Petak, 23.09.2016.

12:05

Obustavljen postupak protiv Karića, zastarelo delo

Viši sud u Beogradu obustavio je jedan od dva postupka koji se u Srbiji vodi protiv Bogoljuba Karića zbog apsolutne zastarelosti dela, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92

Obustavljen postupak protiv Kariæa, zastarelo delo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

208 Komentari

Sortiraj po:

flagelant

pre 7 godina

@To nisu njegove pare, vec pare gradjana Srbije, razumes?

Karica ne volim ni najmanje ali budimo realni - svi privatnici to rade jer drugacije ne bi ni mogao da poslujes u ovoj zemlji, bukvalno ne bi mogao da se odrzis na povrsini. A ovoj drzavi ni ja ne bih dao te pare jer sigurno ne bi od toga gradili nista nego bi se partijske svinja na drzavnim jaslama samo jos vise tovile. Razumes? I kad imaju pare te pare se ne vracaju narodu, tako je vec 25 godina. A sad sa druge strane posto je uhvacen sa prstima u medu i posto je to protivzakonito svakako (suma je ogromna) to delo ne bi smelo da zastari... posebno sto je Karic u pitanju, putera na glavi koliko hoces.

Ekspert

pre 7 godina

Svugde u svetu vazi pravilo da što vise ukradeš to su šanse da se izvučeš veće. To što Srbija nije u koraku sa razvijenim svetom je druga tema

Kole

pre 7 godina

Ali zato 5000 dinara duga za struju sirotinji seku zice i budu u mraku godinama ne moze da zastari.OVO JE TA VUCICEVA CUVENA BORBA PROTIV KORUPCIJE SUBOTIC PA KARIC.

zlopamtilo

pre 7 godina

Još jedna potvrda da se u Srbiji isplati jedino ukrasti mnogo , bar šestocifreno.Najgote što može da se desi je suđenje koje je u stvari svojevrsna legalizacija kapitala obzirom na ishod suđenja koji je već na početku izvestan. Stanko Subotić slobodan I opran , Ceca takođe , Mišković na dobrom putu, kao I Kosmajac I Šarić,....da ne nabrajam afere političara ...

да да

pre 7 godina

Наравоученије, децо крадите што више, али баш што више ! Ово се првенствено односи на бахату децу србских политичара !!!

veteran

pre 7 godina

Samo posnatrajte, ako tuzi Srbiju medjunarodnom sudu, dobija parnicu milion posto.Kapitalizam ne poznaje mogucnost da neko krade sam od sebe, jos manje da tvoje vlasnistvo proda drzava i zadrzi novac.

devlinjo

pre 7 godina

i protiv sarica, miskovica, beka, kosmajca ali zato cemo da teramo nekog bivseg nacelnika saobracaja za nesto sto se radi svugde u svetu. sve je finta od samog pocetka. tako je bilo i sa mirom i markom.

dr laza

pre 7 godina

@stefann.Da, nelegalno izvlacio novac iz svoje firme.To znaci pravio fiktivne troskove jer nije hteo da plati poreze i doprinose, nije hteo da plati porez na dobit, pdv...To nisu njegove pare, vec pare gradjana Srbije, razumes? I sem toga za toliko je optuzen, a u realnosti, to je bar puta 10.Pa izracunaj koliko je to bolnica, skola, obdanista...

BAL VAMPIRA

pre 7 godina

Kako je i Pahomiju delo bilo zastarelo,sad Pahomija pod ruku pa pravo kod PAtrijarha da i tebi da orden kao i Pahomiju a moze neki orden da padne i od tome,nikad se ne zna!

Buduci Alfista

pre 7 godina

Drzava treba da nadje modul - resenje za tajkune...poput Putina....od kada je Putin na vlasti kriminal i bahacenje tajkuna je svedeno na minimum...ili ce te biti mirni i raditi i za drzavu a drzava vas nece dirati ili vas biti nece - pojesce vas mrak...sad u Rudisiji svi mirni..
to resenje je trebalo i u Srbiji da se sprovede ,Karic , Kostic ,Beko ,Subotic...onda bi ti isti tajkuni ubrizgavali pare u nasu drzavu , imali bi nase trzne centre ,lance supermarketa...ovako nemamo nista , hrvati nas pokorilu Ideom ,Rodom...i oni imaju svog "Miskovica" koj drzi ove lance ali ga ne apse ..

Lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Bas juče je u emisiji život priča žena jednog bivšeg fudbalera iznela svu bedu srpskog pravosuđa. A ja mislio da je i dalje na snazi NULTA STOPA TOLERANCIJE ZA MITO I KORUPCIJU. Izgleda da smo se u godini preduzetnistva potpuno okrenuli izvozu Vučićevih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014 godine. Jer taj što obeća...

DAVOR

pre 7 godina

Jedite salatu naivni narode koju vam je svojevremeno nudio Karic. Boranijo ko ti je kriv sto tebi izvrsitelji plene stvari zbog duga za struju i komunalije kada ne znas da krades na veliko busajuci se u patriotske grudi narodnih dobrocinitelja. A i ti boranjo dok se busas u patriotske grudi ostaju ti samo modrice na prsima. A narodnim spasiocima i huskacima modre novcanice u dzepovima.

Lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Bas juče je u emisiji život priča žena jednog bivšeg fudbalera iznela svu bedu srpskog pravosuđa. A ja mislio da je i dalje na snazi NULTA STOPA TOLERANCIJE ZA MITO I KORUPCIJU. Izgleda da smo se u godini preduzetnistva potpuno okrenuli izvozu Vučićevih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014 godine. Jer taj što obeća...

nebitno

pre 7 godina

A mom mužu tražili potvrdu iz Palate pravde da nije bio nikakav postupak protiv njega pokrenut kako bi mogao da bude član ŠKOLSKOG ODBORA osnovne škole!!!!!! i to 2008.-2009. godine
A ovaj može da bude na listi za poslanika , nemam reči da opišem bes, nezadovoljstvo i ponajviše tugu zbog ovakvog stanja tzv. DRŽAVE
U stvari imam reči ali mi ne bi objavili komentar

strina

pre 7 godina

Vucic konacno nasao kandidata koji ce da zameni Tomu.
Bogi moze mirno da uplati clanarinu na posebnom racunu u Moskvi tako da svi imaju po nesto.

bahati ali neobrazovani

pre 7 godina

prve milione je pokrao tako sto mu je Milosevic dao ogroman novac iz "zajma za preporod srbije" 1989., a ovaj to uredno vratio 1993. u vreme hiperinflacije, tako da je od nekih 10 milona maraka realno uplatio oko 100DEM.

Nefer

pre 7 godina

Demokratija na Srpski način,bravo DS,DSS,SNS idr,U Nemačkoj,SAD i Francuskoj ne zastareva pljačkanje država!Zato je država revnosna kada komunalci biju babe koje prodaju cveće na ulici da bi kupile hleb i mleko!

hiavata

pre 7 godina

Ovi proneverili 60 miliona i postupak zastareo a nas ce dodatno da rebnu porezom na automobile, stanove da popune budzet. Jos povucena poternica interpol. Bravo. Samo da mi neko sutra spomene moje obaveze prema drzavi. Prebacujem firmu u bilo koju drugu zemlju a vi sto glasate placajte poreze ovima.

zimzeleni

pre 7 godina

Jos jedan pokazatelj da je period vladavine SNS-a zapravo restauracija. Najavljujes spomenik Djindjicu - dajes ulicu Crncevicu, najavljujes ekonomski oporavak - uzimas ljudima od penzije, najavljujes reformu pravosudja - zastareva slucaj protiv Karica... Lepo je poceo taj drugi mandat, sve smo napredniji.

Vladimir

pre 7 godina

Ukrades desetine miliona evra drzavnih para, pobegnes van zemlje na par godina, vracas se kao uspesan biznismen. Sta reci sramota drzava ne postoji, svi mi koji smo "osudjeni" da zivimo ovde to znamo.

