Sreda, 11.08.2010.

13:38

Subotić optužuje Dušana Mihajlovića

Stanko Subotić kaže da je platio 250.000 evra Dušanu Mihajloviću, koji ga je, kako tvrdi, kao ministar policije reketirao. Mihajlović odbacio ove optužbe.

Izvor: B92

Subotiæ optužuje Dušana Mihajloviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Zeljko

pre 13 godina

Procitao sam jedan komentar i mogu Vam reci da je originalan.Zasto je Cane placao reket ako nema veze sa svercom cigareta?Kako nesto covek moze da plati da nedodje u javnost ako to sto treba da zataska uopste nije uradio?A o bivsem ministru nemam reci.postenjacina kao Sojic iz Tesne Koze.

Masa

pre 13 godina

Retko sposoban covek je Dule.
Sigurno nije uzimao pare od tog lopova koji sedi na Zenevskom jezeru.
Srbija nece imati nikada boljeg politicara od Duleta.

Kolumbija - macji kasalj

pre 13 godina

I onda pocme prica vladajucih da nas nece da prime u EU radi Haga ili Kosova! Gluposti!!!
Pa ovaj tajkun(mafijas)otvoreno prica da potplacuje vlast, nudi dokaze! Pazi, on je ozvucen i snima sastanak sa sefom sigurnosti!! Umesto obrnuto! Ko da je on drzava a sef sigurnosti mafija. Krajnji apsurd je da Cane gradi crkvu prljavim novcem, pere ga na taj nacin, a nasi dicni popovi to jos blagosivaju!
Koja mafija, aman ni jednog pozitivca! To EU vidi i normalno da nas nece da primi tako kvarne! Bice nam bolje kad Dacic pohapsi sve od reda, te negativce, a na kraju i samog sebe zbog "koferceta" i sl. - znaci dugo nam nece biti bolje!!!
Poruka mladima - dajte probajte vi nesto! Mi smo sve unistili, od nas samo zlo mozete naucit. Krenite snazno i odlucno, jer ce vas nase generacije odvuci u ambis!

Boban

pre 13 godina

Zar neko misli da je Dušan Mihajlović sisao vesla? Najbolji dokaz da laže ovaj Cane (koji je naivan ko francuska sobarica) da razgovara ozvučen. Baš bih voleo da čujem taj snimak.

Magla od Uba pa sve do Divčibara

pre 13 godina

Koliko me sećanje služi, u maju 2004, kao i u septembru iste godine, Dušan Mihajlović nije bio na funkciji ministra unutrašnjih poslova, već je tu funkciju, počev od 3. marta 2004 (datum formiranja Vlade Vojislava Koštunice), od njega preuzeo Dragan Jočić. Nelogično je da jedan krupni tajkun nudi mito bivšem ministru, kao kuriru koji čak i nije iz iste stranke niti stranačke koalicije koja je tada bila na vlasti. Osim toga, Jočić je, ubrzo po dolasku na funkciju ministra posmenjivao sve policijske šefove koje je postavio Dušan Mihajlović, a u javnosti je kolao spin da su posmenjivani zato što su vodili akciju "Sablja"...

zoran

pre 13 godina

bilo bi lepo kada bi svi bezobrazno bogati pored mosta koji ce graditi izneli koga su sve podmicivali od 2001 odnosno kome su davali reket mada neki nisu zivi

Zmaj

pre 13 godina

Taj Mihajlovic je jedan od najvecih lopova iz senke u ovoj drzavi. Neverovatno je da niko ne sme da krene na njega (mislim na tuzilastvo)...

Samo još da vidim da se Cane zamonaši!

pre 13 godina

I šta sad hoće Subotić - da mu Mihajlović vrati pare, pa da ga vrate na listu?!

A što se tiče Mihajlovića, film u kome je on optužen, i drugi deo (osuđen), nećete gledati, jer je došao na vlast (sadašnju, pre je bio sa Miloševićem u vlasti, to ste zaboravili kad ga zovete "herojem 5. oktobra") zajedno sa onima koji su nam pokrali sve do gole kože u poslednjih 10 godina. Šta mislite kako bi bilo da počnu jedan o drugom da pričaju - ko je koga u čemu pokrivao i ko je kome za šta plaćao?! Čak i da se pojavi na sudu, sa ovim uništenim pravosuđem i poltronskim sistemom vrednosti, nemoguće je očekivati pravično razrešenje situacije. Već je dovoljno samo po sebi da se raspravljaju preko medija, a da ni jedna nadležna institucija u Srbiji na to ne reaguje. Sve je jasno.

Spaky

pre 13 godina

Znaci preko glave su mi vise i Subotic, i Cume, Kalinic i ostala bagra...Ovakve vesti su kod nas u Srbiji izgleda najvaznije iako imamo milion drugih problema od kojih nam zavisi egzistencija. Hapsite vise to i nemojte nas vise praviti ludima, ovamo sve se zna, a svi na slobodi.

ministar

pre 13 godina

Kakav kralj...B92: Gospodine Mihajloviću, evo je Bela knjiga ispred mene, mi smo tri dana pokušavali da nađemo podatke gde se to pominje Cane Subotić u beloj knjizi nismo uspeli, nas četvoro je radilo na tom dokumentu. Možete li da nam pokažete...?

Dušan Mihajlović: Onda nemate... ne, to nije... možda ste taj deo iscepili.

