Četvrtak, 06.10.2011.

19:42

"Uhapsite kriminalce sa barikada"

Državni sekretar Slobodan Homen je rekao da Vlada ima podatke o kriminalcima sa severa Kosova koji žele sukobe i da je u interesu Srbije da oni budu uhapšeni.

Izvor: Beta

"Uhapsite kriminalce sa barikada" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

sara jovičin

pre 12 godina

Predpostavljam da državni sekretar ministarstva pravde pod kriminalcima na severu Kosava podrazumeva ljude koji su sesamostalno organizovali da odgovore na jednostrane napade stranih sila. Mislim da je razlog tome što država ostavlja utisak da ne želi da zaštiti svoj narod, da je spremna da ih žrtvuje zarad ličnih ciljeva i da nije sposobna da vodi pregovore sa međunarodnom zajednicom. Ne čudi što pored takve države neki odlučuju da uzmu stvar u svoje ruke.

Borisav

pre 12 godina

Vidim veliki broj albanaca posećuje sajt i daje veliki broj pluseva svakom NGO aktivisti, što je lepo i greje srce
, jedino mi je tuga jer su većinski građani izgleda batalili nekada omiljeni sajt
molim da objavite jer ne vređam

Alex

pre 12 godina

bravo Srbi, i pozdravite se zauvek sa KiM-om. (zbog patriota koji su svi od reda najveci kriminalci) jednostavno niste ga zasluzili. kao i uvek sami sebi ste najveci neprijatelji.

panta

pre 12 godina

Kad budete pohapsili kriminalce iz Beograda kojima su ti kriminalci dole produžena ruka, onda možemo da pričamo o početku dijaloga i rešenju pitanja Kosova, koje naravno, nekim ljudima uopšte ne odgovara. Da agonija oko svega toga traje, nisu samo naši interesi ali mi više nikakvog načina, da stvari rešimo u svoju korist, nemamo niti nas iko šta pita. Samo pojedici mogu da se ogebu malo u svoju ličnu korist. I detetu od 5 godina je jasno da od Kosova nema ništa i da to služi grupi "patrijota" da drži nivo napetosti na stepenu koji njima, u određenom trenutku, odgovara. Biće opet novih "oluja" i razih drugih vetrova, a "patrijote" će opet kukati kako proteruju srpski narod a, svo to vreme, će puniti svoje džepove i džepove svojih "istomišljenika". Ne zaboravite onu poslovicu koja uvek važi: Nekom rat - nekom brat! Dok ima šta da se pelješi i "braća" će se pomagati međusobno!

Weber 'S

pre 12 godina

Dobro utabane staze 90-ih ne rade u 21 veku.
Devedesetih slabo naoruzane jedinice samoorganizovanih Hrvata i kasnije Bosanaca nisu imale sofisticirane kamere kojima su mogli snimati (ne)dela "nenaoruzanog" srpskog naroda. Ali ovi iz Kfora nisu bas maciji kasalj, osim preciznog naoruzanja imaju i te ^@#$@#$@ kamere.

Mića Jagodinac

pre 12 godina

Slažem se Homen da treba pohapsiti sve ekstremiste sa severa Kosova.Pitam te šta ćemo sa Stefanovićem i Bogdanovićem koji su potpaljivali narod da ostane na barikadama.Jedini zaključeak može da se dobije i da su ova dvojica radila u dosluhu sa Veselinovićem i njegovom bratijom.

