko ropstvo. O kojim radikalima pricas i pominjes li iste one socijaliste koji su i sa DS-om bili na vlasti. Kukas li na PDV koji je progurao ministar partije koja je participirala i u DS-ovoj vladi. Sve sto si naveo jeste CRNO,ali nas nemoj ubedjivati da je pre bilo BELO podvuceno zutim.

jellena

pre 11 godina

Jaoj koliko ovde ima pravnika i eksperata za krivici zakon. Odakle vi znate da je Apelacioni sud pogresio? Oni su vodili taj predmet, valjda znaju svoj posao. To sto nekome nije po volji da se pusti Tomic ili Bojic nije stvar zakona i suda, nego dnevne politike. Pa da, drzite Tomica na robiji do kraja zivota, a za to vreme nema veze sta su radili kadorvi proslog rezima. Muka mi je vise od dvolicnosti i bezakjonja.
Ako je neko nevin treba da bude pusten. Pitam se da li bi vama bilo prijatno da vam sude u zatvoru, dok se protiv vas vodi medijska hajka, a znate da niste krivi.

Pastir Kostja

pre 11 godina

Budite sigurni da je Apalacioni sud postupao po zakonu! Naručene presude nemaju uporište u zakonu.Naravno to ne znači da neko nije učinio krivično delo, već da, ili je presuda loše urađena, ili nisu postojali dokazi da je delo učinjeno.

Uros

pre 11 godina

Jel čita iko tekst ili samo naslov. Ako pažljivije pročitate Bogdanovu se produžava robija do daljnjeg, i tako može doživotno. Ovde je na sceni klasičan slučaj "sudite mu pošteno pa da ga streljamo".

bata

pre 11 godina

Klasican politicki pritisak na sudjenje.Pomenuti je imao incident 2006 godine i tek posle nereda u Italiji je uhapsen da ne bi ponovio delo.Znaci posle 4 godine ga hapse da ne bi ponovio isto delo.To je u pravnim zemljama smesno da 4 godine neko bude na slobodi i onda da ha uhapse da ne bi ponovio krivicno delo.Samo da vas podestim preko 100 ljudi je tada evidentirano da je ucestvovalo u toj tuci 2006 godine ali je samo jedan jedini u pritvoru i njemu se jedinom sudi.To je Ivan Bogdanov.Daleko od toga da ja njega branim i da nije kriv za to delo, da treba da bude na slobodi, ali ovo je smesno i tuzno kako se samo pojedinci hapse radi politickih poena.PONAVLJAM HAPSI SE OSOBA KOJA NIJE PONOVILA KRIVICNO DELO 4 GODINE JER SE ODJEDNOM NEKO SETIO DA CE MOZDA DA GA PONOVI.Smesno...

Vlada

pre 11 godina

Nego sta cemo sa belim listicima?! Mozda se opamete kad nestane mleka i struje, dok njihovoj deci neki majmun skida patike u skolskom dvoristu...

maradona

pre 11 godina

Samo u Srbiji. I dokle bre vise o tom Bogdanovu, covek je za vreme utakmice sa Italijanima bio u bibljioteci. Meni nije jasno zasto ste fokusirali tog coveka kao dezurnog krivca. Sad treba da naplati drzavi za dusevni bol i patnju, kaljanje ugleda i casti... Samo napred Bogdanov

Владимир

pre 11 godina

Логично. Оно што је он урадио, раде Грци и Италијани сваке недеље, још и горе. Он је послужио као жртва у једном монтираном инциденту. Није Богданов проблем Србије, он је измишљен случај за замајавање народа...

srbin

pre 11 godina

Srpsko dete. To da bi mogao da dodje na paradu. SRAMOTA! Zelim da idem iz ove drzave. Ili nam treba novo bombardovanje! Nista bolje ne zasluzujemo!

Stevan

pre 11 godina

"Bravo" Vucicu, borba protiv kriminala ti je zesca... Po ceo dan pretis hapsenjima a malo malo pa oslobodis nekog kriminalca... Kakva je ovo voznja u rikverc, pravac devedesete...

besna glista

pre 11 godina

Da li je ovde neko umobolan? Dokle cemo gajiti i negovati ovaj krvolocni bioloski sljam? Ocigledno je da je u Srbiji veoma pozeljno biti brutalna zivotinja bez imalo samokontrole. To se jedino ceni.

