Sreda, 24.06.2015.

00:12

"Rezolucija o prekidu pregovora Srbije i EU"

Poslanici Nacionalnog fronta Marin Le Pen podneli su predlog rezolucije o prekidu pregovora Srbije o članstvu u EU, saznaje “Danas” u krugovima u Briselu.

Izvor: Danas

"Rezolucija o prekidu pregovora Srbije i EU" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

mackica

pre 8 godina

Ova klovn rezolucija samo podseca Srbiju da je pristupanje EU pregovaracki proces i da Srbija ne treba da ima "crvene linije" vec svoje uslove!
Recimo postovanje rez 1244 ili zahtev za otvaranje poglavlja u roku od 7 dana ili izrucenje Orica ili povlacenje rezolucije o Srebrenici ili odstetu od zemalja EU koje su aktivno ucestvovale u bombardovanje SRJ ili zamrzavanje priznanja Kosova kao drzave dok se ne okonca Briselski dijalig i ne izvrsi sukcesija tj povracaj imovine Srbije ili zahtevanje rezolucije o stradanju srba na teritoriji EU tokom II sv rata! E kad to imamo onda imamo sa cim u svatove! I znaju i oni sta znaci ako mi necemo ... E onda oni omaju problem!

paor

pre 8 godina

E to su ti radikalskonaprednjacki prijatelji. Kanda je, koliko me pamcenje drzi ovaj bio najveci prijatelj Seseljov; a prijatelja toliko da nas svaki dan iznenadjuju, onako prijateljski.

lujo

pre 8 godina

Ovo dođe ko Francuska Ruža Tomašić,svojim desnicarskim idejama skupe dovoljno glasova da uđu/uđe u Europski parlament i onda daljnjim istupima zadržavaju glasove desno orijentiranih birača . U pravilu desno orijentirani birači su u manjini,ali ih se lakše aktivira kad je riječ o izlasku na izbore ,osobito one za EU parlament ,koji po opće prihvaćenom mišljenju ima malo utjecaja na život običnog stanovništva .

Ko nam je kriv kad smo tupi glupi lenji i nesposobni !

pre 8 godina

Mozemo mi njima svima da pokazemo.... ali sta cemo bez kredita svakog ponedeljka 30.50 miliona pa onda po nekad milijardica za budzet !? Od cega ce da zivi Beograd koji nista ne proizvodi ? Samo od stalnog povecanja poreza ? Ni to ne bi, cak ni u zemlji sa srpskim gradjanima-ovcama, moglo da traje beskonacno !

Lupetala profasisticka

pre 8 godina

Istovremeno, konstatuje se da će pridruživanje Srbije Evropskoj uniji "ugroziti odnose između država koje su nekada bile deo Jugoslavije i Rusije", te se poziva da "pregovori o pristupanju Srbije EU budu bez odlaganja zaustavljeni",

Sta li je pisac s'ovim hteo da kaze? Koje su to drzave koje su bile deo i Jugoslavije i Rusije? O cemu bulazne idioti fasisticki. Pitam se zasto bi clanstvo Srbije u EU ugrozilo odnose sa drzavama koje su vec clanice (SLO, HR) EU? Ja sam mislio da bi clanstvo SRB u EU bas doprinelo boljem razumevanju, boljoj saradnji, pomirenju (iako je to sa HR zbog stalnih ustaskih ispada) skoro nemoguce, a ne destabilizaciji tih odnosa.

Sladjana

pre 8 godina

A zasto mi lepo ne bi tuzili clanice EU koje su bespravno bombardovale suverenu drzavu na teritoriji Evrope, bez ikakvog pravnog osnova?? Dokle se mi vise branimo, krajnje vreme je da krenemo u napad. Neka oni nama lepo plate ono sto su svojim bombama razorili, a to nije samo materijalno dobro, gde su tu ljudski zivoti, natuseno zdravlje buducih generacija, pretrpljeni dusevno bol i patnja i sta sve jos. Ako nece drzava Srbija to da ucini, ja cu licno, DOSTA JE BILO!

ice9

pre 8 godina

Mi da smo imali mozga svi zajedno i da smo ostali Jugoslavija pa niko nam nebi prismrdeo i delio packe, al eto balkanski mentalitet i nacionalizam su odradili posao, sad moramo da molimo za koru hleba.

Les sharlatanes

pre 8 godina

Sta vam je ljudi, pa nama ovo odgovara. Ovi iz USA i EU jedva cekaju da udare kontru Rusiji, tako da ce sada u inat Putinu da nas prime po kratkom postupku :)

radasin

pre 8 godina

pa ove se i rodjeni otac odrekao...a koje je to tek licmerje...sedi i ona i ekipa u EU parlamentu...prima platu od 8.000 EUR mesecno,kabineti,asistenti,sekretarice....i brani Srbiji da ide ka EU...E daboigda svi mi "propali"ovako ko Le Penova....ako joj je toliko lose neka napusti EU parl,i sedi u Francisukoj...kod kuce

vasa

pre 8 godina

kad bi usvojili tu rezoluciju bili bo najveci duznici Srbije svima bi oz trenali napraviti po spomenik. Ovako samo izigravamo poslusne kunice a clanovi ne emo nilada biti to je valjda jasno svakom normalnom coveku. Botovi vi ste iz Srbije ona je vec u evropi vekovima a EU ne predstavlja nikalve evropske vrednosti vec jednu veliki prekookensku kaku da se ne muce iz state departmenta da svakom po naosob u evropi naredjuju nego lepo samo merkelici a ona rasiri direktna naredjenja ostalim robovima. Klasika tako se i kroz istorijj radilo samo su se ovi predstavili kako nalazu vrednosti novog poredka kroz slobode i slicne gluposti. Najbolji rob je onaj koji slepo veruje da je slobodan rece Nice

Dejan

pre 8 godina

Mozda je off-topic, ali meni je zapalo za oko: "Poslanik Šoprad je veoma aktivan... Šoprad je jedini autor predloga rezolucije o Srebrenici, iako su domaći mediji preneli da se radi o jednoj lokalnoj partiji iz Novog Sada"

Moze li neko da detaljnije objasni o cemu se ovde radi?

Winston

pre 8 godina

@alex

Pa traze i bore se da Francuska napusti EU. Problem? Nije mi jasno zasto kod nekih ovde ova rezolucija odmah budi nagon da vredjaju Rusiju? Pa da li nama Rusija postavlja nemoguce uslove za ulazak u EU ili Brisel? Da li Rusija od nas trazi puno priznanje Kosova ili EU i Amerika? I piskarala ovde znaju ko finansira francusku desnicu! Ima Rusija para za bacanje... A ko finansira nemacku desnicu, poljsku desnicu, estonske naciste, litvanske soviniste i ukrajinske koljace? Ovde neki tvrde da i njih Putin finansira. Verovatno finansira i Orbana da podigne zid prema Srbiji, a i Bugarsku da skrene TT van Srbije. Sigurno je organizovao i Kumanovo, a sada drzavni udar u Jerevanu. Nekima je Putin kriv sto im zena spava sa komsijom. Jedan ovde napisa o minimumu socijalne zastite, valjda misleci u Rusiji... Pa dragi moj stepen socijalne zastite u Rusiji je medju najvecim u svetu!!! Tamo imas penziju radio, ne radio ni jedan jedini dan, kada navrsis 55 godina zivota! Tamo imas toliko socijalnih privilegija da bi se ti uplasio za sudbinu "demokratske" Evrope, a o USA da i ne govorim koji su medju poslednjim u svetu po zastiti socijalnih prava. Evo ti primer: americki nobelovac u oblasti onkologije, Dzejm Votson, je morao da PRODA svoju nobelovu nagradu na aukciji da bi obezbedio 5 miliona dolara za dalja istrazivanja! Tajni kupac je Rus, Votson je pre neki dan bio u Moskvi, i na svecanosti u Ruskoj Akadamiji Nauke (ciji je Votson pocasni clan), vracena mu je nagrada uz ovacije!

Bosko

pre 8 godina

Lepen spominje da smo preblizu Rusiji i da nas zato treba drzati van EU, nigde ne spominje povlacenje priznanja Kosova od strane francuske.
Pored takvih prijatelja francuza, neprijatelji nam ne trebaju.

đoka štrljander

pre 8 godina

I onda udje u kancelariju šef, i kaže: "Daj bre, izmislite bolje komentare podrške. Na primer: "Zašto se mešaju u našu politiku, ili: Zašto nam ne daju da vodimo svoju politiku... Pa javi se onaj koji komentare šalje preko lap topa: Šefe! A da napišem kako je sazrelo vreme da sami vodimo svoju politiku... A šef kaže: Može, samo nemojte naivne komentare. Smeje vam se pola Srbije. I pre no što izadje iz naše kancelarije, reče: I obavezno minuse, ako neko dira Ruse! Za pola sata stiže sen`vič i jogurt!

nerast

pre 8 godina

citam komentare na temu, kao neka nas puste da sami vodimo svoju politiku..... Jel zna iko kako da im vratimo 20 milijardi eura duga + 4 rusima i arapima, pa eto nam slobode u vodjenju politike?!

ne znam

pre 8 godina

u principu bi me bolelo uvo za eu da nisam prilicno siguran da bi, ako bismo prekinuli s integracijama, korupcija skocila do astronomskih razmera, a ljudska prava bi se vratila na nivo iz trinaestog veka...