Dejan, Oil Country

pre 13 godina

Da nije tuzno bilo bi smesno. Kad kazem da Srbiji nema spasa dokle god vlada korupcionaski i "farme"-rski mentalitet, dobijam negativne glasove. Moze jos 100 vlasti da se promeni, i da Srbija udje 50 puta u EU, sve ostaje isto. Moracu ideju o povratku u Srbiju da odlozim na jos 100 god. najmanje, kako stoji.

lake brojke

pre 13 godina

Kako neki ljudi fino imaju 50.000 hiljada EVRA, pa 200.000 EVRA drugima da daju... O cemu mi ovde pricamo? Mi, valjda normalni, ne bi istresli ni 50.000 DINARA u kesu, o 200.000 da ne govorimo! Ej, Srbijo, cim (s kim) se ti zamajavas, dok ti je evro 107 dinara, a plata svakog jutra manja zbog najnovijeg kursa.

Леонидас

pre 13 godina

Не знам како се тако олако прихвата то што Цане каже. Михајловић је ипак био један од хероја 5. октобра и велики борац против Слободана Милошевића. Био је министар у Влади Зорана Ђинђића и ваљда то нешто значи. То се заборавља а верујемо Цанету. Какав смо ми то народ?

evita

pre 13 godina

Ma svi su oni od necega morali da zive, svi ti DOS ovci. I to super luksuzno! A taj sa Povlenskim maglama ili kako li mu se vec zove zavicaj, je najsumnjiviji! Uvek je davao neke nelogicne izjave u koje retko ko da je verovao. I svi bre neki biznismeni, rolexi, brioni (odela, ne ostrva)... A Cane ko veli, da im napakostim kad su me vec olesili za pare...

Beogradjanka BB

pre 13 godina

Bila istina ili laz, mi, obicni smrtnici to nikad necemo saznati. Ali ja bih se zapitala ko se postavlja na celo policije, ma ko bio na vlasti. Jocic je imao samo "sitne" decije kradje, Mihajlovic reketirao Subotica (iz koje se price oni znaju?), a sta li ce se otkriti o Dacicu jednog dana (ako ga ikad skinemo sa trona). Lopovi te tuze, lopovi ti sude !!!

Joksim

pre 13 godina

A što bi neko ko je "čist" davao pare ikome da ga skine sa bilo kakve liste? Ima još jedna dobra poslovica - pomešaj se s g...ima i poješće te svinje!

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Glib, glib, glib...
A neki se i dalje pitaju sta nam se to danas dogadja.
Pa dogadja nam se isto sto i juce.
Glib, glib, glib!...

sasa jokic

pre 13 godina

Postovani Simo, po difoltu kako pomenem Legiju prva asocijacija mi je Kostunica. Inace nije Engleski, Kostunica je dokazano ruski covek, nemojte odmah da se vredjate!

Nikola Đuković

pre 13 godina

Ok, da je Mihajlović čovek sumnjivog morala to je i maloj deci jasno. Ali da Cane pokušava da ispane "pošten" u toj priči to je već patetika koje nema ni u španskim serijama. Kao prvo, čim ima nekih dokaza protiv njega to automatski znači da nije čist a kao drugo krivično delo je i davanje mita a ne samo primanje.

Citalac

pre 13 godina

Meni se u celoj prici najvise dopalo da je Subotic imao 200.000 u kolima za gradnju crkve i da je uplasen to predao Mihajlovicu. Ubedjen sam da je sve je to posmatrao i kontrolisao Dzems Bond licno, tako da je svima jasno koliko je situacija bila ozbiljna.

sima

pre 13 godina

"Nista novo za ovog Slobinog misa, koji je uspeo preko engleske sluzbe da se infiltrira i u vlast posle 2000-te. Pod hitno u zatvor sa njim, ima On mnogo toga da kaze u vezi gospodina Legije, Kostunice"

Da nije sada Kostunica i covek engleske obavestajne sluzbe?!! Odlucite se vec jednom, da li je Kostunica ruski, engleski ili za koga vec radi? Mada, bice da je on jedan od retkih za koga su srpski interesi pre svih drugih.

rade

pre 13 godina

Treba pokrenuti detaljnu istragu ODMAH!Ovo nije prvi put da Stanko optužuje nekoga,a da sudstvo ove države ne čini ništa po tom pitanju,neka kažu,nije lopov ili je lopov,ako nije lopov svaka čast,ako je lopov u zatvor!!Ovako ispada da su svi lopovi i štite se međusobno.

Dario

pre 13 godina

Nisam simpatizer Dusana Mihajlovica ali u prici Subotica ima dosta nelogicnosti. Naime zasto bi on 2004. davao novac Mihajlovicu kada ovaj vise nije bio ministar policije? Ocito hronologija i analitika nisu jaca strana kriminalcu Suboticu.

MUKNAVI

pre 13 godina

Sto mu je placao ,ako je bilo sve posteno i regularno pred zakonom.Iznoseci to njegov advokat,direktno,nije pogresio,optuzi Canojku da je lopina koja je korumpirala jer je mucketala,e sad jos to treba dokazati pa ako je tacno ode i korumpirani u bajboku`.U nasoj drzavi se uvek jako muljatalo,muljata se i muljatat ce se dok nas,otprilike,bude bilo,jer nikada nismo imali pravnu drzavi ,sem u knjigama,u kojoj se zna red..i odgovornost pred zakonom za svakoga..mi dalje imamo pravnu drzavu ,ko paucinu,krupne muve prolecu a sitne se hvataju..

kimi

pre 13 godina

Džabe Subotić optužuje,ovo je već peti put da se na videlo u javnost iznose kriminalne aktivnost,al sudstvo izgleda sedi na ušima,ili su svi na kolektivnom odmoru,može im se.Toliko o sudstvu ... Što ne ponude status zaštićenog svedoka Subotiću,kad ga je dobio Bagzi može i Stanko,čovek je definitivno svedok mnogih kriminalnih aktivnosti koje bi sud trebao da utvrdi.Ćutanjem samo potvrđuju sumnju naroda da bi mnogi trebali u zatvor,upropastili su nam Srbiju zarad ličnog bogaćenja.

