Petak, 26.08.2016.

13:10

Milanović: Neću Nikolića upoređivati ni sa kim

Lider SDP Zoran Milanović kaže da ništa ne bi promenio u svojim izjavama o Srbiji, Srbima i BiH.

Izvor: Tanjug

Milanoviæ: Neæu Nikoliæa uporeðivati ni sa kim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

...

pre 7 godina

Koja su komedija ovi hr "političari" aahahaa! Mislio sam da su ovi naši najveći , ali... eto ti Rvata ha ha! Baš se trude da po svemu budu ispred nas, pa i po šabaniji! Bilo bi smešno da nema ozbiljnih posledica. Narod se huška mržnjom, pa kad vrag odnese šalu, cenu plaća sirotinja, neće "političari".

yugosvaba

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu.
(Pera, 26. avgust 2016 14:28)

Najbolja opcija za Srbe u HR je da poljube "Putovnicu" i s njom krenu prema Njemackoj(kao i Hrvati). Sve drugo je prodavanje magle.

leptirica

pre 7 godina

Super mu je predizborni program. Mislim da je covek pukao. Imaju li hrvati uopste zdravstvenu proveru za visoke fukcionere?
(lud zbunjenog, 26. avgust 2016 17:38)

Nemamo,a sudeći po svemu,nemate ni vi u Srbiji.

detalji sitnice i kucine

pre 7 godina

Ni ja nemam potrebu da sam dobar sa Tomom diplomom i Vuckom.

Zorane, samo jako !

PS Posle vidi sta ces za te prvoboracke penzije, veterana ima ko prvoboraca 45te

miro split

pre 7 godina

A,šta san gušta ovo lito bez Srba i Hrvata!
Sad san se vratija u Split i ništa mi nije jasno.Šta se dogodilo Milanoviću?
Biće je puno bija na suncu.

A ima te li jogurta?

pre 7 godina

Da, Zoki, Vucic i Nikolic su krivi sta se hvalis dedom ustasom i kako ti ne smeta 'za dom spremni'. Naterali su te na mrznju prema 'saci jada' i pateticno uvlacenje ustasoidima. Kako li su samo lukavi...
Alo, kmetovi, jel vi kontate da su oni pregoreli? Pogledajte samo tog jednoumlja... Ima li medju njima nego da se postidi ovoga?

Pera

pre 7 godina

@Sava Besarović.
Da, slican je recnik imao i Pavelic. Naime, Pavelic je optuzivao Srbe da ruse nezavisnu drzavu Hrvatsku i zato je krenuo da ih eliminise. Ne vidim da je retorika Milanovica ista drugacija.

pajs

pre 7 godina

Milanovic je u mnogim stvarima uPravu,svidelo se to nama ili NE.
(BGD, 26. avgust 2016 14:06)
To je tačno, ali je isto tako i u krivu. I sa nipodaštavanjem i kafanski se izražava o celoj jednoj naciji. To je OK u kršu Čavoglava i vagon restoranu voza Drniš-Perković, ali nije za navodno urbanog purgera. O našem Tomislavu iz Tomislavgrada (čitaj: Bajčetine) znamo sve, ali od ovog očekuješ neki nivo. Kad on zvuči gore od najgoreg U-ličara. Bedasto i plitko.

Jarilo

pre 7 godina

@pozdrav iz hrvatske


"Nemam nikakvo misljenje" je imalo negativnu konotaciju, njihova politika je demagoska, nacionalisticka i neiskrena.. Sto se tice njihove proslosti , o tom dvojcu mislim sve najgore..

Ali, prijatelju, mi ovde pricao o kvazi levicaru Milanovicu . Neko ko je levicarskih ili liberalnih shvatanja tako ne govori. Pokusaj da zamislis da Cedomir Jovanovic na bilo koji nacin rehabilituje jahace apokalipse 90-ih , da obecava zastitu od krivicnog gonjenja. Nemoguce.

Mirk

pre 7 godina

Ko je i sta je Toma, svi znamo. Glupo je trositi reci.
Ono sto meni nije jasno je zasto se Hrvati stalno osvrcu za sobom?
Posle "resavanja srpskog pitanja" 1995, posle ulaska u EU i NATO, njima su i dalje Srbi glavni problem????
Zeleli su da izadju iz "balkanske krcme", izasli su, ali i dalje nemaju mira.
Kao da su usli u EU ne zarad sopstvenog boljitka, nego iskljucivo da bi prkosili Srbiji.
Neverovatno.

JASNOKAODAN

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu. Recnik koji koristi je nesto sto mora da upotrebi pred izbore da bi privoleo desnicarski deo birackog tela. U komunikaciji sa nasim vlastima nije bas ljubazan jer su sa ove strane "teski" ljudi. Drugacije bi komunicirao sa nekim nasim politicarem koji nema ratnu proslost. Mislim da konkretna dela Zorana Milanovica prema Srbima u Hrvatskoj govore u prilog tome da za njega treba da glasaju. S druge strane, nasi politicari treba da budu fleksibilniji prema njemu jer na duge staze moze poboljsati medjunacionalne odnose. U svakom slucaju, Zoran Milanovic je antifasista i neuporedivo bolja opcija od HDZ-a za Srbe u Hrvatskoj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera, 26. avgust 2016 14:28) # Link komentara

ljudi uvijek misle da se mrze krajnje desnice dviju zemalja, ali baš dapače! Jedni drugima daju svrhu.

I jednima i drugima paše da je krajnja desnica na vlasti jer onda oni svojim radikalizmom kao štite svoje od ovih drugih. Da pro-ustaški političar može birati postavio bi Šešelja za premijera Srbije, jer onda on dobiva smisao i sa svojom huškačkom retorikom brani svoj narod od četnika. I suprotno.

Guzen Bauer

pre 7 godina

Jedino što treba zameriti Milanoviću je to što je dao materijal nesposobnoj srpskoj vlasti da se bavi glupostima još dva meseca, dok im država puca po šavovima. Živećemo od radikalskog patriotizma, kao i uvek u novijoj istoriji.

Hrvatski socijaldemokrat

pre 7 godina

Tri od deset izbornih jedinica su nositelji liste Narodne koalicije hrvatski Srbi, koji su lojalni Zagrebu te nemaju nikakve veze sa Srbijom.

Bivši ministar financija, Lalovac, je Srbin i nositelj lista u splitsko-dubrovačkoj jedinici.

Milanović nema ništa protiv Srba, samo protiv srbijanske vlasti u Beogradu, koja samo šteti hrvatskim Srbima.

Marijan

pre 7 godina

Problem i je što mnoge u Srbiji smeta što političar susjedne zemlje kaže, a istodobno vas ne smeta činjenica što imate ovu dvojicu za predsjednika i premijera.

Dikh tu kava

pre 7 godina

E lipi moj komšije - upravo ova tvrdnja - da vi o Vučiću i Nikoliću nemate nikakvo mišljenje, vam je veći problem nego lapetanje nekog opozicionog političara u susjednoj državi koji je u predizbornoj kampanji....