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

"Braća" Rusi nikako da se nauče da budu diskretniji kad kupuju glasove profašističkih poslanika. ;-)
(Zakeralo, 24. jun 2015 03:00)

Rusi nikada nisu imali strpljenja za neke sofisticirane metode.

Što se tiče Francuza, ova desničarska stranka NE predstavlja Francusku državu i većinu Francuza, pa je pljuvanje po svim Francuzima, inače nama naklonjenim, glupo i još više bezobrazno!

Neko je spomenuo spomenik Francuskoj na Kalemegdanu. Taj spomenik je podignut u znak zahvalnosti toj državi za pomoć koju je pružila srpskoj vojsci i Srbiji I Sv. ratu i u tome nema ništa sporno!

u EU sve med i mleko

pre 8 godina

Vidim u nekim komentarima se piše kao ovo je Putinovo maslo,pa u čemu je problem???Pa Francuzi su valjda prijatelji Srbije zar ne?Traže da se Srbija odrekne KiM ili u prevodu priznanje KiM kao države od strane Srbije.Pa što ih ne priznate onda ako toliko želite u EU,a to će biti poslednji uslov u nizu 100%.Prosto ko pasulj.Kao šlag na tortu na kraju da ih i Rusija prizna u UN.

Nezavisni Evropljanin

pre 8 godina

Le Pen za predsjednika Evrope pa da je razbije i protjera Jenkije doma dje im je i mjesto! Bravo!
Va la France! Viva De Gol!
Zivjele nezavisne evropske drzave!

rileHerc

pre 8 godina

@Trisic Nemamo mi problem sa indetitetom, vec imamo problem da sacuvamo isti. Mi u RS smo ga s krvlju sacuvali, a borba jos traje, u CG je neki drugi front, daleko perfidniji i opasniji napravljen. Po mom iskustvu najveci problem sa srpstvom imaju upravo srbi u Srbiji... al' dobro, to je ipak subjektivan osjecaj. Ko su ti ti kosovari?

Dex

pre 8 godina

Pa ovo je vrhunac sramote,stvarno smo dno!Nema nama spasa sa komuno četničkim rukovodstvom,loš smo narod ne znamo šta hoćemo,biramo loše ljude na vlastć i time dovodimo zemlju i sebe upravo u ovakve situacije.

alex

pre 8 godina

To su uradili preko svoje novoosnovane poslaničke grupe u Evropskog parlamentu jer su, kako ističu izvori “Danasa”, zabrinuti da Srbija "ne prođe loše kao Francuska".

Gospodo, zasto ne trazite da izadjete iz EU?

KoleM

pre 8 godina

Ovi nam cine uslugu a da nisu toga ni svesni!
(hvala, 24. jun 2015 00:14)

Vidim, mi bogatiji od svih zemalja Unije, samo nešto ne mogu da se setim ni jedne zemlje u Evropi od koje smo bogatiji? Možda da idemo ka Rusiji, mada naše pare već idu u Rusiju, nekih milijardu evra godišnje, najviše od nafte i gasa koje vade u Srbiji besplatno, nekih 10 miliona barela. Zbog takvih kao ti pametni beže u EU a ovde ostaje bara i krokodili.

huhi

pre 8 godina

Koliko samo ta Rusija moze biti zla , ovo je primer. Rusija place sve fasisticke pokrete u Evropi ,od Mari le pen do slobodarskog pokreta u austriji. i sad hoce da naprave od Srbije drugi Ukrajinu samo da naprave sto vise stete Evropi a srbe na klanje. CISTO ZLO.

paja

pre 8 godina

Ni Nemacka nije toliko ponizavana 1918. i 1945. kao Srbija zadnjih 20 godina. Imamo li mi uopste dostojanstva i samopostovanja kao nacija i drzava pa da jednom kazemo dosta!?

adam

pre 8 godina

Hahaha znači zid na granici dobija politički dokument! Dobija formu! Konačno, vreme je bilo da se populisticki pristup prema integracijama svede i realne okvire. Le Penovoj hvala na iskrenosti koja nije bila lak i mali korak.

Alexander

pre 8 godina

Kakvi su ovo ultra-desnicari dovoljno govori podatak da u njihovoj drzavi ima blizu 10 miliona ljudi koji nisu Francuzi,mnogo opasni i uticajni ovi desnicari koje niko nista i ne pita,uvijek se sami provaljuju!

Logicno

pre 8 godina

Сасвим је логично да црна европска десница на овај начин између редова подржава Путинов режим. Подржале би га и неке друге странке кад би њихово постојање било дозвољено.

haha

pre 8 godina

@Kicmenjak

Svoje kvalitete kao nacija su pokazali jos u drugom svetskom ratu kada su Nemci celu zemlju pregazili za manje od mesec dana iako je bar na papiru u tom periodu Francuska bila jaca vojna sila...verovatno jos uvek pokusavaju da izlece komplekse koje se stekli tada.

opig

pre 8 godina

Kome sad nije jasno koliko 'majcica rusija' "brine" za nas , treba mu ozbiljna psiholoska pomoc. Pa nije narod vise toliko glup da mu se ponove 90e. Rusija u Aziju,Srbija u Eu. hitno.

aussie

pre 8 godina

kakva je ovo vest I to udarna... nepalite citaoce bezveze radi publiciteta... ovi su nesta kao zeleni u zapadnim zemljama. ima ih malo a nista se bitno nepitaju I uvek podrzavaju extremne stvari da bi dobili podrsku drustvenih manjina. ovo bi trebalo ici u rubriku 'gluposti'. EU ce naravno jer mora zakonski, da procita rezoluciju I naravno da odbije. a u medjuvremenu svi primaju platu redovno. zivim u 'zapadnoj' zemlji pa vidim ovakvo slicno svakodnevno.

Ozbiljno ljudi,Srbija je deo Koralova!

pre 8 godina

Eh,da! Em zaboravih,a svakako nije bilo ni mesta u prvom komentaru. Hteo bih reći nešto pametno u stilu Patrika Zvezde na konto ove rezolucije:

A,kada će se doneti rezolucija o "prekidu vatre" na Srbiju!?Jeste da trenutno ne padaju bombe u bukvalnom smislu,ali od kada ste nas oslobodili zle sile otelotvorene u Zlobu Miloševića vi i dalje po nama rokate bombe u vidu raznoraznih rezolucija koje vređaju i um najtežih ludaka ovog sveta,a kamo li normalnog čoveka!
Dakle kada će rezolucija o "prekidu vatre" na Srbiju?!Ima te li ikojeg pametnijeg zaludnog posla,osim da primate platu na konto rezolucija i polemika o Srbiji...i sporadičnim jednomesečnim osvrtima na globalno zagrevanje,ID,špijunažu NSA,ruskim sankcijama,nukelarnom arsenalu,ceni nafte,Južnom Toku,Grčkoj i Sirizi...?
Da nema Srbije EU bi izgubila svaki smisao...a,onda neko dođe i kaže "mi smo mala zemlja,ništa se ne pitamo,nebitni smo,jadni smo,neinteresantni...",a mi temelj i osnov postojanja EU i međunarodnog prava(koje se primenjuje samo na nama,čak je i ID bolja država i tvorevina od nas).

Dakle,pitanje za EU:"ko živi u ananasu(stvarno je lepši pojam od banane) na dnu mora(noćnih,koje EU sanja)?"

Nenad

pre 8 godina

Mislim da Ruska diplomatija ima dublje korene no sto mi znamo.
Jedno je sigurno Nacionalni Front dobija donacije od Rusije.
Videcemo koliko je to jako.

Dana

pre 8 godina

Marie le Pen i njen otac su prijatelji Seselja, finansira ih Putin, po tome su poznati u Evropskoj Uniji. Uz to su i Euroskeptici. I imaju porodicnu povezanost sa kolaboracijom sa nacistima u drugom svetskom ratu. Pripadaju manjini u parlamentu. Ko njih nesto pita u parlamentu EU. Trolovi!

