Nedelja, 25.05.2008.

21:35

Dačić: U Beogradu sa SRS-om

Predsedništvo SPS-a prihvatilo je predlog koalicionog sporazuma sa radikalima i "narodnjacima" u Beogradu, izjavio je Ivica Dačić. Konačna odluka na Gradskom odboru SPS-a.

Izvor: Tanjug

Daèiæ: U Beogradu sa SRS-om IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Kiki

pre 15 godina

Secam se onog tv snimka na kojem Slobodan Milosevic profesoru Micunovicu kaze :"Sta smo se dogovorili Micune". Samo bi mi trebalo da sada opet na nekom snimku Dacic kaze:"Sta smo se dogovorili Micune". Bilo bi previse.

navijac

pre 15 godina

Lako je kasnije porusiti gradsku vlast. Ivica je hteo da uceni Dacica ovim potezom, ali ce ovako samo izgubiti nekoliko ministarskih stolica kada bude morao da napravi vladu sa Tadicem.

Beloved

pre 15 godina

Ovo je neopisiva katastrofa za Beograd, gotovo kataklizmičnih razmera. Mlađani Vučić je gori od bilo koje elementarne nepogode i ovu bruku nećemo moći da speremo sa sebe jako dugo...

Tanja

pre 15 godina

Mislim da je ovo velika neistina. Imacemo mi vladu evropski orjentisanu, na cijem celu ce biti premijer... Vuk Jeremic. Zivi bili pa videli.

DM

pre 15 godina

E sad nakon ovakvih izbora i Vlada gradskih, fali samo jedan mali korak: Da pitate (referendumski) nas građane Vojvodine da li smo za samostalnu državu koja će se što pre integrisati u EU! Ali znam da to nemate herca jer znate odgovor i sami!

batta

pre 15 godina

Vec vidim ulicu Slobodana Milosevica.E da, za jedno 6 meseci izlazi u opticaj nocanica od recimo 5 000 000 din sa gore navedenim likom a na sredini Terazija otvare se parfimerija. Znamo cija, etc.....

Vulcan

pre 15 godina

Ponosim se što sam Beograđanin.
Vama Novosađanima srećan odlazak u EU.
Samo ne znam kako ćete to da izvedete bez saradnje sa haškim sudom, ulaska u NATO i priznanja Kosova.
Tu vam čak ni Tadić ne može pomoći.

Novica

pre 15 godina

Da su svi Romi bili samo na jednoj listi, umesto na 3 ili 4, ovi tesni rezultati bi bili drugaciji na svim nivoima. Izgleda da je nosiocima romskih lista bilo vaznije da uzmu vise para za kampanju nego sto ce da pate od nacionalista. Kukali su da ne mogu da skupe 10,000 potpisa a skupili su preko 40,000 potpisa za 4 liste.
Ako se izbore ponove, Tadic bi trebao da objasni romima da ovo sto su ucinili nije dobro ni za evropsku srbiju ni za same rome.

cvele

pre 15 godina

Svaka ti cast Dacicu ovakvom odlukom spasao si DS a toliko su vas molili da budete zajedno .NE MOGU DA POVERUJEM.Slusam Micuna,ju ju,a covek se ceo zivot borio protiv SPS-a.Tadicu nemoj da me predas u ruke ljudima koji su mi unistili pola zivota!

Mikro

pre 15 godina

Dragi Beogradjani, (a i ostali u "uzoj Srbiji" posto je ovo republicka vlast u najavi) cestitam nam novu etapu srpske istorije, zvanu Srpski Kaliningrad.

aj

pre 15 godina

sta se primate,to je fora,do potpisivanja ima jos sto koraka,sps samo dize ulog kod ds-a. zivi bili pa videli, za 24 sata ce se prelomiti jos 100puta

vlada

pre 15 godina

I tako je Dacic prelomio...dosta je para uslo u BG u proteklih 8 godina, bilo je i krajnje vreme da to neko pokrade, tj. pokraducka. U celoj je prici zapravo DSS jedini Juda, za ostale smo znali ko su i sta su, a ovi nasi doskorasnji "saborci" su nam strateski zaboli noz u ledja. A bas je lep bio grad za ovu evroviziju, skoro da sam imao osecaj da smo deo Evrope...

DS-Mostovi

pre 15 godina

"Ubili" su ih mostovi i nerad i trpanje u svoje džepove. Svaki dan putujem po sat ipo sa Novog Beograda do Karaburme, a oni 6 meseci "popravljaju" tramvajski most, okačili tablu Radove finansira Grad Beograd, Vaš Grad. Pitam ih samo čijim parama, od koga su dobili te pare kojima finansiraju 6 meseci presvlačena asfalta. Naravno od nas. Kako takvi mogu da nam naprave bilo kakav most. Zato su i otišli. Imali su 8 godina sada neka puste druge.
I SPS je imao toliko 90-ih, 8 godina za ništa, samo su svoje džepove napunili, što je mnogo mnogo je.

Saki

pre 15 godina

E sad Beograđani i dalje sedite i pravite se pametni,kao ko šiša izbore!!!Sramota,Vučić gradonačelnik,bruka,najgori...Čović je za njega magistar,a Nenad doktor nauka!!!

Djordje

pre 15 godina

Pridruzujem se ostalim Vojvodjanima na ponosu sto nisam deo BEOGRADA, sramota je da glavni grad drzave vode radikali, cemu to vodi!? Mene se ne tice mnogo situacija u Srbiji, ali mi je jako zao sto vec jednom SRBIN ne progleda na oci, zar je moguce, tj. ja sam siguran da nije tako, da smo samo mi u pravu a svi ostali neispravni!?

Krkodedić

pre 15 godina

Ovo je očekivano. Vučić gradonačelnik, izvlači neke afere ovima iz DS-a, to jača poziciju SPS-a za buduće trgovine za republičku vladu, vraća i DSS u igru, pa će posle 2 meseca Vučić biti smenjen, a DS formira vladu na svim nivoima sa SPS-om, i moguće je, reformisanim (bez Koštunice) DSS-om

ACME

pre 15 godina

Ako misli da je to pametno neka ide sa radikalima u BG samo neka zna da na sledecim izborima ZES I LDP uzimaju apsolutnu vecinu i u BG i Srbiji,posto smo izdrzali Milosevica izdrzacemo i ove samo sto ljudi nisu svesni koliko dragocenog vremena cemo izgubiti,Ivice opameti se dok jos mozes!!!!!!!!!!!