Dorćolka

pre 13 godina

Subotić je kontroverzna cvećka. Bilo bi veoooma zanimljivo kada bi gospodin Jugoslav Ćosić ipak uspeo da napravi intervju sa njim, ko zna šta bi se moglo tu saznati, kad je bal, nek' je maskenbal!

sasa jokic

pre 13 godina

Nista novo za ovog Slobinog misa, koji je uspeo preko engleske sluzbe da se infiltrira i u vlast posle 2000-te. Pod hitno u zatvor sa njim, ima On mnogo toga da kaze u vezi gospodina Legije, Kostunice, i gospode iz sivog okvira. Svi Ti sverceri danas barataju milionima, umesto da sede u zatvoru!!! Kao sto vidimo Miskovic i Peconi su skinuti sa liste, kako?! Gospodine specijalni tuzioce evo pune ruke posla za vas!

Lola

pre 13 godina

Mislim da je i malom detetu jasno da je ova prica o reketiranju i davanju para istina. Jedino se ne uklapa cifra. 250.000 Evra? Mozda, nedeljno ili slicno?

transparentno

pre 13 godina

Jedna od najvaznijih stvari je transparentno finansiranje stranaka. TO nazalost u Srbiji ostaje do daljnjeg mrtvo slovo na papiru. A sto se tice bivseg ministra, on bi imao mnogo sto sta da isprica, samo ga izgleda do sada niko nije pitao.

Паја Патак

pre 13 godina

Ма изјаве г.Станка Суботића званог Цане не треба озбиљно схватати јер је г.Душан Михајловић био и остао узор поштеног,принципијелног човека,политичара и бизнисмена који никад није користио свој политички положај или утицај за сопствену корист.Да јесте и он би био у Женеви а не на Повлен планини.

NS

pre 13 godina

Sve nevinasce do nevinasca. Jedan drugom pakuje neke izmisljotine, a oni, posteni i savesni ljudi, ne znaju sta ih je snaslo pa se cude i dopisuju izjavama preko advokata.
Tako je to u Srbiji. Samo nevini nagrabuse dok se lopovi i kriminalci izvuku. Zato su se ova dvojica i uplasila!?

Alen

pre 13 godina

E DUSANE,Dusane,a kada ce Saric da nam kaze ko je njemu iznudjivao novac da bi tone kokaina mogle da se lepo prenose preko granice godinama

banana drzava

pre 13 godina

Ove i slicne igre bez granica zapravo su najbolji dokaz da sudovi ne funkcionisu. Izjavljuje i radi ko sta hoce bez ikakvih posledica.

Ritter

pre 13 godina

Na znam ko je kome sta davao ali se secam da sam 90tih jednom u Beogradu u Proleterskih Brigada (ne znam kako se zove danas) bio zapanjen kolicinom dobrih automobila ispred jedne lepe vile u blizini studenstke poliklinike. Pogledam, na vili pise sediste Nove Demokratije, tada male i ne tako poznate partije.

petar III

pre 13 godina

Ne znam koliko je Subotiću za verovati.

Ali D. Mihajlović je jedan od retkih koje voleo da vidim na robiji više od Miškovića, Caneta, Beka i ostalih...

Mislim da je on jedan od najvećih krivaca za mnoge stvari koje su se dogodile posle 5. Oktobora i dovele do atentata na Đinđića.

Zoran Ilić

pre 13 godina

Subotića u sigurnu mušku kuću. A i Mihajlovića ako ga je dirao pa sad ovaj nevaljalko da mu se sveti hoće. Ima li kakva sigurna muška kuća za ovakve tipove. Stavite i im i rešetkice na prozore da ih ne bi uznemiravali sa ulice. E baš mi ga bi žao, jadan Subotić , ucenjivali ga.

Ali Baba

pre 13 godina

Nisam ljubitelj gospodina Mihajlovica, ali mi ne zvuci logicno cela ova farsa. Nije Cane davao novac zato sto je uhvacen sa prstima u pekmezu vec da mu nesto ne napakuju!? Preventiva, sta li?
Cane, sta ti ove gluposti trebaju, zivi tamo u Svajcarskoj i ne pojavljuj se ovde, ne trebas nam uopste. Imamo i bez tebe likove koji nam mazu oci.

petar III

pre 13 godina

Ne znam koliko je Subotiću za verovati.

Ali D. Mihajlović je jedan od retkih koje voleo da vidim na robiji više od Miškovića, Caneta, Beka i ostalih...

Mislim da je on jedan od najvećih krivaca za mnoge stvari koje su se dogodile posle 5. Oktobora i dovele do atentata na Đinđića.

Alen

pre 13 godina

E DUSANE,Dusane,a kada ce Saric da nam kaze ko je njemu iznudjivao novac da bi tone kokaina mogle da se lepo prenose preko granice godinama

Ritter

pre 13 godina

Na znam ko je kome sta davao ali se secam da sam 90tih jednom u Beogradu u Proleterskih Brigada (ne znam kako se zove danas) bio zapanjen kolicinom dobrih automobila ispred jedne lepe vile u blizini studenstke poliklinike. Pogledam, na vili pise sediste Nove Demokratije, tada male i ne tako poznate partije.

Lola

pre 13 godina

Mislim da je i malom detetu jasno da je ova prica o reketiranju i davanju para istina. Jedino se ne uklapa cifra. 250.000 Evra? Mozda, nedeljno ili slicno?

sasa jokic

pre 13 godina

Nista novo za ovog Slobinog misa, koji je uspeo preko engleske sluzbe da se infiltrira i u vlast posle 2000-te. Pod hitno u zatvor sa njim, ima On mnogo toga da kaze u vezi gospodina Legije, Kostunice, i gospode iz sivog okvira. Svi Ti sverceri danas barataju milionima, umesto da sede u zatvoru!!! Kao sto vidimo Miskovic i Peconi su skinuti sa liste, kako?! Gospodine specijalni tuzioce evo pune ruke posla za vas!

banana drzava

pre 13 godina

Ove i slicne igre bez granica zapravo su najbolji dokaz da sudovi ne funkcionisu. Izjavljuje i radi ko sta hoce bez ikakvih posledica.