Zoran M.

pre 8 godina

Pokušavam razmišljati kao političari u Srbiji i s obzirom da im se sve svelo na to kako oni da postanu kapitalisti očigledno je da njima ne odgovara ulaz u EU, jer u EU moraš nešto raditi i znati.
EU im odgovara samo za kredite i pozajmice, lažna obećanja i slično do sad već viđeno (90-tih godina).
Realno je reći da niko od naših političara nema radno iskustvo iza sebe ili da kažem Vučić je po profesiji i vodoinstalater ili on zna postaviti parket, zameniti ventil....
Dakle kao takvi logičan je zaključak (na osnovu svih njihovih dela a ne reči) da ne žele naši političari u EU! Pitanje je onda šta žele?
Odgovor je vidljiv na ulicama: šverc i zarada miliona preko noći na grbači naroda i stvarajući bedu tamo gde je nikad nije bilo.
Moj drugar koji se odselio u USA iz Beograda mi sad priča kako se nikad neće vratiti u Srbiju jer nema ništa lepo što mu se desilo u period od 30 godina njegovog života u njegovoj državi.
Vučiću i ostala politička elito ja sad Vas pitam: Jel to lepo? Da li je to ono što ste hteli? Da li je važnija funkcija i novac ili da Vas građani vole? Žašto se uopšte bavite politikom?

v3

pre 8 godina

Kako nisu svesni. Ovi iz Nacionalnog Fronta mahom "podrzavaju" Srbiju, cak sta-vise vecina nasih nacionalno osvescenih gastera u FR je upravo za Nacionalni front. E' sad njihova agenda je naravno bliza originalnim radikalima i Vojislavu Seselju sto direktno podriva nastojanja ovih maskiranih radikala na vlasti.
Ali oni zaista ovim misle da nam cine uslugu i najvise od svega bi zeleli da imaju dovoljno snage da i FR izbace iz EU i cak su mozda i upravu.

alex12

pre 8 godina

ma nek se tera cela Evropa, a i Rusija sa njom! Kad shvatimo da je najbolje okrenuti se samo sebi i svojim interesima, bicemo na pravom putu napretka.

Trisic

pre 8 godina

@Sjasite sa Srbije, 24. jun 2015 00:19

Extremna desnica je Vucica provalila da su iz istovetnog brloga.Nama ostaje da to samo potvrdimo na izborima,mi apscinenti.Posebno ce nama biti zadovoljstvo koji na izbore nismo izlazili 1,5 deceniju.
Nama se gadi da slusamo predavanje o evro integracijama,clanstvu i tome da smo evropljani,jer nikad nismo imali problem sa nacionalnim identitetom.Srbi sa Like,Banije,Korduna,Krajne i Hercegovine,Kosovari,Crnogorci imaju problem sa dokazivanjem identiteta i ako su migrirali za Srbiju.Suludo je da nama u Srbiji Srbima objasnjavaju ko smo mi zaista.
Ova rezolucija oko Srebrenice je cirkus koliko se pridaje na znacaju,posebno sto smo mi takvih 500 donosili vezano za razne teritorije,pa su pljuni macku pod prozor.
Mene extremno brine,brutalno nizak standard i ovaj kredit od MMF-a kao mere predostroznosti,a dodatno se zaduzujemo

Srle

pre 8 godina

Da li je ovoga Šešelj dovodio u Beograd ili se bratimio s njim ? Tako nešto.

Naši prijatelji, Francuzi ! A na Kalemegdanu spomenik, kao znak da Srbija ne zaboravlja svoje prijatelje...

Deklarisani Srbenda

pre 8 godina

Svesni su da nam čine uslugu, piše na početku teksta. Pitajte kolege iz HR i SLO kako im je u EU. Većina običnog naroda je poludela zbog EU pravila. Jedino dobro sto im je donela je da mogu bez viza da rade u Nemackoj i GB, što Hrvati obilato koriste.

Nenad

pre 8 godina

@Hvala
Itekako su svesni toga da nam cine uslugu. Zbog toga su i napisali rezoluciju. NF se oduvek prijateljski izražavao o Srbiji i Rusiji, a istovremeno su oštri kritičari Vašingtona i Brisela.

Kicmenjak

pre 8 godina

Francuzi, kroz istoriju bili i ostali beskicmenjaci sto i novija istorija potvrdjuje. Sve od osamdesetih kada su odali kodove i frekvencije protiv-brodskih raketa Britancima a koje su prodali Argentini, neisporucivanja raketa za avione Argentini tada, pa svega iz devedesetih, onoga u Libiji skoro pa do ovoga sa Rusijom oko Mistrala.

Zapita se covek da li oni imaju i trunke postovanja makar prema sebi samima...

Office

pre 8 godina

A jel neko zaista veruje u to Srbiju neko nesto pita da li zeli u EU?

Srbija ide ka EU i uci ce u EU i mimo volje naroda. Kada i sta treba da uradi do tada je drugo pitanje.

Beli Luke Skywalker

pre 8 godina

Slažem se sa Kičmenjakom. Ono sa Libijom je bilo licemjerno do bola. Sarkozi je dobio masne pare od Gadafija za predizbornu kampanju i zajedno sa ostatkom EU Libiji su ostali dužni milijarde evra za uvezenu naftu.

dvds

pre 8 godina

A ovo ludilo u politici u EU dostiglo max. Pa jel su ovi za nas ili protiv nas, hehe? Ako su protiv, kako to, kad pročitasmo nedavno da im je glavni finansijer Putin i Rusija, a pored toga kako desnicarska partija "trebali" bi da budu protiv islamizacije Evrope tojest Kosova...i da ne elaboriram lobotomisanu politiku EU 2014,2015e.

Slobodan pad

pre 8 godina

@ (Sjasite sa Srbije, 24. jun 2015 00:19)

Naravno da su protiv nas!

Vidis li sta zele, da priznamo Kosmet i da damo sve sto je nase. Sada kada smo izdrzali sve pritiske oni nemaju gde i to je to.
TI koji su potpisali sigurno ne znaju nista o Srbiji niti skorijoj a kamoli daljoj istoriji vec je to naravno islo po principu ko da vise i ko je bitniji... sa jedne strane mi a sa druge US... tako da je sve jasno.

A Francuzi od izgubljenog Vijetnamskog rata samo padaju.

mali vozd

pre 8 godina

Evropski parlament - sa preko 700 poslanika - preveliko I ne funkcionalno telo... Treba smanjiti upola - bilo bi mnogo efikasnije telo

Marija

pre 8 godina

Srbi moraju da znaju da nam je ovo uradio KGB , gospodju Le Pen finansira Putin licno koji sa KGB-om okuplja sve neofasisticke/neonacisticke mizerne stranke po Evropi.

Znaci KGB maslo upereno protiv nacionalnih interesa Srbije...

Cvele

pre 8 godina

Mislim da Francuska duguje 1.200 milijardi € ???? Mogli bi Le Penovi ,,malo‘‘ da pogledaju u svoje dvorište, ne brinite o naših 25 milijardi €!

Deki

pre 8 godina

A šta da se zaustavi kad pregovori uopšte nisu ni krenuli, ni jedno poglavlje nije pokrenuto? Ispada kao: uzeću ti ono što ti nisam ni dao!

slavonska lola

pre 8 godina

Ako ovo ne prođe ostaje vama, protivnicima EU, uvijek nada da će u hrvatskoj sljedećih izbora HDZ pobijediti.
I svakako da motivirate malo više Vučića, Vulina i Tomu da češće i bez dlake na jeziku komentiraju što srpski narod sve misli o hrvatskoj i Hrvatima.

Kiki

pre 8 godina

Najsmesnije je sto sada narod misli da su oni protiv nas... Muce nas sa tom EU, stalno postavljaju nove uslove (a tek ce da ih bude) i miniraju nas, ali ako neko kaze "ne damo Srbiji u EU" - svi ce da potrce u EU, uvredjeni. Kamo srece da nam je inat ukljucen u izgradnju zemlje...

A fino kazu:"Da ne prodje kao Francuska u EU"... Treba izvuci pouku i pozdraviti sve koji nas oslobadjaju...

511

pre 8 godina

Brate koliko je dobro biti poslanik kod nas a zamisli tek poslanik u evropskom parlamentu medju 700 ljudi, jos plata u evrima, nebi nikada izvalili da me nema...

Semi

pre 8 godina

Srednja klasa evrope se raspada, zive od danas do sutra. Mediji nacionalizam izjednacavaju sa nacizmom a evropa zivi pod tehnokrackim boljsevizmom.

бгд

pre 8 godina

Ови су нам пријатељи и веома су свесни шта раде. Исте секунде би и они напустили овај Титаник који се зове ЕУ. Где трчите Срби, зар вам Југославија није била довољна лекција?

Kicmenjak

pre 8 godina

Francuzi, kroz istoriju bili i ostali beskicmenjaci sto i novija istorija potvrdjuje. Sve od osamdesetih kada su odali kodove i frekvencije protiv-brodskih raketa Britancima a koje su prodali Argentini, neisporucivanja raketa za avione Argentini tada, pa svega iz devedesetih, onoga u Libiji skoro pa do ovoga sa Rusijom oko Mistrala.

Zapita se covek da li oni imaju i trunke postovanja makar prema sebi samima...

511

pre 8 godina

Brate koliko je dobro biti poslanik kod nas a zamisli tek poslanik u evropskom parlamentu medju 700 ljudi, jos plata u evrima, nebi nikada izvalili da me nema...