GuC

pre 12 godina

Ne razumem kojiVlad ima saznanja?
Ako je lsučajno misio ipak na Vladu Srbije onda je sve opasniej nego što sam mislila...vaša saznanja su bila da će BG goreti ako se Prajd održi pa ste reagovali munjevito,
Sad opet imate saznanje i NIŠTA niste uradili, pre svega Dačićeva homofobna-sindikalno-pravoslavna policija. Dačić još nije objasnio ko je pre par nedelja zapalio te prelaze, sećate se dečice sa kapuljačama na glavi. Još ću da pomislim da Prajd nije održan jer su ta dečica sa kapuljačama i cevkama dobile drugi azdatak na Kosovu...što se tiče Čedomira, svaka čast, treba ići u Medvedju, ići medju ljude i objašnjavati im, kad već ministar policij nema vremena zezajući se sa ekonomskim forumima i Rusima samo!

mertur

pre 12 godina

@Samo vesto vodjenom i sinhronizovanom akcijom svih nivoa vlasti i naroda zadrzacemo KOSOVO U SRBIJI.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (naivko, 6. oktobar 2011 21:58)
zadrzati Kosovo u Srbiji ??!!! ej stvarno ti pristaje ono naivko.
Gradjaninu svih vera kompliment na komentar posto nemogu vise pluseva dati.

Deda VojinNS

pre 12 godina

Taci ne mora da brine za buducnost Kosovo republike,dok u njegovom timu u veznom redu igra Homem a centarfor mu je Ceda.Vasoj masti dopustam kompletiranje tima, plus rezerve. Ma one siledzije i borci protiv europskih vrednosti na barikadama sansu ima da nemaju.
(MunzeLjux)

ne znam odakle ti ta informacija, meni je taci licno rekao preko medija da mu je Milosevic obezbedio drzavu, kostunica cementirao pravno a barikade ce zavrsiti posao do kraja i da se nakon barikada vise ne brine za drzavu.

Vlajko

pre 12 godina

Ma ne moze da bude... Pa danima slusamo o tome kako su zli kforovci udarili na nenaoruzan srpski narod. Otkud sam medju sirotinjom rajom kriminalci? Mora da nam neko namesta. Srbi su poznati kao cvecke koji ne bi ni mrava zgazili.

Mrgud

pre 12 godina

(MunzeLjux)

Taci nije morao da brine za nezavisnost kosova onog momenta kada su Milosevic & Co. poceli da primenjuju Bosanski i Hrvatski model na Kosovu. da nije bilo Milosevica ne bi mrdnuli dalje od autonomije. A za buducnost nikad ne mora brinuti sve dok je Srbskih patriJota, Kostunice, Vucuca, Dacica, barikada, lazi prevara, obmana propagande i srpskih kriminalaca.

MunzeLjux

pre 12 godina

Taci ne mora da brine za buducnost Kosovo republike,dok u njegovom timu u veznom redu igra Homem a centarfor mu je Ceda.Vasoj masti dopustam kompletiranje tima, plus rezerve. Ma one siledzije i borci protiv europskih vrednosti na barikadama sansu ima da nemaju.

vuce

pre 12 godina

Posto je clan vlade i Vuk Jeremic, zaista me zanim dali je i on bio upoznat sa Jarinjem kada je alarmirao Ruse koji su pokusali proguraati saopstenje SB povodom 'nicim izazvanog napada KFORa na nenaoruzane Srbe' a za sta ga je pohvalio Konuzin licno

Tex Willer

pre 12 godina

Uhapsite dok ne postane kasno kao i sa ubistvom premijera Djincica, ostavili ste ih tada na slobodi nemojte sad gresiti, ucite na vasim greskama.

naivko

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da smo bili malo nepazljivi. Sve to treba zataskati da ne ispadnemo na kraju mi krivi. Onda na miru razgovarati sa nasim junacima u prvim linijama i objasniti im da od sada moraju da budu pazljiviji, jer nece vlast moci ponovo da ih cupa iz ovakvih nevesto uradjenih operacija. Moramo izvuci pouku iz ove situacije. Samo vesto vodjenom i sinhronizovanom akcijom svih nivoa vlasti i naroda zadrzacemo Kosovo u Srbiji.

