Četvrtak, 27.01.2005.

09:27

Propali pregovori sa generalima?

Kako B92 saznaje u vrhu vlasti, propali pregovori sa Sretenom Lukićem i Vladimirom Lazarevićem oko njihove dobrovoljne predaje.

Izvor: B92

Propali pregovori sa generalima? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

koka

pre 19 godina

Ratni generali, patriote i junaci postadose skrivalice,bolesnici. Zato nasi kriminalci sto su vec zatvorenici postadose bestseler pisci! Kude ides Srbijo?

SAŠA-SARAJEVO

pre 19 godina

Da su svjetski moćnici nepravedni prema Srbiji i prema srpskom narodu,to je jasno i vrapcu na grani.ali je još jasnije da srbija,bez pomoći ijednog saveznika,ne može mijenjati svijet onakav kakav je.zato,ako mene pitate,između "srpskih heroja"i evropske budućnosti srbije,glasam za ovo drugo.pozdrav iz sarajeva!

Eston Arantes

pre 19 godina

Postovani gledaoci evo javljamo se sa stadiona ponovo nakon sto je doslo do prekida u 87 minutu utakmice. Intervenisale su jedinice Nato pakta kako bi smirile razularene huligane iz SCG. Na stadionu je usijana atmosfera. Na juznoj tribini navijaci iz SCG bacaju petarde, pale baklje, gadjaju stolicama ostalu publiku… I sudija svira za nastavak.
Utakmice se nastavlja… Pauel zvani Crna Mamba sa lakocom prelazi u sesnaesterac SCG momcadi dupli pas sa Lantosem i gubi loptu. Loptu sada ima Kostunica. Kostunica krece polako, gleda oko sebe. Muk na juznoj tribini. Sa leve strane se pojavljuje Labus ali ga zaklanja Oli Ren. Kostunica ce morati sam preko sredine terena. Sa lakocom prolazi Natasu Kandic ali Vucic je vec tvrdji orah. Ali sta je ovo? Na terenu su tri ekipe od kojih dve napadaju gol prostor SCG. Ne, ne to nije moguceeeee. Sudija ne primecuje, sa juznih tribina se prolama “Sudija lopoveee”, ali utakmica tece dalje. Vec je 88 minut a rezultat je i dalje neizvestan obzirom na podrsku linijskog sudije iz EU koji se otvoreno stavlja na stranu SCG. Sa zapadne tribine se cuju parole “Nezavisno Kosovo”, “Sankcije, sankcije” sto definitivno utice na moral nase ekipe. Lopta je I dalje kod Kostnice, koji vice “Labuse idi na sredinu”. Labus okleva a manja grupa navijaca dobacuje Labusu “idi na klupu”. Vuk Draskovic istrcava preko levog krila ali mu cetnicka uniforma zadaje dosta problema obzirom da mu svaki cas subara pada na oci. I sta se dogadja na sredini….? Doslo je do koskanja izmedju Stojkovica i grupe navijaca. Sudija oklevaaaaa, ne pokazuje zuti karton. Ludilo na tribinama. Masa je upaljena. Sve oci su uprte u Kostunicu koji prilazi sudiji i nesto mu sapuce na uvo. Sudija svira prekid do kraja marta ali vec sada je izvesno da je ekipa SCG u nezavidnoj poziciji jer ne zna pravila igre. Pojedinci sa klupe za rezervne igrace se pakuju. Da li ce napustiti utakmicu i ostaviti nasu ekipu sad kada je najteze? Fiiiijjuuuu Sudija svira prekid a mi cemo se ,dragi gledaoci, videti u martu nakon bloka reklama za privatizaciju i izvestaja sa prenosa sudjenja iz specijalnog suda.

za dan, dva

pre 19 godina

"za dan, dva" nije nikakva vremenska odrednica. bar ne medju ozbiljnim ljudima. sto lepo ne rece: dana tog, meseca tog, godine te i te...

Dragan R

pre 19 godina

Gospodin Dinkic se ruga svom narodu. Sta onda radi u takvoj vladi koju podrzavaju oni koji su upropastili ovu zemlju. Navodno je on za to da Srbiji bude bolje. Pa SPS i SRS da su stvarno zeleli dobro ovom narodu ne bi mu navukli bedu i sramotu na vrat.Dokle su nas doveli da se mi sramimo da budemo prisutni u Ausvicu. Cak je i nemacki predsednik bio prisutan. DS se prebacuje jedno namesteno glasanje u skupstini, a zaboravlja se kradja svih izbora pod milosevicevim rezimom, kupovina poslanika oduzimanje mandata DEPOS-u, premlacivanje i ubijanje gradjana Srbije, e sa takvima g.Dinkic saradjuje.Uporedite standard za vreme prethodne vlade i ove sada.Kriminalci ponovo haraju po bankama i ulici.Ovo mora biti sankcionisano na sledecim izborima. Socijalisti su krali na izborima i onda kada su uhvaceni oni su iz svojih redova iterali one koji su priznali kradju.

