Četvrtak, 30.06.2016.

21:33

Smrt na pijaci: Saslušan "komunalac", prodavci optužuju

Komunalni policajac G.B. je saslušan pošto ga Ljiljana Marinković tereti da je odgovoran za smrt njenog supruga Vladana, pišu <a href="http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:612826-Smrt-pijacnog-prodavca-na-Vidikovcu-Saslusan-komunalni-policajac-trgovci-se-zale-na-reketiranje" class="text-link" target= "_blank">Večernje novosti</a>.

Izvor: Veèernje novosti

Smrt na pijaci: Saslušan "komunalac", prodavci optužuju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 7 godina

Ako sad ućuti pravosudje u Srbiji, kao što čuti za sve trebamo onda svi da pocrkamo od uvreda i nasilja od vlasti! Klasičan feudalizam... Saučešće porodici, a vi komunalci pitaj te se kako vas gledamo na ulici mi POSTEN narod.. Ako znate šta u opšte znači biti pošten?

Rave o

pre 7 godina

Pa što je stvarno to tako kod vas.... pa to je horor...mislim ima možda i kod nas u Hrvatskoj nekih slučajeva al vrlo rijetko....ovdje se desila smjena u Hrvatskoj i koliko mogu zamjetiti mnogo mladih policijskih službenika je u službi kod kojih neki mito ne prolazi ni pod razno pa mislim da se bilo koji službenik ponaša neprimjereno snimka građana uz pomoć medija ga rastrga pa ti nađi posao ..... nas je EU dotjerao želim i vama što brži ulazak...pozz

rex

pre 7 godina

Kada nemaš organizovanu državu u kojoj su državni službenici odgovorni narodu, onda imaš mafiju pod zaštitom države kojom upravljaju velike nam vođe i njihove bande takozvane političke partije...

Sarastro

pre 7 godina

Navešću moje iskustvo sa komunalnom policijom:

Imam kuću u selu u blizini Beograda. Prošle godine u proleće sam šišao travu ispred kuće kad se zaustavlja auto komunalne policije. Izlazi žena, pristojno obučena, kaže dobar dan, ja sam ta i ta iz komunalne policije Beograda. Dobili smo prijavu da u ovoj ulici granje drveća iz nekih dvorišta ometa saobraćaj. MOLIM VAS da u sledećih nekoliko dana to uklonite i recite komšijama da urade isto. Sve to mirno, fino i kulturno. Posle svih horor priča o komunalnoj policiji, bio sam stvarno prijatno iznenađen!

Inače, bila je potpuno u pravu. Jedno drvo iz mog dvorišta i iz nekoliko susednih je stvarno toliko izraslo da su neke grane prešle preko ograde i dešavalo se da poneki kamion ili visoki kombi malo zakači. Ništa opasno, ali da je ostalo tako, možda bi za nekoga bilo opasno, recimo noću. Ionako sam imao nameru da to sam uradim, samo nisam stigao.

Ovo pričam, ni slučajno kao nekakvu "odbranu" komunalaca, nego samo kao pokazatelj da komunalna policija MOŽE (nažalost, ne more) i drugačije, tj. mirno, normalno i kulturno kako se od nje očekuje, samo kad (i ako) hoće.

Ili sam ja samo srećnik koji je izvukao premiju da od cele komunalne policije naleti baš na izuzetno retku normalnu, vaspitanu i uravnoteženu osobu, a ne na standardnog bahatog i iskompleksiranog kretena koji ljudima "uteruje dsciplinu"?

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Tuziti grad,tuziti ove haraclije od komunalaca,a treba bogami da podnesu tuzbu i protiv ove drzave sto je uvela te komunalne policajce koji nicemu ne sluze,samo da vredjaju narod koji dolazi na pijacu da prodaje robu za koru hleba.

murinjo

pre 7 godina

danas u Cacku 2 komunalna policajca pisu prijavu starijem coveku ja im kazem nemoj te da vam umre covek a oni mi kazu nek umre sto. SRAMOTA

drax

pre 7 godina

Ovo nije izolovan slucaj ovo je sistemska stvar u ovoj zemlji oduvek.Imamo gomilu advokata i sudija i policajaca-inspektora sada i komunalaca i svi pruzaju ruku za pare da piju i krkaju po kafanama i naravno da se hvale i zive kao baje.Da je samo jedan ovakav nego su svi ovakvi a oni koji nisu moraju da se tako ponasaju hteli i ili ne hteli zbog pritiska ostalih to je Srbija ko nije lopov i krimos onda je zrtva kao ovaj covek.SNS je samo nastavio tradicio SPS-a iz devedesetih #truosistemrbeee!!!

Слободан NW3

pre 7 godina

zato@ Живим у Лондону од 1998, пре 12-13 година су увели комуналнце овде , ту су да помогну људима а не проводе стаховладу. Мени је пре пар недеља наишао комуналац ,проверава паркинг на Хендону, ја сам паркирао комби да изнесем ствари,на резидент паркинг,где немам право, он је само рекао да ставим адресу и свој број телефона , да назове ако неком будем сметао а није ме напао . Они су као позорници као некад код нас. Обилазе свој рејон,учтиво се јаве,ако има нешто њима се пријави . Можеш да промениш место боравка лако,али навике и начин размишљања доста теже.

Zao mi coveka

pre 7 godina

Uvek posteni nastrada. Njega maltertirali za isturenu paletu, a u Zemunu u Prvomajskoj ulici sve vrvi od ulicnih prodavaca, prodaju povrce, plastiku, DUVAN vec godinama, znaci da zemunski ogranak komunalne policije uzima fini reket od svih njih, a ulicom ne moze da se prodje. A iza, u starom trznom centru u Prvomajskoj gde je Posta, ispred pijace, nacickane su tezge i tu je odeca i ostalo nejelo. Ne mozete da zamislite koliko djubreta tu ima konstantno, kada se tezge zatvore, to je strasno, to su kamare otpadaka, kartona, flasa, zaraslo u korov,i svi tako sede tu svakog dana i prodaju i niko nista da sakupi za sobom ili da sredi malo oko svoje tezge da bude lepse. Drvo na putu ka pijaci je potpuno zaguseno kesama koje se vijore sa grana. Odvratno! Mentalna higijena nam je isto tako zaparlozena.

reziel

pre 7 godina

Drage kolege, dobro ste se setili da objavite nešto o ovome. Ovo je primer državnog terorizma nad sopstvenim građanima, gde zahvaljujući lošoj selekciji i partijskom zapošljavanju, značku dobijaju sadisti, kriminogeni likovi koji da nisu u komunalnoj policiji, bili bi sitni ili krumpni kriminalci.

Pilot

pre 7 godina

@zato:

Samo ti mudruj iz Londona. Vrati se ovde ako smes. Covek je UREDNO placao zakup tezge, i to desetak godina unazad, dakle NIJE nacinio prekrsaj, nego je komunalcu (koji nije uspeo da uzme mito od tragicno preminulog prodavca) zasmetalo sto mu lubenice vire 20cm van tezge. Mozes misliti. Umesto da mu kaze dobar dan komsija, kako ste, molim vas kad budete mogli da malo pomerite robu u okvir tezge koju ste UREDNO platili, on njemu kaze sad ces da dobijes i treci srcani udar jer uredno placas ali meni ne dajes mito! Za tvoju informaciju niko ovde ne podrzava bilo kakve nelegalne radnje i u redu je da se spreci takvo nesto, ali mi pricamo o coveku koji uredno godinama placa svoju tezgu na pijaci i porez. Umesto da uvedu neku zakonsku regulativu za nelegalne trgovce na ulici (koji pobegnu uvek pre komunalaca) oni se istresaju na postenim ljudima. Cisto sumnjam da to tako funkcionise u tvom Londonu.

ccc

pre 7 godina

Jel znate zasto je to tako? To je zato sto niko normalan ne analizizira psihicku stabilnost i karakter osobe koja postaje komunalni policajac. U mom gradu, Zajecaru, jedini kriterijum je politicka pripadnost. To mesto vazi za 'blago onom ko upadne, nista se ne radi'.

TisinaTamo

pre 7 godina

Komunalnu policiju ukinuti.Osnovani su valjda da bi stitili gradjanina a ne vlast,da ukazuju vlastima zasto su zapusteni parkovi,zasto su fasade su takve i takve,zasto stabla nicu divlja svuda, ne orezuju, ugrozavaju zivote i hiljade drugih stvari zapravo pre da kontrolisu nerad istitucija grada a tek onda gradjanina. Kad grad ucini svoje kako treba i kad mu sluzbe rade kako treba onda moze istovetno da ocekuje od gradjanina,a ne obrnuto. Svakako ne odobravam i te tezge svuda prodavce na svakom cosku,a sve pod izgovorom nemam posla i sl. Kako svi imaju posla u domenu sive ekonomije, na mestima gde nije prodaja dozvoljena, trgovina tj.Ali ne moze nekome da se dopusti nesto,a drugi kaznjava drakonski za isto. Sto komunalci ne srede bandu taksista na aerodromu,oko skadarlije,usca i beton hale.Nece,ne zele ili ne mogu A zato ce baba sto prodaje rucne radove da strada ili neki sto prodaje lubenice.

Kole

pre 7 godina

Sve je dozvoljeno. Mi smo ti koji dozvoljavamo ovo. Samo zbog ovog mucenika sa pijace bi trebalo da padne Vucic. Da cela Srbija ustane na noge zbog ovog ubistva.
Kakva Savamala??? Ovi gaze ljude, prodavce lubenica???
Uzas, uzas, uzas. Dokle?

zemlja teletabisa

pre 7 godina

pa neka trpi narod navikao je i tako mu je dobro..trpi na poslu..trpi na ulici..trpi zatvoren prozor u gsp na +40..i sve dok trpi i ne zasluzuje da mu bude bolje..cela pijaca je trpela i cutala umesto da se skupilo njih 30 i da su ih odrali od batina..pa mozda bi Vlado danas bio ziv..

Lacerta

pre 7 godina

zato smo tu i gde smo, za 90% populacije je "OK" da tezga bude 20 cm van prostora, da se auto parkira gde se stigne, da se ne plati porez, da se prevari drzava ,poslovni partner, komsija ili klijent, e pa zato ljudima pukne film, pa kazu NECU da dam mito, zato izazivaju tuce, nasilje, zato se svi bahate...

Ali i zato ja vas pozdravljam iz Londona
(zato, 1. jul 2016 00:36)

Pa, da, tako je, 20cm je težak zločin, a verovatno je taj čovek bio poznat policiji kao višestruki povratnik, koji je ranije znao da zauzme čak i čitavih 25cm, pa opomena da pomeri paletu verovatno ne bi na njega delovala vaspitno, nego je morala da mu se rebne kazna. Nema zezanja s pravnom državom, nego šta!

U **** "državi" gde ministri kupuju diplome i doktorate, noćni odredi fantomki prebijaju ljude i uništavaju tuđu imovinu, a policija ne samo što ne reaguje, nego i reketira ljude, jasno je koliko je izuzetno važno da lubenice budu razmeštene u zakonskim granicama.

Mi smo inače poznati po tome da kad nas razjeda kancer, mi svim raspoloživim sredstvima lečimo žulj na stopalu.

A što se tebe i tvog pametovanja tiče, stvarno si mogao da se uzdržiš. Kažeš da si otišao iz Srbije u London, ali si očigledno u prtljagu poneo i svoju srpsku zlobu i pakost. Nisi trebao, tamo to to neće biti ni od kakve koristi. Nije ti ni ovde bilo...

mm

pre 7 godina

Nekorektno do maksimuma. Ne znam koliko taj čovek ima godina što je umro, ali on je radio i izdržavao porodicu i uredno plaćao pijačarinu. Njega sada više nema, a niko ne može da nadoknadi taj gubitak.
Treba odgovornost, i komunalnog policajca direktno uključenog u ovaj događaj, i njegovog nadređenog koji je dozvolio ovakvo ponašanje. Mi smo mala državica, malte ne pred izumiranjem i ovde je relativno lako napraviti reda. Da li je potrebno da neko umre da bi smo se mi naučili da budemo ljudi.

Joc@

pre 7 godina

Sve se odvija prema ''Životinjskoj farmi'' Džordža Orvela: Kasta na vlasti organizuje sopstvenu internu policiju. Njeno korumpiranje nije slučajnos vež NUŽNOST, jer nam je sistem takav da ga podržava. Nije greška što takvi nismo poželjni u EU. Laka Vladimuru zemlja bila a ''kerberima'' ima ko da sudi – Bog.

Nadzirac

pre 7 godina

"Tuziti i grad i drzavu!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blaster, 30. jun 2016 21:49)"

Da, ali odstetu naplatiti od NETO plata zaposlenih u gradskoj upravi i Kom. policiji, a ne iz gradskog ili republickog budzeta kao sto je bilo sa "slucajem Miladin".

avenger

pre 7 godina

...a uvece, kad skine uniformu, iz posebnog sanduka vadi opremu za nocna delovanja protiv sila zla, palicu i fantomku. Dok oni poznati organima gonjenja sede po bastama ekskluzivnih lokala, priredjuju si revolveraske obracune sred dana, salju svoju robu na tv stanice sa nacionalnom frekvencijom kako da klijentela vidi sta se nudi, davno legalizovavsi svoje nelegalno steceno bogatstvo, ti si Vladane, bog da ti dusu prosti, nasao za shodno da gurnes dvadeset centimetara tezge u oko drzavi. Kao da nisi znao napaceni Srbine sta te ceka, da tih dvadeset centimetara zulja vise nego pucnjava sred dana u centru grada ili svakodnevne psovke i gadosti polusveta i prostitutki sa malih ekrana. Moj Vladane. Saucesce porodici.

Goblin

pre 7 godina

Dobijes otkaz u fabriku, pa ti drzava podigne sve poreze, doprinose, akcize, takse, komunalije...pa da bi preziveo odes da prodajes lubenice na pijac, pa dodje komunalna policija ni to ti ne da a ti crknes od muke. Braco srbi, ovako ima svi da zavrsimo kad stignu vucicevi krediti na naplatu i kada se potrose subvencije. Ima da pocrkamo ko pseta.

Mada 24. 4. tako smo izabrali.

Namerno

pre 7 godina

Znaci, vise ne samo da prebijaju putnike bez BUS plusa, vec sada i ubijaju postene gradjana koji teskom mukom zaradjuju za hleb. Ne moze biti ubistvo iz nehata, ako mu je komunalac rekao "... a sada ces imati i treci (infarkt)". Gospodo, to je ubistvo SA NAMEROM.

stranac

pre 7 godina

U Holandiji te, naa primer,odmah vode u zatvor...Nema prepricavanja i pljuvanja po medijima.Zna se da je to posao kao i svaki drugi.A ne sada,razni pijacari prepricavaju svoko svoju pricu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 30. jun 2016 23:22)

To je sasvim tacno. Samo u Holandiji (i u ostatku civilizovanog sveta) ne moze da se desi da neke kontroliraju a neke ne a NAROCITO da policajac dobije (ili trazi) mito i "nikom nista". Ne kazem da se ne dogadja, ali kad se otkrije zaboravi an posao G. Policajac i upoznaj se s novim drzavnim odelom (u ovisnosti od zatvorske mode - narancasto, sivo, plavo a ponegde i na pruge). TOGA postaovani gospodine nema kod nas. Kapriciozno provodjenje zakona, mito i reketiranje od strane onih koji imaju moc su pravilo u Srbiji a iznimka u civilizovanoj drazvi koju pominjete.

zato

pre 7 godina

zato smo tu i gde smo, za 90% populacije je "OK" da tezga bude 20 cm van prostora, da se auto parkira gde se stigne, da se ne plati porez, da se prevari drzava ,poslovni partner, komsija ili klijent, e pa zato ljudima pukne film, pa kazu NECU da dam mito, zato izazivaju tuce, nasilje, zato se svi bahate...

