Petak, 11.03.2011.

13:51

Mrkonjić: Vratiće se Mira Marković

Na obeležavanju pet godina od smrti Slobodana Miloševića, ministar Mrkonjić izjavio da se radi na tome da se Mira Marković vrati u zemlju.

Izvor: B92

Mrkonjiæ: Vratiæe se Mira Markoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Novica

pre 13 godina

11. marta oko 13 i 30 časova, vraćah se iz Požarevca, kad Pored mene projuriša tri automobila Vlade RS (vozila pratnje funkcionera). Kasnije saznah da je Mrkonjić išao da se "pokloni" Miloševiću, kako je sam izjavio u privatnu posetu.
Pa se sad, nešto pitam, a zašto " o našem trošku" ako je išao privatno ???

loki

pre 13 godina

neka znaju mrkonjic, dacic i ekipa da za lustraciju nikad nije kasno, mozda su se izvukli trenutno jer su u vladi, ali nismo zaboravili ni ko ste ni sta ste radili i sa kim..

sincitybg

pre 13 godina

Iskreno jedva cekam!!!! sve ove krize i poskupljenja najavljuju njen dolazak,ali ima i lepih vesti,u shteku imam 200 evra,znaci ako se vrati Mira i njena vladavina moci cu da zivim po toj logici kao mali Bog,jos ako se opet vrati taj biznis sa raznosenjem gajbica,taman da se uglavim jer za zavrsenim fakultetom posla nemam.......

rahel

pre 13 godina

da li to mrkonjic u ime vlade, a po novom zakonu dao ovu izjavu. da li ima ovakve drzave jos negde na ovog planeti, i jos nesto jer ima neke sanse da dodje i do nas neki sunami.

Zaboravili ste da ubacite krec

pre 13 godina

Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

E ******* jedan,imas li ti imalo mozga, kad mozes da das takvu izjavu. Zivelo se lepo sa dve marke. Ajd mi objasni sta si jeo za dve marke ti i tvoja bolesna familija koja te tako nakaradno vaspitala.
Nego, da niste juce lupali gluposti, nebi imao vas pajtas Tijanic sta drugo da prikazuje.

blebetalo

pre 13 godina

A sta kazete na ovo;Mira se vrati pod ruku sa uskoro dolazecim Putinom!Ajd, jel ko smije onda da ju pipne?
Vecina vasih ljudi za kojima su izdane potjernice nalaze se u Rusiji.U isto vrjeme, ruski politicari se docekuju sa muzikom i niko,ama bas niko nema petlje, da bar priupita - zasto nam ne posaljete nase osumnjicene nazad?Cak ni "borci"za ljudska prava!?
Pa normalno da ste prodali(poklonili)NIS, a posto ovaj dolazi - jos ce te!!!
Zanimljivo je da dolazi u izbornoj godini a zna se kojoj struji pase!
Jos ce Mira usetati i bez Putina,na bjelom konju!
Naravno,ovo sto pisem je mozda samo bajka,moje subjektivno vidjenje,ali pitam vas;Jeli i moguce? Na nasim prostorima su zazivjele mnoge bajke!Mozda sam naivan,ali ja prije 25 g.nisam imao ni primisao da ce se Juga raspasti i jos tako krvavo!Pa se bas to desilo!Ono prvo mi je cak i manja bajka nego sto mi je bilo ovo drugo!
Zato pamet u glavu ljudi,navedite mi jednu drzavu koju je Rusija ikad digla iz blata!Ili vi mislite da ce te biti prvi?

Mrkin fan

pre 13 godina

U Požarevcu su se okupili najveći prevaranti, foliranti, bleferi i neradnici, koji su devedesetih pokrenuli sunovrat Srbije. Trunke saosećanja nemam, nit za ovog ispod, nit za ove iznad.A Mira jadnica i onaj mlađi bandit mogu da ostanu tamo gde su. U Srbiji ih treba potpuno izbrisati, oduzeti im svu imovinu, državljanstva i proglasiti ih nepoželjnim osobama, zauvek. Pare koje su zdimili ionako nikad nećemo videti...

ostareli petooktobarac

pre 13 godina

Ako zbog nečega treba da ode Boris Tadić, a to je što mu se u sred rekonstrukcije vlade, u periodu kada vlada suočena sa strahovitim teškoćama pokušava da izvuče sve što može, pojavljuju ovakvi vampiri i prizivaju Mirjanu Marković, malog Marka-testeraša i snaju. Ne bi bilo loše da ga se i Demokratska stranka oslobodi. Uopšte mi nije jasno odkud i kako ispliva taj čovek (Boris)

Marinko

pre 13 godina

Pola Srbije rušilo je Miloševića zbog svega što je on predstavljao i što je uradio, a pola samo i ponavljam samo zato što im nije dao ono što im je obećao - nove teritorije. Ništa drugo im nije smetalo od njegovih najblaže rečeno "mana". Ta podela vidljiva je i dan danas. A samo šesti oktobar koji mora da se desi jednom može taj čvor da razmrsi.

mikson

pre 13 godina

Bravo mrko. tebi svaka cast ti bar priznajes da se nisi odreko milosevica.
Onaj vas lider dacic izigrava nekog evropljanina kako bi se dodvorio zapadnim gazdama!

zoran

pre 13 godina

"Moram da priznam da vise cenim ovakav potez Mrkonjica, koji je ostao dosledan svojim ubedjenjima kakva god ona bila, nego Ivice koji se uvek skriva po svetu na danasnji dan."

Kobster, i ja bi mu bio dosledni prijatelj da sedim u stanu od 300 M2, pod 24 satnim obezbeđenjem koje drugi plaća u najstrožem centru Beograda (neću da navodim adresu jer mi neće izići koment, ali je NAJSTROŽI centar) i da imam Ministarsku platu a da ne radim ama baš ništa korisno i odgovorno.
A i ovome što se krije po svetu ništa ne fali. On je opet na sred Dedinja u jedno 150 M2 i njega danonoćno čuvaju.

efmvy

pre 13 godina

"Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

E, glupa moja Srbijo, i dalje ti nista u glavu ne dolazi. Kad ces shvatiti da ne samo da nikad nije kasno za 6. oktobar, nego i da je to uslov svih uslova da se jednog dana zaustavi propadanje i krene iz ovog blata?

