Sreda, 02.05.2012.

09:59

Smrt Bin Ladena i teorije zavere

Pre godinu dana, 2. maja 2011, predsednik SAD-a Barak Obama objavio je da je najtraženiji terorista na svetu, vođa Al Kaide Osama bin Laden, ubijen u Pakistanu.

Izvor: Tanjug

Smrt Bin Ladena i teorije zavere IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Атомски мрав

pre 11 godina

Перл Харбур и 9/11- две највеће катастрофе у америчкој историји... Е сада упоредите то са свим патњама осталих нација на свету, које су на својим плећима изнеле оба светска рата (о осталим ратовима да не причам)... Да су Амери икада на својој кожи осетили праву страхоту коју рат са собом носи, не би они тако лако срљали у "мирољубиве" походе... Сви знају да је Светски трговински центар срушен 11.09., а ретко ко зна када је ослобођен Аушвиц... Еј, људи АУШВИЦ!!! Па он је симбол страдања! Али америчка пропаганда, која је пре свега уперена према Америма самим, чини 9/11 највећим злочином у модерној историји... Да ли ви људи стварно сматрате да је Бин Ладен гори од било ког државника који нареди окупацију било које територије? Да ли је живот невиног човека мање битан, под условом да он може да се подведе под колатералну штету? Мене само занима када ће да ударе на Кину, јер се на Тибету опасно крше људска права... Да видимо чојство на делу, лако је бити јунак када бијеш слабијег од себе...

dzoni

pre 11 godina

mozemo mi ovde da razbijamo glavu teorijama zavere do SUTRA. Istina je da Bin Laden sedi negde na Bahamima i pijucka koktele sa Obamom i ostalima...

KRST

pre 11 godina

Predlazem svima da pogledaju film ZEITGEIST, sve delove ovog filma, ima ih ukupno 3. Govori o tome koliko su nam mediji isprali mozak sa pricama da je za sve kriv terorisam, a da on cak ni ne postoji kao bilo kakva organizacija.
Film najvise obraca paznju na 11 septembar i rusenje bliznakinja, nezavisni naucnici su izneli dokaze o tome kako su sami sebi srusili bliznakinje i to pretvorili u svoje interese. Dokazi koje iznose su vise nego ocigledni, a film govori i o svim njihovim zlocinima kroz istoriju.
A vi, Srbi koji branite i podrzavate NATO, setite se kako su se poneli prema nama, da juce je bila godisnica raketiranog putnicnog voza, a da su posle toga gadjana i kola hithe pomoci, a NATO je to proglasio kolateralnom stetom! Setite se nasih zrtava, pa ih onda branite!

seljadin

pre 11 godina

Bin Laden je ubijen jos 2007. godine, to je rekla Benazir Buto, zena koja je ubijena par nedelja kasnije od strane istih.
Evo isecka iz TV emisije gde ona to iznosi : http://www.youtube.com/watch?v=SDTEEXG3ge8

aca

pre 11 godina

Ko o cemu,ja o oblicima zivota koji na bilo koji nacin podrzavaju teroriste,ubice,fasiste i ostalu bagru i sljam.Bilo vas je uvek i bice,srecom mnogo vas je malo.Prihvatite to vec jednom.

zoran

pre 11 godina

Benazir Buto, bivsha premijerka Pakistana, je na USA TV lepo rekla ko je ubio Osamu. Zena je navela ime jednog od ratnih plemenskih vodja u Pakistanu. Ista osoba i njegovi prijatelji su dosli glave i ovoj divnoj, hraborj zeni, koja je u toj emisji najavila i sopstveno ubistvo. Na zalost i to se, kasnije, ispostavilo tachnim.
Chak shta vishe, dok je davala taj interviju, zena se nije neshto posebno zadrzvala na toj temi, vec je rekla kao dobar dan.
Pogledajte taj interviju na You-Tube.

mali radojica

pre 11 godina

Ako je istinita ova prica da su ga Ameri roknuli onda je to kraj bajke i kraj mita o Bin ladenu. To da ce njegovo delo i ime inspirisati mlade narastaje je pricica za neupucene. Za godinu ili dve ce i njega zaboraviti a mozda i ranije ako se pojavi neki drugi ludak sa nekom ludjom idejom od onog rusenje kula bliznakinja. U svakom slucaju ovo sa Bin ladenom kao i sa Nasim R.M. dokazuje da nikakve nove satelitske, kompjuterske ili neke druge ine tehnologije ne mogu da doskoce obicnom coveku ako ovaj hoce da se sakrije. Kada se medjutim u celu pricu uplete ljudska strast ili pohlepa za novcem e tu onda ne vazi nikakva religijska zanesenost, patriotizam, ljubav itd. Dakle garantovano ga je izdala jedna od zena sto je sasvim normalno i ljudski. Nije ni prvi ni poslednji koji je tako pao. Eno vam FBI lista najtrazenijih u USA pa cete videti da uglavnom padaju na ljubavnice,ljubavnike na sex ili ga jednostavno neko otkuca za pare. Svi vi koji verujete u teorije zavere, vanzemaljce i ostale gluposti nastavite da verujete jer vas niko pa ni u ovom slucaju nece razuveriti, ali Ameri su zavrsili posao i bas njih briga ko sta sada prica. Jedino mi na nerve idu ovi Pakistanci(mislim njihove sluzbe) kao i nasi koji sve vreme idu okolo i ko neke babe se cude "otkud on ovde kod nas" " ma nije moguce" " ma ta ajte molim vas" a mi kao naivni ne verujemo da oni nisu znali.

Astra je jos uvek besplatna. a postoji i internet

pre 11 godina

@MM

Ovde u Srbiji ljudi jos uvek znaju da upirede dva broja. Na pr, broj poginulih u WTC i broj poginulih u Iraku ili Avganistanu. Operacuja kojom se to poredi zove se deljenje(teilen). Znam da vi u Nemackoj znate samo za operaciju poredjenja cena (vergleichen) u Aldiju ili Lidlu, ali pokusajte da se setite osnocne skole i osnovnih racunskih operacija.
A sto se tice nemackog obozavanja "American way of life", svako uvlacenje je bljutavo je i ruzno. Toga ima i u Srbiji u prevelikim kolicinama.

