Petak, 04.09.2015.

21:06

"Počela kampanja ko je bliži Vučiću"

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je za “Danas“ da ne razmišlja o vanrednim izborima sve dok oni ne budu zvanično raspisani.

Izvor: Danas

"Poèela kampanja ko je bliži Vuèiæu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Zora 102

pre 8 godina

Ako je tacno to sto je rekao americki ambasador, da smo sizofren narod, a sto i mene jako brine, sta je i sta se desava sa nasim gradjanima kad svoj glas daju ljudima koji nemaju grizu savesti sto im narod gladuje, nema posla, ne zive zivot dostojan coveka? Otimanje od gradjana, 300.000 dece nema solju mleka a cokolada luksuz. Ko je predsednik drzave, ko je premijer i da li stvarno oni vode nasu Srbiju ili lideri spolja? Sta je ovo sa televizijama? Kakav je ovo nemoral, tuce, svadje, o cemu se tu radi? Gde su dobri dokumentarni programi, gde su psihijatri? Sta rade i zasto ne upute otvoreno pismo predsedniku i premijeru? Da li ovakve emisije podsticu omladinu da i oni takve bljuvotine rade? Da li je i ovo uslov za ulazak Srbije u EU? Bruka od drzave!

laki78

pre 8 godina

Ovi botovi ga zgadise totalno.Pa jel ste vi svesni da ni u Svajcarskoj u kojoj se zivi u odnosu na Srbiju kao da je 23.vek,niko ne glorifikuje vlast na tako bedan i poltronski nacin?Pocnite da se hvalite kad standardom prestignemo ove bivse SFRJ republike,a ne sad kad smo bedni i sve bedniji.Evo kad prestignemo prosenu platu Hrvatske ja cu prvi glasati za vas,a do tad sa 250eura prosecne plate i rastom od 0,5% BDP-a u trecoj godini vladanja stvarno treba da se pokrijetw usima i cutite.Cuj i ova ne prima nigde platu,a sta radi,jel ide po njivama,krade seljacima kukuruz,kuva i jede?Ja bez plate ni mesec dana da prezivim nema sanse,dakle to nije za hvalu vec za policijsku istragu.

Soterija

pre 8 godina

SNS će na sastanku Predsedništa razgovarati o izbornoj kampanji. U SNS nije još počela kapnaja i neće počete, dok izbore ne raspiše Aleksandar Vučića. Srbija u ovom momentu ima najbolje ljude, i odgovorne čiji je interes građana na prvom mestu. Sramota je toliko kritikovati nekog ko svoj posao radi kako treba.

Rista

pre 8 godina

Vi se bavite samo pitanjima koja nisu vaš posao. Evo vam jedno pitanje, bavite se njime dok ne budu raspisani izbori:
Ko truje našu decu u vrtićima, ko zida otrovne zgrade, ko je odgovoran za ovakav javašluk u gradnji?
Premijer nije sigurno, vi ste suvereni u vašem ministartsvu, to pokazjete vašom fotografijom na prvoj strani sajta. Roditelji otrovane dece traže odgovornost, izvolite, kažite ko je odgovoran?
Ime, prezime, broj građevinske licence, da se nika ne ponovi više.

parkinson

pre 8 godina

"To se retko ili nikako ne dešava sa drugim zemljama. To znači priznanje radu vlade, reformama, to znači za Srbiju više investicija, kretanje ka višem životnom standardu. To nije palo s neba, to su rezultati ove vlade. Tako da jedini neprijatelji o kojima brinem mogu biti sporost i neefikasnost“, istakla je Mihajlovićeva.
Ma neće biti ministarko ! Zahvaljujući političkom nepismenom narodu kojem oduzimate zarađene penzije, zahvaljujući Prosveti i Zdravstvu kojima oduzimate na silu deo plate , Vlada je došla do tih "neverovatnih" o,5% ! A šta , kada ste doneli odluku da pljačkom, na silu, uzimate novce od vaših građana, da je na sokake izašlo 250.000 hiljada demonstranata i tako 10 dana ? Imali bi Marjanovih 0.5% !

Error: memory empty, please try again

pre 8 godina

svako ko je ulozio napore i dao sve od sebe da ispostuje svaki zahtev koje je trebalo ostvariti od strane MMFa ... nema razloga za brigu
(boza, 4. septembar 2015 21:07)

Potpuno si u pravu. Ispuniš svaki zahtev MMF-a, i nemaš brigu, jer znaš da će te ostaviti na vlasti.
Osim toga, vidim da se, kao, kritikuju svi koji pominju izbore. Da mi je samo znati koja budala je pokrenula taj spin oko prevremenih izbora. Ko bi to mogao biti? Premijer sigurno nije, jer on nije izjavio pre dve-tri nedelje da razmišlja o prevremenim izborima.

glasam

pre 8 godina

Vlada bez rezultata!Samo harac,laz,demagogija,strahoviti pritisak na slobodu medija i hvalisanje onim sto je zapocela prethodna vlast.Izbori sto pre,da se demokratski,neznalice i zulumcari oteraju sa vlasti!