Dorćolka

pre 13 godina

Subotić je kontroverzna cvećka. Bilo bi veoooma zanimljivo kada bi gospodin Jugoslav Ćosić ipak uspeo da napravi intervju sa njim, ko zna šta bi se moglo tu saznati, kad je bal, nek' je maskenbal!

transparentno

pre 13 godina

Jedna od najvaznijih stvari je transparentno finansiranje stranaka. TO nazalost u Srbiji ostaje do daljnjeg mrtvo slovo na papiru. A sto se tice bivseg ministra, on bi imao mnogo sto sta da isprica, samo ga izgleda do sada niko nije pitao.

NS

pre 13 godina

Sve nevinasce do nevinasca. Jedan drugom pakuje neke izmisljotine, a oni, posteni i savesni ljudi, ne znaju sta ih je snaslo pa se cude i dopisuju izjavama preko advokata.
Tako je to u Srbiji. Samo nevini nagrabuse dok se lopovi i kriminalci izvuku. Zato su se ova dvojica i uplasila!?

rade

pre 13 godina

Treba pokrenuti detaljnu istragu ODMAH!Ovo nije prvi put da Stanko optužuje nekoga,a da sudstvo ove države ne čini ništa po tom pitanju,neka kažu,nije lopov ili je lopov,ako nije lopov svaka čast,ako je lopov u zatvor!!Ovako ispada da su svi lopovi i štite se međusobno.

sima

pre 13 godina

"Nista novo za ovog Slobinog misa, koji je uspeo preko engleske sluzbe da se infiltrira i u vlast posle 2000-te. Pod hitno u zatvor sa njim, ima On mnogo toga da kaze u vezi gospodina Legije, Kostunice"

Da nije sada Kostunica i covek engleske obavestajne sluzbe?!! Odlucite se vec jednom, da li je Kostunica ruski, engleski ili za koga vec radi? Mada, bice da je on jedan od retkih za koga su srpski interesi pre svih drugih.

Citalac

pre 13 godina

Meni se u celoj prici najvise dopalo da je Subotic imao 200.000 u kolima za gradnju crkve i da je uplasen to predao Mihajlovicu. Ubedjen sam da je sve je to posmatrao i kontrolisao Dzems Bond licno, tako da je svima jasno koliko je situacija bila ozbiljna.

Ali Baba

pre 13 godina

Nisam ljubitelj gospodina Mihajlovica, ali mi ne zvuci logicno cela ova farsa. Nije Cane davao novac zato sto je uhvacen sa prstima u pekmezu vec da mu nesto ne napakuju!? Preventiva, sta li?
Cane, sta ti ove gluposti trebaju, zivi tamo u Svajcarskoj i ne pojavljuj se ovde, ne trebas nam uopste. Imamo i bez tebe likove koji nam mazu oci.

kimi

pre 13 godina

Džabe Subotić optužuje,ovo je već peti put da se na videlo u javnost iznose kriminalne aktivnost,al sudstvo izgleda sedi na ušima,ili su svi na kolektivnom odmoru,može im se.Toliko o sudstvu ... Što ne ponude status zaštićenog svedoka Subotiću,kad ga je dobio Bagzi može i Stanko,čovek je definitivno svedok mnogih kriminalnih aktivnosti koje bi sud trebao da utvrdi.Ćutanjem samo potvrđuju sumnju naroda da bi mnogi trebali u zatvor,upropastili su nam Srbiju zarad ličnog bogaćenja.

Beogradjanka BB

pre 13 godina

Bila istina ili laz, mi, obicni smrtnici to nikad necemo saznati. Ali ja bih se zapitala ko se postavlja na celo policije, ma ko bio na vlasti. Jocic je imao samo "sitne" decije kradje, Mihajlovic reketirao Subotica (iz koje se price oni znaju?), a sta li ce se otkriti o Dacicu jednog dana (ako ga ikad skinemo sa trona). Lopovi te tuze, lopovi ti sude !!!

ministar

pre 13 godina

Kakav kralj...B92: Gospodine Mihajloviću, evo je Bela knjiga ispred mene, mi smo tri dana pokušavali da nađemo podatke gde se to pominje Cane Subotić u beloj knjizi nismo uspeli, nas četvoro je radilo na tom dokumentu. Možete li da nam pokažete...?

Dušan Mihajlović: Onda nemate... ne, to nije... možda ste taj deo iscepili.

Nikola Đuković

pre 13 godina

Ok, da je Mihajlović čovek sumnjivog morala to je i maloj deci jasno. Ali da Cane pokušava da ispane "pošten" u toj priči to je već patetika koje nema ni u španskim serijama. Kao prvo, čim ima nekih dokaza protiv njega to automatski znači da nije čist a kao drugo krivično delo je i davanje mita a ne samo primanje.

Zoran Ilić

pre 13 godina

Subotića u sigurnu mušku kuću. A i Mihajlovića ako ga je dirao pa sad ovaj nevaljalko da mu se sveti hoće. Ima li kakva sigurna muška kuća za ovakve tipove. Stavite i im i rešetkice na prozore da ih ne bi uznemiravali sa ulice. E baš mi ga bi žao, jadan Subotić , ucenjivali ga.

Dejan, Oil Country

pre 13 godina

Da nije tuzno bilo bi smesno. Kad kazem da Srbiji nema spasa dokle god vlada korupcionaski i "farme"-rski mentalitet, dobijam negativne glasove. Moze jos 100 vlasti da se promeni, i da Srbija udje 50 puta u EU, sve ostaje isto. Moracu ideju o povratku u Srbiju da odlozim na jos 100 god. najmanje, kako stoji.