Nema ovdje niti jednog komentara osude njihove politike devedesetih, pa se čovjek stvarno zapita kakvo je vaše mišljenje o istoj????
(Pozdrav iz Hrvatske, 26. avgust 2016 14:31)

Moguće da je bitno da se nešto "osudi u komentarima". Takođe, moguće da je možda manje bitno to što je država Srbija tu politiku (čiji su pomenuti bili deo) suštinski osudila time što je između ostalog svog predsednika poslala Hagu. Pri čemu je ustvari periferno da se vaša država doživotno snebiva da javno iskaže zvaničan odnos prema Jasenovcu, istovremeno slaveći progon stotine hiljada svojih državljana. Ako vi razumete nas, razumemo i mi vas, s tim što u nekim stvarima ipak nikad nećemo uspeti da vas sustignemo..

Tetak

pre 7 godina

Kazem vam da politicari glasno a svestenici u tisini truju odnose naroda na Balkanu. Kad narod prestane kupovati sva ta sr**** i oni ce morati promeniti plocu. Isto kao u supermarketima, sta se kupuje to ce ti servirati na police.

....

pre 7 godina

Milanovic je u svom govoru vredjao srpski narod i drzavu koka je zadnjih 100 godina pretrpela najvise zlocina i seckanja. Milanovic po mojoj oceni nezna sta prica, a politicku karijeru gradi na nekoj laznoj i neosnovanoj mrznji prema srbima u kojoj i posteni hrvatski narod gubi identitet demokratskog i antifasistickog drustva.

Nenad zg

pre 7 godina

Dobio sam PTSP slusajuci Milanovica, Dacica,Kovača ,Nikolica......
Samo ne želim zbog tih neradnika i huskaca da netko sa Bg tablama nastrada u Zagrebu,odnosno u Hrvatskoj....naravno niti netko iz Hrvatske kad svrati u Srbiju....

bez_cenzure

pre 7 godina

Da nema Srba i Srbije Hrvatima bi bilo dosadno!

Šta reče Milanović iritira ga pominjanje srpskih izbjeglica iz Hrvatske! Ne prođe dan a da ne pomene nekakve hrvatske zarobljenike tokom rata.

Juzni Sloven

pre 7 godina

"Vec si ga uporedio, zajedno sa celim narodom...kasno...tuzno..."
(Alex, 26. avgust 2016 13:52

Sa kojim celim narodom Alexa, pa svi smo mi jedan narod sa istim jezikom, gramatikom, kulturom, hriscanskom relidijom i genima.

Za sta je to po tebi kasno kada je ovde u pitanju najobicniji verbalni sukob izmedju dva plemena jednog istog naroda koji traje decenijama, bez racionalnog razloga i na koje vise niko normalan u svetu ne obraca paznju jer ne mogu da razumeju nasu dijagnozu?

Mnogo smo jadni!

Jarilo

pre 7 godina

Ti prijatelju nisi pricao o Vucicu i Nikolicu, nego o Srbiji , od koje si ,kao uzgred, odvojio Vojvodinu , sto je poznata ustaska mantra.. Pricao si o saci jada, o drzavi Bosni iz koje bi trebako izdvojiti Hrvate , ako ode RS (sto je naucna fantastika) , dakle poziv na komadanje suverene drzave. To sto sada pokusavas celu pricu da skrenes na Vucica i Nikolica, o kojima nemam nikakvo misljenje , to je nedostatak karaktera, moj Milanovicu.. Svi ste vi isti, samo se farbate razlicitim bojama.

Луди мозак

pre 7 godina

Видите Господине Милановићу због таквих изјава управо и гину Хрватска, Српска, и деца широм света. Због таквих реторичких вратоломија многи родитељи су завијени у црно а многи ће родитељи тек бити завијени у црно без обзира на боју коже. Уместо таквих безобразлука које ово време воде у разне пропасти могли би сге се окренути градњи мостова сигурног мира преко којих небисте пребацивали своје тенкове. већ били фактор стабилности Па добро што сте нама Србима досадили него сте досадили и својим суграђанима. У нади да ће те постати део заједниког мира поштовани комшијски поздрав.

pozdrav i tebi

pre 7 godina

@Pozdrav iz Hrvatske

Vest se odnosi na Milanovica i na njegove nebulozne izjave tako da su i komentari vezani za Milanovica i za njegove izjave. Kada je vest o Vucicu ili Nikolicu onda se tu mogu naci komentari u vezi istih i o njihovim politikama. Nadam se da ti je sada jasno kako funkcionise ovo sa komentarima.

Vuk

pre 7 godina

Spin. Nisi ti pominjao Vucica i Nikolica nego Srbiju, od koje si uredno odvojio Vojvodinu, sto je stara ustaska mantra. Pricao si i odvajanju Hrvata iz Bih ako ode RS , sto je spekulisanje sa suverenoscu susedne zemlje. Neprihvatljivo. Pominjao si saku jada , kako da ljude optuzene za ratne zlocine u BIH sklonis od ruke pravde . Pominjao si da ti se fucka za ustaske pozdrave i hvalio se dedom ustasom.

O Nikolicu i Vucicu nemam nikakvo misljenje, ali ako si ti levicarska opcija, tesko Hrvatskoj.

natasa iz sumadije

pre 7 godina

@(Srbin iz Bjelovara, 26. avgust 2016 14:04)
Napujdao vas je Sloba i ekipa, mi smo ovde normalni svi bili protiv rata i ubijanja!
Ne znam sta je Milanovic uradio za vas al brate nek nas ostavi vise na miru!

Kap

pre 7 godina

Kada bolje pogledamo, deo našeg naroda i jeste obična šaka jada kada se uzme u obzir ko su im uzori, njihov nivo kulture odnosno nekulture i njihova mržnja prema Hrvatima, Albancima, Bošnjacima, Romima i drugim. U pravu je kad je rekao da im se govori da su ustaše, a onda hoćemo saradnju...to tako ne može, nisu svi Hrvati ustaše i nisu svi Hrvati odgovorni za zločine. Zbog slabog ili gotovo nikakvog poznavanja srpsko-hrvatskih odnosa, a pre svega hrvatskog društva i na kraju same hrvatske istorije, stvara se veoma loša slika o Hrvatima koja je zapravo stvorena još '90-ih i nije učinjeno nista da se ona popravi. Milanović jeste malo preterao, ali i ovde svakodnevno čujemo odvratne izjave pojedinih političara o Hrvatskoj pa niko nije to osudio ili bar da je negirao.

SRB

pre 7 godina

ne shvatate da su to sve smo puste price, oni svoj kompleks stalno teraju, njima je Srbija centar sveta, oni bez nas ne mogu nista, vidite da im je politika, zivot usmeren ka Srbiji... I samo se nama i nasoj ne snalazljivoj drzavi mogu smejati u lice, ali umisljeno jer nisu nista bolji! ja bi im porucio da gledaju svoj zivot i da lece te komplekse...