George Carlin

pre 11 godina

Da se nadovežem- Benazir Buto, u intervjuu datom pred smrt, govori o tome da je Bin Laden mrtav od 2002, pošto je bio na dijalizi u američkoj vojnoj bolnici u Dubajiu. Sve skupa, od fotografije američkog vrha kako gleda akciju, preko specijalaca na National Geographic, pa do saopštenja o tome da mu je telo bačeno u moru samo je kap u moru spinova koje NWO proizvodi brzinom i u količanama od kojih zastaje dah.

kakosi

pre 11 godina

Kakav bre Bin Laden, kakvi bakraci??!!
Allloooo bre Ameriko, vredjate nam inteligenciju!! Svako iole normalan zna da ove nema ni grama istine, a najjace oruzje danasnjice su MEDIJI!!

Lala

pre 11 godina

Tesko je verovati da su ga likvidirali, kad do sada ni jedan dokaz nije dostavljen za javnost.Nemaju jednostavno pokrica za ono sto iznose u javnost, i zbog toga toliko tajanstveno sve cuvaju.

Vesela

pre 11 godina

Zlo mi je od prepametnih Srba koji se ama bas u sve razumeju, pa i u americku borbu protiv terorirzma. Jedno je cinjenica, zbog tog - kako ga je neko dobro nazvao - manijaka, do kraja zivota nas detaljno pretresaju na aerodromima, nekomotno letimo avionima, vozimo se metroom i slicno. ZNaci, idiot je promenio svet potpuno, ulio strah u kosti, a nasli se pametni i, jos bolje, PRAVEDNI Srbi da insistiraju na odgovornosti Amerike jer je, zamisli, ubila teroristu koji je eto tom prilikom bio nenaoruzan. MA dajte molim vas....

MM

pre 11 godina

Ovde u Nemackoj su se zezali na temu njegovog imena (bin in Laden - "u radnji sam"). Sad kazu da vise nije u radnji. :))
Drago mi je da su ga Ameri na kraju dokacili. Bez obzira sto Amerikanci ponekad ucestvuju i nepotrebno u intervencijama po svetu (a bogami cesto i VRLO s razlogom), ubiti onolike civile u WTC zgradama je totalni idiotizam. Zato je mnogo dobra vest za ovaj svet sto manijak vise nije u radnji.

balboa

pre 11 godina

otkud znamo sta je istina,niko od nas nije bio tamo,vec znamo samo ono sto nam mediji serviraju, a i to znamo da moze biti i ovako i onako! da imamo takvog u srbiji, pa sam bih ga likvidirao.

Beast from the East

pre 11 godina

Samo zato sto kazu da je on krivac a nema ni jedan dokaz. Bio je dobar dok ga je CIA obucavala u radu protiv rusa, sad odjednom los. Pa vi ste ga stvorili a ne ja.

gfserbia

pre 11 godina

Zaboravili ste da pomente da je tim mornarickih foka koji je navodno likvidirao Bin Ladena, izginuo u padu helikoptera.
Obama je marioneta (Obamupet) koja prica sto mu diriguju, Bush je bio malo veci insajder od njega ali i dalje daleko od pravih vladara.
Cela zvanicna verzija od napada na Njujork do likvidiranja Bin Ladena, veze nema sa realnoscu. Teledirigovani avioni i minirane zgrade od strane tajnih sluzbi je istina.
Osamino ime je brend (zlatna koka) koji vladari koriste da seju strah i propagandu, izvalce ogromne sume novca za iscenirani "rat protiv terora" i indoktriniraju populaciju da prihvati policijsku drzavu gde ih na svakom koraku snimaju, prepipavaju, pretresaju vozila na kontrolnim punktovima, i prave od njih poslusne robove. Orvelovska realnost.

Deda Mraz ne postoji?

pre 11 godina

Evo kako ja gledam na ovo:
1. Postoje argumentovane sumnje da je 9/11 delo terorista. Necu navoditi argumente sada, bilo je mnogo reci o ovome.
2. Nema nikakvih naznaka da je Bin Laden stvarno ubijen, izuzev onoga sto pricaju Amerikanci

Jedna mogucnost je da se sve odigralo kao sto kazu.

Druga je da Bin Laden nikada nije ni postojao, i da je cela prica izmisljena kako bi Amerikanci potpalili nova zarista i naravno omogucili sebi izgradnju naftovoda u Avganistanu.

Postoji i treca, mnogo manje verovatna mogucnost, a to je da Bin Laden ziv i da se sporazumeo sa Amerikancima da se obe strane prave da je mrtav.

Ritter

pre 11 godina

Postovani citaoci, prvo i prvo ne zaboravite da je Bin Laden (kakvo god da mu je zaista pravo ime) od samog pocetka cista izmisljotina CIA. Naime javno je poznato da je davnih 80tih u vreme Avganistanskog rata CIA je ubacivala svoje agente u islamisticke skole u Pakistanu ne bi li regrutovala sto vise Talibana za borbu protiv Rusa. Kad je rat sa Rusima zavrsen a bio potreban neko da glumi ulogu veliko teroriste nakon izreziranog napada na ameriku, izmisljen je lik zvani Bin Laden, kao i mnogi drugi Holivudski likovi. Michael Moore tvrdi da je njegova porodica bila prijatelj porodice Bush, a Bin Ladenova saopstenja su gle cuda uvek saopstavana preko cuvene TV Al Jazeera - za one koji ne znaju to je arapsko ime za TV Qatar, jednu u nizu americkih okupiranih teritorija na bliskom istoku. Pa kako to da cuveni islamski terorista nije slao saopstenja preko TV Iran ili TV Avganistan, nego preko bas TV koju kontrolisu ameri pitam se ja? Pozorisna predstava se nastavlja, sad ga nema, sutra ako zatreba opet ce da ga ima. Njega ili nekog novog, izmislite mu ime Iznogud, Bin Aladin, Musaavi, Zarkaavi, Zrikaavi, kako god hocete...zivi bili pa videli.

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

Vecina komentara me podsetila na jednu pricu pred sam pocetak bombardovanja 1999. godine. Bese jedna moj poznanik koji je tvrdio da Srbija ima atomsku bombu,ali da za to znaju samo njegov ujak (inace lokalni vodoinstalater) i Seselj. :D Decko je stvarno bio ubedjen u to i pricao o tome totalno egzaltiran. Bas ovako kao i vecina komentara ovde o Bin Ladenu,sletanju na mesec...itd. Kad se zna da vecina Srba zna gde je Bin Laden i da smo mi kao nebeski narod prvi sleteli na mesec jos za vreme Cara Dusana...to su fakti koje CIA i Vatikan kriju. :D

djole bre

pre 11 godina

Obzirom da su ga ti isti ameri stvorili pa zatim I naoružali da bi služio njihovim interesima u tada Sovjetskom Avganistanu, moguće je da sada radi kao profesor na West point akademiji.

novisad

pre 11 godina

meni je neverovatno kako i kod nas postoje glupi i zatucani ljudi koji stvarno veruju u nekog Bin Ladena, i hrabre Amerikance koji oslobadjaju narode... alo, PROBUDITE SE. CIA je trenirala talibane, sami sebi su srushli kule kao povod za napad na naftonosne zemlje. raspitajte se kako su ushli u prvi svetski rat, kako u drugi, kako u vijetnam. sasvim moguce da Osama Bin Laden nikada nije ni postojao. BUDJENJE!!!

