Utorak, 13.10.2015.

09:25

"Srbiju čudi pristup partnera sa Zapada"

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da za Srbiju neće biti prihvatljivo ako ne bude promenjena pregovaračka platforma EU za poglavlje 35.

Izvor: Beta

"Srbiju èudi pristup partnera sa Zapada" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Beograd

pre 8 godina

Dacic gubi zivce pred susret sa Ruskim Ultra Jastrebom Rogozinom.
P.S.Rogozin,kao vodja najzesce Ruske ultraDesnice,koji vise ne moze da putuje po Evropi,nije dzabe od strane Rusa postavljen za koopredsednika Rusko/Srpske komiteje.Cilj mu je da Srbiju,pripoju Rusiji.Rogozin je. ultra Seselj i Zirinovski na kvadrat.

Sputnjikovci

pre 8 godina

Ovi nasi su kompletno prihvatili ironicnu Putinovu terminologiju - "partneri sa zapada" - a kao fol hoce da budu deo tog istog zapada ... Komedijasi

Darko

pre 8 godina

Ja se ne cudim, cak naprotiv mi je vrlo drago. Pametni su znali da sa vama crno crvenima iz 90ih mozemo ocekivati samo stetu. Ali nepismeni hoce vasu demagogiju. E pa eto im sada. Sada ce vam naplatiti sve sto nisu stigli pre 15 godina.
Meni preostaje samo da se zavalim i uzivam.

Bole

pre 8 godina

Zanimljivo je kako se Dacic i ostali ponašaju kao da oni imaju nekog izbora?! Srbija neopozivo ide prema EU, to želi velika većina građana, otprilike 70%, i ako priznanje Kosova bude bilo uslov, narod će odabrati vlast koja će ga priznati zbog ulaska u EU. To znači da izbora nema, ma kako se ovaj pjetlic proposio na bini!

Swedenonline

pre 8 godina

Dacha kaze: Ajd da pregovaramo a ja cu vam napisati o cemu i kako? Prodaj tu maglu negde drugo, nisi ti u poziciji da postavljas uslove!

Bata

pre 8 godina

Prva poglavlja je bilo planirano da imamo otvorena krajem 2012. godine. A onda je došao Vučić sa svojim obećanjima i najavama i evo već tri godine stojimo u mestu, a jedino što se menja je popunjenost džepova vrhuške na vlasti i njihovih rodjaka i kumova.

istina

pre 8 godina

A šta ima da se čudi Dačić?! Pa on zna da te zapadne države priznaju Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu i imaju svoje ambasade u Prištini. To znači da bi bilo čudno kada bi se ponašale drugačije tj. da ne tretiraju Kosovo kao državu i ne traže od ostalih da se isto ponašaju.

Dragan

pre 8 godina

Igor 89 rece za nesto sto se desavalo dok je on bio u pelenama.Pokri se usima.Upravo zapad je pomogao oslobadjanje,obnovu Jugoslavije.A ti izadji medju ljude ja sa 25 se nisam dopisivao.

malo si se zaneo...

pre 8 godina

(Mrki, 13. oktobar 2015 09:56)
Nista se tu nije pitao Dacic, zna se ko suruje sa EU, veliki drzavnik kakvog Srbija nije imala zadnjih 100 godina, kako to kazu ovi njegovi sendvicari.
Zavice nas taj u crno svojim lazima i demagogijom, ali ovaj narod kad je takav i daje mu toliku podrsku valjda bolje i ne zasluzuje.

Vizionar

pre 8 godina

Boze dragi, da li ima mesta tvom cudjenju? Bas se cudim , sto se cudis na nesto sto je ocigledno, sto je svima jasno , jos davnih dana, a samo ti I ostali politicari , tek sada , "progledali".

sentimentalac

pre 8 godina

podnesi ostavku i pusti nekog ko zna posao ministra ino poslova - i koji se nece iscudjavati po pitanju stvari koje svako malo dete zna

glas razuma

pre 8 godina

Nema ovde nikakvog cuda. Nisu uspeli 1914 -1918 pa 1941 - 1945 sada hoce ono sto tada nisu zavrsili. Drugo svako je naivan ko misli da ovo nije pokusaj ponistavanja pravoslavlja. Pogledajte sta se radi u CG sa SPC. Da li je to slucajno? Naravno da nije.
NEPRIZNAVATI KiM kao drzavu po cenu prekida pristupanju EU. Uostalom zasto Engleska napusta EU kada je sve tamo idealno. Urediti prema EU standardu drzavu zakone i pravila igre, a o clanstvu kad EU promeni stav. Priznamo li Kosovo ni Srbija nece vise postojati.