Mali

pre 7 godina

Ovo što je rekao je bilo namjenjeno srpskom državom vrhu, tj raznim Vulinima Vučićima i Nikolićima a nikako ne cijelom srpskom narodu koji je predivan izmeđuostalog. O odonosu srpskih vlasti prema Srbima u HR ne znam što je promašeno, ionako osjetljivi narod zbog najsramotnijih događaj u povjsti Hrvatske tj. tkzv. NDH iz 41. pa nadalje, nahuškali i uvjerili ih da su oni ti koji stoje na braniku nove/stare vjekovne Srbije u več svi dobro znamo kojim granicama. To što vaši mediji prenose može se zaključiti da je Milanović vrijeđao cijeli srpski narod, Republiku Srbiju i njene vrijednosti što nije točno. Ako vi smatrate da su Nikolić i Vučić cijeli srpski narod, a nadam se da nije tako, onda će te se naći uvrijeđen u protivnom mediji opet huškaju na ustaše koji opet napadaju sve srpsko. Pozdrav.

Sava Besarović

pre 7 godina

Tomislav Nikolić: "Reči lidera hrvatskog SDP-a Zorana Milanovića podsećaju me na ono što je o Srbima mislio lider NDH Ante Pavelić."
.....
Zoran Milanović: "To su naši građani ... njihov glavni grad je Zagreb, ne čaršija, oni znaju što su im ti tipovi napravili devedesetih godina i kako su ih podsticali na pobunu protiv njihove hrvatske braće i domovine..."
.....
Zar je zaista i Pavelić tako razmišljao? Malo sam zbunjen.

buda

pre 7 godina

Idem cesto u Hrvatsku i znam da 90% ljudi ne misli kao ovi politicari.. Isto je tako i kod nas.. Nepotrebno par petlica pokusavaju da dokazu ko je glavni petao na balkanu.. Stvarno je vreme za svezu i novu krv na celom balkanu.. Jer ovi petlici nikada nece prestati. Oni su jos u 90-im.

Pozdrav iz Hrvatske

pre 7 godina

@ To sto sada pokusavas celu pricu da skrenes na Vucica i Nikolica, o kojima nemam nikakvo misljenje , to je nedostatak karaktera, moj Milanovicu.. Svi ste vi isti, samo se farbate razlicitim bojama.
(Jarilo, 26. avgust 2016 14:06)


E lipi moj komšije - upravo ova tvrdnja - da vi o Vučiću i Nikoliću nemate nikakvo mišljenje, vam je veći problem nego lapetanje nekog opozicionog političara u susjednoj državi koji je u predizbornoj kampanji....

Nema ovdje niti jednog komentara osude njihove politike devedesetih, pa se čovjek stvarno zapita kakvo je vaše mišljenje o istoj????

Pera

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu. Recnik koji koristi je nesto sto mora da upotrebi pred izbore da bi privoleo desnicarski deo birackog tela. U komunikaciji sa nasim vlastima nije bas ljubazan jer su sa ove strane "teski" ljudi. Drugacije bi komunicirao sa nekim nasim politicarem koji nema ratnu proslost. Mislim da konkretna dela Zorana Milanovica prema Srbima u Hrvatskoj govore u prilog tome da za njega treba da glasaju. S druge strane, nasi politicari treba da budu fleksibilniji prema njemu jer na duge staze moze poboljsati medjunacionalne odnose. U svakom slucaju, Zoran Milanovic je antifasista i neuporedivo bolja opcija od HDZ-a za Srbe u Hrvatskoj.

Srbin iz Bjelovara

pre 7 godina

Ja Sam Srbin I znam koliko Su SDP I Milanović učinili za nas.Mnoge boli istina! A ja bih pitao ,velike Srbe, iz Srbije, šta su oni uradili za nas, sem što su nas napujdali na Zagreb 1991. a onda 1995.šutnuli kao psa?

Vitez Koja

pre 7 godina

Našla se vila u čemu nije bila. Neka mu neko kaže da je 21 vek već uveliko.
Posao političara nije da sebe i svoj narod dovede u mat poziciju. To važi za sve ostale na ovim prostorima.

Markoni

pre 7 godina

Smesan politicar, cudi me da SDP nema nekog boljeg da vodi stranku?! Sa Zokijem im ne gine ponovo poraz na izborima... Narocito me iznenadjuje njegova losa procena uticaja Aleksandra Vucica, koji je trenutno vise nego ocigledno najuticajniji politicar iz Ex Yu...

Blackman

pre 7 godina

Svađa sa Braniteljima će mu okončati političku karijeru, tako da smo u prilici da uživo posmatramo kako se ista polako i sigurno gasi.

Srbin iz Bjelovara

pre 7 godina

Ja Sam Srbin I znam koliko Su SDP I Milanović učinili za nas.Mnoge boli istina! A ja bih pitao ,velike Srbe, iz Srbije, šta su oni uradili za nas, sem što su nas napujdali na Zagreb 1991. a onda 1995.šutnuli kao psa?

Jarilo

pre 7 godina

Ti prijatelju nisi pricao o Vucicu i Nikolicu, nego o Srbiji , od koje si ,kao uzgred, odvojio Vojvodinu , sto je poznata ustaska mantra.. Pricao si o saci jada, o drzavi Bosni iz koje bi trebako izdvojiti Hrvate , ako ode RS (sto je naucna fantastika) , dakle poziv na komadanje suverene drzave. To sto sada pokusavas celu pricu da skrenes na Vucica i Nikolica, o kojima nemam nikakvo misljenje , to je nedostatak karaktera, moj Milanovicu.. Svi ste vi isti, samo se farbate razlicitim bojama.

Blackman

pre 7 godina

Svađa sa Braniteljima će mu okončati političku karijeru, tako da smo u prilici da uživo posmatramo kako se ista polako i sigurno gasi.

Kap

pre 7 godina

Kada bolje pogledamo, deo našeg naroda i jeste obična šaka jada kada se uzme u obzir ko su im uzori, njihov nivo kulture odnosno nekulture i njihova mržnja prema Hrvatima, Albancima, Bošnjacima, Romima i drugim. U pravu je kad je rekao da im se govori da su ustaše, a onda hoćemo saradnju...to tako ne može, nisu svi Hrvati ustaše i nisu svi Hrvati odgovorni za zločine. Zbog slabog ili gotovo nikakvog poznavanja srpsko-hrvatskih odnosa, a pre svega hrvatskog društva i na kraju same hrvatske istorije, stvara se veoma loša slika o Hrvatima koja je zapravo stvorena još '90-ih i nije učinjeno nista da se ona popravi. Milanović jeste malo preterao, ali i ovde svakodnevno čujemo odvratne izjave pojedinih političara o Hrvatskoj pa niko nije to osudio ili bar da je negirao.