Beli Luke Skywalker

pre 8 godina

Slažem se sa Kičmenjakom. Ono sa Libijom je bilo licemjerno do bola. Sarkozi je dobio masne pare od Gadafija za predizbornu kampanju i zajedno sa ostatkom EU Libiji su ostali dužni milijarde evra za uvezenu naftu.

paja

pre 8 godina

Ni Nemacka nije toliko ponizavana 1918. i 1945. kao Srbija zadnjih 20 godina. Imamo li mi uopste dostojanstva i samopostovanja kao nacija i drzava pa da jednom kazemo dosta!?

бгд

pre 8 godina

Ови су нам пријатељи и веома су свесни шта раде. Исте секунде би и они напустили овај Титаник који се зове ЕУ. Где трчите Срби, зар вам Југославија није била довољна лекција?

opig

pre 8 godina

Kome sad nije jasno koliko 'majcica rusija' "brine" za nas , treba mu ozbiljna psiholoska pomoc. Pa nije narod vise toliko glup da mu se ponove 90e. Rusija u Aziju,Srbija u Eu. hitno.

Kiki

pre 8 godina

Najsmesnije je sto sada narod misli da su oni protiv nas... Muce nas sa tom EU, stalno postavljaju nove uslove (a tek ce da ih bude) i miniraju nas, ali ako neko kaze "ne damo Srbiji u EU" - svi ce da potrce u EU, uvredjeni. Kamo srece da nam je inat ukljucen u izgradnju zemlje...

A fino kazu:"Da ne prodje kao Francuska u EU"... Treba izvuci pouku i pozdraviti sve koji nas oslobadjaju...

adam

pre 8 godina

Hahaha znači zid na granici dobija politički dokument! Dobija formu! Konačno, vreme je bilo da se populisticki pristup prema integracijama svede i realne okvire. Le Penovoj hvala na iskrenosti koja nije bila lak i mali korak.

Deki

pre 8 godina

A šta da se zaustavi kad pregovori uopšte nisu ni krenuli, ni jedno poglavlje nije pokrenuto? Ispada kao: uzeću ti ono što ti nisam ni dao!

KoleM

pre 8 godina

Ovi nam cine uslugu a da nisu toga ni svesni!
(hvala, 24. jun 2015 00:14)

Vidim, mi bogatiji od svih zemalja Unije, samo nešto ne mogu da se setim ni jedne zemlje u Evropi od koje smo bogatiji? Možda da idemo ka Rusiji, mada naše pare već idu u Rusiju, nekih milijardu evra godišnje, najviše od nafte i gasa koje vade u Srbiji besplatno, nekih 10 miliona barela. Zbog takvih kao ti pametni beže u EU a ovde ostaje bara i krokodili.

alex

pre 8 godina

To su uradili preko svoje novoosnovane poslaničke grupe u Evropskog parlamentu jer su, kako ističu izvori “Danasa”, zabrinuti da Srbija "ne prođe loše kao Francuska".

Gospodo, zasto ne trazite da izadjete iz EU?

Semi

pre 8 godina

Srednja klasa evrope se raspada, zive od danas do sutra. Mediji nacionalizam izjednacavaju sa nacizmom a evropa zivi pod tehnokrackim boljsevizmom.

alex12

pre 8 godina

ma nek se tera cela Evropa, a i Rusija sa njom! Kad shvatimo da je najbolje okrenuti se samo sebi i svojim interesima, bicemo na pravom putu napretka.

Logicno

pre 8 godina

Сасвим је логично да црна европска десница на овај начин између редова подржава Путинов режим. Подржале би га и неке друге странке кад би њихово постојање било дозвољено.

huhi

pre 8 godina

Koliko samo ta Rusija moze biti zla , ovo je primer. Rusija place sve fasisticke pokrete u Evropi ,od Mari le pen do slobodarskog pokreta u austriji. i sad hoce da naprave od Srbije drugi Ukrajinu samo da naprave sto vise stete Evropi a srbe na klanje. CISTO ZLO.

Dana

pre 8 godina

Marie le Pen i njen otac su prijatelji Seselja, finansira ih Putin, po tome su poznati u Evropskoj Uniji. Uz to su i Euroskeptici. I imaju porodicnu povezanost sa kolaboracijom sa nacistima u drugom svetskom ratu. Pripadaju manjini u parlamentu. Ko njih nesto pita u parlamentu EU. Trolovi!

Deklarisani Srbenda

pre 8 godina

Svesni su da nam čine uslugu, piše na početku teksta. Pitajte kolege iz HR i SLO kako im je u EU. Većina običnog naroda je poludela zbog EU pravila. Jedino dobro sto im je donela je da mogu bez viza da rade u Nemackoj i GB, što Hrvati obilato koriste.

Zoran M.

pre 8 godina

Pokušavam razmišljati kao političari u Srbiji i s obzirom da im se sve svelo na to kako oni da postanu kapitalisti očigledno je da njima ne odgovara ulaz u EU, jer u EU moraš nešto raditi i znati.
EU im odgovara samo za kredite i pozajmice, lažna obećanja i slično do sad već viđeno (90-tih godina).
Realno je reći da niko od naših političara nema radno iskustvo iza sebe ili da kažem Vučić je po profesiji i vodoinstalater ili on zna postaviti parket, zameniti ventil....
Dakle kao takvi logičan je zaključak (na osnovu svih njihovih dela a ne reči) da ne žele naši političari u EU! Pitanje je onda šta žele?
Odgovor je vidljiv na ulicama: šverc i zarada miliona preko noći na grbači naroda i stvarajući bedu tamo gde je nikad nije bilo.
Moj drugar koji se odselio u USA iz Beograda mi sad priča kako se nikad neće vratiti u Srbiju jer nema ništa lepo što mu se desilo u period od 30 godina njegovog života u njegovoj državi.
Vučiću i ostala politička elito ja sad Vas pitam: Jel to lepo? Da li je to ono što ste hteli? Da li je važnija funkcija i novac ili da Vas građani vole? Žašto se uopšte bavite politikom?

rileHerc

pre 8 godina

@Trisic Nemamo mi problem sa indetitetom, vec imamo problem da sacuvamo isti. Mi u RS smo ga s krvlju sacuvali, a borba jos traje, u CG je neki drugi front, daleko perfidniji i opasniji napravljen. Po mom iskustvu najveci problem sa srpstvom imaju upravo srbi u Srbiji... al' dobro, to je ipak subjektivan osjecaj. Ko su ti ti kosovari?

Office

pre 8 godina

A jel neko zaista veruje u to Srbiju neko nesto pita da li zeli u EU?

Srbija ide ka EU i uci ce u EU i mimo volje naroda. Kada i sta treba da uradi do tada je drugo pitanje.

u EU sve med i mleko

pre 8 godina

Vidim u nekim komentarima se piše kao ovo je Putinovo maslo,pa u čemu je problem???Pa Francuzi su valjda prijatelji Srbije zar ne?Traže da se Srbija odrekne KiM ili u prevodu priznanje KiM kao države od strane Srbije.Pa što ih ne priznate onda ako toliko želite u EU,a to će biti poslednji uslov u nizu 100%.Prosto ko pasulj.Kao šlag na tortu na kraju da ih i Rusija prizna u UN.

Marija

pre 8 godina

Srbi moraju da znaju da nam je ovo uradio KGB , gospodju Le Pen finansira Putin licno koji sa KGB-om okuplja sve neofasisticke/neonacisticke mizerne stranke po Evropi.

Znaci KGB maslo upereno protiv nacionalnih interesa Srbije...

Nenad

pre 8 godina

@Hvala
Itekako su svesni toga da nam cine uslugu. Zbog toga su i napisali rezoluciju. NF se oduvek prijateljski izražavao o Srbiji i Rusiji, a istovremeno su oštri kritičari Vašingtona i Brisela.

Nezavisni Evropljanin

pre 8 godina

Le Pen za predsjednika Evrope pa da je razbije i protjera Jenkije doma dje im je i mjesto! Bravo!
Va la France! Viva De Gol!
Zivjele nezavisne evropske drzave!

Nenad

pre 8 godina

Mislim da Ruska diplomatija ima dublje korene no sto mi znamo.
Jedno je sigurno Nacionalni Front dobija donacije od Rusije.
Videcemo koliko je to jako.

v3

pre 8 godina

Kako nisu svesni. Ovi iz Nacionalnog Fronta mahom "podrzavaju" Srbiju, cak sta-vise vecina nasih nacionalno osvescenih gastera u FR je upravo za Nacionalni front. E' sad njihova agenda je naravno bliza originalnim radikalima i Vojislavu Seselju sto direktno podriva nastojanja ovih maskiranih radikala na vlasti.
Ali oni zaista ovim misle da nam cine uslugu i najvise od svega bi zeleli da imaju dovoljno snage da i FR izbace iz EU i cak su mozda i upravu.