Ziveo sam i ja od jedne marke, ali imam problem sa tim sto sam u isto vreme svakodnevno gledao kako se dojucerasnji poslednji olos sepuri u novim porseima, mercedesima i ferarijima i kako se u roku od nekoliko meseci postaje milioner, pod uslovom da si okorela bitanga i da te nicega nije stid. Od te jedne marke, ko je mogao, mogao je da kupi oko 200ml goriva kod ulicnih prodavaca. Za to vreme ste ubijali Sarajevo, silovali, etnicki cistili, pravili koncentracione logore po Bosni u nase ime, a nas ovde toliko izludjivali turbo-folkom, Arkanima, Seseljima, beskrajnim redovima i tucama za hleb u 4 ujutro ili ulazak u autobus gradskog prevoza... a mali Marko je bezbrizno nosio gajbice, Misko, Bogoljub, Jezde, Dafine, stvarali svoje imperije...

Ma nista vam nisam zaboravio i nikada necu, i ucicu moju decu da vas preziru iz dna duse. Onakvu lepu zemlju ste unistili i od svih nas napravili ovce koje i dalje ne umeju da dignu glavu i da vas vec jednom pociste. A jos manje cu oprostiti Borisu Tadicu i slicnim trojanskim konjima tih vasih sluzbi i sluzbica sto su vasa zlocinacka udruzenja tako podmuklo, mic po mic, ponovo legitimizovali i tako se, sto se mene tice, svrstali na drugu stranu price koja ce, ponavljam, imati jedini moguci ishod- 6. oktobar, ali onaj pravi.

Jovan

pre 13 godina

Hahahaha, zamisljam kako bi komicno bilo da se Mira and Co. vrate u Srbiju u isto vreme kada i Seselj iz Haga, pa da im napravimo jedan mali "Welcome Back" parti...

...Welcome Back to Mardelj, that is :D

trajko

pre 13 godina

Šta znači "Radimo na tome da se Markovićka vrati u zemlju"? Pa to je jako prosto: kupite joj kartu za avion i za 4 sata je tu. Eventualno joj učinite plezir (mada ne znam zašto bi) da obiđe grob svoga muža i onda pravac bajbok da sačeka suđenje. Nema tu šta da se "radi". Jat leti svakodnevno za Moskvu.

Vlada Milovic

pre 13 godina

Ja u doba Slobe, 1993, bio sam student u Nisu, i smrsao sam 13 kila, meso nisam okusio danima, a banane su bile za mene san....dobio sam bradavice po prstima od stresa od bednog zivota, baba mi je imala penziju od 15 feninga, eto tako sam ja preziveo Slobu, neka im se vrati istom merom i MRkonjicu i Sainovicu i Miri i Marku.

drasko

pre 13 godina

Samo neka se vrati, cekamo je mi. BTW, bio bi red pre nego da dodje gospodine Mrkonjicu da joj pomenes da je ostala duzna narodu neku "sicu" - zna ona jako dobro.

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Borise, ovo je zlo i naopako sa kim ti kohabitirash. Naprosto prizivash stare duhove iz nesrecnih devedesetih!

No, kao i svaki put u istoriji, bezobrazno ponashanje i odnos prema narodu cete najskorije platiti na sledecim izborima!

Pogazili ste sve za sta se pokojni Zoran borio!

Ljubivije I

pre 13 godina

Ništa nije čudno.Ako postoji u sred glavnog srpskog grada mizej čoveku koji je prolio najviše srpskih suza i srpske krvi, koji se u međuvremenu renovira sretstvima iz buđeta za kulturu, može i ovom njegovom izdanku u Požarevcu. Ne samo da je satro na stotine hiljada Srba, nego je stvorio Makedoniju, kosovo i Bosnu na srpskoj zemlji. A ovaj njegov izdanak je na zadnjem kongresu srpskih komunista rekao da je ponosan što je bio u njegovom stroju.
E pa Srbi plačite za obadvojicom a bolje sutra će vam pasti sa neba.

Six Feet Under

pre 13 godina

"Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

Iz kojeg horor-filma je ovaj lik izasao?

niko

pre 13 godina

Niko nije brze 'pao' kao SM.
Pocetkom 1990 je njegova slika bila kao ikona u svakom izlogu ptodavnica u Srbiji, a desetak godina kasnije je pao u nemilost i zavrsio u Hagu

У име народа

pre 13 godina

Слажем се да се другарица Марковић и мали Марко врате у Србију. Кад се врате морају стати пред лице правде.

bekimmur

pre 13 godina

Slazem se , treba raditi na tome da se Mira i Marko vrate sto pre, i odmah u ZATVOR. Jos imam traume iz onog vremena njihove vladavine. Dobro dosli

bandere cekaju

pre 13 godina

@sima kosmos

Sloba nije komunista. On je socijalista. Dva razlicita pojma. Bolje da se vrate komunisti i oteraju ovaj olos ,tj. socijaliste i ove sto kazu da nikad nisu bili socijalisti . Svejedno, ovo se zove uhvacen na licu mesta.

deni

pre 13 godina

Svako ima pravo da oda postu nekome problem je samo u tome sto je taj covek trebao da nestane sa politicke scene.Umesto toga on i njegova partija imaju vazna ministarstva i uzivaju na teretu ovoga drustva.A sve to zahvaljujuci onom Tadicu koji je najvece zlo koje je posle Milosevica i Kostunice moglo zadesiti ovaj narod.Jos kada bi narod znao koliko se oni brinu o njemu i za sta ga smatraju....lako je sa ovako poslusnim i slepim narodom upravljati i potkradati ga.Sta se to desilo sa narodom kada jos uvek nije sposoban da prepozna dobro od zla?

Dejan, Alberta

pre 13 godina

Ne razumem kako je secanje kratko kad mnogi pricaju kako se bolje zivelo pod Milosevicem. Ni ovi sadasnji nisu sjajni, ali ja mu nikad necu oprostiti unistenje svoje mladosti, i odlazak u inostranstvo 90-tih. Da ne pominjem unistenje nacionalnog identiteta i vrednsoti zarad samo svoje koristi (citaj diktator!) Mislim da mnogi dele moje misljenje...i vecina ih je van Srbije

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Sutra ce zajedno sa Dacicem i koalicionim partnerima odati postu i pokojnom premijeru Djindjicu!!Kulturan covek, pravi evropejac!!