Sava Besarović

pre 7 godina

Tomislav Nikolić: "Reči lidera hrvatskog SDP-a Zorana Milanovića podsećaju me na ono što je o Srbima mislio lider NDH Ante Pavelić."
.....
Zoran Milanović: "To su naši građani ... njihov glavni grad je Zagreb, ne čaršija, oni znaju što su im ti tipovi napravili devedesetih godina i kako su ih podsticali na pobunu protiv njihove hrvatske braće i domovine..."
.....
Zar je zaista i Pavelić tako razmišljao? Malo sam zbunjen.

buda

pre 7 godina

Idem cesto u Hrvatsku i znam da 90% ljudi ne misli kao ovi politicari.. Isto je tako i kod nas.. Nepotrebno par petlica pokusavaju da dokazu ko je glavni petao na balkanu.. Stvarno je vreme za svezu i novu krv na celom balkanu.. Jer ovi petlici nikada nece prestati. Oni su jos u 90-im.

Nenad zg

pre 7 godina

Dobio sam PTSP slusajuci Milanovica, Dacica,Kovača ,Nikolica......
Samo ne želim zbog tih neradnika i huskaca da netko sa Bg tablama nastrada u Zagrebu,odnosno u Hrvatskoj....naravno niti netko iz Hrvatske kad svrati u Srbiju....

Hrvatski socijaldemokrat

pre 7 godina

Tri od deset izbornih jedinica su nositelji liste Narodne koalicije hrvatski Srbi, koji su lojalni Zagrebu te nemaju nikakve veze sa Srbijom.

Bivši ministar financija, Lalovac, je Srbin i nositelj lista u splitsko-dubrovačkoj jedinici.

Milanović nema ništa protiv Srba, samo protiv srbijanske vlasti u Beogradu, koja samo šteti hrvatskim Srbima.

Vuk

pre 7 godina

Spin. Nisi ti pominjao Vucica i Nikolica nego Srbiju, od koje si uredno odvojio Vojvodinu, sto je stara ustaska mantra. Pricao si i odvajanju Hrvata iz Bih ako ode RS , sto je spekulisanje sa suverenoscu susedne zemlje. Neprihvatljivo. Pominjao si saku jada , kako da ljude optuzene za ratne zlocine u BIH sklonis od ruke pravde . Pominjao si da ti se fucka za ustaske pozdrave i hvalio se dedom ustasom.

O Nikolicu i Vucicu nemam nikakvo misljenje, ali ako si ti levicarska opcija, tesko Hrvatskoj.

Pozdrav iz Hrvatske

pre 7 godina

@ To sto sada pokusavas celu pricu da skrenes na Vucica i Nikolica, o kojima nemam nikakvo misljenje , to je nedostatak karaktera, moj Milanovicu.. Svi ste vi isti, samo se farbate razlicitim bojama.
(Jarilo, 26. avgust 2016 14:06)


E lipi moj komšije - upravo ova tvrdnja - da vi o Vučiću i Nikoliću nemate nikakvo mišljenje, vam je veći problem nego lapetanje nekog opozicionog političara u susjednoj državi koji je u predizbornoj kampanji....

Nema ovdje niti jednog komentara osude njihove politike devedesetih, pa se čovjek stvarno zapita kakvo je vaše mišljenje o istoj????

Pera

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu. Recnik koji koristi je nesto sto mora da upotrebi pred izbore da bi privoleo desnicarski deo birackog tela. U komunikaciji sa nasim vlastima nije bas ljubazan jer su sa ove strane "teski" ljudi. Drugacije bi komunicirao sa nekim nasim politicarem koji nema ratnu proslost. Mislim da konkretna dela Zorana Milanovica prema Srbima u Hrvatskoj govore u prilog tome da za njega treba da glasaju. S druge strane, nasi politicari treba da budu fleksibilniji prema njemu jer na duge staze moze poboljsati medjunacionalne odnose. U svakom slucaju, Zoran Milanovic je antifasista i neuporedivo bolja opcija od HDZ-a za Srbe u Hrvatskoj.

Guzen Bauer

pre 7 godina

Jedino što treba zameriti Milanoviću je to što je dao materijal nesposobnoj srpskoj vlasti da se bavi glupostima još dva meseca, dok im država puca po šavovima. Živećemo od radikalskog patriotizma, kao i uvek u novijoj istoriji.

leptirica

pre 7 godina

Super mu je predizborni program. Mislim da je covek pukao. Imaju li hrvati uopste zdravstvenu proveru za visoke fukcionere?
(lud zbunjenog, 26. avgust 2016 17:38)

Nemamo,a sudeći po svemu,nemate ni vi u Srbiji.

Marijan

pre 7 godina

Problem i je što mnoge u Srbiji smeta što političar susjedne zemlje kaže, a istodobno vas ne smeta činjenica što imate ovu dvojicu za predsjednika i premijera.

Mali

pre 7 godina

Ovo što je rekao je bilo namjenjeno srpskom državom vrhu, tj raznim Vulinima Vučićima i Nikolićima a nikako ne cijelom srpskom narodu koji je predivan izmeđuostalog. O odonosu srpskih vlasti prema Srbima u HR ne znam što je promašeno, ionako osjetljivi narod zbog najsramotnijih događaj u povjsti Hrvatske tj. tkzv. NDH iz 41. pa nadalje, nahuškali i uvjerili ih da su oni ti koji stoje na braniku nove/stare vjekovne Srbije u več svi dobro znamo kojim granicama. To što vaši mediji prenose može se zaključiti da je Milanović vrijeđao cijeli srpski narod, Republiku Srbiju i njene vrijednosti što nije točno. Ako vi smatrate da su Nikolić i Vučić cijeli srpski narod, a nadam se da nije tako, onda će te se naći uvrijeđen u protivnom mediji opet huškaju na ustaše koji opet napadaju sve srpsko. Pozdrav.

natasa iz sumadije

pre 7 godina

@(Srbin iz Bjelovara, 26. avgust 2016 14:04)
Napujdao vas je Sloba i ekipa, mi smo ovde normalni svi bili protiv rata i ubijanja!
Ne znam sta je Milanovic uradio za vas al brate nek nas ostavi vise na miru!

yugosvaba

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu.
(Pera, 26. avgust 2016 14:28)

Najbolja opcija za Srbe u HR je da poljube "Putovnicu" i s njom krenu prema Njemackoj(kao i Hrvati). Sve drugo je prodavanje magle.

pajs

pre 7 godina

Milanovic je u mnogim stvarima uPravu,svidelo se to nama ili NE.
(BGD, 26. avgust 2016 14:06)
To je tačno, ali je isto tako i u krivu. I sa nipodaštavanjem i kafanski se izražava o celoj jednoj naciji. To je OK u kršu Čavoglava i vagon restoranu voza Drniš-Perković, ali nije za navodno urbanog purgera. O našem Tomislavu iz Tomislavgrada (čitaj: Bajčetine) znamo sve, ali od ovog očekuješ neki nivo. Kad on zvuči gore od najgoreg U-ličara. Bedasto i plitko.