Ivan

pre 19 godina

Pa iskreno, zar je neko i ocekivao da se generali sami predaju? To je bila samo pricica za nas i pomalo za one iz EU, a cim prodje "opasnost" oni opet po istom.
Ma nema sta sa optuzenima da se pregovara. Tako njih nekoliko ucenjuje sve stanovnike Srbije, koje niko ne pita da li zele sankcije i mrak. Neko je imao kontrolu nad tim hladnjacama i jamama u Batajnici i sada to treba da se plati - a ako nisu oni, morali bi da znaju ko je. Jedini castan postupak optuzenih bi bio da se lepo spakuju i odu, makar ne bi prljali svoj "ugled" krijuci se iza nas. A ako vec nece, onda vlada mora da zastiti svoje gradjane i posalje gospodu u Hag. Ako vlada to ne uradi, svako i sa trunkom casti bi odmah podneo ostavku, umesto kolaboracije.
Ali zabole njih...
Na kraju, i ja kao covek zelim da neko za toliko ubistava odgovara, ma koje nacionalnosti bio. Jezim se od pomisli da se takvi mogu sresti u setnji gradom...

ekser

pre 19 godina

Haski optu¿enik general Ratko Mladić nije samo lider bosanskih srba nego i zloćinca koji je optu¿en za smrt nekoliko hiljada civila(dece ,¿ena i staraca),takav on jeste lider kojega svaki ćastan gradjanin i ćovek treba da se stidi da takav potiće iz toga naroda.

Stamatovic Svetlanas

pre 19 godina

Pa to i jeste najveci problem, sto sada i da damo gol, to vise nikoga ne zanima. Utakmica je odavno zavrsena, svi su otisli u visa takmicenja osim nas, naravno.

Čovek

pre 19 godina

Potpuno ste u prvu g. Dinkiću, samo da bi ste postigli gol morate da znate pravila igre.
Izgleda da tog dana mnogi nisu bili na tom času.

blow up

pre 19 godina

A je li vi to igrate na male golice, a glava stanovnika Srbije vam sluzi umesto loptice? Prazni su vam golovi jer nemate vestinu, a saigraci su vam foliranti poduceni od trenera Slobe. Ajde vi da se prebacite na "arjackinje barjackinje", pa da se mi sa vama malo razonodimo.

Dejan

pre 19 godina

Jeste, ali otkako je gol prazan, nasi resise da se postave u zivi zid - na metar od lopte, njih pedesetak, sve stojeci jedan drugome na ramenima i polako gurkajuci loptu unazad kad misle da ih nitko ne gleda.
Ali zato kad sudija jednom odsvira kraj, svi iz zivog zida ce da se kunu u namestaljku, sudiju koji nas genocidno mrzi, okruglu loptu, prevelik gol, publiku koje je preglasno navijala za njih, publiku koja nije navijala za njih dovoljno glasno, publiku uopste, itd...

ExRastaman

pre 19 godina

Било би пожељно да се г.Коштуница самовољно пресели на клупу, а не као манекен Бекам константно се гура да шутира пенал иако је већ одавно доказао и себи и другима да није он за то. Поред оваквог поприлично национално обојеног јавног мњења мислим да нам не би помогао ни Роналдињо као премијер. Unfortunately...

ЕxRastaman

pre 19 godina

Еј, да... Чика Веља Илић да коси траву на том терену, ипак је то велики подухват, тзв. капитална инвестиција.

Dragoljub

pre 19 godina

Dinkic je pogresio: Vlada sebi daje autogolove zato sto kapiten ne ume da trci, a trener (iz Haga) navija za protivnicki tim.

Opijum

pre 19 godina

Dinkic je ili jako naivan ili ne vidi ocigledno: Kao sto u fudbalu cilj nije da se postigne pogodak, nego da se preduzetnici masno nalapaju lumpenproletrskih para, tako ni u politici nije cilj da se ostvari politicki rezultat, vec da vlastodrsci nagrabe sto vise vlasti, moci i uticaja.

fudbalski sudija

pre 19 godina

Kasno Dinkicu, tim u kome si ti ispucao je svoje penale. A ishod i sam znas. Nas narod to malo drugacije kaze: "Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju."

$Demo$

pre 19 godina

... Slatko sam se nasmijao, a Dusanov komentar vise govori o srpskoj strategiji i politici nego sto to moze reci bilo koji politicar, bez obzira na kako visokoj funkciji se nalazio.

Predo, London

pre 19 godina

I poslije cemo reci kako Srbiju svijet ne razume....Cesto EU nema toliko strpljenja i iskrene zelje da pomogne ni prema vlastitim clanica...Pucaj, Dinkicu.....