Giga

pre 11 godina

Ne vidim problem?
Da je sve uradjeno kako treba! Sada ne bi gledali ovo, nije ni cudo sto se sve vraca kao bumerang. Vise me zanima sta ce biti sa sudijom, vestakom i tuziocem koji su gradili i presudili slucaj od blata?!?!?!
SRAMOTA!!! za prethodnu vlast koja daje materijal ovim novim.....

ultrasrbin

pre 11 godina

Nenad-EU, 3. oktobar 2012 13:16

Na tvoju zalost svaki rezim pusta kriminalce koji im odradjuju posao. Daleko od toga da se slazem sa tim,ali nemoj molim te da places za zutima koji su nas unakazili i unazadili vise nego i Milosevic.Hvala bogu putujem dovoljno,ali vecina gradjana moze samo da sanja o putovanju izvan granica pa ih ne interesuje situacija sa vizama. EU nije nebitna,ali te molim da m i objasnis zasto idemo u Evropu bez granica praveci granicu u sopstvenoj drzavi. Koliko su se usrecile neke nove clanice mozes da vidis po tome sto im je zemlja rasprodata,a oni dospeli u duznicko ropstvo. O kojim radikalima pricas i pominjes li iste one socijaliste koji su i sa DS-om bili na vlasti. Kukas li na PDV koji je progurao ministar partije koja je participirala i u DS-ovoj vladi. Sve sto si naveo jeste CRNO,ali nas nemoj ubedjivati da je pre bilo BELO podvuceno zutim.

Sasha

pre 11 godina

Nego sta cemo sa belim listicima?! Mozda se opamete kad nestane mleka i struje, dok njihovoj deci neki majmun skida patike u skolskom dvoristu...
(Vlada, 3. oktobar 2012 12:57)

Beli listići su jedina grupacija u zemlji koja ima neki revolucionarni potencijal, zato što smo izjavili da želimo promene ali da smatramo da niko na postojećoj sceni nema taj potencijal (tj da ih ne želimo na vlasti). Moj glas nisam dao niti onima koji su nas pljačkali zadnjih 12 godina, niti onima koji su nas pljačkali 12 godina pre njih, niti ostalima koji to žele u budućnosti. Ako ti veruješ nekome na političkoj sceni, tvoj problem ali moj beli listić nije doneo nikome glas. Kamo sreće da su 3x više glasača uradili isto, druga bi se pesma pevala danas

podanik

pre 11 godina

Eto rezulatata borbe protiv kriminala! Ko je sedeci - Zveki, Legija???

Bogdanov je doveo do daljeg pada ionakao nikakvog ugleda zemlje u svetu i eliminaciji Srbije iz EU takimicenja.

Da su mu sudili u Italiji odlezao bi bar 5 godina!

Ovo je nase novo nezavisno krivosudje.

паметњаковић млађи хтц

pre 11 godina

ја мислим да би најбоље било да се ова држава укине као држава! све је овде наопако. уууфф!!

'nezavisno' pravosuđe

pre 11 godina

Koja po redu je ovo SKANDALOZNA presuda od kada su na sceni crveno-crni? Ovom su barem produžili pritvor, ali ipak. Samo čekam kada će ukinuti presude i Jovanoviću i Ulemeku.

Nikola

pre 11 godina

SRAMOTA!!! Ovo je neverovatno, jeli treba da nas ubije sutra na stadionu? Zasto ne ispitate ko stoji iza ovog dilera drogom, ko je taj ko ga stiti, pravili ste o navijacima Rada serijale a o ovom zlikovcu nista.

Norge

pre 11 godina

for ett land!!!

Predlazem da svi emigriramo u Norvesku. Ova zemlja i onako ne pripada nama... Vec ovima, pravoslavnim borcima za cistotu srpstva. Mene su vec davno isterali. Cekam vas na aerodromu u Oslu!

Ses!

kakvi navijači takvi političari takva država

pre 11 godina

obična bitanga i probisvet, ali najgore je da su ovakvi kreteni još i idoli našoj deci jer se od običnog kriminalca preko društvenih mreža i raznih foruma konstruišu nevini momci kojima država hoće da naškodi. ali sad imamo vladu čiji političari ovakve bitanga koriste za prljava posla.

zoran

pre 11 godina

Zato nece moje dete nogom da krochi u Srbiju. Mafijashka tvorevina, od vrha do najnizih slojeva. Jedino mi je zao ono malo dobrih ljudi nije imalo gde da ode, te nadje posao u nekoj normalno zemlji.
Srbija = raj za kriminalce svakojakog prfila. Korumpirano drushtvo do samog jezgra. Drushtvo u kome Dachic mrachi i oblachi je parodija od drushtva. Sa srecom dragi moji Srbi...

P.S. Sve chestitke TV B92 za Insajder u vezi pljachke koja opstaje na relaciji Srbija-Kosovo. Sjajno.