Igor89

pre 8 godina

Dacicu,a mene cudi, sta ti vise trazis u politici ? Ti Srbiji nista nisi doprineo i pomogao. Otimaju nam Kosovo, nase svetinje,a ti si kao u neverici nekoj, cudi te Zapad... Oni nikada ne mogu da nam budu prijatelji. Istorija sve govori. Narode, probudi se vec jednom. Kada smo slozni, tada smo najjaci !

Bucko razmišljam

pre 8 godina

"Srbiju čudi pristup partnera sa Zapada"

Samo zahvaljujuci PRIMITIVIZMU koji se brizljivo uzgaja u Srbiji od "srpskih visokih politickih COBANA" potpomognutih srpskim Medijima i danas "Srbiju čudi pristup partnera sa Zapada" iako su Srbiju ti njeni "partneri sa Zapada" BOMBARDOVALI 1999-te god. i PROTERALI je sa Kosova !
Ko bi to normalan uradio da je Zapadu bila namera da Srbiji nekada ponovo "pripoje Kosovo" ?
Za vasceli CIVILIZOVANI ZAPADNI Svet Kosovo je NEZAVISNA drzava i ako se na zapadu jos neko necemu cudi onda se cude SRBIJI koja to jos nije shvatila !

dr

pre 8 godina

vidim neku istorijsku pravdu da nezavisnost Kosova prizna ova, ponovo aktuelna garnitura iz devedesetih. Uostalom, nisu oni slucajno tu, odnosno naprednjaci su nastali i dosli na vlast upravo sa tom namerom, da obave to sto za sta su demokrate prozivali, da daju Kosovo. A posto su oni na vlasti, nece biti ni nereda i protesta, jer su ih njihovi poslusnici ranije organizovali. Za to ce dobiti gomilu love i obezbediti se do stotog kolena. To sto se kao malo bune, to je samo predstava za naivne narodne mase, jasno im je zasto su tu i sta su pristali da urade.

NBGDEMOKRATA

pre 8 godina

Jaaakooo kraci rezime:
1. "Vodimo" 5:0 u Briselu;
2. A.V.: "Verujem Angeli na rec da otvaramo poglavlje (nije rekla/o koje);
3. "Opozicija zeli izbore a moli Boga da ih ne bude...";

E sad... 'Oce li biti tih izbora sada ili ne? ;-)

Francuska sobarica

pre 8 godina

A vi sve naivni, niste znali. Zamisli, traze da se prizna nezavisnost. I sad ste se mnogo potresli, kako to da nam urade nasi veliki prijatelji sa zapada. A toliko smo ucinili za njih, shmrc.

MIlos

pre 8 godina

Vidite da mlate ovaj narod. Tako se Tadic cudio, pa Kostunica, pa Zivkovic pa i Djindjic. To je sve igra da se ovaj narod lagano priprema na ono sto mu sledi. Prvo se cudimo, pa cemo mozda neke mirne proteste pa neke protesne note pa .... Posle 3 dana pojeo vuk magarca.

Dosla maca na vratanca

pre 8 godina

Kako sve to zamislja "mali Ivica".
Ocito mu nije jasno da Srbija zeli pristupiti EU, a ne EU Srbiji. I da EU odredjuje pravila pristupa - pa uzmi ili ostavi. Kakvi "prijatelji" i "partneri"! Toga ima kod Zike u kafani, a ne u medjunarodnoj politici.
Problem je ocito u promasenoj srbijanskoj politici - godinama su uveravali narod "i Kosovo i EU" - sto je svakome sa malo mozga bilo jasno da nece ici.
Sada je dosao "trenutak istine" i treba se suociti sa svojim greskama i reci narodu istinu. A govoriti istinu bas nije odlika srpskih politicara.

bgd

pre 8 godina

Kako se priblizava Daciceva poseta Moskvi i njegov susret sa najnovijim Ruskim Mentorom,Dmitriem Rogozinom,Dacic svakodnevno izgovara antiEvropske floskule.

lokator

pre 8 godina

Jesi li ti svestan ko si i sta si?Mi ovde znamo a znaju i vasi "prijatelji sa zapada" pa nemoj da te cudi bilo sta.Imate putera na glavi pa vas drze u saci a mi ispastamo zbog tebe,Vucica i Nikolica.

student med

pre 8 godina

Vučića i Dačića čudi nešto što im je zapad tražio i oni pristali da bi dobili podršku sa zapada na izborima 2012te godine, pa ni Tadić nije hteo da potpiše briselski sporazum...