Milos

pre 15 godina

Samo napred Dacicu. Napravi slobodno i na republickom nivou. Srusicemo vas kao i Slobu 2000, ali ovaj put nece trebati 12 godina. A i ti i tunjavi cete nestati pa i vojvodjanski "sokolovi", Loncar i Mircic.

razočarani demokrata

pre 15 godina

Sve što više razmišljam, dolazim do zaključka da je možda i bolje tako.
Žao mi je samo što je koštunica ponovo isplivao na površinu. BiLo bi mnogo draže da su radikali i sps mogli sami da formiraju vladu jer smatram da DSS treba da nestane sa političke scene zbog nemorala po pitanju politike koju vodi.
Takođe je dobro da se žuti malo ohlade jer znam dosta primera gde su žuti na vlasti, gde se pojedini predsednici opština ponašaju kao despoti i uvrteli su sebi u glavu da su nezamenjivi.
Vreme im je da se malo ohlade i sete se onih vremena kada su bili opozicija i maštali kako da se dočepaju vlasti i funkcija, a od svega im je najlepše da se dočepaju FUNKCIONERSKIH PLATA.
Ipak je ovo samo farsa vladu će napraviti.DS i SPS

VladimirNI

pre 15 godina

Beograde dobro jutro! Sad, mozda se nekima ne svidja, ali tako ste glasali i sad mora da se zivi sa tim. Meni licno je zao, ali izgleda da dok Beograd ne prodje kroz ovo i ne suoci se sa svojom ulogom u sunovratu Srbije ni samoj Srbiji ne moze da bude bolje.

mare

pre 15 godina

Dacic radi isto sto i Kostunica...Ima da ucenjuje do zadnjeg dana a kad nas predsednik kohabitant popusti pred svim ucenama formirace se ZES-SPS vlada i ova vlast u BGD ce se promeniti i gradonacelnik ce biti Djilas...Vucic ce biti oko 10-20 dana gradonacelnik...Zivi bili pa videli.

zvonko

pre 15 godina

Sve je u skladu sa izbornom voljom građana. Nadam se da će ovako biti i na repoubličkom nivou. manite se ulice i drugih ‚‚demokratskih sredstava‚‚.

Brankica

pre 15 godina

Nadam se da ukoliko SPS udje u koaliciju sa narodnjacima i SRS, da DS neće praviti koaliciju na Republičkom nivou sa SPS-om. Neka se ovi koalicioni partneri medjusobno progutaju, nadam se da posle toga neće više postojati na političkoj sceni Srbije, i verujem da će nam svima biti lakše. Konačno ćemom moći da podignemo glavu i da udahnemo vazduh punim plućima. Veći mi je muka i od SRS i DSS-NS, a posebno od SPS-a. Ajde zagrizite taj kolač i konačno polomite zube.

miki

pre 15 godina

Uzas! Zapamtite sada kako izgleda Beograd a kako ce za 4 godine. Oni se izgleda samo taj most da naprave a ostalo...ako bude ostalog.

Boki

pre 15 godina

Svaka čast! Bilo je i vreme.
U nadi da će Beograd vidno krenuti putem boljitka, mnogo sreće i uspeha novoj gradskoj vladi.
Recimo zbogom korupciji, građevinskoj mafiji i napravimo mostove!

mokca

pre 15 godina

ivica dacic je morao pod uticajem tvrde struje koju cine borka vucic, vucelic, baki andjelkovic i ostali stari milosevicevi kadrovi da odluci da formira koaliciju sa dss. odlucio je da poslusa svoje srce, umesto zdrav razum. svejedno, nova vlada nece biti dugog veka. nova vojvodjanska pokrajinska vlada mora svojim radom da pokaze da je bolja opcija za srbiju od srs-dss-ns-sps-pups-js, i da na sledecim izborima preuzme odgovornost za vlast na republickom nivou. ne treba stvarati paniku i razdor medju gradjanima, vec stalozeno sacekati da se ova nova vlada urusi sama od sebe, kada shvate da su nesposobni da efikasno vrse vlast.

perica

pre 15 godina

Ovo nije dobro za BG ni za Srbiju a ni za SPS ni za DSS.
Da li cete i petokraku da vratite.
Ja sa Novog Bga vise necu mostove jer sad gledam sever ,kasabe me ne zanimaju.

ivana

pre 15 godina

Pa zar nisu svi rekli da republika i grad idu u paketu. Ovo bi onda trebalo da znaci da sledi "crna" koalicija DSS-SRS-SPS. Ako se to desi, demokrate ce ispasti najvece budale sto su kumili i molili SPS da im se prikloni, a ovi ce poraz opet pretvoriti u pobedu sto inace imaju obicaj (setimo se onoga "mi smo pobedili" posle bombardovanja. Podrazumeva se i da sa vlasti nece sici na lep nacin ni za 20 godina kad ovde svi budu jeli korenje. Ipak, nadam se da ipak do toga ne dodje, ali...

surcinac

pre 15 godina

Samo se nadam da je ovo ili neslana sala ili nastavak "tvrdjenja pazara" ili prenaglasenost prilikom izvestavanja! Ako nije, onda jedino sto mogu da kazem "VIDIMO SE SUTRA NA PROTESTU!"

sasa

pre 15 godina

Posto je Beograd resio na koju cu stranu, a kako cujem i Vojvodina je resila na koju ce stranu, ja vas pozdrav ljam i vidimo se u Evropi, mi vojvodjani uskoro a vi kad god hocete, a sto se mene tice ne morate nikada

hari

pre 15 godina

Ma Kostunica uvek dobija.Ako Dacic ode sa njm on je premijer.Ako Dacic pak odluci Tadica.Dal ce izruciti svoje clanove Hagu?Sumljam.Znaci EZ nikad. Vlada pada i SPS glasaci glasaju GARANT Kostunicu jer nije lazov i lopov.SPS NE prolazi cenzus.I sledeca vlada nemoze bez njega.Hehehe

Srbin iz Vojvodine

pre 15 godina

Malo me je strah gde ovo vodi. Mi u Vojvodini smo izabrali napredak ka Evropi, ostali u Srbiji ako prihvate snage mraka mozemo imati situaciju da mi uz pomoc Evrope jako krenemo napred a centralna Srbija pocne da tapka u mraku i krene nazad, ljudi pocnu da ostaju bez posla i onda republicka vlada pocne mnogo jace da isisava kapital iz Vojvodine da bi smirila Centralnu Srbiju. To bi onda moglo da prouzrokuje veliko nezadovoljstvo u Vojvodini sa razlogom i pocnu da se javljaju glasovi o odcepljenu od Srbije, i eto ti nove krize koju bi, duboko sam ubedjen poznajuci ih, narodnjaci jako radosno docekali jer bi im to omogucilo ostanak na politickoj sceni Srbije, jer Boze moj, oni bi se borili za ocuvanje Srbije a niko ne bi video da kao i do sada SVI BEZE OD NJIH a ne od Srbije. Vec sam se nagledao slicnih situacija i zato me je strah jer vidim da su zeljni rata a nemaju onu stvar da odu malo na kosovo da se bore za Srpska prava, pa bi miroljubiva Vojvodina bila pravi pandan kolicini njihovog Cojstva i Junastva.

