Četvrtak, 28.09.2017.

12:40

Jovanović: Vučića napravili Tadićeva glupost i Tomini kompleksi

Izvor: Nenad Èalukoviæ, "Nedeljnik"

Jovanoviæ: Vuèiæa napravili Tadiæeva glupost i Tomini kompleksi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Dacha

pre 6 godina

Naravno Chedomir je i ovoga puta u pravu, sve sto je rekao je susta istina, svidelo se to nekome ili ne. A to sto se pojavljuju ovakvi komentari na njegove izjave i clanke u medijima - to pre svega govori o njihovim autorima, ali govori i koliko je narod lakoveran i lako naseda na notorne lazi koje o njemu sire njegovi kriticari, ne bi li zamaskirali svoje slabosti i svoje mutne motive, vrlo cesto vrlo sumnjive motive.

Milan

pre 6 godina

Cedo bio si dugo na vlasti, a nista nisi uradio da bi te narod zapamtio.
(Dragana, 28. septembar 2017 16:08)


Čeda je "bio na vlasti" malo više od dve godine. Ja ću ga zapamtiti po najvećoj gluposti koju je uradio za to vreme - uveo je veronauku u škole.

Sa "izdajom" Kosova nema veze, niti je o tome bilo šta odlučivao. Kosovo su (kao i sve "srpke zemlje") izdali i prodali socijalisti i radikali, Čeda je jedino, iz duboke opozicije, govorio da to treba i javno priznati.

O poslovima ne znam ništa konkretno, ali vidim da se lepo uklopio u ovdašnji "poslovni" ambijent. Što bi rekao Dinkić kada je branio neke svoje likove koji su nezakonito isplaćivali plate u nekoj od agencija: ako njega uhapse za to, onda treba uhapsiti pola Srbije. Ja bih hapsio, ali verovatno država nema toliko zatvora, pa prave kompromise.

sve istina

pre 6 godina

Moguce da Jovanovic i Vucic nesto petljaju, prosto utanjila je ta kritika Jovanovica, prema Vucicu i to nesto govori. A to je da je Jovanovic "namiren".
Ali, sto se tice toga kako smo se nasli ovde, ko nas je tu doveo i sta su nasi pravi problemi. Jovanovic je hiljadu posto u pravu. Nesto slicno kao sa pricom Vuka Draskovica (i on "namiren", al odlicno secira situaciju u kojoj se nalazimo, i kako smo se ovde nasli).
A prozvani nek se zapitaju, kako je to moguce. Samo jedno malo podsecanje. Tadic je najurio Jovanovica i Zivkovica iz DS-a, a po nalogu Vojislava Kostunice (coveka koji je nakon 2000' sve vreme prao onaj olos iz 90'). A u prvi plan isturio Vuka Jeremica. A dobar deo DSovog birackog tela je po logici kojom se vodi stado, to i podrzao.
Sada vam nije jasno gde se dedose demokratske ideje.

MarkoNs

pre 6 godina

Bez dana radnog staža van politike čovek živi kao saudiski princ, i baš on našao da nam nešto pojašnjava.

Čovek kome žuti i danas vraćaju kredite jer su morali da mu budu žiranti, dok mu Vučić poklanja pšenicu iz državnih rezervi, gospodin može sa svima, samo da mu život netrpi.

Zbog takvih kao što je on smo i tu gde jesmo, umesto da kroz politiku pomogne ovom nesretnom narodu, on se obogatio.

hahaha

pre 6 godina

Javlja se Ceda! Prozborio koju pametnu, ali kada znaš ko je on shvataš onda i floskule kojima se služi. Čovek radi direktno za Vucica. Sve sto radi, radi u interesu SNS i za to dobija zaštitu i tapsanje po pametnoj glavici. Ceda se lepo umuvao u sistem, došao na foru do nekih firmi iako pas nije imao za šta da ga ujede, prima poslaničku platu i drobi o opoziciji čiji deo nije. Ceda omiljeni opozicionar vlasti. Pripretio bi mu Čanak možda da se nije srozao ovoliko. Inače Cedica je molio Vucketa da ga ne gura na predsednicke izbore kao kandidata jer je znao da će proći kao bos po trnju pa je Vučke morao da baci Canka pod voz. Kakva suluda situacija kada ti dolazi komšija istaknuti SNS član u mesnoj zajednici i traži ti da das potpis za cankovu kandidaturu. Jeza te uhvati, ali mora i Čanak od nečeg da živi. Poslušajte retoriku SNS o Cedi i videćete kako vešto izbegavaju da ga pominju, kao da ne postoji.

djuro

pre 6 godina

Vučića je možda direktno stvorio Tadić, ne glupošću nego jer mu je tako rečeno, ali je osnovni uslov za postojanje ovakvog obrenovićevskog režima obezbedila celokupna uslovno rečeno pobednička strana petooktobarske "revolucije", time što su posle promena pokazali da nisu ništa bolji, a da umeju da budu i gori od stare Miloševićeve garde. Discipline nisu samo malverzacije, krađa (tzv. "privatizacija"), nepotizam, nego i totalna nesposobnost u vođenju države, i spoljnjopolitički i na unutrašnjem planu. To je ključno ogadilo i njih i politiku uopšte kod ljudi koji imaju imalo poštenja i mozga, što je dovelo do toga da ovaj neznamnikakobihganazvao pokupi gomilu glasova sa moralnog i intelektualnog dna i uspostavi maltene sultanat. Jovanović je tu bio jedan od glavnih igrača, i u ogađivanju politike poštenom svetu, i u igranju uloge "opozicije" Vučićevom režimu, pa je ovo pranje ruku blago rečeno degutantno, sasvim u stilu i očekivano od nekoga kao on.

Milos Pasic

pre 6 godina

"Prati tokove novca i sve ce ti biti jasno". Samo DB je mogao da napravi ovakvog -ozenjenog sa lazima - Čedicu ( ambasadora u Šilerovoj!!! ).

nadja.....

pre 6 godina

Po ko zna koji put potpisuiem ono sto Ceda kaze......