Bojan Ilić

pre 8 godina

Dačić je kazao da Srbiju čudi pristup zemalja i partnera sa Zapada koji menjaju tekst pregovaračke platforme bez informisanja Srbije.

To o tome ko nam je prijatelj:-))

Simon

pre 8 godina

Prijateljstvo je jedno a partnerstvo nešto sasvim drugo. Na zapadu (a i u Rusiji i Kini- uopšte današnjem svetu) mi izgleda da je veoma dominantno partnerstvo, dok je prijateljstvo manje zanimljiv pojam, ponegde i nepoznat ili čak i sasvim nepoželjan, hladno. Kod nas je neka druga krajnost jer mi sve partnere momentalno doživljavamo kao braću rođenu, pa to su nama sve prijatelji, prijateljstvo, prijateljstvo. I tako, ne razumemo se očigledno, takvi smo, mimo sveta... ponekad mi je žao (očajan) a ponekad i jako drago (ponosan) što smo takvi kakvi smo, ne znam kako to da objasnim.

slavko

pre 8 godina

"Dačić je kazao da Srbiju čudi pristup zemalja i partnera sa Zapada koji menjaju tekst pregovaračke platforme bez informisanja Srbije."
Očigledno vlast u Srbiji nema pojma kako idu pregovori sa EU. To nisu pregovori u smislu reči nego prihvačanje pravnog reda i uslova EU. Jedino se mogu dogovoriti neke robne kvote i odgoda primene nekih propisa. Nije to bazar! Pa tako EU piše i menja pregovaračku platformu kako ju je volja a Srbija se o njoj informiše kada joj se da na znanje. Platforma je Srbiji data na znanje. I šta čudi Dačića? Pa zar je očekivao da če on pisati platformu za pregovore? Neče, on če je samo prihvatiti ili je neče prihvatiti. U tom slučaju - zbogom (EU, Euri, pomoč, donacije, subvencije, krediti i - naravno - Kosovo...)! A dolazi nam žica, vize i carine.

gff

pre 8 godina

Zavrsite vise sa tim Kosovom,
sve mlado i pametno je vec otislo iz drzave, ili je na putu da ide. Mozda vam to i jeste cij. Kosovo je nezavisna drzava, to je kao, sto je rekao Djindjic cena nase gluposti, i to je to. Tako zavsava svaka drzava koju Rusija brani, juce Srbija danas Sirija.

Sajo

pre 8 godina

Ja cudu ne mogu da se nacudim ...kako to da se ista jos pitas ...da pojasnim i zasto..zbog tvoje uloge devedesetih....zbog koferceta...zbog banane....i ko zna cega jos ima kada mi obicni smrtnici to znamo...

Sajo

pre 8 godina

Ja cudu ne mogu da se nacudim ...kako to da se ista jos pitas ...da pojasnim i zasto..zbog tvoje uloge devedesetih....zbog koferceta...zbog banane....i ko zna cega jos ima kada mi obicni smrtnici to znamo...

Dosla maca na vratanca

pre 8 godina

Kako sve to zamislja "mali Ivica".
Ocito mu nije jasno da Srbija zeli pristupiti EU, a ne EU Srbiji. I da EU odredjuje pravila pristupa - pa uzmi ili ostavi. Kakvi "prijatelji" i "partneri"! Toga ima kod Zike u kafani, a ne u medjunarodnoj politici.
Problem je ocito u promasenoj srbijanskoj politici - godinama su uveravali narod "i Kosovo i EU" - sto je svakome sa malo mozga bilo jasno da nece ici.
Sada je dosao "trenutak istine" i treba se suociti sa svojim greskama i reci narodu istinu. A govoriti istinu bas nije odlika srpskih politicara.

gff

pre 8 godina

Zavrsite vise sa tim Kosovom,
sve mlado i pametno je vec otislo iz drzave, ili je na putu da ide. Mozda vam to i jeste cij. Kosovo je nezavisna drzava, to je kao, sto je rekao Djindjic cena nase gluposti, i to je to. Tako zavsava svaka drzava koju Rusija brani, juce Srbija danas Sirija.