Vesna, Bgd

pre 15 godina

E da mi je znati čime su ga ucenili, pa zar je moguće da nekadašnji STUDENT GENERACIJE bude toliko nazadan i ovakvu životnu šansu ne iskoristi, a pri tom pomoge svojoj zemlji! Katastrofa- radikali u Beogradu....našta smo spali!

brajo-nbgd

pre 15 godina

Odlicno! To treba ohrabriti i na republickom nivou, a onda bi bili KONACNO GOTOVI (da li ste zaboravili tu kljucnu rec izbora dvehiljadite!) do 6. oktobra 2008.

Nacrtna

pre 15 godina

Osnovno pravilo nacrtne geometrije glasi: Prava velicina tela u prostoru se vidi samo u oborenom polozaju.
Ajd sad oni sto su uzleteli neka prilegnu da svate "koliki su", i da je 40% dovoljno samo za licni ego i nista vise.

Vanja

pre 15 godina

Da se ovde radi o velikom interesu pokazuje cinjenica da SPS sedi na dve stolice. U Beogradu je sa SRS, a na republickom nivou ne iskljucuje mogucnost koalicije sa DS-om. Pa ljudi, imate li vi u vasoj stranci neki program za koji se zalazete? Da vam nije Palme u koalicije ne biste imali ni taj jedini stav o SSP-u.

kaval

pre 15 godina

Bravo Srbende,e tako se to radi,dosta je bilo vise korupcije.E sad ako se i ovi pokazu kao prethodni,onda je najbolje da se svi kolektivno preselimo u Albaniju.

Nenad

pre 15 godina

Tražili ste, gledajte.
Sada samo preostaje da vidimo kako će se obistiniti ona obećanja DS-a da ne može "u Beogradu sa SRS-om a na državnom nivou sa nama".
Čestitam Beograđanima na fer izboru - vidimo se za par godina na nekom protestu kada vam dođe iz zadnjice u kefalo.

Sale

pre 15 godina

Ne razumem sada ovo,zašto su ljudi razočarani kada smo skoro konstatovali da je SPS jedna napredna levičarska stranka! Kao takva pomoćiće ovim malo lošijim SRS-u i DSS-u da izađu na pravi put!

Milan

pre 15 godina

Vuk dlaku menja ali cud ne menja, kaze stara poslovica. Ako SPS stvarno zeli da se promene i afirmise kao proevropska snaga onda molim nema sta da traze sa onima koji su protiv Evrope nigde pa ni u Beogradu.

Nadja

pre 15 godina

Nadam se da se tako nesto nece dogoditi!!!!!! To sivilo nije potrebno ovom gradu koji je taman poceo da zivi, koji je bio pun pogodak za Evropu!!!!
To stvarno nije humano!!!!!
Narod nije tako izabrao.

Dragoljub

pre 15 godina

E sad će Gradski Odbor SPSa, odbaciti koalicioni sporazum, to je demokratska partija :), a ako Ivica nastavi ovako da se pere istanjiće mu se koža.

Argus

pre 15 godina

Sve moje čestitke što je Dačić konačno prelomio. Nadam se da ćemo u narednih 48 sati od njega čuti iste ove lepe vesti i na republičkom nivou.

M

pre 15 godina

Konacno pojedosmo zabu.
8 godina tapkanja u mestu, da bi DSS presao na stranu koju je vodio SPS.
Prema tome, bolje je za Srbiju da se lepo nadju zajedno SPS-SRS-DSS-NS.
Izabrao ih narod - molim lepo.
Nema smisla?
Raspasce se vlada za godinu dana? Opet izbori?
Pa?
Kome se u Srbiji, sem obicnog naroda, uopste zuri...

Sused

pre 15 godina

Za nas u Prishtini ovo je sjajno,"tvrda struja" pobeduje. Jos da se dogovore i u Republickom nivou, izvrsno. I oni koji su se kolebali, odmah ce da nas priznaju. Gde je Beograd pao, zao mi je.

lena

pre 15 godina

Pocetak kraja ! Jahaci Akopolipse dolase na vlast.Kakva strasna tragedija! U pordjenju sa ovima je S.Milosevic bio mala beba.... Laku noc Srbijo, tuzna i izgubljena zemljo. Zasto ljudi ne izadjoste masovnije na glasanje???? Spavajte i delje ali zivot prolazi on ne ceka nikoga, pa ni uspavane Srbe.

Pop

pre 15 godina

Pa ti sad Tadicu pravi koaliciju sa SPS-om i onom gerontologijom.
U pravu je Dinkic, ako podrze radikale u Beogradu nema koalicije na republickom nivou.
Dacic bi ocigledno da sedi na dve stolice. E pa ne daj Tadicu NE DAJ!!!!

Pop

pre 15 godina

Pa ti sad Tadicu pravi koaliciju sa SPS-om i onom gerontologijom.
U pravu je Dinkic, ako podrze radikale u Beogradu nema koalicije na republickom nivou.
Dacic bi ocigledno da sedi na dve stolice. E pa ne daj Tadicu NE DAJ!!!!

Argus

pre 15 godina

Sve moje čestitke što je Dačić konačno prelomio. Nadam se da ćemo u narednih 48 sati od njega čuti iste ove lepe vesti i na republičkom nivou.

Sused

pre 15 godina

Za nas u Prishtini ovo je sjajno,"tvrda struja" pobeduje. Jos da se dogovore i u Republickom nivou, izvrsno. I oni koji su se kolebali, odmah ce da nas priznaju. Gde je Beograd pao, zao mi je.

sasa

pre 15 godina

Posto je Beograd resio na koju cu stranu, a kako cujem i Vojvodina je resila na koju ce stranu, ja vas pozdrav ljam i vidimo se u Evropi, mi vojvodjani uskoro a vi kad god hocete, a sto se mene tice ne morate nikada

M

pre 15 godina

Konacno pojedosmo zabu.
8 godina tapkanja u mestu, da bi DSS presao na stranu koju je vodio SPS.
Prema tome, bolje je za Srbiju da se lepo nadju zajedno SPS-SRS-DSS-NS.
Izabrao ih narod - molim lepo.
Nema smisla?
Raspasce se vlada za godinu dana? Opet izbori?
Pa?
Kome se u Srbiji, sem obicnog naroda, uopste zuri...

lena

pre 15 godina

Pocetak kraja ! Jahaci Akopolipse dolase na vlast.Kakva strasna tragedija! U pordjenju sa ovima je S.Milosevic bio mala beba.... Laku noc Srbijo, tuzna i izgubljena zemljo. Zasto ljudi ne izadjoste masovnije na glasanje???? Spavajte i delje ali zivot prolazi on ne ceka nikoga, pa ni uspavane Srbe.