Dedinje Samiska

pre 11 godina

Za Bogdanova bi najbolje bilo da ostane u zatvoru ili da ide na neku ozbiljnu psihoterapiju. To znamo svi mi gradjani dedinja, njegove komsije. Taj momak je nazalost psihopata i delikvent od malena. Sve sto radi je pravi probleme svojoj porodici i okruzenju. To sto je zapalio par baklji na utakmici je NISTA u poredjenju sa cinjenicom da maltertira, bije i zlostavlja ljude vec 30 godina.

trulez nebeska, made in Serbia :(

pre 11 godina

Postoji samo jedna stvar koja objasnjava stanje u Srbiji. Zemlju vodi vlada koja ne razume pravni jezik, dakle nepismenjaci iz evropskog ugla gledano. Zato je presuda "nerazumljiva", posto je oni ne shvataju!

ćorak

pre 11 godina

vetar u leđa huliganima, ionako su proizvod srpskog parapolitičkog podzemlja.
vlast ih kontroliše i koristi kad zatreba, crkva pripomaže....

pa još je u zatvoru....

pre 11 godina

Bogdanovu, jednom od vođi navijača Crvene zvezde, pritvor je produžen do dalje odluke prvostepenog suda, kome je slučaj vraćen.

Neverujem da je to slučajno 3 dana pred Prajd. Kao što optužujete huligane da imaju vezu sa vlastima, mislim da ni ovi drugi nisu baš nevini...

Malo nam je

pre 11 godina

Gde mi zivimo! Ma malo su nas bombardovali! Treba da nam uvedu stranu upravu jer nase vlasti(sve) su nesposobne i nenormalne! Ej bio motkom policajcce i slucajnog prolaznika i plus incident u Pioniru, a necu da pominjem koliku je stetu naneo ovoj jadnoj zemlji onim ispadom u Djenovi...bruka!

no name

pre 11 godina

Kako je sudstvo reformisano, takve su i presude. Ovo je klasičan primer nestručnosti izabranih sudija. A takvih je primera na hiljade i hiljade. Ne krivite Apelacioni sud za ukidanje presude, već korumpiranu Natu koja se pitala ko je stručan za donošenje presuda.

komshija

pre 11 godina

ma dobrica, shta vam je? dobar student, sportista.. u istom problemu kao i tatonovi "napadachi". to su sve dobra deca..
#sarkazam

bbns

pre 11 godina

niži sudovi nažalost namerno donose upravo takve presude tj rešenja koja apelacioni mora da poništi. to je toliko ustaljena praksa da je žalosno a vlas je naravno bila slepa jer nam je pravosudje reformisano. dakle najlakše se izvlače tako što podmite sudiju da ga osudi pošto nema osnova da ga pusti, a onda taj sudija napiše glupostii I apelacioni mora da poništi.

patriota

pre 11 godina

Mozda je pusten da mu ministar policije dodeli nagradu Beogradskog pobednika kao i vlasniku KNEZ PETROLA.u ovoj drzavi mozes biti samo ugledni gradjanin ili preduzetnik ako si bio na robiji ili ako cekas na izvrsenje kazne.

gluv i nem

pre 11 godina

I posle se neko pita zasto se huligani ne plase policije i drzave. A zasto bi? Nasilnici i homofobi sede i u vladi i niko im nista ne moze. Skupo smo platili i jos cemo da placamo sto lustracija nikad nije sprovedena. Hvala Kostunici sto je sprecio promenu Milosevicevog sistema. A i Tadic je izjavio dok je kohabitirao sa Kostunjavim je rekao da je za lustraciju kasno. Po milioniti put se uveravamo da za jednu dobru cistku nikad nije kasno.

Mrk-Djok

pre 11 godina

Apelacioni sud = kriminal
(Firefox, 3. oktobar 2012 13:41)

Slazem se Firefox. Ovo nije prvi put da Apelacioni sud ponisti odluke suda. Javasluk, a takva nam je i drzava.

puter kifla

pre 11 godina

da, da... s tim on i njemu sličnin, kad im nije o volji, izađe na ulicu, ode na utakmicu, pa iskaže svoje nezadovoljstvo. a ti? šareni listiću, čekaj da se neko drugi izbori za tvoje bolje sutra, kao 5. oktobra, pa kad ti stigne novi iphone, ti brže bolje opleti po posledicama, zaslepljen uzrokom! ajd uzdravlje!

hajducka drzava

pre 11 godina

Ala su ovi zapceli sa novom vladom, oslobadjaju ovog, zabranise paradu, jos nikog nisu uhapsili zbog korupcije... Vrati se Tadicu, sve ti je oprosteno! Sad se vidi ko je vukao Srbiju u nazad, a i sada je vuku u mrak.

darko

pre 11 godina

Pocelo je, pocelo.... Prvo Tomic, pa Bojic, sada Bogdanov, a onda ce na red doci Legija, Zveki, Uros Misisc, pa "Grobari"... Nema sta, prava borba sa krimanlom i korupcijom. Nova vlast svakoga dana bespostedno nastavlja borbu da svi politicki neistomisljenici budu pohapseni, a red je onda da pustimo ove "nevine".