Gradjanin svih veraBG

pre 12 godina

Svi ratovi na teritoriji bivse Jugoslavije su izazvani na isti nacin. lazimna propagandom i provokacijama. Prvo "pobunjeni narod samo se bori za svoja prava", kada mu ponude da ostvari svoja prava kroz autonomiju onda se odbija i gura prst u oko zemljaku sve dublje i retorikom i balvanima i iz beograda podrzanim kriminalcima i paramilitarcima i lopovskim vodjama postavljenim iz Srbije. Ako prst nije dovoljno duboko zabijen, onda se gura jos dublje, sve dok neko ne reaguje a kada reaguje (a srpske zrtve su pozeljne u ovom scenario) onda kuku lele pobise nas na pravdi boga i moramo da se "branimo" i usput napravimo strasne zlocine u toj odbrani (iako smo goloruki). Naravno na opste zadovoljstvo scenarista, u tom scenariju su napravljeni zlocini i nad nama i onda imamo legitimaciju "i oni su nas" i opet teorije odbrane i sve uz lazi, obmane i propagandu i u savezu sa kriminalcima koji dobijaju priliku da ubijaju i pljackaju za nagradu. I dan danas za vecinu od nas Hag laze a mi govorimo istinu. Setite se zadnjih optuzbi po interpolovoj optuznici kada su nas "otresli" strani sudovi zbog "fabrikovanja". Setite se Jurisica gde je presuda doneta na osnovu izmisljenog dokumenta. Na kraju pokazite mi jednog ratnog vozda politickog ili vojnog koji je zavrsio rat makar kao srednja klasa. Tako se ne brani Srpstvo gospodo. I ako ste negde to naucili, zar nije vreme da se razucite? jer opet ce narod da strada dok ga vi ka bojagi stitite.

Milko

pre 12 godina

"Srbi sa Kosova su taoci grupe naoružanih ekstremista..."

Zar i ti sine Čedo?

Kakvih ekstremista, kakvih bakrača?
Srbi na Kosovu su taoci loše i neodgovorne politike koju ova vlada ima prema Kosovu, i ništa drugo.

Metuzalem

pre 12 godina

"Naša je tema da li neko zloupotrebljava proteste srpskog naroda na severu Kosova i Metohije, pokušavajući da napravi sukob i haos, praveći incidente sa Kforom, odnosno sa NATO trupama"
Ne, vasa tema (zapravo zadatak) je ko pravi sukob i haos zloupotrebljavajuci srpski narod.

vladan

pre 12 godina

Prvo treba uhapsisti pojedine predsednike Opstina sa Severa koji saradjuju sa tim kriminalcima i koji iste podrzavaju. Takodje i nacelnika KM okruga koji je najveci kreator svih problema i incidenata.

bezimena

pre 12 godina

Naravno da je Vlada "upoznata" bla, bla.. a ovom Homenovom izjavom, ne samo da se potvrdjuje da je VLAST LAGALA GRADJANE, već su te kriminalne grupe javno obaveštene da treba da se sklone, što je već postao manir ovih "mačaka sa praporcima" (slučaj Šarić npr.).

Gradjanin svih veraBG

pre 12 godina

Svi ratovi na teritoriji bivse Jugoslavije su izazvani na isti nacin. lazimna propagandom i provokacijama. Prvo "pobunjeni narod samo se bori za svoja prava", kada mu ponude da ostvari svoja prava kroz autonomiju onda se odbija i gura prst u oko zemljaku sve dublje i retorikom i balvanima i iz beograda podrzanim kriminalcima i paramilitarcima i lopovskim vodjama postavljenim iz Srbije. Ako prst nije dovoljno duboko zabijen, onda se gura jos dublje, sve dok neko ne reaguje a kada reaguje (a srpske zrtve su pozeljne u ovom scenario) onda kuku lele pobise nas na pravdi boga i moramo da se "branimo" i usput napravimo strasne zlocine u toj odbrani (iako smo goloruki). Naravno na opste zadovoljstvo scenarista, u tom scenariju su napravljeni zlocini i nad nama i onda imamo legitimaciju "i oni su nas" i opet teorije odbrane i sve uz lazi, obmane i propagandu i u savezu sa kriminalcima koji dobijaju priliku da ubijaju i pljackaju za nagradu. I dan danas za vecinu od nas Hag laze a mi govorimo istinu. Setite se zadnjih optuzbi po interpolovoj optuznici kada su nas "otresli" strani sudovi zbog "fabrikovanja". Setite se Jurisica gde je presuda doneta na osnovu izmisljenog dokumenta. Na kraju pokazite mi jednog ratnog vozda politickog ili vojnog koji je zavrsio rat makar kao srednja klasa. Tako se ne brani Srpstvo gospodo. I ako ste negde to naucili, zar nije vreme da se razucite? jer opet ce narod da strada dok ga vi ka bojagi stitite.