Grunf

pre 8 godina

Politička kampanja u Srbiji ni9kada nije ni prestala.Možda se malo utiša ali ona stalno traje.Na veliku žalost SNS trenutno nema ni približno nekoga ko može da ga ugrozi pa je samim tim vesti o kampanji i sve one bljuvotine koje čitamo kao izjave upućene jedni drugima najčešće na relacijai SNS-DS-SNS izgledaju jadno.Malo arogancije,licemrja pa onda pogrdnih reči pa kad ne znaju šta će onda neko nešto odvali iz SPS-a ili onih Vulinovih.Iz meni nepoznatih razloga ljudi su oduševljeni SNS-om iako ne znam zašto iako ne znam ama baš nikog da je glasao za SNS. Otkud toliki rezultat.Prosto.Ono čega se SNS boji to je rekordna izlaznost.Brojčano nisu postigli toliki veliki napredak.Izbore su procentualno dobili neizlaskom glasača.SNS ima disciplinovano biračko telo i oni uvek imaju svojih milion i po glasova.Od 6.700.000 glasača za tebe glasa 1.700.000 ti si osvojio jedva 25%.Naravno da je tu strah i samog rezultata vlade koja nema rezultat.Šta ti drugo preostaje nego da stvaraš nekog političkog protivnika koji ne postoji.Iz sve snage se trude da sebi stvore približno nekog protivnika koga nema.Izlaznost će biti još manja nego prošli put i SNS će osvojiti sigurno preko 55% glasova.Svi oni koji neće da glasaju za SNS nemaju za koga da glasaju jer ih u političkomživotu Srbije nema.To tna svako i SNS,DS..i gradjani,Zato opušteno.Vajda će i Srbiju sunce ogrejati sa ozbiljnom,kvalitetnom političkom partijom,sa kadrom.Do tada Srbija će da kleca,štuca...

Izdaljinski

pre 8 godina

Koji talenat imaju političari: slažu dok zinu. Kako ne misli o izborima? Misle svi i šlihtaju se da ostanu u vagonu I klase... Koji talenat imaju birači: sve im veruju... Ovo se odnosi na sve stranke.

propast

pre 8 godina

Svi ste vi debelo namazani vazelinom. Bito je ugurati se u neku fotelju, Srbija moze i da propadne. Dok ima fotelja, bice i takvih.

dragan dragan

pre 8 godina

Ova zena je bila u G17 plus. iI onda odjednom podpredsednik SNS-a. Toliko o SNS kao partiji i kadrovima. Direktna implementacija po stranim nalozima. Dalje je sve u tom stilu...

Slavko

pre 8 godina

Ona koja je ministarka u vladi izjavljuje "da ne prima platu i dnevnice u vladi niti u bilo kojoj državnoj instituciji"?
A državna je službenica, pa čekajte, koliko mora da ste svesno manipulativni a da pri tome sami sebe podkopavate?
Pa sve granice ste preši...

miki

pre 8 godina

Ne razumem zasto se baviti nekim nebulozama i zasto se ne insistira na uspehu vlade i zasto se to smatra losim.To je valjda dobra stvar za sve nas a ova vlada svakako ima mnogo pozitivnih rezultata

Jack

pre 8 godina

umesto da se bavimo uspesima nase vlade, oni uzimaju neke cinjenice koje nemaju veze sa vezom.
(igor, 4. septembar 2015 23:25)

Rado bi se bavili uspesima vlade, ali problem je sto se ne moze naci nijedan.

Milan

pre 8 godina

@dejan... Odgovorno radim svoj posao i već 4 godine sam na ppp-u! Lik pre mesec dana dođe i zaposli se na 2 godine. Kad je video to odmah se požalio vezi i u roku od 2 dana dobio ugovor na neodređeno! Koliko moraš da budeš bez obraza da uradiš tako nešto i koliko treba da imaš jaku vezu za tako nešto??? Kako je moguće da sam toliko dugo na ppp-u, e to je pitanje za moje rukovodioce koji manipulišu s ugovorom!

МиливојЕ

pre 8 godina

Ја бих волео да ти примаш плату у Влади - и само у Влади. Те демагошке будалаштине о непримању плате памтим још од 'друга Тите'.