Srbin iz Vojvodine

pre 15 godina

Malo me je strah gde ovo vodi. Mi u Vojvodini smo izabrali napredak ka Evropi, ostali u Srbiji ako prihvate snage mraka mozemo imati situaciju da mi uz pomoc Evrope jako krenemo napred a centralna Srbija pocne da tapka u mraku i krene nazad, ljudi pocnu da ostaju bez posla i onda republicka vlada pocne mnogo jace da isisava kapital iz Vojvodine da bi smirila Centralnu Srbiju. To bi onda moglo da prouzrokuje veliko nezadovoljstvo u Vojvodini sa razlogom i pocnu da se javljaju glasovi o odcepljenu od Srbije, i eto ti nove krize koju bi, duboko sam ubedjen poznajuci ih, narodnjaci jako radosno docekali jer bi im to omogucilo ostanak na politickoj sceni Srbije, jer Boze moj, oni bi se borili za ocuvanje Srbije a niko ne bi video da kao i do sada SVI BEZE OD NJIH a ne od Srbije. Vec sam se nagledao slicnih situacija i zato me je strah jer vidim da su zeljni rata a nemaju onu stvar da odu malo na kosovo da se bore za Srpska prava, pa bi miroljubiva Vojvodina bila pravi pandan kolicini njihovog Cojstva i Junastva.

Dragoljub

pre 15 godina

E sad će Gradski Odbor SPSa, odbaciti koalicioni sporazum, to je demokratska partija :), a ako Ivica nastavi ovako da se pere istanjiće mu se koža.

VladimirNI

pre 15 godina

Beograde dobro jutro! Sad, mozda se nekima ne svidja, ali tako ste glasali i sad mora da se zivi sa tim. Meni licno je zao, ali izgleda da dok Beograd ne prodje kroz ovo i ne suoci se sa svojom ulogom u sunovratu Srbije ni samoj Srbiji ne moze da bude bolje.

mare

pre 15 godina

Dacic radi isto sto i Kostunica...Ima da ucenjuje do zadnjeg dana a kad nas predsednik kohabitant popusti pred svim ucenama formirace se ZES-SPS vlada i ova vlast u BGD ce se promeniti i gradonacelnik ce biti Djilas...Vucic ce biti oko 10-20 dana gradonacelnik...Zivi bili pa videli.

Milos

pre 15 godina

Samo napred Dacicu. Napravi slobodno i na republickom nivou. Srusicemo vas kao i Slobu 2000, ali ovaj put nece trebati 12 godina. A i ti i tunjavi cete nestati pa i vojvodjanski "sokolovi", Loncar i Mircic.

brajo-nbgd

pre 15 godina

Odlicno! To treba ohrabriti i na republickom nivou, a onda bi bili KONACNO GOTOVI (da li ste zaboravili tu kljucnu rec izbora dvehiljadite!) do 6. oktobra 2008.

Nadja

pre 15 godina

Nadam se da se tako nesto nece dogoditi!!!!!! To sivilo nije potrebno ovom gradu koji je taman poceo da zivi, koji je bio pun pogodak za Evropu!!!!
To stvarno nije humano!!!!!
Narod nije tako izabrao.

Boki

pre 15 godina

Svaka čast! Bilo je i vreme.
U nadi da će Beograd vidno krenuti putem boljitka, mnogo sreće i uspeha novoj gradskoj vladi.
Recimo zbogom korupciji, građevinskoj mafiji i napravimo mostove!

zvonko

pre 15 godina

Sve je u skladu sa izbornom voljom građana. Nadam se da će ovako biti i na repoubličkom nivou. manite se ulice i drugih ‚‚demokratskih sredstava‚‚.

mokca

pre 15 godina

ivica dacic je morao pod uticajem tvrde struje koju cine borka vucic, vucelic, baki andjelkovic i ostali stari milosevicevi kadrovi da odluci da formira koaliciju sa dss. odlucio je da poslusa svoje srce, umesto zdrav razum. svejedno, nova vlada nece biti dugog veka. nova vojvodjanska pokrajinska vlada mora svojim radom da pokaze da je bolja opcija za srbiju od srs-dss-ns-sps-pups-js, i da na sledecim izborima preuzme odgovornost za vlast na republickom nivou. ne treba stvarati paniku i razdor medju gradjanima, vec stalozeno sacekati da se ova nova vlada urusi sama od sebe, kada shvate da su nesposobni da efikasno vrse vlast.

perica

pre 15 godina

Ovo nije dobro za BG ni za Srbiju a ni za SPS ni za DSS.
Da li cete i petokraku da vratite.
Ja sa Novog Bga vise necu mostove jer sad gledam sever ,kasabe me ne zanimaju.

Vesna, Bgd

pre 15 godina

E da mi je znati čime su ga ucenili, pa zar je moguće da nekadašnji STUDENT GENERACIJE bude toliko nazadan i ovakvu životnu šansu ne iskoristi, a pri tom pomoge svojoj zemlji! Katastrofa- radikali u Beogradu....našta smo spali!

Nenad

pre 15 godina

Tražili ste, gledajte.
Sada samo preostaje da vidimo kako će se obistiniti ona obećanja DS-a da ne može "u Beogradu sa SRS-om a na državnom nivou sa nama".
Čestitam Beograđanima na fer izboru - vidimo se za par godina na nekom protestu kada vam dođe iz zadnjice u kefalo.

surcinac

pre 15 godina

Samo se nadam da je ovo ili neslana sala ili nastavak "tvrdjenja pazara" ili prenaglasenost prilikom izvestavanja! Ako nije, onda jedino sto mogu da kazem "VIDIMO SE SUTRA NA PROTESTU!"

Vulcan

pre 15 godina

Ponosim se što sam Beograđanin.
Vama Novosađanima srećan odlazak u EU.
Samo ne znam kako ćete to da izvedete bez saradnje sa haškim sudom, ulaska u NATO i priznanja Kosova.
Tu vam čak ni Tadić ne može pomoći.

Vanja

pre 15 godina

Da se ovde radi o velikom interesu pokazuje cinjenica da SPS sedi na dve stolice. U Beogradu je sa SRS, a na republickom nivou ne iskljucuje mogucnost koalicije sa DS-om. Pa ljudi, imate li vi u vasoj stranci neki program za koji se zalazete? Da vam nije Palme u koalicije ne biste imali ni taj jedini stav o SSP-u.

Saki

pre 15 godina

E sad Beograđani i dalje sedite i pravite se pametni,kao ko šiša izbore!!!Sramota,Vučić gradonačelnik,bruka,najgori...Čović je za njega magistar,a Nenad doktor nauka!!!