vladan

pre 12 godina

Prvo treba uhapsisti pojedine predsednike Opstina sa Severa koji saradjuju sa tim kriminalcima i koji iste podrzavaju. Takodje i nacelnika KM okruga koji je najveci kreator svih problema i incidenata.

bezimena

pre 12 godina

Naravno da je Vlada "upoznata" bla, bla.. a ovom Homenovom izjavom, ne samo da se potvrdjuje da je VLAST LAGALA GRADJANE, već su te kriminalne grupe javno obaveštene da treba da se sklone, što je već postao manir ovih "mačaka sa praporcima" (slučaj Šarić npr.).

Vlajko

pre 12 godina

Ma ne moze da bude... Pa danima slusamo o tome kako su zli kforovci udarili na nenaoruzan srpski narod. Otkud sam medju sirotinjom rajom kriminalci? Mora da nam neko namesta. Srbi su poznati kao cvecke koji ne bi ni mrava zgazili.

Mrgud

pre 12 godina

(MunzeLjux)

Taci nije morao da brine za nezavisnost kosova onog momenta kada su Milosevic & Co. poceli da primenjuju Bosanski i Hrvatski model na Kosovu. da nije bilo Milosevica ne bi mrdnuli dalje od autonomije. A za buducnost nikad ne mora brinuti sve dok je Srbskih patriJota, Kostunice, Vucuca, Dacica, barikada, lazi prevara, obmana propagande i srpskih kriminalaca.

Tex Willer

pre 12 godina

Uhapsite dok ne postane kasno kao i sa ubistvom premijera Djincica, ostavili ste ih tada na slobodi nemojte sad gresiti, ucite na vasim greskama.

Metuzalem

pre 12 godina

"Naša je tema da li neko zloupotrebljava proteste srpskog naroda na severu Kosova i Metohije, pokušavajući da napravi sukob i haos, praveći incidente sa Kforom, odnosno sa NATO trupama"
Ne, vasa tema (zapravo zadatak) je ko pravi sukob i haos zloupotrebljavajuci srpski narod.

Deda VojinNS

pre 12 godina

Taci ne mora da brine za buducnost Kosovo republike,dok u njegovom timu u veznom redu igra Homem a centarfor mu je Ceda.Vasoj masti dopustam kompletiranje tima, plus rezerve. Ma one siledzije i borci protiv europskih vrednosti na barikadama sansu ima da nemaju.
(MunzeLjux)

ne znam odakle ti ta informacija, meni je taci licno rekao preko medija da mu je Milosevic obezbedio drzavu, kostunica cementirao pravno a barikade ce zavrsiti posao do kraja i da se nakon barikada vise ne brine za drzavu.

Milko

pre 12 godina

"Srbi sa Kosova su taoci grupe naoružanih ekstremista..."

Zar i ti sine Čedo?