Banana drzava

pre 8 godina

Dozivotno je mogao da vlada samo Tito a ove poltronske,licemerne kreature koje nas srozase do prosjackog stapa,ceka vrlo brz kraj i zaborav.

Милосав

pre 8 godina

Када водиш државу како треба, резултати се одмах виде.
http://www.juznevesti.com/Politika/Novakovic-priznao-partijska-zaposljavanja.sr.html

гроф од темнића

pre 8 godina

A sta je razlog za raspisivanje vanrednih izbora? Po naslovu bi se reklo da je ovo drusutvo izgubilo kompas, opozicija treba da vodi kampanju protiv vladajuce stranke (koalicije) a ne da se slihta? Prosto neverovatno, ministarka likuje.

cojstvo i junastvo

pre 8 godina

Pozdravila te bazilika i stari hrast, a i onaj nedovrseni mostic u Zajecaru! Puna si neuspeha! To govori o vama gospodjo ministarka! Jedva cekam da ti vidim ledja!

Vb

pre 8 godina

Kampanja ko je blizi vatri taj ce da se ogreje, ali nek ide po redu, ta vatra ne bi toliko plamtela bez nase podrske koju od samog pocetka pruzamo stranci i coveku u kojeg imamo apsolutno poverenje, a trenutno preletanje treba staviti pod oko velikog brata!

Višnja

pre 8 godina

Na sledećim izborima građani će birati između onih koji su i pre njihovog raspisivanja radili na rešavanju problema građana, a ne samo kad su oni blizu.

Jagnje

pre 8 godina

Kod Vučića se zna, neće taj sigurno izabrati nikoga uz sebe ko je neradnik i ko nije zaslužio, odnosno ko se nije pokazao i dokazao svojim radom i zalaganjem u prošlom periodu.

Sova

pre 8 godina

Svi koji su u vladi treba da rade punom parom,zato su i tu,ko je najblizi Vucicu ne treba da nam bude tolika preokupacija,bitno je da se postize napredak.

toma

pre 8 godina

ovo je dokaz da su mnogi ušli u političku kampanju.Tamo gde ima dima i vatre.Ali premijer ce ceniti samo one ljude koji su zasluzili to svojim radom

Nera

pre 8 godina

Ne razumem sto se napali zenu? Lepo je rekla da je ne zanimaju izbori dok se ne raspisu i da ona sadasamo radi svoj posao. Tako bi trebalo svi da se ponasaju.

mige

pre 8 godina

Pitanje je da li ce vanrednih izbora uopste biti a tolika prasina se dize i mnoge stranke vec prognoziraju svoje pobede a neznajeu da se razanj ne pravi dok je zec u sumi.

miodrag

pre 8 godina

spovedene su teske reforme u skoro svim sektorima,tako da narod nije zadovoljan mnogima.Ali poverenje je dato premijeru,pa neka on odluci koga zeli od saradnika

boza

pre 8 godina

svako ko je ulozio napore i dao sve od sebe da ispostuje svaki zahtev koje je trebalo ostvariti od strane MMFa ili obecanja dato gradjanima,nema razloga za brigu

cule

pre 8 godina

Bla bla bla. Neću ni da čitam ovo. Prepametna izoperisana tetka za određene stvari i delove spavaće sobe samo neka kaže čemu izbori, kad već imaju sami većinu? Možda zato što ne znaju šta da rade?

boza

pre 8 godina

svako ko je ulozio napore i dao sve od sebe da ispostuje svaki zahtev koje je trebalo ostvariti od strane MMFa ili obecanja dato gradjanima,nema razloga za brigu

Sova

pre 8 godina

Svi koji su u vladi treba da rade punom parom,zato su i tu,ko je najblizi Vucicu ne treba da nam bude tolika preokupacija,bitno je da se postize napredak.

Vb

pre 8 godina

Kampanja ko je blizi vatri taj ce da se ogreje, ali nek ide po redu, ta vatra ne bi toliko plamtela bez nase podrske koju od samog pocetka pruzamo stranci i coveku u kojeg imamo apsolutno poverenje, a trenutno preletanje treba staviti pod oko velikog brata!

Jagnje

pre 8 godina

Kod Vučića se zna, neće taj sigurno izabrati nikoga uz sebe ko je neradnik i ko nije zaslužio, odnosno ko se nije pokazao i dokazao svojim radom i zalaganjem u prošlom periodu.

miodrag

pre 8 godina

spovedene su teske reforme u skoro svim sektorima,tako da narod nije zadovoljan mnogima.Ali poverenje je dato premijeru,pa neka on odluci koga zeli od saradnika

cule

pre 8 godina

Bla bla bla. Neću ni da čitam ovo. Prepametna izoperisana tetka za određene stvari i delove spavaće sobe samo neka kaže čemu izbori, kad već imaju sami većinu? Možda zato što ne znaju šta da rade?

