Subota, 05.03.2011.

14:43

Koštunica: EU nije najpreča stvar

Lider DSS-a Vojislav Koštunica izjavio da je politika sadašnje vlasti "duboko pogrešna" i da zbog takve politike zemlja ulazi u jednu od svojih najtežih kriza.

Izvor: Beta

Koštunica: EU nije najpreèa stvar IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Ocajan

pre 13 godina

Aman, kao Boga vas molim, oslobodite me izjava Kostunice dr. Vojislava!

Koga on uopste predstavlja, sem svoju malu opskurnu stranku, ciji je oslonac u Kolubari mnogo znacajniji od oslonca u birackom telu?

DSS je uostalom objavio bojkot B92. Ispostujte ih, MOLIM VAS !

srba

pre 13 godina

Svi vi koji ste plaćeni da pišete protiv Koštunice i čiji je stil već jasan svim poštenim ljudima,nosite krivicu za svu štetu koju ste izazivali blaćenjem čoveka koji je dosledno vodio nacionalnu i državničku politiku i sve što je bilo moguće uradio u vrlo teškim okolnostima i sa strankama koje su samo gledale sopstveni interes .Eto sada vidimo ko su ti drugi ljudi koji pobediše na izborima obećavajući prosperitet a narod dobi hleba i igara.Vidi ovaj narod sada bolje i ne vredi vam više ovo bezočno blaćenje.
Živela Srbija!

Nase ime*

pre 13 godina

Ako DSS ne napravi koaliciju sa SNS, izgubice i ovo malo podrske sto imaju. Evo neka neko objasni zasto Putin dolazi u Srbiju? Zbog cega? Zar nije sve vec odavno u rukama Rusa? Vidite te toplane sto vas greju, e pa one su u ogromnim dugovima prema ruskoj strani i prema Srbija gasu koji rusi merkaju, ali psst to je tajna ;).
Uzivajmo u guberniji sa Aganlijama i onim starcem focom iz ds-a.

bekimmur

pre 13 godina

Ne volim Voju. Njegovi ministri tadasnji su bili za mene pravi kosmar, " ali" ovakvim ponasanjem vlast mu daje nova krila. Da li vi to primecujete. Nece Kostunica imati 15 % glasova na sledecim izborima zato sto je dobar, vec zbog toga sto je ova vlast losa, i ona mu to omogucava. Zivi bili pa videli.

Mi

pre 13 godina

@to sam ja
Izgleda da nas ima sve vise, a zasto?
Pogledaj u svoj novcanik, da ti se razjasni. Kada pored dobrog posla i plate sebi ne mozes priustiti izdrzavanje porodice....
Ili da svi senimo i cekamo da nam neko kao Kostic da dva hektara za lubenice!?

pera strsljen

pre 13 godina

Vojo, kralju! Tvoja kraljevina "uspavana lepotica" je najbolje mesto na svetu. Sa vecnom vatrom, zvanom "kosovo", sa perspektivom u Kolubari, sa liderima kao sto su Mladenovic, Mihajlovic, Simic, Sami...
Samo napred. Pokazi nam "svetlu" buducnost. Prosvetli nas. Mi smo *****. Ti si kralj, care.

elena spasojevic

pre 13 godina

Nekada se zapitam da li ovaj covek zaista i misli to sto govori. Jer u slucaju pozitivnog odgovora, njemu je empatijska inteligencija na veoma niskom nivou.
Osim toga , nema bi trunke savesti i licnog morala, posle svih malverzacija vidjenih, i danas, clanova njegove stranke U Kolubari(Tomic etc.)ima hrabrosti da prica gluposti i neistine.

Darko

pre 13 godina

Ujutru kad ustanete shvatite da ste se probudili u banana drzavici, zemlji treceg sveta odavno kolonizovanoj. U njoj vaze svi zakoni i pravila kolonije. Onda ce vam biti lakse i necete se vise iscudjavati. Dakle treba nam politicar Gandijevskog tipa da bi izasli iz kolonije.

loki

pre 13 godina

samo ti Kole batice davaj ovakve i slicne izjave i na dobrom si putu da ne predjes cenzus... jeste da se tad nista drasticno nece promeniti, ali jedva cekamo....

F1

pre 13 godina

" @ (rade, 5. mart 2011 19:27) "

OK. Shvatio sam retoriku. :))) Nemoj puno raditi ali imaj pristojnu platu. :))) E tako nece moci. :))) O secernoj repi ne moras mi drzati miting znam sta je secerna repa a jos bolje sta je plug. :))) Apropo plug. Kod Horgosa sam vise puta video coveka koji ore sa konjem. Valjda ima 12km od EU granice. Ako si zato da u 21. veku zemljoradnik u drzavi koja je u srcu Evrope ore sa konjem pa BRAVO. :((( Nemam problema sa resenjima nego imam problem sa psihologijom i filozofijom. Moje postovanje onima koji znaju sta EU a jos bolje sta je Djindjic hteo. Toliko od mene o dilemi da li EU ili ekipa koja je grejala premijersku fotelju ukljucujuci i danasnju ekipu. Vera i crkva su dve razlicite stvari a jos veca da li sam u pravu. Pozdrav :)))))))

Bane

pre 13 godina

Ne znam sta je po Kostunici najprece,jer o tome nije rekao ni jednu rec,ali osvrnimo se malo na cetiri godine njegove da kazem vladavine.Protivio se saradnji sa Hagom dok je bio premijer skoro 43 optuzenih je izruceno Haskom tribunalu.Protiv je SAD ali nije bio protiv nekoliko miliona dolara koji su stigli odatle kao i iz EU.Propagirao je savez sa Rusijom ali iz Moskve nije dolazio nikakav signal ni pozitivan ni negativan.Doveo je crkvu na velika vrata u politicki zivot zemlje iako je Srbija sekularna.Samo je crkvi vracena imovina oduzeta posle drugog svetskog rata dok potomcima privatnih lica koje su komunisti isterali iz svojih kuca ne,jer je odbijao da se donese zakon o denacionalizaciji,a govorio je da ce biti donet.Diskretno je podrzavao ultranacionalisticke, klerofasisticke i slicne pokrete koje je cak i finansirao preko Kolubare a to je vec posebna prica. Da li sada Kostunica sme "da nas pogleda u oci"ili o svemu ovome nije OBAVESTEN.

DEMOKRATSKI MONARHISTA

pre 13 godina

Prioritet za Srpski narod je pre svega BOLJI ekonomski život, pa ostalo.patriote
Zato će sve patriote podržati Dinkića i URS (koji pripadaju DESNOM CENTRU), pod uslovom da:

1). Predloži PRAVIČNU regionalizaciju (u centralnoj Srbiji Beograd i 3 pokrajine po 1.300.000 stanovnika) tako da sve pokrajine imaju ISTA OVLAŠĆENJA, ali nikao državne nadležnosti i autonomnost(tj nezavisnost) od države Srbije.

2). Izbori da KOSMET ima specijalni status (suštinska autonomija, z4,.) polazeći od realnosti.

3). Maksimalna borba protiv kriminala i korupcije , pogotovo u državnoj administraciji.

4). OTVARANJE HILJADE NOVIH radnih mesta za mlade, pre svega u prerađivačkoj industriji, agraru, turizmu,..

5). Obnovi sve Srpsko-Evropske tradicionalne veze, a pogotovo sa Evropskim Kraljevskim kućama, kojima je zajednički predak prvi srpski kralj Stefan Prvovenčani, koga je Sveti Sava krunisao 04/17 januara 1217.g.

ANA

pre 13 godina

Vojo trazi pare od Miska za C-market, ti mu lepo poklonio a on jos lepse prodao, mnogo bolje Vojo nego ti NIS.
Sram te bilo Vojislave svi su nas opljackali uz veliku tvoju pomoc.

sasa jokic

pre 13 godina

Kao i obicno, totalno dezorijentisan. Kriza u Srbiji je nastala ubistvom Djindjica, jer od tada nema coveka na politickoj sceni Srbije koji moze da nas "opasulji" i da krenemo iskreno prema EU! Gledam danas na TV ulazak u salu, i ta bezlicna lica, i na kraju neartikulisano podizanje obe ruke u desetinki sekunde....tuga!

Roblando

pre 13 godina

ja zivim nikad bolje. ne doji me drzava, pa moj standard nema veze sa vlascu. jeste sve poskupelo, ali mogu i da ustedim od plate. a Kostunici porucujem da ostane u mulju koji mu ne gine, jer klupko se razmotava...

Darko

pre 13 godina

kivan sam na sam sebe jer sam poverovao da je on "posten" covek, ali sad vidim da sam se prevario, ovih dana moram da odem da uzmem ispisnicu, jer ne zelim da pripadam stranci koja je na krvi i znoju rudara uzimala pare

Jovan

pre 13 godina

Najpreča potreba ove zemlje je da je lažovi kao ti ostave na miru. Zatim bi trebalo otpočeti hapšenje svih članova DSS-e i drugih stranaka koji su učestvovali u pljački "Kolubare" i sličnih lopovluka. Trebalo bi i tebe upitati za način privatizacije "C"-marketa. Gde je "C"-market sada jeli u vlasništvu Srbije. Kaži nam kako si sprečio da u Energoprojekt uđe ruski kapital? Sada ga razvlače državni aparatčici i postavljaju svoje poslušnike u Upravni i Nadzorni odbor.Mnogo je ogrešenja od svih Vas prema ovom narodu da bi tebi neko, a i sličnima verovao.

Pobesneli max

pre 13 godina

DSS Vojislava Kostunice se danas bori da preuzme glasove radikala. Ko bude, kod ovih glasaca, uspesniji taj ce i preci cenzus za ulazak u parlament. Inace i za jedne i za druge nema mesta. Eto, to je danas DSS. Niko drugi, ko se eventualno dvoumi, nece glasati za ove luzere.

milic

pre 13 godina

Mislio sam da ne izadjem na sledece izbore, zato sto sam veoma razocaran rezultatima dosadasnjih vlasti. Al kad vidim ovakve tipove da se i dalje sepure na nasoj politickoj sceni, odma dobijem zelju da izadjem na izbore, samo da ovakvi ne bi profitirali od mog neizlaska.
Dr. Vojislav K. je sve kredite potrosio, sve njegove fraze su se izlizale, svima je jasno cemu je ovaj covek trebao da posluzi nakon 5.oktobra, i taj posao je veoma dobro odradio.
I na kraju sve sto mu je ostalo, jeste da gradi svoju politicku buducnost sireci nezadovoljstvo prema EU. Kostunice meni je veoma lako da biram, protiv cega god ti budes, ja cu to uvek podrzati. Ono sto ti podrzis, ja cu biti protiv toga. Uvek na suprotnoj strani od tebe je najispravniji izbor.

PR

pre 13 godina

U pravu si Kostunice, EU nije najpreca stvar. Najpreca stvar trenutno je da preispitamo vase lopovluke u Kolubari, a kad stim zavrsimo, bice nam sirom otvorena vrata za EU.

ms

pre 13 godina

Jaoj pa srpski narod misli da ce mu biti bolje i pravednije ako je clan EU
Pa ovi iz EU i SAD pokradose svoj narod iz vlastitih kuca ih isteruju da bi se dodatno obogatili na racun americkog i evropskog populusa, sada im treba sveze krvi pa obecavaju srbiji proeperitet.
Mislite nece biti "kolubare" u evropskoj srbiji, naravno da ce biti, ali tada nece srbi da se bogate vec evropljani i ameri.
pozdrav sa NA kontinenta

Rodoljub

pre 13 godina

Apsolutno se slažem. U pravu je bio naš svetac patrijarh Pavle:"Nije problem što smo sirotinja, problem je što smo moralna sirotinja". Ovi naši političari nas vode u EU samo da bi došli do pristupnih fondova, koje će podeliti medjusobom, a narod će posle vraćati kredite. Briselu treba tržište (kao Rumunija i Bugarska), a ne partner u poslovanju. Biće još teže ako udjemo u EU, a dušu smo prodali za malo bolji standard, ia raznorazne parade. Sva sreća što paradiraju samo po Beogradu.
Provincijalac

rade

pre 13 godina

@F1
Pa i sada kada smo nadomak EU i dalje stojimo u redu za šećer. :)))
Ja nešto ne vidim pomak u ekonomskom smislu odkako su došle "prozapadne" vlade. Tačnije vidim pomak ali ka minus polu a ne ka plusu. :))))
Jedina razlika što je dok sam kod Slobe stajao u redu šećer bio jeftiniji a isto ga nije bilo. Danas imamo rekordan prinos šećerne repe , preko pola miliona tona, a u rafovima ima šećera koji je dva ipo puta skuplji a para nema nigde. Valjda je to taj liberalni koncept koji nam ti preporučuješ. :)))
Ajde idi umij se, klopni nešto i nastavi da sanjaš o liberalnoj ekonomiji ali mene ne uvlači u tu tvoju noćnu moru. :)))

jaooo

pre 13 godina

Dokle bre, zarad pravih srpskih interesa unazad?
Mi cemo sami... sa prijateljima (koji ne postoje vec samo nj.interesi).