Kakvih ekstremista, kakvih bakrača?
Srbi na Kosovu su taoci loše i neodgovorne politike koju ova vlada ima prema Kosovu, i ništa drugo.

vuce

pre 12 godina

Posto je clan vlade i Vuk Jeremic, zaista me zanim dali je i on bio upoznat sa Jarinjem kada je alarmirao Ruse koji su pokusali proguraati saopstenje SB povodom 'nicim izazvanog napada KFORa na nenaoruzane Srbe' a za sta ga je pohvalio Konuzin licno

mertur

pre 12 godina

@Samo vesto vodjenom i sinhronizovanom akcijom svih nivoa vlasti i naroda zadrzacemo KOSOVO U SRBIJI.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (naivko, 6. oktobar 2011 21:58)
zadrzati Kosovo u Srbiji ??!!! ej stvarno ti pristaje ono naivko.
Gradjaninu svih vera kompliment na komentar posto nemogu vise pluseva dati.

MunzeLjux

pre 12 godina

Taci ne mora da brine za buducnost Kosovo republike,dok u njegovom timu u veznom redu igra Homem a centarfor mu je Ceda.Vasoj masti dopustam kompletiranje tima, plus rezerve. Ma one siledzije i borci protiv europskih vrednosti na barikadama sansu ima da nemaju.

Mića Jagodinac

pre 12 godina

Slažem se Homen da treba pohapsiti sve ekstremiste sa severa Kosova.Pitam te šta ćemo sa Stefanovićem i Bogdanovićem koji su potpaljivali narod da ostane na barikadama.Jedini zaključeak može da se dobije i da su ova dvojica radila u dosluhu sa Veselinovićem i njegovom bratijom.

naivko

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da smo bili malo nepazljivi. Sve to treba zataskati da ne ispadnemo na kraju mi krivi. Onda na miru razgovarati sa nasim junacima u prvim linijama i objasniti im da od sada moraju da budu pazljiviji, jer nece vlast moci ponovo da ih cupa iz ovakvih nevesto uradjenih operacija. Moramo izvuci pouku iz ove situacije. Samo vesto vodjenom i sinhronizovanom akcijom svih nivoa vlasti i naroda zadrzacemo Kosovo u Srbiji.

Weber 'S

pre 12 godina

Dobro utabane staze 90-ih ne rade u 21 veku.
Devedesetih slabo naoruzane jedinice samoorganizovanih Hrvata i kasnije Bosanaca nisu imale sofisticirane kamere kojima su mogli snimati (ne)dela "nenaoruzanog" srpskog naroda. Ali ovi iz Kfora nisu bas maciji kasalj, osim preciznog naoruzanja imaju i te ^@#$@#$@ kamere.

Alex

pre 12 godina

bravo Srbi, i pozdravite se zauvek sa KiM-om. (zbog patriota koji su svi od reda najveci kriminalci) jednostavno niste ga zasluzili. kao i uvek sami sebi ste najveci neprijatelji.

panta

pre 12 godina

Kad budete pohapsili kriminalce iz Beograda kojima su ti kriminalci dole produžena ruka, onda možemo da pričamo o početku dijaloga i rešenju pitanja Kosova, koje naravno, nekim ljudima uopšte ne odgovara. Da agonija oko svega toga traje, nisu samo naši interesi ali mi više nikakvog načina, da stvari rešimo u svoju korist, nemamo niti nas iko šta pita. Samo pojedici mogu da se ogebu malo u svoju ličnu korist. I detetu od 5 godina je jasno da od Kosova nema ništa i da to služi grupi "patrijota" da drži nivo napetosti na stepenu koji njima, u određenom trenutku, odgovara. Biće opet novih "oluja" i razih drugih vetrova, a "patrijote" će opet kukati kako proteruju srpski narod a, svo to vreme, će puniti svoje džepove i džepove svojih "istomišljenika". Ne zaboravite onu poslovicu koja uvek važi: Nekom rat - nekom brat! Dok ima šta da se pelješi i "braća" će se pomagati međusobno!