Višnja

pre 8 godina

Na sledećim izborima građani će birati između onih koji su i pre njihovog raspisivanja radili na rešavanju problema građana, a ne samo kad su oni blizu.

Nera

pre 8 godina

Ne razumem sto se napali zenu? Lepo je rekla da je ne zanimaju izbori dok se ne raspisu i da ona sadasamo radi svoj posao. Tako bi trebalo svi da se ponasaju.

toma

pre 8 godina

ovo je dokaz da su mnogi ušli u političku kampanju.Tamo gde ima dima i vatre.Ali premijer ce ceniti samo one ljude koji su zasluzili to svojim radom

Soterija

pre 8 godina

SNS će na sastanku Predsedništa razgovarati o izbornoj kampanji. U SNS nije još počela kapnaja i neće počete, dok izbore ne raspiše Aleksandar Vučića. Srbija u ovom momentu ima najbolje ljude, i odgovorne čiji je interes građana na prvom mestu. Sramota je toliko kritikovati nekog ko svoj posao radi kako treba.

cojstvo i junastvo

pre 8 godina

Pozdravila te bazilika i stari hrast, a i onaj nedovrseni mostic u Zajecaru! Puna si neuspeha! To govori o vama gospodjo ministarka! Jedva cekam da ti vidim ledja!

mige

pre 8 godina

Pitanje je da li ce vanrednih izbora uopste biti a tolika prasina se dize i mnoge stranke vec prognoziraju svoje pobede a neznajeu da se razanj ne pravi dok je zec u sumi.

Милосав

pre 8 godina

Када водиш државу како треба, резултати се одмах виде.
http://www.juznevesti.com/Politika/Novakovic-priznao-partijska-zaposljavanja.sr.html

parkinson

pre 8 godina

"To se retko ili nikako ne dešava sa drugim zemljama. To znači priznanje radu vlade, reformama, to znači za Srbiju više investicija, kretanje ka višem životnom standardu. To nije palo s neba, to su rezultati ove vlade. Tako da jedini neprijatelji o kojima brinem mogu biti sporost i neefikasnost“, istakla je Mihajlovićeva.
Ma neće biti ministarko ! Zahvaljujući političkom nepismenom narodu kojem oduzimate zarađene penzije, zahvaljujući Prosveti i Zdravstvu kojima oduzimate na silu deo plate , Vlada je došla do tih "neverovatnih" o,5% ! A šta , kada ste doneli odluku da pljačkom, na silu, uzimate novce od vaših građana, da je na sokake izašlo 250.000 hiljada demonstranata i tako 10 dana ? Imali bi Marjanovih 0.5% !

гроф од темнића

pre 8 godina

A sta je razlog za raspisivanje vanrednih izbora? Po naslovu bi se reklo da je ovo drusutvo izgubilo kompas, opozicija treba da vodi kampanju protiv vladajuce stranke (koalicije) a ne da se slihta? Prosto neverovatno, ministarka likuje.

Error: memory empty, please try again

pre 8 godina

svako ko je ulozio napore i dao sve od sebe da ispostuje svaki zahtev koje je trebalo ostvariti od strane MMFa ... nema razloga za brigu
(boza, 4. septembar 2015 21:07)

Potpuno si u pravu. Ispuniš svaki zahtev MMF-a, i nemaš brigu, jer znaš da će te ostaviti na vlasti.
Osim toga, vidim da se, kao, kritikuju svi koji pominju izbore. Da mi je samo znati koja budala je pokrenula taj spin oko prevremenih izbora. Ko bi to mogao biti? Premijer sigurno nije, jer on nije izjavio pre dve-tri nedelje da razmišlja o prevremenim izborima.

miki

pre 8 godina

Ne razumem zasto se baviti nekim nebulozama i zasto se ne insistira na uspehu vlade i zasto se to smatra losim.To je valjda dobra stvar za sve nas a ova vlada svakako ima mnogo pozitivnih rezultata

laki78

pre 8 godina

Ovi botovi ga zgadise totalno.Pa jel ste vi svesni da ni u Svajcarskoj u kojoj se zivi u odnosu na Srbiju kao da je 23.vek,niko ne glorifikuje vlast na tako bedan i poltronski nacin?Pocnite da se hvalite kad standardom prestignemo ove bivse SFRJ republike,a ne sad kad smo bedni i sve bedniji.Evo kad prestignemo prosenu platu Hrvatske ja cu prvi glasati za vas,a do tad sa 250eura prosecne plate i rastom od 0,5% BDP-a u trecoj godini vladanja stvarno treba da se pokrijetw usima i cutite.Cuj i ova ne prima nigde platu,a sta radi,jel ide po njivama,krade seljacima kukuruz,kuva i jede?Ja bez plate ni mesec dana da prezivim nema sanse,dakle to nije za hvalu vec za policijsku istragu.