Lennon

pre 11 godina

Do god je ovo jedna od glavnih vesti bice huligana. Sta pridajete toliki znacaj tim indijancima time samo regrutisete nove pacenike koji ce da rade ovakve stvari. Na robiju i nema izvestaja u medijima i cao.

Nenad-EU

pre 11 godina

Kriminalci se oslobadjaju presuda i pustaju na slobodu, EU odjednom postaje nebitna, preti se povratkom viza, PDV skocio, cene skacu, nestasice ulja...tipicne posledice vlasti radikala i socijalista.

I van der Frozni

pre 11 godina

"U obrazloženju donetog rešenja Apelacionog suda navodi se da je prvostepena presuda doneta "uz bitne povrede odredaba krivičnog postupka budući da je izreka presude nerazumljiva, protivrečna sama sebi i datim razlozima, dok su u presudi izostali razlozi o odlučnim činjenicama, a razlozi koji su dati su nejasni i međusobno protivrečni zbog čega se ukidanje prvostepene presude pokazuje nužnim".

Da ostavimo neke stvari po strani, mene interesuje šta se dešava sa onima koji su doneli prvostepenu presudu koja je donešena uz ?"bitne povrede odredaba krivičnog postupka". Ako to znači da neko nije obavio svoj posao kako treba, da li ta osoba(e) i dalje treba da nastavi da radi taj posao, odnosno, da li postoje neke reperkusije na konto toga što neko tako bitan posao ne radi kako treba?
Da se razumemo, ja sam laik što se ovih pravnih stvari tiče, ali mi je to pitanje došlo nekako logično, pogotovo što živimo u zemlji gde se, u najmanju ruku, stvari ne rade na način na koji bi trebalo.

Denzel

pre 11 godina

Ko je ovde lud? Pravnici igraju zmurke sa drugim pravnicima, a sve u tradiciji pravne nesigurnosti koja uopste nije slucajna. Stvorili su svet za sebe a mi obicni ljudi mislimo da su oni veliki strucnjaci i da je to mnogo teska i komplikovana nauka. Gde je tu pravna drzava?

Правда

pre 11 godina

Лепе вести: хулигани и пљачкаши се ослобађају, а према "друкчијима" (ЛГБТ- само оштро! Шта је ово, људи?!

zabrinuta

pre 11 godina

Zalosno. Kad je ova drzava oslobodila ovog huligana, oslobodice i ubicje Djindjica. Gledajte samo. Sve barabe i ubice slobodno ce se setati zemljom i mahati oruzjem. Niko im nece moci nista, pa ni oni sa kojima su se dogovorili da budu slobodni.

srb@

pre 11 godina

neverovatno. dakle nije dovoljno zabraniti paradu ponosa, instruirati sve državne i paradržavne aparate tj. crkvu da opstruiraju njeno održavanje nego mora da se pošalje i pretnja celokupnom "narodu" preko tempiranog ukidanja presude ovom ljudskom ološu. nije država kapitulirala pred kriminalcima - država je sama kriminalna do srži. i šta sad?
da li će srpskom narodu biti krivi gay ljudi za sva zlodela ove države ili će konačno ustati protiv pravog zla - same vlasti?
na proteste ljudi, šta čekamo!!!

Velja genije

pre 11 godina

Nego sta,to se i ocekivalo,samo dugo im je trebalo da ukinu presudu,sledeci put malo to azurnije,da bi doticni mogao da nastavi sa"redovnim aktivnostima"

mladen

pre 11 godina

Naravno da je ukinuta, pa njihovi su na vlasti, zajedno su slavili dobar izborni rezultat SPS-a! Uskoro ce nam doci Mira i Marko, Bogoljub... pa idemo sve ispocetka!

jovan

pre 11 godina

Gde je optuznica za krivicno delo narusavanja ugleda drzave Srbije? Kakva je to zamena teza bre vise? Podizite optuznicu ili ce gradjani Srbije biti primorani na to!