Dovla

pre 7 godina

Deco, batalite skolovanje od toga se ne zivi. Sve vise verujem da je sve ovo neki Matrix, pa je neki folder Srbija opasno zabagovao, jer ovo u normalnom, prirodnom svetu ne postoji. Da li stvarno neko hoce da nas iseli odavde ili sta, ne znam. Za ovo su krive sve vlasti u Srbiji od 90-ih do danas.

Zlobni cinik

pre 7 godina

Tako se to radi, kad kradeš kradi na veliko , nipošto da se zaustaviš na nekoliko hiljada evrića !
Zašto ?
Pa kad se krupno napljačkaš imaš i za advokata, i za sudiju, i za mito, i za političare i za tebe ostane dovoljno !
A ako si sitna riba ništa od gore navedenog ne možeš da ispuniš i na kraju ne gine zatvor !

dos ti pod nos

pre 7 godina

svi vi koji ste popljuvali sud i drzavu setite se da drzava ne moze da utice na sud a sudstvo je ovakvo zahvaljujuci dosovskom ministru prsvosudja i reformi deesovskoj kada je svaki opstinar deesovac birao sebi sudije, trazili ste gledajte a pistaljku metnite u ....

daf

pre 7 godina

Mene samo zanima gde su svi oni što su na onim jednim izborima glasali za Karićevu stranku. To je bio urnebes i pokazatelj koliko broj poltrona i skorojevića živi u ovoj zemlji

Bananamen

pre 7 godina

Kako stvari funkcionisu u Srbiji:

1. Pokrades nesto
2. Odes iz drzave ili cak ostanes pod 'zastitom' nekih
3. Prodje vreme i narod zaboravi
4. Imas to sto si ukrao legitimno

Tuga

pre 7 godina

Gde se Karic skrasio, u Moskvi.Znaci, vraca se jos jedan rusofil.da preko TV Nova ojaca ruski meki uticaj. Pa nam posle drugi krivi sto nam ne ide. Ovo je, inace dobar materijal za EU kad pocnu pravi pregovori o poglavlju 23.

Daca

pre 7 godina

Bogi duso, ti si sad slobodan covek i ne moze ti niko nista. Predstava se zavrsila, ovi sto su placeni da drze slucaj u fioci su odglumili za sve pare. Nego hoce li biti docek na aerodromu ili pred skupstinom? Sad je stara garda iz 90-tih tako reci kompletna. Jos samo da mu sef sacuvao neko ministarsko mesto, makar ono bez portfelja.

Mi kriminalci....

pre 7 godina

A šta drugo.....meni policija dva puta na vrata u 11 uveče, po dvoje u punoj ratnoj opremi jer se nisam odazvao na poziv sudije za prekršaje.....iako sam kod sudije bio dve nedelje pre toga!!!! Zaboravili da upišu u sistem, dešava se.....za kaznu od 6 000 din.
Pa onda treći put dolaze, isto oko 10-11 uveče, dvoje, za potvrdu koju sam lično morao da dobijem od sudije za prekršaje....
Komšiluk ima divno mišljenje o meni sada jer su naravno svi visili na špijunkama kada se ovi u pola noći proderu kroz zgradu"...policija, otvorite vrata imamo nalog za vase privođenje!!!!!"....
....ali predpostavljam da nema goreg šljama od mene sa prekršajem od 6000 dinara, jer da sam ojadio državu i građane za milione i milione evra, bio bih gospodin sa dedinja i svi bi mi se izvinjavali.....

nenad 12

pre 7 godina

Molim za peticiju da se odmah oslobodi čovek koji je pokušao da opljačka banku i uzme milion dinara - zašto on da robija a Karić ne.

Demokrata

pre 7 godina

Samo u banana drzavi Srbiji moze da krivicni postupak zastari.Onda se uclanis u SNS i das im podrsku udjes u parlament i vidis sve blagodeti "nezavisnog " sudstva.Protiv Miskovica nema sansi da postupak zastari

Opšte poznato

pre 7 godina

Bravo za kriminal. Evo odem ja da pokradem tri banke,pobecu u Rusiju i za par godina mi zastari sve to i vratim se ovde i uzivam ;)

Meister Jakob

pre 7 godina

Pošto je krivično djelo i '98. kad ste još bili u ratu trebali ste to proglasiti za ratno profiterstvo, u Hrvatskoj ratno profiterstvo ne zastarjeva, na tom principu počiva jedna od Sanaderovih točaka optužnice.

pera odzacar

pre 7 godina

Pokrades milione $,zivis u najvecem luksuzu u svetskoj metropoli, razvijas biznis sa pokradenim parama,i vratis se nazad posto je sve zastarelo.GOSPODO ZA OVOLIKU SUMU LOPOVLUK NIKADA NE ZASTAREVS. Englezi su kidnapovali pljckasa postanskog voza posle 30- god. cim su ga locirali u Brazilu u strpali ga na dozivotnu robiju.A ovaj se bogatio dok nam je bilo najteze.90- su se odavno vratile

JPR23

pre 7 godina

Cirkus od drzave... corkus od Prava.. zastarelo delo, heh, ko je ovde lud ?? Nego ajde da jave koliko je uplaceno ? A ? Malo transparentnosti...

Sreten Žujkić

pre 7 godina

Kao što rekoh, po ko zna koji put, samo prazne priče "našeg" vođe ... bla bla bla, o reformi ovog, boljitku ovog, povećanju onog, rastu nečega i samo bla bla bla, demagogija i ništa drugo... dokazi su svaki dan vidljivi, jedan od njih je i ovaj, ova vest... činjenica kako živimo, kakav nam je standard, plate 200€... itd... a kada slušam vođu i ove njegove rekao bih da živimo u nekoj razvijenoj-normalnoj državi...

Svaka cast

pre 7 godina

Karic je postao persona non grata kad je njegova partija dosla na oko 17%. DS mu to nije mogla da oprosti. Da se drzao samo "biznisa" i dalje bi uzivao u Srbiji kao i stotine njegobvih kolega. A SNS sada uziva u nasledjenim tekovinama u pravosudnom i policijskom sistemu.

Helios

pre 7 godina

Još jedan težak, težak poraz nas svih; još jedna megapljačka(ška banda) koja je pobedila. Pravilo je prosto: otimaj, ako otmeš dovoljno pravda a tek mehanizmi prava biće na tvojoj strani.
Braća Karić su dripci koji su poleteli kao komandosi KiM ogranka SPS-Jul vlasti nad Srbijom. Imali su dve otskočne daske. Prva su bile "krediti" Srbije - pare džabe- za stanove povratnicima koji su oni uzeli i izgradili nekretnine koje su maksimalno naplatili Šiptarima već tada u izobilju heroinskog keša. Druga je preotimačina BelPedžeta. A tu su se penalili dugo dok nisu shvatili kako da kupe koju opremu i postanu monopolisti nadolazeće mobilne telefonije. Sve te - apsolunto SVE - godine Mobtela UVEK su za sav monopol platili NULA poreza jer su tobož imalu NULA dobiti!!!
Šta tek reći o kašnjenju Interneta u Srbiju nametnuto zakonom "PTT je ekskluzivni nosilac Telekomunikacija" dok najazd im neko nije postavio otužni EUnet, pa još su držali ljude e-mail adresama... Strahota.
A ko je jedini kako tako njima nešto uradio? Gle pa to je stupidni nazadni zli VdrK! Omiljena kanta za napucavanje "genijalaca" koji 12 000 000 000 puta ponavljaju "patrijote" i sl. tunjavi V. Koštunica je, gle čuda, JEDINI koji se sa njima nije utalio i porez na aboliciju naplatio. Ovi ostali, ovi blistavi EU vizionari jok, nisu oni zaostali kao VdrK. Ne oni su savremeni i znaju kako stvari funkcionišu, zato i treba da nas vode u budućnost. Reformu po reformu po reformu i još samo 13 miliona reformi i eto nas...