Jack

pre 8 godina

umesto da se bavimo uspesima nase vlade, oni uzimaju neke cinjenice koje nemaju veze sa vezom.
(igor, 4. septembar 2015 23:25)

Rado bi se bavili uspesima vlade, ali problem je sto se ne moze naci nijedan.

Zora 102

pre 8 godina

Ako je tacno to sto je rekao americki ambasador, da smo sizofren narod, a sto i mene jako brine, sta je i sta se desava sa nasim gradjanima kad svoj glas daju ljudima koji nemaju grizu savesti sto im narod gladuje, nema posla, ne zive zivot dostojan coveka? Otimanje od gradjana, 300.000 dece nema solju mleka a cokolada luksuz. Ko je predsednik drzave, ko je premijer i da li stvarno oni vode nasu Srbiju ili lideri spolja? Sta je ovo sa televizijama? Kakav je ovo nemoral, tuce, svadje, o cemu se tu radi? Gde su dobri dokumentarni programi, gde su psihijatri? Sta rade i zasto ne upute otvoreno pismo predsedniku i premijeru? Da li ovakve emisije podsticu omladinu da i oni takve bljuvotine rade? Da li je i ovo uslov za ulazak Srbije u EU? Bruka od drzave!

МиливојЕ

pre 8 godina

Ја бих волео да ти примаш плату у Влади - и само у Влади. Те демагошке будалаштине о непримању плате памтим још од 'друга Тите'.

Grunf

pre 8 godina

Politička kampanja u Srbiji ni9kada nije ni prestala.Možda se malo utiša ali ona stalno traje.Na veliku žalost SNS trenutno nema ni približno nekoga ko može da ga ugrozi pa je samim tim vesti o kampanji i sve one bljuvotine koje čitamo kao izjave upućene jedni drugima najčešće na relacijai SNS-DS-SNS izgledaju jadno.Malo arogancije,licemrja pa onda pogrdnih reči pa kad ne znaju šta će onda neko nešto odvali iz SPS-a ili onih Vulinovih.Iz meni nepoznatih razloga ljudi su oduševljeni SNS-om iako ne znam zašto iako ne znam ama baš nikog da je glasao za SNS. Otkud toliki rezultat.Prosto.Ono čega se SNS boji to je rekordna izlaznost.Brojčano nisu postigli toliki veliki napredak.Izbore su procentualno dobili neizlaskom glasača.SNS ima disciplinovano biračko telo i oni uvek imaju svojih milion i po glasova.Od 6.700.000 glasača za tebe glasa 1.700.000 ti si osvojio jedva 25%.Naravno da je tu strah i samog rezultata vlade koja nema rezultat.Šta ti drugo preostaje nego da stvaraš nekog političkog protivnika koji ne postoji.Iz sve snage se trude da sebi stvore približno nekog protivnika koga nema.Izlaznost će biti još manja nego prošli put i SNS će osvojiti sigurno preko 55% glasova.Svi oni koji neće da glasaju za SNS nemaju za koga da glasaju jer ih u političkomživotu Srbije nema.To tna svako i SNS,DS..i gradjani,Zato opušteno.Vajda će i Srbiju sunce ogrejati sa ozbiljnom,kvalitetnom političkom partijom,sa kadrom.Do tada Srbija će da kleca,štuca...

Rista

pre 8 godina

Vi se bavite samo pitanjima koja nisu vaš posao. Evo vam jedno pitanje, bavite se njime dok ne budu raspisani izbori:
Ko truje našu decu u vrtićima, ko zida otrovne zgrade, ko je odgovoran za ovakav javašluk u gradnji?
Premijer nije sigurno, vi ste suvereni u vašem ministartsvu, to pokazjete vašom fotografijom na prvoj strani sajta. Roditelji otrovane dece traže odgovornost, izvolite, kažite ko je odgovoran?
Ime, prezime, broj građevinske licence, da se nika ne ponovi više.

Banana drzava

pre 8 godina

Dozivotno je mogao da vlada samo Tito a ove poltronske,licemerne kreature koje nas srozase do prosjackog stapa,ceka vrlo brz kraj i zaborav.