Normalno je sto ga Srbi ne shvataju,nisu shvatali ni Djindjica.... ali zato im je Sloba dugo bio idol, pa onda Seselj,pa Toma, pa sad Vucic.... Ko li je sledeci?!?

bendower

pre 6 godina

Jovanovic i Vucic su nastali u istoj kuhinji i obojca imaju iste zadatke. Razlika je u tome sto je narod Jovanovica brzo procitao, posto on svoje namere nije ni krio, a Vucic je namazan pa narod ne razume za sta glasa.

zon

pre 6 godina

napravio ga kroz dacica koga je prvo podigao iz pepela. dacic treba borisu svecu da pali svaki dan i da mu obezbedi praunuke..podigo ga kad ovaj verovatno nije imao ni za wc papir u prostorijama stranke. to tadicu nikad ne treba da se oprosti.

trt

pre 6 godina

Politicari koji su na vlasti danas u Srbiji su dno dna a Ceda je samo jedna od brojnih pijavica koja sisa krv Srbiji. Obogatio se dok je trućao. On je za razliku od AV neuspesan politicar, kako i sam kaze - jalov.

Samo pitam

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni, ako hoćeš da opstaneš, da dodeš do izražaja, ti si uslovljen strankom."

Cedo, cedo, vidis li tu negde sebe?

Glorija

pre 6 godina

Iz izlaganja gospodina Jovanovića, shvatam da je status quo najunosniji, sediš u skupštini primaš platu, kritikuješ sve što valja i ne valja, pa narvno da si uvek u pravu.

del boj

pre 6 godina

Djindjic se okrece u grobu kad te slusa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tralala, 28. septembar 2017 13:44)

A i kada vidi ko se sve poziva njega, cele politicke karijere bio na 5% a slusajuci vas preletace, pomislio bi covek da je imao 90%. Uostalom, ako ti podrzavas nezavisnost Kosova, ko ti daje za pravo da se pozivas na Djindjica koji je zbog svog stava o KiM ubijen?

Neko123

pre 6 godina

"Da nije možda zbog toga da bi učvrstio svoju vlast u trenutku kada ima više nego Nemci kad su okupirali Srbiju 1941? To nije pitanje politike."

!?!? Na cemu je ovaj covek? Da li stvarno poredi demokratski izabranog Vucica sa oruzanom okupacijom nacista koji su streljali hiljade!??! Sramota!

vikiliks

pre 6 godina

Jovanović: Vučića napravili Tadićeva glupost i Tomini kompleksi

Vikiliks nam jasno govori da je Vucica formalno napravio napravio Tadicev rezim preko Mikija Rakica, a da je sustinska odluka za to stigla od obavestajnih sluzbi SAD i Britanije. Ista laboratorija je napravila i Cedomira Jovanovica. Nije slucajno sto imaju istu politiku.

Dimitrije

pre 6 godina

"Mudre" reči Jovanovića, on kao Pitija u antičkoj Grčkoj, sve dvosmisleno, i nedorečeno, pa kada se analizira sve što je rekao, dolazi se do zaključka da ipak ima istine. Klasično dodvoravanje svima.

Zakon o poreklu imovine

pre 6 godina

Uvek se setim Radovana III i Jelenčeta dok ispituju Vilotića, kada čitam ovakve isprazne i nameštene intervjue.Parafraziram:Pitaj ga za imovinu,za imovinu ga pitaj,p...a ti .....blesava.

bob

pre 6 godina

Vučića je napravio njegov rad da Srbiju dovede u red modernih država.
(MIloš, 28. septembar 2017 13:55) # Link komentara uvek se nasmejem kad ovako nesto procitam,a kladim se da neumes ni dve stvari da nabrojis sta je to vucic u svom visedecenicjskim politickom (ne)radu uradio da bude bolje

omiljeni opozicionar

pre 6 godina

Drugo, on jeste u koaliciji sa Vučićem i to na najopasniji način. Tu je da podriva opoziciju, da ih naziva imenima, a da Vučića nikad direktno ne napadne. Nekada elokventnom Čedi ne smetaju ni polupismeni ministri, direktori javnih preduzeća, potpuno razorene institucije.

"Pravo u sridu", boske! Drugim rečima: Čeda je danas Vučiću ono što je Šešelj bio Miloševiću.

out of business

pre 6 godina

Ne znam ko je napravio Vučića ali znam da on u potpunosti sprovodi politiku LDP-a. Shvatam da je Jovanović ogorčen na Vučića pošto je uskočio u njegovu ulogu i odradio posao na koji je Čeda pretendovao.

илт

pre 6 godina

Ако је Вулин добио новац, наводно, од тетке, како је Чеда постао власник фирме(Фиделинка или још неких) ако се није нелегално обогатио?

Mica neverica

pre 6 godina

"Oni (opozicija i mediji) su mene smestili u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu", rekao je Jovanović.
- Ako sam dobro shvatila ovu njegovu misao, njega to ne da ne žigoše, on kao da se time ponosi!??

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

A tebe tvoja nesposobnost koja traje vec decenijama unazad. Nikada nisi imao program kako treba, niti si imao kadrove koji bi nesto sto je mozda bilo dobro mogli da sprovedu u delo. Kad se setim samo da sam glasao za tebe. Sramota me je jer zbog svih vas narod u Srbiji ili gladuje ili sastavlja kraj sa krajem. 80%.

smehotres

pre 6 godina

“nisam ja pravio Vucica“...Nisi, ti si samo profesionalni politicar, najunosnije zanimanje u ovoj korumpiranoj partokratiji od kvazidrzave.

andreas kisser

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni, ako hoćeš da opstaneš, da dodeš do izražaja, ti si uslovljen strankom. I to ne bilo kojom - i u jednom i u drugom slučaju samo onom koja je na vlasti. To me uverava da mi više nemamo stranke. One su postale kompenzacija za državu koju nemamo."

nevezano za cedinu istoriju i ulogu u srpskoj politici u poslednjih 20ak godina, ove recenice su savrsena dijagnoza karcinoma od koga (cini se neizlecivo) boluje srpsko drustvo! e sad, ponavljam, cedina uloga u tome kako smo stigli dotle itekako zasluzuje da se preispita.

maus

pre 6 godina

Pobedila je cedina politika od pre 10-15godina.. sada svi koji to pricaju vise nisu izdajnici i srbomrzci.. spin masinerija radi svoje. Al eto ti ironije u tenutku najvece pobede cedine politike , podrska mu je na istorijskom minimumu..