Pa i auto i mobilni i lopatu kada kupujes uvek kupujes moderniji od onog sto si imao!!! Ko jos kupuje prastari mobilni ili ga pravi sam???

Dokle vise srednji vek kao uzor?

Pa i kad se po**res odes unapred.
DA SE NE BI UMELJO.

Beogradjanin

pre 13 godina

Kad povezemo tvoje Udbasko poreklo i Udbasku privatizaciju dece i unuka Udbinih generala i pukovnika, situacija je cista kao na dlanu.
Jel posle svega jos neko veruje u slucajnosti u Srbiji?
Ali doci ce kraj i toj igranci u Srbiji.

pit

pre 13 godina

Covek je u pravu samo se nije dobro izjasnio a to je da Srbiju treba na prvome mestu ocistiti od @#$%! poput tajkuna,kriminalaca i korumpiranih,to je prioritet.Kada gradjani to shvate nece se vise ni obazirati na izjave onih koji su im i skrojili bednu kapu.Svi vi ste vec odavno sazreli za odgovornost i pljacku svojega naroda.Koliko li je glupih u narodu pitanje je sad?

ms

pre 13 godina

Jaoj pa srpski narod misli da ce mu biti bolje i pravednije ako je clan EU
Pa ovi iz EU i SAD pokradose svoj narod iz vlastitih kuca ih isteruju da bi se dodatno obogatili na racun americkog i evropskog populusa, sada im treba sveze krvi pa obecavaju srbiji proeperitet.
Mislite nece biti "kolubare" u evropskoj srbiji, naravno da ce biti, ali tada nece srbi da se bogate vec evropljani i ameri.
pozdrav sa NA kontinenta

Горан

pre 13 godina

Особа која нема алтернативу је духовно изгубљена. Исто је и са државом. Дакле, Србија има алтернативу Европској Унији. Сваки српски политичар који каже да нема алтернативе ЕУ, пада на колена пред моћним државама ЕУ-а. И онда крећу уцене ...

Duka

pre 13 godina

Koštunice, u pravu si ti prijatelju, ali priča o EU kao idealu kojim težimo mora da postoji. Suštinska stvar je da moramo malo da se dovedemo u red, da naučimo da poštujemo zakone koje donesemo (podjednako i država i građani) a jedini način za to je da nam EU bije packe. Jer Srbi i Srbija nikako drugačije ne mogu da urade išta po pitanju samodisciplinovanja i normalizacije svih sfera života ako to nije urađeno pod pritiskom. Ne znamo ti mi drugačije, navikli smo. A nemoj da se plašiš da ćemo kad se civilizujemo da uđemo u EU. Nećemo. Ili će do tada EU definitivno da prekine da prima nove članice, ili će se raspasti sama od sebe, kao i svaka neuspela tvorevina koja nema istinsku podršku svojih naroda.

Dejan

pre 13 godina

Srpska privreda se gasi zbog patriotske, burazerske privatizacije kada su fabrike i firme presle u ruke tajkuna. Da vas podsetim to se desilo za vreme vase vlasti. Tajkuni su umesto zelje za konsolidovanjem firmi zeleli samo da povrate novac. Novac su povratili daljim unistavanjem firmi a nesrecni radnici koji su radili u ovim firmama su se nasli na ulici....

Milos

pre 13 godina

Pa ko kaze da EU iskljucuje privredni razvoj Srbije?! Clanstvo u EU je upravo najbolja i jedina SANSA za srpsku privredu koja izvozi 80% svojih proizvoda upravo u EU, a ne za nemacku ili francusku privredu - sta znaci Thyssenu ili drugim gigantima siromasno trziste od 8 miliona ljudi, kad vec imaju ono od 500 miliona bogatih? Ali, nasim firmama i ljudima i te kako znaci pristup EU trzistu, a nasem budzetu znace evropski fondovi koji u zemljama clanicama (ovima na istoku kontinenta) zauzimaju i po 5% GDP, u nasem slucaju preko 10% budzeta - to je vise od milijardu evra ne kredita, nego bespovratne pomoci svake godine! To je trecina svih izdvajanja za penzije, ceo prosvetni budzet, da ne govorim o mizeriji koje dobija nauka ili razvoj MSP.

Evropska unija je pre svega ekonomska integracija i sansa za privredu svake zemlje clanice i svakog njenog gradjanina pojedinacno, njena poenta nije ni u politici, ni u zaveri, ni u NATO paktu. Zapitajte se, uostalom, zasto i zemlje koje vaze za evroskepticne, poput Velike Britanije, zapravo nikad nisu ozbiljno razmisljali o tome da napuste EU - a nece Sengen, nece Evro, nece ustav... Pa zasto su onda tu, ako ne zbog toga sto je EU sjajna za njihovu ekonomiju?

KOJOTT

pre 13 godina

A bre brate Vojo, gde si bio ovih godina??? Da nisi možda bio predsednik vlade, a tvoji ljudi direktori o kojima se priča u onsajderu???
Pokri se bre ušima.

bezimena

pre 13 godina

Kada će ovaj zao duh da ODGOVARA zbog permanentnog poništavanja zdrave pameti i dugogodišnje pljačke Srbije i njenih gradjana? Ko je njega plaćao (i plaća) za permanentno uništavanje ove države?

dejan

pre 13 godina

EU JE NAJPREČA STVAR. A KO TO NE RAZUME NEKA RAZMISLJA O TOME KOKO JE "LEPO BILO" STOJATI ZA SECER.
(F1, 5. mart 2011 15:56)

A sto samo secer??? Stajalo se ispred kamiona na sred Trga Republike i cekalo da se baci lebac sa istog. Prvo se cekalo u redu za benzin a onda se isti cuclao na crevo po ceni od 2,5-3 nemacke marke u vreme kad je plata bila 20 DM... Stajalo se u redu za mleko, ulje, stajalo se u redu za vize, stajalo se u redu ispred Dafinment bake i Jugoskadika. Moj otac je umro a da nije docekao da mu se vrati stara devizna stednja koju su patrijote opljackale... Stajalo se u "redu" za struju... po osam sati smo je cekali po celu zimu.... Stajalo se u redu i ispred grobalja da sahranimo poginule sa frontova...

Ima jos toga zbog cega se stajalo u redu... ali ne mogu sad da se setim... zaturilo se u pokusaju da se zauvek zaboravi...

Kome je to bilo lepo vreme... mnogo lepse od ovoga... neka proba jos jednom... ALI NE U MOJOJ ZEMLJI!!! NEKA NADJE NEKU DRUGU!

JANOS

pre 13 godina

Slobini puleni su pokrali narod i izneli novac u razne off-shore banke.Zatim su ti isti puleni za vreme Kostunice uneli taj novac i privatizovali (Feudalizirali!) Srbiju, usput jos i ubili Djindjica.Naravno da mu je EU deveta rupa na svirali. U EU ipak postoji neka vladavina prava.A ne "legalizam" doticnog spavaca.

Darko

pre 13 godina

Sva ova gospoda su dobila kljuceve od "auta"(drzave) na cetiri godine. I svi su samo vikali brm brrm brrm brm a niko nije znao ni da upali auto a ni da vozi.E sada kad su preslai na zadnje sediste odjednom su "naucili" da voze.Sada kritikuju i savetuju ove koji su sada na mestu vozaca kako se vozi.Dakle svi su se izredjali za volanom a auto i dalje stoji u mestu.
Da bi upravljao autom kandidat mora da prodje lekarske preglede i polozi ispit.Da bi upravljali drzavom netreba vam cak ni pregled ni skola.Voza nas ko stigne,zato smo dotle i stigli.

Sve cveta

pre 13 godina

Čim je Koštunica otišao sa vlasti, srpski heroj Karadžić se našao u Hagu, "počašćeni" smo održavanjem parade ponosa, pregovorima suverene države Srbije sa "kosovskom delegacijom" otimanjem i krčmenjem firmi koje su iole nešto značile, spominjete Kolubaru za koju se ne zna ko je tu šta radio, pa, koliko smo uspeli videti, bilo je i žutih i sps kadrova u toj priči, evo Maksi ode ispred nosa,a kako je Miško postao njen vlasnik, to nekog ne interesuje, gospodo draga, otvorite malo oči, ionako smo totalno propali, a vi samo vidite jedinog umnog Srbina - državnika kao krivca samo zato što ga zapad mrzi zbog dosledne nacionalne politike i stavova koji nisu na štetu sopstvenog naroda...sve smo, samo slobodni nismo...a, vama sa B92, poruka: U ime demokratije, slobode govora i različitosti mišljenja, za koje se toliko zalažete, objavite komentar, molim!

soulfood

pre 13 godina

Kad dođemo do toga da uđemo u EU, i ako ikada stignemo do tog carstva, DS i SNS će nas zamlaćivati i spuštati plate do 80 eura, onda će nam EU velikodušno pomoći da za njihove kompanije radimo za 110 eura. Ako nam i to daju. I zašto bi nam išta davali, kad nam sve uzeše, što bombama, što za tri evra.

Markos

pre 13 godina

Kada ce Cuveni Doktor pravnih nauka Vojislav Damjanovic ( sa novim Udbaskim prezimenom Kostunica) biti procesuiran u Srbiji za sve sto je uradio?
Kada ce nam pojasniti ko je bio njegov otac Jovo Damjanovic poreklom iz Crne Gore , i koju je znacajnu Funkciju obavljao njegov otac Jovo Damjanovic u Udbino ime, da su posle morali da mu menjaju prezime i identitet?
Cekamo istinu u Srbiji o svemu, vreme je , istinu posle koje nikad vise nista nece biti isto.
Do tada evo zanimljivog linka koji se lako nalazi preko Google o doktorovoj biografiji.
http://www.novinar.de/2007/12/18/posle-vojislava-nema-kostunice.html

DRAGOLJUB ŠUMADINAC

pre 13 godina

Poruka Jovanu iz Švedske: OSOBA KOJA OPRAVDAVA BOMBARDOVANJE SRBIJE OD STRANE NATO NIJE SASVIM ČISTA! Izvinjavam se,ali o svemu može da se razgovara,a nikako o tome da je je trabalo i da je dobro da Srbiju NATO bombarduje.Jovane , gde će ti duša, znaš li, manijače, da su zltovori ubili trogodišnju Milicui iz Batajnice na noši, petnaestogodišnju Sanju na mostu kod Varvarina( najbolju matematičarku Evrope),m da su ta deca simbol srpskog stradanja od onih koji su iosprobavali oružje, ubnijali nas i dalje ubijaju kasetnim bombamNea , ostacima uranijuma...Ne verujem da si ČOVEK, pre svega, da ne govorim srpskoga roda, jer niko zdarv i pametan ne može da odobri i pozdravi razaranje civilčnih objekata, bolnica, i ubistvo civila. Jer, Srbija i srpski narod nikoga nisu napali. Jovane , ti si bez savesti,ljudskosti i duboko mrziš. Da li možda opravadavaš i ubistvo devetnaestoro dece u Avganistanu zbog čega se NATO IZVINIO.

VV

pre 13 godina

Teorijski posmatrano, Kostunica je u pravu. Sa prakticne, to sto on hoce vec je probao Milosevic, znamo sa kojim rezultatom. Sto rece Bora: "Za ideale ginu budale".

Koštunica

pre 13 godina

Koštunica je jedini pravi političar u državi. A ovi što danas jesu, juče nisu, prekosutra opet nisu, pa onda prekosutra uveče jesu... To nisu političari. To su ljudi bez morala i bez pameti.

ko o cemu...

pre 13 godina

potpuno tacno, ali ti si svojom neodlucnoscu svoju i srpsku sansu prokockao.A da ne pominjem Bubala i C market,Kolubaru i druge afere

Nama treba nova energija a ove stare (ukljucujuci i DSS treba poslati sto u penziju sto na robiju)

Slobodan-BG

pre 13 godina

Kostunice, znas li sta je cenzus? Ako ne znas pogledaj gore.Nikada ga neces preci bas zato sto "znas" sta je prava politika za ovu zemlju.

kayo

pre 13 godina

Gospodine Koštunica, jeste da su ovi sada katastrofalno loši, ali je vaš režim bio još lošiji. Lično vas molim da nas konačno ostavite na miru.

vajdica

pre 13 godina

bravo koštunice..blate te i diskredituju kojekakvim lažima ali ti se ne predaješ.
ovaj zlopaćeni narod, kome se maše uvek nekom šargarepom iz DS I SNS, nikako da prozre njihovu lukavštinu, nažalost. posebno me rastužuje deo opozicije gde se tobože nametnuo novi mag spasenja srbije,tužni toma nikolić, koji je ništa drugo nego trojanski konj ovim mangupima na vlasti.