Jean-Luc Picard

pre 11 godina

@"Lupio i ostao ziv": Ko je kriv Siriji sto ne moze da resi svoje probleme? Sirija je drzava,a Bin Laden je psihopata,jedan covek koji je pokusavao da svoju bolesnu ideologiju nametne celom svetu! Blaza verzija Hitlera. Vi lupate,ne ja. Valjda je svet bar malo bolje mesto bez ovakvih fanatika. Vi,ukoliko mislite drugacije,niste nista bolji od ovakvih "ljudi".

blah

pre 11 godina

Ne volim Amerikance, ali ako treba da biram izmedju njih i muslimanskih religioznih fanatika, bez razmisljanja biram Amere.

"Koliko god se mi ne slagali sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se ne divim je cinjenici da kod njega nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno."
To nije za divljenje, to je za psihijatrijsku ustanovu.

Lev

pre 11 godina

Svet je bar malo bolje mesto otkad ova pojava vise nije tu. (Jean-Luc Picard, 02. maj 2012 10:08)
Nisam bas primetio da se ista promenilo. Cak mi se cini da je sve gore i gore.

Lupio i ostao živ

pre 11 godina

za (Jean-Luc Picard, 2. maj 2012 10:08)

Naslovi iz današnjih vesti:

Sirija: Primirje, a 18 mrtvih
Egipat: Ubijeno pet demonstranata
Sukobi dva Sudana ne jenjavaju
Hteli da dignu most kod Klivlenda
UN: Ubijeno 34 dece tokom primirja
Pakistan: Automobil bomba ranio 16


Vala baš je svet postao malo bolji!

Anon

pre 11 godina

"Smrti"? Cak ni po zvanicnim izvestajima on nije bio naoruzan, tako da ne mogu da shvatim kako iko moze ovo da ne nazove ubistvom.

No, ono sto je interesantno je nesto drugo. Koliko god se mi ne slagali sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se ne divim je cinjenici da kod njega nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno. To treba uporediti sa americkim carem i njegovom dvorskom svitom (kao i nasom politickom garniturom). Samoubilacki napad je, eto, kukavicluk, dok je pritiskanje dugmeta u Nevadi koje lansira bombe sa najnovijom tehnologijom...herojsko branjenje naseg nacina zivota. Tragikomedija!

D

Da nije smesno bilo bi tuzno

pre 11 godina

Prodje godinu dana a ni jedan pravi dokaz o njegovoj smrti nije pronadjen, vec se sve svelo na onu losu montazu u photoshopu koju su nam svima prikazali... Pa dobro ljudi niste valjda toliko naivni...

Anon

pre 11 godina

"Smrti"? Cak ni po zvanicnim izvestajima on nije bio naoruzan, tako da ne mogu da shvatim kako iko moze ovo da ne nazove ubistvom.

No, ono sto je interesantno je nesto drugo. Koliko god se mi ne slagal sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se divim je cinjenici da to nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno. To treba uporediti sa americkim carem i njegovom dvorskom svitom (kao i nasom politickom garniturom). Samoubilacki napad je, eto, kukavicluk, dok je pritiskanje dugmeta u Nevadi koje lansira bombe sa najnovijom tehnologijom...herojsko branjenje naseg nacina zivota. Tragikomedija!

N

pre 11 godina

Danilos, naravno da niko ne veruje u ovo. Bin Laden je sada na sigurnom mestu kod svoje tetke u Kabulu, nosi bradu, minic i ceger sa namirnicama.
Njegov prvi komsija je Sadam Husein, nosi nesto duzu suknju.
Osim toga, Amerikanci nikad nisu bili na mesecu, nego je to samo montaza u studiju za crtane filmove. Astronaut koji toboze skakuce po mesecevoj povrsini je u stvari Dusko Dugousko licno...
Naravno.

Lev

pre 11 godina

Svet je bar malo bolje mesto otkad ova pojava vise nije tu. (Jean-Luc Picard, 02. maj 2012 10:08)
Nisam bas primetio da se ista promenilo. Cak mi se cini da je sve gore i gore.

Lupio i ostao živ

pre 11 godina

za (Jean-Luc Picard, 2. maj 2012 10:08)

Naslovi iz današnjih vesti:

Sirija: Primirje, a 18 mrtvih
Egipat: Ubijeno pet demonstranata
Sukobi dva Sudana ne jenjavaju
Hteli da dignu most kod Klivlenda
UN: Ubijeno 34 dece tokom primirja
Pakistan: Automobil bomba ranio 16


Vala baš je svet postao malo bolji!

Ritter

pre 11 godina

Postovani citaoci, prvo i prvo ne zaboravite da je Bin Laden (kakvo god da mu je zaista pravo ime) od samog pocetka cista izmisljotina CIA. Naime javno je poznato da je davnih 80tih u vreme Avganistanskog rata CIA je ubacivala svoje agente u islamisticke skole u Pakistanu ne bi li regrutovala sto vise Talibana za borbu protiv Rusa. Kad je rat sa Rusima zavrsen a bio potreban neko da glumi ulogu veliko teroriste nakon izreziranog napada na ameriku, izmisljen je lik zvani Bin Laden, kao i mnogi drugi Holivudski likovi. Michael Moore tvrdi da je njegova porodica bila prijatelj porodice Bush, a Bin Ladenova saopstenja su gle cuda uvek saopstavana preko cuvene TV Al Jazeera - za one koji ne znaju to je arapsko ime za TV Qatar, jednu u nizu americkih okupiranih teritorija na bliskom istoku. Pa kako to da cuveni islamski terorista nije slao saopstenja preko TV Iran ili TV Avganistan, nego preko bas TV koju kontrolisu ameri pitam se ja? Pozorisna predstava se nastavlja, sad ga nema, sutra ako zatreba opet ce da ga ima. Njega ili nekog novog, izmislite mu ime Iznogud, Bin Aladin, Musaavi, Zarkaavi, Zrikaavi, kako god hocete...zivi bili pa videli.