šemsudin

pre 6 godina

Stiče se utisak da (recimo) Demokratska stranka i Šutanovac ne postoje. Zamislite za vreme vladavine DS-a da B92 nije objavljivala intervjue ili konferencije za štampu SNS-a.
Eto jednostavnog odgovora za sve one koji kažu da je svejedno ko je na vlasti i da su svi isti.
Doduše B92 nije više ta mediska kuća kao i većina drugih koja je prodata što grčkim što domaćim vlasnicima kojima je svima zajednička uređivačka politika.

grčki mediji i vučić

pre 6 godina

evo kako to ide, pogledajte. nema nigde ni jedan intervu ili članak opozicije a da to nije u nekom negativnom svetlu. ima mesta za marginalnog čedu ali jednostavno ne postoje stranke ili lideri opozicije koji kritikuju vlast.

dule

pre 6 godina

Ceda mi je bas cudan lik, ovako politicki. Tako uzme pa kaze neku notornu glupost, pa kaze nesto neverovatno pametno sto niko drugi na politickoj sceni ne uspe, pa opet gomilu gluposti, pa opet nesto pametno... I tako vec 20 godina.

Collins

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni".

Podrazumeva si da si ti usao u politiku iz ideala i u medjuvremenu si na volseban nacin postao multimilioner?

džigi

pre 6 godina

joj, gospodine tajkun, bez i jednog radnog dana staža, stekao sve bogatstvo iz poslaničke klupe, i ti nekim da pričaš, nije da nisi u pravu, ali nemaš ti pravo nikoga da prozivaš

neobavezno

pre 6 godina

Bavi se poslom za koji si se skolova i prestani vise da nas gusis. Znamo koje tebe napravio ali izgleda da "materijal" nije bio kvalitetan pa ispade takav i "produkt".

boske

pre 6 godina

U najmanju ruku je nepristojno da proziva Tadića kada je s njim pravio koaliciju prošle godine. Šetkali po gradu, ispijali espresa, urbane batice... A sad da ga ovako "oplete". Drugo, on jeste u koaliciji sa Vučićem i to na najopasniji način. Tu je da podriva opoziciju, da ih naziva imenima, a da Vučića nikad direktno ne napadne. Nekada elokventnom Čedi ne smetaju ni polupismeni ministri, direktori javnih preduzeća, potpuno razorene institucije. Razlog treba tražiti u njegovom životnom standardu. Otkako je, kako kaže Rambo Amadeus, došao do slave i para, teško je odreći se toga. Za veliku porodicu i privatne školice, Akonkagve, K2, teretanice i džipove treba ozbiljno mnogo novca, a one "agro" firme u stečaju i vuku se po sudovima. Ali kad imaš dogovor sa Vođom, nema ni stečaja ni sudova, a ima kreditića od FZR-a i sl. Čeda ne voli Radulovića, jer je upravo njegov primer i opisao u vezi sa malverzacijama sa Fondom za razvoj - ima na YT...

lorenc

pre 6 godina

Da ne zaboravis I Dr Krstica doctora, muzicara , mark.nestrucnjaka, pr-a,novinara koji je svojom totalnom nekompetentnoscu I bahatoscu savetovao naivnog Tadica.......

Gogi

pre 6 godina

Ceda uvek govori istinu i steta sto je omrazen kod naroda,zbog dugogodisnje satanizacije od strane ruske zute stampe.

Mada je time u sam kumovao, jer ima elitisticki pristup,obraca se eliti,dok ostali ne razumeju sta prica.

Neutralan

pre 6 godina

Da je srece pa da se opozicija malo procisti i dodju neki novi pametni ljudi. A da ti, Tadic, Canak, Sutanovac, Seselj, pa i Radulovic odete na (zasluzeno) smetliste istorije.

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

A tebe tvoja nesposobnost koja traje vec decenijama unazad. Nikada nisi imao program kako treba, niti si imao kadrove koji bi nesto sto je mozda bilo dobro mogli da sprovedu u delo. Kad se setim samo da sam glasao za tebe. Sramota me je jer zbog svih vas narod u Srbiji ili gladuje ili sastavlja kraj sa krajem. 80%.

Collins

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni".

Podrazumeva si da si ti usao u politiku iz ideala i u medjuvremenu si na volseban nacin postao multimilioner?

Neutralan

pre 6 godina

Da je srece pa da se opozicija malo procisti i dodju neki novi pametni ljudi. A da ti, Tadic, Canak, Sutanovac, Seselj, pa i Radulovic odete na (zasluzeno) smetliste istorije.

lorenc

pre 6 godina

Da ne zaboravis I Dr Krstica doctora, muzicara , mark.nestrucnjaka, pr-a,novinara koji je svojom totalnom nekompetentnoscu I bahatoscu savetovao naivnog Tadica.......

Dimitrije

pre 6 godina

"Mudre" reči Jovanovića, on kao Pitija u antičkoj Grčkoj, sve dvosmisleno, i nedorečeno, pa kada se analizira sve što je rekao, dolazi se do zaključka da ipak ima istine. Klasično dodvoravanje svima.

džigi

pre 6 godina

joj, gospodine tajkun, bez i jednog radnog dana staža, stekao sve bogatstvo iz poslaničke klupe, i ti nekim da pričaš, nije da nisi u pravu, ali nemaš ti pravo nikoga da prozivaš

smehotres

pre 6 godina

“nisam ja pravio Vucica“...Nisi, ti si samo profesionalni politicar, najunosnije zanimanje u ovoj korumpiranoj partokratiji od kvazidrzave.