Zmaj

pre 13 godina

Taj Mihajlovic je jedan od najvecih lopova iz senke u ovoj drzavi. Neverovatno je da niko ne sme da krene na njega (mislim na tuzilastvo)...

MUKNAVI

pre 13 godina

Sto mu je placao ,ako je bilo sve posteno i regularno pred zakonom.Iznoseci to njegov advokat,direktno,nije pogresio,optuzi Canojku da je lopina koja je korumpirala jer je mucketala,e sad jos to treba dokazati pa ako je tacno ode i korumpirani u bajboku`.U nasoj drzavi se uvek jako muljatalo,muljata se i muljatat ce se dok nas,otprilike,bude bilo,jer nikada nismo imali pravnu drzavi ,sem u knjigama,u kojoj se zna red..i odgovornost pred zakonom za svakoga..mi dalje imamo pravnu drzavu ,ko paucinu,krupne muve prolecu a sitne se hvataju..

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Glib, glib, glib...
A neki se i dalje pitaju sta nam se to danas dogadja.
Pa dogadja nam se isto sto i juce.
Glib, glib, glib!...

lake brojke

pre 13 godina

Kako neki ljudi fino imaju 50.000 hiljada EVRA, pa 200.000 EVRA drugima da daju... O cemu mi ovde pricamo? Mi, valjda normalni, ne bi istresli ni 50.000 DINARA u kesu, o 200.000 da ne govorimo! Ej, Srbijo, cim (s kim) se ti zamajavas, dok ti je evro 107 dinara, a plata svakog jutra manja zbog najnovijeg kursa.

evita

pre 13 godina

Ma svi su oni od necega morali da zive, svi ti DOS ovci. I to super luksuzno! A taj sa Povlenskim maglama ili kako li mu se vec zove zavicaj, je najsumnjiviji! Uvek je davao neke nelogicne izjave u koje retko ko da je verovao. I svi bre neki biznismeni, rolexi, brioni (odela, ne ostrva)... A Cane ko veli, da im napakostim kad su me vec olesili za pare...

Dario

pre 13 godina

Nisam simpatizer Dusana Mihajlovica ali u prici Subotica ima dosta nelogicnosti. Naime zasto bi on 2004. davao novac Mihajlovicu kada ovaj vise nije bio ministar policije? Ocito hronologija i analitika nisu jaca strana kriminalcu Suboticu.

sasa jokic

pre 13 godina

Postovani Simo, po difoltu kako pomenem Legiju prva asocijacija mi je Kostunica. Inace nije Engleski, Kostunica je dokazano ruski covek, nemojte odmah da se vredjate!

Паја Патак

pre 13 godina

Ма изјаве г.Станка Суботића званог Цане не треба озбиљно схватати јер је г.Душан Михајловић био и остао узор поштеног,принципијелног човека,политичара и бизнисмена који никад није користио свој политички положај или утицај за сопствену корист.Да јесте и он би био у Женеви а не на Повлен планини.

Joksim

pre 13 godina

A što bi neko ko je "čist" davao pare ikome da ga skine sa bilo kakve liste? Ima još jedna dobra poslovica - pomešaj se s g...ima i poješće te svinje!

Samo još da vidim da se Cane zamonaši!

pre 13 godina

I šta sad hoće Subotić - da mu Mihajlović vrati pare, pa da ga vrate na listu?!

A što se tiče Mihajlovića, film u kome je on optužen, i drugi deo (osuđen), nećete gledati, jer je došao na vlast (sadašnju, pre je bio sa Miloševićem u vlasti, to ste zaboravili kad ga zovete "herojem 5. oktobra") zajedno sa onima koji su nam pokrali sve do gole kože u poslednjih 10 godina. Šta mislite kako bi bilo da počnu jedan o drugom da pričaju - ko je koga u čemu pokrivao i ko je kome za šta plaćao?! Čak i da se pojavi na sudu, sa ovim uništenim pravosuđem i poltronskim sistemom vrednosti, nemoguće je očekivati pravično razrešenje situacije. Već je dovoljno samo po sebi da se raspravljaju preko medija, a da ni jedna nadležna institucija u Srbiji na to ne reaguje. Sve je jasno.

Spaky

pre 13 godina

Znaci preko glave su mi vise i Subotic, i Cume, Kalinic i ostala bagra...Ovakve vesti su kod nas u Srbiji izgleda najvaznije iako imamo milion drugih problema od kojih nam zavisi egzistencija. Hapsite vise to i nemojte nas vise praviti ludima, ovamo sve se zna, a svi na slobodi.

Леонидас

pre 13 godina

Не знам како се тако олако прихвата то што Цане каже. Михајловић је ипак био један од хероја 5. октобра и велики борац против Слободана Милошевића. Био је министар у Влади Зорана Ђинђића и ваљда то нешто значи. То се заборавља а верујемо Цанету. Какав смо ми то народ?

Kolumbija - macji kasalj

pre 13 godina

I onda pocme prica vladajucih da nas nece da prime u EU radi Haga ili Kosova! Gluposti!!!
Pa ovaj tajkun(mafijas)otvoreno prica da potplacuje vlast, nudi dokaze! Pazi, on je ozvucen i snima sastanak sa sefom sigurnosti!! Umesto obrnuto! Ko da je on drzava a sef sigurnosti mafija. Krajnji apsurd je da Cane gradi crkvu prljavim novcem, pere ga na taj nacin, a nasi dicni popovi to jos blagosivaju!
Koja mafija, aman ni jednog pozitivca! To EU vidi i normalno da nas nece da primi tako kvarne! Bice nam bolje kad Dacic pohapsi sve od reda, te negativce, a na kraju i samog sebe zbog "koferceta" i sl. - znaci dugo nam nece biti bolje!!!
Poruka mladima - dajte probajte vi nesto! Mi smo sve unistili, od nas samo zlo mozete naucit. Krenite snazno i odlucno, jer ce vas nase generacije odvuci u ambis!