GuC

pre 12 godina

Ne razumem kojiVlad ima saznanja?
Ako je lsučajno misio ipak na Vladu Srbije onda je sve opasniej nego što sam mislila...vaša saznanja su bila da će BG goreti ako se Prajd održi pa ste reagovali munjevito,
Sad opet imate saznanje i NIŠTA niste uradili, pre svega Dačićeva homofobna-sindikalno-pravoslavna policija. Dačić još nije objasnio ko je pre par nedelja zapalio te prelaze, sećate se dečice sa kapuljačama na glavi. Još ću da pomislim da Prajd nije održan jer su ta dečica sa kapuljačama i cevkama dobile drugi azdatak na Kosovu...što se tiče Čedomira, svaka čast, treba ići u Medvedju, ići medju ljude i objašnjavati im, kad već ministar policij nema vremena zezajući se sa ekonomskim forumima i Rusima samo!

Borisav

pre 12 godina

Vidim veliki broj albanaca posećuje sajt i daje veliki broj pluseva svakom NGO aktivisti, što je lepo i greje srce
, jedino mi je tuga jer su većinski građani izgleda batalili nekada omiljeni sajt
molim da objavite jer ne vređam

sara jovičin

pre 12 godina

Predpostavljam da državni sekretar ministarstva pravde pod kriminalcima na severu Kosava podrazumeva ljude koji su sesamostalno organizovali da odgovore na jednostrane napade stranih sila. Mislim da je razlog tome što država ostavlja utisak da ne želi da zaštiti svoj narod, da je spremna da ih žrtvuje zarad ličnih ciljeva i da nije sposobna da vodi pregovore sa međunarodnom zajednicom. Ne čudi što pored takve države neki odlučuju da uzmu stvar u svoje ruke.

MunzeLjux

pre 12 godina

Taci ne mora da brine za buducnost Kosovo republike,dok u njegovom timu u veznom redu igra Homem a centarfor mu je Ceda.Vasoj masti dopustam kompletiranje tima, plus rezerve. Ma one siledzije i borci protiv europskih vrednosti na barikadama sansu ima da nemaju.

naivko

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da smo bili malo nepazljivi. Sve to treba zataskati da ne ispadnemo na kraju mi krivi. Onda na miru razgovarati sa nasim junacima u prvim linijama i objasniti im da od sada moraju da budu pazljiviji, jer nece vlast moci ponovo da ih cupa iz ovakvih nevesto uradjenih operacija. Moramo izvuci pouku iz ove situacije. Samo vesto vodjenom i sinhronizovanom akcijom svih nivoa vlasti i naroda zadrzacemo Kosovo u Srbiji.

Milko

pre 12 godina

"Srbi sa Kosova su taoci grupe naoružanih ekstremista..."

Zar i ti sine Čedo?

Kakvih ekstremista, kakvih bakrača?
Srbi na Kosovu su taoci loše i neodgovorne politike koju ova vlada ima prema Kosovu, i ništa drugo.

Deda VojinNS

pre 12 godina

Taci ne mora da brine za buducnost Kosovo republike,dok u njegovom timu u veznom redu igra Homem a centarfor mu je Ceda.Vasoj masti dopustam kompletiranje tima, plus rezerve. Ma one siledzije i borci protiv europskih vrednosti na barikadama sansu ima da nemaju.
(MunzeLjux)

ne znam odakle ti ta informacija, meni je taci licno rekao preko medija da mu je Milosevic obezbedio drzavu, kostunica cementirao pravno a barikade ce zavrsiti posao do kraja i da se nakon barikada vise ne brine za drzavu.

vladan

pre 12 godina

Prvo treba uhapsisti pojedine predsednike Opstina sa Severa koji saradjuju sa tim kriminalcima i koji iste podrzavaju. Takodje i nacelnika KM okruga koji je najveci kreator svih problema i incidenata.