Slavko

pre 8 godina

Ona koja je ministarka u vladi izjavljuje "da ne prima platu i dnevnice u vladi niti u bilo kojoj državnoj instituciji"?
A državna je službenica, pa čekajte, koliko mora da ste svesno manipulativni a da pri tome sami sebe podkopavate?
Pa sve granice ste preši...

propast

pre 8 godina

Svi ste vi debelo namazani vazelinom. Bito je ugurati se u neku fotelju, Srbija moze i da propadne. Dok ima fotelja, bice i takvih.

glasam

pre 8 godina

Vlada bez rezultata!Samo harac,laz,demagogija,strahoviti pritisak na slobodu medija i hvalisanje onim sto je zapocela prethodna vlast.Izbori sto pre,da se demokratski,neznalice i zulumcari oteraju sa vlasti!

dragan dragan

pre 8 godina

Ova zena je bila u G17 plus. iI onda odjednom podpredsednik SNS-a. Toliko o SNS kao partiji i kadrovima. Direktna implementacija po stranim nalozima. Dalje je sve u tom stilu...

Milan

pre 8 godina

@dejan... Odgovorno radim svoj posao i već 4 godine sam na ppp-u! Lik pre mesec dana dođe i zaposli se na 2 godine. Kad je video to odmah se požalio vezi i u roku od 2 dana dobio ugovor na neodređeno! Koliko moraš da budeš bez obraza da uradiš tako nešto i koliko treba da imaš jaku vezu za tako nešto??? Kako je moguće da sam toliko dugo na ppp-u, e to je pitanje za moje rukovodioce koji manipulišu s ugovorom!

Izdaljinski

pre 8 godina

Koji talenat imaju političari: slažu dok zinu. Kako ne misli o izborima? Misle svi i šlihtaju se da ostanu u vagonu I klase... Koji talenat imaju birači: sve im veruju... Ovo se odnosi na sve stranke.

cojstvo i junastvo

pre 8 godina

Pozdravila te bazilika i stari hrast, a i onaj nedovrseni mostic u Zajecaru! Puna si neuspeha! To govori o vama gospodjo ministarka! Jedva cekam da ti vidim ledja!

cule

pre 8 godina

Bla bla bla. Neću ni da čitam ovo. Prepametna izoperisana tetka za određene stvari i delove spavaće sobe samo neka kaže čemu izbori, kad već imaju sami većinu? Možda zato što ne znaju šta da rade?

boza

pre 8 godina

svako ko je ulozio napore i dao sve od sebe da ispostuje svaki zahtev koje je trebalo ostvariti od strane MMFa ili obecanja dato gradjanima,nema razloga za brigu

МиливојЕ

pre 8 godina

Ја бих волео да ти примаш плату у Влади - и само у Влади. Те демагошке будалаштине о непримању плате памтим још од 'друга Тите'.

miodrag

pre 8 godina

spovedene su teske reforme u skoro svim sektorima,tako da narod nije zadovoljan mnogima.Ali poverenje je dato premijeru,pa neka on odluci koga zeli od saradnika

Milan

pre 8 godina

@dejan... Odgovorno radim svoj posao i već 4 godine sam na ppp-u! Lik pre mesec dana dođe i zaposli se na 2 godine. Kad je video to odmah se požalio vezi i u roku od 2 dana dobio ugovor na neodređeno! Koliko moraš da budeš bez obraza da uradiš tako nešto i koliko treba da imaš jaku vezu za tako nešto??? Kako je moguće da sam toliko dugo na ppp-u, e to je pitanje za moje rukovodioce koji manipulišu s ugovorom!

Jagnje

pre 8 godina

Kod Vučića se zna, neće taj sigurno izabrati nikoga uz sebe ko je neradnik i ko nije zaslužio, odnosno ko se nije pokazao i dokazao svojim radom i zalaganjem u prošlom periodu.

Višnja

pre 8 godina

Na sledećim izborima građani će birati između onih koji su i pre njihovog raspisivanja radili na rešavanju problema građana, a ne samo kad su oni blizu.

Zora 102

pre 8 godina

Ako je tacno to sto je rekao americki ambasador, da smo sizofren narod, a sto i mene jako brine, sta je i sta se desava sa nasim gradjanima kad svoj glas daju ljudima koji nemaju grizu savesti sto im narod gladuje, nema posla, ne zive zivot dostojan coveka? Otimanje od gradjana, 300.000 dece nema solju mleka a cokolada luksuz. Ko je predsednik drzave, ko je premijer i da li stvarno oni vode nasu Srbiju ili lideri spolja? Sta je ovo sa televizijama? Kakav je ovo nemoral, tuce, svadje, o cemu se tu radi? Gde su dobri dokumentarni programi, gde su psihijatri? Sta rade i zasto ne upute otvoreno pismo predsedniku i premijeru? Da li ovakve emisije podsticu omladinu da i oni takve bljuvotine rade? Da li je i ovo uslov za ulazak Srbije u EU? Bruka od drzave!