Magla od Uba pa sve do Divčibara

pre 13 godina

Koliko me sećanje služi, u maju 2004, kao i u septembru iste godine, Dušan Mihajlović nije bio na funkciji ministra unutrašnjih poslova, već je tu funkciju, počev od 3. marta 2004 (datum formiranja Vlade Vojislava Koštunice), od njega preuzeo Dragan Jočić. Nelogično je da jedan krupni tajkun nudi mito bivšem ministru, kao kuriru koji čak i nije iz iste stranke niti stranačke koalicije koja je tada bila na vlasti. Osim toga, Jočić je, ubrzo po dolasku na funkciju ministra posmenjivao sve policijske šefove koje je postavio Dušan Mihajlović, a u javnosti je kolao spin da su posmenjivani zato što su vodili akciju "Sablja"...

Boban

pre 13 godina

Zar neko misli da je Dušan Mihajlović sisao vesla? Najbolji dokaz da laže ovaj Cane (koji je naivan ko francuska sobarica) da razgovara ozvučen. Baš bih voleo da čujem taj snimak.

Masa

pre 13 godina

Retko sposoban covek je Dule.
Sigurno nije uzimao pare od tog lopova koji sedi na Zenevskom jezeru.
Srbija nece imati nikada boljeg politicara od Duleta.

Zeljko

pre 13 godina

Procitao sam jedan komentar i mogu Vam reci da je originalan.Zasto je Cane placao reket ako nema veze sa svercom cigareta?Kako nesto covek moze da plati da nedodje u javnost ako to sto treba da zataska uopste nije uradio?A o bivsem ministru nemam reci.postenjacina kao Sojic iz Tesne Koze.

zoran

pre 13 godina

bilo bi lepo kada bi svi bezobrazno bogati pored mosta koji ce graditi izneli koga su sve podmicivali od 2001 odnosno kome su davali reket mada neki nisu zivi

Паја Патак

pre 13 godina

Ма изјаве г.Станка Суботића званог Цане не треба озбиљно схватати јер је г.Душан Михајловић био и остао узор поштеног,принципијелног човека,политичара и бизнисмена који никад није користио свој политички положај или утицај за сопствену корист.Да јесте и он би био у Женеви а не на Повлен планини.

Ali Baba

pre 13 godina

Nisam ljubitelj gospodina Mihajlovica, ali mi ne zvuci logicno cela ova farsa. Nije Cane davao novac zato sto je uhvacen sa prstima u pekmezu vec da mu nesto ne napakuju!? Preventiva, sta li?
Cane, sta ti ove gluposti trebaju, zivi tamo u Svajcarskoj i ne pojavljuj se ovde, ne trebas nam uopste. Imamo i bez tebe likove koji nam mazu oci.

Леонидас

pre 13 godina

Не знам како се тако олако прихвата то што Цане каже. Михајловић је ипак био један од хероја 5. октобра и велики борац против Слободана Милошевића. Био је министар у Влади Зорана Ђинђића и ваљда то нешто значи. То се заборавља а верујемо Цанету. Какав смо ми то народ?

sima

pre 13 godina

"Nista novo za ovog Slobinog misa, koji je uspeo preko engleske sluzbe da se infiltrira i u vlast posle 2000-te. Pod hitno u zatvor sa njim, ima On mnogo toga da kaze u vezi gospodina Legije, Kostunice"

Da nije sada Kostunica i covek engleske obavestajne sluzbe?!! Odlucite se vec jednom, da li je Kostunica ruski, engleski ili za koga vec radi? Mada, bice da je on jedan od retkih za koga su srpski interesi pre svih drugih.

Dario

pre 13 godina

Nisam simpatizer Dusana Mihajlovica ali u prici Subotica ima dosta nelogicnosti. Naime zasto bi on 2004. davao novac Mihajlovicu kada ovaj vise nije bio ministar policije? Ocito hronologija i analitika nisu jaca strana kriminalcu Suboticu.

Zoran Ilić

pre 13 godina

Subotića u sigurnu mušku kuću. A i Mihajlovića ako ga je dirao pa sad ovaj nevaljalko da mu se sveti hoće. Ima li kakva sigurna muška kuća za ovakve tipove. Stavite i im i rešetkice na prozore da ih ne bi uznemiravali sa ulice. E baš mi ga bi žao, jadan Subotić , ucenjivali ga.

Dorćolka

pre 13 godina

Subotić je kontroverzna cvećka. Bilo bi veoooma zanimljivo kada bi gospodin Jugoslav Ćosić ipak uspeo da napravi intervju sa njim, ko zna šta bi se moglo tu saznati, kad je bal, nek' je maskenbal!

sasa jokic

pre 13 godina

Postovani Simo, po difoltu kako pomenem Legiju prva asocijacija mi je Kostunica. Inace nije Engleski, Kostunica je dokazano ruski covek, nemojte odmah da se vredjate!

Boban

pre 13 godina

Zar neko misli da je Dušan Mihajlović sisao vesla? Najbolji dokaz da laže ovaj Cane (koji je naivan ko francuska sobarica) da razgovara ozvučen. Baš bih voleo da čujem taj snimak.

petar III

pre 13 godina

Ne znam koliko je Subotiću za verovati.

Ali D. Mihajlović je jedan od retkih koje voleo da vidim na robiji više od Miškovića, Caneta, Beka i ostalih...

Mislim da je on jedan od najvećih krivaca za mnoge stvari koje su se dogodile posle 5. Oktobora i dovele do atentata na Đinđića.