Mirk

pre 7 godina

Ko je i sta je Toma, svi znamo. Glupo je trositi reci.
Ono sto meni nije jasno je zasto se Hrvati stalno osvrcu za sobom?
Posle "resavanja srpskog pitanja" 1995, posle ulaska u EU i NATO, njima su i dalje Srbi glavni problem????
Zeleli su da izadju iz "balkanske krcme", izasli su, ali i dalje nemaju mira.
Kao da su usli u EU ne zarad sopstvenog boljitka, nego iskljucivo da bi prkosili Srbiji.
Neverovatno.

SRB

pre 7 godina

ne shvatate da su to sve smo puste price, oni svoj kompleks stalno teraju, njima je Srbija centar sveta, oni bez nas ne mogu nista, vidite da im je politika, zivot usmeren ka Srbiji... I samo se nama i nasoj ne snalazljivoj drzavi mogu smejati u lice, ali umisljeno jer nisu nista bolji! ja bi im porucio da gledaju svoj zivot i da lece te komplekse...

Луди мозак

pre 7 godina

Видите Господине Милановићу због таквих изјава управо и гину Хрватска, Српска, и деца широм света. Због таквих реторичких вратоломија многи родитељи су завијени у црно а многи ће родитељи тек бити завијени у црно без обзира на боју коже. Уместо таквих безобразлука које ово време воде у разне пропасти могли би сге се окренути градњи мостова сигурног мира преко којих небисте пребацивали своје тенкове. већ били фактор стабилности Па добро што сте нама Србима досадили него сте досадили и својим суграђанима. У нади да ће те постати део заједниког мира поштовани комшијски поздрав.

Markoni

pre 7 godina

Smesan politicar, cudi me da SDP nema nekog boljeg da vodi stranku?! Sa Zokijem im ne gine ponovo poraz na izborima... Narocito me iznenadjuje njegova losa procena uticaja Aleksandra Vucica, koji je trenutno vise nego ocigledno najuticajniji politicar iz Ex Yu...

JASNOKAODAN

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu. Recnik koji koristi je nesto sto mora da upotrebi pred izbore da bi privoleo desnicarski deo birackog tela. U komunikaciji sa nasim vlastima nije bas ljubazan jer su sa ove strane "teski" ljudi. Drugacije bi komunicirao sa nekim nasim politicarem koji nema ratnu proslost. Mislim da konkretna dela Zorana Milanovica prema Srbima u Hrvatskoj govore u prilog tome da za njega treba da glasaju. S druge strane, nasi politicari treba da budu fleksibilniji prema njemu jer na duge staze moze poboljsati medjunacionalne odnose. U svakom slucaju, Zoran Milanovic je antifasista i neuporedivo bolja opcija od HDZ-a za Srbe u Hrvatskoj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera, 26. avgust 2016 14:28) # Link komentara

ljudi uvijek misle da se mrze krajnje desnice dviju zemalja, ali baš dapače! Jedni drugima daju svrhu.

I jednima i drugima paše da je krajnja desnica na vlasti jer onda oni svojim radikalizmom kao štite svoje od ovih drugih. Da pro-ustaški političar može birati postavio bi Šešelja za premijera Srbije, jer onda on dobiva smisao i sa svojom huškačkom retorikom brani svoj narod od četnika. I suprotno.

bez_cenzure

pre 7 godina

Da nema Srba i Srbije Hrvatima bi bilo dosadno!

Šta reče Milanović iritira ga pominjanje srpskih izbjeglica iz Hrvatske! Ne prođe dan a da ne pomene nekakve hrvatske zarobljenike tokom rata.

....

pre 7 godina

Milanovic je u svom govoru vredjao srpski narod i drzavu koka je zadnjih 100 godina pretrpela najvise zlocina i seckanja. Milanovic po mojoj oceni nezna sta prica, a politicku karijeru gradi na nekoj laznoj i neosnovanoj mrznji prema srbima u kojoj i posteni hrvatski narod gubi identitet demokratskog i antifasistickog drustva.

Juzni Sloven

pre 7 godina

"Vec si ga uporedio, zajedno sa celim narodom...kasno...tuzno..."
(Alex, 26. avgust 2016 13:52

Sa kojim celim narodom Alexa, pa svi smo mi jedan narod sa istim jezikom, gramatikom, kulturom, hriscanskom relidijom i genima.

Za sta je to po tebi kasno kada je ovde u pitanju najobicniji verbalni sukob izmedju dva plemena jednog istog naroda koji traje decenijama, bez racionalnog razloga i na koje vise niko normalan u svetu ne obraca paznju jer ne mogu da razumeju nasu dijagnozu?

Mnogo smo jadni!

pozdrav i tebi

pre 7 godina

@Pozdrav iz Hrvatske

Vest se odnosi na Milanovica i na njegove nebulozne izjave tako da su i komentari vezani za Milanovica i za njegove izjave. Kada je vest o Vucicu ili Nikolicu onda se tu mogu naci komentari u vezi istih i o njihovim politikama. Nadam se da ti je sada jasno kako funkcionise ovo sa komentarima.

Pera

pre 7 godina

@Sava Besarović.
Da, slican je recnik imao i Pavelic. Naime, Pavelic je optuzivao Srbe da ruse nezavisnu drzavu Hrvatsku i zato je krenuo da ih eliminise. Ne vidim da je retorika Milanovica ista drugacija.

Tetak

pre 7 godina

Kazem vam da politicari glasno a svestenici u tisini truju odnose naroda na Balkanu. Kad narod prestane kupovati sva ta sr**** i oni ce morati promeniti plocu. Isto kao u supermarketima, sta se kupuje to ce ti servirati na police.

Dikh tu kava

pre 7 godina

E lipi moj komšije - upravo ova tvrdnja - da vi o Vučiću i Nikoliću nemate nikakvo mišljenje, vam je veći problem nego lapetanje nekog opozicionog političara u susjednoj državi koji je u predizbornoj kampanji....

Nema ovdje niti jednog komentara osude njihove politike devedesetih, pa se čovjek stvarno zapita kakvo je vaše mišljenje o istoj????
(Pozdrav iz Hrvatske, 26. avgust 2016 14:31)

Moguće da je bitno da se nešto "osudi u komentarima". Takođe, moguće da je možda manje bitno to što je država Srbija tu politiku (čiji su pomenuti bili deo) suštinski osudila time što je između ostalog svog predsednika poslala Hagu. Pri čemu je ustvari periferno da se vaša država doživotno snebiva da javno iskaže zvaničan odnos prema Jasenovcu, istovremeno slaveći progon stotine hiljada svojih državljana. Ako vi razumete nas, razumemo i mi vas, s tim što u nekim stvarima ipak nikad nećemo uspeti da vas sustignemo..

miro split

pre 7 godina

A,šta san gušta ovo lito bez Srba i Hrvata!
Sad san se vratija u Split i ništa mi nije jasno.Šta se dogodilo Milanoviću?
Biće je puno bija na suncu.

detalji sitnice i kucine

pre 7 godina

Ni ja nemam potrebu da sam dobar sa Tomom diplomom i Vuckom.