j o k e r

pre 13 godina

prosto ne mogu da verujem da jos uvek ima ******* tipa mrkonjica,bulatovica,radete i sv ih slicnih koji 20 godina kasnije i dalje "veruju" u njihovog "druga","cara","balkanskog mesara",necoveka koji je srbiju i sve nas koji smo ziveli u njoj kao i bivsoj yugoslaviji, opljackao,uveo pocetkom '90-tih u cetiri ******* i pri tom za srbe izgubljena rata,koji su odneli najmanje 300.000 ljudskih zrtava i bar dva miliona ljudi koji jos uvek leonuju svetom,trazeci mesto pod suncem gde bi nastavili zivot!?...sta je bilo bilo je,vreme se4 ne moze vratiti nazad,ali najstrasnije je sto su ti ****** koji su b ili uz milosevica,zasluzili svi odreda lustraciju i naravno ozbiljne,dugogodisnje kazne od zatvora do oduzimanja gradjanskog prava za sve ucinjeno u poslednjih 20 godina- i dalje "nezamenljivi" u vladi srbije sto im je posle 5 oktobra izgleda dogovorom sve oprosteno,a krem na tortu stavio je danasnji predsednik srbije -tadic,"demokratski maneken"koji je samostalno odlucio u odsudnom momentu da je najpametnije po njegov ds,da se pomiri sa sps-om,a sve zarad vlasti, moci i nastavka pljacke drzave i naroda u poslednjih 10 godina!!!neka ti je alal i nazdravlje tadicu!!!ali znaj da se sve vraca i placa!!!F U J !!!

ja

pre 13 godina

Sa jedne strane svaka mu čast što ceni čoveka koji ga je napravio, da nije bilo Slobe verovatno bi sada bio beskućnik jer je žešće nesposoban čovek. Ovako je ministar, podsmeva se u lice celoj naciji. Zanima me ko će od pulena i ortaka iz DOS-a upaliti sveću Đinđiću? Možda dođe par demagoga da skuplja političke poene i to je to. Mrkonjić je ovo uradio kao lični čin, zato opet svaka njemu čast. A oni koji dođu iz kreveta SPS-a da pale sveće Đinđiću neka ih je sramota.

Kobster

pre 13 godina

Moram da priznam da vise cenim ovakav potez Mrkonjica, koji je ostao dosledan svojim ubedjenjima kakva god ona bila, nego Ivice koji se uvek skriva po svetu na danasnji dan. Nikad nisam voleo ljude koji menjaju misljenje kako vetar duva.

Adriano Lordu

pre 13 godina

Na povampirenje SPS nece se dugo cekati. Tadic ih je iskopao iz groba zaborava...
Nad Srbijom ce opet zavladati noc, i gledacete bal vampira. Ako vec ne gledate?

*Rade*

pre 13 godina

Neka mi neko objasni kako to da je mrkonjić ministar u Srbiji. On javno demonstrira da je prijatelj neprijatelja Srbije, diktatora ili kako kod. On nas je uveo u rat,, osiromašio i oplačkao, Njegova familija pobegla sa opljačkanom imovinom u Rusiju a Čerka u Crnoj Gori. Radikali i Milutin Mrkonjić i Bulatović sa Crnogorcima. Sve je jasno kao dan. Svi su danas smešteni pored Tadića. Kao nakad pored Miloševića.

Urednik toalet-novina Ljuba

pre 13 godina

Je li se ovo Mrkonjicu racuna u radno vreme. Verujem da je pisao danas i prekovremene sate. Imati bokserske misice a biti ministar, to se zove srece.

Marko Jovo, Pera, Sima, Dejan, Zoran, Slavica, Ljubica, Milica

pre 13 godina

Ministar jedne "proevropske i demokratske vlade", na grobu jednog ratnog zlocinca, defakto balkanskog kasapina, dovoljno dokazuje koliko nam je Vlada demokratska.
More ološ je to nacionalisticki sve jedan do drugog. Blago Srbima na Kosovu koji danas zive u drugoj drzavi. Verujem da je tamo vise humanizma i demokratije. Ovo ovde je prav(n)a drzavna apokalipsa.

petar

pre 13 godina

Kad bila saxrana nisu nosili krst ,a piramidu.Drugo chovek nije krsten.A sad stoi krst.Nije njega otpevali na saxrani.Nije verovao Boga.A stoi krst.Sto sad popovi chute!

Dosta zamajavanja

pre 13 godina

Briga njega za nasu buducnost - svoju je obezbedio! Bolje bi bilo da je na Koridoru 10 ili na izgradnji pruga, nego sto vija aveti nase proslosti, kojima ce se, iskreno se nadam, i sam uskoro pridruziti!

Bacvanin

pre 13 godina

SPS je stravno drzavotvorna stranka, poprilicno ako gledamo rezultate te stranke u zadnjih 15 godina: Hrvatska, Slovenija, BiH, Makedonija, Crna Gora, Kosovo.
Sve su te drzave danas nezavisne, zahvaljujuci radu SPS-a, pocevsi od Gazimestana pa do danas.

Vlada

pre 13 godina

"Svi iz vrha SPS-a su na svojim zadacima. Ivica Dačić je u Turskoj,Slavica Đukić-Dejanović predsedava skupštinom, Žarko Obradović razgovara sa ministrom Hrvatske..." samo ti Mrko 'vatas zjale.

Bacvanin

pre 13 godina

SPS je stravno drzavotvorna stranka, poprilicno ako gledamo rezultate te stranke u zadnjih 15 godina: Hrvatska, Slovenija, BiH, Makedonija, Crna Gora, Kosovo.
Sve su te drzave danas nezavisne, zahvaljujuci radu SPS-a, pocevsi od Gazimestana pa do danas.

Vlada

pre 13 godina

"Svi iz vrha SPS-a su na svojim zadacima. Ivica Dačić je u Turskoj,Slavica Đukić-Dejanović predsedava skupštinom, Žarko Obradović razgovara sa ministrom Hrvatske..." samo ti Mrko 'vatas zjale.

Dejan, Alberta

pre 13 godina

Ne razumem kako je secanje kratko kad mnogi pricaju kako se bolje zivelo pod Milosevicem. Ni ovi sadasnji nisu sjajni, ali ja mu nikad necu oprostiti unistenje svoje mladosti, i odlazak u inostranstvo 90-tih. Da ne pominjem unistenje nacionalnog identiteta i vrednsoti zarad samo svoje koristi (citaj diktator!) Mislim da mnogi dele moje misljenje...i vecina ih je van Srbije

Marko Jovo, Pera, Sima, Dejan, Zoran, Slavica, Ljubica, Milica

pre 13 godina

Ministar jedne "proevropske i demokratske vlade", na grobu jednog ratnog zlocinca, defakto balkanskog kasapina, dovoljno dokazuje koliko nam je Vlada demokratska.
More ološ je to nacionalisticki sve jedan do drugog. Blago Srbima na Kosovu koji danas zive u drugoj drzavi. Verujem da je tamo vise humanizma i demokratije. Ovo ovde je prav(n)a drzavna apokalipsa.

Dosta zamajavanja

pre 13 godina

Briga njega za nasu buducnost - svoju je obezbedio! Bolje bi bilo da je na Koridoru 10 ili na izgradnji pruga, nego sto vija aveti nase proslosti, kojima ce se, iskreno se nadam, i sam uskoro pridruziti!