Ritter

pre 13 godina

Na znam ko je kome sta davao ali se secam da sam 90tih jednom u Beogradu u Proleterskih Brigada (ne znam kako se zove danas) bio zapanjen kolicinom dobrih automobila ispred jedne lepe vile u blizini studenstke poliklinike. Pogledam, na vili pise sediste Nove Demokratije, tada male i ne tako poznate partije.

NS

pre 13 godina

Sve nevinasce do nevinasca. Jedan drugom pakuje neke izmisljotine, a oni, posteni i savesni ljudi, ne znaju sta ih je snaslo pa se cude i dopisuju izjavama preko advokata.
Tako je to u Srbiji. Samo nevini nagrabuse dok se lopovi i kriminalci izvuku. Zato su se ova dvojica i uplasila!?

sasa jokic

pre 13 godina

Nista novo za ovog Slobinog misa, koji je uspeo preko engleske sluzbe da se infiltrira i u vlast posle 2000-te. Pod hitno u zatvor sa njim, ima On mnogo toga da kaze u vezi gospodina Legije, Kostunice, i gospode iz sivog okvira. Svi Ti sverceri danas barataju milionima, umesto da sede u zatvoru!!! Kao sto vidimo Miskovic i Peconi su skinuti sa liste, kako?! Gospodine specijalni tuzioce evo pune ruke posla za vas!

Magla od Uba pa sve do Divčibara

pre 13 godina

Koliko me sećanje služi, u maju 2004, kao i u septembru iste godine, Dušan Mihajlović nije bio na funkciji ministra unutrašnjih poslova, već je tu funkciju, počev od 3. marta 2004 (datum formiranja Vlade Vojislava Koštunice), od njega preuzeo Dragan Jočić. Nelogično je da jedan krupni tajkun nudi mito bivšem ministru, kao kuriru koji čak i nije iz iste stranke niti stranačke koalicije koja je tada bila na vlasti. Osim toga, Jočić je, ubrzo po dolasku na funkciju ministra posmenjivao sve policijske šefove koje je postavio Dušan Mihajlović, a u javnosti je kolao spin da su posmenjivani zato što su vodili akciju "Sablja"...

Masa

pre 13 godina

Retko sposoban covek je Dule.
Sigurno nije uzimao pare od tog lopova koji sedi na Zenevskom jezeru.
Srbija nece imati nikada boljeg politicara od Duleta.

Lola

pre 13 godina

Mislim da je i malom detetu jasno da je ova prica o reketiranju i davanju para istina. Jedino se ne uklapa cifra. 250.000 Evra? Mozda, nedeljno ili slicno?

evita

pre 13 godina

Ma svi su oni od necega morali da zive, svi ti DOS ovci. I to super luksuzno! A taj sa Povlenskim maglama ili kako li mu se vec zove zavicaj, je najsumnjiviji! Uvek je davao neke nelogicne izjave u koje retko ko da je verovao. I svi bre neki biznismeni, rolexi, brioni (odela, ne ostrva)... A Cane ko veli, da im napakostim kad su me vec olesili za pare...

kimi

pre 13 godina

Džabe Subotić optužuje,ovo je već peti put da se na videlo u javnost iznose kriminalne aktivnost,al sudstvo izgleda sedi na ušima,ili su svi na kolektivnom odmoru,može im se.Toliko o sudstvu ... Što ne ponude status zaštićenog svedoka Subotiću,kad ga je dobio Bagzi može i Stanko,čovek je definitivno svedok mnogih kriminalnih aktivnosti koje bi sud trebao da utvrdi.Ćutanjem samo potvrđuju sumnju naroda da bi mnogi trebali u zatvor,upropastili su nam Srbiju zarad ličnog bogaćenja.

MUKNAVI

pre 13 godina

Sto mu je placao ,ako je bilo sve posteno i regularno pred zakonom.Iznoseci to njegov advokat,direktno,nije pogresio,optuzi Canojku da je lopina koja je korumpirala jer je mucketala,e sad jos to treba dokazati pa ako je tacno ode i korumpirani u bajboku`.U nasoj drzavi se uvek jako muljatalo,muljata se i muljatat ce se dok nas,otprilike,bude bilo,jer nikada nismo imali pravnu drzavi ,sem u knjigama,u kojoj se zna red..i odgovornost pred zakonom za svakoga..mi dalje imamo pravnu drzavu ,ko paucinu,krupne muve prolecu a sitne se hvataju..

Dejan, Oil Country

pre 13 godina

Da nije tuzno bilo bi smesno. Kad kazem da Srbiji nema spasa dokle god vlada korupcionaski i "farme"-rski mentalitet, dobijam negativne glasove. Moze jos 100 vlasti da se promeni, i da Srbija udje 50 puta u EU, sve ostaje isto. Moracu ideju o povratku u Srbiju da odlozim na jos 100 god. najmanje, kako stoji.

lake brojke

pre 13 godina

Kako neki ljudi fino imaju 50.000 hiljada EVRA, pa 200.000 EVRA drugima da daju... O cemu mi ovde pricamo? Mi, valjda normalni, ne bi istresli ni 50.000 DINARA u kesu, o 200.000 da ne govorimo! Ej, Srbijo, cim (s kim) se ti zamajavas, dok ti je evro 107 dinara, a plata svakog jutra manja zbog najnovijeg kursa.

Spaky

pre 13 godina

Znaci preko glave su mi vise i Subotic, i Cume, Kalinic i ostala bagra...Ovakve vesti su kod nas u Srbiji izgleda najvaznije iako imamo milion drugih problema od kojih nam zavisi egzistencija. Hapsite vise to i nemojte nas vise praviti ludima, ovamo sve se zna, a svi na slobodi.

rade

pre 13 godina

Treba pokrenuti detaljnu istragu ODMAH!Ovo nije prvi put da Stanko optužuje nekoga,a da sudstvo ove države ne čini ništa po tom pitanju,neka kažu,nije lopov ili je lopov,ako nije lopov svaka čast,ako je lopov u zatvor!!Ovako ispada da su svi lopovi i štite se međusobno.