Nemanja

pre 13 godina

Kako izgleda izjava Vojsilava Kostunice kad je citash 'izmedju redova' zadnjih 10 godina ...
"Kosovo, Kosovo, Kosovo, Kosovo i Metohila, nelegalno, Kosovo, Kosovo, Kosovo, EU otima Kosovo, Kosovo, nelegalno, Kosovo..."

ANA

pre 13 godina

Kostunica je kao i uvek u pravu,ulazak u EU znaci da ne moze da se pljacka Kolubara i ostala preduzeca.Kako ce da zive onda Mihajlov i njegov kum Dragi a Nikitovic i energetska mafija ,strasno ,umalo i Bubala da zaboravim.Vojo, ne daj se ,tvoji i dalje treba da pljackaju a ne samo DS i SPS.Sta ce vama Evropa ,Srbija je majka za pljacku.Puna podrska Kostunici,samo pljackajte svoj narod a umalo da zaboravim Kosovo je nase iako nam je mnogo bliza srcu Kolubara.

Sava

pre 13 godina

U pravu je čovek, nije važna Evropska Unija, nije važan Haški Tribunal, važna je Kolubara, važno je da "naše" mašine rade... Zar je moguće da ovaj čovek, čija je stranka toliko ogrezla u korupciji, nekoga pokušava da savetuje.

BGD

pre 13 godina

Opet se doticni Gospodin javlja sa uvek istom matricom.
Samo nikako da nam kaze da je pogresna politika u ovoj zemlji vec punih 65 godina,sa kratkotrajnim prekidom u Vreme Vlade Zora Djindjica, a da je on direktni ucesnik te politike.
Kada ce nam bivsi premijer koji sve sme da nas pogleda u oci, reci svoju pravu biografiju , i njegovo pravo prezime ,a ne ovo umetnicko koje sada nosi i koje je dobio od Udbe.

Dragoslav

pre 13 godina

Koštunica je kao i uvek u pravu. Naš najpametniji političar. Svi ostali su slepci, magarci koji hodaju za šargarepom na štapu. Šta će nam doneti ulazak u EU? Više uvoza mleka? Bedak...

Devil

pre 13 godina

ZAPIŠITE I SAČUVAJTE !
1 Na sledećim izborima DSS sa drugim naci strankama preuzima vlast.
2 Zbog namogućnosti da bilo šta promene na bolje prelazi na nacionalističku retoriku koja će izazvati pokušaj odcepljivanja R Srpske.
3 Na dan referenduma za otcepljenje od BiH počinje kratki ali surovi rat.
4 U Srbiju dolazi 1,5 miliona izbeglica i dolazi do humanitarne krize koju EU i NATO rešavaju tako da šalju vojsku u Srbiju
5 Srbija još 30 godina protektorat EU-ja.

Karlo

pre 13 godina

Srećan sam što sam dočekao da ovaj čovek postane nebitna politička ličnost. Često se zapitam kome se on, uopšte, obraća. Ima rejting u minusu. Jedva čekam da njegova stranka postane vanparlamentarna, usled promena u izbornom sistemu.

Srki

pre 13 godina

Naravno da nije. Bila mi je, polako prestajala da bude, da bi poslednje 2 godine potezom za potezom, odlukom po odlukom u meni dobila najljućeg protivnika.
Znam, zabole njih uvo za to, ali i mene za njih.
I tek sada vidim koliko su dalekovidi i u pravu bili oni koji su tako mislili od početka, a ja bio među onima koji su ih pljuvali na sva usta.
Danas oni zaslužuju moje iskreno izvinjenje.

jovan

pre 13 godina

vasa izjava nema ama bas nikakave osnove sto se tice EU-a i NATO-a.Srbija mora da bude clanica Evropske Unije hteli to vi ili ne,jer ulaskom u porodicu EU-a Srbija ce dobiti mnogo u ekonomskom kulturnom i svakom drugom pogledu.Sto se tice ulaska u Nato Srbija ce dobiti mnogo toga,i opste nije tacna vasa konstatacija da ce Srpski vojnici ici na ratistima.Ako si clan Nato saveza ti po pravilima Nato pakta mozes da sam procenis da li ces slati svoje vojnike ili ne.A druga stvar sto je jos najbitnija za Srbiju je;Da u slucaju bude napadnuta Srbija od neke zemlje koja nije clanica Nato saveza,obaveza je svih clanica Nato-a da priskoce u pomoc radi odbrane svog clana.Dosta je vise vase demagogije da je ogromna vecina stanovnistva protiv uclanjenja:jednom dobrom i iskrenom propagandom bi se vrlo lako doci do 50 +1% koliko je potrebno da referendum uspe.Mozda nije trenutak sada da se govori o clanstvu u Nato savezu,jer jos nisu rane zalecene od Nato bombardovanja Srbije,ali kada se okrenemo malo unazada,i kada samo pomislimo sta je tadasnja politika SPS-a SRS-a i ostalih nacionalistickih i fasistickih stranaka i pokreta uradila drugim pripadnicima naroda i manjina,onda smo zaista i zasluzili sto nas je Nato bombardovao.
Pozdrav od Jovana iz Svedske

anti

pre 13 godina

Kad će već neko da deratizuje srpsku političku scenu od ove kreature? Kapiram da ovog pušta aktuelna vlast da podseti široku javnost da postoje i gori od njih.

Milorad

pre 13 godina

Dvopartijski sistem usmeren protiv stranaka koje stite nacionalni interes? Ne Kostunica, Dr. Vojislave. Bori se protiv buva-kombi stranaka i sprecavanja nekog sa sakom glasova da ucenjuje celu Srbiju.

Bacvanin

pre 13 godina

Rusija je mogla da pruzi pomoc Srbiji kada se NIS prodavao, pa umesto da kazu, "Braca smo, dacemo Vam 2 milijarde za NIS, dali 400 miliona". Rusi su mogli i vojno da pomognu, i 91 i 99, medjutim to nisu uradili, jer im je Vasingron i Brisel drazi od Srbije.
Srpsku privredu nije unistila zapadna pohlepa, nego "srpski biznismeni sa sumnjivim kapitalom", a nesto se ne secam da je iko iz Brisela i Vasingtona branio ikada Srbiji da se donese zakon o poreklu imovine i kapitala.
Sto se pak NATO-a tice, izgubili smo mi vise vojnika u Bosni i Hrvatskoj nego sto je NATO izgubio svojih vojnika u Afganistanu, pa nikom nista, ni jedan politicar u Srbiji nije odgovarao zasto su pokrenuti ti ratovi i zasto su isti izgubljeni i ko je kriv za gubitak.
KiM je otislo, na svu srecu sa 2 miliona albanskog zivlja, a Srbiji eventualno treba samo teritorija KiM, onih 2 miliona albanaca niko ne zeli da integrise u Srbiju, kao sto nisu hteli na na Gazimestanu krajem 80'. kada je Sloba tamo drzao govor.
E sad, to sto EU nece da pocne sa pristupom Srbije ka integracijama, to je cista krivica nesposobnosti drzave da se pronadju dvojica likova, koji ma se na teret staljaju najgori zlocini na tlu Evrope, posle drugog svetskog. EU se opekla sa ubrzanim procesima primanja u svoje redove, na primeru Rumunije i Bugarske, a za razliku od Srbije, EU uci na svojim greskama.
Medjutim, najveci problem u Srbiji je da i onaj deo stanovnistva, koji bi da udje u EU, u stvari samo zeli da levu ruku ubaci u cup fondova EU, a desnom rukom da bode oci zapadu, kad god se stvri mogucnost za tim. Neki to skrivaju a neki ne, ali istinski, Srbija nikada nije bila deo zapadnog mentaliteta, jer da je, ne bi ni pokusala da ratuje u BiH i CRO.
Nije kasno se opametiti, bataliti se nacionalnih gluposti, i gledati u buducnost.
Sto se pak KiM tice, gospodo, evo vam recept kako ga povratiti. Iskoreniti korupciju, napraviti efikasno, brzo i nezavistno pravosudje, odgovornu i kulturnu policiju, i najbitnije, dici prosek plate u Srbiji na 1000 eura mesecno, pa da vidite kako ce Albanci da se deru u Pristini "Kosovo je Srbija", ali sve dotle dok se drzavna imovina poklanja Rusima za sitne pare i dok se kapital iz prodanih firmi pakuje po strankama, nece Srbija daleko, jos ce na kraju biti da ce se Srbija hteti pripojiti KiM!

evroskeptik sa pokrićem

pre 13 godina

Na sledećim izborima glasam za one koji će jasno da kažu: "EU nije prioritet ni osnovni nacionalni cilj", ma ko to bio.
DSS? Radikali? Naši, Dveri, 1389?
Nije problem.

evroskeptik sa pokrićem

pre 13 godina

Na sledećim izborima glasam za one koji će jasno da kažu: "EU nije prioritet ni osnovni nacionalni cilj", ma ko to bio.
DSS? Radikali? Naši, Dveri, 1389?
Nije problem.

Dragoslav

pre 13 godina

Koštunica je kao i uvek u pravu. Naš najpametniji političar. Svi ostali su slepci, magarci koji hodaju za šargarepom na štapu. Šta će nam doneti ulazak u EU? Više uvoza mleka? Bedak...

Srki

pre 13 godina

Naravno da nije. Bila mi je, polako prestajala da bude, da bi poslednje 2 godine potezom za potezom, odlukom po odlukom u meni dobila najljućeg protivnika.
Znam, zabole njih uvo za to, ali i mene za njih.
I tek sada vidim koliko su dalekovidi i u pravu bili oni koji su tako mislili od početka, a ja bio među onima koji su ih pljuvali na sva usta.
Danas oni zaslužuju moje iskreno izvinjenje.

Bacvanin

pre 13 godina

Rusija je mogla da pruzi pomoc Srbiji kada se NIS prodavao, pa umesto da kazu, "Braca smo, dacemo Vam 2 milijarde za NIS, dali 400 miliona". Rusi su mogli i vojno da pomognu, i 91 i 99, medjutim to nisu uradili, jer im je Vasingron i Brisel drazi od Srbije.
Srpsku privredu nije unistila zapadna pohlepa, nego "srpski biznismeni sa sumnjivim kapitalom", a nesto se ne secam da je iko iz Brisela i Vasingtona branio ikada Srbiji da se donese zakon o poreklu imovine i kapitala.
Sto se pak NATO-a tice, izgubili smo mi vise vojnika u Bosni i Hrvatskoj nego sto je NATO izgubio svojih vojnika u Afganistanu, pa nikom nista, ni jedan politicar u Srbiji nije odgovarao zasto su pokrenuti ti ratovi i zasto su isti izgubljeni i ko je kriv za gubitak.
KiM je otislo, na svu srecu sa 2 miliona albanskog zivlja, a Srbiji eventualno treba samo teritorija KiM, onih 2 miliona albanaca niko ne zeli da integrise u Srbiju, kao sto nisu hteli na na Gazimestanu krajem 80'. kada je Sloba tamo drzao govor.
E sad, to sto EU nece da pocne sa pristupom Srbije ka integracijama, to je cista krivica nesposobnosti drzave da se pronadju dvojica likova, koji ma se na teret staljaju najgori zlocini na tlu Evrope, posle drugog svetskog. EU se opekla sa ubrzanim procesima primanja u svoje redove, na primeru Rumunije i Bugarske, a za razliku od Srbije, EU uci na svojim greskama.
Medjutim, najveci problem u Srbiji je da i onaj deo stanovnistva, koji bi da udje u EU, u stvari samo zeli da levu ruku ubaci u cup fondova EU, a desnom rukom da bode oci zapadu, kad god se stvri mogucnost za tim. Neki to skrivaju a neki ne, ali istinski, Srbija nikada nije bila deo zapadnog mentaliteta, jer da je, ne bi ni pokusala da ratuje u BiH i CRO.
Nije kasno se opametiti, bataliti se nacionalnih gluposti, i gledati u buducnost.
Sto se pak KiM tice, gospodo, evo vam recept kako ga povratiti. Iskoreniti korupciju, napraviti efikasno, brzo i nezavistno pravosudje, odgovornu i kulturnu policiju, i najbitnije, dici prosek plate u Srbiji na 1000 eura mesecno, pa da vidite kako ce Albanci da se deru u Pristini "Kosovo je Srbija", ali sve dotle dok se drzavna imovina poklanja Rusima za sitne pare i dok se kapital iz prodanih firmi pakuje po strankama, nece Srbija daleko, jos ce na kraju biti da ce se Srbija hteti pripojiti KiM!

kayo

pre 13 godina

Gospodine Koštunica, jeste da su ovi sada katastrofalno loši, ali je vaš režim bio još lošiji. Lično vas molim da nas konačno ostavite na miru.