Glorija

pre 6 godina

Iz izlaganja gospodina Jovanovića, shvatam da je status quo najunosniji, sediš u skupštini primaš platu, kritikuješ sve što valja i ne valja, pa narvno da si uvek u pravu.

Samo pitam

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni, ako hoćeš da opstaneš, da dodeš do izražaja, ti si uslovljen strankom."

Cedo, cedo, vidis li tu negde sebe?

boske

pre 6 godina

U najmanju ruku je nepristojno da proziva Tadića kada je s njim pravio koaliciju prošle godine. Šetkali po gradu, ispijali espresa, urbane batice... A sad da ga ovako "oplete". Drugo, on jeste u koaliciji sa Vučićem i to na najopasniji način. Tu je da podriva opoziciju, da ih naziva imenima, a da Vučića nikad direktno ne napadne. Nekada elokventnom Čedi ne smetaju ni polupismeni ministri, direktori javnih preduzeća, potpuno razorene institucije. Razlog treba tražiti u njegovom životnom standardu. Otkako je, kako kaže Rambo Amadeus, došao do slave i para, teško je odreći se toga. Za veliku porodicu i privatne školice, Akonkagve, K2, teretanice i džipove treba ozbiljno mnogo novca, a one "agro" firme u stečaju i vuku se po sudovima. Ali kad imaš dogovor sa Vođom, nema ni stečaja ni sudova, a ima kreditića od FZR-a i sl. Čeda ne voli Radulovića, jer je upravo njegov primer i opisao u vezi sa malverzacijama sa Fondom za razvoj - ima na YT...

Milos Pasic

pre 6 godina

"Prati tokove novca i sve ce ti biti jasno". Samo DB je mogao da napravi ovakvog -ozenjenog sa lazima - Čedicu ( ambasadora u Šilerovoj!!! ).

neobavezno

pre 6 godina

Bavi se poslom za koji si se skolova i prestani vise da nas gusis. Znamo koje tebe napravio ali izgleda da "materijal" nije bio kvalitetan pa ispade takav i "produkt".

dule

pre 6 godina

Ceda mi je bas cudan lik, ovako politicki. Tako uzme pa kaze neku notornu glupost, pa kaze nesto neverovatno pametno sto niko drugi na politickoj sceni ne uspe, pa opet gomilu gluposti, pa opet nesto pametno... I tako vec 20 godina.

Zakon o poreklu imovine

pre 6 godina

Uvek se setim Radovana III i Jelenčeta dok ispituju Vilotića, kada čitam ovakve isprazne i nameštene intervjue.Parafraziram:Pitaj ga za imovinu,za imovinu ga pitaj,p...a ti .....blesava.

MarkoNs

pre 6 godina

Bez dana radnog staža van politike čovek živi kao saudiski princ, i baš on našao da nam nešto pojašnjava.

Čovek kome žuti i danas vraćaju kredite jer su morali da mu budu žiranti, dok mu Vučić poklanja pšenicu iz državnih rezervi, gospodin može sa svima, samo da mu život netrpi.

Zbog takvih kao što je on smo i tu gde jesmo, umesto da kroz politiku pomogne ovom nesretnom narodu, on se obogatio.

grčki mediji i vučić

pre 6 godina

evo kako to ide, pogledajte. nema nigde ni jedan intervu ili članak opozicije a da to nije u nekom negativnom svetlu. ima mesta za marginalnog čedu ali jednostavno ne postoje stranke ili lideri opozicije koji kritikuju vlast.

vikiliks

pre 6 godina

Jovanović: Vučića napravili Tadićeva glupost i Tomini kompleksi

Vikiliks nam jasno govori da je Vucica formalno napravio napravio Tadicev rezim preko Mikija Rakica, a da je sustinska odluka za to stigla od obavestajnih sluzbi SAD i Britanije. Ista laboratorija je napravila i Cedomira Jovanovica. Nije slucajno sto imaju istu politiku.

maus

pre 6 godina

Pobedila je cedina politika od pre 10-15godina.. sada svi koji to pricaju vise nisu izdajnici i srbomrzci.. spin masinerija radi svoje. Al eto ti ironije u tenutku najvece pobede cedine politike , podrska mu je na istorijskom minimumu..

Neko123

pre 6 godina

"Da nije možda zbog toga da bi učvrstio svoju vlast u trenutku kada ima više nego Nemci kad su okupirali Srbiju 1941? To nije pitanje politike."

!?!? Na cemu je ovaj covek? Da li stvarno poredi demokratski izabranog Vucica sa oruzanom okupacijom nacista koji su streljali hiljade!??! Sramota!

šemsudin

pre 6 godina

Stiče se utisak da (recimo) Demokratska stranka i Šutanovac ne postoje. Zamislite za vreme vladavine DS-a da B92 nije objavljivala intervjue ili konferencije za štampu SNS-a.
Eto jednostavnog odgovora za sve one koji kažu da je svejedno ko je na vlasti i da su svi isti.
Doduše B92 nije više ta mediska kuća kao i većina drugih koja je prodata što grčkim što domaćim vlasnicima kojima je svima zajednička uređivačka politika.

omiljeni opozicionar

pre 6 godina

Drugo, on jeste u koaliciji sa Vučićem i to na najopasniji način. Tu je da podriva opoziciju, da ih naziva imenima, a da Vučića nikad direktno ne napadne. Nekada elokventnom Čedi ne smetaju ni polupismeni ministri, direktori javnih preduzeća, potpuno razorene institucije.

"Pravo u sridu", boske! Drugim rečima: Čeda je danas Vučiću ono što je Šešelj bio Miloševiću.

andreas kisser

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni, ako hoćeš da opstaneš, da dodeš do izražaja, ti si uslovljen strankom. I to ne bilo kojom - i u jednom i u drugom slučaju samo onom koja je na vlasti. To me uverava da mi više nemamo stranke. One su postale kompenzacija za državu koju nemamo."

nevezano za cedinu istoriju i ulogu u srpskoj politici u poslednjih 20ak godina, ove recenice su savrsena dijagnoza karcinoma od koga (cini se neizlecivo) boluje srpsko drustvo! e sad, ponavljam, cedina uloga u tome kako smo stigli dotle itekako zasluzuje da se preispita.