Kobster

pre 13 godina

Moram da priznam da vise cenim ovakav potez Mrkonjica, koji je ostao dosledan svojim ubedjenjima kakva god ona bila, nego Ivice koji se uvek skriva po svetu na danasnji dan. Nikad nisam voleo ljude koji menjaju misljenje kako vetar duva.

Adriano Lordu

pre 13 godina

Na povampirenje SPS nece se dugo cekati. Tadic ih je iskopao iz groba zaborava...
Nad Srbijom ce opet zavladati noc, i gledacete bal vampira. Ako vec ne gledate?

petar

pre 13 godina

Kad bila saxrana nisu nosili krst ,a piramidu.Drugo chovek nije krsten.A sad stoi krst.Nije njega otpevali na saxrani.Nije verovao Boga.A stoi krst.Sto sad popovi chute!

*Rade*

pre 13 godina

Neka mi neko objasni kako to da je mrkonjić ministar u Srbiji. On javno demonstrira da je prijatelj neprijatelja Srbije, diktatora ili kako kod. On nas je uveo u rat,, osiromašio i oplačkao, Njegova familija pobegla sa opljačkanom imovinom u Rusiju a Čerka u Crnoj Gori. Radikali i Milutin Mrkonjić i Bulatović sa Crnogorcima. Sve je jasno kao dan. Svi su danas smešteni pored Tadića. Kao nakad pored Miloševića.

ja

pre 13 godina

Sa jedne strane svaka mu čast što ceni čoveka koji ga je napravio, da nije bilo Slobe verovatno bi sada bio beskućnik jer je žešće nesposoban čovek. Ovako je ministar, podsmeva se u lice celoj naciji. Zanima me ko će od pulena i ortaka iz DOS-a upaliti sveću Đinđiću? Možda dođe par demagoga da skuplja političke poene i to je to. Mrkonjić je ovo uradio kao lični čin, zato opet svaka njemu čast. A oni koji dođu iz kreveta SPS-a da pale sveće Đinđiću neka ih je sramota.

j o k e r

pre 13 godina

prosto ne mogu da verujem da jos uvek ima ******* tipa mrkonjica,bulatovica,radete i sv ih slicnih koji 20 godina kasnije i dalje "veruju" u njihovog "druga","cara","balkanskog mesara",necoveka koji je srbiju i sve nas koji smo ziveli u njoj kao i bivsoj yugoslaviji, opljackao,uveo pocetkom '90-tih u cetiri ******* i pri tom za srbe izgubljena rata,koji su odneli najmanje 300.000 ljudskih zrtava i bar dva miliona ljudi koji jos uvek leonuju svetom,trazeci mesto pod suncem gde bi nastavili zivot!?...sta je bilo bilo je,vreme se4 ne moze vratiti nazad,ali najstrasnije je sto su ti ****** koji su b ili uz milosevica,zasluzili svi odreda lustraciju i naravno ozbiljne,dugogodisnje kazne od zatvora do oduzimanja gradjanskog prava za sve ucinjeno u poslednjih 20 godina- i dalje "nezamenljivi" u vladi srbije sto im je posle 5 oktobra izgleda dogovorom sve oprosteno,a krem na tortu stavio je danasnji predsednik srbije -tadic,"demokratski maneken"koji je samostalno odlucio u odsudnom momentu da je najpametnije po njegov ds,da se pomiri sa sps-om,a sve zarad vlasti, moci i nastavka pljacke drzave i naroda u poslednjih 10 godina!!!neka ti je alal i nazdravlje tadicu!!!ali znaj da se sve vraca i placa!!!F U J !!!

bekimmur

pre 13 godina

Slazem se , treba raditi na tome da se Mira i Marko vrate sto pre, i odmah u ZATVOR. Jos imam traume iz onog vremena njihove vladavine. Dobro dosli

trajko

pre 13 godina

Šta znači "Radimo na tome da se Markovićka vrati u zemlju"? Pa to je jako prosto: kupite joj kartu za avion i za 4 sata je tu. Eventualno joj učinite plezir (mada ne znam zašto bi) da obiđe grob svoga muža i onda pravac bajbok da sačeka suđenje. Nema tu šta da se "radi". Jat leti svakodnevno za Moskvu.

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Sutra ce zajedno sa Dacicem i koalicionim partnerima odati postu i pokojnom premijeru Djindjicu!!Kulturan covek, pravi evropejac!!

Urednik toalet-novina Ljuba

pre 13 godina

Je li se ovo Mrkonjicu racuna u radno vreme. Verujem da je pisao danas i prekovremene sate. Imati bokserske misice a biti ministar, to se zove srece.

Six Feet Under

pre 13 godina

"Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

Iz kojeg horor-filma je ovaj lik izasao?

efmvy

pre 13 godina

"Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

E, glupa moja Srbijo, i dalje ti nista u glavu ne dolazi. Kad ces shvatiti da ne samo da nikad nije kasno za 6. oktobar, nego i da je to uslov svih uslova da se jednog dana zaustavi propadanje i krene iz ovog blata?

Ziveo sam i ja od jedne marke, ali imam problem sa tim sto sam u isto vreme svakodnevno gledao kako se dojucerasnji poslednji olos sepuri u novim porseima, mercedesima i ferarijima i kako se u roku od nekoliko meseci postaje milioner, pod uslovom da si okorela bitanga i da te nicega nije stid. Od te jedne marke, ko je mogao, mogao je da kupi oko 200ml goriva kod ulicnih prodavaca. Za to vreme ste ubijali Sarajevo, silovali, etnicki cistili, pravili koncentracione logore po Bosni u nase ime, a nas ovde toliko izludjivali turbo-folkom, Arkanima, Seseljima, beskrajnim redovima i tucama za hleb u 4 ujutro ili ulazak u autobus gradskog prevoza... a mali Marko je bezbrizno nosio gajbice, Misko, Bogoljub, Jezde, Dafine, stvarali svoje imperije...

Ma nista vam nisam zaboravio i nikada necu, i ucicu moju decu da vas preziru iz dna duse. Onakvu lepu zemlju ste unistili i od svih nas napravili ovce koje i dalje ne umeju da dignu glavu i da vas vec jednom pociste. A jos manje cu oprostiti Borisu Tadicu i slicnim trojanskim konjima tih vasih sluzbi i sluzbica sto su vasa zlocinacka udruzenja tako podmuklo, mic po mic, ponovo legitimizovali i tako se, sto se mene tice, svrstali na drugu stranu price koja ce, ponavljam, imati jedini moguci ishod- 6. oktobar, ali onaj pravi.

У име народа

pre 13 godina

Слажем се да се другарица Марковић и мали Марко врате у Србију. Кад се врате морају стати пред лице правде.