Ivan M

pre 19 godina

Dinkicu: procitaj Popovicev intervju i shvatices da tu niko nema pojma koji je cilj igre, a oni koji navodno znaju misle da je cilj da se lopta sutne u svoju mrezu, a ne tudju. I onda se zale na celi svet kada izgube tu utakmicu. Ti mozda radis sve sto treba za tu vajnu studiju, ali ima mnogih u vladi koje je za to bas briga i kojima su djenerali, prkos, inat, srpstvo, cirilica, svetosavlje, itd bitniji od EU. Za tebe je pitanje da li ti sa takvima hoces da delis vlast. Po dosada vidjenom, rekao bih da hoces. Ako je tako, onda nemoj medijima da se zalis, vec ili probaj da ih ubedis ili daj ostavku.

Milko

pre 19 godina

Evo, konačno je nešto rekao, a ćutao je danima. On koji daje izjave o svemu, od cunamija do cene lubenica, i koji se razboli ako se dnevno ne emituje bar pet njegovih izjava. Sada priča o penalima, golmanima i loptama. Sve naravno u zagonetkama. A na jeziku njegove 'sekte' to znači da G17 neće izići iz vlade, ma šta se dogodilo. Ma šta god se dogodilo, kazaće da su baš oni lagano šutnuli i da lopta lagano putuje ka golu i da će ući kad, tad. Banke se privatizuju, osiguravajuća društva isto tako, novac kaplje, porodica zadovoljna, prijatelji i rodbina zbrinuti po raznim finansijskim institucijama...milina jedna. Što paničite, bre.

alexa

pre 19 godina

Mladjo, ti jos nisi shvatio da mi vise volimo basket...salu na stranu, ova vlada ima dve leve..
Zamisli spicu za evropsku ligu...po hodnicima haskog tribunala igraju fudbal Seki i Tuta, a onda nam Sloba vrati loptu preko cele Evrope a Mladjani makazicama pogodi Vucelu u glavu i lopta udje u gol...

Simon

pre 19 godina

Ali ističe nam i "vreme nadoknade vremena".
Da ne bude samo: "Kuda Simoviću? Nema više vremena za bilo što", a onda bi nam već trebao i sam Radanović lično!

Happy End

pre 19 godina

Najverovatniji ishod: Nasi sutiraju sa 11m pred njihovim golom i pogadjaju nas gol. A onda dolaze tumacenja u stilu: gol je gol ili bolje autogol, nego obican gol, pa mi smo velemajstori igre uradili smo nesto sto ni pravila igre nisu predvidela kao mogucnost.

Dušan

pre 19 godina

Gospodine Dinkiću, vi ne vidite dobro. Možda lopta stoji na mestu za penal, i možda na golu nema golmana, ali mi se zapravo nalazimo ispred sopstvenog gola.
Onaj gol koji treba postići je, zapravo, na drugom kraju terena i treba oho-ho driblati kako bismo postigli gol.
A to što na našem golu nema čuvara, samo govori kako smo organizovani.

Slobodan

pre 19 godina

Pa daj sutnite vec jednom tu loptu, bas me briga kako, ali je sutnite da vas mi ne bi sutnuli, vec na sledecim izborima...
Slobodan Pancevo

bbr

pre 19 godina

Analogija nije losa, ali bih samo dodao da cak ne moramo ni da damo gol iz tog penala, dovoljno je samo da postujemo pravila igre, pa makar izgubili sa 10:0. problem nastaje samo ako ne postujemo pravila, ili ih tumacimo na neki svoj nacin, a tome smo skloni.

sasa jokic

pre 19 godina

Upravo to je nas problem, Kostunica i njegova ekipa ne igraju u tom timu, i Oni ce sutirati u aut, kao sto su to i do sada radili!

sasa jokic

pre 19 godina

Upravo to je nas problem, Kostunica i njegova ekipa ne igraju u tom timu, i Oni ce sutirati u aut, kao sto su to i do sada radili!

bbr

pre 19 godina

Analogija nije losa, ali bih samo dodao da cak ne moramo ni da damo gol iz tog penala, dovoljno je samo da postujemo pravila igre, pa makar izgubili sa 10:0. problem nastaje samo ako ne postujemo pravila, ili ih tumacimo na neki svoj nacin, a tome smo skloni.

Dušan

pre 19 godina

Gospodine Dinkiću, vi ne vidite dobro. Možda lopta stoji na mestu za penal, i možda na golu nema golmana, ali mi se zapravo nalazimo ispred sopstvenog gola.
Onaj gol koji treba postići je, zapravo, na drugom kraju terena i treba oho-ho driblati kako bismo postigli gol.
A to što na našem golu nema čuvara, samo govori kako smo organizovani.

Slobodan

pre 19 godina

Pa daj sutnite vec jednom tu loptu, bas me briga kako, ali je sutnite da vas mi ne bi sutnuli, vec na sledecim izborima...
Slobodan Pancevo

Simon

pre 19 godina

Ali ističe nam i "vreme nadoknade vremena".
Da ne bude samo: "Kuda Simoviću? Nema više vremena za bilo što", a onda bi nam već trebao i sam Radanović lično!