Francuska sobarica

pre 8 godina

A vi sve naivni, niste znali. Zamisli, traze da se prizna nezavisnost. I sad ste se mnogo potresli, kako to da nam urade nasi veliki prijatelji sa zapada. A toliko smo ucinili za njih, shmrc.

slavko

pre 8 godina

"Dačić je kazao da Srbiju čudi pristup zemalja i partnera sa Zapada koji menjaju tekst pregovaračke platforme bez informisanja Srbije."
Očigledno vlast u Srbiji nema pojma kako idu pregovori sa EU. To nisu pregovori u smislu reči nego prihvačanje pravnog reda i uslova EU. Jedino se mogu dogovoriti neke robne kvote i odgoda primene nekih propisa. Nije to bazar! Pa tako EU piše i menja pregovaračku platformu kako ju je volja a Srbija se o njoj informiše kada joj se da na znanje. Platforma je Srbiji data na znanje. I šta čudi Dačića? Pa zar je očekivao da če on pisati platformu za pregovore? Neče, on če je samo prihvatiti ili je neče prihvatiti. U tom slučaju - zbogom (EU, Euri, pomoč, donacije, subvencije, krediti i - naravno - Kosovo...)! A dolazi nam žica, vize i carine.

Simon

pre 8 godina

Prijateljstvo je jedno a partnerstvo nešto sasvim drugo. Na zapadu (a i u Rusiji i Kini- uopšte današnjem svetu) mi izgleda da je veoma dominantno partnerstvo, dok je prijateljstvo manje zanimljiv pojam, ponegde i nepoznat ili čak i sasvim nepoželjan, hladno. Kod nas je neka druga krajnost jer mi sve partnere momentalno doživljavamo kao braću rođenu, pa to su nama sve prijatelji, prijateljstvo, prijateljstvo. I tako, ne razumemo se očigledno, takvi smo, mimo sveta... ponekad mi je žao (očajan) a ponekad i jako drago (ponosan) što smo takvi kakvi smo, ne znam kako to da objasnim.

lokator

pre 8 godina

Jesi li ti svestan ko si i sta si?Mi ovde znamo a znaju i vasi "prijatelji sa zapada" pa nemoj da te cudi bilo sta.Imate putera na glavi pa vas drze u saci a mi ispastamo zbog tebe,Vucica i Nikolica.

dr

pre 8 godina

vidim neku istorijsku pravdu da nezavisnost Kosova prizna ova, ponovo aktuelna garnitura iz devedesetih. Uostalom, nisu oni slucajno tu, odnosno naprednjaci su nastali i dosli na vlast upravo sa tom namerom, da obave to sto za sta su demokrate prozivali, da daju Kosovo. A posto su oni na vlasti, nece biti ni nereda i protesta, jer su ih njihovi poslusnici ranije organizovali. Za to ce dobiti gomilu love i obezbediti se do stotog kolena. To sto se kao malo bune, to je samo predstava za naivne narodne mase, jasno im je zasto su tu i sta su pristali da urade.

NBGDEMOKRATA

pre 8 godina

Jaaakooo kraci rezime:
1. "Vodimo" 5:0 u Briselu;
2. A.V.: "Verujem Angeli na rec da otvaramo poglavlje (nije rekla/o koje);
3. "Opozicija zeli izbore a moli Boga da ih ne bude...";

E sad... 'Oce li biti tih izbora sada ili ne? ;-)

bgd

pre 8 godina

Kako se priblizava Daciceva poseta Moskvi i njegov susret sa najnovijim Ruskim Mentorom,Dmitriem Rogozinom,Dacic svakodnevno izgovara antiEvropske floskule.

student med

pre 8 godina

Vučića i Dačića čudi nešto što im je zapad tražio i oni pristali da bi dobili podršku sa zapada na izborima 2012te godine, pa ni Tadić nije hteo da potpiše briselski sporazum...

Vizionar

pre 8 godina

Boze dragi, da li ima mesta tvom cudjenju? Bas se cudim , sto se cudis na nesto sto je ocigledno, sto je svima jasno , jos davnih dana, a samo ti I ostali politicari , tek sada , "progledali".