Zorane, samo jako !

PS Posle vidi sta ces za te prvoboracke penzije, veterana ima ko prvoboraca 45te

Jarilo

pre 7 godina

@pozdrav iz hrvatske


"Nemam nikakvo misljenje" je imalo negativnu konotaciju, njihova politika je demagoska, nacionalisticka i neiskrena.. Sto se tice njihove proslosti , o tom dvojcu mislim sve najgore..

Ali, prijatelju, mi ovde pricao o kvazi levicaru Milanovicu . Neko ko je levicarskih ili liberalnih shvatanja tako ne govori. Pokusaj da zamislis da Cedomir Jovanovic na bilo koji nacin rehabilituje jahace apokalipse 90-ih , da obecava zastitu od krivicnog gonjenja. Nemoguce.

A ima te li jogurta?

pre 7 godina

Da, Zoki, Vucic i Nikolic su krivi sta se hvalis dedom ustasom i kako ti ne smeta 'za dom spremni'. Naterali su te na mrznju prema 'saci jada' i pateticno uvlacenje ustasoidima. Kako li su samo lukavi...
Alo, kmetovi, jel vi kontate da su oni pregoreli? Pogledajte samo tog jednoumlja... Ima li medju njima nego da se postidi ovoga?

Vitez Koja

pre 7 godina

Našla se vila u čemu nije bila. Neka mu neko kaže da je 21 vek već uveliko.
Posao političara nije da sebe i svoj narod dovede u mat poziciju. To važi za sve ostale na ovim prostorima.

...

pre 7 godina

Koja su komedija ovi hr "političari" aahahaa! Mislio sam da su ovi naši najveći , ali... eto ti Rvata ha ha! Baš se trude da po svemu budu ispred nas, pa i po šabaniji! Bilo bi smešno da nema ozbiljnih posledica. Narod se huška mržnjom, pa kad vrag odnese šalu, cenu plaća sirotinja, neće "političari".

Srbin iz Bjelovara

pre 7 godina

Ja Sam Srbin I znam koliko Su SDP I Milanović učinili za nas.Mnoge boli istina! A ja bih pitao ,velike Srbe, iz Srbije, šta su oni uradili za nas, sem što su nas napujdali na Zagreb 1991. a onda 1995.šutnuli kao psa?

Markoni

pre 7 godina

Smesan politicar, cudi me da SDP nema nekog boljeg da vodi stranku?! Sa Zokijem im ne gine ponovo poraz na izborima... Narocito me iznenadjuje njegova losa procena uticaja Aleksandra Vucica, koji je trenutno vise nego ocigledno najuticajniji politicar iz Ex Yu...

Pozdrav iz Hrvatske

pre 7 godina

@ To sto sada pokusavas celu pricu da skrenes na Vucica i Nikolica, o kojima nemam nikakvo misljenje , to je nedostatak karaktera, moj Milanovicu.. Svi ste vi isti, samo se farbate razlicitim bojama.
(Jarilo, 26. avgust 2016 14:06)


E lipi moj komšije - upravo ova tvrdnja - da vi o Vučiću i Nikoliću nemate nikakvo mišljenje, vam je veći problem nego lapetanje nekog opozicionog političara u susjednoj državi koji je u predizbornoj kampanji....

Nema ovdje niti jednog komentara osude njihove politike devedesetih, pa se čovjek stvarno zapita kakvo je vaše mišljenje o istoj????

....

pre 7 godina

Milanovic je u svom govoru vredjao srpski narod i drzavu koka je zadnjih 100 godina pretrpela najvise zlocina i seckanja. Milanovic po mojoj oceni nezna sta prica, a politicku karijeru gradi na nekoj laznoj i neosnovanoj mrznji prema srbima u kojoj i posteni hrvatski narod gubi identitet demokratskog i antifasistickog drustva.

Pera

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu. Recnik koji koristi je nesto sto mora da upotrebi pred izbore da bi privoleo desnicarski deo birackog tela. U komunikaciji sa nasim vlastima nije bas ljubazan jer su sa ove strane "teski" ljudi. Drugacije bi komunicirao sa nekim nasim politicarem koji nema ratnu proslost. Mislim da konkretna dela Zorana Milanovica prema Srbima u Hrvatskoj govore u prilog tome da za njega treba da glasaju. S druge strane, nasi politicari treba da budu fleksibilniji prema njemu jer na duge staze moze poboljsati medjunacionalne odnose. U svakom slucaju, Zoran Milanovic je antifasista i neuporedivo bolja opcija od HDZ-a za Srbe u Hrvatskoj.

Pera

pre 7 godina

@Sava Besarović.
Da, slican je recnik imao i Pavelic. Naime, Pavelic je optuzivao Srbe da ruse nezavisnu drzavu Hrvatsku i zato je krenuo da ih eliminise. Ne vidim da je retorika Milanovica ista drugacija.

SRB

pre 7 godina

ne shvatate da su to sve smo puste price, oni svoj kompleks stalno teraju, njima je Srbija centar sveta, oni bez nas ne mogu nista, vidite da im je politika, zivot usmeren ka Srbiji... I samo se nama i nasoj ne snalazljivoj drzavi mogu smejati u lice, ali umisljeno jer nisu nista bolji! ja bi im porucio da gledaju svoj zivot i da lece te komplekse...

Jarilo

pre 7 godina

Ti prijatelju nisi pricao o Vucicu i Nikolicu, nego o Srbiji , od koje si ,kao uzgred, odvojio Vojvodinu , sto je poznata ustaska mantra.. Pricao si o saci jada, o drzavi Bosni iz koje bi trebako izdvojiti Hrvate , ako ode RS (sto je naucna fantastika) , dakle poziv na komadanje suverene drzave. To sto sada pokusavas celu pricu da skrenes na Vucica i Nikolica, o kojima nemam nikakvo misljenje , to je nedostatak karaktera, moj Milanovicu.. Svi ste vi isti, samo se farbate razlicitim bojama.

Kap

pre 7 godina

Kada bolje pogledamo, deo našeg naroda i jeste obična šaka jada kada se uzme u obzir ko su im uzori, njihov nivo kulture odnosno nekulture i njihova mržnja prema Hrvatima, Albancima, Bošnjacima, Romima i drugim. U pravu je kad je rekao da im se govori da su ustaše, a onda hoćemo saradnju...to tako ne može, nisu svi Hrvati ustaše i nisu svi Hrvati odgovorni za zločine. Zbog slabog ili gotovo nikakvog poznavanja srpsko-hrvatskih odnosa, a pre svega hrvatskog društva i na kraju same hrvatske istorije, stvara se veoma loša slika o Hrvatima koja je zapravo stvorena još '90-ih i nije učinjeno nista da se ona popravi. Milanović jeste malo preterao, ali i ovde svakodnevno čujemo odvratne izjave pojedinih političara o Hrvatskoj pa niko nije to osudio ili bar da je negirao.