Vlada Milovic

pre 13 godina

Ja u doba Slobe, 1993, bio sam student u Nisu, i smrsao sam 13 kila, meso nisam okusio danima, a banane su bile za mene san....dobio sam bradavice po prstima od stresa od bednog zivota, baba mi je imala penziju od 15 feninga, eto tako sam ja preziveo Slobu, neka im se vrati istom merom i MRkonjicu i Sainovicu i Miri i Marku.

deni

pre 13 godina

Svako ima pravo da oda postu nekome problem je samo u tome sto je taj covek trebao da nestane sa politicke scene.Umesto toga on i njegova partija imaju vazna ministarstva i uzivaju na teretu ovoga drustva.A sve to zahvaljujuci onom Tadicu koji je najvece zlo koje je posle Milosevica i Kostunice moglo zadesiti ovaj narod.Jos kada bi narod znao koliko se oni brinu o njemu i za sta ga smatraju....lako je sa ovako poslusnim i slepim narodom upravljati i potkradati ga.Sta se to desilo sa narodom kada jos uvek nije sposoban da prepozna dobro od zla?

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Borise, ovo je zlo i naopako sa kim ti kohabitirash. Naprosto prizivash stare duhove iz nesrecnih devedesetih!

No, kao i svaki put u istoriji, bezobrazno ponashanje i odnos prema narodu cete najskorije platiti na sledecim izborima!

Pogazili ste sve za sta se pokojni Zoran borio!

niko

pre 13 godina

Niko nije brze 'pao' kao SM.
Pocetkom 1990 je njegova slika bila kao ikona u svakom izlogu ptodavnica u Srbiji, a desetak godina kasnije je pao u nemilost i zavrsio u Hagu

ostareli petooktobarac

pre 13 godina

Ako zbog nečega treba da ode Boris Tadić, a to je što mu se u sred rekonstrukcije vlade, u periodu kada vlada suočena sa strahovitim teškoćama pokušava da izvuče sve što može, pojavljuju ovakvi vampiri i prizivaju Mirjanu Marković, malog Marka-testeraša i snaju. Ne bi bilo loše da ga se i Demokratska stranka oslobodi. Uopšte mi nije jasno odkud i kako ispliva taj čovek (Boris)

Marinko

pre 13 godina

Pola Srbije rušilo je Miloševića zbog svega što je on predstavljao i što je uradio, a pola samo i ponavljam samo zato što im nije dao ono što im je obećao - nove teritorije. Ništa drugo im nije smetalo od njegovih najblaže rečeno "mana". Ta podela vidljiva je i dan danas. A samo šesti oktobar koji mora da se desi jednom može taj čvor da razmrsi.

bandere cekaju

pre 13 godina

@sima kosmos

Sloba nije komunista. On je socijalista. Dva razlicita pojma. Bolje da se vrate komunisti i oteraju ovaj olos ,tj. socijaliste i ove sto kazu da nikad nisu bili socijalisti . Svejedno, ovo se zove uhvacen na licu mesta.

zoran

pre 13 godina

"Moram da priznam da vise cenim ovakav potez Mrkonjica, koji je ostao dosledan svojim ubedjenjima kakva god ona bila, nego Ivice koji se uvek skriva po svetu na danasnji dan."

Kobster, i ja bi mu bio dosledni prijatelj da sedim u stanu od 300 M2, pod 24 satnim obezbeđenjem koje drugi plaća u najstrožem centru Beograda (neću da navodim adresu jer mi neće izići koment, ali je NAJSTROŽI centar) i da imam Ministarsku platu a da ne radim ama baš ništa korisno i odgovorno.
A i ovome što se krije po svetu ništa ne fali. On je opet na sred Dedinja u jedno 150 M2 i njega danonoćno čuvaju.

Jovan

pre 13 godina

Hahahaha, zamisljam kako bi komicno bilo da se Mira and Co. vrate u Srbiju u isto vreme kada i Seselj iz Haga, pa da im napravimo jedan mali "Welcome Back" parti...

...Welcome Back to Mardelj, that is :D

Ljubivije I

pre 13 godina

Ništa nije čudno.Ako postoji u sred glavnog srpskog grada mizej čoveku koji je prolio najviše srpskih suza i srpske krvi, koji se u međuvremenu renovira sretstvima iz buđeta za kulturu, može i ovom njegovom izdanku u Požarevcu. Ne samo da je satro na stotine hiljada Srba, nego je stvorio Makedoniju, kosovo i Bosnu na srpskoj zemlji. A ovaj njegov izdanak je na zadnjem kongresu srpskih komunista rekao da je ponosan što je bio u njegovom stroju.
E pa Srbi plačite za obadvojicom a bolje sutra će vam pasti sa neba.

Mrkin fan

pre 13 godina

U Požarevcu su se okupili najveći prevaranti, foliranti, bleferi i neradnici, koji su devedesetih pokrenuli sunovrat Srbije. Trunke saosećanja nemam, nit za ovog ispod, nit za ove iznad.A Mira jadnica i onaj mlađi bandit mogu da ostanu tamo gde su. U Srbiji ih treba potpuno izbrisati, oduzeti im svu imovinu, državljanstva i proglasiti ih nepoželjnim osobama, zauvek. Pare koje su zdimili ionako nikad nećemo videti...

drasko

pre 13 godina

Samo neka se vrati, cekamo je mi. BTW, bio bi red pre nego da dodje gospodine Mrkonjicu da joj pomenes da je ostala duzna narodu neku "sicu" - zna ona jako dobro.

Zaboravili ste da ubacite krec

pre 13 godina

Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

E ******* jedan,imas li ti imalo mozga, kad mozes da das takvu izjavu. Zivelo se lepo sa dve marke. Ajd mi objasni sta si jeo za dve marke ti i tvoja bolesna familija koja te tako nakaradno vaspitala.
Nego, da niste juce lupali gluposti, nebi imao vas pajtas Tijanic sta drugo da prikazuje.

mikson

pre 13 godina

Bravo mrko. tebi svaka cast ti bar priznajes da se nisi odreko milosevica.
Onaj vas lider dacic izigrava nekog evropljanina kako bi se dodvorio zapadnim gazdama!