Ali i zato ja vas pozdravljam iz Londona

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Bahati su komunalci u tom delu grada inače. U autobus ulaze žene-komunalci i toliko su neprijatne i bezobrazne da prosto ni kriv ni dužan moraš da se svađaš sa njima. One se čak i smeju u lice kada odlepim totalno! Ostali dragi sugrađani uživaju u predstavi za to vreme a ja njih branim i spašavam... Sve dok tako ćutite i gledate svoja posla, oni će imati sve više samopouzdanja i postajati sve gori.

idemo dalje

pre 7 godina

Krenes na posao autobusom udje kontrola bahatog i nepristojnog ponasanja i pocne da te ponizava, dodjes na posao partijski postavljeni diletant koji ne zna svoj posao te ucenjuje i zabranjuje pravo da kazes sta mislis. Po povratku sa posla podignes platu od 35 hiljada (isto toliku platu i tvoj suprug/supruga) sa kojom skolsko dete treba da obuces, posaljes na ekskurziju,odvedes u pozoriste i das mu dzeparac da ima dostojanstveno detinjstvo. Trudite se da mu objasnite da mora da uci i da radi, a on gleda kako deca prevaranata i sponzorusa koji idu sa njim/njom u skolu zive kao carevi. Posto radis naporno i zivis konstantno u stresu pozli ti od svega toga, odes u bolnicu gde nemas vezu, a ni 100 evra da podmazes pa ti neljubazna sestra kaze da sacekas i da nije ona tu zbog tebe. Tebi zlo, okrece ti se cekaonica, ostavljen da se mucis kao pas, isto kao i tvoja otac/majka posle operacije koju su ostavili nepresvucenu satima jer niste podmitili. Muka ti je i pitas sve zasto te drzava zlostavlja kad si sve vreme radio posteno, placao joj porez, bacao djubre u kantu i postovao svakog njenog gradjanina.
Drago gradjanine ustani i pobuni se! Trazi svoja prava i ustani kad na ulici muce nekog nemocnog! Ustani jer ako nam 50 ustane protiv bahatog komunalca ili slicnog siledzije ustuknuce! Nasa zemlja!
(Anja, 30. jun 2016 21:59)

Moram ponoviti ovaj komentar jer Anja sve si rekla, surovo i realno.
Na svake dve nedelje je protest u Beogradu za Savamalu a bogami dosta ljudi tu dolazi i zbog raznih drugih stvari sto ih muci, dodjite i vi, napisite svoj transparent na hartiji, napravimo buku, nijedna vlast nije jaca od naroda to upamtite !!!!!!

Ikac klisa

pre 7 godina

Partijska vojska maltretira najsiromasniji sloj naroda! Dokle bre?! Hoce li ikad biti pameti u ovom narodu pa da vec jednom krenemo da zivimo normalno. Unuci ce nas se stideti kad im budemo pricali koliko dugo smo negovali parazitski sistem!

KaleDobr

pre 7 godina

"Hteli su da mu naplate kaznu samo zato što je paleta sa lubenicama bila 20 centimetara van pijačnog prostora. Njemu, čoveku koji redovno plaća pijačninu! A za to vreme kamioni puni bostana, stajali su dole niže na ulici i iz njih su nelegalno prodavali."
To je taj sistem vrednosti koji se uspostavlja poslednjih godina: zašto da učim škole, kad mogu da pazarim diplomu? Ne može neko, ko je mrtav 'ladan plagirao doktorat ili falsifikovao fakultetsku diplomu, sada da se zalaže za ono što je suprotno njemu i njegovim načelima.

sasa

pre 7 godina

Ne znam sta se desilo tom coveku. zao mi je sto se zavrsilo smrcu.Medjutim, mi smo jedan bezobrazan narod,nenaviknut na disciplinu i red,svako bi ponaosob da vodi svoju politiku,svi misle da su u pravu i stalno su nam drugi krivi. Sta vi mislite da su komunalci izasli na ulici da trpe vredjanja svih mogucih primitivaca,od kojih zaista ne mogu mirno da primenjuju zakon. U Holandiji te, naa primer,odmah vode u zatvor...Nema prepricavanja i pljuvanja po medijima.Zna se da je to posao kao i svaki drugi.A ne sada,razni pijacari prepricavaju svoko svoju pricu...

Protoss

pre 7 godina

Dobro dosli u Srbiju, zemlju haosa i razonode, sa unistenim zivotima ljudi koji su dali zivot ovoj zemlji i gde zemlja ubija svoje najvrednije, najbolje i gde je mentalitet jedan od najgorih na planeti.Dobro dosli u dzunglu zvana Srbija, okicena elitom, estradom, politicarima, rijalitima, tajkunima, frakcijama, organizacijama, jeftinocom, bedom, mukom... ubijaju polako, ali bolno i prljavo.

uredni naplatisa

pre 7 godina

Komunalni policajac - najgora vrsta. Nedovoljno dobar da bude pravi policajac, dovoljno nalozen da obuce uniformu i glumi vlast.

Idealno za uhlebljenje partijskih vojnika, sa pola kursa i citankom iz skole prolazi se glat.

Gullbis

pre 7 godina

Ukinuti komunalnu policiju... Njihova nadleznost je nejesna od pocetka, a nije prvi put da maltretiraju posten narod... Ukoliko tragican ishod ovog incidenta ne bude sankcionisan, i ako neko imenom i pezimenom ne bude odgovoran za smrt coveka, ond ovde vise drzave nigde nema...

boki

pre 7 godina

Covek radi u neuslovnim uslivima, zima ceo dan na -10, leto ceo dan na +35, maltretira te ko stigne, ucenjuje, laze maze, a oni sede u svojom kolima, dodju po novac (reket) kao da im je tatin. U Tunisu pre par godina zbog veoma slicne stvari se desio veliki protest, haos, srusena vlast a mi dok cutimo na ove stvari iz dubioze izaci necemo.
Sve i jedna drzavna ustanova u kojoj mogu da te ucenjuju i reketiraju desava se ista stvar, katastar, opstine, gradjevinske inspekcije, finansijske inspekcije, pijacne uprave.

Na dnu kopamo rupu

pre 7 godina

Kažnjavaju i teraju pošten i jadan narod koji se bori za goli život i koru hleba, pa mora zbog nedostatka posla ili malih penzija da prodaje lubenice, cveće i druge stvari.

A likove koji duguju milione državi za porez i koji su pokupovali firme u stečaju nagrađuju i dele im nagrade.

lekar

pre 7 godina

strasno , sramotno,tuzno...korumpirana drzava...prave problem za 20 cm.U ovoj zemlji i mesara moras da potplatis.I sve ce to neko zataskati,a siroti covek platio glavom.

građanin

pre 7 godina

Vučiću oglasi se, Mali oglasi se

Kad treba vrpca da se seče i da se manekeniše onda ste svi tu... A kad treba ova legalna bagra da se sredi onda svi ćute. Svaki dan su kod pijace parkirani i samo vrebaju koga da reketiraju. Malo putnike po autobusu, malo stare ljude po pijaci... Čojstvo i hrabrost nema šta!

lola

pre 7 godina

Molila bih nekog casnog a dobrog beogradskog advokata da razgovara sa porodicom i da tuzi grad i komunalnu policiju i da to uradi besplatno. Mnogi ljudi odustaju od trazenja pravde na sudu em skupi advokati em takse. Zato molim da to bude besplatno.

Zoran Jakovljević

pre 7 godina

Ta vidikovačka pijaca je čudo. Pre nego li je i nastala komunalna policija tamo je čak i interventa intervenisala protiv "opakih krimosa". Jedan moj poznanik tada policajac je rekao sramota me kad me pošalju na pijacu da jurim nakupce ili sirotinju a gomila kriminalaca šeta slobodno. Sa pojavom komunalne policije stvar se pogoršala drastično. Imamo sistemski problem. Kada postoji neki propis (da ne kažem zakon) a nije realno sprovodiv u praksi da li ga i dalje forsirati ili menjati. Stvar je u imanju osećaja za vođenje države. Mi šta god da uradimo bude još gore.

Pobuna

pre 7 godina

" Bio je pošten i zato je i stradao“...

I to je to. To je sve što treba da se kaže.

I, Srbi moji?

HOĆEMO LI DA NESTANEMO U TIŠINI?

Dobronamernik

pre 7 godina

"Trgovci, koji su bili i svedoci nesrećnog događaja, izneli su svu Vladanovu robu kako bi je prodali i novac dali porodici. Čak su, u znak protesta, i tezgu sa bostanom namestili kako je i u sredu stajala."

Ovo je srce da ti stane. :-( Nediskutabilno je da smo postali polunašminkana verzija Somalije.

Siniša

pre 7 godina

Samo hrabro, izdrzite i ne pokleknite pod potencijalnim pretnjama ako je ikako moguce, jer ovo oko mita i reketa zvuci potpuno realno.
(1kch4, 30. jun 2016 21:57)

Kako je moguće da niko, ama baš niko, u eri mobilnih telefona, nije snimio makar audio snimak traženja mita?? Pa svi mobilni telefoni imaju diktafon, čak i oni lošiji! pa snimajte sve ljudi pa objavite. Sve je dokument. Slikajte iz daljine! Snimajte kamerama!

strašno

pre 7 godina

komunalac-zanimanje za one koje bi legalno da se bahate, ugnjetavaju, koji nemaju gram savesti i poštenja a zaštićeni su od države koja nije ništa bolja od njih. Ne podnosim taj
mentalitet.

paca

pre 7 godina

Mog oca svaki drugi dan reketiraju...tj svaki drugi dan im placa hranu na tom istom Vidikovcu da mu ne bi pisali kazne jer od 7 resenja on nema samo jedno...a one price kao nisu svi komunalci isti...pricajte nekom drugom...svi su isti...korumpirani i samo gledaju da jedu za dzabe...najvise mrze kad ih sefovi posalju da prate kontrolore u busu...jer tad ne mogu da jedu dzabe

Jabučilo

pre 7 godina

@ "Bio sam svjedok 8.marta na Zelenom vencu kada je komunalna policija rastjerala sve žene koje su prodavale cvijeće iz ruke, a ostao je samo jedan čovjek sa jako puno raznog cvijeća da prodaje na ulici (itd)."

U pekari na Zelenjaku, pre jedno mesec dana dva komunalca naručiše burek i jogurt, pojedoše, popiše, ne platiše i odoše.

dex

pre 7 godina

ne smeta vam trulo sudstvo koje sudi narodu a pusta npr mitrovicevog sina!?Ne smeta vam saobracajni policajac,koji je proslo leto u civilu i sa sluzbenim pistoljem pljackao izbeglice kod stanice!?Da li znate da je Komunalna policija napisala 2600 prijava divljim taksistima na aerodromu,a da su oni i dalje tamo jer sud ne sudi!?Da li znate da na istom tom Aerodromu 24h jedino mozete komunalnog policajca da nadjete i ni jednog drugog!?Da li znate da sumnjive predmete po aerodromu nalazi komunalna policija a ne mup!?Da li znate da mup nista ne radi i da je prosle godine bilo 2500 ubistava!?Da li znate da sve ovo i potice od mupa koji iz potaje podmece nogu umesto da saradjuje!?Da li vam smetaju i vozila saobracajne policije svuda po trotoarima oko prekrsajnog suda ili vam smetaju samo vozila komunalne policije!?VAMA SMETA RED,NECE SRBIN RED I TO JE PROBLEM OD VAJKADA ZATO I JESMO NAJGORI!!!

John

pre 7 godina

(Solucija, 30. jun 2016 22:31)

Krivični postupak na stranu (možda ga bude, možda i ne)
Ovde treba tužiti grad za naknadu štete (morbidno zvuči, znam...). Pa kad počnu da plaćaju milione zbog svojih pit-bulova (izvinjavam se psima, komšija imao jednog koji ni mrava nije zgazio) možda se i opamete pa paze da ne primaju baš svaku budalu.
Nema vajde tužakati njega, osim ako ga krivičnom postupku, u šta čisto sumnjam.

Srx

pre 7 godina

Trazili ste gledajte. Prava radnika i obicnog stanovnistva su mrtvi slovo na papiru.Sramota je sta smo sebi dozvolili i ko nas vodi.Glasajte opet.Samo jako i samo ubedljivo.Danas tudja,sutra vasa muka.

tikvica

pre 7 godina

svaku dan gledam ove neljude na ulici! Ne verujem da cu ovo reci, ali policija je za ove komunalce zlatna... ukinuti odmah ovu antisrpsku parazitsku bagru! Pa coveku oduzeli rostilj sto pece kestenje, alo braco!? e!?

antibiotik

pre 7 godina

e sad svi lepo da svedočite ko je davao mito i kome, pa da se završi već jednom ta svinjarija zvana komunalna policija. i da mali i nesa padnu sa njima zajedno.

Pera

pre 7 godina

Džukele jedne idite u blok 70 kod Kineza pa njih kažnjavajte!!! Od smrdljivih kutija čovek ne može da prodje, parkirani po travi i trotoaru i nikom nista!

Gradski

pre 7 godina

Šta ima da se čudimo. Kad mogu da organizuju bagere u sred noći, a da niko ne odgovara, ovo je samo nastavak. Čitava ideja komunalne policije je odavno kompromitovana i izmanipulisana.

Jovan

pre 7 godina

Ovakav odnos vlasti prema postenom coveku moze izazvati nesagledive posledice.
To moze da potraje neko vreme, a onda...
Onda se desi Bukurest 1989.
Recimo.

teks

pre 7 godina

ljudi na vlast su dosli primitivci i ljudi bez ikakvog kucnog vaspitanja pa pogledajte na sta lice konferencije za stampu aleksandra vucica,da li ste igde vidli da se premijer onako ponasa prema novinarima u svetu?sta se onda cudite sto nas ovakav olos maltretitira.znam da necete objaviti jer sam spomenuo premudrog,a vi ste uplaseni saucesnici svega ovog zla koje nas je zadeslio

Bizmark

pre 7 godina

Saucesce porodici. Poznavao sam ovog coveka i mogu Vam reci da je godinama brutalno psihicki maltretiran i kaznjavan zato sto nije placao mito. Mi u kraju mislimo da je apsolutni svetski rekorder po napisanim i placenim kaznama. Za smrt ovog postenog coveka kriva je korupcija i jako los sistem u zemlji.

boban

pre 7 godina

Pokoj duse coveku..

Srbijo dzaba busanje u grudi, dzaba pisete po komentarima srbija je i trazila takvu vast na izborima i molim lepo . znate onu nije Sloba ... mi smo...

Ja

pre 7 godina

Što bih voleo da jednom uzmu da maltretiraju nekog ko nosi značku i ono što uz nju ide...
Po mogućstvu nekog sa tankim živcima i prekom naravi...

Vasja Stanković

pre 7 godina

Još uvek ne mogu da verujem šta sam pročitao! Prvo, zato što je ovaj događaj ravan početku lošeg krimi romana, a drugo, zato što sam pozitivno iznenađen hrabrošću novinara i redakcije da ovakvu vest objave. Činjenicu da smo duboko propali demonstriraju upravo mogućnost da se ovako nešto dešava na ulicama, kao i to što se ja sad čudim i divim zbog hrabrosti novinara... A što se tiče gradske vlasti, komunalaca naročito, samo jedna velika lomača!

Lee

pre 7 godina

Gotovo svaki dan prođem pored vidikovačke pijace i vidim 5-6 kamiona punih lubenica koji ih prodaju sa parkinga ili trotoara. Bez računa, sa javne površine ili saobraćajnice. Takođe, u lokalni gril-kafanu svratim dva puta nedeljno po klopu za familiju i redovno viđam komunalce. Ko živi na Vidikovcu može potvrditi da barem jednom dnevno ispred grila stoji parkirano vozilo komunalne policije. Na žalost i ovo će se završiti sa "I vuk sit", ali "ovaca će biti sve manje" i nemojte se čuditi ako "ovce" uskoro pravdu počnu uzimati u svoje ruke.

Filmofil

pre 7 godina

Nemam reci da opisem koliko je ovo strasno i tuzno. Bahata, nevaspitana budala. Treba da tuze drzavu, ako mogu iako to ovog jadnog coveka nece vratiti.

Bojan whisky

pre 7 godina

Lično sam za to da komunalna policija postoji.. svaka zemlja na svetu treba da je ima...ali sam za to da se strogo pooštri prijem u komunalce...strogi psiho test, kao i test inteligencije...što se edukacije tiče podrazumeva se bar obrazovanje više škole. Komunalna policija treba da bude oličenje grada, jako lako to može da bude tako, ali naravno nikako sa ovin postojećim kadrom.