Da nije smesno bilo bi tuzno

pre 11 godina

Prodje godinu dana a ni jedan pravi dokaz o njegovoj smrti nije pronadjen, vec se sve svelo na onu losu montazu u photoshopu koju su nam svima prikazali... Pa dobro ljudi niste valjda toliko naivni...

novisad

pre 11 godina

meni je neverovatno kako i kod nas postoje glupi i zatucani ljudi koji stvarno veruju u nekog Bin Ladena, i hrabre Amerikance koji oslobadjaju narode... alo, PROBUDITE SE. CIA je trenirala talibane, sami sebi su srushli kule kao povod za napad na naftonosne zemlje. raspitajte se kako su ushli u prvi svetski rat, kako u drugi, kako u vijetnam. sasvim moguce da Osama Bin Laden nikada nije ni postojao. BUDJENJE!!!

gfserbia

pre 11 godina

Zaboravili ste da pomente da je tim mornarickih foka koji je navodno likvidirao Bin Ladena, izginuo u padu helikoptera.
Obama je marioneta (Obamupet) koja prica sto mu diriguju, Bush je bio malo veci insajder od njega ali i dalje daleko od pravih vladara.
Cela zvanicna verzija od napada na Njujork do likvidiranja Bin Ladena, veze nema sa realnoscu. Teledirigovani avioni i minirane zgrade od strane tajnih sluzbi je istina.
Osamino ime je brend (zlatna koka) koji vladari koriste da seju strah i propagandu, izvalce ogromne sume novca za iscenirani "rat protiv terora" i indoktriniraju populaciju da prihvati policijsku drzavu gde ih na svakom koraku snimaju, prepipavaju, pretresaju vozila na kontrolnim punktovima, i prave od njih poslusne robove. Orvelovska realnost.

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

Vecina komentara me podsetila na jednu pricu pred sam pocetak bombardovanja 1999. godine. Bese jedna moj poznanik koji je tvrdio da Srbija ima atomsku bombu,ali da za to znaju samo njegov ujak (inace lokalni vodoinstalater) i Seselj. :D Decko je stvarno bio ubedjen u to i pricao o tome totalno egzaltiran. Bas ovako kao i vecina komentara ovde o Bin Ladenu,sletanju na mesec...itd. Kad se zna da vecina Srba zna gde je Bin Laden i da smo mi kao nebeski narod prvi sleteli na mesec jos za vreme Cara Dusana...to su fakti koje CIA i Vatikan kriju. :D

N

pre 11 godina

Danilos, naravno da niko ne veruje u ovo. Bin Laden je sada na sigurnom mestu kod svoje tetke u Kabulu, nosi bradu, minic i ceger sa namirnicama.
Njegov prvi komsija je Sadam Husein, nosi nesto duzu suknju.
Osim toga, Amerikanci nikad nisu bili na mesecu, nego je to samo montaza u studiju za crtane filmove. Astronaut koji toboze skakuce po mesecevoj povrsini je u stvari Dusko Dugousko licno...
Naravno.

djole bre

pre 11 godina

Obzirom da su ga ti isti ameri stvorili pa zatim I naoružali da bi služio njihovim interesima u tada Sovjetskom Avganistanu, moguće je da sada radi kao profesor na West point akademiji.

Anon

pre 11 godina

"Smrti"? Cak ni po zvanicnim izvestajima on nije bio naoruzan, tako da ne mogu da shvatim kako iko moze ovo da ne nazove ubistvom.

No, ono sto je interesantno je nesto drugo. Koliko god se mi ne slagal sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se divim je cinjenici da to nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno. To treba uporediti sa americkim carem i njegovom dvorskom svitom (kao i nasom politickom garniturom). Samoubilacki napad je, eto, kukavicluk, dok je pritiskanje dugmeta u Nevadi koje lansira bombe sa najnovijom tehnologijom...herojsko branjenje naseg nacina zivota. Tragikomedija!

kakosi

pre 11 godina

Kakav bre Bin Laden, kakvi bakraci??!!
Allloooo bre Ameriko, vredjate nam inteligenciju!! Svako iole normalan zna da ove nema ni grama istine, a najjace oruzje danasnjice su MEDIJI!!

Anon

pre 11 godina

"Smrti"? Cak ni po zvanicnim izvestajima on nije bio naoruzan, tako da ne mogu da shvatim kako iko moze ovo da ne nazove ubistvom.

No, ono sto je interesantno je nesto drugo. Koliko god se mi ne slagali sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se ne divim je cinjenici da kod njega nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno. To treba uporediti sa americkim carem i njegovom dvorskom svitom (kao i nasom politickom garniturom). Samoubilacki napad je, eto, kukavicluk, dok je pritiskanje dugmeta u Nevadi koje lansira bombe sa najnovijom tehnologijom...herojsko branjenje naseg nacina zivota. Tragikomedija!

D

Beast from the East

pre 11 godina

Samo zato sto kazu da je on krivac a nema ni jedan dokaz. Bio je dobar dok ga je CIA obucavala u radu protiv rusa, sad odjednom los. Pa vi ste ga stvorili a ne ja.

Deda Mraz ne postoji?

pre 11 godina

Evo kako ja gledam na ovo:
1. Postoje argumentovane sumnje da je 9/11 delo terorista. Necu navoditi argumente sada, bilo je mnogo reci o ovome.
2. Nema nikakvih naznaka da je Bin Laden stvarno ubijen, izuzev onoga sto pricaju Amerikanci

Jedna mogucnost je da se sve odigralo kao sto kazu.

Druga je da Bin Laden nikada nije ni postojao, i da je cela prica izmisljena kako bi Amerikanci potpalili nova zarista i naravno omogucili sebi izgradnju naftovoda u Avganistanu.

Postoji i treca, mnogo manje verovatna mogucnost, a to je da Bin Laden ziv i da se sporazumeo sa Amerikancima da se obe strane prave da je mrtav.

blah

pre 11 godina

Ne volim Amerikance, ali ako treba da biram izmedju njih i muslimanskih religioznih fanatika, bez razmisljanja biram Amere.

"Koliko god se mi ne slagali sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se ne divim je cinjenici da kod njega nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno."
To nije za divljenje, to je za psihijatrijsku ustanovu.