Milko

pre 19 godina

Evo, konačno je nešto rekao, a ćutao je danima. On koji daje izjave o svemu, od cunamija do cene lubenica, i koji se razboli ako se dnevno ne emituje bar pet njegovih izjava. Sada priča o penalima, golmanima i loptama. Sve naravno u zagonetkama. A na jeziku njegove 'sekte' to znači da G17 neće izići iz vlade, ma šta se dogodilo. Ma šta god se dogodilo, kazaće da su baš oni lagano šutnuli i da lopta lagano putuje ka golu i da će ući kad, tad. Banke se privatizuju, osiguravajuća društva isto tako, novac kaplje, porodica zadovoljna, prijatelji i rodbina zbrinuti po raznim finansijskim institucijama...milina jedna. Što paničite, bre.

Happy End

pre 19 godina

Najverovatniji ishod: Nasi sutiraju sa 11m pred njihovim golom i pogadjaju nas gol. A onda dolaze tumacenja u stilu: gol je gol ili bolje autogol, nego obican gol, pa mi smo velemajstori igre uradili smo nesto sto ni pravila igre nisu predvidela kao mogucnost.

alexa

pre 19 godina

Mladjo, ti jos nisi shvatio da mi vise volimo basket...salu na stranu, ova vlada ima dve leve..
Zamisli spicu za evropsku ligu...po hodnicima haskog tribunala igraju fudbal Seki i Tuta, a onda nam Sloba vrati loptu preko cele Evrope a Mladjani makazicama pogodi Vucelu u glavu i lopta udje u gol...

Predo, London

pre 19 godina

I poslije cemo reci kako Srbiju svijet ne razume....Cesto EU nema toliko strpljenja i iskrene zelje da pomogne ni prema vlastitim clanica...Pucaj, Dinkicu.....

$Demo$

pre 19 godina

... Slatko sam se nasmijao, a Dusanov komentar vise govori o srpskoj strategiji i politici nego sto to moze reci bilo koji politicar, bez obzira na kako visokoj funkciji se nalazio.

fudbalski sudija

pre 19 godina

Kasno Dinkicu, tim u kome si ti ispucao je svoje penale. A ishod i sam znas. Nas narod to malo drugacije kaze: "Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju."

Ivan M

pre 19 godina

Dinkicu: procitaj Popovicev intervju i shvatices da tu niko nema pojma koji je cilj igre, a oni koji navodno znaju misle da je cilj da se lopta sutne u svoju mrezu, a ne tudju. I onda se zale na celi svet kada izgube tu utakmicu. Ti mozda radis sve sto treba za tu vajnu studiju, ali ima mnogih u vladi koje je za to bas briga i kojima su djenerali, prkos, inat, srpstvo, cirilica, svetosavlje, itd bitniji od EU. Za tebe je pitanje da li ti sa takvima hoces da delis vlast. Po dosada vidjenom, rekao bih da hoces. Ako je tako, onda nemoj medijima da se zalis, vec ili probaj da ih ubedis ili daj ostavku.

ExRastaman

pre 19 godina

Било би пожељно да се г.Коштуница самовољно пресели на клупу, а не као манекен Бекам константно се гура да шутира пенал иако је већ одавно доказао и себи и другима да није он за то. Поред оваквог поприлично национално обојеног јавног мњења мислим да нам не би помогао ни Роналдињо као премијер. Unfortunately...

ЕxRastaman

pre 19 godina

Еј, да... Чика Веља Илић да коси траву на том терену, ипак је то велики подухват, тзв. капитална инвестиција.

Opijum

pre 19 godina

Dinkic je ili jako naivan ili ne vidi ocigledno: Kao sto u fudbalu cilj nije da se postigne pogodak, nego da se preduzetnici masno nalapaju lumpenproletrskih para, tako ni u politici nije cilj da se ostvari politicki rezultat, vec da vlastodrsci nagrabe sto vise vlasti, moci i uticaja.

Dragoljub

pre 19 godina

Dinkic je pogresio: Vlada sebi daje autogolove zato sto kapiten ne ume da trci, a trener (iz Haga) navija za protivnicki tim.

Dejan

pre 19 godina

Jeste, ali otkako je gol prazan, nasi resise da se postave u zivi zid - na metar od lopte, njih pedesetak, sve stojeci jedan drugome na ramenima i polako gurkajuci loptu unazad kad misle da ih nitko ne gleda.
Ali zato kad sudija jednom odsvira kraj, svi iz zivog zida ce da se kunu u namestaljku, sudiju koji nas genocidno mrzi, okruglu loptu, prevelik gol, publiku koje je preglasno navijala za njih, publiku koja nije navijala za njih dovoljno glasno, publiku uopste, itd...

blow up

pre 19 godina

A je li vi to igrate na male golice, a glava stanovnika Srbije vam sluzi umesto loptice? Prazni su vam golovi jer nemate vestinu, a saigraci su vam foliranti poduceni od trenera Slobe. Ajde vi da se prebacite na "arjackinje barjackinje", pa da se mi sa vama malo razonodimo.