Goran

pre 7 godina

Komunalce u mom kraju zovu SNS policija. Zna se i ko je i kako postao KOMUNALNI policajac. Da se razumemo, da je DS na vlasti to bi bila DS policija itd. Nikakve kvalifikacije nisu potrebne da se postane komunalac, samo da se zalepi dovoljan broj plakata u predizbornoj kampanji. Uzas...

Darko

pre 7 godina

Grad je dozvolio kriminalcima da uzmu oruzje u ruke i maltretiraju gradjane. To je ta prica i gotovo. Doslo je do kraja, oruzani ustanak je jedino rjesenje!

ljilja

pre 7 godina

Bez uzrujavanja.Nakon duge i obimne istrage bice oslobodjen svake odgovornosti , kao sto je to uobicajeno u ovoj nasoj naprednoj zemlji.

bagzi

pre 7 godina

Saucesce porodici preminulog
Mislim da nema svrhe tuziti bagru u ovom sistemu.
Jedino Strazbur pa da ih oderete. Novac nije nikakva satisfsakcija porodici ali ovu bagru ce da zaboki.

Solucija

pre 7 godina

Treba da tužite grad i njega lično, ako je sve tačno kako opisuju svedoci. Ovo se mora istražiti dobro i nikada više da se ne ponovi!!!

Vesna

pre 7 godina

Organizujmo peticiju za ukidanje komunalne policije, dragi gradjani Srbije

Mislim da je čak onaj Palma pametniji od Beogradjana ; nije dozvolio tu bandu u Jagodini

bob

pre 7 godina

komunalan policija,sta reci?skloniste za najveci stranacki sljam pre ds-a,a sada sns botova,nisu samo bahati po beogradu,nista bolji nisu ni u nisu!

Srpski KOKOT

pre 7 godina

Zato ce da udjemo u EU malo sutra ovo je sramota za Srpski narod. Ajde sto rade svoj posao ok je jbg i on mora da slusa necija naredjenja i zakone ali da ne pomogne coveku koji umire to je najveca sramota,covek bi mozda ostao ziv da mu je neko pomogao a ne da ga gledaju i da se sklanjaju ne samo komunalci nego i prodavci koji su bili pored njega SRAMOTA. A i svi znamo kakvi su nasi Policajci i Komunalci samo mito i korupcija. Zato mozemo samo da sanjamo o EU i da mastamo da budemo kao neka zemlja koja je pod EU. Hvala bogu sto sam pobegao iz te proklete zemlje gde samo sa nekom vezom ili mitom mozes da uspes nesto da uradis u zivotu. I posle se pitaju zasto ljudi odlaze iz zemlje bas zbog toga. Traze da platis svoje racune a nemas posao ili nemas mogucnosti da nadjes poso a ako ne platis ne daj boze. Zato bezite iz te zemlje sto pre i sto dalje nemamo nista od patriotizma to vise niko ne postuje i brzo se zaboravi. Zivela Austrija i EU. pozz iz Beca

Igor Petrović

pre 7 godina

Jedan od suštinskih problema sa komunalnom policijom je što od škole imaju samo čitanku. Taj Vidikovac je čudo sa komunalnom. Pre godinu dana parkirali komunalci nepropisno ispred obdaništa i jure sa kamerom ostale nepropisno parkirane. U krugu od 200m nalaze se dva obdaništa i osnovna škola. Između 7:45 i 8:15 teorije nema da neko propisno parkira kad dovozi decu jel parkinga nema. Od vajkada se to tolerisalo u tom periodu ali od kad postoji kom policija sve im smeta. E dotične likove su hteli roditelji da linčuju zbog maltretiranja. Pobegli su glavom bez obzira. Kad sam pitao kom policajca što je on nepropisno parkiran kaže da je na dužnosti i da može da radi šta hoće. Nakon pobune roditelja nisu se više nikad pojavili ispred obdaništa. Tu dvojcu sam posle viđao oko pomenute pijace. Znači kakva gradska vlast takva i komunalna policija.

Petar

pre 7 godina

...Jadan čovek i jadni svi ti ljudi koji krvavo zaradjuju da prežive. Kriminalci se bahate i rade sta hoće, a mučenicima bi oteli iz usta.

VladoKLC

pre 7 godina

Bio sam svjedok 8.marta na Zelenom vencu kada je komunalna policija rastjerala sve žene koje su prodavale cvijeće iz ruke, a ostao je samo jedan čovjek sa jako puno raznog cvijeća da prodaje na ulici. Iznerviran nepradom pitao sam kunalca da mi objasni , a on mi je rekao da taj čovjek prodje na privatnom dijelu pličnika. Pa koliko smo mi glupi ili flegmatični da trpimo takve stvari. Cijela Evropa se buni zbog socijalnih ugrožavanja , samo u Srbiji vlada anestezija ! Dokle ?

Aleksandar

pre 7 godina

Pripadnik sam MUP-a Srbije . Ovo što rade komunalci je blago rečeno strašno !!! Bahaćenje nad poštenim ljudima a tatine sinove za pogrešno parkiranje ne smeju ni da pogledaju.

Nenad

pre 7 godina

Sve dok cutimo tako cemo i ziveti kako smo i dosada i ziveli.

Bilo koja Vlast na svetu losa ili dobra razume sta joj narod govori kada vidi pobesneo i ljut narod na ulicama.Toga nece biti u Srbiji ni za 150 godina.

U nama je problem.Ne u xyz policiji.Mi smo problem.Sami sebi.A mislimo da nemamo problema vec nam ih neko drugi stvara.SVe smo mi to stvorili:
-Odustnoscu za pravdu
-Lezernoscu
-Zamlacivanjem svih i svacim putem televizije i Interneta

Pogledajte Francuze,Nemce,Belgijance.Za najmanju nepravdu izlaze na ulice.ne plase se nikoga.

Srbin sve zaboravlja za 24 sata,sutradan se pita"A zasto je meni tesko a onom u Francuskoj dobro?"

Nislija

pre 7 godina

kao u čairu(park u Nisu),plava gospodja i muz postar nikada nisu platili mesto za trampoline,ulaze u park kolima,ali se komunalci potplate i radi se sve,5 stana covek kupio...dolaze svakog dana ih zovemo,dodju i odu i prave se slepi...

b

pre 7 godina

Ovo objašnjava Srbiju danas:

 "A za to vreme kamioni puni bostana, stajali su dole niže na ulici i iz njih su nelegalno prodavali. Ali, oni su im davali mito svakog dana, a Vlado to nije hteo. Bio je pošten i zato je i stradao“

Odavde samo pobeći. SS napredne brigade tek nastaju...

beka

pre 7 godina

Posle ove zemlje zadnjih par decenija ni pakao neće teško pasti....a ovo sada je dno dna. ....jako mi je žao ovog jadnog čoveka. ...tuga od zivota

REVOLUCIJA

pre 7 godina

Svi na robiju od po 20 godina pa na više, od načelnika do najsitnijeg ćoškara-kokošara. To je jedini način. Vojna uprava, preki sud. Inače dobijamo nove dahije. Po celoj kući nam buba-švabe gamižu, a mi sedimo i gledamo. Dokle? Ima li nas zdravih i pravih u ovoj jadnoj zemlji da počistimo, da zavedemo red, da budemo dobri domaćini?

Vincenco Montela

pre 7 godina

... sta si umislio, ko si, hoces da zivis raskosno na racun tudje muke, zasto? Da nisi mozda neke visoke skole izucio da zivis raskosno? Da ne radis mozda nesto naporno? Imbecilu!
NIJE FRAZA, omladino bezite odavde glavom bez obzira!

бт

pre 7 godina

"Traže sitnicu kako bi pisali prijave, a pošto ne želimo da im dajemo novac na ruke, plaćamo im ručkove u obližnjem restoranu."

Мали, читаш ли ти ово? Или си заиста мали?

pravda

pre 7 godina

Kada ce vise ovakvi ljudi da budu u zatvorima i to dozivotnim. Nema vise cvrste i postene ruke u nasoj zemlji da se obracuna sa ovim sitnim naduvencima. Koja crna demokratija, ovaj sistem je sila mita i korupcija, a diktatura je za ovaj sistem cveće.

Alex

pre 7 godina

Banda korumpirana. Opet je vlast dala moc grupi bahatih probisveta. Koju ce sledecu "organizaciju" da naprave i da im dozvole da "tlace sa ovlasenjem"?

Anja

pre 7 godina

Krenes na posao autobusom udje kontrola bahatog i nepristojnog ponasanja i pocne da te ponizava, dodjes na posao partijski postavljeni diletant koji ne zna svoj posao te ucenjuje i zabranjuje pravo da kazes sta mislis. Po povratku sa posla podignes platu od 35 hiljada (isto toliku platu i tvoj suprug/supruga) sa kojom skolsko dete treba da obuces, posaljes na ekskurziju,odvedes u pozoriste i das mu dzeparac da ima dostojanstveno detinjstvo. Trudite se da mu objasnite da mora da uci i da radi, a on gleda kako deca prevaranata i sponzorusa koji idu sa njim/njom u skolu zive kao carevi. Posto radis naporno i zivis konstantno u stresu pozli ti od svega toga, odes u bolnicu gde nemas vezu, a ni 100 evra da podmazes pa ti neljubazna sestra kaze da sacekas i da nije ona tu zbog tebe. Tebi zlo, okrece ti se cekaonica, ostavljen da se mucis kao pas, isto kao i tvoja otac/majka posle operacije koju su ostavili nepresvucenu satima jer niste podmitili. Muka ti je i pitas sve zasto te drzava zlostavlja kad si sve vreme radio posteno, placao joj porez, bacao djubre u kantu i postovao svakog njenog gradjanina.
Drago gradjanine ustani i pobuni se! Trazi svoja prava i ustani kad na ulici muce nekog nemocnog! Ustani jer ako nam 50 ustane protiv bahatog komunalca ili slicnog siledzije ustuknuce! Nasa zemlja!

boysy

pre 7 godina

Na sledecem protestu da nas bude jos vise!
Ako od ovog "krimunalca" podjete po hijerarhiji navise, dolazite do istih ljudi kao i u slucaju Savamala.
Zna se ko je koren zla! Ostavke i krivicna odgovornost!

gone

pre 7 godina

Primer kako se vlast odnosi ka narodu. Bitno je da taj isti narod ne ispustaju iz usta za vreme predizbornih kampanja. Sramota! Iskreno saucesce porodici. Ne mogu da verujem.

menjajmo nesto

pre 7 godina

Hvala redakciji na nepristrasnosti, zbilja!
Dokle vise ce ovi komunalci da se bahate nad sirotinjom? dokle cu ja da placam te barabe?
jadni ljudi, jadan covek, zrtva jednog ruznog sistema

жута патка

pre 7 godina

Обични Људи, имамо само једни друге... Немојмо да ћутимо и заборавимо све до сада, много је невиних страдало, јадна породица, јадан човек.

Jelena

pre 7 godina

Kolko još krivičnih prijava protiv dotičnog treba podneti da bi "država" Srbija nešto preduzela?
Jel treba neko da uzme pravdu u svoje ruke?

бт

pre 7 godina

"Traže sitnicu kako bi pisali prijave, a pošto ne želimo da im dajemo novac na ruke, plaćamo im ručkove u obližnjem restoranu."

Мали, читаш ли ти ово? Или си заиста мали?

boysy

pre 7 godina

Na sledecem protestu da nas bude jos vise!
Ako od ovog "krimunalca" podjete po hijerarhiji navise, dolazite do istih ljudi kao i u slucaju Savamala.
Zna se ko je koren zla! Ostavke i krivicna odgovornost!

Alex

pre 7 godina

Banda korumpirana. Opet je vlast dala moc grupi bahatih probisveta. Koju ce sledecu "organizaciju" da naprave i da im dozvole da "tlace sa ovlasenjem"?

Anja

pre 7 godina

Krenes na posao autobusom udje kontrola bahatog i nepristojnog ponasanja i pocne da te ponizava, dodjes na posao partijski postavljeni diletant koji ne zna svoj posao te ucenjuje i zabranjuje pravo da kazes sta mislis. Po povratku sa posla podignes platu od 35 hiljada (isto toliku platu i tvoj suprug/supruga) sa kojom skolsko dete treba da obuces, posaljes na ekskurziju,odvedes u pozoriste i das mu dzeparac da ima dostojanstveno detinjstvo. Trudite se da mu objasnite da mora da uci i da radi, a on gleda kako deca prevaranata i sponzorusa koji idu sa njim/njom u skolu zive kao carevi. Posto radis naporno i zivis konstantno u stresu pozli ti od svega toga, odes u bolnicu gde nemas vezu, a ni 100 evra da podmazes pa ti neljubazna sestra kaze da sacekas i da nije ona tu zbog tebe. Tebi zlo, okrece ti se cekaonica, ostavljen da se mucis kao pas, isto kao i tvoja otac/majka posle operacije koju su ostavili nepresvucenu satima jer niste podmitili. Muka ti je i pitas sve zasto te drzava zlostavlja kad si sve vreme radio posteno, placao joj porez, bacao djubre u kantu i postovao svakog njenog gradjanina.
Drago gradjanine ustani i pobuni se! Trazi svoja prava i ustani kad na ulici muce nekog nemocnog! Ustani jer ako nam 50 ustane protiv bahatog komunalca ili slicnog siledzije ustuknuce! Nasa zemlja!

menjajmo nesto

pre 7 godina

Hvala redakciji na nepristrasnosti, zbilja!
Dokle vise ce ovi komunalci da se bahate nad sirotinjom? dokle cu ja da placam te barabe?
jadni ljudi, jadan covek, zrtva jednog ruznog sistema

Jelena

pre 7 godina

Kolko još krivičnih prijava protiv dotičnog treba podneti da bi "država" Srbija nešto preduzela?
Jel treba neko da uzme pravdu u svoje ruke?

жута патка

pre 7 godina

Обични Људи, имамо само једни друге... Немојмо да ћутимо и заборавимо све до сада, много је невиних страдало, јадна породица, јадан човек.

Vincenco Montela

pre 7 godina

... sta si umislio, ko si, hoces da zivis raskosno na racun tudje muke, zasto? Da nisi mozda neke visoke skole izucio da zivis raskosno? Da ne radis mozda nesto naporno? Imbecilu!
NIJE FRAZA, omladino bezite odavde glavom bez obzira!

uredni naplatisa

pre 7 godina

Komunalni policajac - najgora vrsta. Nedovoljno dobar da bude pravi policajac, dovoljno nalozen da obuce uniformu i glumi vlast.

Idealno za uhlebljenje partijskih vojnika, sa pola kursa i citankom iz skole prolazi se glat.

Bizmark

pre 7 godina

Saucesce porodici. Poznavao sam ovog coveka i mogu Vam reci da je godinama brutalno psihicki maltretiran i kaznjavan zato sto nije placao mito. Mi u kraju mislimo da je apsolutni svetski rekorder po napisanim i placenim kaznama. Za smrt ovog postenog coveka kriva je korupcija i jako los sistem u zemlji.

paca

pre 7 godina

Mog oca svaki drugi dan reketiraju...tj svaki drugi dan im placa hranu na tom istom Vidikovcu da mu ne bi pisali kazne jer od 7 resenja on nema samo jedno...a one price kao nisu svi komunalci isti...pricajte nekom drugom...svi su isti...korumpirani i samo gledaju da jedu za dzabe...najvise mrze kad ih sefovi posalju da prate kontrolore u busu...jer tad ne mogu da jedu dzabe

Vesna

pre 7 godina

Organizujmo peticiju za ukidanje komunalne policije, dragi gradjani Srbije

Mislim da je čak onaj Palma pametniji od Beogradjana ; nije dozvolio tu bandu u Jagodini

boki

pre 7 godina

Covek radi u neuslovnim uslivima, zima ceo dan na -10, leto ceo dan na +35, maltretira te ko stigne, ucenjuje, laze maze, a oni sede u svojom kolima, dodju po novac (reket) kao da im je tatin. U Tunisu pre par godina zbog veoma slicne stvari se desio veliki protest, haos, srusena vlast a mi dok cutimo na ove stvari iz dubioze izaci necemo.
Sve i jedna drzavna ustanova u kojoj mogu da te ucenjuju i reketiraju desava se ista stvar, katastar, opstine, gradjevinske inspekcije, finansijske inspekcije, pijacne uprave.