Denzel

pre 11 godina

Ko je ovde lud? Pravnici igraju zmurke sa drugim pravnicima, a sve u tradiciji pravne nesigurnosti koja uopste nije slucajna. Stvorili su svet za sebe a mi obicni ljudi mislimo da su oni veliki strucnjaci i da je to mnogo teska i komplikovana nauka. Gde je tu pravna drzava?

Beli

pre 11 godina

Tako je ! Živelo pravosudje u Srbiji! Živelo!!!
Nevin dečko, osudjen na pravdi Boga. Malo se samo nekontrolisano ponašao, tukao se, što i drugi rade, ali eto njega uhvatili. Nije imao sreće.A kad ga vidiš vidiš jedno lepo vaspitano momče, dobroćudnog dečka, koga su samo drugi naveli da se tako ponaša.
E sad da mu se plati odšteta, da se detetu nadoknadi šteta, da mu plati država za sve patnje i medijsko satanizovanje. Duševna bol koju je ovaj dobroćudni dečko imao se ne može nadoknaditi novcem. Tu tugu će nositi celog života u svom srcu.

A kad bi bilo sreće i da mu se neko izvini, može predsednik Skupštine Srbije, ne mora baš predsednik države ili Vlade, ali neko da se seti da proba da ispravi nepravdu.

Bog te mazo, u kojoj mi zemlji živimo. Ja se zezam a ne bi me čudilo i da se ovako nešto stvarno desi.

kopriva

pre 11 godina

Poruka za svaku srpsku vlast - Ako hocete da ikada do kraja izvedete reformu ili reviziju (reforme) pravosudja, prvo i osnovno UKINITE Apeklacioni sud, koji ima tendenciju da oslobadja svaku bitnagu koju tamo odvedu.

vojkan

pre 11 godina

Izlgeda da za Apelacioni sud i aktuelni rezim lopovi i bitnage postoje samo kod pripadnika bivseg rezima. Daleko od toga da branim bivsi rezim, u svakom zitu ima kukolja, ali ovo je ves postalo smesno, jadna praksa. Prvo je pusten Tomic ex-direktor rudnika "Kolubara" - uhapsen na granici prilikom pokusaja BEKSTVA iz Srbije, zatim je pusten Bojic (ex kadar JULa) koji je optuzen za malverzacije u vrednosti od 300.000 evra, dok je pre toga od 9 otpalo 10 optuzbi, a onda je i ta 10. voslebno ukinuta. Sta je sledece na redu bolje reci ko?! Mozda Legija, kao buduci ministar policije, ili Zveki, kao budici ministar vojni, ili mozda da postavimo Urosa Misica za ministra sporta i omladine??? Ovo je vec sramota, ponizavanje naroda.

Ludjak medj' pametnima

pre 11 godina

Kada ce ovaj narod da shvati da su huligani u sluzbi drzave!!!!! Kad treba nered da se napravi samo ih pozovu I daju zadatke...Pouzdano iz rezima druge nama bliske a daleke drzave.Kao I napr rad sa oruzjem I drogom. Dok drzava dozvoli jednom da postane bos, kasnije bosa I sklanja....

pablito

pre 11 godina

@ jellena, 3. oktobar 2012 13:38

Naravno da niko ovde nije stručan pravnik sem Vas, očigledno. Čovek nije oslobođen, dakle nije proglašen nevinim, već je presuda ukinuta zbog pravnih tehnikalija i vraćena na ponovno suđenje. E sad za ispitivanje je zašto je presuda tako napisana, je li bila politički naručena pa je pisana nabrzaka ili je neko tutnuo pare da se u presudi pišu nebuloze da bi lako mogla da se obori. Poznavajući naše sudstvo, ne odbacujem ni jednu mogućnost.

Postaviću na kraju isto pitanje kao i kod odluka Apelacionog za slučaj Taton, Tomića i druge koje su donešene u poslednja dva meseca: Od toliko loših, nameštenih i nepravednih presuda (mislim samo na one koje se tiču javnosti, ne na komšijske svađe oko međa) prvo se poteglo za ukidanjem ovih gore nabrojanih. Indikativno, zar ne?

Glasac

pre 11 godina

Pa posle izadje Dinkic i tera bogatase da placaju ekstra poreze?
Ili zove ljude iz sive ekonomije da se "legalizuju"?

Pitam ja Dinkica, zasto bi oni to radili?!
Kad ovakav olos seta slobodno po nasim ulicama
i niko im nista ne moze, zasto bi neko osecao obavezu
da drzavi placa poreze i sve druge dazbine?!