Sava

pre 13 godina

U pravu je čovek, nije važna Evropska Unija, nije važan Haški Tribunal, važna je Kolubara, važno je da "naše" mašine rade... Zar je moguće da ovaj čovek, čija je stranka toliko ogrezla u korupciji, nekoga pokušava da savetuje.

Koštunica

pre 13 godina

Koštunica je jedini pravi političar u državi. A ovi što danas jesu, juče nisu, prekosutra opet nisu, pa onda prekosutra uveče jesu... To nisu političari. To su ljudi bez morala i bez pameti.

Karlo

pre 13 godina

Srećan sam što sam dočekao da ovaj čovek postane nebitna politička ličnost. Često se zapitam kome se on, uopšte, obraća. Ima rejting u minusu. Jedva čekam da njegova stranka postane vanparlamentarna, usled promena u izbornom sistemu.

vajdica

pre 13 godina

bravo koštunice..blate te i diskredituju kojekakvim lažima ali ti se ne predaješ.
ovaj zlopaćeni narod, kome se maše uvek nekom šargarepom iz DS I SNS, nikako da prozre njihovu lukavštinu, nažalost. posebno me rastužuje deo opozicije gde se tobože nametnuo novi mag spasenja srbije,tužni toma nikolić, koji je ništa drugo nego trojanski konj ovim mangupima na vlasti.

ANA

pre 13 godina

Kostunica je kao i uvek u pravu,ulazak u EU znaci da ne moze da se pljacka Kolubara i ostala preduzeca.Kako ce da zive onda Mihajlov i njegov kum Dragi a Nikitovic i energetska mafija ,strasno ,umalo i Bubala da zaboravim.Vojo, ne daj se ,tvoji i dalje treba da pljackaju a ne samo DS i SPS.Sta ce vama Evropa ,Srbija je majka za pljacku.Puna podrska Kostunici,samo pljackajte svoj narod a umalo da zaboravim Kosovo je nase iako nam je mnogo bliza srcu Kolubara.

jovan

pre 13 godina

vasa izjava nema ama bas nikakave osnove sto se tice EU-a i NATO-a.Srbija mora da bude clanica Evropske Unije hteli to vi ili ne,jer ulaskom u porodicu EU-a Srbija ce dobiti mnogo u ekonomskom kulturnom i svakom drugom pogledu.Sto se tice ulaska u Nato Srbija ce dobiti mnogo toga,i opste nije tacna vasa konstatacija da ce Srpski vojnici ici na ratistima.Ako si clan Nato saveza ti po pravilima Nato pakta mozes da sam procenis da li ces slati svoje vojnike ili ne.A druga stvar sto je jos najbitnija za Srbiju je;Da u slucaju bude napadnuta Srbija od neke zemlje koja nije clanica Nato saveza,obaveza je svih clanica Nato-a da priskoce u pomoc radi odbrane svog clana.Dosta je vise vase demagogije da je ogromna vecina stanovnistva protiv uclanjenja:jednom dobrom i iskrenom propagandom bi se vrlo lako doci do 50 +1% koliko je potrebno da referendum uspe.Mozda nije trenutak sada da se govori o clanstvu u Nato savezu,jer jos nisu rane zalecene od Nato bombardovanja Srbije,ali kada se okrenemo malo unazada,i kada samo pomislimo sta je tadasnja politika SPS-a SRS-a i ostalih nacionalistickih i fasistickih stranaka i pokreta uradila drugim pripadnicima naroda i manjina,onda smo zaista i zasluzili sto nas je Nato bombardovao.
Pozdrav od Jovana iz Svedske

Nemanja

pre 13 godina

Kako izgleda izjava Vojsilava Kostunice kad je citash 'izmedju redova' zadnjih 10 godina ...
"Kosovo, Kosovo, Kosovo, Kosovo i Metohila, nelegalno, Kosovo, Kosovo, Kosovo, EU otima Kosovo, Kosovo, nelegalno, Kosovo..."

BGD

pre 13 godina

Opet se doticni Gospodin javlja sa uvek istom matricom.
Samo nikako da nam kaze da je pogresna politika u ovoj zemlji vec punih 65 godina,sa kratkotrajnim prekidom u Vreme Vlade Zora Djindjica, a da je on direktni ucesnik te politike.
Kada ce nam bivsi premijer koji sve sme da nas pogleda u oci, reci svoju pravu biografiju , i njegovo pravo prezime ,a ne ovo umetnicko koje sada nosi i koje je dobio od Udbe.

Markos

pre 13 godina

Kada ce Cuveni Doktor pravnih nauka Vojislav Damjanovic ( sa novim Udbaskim prezimenom Kostunica) biti procesuiran u Srbiji za sve sto je uradio?
Kada ce nam pojasniti ko je bio njegov otac Jovo Damjanovic poreklom iz Crne Gore , i koju je znacajnu Funkciju obavljao njegov otac Jovo Damjanovic u Udbino ime, da su posle morali da mu menjaju prezime i identitet?
Cekamo istinu u Srbiji o svemu, vreme je , istinu posle koje nikad vise nista nece biti isto.
Do tada evo zanimljivog linka koji se lako nalazi preko Google o doktorovoj biografiji.
http://www.novinar.de/2007/12/18/posle-vojislava-nema-kostunice.html

anti

pre 13 godina

Kad će već neko da deratizuje srpsku političku scenu od ove kreature? Kapiram da ovog pušta aktuelna vlast da podseti široku javnost da postoje i gori od njih.

Rodoljub

pre 13 godina

Apsolutno se slažem. U pravu je bio naš svetac patrijarh Pavle:"Nije problem što smo sirotinja, problem je što smo moralna sirotinja". Ovi naši političari nas vode u EU samo da bi došli do pristupnih fondova, koje će podeliti medjusobom, a narod će posle vraćati kredite. Briselu treba tržište (kao Rumunija i Bugarska), a ne partner u poslovanju. Biće još teže ako udjemo u EU, a dušu smo prodali za malo bolji standard, ia raznorazne parade. Sva sreća što paradiraju samo po Beogradu.
Provincijalac

DRAGOLJUB ŠUMADINAC

pre 13 godina

Poruka Jovanu iz Švedske: OSOBA KOJA OPRAVDAVA BOMBARDOVANJE SRBIJE OD STRANE NATO NIJE SASVIM ČISTA! Izvinjavam se,ali o svemu može da se razgovara,a nikako o tome da je je trabalo i da je dobro da Srbiju NATO bombarduje.Jovane , gde će ti duša, znaš li, manijače, da su zltovori ubili trogodišnju Milicui iz Batajnice na noši, petnaestogodišnju Sanju na mostu kod Varvarina( najbolju matematičarku Evrope),m da su ta deca simbol srpskog stradanja od onih koji su iosprobavali oružje, ubnijali nas i dalje ubijaju kasetnim bombamNea , ostacima uranijuma...Ne verujem da si ČOVEK, pre svega, da ne govorim srpskoga roda, jer niko zdarv i pametan ne može da odobri i pozdravi razaranje civilčnih objekata, bolnica, i ubistvo civila. Jer, Srbija i srpski narod nikoga nisu napali. Jovane , ti si bez savesti,ljudskosti i duboko mrziš. Da li možda opravadavaš i ubistvo devetnaestoro dece u Avganistanu zbog čega se NATO IZVINIO.

milic

pre 13 godina

Mislio sam da ne izadjem na sledece izbore, zato sto sam veoma razocaran rezultatima dosadasnjih vlasti. Al kad vidim ovakve tipove da se i dalje sepure na nasoj politickoj sceni, odma dobijem zelju da izadjem na izbore, samo da ovakvi ne bi profitirali od mog neizlaska.
Dr. Vojislav K. je sve kredite potrosio, sve njegove fraze su se izlizale, svima je jasno cemu je ovaj covek trebao da posluzi nakon 5.oktobra, i taj posao je veoma dobro odradio.
I na kraju sve sto mu je ostalo, jeste da gradi svoju politicku buducnost sireci nezadovoljstvo prema EU. Kostunice meni je veoma lako da biram, protiv cega god ti budes, ja cu to uvek podrzati. Ono sto ti podrzis, ja cu biti protiv toga. Uvek na suprotnoj strani od tebe je najispravniji izbor.

Slobodan-BG

pre 13 godina

Kostunice, znas li sta je cenzus? Ako ne znas pogledaj gore.Nikada ga neces preci bas zato sto "znas" sta je prava politika za ovu zemlju.

ko o cemu...

pre 13 godina

potpuno tacno, ali ti si svojom neodlucnoscu svoju i srpsku sansu prokockao.A da ne pominjem Bubala i C market,Kolubaru i druge afere

Nama treba nova energija a ove stare (ukljucujuci i DSS treba poslati sto u penziju sto na robiju)

PR

pre 13 godina

U pravu si Kostunice, EU nije najpreca stvar. Najpreca stvar trenutno je da preispitamo vase lopovluke u Kolubari, a kad stim zavrsimo, bice nam sirom otvorena vrata za EU.

Sve cveta

pre 13 godina

Čim je Koštunica otišao sa vlasti, srpski heroj Karadžić se našao u Hagu, "počašćeni" smo održavanjem parade ponosa, pregovorima suverene države Srbije sa "kosovskom delegacijom" otimanjem i krčmenjem firmi koje su iole nešto značile, spominjete Kolubaru za koju se ne zna ko je tu šta radio, pa, koliko smo uspeli videti, bilo je i žutih i sps kadrova u toj priči, evo Maksi ode ispred nosa,a kako je Miško postao njen vlasnik, to nekog ne interesuje, gospodo draga, otvorite malo oči, ionako smo totalno propali, a vi samo vidite jedinog umnog Srbina - državnika kao krivca samo zato što ga zapad mrzi zbog dosledne nacionalne politike i stavova koji nisu na štetu sopstvenog naroda...sve smo, samo slobodni nismo...a, vama sa B92, poruka: U ime demokratije, slobode govora i različitosti mišljenja, za koje se toliko zalažete, objavite komentar, molim!

Milorad

pre 13 godina

Dvopartijski sistem usmeren protiv stranaka koje stite nacionalni interes? Ne Kostunica, Dr. Vojislave. Bori se protiv buva-kombi stranaka i sprecavanja nekog sa sakom glasova da ucenjuje celu Srbiju.

VV

pre 13 godina

Teorijski posmatrano, Kostunica je u pravu. Sa prakticne, to sto on hoce vec je probao Milosevic, znamo sa kojim rezultatom. Sto rece Bora: "Za ideale ginu budale".

rade

pre 13 godina

@F1
Pa i sada kada smo nadomak EU i dalje stojimo u redu za šećer. :)))
Ja nešto ne vidim pomak u ekonomskom smislu odkako su došle "prozapadne" vlade. Tačnije vidim pomak ali ka minus polu a ne ka plusu. :))))
Jedina razlika što je dok sam kod Slobe stajao u redu šećer bio jeftiniji a isto ga nije bilo. Danas imamo rekordan prinos šećerne repe , preko pola miliona tona, a u rafovima ima šećera koji je dva ipo puta skuplji a para nema nigde. Valjda je to taj liberalni koncept koji nam ti preporučuješ. :)))
Ajde idi umij se, klopni nešto i nastavi da sanjaš o liberalnoj ekonomiji ali mene ne uvlači u tu tvoju noćnu moru. :)))

Горан

pre 13 godina

Особа која нема алтернативу је духовно изгубљена. Исто је и са државом. Дакле, Србија има алтернативу Европској Унији. Сваки српски политичар који каже да нема алтернативе ЕУ, пада на колена пред моћним државама ЕУ-а. И онда крећу уцене ...

KOJOTT

pre 13 godina

A bre brate Vojo, gde si bio ovih godina??? Da nisi možda bio predsednik vlade, a tvoji ljudi direktori o kojima se priča u onsajderu???
Pokri se bre ušima.

Devil

pre 13 godina

ZAPIŠITE I SAČUVAJTE !
1 Na sledećim izborima DSS sa drugim naci strankama preuzima vlast.
2 Zbog namogućnosti da bilo šta promene na bolje prelazi na nacionalističku retoriku koja će izazvati pokušaj odcepljivanja R Srpske.
3 Na dan referenduma za otcepljenje od BiH počinje kratki ali surovi rat.
4 U Srbiju dolazi 1,5 miliona izbeglica i dolazi do humanitarne krize koju EU i NATO rešavaju tako da šalju vojsku u Srbiju
5 Srbija još 30 godina protektorat EU-ja.

ms

pre 13 godina

Jaoj pa srpski narod misli da ce mu biti bolje i pravednije ako je clan EU
Pa ovi iz EU i SAD pokradose svoj narod iz vlastitih kuca ih isteruju da bi se dodatno obogatili na racun americkog i evropskog populusa, sada im treba sveze krvi pa obecavaju srbiji proeperitet.
Mislite nece biti "kolubare" u evropskoj srbiji, naravno da ce biti, ali tada nece srbi da se bogate vec evropljani i ameri.
pozdrav sa NA kontinenta

soulfood

pre 13 godina

Kad dođemo do toga da uđemo u EU, i ako ikada stignemo do tog carstva, DS i SNS će nas zamlaćivati i spuštati plate do 80 eura, onda će nam EU velikodušno pomoći da za njihove kompanije radimo za 110 eura. Ako nam i to daju. I zašto bi nam išta davali, kad nam sve uzeše, što bombama, što za tri evra.