илт

pre 6 godina

Ако је Вулин добио новац, наводно, од тетке, како је Чеда постао власник фирме(Фиделинка или још неких) ако се није нелегално обогатио?

del boj

pre 6 godina

Djindjic se okrece u grobu kad te slusa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tralala, 28. septembar 2017 13:44)

A i kada vidi ko se sve poziva njega, cele politicke karijere bio na 5% a slusajuci vas preletace, pomislio bi covek da je imao 90%. Uostalom, ako ti podrzavas nezavisnost Kosova, ko ti daje za pravo da se pozivas na Djindjica koji je zbog svog stava o KiM ubijen?

trt

pre 6 godina

Politicari koji su na vlasti danas u Srbiji su dno dna a Ceda je samo jedna od brojnih pijavica koja sisa krv Srbiji. Obogatio se dok je trućao. On je za razliku od AV neuspesan politicar, kako i sam kaze - jalov.

bendower

pre 6 godina

Jovanovic i Vucic su nastali u istoj kuhinji i obojca imaju iste zadatke. Razlika je u tome sto je narod Jovanovica brzo procitao, posto on svoje namere nije ni krio, a Vucic je namazan pa narod ne razume za sta glasa.

bob

pre 6 godina

Vučića je napravio njegov rad da Srbiju dovede u red modernih država.
(MIloš, 28. septembar 2017 13:55) # Link komentara uvek se nasmejem kad ovako nesto procitam,a kladim se da neumes ni dve stvari da nabrojis sta je to vucic u svom visedecenicjskim politickom (ne)radu uradio da bude bolje

Gogi

pre 6 godina

Ceda uvek govori istinu i steta sto je omrazen kod naroda,zbog dugogodisnje satanizacije od strane ruske zute stampe.

Mada je time u sam kumovao, jer ima elitisticki pristup,obraca se eliti,dok ostali ne razumeju sta prica.

Mica neverica

pre 6 godina

"Oni (opozicija i mediji) su mene smestili u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu", rekao je Jovanović.
- Ako sam dobro shvatila ovu njegovu misao, njega to ne da ne žigoše, on kao da se time ponosi!??

hahaha

pre 6 godina

Javlja se Ceda! Prozborio koju pametnu, ali kada znaš ko je on shvataš onda i floskule kojima se služi. Čovek radi direktno za Vucica. Sve sto radi, radi u interesu SNS i za to dobija zaštitu i tapsanje po pametnoj glavici. Ceda se lepo umuvao u sistem, došao na foru do nekih firmi iako pas nije imao za šta da ga ujede, prima poslaničku platu i drobi o opoziciji čiji deo nije. Ceda omiljeni opozicionar vlasti. Pripretio bi mu Čanak možda da se nije srozao ovoliko. Inače Cedica je molio Vucketa da ga ne gura na predsednicke izbore kao kandidata jer je znao da će proći kao bos po trnju pa je Vučke morao da baci Canka pod voz. Kakva suluda situacija kada ti dolazi komšija istaknuti SNS član u mesnoj zajednici i traži ti da das potpis za cankovu kandidaturu. Jeza te uhvati, ali mora i Čanak od nečeg da živi. Poslušajte retoriku SNS o Cedi i videćete kako vešto izbegavaju da ga pominju, kao da ne postoji.

djuro

pre 6 godina

Vučića je možda direktno stvorio Tadić, ne glupošću nego jer mu je tako rečeno, ali je osnovni uslov za postojanje ovakvog obrenovićevskog režima obezbedila celokupna uslovno rečeno pobednička strana petooktobarske "revolucije", time što su posle promena pokazali da nisu ništa bolji, a da umeju da budu i gori od stare Miloševićeve garde. Discipline nisu samo malverzacije, krađa (tzv. "privatizacija"), nepotizam, nego i totalna nesposobnost u vođenju države, i spoljnjopolitički i na unutrašnjem planu. To je ključno ogadilo i njih i politiku uopšte kod ljudi koji imaju imalo poštenja i mozga, što je dovelo do toga da ovaj neznamnikakobihganazvao pokupi gomilu glasova sa moralnog i intelektualnog dna i uspostavi maltene sultanat. Jovanović je tu bio jedan od glavnih igrača, i u ogađivanju politike poštenom svetu, i u igranju uloge "opozicije" Vučićevom režimu, pa je ovo pranje ruku blago rečeno degutantno, sasvim u stilu i očekivano od nekoga kao on.

zon

pre 6 godina

napravio ga kroz dacica koga je prvo podigao iz pepela. dacic treba borisu svecu da pali svaki dan i da mu obezbedi praunuke..podigo ga kad ovaj verovatno nije imao ni za wc papir u prostorijama stranke. to tadicu nikad ne treba da se oprosti.

out of business

pre 6 godina

Ne znam ko je napravio Vučića ali znam da on u potpunosti sprovodi politiku LDP-a. Shvatam da je Jovanović ogorčen na Vučića pošto je uskočio u njegovu ulogu i odradio posao na koji je Čeda pretendovao.

nadja.....

pre 6 godina

Po ko zna koji put potpisuiem ono sto Ceda kaze......

Normalno je sto ga Srbi ne shvataju,nisu shvatali ni Djindjica.... ali zato im je Sloba dugo bio idol, pa onda Seselj,pa Toma, pa sad Vucic.... Ko li je sledeci?!?

sve istina

pre 6 godina

Moguce da Jovanovic i Vucic nesto petljaju, prosto utanjila je ta kritika Jovanovica, prema Vucicu i to nesto govori. A to je da je Jovanovic "namiren".
Ali, sto se tice toga kako smo se nasli ovde, ko nas je tu doveo i sta su nasi pravi problemi. Jovanovic je hiljadu posto u pravu. Nesto slicno kao sa pricom Vuka Draskovica (i on "namiren", al odlicno secira situaciju u kojoj se nalazimo, i kako smo se ovde nasli).
A prozvani nek se zapitaju, kako je to moguce. Samo jedno malo podsecanje. Tadic je najurio Jovanovica i Zivkovica iz DS-a, a po nalogu Vojislava Kostunice (coveka koji je nakon 2000' sve vreme prao onaj olos iz 90'). A u prvi plan isturio Vuka Jeremica. A dobar deo DSovog birackog tela je po logici kojom se vodi stado, to i podrzao.
Sada vam nije jasno gde se dedose demokratske ideje.