blebetalo

pre 13 godina

A sta kazete na ovo;Mira se vrati pod ruku sa uskoro dolazecim Putinom!Ajd, jel ko smije onda da ju pipne?
Vecina vasih ljudi za kojima su izdane potjernice nalaze se u Rusiji.U isto vrjeme, ruski politicari se docekuju sa muzikom i niko,ama bas niko nema petlje, da bar priupita - zasto nam ne posaljete nase osumnjicene nazad?Cak ni "borci"za ljudska prava!?
Pa normalno da ste prodali(poklonili)NIS, a posto ovaj dolazi - jos ce te!!!
Zanimljivo je da dolazi u izbornoj godini a zna se kojoj struji pase!
Jos ce Mira usetati i bez Putina,na bjelom konju!
Naravno,ovo sto pisem je mozda samo bajka,moje subjektivno vidjenje,ali pitam vas;Jeli i moguce? Na nasim prostorima su zazivjele mnoge bajke!Mozda sam naivan,ali ja prije 25 g.nisam imao ni primisao da ce se Juga raspasti i jos tako krvavo!Pa se bas to desilo!Ono prvo mi je cak i manja bajka nego sto mi je bilo ovo drugo!
Zato pamet u glavu ljudi,navedite mi jednu drzavu koju je Rusija ikad digla iz blata!Ili vi mislite da ce te biti prvi?

sincitybg

pre 13 godina

Iskreno jedva cekam!!!! sve ove krize i poskupljenja najavljuju njen dolazak,ali ima i lepih vesti,u shteku imam 200 evra,znaci ako se vrati Mira i njena vladavina moci cu da zivim po toj logici kao mali Bog,jos ako se opet vrati taj biznis sa raznosenjem gajbica,taman da se uglavim jer za zavrsenim fakultetom posla nemam.......

rahel

pre 13 godina

da li to mrkonjic u ime vlade, a po novom zakonu dao ovu izjavu. da li ima ovakve drzave jos negde na ovog planeti, i jos nesto jer ima neke sanse da dodje i do nas neki sunami.

loki

pre 13 godina

neka znaju mrkonjic, dacic i ekipa da za lustraciju nikad nije kasno, mozda su se izvukli trenutno jer su u vladi, ali nismo zaboravili ni ko ste ni sta ste radili i sa kim..

Novica

pre 13 godina

11. marta oko 13 i 30 časova, vraćah se iz Požarevca, kad Pored mene projuriša tri automobila Vlade RS (vozila pratnje funkcionera). Kasnije saznah da je Mrkonjić išao da se "pokloni" Miloševiću, kako je sam izjavio u privatnu posetu.
Pa se sad, nešto pitam, a zašto " o našem trošku" ako je išao privatno ???

petar

pre 13 godina

Kad bila saxrana nisu nosili krst ,a piramidu.Drugo chovek nije krsten.A sad stoi krst.Nije njega otpevali na saxrani.Nije verovao Boga.A stoi krst.Sto sad popovi chute!

Marko Jovo, Pera, Sima, Dejan, Zoran, Slavica, Ljubica, Milica

pre 13 godina

Ministar jedne "proevropske i demokratske vlade", na grobu jednog ratnog zlocinca, defakto balkanskog kasapina, dovoljno dokazuje koliko nam je Vlada demokratska.
More ološ je to nacionalisticki sve jedan do drugog. Blago Srbima na Kosovu koji danas zive u drugoj drzavi. Verujem da je tamo vise humanizma i demokratije. Ovo ovde je prav(n)a drzavna apokalipsa.

Bacvanin

pre 13 godina

SPS je stravno drzavotvorna stranka, poprilicno ako gledamo rezultate te stranke u zadnjih 15 godina: Hrvatska, Slovenija, BiH, Makedonija, Crna Gora, Kosovo.
Sve su te drzave danas nezavisne, zahvaljujuci radu SPS-a, pocevsi od Gazimestana pa do danas.

Vlada

pre 13 godina

"Svi iz vrha SPS-a su na svojim zadacima. Ivica Dačić je u Turskoj,Slavica Đukić-Dejanović predsedava skupštinom, Žarko Obradović razgovara sa ministrom Hrvatske..." samo ti Mrko 'vatas zjale.

Dosta zamajavanja

pre 13 godina

Briga njega za nasu buducnost - svoju je obezbedio! Bolje bi bilo da je na Koridoru 10 ili na izgradnji pruga, nego sto vija aveti nase proslosti, kojima ce se, iskreno se nadam, i sam uskoro pridruziti!

Dejan, Alberta

pre 13 godina

Ne razumem kako je secanje kratko kad mnogi pricaju kako se bolje zivelo pod Milosevicem. Ni ovi sadasnji nisu sjajni, ali ja mu nikad necu oprostiti unistenje svoje mladosti, i odlazak u inostranstvo 90-tih. Da ne pominjem unistenje nacionalnog identiteta i vrednsoti zarad samo svoje koristi (citaj diktator!) Mislim da mnogi dele moje misljenje...i vecina ih je van Srbije

Kobster

pre 13 godina

Moram da priznam da vise cenim ovakav potez Mrkonjica, koji je ostao dosledan svojim ubedjenjima kakva god ona bila, nego Ivice koji se uvek skriva po svetu na danasnji dan. Nikad nisam voleo ljude koji menjaju misljenje kako vetar duva.

Adriano Lordu

pre 13 godina

Na povampirenje SPS nece se dugo cekati. Tadic ih je iskopao iz groba zaborava...
Nad Srbijom ce opet zavladati noc, i gledacete bal vampira. Ako vec ne gledate?

*Rade*

pre 13 godina

Neka mi neko objasni kako to da je mrkonjić ministar u Srbiji. On javno demonstrira da je prijatelj neprijatelja Srbije, diktatora ili kako kod. On nas je uveo u rat,, osiromašio i oplačkao, Njegova familija pobegla sa opljačkanom imovinom u Rusiju a Čerka u Crnoj Gori. Radikali i Milutin Mrkonjić i Bulatović sa Crnogorcima. Sve je jasno kao dan. Svi su danas smešteni pored Tadića. Kao nakad pored Miloševića.

bandere cekaju

pre 13 godina

@sima kosmos

Sloba nije komunista. On je socijalista. Dva razlicita pojma. Bolje da se vrate komunisti i oteraju ovaj olos ,tj. socijaliste i ove sto kazu da nikad nisu bili socijalisti . Svejedno, ovo se zove uhvacen na licu mesta.

j o k e r

pre 13 godina

prosto ne mogu da verujem da jos uvek ima ******* tipa mrkonjica,bulatovica,radete i sv ih slicnih koji 20 godina kasnije i dalje "veruju" u njihovog "druga","cara","balkanskog mesara",necoveka koji je srbiju i sve nas koji smo ziveli u njoj kao i bivsoj yugoslaviji, opljackao,uveo pocetkom '90-tih u cetiri ******* i pri tom za srbe izgubljena rata,koji su odneli najmanje 300.000 ljudskih zrtava i bar dva miliona ljudi koji jos uvek leonuju svetom,trazeci mesto pod suncem gde bi nastavili zivot!?...sta je bilo bilo je,vreme se4 ne moze vratiti nazad,ali najstrasnije je sto su ti ****** koji su b ili uz milosevica,zasluzili svi odreda lustraciju i naravno ozbiljne,dugogodisnje kazne od zatvora do oduzimanja gradjanskog prava za sve ucinjeno u poslednjih 20 godina- i dalje "nezamenljivi" u vladi srbije sto im je posle 5 oktobra izgleda dogovorom sve oprosteno,a krem na tortu stavio je danasnji predsednik srbije -tadic,"demokratski maneken"koji je samostalno odlucio u odsudnom momentu da je najpametnije po njegov ds,da se pomiri sa sps-om,a sve zarad vlasti, moci i nastavka pljacke drzave i naroda u poslednjih 10 godina!!!neka ti je alal i nazdravlje tadicu!!!ali znaj da se sve vraca i placa!!!F U J !!!