Mrgud

pre 12 godina

(MunzeLjux)

Taci nije morao da brine za nezavisnost kosova onog momenta kada su Milosevic & Co. poceli da primenjuju Bosanski i Hrvatski model na Kosovu. da nije bilo Milosevica ne bi mrdnuli dalje od autonomije. A za buducnost nikad ne mora brinuti sve dok je Srbskih patriJota, Kostunice, Vucuca, Dacica, barikada, lazi prevara, obmana propagande i srpskih kriminalaca.

vuce

pre 12 godina

Posto je clan vlade i Vuk Jeremic, zaista me zanim dali je i on bio upoznat sa Jarinjem kada je alarmirao Ruse koji su pokusali proguraati saopstenje SB povodom 'nicim izazvanog napada KFORa na nenaoruzane Srbe' a za sta ga je pohvalio Konuzin licno

mertur

pre 12 godina

@Samo vesto vodjenom i sinhronizovanom akcijom svih nivoa vlasti i naroda zadrzacemo KOSOVO U SRBIJI.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (naivko, 6. oktobar 2011 21:58)
zadrzati Kosovo u Srbiji ??!!! ej stvarno ti pristaje ono naivko.
Gradjaninu svih vera kompliment na komentar posto nemogu vise pluseva dati.

bezimena

pre 12 godina

Naravno da je Vlada "upoznata" bla, bla.. a ovom Homenovom izjavom, ne samo da se potvrdjuje da je VLAST LAGALA GRADJANE, već su te kriminalne grupe javno obaveštene da treba da se sklone, što je već postao manir ovih "mačaka sa praporcima" (slučaj Šarić npr.).

Gradjanin svih veraBG

pre 12 godina

Svi ratovi na teritoriji bivse Jugoslavije su izazvani na isti nacin. lazimna propagandom i provokacijama. Prvo "pobunjeni narod samo se bori za svoja prava", kada mu ponude da ostvari svoja prava kroz autonomiju onda se odbija i gura prst u oko zemljaku sve dublje i retorikom i balvanima i iz beograda podrzanim kriminalcima i paramilitarcima i lopovskim vodjama postavljenim iz Srbije. Ako prst nije dovoljno duboko zabijen, onda se gura jos dublje, sve dok neko ne reaguje a kada reaguje (a srpske zrtve su pozeljne u ovom scenario) onda kuku lele pobise nas na pravdi boga i moramo da se "branimo" i usput napravimo strasne zlocine u toj odbrani (iako smo goloruki). Naravno na opste zadovoljstvo scenarista, u tom scenariju su napravljeni zlocini i nad nama i onda imamo legitimaciju "i oni su nas" i opet teorije odbrane i sve uz lazi, obmane i propagandu i u savezu sa kriminalcima koji dobijaju priliku da ubijaju i pljackaju za nagradu. I dan danas za vecinu od nas Hag laze a mi govorimo istinu. Setite se zadnjih optuzbi po interpolovoj optuznici kada su nas "otresli" strani sudovi zbog "fabrikovanja". Setite se Jurisica gde je presuda doneta na osnovu izmisljenog dokumenta. Na kraju pokazite mi jednog ratnog vozda politickog ili vojnog koji je zavrsio rat makar kao srednja klasa. Tako se ne brani Srpstvo gospodo. I ako ste negde to naucili, zar nije vreme da se razucite? jer opet ce narod da strada dok ga vi ka bojagi stitite.

Vlajko

pre 12 godina

Ma ne moze da bude... Pa danima slusamo o tome kako su zli kforovci udarili na nenaoruzan srpski narod. Otkud sam medju sirotinjom rajom kriminalci? Mora da nam neko namesta. Srbi su poznati kao cvecke koji ne bi ni mrava zgazili.

Tex Willer

pre 12 godina

Uhapsite dok ne postane kasno kao i sa ubistvom premijera Djincica, ostavili ste ih tada na slobodi nemojte sad gresiti, ucite na vasim greskama.

Metuzalem

pre 12 godina

"Naša je tema da li neko zloupotrebljava proteste srpskog naroda na severu Kosova i Metohije, pokušavajući da napravi sukob i haos, praveći incidente sa Kforom, odnosno sa NATO trupama"
Ne, vasa tema (zapravo zadatak) je ko pravi sukob i haos zloupotrebljavajuci srpski narod.