Beogradjanin

pre 13 godina

Kad povezemo tvoje Udbasko poreklo i Udbasku privatizaciju dece i unuka Udbinih generala i pukovnika, situacija je cista kao na dlanu.
Jel posle svega jos neko veruje u slucajnosti u Srbiji?
Ali doci ce kraj i toj igranci u Srbiji.

Pobesneli max

pre 13 godina

DSS Vojislava Kostunice se danas bori da preuzme glasove radikala. Ko bude, kod ovih glasaca, uspesniji taj ce i preci cenzus za ulazak u parlament. Inace i za jedne i za druge nema mesta. Eto, to je danas DSS. Niko drugi, ko se eventualno dvoumi, nece glasati za ove luzere.

Jovan

pre 13 godina

Najpreča potreba ove zemlje je da je lažovi kao ti ostave na miru. Zatim bi trebalo otpočeti hapšenje svih članova DSS-e i drugih stranaka koji su učestvovali u pljački "Kolubare" i sličnih lopovluka. Trebalo bi i tebe upitati za način privatizacije "C"-marketa. Gde je "C"-market sada jeli u vlasništvu Srbije. Kaži nam kako si sprečio da u Energoprojekt uđe ruski kapital? Sada ga razvlače državni aparatčici i postavljaju svoje poslušnike u Upravni i Nadzorni odbor.Mnogo je ogrešenja od svih Vas prema ovom narodu da bi tebi neko, a i sličnima verovao.

JANOS

pre 13 godina

Slobini puleni su pokrali narod i izneli novac u razne off-shore banke.Zatim su ti isti puleni za vreme Kostunice uneli taj novac i privatizovali (Feudalizirali!) Srbiju, usput jos i ubili Djindjica.Naravno da mu je EU deveta rupa na svirali. U EU ipak postoji neka vladavina prava.A ne "legalizam" doticnog spavaca.

Dejan

pre 13 godina

Srpska privreda se gasi zbog patriotske, burazerske privatizacije kada su fabrike i firme presle u ruke tajkuna. Da vas podsetim to se desilo za vreme vase vlasti. Tajkuni su umesto zelje za konsolidovanjem firmi zeleli samo da povrate novac. Novac su povratili daljim unistavanjem firmi a nesrecni radnici koji su radili u ovim firmama su se nasli na ulici....

bezimena

pre 13 godina

Kada će ovaj zao duh da ODGOVARA zbog permanentnog poništavanja zdrave pameti i dugogodišnje pljačke Srbije i njenih gradjana? Ko je njega plaćao (i plaća) za permanentno uništavanje ove države?

dejan

pre 13 godina

EU JE NAJPREČA STVAR. A KO TO NE RAZUME NEKA RAZMISLJA O TOME KOKO JE "LEPO BILO" STOJATI ZA SECER.
(F1, 5. mart 2011 15:56)

A sto samo secer??? Stajalo se ispred kamiona na sred Trga Republike i cekalo da se baci lebac sa istog. Prvo se cekalo u redu za benzin a onda se isti cuclao na crevo po ceni od 2,5-3 nemacke marke u vreme kad je plata bila 20 DM... Stajalo se u redu za mleko, ulje, stajalo se u redu za vize, stajalo se u redu ispred Dafinment bake i Jugoskadika. Moj otac je umro a da nije docekao da mu se vrati stara devizna stednja koju su patrijote opljackale... Stajalo se u "redu" za struju... po osam sati smo je cekali po celu zimu.... Stajalo se u redu i ispred grobalja da sahranimo poginule sa frontova...

Ima jos toga zbog cega se stajalo u redu... ali ne mogu sad da se setim... zaturilo se u pokusaju da se zauvek zaboravi...

Kome je to bilo lepo vreme... mnogo lepse od ovoga... neka proba jos jednom... ALI NE U MOJOJ ZEMLJI!!! NEKA NADJE NEKU DRUGU!

Milos

pre 13 godina

Pa ko kaze da EU iskljucuje privredni razvoj Srbije?! Clanstvo u EU je upravo najbolja i jedina SANSA za srpsku privredu koja izvozi 80% svojih proizvoda upravo u EU, a ne za nemacku ili francusku privredu - sta znaci Thyssenu ili drugim gigantima siromasno trziste od 8 miliona ljudi, kad vec imaju ono od 500 miliona bogatih? Ali, nasim firmama i ljudima i te kako znaci pristup EU trzistu, a nasem budzetu znace evropski fondovi koji u zemljama clanicama (ovima na istoku kontinenta) zauzimaju i po 5% GDP, u nasem slucaju preko 10% budzeta - to je vise od milijardu evra ne kredita, nego bespovratne pomoci svake godine! To je trecina svih izdvajanja za penzije, ceo prosvetni budzet, da ne govorim o mizeriji koje dobija nauka ili razvoj MSP.

Evropska unija je pre svega ekonomska integracija i sansa za privredu svake zemlje clanice i svakog njenog gradjanina pojedinacno, njena poenta nije ni u politici, ni u zaveri, ni u NATO paktu. Zapitajte se, uostalom, zasto i zemlje koje vaze za evroskepticne, poput Velike Britanije, zapravo nikad nisu ozbiljno razmisljali o tome da napuste EU - a nece Sengen, nece Evro, nece ustav... Pa zasto su onda tu, ako ne zbog toga sto je EU sjajna za njihovu ekonomiju?

pit

pre 13 godina

Covek je u pravu samo se nije dobro izjasnio a to je da Srbiju treba na prvome mestu ocistiti od @#$%! poput tajkuna,kriminalaca i korumpiranih,to je prioritet.Kada gradjani to shvate nece se vise ni obazirati na izjave onih koji su im i skrojili bednu kapu.Svi vi ste vec odavno sazreli za odgovornost i pljacku svojega naroda.Koliko li je glupih u narodu pitanje je sad?

jaooo

pre 13 godina

Dokle bre, zarad pravih srpskih interesa unazad?
Mi cemo sami... sa prijateljima (koji ne postoje vec samo nj.interesi).

Pa i auto i mobilni i lopatu kada kupujes uvek kupujes moderniji od onog sto si imao!!! Ko jos kupuje prastari mobilni ili ga pravi sam???

Dokle vise srednji vek kao uzor?

Pa i kad se po**res odes unapred.
DA SE NE BI UMELJO.

Darko

pre 13 godina

Sva ova gospoda su dobila kljuceve od "auta"(drzave) na cetiri godine. I svi su samo vikali brm brrm brrm brm a niko nije znao ni da upali auto a ni da vozi.E sada kad su preslai na zadnje sediste odjednom su "naucili" da voze.Sada kritikuju i savetuju ove koji su sada na mestu vozaca kako se vozi.Dakle svi su se izredjali za volanom a auto i dalje stoji u mestu.
Da bi upravljao autom kandidat mora da prodje lekarske preglede i polozi ispit.Da bi upravljali drzavom netreba vam cak ni pregled ni skola.Voza nas ko stigne,zato smo dotle i stigli.

Duka

pre 13 godina

Koštunice, u pravu si ti prijatelju, ali priča o EU kao idealu kojim težimo mora da postoji. Suštinska stvar je da moramo malo da se dovedemo u red, da naučimo da poštujemo zakone koje donesemo (podjednako i država i građani) a jedini način za to je da nam EU bije packe. Jer Srbi i Srbija nikako drugačije ne mogu da urade išta po pitanju samodisciplinovanja i normalizacije svih sfera života ako to nije urađeno pod pritiskom. Ne znamo ti mi drugačije, navikli smo. A nemoj da se plašiš da ćemo kad se civilizujemo da uđemo u EU. Nećemo. Ili će do tada EU definitivno da prekine da prima nove članice, ili će se raspasti sama od sebe, kao i svaka neuspela tvorevina koja nema istinsku podršku svojih naroda.

ms

pre 13 godina

Jaoj pa srpski narod misli da ce mu biti bolje i pravednije ako je clan EU
Pa ovi iz EU i SAD pokradose svoj narod iz vlastitih kuca ih isteruju da bi se dodatno obogatili na racun americkog i evropskog populusa, sada im treba sveze krvi pa obecavaju srbiji proeperitet.
Mislite nece biti "kolubare" u evropskoj srbiji, naravno da ce biti, ali tada nece srbi da se bogate vec evropljani i ameri.
pozdrav sa NA kontinenta

Darko

pre 13 godina

Ujutru kad ustanete shvatite da ste se probudili u banana drzavici, zemlji treceg sveta odavno kolonizovanoj. U njoj vaze svi zakoni i pravila kolonije. Onda ce vam biti lakse i necete se vise iscudjavati. Dakle treba nam politicar Gandijevskog tipa da bi izasli iz kolonije.

sasa jokic

pre 13 godina

Kao i obicno, totalno dezorijentisan. Kriza u Srbiji je nastala ubistvom Djindjica, jer od tada nema coveka na politickoj sceni Srbije koji moze da nas "opasulji" i da krenemo iskreno prema EU! Gledam danas na TV ulazak u salu, i ta bezlicna lica, i na kraju neartikulisano podizanje obe ruke u desetinki sekunde....tuga!

bekimmur

pre 13 godina

Ne volim Voju. Njegovi ministri tadasnji su bili za mene pravi kosmar, " ali" ovakvim ponasanjem vlast mu daje nova krila. Da li vi to primecujete. Nece Kostunica imati 15 % glasova na sledecim izborima zato sto je dobar, vec zbog toga sto je ova vlast losa, i ona mu to omogucava. Zivi bili pa videli.

Mi

pre 13 godina

@to sam ja
Izgleda da nas ima sve vise, a zasto?
Pogledaj u svoj novcanik, da ti se razjasni. Kada pored dobrog posla i plate sebi ne mozes priustiti izdrzavanje porodice....
Ili da svi senimo i cekamo da nam neko kao Kostic da dva hektara za lubenice!?

Bane

pre 13 godina

Ne znam sta je po Kostunici najprece,jer o tome nije rekao ni jednu rec,ali osvrnimo se malo na cetiri godine njegove da kazem vladavine.Protivio se saradnji sa Hagom dok je bio premijer skoro 43 optuzenih je izruceno Haskom tribunalu.Protiv je SAD ali nije bio protiv nekoliko miliona dolara koji su stigli odatle kao i iz EU.Propagirao je savez sa Rusijom ali iz Moskve nije dolazio nikakav signal ni pozitivan ni negativan.Doveo je crkvu na velika vrata u politicki zivot zemlje iako je Srbija sekularna.Samo je crkvi vracena imovina oduzeta posle drugog svetskog rata dok potomcima privatnih lica koje su komunisti isterali iz svojih kuca ne,jer je odbijao da se donese zakon o denacionalizaciji,a govorio je da ce biti donet.Diskretno je podrzavao ultranacionalisticke, klerofasisticke i slicne pokrete koje je cak i finansirao preko Kolubare a to je vec posebna prica. Da li sada Kostunica sme "da nas pogleda u oci"ili o svemu ovome nije OBAVESTEN.

ANA

pre 13 godina

Vojo trazi pare od Miska za C-market, ti mu lepo poklonio a on jos lepse prodao, mnogo bolje Vojo nego ti NIS.
Sram te bilo Vojislave svi su nas opljackali uz veliku tvoju pomoc.

pera strsljen

pre 13 godina

Vojo, kralju! Tvoja kraljevina "uspavana lepotica" je najbolje mesto na svetu. Sa vecnom vatrom, zvanom "kosovo", sa perspektivom u Kolubari, sa liderima kao sto su Mladenovic, Mihajlovic, Simic, Sami...
Samo napred. Pokazi nam "svetlu" buducnost. Prosvetli nas. Mi smo *****. Ti si kralj, care.