laki78

pre 8 godina

Ovi botovi ga zgadise totalno.Pa jel ste vi svesni da ni u Svajcarskoj u kojoj se zivi u odnosu na Srbiju kao da je 23.vek,niko ne glorifikuje vlast na tako bedan i poltronski nacin?Pocnite da se hvalite kad standardom prestignemo ove bivse SFRJ republike,a ne sad kad smo bedni i sve bedniji.Evo kad prestignemo prosenu platu Hrvatske ja cu prvi glasati za vas,a do tad sa 250eura prosecne plate i rastom od 0,5% BDP-a u trecoj godini vladanja stvarno treba da se pokrijetw usima i cutite.Cuj i ova ne prima nigde platu,a sta radi,jel ide po njivama,krade seljacima kukuruz,kuva i jede?Ja bez plate ni mesec dana da prezivim nema sanse,dakle to nije za hvalu vec za policijsku istragu.

Vb

pre 8 godina

Kampanja ko je blizi vatri taj ce da se ogreje, ali nek ide po redu, ta vatra ne bi toliko plamtela bez nase podrske koju od samog pocetka pruzamo stranci i coveku u kojeg imamo apsolutno poverenje, a trenutno preletanje treba staviti pod oko velikog brata!

Banana drzava

pre 8 godina

Dozivotno je mogao da vlada samo Tito a ove poltronske,licemerne kreature koje nas srozase do prosjackog stapa,ceka vrlo brz kraj i zaborav.

dragan dragan

pre 8 godina

Ova zena je bila u G17 plus. iI onda odjednom podpredsednik SNS-a. Toliko o SNS kao partiji i kadrovima. Direktna implementacija po stranim nalozima. Dalje je sve u tom stilu...

Grunf

pre 8 godina

Politička kampanja u Srbiji ni9kada nije ni prestala.Možda se malo utiša ali ona stalno traje.Na veliku žalost SNS trenutno nema ni približno nekoga ko može da ga ugrozi pa je samim tim vesti o kampanji i sve one bljuvotine koje čitamo kao izjave upućene jedni drugima najčešće na relacijai SNS-DS-SNS izgledaju jadno.Malo arogancije,licemrja pa onda pogrdnih reči pa kad ne znaju šta će onda neko nešto odvali iz SPS-a ili onih Vulinovih.Iz meni nepoznatih razloga ljudi su oduševljeni SNS-om iako ne znam zašto iako ne znam ama baš nikog da je glasao za SNS. Otkud toliki rezultat.Prosto.Ono čega se SNS boji to je rekordna izlaznost.Brojčano nisu postigli toliki veliki napredak.Izbore su procentualno dobili neizlaskom glasača.SNS ima disciplinovano biračko telo i oni uvek imaju svojih milion i po glasova.Od 6.700.000 glasača za tebe glasa 1.700.000 ti si osvojio jedva 25%.Naravno da je tu strah i samog rezultata vlade koja nema rezultat.Šta ti drugo preostaje nego da stvaraš nekog političkog protivnika koji ne postoji.Iz sve snage se trude da sebi stvore približno nekog protivnika koga nema.Izlaznost će biti još manja nego prošli put i SNS će osvojiti sigurno preko 55% glasova.Svi oni koji neće da glasaju za SNS nemaju za koga da glasaju jer ih u političkomživotu Srbije nema.To tna svako i SNS,DS..i gradjani,Zato opušteno.Vajda će i Srbiju sunce ogrejati sa ozbiljnom,kvalitetnom političkom partijom,sa kadrom.Do tada Srbija će da kleca,štuca...

Sova

pre 8 godina

Svi koji su u vladi treba da rade punom parom,zato su i tu,ko je najblizi Vucicu ne treba da nam bude tolika preokupacija,bitno je da se postize napredak.

Jack

pre 8 godina

umesto da se bavimo uspesima nase vlade, oni uzimaju neke cinjenice koje nemaju veze sa vezom.
(igor, 4. septembar 2015 23:25)

Rado bi se bavili uspesima vlade, ali problem je sto se ne moze naci nijedan.

toma

pre 8 godina

ovo je dokaz da su mnogi ušli u političku kampanju.Tamo gde ima dima i vatre.Ali premijer ce ceniti samo one ljude koji su zasluzili to svojim radom

Nera

pre 8 godina

Ne razumem sto se napali zenu? Lepo je rekla da je ne zanimaju izbori dok se ne raspisu i da ona sadasamo radi svoj posao. Tako bi trebalo svi da se ponasaju.

glasam

pre 8 godina

Vlada bez rezultata!Samo harac,laz,demagogija,strahoviti pritisak na slobodu medija i hvalisanje onim sto je zapocela prethodna vlast.Izbori sto pre,da se demokratski,neznalice i zulumcari oteraju sa vlasti!