Milan

pre 6 godina

Cedo bio si dugo na vlasti, a nista nisi uradio da bi te narod zapamtio.
(Dragana, 28. septembar 2017 16:08)


Čeda je "bio na vlasti" malo više od dve godine. Ja ću ga zapamtiti po najvećoj gluposti koju je uradio za to vreme - uveo je veronauku u škole.

Sa "izdajom" Kosova nema veze, niti je o tome bilo šta odlučivao. Kosovo su (kao i sve "srpke zemlje") izdali i prodali socijalisti i radikali, Čeda je jedino, iz duboke opozicije, govorio da to treba i javno priznati.

O poslovima ne znam ništa konkretno, ali vidim da se lepo uklopio u ovdašnji "poslovni" ambijent. Što bi rekao Dinkić kada je branio neke svoje likove koji su nezakonito isplaćivali plate u nekoj od agencija: ako njega uhapse za to, onda treba uhapsiti pola Srbije. Ja bih hapsio, ali verovatno država nema toliko zatvora, pa prave kompromise.

Dacha

pre 6 godina

Naravno Chedomir je i ovoga puta u pravu, sve sto je rekao je susta istina, svidelo se to nekome ili ne. A to sto se pojavljuju ovakvi komentari na njegove izjave i clanke u medijima - to pre svega govori o njihovim autorima, ali govori i koliko je narod lakoveran i lako naseda na notorne lazi koje o njemu sire njegovi kriticari, ne bi li zamaskirali svoje slabosti i svoje mutne motive, vrlo cesto vrlo sumnjive motive.

smehotres

pre 6 godina

“nisam ja pravio Vucica“...Nisi, ti si samo profesionalni politicar, najunosnije zanimanje u ovoj korumpiranoj partokratiji od kvazidrzave.

boske

pre 6 godina

U najmanju ruku je nepristojno da proziva Tadića kada je s njim pravio koaliciju prošle godine. Šetkali po gradu, ispijali espresa, urbane batice... A sad da ga ovako "oplete". Drugo, on jeste u koaliciji sa Vučićem i to na najopasniji način. Tu je da podriva opoziciju, da ih naziva imenima, a da Vučića nikad direktno ne napadne. Nekada elokventnom Čedi ne smetaju ni polupismeni ministri, direktori javnih preduzeća, potpuno razorene institucije. Razlog treba tražiti u njegovom životnom standardu. Otkako je, kako kaže Rambo Amadeus, došao do slave i para, teško je odreći se toga. Za veliku porodicu i privatne školice, Akonkagve, K2, teretanice i džipove treba ozbiljno mnogo novca, a one "agro" firme u stečaju i vuku se po sudovima. Ali kad imaš dogovor sa Vođom, nema ni stečaja ni sudova, a ima kreditića od FZR-a i sl. Čeda ne voli Radulovića, jer je upravo njegov primer i opisao u vezi sa malverzacijama sa Fondom za razvoj - ima na YT...

maus

pre 6 godina

Pobedila je cedina politika od pre 10-15godina.. sada svi koji to pricaju vise nisu izdajnici i srbomrzci.. spin masinerija radi svoje. Al eto ti ironije u tenutku najvece pobede cedine politike , podrska mu je na istorijskom minimumu..

šemsudin

pre 6 godina

Stiče se utisak da (recimo) Demokratska stranka i Šutanovac ne postoje. Zamislite za vreme vladavine DS-a da B92 nije objavljivala intervjue ili konferencije za štampu SNS-a.
Eto jednostavnog odgovora za sve one koji kažu da je svejedno ko je na vlasti i da su svi isti.
Doduše B92 nije više ta mediska kuća kao i većina drugih koja je prodata što grčkim što domaćim vlasnicima kojima je svima zajednička uređivačka politika.

andreas kisser

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni, ako hoćeš da opstaneš, da dodeš do izražaja, ti si uslovljen strankom. I to ne bilo kojom - i u jednom i u drugom slučaju samo onom koja je na vlasti. To me uverava da mi više nemamo stranke. One su postale kompenzacija za državu koju nemamo."

nevezano za cedinu istoriju i ulogu u srpskoj politici u poslednjih 20ak godina, ove recenice su savrsena dijagnoza karcinoma od koga (cini se neizlecivo) boluje srpsko drustvo! e sad, ponavljam, cedina uloga u tome kako smo stigli dotle itekako zasluzuje da se preispita.

omiljeni opozicionar

pre 6 godina

Drugo, on jeste u koaliciji sa Vučićem i to na najopasniji način. Tu je da podriva opoziciju, da ih naziva imenima, a da Vučića nikad direktno ne napadne. Nekada elokventnom Čedi ne smetaju ni polupismeni ministri, direktori javnih preduzeća, potpuno razorene institucije.

"Pravo u sridu", boske! Drugim rečima: Čeda je danas Vučiću ono što je Šešelj bio Miloševiću.

grčki mediji i vučić

pre 6 godina

evo kako to ide, pogledajte. nema nigde ni jedan intervu ili članak opozicije a da to nije u nekom negativnom svetlu. ima mesta za marginalnog čedu ali jednostavno ne postoje stranke ili lideri opozicije koji kritikuju vlast.

Gogi

pre 6 godina

Ceda uvek govori istinu i steta sto je omrazen kod naroda,zbog dugogodisnje satanizacije od strane ruske zute stampe.