Vesela

pre 11 godina

Zlo mi je od prepametnih Srba koji se ama bas u sve razumeju, pa i u americku borbu protiv terorirzma. Jedno je cinjenica, zbog tog - kako ga je neko dobro nazvao - manijaka, do kraja zivota nas detaljno pretresaju na aerodromima, nekomotno letimo avionima, vozimo se metroom i slicno. ZNaci, idiot je promenio svet potpuno, ulio strah u kosti, a nasli se pametni i, jos bolje, PRAVEDNI Srbi da insistiraju na odgovornosti Amerike jer je, zamisli, ubila teroristu koji je eto tom prilikom bio nenaoruzan. MA dajte molim vas....

Jean-Luc Picard

pre 11 godina

@"Lupio i ostao ziv": Ko je kriv Siriji sto ne moze da resi svoje probleme? Sirija je drzava,a Bin Laden je psihopata,jedan covek koji je pokusavao da svoju bolesnu ideologiju nametne celom svetu! Blaza verzija Hitlera. Vi lupate,ne ja. Valjda je svet bar malo bolje mesto bez ovakvih fanatika. Vi,ukoliko mislite drugacije,niste nista bolji od ovakvih "ljudi".

KRST

pre 11 godina

Predlazem svima da pogledaju film ZEITGEIST, sve delove ovog filma, ima ih ukupno 3. Govori o tome koliko su nam mediji isprali mozak sa pricama da je za sve kriv terorisam, a da on cak ni ne postoji kao bilo kakva organizacija.
Film najvise obraca paznju na 11 septembar i rusenje bliznakinja, nezavisni naucnici su izneli dokaze o tome kako su sami sebi srusili bliznakinje i to pretvorili u svoje interese. Dokazi koje iznose su vise nego ocigledni, a film govori i o svim njihovim zlocinima kroz istoriju.
A vi, Srbi koji branite i podrzavate NATO, setite se kako su se poneli prema nama, da juce je bila godisnica raketiranog putnicnog voza, a da su posle toga gadjana i kola hithe pomoci, a NATO je to proglasio kolateralnom stetom! Setite se nasih zrtava, pa ih onda branite!

MM

pre 11 godina

Ovde u Nemackoj su se zezali na temu njegovog imena (bin in Laden - "u radnji sam"). Sad kazu da vise nije u radnji. :))
Drago mi je da su ga Ameri na kraju dokacili. Bez obzira sto Amerikanci ponekad ucestvuju i nepotrebno u intervencijama po svetu (a bogami cesto i VRLO s razlogom), ubiti onolike civile u WTC zgradama je totalni idiotizam. Zato je mnogo dobra vest za ovaj svet sto manijak vise nije u radnji.

Lala

pre 11 godina

Tesko je verovati da su ga likvidirali, kad do sada ni jedan dokaz nije dostavljen za javnost.Nemaju jednostavno pokrica za ono sto iznose u javnost, i zbog toga toliko tajanstveno sve cuvaju.

balboa

pre 11 godina

otkud znamo sta je istina,niko od nas nije bio tamo,vec znamo samo ono sto nam mediji serviraju, a i to znamo da moze biti i ovako i onako! da imamo takvog u srbiji, pa sam bih ga likvidirao.

George Carlin

pre 11 godina

Da se nadovežem- Benazir Buto, u intervjuu datom pred smrt, govori o tome da je Bin Laden mrtav od 2002, pošto je bio na dijalizi u američkoj vojnoj bolnici u Dubajiu. Sve skupa, od fotografije američkog vrha kako gleda akciju, preko specijalaca na National Geographic, pa do saopštenja o tome da mu je telo bačeno u moru samo je kap u moru spinova koje NWO proizvodi brzinom i u količanama od kojih zastaje dah.

Astra je jos uvek besplatna. a postoji i internet

pre 11 godina

@MM

Ovde u Srbiji ljudi jos uvek znaju da upirede dva broja. Na pr, broj poginulih u WTC i broj poginulih u Iraku ili Avganistanu. Operacuja kojom se to poredi zove se deljenje(teilen). Znam da vi u Nemackoj znate samo za operaciju poredjenja cena (vergleichen) u Aldiju ili Lidlu, ali pokusajte da se setite osnocne skole i osnovnih racunskih operacija.
A sto se tice nemackog obozavanja "American way of life", svako uvlacenje je bljutavo je i ruzno. Toga ima i u Srbiji u prevelikim kolicinama.

zoran

pre 11 godina

Benazir Buto, bivsha premijerka Pakistana, je na USA TV lepo rekla ko je ubio Osamu. Zena je navela ime jednog od ratnih plemenskih vodja u Pakistanu. Ista osoba i njegovi prijatelji su dosli glave i ovoj divnoj, hraborj zeni, koja je u toj emisji najavila i sopstveno ubistvo. Na zalost i to se, kasnije, ispostavilo tachnim.
Chak shta vishe, dok je davala taj interviju, zena se nije neshto posebno zadrzvala na toj temi, vec je rekla kao dobar dan.
Pogledajte taj interviju na You-Tube.

aca

pre 11 godina

Ko o cemu,ja o oblicima zivota koji na bilo koji nacin podrzavaju teroriste,ubice,fasiste i ostalu bagru i sljam.Bilo vas je uvek i bice,srecom mnogo vas je malo.Prihvatite to vec jednom.

seljadin

pre 11 godina

Bin Laden je ubijen jos 2007. godine, to je rekla Benazir Buto, zena koja je ubijena par nedelja kasnije od strane istih.
Evo isecka iz TV emisije gde ona to iznosi : http://www.youtube.com/watch?v=SDTEEXG3ge8

dzoni

pre 11 godina

mozemo mi ovde da razbijamo glavu teorijama zavere do SUTRA. Istina je da Bin Laden sedi negde na Bahamima i pijucka koktele sa Obamom i ostalima...