Rista

pre 8 godina

Vi se bavite samo pitanjima koja nisu vaš posao. Evo vam jedno pitanje, bavite se njime dok ne budu raspisani izbori:
Ko truje našu decu u vrtićima, ko zida otrovne zgrade, ko je odgovoran za ovakav javašluk u gradnji?
Premijer nije sigurno, vi ste suvereni u vašem ministartsvu, to pokazjete vašom fotografijom na prvoj strani sajta. Roditelji otrovane dece traže odgovornost, izvolite, kažite ko je odgovoran?
Ime, prezime, broj građevinske licence, da se nika ne ponovi više.

Slavko

pre 8 godina

Ona koja je ministarka u vladi izjavljuje "da ne prima platu i dnevnice u vladi niti u bilo kojoj državnoj instituciji"?
A državna je službenica, pa čekajte, koliko mora da ste svesno manipulativni a da pri tome sami sebe podkopavate?
Pa sve granice ste preši...

propast

pre 8 godina

Svi ste vi debelo namazani vazelinom. Bito je ugurati se u neku fotelju, Srbija moze i da propadne. Dok ima fotelja, bice i takvih.

Izdaljinski

pre 8 godina

Koji talenat imaju političari: slažu dok zinu. Kako ne misli o izborima? Misle svi i šlihtaju se da ostanu u vagonu I klase... Koji talenat imaju birači: sve im veruju... Ovo se odnosi na sve stranke.

mige

pre 8 godina

Pitanje je da li ce vanrednih izbora uopste biti a tolika prasina se dize i mnoge stranke vec prognoziraju svoje pobede a neznajeu da se razanj ne pravi dok je zec u sumi.

Soterija

pre 8 godina

SNS će na sastanku Predsedništa razgovarati o izbornoj kampanji. U SNS nije još počela kapnaja i neće počete, dok izbore ne raspiše Aleksandar Vučića. Srbija u ovom momentu ima najbolje ljude, i odgovorne čiji je interes građana na prvom mestu. Sramota je toliko kritikovati nekog ko svoj posao radi kako treba.

miki

pre 8 godina

Ne razumem zasto se baviti nekim nebulozama i zasto se ne insistira na uspehu vlade i zasto se to smatra losim.To je valjda dobra stvar za sve nas a ova vlada svakako ima mnogo pozitivnih rezultata

гроф од темнића

pre 8 godina

A sta je razlog za raspisivanje vanrednih izbora? Po naslovu bi se reklo da je ovo drusutvo izgubilo kompas, opozicija treba da vodi kampanju protiv vladajuce stranke (koalicije) a ne da se slihta? Prosto neverovatno, ministarka likuje.

Милосав

pre 8 godina

Када водиш државу како треба, резултати се одмах виде.
http://www.juznevesti.com/Politika/Novakovic-priznao-partijska-zaposljavanja.sr.html

parkinson

pre 8 godina

"To se retko ili nikako ne dešava sa drugim zemljama. To znači priznanje radu vlade, reformama, to znači za Srbiju više investicija, kretanje ka višem životnom standardu. To nije palo s neba, to su rezultati ove vlade. Tako da jedini neprijatelji o kojima brinem mogu biti sporost i neefikasnost“, istakla je Mihajlovićeva.
Ma neće biti ministarko ! Zahvaljujući političkom nepismenom narodu kojem oduzimate zarađene penzije, zahvaljujući Prosveti i Zdravstvu kojima oduzimate na silu deo plate , Vlada je došla do tih "neverovatnih" o,5% ! A šta , kada ste doneli odluku da pljačkom, na silu, uzimate novce od vaših građana, da je na sokake izašlo 250.000 hiljada demonstranata i tako 10 dana ? Imali bi Marjanovih 0.5% !

Error: memory empty, please try again

pre 8 godina

svako ko je ulozio napore i dao sve od sebe da ispostuje svaki zahtev koje je trebalo ostvariti od strane MMFa ... nema razloga za brigu
(boza, 4. septembar 2015 21:07)

Potpuno si u pravu. Ispuniš svaki zahtev MMF-a, i nemaš brigu, jer znaš da će te ostaviti na vlasti.
Osim toga, vidim da se, kao, kritikuju svi koji pominju izbore. Da mi je samo znati koja budala je pokrenula taj spin oko prevremenih izbora. Ko bi to mogao biti? Premijer sigurno nije, jer on nije izjavio pre dve-tri nedelje da razmišlja o prevremenim izborima.