Mada je time u sam kumovao, jer ima elitisticki pristup,obraca se eliti,dok ostali ne razumeju sta prica.

vikiliks

pre 6 godina

Jovanović: Vučića napravili Tadićeva glupost i Tomini kompleksi

Vikiliks nam jasno govori da je Vucica formalno napravio napravio Tadicev rezim preko Mikija Rakica, a da je sustinska odluka za to stigla od obavestajnih sluzbi SAD i Britanije. Ista laboratorija je napravila i Cedomira Jovanovica. Nije slucajno sto imaju istu politiku.

Mica neverica

pre 6 godina

"Oni (opozicija i mediji) su mene smestili u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu", rekao je Jovanović.
- Ako sam dobro shvatila ovu njegovu misao, njega to ne da ne žigoše, on kao da se time ponosi!??

nadja.....

pre 6 godina

Po ko zna koji put potpisuiem ono sto Ceda kaze......

Normalno je sto ga Srbi ne shvataju,nisu shvatali ni Djindjica.... ali zato im je Sloba dugo bio idol, pa onda Seselj,pa Toma, pa sad Vucic.... Ko li je sledeci?!?

илт

pre 6 godina

Ако је Вулин добио новац, наводно, од тетке, како је Чеда постао власник фирме(Фиделинка или још неких) ако се није нелегално обогатио?

djuro

pre 6 godina

Vučića je možda direktno stvorio Tadić, ne glupošću nego jer mu je tako rečeno, ali je osnovni uslov za postojanje ovakvog obrenovićevskog režima obezbedila celokupna uslovno rečeno pobednička strana petooktobarske "revolucije", time što su posle promena pokazali da nisu ništa bolji, a da umeju da budu i gori od stare Miloševićeve garde. Discipline nisu samo malverzacije, krađa (tzv. "privatizacija"), nepotizam, nego i totalna nesposobnost u vođenju države, i spoljnjopolitički i na unutrašnjem planu. To je ključno ogadilo i njih i politiku uopšte kod ljudi koji imaju imalo poštenja i mozga, što je dovelo do toga da ovaj neznamnikakobihganazvao pokupi gomilu glasova sa moralnog i intelektualnog dna i uspostavi maltene sultanat. Jovanović je tu bio jedan od glavnih igrača, i u ogađivanju politike poštenom svetu, i u igranju uloge "opozicije" Vučićevom režimu, pa je ovo pranje ruku blago rečeno degutantno, sasvim u stilu i očekivano od nekoga kao on.

trt

pre 6 godina

Politicari koji su na vlasti danas u Srbiji su dno dna a Ceda je samo jedna od brojnih pijavica koja sisa krv Srbiji. Obogatio se dok je trućao. On je za razliku od AV neuspesan politicar, kako i sam kaze - jalov.

bendower

pre 6 godina

Jovanovic i Vucic su nastali u istoj kuhinji i obojca imaju iste zadatke. Razlika je u tome sto je narod Jovanovica brzo procitao, posto on svoje namere nije ni krio, a Vucic je namazan pa narod ne razume za sta glasa.

hahaha

pre 6 godina

Javlja se Ceda! Prozborio koju pametnu, ali kada znaš ko je on shvataš onda i floskule kojima se služi. Čovek radi direktno za Vucica. Sve sto radi, radi u interesu SNS i za to dobija zaštitu i tapsanje po pametnoj glavici. Ceda se lepo umuvao u sistem, došao na foru do nekih firmi iako pas nije imao za šta da ga ujede, prima poslaničku platu i drobi o opoziciji čiji deo nije. Ceda omiljeni opozicionar vlasti. Pripretio bi mu Čanak možda da se nije srozao ovoliko. Inače Cedica je molio Vucketa da ga ne gura na predsednicke izbore kao kandidata jer je znao da će proći kao bos po trnju pa je Vučke morao da baci Canka pod voz. Kakva suluda situacija kada ti dolazi komšija istaknuti SNS član u mesnoj zajednici i traži ti da das potpis za cankovu kandidaturu. Jeza te uhvati, ali mora i Čanak od nečeg da živi. Poslušajte retoriku SNS o Cedi i videćete kako vešto izbegavaju da ga pominju, kao da ne postoji.

zon

pre 6 godina

napravio ga kroz dacica koga je prvo podigao iz pepela. dacic treba borisu svecu da pali svaki dan i da mu obezbedi praunuke..podigo ga kad ovaj verovatno nije imao ni za wc papir u prostorijama stranke. to tadicu nikad ne treba da se oprosti.

bob

pre 6 godina

Vučića je napravio njegov rad da Srbiju dovede u red modernih država.
(MIloš, 28. septembar 2017 13:55) # Link komentara uvek se nasmejem kad ovako nesto procitam,a kladim se da neumes ni dve stvari da nabrojis sta je to vucic u svom visedecenicjskim politickom (ne)radu uradio da bude bolje

out of business

pre 6 godina

Ne znam ko je napravio Vučića ali znam da on u potpunosti sprovodi politiku LDP-a. Shvatam da je Jovanović ogorčen na Vučića pošto je uskočio u njegovu ulogu i odradio posao na koji je Čeda pretendovao.

Neutralan

pre 6 godina

Da je srece pa da se opozicija malo procisti i dodju neki novi pametni ljudi. A da ti, Tadic, Canak, Sutanovac, Seselj, pa i Radulovic odete na (zasluzeno) smetliste istorije.

Neko123

pre 6 godina

"Da nije možda zbog toga da bi učvrstio svoju vlast u trenutku kada ima više nego Nemci kad su okupirali Srbiju 1941? To nije pitanje politike."

!?!? Na cemu je ovaj covek? Da li stvarno poredi demokratski izabranog Vucica sa oruzanom okupacijom nacista koji su streljali hiljade!??! Sramota!

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

A tebe tvoja nesposobnost koja traje vec decenijama unazad. Nikada nisi imao program kako treba, niti si imao kadrove koji bi nesto sto je mozda bilo dobro mogli da sprovedu u delo. Kad se setim samo da sam glasao za tebe. Sramota me je jer zbog svih vas narod u Srbiji ili gladuje ili sastavlja kraj sa krajem. 80%.