Ljubivije I

pre 13 godina

Ništa nije čudno.Ako postoji u sred glavnog srpskog grada mizej čoveku koji je prolio najviše srpskih suza i srpske krvi, koji se u međuvremenu renovira sretstvima iz buđeta za kulturu, može i ovom njegovom izdanku u Požarevcu. Ne samo da je satro na stotine hiljada Srba, nego je stvorio Makedoniju, kosovo i Bosnu na srpskoj zemlji. A ovaj njegov izdanak je na zadnjem kongresu srpskih komunista rekao da je ponosan što je bio u njegovom stroju.
E pa Srbi plačite za obadvojicom a bolje sutra će vam pasti sa neba.

mikson

pre 13 godina

Bravo mrko. tebi svaka cast ti bar priznajes da se nisi odreko milosevica.
Onaj vas lider dacic izigrava nekog evropljanina kako bi se dodvorio zapadnim gazdama!

bekimmur

pre 13 godina

Slazem se , treba raditi na tome da se Mira i Marko vrate sto pre, i odmah u ZATVOR. Jos imam traume iz onog vremena njihove vladavine. Dobro dosli

deni

pre 13 godina

Svako ima pravo da oda postu nekome problem je samo u tome sto je taj covek trebao da nestane sa politicke scene.Umesto toga on i njegova partija imaju vazna ministarstva i uzivaju na teretu ovoga drustva.A sve to zahvaljujuci onom Tadicu koji je najvece zlo koje je posle Milosevica i Kostunice moglo zadesiti ovaj narod.Jos kada bi narod znao koliko se oni brinu o njemu i za sta ga smatraju....lako je sa ovako poslusnim i slepim narodom upravljati i potkradati ga.Sta se to desilo sa narodom kada jos uvek nije sposoban da prepozna dobro od zla?

Urednik toalet-novina Ljuba

pre 13 godina

Je li se ovo Mrkonjicu racuna u radno vreme. Verujem da je pisao danas i prekovremene sate. Imati bokserske misice a biti ministar, to se zove srece.

Six Feet Under

pre 13 godina

"Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

Iz kojeg horor-filma je ovaj lik izasao?

trajko

pre 13 godina

Šta znači "Radimo na tome da se Markovićka vrati u zemlju"? Pa to je jako prosto: kupite joj kartu za avion i za 4 sata je tu. Eventualno joj učinite plezir (mada ne znam zašto bi) da obiđe grob svoga muža i onda pravac bajbok da sačeka suđenje. Nema tu šta da se "radi". Jat leti svakodnevno za Moskvu.

ja

pre 13 godina

Sa jedne strane svaka mu čast što ceni čoveka koji ga je napravio, da nije bilo Slobe verovatno bi sada bio beskućnik jer je žešće nesposoban čovek. Ovako je ministar, podsmeva se u lice celoj naciji. Zanima me ko će od pulena i ortaka iz DOS-a upaliti sveću Đinđiću? Možda dođe par demagoga da skuplja političke poene i to je to. Mrkonjić je ovo uradio kao lični čin, zato opet svaka njemu čast. A oni koji dođu iz kreveta SPS-a da pale sveće Đinđiću neka ih je sramota.

У име народа

pre 13 godina

Слажем се да се другарица Марковић и мали Марко врате у Србију. Кад се врате морају стати пред лице правде.

nebojsa,nbgd

pre 13 godina

Sutra ce zajedno sa Dacicem i koalicionim partnerima odati postu i pokojnom premijeru Djindjicu!!Kulturan covek, pravi evropejac!!

niko

pre 13 godina

Niko nije brze 'pao' kao SM.
Pocetkom 1990 je njegova slika bila kao ikona u svakom izlogu ptodavnica u Srbiji, a desetak godina kasnije je pao u nemilost i zavrsio u Hagu

zoran

pre 13 godina

"Moram da priznam da vise cenim ovakav potez Mrkonjica, koji je ostao dosledan svojim ubedjenjima kakva god ona bila, nego Ivice koji se uvek skriva po svetu na danasnji dan."

Kobster, i ja bi mu bio dosledni prijatelj da sedim u stanu od 300 M2, pod 24 satnim obezbeđenjem koje drugi plaća u najstrožem centru Beograda (neću da navodim adresu jer mi neće izići koment, ali je NAJSTROŽI centar) i da imam Ministarsku platu a da ne radim ama baš ništa korisno i odgovorno.
A i ovome što se krije po svetu ništa ne fali. On je opet na sred Dedinja u jedno 150 M2 i njega danonoćno čuvaju.

Vlada Milovic

pre 13 godina

Ja u doba Slobe, 1993, bio sam student u Nisu, i smrsao sam 13 kila, meso nisam okusio danima, a banane su bile za mene san....dobio sam bradavice po prstima od stresa od bednog zivota, baba mi je imala penziju od 15 feninga, eto tako sam ja preziveo Slobu, neka im se vrati istom merom i MRkonjicu i Sainovicu i Miri i Marku.

Jovan

pre 13 godina

Hahahaha, zamisljam kako bi komicno bilo da se Mira and Co. vrate u Srbiju u isto vreme kada i Seselj iz Haga, pa da im napravimo jedan mali "Welcome Back" parti...

...Welcome Back to Mardelj, that is :D

Marinko

pre 13 godina

Pola Srbije rušilo je Miloševića zbog svega što je on predstavljao i što je uradio, a pola samo i ponavljam samo zato što im nije dao ono što im je obećao - nove teritorije. Ništa drugo im nije smetalo od njegovih najblaže rečeno "mana". Ta podela vidljiva je i dan danas. A samo šesti oktobar koji mora da se desi jednom može taj čvor da razmrsi.

ostareli petooktobarac

pre 13 godina

Ako zbog nečega treba da ode Boris Tadić, a to je što mu se u sred rekonstrukcije vlade, u periodu kada vlada suočena sa strahovitim teškoćama pokušava da izvuče sve što može, pojavljuju ovakvi vampiri i prizivaju Mirjanu Marković, malog Marka-testeraša i snaju. Ne bi bilo loše da ga se i Demokratska stranka oslobodi. Uopšte mi nije jasno odkud i kako ispliva taj čovek (Boris)

drasko

pre 13 godina

Samo neka se vrati, cekamo je mi. BTW, bio bi red pre nego da dodje gospodine Mrkonjicu da joj pomenes da je ostala duzna narodu neku "sicu" - zna ona jako dobro.