Stamatovic Svetlanas

pre 19 godina

Pa to i jeste najveci problem, sto sada i da damo gol, to vise nikoga ne zanima. Utakmica je odavno zavrsena, svi su otisli u visa takmicenja osim nas, naravno.

Čovek

pre 19 godina

Potpuno ste u prvu g. Dinkiću, samo da bi ste postigli gol morate da znate pravila igre.
Izgleda da tog dana mnogi nisu bili na tom času.

Ivan

pre 19 godina

Pa iskreno, zar je neko i ocekivao da se generali sami predaju? To je bila samo pricica za nas i pomalo za one iz EU, a cim prodje "opasnost" oni opet po istom.
Ma nema sta sa optuzenima da se pregovara. Tako njih nekoliko ucenjuje sve stanovnike Srbije, koje niko ne pita da li zele sankcije i mrak. Neko je imao kontrolu nad tim hladnjacama i jamama u Batajnici i sada to treba da se plati - a ako nisu oni, morali bi da znaju ko je. Jedini castan postupak optuzenih bi bio da se lepo spakuju i odu, makar ne bi prljali svoj "ugled" krijuci se iza nas. A ako vec nece, onda vlada mora da zastiti svoje gradjane i posalje gospodu u Hag. Ako vlada to ne uradi, svako i sa trunkom casti bi odmah podneo ostavku, umesto kolaboracije.
Ali zabole njih...
Na kraju, i ja kao covek zelim da neko za toliko ubistava odgovara, ma koje nacionalnosti bio. Jezim se od pomisli da se takvi mogu sresti u setnji gradom...

ekser

pre 19 godina

Haski optu¿enik general Ratko Mladić nije samo lider bosanskih srba nego i zloćinca koji je optu¿en za smrt nekoliko hiljada civila(dece ,¿ena i staraca),takav on jeste lider kojega svaki ćastan gradjanin i ćovek treba da se stidi da takav potiće iz toga naroda.

Dragan R

pre 19 godina

Gospodin Dinkic se ruga svom narodu. Sta onda radi u takvoj vladi koju podrzavaju oni koji su upropastili ovu zemlju. Navodno je on za to da Srbiji bude bolje. Pa SPS i SRS da su stvarno zeleli dobro ovom narodu ne bi mu navukli bedu i sramotu na vrat.Dokle su nas doveli da se mi sramimo da budemo prisutni u Ausvicu. Cak je i nemacki predsednik bio prisutan. DS se prebacuje jedno namesteno glasanje u skupstini, a zaboravlja se kradja svih izbora pod milosevicevim rezimom, kupovina poslanika oduzimanje mandata DEPOS-u, premlacivanje i ubijanje gradjana Srbije, e sa takvima g.Dinkic saradjuje.Uporedite standard za vreme prethodne vlade i ove sada.Kriminalci ponovo haraju po bankama i ulici.Ovo mora biti sankcionisano na sledecim izborima. Socijalisti su krali na izborima i onda kada su uhvaceni oni su iz svojih redova iterali one koji su priznali kradju.

za dan, dva

pre 19 godina

"za dan, dva" nije nikakva vremenska odrednica. bar ne medju ozbiljnim ljudima. sto lepo ne rece: dana tog, meseca tog, godine te i te...

Eston Arantes

pre 19 godina

Postovani gledaoci evo javljamo se sa stadiona ponovo nakon sto je doslo do prekida u 87 minutu utakmice. Intervenisale su jedinice Nato pakta kako bi smirile razularene huligane iz SCG. Na stadionu je usijana atmosfera. Na juznoj tribini navijaci iz SCG bacaju petarde, pale baklje, gadjaju stolicama ostalu publiku… I sudija svira za nastavak.
Utakmice se nastavlja… Pauel zvani Crna Mamba sa lakocom prelazi u sesnaesterac SCG momcadi dupli pas sa Lantosem i gubi loptu. Loptu sada ima Kostunica. Kostunica krece polako, gleda oko sebe. Muk na juznoj tribini. Sa leve strane se pojavljuje Labus ali ga zaklanja Oli Ren. Kostunica ce morati sam preko sredine terena. Sa lakocom prolazi Natasu Kandic ali Vucic je vec tvrdji orah. Ali sta je ovo? Na terenu su tri ekipe od kojih dve napadaju gol prostor SCG. Ne, ne to nije moguceeeee. Sudija ne primecuje, sa juznih tribina se prolama “Sudija lopoveee”, ali utakmica tece dalje. Vec je 88 minut a rezultat je i dalje neizvestan obzirom na podrsku linijskog sudije iz EU koji se otvoreno stavlja na stranu SCG. Sa zapadne tribine se cuju parole “Nezavisno Kosovo”, “Sankcije, sankcije” sto definitivno utice na moral nase ekipe. Lopta je I dalje kod Kostnice, koji vice “Labuse idi na sredinu”. Labus okleva a manja grupa navijaca dobacuje Labusu “idi na klupu”. Vuk Draskovic istrcava preko levog krila ali mu cetnicka uniforma zadaje dosta problema obzirom da mu svaki cas subara pada na oci. I sta se dogadja na sredini….? Doslo je do koskanja izmedju Stojkovica i grupe navijaca. Sudija oklevaaaaa, ne pokazuje zuti karton. Ludilo na tribinama. Masa je upaljena. Sve oci su uprte u Kostunicu koji prilazi sudiji i nesto mu sapuce na uvo. Sudija svira prekid do kraja marta ali vec sada je izvesno da je ekipa SCG u nezavidnoj poziciji jer ne zna pravila igre. Pojedinci sa klupe za rezervne igrace se pakuju. Da li ce napustiti utakmicu i ostaviti nasu ekipu sad kada je najteze? Fiiiijjuuuu Sudija svira prekid a mi cemo se ,dragi gledaoci, videti u martu nakon bloka reklama za privatizaciju i izvestaja sa prenosa sudjenja iz specijalnog suda.