Bucko razmišljam

pre 8 godina

"Srbiju čudi pristup partnera sa Zapada"

Samo zahvaljujuci PRIMITIVIZMU koji se brizljivo uzgaja u Srbiji od "srpskih visokih politickih COBANA" potpomognutih srpskim Medijima i danas "Srbiju čudi pristup partnera sa Zapada" iako su Srbiju ti njeni "partneri sa Zapada" BOMBARDOVALI 1999-te god. i PROTERALI je sa Kosova !
Ko bi to normalan uradio da je Zapadu bila namera da Srbiji nekada ponovo "pripoje Kosovo" ?
Za vasceli CIVILIZOVANI ZAPADNI Svet Kosovo je NEZAVISNA drzava i ako se na zapadu jos neko necemu cudi onda se cude SRBIJI koja to jos nije shvatila !

malo si se zaneo...

pre 8 godina

(Mrki, 13. oktobar 2015 09:56)
Nista se tu nije pitao Dacic, zna se ko suruje sa EU, veliki drzavnik kakvog Srbija nije imala zadnjih 100 godina, kako to kazu ovi njegovi sendvicari.
Zavice nas taj u crno svojim lazima i demagogijom, ali ovaj narod kad je takav i daje mu toliku podrsku valjda bolje i ne zasluzuje.

glas razuma

pre 8 godina

Nema ovde nikakvog cuda. Nisu uspeli 1914 -1918 pa 1941 - 1945 sada hoce ono sto tada nisu zavrsili. Drugo svako je naivan ko misli da ovo nije pokusaj ponistavanja pravoslavlja. Pogledajte sta se radi u CG sa SPC. Da li je to slucajno? Naravno da nije.
NEPRIZNAVATI KiM kao drzavu po cenu prekida pristupanju EU. Uostalom zasto Engleska napusta EU kada je sve tamo idealno. Urediti prema EU standardu drzavu zakone i pravila igre, a o clanstvu kad EU promeni stav. Priznamo li Kosovo ni Srbija nece vise postojati.

Igor89

pre 8 godina

Dacicu,a mene cudi, sta ti vise trazis u politici ? Ti Srbiji nista nisi doprineo i pomogao. Otimaju nam Kosovo, nase svetinje,a ti si kao u neverici nekoj, cudi te Zapad... Oni nikada ne mogu da nam budu prijatelji. Istorija sve govori. Narode, probudi se vec jednom. Kada smo slozni, tada smo najjaci !

sentimentalac

pre 8 godina

podnesi ostavku i pusti nekog ko zna posao ministra ino poslova - i koji se nece iscudjavati po pitanju stvari koje svako malo dete zna

MIlos

pre 8 godina

Vidite da mlate ovaj narod. Tako se Tadic cudio, pa Kostunica, pa Zivkovic pa i Djindjic. To je sve igra da se ovaj narod lagano priprema na ono sto mu sledi. Prvo se cudimo, pa cemo mozda neke mirne proteste pa neke protesne note pa .... Posle 3 dana pojeo vuk magarca.

Bojan Ilić

pre 8 godina

Dačić je kazao da Srbiju čudi pristup zemalja i partnera sa Zapada koji menjaju tekst pregovaračke platforme bez informisanja Srbije.

To o tome ko nam je prijatelj:-))

istina

pre 8 godina

A šta ima da se čudi Dačić?! Pa on zna da te zapadne države priznaju Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu i imaju svoje ambasade u Prištini. To znači da bi bilo čudno kada bi se ponašale drugačije tj. da ne tretiraju Kosovo kao državu i ne traže od ostalih da se isto ponašaju.

Swedenonline

pre 8 godina

Dacha kaze: Ajd da pregovaramo a ja cu vam napisati o cemu i kako? Prodaj tu maglu negde drugo, nisi ti u poziciji da postavljas uslove!

Darko

pre 8 godina

Ja se ne cudim, cak naprotiv mi je vrlo drago. Pametni su znali da sa vama crno crvenima iz 90ih mozemo ocekivati samo stetu. Ali nepismeni hoce vasu demagogiju. E pa eto im sada. Sada ce vam naplatiti sve sto nisu stigli pre 15 godina.
Meni preostaje samo da se zavalim i uzivam.

Bata

pre 8 godina

Prva poglavlja je bilo planirano da imamo otvorena krajem 2012. godine. A onda je došao Vučić sa svojim obećanjima i najavama i evo već tri godine stojimo u mestu, a jedino što se menja je popunjenost džepova vrhuške na vlasti i njihovih rodjaka i kumova.