mali radojica

pre 11 godina

Ako je istinita ova prica da su ga Ameri roknuli onda je to kraj bajke i kraj mita o Bin ladenu. To da ce njegovo delo i ime inspirisati mlade narastaje je pricica za neupucene. Za godinu ili dve ce i njega zaboraviti a mozda i ranije ako se pojavi neki drugi ludak sa nekom ludjom idejom od onog rusenje kula bliznakinja. U svakom slucaju ovo sa Bin ladenom kao i sa Nasim R.M. dokazuje da nikakve nove satelitske, kompjuterske ili neke druge ine tehnologije ne mogu da doskoce obicnom coveku ako ovaj hoce da se sakrije. Kada se medjutim u celu pricu uplete ljudska strast ili pohlepa za novcem e tu onda ne vazi nikakva religijska zanesenost, patriotizam, ljubav itd. Dakle garantovano ga je izdala jedna od zena sto je sasvim normalno i ljudski. Nije ni prvi ni poslednji koji je tako pao. Eno vam FBI lista najtrazenijih u USA pa cete videti da uglavnom padaju na ljubavnice,ljubavnike na sex ili ga jednostavno neko otkuca za pare. Svi vi koji verujete u teorije zavere, vanzemaljce i ostale gluposti nastavite da verujete jer vas niko pa ni u ovom slucaju nece razuveriti, ali Ameri su zavrsili posao i bas njih briga ko sta sada prica. Jedino mi na nerve idu ovi Pakistanci(mislim njihove sluzbe) kao i nasi koji sve vreme idu okolo i ko neke babe se cude "otkud on ovde kod nas" " ma nije moguce" " ma ta ajte molim vas" a mi kao naivni ne verujemo da oni nisu znali.

Атомски мрав

pre 11 godina

Перл Харбур и 9/11- две највеће катастрофе у америчкој историји... Е сада упоредите то са свим патњама осталих нација на свету, које су на својим плећима изнеле оба светска рата (о осталим ратовима да не причам)... Да су Амери икада на својој кожи осетили праву страхоту коју рат са собом носи, не би они тако лако срљали у "мирољубиве" походе... Сви знају да је Светски трговински центар срушен 11.09., а ретко ко зна када је ослобођен Аушвиц... Еј, људи АУШВИЦ!!! Па он је симбол страдања! Али америчка пропаганда, која је пре свега уперена према Америма самим, чини 9/11 највећим злочином у модерној историји... Да ли ви људи стварно сматрате да је Бин Ладен гори од било ког државника који нареди окупацију било које територије? Да ли је живот невиног човека мање битан, под условом да он може да се подведе под колатералну штету? Мене само занима када ће да ударе на Кину, јер се на Тибету опасно крше људска права... Да видимо чојство на делу, лако је бити јунак када бијеш слабијег од себе...

N

pre 11 godina

Danilos, naravno da niko ne veruje u ovo. Bin Laden je sada na sigurnom mestu kod svoje tetke u Kabulu, nosi bradu, minic i ceger sa namirnicama.
Njegov prvi komsija je Sadam Husein, nosi nesto duzu suknju.
Osim toga, Amerikanci nikad nisu bili na mesecu, nego je to samo montaza u studiju za crtane filmove. Astronaut koji toboze skakuce po mesecevoj povrsini je u stvari Dusko Dugousko licno...
Naravno.

Jean-Luc Picard

pre 11 godina

@"Lupio i ostao ziv": Ko je kriv Siriji sto ne moze da resi svoje probleme? Sirija je drzava,a Bin Laden je psihopata,jedan covek koji je pokusavao da svoju bolesnu ideologiju nametne celom svetu! Blaza verzija Hitlera. Vi lupate,ne ja. Valjda je svet bar malo bolje mesto bez ovakvih fanatika. Vi,ukoliko mislite drugacije,niste nista bolji od ovakvih "ljudi".

MM

pre 11 godina

Ovde u Nemackoj su se zezali na temu njegovog imena (bin in Laden - "u radnji sam"). Sad kazu da vise nije u radnji. :))
Drago mi je da su ga Ameri na kraju dokacili. Bez obzira sto Amerikanci ponekad ucestvuju i nepotrebno u intervencijama po svetu (a bogami cesto i VRLO s razlogom), ubiti onolike civile u WTC zgradama je totalni idiotizam. Zato je mnogo dobra vest za ovaj svet sto manijak vise nije u radnji.

Vesela

pre 11 godina

Zlo mi je od prepametnih Srba koji se ama bas u sve razumeju, pa i u americku borbu protiv terorirzma. Jedno je cinjenica, zbog tog - kako ga je neko dobro nazvao - manijaka, do kraja zivota nas detaljno pretresaju na aerodromima, nekomotno letimo avionima, vozimo se metroom i slicno. ZNaci, idiot je promenio svet potpuno, ulio strah u kosti, a nasli se pametni i, jos bolje, PRAVEDNI Srbi da insistiraju na odgovornosti Amerike jer je, zamisli, ubila teroristu koji je eto tom prilikom bio nenaoruzan. MA dajte molim vas....

Lev

pre 11 godina

Svet je bar malo bolje mesto otkad ova pojava vise nije tu. (Jean-Luc Picard, 02. maj 2012 10:08)
Nisam bas primetio da se ista promenilo. Cak mi se cini da je sve gore i gore.

blah

pre 11 godina

Ne volim Amerikance, ali ako treba da biram izmedju njih i muslimanskih religioznih fanatika, bez razmisljanja biram Amere.

"Koliko god se mi ne slagali sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se ne divim je cinjenici da kod njega nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno."
To nije za divljenje, to je za psihijatrijsku ustanovu.

novisad

pre 11 godina

meni je neverovatno kako i kod nas postoje glupi i zatucani ljudi koji stvarno veruju u nekog Bin Ladena, i hrabre Amerikance koji oslobadjaju narode... alo, PROBUDITE SE. CIA je trenirala talibane, sami sebi su srushli kule kao povod za napad na naftonosne zemlje. raspitajte se kako su ushli u prvi svetski rat, kako u drugi, kako u vijetnam. sasvim moguce da Osama Bin Laden nikada nije ni postojao. BUDJENJE!!!

gfserbia

pre 11 godina

Zaboravili ste da pomente da je tim mornarickih foka koji je navodno likvidirao Bin Ladena, izginuo u padu helikoptera.
Obama je marioneta (Obamupet) koja prica sto mu diriguju, Bush je bio malo veci insajder od njega ali i dalje daleko od pravih vladara.
Cela zvanicna verzija od napada na Njujork do likvidiranja Bin Ladena, veze nema sa realnoscu. Teledirigovani avioni i minirane zgrade od strane tajnih sluzbi je istina.
Osamino ime je brend (zlatna koka) koji vladari koriste da seju strah i propagandu, izvalce ogromne sume novca za iscenirani "rat protiv terora" i indoktriniraju populaciju da prihvati policijsku drzavu gde ih na svakom koraku snimaju, prepipavaju, pretresaju vozila na kontrolnim punktovima, i prave od njih poslusne robove. Orvelovska realnost.