Mira

pre 7 godina

Nas narod brzo zaboravlja, ne seca se kada je jos za vreme Milosevica otvoreno rekao na televiziji, nadji mi tog sudiju koji moze mene da osudi. Sve se to ima, i snimak, ali to nije vazno, narodu to ne treba, narodu ne treba sudstvo koje je neutralno i funkcionise, narodu Srbije trebaju vodje, i njihova demagogija
Onom kome treba da radi i posteno zaradi za zivot ili je van Srbije ili ce otici

Srboljub

pre 7 godina

Odlično! Sad sve one koji su na bilo koji način doprineli apsolutnom zastarevanju u bajbokanu. Kakvo pajac-sudstvo, podsaharska afrika, to nam je nivo.

Stefan

pre 7 godina

Pustili su ga da radi sta hoće, dok nije strasno politički ojacao i bio treći na izborima, onda su ga optuzili za sve mutljavine koje je radio, pobegao iz zemlje, politički i finansijski oslabio i sad kad nikom vise ne smeta, pojeo vuk magarca.

Sulejman Velicanstveni sa Kosta Rike

pre 7 godina

Cestitke gradjanima i gradjankama Srbije :) pa ni nanogica da padne ;)... ajmo svi u glas: "Srbijo najlepsa bajko, Srbijo oce i majko"...

skeptik

pre 7 godina

Ha,ha,ha... pa jel treba ovo uopste komentirati. Tako ce da prodje i slucaj Savamala i fantomke a ovamo komunalna policija juri one nesrecnike zbog par hiljada dinara. Banana drzava.

sasha

pre 7 godina

Cuvena Vuciceva borba protiv korupcije... Ovako je i Cane pušten, isto ce biti sa Miskovicem, Beko nam umalo postao ministar, a ovaj ce da nam se vrati na velika vrata iz "majcice Rusije", koja inace krije gomilu nasih postenih sugradjana, isto ce biti i sa Milosevicima. Sve u svemu, TUGA I JAD!

chewra

pre 7 godina

fala bogu...vala vreme je da domacini dodju u srbiju...on svoju firmu ne moze da opljacka a politikom su isterali porodicu karic iz srbije...sramota

Primić

pre 7 godina

"Za vlasnikom "BK grupe" i liderom PSS i njegovim bratom Sretenom Karićem je bila raspisana i Interpolova poternica, ali njih više nema na listi traženih na sajtu Interpola."

Ovo je potpuna neistina. Interpol nikada nije raspisao poternicu za Bogoljubom Karićem što se na sajtu Interpola uvek moglo proveriti. Kariću bi najbolje bilo da se nikada ne vraća u ovu državu. Ona sada ima ozbiljne privrednike i investitore čiji moral i poslovna etika se ne dovode u pitanje a sve njihove snage su usmerene isključivo ka dobrobiti i blagostanju naroda i države.

roksana

pre 7 godina

Interesantno da svi (u poslednje vreme) koji su procesuirani postanu slobodni i oslobodjeni svake krivicne ili prekrsajne odgovornosti za kaznjiva dela....smesne su konstatacije koje ih oslobadjaju. Ispade da sudovi i tuzilastva postoje samo da potvrde opste poznate cinjenice da su svi ljudi "posteno" sve stekli iako na veoma kratak period. Imali su valjda srecu.....

replicator

pre 7 godina

E moj druze, nismo mi budale da nasedamo na ovu farsu. Receno je njemu a zna se i ko, da saceka, da ce zbog zastarelosti biti obustavljeno. 60 miliona evra u dzep. Kome?

cukce

pre 7 godina

Jos jedan dokaz efikasnosti naseg pravosudja! Poruka drzave prneverujte drzavne pare (Karici), gazite ljude na pesackom prelazu (Mitrovic), radite rezne pronecere (Ceca, mnogi politicari, sto crveni, sto zuti, sto nazadnjaci), znamo cirkus oko Kristijana, afera koferce (Dacic), ali zato ako pogresno parkirate il vam plene imovinu ili zatvor ne gine! Poznati, mocni, politicari, kontraverzni biznismeni su zasticeni a jasi po nama obicnom narodu!

Kalimero

pre 7 godina

Svakom ko ukrade milione od sirotinje,koja se bori parce hleba da zaradi za decu ali joj lopovi i tajkuni to otezavaju svojim kriminalnim radnjama,treba podici spomenik i to jos opet od nase sirotinjske plate.Kada vec nece da ide u zatvor i da vrati pare sa kamatom,neka bar imamo njegov spomenik da nas podseca koliko smo glupi i neorganizovani da onoga ko nam zavlaci ruku u pocepan dzep ne mozemo da privedemo pravdi.Zato cemo biti sirotinja jos puno vekova!!!

Posmatrac

pre 7 godina

Dva slucaja, Izraelski satelit 40 miliona i ovaj 60 miliona, dodje 100 miliona eura, koje je Srpsko pravosudje uzelo narodu i naciji.
Ja kao drzavljanin Republike Srbije, ne priznajem isto i radije bih da mi sudi Haski Tribunal i sudije Mejn i slicni.

NN

pre 7 godina

Kako kod nas cesto za bogatase i poznate zastare slucajevi u sudu. Pre dosta godina zastari slucaj Peconija, pa onda gazda Jezde sada Karica. Da li B92 mogu zasnati ime sudije ili imena sudija na ovom sudjenju koje je zastarelo da li namerno ili slucajno to bi trebalo da ispitaju drzavni organi.

zalojin

pre 7 godina

mene jure za nekip porez iz 1993 godine kazu, neka sica od 200eu, bez kamate. A ovom nakon desetak godina zastarelo 65 miliona eu? Zar nije osudjen u odsustvu? Hvala sto nam vracaju najbolje ljude u zemlju, tu nam je Cane, evo ga i Karic. Odmah u politiku obojica, da nam krene ko devedesetih

Bananamen

pre 7 godina

Kako stvari funkcionisu u Srbiji:

1. Pokrades nesto
2. Odes iz drzave ili cak ostanes pod 'zastitom' nekih
3. Prodje vreme i narod zaboravi
4. Imas to sto si ukrao legitimno

Demokrata

pre 7 godina

Samo u banana drzavi Srbiji moze da krivicni postupak zastari.Onda se uclanis u SNS i das im podrsku udjes u parlament i vidis sve blagodeti "nezavisnog " sudstva.Protiv Miskovica nema sansi da postupak zastari

zimzeleni

pre 7 godina

Jos jedan pokazatelj da je period vladavine SNS-a zapravo restauracija. Najavljujes spomenik Djindjicu - dajes ulicu Crncevicu, najavljujes ekonomski oporavak - uzimas ljudima od penzije, najavljujes reformu pravosudja - zastareva slucaj protiv Karica... Lepo je poceo taj drugi mandat, sve smo napredniji.

nenad 12

pre 7 godina

Molim za peticiju da se odmah oslobodi čovek koji je pokušao da opljačka banku i uzme milion dinara - zašto on da robija a Karić ne.

Mi kriminalci....

pre 7 godina

A šta drugo.....meni policija dva puta na vrata u 11 uveče, po dvoje u punoj ratnoj opremi jer se nisam odazvao na poziv sudije za prekršaje.....iako sam kod sudije bio dve nedelje pre toga!!!! Zaboravili da upišu u sistem, dešava se.....za kaznu od 6 000 din.
Pa onda treći put dolaze, isto oko 10-11 uveče, dvoje, za potvrdu koju sam lično morao da dobijem od sudije za prekršaje....
Komšiluk ima divno mišljenje o meni sada jer su naravno svi visili na špijunkama kada se ovi u pola noći proderu kroz zgradu"...policija, otvorite vrata imamo nalog za vase privođenje!!!!!"....
....ali predpostavljam da nema goreg šljama od mene sa prekršajem od 6000 dinara, jer da sam ojadio državu i građane za milione i milione evra, bio bih gospodin sa dedinja i svi bi mi se izvinjavali.....