ACME

pre 15 godina

Ako misli da je to pametno neka ide sa radikalima u BG samo neka zna da na sledecim izborima ZES I LDP uzimaju apsolutnu vecinu i u BG i Srbiji,posto smo izdrzali Milosevica izdrzacemo i ove samo sto ljudi nisu svesni koliko dragocenog vremena cemo izgubiti,Ivice opameti se dok jos mozes!!!!!!!!!!!

Sale

pre 15 godina

Ne razumem sada ovo,zašto su ljudi razočarani kada smo skoro konstatovali da je SPS jedna napredna levičarska stranka! Kao takva pomoćiće ovim malo lošijim SRS-u i DSS-u da izađu na pravi put!

DS-Mostovi

pre 15 godina

"Ubili" su ih mostovi i nerad i trpanje u svoje džepove. Svaki dan putujem po sat ipo sa Novog Beograda do Karaburme, a oni 6 meseci "popravljaju" tramvajski most, okačili tablu Radove finansira Grad Beograd, Vaš Grad. Pitam ih samo čijim parama, od koga su dobili te pare kojima finansiraju 6 meseci presvlačena asfalta. Naravno od nas. Kako takvi mogu da nam naprave bilo kakav most. Zato su i otišli. Imali su 8 godina sada neka puste druge.
I SPS je imao toliko 90-ih, 8 godina za ništa, samo su svoje džepove napunili, što je mnogo mnogo je.

Brankica

pre 15 godina

Nadam se da ukoliko SPS udje u koaliciju sa narodnjacima i SRS, da DS neće praviti koaliciju na Republičkom nivou sa SPS-om. Neka se ovi koalicioni partneri medjusobno progutaju, nadam se da posle toga neće više postojati na političkoj sceni Srbije, i verujem da će nam svima biti lakše. Konačno ćemom moći da podignemo glavu i da udahnemo vazduh punim plućima. Veći mi je muka i od SRS i DSS-NS, a posebno od SPS-a. Ajde zagrizite taj kolač i konačno polomite zube.

cvele

pre 15 godina

Svaka ti cast Dacicu ovakvom odlukom spasao si DS a toliko su vas molili da budete zajedno .NE MOGU DA POVERUJEM.Slusam Micuna,ju ju,a covek se ceo zivot borio protiv SPS-a.Tadicu nemoj da me predas u ruke ljudima koji su mi unistili pola zivota!

kaval

pre 15 godina

Bravo Srbende,e tako se to radi,dosta je bilo vise korupcije.E sad ako se i ovi pokazu kao prethodni,onda je najbolje da se svi kolektivno preselimo u Albaniju.

vlada

pre 15 godina

I tako je Dacic prelomio...dosta je para uslo u BG u proteklih 8 godina, bilo je i krajnje vreme da to neko pokrade, tj. pokraducka. U celoj je prici zapravo DSS jedini Juda, za ostale smo znali ko su i sta su, a ovi nasi doskorasnji "saborci" su nam strateski zaboli noz u ledja. A bas je lep bio grad za ovu evroviziju, skoro da sam imao osecaj da smo deo Evrope...

Nacrtna

pre 15 godina

Osnovno pravilo nacrtne geometrije glasi: Prava velicina tela u prostoru se vidi samo u oborenom polozaju.
Ajd sad oni sto su uzleteli neka prilegnu da svate "koliki su", i da je 40% dovoljno samo za licni ego i nista vise.

miki

pre 15 godina

Uzas! Zapamtite sada kako izgleda Beograd a kako ce za 4 godine. Oni se izgleda samo taj most da naprave a ostalo...ako bude ostalog.

hari

pre 15 godina

Ma Kostunica uvek dobija.Ako Dacic ode sa njm on je premijer.Ako Dacic pak odluci Tadica.Dal ce izruciti svoje clanove Hagu?Sumljam.Znaci EZ nikad. Vlada pada i SPS glasaci glasaju GARANT Kostunicu jer nije lazov i lopov.SPS NE prolazi cenzus.I sledeca vlada nemoze bez njega.Hehehe

Milan

pre 15 godina

Vuk dlaku menja ali cud ne menja, kaze stara poslovica. Ako SPS stvarno zeli da se promene i afirmise kao proevropska snaga onda molim nema sta da traze sa onima koji su protiv Evrope nigde pa ni u Beogradu.

batta

pre 15 godina

Vec vidim ulicu Slobodana Milosevica.E da, za jedno 6 meseci izlazi u opticaj nocanica od recimo 5 000 000 din sa gore navedenim likom a na sredini Terazija otvare se parfimerija. Znamo cija, etc.....

ivana

pre 15 godina

Pa zar nisu svi rekli da republika i grad idu u paketu. Ovo bi onda trebalo da znaci da sledi "crna" koalicija DSS-SRS-SPS. Ako se to desi, demokrate ce ispasti najvece budale sto su kumili i molili SPS da im se prikloni, a ovi ce poraz opet pretvoriti u pobedu sto inace imaju obicaj (setimo se onoga "mi smo pobedili" posle bombardovanja. Podrazumeva se i da sa vlasti nece sici na lep nacin ni za 20 godina kad ovde svi budu jeli korenje. Ipak, nadam se da ipak do toga ne dodje, ali...

razočarani demokrata

pre 15 godina

Sve što više razmišljam, dolazim do zaključka da je možda i bolje tako.
Žao mi je samo što je koštunica ponovo isplivao na površinu. BiLo bi mnogo draže da su radikali i sps mogli sami da formiraju vladu jer smatram da DSS treba da nestane sa političke scene zbog nemorala po pitanju politike koju vodi.
Takođe je dobro da se žuti malo ohlade jer znam dosta primera gde su žuti na vlasti, gde se pojedini predsednici opština ponašaju kao despoti i uvrteli su sebi u glavu da su nezamenjivi.
Vreme im je da se malo ohlade i sete se onih vremena kada su bili opozicija i maštali kako da se dočepaju vlasti i funkcija, a od svega im je najlepše da se dočepaju FUNKCIONERSKIH PLATA.
Ipak je ovo samo farsa vladu će napraviti.DS i SPS

Novica

pre 15 godina

Da su svi Romi bili samo na jednoj listi, umesto na 3 ili 4, ovi tesni rezultati bi bili drugaciji na svim nivoima. Izgleda da je nosiocima romskih lista bilo vaznije da uzmu vise para za kampanju nego sto ce da pate od nacionalista. Kukali su da ne mogu da skupe 10,000 potpisa a skupili su preko 40,000 potpisa za 4 liste.
Ako se izbore ponove, Tadic bi trebao da objasni romima da ovo sto su ucinili nije dobro ni za evropsku srbiju ni za same rome.

Djordje

pre 15 godina

Pridruzujem se ostalim Vojvodjanima na ponosu sto nisam deo BEOGRADA, sramota je da glavni grad drzave vode radikali, cemu to vodi!? Mene se ne tice mnogo situacija u Srbiji, ali mi je jako zao sto vec jednom SRBIN ne progleda na oci, zar je moguce, tj. ja sam siguran da nije tako, da smo samo mi u pravu a svi ostali neispravni!?