Da nije smesno bilo bi tuzno

pre 11 godina

Prodje godinu dana a ni jedan pravi dokaz o njegovoj smrti nije pronadjen, vec se sve svelo na onu losu montazu u photoshopu koju su nam svima prikazali... Pa dobro ljudi niste valjda toliko naivni...

Anon

pre 11 godina

"Smrti"? Cak ni po zvanicnim izvestajima on nije bio naoruzan, tako da ne mogu da shvatim kako iko moze ovo da ne nazove ubistvom.

No, ono sto je interesantno je nesto drugo. Koliko god se mi ne slagal sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se divim je cinjenici da to nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno. To treba uporediti sa americkim carem i njegovom dvorskom svitom (kao i nasom politickom garniturom). Samoubilacki napad je, eto, kukavicluk, dok je pritiskanje dugmeta u Nevadi koje lansira bombe sa najnovijom tehnologijom...herojsko branjenje naseg nacina zivota. Tragikomedija!

Ritter

pre 11 godina

Postovani citaoci, prvo i prvo ne zaboravite da je Bin Laden (kakvo god da mu je zaista pravo ime) od samog pocetka cista izmisljotina CIA. Naime javno je poznato da je davnih 80tih u vreme Avganistanskog rata CIA je ubacivala svoje agente u islamisticke skole u Pakistanu ne bi li regrutovala sto vise Talibana za borbu protiv Rusa. Kad je rat sa Rusima zavrsen a bio potreban neko da glumi ulogu veliko teroriste nakon izreziranog napada na ameriku, izmisljen je lik zvani Bin Laden, kao i mnogi drugi Holivudski likovi. Michael Moore tvrdi da je njegova porodica bila prijatelj porodice Bush, a Bin Ladenova saopstenja su gle cuda uvek saopstavana preko cuvene TV Al Jazeera - za one koji ne znaju to je arapsko ime za TV Qatar, jednu u nizu americkih okupiranih teritorija na bliskom istoku. Pa kako to da cuveni islamski terorista nije slao saopstenja preko TV Iran ili TV Avganistan, nego preko bas TV koju kontrolisu ameri pitam se ja? Pozorisna predstava se nastavlja, sad ga nema, sutra ako zatreba opet ce da ga ima. Njega ili nekog novog, izmislite mu ime Iznogud, Bin Aladin, Musaavi, Zarkaavi, Zrikaavi, kako god hocete...zivi bili pa videli.

kakosi

pre 11 godina

Kakav bre Bin Laden, kakvi bakraci??!!
Allloooo bre Ameriko, vredjate nam inteligenciju!! Svako iole normalan zna da ove nema ni grama istine, a najjace oruzje danasnjice su MEDIJI!!

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

Vecina komentara me podsetila na jednu pricu pred sam pocetak bombardovanja 1999. godine. Bese jedna moj poznanik koji je tvrdio da Srbija ima atomsku bombu,ali da za to znaju samo njegov ujak (inace lokalni vodoinstalater) i Seselj. :D Decko je stvarno bio ubedjen u to i pricao o tome totalno egzaltiran. Bas ovako kao i vecina komentara ovde o Bin Ladenu,sletanju na mesec...itd. Kad se zna da vecina Srba zna gde je Bin Laden i da smo mi kao nebeski narod prvi sleteli na mesec jos za vreme Cara Dusana...to su fakti koje CIA i Vatikan kriju. :D

Anon

pre 11 godina

"Smrti"? Cak ni po zvanicnim izvestajima on nije bio naoruzan, tako da ne mogu da shvatim kako iko moze ovo da ne nazove ubistvom.

No, ono sto je interesantno je nesto drugo. Koliko god se mi ne slagali sa njegovom ideologijom, ono cemu ne mogu da se ne divim je cinjenici da kod njega nije bilo hipokrizije. Bin Laden je rodjen u izuzetno bogatoj porodici, a mukotrpan zivot je izabrao zbog iskrene vere u nesto nematerijalno. To treba uporediti sa americkim carem i njegovom dvorskom svitom (kao i nasom politickom garniturom). Samoubilacki napad je, eto, kukavicluk, dok je pritiskanje dugmeta u Nevadi koje lansira bombe sa najnovijom tehnologijom...herojsko branjenje naseg nacina zivota. Tragikomedija!

D

Lupio i ostao živ

pre 11 godina

za (Jean-Luc Picard, 2. maj 2012 10:08)

Naslovi iz današnjih vesti:

Sirija: Primirje, a 18 mrtvih
Egipat: Ubijeno pet demonstranata
Sukobi dva Sudana ne jenjavaju
Hteli da dignu most kod Klivlenda
UN: Ubijeno 34 dece tokom primirja
Pakistan: Automobil bomba ranio 16


Vala baš je svet postao malo bolji!

djole bre

pre 11 godina

Obzirom da su ga ti isti ameri stvorili pa zatim I naoružali da bi služio njihovim interesima u tada Sovjetskom Avganistanu, moguće je da sada radi kao profesor na West point akademiji.

Lala

pre 11 godina

Tesko je verovati da su ga likvidirali, kad do sada ni jedan dokaz nije dostavljen za javnost.Nemaju jednostavno pokrica za ono sto iznose u javnost, i zbog toga toliko tajanstveno sve cuvaju.

Beast from the East

pre 11 godina

Samo zato sto kazu da je on krivac a nema ni jedan dokaz. Bio je dobar dok ga je CIA obucavala u radu protiv rusa, sad odjednom los. Pa vi ste ga stvorili a ne ja.

Deda Mraz ne postoji?

pre 11 godina

Evo kako ja gledam na ovo:
1. Postoje argumentovane sumnje da je 9/11 delo terorista. Necu navoditi argumente sada, bilo je mnogo reci o ovome.
2. Nema nikakvih naznaka da je Bin Laden stvarno ubijen, izuzev onoga sto pricaju Amerikanci

Jedna mogucnost je da se sve odigralo kao sto kazu.

Druga je da Bin Laden nikada nije ni postojao, i da je cela prica izmisljena kako bi Amerikanci potpalili nova zarista i naravno omogucili sebi izgradnju naftovoda u Avganistanu.

Postoji i treca, mnogo manje verovatna mogucnost, a to je da Bin Laden ziv i da se sporazumeo sa Amerikancima da se obe strane prave da je mrtav.