Sreten Žujkić

pre 7 godina

Kao što rekoh, po ko zna koji put, samo prazne priče "našeg" vođe ... bla bla bla, o reformi ovog, boljitku ovog, povećanju onog, rastu nečega i samo bla bla bla, demagogija i ništa drugo... dokazi su svaki dan vidljivi, jedan od njih je i ovaj, ova vest... činjenica kako živimo, kakav nam je standard, plate 200€... itd... a kada slušam vođu i ove njegove rekao bih da živimo u nekoj razvijenoj-normalnoj državi...

sasha

pre 7 godina

Cuvena Vuciceva borba protiv korupcije... Ovako je i Cane pušten, isto ce biti sa Miskovicem, Beko nam umalo postao ministar, a ovaj ce da nam se vrati na velika vrata iz "majcice Rusije", koja inace krije gomilu nasih postenih sugradjana, isto ce biti i sa Milosevicima. Sve u svemu, TUGA I JAD!

Zlobni cinik

pre 7 godina

Tako se to radi, kad kradeš kradi na veliko , nipošto da se zaustaviš na nekoliko hiljada evrića !
Zašto ?
Pa kad se krupno napljačkaš imaš i za advokata, i za sudiju, i za mito, i za političare i za tebe ostane dovoljno !
A ako si sitna riba ništa od gore navedenog ne možeš da ispuniš i na kraju ne gine zatvor !

nebitno

pre 7 godina

A mom mužu tražili potvrdu iz Palate pravde da nije bio nikakav postupak protiv njega pokrenut kako bi mogao da bude član ŠKOLSKOG ODBORA osnovne škole!!!!!! i to 2008.-2009. godine
A ovaj može da bude na listi za poslanika , nemam reči da opišem bes, nezadovoljstvo i ponajviše tugu zbog ovakvog stanja tzv. DRŽAVE
U stvari imam reči ali mi ne bi objavili komentar

Meister Jakob

pre 7 godina

Pošto je krivično djelo i '98. kad ste još bili u ratu trebali ste to proglasiti za ratno profiterstvo, u Hrvatskoj ratno profiterstvo ne zastarjeva, na tom principu počiva jedna od Sanaderovih točaka optužnice.

Vladimir

pre 7 godina

Ukrades desetine miliona evra drzavnih para, pobegnes van zemlje na par godina, vracas se kao uspesan biznismen. Sta reci sramota drzava ne postoji, svi mi koji smo "osudjeni" da zivimo ovde to znamo.

hiavata

pre 7 godina

Ovi proneverili 60 miliona i postupak zastareo a nas ce dodatno da rebnu porezom na automobile, stanove da popune budzet. Jos povucena poternica interpol. Bravo. Samo da mi neko sutra spomene moje obaveze prema drzavi. Prebacujem firmu u bilo koju drugu zemlju a vi sto glasate placajte poreze ovima.

Nefer

pre 7 godina

Demokratija na Srpski način,bravo DS,DSS,SNS idr,U Nemačkoj,SAD i Francuskoj ne zastareva pljačkanje država!Zato je država revnosna kada komunalci biju babe koje prodaju cveće na ulici da bi kupile hleb i mleko!

Dovla

pre 7 godina

Deco, batalite skolovanje od toga se ne zivi. Sve vise verujem da je sve ovo neki Matrix, pa je neki folder Srbija opasno zabagovao, jer ovo u normalnom, prirodnom svetu ne postoji. Da li stvarno neko hoce da nas iseli odavde ili sta, ne znam. Za ovo su krive sve vlasti u Srbiji od 90-ih do danas.

bahati ali neobrazovani

pre 7 godina

prve milione je pokrao tako sto mu je Milosevic dao ogroman novac iz "zajma za preporod srbije" 1989., a ovaj to uredno vratio 1993. u vreme hiperinflacije, tako da je od nekih 10 milona maraka realno uplatio oko 100DEM.

DAVOR

pre 7 godina

Jedite salatu naivni narode koju vam je svojevremeno nudio Karic. Boranijo ko ti je kriv sto tebi izvrsitelji plene stvari zbog duga za struju i komunalije kada ne znas da krades na veliko busajuci se u patriotske grudi narodnih dobrocinitelja. A i ti boranjo dok se busas u patriotske grudi ostaju ti samo modrice na prsima. A narodnim spasiocima i huskacima modre novcanice u dzepovima.

Sulejman Velicanstveni sa Kosta Rike

pre 7 godina

Cestitke gradjanima i gradjankama Srbije :) pa ni nanogica da padne ;)... ajmo svi u glas: "Srbijo najlepsa bajko, Srbijo oce i majko"...

Posmatrac

pre 7 godina

Dva slucaja, Izraelski satelit 40 miliona i ovaj 60 miliona, dodje 100 miliona eura, koje je Srpsko pravosudje uzelo narodu i naciji.
Ja kao drzavljanin Republike Srbije, ne priznajem isto i radije bih da mi sudi Haski Tribunal i sudije Mejn i slicni.

daf

pre 7 godina

Mene samo zanima gde su svi oni što su na onim jednim izborima glasali za Karićevu stranku. To je bio urnebes i pokazatelj koliko broj poltrona i skorojevića živi u ovoj zemlji

skeptik

pre 7 godina

Ha,ha,ha... pa jel treba ovo uopste komentirati. Tako ce da prodje i slucaj Savamala i fantomke a ovamo komunalna policija juri one nesrecnike zbog par hiljada dinara. Banana drzava.

strina

pre 7 godina

Vucic konacno nasao kandidata koji ce da zameni Tomu.
Bogi moze mirno da uplati clanarinu na posebnom racunu u Moskvi tako da svi imaju po nesto.

Opšte poznato

pre 7 godina

Bravo za kriminal. Evo odem ja da pokradem tri banke,pobecu u Rusiju i za par godina mi zastari sve to i vratim se ovde i uzivam ;)

zalojin

pre 7 godina

mene jure za nekip porez iz 1993 godine kazu, neka sica od 200eu, bez kamate. A ovom nakon desetak godina zastarelo 65 miliona eu? Zar nije osudjen u odsustvu? Hvala sto nam vracaju najbolje ljude u zemlju, tu nam je Cane, evo ga i Karic. Odmah u politiku obojica, da nam krene ko devedesetih

Lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Bas juče je u emisiji život priča žena jednog bivšeg fudbalera iznela svu bedu srpskog pravosuđa. A ja mislio da je i dalje na snazi NULTA STOPA TOLERANCIJE ZA MITO I KORUPCIJU. Izgleda da smo se u godini preduzetnistva potpuno okrenuli izvozu Vučićevih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014 godine. Jer taj što obeća...

roksana

pre 7 godina

Interesantno da svi (u poslednje vreme) koji su procesuirani postanu slobodni i oslobodjeni svake krivicne ili prekrsajne odgovornosti za kaznjiva dela....smesne su konstatacije koje ih oslobadjaju. Ispade da sudovi i tuzilastva postoje samo da potvrde opste poznate cinjenice da su svi ljudi "posteno" sve stekli iako na veoma kratak period. Imali su valjda srecu.....

Daca

pre 7 godina

Bogi duso, ti si sad slobodan covek i ne moze ti niko nista. Predstava se zavrsila, ovi sto su placeni da drze slucaj u fioci su odglumili za sve pare. Nego hoce li biti docek na aerodromu ili pred skupstinom? Sad je stara garda iz 90-tih tako reci kompletna. Jos samo da mu sef sacuvao neko ministarsko mesto, makar ono bez portfelja.