Djape 6. oktobar

pre 13 godina

Borise, ovo je zlo i naopako sa kim ti kohabitirash. Naprosto prizivash stare duhove iz nesrecnih devedesetih!

No, kao i svaki put u istoriji, bezobrazno ponashanje i odnos prema narodu cete najskorije platiti na sledecim izborima!

Pogazili ste sve za sta se pokojni Zoran borio!

efmvy

pre 13 godina

"Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

E, glupa moja Srbijo, i dalje ti nista u glavu ne dolazi. Kad ces shvatiti da ne samo da nikad nije kasno za 6. oktobar, nego i da je to uslov svih uslova da se jednog dana zaustavi propadanje i krene iz ovog blata?

Ziveo sam i ja od jedne marke, ali imam problem sa tim sto sam u isto vreme svakodnevno gledao kako se dojucerasnji poslednji olos sepuri u novim porseima, mercedesima i ferarijima i kako se u roku od nekoliko meseci postaje milioner, pod uslovom da si okorela bitanga i da te nicega nije stid. Od te jedne marke, ko je mogao, mogao je da kupi oko 200ml goriva kod ulicnih prodavaca. Za to vreme ste ubijali Sarajevo, silovali, etnicki cistili, pravili koncentracione logore po Bosni u nase ime, a nas ovde toliko izludjivali turbo-folkom, Arkanima, Seseljima, beskrajnim redovima i tucama za hleb u 4 ujutro ili ulazak u autobus gradskog prevoza... a mali Marko je bezbrizno nosio gajbice, Misko, Bogoljub, Jezde, Dafine, stvarali svoje imperije...

Ma nista vam nisam zaboravio i nikada necu, i ucicu moju decu da vas preziru iz dna duse. Onakvu lepu zemlju ste unistili i od svih nas napravili ovce koje i dalje ne umeju da dignu glavu i da vas vec jednom pociste. A jos manje cu oprostiti Borisu Tadicu i slicnim trojanskim konjima tih vasih sluzbi i sluzbica sto su vasa zlocinacka udruzenja tako podmuklo, mic po mic, ponovo legitimizovali i tako se, sto se mene tice, svrstali na drugu stranu price koja ce, ponavljam, imati jedini moguci ishod- 6. oktobar, ali onaj pravi.

Mrkin fan

pre 13 godina

U Požarevcu su se okupili najveći prevaranti, foliranti, bleferi i neradnici, koji su devedesetih pokrenuli sunovrat Srbije. Trunke saosećanja nemam, nit za ovog ispod, nit za ove iznad.A Mira jadnica i onaj mlađi bandit mogu da ostanu tamo gde su. U Srbiji ih treba potpuno izbrisati, oduzeti im svu imovinu, državljanstva i proglasiti ih nepoželjnim osobama, zauvek. Pare koje su zdimili ionako nikad nećemo videti...

Zaboravili ste da ubacite krec

pre 13 godina

Jasno se sećam 1993. kada ste za jednu nemačku marku mogli da živite, kao i perioda kada za nekoliko stotina maraka niste mogli da živite. Bio sam bio student, živeli smo od tatine penzije od dva evra kao i svi ostali", priseća se Šuvaković.

E ******* jedan,imas li ti imalo mozga, kad mozes da das takvu izjavu. Zivelo se lepo sa dve marke. Ajd mi objasni sta si jeo za dve marke ti i tvoja bolesna familija koja te tako nakaradno vaspitala.
Nego, da niste juce lupali gluposti, nebi imao vas pajtas Tijanic sta drugo da prikazuje.

blebetalo

pre 13 godina

A sta kazete na ovo;Mira se vrati pod ruku sa uskoro dolazecim Putinom!Ajd, jel ko smije onda da ju pipne?
Vecina vasih ljudi za kojima su izdane potjernice nalaze se u Rusiji.U isto vrjeme, ruski politicari se docekuju sa muzikom i niko,ama bas niko nema petlje, da bar priupita - zasto nam ne posaljete nase osumnjicene nazad?Cak ni "borci"za ljudska prava!?
Pa normalno da ste prodali(poklonili)NIS, a posto ovaj dolazi - jos ce te!!!
Zanimljivo je da dolazi u izbornoj godini a zna se kojoj struji pase!
Jos ce Mira usetati i bez Putina,na bjelom konju!
Naravno,ovo sto pisem je mozda samo bajka,moje subjektivno vidjenje,ali pitam vas;Jeli i moguce? Na nasim prostorima su zazivjele mnoge bajke!Mozda sam naivan,ali ja prije 25 g.nisam imao ni primisao da ce se Juga raspasti i jos tako krvavo!Pa se bas to desilo!Ono prvo mi je cak i manja bajka nego sto mi je bilo ovo drugo!
Zato pamet u glavu ljudi,navedite mi jednu drzavu koju je Rusija ikad digla iz blata!Ili vi mislite da ce te biti prvi?

sincitybg

pre 13 godina

Iskreno jedva cekam!!!! sve ove krize i poskupljenja najavljuju njen dolazak,ali ima i lepih vesti,u shteku imam 200 evra,znaci ako se vrati Mira i njena vladavina moci cu da zivim po toj logici kao mali Bog,jos ako se opet vrati taj biznis sa raznosenjem gajbica,taman da se uglavim jer za zavrsenim fakultetom posla nemam.......

rahel

pre 13 godina

da li to mrkonjic u ime vlade, a po novom zakonu dao ovu izjavu. da li ima ovakve drzave jos negde na ovog planeti, i jos nesto jer ima neke sanse da dodje i do nas neki sunami.

loki

pre 13 godina

neka znaju mrkonjic, dacic i ekipa da za lustraciju nikad nije kasno, mozda su se izvukli trenutno jer su u vladi, ali nismo zaboravili ni ko ste ni sta ste radili i sa kim..

Novica

pre 13 godina

11. marta oko 13 i 30 časova, vraćah se iz Požarevca, kad Pored mene projuriša tri automobila Vlade RS (vozila pratnje funkcionera). Kasnije saznah da je Mrkonjić išao da se "pokloni" Miloševiću, kako je sam izjavio u privatnu posetu.
Pa se sad, nešto pitam, a zašto " o našem trošku" ako je išao privatno ???