Zreli smo za promenu drustva! Ili to, ili bice...

branimirbjelica

pre 11 godina

Jedna od najvecih sramota koju sam,ni kriv ni duzan ,dozivio,pomenuta,prekinuta utakmica u Djenovi.Sa mojim prijateljima talijanima ogranizovao sam gledanje utakmice,uz pijuckanje,zezanje,navijanje sa ljudima koji su mi pomogli u zivotu.Kad ono tamo ivan teribile,kako su preveli talijani njegov nadimak,valjda strasni,sa makazama dijeli pravdu i odlucuje da li cemo mi gledati utakmicu!!!!!!Iza toga ispred ovih divljaka dolazi Dejan Stankovic i u stilu popova ih blagosilja i moli da se urazume,strasno da u rupu svaki normalni covjek propadne.Onda kao ti trebas da pricas sa talijanima prijateljima kako je doslo da rata,ko je koga napao,ko je kriv,ko nije!Ludjacki balkanci,srbi,hrvati,siptari,muslimani,jad i bijeda,korupcija,neimastina,primitivizam i tako u nedogled.Zato ja sa mojim talijanima gledam Noleta,uzivam i zezamo se kad Nole igra sa Sepijem,Volandrijem,Fogninijem.Tu se niko ne penje na ogradu.Pribojavam se jedino Australijen Opena,jer se tamo uvijek pobiju srbi i hrvati,a ko ce drugi.Pozdrav iz Italije od bosanskog srbina svim normalnim ljudima iz bivse Juge.FORZA NOLE!!!!!!!!

Beta

pre 11 godina

naravno, to je obrazac. Trapavo, brljivo vodjen postupak, brljiva izreka presude, sve se to onda lako rusi na Apelacionom. Da li je u pitanju potpuna nestrucnost i nesposobnost sudija ili nesto drugo.... ostaje pitanje. Kad bi se sudije po dzepu kaznjavale za svaku presudu koja im se ukine zbog ovakvih razloga, mozda bi nesto i moglo da se uradi. Pa kad skupis izvestan broj takvih, nisi vise sudija. Svi mi placamo njihove greske, iz dzepa, naravno, a i na onaj jos gori nacin da nam kriminalci slobodno vrsljaju jer nemaju cega da se boje.
Krivosudje, kako neko rece. Velika (samo jos jedna) sramota za ovu zemlju.

Čveger

pre 11 godina

Kad god čujem za apelacioni sud počinje da mi se prevrće utroba, jer znam da još jedna životinja izlazi na slobodu. Marva se ne drži u strahu vukovima koji su pod ključem, već onima koji su na slobodi. Pasi, narode moj, pasi!

Mislim da je red da čestitamo A.S. na dobro obavljenom poslu.
http://www.bg.ap.sud.rs/lt/articles/sudska-vlast/sudovi-u-srbiji/

Svetlan Erin

pre 11 godina

Када би на овакав начин, ова групица свирепих планера са којима имамо посла, исто овако педантно, прецизно и осмишљено темпирала макар нешто од ваљаних ствари у вези са поштеним животом, не знам где би нам био крај. Типичан бодријаровски концепт високог постмодернитета заснованог на биополитичким и културно препарирајућим процедурама, псеудо-коинциденцијама, перформансима и симулакрумима! Жив се смрзнем од страха... и ко живи зна у чију се функцију ставио Апелациони суд.

Aleksandar

pre 11 godina

Mislim sta reci...Zestoki momci spremite se, krvave (Miloseviceve) devedesete se vracaju... Raj za dzebalebarose i barabe!!! Zasto su i skinuli Milosevica kad promene nema

Dulex

pre 11 godina

Ovo kao treba nekoga da iznenadi? Da može kod nas kao u Britaniji da se stave opklade na sve i svašta, ja bih se non stop kladio na stvari vezane za naše pravosuđe i imao bih jako udoban život!

dejan

pre 11 godina

ovo je smesno zbog ovakvih stvari ce biti uvek nasilja na utakmicama kad bi mogli i mi da ga proteramo voleo bih da ovaj slucaj istrazi brankica u svom insajderu

Angie

pre 11 godina

jako licemerno da u trenutku kada zabranjuju prajd ukidaju presudu ovom huliganu! da li to znaci da su huligani u Srbiji jaci od zakona, drzave, naroda, sudstva, pravde? drzava nam se polako ali sigurno raspada...

Posmatrac

pre 11 godina

Kao i uvek u ovoj drzavi brzopleto, neiskusno, glupo! Kad ovakav buzdovan moze da zaj.,,,a celu drzavu, sta ocekivati od prefriganih tajkuna! Tako je to kad samo ljudi bez obraza idu u politiku i zaposljavaju ljude bez mozga! Rekao bih cast izuzetcima ali sam siguran da ih vise u drzavnim jaslama nema!