Mikro

pre 15 godina

Dragi Beogradjani, (a i ostali u "uzoj Srbiji" posto je ovo republicka vlast u najavi) cestitam nam novu etapu srpske istorije, zvanu Srpski Kaliningrad.

Krkodedić

pre 15 godina

Ovo je očekivano. Vučić gradonačelnik, izvlači neke afere ovima iz DS-a, to jača poziciju SPS-a za buduće trgovine za republičku vladu, vraća i DSS u igru, pa će posle 2 meseca Vučić biti smenjen, a DS formira vladu na svim nivoima sa SPS-om, i moguće je, reformisanim (bez Koštunice) DSS-om

aj

pre 15 godina

sta se primate,to je fora,do potpisivanja ima jos sto koraka,sps samo dize ulog kod ds-a. zivi bili pa videli, za 24 sata ce se prelomiti jos 100puta

DM

pre 15 godina

E sad nakon ovakvih izbora i Vlada gradskih, fali samo jedan mali korak: Da pitate (referendumski) nas građane Vojvodine da li smo za samostalnu državu koja će se što pre integrisati u EU! Ali znam da to nemate herca jer znate odgovor i sami!

Beloved

pre 15 godina

Ovo je neopisiva katastrofa za Beograd, gotovo kataklizmičnih razmera. Mlađani Vučić je gori od bilo koje elementarne nepogode i ovu bruku nećemo moći da speremo sa sebe jako dugo...

Tanja

pre 15 godina

Mislim da je ovo velika neistina. Imacemo mi vladu evropski orjentisanu, na cijem celu ce biti premijer... Vuk Jeremic. Zivi bili pa videli.

navijac

pre 15 godina

Lako je kasnije porusiti gradsku vlast. Ivica je hteo da uceni Dacica ovim potezom, ali ce ovako samo izgubiti nekoliko ministarskih stolica kada bude morao da napravi vladu sa Tadicem.

Kiki

pre 15 godina

Secam se onog tv snimka na kojem Slobodan Milosevic profesoru Micunovicu kaze :"Sta smo se dogovorili Micune". Samo bi mi trebalo da sada opet na nekom snimku Dacic kaze:"Sta smo se dogovorili Micune". Bilo bi previse.

Argus

pre 15 godina

Sve moje čestitke što je Dačić konačno prelomio. Nadam se da ćemo u narednih 48 sati od njega čuti iste ove lepe vesti i na republičkom nivou.

Sused

pre 15 godina

Za nas u Prishtini ovo je sjajno,"tvrda struja" pobeduje. Jos da se dogovore i u Republickom nivou, izvrsno. I oni koji su se kolebali, odmah ce da nas priznaju. Gde je Beograd pao, zao mi je.

sasa

pre 15 godina

Posto je Beograd resio na koju cu stranu, a kako cujem i Vojvodina je resila na koju ce stranu, ja vas pozdrav ljam i vidimo se u Evropi, mi vojvodjani uskoro a vi kad god hocete, a sto se mene tice ne morate nikada

Boki

pre 15 godina

Svaka čast! Bilo je i vreme.
U nadi da će Beograd vidno krenuti putem boljitka, mnogo sreće i uspeha novoj gradskoj vladi.
Recimo zbogom korupciji, građevinskoj mafiji i napravimo mostove!

zvonko

pre 15 godina

Sve je u skladu sa izbornom voljom građana. Nadam se da će ovako biti i na repoubličkom nivou. manite se ulice i drugih ‚‚demokratskih sredstava‚‚.

Vulcan

pre 15 godina

Ponosim se što sam Beograđanin.
Vama Novosađanima srećan odlazak u EU.
Samo ne znam kako ćete to da izvedete bez saradnje sa haškim sudom, ulaska u NATO i priznanja Kosova.
Tu vam čak ni Tadić ne može pomoći.

Pop

pre 15 godina

Pa ti sad Tadicu pravi koaliciju sa SPS-om i onom gerontologijom.
U pravu je Dinkic, ako podrze radikale u Beogradu nema koalicije na republickom nivou.
Dacic bi ocigledno da sedi na dve stolice. E pa ne daj Tadicu NE DAJ!!!!

lena

pre 15 godina

Pocetak kraja ! Jahaci Akopolipse dolase na vlast.Kakva strasna tragedija! U pordjenju sa ovima je S.Milosevic bio mala beba.... Laku noc Srbijo, tuzna i izgubljena zemljo. Zasto ljudi ne izadjoste masovnije na glasanje???? Spavajte i delje ali zivot prolazi on ne ceka nikoga, pa ni uspavane Srbe.

Milos

pre 15 godina

Samo napred Dacicu. Napravi slobodno i na republickom nivou. Srusicemo vas kao i Slobu 2000, ali ovaj put nece trebati 12 godina. A i ti i tunjavi cete nestati pa i vojvodjanski "sokolovi", Loncar i Mircic.

surcinac

pre 15 godina

Samo se nadam da je ovo ili neslana sala ili nastavak "tvrdjenja pazara" ili prenaglasenost prilikom izvestavanja! Ako nije, onda jedino sto mogu da kazem "VIDIMO SE SUTRA NA PROTESTU!"

Nadja

pre 15 godina

Nadam se da se tako nesto nece dogoditi!!!!!! To sivilo nije potrebno ovom gradu koji je taman poceo da zivi, koji je bio pun pogodak za Evropu!!!!
To stvarno nije humano!!!!!
Narod nije tako izabrao.

brajo-nbgd

pre 15 godina

Odlicno! To treba ohrabriti i na republickom nivou, a onda bi bili KONACNO GOTOVI (da li ste zaboravili tu kljucnu rec izbora dvehiljadite!) do 6. oktobra 2008.

Srbin iz Vojvodine

pre 15 godina

Malo me je strah gde ovo vodi. Mi u Vojvodini smo izabrali napredak ka Evropi, ostali u Srbiji ako prihvate snage mraka mozemo imati situaciju da mi uz pomoc Evrope jako krenemo napred a centralna Srbija pocne da tapka u mraku i krene nazad, ljudi pocnu da ostaju bez posla i onda republicka vlada pocne mnogo jace da isisava kapital iz Vojvodine da bi smirila Centralnu Srbiju. To bi onda moglo da prouzrokuje veliko nezadovoljstvo u Vojvodini sa razlogom i pocnu da se javljaju glasovi o odcepljenu od Srbije, i eto ti nove krize koju bi, duboko sam ubedjen poznajuci ih, narodnjaci jako radosno docekali jer bi im to omogucilo ostanak na politickoj sceni Srbije, jer Boze moj, oni bi se borili za ocuvanje Srbije a niko ne bi video da kao i do sada SVI BEZE OD NJIH a ne od Srbije. Vec sam se nagledao slicnih situacija i zato me je strah jer vidim da su zeljni rata a nemaju onu stvar da odu malo na kosovo da se bore za Srpska prava, pa bi miroljubiva Vojvodina bila pravi pandan kolicini njihovog Cojstva i Junastva.