F1

pre 13 godina

" @ (rade, 5. mart 2011 19:27) "

OK. Shvatio sam retoriku. :))) Nemoj puno raditi ali imaj pristojnu platu. :))) E tako nece moci. :))) O secernoj repi ne moras mi drzati miting znam sta je secerna repa a jos bolje sta je plug. :))) Apropo plug. Kod Horgosa sam vise puta video coveka koji ore sa konjem. Valjda ima 12km od EU granice. Ako si zato da u 21. veku zemljoradnik u drzavi koja je u srcu Evrope ore sa konjem pa BRAVO. :((( Nemam problema sa resenjima nego imam problem sa psihologijom i filozofijom. Moje postovanje onima koji znaju sta EU a jos bolje sta je Djindjic hteo. Toliko od mene o dilemi da li EU ili ekipa koja je grejala premijersku fotelju ukljucujuci i danasnju ekipu. Vera i crkva su dve razlicite stvari a jos veca da li sam u pravu. Pozdrav :)))))))

srba

pre 13 godina

Svi vi koji ste plaćeni da pišete protiv Koštunice i čiji je stil već jasan svim poštenim ljudima,nosite krivicu za svu štetu koju ste izazivali blaćenjem čoveka koji je dosledno vodio nacionalnu i državničku politiku i sve što je bilo moguće uradio u vrlo teškim okolnostima i sa strankama koje su samo gledale sopstveni interes .Eto sada vidimo ko su ti drugi ljudi koji pobediše na izborima obećavajući prosperitet a narod dobi hleba i igara.Vidi ovaj narod sada bolje i ne vredi vam više ovo bezočno blaćenje.
Živela Srbija!

Darko

pre 13 godina

kivan sam na sam sebe jer sam poverovao da je on "posten" covek, ali sad vidim da sam se prevario, ovih dana moram da odem da uzmem ispisnicu, jer ne zelim da pripadam stranci koja je na krvi i znoju rudara uzimala pare

Nase ime*

pre 13 godina

Ako DSS ne napravi koaliciju sa SNS, izgubice i ovo malo podrske sto imaju. Evo neka neko objasni zasto Putin dolazi u Srbiju? Zbog cega? Zar nije sve vec odavno u rukama Rusa? Vidite te toplane sto vas greju, e pa one su u ogromnim dugovima prema ruskoj strani i prema Srbija gasu koji rusi merkaju, ali psst to je tajna ;).
Uzivajmo u guberniji sa Aganlijama i onim starcem focom iz ds-a.

Roblando

pre 13 godina

ja zivim nikad bolje. ne doji me drzava, pa moj standard nema veze sa vlascu. jeste sve poskupelo, ali mogu i da ustedim od plate. a Kostunici porucujem da ostane u mulju koji mu ne gine, jer klupko se razmotava...

elena spasojevic

pre 13 godina

Nekada se zapitam da li ovaj covek zaista i misli to sto govori. Jer u slucaju pozitivnog odgovora, njemu je empatijska inteligencija na veoma niskom nivou.
Osim toga , nema bi trunke savesti i licnog morala, posle svih malverzacija vidjenih, i danas, clanova njegove stranke U Kolubari(Tomic etc.)ima hrabrosti da prica gluposti i neistine.

DEMOKRATSKI MONARHISTA

pre 13 godina

Prioritet za Srpski narod je pre svega BOLJI ekonomski život, pa ostalo.patriote
Zato će sve patriote podržati Dinkića i URS (koji pripadaju DESNOM CENTRU), pod uslovom da:

1). Predloži PRAVIČNU regionalizaciju (u centralnoj Srbiji Beograd i 3 pokrajine po 1.300.000 stanovnika) tako da sve pokrajine imaju ISTA OVLAŠĆENJA, ali nikao državne nadležnosti i autonomnost(tj nezavisnost) od države Srbije.

2). Izbori da KOSMET ima specijalni status (suštinska autonomija, z4,.) polazeći od realnosti.

3). Maksimalna borba protiv kriminala i korupcije , pogotovo u državnoj administraciji.

4). OTVARANJE HILJADE NOVIH radnih mesta za mlade, pre svega u prerađivačkoj industriji, agraru, turizmu,..

5). Obnovi sve Srpsko-Evropske tradicionalne veze, a pogotovo sa Evropskim Kraljevskim kućama, kojima je zajednički predak prvi srpski kralj Stefan Prvovenčani, koga je Sveti Sava krunisao 04/17 januara 1217.g.

loki

pre 13 godina

samo ti Kole batice davaj ovakve i slicne izjave i na dobrom si putu da ne predjes cenzus... jeste da se tad nista drasticno nece promeniti, ali jedva cekamo....

Ocajan

pre 13 godina

Aman, kao Boga vas molim, oslobodite me izjava Kostunice dr. Vojislava!

Koga on uopste predstavlja, sem svoju malu opskurnu stranku, ciji je oslonac u Kolubari mnogo znacajniji od oslonca u birackom telu?

DSS je uostalom objavio bojkot B92. Ispostujte ih, MOLIM VAS !

Dragoslav

pre 13 godina

Koštunica je kao i uvek u pravu. Naš najpametniji političar. Svi ostali su slepci, magarci koji hodaju za šargarepom na štapu. Šta će nam doneti ulazak u EU? Više uvoza mleka? Bedak...

evroskeptik sa pokrićem

pre 13 godina

Na sledećim izborima glasam za one koji će jasno da kažu: "EU nije prioritet ni osnovni nacionalni cilj", ma ko to bio.
DSS? Radikali? Naši, Dveri, 1389?
Nije problem.

kayo

pre 13 godina

Gospodine Koštunica, jeste da su ovi sada katastrofalno loši, ali je vaš režim bio još lošiji. Lično vas molim da nas konačno ostavite na miru.

Devil

pre 13 godina

ZAPIŠITE I SAČUVAJTE !
1 Na sledećim izborima DSS sa drugim naci strankama preuzima vlast.
2 Zbog namogućnosti da bilo šta promene na bolje prelazi na nacionalističku retoriku koja će izazvati pokušaj odcepljivanja R Srpske.
3 Na dan referenduma za otcepljenje od BiH počinje kratki ali surovi rat.
4 U Srbiju dolazi 1,5 miliona izbeglica i dolazi do humanitarne krize koju EU i NATO rešavaju tako da šalju vojsku u Srbiju
5 Srbija još 30 godina protektorat EU-ja.

jovan

pre 13 godina

vasa izjava nema ama bas nikakave osnove sto se tice EU-a i NATO-a.Srbija mora da bude clanica Evropske Unije hteli to vi ili ne,jer ulaskom u porodicu EU-a Srbija ce dobiti mnogo u ekonomskom kulturnom i svakom drugom pogledu.Sto se tice ulaska u Nato Srbija ce dobiti mnogo toga,i opste nije tacna vasa konstatacija da ce Srpski vojnici ici na ratistima.Ako si clan Nato saveza ti po pravilima Nato pakta mozes da sam procenis da li ces slati svoje vojnike ili ne.A druga stvar sto je jos najbitnija za Srbiju je;Da u slucaju bude napadnuta Srbija od neke zemlje koja nije clanica Nato saveza,obaveza je svih clanica Nato-a da priskoce u pomoc radi odbrane svog clana.Dosta je vise vase demagogije da je ogromna vecina stanovnistva protiv uclanjenja:jednom dobrom i iskrenom propagandom bi se vrlo lako doci do 50 +1% koliko je potrebno da referendum uspe.Mozda nije trenutak sada da se govori o clanstvu u Nato savezu,jer jos nisu rane zalecene od Nato bombardovanja Srbije,ali kada se okrenemo malo unazada,i kada samo pomislimo sta je tadasnja politika SPS-a SRS-a i ostalih nacionalistickih i fasistickih stranaka i pokreta uradila drugim pripadnicima naroda i manjina,onda smo zaista i zasluzili sto nas je Nato bombardovao.
Pozdrav od Jovana iz Svedske

Markos

pre 13 godina

Kada ce Cuveni Doktor pravnih nauka Vojislav Damjanovic ( sa novim Udbaskim prezimenom Kostunica) biti procesuiran u Srbiji za sve sto je uradio?
Kada ce nam pojasniti ko je bio njegov otac Jovo Damjanovic poreklom iz Crne Gore , i koju je znacajnu Funkciju obavljao njegov otac Jovo Damjanovic u Udbino ime, da su posle morali da mu menjaju prezime i identitet?
Cekamo istinu u Srbiji o svemu, vreme je , istinu posle koje nikad vise nista nece biti isto.
Do tada evo zanimljivog linka koji se lako nalazi preko Google o doktorovoj biografiji.
http://www.novinar.de/2007/12/18/posle-vojislava-nema-kostunice.html

Karlo

pre 13 godina

Srećan sam što sam dočekao da ovaj čovek postane nebitna politička ličnost. Često se zapitam kome se on, uopšte, obraća. Ima rejting u minusu. Jedva čekam da njegova stranka postane vanparlamentarna, usled promena u izbornom sistemu.

Nemanja

pre 13 godina

Kako izgleda izjava Vojsilava Kostunice kad je citash 'izmedju redova' zadnjih 10 godina ...
"Kosovo, Kosovo, Kosovo, Kosovo i Metohila, nelegalno, Kosovo, Kosovo, Kosovo, EU otima Kosovo, Kosovo, nelegalno, Kosovo..."

Sava

pre 13 godina

U pravu je čovek, nije važna Evropska Unija, nije važan Haški Tribunal, važna je Kolubara, važno je da "naše" mašine rade... Zar je moguće da ovaj čovek, čija je stranka toliko ogrezla u korupciji, nekoga pokušava da savetuje.

ANA

pre 13 godina

Kostunica je kao i uvek u pravu,ulazak u EU znaci da ne moze da se pljacka Kolubara i ostala preduzeca.Kako ce da zive onda Mihajlov i njegov kum Dragi a Nikitovic i energetska mafija ,strasno ,umalo i Bubala da zaboravim.Vojo, ne daj se ,tvoji i dalje treba da pljackaju a ne samo DS i SPS.Sta ce vama Evropa ,Srbija je majka za pljacku.Puna podrska Kostunici,samo pljackajte svoj narod a umalo da zaboravim Kosovo je nase iako nam je mnogo bliza srcu Kolubara.

Koštunica

pre 13 godina

Koštunica je jedini pravi političar u državi. A ovi što danas jesu, juče nisu, prekosutra opet nisu, pa onda prekosutra uveče jesu... To nisu političari. To su ljudi bez morala i bez pameti.

anti

pre 13 godina

Kad će već neko da deratizuje srpsku političku scenu od ove kreature? Kapiram da ovog pušta aktuelna vlast da podseti široku javnost da postoje i gori od njih.

Bacvanin

pre 13 godina

Rusija je mogla da pruzi pomoc Srbiji kada se NIS prodavao, pa umesto da kazu, "Braca smo, dacemo Vam 2 milijarde za NIS, dali 400 miliona". Rusi su mogli i vojno da pomognu, i 91 i 99, medjutim to nisu uradili, jer im je Vasingron i Brisel drazi od Srbije.
Srpsku privredu nije unistila zapadna pohlepa, nego "srpski biznismeni sa sumnjivim kapitalom", a nesto se ne secam da je iko iz Brisela i Vasingtona branio ikada Srbiji da se donese zakon o poreklu imovine i kapitala.
Sto se pak NATO-a tice, izgubili smo mi vise vojnika u Bosni i Hrvatskoj nego sto je NATO izgubio svojih vojnika u Afganistanu, pa nikom nista, ni jedan politicar u Srbiji nije odgovarao zasto su pokrenuti ti ratovi i zasto su isti izgubljeni i ko je kriv za gubitak.
KiM je otislo, na svu srecu sa 2 miliona albanskog zivlja, a Srbiji eventualno treba samo teritorija KiM, onih 2 miliona albanaca niko ne zeli da integrise u Srbiju, kao sto nisu hteli na na Gazimestanu krajem 80'. kada je Sloba tamo drzao govor.
E sad, to sto EU nece da pocne sa pristupom Srbije ka integracijama, to je cista krivica nesposobnosti drzave da se pronadju dvojica likova, koji ma se na teret staljaju najgori zlocini na tlu Evrope, posle drugog svetskog. EU se opekla sa ubrzanim procesima primanja u svoje redove, na primeru Rumunije i Bugarske, a za razliku od Srbije, EU uci na svojim greskama.
Medjutim, najveci problem u Srbiji je da i onaj deo stanovnistva, koji bi da udje u EU, u stvari samo zeli da levu ruku ubaci u cup fondova EU, a desnom rukom da bode oci zapadu, kad god se stvri mogucnost za tim. Neki to skrivaju a neki ne, ali istinski, Srbija nikada nije bila deo zapadnog mentaliteta, jer da je, ne bi ni pokusala da ratuje u BiH i CRO.
Nije kasno se opametiti, bataliti se nacionalnih gluposti, i gledati u buducnost.
Sto se pak KiM tice, gospodo, evo vam recept kako ga povratiti. Iskoreniti korupciju, napraviti efikasno, brzo i nezavistno pravosudje, odgovornu i kulturnu policiju, i najbitnije, dici prosek plate u Srbiji na 1000 eura mesecno, pa da vidite kako ce Albanci da se deru u Pristini "Kosovo je Srbija", ali sve dotle dok se drzavna imovina poklanja Rusima za sitne pare i dok se kapital iz prodanih firmi pakuje po strankama, nece Srbija daleko, jos ce na kraju biti da ce se Srbija hteti pripojiti KiM!