Sava Besarović

pre 7 godina

Tomislav Nikolić: "Reči lidera hrvatskog SDP-a Zorana Milanovića podsećaju me na ono što je o Srbima mislio lider NDH Ante Pavelić."
.....
Zoran Milanović: "To su naši građani ... njihov glavni grad je Zagreb, ne čaršija, oni znaju što su im ti tipovi napravili devedesetih godina i kako su ih podsticali na pobunu protiv njihove hrvatske braće i domovine..."
.....
Zar je zaista i Pavelić tako razmišljao? Malo sam zbunjen.

Hrvatski socijaldemokrat

pre 7 godina

Tri od deset izbornih jedinica su nositelji liste Narodne koalicije hrvatski Srbi, koji su lojalni Zagrebu te nemaju nikakve veze sa Srbijom.

Bivši ministar financija, Lalovac, je Srbin i nositelj lista u splitsko-dubrovačkoj jedinici.

Milanović nema ništa protiv Srba, samo protiv srbijanske vlasti u Beogradu, koja samo šteti hrvatskim Srbima.

Vuk

pre 7 godina

Spin. Nisi ti pominjao Vucica i Nikolica nego Srbiju, od koje si uredno odvojio Vojvodinu, sto je stara ustaska mantra. Pricao si i odvajanju Hrvata iz Bih ako ode RS , sto je spekulisanje sa suverenoscu susedne zemlje. Neprihvatljivo. Pominjao si saku jada , kako da ljude optuzene za ratne zlocine u BIH sklonis od ruke pravde . Pominjao si da ti se fucka za ustaske pozdrave i hvalio se dedom ustasom.

O Nikolicu i Vucicu nemam nikakvo misljenje, ali ako si ti levicarska opcija, tesko Hrvatskoj.

Blackman

pre 7 godina

Svađa sa Braniteljima će mu okončati političku karijeru, tako da smo u prilici da uživo posmatramo kako se ista polako i sigurno gasi.

Mali

pre 7 godina

Ovo što je rekao je bilo namjenjeno srpskom državom vrhu, tj raznim Vulinima Vučićima i Nikolićima a nikako ne cijelom srpskom narodu koji je predivan izmeđuostalog. O odonosu srpskih vlasti prema Srbima u HR ne znam što je promašeno, ionako osjetljivi narod zbog najsramotnijih događaj u povjsti Hrvatske tj. tkzv. NDH iz 41. pa nadalje, nahuškali i uvjerili ih da su oni ti koji stoje na braniku nove/stare vjekovne Srbije u več svi dobro znamo kojim granicama. To što vaši mediji prenose može se zaključiti da je Milanović vrijeđao cijeli srpski narod, Republiku Srbiju i njene vrijednosti što nije točno. Ako vi smatrate da su Nikolić i Vučić cijeli srpski narod, a nadam se da nije tako, onda će te se naći uvrijeđen u protivnom mediji opet huškaju na ustaše koji opet napadaju sve srpsko. Pozdrav.

buda

pre 7 godina

Idem cesto u Hrvatsku i znam da 90% ljudi ne misli kao ovi politicari.. Isto je tako i kod nas.. Nepotrebno par petlica pokusavaju da dokazu ko je glavni petao na balkanu.. Stvarno je vreme za svezu i novu krv na celom balkanu.. Jer ovi petlici nikada nece prestati. Oni su jos u 90-im.

Juzni Sloven

pre 7 godina

"Vec si ga uporedio, zajedno sa celim narodom...kasno...tuzno..."
(Alex, 26. avgust 2016 13:52

Sa kojim celim narodom Alexa, pa svi smo mi jedan narod sa istim jezikom, gramatikom, kulturom, hriscanskom relidijom i genima.

Za sta je to po tebi kasno kada je ovde u pitanju najobicniji verbalni sukob izmedju dva plemena jednog istog naroda koji traje decenijama, bez racionalnog razloga i na koje vise niko normalan u svetu ne obraca paznju jer ne mogu da razumeju nasu dijagnozu?

Mnogo smo jadni!

Dikh tu kava

pre 7 godina

E lipi moj komšije - upravo ova tvrdnja - da vi o Vučiću i Nikoliću nemate nikakvo mišljenje, vam je veći problem nego lapetanje nekog opozicionog političara u susjednoj državi koji je u predizbornoj kampanji....

Nema ovdje niti jednog komentara osude njihove politike devedesetih, pa se čovjek stvarno zapita kakvo je vaše mišljenje o istoj????
(Pozdrav iz Hrvatske, 26. avgust 2016 14:31)

Moguće da je bitno da se nešto "osudi u komentarima". Takođe, moguće da je možda manje bitno to što je država Srbija tu politiku (čiji su pomenuti bili deo) suštinski osudila time što je između ostalog svog predsednika poslala Hagu. Pri čemu je ustvari periferno da se vaša država doživotno snebiva da javno iskaže zvaničan odnos prema Jasenovcu, istovremeno slaveći progon stotine hiljada svojih državljana. Ako vi razumete nas, razumemo i mi vas, s tim što u nekim stvarima ipak nikad nećemo uspeti da vas sustignemo..

Marijan

pre 7 godina

Problem i je što mnoge u Srbiji smeta što političar susjedne zemlje kaže, a istodobno vas ne smeta činjenica što imate ovu dvojicu za predsjednika i premijera.

natasa iz sumadije

pre 7 godina

@(Srbin iz Bjelovara, 26. avgust 2016 14:04)
Napujdao vas je Sloba i ekipa, mi smo ovde normalni svi bili protiv rata i ubijanja!
Ne znam sta je Milanovic uradio za vas al brate nek nas ostavi vise na miru!

bez_cenzure

pre 7 godina

Da nema Srba i Srbije Hrvatima bi bilo dosadno!

Šta reče Milanović iritira ga pominjanje srpskih izbjeglica iz Hrvatske! Ne prođe dan a da ne pomene nekakve hrvatske zarobljenike tokom rata.