Bole

pre 8 godina

Zanimljivo je kako se Dacic i ostali ponašaju kao da oni imaju nekog izbora?! Srbija neopozivo ide prema EU, to želi velika većina građana, otprilike 70%, i ako priznanje Kosova bude bilo uslov, narod će odabrati vlast koja će ga priznati zbog ulaska u EU. To znači da izbora nema, ma kako se ovaj pjetlic proposio na bini!

Sputnjikovci

pre 8 godina

Ovi nasi su kompletno prihvatili ironicnu Putinovu terminologiju - "partneri sa zapada" - a kao fol hoce da budu deo tog istog zapada ... Komedijasi

Dragan

pre 8 godina

Igor 89 rece za nesto sto se desavalo dok je on bio u pelenama.Pokri se usima.Upravo zapad je pomogao oslobadjanje,obnovu Jugoslavije.A ti izadji medju ljude ja sa 25 se nisam dopisivao.

Beograd

pre 8 godina

Dacic gubi zivce pred susret sa Ruskim Ultra Jastrebom Rogozinom.
P.S.Rogozin,kao vodja najzesce Ruske ultraDesnice,koji vise ne moze da putuje po Evropi,nije dzabe od strane Rusa postavljen za koopredsednika Rusko/Srpske komiteje.Cilj mu je da Srbiju,pripoju Rusiji.Rogozin je. ultra Seselj i Zirinovski na kvadrat.

gff

pre 8 godina

Zavrsite vise sa tim Kosovom,
sve mlado i pametno je vec otislo iz drzave, ili je na putu da ide. Mozda vam to i jeste cij. Kosovo je nezavisna drzava, to je kao, sto je rekao Djindjic cena nase gluposti, i to je to. Tako zavsava svaka drzava koju Rusija brani, juce Srbija danas Sirija.

glas razuma

pre 8 godina

Nema ovde nikakvog cuda. Nisu uspeli 1914 -1918 pa 1941 - 1945 sada hoce ono sto tada nisu zavrsili. Drugo svako je naivan ko misli da ovo nije pokusaj ponistavanja pravoslavlja. Pogledajte sta se radi u CG sa SPC. Da li je to slucajno? Naravno da nije.
NEPRIZNAVATI KiM kao drzavu po cenu prekida pristupanju EU. Uostalom zasto Engleska napusta EU kada je sve tamo idealno. Urediti prema EU standardu drzavu zakone i pravila igre, a o clanstvu kad EU promeni stav. Priznamo li Kosovo ni Srbija nece vise postojati.

Bole

pre 8 godina

Zanimljivo je kako se Dacic i ostali ponašaju kao da oni imaju nekog izbora?! Srbija neopozivo ide prema EU, to želi velika većina građana, otprilike 70%, i ako priznanje Kosova bude bilo uslov, narod će odabrati vlast koja će ga priznati zbog ulaska u EU. To znači da izbora nema, ma kako se ovaj pjetlic proposio na bini!

Dosla maca na vratanca

pre 8 godina

Kako sve to zamislja "mali Ivica".
Ocito mu nije jasno da Srbija zeli pristupiti EU, a ne EU Srbiji. I da EU odredjuje pravila pristupa - pa uzmi ili ostavi. Kakvi "prijatelji" i "partneri"! Toga ima kod Zike u kafani, a ne u medjunarodnoj politici.
Problem je ocito u promasenoj srbijanskoj politici - godinama su uveravali narod "i Kosovo i EU" - sto je svakome sa malo mozga bilo jasno da nece ici.
Sada je dosao "trenutak istine" i treba se suociti sa svojim greskama i reci narodu istinu. A govoriti istinu bas nije odlika srpskih politicara.