Nacrtna

pre 15 godina

Osnovno pravilo nacrtne geometrije glasi: Prava velicina tela u prostoru se vidi samo u oborenom polozaju.
Ajd sad oni sto su uzleteli neka prilegnu da svate "koliki su", i da je 40% dovoljno samo za licni ego i nista vise.

kaval

pre 15 godina

Bravo Srbende,e tako se to radi,dosta je bilo vise korupcije.E sad ako se i ovi pokazu kao prethodni,onda je najbolje da se svi kolektivno preselimo u Albaniju.

Vanja

pre 15 godina

Da se ovde radi o velikom interesu pokazuje cinjenica da SPS sedi na dve stolice. U Beogradu je sa SRS, a na republickom nivou ne iskljucuje mogucnost koalicije sa DS-om. Pa ljudi, imate li vi u vasoj stranci neki program za koji se zalazete? Da vam nije Palme u koalicije ne biste imali ni taj jedini stav o SSP-u.

Vesna, Bgd

pre 15 godina

E da mi je znati čime su ga ucenili, pa zar je moguće da nekadašnji STUDENT GENERACIJE bude toliko nazadan i ovakvu životnu šansu ne iskoristi, a pri tom pomoge svojoj zemlji! Katastrofa- radikali u Beogradu....našta smo spali!

Sale

pre 15 godina

Ne razumem sada ovo,zašto su ljudi razočarani kada smo skoro konstatovali da je SPS jedna napredna levičarska stranka! Kao takva pomoćiće ovim malo lošijim SRS-u i DSS-u da izađu na pravi put!

razočarani demokrata

pre 15 godina

Sve što više razmišljam, dolazim do zaključka da je možda i bolje tako.
Žao mi je samo što je koštunica ponovo isplivao na površinu. BiLo bi mnogo draže da su radikali i sps mogli sami da formiraju vladu jer smatram da DSS treba da nestane sa političke scene zbog nemorala po pitanju politike koju vodi.
Takođe je dobro da se žuti malo ohlade jer znam dosta primera gde su žuti na vlasti, gde se pojedini predsednici opština ponašaju kao despoti i uvrteli su sebi u glavu da su nezamenjivi.
Vreme im je da se malo ohlade i sete se onih vremena kada su bili opozicija i maštali kako da se dočepaju vlasti i funkcija, a od svega im je najlepše da se dočepaju FUNKCIONERSKIH PLATA.
Ipak je ovo samo farsa vladu će napraviti.DS i SPS

Djordje

pre 15 godina

Pridruzujem se ostalim Vojvodjanima na ponosu sto nisam deo BEOGRADA, sramota je da glavni grad drzave vode radikali, cemu to vodi!? Mene se ne tice mnogo situacija u Srbiji, ali mi je jako zao sto vec jednom SRBIN ne progleda na oci, zar je moguce, tj. ja sam siguran da nije tako, da smo samo mi u pravu a svi ostali neispravni!?

mokca

pre 15 godina

ivica dacic je morao pod uticajem tvrde struje koju cine borka vucic, vucelic, baki andjelkovic i ostali stari milosevicevi kadrovi da odluci da formira koaliciju sa dss. odlucio je da poslusa svoje srce, umesto zdrav razum. svejedno, nova vlada nece biti dugog veka. nova vojvodjanska pokrajinska vlada mora svojim radom da pokaze da je bolja opcija za srbiju od srs-dss-ns-sps-pups-js, i da na sledecim izborima preuzme odgovornost za vlast na republickom nivou. ne treba stvarati paniku i razdor medju gradjanima, vec stalozeno sacekati da se ova nova vlada urusi sama od sebe, kada shvate da su nesposobni da efikasno vrse vlast.

VladimirNI

pre 15 godina

Beograde dobro jutro! Sad, mozda se nekima ne svidja, ali tako ste glasali i sad mora da se zivi sa tim. Meni licno je zao, ali izgleda da dok Beograd ne prodje kroz ovo i ne suoci se sa svojom ulogom u sunovratu Srbije ni samoj Srbiji ne moze da bude bolje.

ACME

pre 15 godina

Ako misli da je to pametno neka ide sa radikalima u BG samo neka zna da na sledecim izborima ZES I LDP uzimaju apsolutnu vecinu i u BG i Srbiji,posto smo izdrzali Milosevica izdrzacemo i ove samo sto ljudi nisu svesni koliko dragocenog vremena cemo izgubiti,Ivice opameti se dok jos mozes!!!!!!!!!!!

Brankica

pre 15 godina

Nadam se da ukoliko SPS udje u koaliciju sa narodnjacima i SRS, da DS neće praviti koaliciju na Republičkom nivou sa SPS-om. Neka se ovi koalicioni partneri medjusobno progutaju, nadam se da posle toga neće više postojati na političkoj sceni Srbije, i verujem da će nam svima biti lakše. Konačno ćemom moći da podignemo glavu i da udahnemo vazduh punim plućima. Veći mi je muka i od SRS i DSS-NS, a posebno od SPS-a. Ajde zagrizite taj kolač i konačno polomite zube.

cvele

pre 15 godina

Svaka ti cast Dacicu ovakvom odlukom spasao si DS a toliko su vas molili da budete zajedno .NE MOGU DA POVERUJEM.Slusam Micuna,ju ju,a covek se ceo zivot borio protiv SPS-a.Tadicu nemoj da me predas u ruke ljudima koji su mi unistili pola zivota!

DS-Mostovi

pre 15 godina

"Ubili" su ih mostovi i nerad i trpanje u svoje džepove. Svaki dan putujem po sat ipo sa Novog Beograda do Karaburme, a oni 6 meseci "popravljaju" tramvajski most, okačili tablu Radove finansira Grad Beograd, Vaš Grad. Pitam ih samo čijim parama, od koga su dobili te pare kojima finansiraju 6 meseci presvlačena asfalta. Naravno od nas. Kako takvi mogu da nam naprave bilo kakav most. Zato su i otišli. Imali su 8 godina sada neka puste druge.
I SPS je imao toliko 90-ih, 8 godina za ništa, samo su svoje džepove napunili, što je mnogo mnogo je.

batta

pre 15 godina

Vec vidim ulicu Slobodana Milosevica.E da, za jedno 6 meseci izlazi u opticaj nocanica od recimo 5 000 000 din sa gore navedenim likom a na sredini Terazija otvare se parfimerija. Znamo cija, etc.....