Nikola Đuković

pre 13 godina

Ok, da je Mihajlović čovek sumnjivog morala to je i maloj deci jasno. Ali da Cane pokušava da ispane "pošten" u toj priči to je već patetika koje nema ni u španskim serijama. Kao prvo, čim ima nekih dokaza protiv njega to automatski znači da nije čist a kao drugo krivično delo je i davanje mita a ne samo primanje.

banana drzava

pre 13 godina

Ove i slicne igre bez granica zapravo su najbolji dokaz da sudovi ne funkcionisu. Izjavljuje i radi ko sta hoce bez ikakvih posledica.

Joksim

pre 13 godina

A što bi neko ko je "čist" davao pare ikome da ga skine sa bilo kakve liste? Ima još jedna dobra poslovica - pomešaj se s g...ima i poješće te svinje!

Zmaj

pre 13 godina

Taj Mihajlovic je jedan od najvecih lopova iz senke u ovoj drzavi. Neverovatno je da niko ne sme da krene na njega (mislim na tuzilastvo)...

Kolumbija - macji kasalj

pre 13 godina

I onda pocme prica vladajucih da nas nece da prime u EU radi Haga ili Kosova! Gluposti!!!
Pa ovaj tajkun(mafijas)otvoreno prica da potplacuje vlast, nudi dokaze! Pazi, on je ozvucen i snima sastanak sa sefom sigurnosti!! Umesto obrnuto! Ko da je on drzava a sef sigurnosti mafija. Krajnji apsurd je da Cane gradi crkvu prljavim novcem, pere ga na taj nacin, a nasi dicni popovi to jos blagosivaju!
Koja mafija, aman ni jednog pozitivca! To EU vidi i normalno da nas nece da primi tako kvarne! Bice nam bolje kad Dacic pohapsi sve od reda, te negativce, a na kraju i samog sebe zbog "koferceta" i sl. - znaci dugo nam nece biti bolje!!!
Poruka mladima - dajte probajte vi nesto! Mi smo sve unistili, od nas samo zlo mozete naucit. Krenite snazno i odlucno, jer ce vas nase generacije odvuci u ambis!

Alen

pre 13 godina

E DUSANE,Dusane,a kada ce Saric da nam kaze ko je njemu iznudjivao novac da bi tone kokaina mogle da se lepo prenose preko granice godinama

Citalac

pre 13 godina

Meni se u celoj prici najvise dopalo da je Subotic imao 200.000 u kolima za gradnju crkve i da je uplasen to predao Mihajlovicu. Ubedjen sam da je sve je to posmatrao i kontrolisao Dzems Bond licno, tako da je svima jasno koliko je situacija bila ozbiljna.

Beogradjanka BB

pre 13 godina

Bila istina ili laz, mi, obicni smrtnici to nikad necemo saznati. Ali ja bih se zapitala ko se postavlja na celo policije, ma ko bio na vlasti. Jocic je imao samo "sitne" decije kradje, Mihajlovic reketirao Subotica (iz koje se price oni znaju?), a sta li ce se otkriti o Dacicu jednog dana (ako ga ikad skinemo sa trona). Lopovi te tuze, lopovi ti sude !!!

ministar

pre 13 godina

Kakav kralj...B92: Gospodine Mihajloviću, evo je Bela knjiga ispred mene, mi smo tri dana pokušavali da nađemo podatke gde se to pominje Cane Subotić u beloj knjizi nismo uspeli, nas četvoro je radilo na tom dokumentu. Možete li da nam pokažete...?

Dušan Mihajlović: Onda nemate... ne, to nije... možda ste taj deo iscepili.

Samo još da vidim da se Cane zamonaši!

pre 13 godina

I šta sad hoće Subotić - da mu Mihajlović vrati pare, pa da ga vrate na listu?!

A što se tiče Mihajlovića, film u kome je on optužen, i drugi deo (osuđen), nećete gledati, jer je došao na vlast (sadašnju, pre je bio sa Miloševićem u vlasti, to ste zaboravili kad ga zovete "herojem 5. oktobra") zajedno sa onima koji su nam pokrali sve do gole kože u poslednjih 10 godina. Šta mislite kako bi bilo da počnu jedan o drugom da pričaju - ko je koga u čemu pokrivao i ko je kome za šta plaćao?! Čak i da se pojavi na sudu, sa ovim uništenim pravosuđem i poltronskim sistemom vrednosti, nemoguće je očekivati pravično razrešenje situacije. Već je dovoljno samo po sebi da se raspravljaju preko medija, a da ni jedna nadležna institucija u Srbiji na to ne reaguje. Sve je jasno.

zoran

pre 13 godina

bilo bi lepo kada bi svi bezobrazno bogati pored mosta koji ce graditi izneli koga su sve podmicivali od 2001 odnosno kome su davali reket mada neki nisu zivi

transparentno

pre 13 godina

Jedna od najvaznijih stvari je transparentno finansiranje stranaka. TO nazalost u Srbiji ostaje do daljnjeg mrtvo slovo na papiru. A sto se tice bivseg ministra, on bi imao mnogo sto sta da isprica, samo ga izgleda do sada niko nije pitao.

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Glib, glib, glib...
A neki se i dalje pitaju sta nam se to danas dogadja.
Pa dogadja nam se isto sto i juce.
Glib, glib, glib!...

Zeljko

pre 13 godina

Procitao sam jedan komentar i mogu Vam reci da je originalan.Zasto je Cane placao reket ako nema veze sa svercom cigareta?Kako nesto covek moze da plati da nedodje u javnost ako to sto treba da zataska uopste nije uradio?A o bivsem ministru nemam reci.postenjacina kao Sojic iz Tesne Koze.