Trisic

pre 8 godina

@Sjasite sa Srbije, 24. jun 2015 00:19

Extremna desnica je Vucica provalila da su iz istovetnog brloga.Nama ostaje da to samo potvrdimo na izborima,mi apscinenti.Posebno ce nama biti zadovoljstvo koji na izbore nismo izlazili 1,5 deceniju.
Nama se gadi da slusamo predavanje o evro integracijama,clanstvu i tome da smo evropljani,jer nikad nismo imali problem sa nacionalnim identitetom.Srbi sa Like,Banije,Korduna,Krajne i Hercegovine,Kosovari,Crnogorci imaju problem sa dokazivanjem identiteta i ako su migrirali za Srbiju.Suludo je da nama u Srbiji Srbima objasnjavaju ko smo mi zaista.
Ova rezolucija oko Srebrenice je cirkus koliko se pridaje na znacaju,posebno sto smo mi takvih 500 donosili vezano za razne teritorije,pa su pljuni macku pod prozor.
Mene extremno brine,brutalno nizak standard i ovaj kredit od MMF-a kao mere predostroznosti,a dodatno se zaduzujemo

dvds

pre 8 godina

A ovo ludilo u politici u EU dostiglo max. Pa jel su ovi za nas ili protiv nas, hehe? Ako su protiv, kako to, kad pročitasmo nedavno da im je glavni finansijer Putin i Rusija, a pored toga kako desnicarska partija "trebali" bi da budu protiv islamizacije Evrope tojest Kosova...i da ne elaboriram lobotomisanu politiku EU 2014,2015e.

Ko nam je kriv kad smo tupi glupi lenji i nesposobni !

pre 8 godina

Mozemo mi njima svima da pokazemo.... ali sta cemo bez kredita svakog ponedeljka 30.50 miliona pa onda po nekad milijardica za budzet !? Od cega ce da zivi Beograd koji nista ne proizvodi ? Samo od stalnog povecanja poreza ? Ni to ne bi, cak ni u zemlji sa srpskim gradjanima-ovcama, moglo da traje beskonacno !

haha

pre 8 godina

@Kicmenjak

Svoje kvalitete kao nacija su pokazali jos u drugom svetskom ratu kada su Nemci celu zemlju pregazili za manje od mesec dana iako je bar na papiru u tom periodu Francuska bila jaca vojna sila...verovatno jos uvek pokusavaju da izlece komplekse koje se stekli tada.

Dex

pre 8 godina

Pa ovo je vrhunac sramote,stvarno smo dno!Nema nama spasa sa komuno četničkim rukovodstvom,loš smo narod ne znamo šta hoćemo,biramo loše ljude na vlastć i time dovodimo zemlju i sebe upravo u ovakve situacije.

mali vozd

pre 8 godina

Evropski parlament - sa preko 700 poslanika - preveliko I ne funkcionalno telo... Treba smanjiti upola - bilo bi mnogo efikasnije telo

ice9

pre 8 godina

Mi da smo imali mozga svi zajedno i da smo ostali Jugoslavija pa niko nam nebi prismrdeo i delio packe, al eto balkanski mentalitet i nacionalizam su odradili posao, sad moramo da molimo za koru hleba.

Cvele

pre 8 godina

Mislim da Francuska duguje 1.200 milijardi € ???? Mogli bi Le Penovi ,,malo‘‘ da pogledaju u svoje dvorište, ne brinite o naših 25 milijardi €!

slavonska lola

pre 8 godina

Ako ovo ne prođe ostaje vama, protivnicima EU, uvijek nada da će u hrvatskoj sljedećih izbora HDZ pobijediti.
I svakako da motivirate malo više Vučića, Vulina i Tomu da češće i bez dlake na jeziku komentiraju što srpski narod sve misli o hrvatskoj i Hrvatima.

mackica

pre 8 godina

Ova klovn rezolucija samo podseca Srbiju da je pristupanje EU pregovaracki proces i da Srbija ne treba da ima "crvene linije" vec svoje uslove!
Recimo postovanje rez 1244 ili zahtev za otvaranje poglavlja u roku od 7 dana ili izrucenje Orica ili povlacenje rezolucije o Srebrenici ili odstetu od zemalja EU koje su aktivno ucestvovale u bombardovanje SRJ ili zamrzavanje priznanja Kosova kao drzave dok se ne okonca Briselski dijalig i ne izvrsi sukcesija tj povracaj imovine Srbije ili zahtevanje rezolucije o stradanju srba na teritoriji EU tokom II sv rata! E kad to imamo onda imamo sa cim u svatove! I znaju i oni sta znaci ako mi necemo ... E onda oni omaju problem!

Sladjana

pre 8 godina

A zasto mi lepo ne bi tuzili clanice EU koje su bespravno bombardovale suverenu drzavu na teritoriji Evrope, bez ikakvog pravnog osnova?? Dokle se mi vise branimo, krajnje vreme je da krenemo u napad. Neka oni nama lepo plate ono sto su svojim bombama razorili, a to nije samo materijalno dobro, gde su tu ljudski zivoti, natuseno zdravlje buducih generacija, pretrpljeni dusevno bol i patnja i sta sve jos. Ako nece drzava Srbija to da ucini, ja cu licno, DOSTA JE BILO!

nerast

pre 8 godina

citam komentare na temu, kao neka nas puste da sami vodimo svoju politiku..... Jel zna iko kako da im vratimo 20 milijardi eura duga + 4 rusima i arapima, pa eto nam slobode u vodjenju politike?!

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

"Braća" Rusi nikako da se nauče da budu diskretniji kad kupuju glasove profašističkih poslanika. ;-)
(Zakeralo, 24. jun 2015 03:00)

Rusi nikada nisu imali strpljenja za neke sofisticirane metode.

Što se tiče Francuza, ova desničarska stranka NE predstavlja Francusku državu i većinu Francuza, pa je pljuvanje po svim Francuzima, inače nama naklonjenim, glupo i još više bezobrazno!

Neko je spomenuo spomenik Francuskoj na Kalemegdanu. Taj spomenik je podignut u znak zahvalnosti toj državi za pomoć koju je pružila srpskoj vojsci i Srbiji I Sv. ratu i u tome nema ništa sporno!

Winston

pre 8 godina

@alex

Pa traze i bore se da Francuska napusti EU. Problem? Nije mi jasno zasto kod nekih ovde ova rezolucija odmah budi nagon da vredjaju Rusiju? Pa da li nama Rusija postavlja nemoguce uslove za ulazak u EU ili Brisel? Da li Rusija od nas trazi puno priznanje Kosova ili EU i Amerika? I piskarala ovde znaju ko finansira francusku desnicu! Ima Rusija para za bacanje... A ko finansira nemacku desnicu, poljsku desnicu, estonske naciste, litvanske soviniste i ukrajinske koljace? Ovde neki tvrde da i njih Putin finansira. Verovatno finansira i Orbana da podigne zid prema Srbiji, a i Bugarsku da skrene TT van Srbije. Sigurno je organizovao i Kumanovo, a sada drzavni udar u Jerevanu. Nekima je Putin kriv sto im zena spava sa komsijom. Jedan ovde napisa o minimumu socijalne zastite, valjda misleci u Rusiji... Pa dragi moj stepen socijalne zastite u Rusiji je medju najvecim u svetu!!! Tamo imas penziju radio, ne radio ni jedan jedini dan, kada navrsis 55 godina zivota! Tamo imas toliko socijalnih privilegija da bi se ti uplasio za sudbinu "demokratske" Evrope, a o USA da i ne govorim koji su medju poslednjim u svetu po zastiti socijalnih prava. Evo ti primer: americki nobelovac u oblasti onkologije, Dzejm Votson, je morao da PRODA svoju nobelovu nagradu na aukciji da bi obezbedio 5 miliona dolara za dalja istrazivanja! Tajni kupac je Rus, Votson je pre neki dan bio u Moskvi, i na svecanosti u Ruskoj Akadamiji Nauke (ciji je Votson pocasni clan), vracena mu je nagrada uz ovacije!

aussie

pre 8 godina

kakva je ovo vest I to udarna... nepalite citaoce bezveze radi publiciteta... ovi su nesta kao zeleni u zapadnim zemljama. ima ih malo a nista se bitno nepitaju I uvek podrzavaju extremne stvari da bi dobili podrsku drustvenih manjina. ovo bi trebalo ici u rubriku 'gluposti'. EU ce naravno jer mora zakonski, da procita rezoluciju I naravno da odbije. a u medjuvremenu svi primaju platu redovno. zivim u 'zapadnoj' zemlji pa vidim ovakvo slicno svakodnevno.