Helios

pre 7 godina

Još jedan težak, težak poraz nas svih; još jedna megapljačka(ška banda) koja je pobedila. Pravilo je prosto: otimaj, ako otmeš dovoljno pravda a tek mehanizmi prava biće na tvojoj strani.
Braća Karić su dripci koji su poleteli kao komandosi KiM ogranka SPS-Jul vlasti nad Srbijom. Imali su dve otskočne daske. Prva su bile "krediti" Srbije - pare džabe- za stanove povratnicima koji su oni uzeli i izgradili nekretnine koje su maksimalno naplatili Šiptarima već tada u izobilju heroinskog keša. Druga je preotimačina BelPedžeta. A tu su se penalili dugo dok nisu shvatili kako da kupe koju opremu i postanu monopolisti nadolazeće mobilne telefonije. Sve te - apsolunto SVE - godine Mobtela UVEK su za sav monopol platili NULA poreza jer su tobož imalu NULA dobiti!!!
Šta tek reći o kašnjenju Interneta u Srbiju nametnuto zakonom "PTT je ekskluzivni nosilac Telekomunikacija" dok najazd im neko nije postavio otužni EUnet, pa još su držali ljude e-mail adresama... Strahota.
A ko je jedini kako tako njima nešto uradio? Gle pa to je stupidni nazadni zli VdrK! Omiljena kanta za napucavanje "genijalaca" koji 12 000 000 000 puta ponavljaju "patrijote" i sl. tunjavi V. Koštunica je, gle čuda, JEDINI koji se sa njima nije utalio i porez na aboliciju naplatio. Ovi ostali, ovi blistavi EU vizionari jok, nisu oni zaostali kao VdrK. Ne oni su savremeni i znaju kako stvari funkcionišu, zato i treba da nas vode u budućnost. Reformu po reformu po reformu i još samo 13 miliona reformi i eto nas...

pera odzacar

pre 7 godina

Pokrades milione $,zivis u najvecem luksuzu u svetskoj metropoli, razvijas biznis sa pokradenim parama,i vratis se nazad posto je sve zastarelo.GOSPODO ZA OVOLIKU SUMU LOPOVLUK NIKADA NE ZASTAREVS. Englezi su kidnapovali pljckasa postanskog voza posle 30- god. cim su ga locirali u Brazilu u strpali ga na dozivotnu robiju.A ovaj se bogatio dok nam je bilo najteze.90- su se odavno vratile

Tuga

pre 7 godina

Gde se Karic skrasio, u Moskvi.Znaci, vraca se jos jedan rusofil.da preko TV Nova ojaca ruski meki uticaj. Pa nam posle drugi krivi sto nam ne ide. Ovo je, inace dobar materijal za EU kad pocnu pravi pregovori o poglavlju 23.

Kole

pre 7 godina

Ali zato 5000 dinara duga za struju sirotinji seku zice i budu u mraku godinama ne moze da zastari.OVO JE TA VUCICEVA CUVENA BORBA PROTIV KORUPCIJE SUBOTIC PA KARIC.

BAL VAMPIRA

pre 7 godina

Kako je i Pahomiju delo bilo zastarelo,sad Pahomija pod ruku pa pravo kod PAtrijarha da i tebi da orden kao i Pahomiju a moze neki orden da padne i od tome,nikad se ne zna!

Kalimero

pre 7 godina

Svakom ko ukrade milione od sirotinje,koja se bori parce hleba da zaradi za decu ali joj lopovi i tajkuni to otezavaju svojim kriminalnim radnjama,treba podici spomenik i to jos opet od nase sirotinjske plate.Kada vec nece da ide u zatvor i da vrati pare sa kamatom,neka bar imamo njegov spomenik da nas podseca koliko smo glupi i neorganizovani da onoga ko nam zavlaci ruku u pocepan dzep ne mozemo da privedemo pravdi.Zato cemo biti sirotinja jos puno vekova!!!

Mira

pre 7 godina

Nas narod brzo zaboravlja, ne seca se kada je jos za vreme Milosevica otvoreno rekao na televiziji, nadji mi tog sudiju koji moze mene da osudi. Sve se to ima, i snimak, ali to nije vazno, narodu to ne treba, narodu ne treba sudstvo koje je neutralno i funkcionise, narodu Srbije trebaju vodje, i njihova demagogija
Onom kome treba da radi i posteno zaradi za zivot ili je van Srbije ili ce otici

replicator

pre 7 godina

E moj druze, nismo mi budale da nasedamo na ovu farsu. Receno je njemu a zna se i ko, da saceka, da ce zbog zastarelosti biti obustavljeno. 60 miliona evra u dzep. Kome?

Lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Bas juče je u emisiji život priča žena jednog bivšeg fudbalera iznela svu bedu srpskog pravosuđa. A ja mislio da je i dalje na snazi NULTA STOPA TOLERANCIJE ZA MITO I KORUPCIJU. Izgleda da smo se u godini preduzetnistva potpuno okrenuli izvozu Vučićevih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014 godine. Jer taj što obeća...

zlopamtilo

pre 7 godina

Još jedna potvrda da se u Srbiji isplati jedino ukrasti mnogo , bar šestocifreno.Najgote što može da se desi je suđenje koje je u stvari svojevrsna legalizacija kapitala obzirom na ishod suđenja koji je već na početku izvestan. Stanko Subotić slobodan I opran , Ceca takođe , Mišković na dobrom putu, kao I Kosmajac I Šarić,....da ne nabrajam afere političara ...

cukce

pre 7 godina

Jos jedan dokaz efikasnosti naseg pravosudja! Poruka drzave prneverujte drzavne pare (Karici), gazite ljude na pesackom prelazu (Mitrovic), radite rezne pronecere (Ceca, mnogi politicari, sto crveni, sto zuti, sto nazadnjaci), znamo cirkus oko Kristijana, afera koferce (Dacic), ali zato ako pogresno parkirate il vam plene imovinu ili zatvor ne gine! Poznati, mocni, politicari, kontraverzni biznismeni su zasticeni a jasi po nama obicnom narodu!

dr laza

pre 7 godina

@stefann.Da, nelegalno izvlacio novac iz svoje firme.To znaci pravio fiktivne troskove jer nije hteo da plati poreze i doprinose, nije hteo da plati porez na dobit, pdv...To nisu njegove pare, vec pare gradjana Srbije, razumes? I sem toga za toliko je optuzen, a u realnosti, to je bar puta 10.Pa izracunaj koliko je to bolnica, skola, obdanista...

NN

pre 7 godina

Kako kod nas cesto za bogatase i poznate zastare slucajevi u sudu. Pre dosta godina zastari slucaj Peconija, pa onda gazda Jezde sada Karica. Da li B92 mogu zasnati ime sudije ili imena sudija na ovom sudjenju koje je zastarelo da li namerno ili slucajno to bi trebalo da ispitaju drzavni organi.

да да

pre 7 godina

Наравоученије, децо крадите што више, али баш што више ! Ово се првенствено односи на бахату децу србских политичара !!!

Svaka cast

pre 7 godina

Karic je postao persona non grata kad je njegova partija dosla na oko 17%. DS mu to nije mogla da oprosti. Da se drzao samo "biznisa" i dalje bi uzivao u Srbiji kao i stotine njegobvih kolega. A SNS sada uziva u nasledjenim tekovinama u pravosudnom i policijskom sistemu.

Srboljub

pre 7 godina

Odlično! Sad sve one koji su na bilo koji način doprineli apsolutnom zastarevanju u bajbokanu. Kakvo pajac-sudstvo, podsaharska afrika, to nam je nivo.

JPR23

pre 7 godina

Cirkus od drzave... corkus od Prava.. zastarelo delo, heh, ko je ovde lud ?? Nego ajde da jave koliko je uplaceno ? A ? Malo transparentnosti...

devlinjo

pre 7 godina

i protiv sarica, miskovica, beka, kosmajca ali zato cemo da teramo nekog bivseg nacelnika saobracaja za nesto sto se radi svugde u svetu. sve je finta od samog pocetka. tako je bilo i sa mirom i markom.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Drzava treba da nadje modul - resenje za tajkune...poput Putina....od kada je Putin na vlasti kriminal i bahacenje tajkuna je svedeno na minimum...ili ce te biti mirni i raditi i za drzavu a drzava vas nece dirati ili vas biti nece - pojesce vas mrak...sad u Rudisiji svi mirni..
to resenje je trebalo i u Srbiji da se sprovede ,Karic , Kostic ,Beko ,Subotic...onda bi ti isti tajkuni ubrizgavali pare u nasu drzavu , imali bi nase trzne centre ,lance supermarketa...ovako nemamo nista , hrvati nas pokorilu Ideom ,Rodom...i oni imaju svog "Miskovica" koj drzi ove lance ali ga ne apse ..

veteran

pre 7 godina

Samo posnatrajte, ako tuzi Srbiju medjunarodnom sudu, dobija parnicu milion posto.Kapitalizam ne poznaje mogucnost da neko krade sam od sebe, jos manje da tvoje vlasnistvo proda drzava i zadrzi novac.