Aleksandar

pre 7 godina

Pripadnik sam MUP-a Srbije . Ovo što rade komunalci je blago rečeno strašno !!! Bahaćenje nad poštenim ljudima a tatine sinove za pogrešno parkiranje ne smeju ni da pogledaju.

Jovan

pre 7 godina

Ovakav odnos vlasti prema postenom coveku moze izazvati nesagledive posledice.
To moze da potraje neko vreme, a onda...
Onda se desi Bukurest 1989.
Recimo.

strašno

pre 7 godina

komunalac-zanimanje za one koje bi legalno da se bahate, ugnjetavaju, koji nemaju gram savesti i poštenja a zaštićeni su od države koja nije ništa bolja od njih. Ne podnosim taj
mentalitet.

Goran

pre 7 godina

Komunalce u mom kraju zovu SNS policija. Zna se i ko je i kako postao KOMUNALNI policajac. Da se razumemo, da je DS na vlasti to bi bila DS policija itd. Nikakve kvalifikacije nisu potrebne da se postane komunalac, samo da se zalepi dovoljan broj plakata u predizbornoj kampanji. Uzas...

KaleDobr

pre 7 godina

"Hteli su da mu naplate kaznu samo zato što je paleta sa lubenicama bila 20 centimetara van pijačnog prostora. Njemu, čoveku koji redovno plaća pijačninu! A za to vreme kamioni puni bostana, stajali su dole niže na ulici i iz njih su nelegalno prodavali."
To je taj sistem vrednosti koji se uspostavlja poslednjih godina: zašto da učim škole, kad mogu da pazarim diplomu? Ne može neko, ko je mrtav 'ladan plagirao doktorat ili falsifikovao fakultetsku diplomu, sada da se zalaže za ono što je suprotno njemu i njegovim načelima.

antibiotik

pre 7 godina

e sad svi lepo da svedočite ko je davao mito i kome, pa da se završi već jednom ta svinjarija zvana komunalna policija. i da mali i nesa padnu sa njima zajedno.

Zoran Jakovljević

pre 7 godina

Ta vidikovačka pijaca je čudo. Pre nego li je i nastala komunalna policija tamo je čak i interventa intervenisala protiv "opakih krimosa". Jedan moj poznanik tada policajac je rekao sramota me kad me pošalju na pijacu da jurim nakupce ili sirotinju a gomila kriminalaca šeta slobodno. Sa pojavom komunalne policije stvar se pogoršala drastično. Imamo sistemski problem. Kada postoji neki propis (da ne kažem zakon) a nije realno sprovodiv u praksi da li ga i dalje forsirati ili menjati. Stvar je u imanju osećaja za vođenje države. Mi šta god da uradimo bude još gore.

Lee

pre 7 godina

Gotovo svaki dan prođem pored vidikovačke pijace i vidim 5-6 kamiona punih lubenica koji ih prodaju sa parkinga ili trotoara. Bez računa, sa javne površine ili saobraćajnice. Takođe, u lokalni gril-kafanu svratim dva puta nedeljno po klopu za familiju i redovno viđam komunalce. Ko živi na Vidikovcu može potvrditi da barem jednom dnevno ispred grila stoji parkirano vozilo komunalne policije. Na žalost i ovo će se završiti sa "I vuk sit", ali "ovaca će biti sve manje" i nemojte se čuditi ako "ovce" uskoro pravdu počnu uzimati u svoje ruke.

Pobuna

pre 7 godina

" Bio je pošten i zato je i stradao“...

I to je to. To je sve što treba da se kaže.

I, Srbi moji?

HOĆEMO LI DA NESTANEMO U TIŠINI?

Jabučilo

pre 7 godina

@ "Bio sam svjedok 8.marta na Zelenom vencu kada je komunalna policija rastjerala sve žene koje su prodavale cvijeće iz ruke, a ostao je samo jedan čovjek sa jako puno raznog cvijeća da prodaje na ulici (itd)."

U pekari na Zelenjaku, pre jedno mesec dana dva komunalca naručiše burek i jogurt, pojedoše, popiše, ne platiše i odoše.

idemo dalje

pre 7 godina

Krenes na posao autobusom udje kontrola bahatog i nepristojnog ponasanja i pocne da te ponizava, dodjes na posao partijski postavljeni diletant koji ne zna svoj posao te ucenjuje i zabranjuje pravo da kazes sta mislis. Po povratku sa posla podignes platu od 35 hiljada (isto toliku platu i tvoj suprug/supruga) sa kojom skolsko dete treba da obuces, posaljes na ekskurziju,odvedes u pozoriste i das mu dzeparac da ima dostojanstveno detinjstvo. Trudite se da mu objasnite da mora da uci i da radi, a on gleda kako deca prevaranata i sponzorusa koji idu sa njim/njom u skolu zive kao carevi. Posto radis naporno i zivis konstantno u stresu pozli ti od svega toga, odes u bolnicu gde nemas vezu, a ni 100 evra da podmazes pa ti neljubazna sestra kaze da sacekas i da nije ona tu zbog tebe. Tebi zlo, okrece ti se cekaonica, ostavljen da se mucis kao pas, isto kao i tvoja otac/majka posle operacije koju su ostavili nepresvucenu satima jer niste podmitili. Muka ti je i pitas sve zasto te drzava zlostavlja kad si sve vreme radio posteno, placao joj porez, bacao djubre u kantu i postovao svakog njenog gradjanina.
Drago gradjanine ustani i pobuni se! Trazi svoja prava i ustani kad na ulici muce nekog nemocnog! Ustani jer ako nam 50 ustane protiv bahatog komunalca ili slicnog siledzije ustuknuce! Nasa zemlja!
(Anja, 30. jun 2016 21:59)

Moram ponoviti ovaj komentar jer Anja sve si rekla, surovo i realno.
Na svake dve nedelje je protest u Beogradu za Savamalu a bogami dosta ljudi tu dolazi i zbog raznih drugih stvari sto ih muci, dodjite i vi, napisite svoj transparent na hartiji, napravimo buku, nijedna vlast nije jaca od naroda to upamtite !!!!!!

lola

pre 7 godina

Molila bih nekog casnog a dobrog beogradskog advokata da razgovara sa porodicom i da tuzi grad i komunalnu policiju i da to uradi besplatno. Mnogi ljudi odustaju od trazenja pravde na sudu em skupi advokati em takse. Zato molim da to bude besplatno.

avenger

pre 7 godina

...a uvece, kad skine uniformu, iz posebnog sanduka vadi opremu za nocna delovanja protiv sila zla, palicu i fantomku. Dok oni poznati organima gonjenja sede po bastama ekskluzivnih lokala, priredjuju si revolveraske obracune sred dana, salju svoju robu na tv stanice sa nacionalnom frekvencijom kako da klijentela vidi sta se nudi, davno legalizovavsi svoje nelegalno steceno bogatstvo, ti si Vladane, bog da ti dusu prosti, nasao za shodno da gurnes dvadeset centimetara tezge u oko drzavi. Kao da nisi znao napaceni Srbine sta te ceka, da tih dvadeset centimetara zulja vise nego pucnjava sred dana u centru grada ili svakodnevne psovke i gadosti polusveta i prostitutki sa malih ekrana. Moj Vladane. Saucesce porodici.

Goblin

pre 7 godina

Dobijes otkaz u fabriku, pa ti drzava podigne sve poreze, doprinose, akcize, takse, komunalije...pa da bi preziveo odes da prodajes lubenice na pijac, pa dodje komunalna policija ni to ti ne da a ti crknes od muke. Braco srbi, ovako ima svi da zavrsimo kad stignu vucicevi krediti na naplatu i kada se potrose subvencije. Ima da pocrkamo ko pseta.

Mada 24. 4. tako smo izabrali.

Nadzirac

pre 7 godina

"Tuziti i grad i drzavu!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blaster, 30. jun 2016 21:49)"

Da, ali odstetu naplatiti od NETO plata zaposlenih u gradskoj upravi i Kom. policiji, a ne iz gradskog ili republickog budzeta kao sto je bilo sa "slucajem Miladin".

teks

pre 7 godina

ljudi na vlast su dosli primitivci i ljudi bez ikakvog kucnog vaspitanja pa pogledajte na sta lice konferencije za stampu aleksandra vucica,da li ste igde vidli da se premijer onako ponasa prema novinarima u svetu?sta se onda cudite sto nas ovakav olos maltretitira.znam da necete objaviti jer sam spomenuo premudrog,a vi ste uplaseni saucesnici svega ovog zla koje nas je zadeslio

građanin

pre 7 godina

Vučiću oglasi se, Mali oglasi se

Kad treba vrpca da se seče i da se manekeniše onda ste svi tu... A kad treba ova legalna bagra da se sredi onda svi ćute. Svaki dan su kod pijace parkirani i samo vrebaju koga da reketiraju. Malo putnike po autobusu, malo stare ljude po pijaci... Čojstvo i hrabrost nema šta!

b

pre 7 godina

Ovo objašnjava Srbiju danas:

 "A za to vreme kamioni puni bostana, stajali su dole niže na ulici i iz njih su nelegalno prodavali. Ali, oni su im davali mito svakog dana, a Vlado to nije hteo. Bio je pošten i zato je i stradao“

Odavde samo pobeći. SS napredne brigade tek nastaju...

Namerno

pre 7 godina

Znaci, vise ne samo da prebijaju putnike bez BUS plusa, vec sada i ubijaju postene gradjana koji teskom mukom zaradjuju za hleb. Ne moze biti ubistvo iz nehata, ako mu je komunalac rekao "... a sada ces imati i treci (infarkt)". Gospodo, to je ubistvo SA NAMEROM.

Protoss

pre 7 godina

Dobro dosli u Srbiju, zemlju haosa i razonode, sa unistenim zivotima ljudi koji su dali zivot ovoj zemlji i gde zemlja ubija svoje najvrednije, najbolje i gde je mentalitet jedan od najgorih na planeti.Dobro dosli u dzunglu zvana Srbija, okicena elitom, estradom, politicarima, rijalitima, tajkunima, frakcijama, organizacijama, jeftinocom, bedom, mukom... ubijaju polako, ali bolno i prljavo.

Na dnu kopamo rupu

pre 7 godina

Kažnjavaju i teraju pošten i jadan narod koji se bori za goli život i koru hleba, pa mora zbog nedostatka posla ili malih penzija da prodaje lubenice, cveće i druge stvari.

A likove koji duguju milione državi za porez i koji su pokupovali firme u stečaju nagrađuju i dele im nagrade.

Dobronamernik

pre 7 godina

"Trgovci, koji su bili i svedoci nesrećnog događaja, izneli su svu Vladanovu robu kako bi je prodali i novac dali porodici. Čak su, u znak protesta, i tezgu sa bostanom namestili kako je i u sredu stajala."

Ovo je srce da ti stane. :-( Nediskutabilno je da smo postali polunašminkana verzija Somalije.

Igor Petrović

pre 7 godina

Jedan od suštinskih problema sa komunalnom policijom je što od škole imaju samo čitanku. Taj Vidikovac je čudo sa komunalnom. Pre godinu dana parkirali komunalci nepropisno ispred obdaništa i jure sa kamerom ostale nepropisno parkirane. U krugu od 200m nalaze se dva obdaništa i osnovna škola. Između 7:45 i 8:15 teorije nema da neko propisno parkira kad dovozi decu jel parkinga nema. Od vajkada se to tolerisalo u tom periodu ali od kad postoji kom policija sve im smeta. E dotične likove su hteli roditelji da linčuju zbog maltretiranja. Pobegli su glavom bez obzira. Kad sam pitao kom policajca što je on nepropisno parkiran kaže da je na dužnosti i da može da radi šta hoće. Nakon pobune roditelja nisu se više nikad pojavili ispred obdaništa. Tu dvojcu sam posle viđao oko pomenute pijace. Znači kakva gradska vlast takva i komunalna policija.

VladoKLC

pre 7 godina

Bio sam svjedok 8.marta na Zelenom vencu kada je komunalna policija rastjerala sve žene koje su prodavale cvijeće iz ruke, a ostao je samo jedan čovjek sa jako puno raznog cvijeća da prodaje na ulici. Iznerviran nepradom pitao sam kunalca da mi objasni , a on mi je rekao da taj čovjek prodje na privatnom dijelu pličnika. Pa koliko smo mi glupi ili flegmatični da trpimo takve stvari. Cijela Evropa se buni zbog socijalnih ugrožavanja , samo u Srbiji vlada anestezija ! Dokle ?

Gullbis

pre 7 godina

Ukinuti komunalnu policiju... Njihova nadleznost je nejesna od pocetka, a nije prvi put da maltretiraju posten narod... Ukoliko tragican ishod ovog incidenta ne bude sankcionisan, i ako neko imenom i pezimenom ne bude odgovoran za smrt coveka, ond ovde vise drzave nigde nema...

ljilja

pre 7 godina

Bez uzrujavanja.Nakon duge i obimne istrage bice oslobodjen svake odgovornosti , kao sto je to uobicajeno u ovoj nasoj naprednoj zemlji.

Srx

pre 7 godina

Trazili ste gledajte. Prava radnika i obicnog stanovnistva su mrtvi slovo na papiru.Sramota je sta smo sebi dozvolili i ko nas vodi.Glasajte opet.Samo jako i samo ubedljivo.Danas tudja,sutra vasa muka.

Nenad

pre 7 godina

Sve dok cutimo tako cemo i ziveti kako smo i dosada i ziveli.

Bilo koja Vlast na svetu losa ili dobra razume sta joj narod govori kada vidi pobesneo i ljut narod na ulicama.Toga nece biti u Srbiji ni za 150 godina.

U nama je problem.Ne u xyz policiji.Mi smo problem.Sami sebi.A mislimo da nemamo problema vec nam ih neko drugi stvara.SVe smo mi to stvorili:
-Odustnoscu za pravdu
-Lezernoscu
-Zamlacivanjem svih i svacim putem televizije i Interneta

Pogledajte Francuze,Nemce,Belgijance.Za najmanju nepravdu izlaze na ulice.ne plase se nikoga.

Srbin sve zaboravlja za 24 sata,sutradan se pita"A zasto je meni tesko a onom u Francuskoj dobro?"

Siniša

pre 7 godina

Samo hrabro, izdrzite i ne pokleknite pod potencijalnim pretnjama ako je ikako moguce, jer ovo oko mita i reketa zvuci potpuno realno.
(1kch4, 30. jun 2016 21:57)

Kako je moguće da niko, ama baš niko, u eri mobilnih telefona, nije snimio makar audio snimak traženja mita?? Pa svi mobilni telefoni imaju diktafon, čak i oni lošiji! pa snimajte sve ljudi pa objavite. Sve je dokument. Slikajte iz daljine! Snimajte kamerama!

John

pre 7 godina

(Solucija, 30. jun 2016 22:31)

Krivični postupak na stranu (možda ga bude, možda i ne)
Ovde treba tužiti grad za naknadu štete (morbidno zvuči, znam...). Pa kad počnu da plaćaju milione zbog svojih pit-bulova (izvinjavam se psima, komšija imao jednog koji ni mrava nije zgazio) možda se i opamete pa paze da ne primaju baš svaku budalu.
Nema vajde tužakati njega, osim ako ga krivičnom postupku, u šta čisto sumnjam.

Pera

pre 7 godina

Džukele jedne idite u blok 70 kod Kineza pa njih kažnjavajte!!! Od smrdljivih kutija čovek ne može da prodje, parkirani po travi i trotoaru i nikom nista!

Gradski

pre 7 godina

Šta ima da se čudimo. Kad mogu da organizuju bagere u sred noći, a da niko ne odgovara, ovo je samo nastavak. Čitava ideja komunalne policije je odavno kompromitovana i izmanipulisana.

lekar

pre 7 godina

strasno , sramotno,tuzno...korumpirana drzava...prave problem za 20 cm.U ovoj zemlji i mesara moras da potplatis.I sve ce to neko zataskati,a siroti covek platio glavom.