Ozbiljno ljudi,Srbija je deo Koralova!

pre 8 godina

Eh,da! Em zaboravih,a svakako nije bilo ni mesta u prvom komentaru. Hteo bih reći nešto pametno u stilu Patrika Zvezde na konto ove rezolucije:

A,kada će se doneti rezolucija o "prekidu vatre" na Srbiju!?Jeste da trenutno ne padaju bombe u bukvalnom smislu,ali od kada ste nas oslobodili zle sile otelotvorene u Zlobu Miloševića vi i dalje po nama rokate bombe u vidu raznoraznih rezolucija koje vređaju i um najtežih ludaka ovog sveta,a kamo li normalnog čoveka!
Dakle kada će rezolucija o "prekidu vatre" na Srbiju?!Ima te li ikojeg pametnijeg zaludnog posla,osim da primate platu na konto rezolucija i polemika o Srbiji...i sporadičnim jednomesečnim osvrtima na globalno zagrevanje,ID,špijunažu NSA,ruskim sankcijama,nukelarnom arsenalu,ceni nafte,Južnom Toku,Grčkoj i Sirizi...?
Da nema Srbije EU bi izgubila svaki smisao...a,onda neko dođe i kaže "mi smo mala zemlja,ništa se ne pitamo,nebitni smo,jadni smo,neinteresantni...",a mi temelj i osnov postojanja EU i međunarodnog prava(koje se primenjuje samo na nama,čak je i ID bolja država i tvorevina od nas).

Dakle,pitanje za EU:"ko živi u ananasu(stvarno je lepši pojam od banane) na dnu mora(noćnih,koje EU sanja)?"

Slobodan pad

pre 8 godina

@ (Sjasite sa Srbije, 24. jun 2015 00:19)

Naravno da su protiv nas!

Vidis li sta zele, da priznamo Kosmet i da damo sve sto je nase. Sada kada smo izdrzali sve pritiske oni nemaju gde i to je to.
TI koji su potpisali sigurno ne znaju nista o Srbiji niti skorijoj a kamoli daljoj istoriji vec je to naravno islo po principu ko da vise i ko je bitniji... sa jedne strane mi a sa druge US... tako da je sve jasno.

A Francuzi od izgubljenog Vijetnamskog rata samo padaju.

Alexander

pre 8 godina

Kakvi su ovo ultra-desnicari dovoljno govori podatak da u njihovoj drzavi ima blizu 10 miliona ljudi koji nisu Francuzi,mnogo opasni i uticajni ovi desnicari koje niko nista i ne pita,uvijek se sami provaljuju!

Srle

pre 8 godina

Da li je ovoga Šešelj dovodio u Beograd ili se bratimio s njim ? Tako nešto.

Naši prijatelji, Francuzi ! A na Kalemegdanu spomenik, kao znak da Srbija ne zaboravlja svoje prijatelje...

Lupetala profasisticka

pre 8 godina

Istovremeno, konstatuje se da će pridruživanje Srbije Evropskoj uniji "ugroziti odnose između država koje su nekada bile deo Jugoslavije i Rusije", te se poziva da "pregovori o pristupanju Srbije EU budu bez odlaganja zaustavljeni",

Sta li je pisac s'ovim hteo da kaze? Koje su to drzave koje su bile deo i Jugoslavije i Rusije? O cemu bulazne idioti fasisticki. Pitam se zasto bi clanstvo Srbije u EU ugrozilo odnose sa drzavama koje su vec clanice (SLO, HR) EU? Ja sam mislio da bi clanstvo SRB u EU bas doprinelo boljem razumevanju, boljoj saradnji, pomirenju (iako je to sa HR zbog stalnih ustaskih ispada) skoro nemoguce, a ne destabilizaciji tih odnosa.

vasa

pre 8 godina

kad bi usvojili tu rezoluciju bili bo najveci duznici Srbije svima bi oz trenali napraviti po spomenik. Ovako samo izigravamo poslusne kunice a clanovi ne emo nilada biti to je valjda jasno svakom normalnom coveku. Botovi vi ste iz Srbije ona je vec u evropi vekovima a EU ne predstavlja nikalve evropske vrednosti vec jednu veliki prekookensku kaku da se ne muce iz state departmenta da svakom po naosob u evropi naredjuju nego lepo samo merkelici a ona rasiri direktna naredjenja ostalim robovima. Klasika tako se i kroz istorijj radilo samo su se ovi predstavili kako nalazu vrednosti novog poredka kroz slobode i slicne gluposti. Najbolji rob je onaj koji slepo veruje da je slobodan rece Nice

đoka štrljander

pre 8 godina

I onda udje u kancelariju šef, i kaže: "Daj bre, izmislite bolje komentare podrške. Na primer: "Zašto se mešaju u našu politiku, ili: Zašto nam ne daju da vodimo svoju politiku... Pa javi se onaj koji komentare šalje preko lap topa: Šefe! A da napišem kako je sazrelo vreme da sami vodimo svoju politiku... A šef kaže: Može, samo nemojte naivne komentare. Smeje vam se pola Srbije. I pre no što izadje iz naše kancelarije, reče: I obavezno minuse, ako neko dira Ruse! Za pola sata stiže sen`vič i jogurt!

ne znam

pre 8 godina

u principu bi me bolelo uvo za eu da nisam prilicno siguran da bi, ako bismo prekinuli s integracijama, korupcija skocila do astronomskih razmera, a ljudska prava bi se vratila na nivo iz trinaestog veka...

Dejan

pre 8 godina

Mozda je off-topic, ali meni je zapalo za oko: "Poslanik Šoprad je veoma aktivan... Šoprad je jedini autor predloga rezolucije o Srebrenici, iako su domaći mediji preneli da se radi o jednoj lokalnoj partiji iz Novog Sada"

Moze li neko da detaljnije objasni o cemu se ovde radi?

Bosko

pre 8 godina

Lepen spominje da smo preblizu Rusiji i da nas zato treba drzati van EU, nigde ne spominje povlacenje priznanja Kosova od strane francuske.
Pored takvih prijatelja francuza, neprijatelji nam ne trebaju.

Les sharlatanes

pre 8 godina

Sta vam je ljudi, pa nama ovo odgovara. Ovi iz USA i EU jedva cekaju da udare kontru Rusiji, tako da ce sada u inat Putinu da nas prime po kratkom postupku :)

radasin

pre 8 godina

pa ove se i rodjeni otac odrekao...a koje je to tek licmerje...sedi i ona i ekipa u EU parlamentu...prima platu od 8.000 EUR mesecno,kabineti,asistenti,sekretarice....i brani Srbiji da ide ka EU...E daboigda svi mi "propali"ovako ko Le Penova....ako joj je toliko lose neka napusti EU parl,i sedi u Francisukoj...kod kuce

lujo

pre 8 godina

Ovo dođe ko Francuska Ruža Tomašić,svojim desnicarskim idejama skupe dovoljno glasova da uđu/uđe u Europski parlament i onda daljnjim istupima zadržavaju glasove desno orijentiranih birača . U pravilu desno orijentirani birači su u manjini,ali ih se lakše aktivira kad je riječ o izlasku na izbore ,osobito one za EU parlament ,koji po opće prihvaćenom mišljenju ima malo utjecaja na život običnog stanovništva .

paor

pre 8 godina

E to su ti radikalskonaprednjacki prijatelji. Kanda je, koliko me pamcenje drzi ovaj bio najveci prijatelj Seseljov; a prijatelja toliko da nas svaki dan iznenadjuju, onako prijateljski.

opig

pre 8 godina

Kome sad nije jasno koliko 'majcica rusija' "brine" za nas , treba mu ozbiljna psiholoska pomoc. Pa nije narod vise toliko glup da mu se ponove 90e. Rusija u Aziju,Srbija u Eu. hitno.

Kicmenjak

pre 8 godina

Francuzi, kroz istoriju bili i ostali beskicmenjaci sto i novija istorija potvrdjuje. Sve od osamdesetih kada su odali kodove i frekvencije protiv-brodskih raketa Britancima a koje su prodali Argentini, neisporucivanja raketa za avione Argentini tada, pa svega iz devedesetih, onoga u Libiji skoro pa do ovoga sa Rusijom oko Mistrala.

Zapita se covek da li oni imaju i trunke postovanja makar prema sebi samima...

huhi

pre 8 godina

Koliko samo ta Rusija moze biti zla , ovo je primer. Rusija place sve fasisticke pokrete u Evropi ,od Mari le pen do slobodarskog pokreta u austriji. i sad hoce da naprave od Srbije drugi Ukrajinu samo da naprave sto vise stete Evropi a srbe na klanje. CISTO ZLO.

Marija

pre 8 godina

Srbi moraju da znaju da nam je ovo uradio KGB , gospodju Le Pen finansira Putin licno koji sa KGB-om okuplja sve neofasisticke/neonacisticke mizerne stranke po Evropi.

Znaci KGB maslo upereno protiv nacionalnih interesa Srbije...

бгд

pre 8 godina

Ови су нам пријатељи и веома су свесни шта раде. Исте секунде би и они напустили овај Титаник који се зове ЕУ. Где трчите Срби, зар вам Југославија није била довољна лекција?