Igor89

pre 8 godina

Dacicu,a mene cudi, sta ti vise trazis u politici ? Ti Srbiji nista nisi doprineo i pomogao. Otimaju nam Kosovo, nase svetinje,a ti si kao u neverici nekoj, cudi te Zapad... Oni nikada ne mogu da nam budu prijatelji. Istorija sve govori. Narode, probudi se vec jednom. Kada smo slozni, tada smo najjaci !

slavko

pre 8 godina

"Dačić je kazao da Srbiju čudi pristup zemalja i partnera sa Zapada koji menjaju tekst pregovaračke platforme bez informisanja Srbije."
Očigledno vlast u Srbiji nema pojma kako idu pregovori sa EU. To nisu pregovori u smislu reči nego prihvačanje pravnog reda i uslova EU. Jedino se mogu dogovoriti neke robne kvote i odgoda primene nekih propisa. Nije to bazar! Pa tako EU piše i menja pregovaračku platformu kako ju je volja a Srbija se o njoj informiše kada joj se da na znanje. Platforma je Srbiji data na znanje. I šta čudi Dačića? Pa zar je očekivao da če on pisati platformu za pregovore? Neče, on če je samo prihvatiti ili je neče prihvatiti. U tom slučaju - zbogom (EU, Euri, pomoč, donacije, subvencije, krediti i - naravno - Kosovo...)! A dolazi nam žica, vize i carine.

bgd

pre 8 godina

Kako se priblizava Daciceva poseta Moskvi i njegov susret sa najnovijim Ruskim Mentorom,Dmitriem Rogozinom,Dacic svakodnevno izgovara antiEvropske floskule.

Sajo

pre 8 godina

Ja cudu ne mogu da se nacudim ...kako to da se ista jos pitas ...da pojasnim i zasto..zbog tvoje uloge devedesetih....zbog koferceta...zbog banane....i ko zna cega jos ima kada mi obicni smrtnici to znamo...

Dragan

pre 8 godina

Igor 89 rece za nesto sto se desavalo dok je on bio u pelenama.Pokri se usima.Upravo zapad je pomogao oslobadjanje,obnovu Jugoslavije.A ti izadji medju ljude ja sa 25 se nisam dopisivao.

Bucko razmišljam

pre 8 godina

"Srbiju čudi pristup partnera sa Zapada"

Samo zahvaljujuci PRIMITIVIZMU koji se brizljivo uzgaja u Srbiji od "srpskih visokih politickih COBANA" potpomognutih srpskim Medijima i danas "Srbiju čudi pristup partnera sa Zapada" iako su Srbiju ti njeni "partneri sa Zapada" BOMBARDOVALI 1999-te god. i PROTERALI je sa Kosova !
Ko bi to normalan uradio da je Zapadu bila namera da Srbiji nekada ponovo "pripoje Kosovo" ?
Za vasceli CIVILIZOVANI ZAPADNI Svet Kosovo je NEZAVISNA drzava i ako se na zapadu jos neko necemu cudi onda se cude SRBIJI koja to jos nije shvatila !

Bojan Ilić

pre 8 godina

Dačić je kazao da Srbiju čudi pristup zemalja i partnera sa Zapada koji menjaju tekst pregovaračke platforme bez informisanja Srbije.

To o tome ko nam je prijatelj:-))

Simon

pre 8 godina

Prijateljstvo je jedno a partnerstvo nešto sasvim drugo. Na zapadu (a i u Rusiji i Kini- uopšte današnjem svetu) mi izgleda da je veoma dominantno partnerstvo, dok je prijateljstvo manje zanimljiv pojam, ponegde i nepoznat ili čak i sasvim nepoželjan, hladno. Kod nas je neka druga krajnost jer mi sve partnere momentalno doživljavamo kao braću rođenu, pa to su nama sve prijatelji, prijateljstvo, prijateljstvo. I tako, ne razumemo se očigledno, takvi smo, mimo sveta... ponekad mi je žao (očajan) a ponekad i jako drago (ponosan) što smo takvi kakvi smo, ne znam kako to da objasnim.

Francuska sobarica

pre 8 godina

A vi sve naivni, niste znali. Zamisli, traze da se prizna nezavisnost. I sad ste se mnogo potresli, kako to da nam urade nasi veliki prijatelji sa zapada. A toliko smo ucinili za njih, shmrc.

lokator

pre 8 godina

Jesi li ti svestan ko si i sta si?Mi ovde znamo a znaju i vasi "prijatelji sa zapada" pa nemoj da te cudi bilo sta.Imate putera na glavi pa vas drze u saci a mi ispastamo zbog tebe,Vucica i Nikolica.