Ja

pre 7 godina

Što bih voleo da jednom uzmu da maltretiraju nekog ko nosi značku i ono što uz nju ide...
Po mogućstvu nekog sa tankim živcima i prekom naravi...

bob

pre 7 godina

komunalan policija,sta reci?skloniste za najveci stranacki sljam pre ds-a,a sada sns botova,nisu samo bahati po beogradu,nista bolji nisu ni u nisu!

Filmofil

pre 7 godina

Nemam reci da opisem koliko je ovo strasno i tuzno. Bahata, nevaspitana budala. Treba da tuze drzavu, ako mogu iako to ovog jadnog coveka nece vratiti.

Vasja Stanković

pre 7 godina

Još uvek ne mogu da verujem šta sam pročitao! Prvo, zato što je ovaj događaj ravan početku lošeg krimi romana, a drugo, zato što sam pozitivno iznenađen hrabrošću novinara i redakcije da ovakvu vest objave. Činjenicu da smo duboko propali demonstriraju upravo mogućnost da se ovako nešto dešava na ulicama, kao i to što se ja sad čudim i divim zbog hrabrosti novinara... A što se tiče gradske vlasti, komunalaca naročito, samo jedna velika lomača!

tikvica

pre 7 godina

svaku dan gledam ove neljude na ulici! Ne verujem da cu ovo reci, ali policija je za ove komunalce zlatna... ukinuti odmah ovu antisrpsku parazitsku bagru! Pa coveku oduzeli rostilj sto pece kestenje, alo braco!? e!?

stranac

pre 7 godina

U Holandiji te, naa primer,odmah vode u zatvor...Nema prepricavanja i pljuvanja po medijima.Zna se da je to posao kao i svaki drugi.A ne sada,razni pijacari prepricavaju svoko svoju pricu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 30. jun 2016 23:22)

To je sasvim tacno. Samo u Holandiji (i u ostatku civilizovanog sveta) ne moze da se desi da neke kontroliraju a neke ne a NAROCITO da policajac dobije (ili trazi) mito i "nikom nista". Ne kazem da se ne dogadja, ali kad se otkrije zaboravi an posao G. Policajac i upoznaj se s novim drzavnim odelom (u ovisnosti od zatvorske mode - narancasto, sivo, plavo a ponegde i na pruge). TOGA postaovani gospodine nema kod nas. Kapriciozno provodjenje zakona, mito i reketiranje od strane onih koji imaju moc su pravilo u Srbiji a iznimka u civilizovanoj drazvi koju pominjete.

REVOLUCIJA

pre 7 godina

Svi na robiju od po 20 godina pa na više, od načelnika do najsitnijeg ćoškara-kokošara. To je jedini način. Vojna uprava, preki sud. Inače dobijamo nove dahije. Po celoj kući nam buba-švabe gamižu, a mi sedimo i gledamo. Dokle? Ima li nas zdravih i pravih u ovoj jadnoj zemlji da počistimo, da zavedemo red, da budemo dobri domaćini?

Darko

pre 7 godina

Grad je dozvolio kriminalcima da uzmu oruzje u ruke i maltretiraju gradjane. To je ta prica i gotovo. Doslo je do kraja, oruzani ustanak je jedino rjesenje!

Srpski KOKOT

pre 7 godina

Zato ce da udjemo u EU malo sutra ovo je sramota za Srpski narod. Ajde sto rade svoj posao ok je jbg i on mora da slusa necija naredjenja i zakone ali da ne pomogne coveku koji umire to je najveca sramota,covek bi mozda ostao ziv da mu je neko pomogao a ne da ga gledaju i da se sklanjaju ne samo komunalci nego i prodavci koji su bili pored njega SRAMOTA. A i svi znamo kakvi su nasi Policajci i Komunalci samo mito i korupcija. Zato mozemo samo da sanjamo o EU i da mastamo da budemo kao neka zemlja koja je pod EU. Hvala bogu sto sam pobegao iz te proklete zemlje gde samo sa nekom vezom ili mitom mozes da uspes nesto da uradis u zivotu. I posle se pitaju zasto ljudi odlaze iz zemlje bas zbog toga. Traze da platis svoje racune a nemas posao ili nemas mogucnosti da nadjes poso a ako ne platis ne daj boze. Zato bezite iz te zemlje sto pre i sto dalje nemamo nista od patriotizma to vise niko ne postuje i brzo se zaboravi. Zivela Austrija i EU. pozz iz Beca

gone

pre 7 godina

Primer kako se vlast odnosi ka narodu. Bitno je da taj isti narod ne ispustaju iz usta za vreme predizbornih kampanja. Sramota! Iskreno saucesce porodici. Ne mogu da verujem.

beka

pre 7 godina

Posle ove zemlje zadnjih par decenija ni pakao neće teško pasti....a ovo sada je dno dna. ....jako mi je žao ovog jadnog čoveka. ...tuga od zivota

Nislija

pre 7 godina

kao u čairu(park u Nisu),plava gospodja i muz postar nikada nisu platili mesto za trampoline,ulaze u park kolima,ali se komunalci potplate i radi se sve,5 stana covek kupio...dolaze svakog dana ih zovemo,dodju i odu i prave se slepi...

pravda

pre 7 godina

Kada ce vise ovakvi ljudi da budu u zatvorima i to dozivotnim. Nema vise cvrste i postene ruke u nasoj zemlji da se obracuna sa ovim sitnim naduvencima. Koja crna demokratija, ovaj sistem je sila mita i korupcija, a diktatura je za ovaj sistem cveće.

boban

pre 7 godina

Pokoj duse coveku..

Srbijo dzaba busanje u grudi, dzaba pisete po komentarima srbija je i trazila takvu vast na izborima i molim lepo . znate onu nije Sloba ... mi smo...

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Bahati su komunalci u tom delu grada inače. U autobus ulaze žene-komunalci i toliko su neprijatne i bezobrazne da prosto ni kriv ni dužan moraš da se svađaš sa njima. One se čak i smeju u lice kada odlepim totalno! Ostali dragi sugrađani uživaju u predstavi za to vreme a ja njih branim i spašavam... Sve dok tako ćutite i gledate svoja posla, oni će imati sve više samopouzdanja i postajati sve gori.

Petar

pre 7 godina

...Jadan čovek i jadni svi ti ljudi koji krvavo zaradjuju da prežive. Kriminalci se bahate i rade sta hoće, a mučenicima bi oteli iz usta.

Solucija

pre 7 godina

Treba da tužite grad i njega lično, ako je sve tačno kako opisuju svedoci. Ovo se mora istražiti dobro i nikada više da se ne ponovi!!!

bagzi

pre 7 godina

Saucesce porodici preminulog
Mislim da nema svrhe tuziti bagru u ovom sistemu.
Jedino Strazbur pa da ih oderete. Novac nije nikakva satisfsakcija porodici ali ovu bagru ce da zaboki.

Bojan whisky

pre 7 godina

Lično sam za to da komunalna policija postoji.. svaka zemlja na svetu treba da je ima...ali sam za to da se strogo pooštri prijem u komunalce...strogi psiho test, kao i test inteligencije...što se edukacije tiče podrazumeva se bar obrazovanje više škole. Komunalna policija treba da bude oličenje grada, jako lako to može da bude tako, ali naravno nikako sa ovin postojećim kadrom.

Ikac klisa

pre 7 godina

Partijska vojska maltretira najsiromasniji sloj naroda! Dokle bre?! Hoce li ikad biti pameti u ovom narodu pa da vec jednom krenemo da zivimo normalno. Unuci ce nas se stideti kad im budemo pricali koliko dugo smo negovali parazitski sistem!

zemlja teletabisa

pre 7 godina

pa neka trpi narod navikao je i tako mu je dobro..trpi na poslu..trpi na ulici..trpi zatvoren prozor u gsp na +40..i sve dok trpi i ne zasluzuje da mu bude bolje..cela pijaca je trpela i cutala umesto da se skupilo njih 30 i da su ih odrali od batina..pa mozda bi Vlado danas bio ziv..

Joc@

pre 7 godina

Sve se odvija prema ''Životinjskoj farmi'' Džordža Orvela: Kasta na vlasti organizuje sopstvenu internu policiju. Njeno korumpiranje nije slučajnos vež NUŽNOST, jer nam je sistem takav da ga podržava. Nije greška što takvi nismo poželjni u EU. Laka Vladimuru zemlja bila a ''kerberima'' ima ko da sudi – Bog.

Kole

pre 7 godina

Sve je dozvoljeno. Mi smo ti koji dozvoljavamo ovo. Samo zbog ovog mucenika sa pijace bi trebalo da padne Vucic. Da cela Srbija ustane na noge zbog ovog ubistva.
Kakva Savamala??? Ovi gaze ljude, prodavce lubenica???
Uzas, uzas, uzas. Dokle?

reziel

pre 7 godina

Drage kolege, dobro ste se setili da objavite nešto o ovome. Ovo je primer državnog terorizma nad sopstvenim građanima, gde zahvaljujući lošoj selekciji i partijskom zapošljavanju, značku dobijaju sadisti, kriminogeni likovi koji da nisu u komunalnoj policiji, bili bi sitni ili krumpni kriminalci.

Pilot

pre 7 godina

@zato:

Samo ti mudruj iz Londona. Vrati se ovde ako smes. Covek je UREDNO placao zakup tezge, i to desetak godina unazad, dakle NIJE nacinio prekrsaj, nego je komunalcu (koji nije uspeo da uzme mito od tragicno preminulog prodavca) zasmetalo sto mu lubenice vire 20cm van tezge. Mozes misliti. Umesto da mu kaze dobar dan komsija, kako ste, molim vas kad budete mogli da malo pomerite robu u okvir tezge koju ste UREDNO platili, on njemu kaze sad ces da dobijes i treci srcani udar jer uredno placas ali meni ne dajes mito! Za tvoju informaciju niko ovde ne podrzava bilo kakve nelegalne radnje i u redu je da se spreci takvo nesto, ali mi pricamo o coveku koji uredno godinama placa svoju tezgu na pijaci i porez. Umesto da uvedu neku zakonsku regulativu za nelegalne trgovce na ulici (koji pobegnu uvek pre komunalaca) oni se istresaju na postenim ljudima. Cisto sumnjam da to tako funkcionise u tvom Londonu.

mm

pre 7 godina

Nekorektno do maksimuma. Ne znam koliko taj čovek ima godina što je umro, ali on je radio i izdržavao porodicu i uredno plaćao pijačarinu. Njega sada više nema, a niko ne može da nadoknadi taj gubitak.
Treba odgovornost, i komunalnog policajca direktno uključenog u ovaj događaj, i njegovog nadređenog koji je dozvolio ovakvo ponašanje. Mi smo mala državica, malte ne pred izumiranjem i ovde je relativno lako napraviti reda. Da li je potrebno da neko umre da bi smo se mi naučili da budemo ljudi.

ccc

pre 7 godina

Jel znate zasto je to tako? To je zato sto niko normalan ne analizizira psihicku stabilnost i karakter osobe koja postaje komunalni policajac. U mom gradu, Zajecaru, jedini kriterijum je politicka pripadnost. To mesto vazi za 'blago onom ko upadne, nista se ne radi'.

Lacerta

pre 7 godina

zato smo tu i gde smo, za 90% populacije je "OK" da tezga bude 20 cm van prostora, da se auto parkira gde se stigne, da se ne plati porez, da se prevari drzava ,poslovni partner, komsija ili klijent, e pa zato ljudima pukne film, pa kazu NECU da dam mito, zato izazivaju tuce, nasilje, zato se svi bahate...

Ali i zato ja vas pozdravljam iz Londona
(zato, 1. jul 2016 00:36)

Pa, da, tako je, 20cm je težak zločin, a verovatno je taj čovek bio poznat policiji kao višestruki povratnik, koji je ranije znao da zauzme čak i čitavih 25cm, pa opomena da pomeri paletu verovatno ne bi na njega delovala vaspitno, nego je morala da mu se rebne kazna. Nema zezanja s pravnom državom, nego šta!

U **** "državi" gde ministri kupuju diplome i doktorate, noćni odredi fantomki prebijaju ljude i uništavaju tuđu imovinu, a policija ne samo što ne reaguje, nego i reketira ljude, jasno je koliko je izuzetno važno da lubenice budu razmeštene u zakonskim granicama.

Mi smo inače poznati po tome da kad nas razjeda kancer, mi svim raspoloživim sredstvima lečimo žulj na stopalu.

A što se tebe i tvog pametovanja tiče, stvarno si mogao da se uzdržiš. Kažeš da si otišao iz Srbije u London, ali si očigledno u prtljagu poneo i svoju srpsku zlobu i pakost. Nisi trebao, tamo to to neće biti ni od kakve koristi. Nije ti ni ovde bilo...

dex

pre 7 godina

ne smeta vam trulo sudstvo koje sudi narodu a pusta npr mitrovicevog sina!?Ne smeta vam saobracajni policajac,koji je proslo leto u civilu i sa sluzbenim pistoljem pljackao izbeglice kod stanice!?Da li znate da je Komunalna policija napisala 2600 prijava divljim taksistima na aerodromu,a da su oni i dalje tamo jer sud ne sudi!?Da li znate da na istom tom Aerodromu 24h jedino mozete komunalnog policajca da nadjete i ni jednog drugog!?Da li znate da sumnjive predmete po aerodromu nalazi komunalna policija a ne mup!?Da li znate da mup nista ne radi i da je prosle godine bilo 2500 ubistava!?Da li znate da sve ovo i potice od mupa koji iz potaje podmece nogu umesto da saradjuje!?Da li vam smetaju i vozila saobracajne policije svuda po trotoarima oko prekrsajnog suda ili vam smetaju samo vozila komunalne policije!?VAMA SMETA RED,NECE SRBIN RED I TO JE PROBLEM OD VAJKADA ZATO I JESMO NAJGORI!!!

Слободан NW3

pre 7 godina

zato@ Живим у Лондону од 1998, пре 12-13 година су увели комуналнце овде , ту су да помогну људима а не проводе стаховладу. Мени је пре пар недеља наишао комуналац ,проверава паркинг на Хендону, ја сам паркирао комби да изнесем ствари,на резидент паркинг,где немам право, он је само рекао да ставим адресу и свој број телефона , да назове ако неком будем сметао а није ме напао . Они су као позорници као некад код нас. Обилазе свој рејон,учтиво се јаве,ако има нешто њима се пријави . Можеш да промениш место боравка лако,али навике и начин размишљања доста теже.

TisinaTamo

pre 7 godina

Komunalnu policiju ukinuti.Osnovani su valjda da bi stitili gradjanina a ne vlast,da ukazuju vlastima zasto su zapusteni parkovi,zasto su fasade su takve i takve,zasto stabla nicu divlja svuda, ne orezuju, ugrozavaju zivote i hiljade drugih stvari zapravo pre da kontrolisu nerad istitucija grada a tek onda gradjanina. Kad grad ucini svoje kako treba i kad mu sluzbe rade kako treba onda moze istovetno da ocekuje od gradjanina,a ne obrnuto. Svakako ne odobravam i te tezge svuda prodavce na svakom cosku,a sve pod izgovorom nemam posla i sl. Kako svi imaju posla u domenu sive ekonomije, na mestima gde nije prodaja dozvoljena, trgovina tj.Ali ne moze nekome da se dopusti nesto,a drugi kaznjava drakonski za isto. Sto komunalci ne srede bandu taksista na aerodromu,oko skadarlije,usca i beton hale.Nece,ne zele ili ne mogu A zato ce baba sto prodaje rucne radove da strada ili neki sto prodaje lubenice.

murinjo

pre 7 godina

danas u Cacku 2 komunalna policajca pisu prijavu starijem coveku ja im kazem nemoj te da vam umre covek a oni mi kazu nek umre sto. SRAMOTA

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Tuziti grad,tuziti ove haraclije od komunalaca,a treba bogami da podnesu tuzbu i protiv ove drzave sto je uvela te komunalne policajce koji nicemu ne sluze,samo da vredjaju narod koji dolazi na pijacu da prodaje robu za koru hleba.