Alex

pre 12 godina

bravo Srbi, i pozdravite se zauvek sa KiM-om. (zbog patriota koji su svi od reda najveci kriminalci) jednostavno niste ga zasluzili. kao i uvek sami sebi ste najveci neprijatelji.

Weber 'S

pre 12 godina

Dobro utabane staze 90-ih ne rade u 21 veku.
Devedesetih slabo naoruzane jedinice samoorganizovanih Hrvata i kasnije Bosanaca nisu imale sofisticirane kamere kojima su mogli snimati (ne)dela "nenaoruzanog" srpskog naroda. Ali ovi iz Kfora nisu bas maciji kasalj, osim preciznog naoruzanja imaju i te ^@#$@#$@ kamere.

GuC

pre 12 godina

Ne razumem kojiVlad ima saznanja?
Ako je lsučajno misio ipak na Vladu Srbije onda je sve opasniej nego što sam mislila...vaša saznanja su bila da će BG goreti ako se Prajd održi pa ste reagovali munjevito,
Sad opet imate saznanje i NIŠTA niste uradili, pre svega Dačićeva homofobna-sindikalno-pravoslavna policija. Dačić još nije objasnio ko je pre par nedelja zapalio te prelaze, sećate se dečice sa kapuljačama na glavi. Još ću da pomislim da Prajd nije održan jer su ta dečica sa kapuljačama i cevkama dobile drugi azdatak na Kosovu...što se tiče Čedomira, svaka čast, treba ići u Medvedju, ići medju ljude i objašnjavati im, kad već ministar policij nema vremena zezajući se sa ekonomskim forumima i Rusima samo!

Mića Jagodinac

pre 12 godina

Slažem se Homen da treba pohapsiti sve ekstremiste sa severa Kosova.Pitam te šta ćemo sa Stefanovićem i Bogdanovićem koji su potpaljivali narod da ostane na barikadama.Jedini zaključeak može da se dobije i da su ova dvojica radila u dosluhu sa Veselinovićem i njegovom bratijom.

panta

pre 12 godina

Kad budete pohapsili kriminalce iz Beograda kojima su ti kriminalci dole produžena ruka, onda možemo da pričamo o početku dijaloga i rešenju pitanja Kosova, koje naravno, nekim ljudima uopšte ne odgovara. Da agonija oko svega toga traje, nisu samo naši interesi ali mi više nikakvog načina, da stvari rešimo u svoju korist, nemamo niti nas iko šta pita. Samo pojedici mogu da se ogebu malo u svoju ličnu korist. I detetu od 5 godina je jasno da od Kosova nema ništa i da to služi grupi "patrijota" da drži nivo napetosti na stepenu koji njima, u određenom trenutku, odgovara. Biće opet novih "oluja" i razih drugih vetrova, a "patrijote" će opet kukati kako proteruju srpski narod a, svo to vreme, će puniti svoje džepove i džepove svojih "istomišljenika". Ne zaboravite onu poslovicu koja uvek važi: Nekom rat - nekom brat! Dok ima šta da se pelješi i "braća" će se pomagati međusobno!

Borisav

pre 12 godina

Vidim veliki broj albanaca posećuje sajt i daje veliki broj pluseva svakom NGO aktivisti, što je lepo i greje srce
, jedino mi je tuga jer su većinski građani izgleda batalili nekada omiljeni sajt
molim da objavite jer ne vređam

sara jovičin

pre 12 godina

Predpostavljam da državni sekretar ministarstva pravde pod kriminalcima na severu Kosava podrazumeva ljude koji su sesamostalno organizovali da odgovore na jednostrane napade stranih sila. Mislim da je razlog tome što država ostavlja utisak da ne želi da zaštiti svoj narod, da je spremna da ih žrtvuje zarad ličnih ciljeva i da nije sposobna da vodi pregovore sa međunarodnom zajednicom. Ne čudi što pored takve države neki odlučuju da uzmu stvar u svoje ruke.