SAŠA-SARAJEVO

pre 19 godina

Da su svjetski moćnici nepravedni prema Srbiji i prema srpskom narodu,to je jasno i vrapcu na grani.ali je još jasnije da srbija,bez pomoći ijednog saveznika,ne može mijenjati svijet onakav kakav je.zato,ako mene pitate,između "srpskih heroja"i evropske budućnosti srbije,glasam za ovo drugo.pozdrav iz sarajeva!

koka

pre 19 godina

Ratni generali, patriote i junaci postadose skrivalice,bolesnici. Zato nasi kriminalci sto su vec zatvorenici postadose bestseler pisci! Kude ides Srbijo?

sasa jokic

pre 19 godina

Upravo to je nas problem, Kostunica i njegova ekipa ne igraju u tom timu, i Oni ce sutirati u aut, kao sto su to i do sada radili!

bbr

pre 19 godina

Analogija nije losa, ali bih samo dodao da cak ne moramo ni da damo gol iz tog penala, dovoljno je samo da postujemo pravila igre, pa makar izgubili sa 10:0. problem nastaje samo ako ne postujemo pravila, ili ih tumacimo na neki svoj nacin, a tome smo skloni.

Dušan

pre 19 godina

Gospodine Dinkiću, vi ne vidite dobro. Možda lopta stoji na mestu za penal, i možda na golu nema golmana, ali mi se zapravo nalazimo ispred sopstvenog gola.
Onaj gol koji treba postići je, zapravo, na drugom kraju terena i treba oho-ho driblati kako bismo postigli gol.
A to što na našem golu nema čuvara, samo govori kako smo organizovani.

Slobodan

pre 19 godina

Pa daj sutnite vec jednom tu loptu, bas me briga kako, ali je sutnite da vas mi ne bi sutnuli, vec na sledecim izborima...
Slobodan Pancevo

Simon

pre 19 godina

Ali ističe nam i "vreme nadoknade vremena".
Da ne bude samo: "Kuda Simoviću? Nema više vremena za bilo što", a onda bi nam već trebao i sam Radanović lično!

Milko

pre 19 godina

Evo, konačno je nešto rekao, a ćutao je danima. On koji daje izjave o svemu, od cunamija do cene lubenica, i koji se razboli ako se dnevno ne emituje bar pet njegovih izjava. Sada priča o penalima, golmanima i loptama. Sve naravno u zagonetkama. A na jeziku njegove 'sekte' to znači da G17 neće izići iz vlade, ma šta se dogodilo. Ma šta god se dogodilo, kazaće da su baš oni lagano šutnuli i da lopta lagano putuje ka golu i da će ući kad, tad. Banke se privatizuju, osiguravajuća društva isto tako, novac kaplje, porodica zadovoljna, prijatelji i rodbina zbrinuti po raznim finansijskim institucijama...milina jedna. Što paničite, bre.

Happy End

pre 19 godina

Najverovatniji ishod: Nasi sutiraju sa 11m pred njihovim golom i pogadjaju nas gol. A onda dolaze tumacenja u stilu: gol je gol ili bolje autogol, nego obican gol, pa mi smo velemajstori igre uradili smo nesto sto ni pravila igre nisu predvidela kao mogucnost.

alexa

pre 19 godina

Mladjo, ti jos nisi shvatio da mi vise volimo basket...salu na stranu, ova vlada ima dve leve..
Zamisli spicu za evropsku ligu...po hodnicima haskog tribunala igraju fudbal Seki i Tuta, a onda nam Sloba vrati loptu preko cele Evrope a Mladjani makazicama pogodi Vucelu u glavu i lopta udje u gol...

Predo, London

pre 19 godina

I poslije cemo reci kako Srbiju svijet ne razume....Cesto EU nema toliko strpljenja i iskrene zelje da pomogne ni prema vlastitim clanica...Pucaj, Dinkicu.....