Луди мозак

pre 7 godina

Видите Господине Милановићу због таквих изјава управо и гину Хрватска, Српска, и деца широм света. Због таквих реторичких вратоломија многи родитељи су завијени у црно а многи ће родитељи тек бити завијени у црно без обзира на боју коже. Уместо таквих безобразлука које ово време воде у разне пропасти могли би сге се окренути градњи мостова сигурног мира преко којих небисте пребацивали своје тенкове. већ били фактор стабилности Па добро што сте нама Србима досадили него сте досадили и својим суграђанима. У нади да ће те постати део заједниког мира поштовани комшијски поздрав.

pajs

pre 7 godina

Milanovic je u mnogim stvarima uPravu,svidelo se to nama ili NE.
(BGD, 26. avgust 2016 14:06)
To je tačno, ali je isto tako i u krivu. I sa nipodaštavanjem i kafanski se izražava o celoj jednoj naciji. To je OK u kršu Čavoglava i vagon restoranu voza Drniš-Perković, ali nije za navodno urbanog purgera. O našem Tomislavu iz Tomislavgrada (čitaj: Bajčetine) znamo sve, ali od ovog očekuješ neki nivo. Kad on zvuči gore od najgoreg U-ličara. Bedasto i plitko.

A ima te li jogurta?

pre 7 godina

Da, Zoki, Vucic i Nikolic su krivi sta se hvalis dedom ustasom i kako ti ne smeta 'za dom spremni'. Naterali su te na mrznju prema 'saci jada' i pateticno uvlacenje ustasoidima. Kako li su samo lukavi...
Alo, kmetovi, jel vi kontate da su oni pregoreli? Pogledajte samo tog jednoumlja... Ima li medju njima nego da se postidi ovoga?

Mirk

pre 7 godina

Ko je i sta je Toma, svi znamo. Glupo je trositi reci.
Ono sto meni nije jasno je zasto se Hrvati stalno osvrcu za sobom?
Posle "resavanja srpskog pitanja" 1995, posle ulaska u EU i NATO, njima su i dalje Srbi glavni problem????
Zeleli su da izadju iz "balkanske krcme", izasli su, ali i dalje nemaju mira.
Kao da su usli u EU ne zarad sopstvenog boljitka, nego iskljucivo da bi prkosili Srbiji.
Neverovatno.

Jarilo

pre 7 godina

@pozdrav iz hrvatske


"Nemam nikakvo misljenje" je imalo negativnu konotaciju, njihova politika je demagoska, nacionalisticka i neiskrena.. Sto se tice njihove proslosti , o tom dvojcu mislim sve najgore..

Ali, prijatelju, mi ovde pricao o kvazi levicaru Milanovicu . Neko ko je levicarskih ili liberalnih shvatanja tako ne govori. Pokusaj da zamislis da Cedomir Jovanovic na bilo koji nacin rehabilituje jahace apokalipse 90-ih , da obecava zastitu od krivicnog gonjenja. Nemoguce.

...

pre 7 godina

Koja su komedija ovi hr "političari" aahahaa! Mislio sam da su ovi naši najveći , ali... eto ti Rvata ha ha! Baš se trude da po svemu budu ispred nas, pa i po šabaniji! Bilo bi smešno da nema ozbiljnih posledica. Narod se huška mržnjom, pa kad vrag odnese šalu, cenu plaća sirotinja, neće "političari".

Guzen Bauer

pre 7 godina

Jedino što treba zameriti Milanoviću je to što je dao materijal nesposobnoj srpskoj vlasti da se bavi glupostima još dva meseca, dok im država puca po šavovima. Živećemo od radikalskog patriotizma, kao i uvek u novijoj istoriji.

pozdrav i tebi

pre 7 godina

@Pozdrav iz Hrvatske

Vest se odnosi na Milanovica i na njegove nebulozne izjave tako da su i komentari vezani za Milanovica i za njegove izjave. Kada je vest o Vucicu ili Nikolicu onda se tu mogu naci komentari u vezi istih i o njihovim politikama. Nadam se da ti je sada jasno kako funkcionise ovo sa komentarima.

leptirica

pre 7 godina

Super mu je predizborni program. Mislim da je covek pukao. Imaju li hrvati uopste zdravstvenu proveru za visoke fukcionere?
(lud zbunjenog, 26. avgust 2016 17:38)

Nemamo,a sudeći po svemu,nemate ni vi u Srbiji.

detalji sitnice i kucine

pre 7 godina

Ni ja nemam potrebu da sam dobar sa Tomom diplomom i Vuckom.

Zorane, samo jako !

PS Posle vidi sta ces za te prvoboracke penzije, veterana ima ko prvoboraca 45te

Vitez Koja

pre 7 godina

Našla se vila u čemu nije bila. Neka mu neko kaže da je 21 vek već uveliko.
Posao političara nije da sebe i svoj narod dovede u mat poziciju. To važi za sve ostale na ovim prostorima.

Nenad zg

pre 7 godina

Dobio sam PTSP slusajuci Milanovica, Dacica,Kovača ,Nikolica......
Samo ne želim zbog tih neradnika i huskaca da netko sa Bg tablama nastrada u Zagrebu,odnosno u Hrvatskoj....naravno niti netko iz Hrvatske kad svrati u Srbiju....

JASNOKAODAN

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu. Recnik koji koristi je nesto sto mora da upotrebi pred izbore da bi privoleo desnicarski deo birackog tela. U komunikaciji sa nasim vlastima nije bas ljubazan jer su sa ove strane "teski" ljudi. Drugacije bi komunicirao sa nekim nasim politicarem koji nema ratnu proslost. Mislim da konkretna dela Zorana Milanovica prema Srbima u Hrvatskoj govore u prilog tome da za njega treba da glasaju. S druge strane, nasi politicari treba da budu fleksibilniji prema njemu jer na duge staze moze poboljsati medjunacionalne odnose. U svakom slucaju, Zoran Milanovic je antifasista i neuporedivo bolja opcija od HDZ-a za Srbe u Hrvatskoj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera, 26. avgust 2016 14:28) # Link komentara

ljudi uvijek misle da se mrze krajnje desnice dviju zemalja, ali baš dapače! Jedni drugima daju svrhu.

I jednima i drugima paše da je krajnja desnica na vlasti jer onda oni svojim radikalizmom kao štite svoje od ovih drugih. Da pro-ustaški političar može birati postavio bi Šešelja za premijera Srbije, jer onda on dobiva smisao i sa svojom huškačkom retorikom brani svoj narod od četnika. I suprotno.

yugosvaba

pre 7 godina

Zoran Milanovic je jedini politicar u Hrvatskoj koji je dobra opcija za srpsku manjinu.
(Pera, 26. avgust 2016 14:28)

Najbolja opcija za Srbe u HR je da poljube "Putovnicu" i s njom krenu prema Njemackoj(kao i Hrvati). Sve drugo je prodavanje magle.

Tetak

pre 7 godina

Kazem vam da politicari glasno a svestenici u tisini truju odnose naroda na Balkanu. Kad narod prestane kupovati sva ta sr**** i oni ce morati promeniti plocu. Isto kao u supermarketima, sta se kupuje to ce ti servirati na police.

miro split

pre 7 godina

A,šta san gušta ovo lito bez Srba i Hrvata!
Sad san se vratija u Split i ništa mi nije jasno.Šta se dogodilo Milanoviću?
Biće je puno bija na suncu.