Easy rider

pre 11 godina

Cccc...ovi nasi tuzioci i sudije slabo prate americke serije sa sudskom tematikom a plus su spavali na predavanjima kad tako traljavo vode postupak. Jos jedno u nizu skandaloznih sudjenja,nista novo.

Carlo

pre 11 godina

Sve presude protiv svih vođa fudbalskih navijača, bilo na šta da se odnose, koliko god težak delikt bio, uvek se poništavaju, jer su ti delikventi i kriminalci vojnici "državotvornih" partija

hallucinoman

pre 11 godina

Ovo već postaje tragikomično.

Apelacioni sud prepolovio kazne ubicama Brisa Tatona.
Apelacioni sud oslobodio vandale za paljenje američke ambasade.
Apelacioni sud oslobodio ovog idiota sa žice u Italiji.
Država zabranila dan ponosa.
Privatna policija tuče gradjane po ulici i autobusima, a kapitulira pred hordama zla.

I to je samo za prva dva meseca nove vlasti malog Slobe i malog Šešelja.

Ponovo me je sramota svaki dan što pripadam ovoj naciji.

Coco Bill

pre 11 godina

Da ostavimo neke stvari po strani, mene interesuje šta se dešava sa onima koji su doneli prvostepenu presudu koja je donešena uz ?"bitne povrede odredaba krivičnog postupka". Ako to znači da neko nije obavio svoj posao kako treba, da li ta osoba(e) i dalje treba da nastavi da radi taj posao, odnosno, da li postoje neke reperkusije na konto toga što neko tako bitan posao ne radi kako treba?
Da se razumemo, ja sam laik što se ovih pravnih stvari tiče, ali mi je to pitanje došlo nekako logično, pogotovo što živimo u zemlji gde se, u najmanju ruku, stvari ne rade na način na koji bi trebalo.
(I van der Frozni, 3. oktobar 2012 13:26)

Odlično pitanje. Pa evo ovako, čak i ako bi takvog otpustili, verovatno vrlo brzo bi bio vraćen na posao pošto bi se "utvrdilo" da je bio "politički progonjen" pa onda otpušten.

Ljubisa Cakic

pre 11 godina

Skoro ce i vize opet da nam ukinu zbog romskih azilanata u Nemackoj tako da ko moze da pobegne neka bezi na vreme ovi sto ostaju pokrijte se usima i cutite do sledecih izbora.Meni se pravo da Vam kazem ne sedi vise ovde.Ni sekunda.Jer deca ce mi biti ovakva kao ovaj u naslovu clanka.Ako nema autoriteta u roditeljima koji sastavljaju kraj sa krajem zbog plate u realnosti 150 evra i to isplata ko zna kada ako nema autoriteta u prosvetnim radnicima ako nema autoriteta u predstavnicima javnih sluzbi gde ce moje dete naci autoritet?Pa u ovima koji su po zatvorima.Ostali pasos u ruke ucite jezik zemlje gde idete na vreme.Dok je i to malo razuma i zelje za normalnim i postenim zivotom ostalo barem kod 1% stanovnika Srbije.

Aelita

pre 11 godina

@for ett land!!!

Predlazem da svi emigriramo u Norvesku. Ova zemlja i onako ne pripada nama... Vec ovima, pravoslavnim borcima za cistotu srpstva. Mene su vec davno isterali. Cekam vas na aerodromu u Oslu!

Ses!
(Norge, 3. oktobar 2012 13:43)

Pozdrav,

Ja ću ipak sa svojom porodicom u USA. Ove ovde više ne mogu ni da slušam.

Rochester, MN ( best place to live and work in America)

Dule Zh

pre 11 godina

E super vest stvarno... Taman protiv Hrvatske da vodi "navijače".
Kod nas mora da se donese zakon kao u Engleskoj. A te face s' viškom energije bi tako rado nadgledavao u nekom rudniku.

kokan

pre 11 godina

Gomila GLUPOSTI!
smesno i pravosudje, a i vi sa komentarima :)
pa on po presudi izlazi u maju, a znajuci nase sudstvo izacice i kasnije :)) jer ce se ovo razvlaciti do besvesti :)))
Zemlja KLOVNOVA, bila i ostla!