Zakon o poreklu imovine

pre 6 godina

Uvek se setim Radovana III i Jelenčeta dok ispituju Vilotića, kada čitam ovakve isprazne i nameštene intervjue.Parafraziram:Pitaj ga za imovinu,za imovinu ga pitaj,p...a ti .....blesava.

džigi

pre 6 godina

joj, gospodine tajkun, bez i jednog radnog dana staža, stekao sve bogatstvo iz poslaničke klupe, i ti nekim da pričaš, nije da nisi u pravu, ali nemaš ti pravo nikoga da prozivaš

del boj

pre 6 godina

Djindjic se okrece u grobu kad te slusa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tralala, 28. septembar 2017 13:44)

A i kada vidi ko se sve poziva njega, cele politicke karijere bio na 5% a slusajuci vas preletace, pomislio bi covek da je imao 90%. Uostalom, ako ti podrzavas nezavisnost Kosova, ko ti daje za pravo da se pozivas na Djindjica koji je zbog svog stava o KiM ubijen?

dule

pre 6 godina

Ceda mi je bas cudan lik, ovako politicki. Tako uzme pa kaze neku notornu glupost, pa kaze nesto neverovatno pametno sto niko drugi na politickoj sceni ne uspe, pa opet gomilu gluposti, pa opet nesto pametno... I tako vec 20 godina.

Milos Pasic

pre 6 godina

"Prati tokove novca i sve ce ti biti jasno". Samo DB je mogao da napravi ovakvog -ozenjenog sa lazima - Čedicu ( ambasadora u Šilerovoj!!! ).

neobavezno

pre 6 godina

Bavi se poslom za koji si se skolova i prestani vise da nas gusis. Znamo koje tebe napravio ali izgleda da "materijal" nije bio kvalitetan pa ispade takav i "produkt".

Collins

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni".

Podrazumeva si da si ti usao u politiku iz ideala i u medjuvremenu si na volseban nacin postao multimilioner?

MarkoNs

pre 6 godina

Bez dana radnog staža van politike čovek živi kao saudiski princ, i baš on našao da nam nešto pojašnjava.

Čovek kome žuti i danas vraćaju kredite jer su morali da mu budu žiranti, dok mu Vučić poklanja pšenicu iz državnih rezervi, gospodin može sa svima, samo da mu život netrpi.

Zbog takvih kao što je on smo i tu gde jesmo, umesto da kroz politiku pomogne ovom nesretnom narodu, on se obogatio.

Dimitrije

pre 6 godina

"Mudre" reči Jovanovića, on kao Pitija u antičkoj Grčkoj, sve dvosmisleno, i nedorečeno, pa kada se analizira sve što je rekao, dolazi se do zaključka da ipak ima istine. Klasično dodvoravanje svima.

lorenc

pre 6 godina

Da ne zaboravis I Dr Krstica doctora, muzicara , mark.nestrucnjaka, pr-a,novinara koji je svojom totalnom nekompetentnoscu I bahatoscu savetovao naivnog Tadica.......

Glorija

pre 6 godina

Iz izlaganja gospodina Jovanovića, shvatam da je status quo najunosniji, sediš u skupštini primaš platu, kritikuješ sve što valja i ne valja, pa narvno da si uvek u pravu.

Samo pitam

pre 6 godina

"Danas se u strankama okupljaju samo dve vrste ljudi. One su poslednja šansa društvenog taloga da se popne na hijerarhijskoj lestvici. I drugi je egzistencijalni, ako hoćeš da opstaneš, da dodeš do izražaja, ti si uslovljen strankom."

Cedo, cedo, vidis li tu negde sebe?

sve istina

pre 6 godina

Moguce da Jovanovic i Vucic nesto petljaju, prosto utanjila je ta kritika Jovanovica, prema Vucicu i to nesto govori. A to je da je Jovanovic "namiren".
Ali, sto se tice toga kako smo se nasli ovde, ko nas je tu doveo i sta su nasi pravi problemi. Jovanovic je hiljadu posto u pravu. Nesto slicno kao sa pricom Vuka Draskovica (i on "namiren", al odlicno secira situaciju u kojoj se nalazimo, i kako smo se ovde nasli).
A prozvani nek se zapitaju, kako je to moguce. Samo jedno malo podsecanje. Tadic je najurio Jovanovica i Zivkovica iz DS-a, a po nalogu Vojislava Kostunice (coveka koji je nakon 2000' sve vreme prao onaj olos iz 90'). A u prvi plan isturio Vuka Jeremica. A dobar deo DSovog birackog tela je po logici kojom se vodi stado, to i podrzao.
Sada vam nije jasno gde se dedose demokratske ideje.

Milan

pre 6 godina

Cedo bio si dugo na vlasti, a nista nisi uradio da bi te narod zapamtio.
(Dragana, 28. septembar 2017 16:08)


Čeda je "bio na vlasti" malo više od dve godine. Ja ću ga zapamtiti po najvećoj gluposti koju je uradio za to vreme - uveo je veronauku u škole.

Sa "izdajom" Kosova nema veze, niti je o tome bilo šta odlučivao. Kosovo su (kao i sve "srpke zemlje") izdali i prodali socijalisti i radikali, Čeda je jedino, iz duboke opozicije, govorio da to treba i javno priznati.

O poslovima ne znam ništa konkretno, ali vidim da se lepo uklopio u ovdašnji "poslovni" ambijent. Što bi rekao Dinkić kada je branio neke svoje likove koji su nezakonito isplaćivali plate u nekoj od agencija: ako njega uhapse za to, onda treba uhapsiti pola Srbije. Ja bih hapsio, ali verovatno država nema toliko zatvora, pa prave kompromise.

Dacha

pre 6 godina

Naravno Chedomir je i ovoga puta u pravu, sve sto je rekao je susta istina, svidelo se to nekome ili ne. A to sto se pojavljuju ovakvi komentari na njegove izjave i clanke u medijima - to pre svega govori o njihovim autorima, ali govori i koliko je narod lakoveran i lako naseda na notorne lazi koje o njemu sire njegovi kriticari, ne bi li zamaskirali svoje slabosti i svoje mutne motive, vrlo cesto vrlo sumnjive motive.