KRST

pre 11 godina

Predlazem svima da pogledaju film ZEITGEIST, sve delove ovog filma, ima ih ukupno 3. Govori o tome koliko su nam mediji isprali mozak sa pricama da je za sve kriv terorisam, a da on cak ni ne postoji kao bilo kakva organizacija.
Film najvise obraca paznju na 11 septembar i rusenje bliznakinja, nezavisni naucnici su izneli dokaze o tome kako su sami sebi srusili bliznakinje i to pretvorili u svoje interese. Dokazi koje iznose su vise nego ocigledni, a film govori i o svim njihovim zlocinima kroz istoriju.
A vi, Srbi koji branite i podrzavate NATO, setite se kako su se poneli prema nama, da juce je bila godisnica raketiranog putnicnog voza, a da su posle toga gadjana i kola hithe pomoci, a NATO je to proglasio kolateralnom stetom! Setite se nasih zrtava, pa ih onda branite!

Astra je jos uvek besplatna. a postoji i internet

pre 11 godina

@MM

Ovde u Srbiji ljudi jos uvek znaju da upirede dva broja. Na pr, broj poginulih u WTC i broj poginulih u Iraku ili Avganistanu. Operacuja kojom se to poredi zove se deljenje(teilen). Znam da vi u Nemackoj znate samo za operaciju poredjenja cena (vergleichen) u Aldiju ili Lidlu, ali pokusajte da se setite osnocne skole i osnovnih racunskih operacija.
A sto se tice nemackog obozavanja "American way of life", svako uvlacenje je bljutavo je i ruzno. Toga ima i u Srbiji u prevelikim kolicinama.

balboa

pre 11 godina

otkud znamo sta je istina,niko od nas nije bio tamo,vec znamo samo ono sto nam mediji serviraju, a i to znamo da moze biti i ovako i onako! da imamo takvog u srbiji, pa sam bih ga likvidirao.

mali radojica

pre 11 godina

Ako je istinita ova prica da su ga Ameri roknuli onda je to kraj bajke i kraj mita o Bin ladenu. To da ce njegovo delo i ime inspirisati mlade narastaje je pricica za neupucene. Za godinu ili dve ce i njega zaboraviti a mozda i ranije ako se pojavi neki drugi ludak sa nekom ludjom idejom od onog rusenje kula bliznakinja. U svakom slucaju ovo sa Bin ladenom kao i sa Nasim R.M. dokazuje da nikakve nove satelitske, kompjuterske ili neke druge ine tehnologije ne mogu da doskoce obicnom coveku ako ovaj hoce da se sakrije. Kada se medjutim u celu pricu uplete ljudska strast ili pohlepa za novcem e tu onda ne vazi nikakva religijska zanesenost, patriotizam, ljubav itd. Dakle garantovano ga je izdala jedna od zena sto je sasvim normalno i ljudski. Nije ni prvi ni poslednji koji je tako pao. Eno vam FBI lista najtrazenijih u USA pa cete videti da uglavnom padaju na ljubavnice,ljubavnike na sex ili ga jednostavno neko otkuca za pare. Svi vi koji verujete u teorije zavere, vanzemaljce i ostale gluposti nastavite da verujete jer vas niko pa ni u ovom slucaju nece razuveriti, ali Ameri su zavrsili posao i bas njih briga ko sta sada prica. Jedino mi na nerve idu ovi Pakistanci(mislim njihove sluzbe) kao i nasi koji sve vreme idu okolo i ko neke babe se cude "otkud on ovde kod nas" " ma nije moguce" " ma ta ajte molim vas" a mi kao naivni ne verujemo da oni nisu znali.

aca

pre 11 godina

Ko o cemu,ja o oblicima zivota koji na bilo koji nacin podrzavaju teroriste,ubice,fasiste i ostalu bagru i sljam.Bilo vas je uvek i bice,srecom mnogo vas je malo.Prihvatite to vec jednom.

zoran

pre 11 godina

Benazir Buto, bivsha premijerka Pakistana, je na USA TV lepo rekla ko je ubio Osamu. Zena je navela ime jednog od ratnih plemenskih vodja u Pakistanu. Ista osoba i njegovi prijatelji su dosli glave i ovoj divnoj, hraborj zeni, koja je u toj emisji najavila i sopstveno ubistvo. Na zalost i to se, kasnije, ispostavilo tachnim.
Chak shta vishe, dok je davala taj interviju, zena se nije neshto posebno zadrzvala na toj temi, vec je rekla kao dobar dan.
Pogledajte taj interviju na You-Tube.

dzoni

pre 11 godina

mozemo mi ovde da razbijamo glavu teorijama zavere do SUTRA. Istina je da Bin Laden sedi negde na Bahamima i pijucka koktele sa Obamom i ostalima...

George Carlin

pre 11 godina

Da se nadovežem- Benazir Buto, u intervjuu datom pred smrt, govori o tome da je Bin Laden mrtav od 2002, pošto je bio na dijalizi u američkoj vojnoj bolnici u Dubajiu. Sve skupa, od fotografije američkog vrha kako gleda akciju, preko specijalaca na National Geographic, pa do saopštenja o tome da mu je telo bačeno u moru samo je kap u moru spinova koje NWO proizvodi brzinom i u količanama od kojih zastaje dah.

seljadin

pre 11 godina

Bin Laden je ubijen jos 2007. godine, to je rekla Benazir Buto, zena koja je ubijena par nedelja kasnije od strane istih.
Evo isecka iz TV emisije gde ona to iznosi : http://www.youtube.com/watch?v=SDTEEXG3ge8

Атомски мрав

pre 11 godina

Перл Харбур и 9/11- две највеће катастрофе у америчкој историји... Е сада упоредите то са свим патњама осталих нација на свету, које су на својим плећима изнеле оба светска рата (о осталим ратовима да не причам)... Да су Амери икада на својој кожи осетили праву страхоту коју рат са собом носи, не би они тако лако срљали у "мирољубиве" походе... Сви знају да је Светски трговински центар срушен 11.09., а ретко ко зна када је ослобођен Аушвиц... Еј, људи АУШВИЦ!!! Па он је симбол страдања! Али америчка пропаганда, која је пре свега уперена према Америма самим, чини 9/11 највећим злочином у модерној историји... Да ли ви људи стварно сматрате да је Бин Ладен гори од било ког државника који нареди окупацију било које територије? Да ли је живот невиног човека мање битан, под условом да он може да се подведе под колатералну штету? Мене само занима када ће да ударе на Кину, јер се на Тибету опасно крше људска права... Да видимо чојство на делу, лако је бити јунак када бијеш слабијег од себе...