KoleM

pre 8 godina

Ovi nam cine uslugu a da nisu toga ni svesni!
(hvala, 24. jun 2015 00:14)

Vidim, mi bogatiji od svih zemalja Unije, samo nešto ne mogu da se setim ni jedne zemlje u Evropi od koje smo bogatiji? Možda da idemo ka Rusiji, mada naše pare već idu u Rusiju, nekih milijardu evra godišnje, najviše od nafte i gasa koje vade u Srbiji besplatno, nekih 10 miliona barela. Zbog takvih kao ti pametni beže u EU a ovde ostaje bara i krokodili.

Logicno

pre 8 godina

Сасвим је логично да црна европска десница на овај начин између редова подржава Путинов режим. Подржале би га и неке друге странке кад би њихово постојање било дозвољено.

Slobodan pad

pre 8 godina

@ (Sjasite sa Srbije, 24. jun 2015 00:19)

Naravno da su protiv nas!

Vidis li sta zele, da priznamo Kosmet i da damo sve sto je nase. Sada kada smo izdrzali sve pritiske oni nemaju gde i to je to.
TI koji su potpisali sigurno ne znaju nista o Srbiji niti skorijoj a kamoli daljoj istoriji vec je to naravno islo po principu ko da vise i ko je bitniji... sa jedne strane mi a sa druge US... tako da je sve jasno.

A Francuzi od izgubljenog Vijetnamskog rata samo padaju.

slavonska lola

pre 8 godina

Ako ovo ne prođe ostaje vama, protivnicima EU, uvijek nada da će u hrvatskoj sljedećih izbora HDZ pobijediti.
I svakako da motivirate malo više Vučića, Vulina i Tomu da češće i bez dlake na jeziku komentiraju što srpski narod sve misli o hrvatskoj i Hrvatima.

Dana

pre 8 godina

Marie le Pen i njen otac su prijatelji Seselja, finansira ih Putin, po tome su poznati u Evropskoj Uniji. Uz to su i Euroskeptici. I imaju porodicnu povezanost sa kolaboracijom sa nacistima u drugom svetskom ratu. Pripadaju manjini u parlamentu. Ko njih nesto pita u parlamentu EU. Trolovi!

paja

pre 8 godina

Ni Nemacka nije toliko ponizavana 1918. i 1945. kao Srbija zadnjih 20 godina. Imamo li mi uopste dostojanstva i samopostovanja kao nacija i drzava pa da jednom kazemo dosta!?

Alexander

pre 8 godina

Kakvi su ovo ultra-desnicari dovoljno govori podatak da u njihovoj drzavi ima blizu 10 miliona ljudi koji nisu Francuzi,mnogo opasni i uticajni ovi desnicari koje niko nista i ne pita,uvijek se sami provaljuju!

haha

pre 8 godina

@Kicmenjak

Svoje kvalitete kao nacija su pokazali jos u drugom svetskom ratu kada su Nemci celu zemlju pregazili za manje od mesec dana iako je bar na papiru u tom periodu Francuska bila jaca vojna sila...verovatno jos uvek pokusavaju da izlece komplekse koje se stekli tada.

Semi

pre 8 godina

Srednja klasa evrope se raspada, zive od danas do sutra. Mediji nacionalizam izjednacavaju sa nacizmom a evropa zivi pod tehnokrackim boljsevizmom.

alex

pre 8 godina

To su uradili preko svoje novoosnovane poslaničke grupe u Evropskog parlamentu jer su, kako ističu izvori “Danasa”, zabrinuti da Srbija "ne prođe loše kao Francuska".

Gospodo, zasto ne trazite da izadjete iz EU?

Cvele

pre 8 godina

Mislim da Francuska duguje 1.200 milijardi € ???? Mogli bi Le Penovi ,,malo‘‘ da pogledaju u svoje dvorište, ne brinite o naših 25 milijardi €!

Nezavisni Evropljanin

pre 8 godina

Le Pen za predsjednika Evrope pa da je razbije i protjera Jenkije doma dje im je i mjesto! Bravo!
Va la France! Viva De Gol!
Zivjele nezavisne evropske drzave!

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

"Braća" Rusi nikako da se nauče da budu diskretniji kad kupuju glasove profašističkih poslanika. ;-)
(Zakeralo, 24. jun 2015 03:00)

Rusi nikada nisu imali strpljenja za neke sofisticirane metode.

Što se tiče Francuza, ova desničarska stranka NE predstavlja Francusku državu i većinu Francuza, pa je pljuvanje po svim Francuzima, inače nama naklonjenim, glupo i još više bezobrazno!

Neko je spomenuo spomenik Francuskoj na Kalemegdanu. Taj spomenik je podignut u znak zahvalnosti toj državi za pomoć koju je pružila srpskoj vojsci i Srbiji I Sv. ratu i u tome nema ništa sporno!

Deklarisani Srbenda

pre 8 godina

Svesni su da nam čine uslugu, piše na početku teksta. Pitajte kolege iz HR i SLO kako im je u EU. Većina običnog naroda je poludela zbog EU pravila. Jedino dobro sto im je donela je da mogu bez viza da rade u Nemackoj i GB, što Hrvati obilato koriste.

Dex

pre 8 godina

Pa ovo je vrhunac sramote,stvarno smo dno!Nema nama spasa sa komuno četničkim rukovodstvom,loš smo narod ne znamo šta hoćemo,biramo loše ljude na vlastć i time dovodimo zemlju i sebe upravo u ovakve situacije.

mackica

pre 8 godina

Ova klovn rezolucija samo podseca Srbiju da je pristupanje EU pregovaracki proces i da Srbija ne treba da ima "crvene linije" vec svoje uslove!
Recimo postovanje rez 1244 ili zahtev za otvaranje poglavlja u roku od 7 dana ili izrucenje Orica ili povlacenje rezolucije o Srebrenici ili odstetu od zemalja EU koje su aktivno ucestvovale u bombardovanje SRJ ili zamrzavanje priznanja Kosova kao drzave dok se ne okonca Briselski dijalig i ne izvrsi sukcesija tj povracaj imovine Srbije ili zahtevanje rezolucije o stradanju srba na teritoriji EU tokom II sv rata! E kad to imamo onda imamo sa cim u svatove! I znaju i oni sta znaci ako mi necemo ... E onda oni omaju problem!

Kiki

pre 8 godina

Najsmesnije je sto sada narod misli da su oni protiv nas... Muce nas sa tom EU, stalno postavljaju nove uslove (a tek ce da ih bude) i miniraju nas, ali ako neko kaze "ne damo Srbiji u EU" - svi ce da potrce u EU, uvredjeni. Kamo srece da nam je inat ukljucen u izgradnju zemlje...

A fino kazu:"Da ne prodje kao Francuska u EU"... Treba izvuci pouku i pozdraviti sve koji nas oslobadjaju...

rileHerc

pre 8 godina

@Trisic Nemamo mi problem sa indetitetom, vec imamo problem da sacuvamo isti. Mi u RS smo ga s krvlju sacuvali, a borba jos traje, u CG je neki drugi front, daleko perfidniji i opasniji napravljen. Po mom iskustvu najveci problem sa srpstvom imaju upravo srbi u Srbiji... al' dobro, to je ipak subjektivan osjecaj. Ko su ti ti kosovari?

Nenad

pre 8 godina

@Hvala
Itekako su svesni toga da nam cine uslugu. Zbog toga su i napisali rezoluciju. NF se oduvek prijateljski izražavao o Srbiji i Rusiji, a istovremeno su oštri kritičari Vašingtona i Brisela.

Sladjana

pre 8 godina

A zasto mi lepo ne bi tuzili clanice EU koje su bespravno bombardovale suverenu drzavu na teritoriji Evrope, bez ikakvog pravnog osnova?? Dokle se mi vise branimo, krajnje vreme je da krenemo u napad. Neka oni nama lepo plate ono sto su svojim bombama razorili, a to nije samo materijalno dobro, gde su tu ljudski zivoti, natuseno zdravlje buducih generacija, pretrpljeni dusevno bol i patnja i sta sve jos. Ako nece drzava Srbija to da ucini, ja cu licno, DOSTA JE BILO!

dvds

pre 8 godina

A ovo ludilo u politici u EU dostiglo max. Pa jel su ovi za nas ili protiv nas, hehe? Ako su protiv, kako to, kad pročitasmo nedavno da im je glavni finansijer Putin i Rusija, a pored toga kako desnicarska partija "trebali" bi da budu protiv islamizacije Evrope tojest Kosova...i da ne elaboriram lobotomisanu politiku EU 2014,2015e.

Srle

pre 8 godina

Da li je ovoga Šešelj dovodio u Beograd ili se bratimio s njim ? Tako nešto.

Naši prijatelji, Francuzi ! A na Kalemegdanu spomenik, kao znak da Srbija ne zaboravlja svoje prijatelje...