Stefan

pre 7 godina

Pustili su ga da radi sta hoće, dok nije strasno politički ojacao i bio treći na izborima, onda su ga optuzili za sve mutljavine koje je radio, pobegao iz zemlje, politički i finansijski oslabio i sad kad nikom vise ne smeta, pojeo vuk magarca.

Ekspert

pre 7 godina

Svugde u svetu vazi pravilo da što vise ukradeš to su šanse da se izvučeš veće. To što Srbija nije u koraku sa razvijenim svetom je druga tema

dos ti pod nos

pre 7 godina

svi vi koji ste popljuvali sud i drzavu setite se da drzava ne moze da utice na sud a sudstvo je ovakvo zahvaljujuci dosovskom ministru prsvosudja i reformi deesovskoj kada je svaki opstinar deesovac birao sebi sudije, trazili ste gledajte a pistaljku metnite u ....

flagelant

pre 7 godina

@To nisu njegove pare, vec pare gradjana Srbije, razumes?

Karica ne volim ni najmanje ali budimo realni - svi privatnici to rade jer drugacije ne bi ni mogao da poslujes u ovoj zemlji, bukvalno ne bi mogao da se odrzis na povrsini. A ovoj drzavi ni ja ne bih dao te pare jer sigurno ne bi od toga gradili nista nego bi se partijske svinja na drzavnim jaslama samo jos vise tovile. Razumes? I kad imaju pare te pare se ne vracaju narodu, tako je vec 25 godina. A sad sa druge strane posto je uhvacen sa prstima u medu i posto je to protivzakonito svakako (suma je ogromna) to delo ne bi smelo da zastari... posebno sto je Karic u pitanju, putera na glavi koliko hoces.

chewra

pre 7 godina

fala bogu...vala vreme je da domacini dodju u srbiju...on svoju firmu ne moze da opljacka a politikom su isterali porodicu karic iz srbije...sramota

Primić

pre 7 godina

"Za vlasnikom "BK grupe" i liderom PSS i njegovim bratom Sretenom Karićem je bila raspisana i Interpolova poternica, ali njih više nema na listi traženih na sajtu Interpola."

Ovo je potpuna neistina. Interpol nikada nije raspisao poternicu za Bogoljubom Karićem što se na sajtu Interpola uvek moglo proveriti. Kariću bi najbolje bilo da se nikada ne vraća u ovu državu. Ona sada ima ozbiljne privrednike i investitore čiji moral i poslovna etika se ne dovode u pitanje a sve njihove snage su usmerene isključivo ka dobrobiti i blagostanju naroda i države.

chewra

pre 7 godina

fala bogu...vala vreme je da domacini dodju u srbiju...on svoju firmu ne moze da opljacka a politikom su isterali porodicu karic iz srbije...sramota

dos ti pod nos

pre 7 godina

svi vi koji ste popljuvali sud i drzavu setite se da drzava ne moze da utice na sud a sudstvo je ovakvo zahvaljujuci dosovskom ministru prsvosudja i reformi deesovskoj kada je svaki opstinar deesovac birao sebi sudije, trazili ste gledajte a pistaljku metnite u ....

Primić

pre 7 godina

"Za vlasnikom "BK grupe" i liderom PSS i njegovim bratom Sretenom Karićem je bila raspisana i Interpolova poternica, ali njih više nema na listi traženih na sajtu Interpola."

Ovo je potpuna neistina. Interpol nikada nije raspisao poternicu za Bogoljubom Karićem što se na sajtu Interpola uvek moglo proveriti. Kariću bi najbolje bilo da se nikada ne vraća u ovu državu. Ona sada ima ozbiljne privrednike i investitore čiji moral i poslovna etika se ne dovode u pitanje a sve njihove snage su usmerene isključivo ka dobrobiti i blagostanju naroda i države.

Svaka cast

pre 7 godina

Karic je postao persona non grata kad je njegova partija dosla na oko 17%. DS mu to nije mogla da oprosti. Da se drzao samo "biznisa" i dalje bi uzivao u Srbiji kao i stotine njegobvih kolega. A SNS sada uziva u nasledjenim tekovinama u pravosudnom i policijskom sistemu.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Drzava treba da nadje modul - resenje za tajkune...poput Putina....od kada je Putin na vlasti kriminal i bahacenje tajkuna je svedeno na minimum...ili ce te biti mirni i raditi i za drzavu a drzava vas nece dirati ili vas biti nece - pojesce vas mrak...sad u Rudisiji svi mirni..
to resenje je trebalo i u Srbiji da se sprovede ,Karic , Kostic ,Beko ,Subotic...onda bi ti isti tajkuni ubrizgavali pare u nasu drzavu , imali bi nase trzne centre ,lance supermarketa...ovako nemamo nista , hrvati nas pokorilu Ideom ,Rodom...i oni imaju svog "Miskovica" koj drzi ove lance ali ga ne apse ..

veteran

pre 7 godina

Samo posnatrajte, ako tuzi Srbiju medjunarodnom sudu, dobija parnicu milion posto.Kapitalizam ne poznaje mogucnost da neko krade sam od sebe, jos manje da tvoje vlasnistvo proda drzava i zadrzi novac.

Bananamen

pre 7 godina

Kako stvari funkcionisu u Srbiji:

1. Pokrades nesto
2. Odes iz drzave ili cak ostanes pod 'zastitom' nekih
3. Prodje vreme i narod zaboravi
4. Imas to sto si ukrao legitimno

Tuga

pre 7 godina

Gde se Karic skrasio, u Moskvi.Znaci, vraca se jos jedan rusofil.da preko TV Nova ojaca ruski meki uticaj. Pa nam posle drugi krivi sto nam ne ide. Ovo je, inace dobar materijal za EU kad pocnu pravi pregovori o poglavlju 23.

flagelant

pre 7 godina

@To nisu njegove pare, vec pare gradjana Srbije, razumes?

Karica ne volim ni najmanje ali budimo realni - svi privatnici to rade jer drugacije ne bi ni mogao da poslujes u ovoj zemlji, bukvalno ne bi mogao da se odrzis na povrsini. A ovoj drzavi ni ja ne bih dao te pare jer sigurno ne bi od toga gradili nista nego bi se partijske svinja na drzavnim jaslama samo jos vise tovile. Razumes? I kad imaju pare te pare se ne vracaju narodu, tako je vec 25 godina. A sad sa druge strane posto je uhvacen sa prstima u medu i posto je to protivzakonito svakako (suma je ogromna) to delo ne bi smelo da zastari... posebno sto je Karic u pitanju, putera na glavi koliko hoces.

Meister Jakob

pre 7 godina

Pošto je krivično djelo i '98. kad ste još bili u ratu trebali ste to proglasiti za ratno profiterstvo, u Hrvatskoj ratno profiterstvo ne zastarjeva, na tom principu počiva jedna od Sanaderovih točaka optužnice.

daf

pre 7 godina

Mene samo zanima gde su svi oni što su na onim jednim izborima glasali za Karićevu stranku. To je bio urnebes i pokazatelj koliko broj poltrona i skorojevića živi u ovoj zemlji

sasha

pre 7 godina

Cuvena Vuciceva borba protiv korupcije... Ovako je i Cane pušten, isto ce biti sa Miskovicem, Beko nam umalo postao ministar, a ovaj ce da nam se vrati na velika vrata iz "majcice Rusije", koja inace krije gomilu nasih postenih sugradjana, isto ce biti i sa Milosevicima. Sve u svemu, TUGA I JAD!

zimzeleni

pre 7 godina

Jos jedan pokazatelj da je period vladavine SNS-a zapravo restauracija. Najavljujes spomenik Djindjicu - dajes ulicu Crncevicu, najavljujes ekonomski oporavak - uzimas ljudima od penzije, najavljujes reformu pravosudja - zastareva slucaj protiv Karica... Lepo je poceo taj drugi mandat, sve smo napredniji.