Zao mi coveka

pre 7 godina

Uvek posteni nastrada. Njega maltertirali za isturenu paletu, a u Zemunu u Prvomajskoj ulici sve vrvi od ulicnih prodavaca, prodaju povrce, plastiku, DUVAN vec godinama, znaci da zemunski ogranak komunalne policije uzima fini reket od svih njih, a ulicom ne moze da se prodje. A iza, u starom trznom centru u Prvomajskoj gde je Posta, ispred pijace, nacickane su tezge i tu je odeca i ostalo nejelo. Ne mozete da zamislite koliko djubreta tu ima konstantno, kada se tezge zatvore, to je strasno, to su kamare otpadaka, kartona, flasa, zaraslo u korov,i svi tako sede tu svakog dana i prodaju i niko nista da sakupi za sobom ili da sredi malo oko svoje tezge da bude lepse. Drvo na putu ka pijaci je potpuno zaguseno kesama koje se vijore sa grana. Odvratno! Mentalna higijena nam je isto tako zaparlozena.

drax

pre 7 godina

Ovo nije izolovan slucaj ovo je sistemska stvar u ovoj zemlji oduvek.Imamo gomilu advokata i sudija i policajaca-inspektora sada i komunalaca i svi pruzaju ruku za pare da piju i krkaju po kafanama i naravno da se hvale i zive kao baje.Da je samo jedan ovakav nego su svi ovakvi a oni koji nisu moraju da se tako ponasaju hteli i ili ne hteli zbog pritiska ostalih to je Srbija ko nije lopov i krimos onda je zrtva kao ovaj covek.SNS je samo nastavio tradicio SPS-a iz devedesetih #truosistemrbeee!!!

rex

pre 7 godina

Kada nemaš organizovanu državu u kojoj su državni službenici odgovorni narodu, onda imaš mafiju pod zaštitom države kojom upravljaju velike nam vođe i njihove bande takozvane političke partije...

zato

pre 7 godina

zato smo tu i gde smo, za 90% populacije je "OK" da tezga bude 20 cm van prostora, da se auto parkira gde se stigne, da se ne plati porez, da se prevari drzava ,poslovni partner, komsija ili klijent, e pa zato ljudima pukne film, pa kazu NECU da dam mito, zato izazivaju tuce, nasilje, zato se svi bahate...

Ali i zato ja vas pozdravljam iz Londona

Sarastro

pre 7 godina

Navešću moje iskustvo sa komunalnom policijom:

Imam kuću u selu u blizini Beograda. Prošle godine u proleće sam šišao travu ispred kuće kad se zaustavlja auto komunalne policije. Izlazi žena, pristojno obučena, kaže dobar dan, ja sam ta i ta iz komunalne policije Beograda. Dobili smo prijavu da u ovoj ulici granje drveća iz nekih dvorišta ometa saobraćaj. MOLIM VAS da u sledećih nekoliko dana to uklonite i recite komšijama da urade isto. Sve to mirno, fino i kulturno. Posle svih horor priča o komunalnoj policiji, bio sam stvarno prijatno iznenađen!

Inače, bila je potpuno u pravu. Jedno drvo iz mog dvorišta i iz nekoliko susednih je stvarno toliko izraslo da su neke grane prešle preko ograde i dešavalo se da poneki kamion ili visoki kombi malo zakači. Ništa opasno, ali da je ostalo tako, možda bi za nekoga bilo opasno, recimo noću. Ionako sam imao nameru da to sam uradim, samo nisam stigao.

Ovo pričam, ni slučajno kao nekakvu "odbranu" komunalaca, nego samo kao pokazatelj da komunalna policija MOŽE (nažalost, ne more) i drugačije, tj. mirno, normalno i kulturno kako se od nje očekuje, samo kad (i ako) hoće.

Ili sam ja samo srećnik koji je izvukao premiju da od cele komunalne policije naleti baš na izuzetno retku normalnu, vaspitanu i uravnoteženu osobu, a ne na standardnog bahatog i iskompleksiranog kretena koji ljudima "uteruje dsciplinu"?

Rave o

pre 7 godina

Pa što je stvarno to tako kod vas.... pa to je horor...mislim ima možda i kod nas u Hrvatskoj nekih slučajeva al vrlo rijetko....ovdje se desila smjena u Hrvatskoj i koliko mogu zamjetiti mnogo mladih policijskih službenika je u službi kod kojih neki mito ne prolazi ni pod razno pa mislim da se bilo koji službenik ponaša neprimjereno snimka građana uz pomoć medija ga rastrga pa ti nađi posao ..... nas je EU dotjerao želim i vama što brži ulazak...pozz

sasa

pre 7 godina

Ne znam sta se desilo tom coveku. zao mi je sto se zavrsilo smrcu.Medjutim, mi smo jedan bezobrazan narod,nenaviknut na disciplinu i red,svako bi ponaosob da vodi svoju politiku,svi misle da su u pravu i stalno su nam drugi krivi. Sta vi mislite da su komunalci izasli na ulici da trpe vredjanja svih mogucih primitivaca,od kojih zaista ne mogu mirno da primenjuju zakon. U Holandiji te, naa primer,odmah vode u zatvor...Nema prepricavanja i pljuvanja po medijima.Zna se da je to posao kao i svaki drugi.A ne sada,razni pijacari prepricavaju svoko svoju pricu...

Sasa

pre 7 godina

Ako sad ućuti pravosudje u Srbiji, kao što čuti za sve trebamo onda svi da pocrkamo od uvreda i nasilja od vlasti! Klasičan feudalizam... Saučešće porodici, a vi komunalci pitaj te se kako vas gledamo na ulici mi POSTEN narod.. Ako znate šta u opšte znači biti pošten?

sasa

pre 7 godina

Ne znam sta se desilo tom coveku. zao mi je sto se zavrsilo smrcu.Medjutim, mi smo jedan bezobrazan narod,nenaviknut na disciplinu i red,svako bi ponaosob da vodi svoju politiku,svi misle da su u pravu i stalno su nam drugi krivi. Sta vi mislite da su komunalci izasli na ulici da trpe vredjanja svih mogucih primitivaca,od kojih zaista ne mogu mirno da primenjuju zakon. U Holandiji te, naa primer,odmah vode u zatvor...Nema prepricavanja i pljuvanja po medijima.Zna se da je to posao kao i svaki drugi.A ne sada,razni pijacari prepricavaju svoko svoju pricu...

dex

pre 7 godina

ne smeta vam trulo sudstvo koje sudi narodu a pusta npr mitrovicevog sina!?Ne smeta vam saobracajni policajac,koji je proslo leto u civilu i sa sluzbenim pistoljem pljackao izbeglice kod stanice!?Da li znate da je Komunalna policija napisala 2600 prijava divljim taksistima na aerodromu,a da su oni i dalje tamo jer sud ne sudi!?Da li znate da na istom tom Aerodromu 24h jedino mozete komunalnog policajca da nadjete i ni jednog drugog!?Da li znate da sumnjive predmete po aerodromu nalazi komunalna policija a ne mup!?Da li znate da mup nista ne radi i da je prosle godine bilo 2500 ubistava!?Da li znate da sve ovo i potice od mupa koji iz potaje podmece nogu umesto da saradjuje!?Da li vam smetaju i vozila saobracajne policije svuda po trotoarima oko prekrsajnog suda ili vam smetaju samo vozila komunalne policije!?VAMA SMETA RED,NECE SRBIN RED I TO JE PROBLEM OD VAJKADA ZATO I JESMO NAJGORI!!!

zato

pre 7 godina

zato smo tu i gde smo, za 90% populacije je "OK" da tezga bude 20 cm van prostora, da se auto parkira gde se stigne, da se ne plati porez, da se prevari drzava ,poslovni partner, komsija ili klijent, e pa zato ljudima pukne film, pa kazu NECU da dam mito, zato izazivaju tuce, nasilje, zato se svi bahate...

Ali i zato ja vas pozdravljam iz Londona

Siniša

pre 7 godina

Samo hrabro, izdrzite i ne pokleknite pod potencijalnim pretnjama ako je ikako moguce, jer ovo oko mita i reketa zvuci potpuno realno.
(1kch4, 30. jun 2016 21:57)

Kako je moguće da niko, ama baš niko, u eri mobilnih telefona, nije snimio makar audio snimak traženja mita?? Pa svi mobilni telefoni imaju diktafon, čak i oni lošiji! pa snimajte sve ljudi pa objavite. Sve je dokument. Slikajte iz daljine! Snimajte kamerama!

Bojan whisky

pre 7 godina

Lično sam za to da komunalna policija postoji.. svaka zemlja na svetu treba da je ima...ali sam za to da se strogo pooštri prijem u komunalce...strogi psiho test, kao i test inteligencije...što se edukacije tiče podrazumeva se bar obrazovanje više škole. Komunalna policija treba da bude oličenje grada, jako lako to može da bude tako, ali naravno nikako sa ovin postojećim kadrom.

Vincenco Montela

pre 7 godina

... sta si umislio, ko si, hoces da zivis raskosno na racun tudje muke, zasto? Da nisi mozda neke visoke skole izucio da zivis raskosno? Da ne radis mozda nesto naporno? Imbecilu!
NIJE FRAZA, omladino bezite odavde glavom bez obzira!

boysy

pre 7 godina

Na sledecem protestu da nas bude jos vise!
Ako od ovog "krimunalca" podjete po hijerarhiji navise, dolazite do istih ljudi kao i u slucaju Savamala.
Zna se ko je koren zla! Ostavke i krivicna odgovornost!

Pera

pre 7 godina

Džukele jedne idite u blok 70 kod Kineza pa njih kažnjavajte!!! Od smrdljivih kutija čovek ne može da prodje, parkirani po travi i trotoaru i nikom nista!

Srpski KOKOT

pre 7 godina

Zato ce da udjemo u EU malo sutra ovo je sramota za Srpski narod. Ajde sto rade svoj posao ok je jbg i on mora da slusa necija naredjenja i zakone ali da ne pomogne coveku koji umire to je najveca sramota,covek bi mozda ostao ziv da mu je neko pomogao a ne da ga gledaju i da se sklanjaju ne samo komunalci nego i prodavci koji su bili pored njega SRAMOTA. A i svi znamo kakvi su nasi Policajci i Komunalci samo mito i korupcija. Zato mozemo samo da sanjamo o EU i da mastamo da budemo kao neka zemlja koja je pod EU. Hvala bogu sto sam pobegao iz te proklete zemlje gde samo sa nekom vezom ili mitom mozes da uspes nesto da uradis u zivotu. I posle se pitaju zasto ljudi odlaze iz zemlje bas zbog toga. Traze da platis svoje racune a nemas posao ili nemas mogucnosti da nadjes poso a ako ne platis ne daj boze. Zato bezite iz te zemlje sto pre i sto dalje nemamo nista od patriotizma to vise niko ne postuje i brzo se zaboravi. Zivela Austrija i EU. pozz iz Beca

Sarastro

pre 7 godina

Navešću moje iskustvo sa komunalnom policijom:

Imam kuću u selu u blizini Beograda. Prošle godine u proleće sam šišao travu ispred kuće kad se zaustavlja auto komunalne policije. Izlazi žena, pristojno obučena, kaže dobar dan, ja sam ta i ta iz komunalne policije Beograda. Dobili smo prijavu da u ovoj ulici granje drveća iz nekih dvorišta ometa saobraćaj. MOLIM VAS da u sledećih nekoliko dana to uklonite i recite komšijama da urade isto. Sve to mirno, fino i kulturno. Posle svih horor priča o komunalnoj policiji, bio sam stvarno prijatno iznenađen!

Inače, bila je potpuno u pravu. Jedno drvo iz mog dvorišta i iz nekoliko susednih je stvarno toliko izraslo da su neke grane prešle preko ograde i dešavalo se da poneki kamion ili visoki kombi malo zakači. Ništa opasno, ali da je ostalo tako, možda bi za nekoga bilo opasno, recimo noću. Ionako sam imao nameru da to sam uradim, samo nisam stigao.

Ovo pričam, ni slučajno kao nekakvu "odbranu" komunalaca, nego samo kao pokazatelj da komunalna policija MOŽE (nažalost, ne more) i drugačije, tj. mirno, normalno i kulturno kako se od nje očekuje, samo kad (i ako) hoće.

Ili sam ja samo srećnik koji je izvukao premiju da od cele komunalne policije naleti baš na izuzetno retku normalnu, vaspitanu i uravnoteženu osobu, a ne na standardnog bahatog i iskompleksiranog kretena koji ljudima "uteruje dsciplinu"?

Jelena

pre 7 godina

Kolko još krivičnih prijava protiv dotičnog treba podneti da bi "država" Srbija nešto preduzela?
Jel treba neko da uzme pravdu u svoje ruke?

Aleksandar

pre 7 godina

Pripadnik sam MUP-a Srbije . Ovo što rade komunalci je blago rečeno strašno !!! Bahaćenje nad poštenim ljudima a tatine sinove za pogrešno parkiranje ne smeju ni da pogledaju.

menjajmo nesto

pre 7 godina

Hvala redakciji na nepristrasnosti, zbilja!
Dokle vise ce ovi komunalci da se bahate nad sirotinjom? dokle cu ja da placam te barabe?
jadni ljudi, jadan covek, zrtva jednog ruznog sistema

b

pre 7 godina

Ovo objašnjava Srbiju danas:

 "A za to vreme kamioni puni bostana, stajali su dole niže na ulici i iz njih su nelegalno prodavali. Ali, oni su im davali mito svakog dana, a Vlado to nije hteo. Bio je pošten i zato je i stradao“

Odavde samo pobeći. SS napredne brigade tek nastaju...

KaleDobr

pre 7 godina

"Hteli su da mu naplate kaznu samo zato što je paleta sa lubenicama bila 20 centimetara van pijačnog prostora. Njemu, čoveku koji redovno plaća pijačninu! A za to vreme kamioni puni bostana, stajali su dole niže na ulici i iz njih su nelegalno prodavali."
To je taj sistem vrednosti koji se uspostavlja poslednjih godina: zašto da učim škole, kad mogu da pazarim diplomu? Ne može neko, ko je mrtav 'ladan plagirao doktorat ili falsifikovao fakultetsku diplomu, sada da se zalaže za ono što je suprotno njemu i njegovim načelima.

strašno

pre 7 godina

komunalac-zanimanje za one koje bi legalno da se bahate, ugnjetavaju, koji nemaju gram savesti i poštenja a zaštićeni su od države koja nije ništa bolja od njih. Ne podnosim taj
mentalitet.

boki

pre 7 godina

Covek radi u neuslovnim uslivima, zima ceo dan na -10, leto ceo dan na +35, maltretira te ko stigne, ucenjuje, laze maze, a oni sede u svojom kolima, dodju po novac (reket) kao da im je tatin. U Tunisu pre par godina zbog veoma slicne stvari se desio veliki protest, haos, srusena vlast a mi dok cutimo na ove stvari iz dubioze izaci necemo.
Sve i jedna drzavna ustanova u kojoj mogu da te ucenjuju i reketiraju desava se ista stvar, katastar, opstine, gradjevinske inspekcije, finansijske inspekcije, pijacne uprave.

Lee

pre 7 godina

Gotovo svaki dan prođem pored vidikovačke pijace i vidim 5-6 kamiona punih lubenica koji ih prodaju sa parkinga ili trotoara. Bez računa, sa javne površine ili saobraćajnice. Takođe, u lokalni gril-kafanu svratim dva puta nedeljno po klopu za familiju i redovno viđam komunalce. Ko živi na Vidikovcu može potvrditi da barem jednom dnevno ispred grila stoji parkirano vozilo komunalne policije. Na žalost i ovo će se završiti sa "I vuk sit", ali "ovaca će biti sve manje" i nemojte se čuditi ako "ovce" uskoro pravdu počnu uzimati u svoje ruke.

Goran

pre 7 godina

Komunalce u mom kraju zovu SNS policija. Zna se i ko je i kako postao KOMUNALNI policajac. Da se razumemo, da je DS na vlasti to bi bila DS policija itd. Nikakve kvalifikacije nisu potrebne da se postane komunalac, samo da se zalepi dovoljan broj plakata u predizbornoj kampanji. Uzas...