Iceman

pre 11 godina

I posle imaju prava da se zale po svetu i da traze da ih postave ko sudije, a nije samo ovde takav problem nastao jer svakodnevno sudije pisu takva resenja da ti treba tim advokata da shvatis sta je hteo da kaze. Sudija koji je napisao takvu presudu i omogucio da se sudjenje ponovi bi trebao da dobije otkaz i zabranu rada 2 godine pa bi nase sudije, tuzioci i ostali advokati poceli malo da razmisljaju

Miša, Bgd

pre 11 godina

Pravi problem je policija. Oni su dužni da obezbede dokaze tužilaštvu. Sve dalje zavisi od toga. Naša policija zaboravlja da su oni ti koji moraju da dokažu da je neko kriv a ne taj neko da dokazuje da nije kriv. Zato i imamo toliko presuda koje "padaju" ili sud prosto odbaci optužnicu. Takođe, sud često donosi presude pod pritiskom javnosti ali ih skoro uvek u tom slučaju "sklepa" tako da apelacioni nema izbora nego da poništi presudu.

Nemanja

pre 11 godina

Tek ce im se ovo odbiti od glavu kad Bogdanov izadje na slobodu koja je za njega najgore mesto. Jos podstaknut zatvorskim adrenalinom i krimi ideologijom bice to pravi prototip ludog navijaca bez ikakvog straha. Jos kad ga podloze kako je i drzavu pobedio eto tempirane bombe sa kratkim fitiljem. I kad nekom turisti ode glava zbog postera Scarface-a i previse piva onda se gospodo sudije cudite kako se tako nesto dogodilo. Kasno bice tada.

Buda

pre 11 godina

ocekivano od naseg pravosudja, sramota za drzavu! sad transparenti na stadionima, pisanje po fasadama "pravda za Bogdanova"... e Srbijo medju sljivama....

Bokelj

pre 11 godina

Postoji li, i da li ce postojati ijedna presuda domacih "obicnih" sudova koju Apelacioni Sud nece ponistiti i vratiti na ponovno sudjenje? Pa ako nije valjano sudjeno i presudjeno, pravimo ponovno postupak i ceo posao, dakle i troskove.!? zbog toga neko treba da odgovara jer nije to necija dedovina nego novac poreskih obveznika. Dakle ako vec Apelacioni Sud ponisti presudu zbog nepravilnosti, bio bi red da sudija, koji je vodi postupak, bude razresen duznosti. Ubrzo bi postali pravna drzava, ne brinem ja ...

smesko

pre 11 godina

U ovoj komediji od srpskog pravosudja nista vise ne moze iznenaditi. Kao jedino resenje vidim da se uvede stroga odgovornost za neuspehe! Ako se ponistavaju odluke prvostepenih sudova, to znaci da nisu dobro radili i neko zbog toga mora da odgovara! Ali predhodno mora neka vise i nezavisna(!) instanca da utvrdi da li je odluka prvostepenog suda zaista bila neispravna! Dajte vrse da prekinemo sa ovom lakrdijom...

Nenad-EU

pre 11 godina

@ultrasrbin

Ne znam kako si zakljucio iz mog posta da simpatisem zute. To mo je bila omiljena stranka do 2003. a za mene definitivno prestala da postoji 2008. kada je Tadic rehabilitivao SPS, koji je u najmanju ruku trebao biti zabranjen jos 6. oktobra a njegovo rukovodstvo izgnano u Sibir. Jedina stranka koja bez prestanka vlada od 2000. nije DS nego G17 koji sve vreme drzi kljucne finansijske pozicije u zemlji. S'druge strane svi dobro znaju ko je i sta je Nikolic, dobro su poznati njegovi stavovi i javna istupanja, pretnje, pozivi na linc itd. Taj ce covek sa svojim radikalima unistiti Srbiju za kratko vreme.

Mozak

pre 11 godina

Ovo je neverovatno... "...ostaje nejasno kako sud, ukoliko nalaz i mišljenje navedene komisije veštaka nije cenio, zaključuje da isti sadrži nedostatke"... A KAKO DA CENI MISLJENJE VESTAKA KAD SADRZI NEDOSTATKE?!?!

Kako uopste ova izvrnuta logika moze da sluzi kao razlog za ukidanje presude, nije mi jasno? Neko napise ovakvu glupost i svima turi pod nos i nikom nista... neverovatno.

stop huliganima

pre 11 godina

Covek koji nas je izblamirao vise nego svi politicari zajedno (ako je to moguce)sad ce da bude amnestiran.
Kazna od 2 godine je komicna, 5god realna a preko 5 zadovoljavajuca.

Klimt- Bec

pre 11 godina

"APELACIONI SUD" Srbije je naj tragi-komicniji Organ u Drzavi! Sto ne raspustite taj Sud koji vredja Srbiju i Inteligenciju svih njenih gradjana!