Dovla

pre 7 godina

Deco, batalite skolovanje od toga se ne zivi. Sve vise verujem da je sve ovo neki Matrix, pa je neki folder Srbija opasno zabagovao, jer ovo u normalnom, prirodnom svetu ne postoji. Da li stvarno neko hoce da nas iseli odavde ili sta, ne znam. Za ovo su krive sve vlasti u Srbiji od 90-ih do danas.

dr laza

pre 7 godina

@stefann.Da, nelegalno izvlacio novac iz svoje firme.To znaci pravio fiktivne troskove jer nije hteo da plati poreze i doprinose, nije hteo da plati porez na dobit, pdv...To nisu njegove pare, vec pare gradjana Srbije, razumes? I sem toga za toliko je optuzen, a u realnosti, to je bar puta 10.Pa izracunaj koliko je to bolnica, skola, obdanista...

Helios

pre 7 godina

Još jedan težak, težak poraz nas svih; još jedna megapljačka(ška banda) koja je pobedila. Pravilo je prosto: otimaj, ako otmeš dovoljno pravda a tek mehanizmi prava biće na tvojoj strani.
Braća Karić su dripci koji su poleteli kao komandosi KiM ogranka SPS-Jul vlasti nad Srbijom. Imali su dve otskočne daske. Prva su bile "krediti" Srbije - pare džabe- za stanove povratnicima koji su oni uzeli i izgradili nekretnine koje su maksimalno naplatili Šiptarima već tada u izobilju heroinskog keša. Druga je preotimačina BelPedžeta. A tu su se penalili dugo dok nisu shvatili kako da kupe koju opremu i postanu monopolisti nadolazeće mobilne telefonije. Sve te - apsolunto SVE - godine Mobtela UVEK su za sav monopol platili NULA poreza jer su tobož imalu NULA dobiti!!!
Šta tek reći o kašnjenju Interneta u Srbiju nametnuto zakonom "PTT je ekskluzivni nosilac Telekomunikacija" dok najazd im neko nije postavio otužni EUnet, pa još su držali ljude e-mail adresama... Strahota.
A ko je jedini kako tako njima nešto uradio? Gle pa to je stupidni nazadni zli VdrK! Omiljena kanta za napucavanje "genijalaca" koji 12 000 000 000 puta ponavljaju "patrijote" i sl. tunjavi V. Koštunica je, gle čuda, JEDINI koji se sa njima nije utalio i porez na aboliciju naplatio. Ovi ostali, ovi blistavi EU vizionari jok, nisu oni zaostali kao VdrK. Ne oni su savremeni i znaju kako stvari funkcionišu, zato i treba da nas vode u budućnost. Reformu po reformu po reformu i još samo 13 miliona reformi i eto nas...

Demokrata

pre 7 godina

Samo u banana drzavi Srbiji moze da krivicni postupak zastari.Onda se uclanis u SNS i das im podrsku udjes u parlament i vidis sve blagodeti "nezavisnog " sudstva.Protiv Miskovica nema sansi da postupak zastari

bahati ali neobrazovani

pre 7 godina

prve milione je pokrao tako sto mu je Milosevic dao ogroman novac iz "zajma za preporod srbije" 1989., a ovaj to uredno vratio 1993. u vreme hiperinflacije, tako da je od nekih 10 milona maraka realno uplatio oko 100DEM.

Sreten Žujkić

pre 7 godina

Kao što rekoh, po ko zna koji put, samo prazne priče "našeg" vođe ... bla bla bla, o reformi ovog, boljitku ovog, povećanju onog, rastu nečega i samo bla bla bla, demagogija i ništa drugo... dokazi su svaki dan vidljivi, jedan od njih je i ovaj, ova vest... činjenica kako živimo, kakav nam je standard, plate 200€... itd... a kada slušam vođu i ove njegove rekao bih da živimo u nekoj razvijenoj-normalnoj državi...

hiavata

pre 7 godina

Ovi proneverili 60 miliona i postupak zastareo a nas ce dodatno da rebnu porezom na automobile, stanove da popune budzet. Jos povucena poternica interpol. Bravo. Samo da mi neko sutra spomene moje obaveze prema drzavi. Prebacujem firmu u bilo koju drugu zemlju a vi sto glasate placajte poreze ovima.

nenad 12

pre 7 godina

Molim za peticiju da se odmah oslobodi čovek koji je pokušao da opljačka banku i uzme milion dinara - zašto on da robija a Karić ne.

Vladimir

pre 7 godina

Ukrades desetine miliona evra drzavnih para, pobegnes van zemlje na par godina, vracas se kao uspesan biznismen. Sta reci sramota drzava ne postoji, svi mi koji smo "osudjeni" da zivimo ovde to znamo.

Stefan

pre 7 godina

Pustili su ga da radi sta hoće, dok nije strasno politički ojacao i bio treći na izborima, onda su ga optuzili za sve mutljavine koje je radio, pobegao iz zemlje, politički i finansijski oslabio i sad kad nikom vise ne smeta, pojeo vuk magarca.

pera odzacar

pre 7 godina

Pokrades milione $,zivis u najvecem luksuzu u svetskoj metropoli, razvijas biznis sa pokradenim parama,i vratis se nazad posto je sve zastarelo.GOSPODO ZA OVOLIKU SUMU LOPOVLUK NIKADA NE ZASTAREVS. Englezi su kidnapovali pljckasa postanskog voza posle 30- god. cim su ga locirali u Brazilu u strpali ga na dozivotnu robiju.A ovaj se bogatio dok nam je bilo najteze.90- su se odavno vratile

Mira

pre 7 godina

Nas narod brzo zaboravlja, ne seca se kada je jos za vreme Milosevica otvoreno rekao na televiziji, nadji mi tog sudiju koji moze mene da osudi. Sve se to ima, i snimak, ali to nije vazno, narodu to ne treba, narodu ne treba sudstvo koje je neutralno i funkcionise, narodu Srbije trebaju vodje, i njihova demagogija
Onom kome treba da radi i posteno zaradi za zivot ili je van Srbije ili ce otici

skeptik

pre 7 godina

Ha,ha,ha... pa jel treba ovo uopste komentirati. Tako ce da prodje i slucaj Savamala i fantomke a ovamo komunalna policija juri one nesrecnike zbog par hiljada dinara. Banana drzava.

Nefer

pre 7 godina

Demokratija na Srpski način,bravo DS,DSS,SNS idr,U Nemačkoj,SAD i Francuskoj ne zastareva pljačkanje država!Zato je država revnosna kada komunalci biju babe koje prodaju cveće na ulici da bi kupile hleb i mleko!

nebitno

pre 7 godina

A mom mužu tražili potvrdu iz Palate pravde da nije bio nikakav postupak protiv njega pokrenut kako bi mogao da bude član ŠKOLSKOG ODBORA osnovne škole!!!!!! i to 2008.-2009. godine
A ovaj može da bude na listi za poslanika , nemam reči da opišem bes, nezadovoljstvo i ponajviše tugu zbog ovakvog stanja tzv. DRŽAVE
U stvari imam reči ali mi ne bi objavili komentar

Sulejman Velicanstveni sa Kosta Rike

pre 7 godina

Cestitke gradjanima i gradjankama Srbije :) pa ni nanogica da padne ;)... ajmo svi u glas: "Srbijo najlepsa bajko, Srbijo oce i majko"...

Posmatrac

pre 7 godina

Dva slucaja, Izraelski satelit 40 miliona i ovaj 60 miliona, dodje 100 miliona eura, koje je Srpsko pravosudje uzelo narodu i naciji.
Ja kao drzavljanin Republike Srbije, ne priznajem isto i radije bih da mi sudi Haski Tribunal i sudije Mejn i slicni.