Nenad

pre 7 godina

Sve dok cutimo tako cemo i ziveti kako smo i dosada i ziveli.

Bilo koja Vlast na svetu losa ili dobra razume sta joj narod govori kada vidi pobesneo i ljut narod na ulicama.Toga nece biti u Srbiji ni za 150 godina.

U nama je problem.Ne u xyz policiji.Mi smo problem.Sami sebi.A mislimo da nemamo problema vec nam ih neko drugi stvara.SVe smo mi to stvorili:
-Odustnoscu za pravdu
-Lezernoscu
-Zamlacivanjem svih i svacim putem televizije i Interneta

Pogledajte Francuze,Nemce,Belgijance.Za najmanju nepravdu izlaze na ulice.ne plase se nikoga.

Srbin sve zaboravlja za 24 sata,sutradan se pita"A zasto je meni tesko a onom u Francuskoj dobro?"

teks

pre 7 godina

ljudi na vlast su dosli primitivci i ljudi bez ikakvog kucnog vaspitanja pa pogledajte na sta lice konferencije za stampu aleksandra vucica,da li ste igde vidli da se premijer onako ponasa prema novinarima u svetu?sta se onda cudite sto nas ovakav olos maltretitira.znam da necete objaviti jer sam spomenuo premudrog,a vi ste uplaseni saucesnici svega ovog zla koje nas je zadeslio

paca

pre 7 godina

Mog oca svaki drugi dan reketiraju...tj svaki drugi dan im placa hranu na tom istom Vidikovcu da mu ne bi pisali kazne jer od 7 resenja on nema samo jedno...a one price kao nisu svi komunalci isti...pricajte nekom drugom...svi su isti...korumpirani i samo gledaju da jedu za dzabe...najvise mrze kad ih sefovi posalju da prate kontrolore u busu...jer tad ne mogu da jedu dzabe

Goblin

pre 7 godina

Dobijes otkaz u fabriku, pa ti drzava podigne sve poreze, doprinose, akcize, takse, komunalije...pa da bi preziveo odes da prodajes lubenice na pijac, pa dodje komunalna policija ni to ti ne da a ti crknes od muke. Braco srbi, ovako ima svi da zavrsimo kad stignu vucicevi krediti na naplatu i kada se potrose subvencije. Ima da pocrkamo ko pseta.

Mada 24. 4. tako smo izabrali.

жута патка

pre 7 godina

Обични Људи, имамо само једни друге... Немојмо да ћутимо и заборавимо све до сада, много је невиних страдало, јадна породица, јадан човек.

Alex

pre 7 godina

Banda korumpirana. Opet je vlast dala moc grupi bahatih probisveta. Koju ce sledecu "organizaciju" da naprave i da im dozvole da "tlace sa ovlasenjem"?

Anja

pre 7 godina

Krenes na posao autobusom udje kontrola bahatog i nepristojnog ponasanja i pocne da te ponizava, dodjes na posao partijski postavljeni diletant koji ne zna svoj posao te ucenjuje i zabranjuje pravo da kazes sta mislis. Po povratku sa posla podignes platu od 35 hiljada (isto toliku platu i tvoj suprug/supruga) sa kojom skolsko dete treba da obuces, posaljes na ekskurziju,odvedes u pozoriste i das mu dzeparac da ima dostojanstveno detinjstvo. Trudite se da mu objasnite da mora da uci i da radi, a on gleda kako deca prevaranata i sponzorusa koji idu sa njim/njom u skolu zive kao carevi. Posto radis naporno i zivis konstantno u stresu pozli ti od svega toga, odes u bolnicu gde nemas vezu, a ni 100 evra da podmazes pa ti neljubazna sestra kaze da sacekas i da nije ona tu zbog tebe. Tebi zlo, okrece ti se cekaonica, ostavljen da se mucis kao pas, isto kao i tvoja otac/majka posle operacije koju su ostavili nepresvucenu satima jer niste podmitili. Muka ti je i pitas sve zasto te drzava zlostavlja kad si sve vreme radio posteno, placao joj porez, bacao djubre u kantu i postovao svakog njenog gradjanina.
Drago gradjanine ustani i pobuni se! Trazi svoja prava i ustani kad na ulici muce nekog nemocnog! Ustani jer ako nam 50 ustane protiv bahatog komunalca ili slicnog siledzije ustuknuce! Nasa zemlja!

Ja

pre 7 godina

Što bih voleo da jednom uzmu da maltretiraju nekog ko nosi značku i ono što uz nju ide...
Po mogućstvu nekog sa tankim živcima i prekom naravi...

VladoKLC

pre 7 godina

Bio sam svjedok 8.marta na Zelenom vencu kada je komunalna policija rastjerala sve žene koje su prodavale cvijeće iz ruke, a ostao je samo jedan čovjek sa jako puno raznog cvijeća da prodaje na ulici. Iznerviran nepradom pitao sam kunalca da mi objasni , a on mi je rekao da taj čovjek prodje na privatnom dijelu pličnika. Pa koliko smo mi glupi ili flegmatični da trpimo takve stvari. Cijela Evropa se buni zbog socijalnih ugrožavanja , samo u Srbiji vlada anestezija ! Dokle ?

lola

pre 7 godina

Molila bih nekog casnog a dobrog beogradskog advokata da razgovara sa porodicom i da tuzi grad i komunalnu policiju i da to uradi besplatno. Mnogi ljudi odustaju od trazenja pravde na sudu em skupi advokati em takse. Zato molim da to bude besplatno.

građanin

pre 7 godina

Vučiću oglasi se, Mali oglasi se

Kad treba vrpca da se seče i da se manekeniše onda ste svi tu... A kad treba ova legalna bagra da se sredi onda svi ćute. Svaki dan su kod pijace parkirani i samo vrebaju koga da reketiraju. Malo putnike po autobusu, malo stare ljude po pijaci... Čojstvo i hrabrost nema šta!

Na dnu kopamo rupu

pre 7 godina

Kažnjavaju i teraju pošten i jadan narod koji se bori za goli život i koru hleba, pa mora zbog nedostatka posla ili malih penzija da prodaje lubenice, cveće i druge stvari.

A likove koji duguju milione državi za porez i koji su pokupovali firme u stečaju nagrađuju i dele im nagrade.

Zoran Jakovljević

pre 7 godina

Ta vidikovačka pijaca je čudo. Pre nego li je i nastala komunalna policija tamo je čak i interventa intervenisala protiv "opakih krimosa". Jedan moj poznanik tada policajac je rekao sramota me kad me pošalju na pijacu da jurim nakupce ili sirotinju a gomila kriminalaca šeta slobodno. Sa pojavom komunalne policije stvar se pogoršala drastično. Imamo sistemski problem. Kada postoji neki propis (da ne kažem zakon) a nije realno sprovodiv u praksi da li ga i dalje forsirati ili menjati. Stvar je u imanju osećaja za vođenje države. Mi šta god da uradimo bude još gore.

Pilot

pre 7 godina

@zato:

Samo ti mudruj iz Londona. Vrati se ovde ako smes. Covek je UREDNO placao zakup tezge, i to desetak godina unazad, dakle NIJE nacinio prekrsaj, nego je komunalcu (koji nije uspeo da uzme mito od tragicno preminulog prodavca) zasmetalo sto mu lubenice vire 20cm van tezge. Mozes misliti. Umesto da mu kaze dobar dan komsija, kako ste, molim vas kad budete mogli da malo pomerite robu u okvir tezge koju ste UREDNO platili, on njemu kaze sad ces da dobijes i treci srcani udar jer uredno placas ali meni ne dajes mito! Za tvoju informaciju niko ovde ne podrzava bilo kakve nelegalne radnje i u redu je da se spreci takvo nesto, ali mi pricamo o coveku koji uredno godinama placa svoju tezgu na pijaci i porez. Umesto da uvedu neku zakonsku regulativu za nelegalne trgovce na ulici (koji pobegnu uvek pre komunalaca) oni se istresaju na postenim ljudima. Cisto sumnjam da to tako funkcionise u tvom Londonu.

бт

pre 7 godina

"Traže sitnicu kako bi pisali prijave, a pošto ne želimo da im dajemo novac na ruke, plaćamo im ručkove u obližnjem restoranu."

Мали, читаш ли ти ово? Или си заиста мали?

Jovan

pre 7 godina

Ovakav odnos vlasti prema postenom coveku moze izazvati nesagledive posledice.
To moze da potraje neko vreme, a onda...
Onda se desi Bukurest 1989.
Recimo.

boban

pre 7 godina

Pokoj duse coveku..

Srbijo dzaba busanje u grudi, dzaba pisete po komentarima srbija je i trazila takvu vast na izborima i molim lepo . znate onu nije Sloba ... mi smo...

Solucija

pre 7 godina

Treba da tužite grad i njega lično, ako je sve tačno kako opisuju svedoci. Ovo se mora istražiti dobro i nikada više da se ne ponovi!!!

bob

pre 7 godina

komunalan policija,sta reci?skloniste za najveci stranacki sljam pre ds-a,a sada sns botova,nisu samo bahati po beogradu,nista bolji nisu ni u nisu!

beka

pre 7 godina

Posle ove zemlje zadnjih par decenija ni pakao neće teško pasti....a ovo sada je dno dna. ....jako mi je žao ovog jadnog čoveka. ...tuga od zivota

John

pre 7 godina

(Solucija, 30. jun 2016 22:31)

Krivični postupak na stranu (možda ga bude, možda i ne)
Ovde treba tužiti grad za naknadu štete (morbidno zvuči, znam...). Pa kad počnu da plaćaju milione zbog svojih pit-bulova (izvinjavam se psima, komšija imao jednog koji ni mrava nije zgazio) možda se i opamete pa paze da ne primaju baš svaku budalu.
Nema vajde tužakati njega, osim ako ga krivičnom postupku, u šta čisto sumnjam.

Jabučilo

pre 7 godina

@ "Bio sam svjedok 8.marta na Zelenom vencu kada je komunalna policija rastjerala sve žene koje su prodavale cvijeće iz ruke, a ostao je samo jedan čovjek sa jako puno raznog cvijeća da prodaje na ulici (itd)."

U pekari na Zelenjaku, pre jedno mesec dana dva komunalca naručiše burek i jogurt, pojedoše, popiše, ne platiše i odoše.

Protoss

pre 7 godina

Dobro dosli u Srbiju, zemlju haosa i razonode, sa unistenim zivotima ljudi koji su dali zivot ovoj zemlji i gde zemlja ubija svoje najvrednije, najbolje i gde je mentalitet jedan od najgorih na planeti.Dobro dosli u dzunglu zvana Srbija, okicena elitom, estradom, politicarima, rijalitima, tajkunima, frakcijama, organizacijama, jeftinocom, bedom, mukom... ubijaju polako, ali bolno i prljavo.

uredni naplatisa

pre 7 godina

Komunalni policajac - najgora vrsta. Nedovoljno dobar da bude pravi policajac, dovoljno nalozen da obuce uniformu i glumi vlast.

Idealno za uhlebljenje partijskih vojnika, sa pola kursa i citankom iz skole prolazi se glat.

Filmofil

pre 7 godina

Nemam reci da opisem koliko je ovo strasno i tuzno. Bahata, nevaspitana budala. Treba da tuze drzavu, ako mogu iako to ovog jadnog coveka nece vratiti.

REVOLUCIJA

pre 7 godina

Svi na robiju od po 20 godina pa na više, od načelnika do najsitnijeg ćoškara-kokošara. To je jedini način. Vojna uprava, preki sud. Inače dobijamo nove dahije. Po celoj kući nam buba-švabe gamižu, a mi sedimo i gledamo. Dokle? Ima li nas zdravih i pravih u ovoj jadnoj zemlji da počistimo, da zavedemo red, da budemo dobri domaćini?

stranac

pre 7 godina

U Holandiji te, naa primer,odmah vode u zatvor...Nema prepricavanja i pljuvanja po medijima.Zna se da je to posao kao i svaki drugi.A ne sada,razni pijacari prepricavaju svoko svoju pricu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 30. jun 2016 23:22)

To je sasvim tacno. Samo u Holandiji (i u ostatku civilizovanog sveta) ne moze da se desi da neke kontroliraju a neke ne a NAROCITO da policajac dobije (ili trazi) mito i "nikom nista". Ne kazem da se ne dogadja, ali kad se otkrije zaboravi an posao G. Policajac i upoznaj se s novim drzavnim odelom (u ovisnosti od zatvorske mode - narancasto, sivo, plavo a ponegde i na pruge). TOGA postaovani gospodine nema kod nas. Kapriciozno provodjenje zakona, mito i reketiranje od strane onih koji imaju moc su pravilo u Srbiji a iznimka u civilizovanoj drazvi koju pominjete.

avenger

pre 7 godina

...a uvece, kad skine uniformu, iz posebnog sanduka vadi opremu za nocna delovanja protiv sila zla, palicu i fantomku. Dok oni poznati organima gonjenja sede po bastama ekskluzivnih lokala, priredjuju si revolveraske obracune sred dana, salju svoju robu na tv stanice sa nacionalnom frekvencijom kako da klijentela vidi sta se nudi, davno legalizovavsi svoje nelegalno steceno bogatstvo, ti si Vladane, bog da ti dusu prosti, nasao za shodno da gurnes dvadeset centimetara tezge u oko drzavi. Kao da nisi znao napaceni Srbine sta te ceka, da tih dvadeset centimetara zulja vise nego pucnjava sred dana u centru grada ili svakodnevne psovke i gadosti polusveta i prostitutki sa malih ekrana. Moj Vladane. Saucesce porodici.

Darko

pre 7 godina

Grad je dozvolio kriminalcima da uzmu oruzje u ruke i maltretiraju gradjane. To je ta prica i gotovo. Doslo je do kraja, oruzani ustanak je jedino rjesenje!

tikvica

pre 7 godina

svaku dan gledam ove neljude na ulici! Ne verujem da cu ovo reci, ali policija je za ove komunalce zlatna... ukinuti odmah ovu antisrpsku parazitsku bagru! Pa coveku oduzeli rostilj sto pece kestenje, alo braco!? e!?

Bizmark

pre 7 godina

Saucesce porodici. Poznavao sam ovog coveka i mogu Vam reci da je godinama brutalno psihicki maltretiran i kaznjavan zato sto nije placao mito. Mi u kraju mislimo da je apsolutni svetski rekorder po napisanim i placenim kaznama. Za smrt ovog postenog coveka kriva je korupcija i jako los sistem u zemlji.

Petar

pre 7 godina

...Jadan čovek i jadni svi ti ljudi koji krvavo zaradjuju da prežive. Kriminalci se bahate i rade sta hoće, a mučenicima bi oteli iz usta.

Vasja Stanković

pre 7 godina

Još uvek ne mogu da verujem šta sam pročitao! Prvo, zato što je ovaj događaj ravan početku lošeg krimi romana, a drugo, zato što sam pozitivno iznenađen hrabrošću novinara i redakcije da ovakvu vest objave. Činjenicu da smo duboko propali demonstriraju upravo mogućnost da se ovako nešto dešava na ulicama, kao i to što se ja sad čudim i divim zbog hrabrosti novinara... A što se tiče gradske vlasti, komunalaca naročito, samo jedna velika lomača!

Dobronamernik

pre 7 godina

"Trgovci, koji su bili i svedoci nesrećnog događaja, izneli su svu Vladanovu robu kako bi je prodali i novac dali porodici. Čak su, u znak protesta, i tezgu sa bostanom namestili kako je i u sredu stajala."

Ovo je srce da ti stane. :-( Nediskutabilno je da smo postali polunašminkana verzija Somalije.

Pobuna

pre 7 godina

" Bio je pošten i zato je i stradao“...

I to je to. To je sve što treba da se kaže.

I, Srbi moji?

HOĆEMO LI DA NESTANEMO U TIŠINI?

Gullbis

pre 7 godina

Ukinuti komunalnu policiju... Njihova nadleznost je nejesna od pocetka, a nije prvi put da maltretiraju posten narod... Ukoliko tragican ishod ovog incidenta ne bude sankcionisan, i ako neko imenom i pezimenom ne bude odgovoran za smrt coveka, ond ovde vise drzave nigde nema...