BGD

pre 13 godina

Opet se doticni Gospodin javlja sa uvek istom matricom.
Samo nikako da nam kaze da je pogresna politika u ovoj zemlji vec punih 65 godina,sa kratkotrajnim prekidom u Vreme Vlade Zora Djindjica, a da je on direktni ucesnik te politike.
Kada ce nam bivsi premijer koji sve sme da nas pogleda u oci, reci svoju pravu biografiju , i njegovo pravo prezime ,a ne ovo umetnicko koje sada nosi i koje je dobio od Udbe.

milic

pre 13 godina

Mislio sam da ne izadjem na sledece izbore, zato sto sam veoma razocaran rezultatima dosadasnjih vlasti. Al kad vidim ovakve tipove da se i dalje sepure na nasoj politickoj sceni, odma dobijem zelju da izadjem na izbore, samo da ovakvi ne bi profitirali od mog neizlaska.
Dr. Vojislav K. je sve kredite potrosio, sve njegove fraze su se izlizale, svima je jasno cemu je ovaj covek trebao da posluzi nakon 5.oktobra, i taj posao je veoma dobro odradio.
I na kraju sve sto mu je ostalo, jeste da gradi svoju politicku buducnost sireci nezadovoljstvo prema EU. Kostunice meni je veoma lako da biram, protiv cega god ti budes, ja cu to uvek podrzati. Ono sto ti podrzis, ja cu biti protiv toga. Uvek na suprotnoj strani od tebe je najispravniji izbor.

Slobodan-BG

pre 13 godina

Kostunice, znas li sta je cenzus? Ako ne znas pogledaj gore.Nikada ga neces preci bas zato sto "znas" sta je prava politika za ovu zemlju.

VV

pre 13 godina

Teorijski posmatrano, Kostunica je u pravu. Sa prakticne, to sto on hoce vec je probao Milosevic, znamo sa kojim rezultatom. Sto rece Bora: "Za ideale ginu budale".

PR

pre 13 godina

U pravu si Kostunice, EU nije najpreca stvar. Najpreca stvar trenutno je da preispitamo vase lopovluke u Kolubari, a kad stim zavrsimo, bice nam sirom otvorena vrata za EU.

Milorad

pre 13 godina

Dvopartijski sistem usmeren protiv stranaka koje stite nacionalni interes? Ne Kostunica, Dr. Vojislave. Bori se protiv buva-kombi stranaka i sprecavanja nekog sa sakom glasova da ucenjuje celu Srbiju.

Pobesneli max

pre 13 godina

DSS Vojislava Kostunice se danas bori da preuzme glasove radikala. Ko bude, kod ovih glasaca, uspesniji taj ce i preci cenzus za ulazak u parlament. Inace i za jedne i za druge nema mesta. Eto, to je danas DSS. Niko drugi, ko se eventualno dvoumi, nece glasati za ove luzere.

Srki

pre 13 godina

Naravno da nije. Bila mi je, polako prestajala da bude, da bi poslednje 2 godine potezom za potezom, odlukom po odlukom u meni dobila najljućeg protivnika.
Znam, zabole njih uvo za to, ali i mene za njih.
I tek sada vidim koliko su dalekovidi i u pravu bili oni koji su tako mislili od početka, a ja bio među onima koji su ih pljuvali na sva usta.
Danas oni zaslužuju moje iskreno izvinjenje.

vajdica

pre 13 godina

bravo koštunice..blate te i diskredituju kojekakvim lažima ali ti se ne predaješ.
ovaj zlopaćeni narod, kome se maše uvek nekom šargarepom iz DS I SNS, nikako da prozre njihovu lukavštinu, nažalost. posebno me rastužuje deo opozicije gde se tobože nametnuo novi mag spasenja srbije,tužni toma nikolić, koji je ništa drugo nego trojanski konj ovim mangupima na vlasti.

bezimena

pre 13 godina

Kada će ovaj zao duh da ODGOVARA zbog permanentnog poništavanja zdrave pameti i dugogodišnje pljačke Srbije i njenih gradjana? Ko je njega plaćao (i plaća) za permanentno uništavanje ove države?

Beogradjanin

pre 13 godina

Kad povezemo tvoje Udbasko poreklo i Udbasku privatizaciju dece i unuka Udbinih generala i pukovnika, situacija je cista kao na dlanu.
Jel posle svega jos neko veruje u slucajnosti u Srbiji?
Ali doci ce kraj i toj igranci u Srbiji.

ms

pre 13 godina

Jaoj pa srpski narod misli da ce mu biti bolje i pravednije ako je clan EU
Pa ovi iz EU i SAD pokradose svoj narod iz vlastitih kuca ih isteruju da bi se dodatno obogatili na racun americkog i evropskog populusa, sada im treba sveze krvi pa obecavaju srbiji proeperitet.
Mislite nece biti "kolubare" u evropskoj srbiji, naravno da ce biti, ali tada nece srbi da se bogate vec evropljani i ameri.
pozdrav sa NA kontinenta

JANOS

pre 13 godina

Slobini puleni su pokrali narod i izneli novac u razne off-shore banke.Zatim su ti isti puleni za vreme Kostunice uneli taj novac i privatizovali (Feudalizirali!) Srbiju, usput jos i ubili Djindjica.Naravno da mu je EU deveta rupa na svirali. U EU ipak postoji neka vladavina prava.A ne "legalizam" doticnog spavaca.

Jovan

pre 13 godina

Najpreča potreba ove zemlje je da je lažovi kao ti ostave na miru. Zatim bi trebalo otpočeti hapšenje svih članova DSS-e i drugih stranaka koji su učestvovali u pljački "Kolubare" i sličnih lopovluka. Trebalo bi i tebe upitati za način privatizacije "C"-marketa. Gde je "C"-market sada jeli u vlasništvu Srbije. Kaži nam kako si sprečio da u Energoprojekt uđe ruski kapital? Sada ga razvlače državni aparatčici i postavljaju svoje poslušnike u Upravni i Nadzorni odbor.Mnogo je ogrešenja od svih Vas prema ovom narodu da bi tebi neko, a i sličnima verovao.

Sve cveta

pre 13 godina

Čim je Koštunica otišao sa vlasti, srpski heroj Karadžić se našao u Hagu, "počašćeni" smo održavanjem parade ponosa, pregovorima suverene države Srbije sa "kosovskom delegacijom" otimanjem i krčmenjem firmi koje su iole nešto značile, spominjete Kolubaru za koju se ne zna ko je tu šta radio, pa, koliko smo uspeli videti, bilo je i žutih i sps kadrova u toj priči, evo Maksi ode ispred nosa,a kako je Miško postao njen vlasnik, to nekog ne interesuje, gospodo draga, otvorite malo oči, ionako smo totalno propali, a vi samo vidite jedinog umnog Srbina - državnika kao krivca samo zato što ga zapad mrzi zbog dosledne nacionalne politike i stavova koji nisu na štetu sopstvenog naroda...sve smo, samo slobodni nismo...a, vama sa B92, poruka: U ime demokratije, slobode govora i različitosti mišljenja, za koje se toliko zalažete, objavite komentar, molim!

KOJOTT

pre 13 godina

A bre brate Vojo, gde si bio ovih godina??? Da nisi možda bio predsednik vlade, a tvoji ljudi direktori o kojima se priča u onsajderu???
Pokri se bre ušima.

ko o cemu...

pre 13 godina

potpuno tacno, ali ti si svojom neodlucnoscu svoju i srpsku sansu prokockao.A da ne pominjem Bubala i C market,Kolubaru i druge afere

Nama treba nova energija a ove stare (ukljucujuci i DSS treba poslati sto u penziju sto na robiju)

jaooo

pre 13 godina

Dokle bre, zarad pravih srpskih interesa unazad?
Mi cemo sami... sa prijateljima (koji ne postoje vec samo nj.interesi).

Pa i auto i mobilni i lopatu kada kupujes uvek kupujes moderniji od onog sto si imao!!! Ko jos kupuje prastari mobilni ili ga pravi sam???

Dokle vise srednji vek kao uzor?

Pa i kad se po**res odes unapred.
DA SE NE BI UMELJO.

Rodoljub

pre 13 godina

Apsolutno se slažem. U pravu je bio naš svetac patrijarh Pavle:"Nije problem što smo sirotinja, problem je što smo moralna sirotinja". Ovi naši političari nas vode u EU samo da bi došli do pristupnih fondova, koje će podeliti medjusobom, a narod će posle vraćati kredite. Briselu treba tržište (kao Rumunija i Bugarska), a ne partner u poslovanju. Biće još teže ako udjemo u EU, a dušu smo prodali za malo bolji standard, ia raznorazne parade. Sva sreća što paradiraju samo po Beogradu.
Provincijalac

Milos

pre 13 godina

Pa ko kaze da EU iskljucuje privredni razvoj Srbije?! Clanstvo u EU je upravo najbolja i jedina SANSA za srpsku privredu koja izvozi 80% svojih proizvoda upravo u EU, a ne za nemacku ili francusku privredu - sta znaci Thyssenu ili drugim gigantima siromasno trziste od 8 miliona ljudi, kad vec imaju ono od 500 miliona bogatih? Ali, nasim firmama i ljudima i te kako znaci pristup EU trzistu, a nasem budzetu znace evropski fondovi koji u zemljama clanicama (ovima na istoku kontinenta) zauzimaju i po 5% GDP, u nasem slucaju preko 10% budzeta - to je vise od milijardu evra ne kredita, nego bespovratne pomoci svake godine! To je trecina svih izdvajanja za penzije, ceo prosvetni budzet, da ne govorim o mizeriji koje dobija nauka ili razvoj MSP.

Evropska unija je pre svega ekonomska integracija i sansa za privredu svake zemlje clanice i svakog njenog gradjanina pojedinacno, njena poenta nije ni u politici, ni u zaveri, ni u NATO paktu. Zapitajte se, uostalom, zasto i zemlje koje vaze za evroskepticne, poput Velike Britanije, zapravo nikad nisu ozbiljno razmisljali o tome da napuste EU - a nece Sengen, nece Evro, nece ustav... Pa zasto su onda tu, ako ne zbog toga sto je EU sjajna za njihovu ekonomiju?

Dejan

pre 13 godina

Srpska privreda se gasi zbog patriotske, burazerske privatizacije kada su fabrike i firme presle u ruke tajkuna. Da vas podsetim to se desilo za vreme vase vlasti. Tajkuni su umesto zelje za konsolidovanjem firmi zeleli samo da povrate novac. Novac su povratili daljim unistavanjem firmi a nesrecni radnici koji su radili u ovim firmama su se nasli na ulici....

DRAGOLJUB ŠUMADINAC

pre 13 godina

Poruka Jovanu iz Švedske: OSOBA KOJA OPRAVDAVA BOMBARDOVANJE SRBIJE OD STRANE NATO NIJE SASVIM ČISTA! Izvinjavam se,ali o svemu može da se razgovara,a nikako o tome da je je trabalo i da je dobro da Srbiju NATO bombarduje.Jovane , gde će ti duša, znaš li, manijače, da su zltovori ubili trogodišnju Milicui iz Batajnice na noši, petnaestogodišnju Sanju na mostu kod Varvarina( najbolju matematičarku Evrope),m da su ta deca simbol srpskog stradanja od onih koji su iosprobavali oružje, ubnijali nas i dalje ubijaju kasetnim bombamNea , ostacima uranijuma...Ne verujem da si ČOVEK, pre svega, da ne govorim srpskoga roda, jer niko zdarv i pametan ne može da odobri i pozdravi razaranje civilčnih objekata, bolnica, i ubistvo civila. Jer, Srbija i srpski narod nikoga nisu napali. Jovane , ti si bez savesti,ljudskosti i duboko mrziš. Da li možda opravadavaš i ubistvo devetnaestoro dece u Avganistanu zbog čega se NATO IZVINIO.