$Demo$

pre 19 godina

... Slatko sam se nasmijao, a Dusanov komentar vise govori o srpskoj strategiji i politici nego sto to moze reci bilo koji politicar, bez obzira na kako visokoj funkciji se nalazio.

fudbalski sudija

pre 19 godina

Kasno Dinkicu, tim u kome si ti ispucao je svoje penale. A ishod i sam znas. Nas narod to malo drugacije kaze: "Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju."

Ivan M

pre 19 godina

Dinkicu: procitaj Popovicev intervju i shvatices da tu niko nema pojma koji je cilj igre, a oni koji navodno znaju misle da je cilj da se lopta sutne u svoju mrezu, a ne tudju. I onda se zale na celi svet kada izgube tu utakmicu. Ti mozda radis sve sto treba za tu vajnu studiju, ali ima mnogih u vladi koje je za to bas briga i kojima su djenerali, prkos, inat, srpstvo, cirilica, svetosavlje, itd bitniji od EU. Za tebe je pitanje da li ti sa takvima hoces da delis vlast. Po dosada vidjenom, rekao bih da hoces. Ako je tako, onda nemoj medijima da se zalis, vec ili probaj da ih ubedis ili daj ostavku.

ExRastaman

pre 19 godina

Било би пожељно да се г.Коштуница самовољно пресели на клупу, а не као манекен Бекам константно се гура да шутира пенал иако је већ одавно доказао и себи и другима да није он за то. Поред оваквог поприлично национално обојеног јавног мњења мислим да нам не би помогао ни Роналдињо као премијер. Unfortunately...

ЕxRastaman

pre 19 godina

Еј, да... Чика Веља Илић да коси траву на том терену, ипак је то велики подухват, тзв. капитална инвестиција.

Opijum

pre 19 godina

Dinkic je ili jako naivan ili ne vidi ocigledno: Kao sto u fudbalu cilj nije da se postigne pogodak, nego da se preduzetnici masno nalapaju lumpenproletrskih para, tako ni u politici nije cilj da se ostvari politicki rezultat, vec da vlastodrsci nagrabe sto vise vlasti, moci i uticaja.

Dragoljub

pre 19 godina

Dinkic je pogresio: Vlada sebi daje autogolove zato sto kapiten ne ume da trci, a trener (iz Haga) navija za protivnicki tim.

Dejan

pre 19 godina

Jeste, ali otkako je gol prazan, nasi resise da se postave u zivi zid - na metar od lopte, njih pedesetak, sve stojeci jedan drugome na ramenima i polako gurkajuci loptu unazad kad misle da ih nitko ne gleda.
Ali zato kad sudija jednom odsvira kraj, svi iz zivog zida ce da se kunu u namestaljku, sudiju koji nas genocidno mrzi, okruglu loptu, prevelik gol, publiku koje je preglasno navijala za njih, publiku koja nije navijala za njih dovoljno glasno, publiku uopste, itd...

blow up

pre 19 godina

A je li vi to igrate na male golice, a glava stanovnika Srbije vam sluzi umesto loptice? Prazni su vam golovi jer nemate vestinu, a saigraci su vam foliranti poduceni od trenera Slobe. Ajde vi da se prebacite na "arjackinje barjackinje", pa da se mi sa vama malo razonodimo.

Stamatovic Svetlanas

pre 19 godina

Pa to i jeste najveci problem, sto sada i da damo gol, to vise nikoga ne zanima. Utakmica je odavno zavrsena, svi su otisli u visa takmicenja osim nas, naravno.

Čovek

pre 19 godina

Potpuno ste u prvu g. Dinkiću, samo da bi ste postigli gol morate da znate pravila igre.
Izgleda da tog dana mnogi nisu bili na tom času.

Ivan

pre 19 godina

Pa iskreno, zar je neko i ocekivao da se generali sami predaju? To je bila samo pricica za nas i pomalo za one iz EU, a cim prodje "opasnost" oni opet po istom.
Ma nema sta sa optuzenima da se pregovara. Tako njih nekoliko ucenjuje sve stanovnike Srbije, koje niko ne pita da li zele sankcije i mrak. Neko je imao kontrolu nad tim hladnjacama i jamama u Batajnici i sada to treba da se plati - a ako nisu oni, morali bi da znaju ko je. Jedini castan postupak optuzenih bi bio da se lepo spakuju i odu, makar ne bi prljali svoj "ugled" krijuci se iza nas. A ako vec nece, onda vlada mora da zastiti svoje gradjane i posalje gospodu u Hag. Ako vlada to ne uradi, svako i sa trunkom casti bi odmah podneo ostavku, umesto kolaboracije.
Ali zabole njih...
Na kraju, i ja kao covek zelim da neko za toliko ubistava odgovara, ma koje nacionalnosti bio. Jezim se od pomisli da se takvi mogu sresti u setnji gradom...

ekser

pre 19 godina

Haski optu¿enik general Ratko Mladić nije samo lider bosanskih srba nego i zloćinca koji je optu¿en za smrt nekoliko hiljada civila(dece ,¿ena i staraca),takav on jeste lider kojega svaki ćastan gradjanin i ćovek treba da se stidi da takav potiće iz toga naroda.