TisinaTamo

pre 7 godina

Komunalnu policiju ukinuti.Osnovani su valjda da bi stitili gradjanina a ne vlast,da ukazuju vlastima zasto su zapusteni parkovi,zasto su fasade su takve i takve,zasto stabla nicu divlja svuda, ne orezuju, ugrozavaju zivote i hiljade drugih stvari zapravo pre da kontrolisu nerad istitucija grada a tek onda gradjanina. Kad grad ucini svoje kako treba i kad mu sluzbe rade kako treba onda moze istovetno da ocekuje od gradjanina,a ne obrnuto. Svakako ne odobravam i te tezge svuda prodavce na svakom cosku,a sve pod izgovorom nemam posla i sl. Kako svi imaju posla u domenu sive ekonomije, na mestima gde nije prodaja dozvoljena, trgovina tj.Ali ne moze nekome da se dopusti nesto,a drugi kaznjava drakonski za isto. Sto komunalci ne srede bandu taksista na aerodromu,oko skadarlije,usca i beton hale.Nece,ne zele ili ne mogu A zato ce baba sto prodaje rucne radove da strada ili neki sto prodaje lubenice.

Lacerta

pre 7 godina

zato smo tu i gde smo, za 90% populacije je "OK" da tezga bude 20 cm van prostora, da se auto parkira gde se stigne, da se ne plati porez, da se prevari drzava ,poslovni partner, komsija ili klijent, e pa zato ljudima pukne film, pa kazu NECU da dam mito, zato izazivaju tuce, nasilje, zato se svi bahate...

Ali i zato ja vas pozdravljam iz Londona
(zato, 1. jul 2016 00:36)

Pa, da, tako je, 20cm je težak zločin, a verovatno je taj čovek bio poznat policiji kao višestruki povratnik, koji je ranije znao da zauzme čak i čitavih 25cm, pa opomena da pomeri paletu verovatno ne bi na njega delovala vaspitno, nego je morala da mu se rebne kazna. Nema zezanja s pravnom državom, nego šta!

U **** "državi" gde ministri kupuju diplome i doktorate, noćni odredi fantomki prebijaju ljude i uništavaju tuđu imovinu, a policija ne samo što ne reaguje, nego i reketira ljude, jasno je koliko je izuzetno važno da lubenice budu razmeštene u zakonskim granicama.

Mi smo inače poznati po tome da kad nas razjeda kancer, mi svim raspoloživim sredstvima lečimo žulj na stopalu.

A što se tebe i tvog pametovanja tiče, stvarno si mogao da se uzdržiš. Kažeš da si otišao iz Srbije u London, ali si očigledno u prtljagu poneo i svoju srpsku zlobu i pakost. Nisi trebao, tamo to to neće biti ni od kakve koristi. Nije ti ni ovde bilo...

Rave o

pre 7 godina

Pa što je stvarno to tako kod vas.... pa to je horor...mislim ima možda i kod nas u Hrvatskoj nekih slučajeva al vrlo rijetko....ovdje se desila smjena u Hrvatskoj i koliko mogu zamjetiti mnogo mladih policijskih službenika je u službi kod kojih neki mito ne prolazi ni pod razno pa mislim da se bilo koji službenik ponaša neprimjereno snimka građana uz pomoć medija ga rastrga pa ti nađi posao ..... nas je EU dotjerao želim i vama što brži ulazak...pozz

Vesna

pre 7 godina

Organizujmo peticiju za ukidanje komunalne policije, dragi gradjani Srbije

Mislim da je čak onaj Palma pametniji od Beogradjana ; nije dozvolio tu bandu u Jagodini

Igor Petrović

pre 7 godina

Jedan od suštinskih problema sa komunalnom policijom je što od škole imaju samo čitanku. Taj Vidikovac je čudo sa komunalnom. Pre godinu dana parkirali komunalci nepropisno ispred obdaništa i jure sa kamerom ostale nepropisno parkirane. U krugu od 200m nalaze se dva obdaništa i osnovna škola. Između 7:45 i 8:15 teorije nema da neko propisno parkira kad dovozi decu jel parkinga nema. Od vajkada se to tolerisalo u tom periodu ali od kad postoji kom policija sve im smeta. E dotične likove su hteli roditelji da linčuju zbog maltretiranja. Pobegli su glavom bez obzira. Kad sam pitao kom policajca što je on nepropisno parkiran kaže da je na dužnosti i da može da radi šta hoće. Nakon pobune roditelja nisu se više nikad pojavili ispred obdaništa. Tu dvojcu sam posle viđao oko pomenute pijace. Znači kakva gradska vlast takva i komunalna policija.

Srx

pre 7 godina

Trazili ste gledajte. Prava radnika i obicnog stanovnistva su mrtvi slovo na papiru.Sramota je sta smo sebi dozvolili i ko nas vodi.Glasajte opet.Samo jako i samo ubedljivo.Danas tudja,sutra vasa muka.

lekar

pre 7 godina

strasno , sramotno,tuzno...korumpirana drzava...prave problem za 20 cm.U ovoj zemlji i mesara moras da potplatis.I sve ce to neko zataskati,a siroti covek platio glavom.

idemo dalje

pre 7 godina

Krenes na posao autobusom udje kontrola bahatog i nepristojnog ponasanja i pocne da te ponizava, dodjes na posao partijski postavljeni diletant koji ne zna svoj posao te ucenjuje i zabranjuje pravo da kazes sta mislis. Po povratku sa posla podignes platu od 35 hiljada (isto toliku platu i tvoj suprug/supruga) sa kojom skolsko dete treba da obuces, posaljes na ekskurziju,odvedes u pozoriste i das mu dzeparac da ima dostojanstveno detinjstvo. Trudite se da mu objasnite da mora da uci i da radi, a on gleda kako deca prevaranata i sponzorusa koji idu sa njim/njom u skolu zive kao carevi. Posto radis naporno i zivis konstantno u stresu pozli ti od svega toga, odes u bolnicu gde nemas vezu, a ni 100 evra da podmazes pa ti neljubazna sestra kaze da sacekas i da nije ona tu zbog tebe. Tebi zlo, okrece ti se cekaonica, ostavljen da se mucis kao pas, isto kao i tvoja otac/majka posle operacije koju su ostavili nepresvucenu satima jer niste podmitili. Muka ti je i pitas sve zasto te drzava zlostavlja kad si sve vreme radio posteno, placao joj porez, bacao djubre u kantu i postovao svakog njenog gradjanina.
Drago gradjanine ustani i pobuni se! Trazi svoja prava i ustani kad na ulici muce nekog nemocnog! Ustani jer ako nam 50 ustane protiv bahatog komunalca ili slicnog siledzije ustuknuce! Nasa zemlja!
(Anja, 30. jun 2016 21:59)

Moram ponoviti ovaj komentar jer Anja sve si rekla, surovo i realno.
Na svake dve nedelje je protest u Beogradu za Savamalu a bogami dosta ljudi tu dolazi i zbog raznih drugih stvari sto ih muci, dodjite i vi, napisite svoj transparent na hartiji, napravimo buku, nijedna vlast nije jaca od naroda to upamtite !!!!!!

Namerno

pre 7 godina

Znaci, vise ne samo da prebijaju putnike bez BUS plusa, vec sada i ubijaju postene gradjana koji teskom mukom zaradjuju za hleb. Ne moze biti ubistvo iz nehata, ako mu je komunalac rekao "... a sada ces imati i treci (infarkt)". Gospodo, to je ubistvo SA NAMEROM.

Joc@

pre 7 godina

Sve se odvija prema ''Životinjskoj farmi'' Džordža Orvela: Kasta na vlasti organizuje sopstvenu internu policiju. Njeno korumpiranje nije slučajnos vež NUŽNOST, jer nam je sistem takav da ga podržava. Nije greška što takvi nismo poželjni u EU. Laka Vladimuru zemlja bila a ''kerberima'' ima ko da sudi – Bog.

gone

pre 7 godina

Primer kako se vlast odnosi ka narodu. Bitno je da taj isti narod ne ispustaju iz usta za vreme predizbornih kampanja. Sramota! Iskreno saucesce porodici. Ne mogu da verujem.

pravda

pre 7 godina

Kada ce vise ovakvi ljudi da budu u zatvorima i to dozivotnim. Nema vise cvrste i postene ruke u nasoj zemlji da se obracuna sa ovim sitnim naduvencima. Koja crna demokratija, ovaj sistem je sila mita i korupcija, a diktatura je za ovaj sistem cveće.

bagzi

pre 7 godina

Saucesce porodici preminulog
Mislim da nema svrhe tuziti bagru u ovom sistemu.
Jedino Strazbur pa da ih oderete. Novac nije nikakva satisfsakcija porodici ali ovu bagru ce da zaboki.

Nislija

pre 7 godina

kao u čairu(park u Nisu),plava gospodja i muz postar nikada nisu platili mesto za trampoline,ulaze u park kolima,ali se komunalci potplate i radi se sve,5 stana covek kupio...dolaze svakog dana ih zovemo,dodju i odu i prave se slepi...

mm

pre 7 godina

Nekorektno do maksimuma. Ne znam koliko taj čovek ima godina što je umro, ali on je radio i izdržavao porodicu i uredno plaćao pijačarinu. Njega sada više nema, a niko ne može da nadoknadi taj gubitak.
Treba odgovornost, i komunalnog policajca direktno uključenog u ovaj događaj, i njegovog nadređenog koji je dozvolio ovakvo ponašanje. Mi smo mala državica, malte ne pred izumiranjem i ovde je relativno lako napraviti reda. Da li je potrebno da neko umre da bi smo se mi naučili da budemo ljudi.

Слободан NW3

pre 7 godina

zato@ Живим у Лондону од 1998, пре 12-13 година су увели комуналнце овде , ту су да помогну људима а не проводе стаховладу. Мени је пре пар недеља наишао комуналац ,проверава паркинг на Хендону, ја сам паркирао комби да изнесем ствари,на резидент паркинг,где немам право, он је само рекао да ставим адресу и свој број телефона , да назове ако неком будем сметао а није ме напао . Они су као позорници као некад код нас. Обилазе свој рејон,учтиво се јаве,ако има нешто њима се пријави . Можеш да промениш место боравка лако,али навике и начин размишљања доста теже.

murinjo

pre 7 godina

danas u Cacku 2 komunalna policajca pisu prijavu starijem coveku ja im kazem nemoj te da vam umre covek a oni mi kazu nek umre sto. SRAMOTA

Ikac klisa

pre 7 godina

Partijska vojska maltretira najsiromasniji sloj naroda! Dokle bre?! Hoce li ikad biti pameti u ovom narodu pa da vec jednom krenemo da zivimo normalno. Unuci ce nas se stideti kad im budemo pricali koliko dugo smo negovali parazitski sistem!

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Bahati su komunalci u tom delu grada inače. U autobus ulaze žene-komunalci i toliko su neprijatne i bezobrazne da prosto ni kriv ni dužan moraš da se svađaš sa njima. One se čak i smeju u lice kada odlepim totalno! Ostali dragi sugrađani uživaju u predstavi za to vreme a ja njih branim i spašavam... Sve dok tako ćutite i gledate svoja posla, oni će imati sve više samopouzdanja i postajati sve gori.

Nadzirac

pre 7 godina

"Tuziti i grad i drzavu!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blaster, 30. jun 2016 21:49)"

Da, ali odstetu naplatiti od NETO plata zaposlenih u gradskoj upravi i Kom. policiji, a ne iz gradskog ili republickog budzeta kao sto je bilo sa "slucajem Miladin".

Kole

pre 7 godina

Sve je dozvoljeno. Mi smo ti koji dozvoljavamo ovo. Samo zbog ovog mucenika sa pijace bi trebalo da padne Vucic. Da cela Srbija ustane na noge zbog ovog ubistva.
Kakva Savamala??? Ovi gaze ljude, prodavce lubenica???
Uzas, uzas, uzas. Dokle?

zemlja teletabisa

pre 7 godina

pa neka trpi narod navikao je i tako mu je dobro..trpi na poslu..trpi na ulici..trpi zatvoren prozor u gsp na +40..i sve dok trpi i ne zasluzuje da mu bude bolje..cela pijaca je trpela i cutala umesto da se skupilo njih 30 i da su ih odrali od batina..pa mozda bi Vlado danas bio ziv..

ccc

pre 7 godina

Jel znate zasto je to tako? To je zato sto niko normalan ne analizizira psihicku stabilnost i karakter osobe koja postaje komunalni policajac. U mom gradu, Zajecaru, jedini kriterijum je politicka pripadnost. To mesto vazi za 'blago onom ko upadne, nista se ne radi'.

ljilja

pre 7 godina

Bez uzrujavanja.Nakon duge i obimne istrage bice oslobodjen svake odgovornosti , kao sto je to uobicajeno u ovoj nasoj naprednoj zemlji.

antibiotik

pre 7 godina

e sad svi lepo da svedočite ko je davao mito i kome, pa da se završi već jednom ta svinjarija zvana komunalna policija. i da mali i nesa padnu sa njima zajedno.

Gradski

pre 7 godina

Šta ima da se čudimo. Kad mogu da organizuju bagere u sred noći, a da niko ne odgovara, ovo je samo nastavak. Čitava ideja komunalne policije je odavno kompromitovana i izmanipulisana.

reziel

pre 7 godina

Drage kolege, dobro ste se setili da objavite nešto o ovome. Ovo je primer državnog terorizma nad sopstvenim građanima, gde zahvaljujući lošoj selekciji i partijskom zapošljavanju, značku dobijaju sadisti, kriminogeni likovi koji da nisu u komunalnoj policiji, bili bi sitni ili krumpni kriminalci.

Zao mi coveka

pre 7 godina

Uvek posteni nastrada. Njega maltertirali za isturenu paletu, a u Zemunu u Prvomajskoj ulici sve vrvi od ulicnih prodavaca, prodaju povrce, plastiku, DUVAN vec godinama, znaci da zemunski ogranak komunalne policije uzima fini reket od svih njih, a ulicom ne moze da se prodje. A iza, u starom trznom centru u Prvomajskoj gde je Posta, ispred pijace, nacickane su tezge i tu je odeca i ostalo nejelo. Ne mozete da zamislite koliko djubreta tu ima konstantno, kada se tezge zatvore, to je strasno, to su kamare otpadaka, kartona, flasa, zaraslo u korov,i svi tako sede tu svakog dana i prodaju i niko nista da sakupi za sobom ili da sredi malo oko svoje tezge da bude lepse. Drvo na putu ka pijaci je potpuno zaguseno kesama koje se vijore sa grana. Odvratno! Mentalna higijena nam je isto tako zaparlozena.

drax

pre 7 godina

Ovo nije izolovan slucaj ovo je sistemska stvar u ovoj zemlji oduvek.Imamo gomilu advokata i sudija i policajaca-inspektora sada i komunalaca i svi pruzaju ruku za pare da piju i krkaju po kafanama i naravno da se hvale i zive kao baje.Da je samo jedan ovakav nego su svi ovakvi a oni koji nisu moraju da se tako ponasaju hteli i ili ne hteli zbog pritiska ostalih to je Srbija ko nije lopov i krimos onda je zrtva kao ovaj covek.SNS je samo nastavio tradicio SPS-a iz devedesetih #truosistemrbeee!!!

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Tuziti grad,tuziti ove haraclije od komunalaca,a treba bogami da podnesu tuzbu i protiv ove drzave sto je uvela te komunalne policajce koji nicemu ne sluze,samo da vredjaju narod koji dolazi na pijacu da prodaje robu za koru hleba.

rex

pre 7 godina

Kada nemaš organizovanu državu u kojoj su državni službenici odgovorni narodu, onda imaš mafiju pod zaštitom države kojom upravljaju velike nam vođe i njihove bande takozvane političke partije...

Sasa

pre 7 godina

Ako sad ućuti pravosudje u Srbiji, kao što čuti za sve trebamo onda svi da pocrkamo od uvreda i nasilja od vlasti! Klasičan feudalizam... Saučešće porodici, a vi komunalci pitaj te se kako vas gledamo na ulici mi POSTEN narod.. Ako znate šta u opšte znači biti pošten?