Duka

pre 13 godina

Koštunice, u pravu si ti prijatelju, ali priča o EU kao idealu kojim težimo mora da postoji. Suštinska stvar je da moramo malo da se dovedemo u red, da naučimo da poštujemo zakone koje donesemo (podjednako i država i građani) a jedini način za to je da nam EU bije packe. Jer Srbi i Srbija nikako drugačije ne mogu da urade išta po pitanju samodisciplinovanja i normalizacije svih sfera života ako to nije urađeno pod pritiskom. Ne znamo ti mi drugačije, navikli smo. A nemoj da se plašiš da ćemo kad se civilizujemo da uđemo u EU. Nećemo. Ili će do tada EU definitivno da prekine da prima nove članice, ili će se raspasti sama od sebe, kao i svaka neuspela tvorevina koja nema istinsku podršku svojih naroda.

dejan

pre 13 godina

EU JE NAJPREČA STVAR. A KO TO NE RAZUME NEKA RAZMISLJA O TOME KOKO JE "LEPO BILO" STOJATI ZA SECER.
(F1, 5. mart 2011 15:56)

A sto samo secer??? Stajalo se ispred kamiona na sred Trga Republike i cekalo da se baci lebac sa istog. Prvo se cekalo u redu za benzin a onda se isti cuclao na crevo po ceni od 2,5-3 nemacke marke u vreme kad je plata bila 20 DM... Stajalo se u redu za mleko, ulje, stajalo se u redu za vize, stajalo se u redu ispred Dafinment bake i Jugoskadika. Moj otac je umro a da nije docekao da mu se vrati stara devizna stednja koju su patrijote opljackale... Stajalo se u "redu" za struju... po osam sati smo je cekali po celu zimu.... Stajalo se u redu i ispred grobalja da sahranimo poginule sa frontova...

Ima jos toga zbog cega se stajalo u redu... ali ne mogu sad da se setim... zaturilo se u pokusaju da se zauvek zaboravi...

Kome je to bilo lepo vreme... mnogo lepse od ovoga... neka proba jos jednom... ALI NE U MOJOJ ZEMLJI!!! NEKA NADJE NEKU DRUGU!

ms

pre 13 godina

Jaoj pa srpski narod misli da ce mu biti bolje i pravednije ako je clan EU
Pa ovi iz EU i SAD pokradose svoj narod iz vlastitih kuca ih isteruju da bi se dodatno obogatili na racun americkog i evropskog populusa, sada im treba sveze krvi pa obecavaju srbiji proeperitet.
Mislite nece biti "kolubare" u evropskoj srbiji, naravno da ce biti, ali tada nece srbi da se bogate vec evropljani i ameri.
pozdrav sa NA kontinenta

Горан

pre 13 godina

Особа која нема алтернативу је духовно изгубљена. Исто је и са државом. Дакле, Србија има алтернативу Европској Унији. Сваки српски политичар који каже да нема алтернативе ЕУ, пада на колена пред моћним државама ЕУ-а. И онда крећу уцене ...

DEMOKRATSKI MONARHISTA

pre 13 godina

Prioritet za Srpski narod je pre svega BOLJI ekonomski život, pa ostalo.patriote
Zato će sve patriote podržati Dinkića i URS (koji pripadaju DESNOM CENTRU), pod uslovom da:

1). Predloži PRAVIČNU regionalizaciju (u centralnoj Srbiji Beograd i 3 pokrajine po 1.300.000 stanovnika) tako da sve pokrajine imaju ISTA OVLAŠĆENJA, ali nikao državne nadležnosti i autonomnost(tj nezavisnost) od države Srbije.

2). Izbori da KOSMET ima specijalni status (suštinska autonomija, z4,.) polazeći od realnosti.

3). Maksimalna borba protiv kriminala i korupcije , pogotovo u državnoj administraciji.

4). OTVARANJE HILJADE NOVIH radnih mesta za mlade, pre svega u prerađivačkoj industriji, agraru, turizmu,..

5). Obnovi sve Srpsko-Evropske tradicionalne veze, a pogotovo sa Evropskim Kraljevskim kućama, kojima je zajednički predak prvi srpski kralj Stefan Prvovenčani, koga je Sveti Sava krunisao 04/17 januara 1217.g.

sasa jokic

pre 13 godina

Kao i obicno, totalno dezorijentisan. Kriza u Srbiji je nastala ubistvom Djindjica, jer od tada nema coveka na politickoj sceni Srbije koji moze da nas "opasulji" i da krenemo iskreno prema EU! Gledam danas na TV ulazak u salu, i ta bezlicna lica, i na kraju neartikulisano podizanje obe ruke u desetinki sekunde....tuga!

pera strsljen

pre 13 godina

Vojo, kralju! Tvoja kraljevina "uspavana lepotica" je najbolje mesto na svetu. Sa vecnom vatrom, zvanom "kosovo", sa perspektivom u Kolubari, sa liderima kao sto su Mladenovic, Mihajlovic, Simic, Sami...
Samo napred. Pokazi nam "svetlu" buducnost. Prosvetli nas. Mi smo *****. Ti si kralj, care.

loki

pre 13 godina

samo ti Kole batice davaj ovakve i slicne izjave i na dobrom si putu da ne predjes cenzus... jeste da se tad nista drasticno nece promeniti, ali jedva cekamo....

elena spasojevic

pre 13 godina

Nekada se zapitam da li ovaj covek zaista i misli to sto govori. Jer u slucaju pozitivnog odgovora, njemu je empatijska inteligencija na veoma niskom nivou.
Osim toga , nema bi trunke savesti i licnog morala, posle svih malverzacija vidjenih, i danas, clanova njegove stranke U Kolubari(Tomic etc.)ima hrabrosti da prica gluposti i neistine.

Roblando

pre 13 godina

ja zivim nikad bolje. ne doji me drzava, pa moj standard nema veze sa vlascu. jeste sve poskupelo, ali mogu i da ustedim od plate. a Kostunici porucujem da ostane u mulju koji mu ne gine, jer klupko se razmotava...

soulfood

pre 13 godina

Kad dođemo do toga da uđemo u EU, i ako ikada stignemo do tog carstva, DS i SNS će nas zamlaćivati i spuštati plate do 80 eura, onda će nam EU velikodušno pomoći da za njihove kompanije radimo za 110 eura. Ako nam i to daju. I zašto bi nam išta davali, kad nam sve uzeše, što bombama, što za tri evra.

ANA

pre 13 godina

Vojo trazi pare od Miska za C-market, ti mu lepo poklonio a on jos lepse prodao, mnogo bolje Vojo nego ti NIS.
Sram te bilo Vojislave svi su nas opljackali uz veliku tvoju pomoc.

rade

pre 13 godina

@F1
Pa i sada kada smo nadomak EU i dalje stojimo u redu za šećer. :)))
Ja nešto ne vidim pomak u ekonomskom smislu odkako su došle "prozapadne" vlade. Tačnije vidim pomak ali ka minus polu a ne ka plusu. :))))
Jedina razlika što je dok sam kod Slobe stajao u redu šećer bio jeftiniji a isto ga nije bilo. Danas imamo rekordan prinos šećerne repe , preko pola miliona tona, a u rafovima ima šećera koji je dva ipo puta skuplji a para nema nigde. Valjda je to taj liberalni koncept koji nam ti preporučuješ. :)))
Ajde idi umij se, klopni nešto i nastavi da sanjaš o liberalnoj ekonomiji ali mene ne uvlači u tu tvoju noćnu moru. :)))

srba

pre 13 godina

Svi vi koji ste plaćeni da pišete protiv Koštunice i čiji je stil već jasan svim poštenim ljudima,nosite krivicu za svu štetu koju ste izazivali blaćenjem čoveka koji je dosledno vodio nacionalnu i državničku politiku i sve što je bilo moguće uradio u vrlo teškim okolnostima i sa strankama koje su samo gledale sopstveni interes .Eto sada vidimo ko su ti drugi ljudi koji pobediše na izborima obećavajući prosperitet a narod dobi hleba i igara.Vidi ovaj narod sada bolje i ne vredi vam više ovo bezočno blaćenje.
Živela Srbija!

pit

pre 13 godina

Covek je u pravu samo se nije dobro izjasnio a to je da Srbiju treba na prvome mestu ocistiti od @#$%! poput tajkuna,kriminalaca i korumpiranih,to je prioritet.Kada gradjani to shvate nece se vise ni obazirati na izjave onih koji su im i skrojili bednu kapu.Svi vi ste vec odavno sazreli za odgovornost i pljacku svojega naroda.Koliko li je glupih u narodu pitanje je sad?

Darko

pre 13 godina

kivan sam na sam sebe jer sam poverovao da je on "posten" covek, ali sad vidim da sam se prevario, ovih dana moram da odem da uzmem ispisnicu, jer ne zelim da pripadam stranci koja je na krvi i znoju rudara uzimala pare

Bane

pre 13 godina

Ne znam sta je po Kostunici najprece,jer o tome nije rekao ni jednu rec,ali osvrnimo se malo na cetiri godine njegove da kazem vladavine.Protivio se saradnji sa Hagom dok je bio premijer skoro 43 optuzenih je izruceno Haskom tribunalu.Protiv je SAD ali nije bio protiv nekoliko miliona dolara koji su stigli odatle kao i iz EU.Propagirao je savez sa Rusijom ali iz Moskve nije dolazio nikakav signal ni pozitivan ni negativan.Doveo je crkvu na velika vrata u politicki zivot zemlje iako je Srbija sekularna.Samo je crkvi vracena imovina oduzeta posle drugog svetskog rata dok potomcima privatnih lica koje su komunisti isterali iz svojih kuca ne,jer je odbijao da se donese zakon o denacionalizaciji,a govorio je da ce biti donet.Diskretno je podrzavao ultranacionalisticke, klerofasisticke i slicne pokrete koje je cak i finansirao preko Kolubare a to je vec posebna prica. Da li sada Kostunica sme "da nas pogleda u oci"ili o svemu ovome nije OBAVESTEN.

Darko

pre 13 godina

Sva ova gospoda su dobila kljuceve od "auta"(drzave) na cetiri godine. I svi su samo vikali brm brrm brrm brm a niko nije znao ni da upali auto a ni da vozi.E sada kad su preslai na zadnje sediste odjednom su "naucili" da voze.Sada kritikuju i savetuju ove koji su sada na mestu vozaca kako se vozi.Dakle svi su se izredjali za volanom a auto i dalje stoji u mestu.
Da bi upravljao autom kandidat mora da prodje lekarske preglede i polozi ispit.Da bi upravljali drzavom netreba vam cak ni pregled ni skola.Voza nas ko stigne,zato smo dotle i stigli.

Nase ime*

pre 13 godina

Ako DSS ne napravi koaliciju sa SNS, izgubice i ovo malo podrske sto imaju. Evo neka neko objasni zasto Putin dolazi u Srbiju? Zbog cega? Zar nije sve vec odavno u rukama Rusa? Vidite te toplane sto vas greju, e pa one su u ogromnim dugovima prema ruskoj strani i prema Srbija gasu koji rusi merkaju, ali psst to je tajna ;).
Uzivajmo u guberniji sa Aganlijama i onim starcem focom iz ds-a.

bekimmur

pre 13 godina

Ne volim Voju. Njegovi ministri tadasnji su bili za mene pravi kosmar, " ali" ovakvim ponasanjem vlast mu daje nova krila. Da li vi to primecujete. Nece Kostunica imati 15 % glasova na sledecim izborima zato sto je dobar, vec zbog toga sto je ova vlast losa, i ona mu to omogucava. Zivi bili pa videli.

F1

pre 13 godina

" @ (rade, 5. mart 2011 19:27) "

OK. Shvatio sam retoriku. :))) Nemoj puno raditi ali imaj pristojnu platu. :))) E tako nece moci. :))) O secernoj repi ne moras mi drzati miting znam sta je secerna repa a jos bolje sta je plug. :))) Apropo plug. Kod Horgosa sam vise puta video coveka koji ore sa konjem. Valjda ima 12km od EU granice. Ako si zato da u 21. veku zemljoradnik u drzavi koja je u srcu Evrope ore sa konjem pa BRAVO. :((( Nemam problema sa resenjima nego imam problem sa psihologijom i filozofijom. Moje postovanje onima koji znaju sta EU a jos bolje sta je Djindjic hteo. Toliko od mene o dilemi da li EU ili ekipa koja je grejala premijersku fotelju ukljucujuci i danasnju ekipu. Vera i crkva su dve razlicite stvari a jos veca da li sam u pravu. Pozdrav :)))))))

Ocajan

pre 13 godina

Aman, kao Boga vas molim, oslobodite me izjava Kostunice dr. Vojislava!

Koga on uopste predstavlja, sem svoju malu opskurnu stranku, ciji je oslonac u Kolubari mnogo znacajniji od oslonca u birackom telu?

DSS je uostalom objavio bojkot B92. Ispostujte ih, MOLIM VAS !

Mi

pre 13 godina

@to sam ja
Izgleda da nas ima sve vise, a zasto?
Pogledaj u svoj novcanik, da ti se razjasni. Kada pored dobrog posla i plate sebi ne mozes priustiti izdrzavanje porodice....
Ili da svi senimo i cekamo da nam neko kao Kostic da dva hektara za lubenice!?

Darko

pre 13 godina

Ujutru kad ustanete shvatite da ste se probudili u banana drzavici, zemlji treceg sveta odavno kolonizovanoj. U njoj vaze svi zakoni i pravila kolonije. Onda ce vam biti lakse i necete se vise iscudjavati. Dakle treba nam politicar Gandijevskog tipa da bi izasli iz kolonije.