Dragan R

pre 19 godina

Gospodin Dinkic se ruga svom narodu. Sta onda radi u takvoj vladi koju podrzavaju oni koji su upropastili ovu zemlju. Navodno je on za to da Srbiji bude bolje. Pa SPS i SRS da su stvarno zeleli dobro ovom narodu ne bi mu navukli bedu i sramotu na vrat.Dokle su nas doveli da se mi sramimo da budemo prisutni u Ausvicu. Cak je i nemacki predsednik bio prisutan. DS se prebacuje jedno namesteno glasanje u skupstini, a zaboravlja se kradja svih izbora pod milosevicevim rezimom, kupovina poslanika oduzimanje mandata DEPOS-u, premlacivanje i ubijanje gradjana Srbije, e sa takvima g.Dinkic saradjuje.Uporedite standard za vreme prethodne vlade i ove sada.Kriminalci ponovo haraju po bankama i ulici.Ovo mora biti sankcionisano na sledecim izborima. Socijalisti su krali na izborima i onda kada su uhvaceni oni su iz svojih redova iterali one koji su priznali kradju.

za dan, dva

pre 19 godina

"za dan, dva" nije nikakva vremenska odrednica. bar ne medju ozbiljnim ljudima. sto lepo ne rece: dana tog, meseca tog, godine te i te...

Eston Arantes

pre 19 godina

Postovani gledaoci evo javljamo se sa stadiona ponovo nakon sto je doslo do prekida u 87 minutu utakmice. Intervenisale su jedinice Nato pakta kako bi smirile razularene huligane iz SCG. Na stadionu je usijana atmosfera. Na juznoj tribini navijaci iz SCG bacaju petarde, pale baklje, gadjaju stolicama ostalu publiku… I sudija svira za nastavak.
Utakmice se nastavlja… Pauel zvani Crna Mamba sa lakocom prelazi u sesnaesterac SCG momcadi dupli pas sa Lantosem i gubi loptu. Loptu sada ima Kostunica. Kostunica krece polako, gleda oko sebe. Muk na juznoj tribini. Sa leve strane se pojavljuje Labus ali ga zaklanja Oli Ren. Kostunica ce morati sam preko sredine terena. Sa lakocom prolazi Natasu Kandic ali Vucic je vec tvrdji orah. Ali sta je ovo? Na terenu su tri ekipe od kojih dve napadaju gol prostor SCG. Ne, ne to nije moguceeeee. Sudija ne primecuje, sa juznih tribina se prolama “Sudija lopoveee”, ali utakmica tece dalje. Vec je 88 minut a rezultat je i dalje neizvestan obzirom na podrsku linijskog sudije iz EU koji se otvoreno stavlja na stranu SCG. Sa zapadne tribine se cuju parole “Nezavisno Kosovo”, “Sankcije, sankcije” sto definitivno utice na moral nase ekipe. Lopta je I dalje kod Kostnice, koji vice “Labuse idi na sredinu”. Labus okleva a manja grupa navijaca dobacuje Labusu “idi na klupu”. Vuk Draskovic istrcava preko levog krila ali mu cetnicka uniforma zadaje dosta problema obzirom da mu svaki cas subara pada na oci. I sta se dogadja na sredini….? Doslo je do koskanja izmedju Stojkovica i grupe navijaca. Sudija oklevaaaaa, ne pokazuje zuti karton. Ludilo na tribinama. Masa je upaljena. Sve oci su uprte u Kostunicu koji prilazi sudiji i nesto mu sapuce na uvo. Sudija svira prekid do kraja marta ali vec sada je izvesno da je ekipa SCG u nezavidnoj poziciji jer ne zna pravila igre. Pojedinci sa klupe za rezervne igrace se pakuju. Da li ce napustiti utakmicu i ostaviti nasu ekipu sad kada je najteze? Fiiiijjuuuu Sudija svira prekid a mi cemo se ,dragi gledaoci, videti u martu nakon bloka reklama za privatizaciju i izvestaja sa prenosa sudjenja iz specijalnog suda.

SAŠA-SARAJEVO

pre 19 godina

Da su svjetski moćnici nepravedni prema Srbiji i prema srpskom narodu,to je jasno i vrapcu na grani.ali je još jasnije da srbija,bez pomoći ijednog saveznika,ne može mijenjati svijet onakav kakav je.zato,ako mene pitate,između "srpskih heroja"i evropske budućnosti srbije,glasam za ovo drugo.pozdrav iz sarajeva!

koka

pre 19 godina

Ratni generali, patriote i junaci postadose skrivalice,bolesnici. Zato nasi kriminalci sto su vec zatvorenici postadose bestseler pisci! Kude ides Srbijo?