dr

pre 8 godina

vidim neku istorijsku pravdu da nezavisnost Kosova prizna ova, ponovo aktuelna garnitura iz devedesetih. Uostalom, nisu oni slucajno tu, odnosno naprednjaci su nastali i dosli na vlast upravo sa tom namerom, da obave to sto za sta su demokrate prozivali, da daju Kosovo. A posto su oni na vlasti, nece biti ni nereda i protesta, jer su ih njihovi poslusnici ranije organizovali. Za to ce dobiti gomilu love i obezbediti se do stotog kolena. To sto se kao malo bune, to je samo predstava za naivne narodne mase, jasno im je zasto su tu i sta su pristali da urade.

malo si se zaneo...

pre 8 godina

(Mrki, 13. oktobar 2015 09:56)
Nista se tu nije pitao Dacic, zna se ko suruje sa EU, veliki drzavnik kakvog Srbija nije imala zadnjih 100 godina, kako to kazu ovi njegovi sendvicari.
Zavice nas taj u crno svojim lazima i demagogijom, ali ovaj narod kad je takav i daje mu toliku podrsku valjda bolje i ne zasluzuje.

Swedenonline

pre 8 godina

Dacha kaze: Ajd da pregovaramo a ja cu vam napisati o cemu i kako? Prodaj tu maglu negde drugo, nisi ti u poziciji da postavljas uslove!

sentimentalac

pre 8 godina

podnesi ostavku i pusti nekog ko zna posao ministra ino poslova - i koji se nece iscudjavati po pitanju stvari koje svako malo dete zna

student med

pre 8 godina

Vučića i Dačića čudi nešto što im je zapad tražio i oni pristali da bi dobili podršku sa zapada na izborima 2012te godine, pa ni Tadić nije hteo da potpiše briselski sporazum...

Bata

pre 8 godina

Prva poglavlja je bilo planirano da imamo otvorena krajem 2012. godine. A onda je došao Vučić sa svojim obećanjima i najavama i evo već tri godine stojimo u mestu, a jedino što se menja je popunjenost džepova vrhuške na vlasti i njihovih rodjaka i kumova.

Darko

pre 8 godina

Ja se ne cudim, cak naprotiv mi je vrlo drago. Pametni su znali da sa vama crno crvenima iz 90ih mozemo ocekivati samo stetu. Ali nepismeni hoce vasu demagogiju. E pa eto im sada. Sada ce vam naplatiti sve sto nisu stigli pre 15 godina.
Meni preostaje samo da se zavalim i uzivam.

MIlos

pre 8 godina

Vidite da mlate ovaj narod. Tako se Tadic cudio, pa Kostunica, pa Zivkovic pa i Djindjic. To je sve igra da se ovaj narod lagano priprema na ono sto mu sledi. Prvo se cudimo, pa cemo mozda neke mirne proteste pa neke protesne note pa .... Posle 3 dana pojeo vuk magarca.

NBGDEMOKRATA

pre 8 godina

Jaaakooo kraci rezime:
1. "Vodimo" 5:0 u Briselu;
2. A.V.: "Verujem Angeli na rec da otvaramo poglavlje (nije rekla/o koje);
3. "Opozicija zeli izbore a moli Boga da ih ne bude...";

E sad... 'Oce li biti tih izbora sada ili ne? ;-)

istina

pre 8 godina

A šta ima da se čudi Dačić?! Pa on zna da te zapadne države priznaju Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu i imaju svoje ambasade u Prištini. To znači da bi bilo čudno kada bi se ponašale drugačije tj. da ne tretiraju Kosovo kao državu i ne traže od ostalih da se isto ponašaju.

Vizionar

pre 8 godina

Boze dragi, da li ima mesta tvom cudjenju? Bas se cudim , sto se cudis na nesto sto je ocigledno, sto je svima jasno , jos davnih dana, a samo ti I ostali politicari , tek sada , "progledali".

Beograd

pre 8 godina

Dacic gubi zivce pred susret sa Ruskim Ultra Jastrebom Rogozinom.
P.S.Rogozin,kao vodja najzesce Ruske ultraDesnice,koji vise ne moze da putuje po Evropi,nije dzabe od strane Rusa postavljen za koopredsednika Rusko/Srpske komiteje.Cilj mu je da Srbiju,pripoju Rusiji.Rogozin je. ultra Seselj i Zirinovski na kvadrat.

Sputnjikovci

pre 8 godina

Ovi nasi su kompletno prihvatili ironicnu Putinovu terminologiju - "partneri sa zapada" - a kao fol hoce da budu deo tog istog zapada ... Komedijasi