Srboljub

pre 7 godina

Odlično! Sad sve one koji su na bilo koji način doprineli apsolutnom zastarevanju u bajbokanu. Kakvo pajac-sudstvo, podsaharska afrika, to nam je nivo.

replicator

pre 7 godina

E moj druze, nismo mi budale da nasedamo na ovu farsu. Receno je njemu a zna se i ko, da saceka, da ce zbog zastarelosti biti obustavljeno. 60 miliona evra u dzep. Kome?

Kalimero

pre 7 godina

Svakom ko ukrade milione od sirotinje,koja se bori parce hleba da zaradi za decu ali joj lopovi i tajkuni to otezavaju svojim kriminalnim radnjama,treba podici spomenik i to jos opet od nase sirotinjske plate.Kada vec nece da ide u zatvor i da vrati pare sa kamatom,neka bar imamo njegov spomenik da nas podseca koliko smo glupi i neorganizovani da onoga ko nam zavlaci ruku u pocepan dzep ne mozemo da privedemo pravdi.Zato cemo biti sirotinja jos puno vekova!!!

Daca

pre 7 godina

Bogi duso, ti si sad slobodan covek i ne moze ti niko nista. Predstava se zavrsila, ovi sto su placeni da drze slucaj u fioci su odglumili za sve pare. Nego hoce li biti docek na aerodromu ili pred skupstinom? Sad je stara garda iz 90-tih tako reci kompletna. Jos samo da mu sef sacuvao neko ministarsko mesto, makar ono bez portfelja.

Mi kriminalci....

pre 7 godina

A šta drugo.....meni policija dva puta na vrata u 11 uveče, po dvoje u punoj ratnoj opremi jer se nisam odazvao na poziv sudije za prekršaje.....iako sam kod sudije bio dve nedelje pre toga!!!! Zaboravili da upišu u sistem, dešava se.....za kaznu od 6 000 din.
Pa onda treći put dolaze, isto oko 10-11 uveče, dvoje, za potvrdu koju sam lično morao da dobijem od sudije za prekršaje....
Komšiluk ima divno mišljenje o meni sada jer su naravno svi visili na špijunkama kada se ovi u pola noći proderu kroz zgradu"...policija, otvorite vrata imamo nalog za vase privođenje!!!!!"....
....ali predpostavljam da nema goreg šljama od mene sa prekršajem od 6000 dinara, jer da sam ojadio državu i građane za milione i milione evra, bio bih gospodin sa dedinja i svi bi mi se izvinjavali.....

Lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Bas juče je u emisiji život priča žena jednog bivšeg fudbalera iznela svu bedu srpskog pravosuđa. A ja mislio da je i dalje na snazi NULTA STOPA TOLERANCIJE ZA MITO I KORUPCIJU. Izgleda da smo se u godini preduzetnistva potpuno okrenuli izvozu Vučićevih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014 godine. Jer taj što obeća...

DAVOR

pre 7 godina

Jedite salatu naivni narode koju vam je svojevremeno nudio Karic. Boranijo ko ti je kriv sto tebi izvrsitelji plene stvari zbog duga za struju i komunalije kada ne znas da krades na veliko busajuci se u patriotske grudi narodnih dobrocinitelja. A i ti boranjo dok se busas u patriotske grudi ostaju ti samo modrice na prsima. A narodnim spasiocima i huskacima modre novcanice u dzepovima.

devlinjo

pre 7 godina

i protiv sarica, miskovica, beka, kosmajca ali zato cemo da teramo nekog bivseg nacelnika saobracaja za nesto sto se radi svugde u svetu. sve je finta od samog pocetka. tako je bilo i sa mirom i markom.

Kole

pre 7 godina

Ali zato 5000 dinara duga za struju sirotinji seku zice i budu u mraku godinama ne moze da zastari.OVO JE TA VUCICEVA CUVENA BORBA PROTIV KORUPCIJE SUBOTIC PA KARIC.

zalojin

pre 7 godina

mene jure za nekip porez iz 1993 godine kazu, neka sica od 200eu, bez kamate. A ovom nakon desetak godina zastarelo 65 miliona eu? Zar nije osudjen u odsustvu? Hvala sto nam vracaju najbolje ljude u zemlju, tu nam je Cane, evo ga i Karic. Odmah u politiku obojica, da nam krene ko devedesetih

roksana

pre 7 godina

Interesantno da svi (u poslednje vreme) koji su procesuirani postanu slobodni i oslobodjeni svake krivicne ili prekrsajne odgovornosti za kaznjiva dela....smesne su konstatacije koje ih oslobadjaju. Ispade da sudovi i tuzilastva postoje samo da potvrde opste poznate cinjenice da su svi ljudi "posteno" sve stekli iako na veoma kratak period. Imali su valjda srecu.....

Opšte poznato

pre 7 godina

Bravo za kriminal. Evo odem ja da pokradem tri banke,pobecu u Rusiju i za par godina mi zastari sve to i vratim se ovde i uzivam ;)

strina

pre 7 godina

Vucic konacno nasao kandidata koji ce da zameni Tomu.
Bogi moze mirno da uplati clanarinu na posebnom racunu u Moskvi tako da svi imaju po nesto.

BAL VAMPIRA

pre 7 godina

Kako je i Pahomiju delo bilo zastarelo,sad Pahomija pod ruku pa pravo kod PAtrijarha da i tebi da orden kao i Pahomiju a moze neki orden da padne i od tome,nikad se ne zna!

zlopamtilo

pre 7 godina

Još jedna potvrda da se u Srbiji isplati jedino ukrasti mnogo , bar šestocifreno.Najgote što može da se desi je suđenje koje je u stvari svojevrsna legalizacija kapitala obzirom na ishod suđenja koji je već na početku izvestan. Stanko Subotić slobodan I opran , Ceca takođe , Mišković na dobrom putu, kao I Kosmajac I Šarić,....da ne nabrajam afere političara ...

cukce

pre 7 godina

Jos jedan dokaz efikasnosti naseg pravosudja! Poruka drzave prneverujte drzavne pare (Karici), gazite ljude na pesackom prelazu (Mitrovic), radite rezne pronecere (Ceca, mnogi politicari, sto crveni, sto zuti, sto nazadnjaci), znamo cirkus oko Kristijana, afera koferce (Dacic), ali zato ako pogresno parkirate il vam plene imovinu ili zatvor ne gine! Poznati, mocni, politicari, kontraverzni biznismeni su zasticeni a jasi po nama obicnom narodu!

JPR23

pre 7 godina

Cirkus od drzave... corkus od Prava.. zastarelo delo, heh, ko je ovde lud ?? Nego ajde da jave koliko je uplaceno ? A ? Malo transparentnosti...

NN

pre 7 godina

Kako kod nas cesto za bogatase i poznate zastare slucajevi u sudu. Pre dosta godina zastari slucaj Peconija, pa onda gazda Jezde sada Karica. Da li B92 mogu zasnati ime sudije ili imena sudija na ovom sudjenju koje je zastarelo da li namerno ili slucajno to bi trebalo da ispitaju drzavni organi.

Lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Bas juče je u emisiji život priča žena jednog bivšeg fudbalera iznela svu bedu srpskog pravosuđa. A ja mislio da je i dalje na snazi NULTA STOPA TOLERANCIJE ZA MITO I KORUPCIJU. Izgleda da smo se u godini preduzetnistva potpuno okrenuli izvozu Vučićevih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014 godine. Jer taj što obeća...

да да

pre 7 godina

Наравоученије, децо крадите што више, али баш што више ! Ово се првенствено односи на бахату децу србских политичара !!!

Ekspert

pre 7 godina

Svugde u svetu vazi pravilo da što vise ukradeš to su šanse da se izvučeš veće. To što Srbija nije u koraku sa razvijenim svetom je druga tema

Zlobni cinik

pre 7 godina

Tako se to radi, kad kradeš kradi na veliko , nipošto da se zaustaviš na nekoliko hiljada evrića !
Zašto ?
Pa kad se krupno napljačkaš imaš i za advokata, i za sudiju, i za mito, i za političare i za tebe ostane dovoljno !
A ako si sitna riba ništa od gore navedenog ne možeš da ispuniš i na kraju ne gine zatvor !