DM

pre 15 godina

E sad nakon ovakvih izbora i Vlada gradskih, fali samo jedan mali korak: Da pitate (referendumski) nas građane Vojvodine da li smo za samostalnu državu koja će se što pre integrisati u EU! Ali znam da to nemate herca jer znate odgovor i sami!

Beloved

pre 15 godina

Ovo je neopisiva katastrofa za Beograd, gotovo kataklizmičnih razmera. Mlađani Vučić je gori od bilo koje elementarne nepogode i ovu bruku nećemo moći da speremo sa sebe jako dugo...

M

pre 15 godina

Konacno pojedosmo zabu.
8 godina tapkanja u mestu, da bi DSS presao na stranu koju je vodio SPS.
Prema tome, bolje je za Srbiju da se lepo nadju zajedno SPS-SRS-DSS-NS.
Izabrao ih narod - molim lepo.
Nema smisla?
Raspasce se vlada za godinu dana? Opet izbori?
Pa?
Kome se u Srbiji, sem obicnog naroda, uopste zuri...

ivana

pre 15 godina

Pa zar nisu svi rekli da republika i grad idu u paketu. Ovo bi onda trebalo da znaci da sledi "crna" koalicija DSS-SRS-SPS. Ako se to desi, demokrate ce ispasti najvece budale sto su kumili i molili SPS da im se prikloni, a ovi ce poraz opet pretvoriti u pobedu sto inace imaju obicaj (setimo se onoga "mi smo pobedili" posle bombardovanja. Podrazumeva se i da sa vlasti nece sici na lep nacin ni za 20 godina kad ovde svi budu jeli korenje. Ipak, nadam se da ipak do toga ne dodje, ali...

mare

pre 15 godina

Dacic radi isto sto i Kostunica...Ima da ucenjuje do zadnjeg dana a kad nas predsednik kohabitant popusti pred svim ucenama formirace se ZES-SPS vlada i ova vlast u BGD ce se promeniti i gradonacelnik ce biti Djilas...Vucic ce biti oko 10-20 dana gradonacelnik...Zivi bili pa videli.

Dragoljub

pre 15 godina

E sad će Gradski Odbor SPSa, odbaciti koalicioni sporazum, to je demokratska partija :), a ako Ivica nastavi ovako da se pere istanjiće mu se koža.

miki

pre 15 godina

Uzas! Zapamtite sada kako izgleda Beograd a kako ce za 4 godine. Oni se izgleda samo taj most da naprave a ostalo...ako bude ostalog.

Nenad

pre 15 godina

Tražili ste, gledajte.
Sada samo preostaje da vidimo kako će se obistiniti ona obećanja DS-a da ne može "u Beogradu sa SRS-om a na državnom nivou sa nama".
Čestitam Beograđanima na fer izboru - vidimo se za par godina na nekom protestu kada vam dođe iz zadnjice u kefalo.

perica

pre 15 godina

Ovo nije dobro za BG ni za Srbiju a ni za SPS ni za DSS.
Da li cete i petokraku da vratite.
Ja sa Novog Bga vise necu mostove jer sad gledam sever ,kasabe me ne zanimaju.

hari

pre 15 godina

Ma Kostunica uvek dobija.Ako Dacic ode sa njm on je premijer.Ako Dacic pak odluci Tadica.Dal ce izruciti svoje clanove Hagu?Sumljam.Znaci EZ nikad. Vlada pada i SPS glasaci glasaju GARANT Kostunicu jer nije lazov i lopov.SPS NE prolazi cenzus.I sledeca vlada nemoze bez njega.Hehehe

Milan

pre 15 godina

Vuk dlaku menja ali cud ne menja, kaze stara poslovica. Ako SPS stvarno zeli da se promene i afirmise kao proevropska snaga onda molim nema sta da traze sa onima koji su protiv Evrope nigde pa ni u Beogradu.

Saki

pre 15 godina

E sad Beograđani i dalje sedite i pravite se pametni,kao ko šiša izbore!!!Sramota,Vučić gradonačelnik,bruka,najgori...Čović je za njega magistar,a Nenad doktor nauka!!!

Mikro

pre 15 godina

Dragi Beogradjani, (a i ostali u "uzoj Srbiji" posto je ovo republicka vlast u najavi) cestitam nam novu etapu srpske istorije, zvanu Srpski Kaliningrad.

aj

pre 15 godina

sta se primate,to je fora,do potpisivanja ima jos sto koraka,sps samo dize ulog kod ds-a. zivi bili pa videli, za 24 sata ce se prelomiti jos 100puta

Novica

pre 15 godina

Da su svi Romi bili samo na jednoj listi, umesto na 3 ili 4, ovi tesni rezultati bi bili drugaciji na svim nivoima. Izgleda da je nosiocima romskih lista bilo vaznije da uzmu vise para za kampanju nego sto ce da pate od nacionalista. Kukali su da ne mogu da skupe 10,000 potpisa a skupili su preko 40,000 potpisa za 4 liste.
Ako se izbore ponove, Tadic bi trebao da objasni romima da ovo sto su ucinili nije dobro ni za evropsku srbiju ni za same rome.

Krkodedić

pre 15 godina

Ovo je očekivano. Vučić gradonačelnik, izvlači neke afere ovima iz DS-a, to jača poziciju SPS-a za buduće trgovine za republičku vladu, vraća i DSS u igru, pa će posle 2 meseca Vučić biti smenjen, a DS formira vladu na svim nivoima sa SPS-om, i moguće je, reformisanim (bez Koštunice) DSS-om

vlada

pre 15 godina

I tako je Dacic prelomio...dosta je para uslo u BG u proteklih 8 godina, bilo je i krajnje vreme da to neko pokrade, tj. pokraducka. U celoj je prici zapravo DSS jedini Juda, za ostale smo znali ko su i sta su, a ovi nasi doskorasnji "saborci" su nam strateski zaboli noz u ledja. A bas je lep bio grad za ovu evroviziju, skoro da sam imao osecaj da smo deo Evrope...

Tanja

pre 15 godina

Mislim da je ovo velika neistina. Imacemo mi vladu evropski orjentisanu, na cijem celu ce biti premijer... Vuk Jeremic. Zivi bili pa videli.

navijac

pre 15 godina

Lako je kasnije porusiti gradsku vlast. Ivica je hteo da uceni Dacica ovim potezom, ali ce ovako samo izgubiti nekoliko ministarskih stolica kada bude morao da napravi vladu sa Tadicem.

Kiki

pre 15 godina

Secam se onog tv snimka na kojem Slobodan Milosevic profesoru Micunovicu kaze :"Sta smo se dogovorili Micune". Samo bi mi trebalo da sada opet na nekom snimku Dacic kaze:"Sta smo se dogovorili Micune". Bilo bi previse.