Nenad

pre 8 godina

Mislim da Ruska diplomatija ima dublje korene no sto mi znamo.
Jedno je sigurno Nacionalni Front dobija donacije od Rusije.
Videcemo koliko je to jako.

adam

pre 8 godina

Hahaha znači zid na granici dobija politički dokument! Dobija formu! Konačno, vreme je bilo da se populisticki pristup prema integracijama svede i realne okvire. Le Penovoj hvala na iskrenosti koja nije bila lak i mali korak.

u EU sve med i mleko

pre 8 godina

Vidim u nekim komentarima se piše kao ovo je Putinovo maslo,pa u čemu je problem???Pa Francuzi su valjda prijatelji Srbije zar ne?Traže da se Srbija odrekne KiM ili u prevodu priznanje KiM kao države od strane Srbije.Pa što ih ne priznate onda ako toliko želite u EU,a to će biti poslednji uslov u nizu 100%.Prosto ko pasulj.Kao šlag na tortu na kraju da ih i Rusija prizna u UN.

Lupetala profasisticka

pre 8 godina

Istovremeno, konstatuje se da će pridruživanje Srbije Evropskoj uniji "ugroziti odnose između država koje su nekada bile deo Jugoslavije i Rusije", te se poziva da "pregovori o pristupanju Srbije EU budu bez odlaganja zaustavljeni",

Sta li je pisac s'ovim hteo da kaze? Koje su to drzave koje su bile deo i Jugoslavije i Rusije? O cemu bulazne idioti fasisticki. Pitam se zasto bi clanstvo Srbije u EU ugrozilo odnose sa drzavama koje su vec clanice (SLO, HR) EU? Ja sam mislio da bi clanstvo SRB u EU bas doprinelo boljem razumevanju, boljoj saradnji, pomirenju (iako je to sa HR zbog stalnih ustaskih ispada) skoro nemoguce, a ne destabilizaciji tih odnosa.

Office

pre 8 godina

A jel neko zaista veruje u to Srbiju neko nesto pita da li zeli u EU?

Srbija ide ka EU i uci ce u EU i mimo volje naroda. Kada i sta treba da uradi do tada je drugo pitanje.

Ozbiljno ljudi,Srbija je deo Koralova!

pre 8 godina

Eh,da! Em zaboravih,a svakako nije bilo ni mesta u prvom komentaru. Hteo bih reći nešto pametno u stilu Patrika Zvezde na konto ove rezolucije:

A,kada će se doneti rezolucija o "prekidu vatre" na Srbiju!?Jeste da trenutno ne padaju bombe u bukvalnom smislu,ali od kada ste nas oslobodili zle sile otelotvorene u Zlobu Miloševića vi i dalje po nama rokate bombe u vidu raznoraznih rezolucija koje vređaju i um najtežih ludaka ovog sveta,a kamo li normalnog čoveka!
Dakle kada će rezolucija o "prekidu vatre" na Srbiju?!Ima te li ikojeg pametnijeg zaludnog posla,osim da primate platu na konto rezolucija i polemika o Srbiji...i sporadičnim jednomesečnim osvrtima na globalno zagrevanje,ID,špijunažu NSA,ruskim sankcijama,nukelarnom arsenalu,ceni nafte,Južnom Toku,Grčkoj i Sirizi...?
Da nema Srbije EU bi izgubila svaki smisao...a,onda neko dođe i kaže "mi smo mala zemlja,ništa se ne pitamo,nebitni smo,jadni smo,neinteresantni...",a mi temelj i osnov postojanja EU i međunarodnog prava(koje se primenjuje samo na nama,čak je i ID bolja država i tvorevina od nas).

Dakle,pitanje za EU:"ko živi u ananasu(stvarno je lepši pojam od banane) na dnu mora(noćnih,koje EU sanja)?"

aussie

pre 8 godina

kakva je ovo vest I to udarna... nepalite citaoce bezveze radi publiciteta... ovi su nesta kao zeleni u zapadnim zemljama. ima ih malo a nista se bitno nepitaju I uvek podrzavaju extremne stvari da bi dobili podrsku drustvenih manjina. ovo bi trebalo ici u rubriku 'gluposti'. EU ce naravno jer mora zakonski, da procita rezoluciju I naravno da odbije. a u medjuvremenu svi primaju platu redovno. zivim u 'zapadnoj' zemlji pa vidim ovakvo slicno svakodnevno.

lujo

pre 8 godina

Ovo dođe ko Francuska Ruža Tomašić,svojim desnicarskim idejama skupe dovoljno glasova da uđu/uđe u Europski parlament i onda daljnjim istupima zadržavaju glasove desno orijentiranih birača . U pravilu desno orijentirani birači su u manjini,ali ih se lakše aktivira kad je riječ o izlasku na izbore ,osobito one za EU parlament ,koji po opće prihvaćenom mišljenju ima malo utjecaja na život običnog stanovništva .

Trisic

pre 8 godina

@Sjasite sa Srbije, 24. jun 2015 00:19

Extremna desnica je Vucica provalila da su iz istovetnog brloga.Nama ostaje da to samo potvrdimo na izborima,mi apscinenti.Posebno ce nama biti zadovoljstvo koji na izbore nismo izlazili 1,5 deceniju.
Nama se gadi da slusamo predavanje o evro integracijama,clanstvu i tome da smo evropljani,jer nikad nismo imali problem sa nacionalnim identitetom.Srbi sa Like,Banije,Korduna,Krajne i Hercegovine,Kosovari,Crnogorci imaju problem sa dokazivanjem identiteta i ako su migrirali za Srbiju.Suludo je da nama u Srbiji Srbima objasnjavaju ko smo mi zaista.
Ova rezolucija oko Srebrenice je cirkus koliko se pridaje na znacaju,posebno sto smo mi takvih 500 donosili vezano za razne teritorije,pa su pljuni macku pod prozor.
Mene extremno brine,brutalno nizak standard i ovaj kredit od MMF-a kao mere predostroznosti,a dodatno se zaduzujemo

radasin

pre 8 godina

pa ove se i rodjeni otac odrekao...a koje je to tek licmerje...sedi i ona i ekipa u EU parlamentu...prima platu od 8.000 EUR mesecno,kabineti,asistenti,sekretarice....i brani Srbiji da ide ka EU...E daboigda svi mi "propali"ovako ko Le Penova....ako joj je toliko lose neka napusti EU parl,i sedi u Francisukoj...kod kuce

alex12

pre 8 godina

ma nek se tera cela Evropa, a i Rusija sa njom! Kad shvatimo da je najbolje okrenuti se samo sebi i svojim interesima, bicemo na pravom putu napretka.

Bosko

pre 8 godina

Lepen spominje da smo preblizu Rusiji i da nas zato treba drzati van EU, nigde ne spominje povlacenje priznanja Kosova od strane francuske.
Pored takvih prijatelja francuza, neprijatelji nam ne trebaju.

Winston

pre 8 godina

@alex

Pa traze i bore se da Francuska napusti EU. Problem? Nije mi jasno zasto kod nekih ovde ova rezolucija odmah budi nagon da vredjaju Rusiju? Pa da li nama Rusija postavlja nemoguce uslove za ulazak u EU ili Brisel? Da li Rusija od nas trazi puno priznanje Kosova ili EU i Amerika? I piskarala ovde znaju ko finansira francusku desnicu! Ima Rusija para za bacanje... A ko finansira nemacku desnicu, poljsku desnicu, estonske naciste, litvanske soviniste i ukrajinske koljace? Ovde neki tvrde da i njih Putin finansira. Verovatno finansira i Orbana da podigne zid prema Srbiji, a i Bugarsku da skrene TT van Srbije. Sigurno je organizovao i Kumanovo, a sada drzavni udar u Jerevanu. Nekima je Putin kriv sto im zena spava sa komsijom. Jedan ovde napisa o minimumu socijalne zastite, valjda misleci u Rusiji... Pa dragi moj stepen socijalne zastite u Rusiji je medju najvecim u svetu!!! Tamo imas penziju radio, ne radio ni jedan jedini dan, kada navrsis 55 godina zivota! Tamo imas toliko socijalnih privilegija da bi se ti uplasio za sudbinu "demokratske" Evrope, a o USA da i ne govorim koji su medju poslednjim u svetu po zastiti socijalnih prava. Evo ti primer: americki nobelovac u oblasti onkologije, Dzejm Votson, je morao da PRODA svoju nobelovu nagradu na aukciji da bi obezbedio 5 miliona dolara za dalja istrazivanja! Tajni kupac je Rus, Votson je pre neki dan bio u Moskvi, i na svecanosti u Ruskoj Akadamiji Nauke (ciji je Votson pocasni clan), vracena mu je nagrada uz ovacije!

Beli Luke Skywalker

pre 8 godina

Slažem se sa Kičmenjakom. Ono sa Libijom je bilo licemjerno do bola. Sarkozi je dobio masne pare od Gadafija za predizbornu kampanju i zajedno sa ostatkom EU Libiji su ostali dužni milijarde evra za uvezenu naftu.

511

pre 8 godina

Brate koliko je dobro biti poslanik kod nas a zamisli tek poslanik u evropskom parlamentu medju 700 ljudi, jos plata u evrima, nebi nikada izvalili da me nema...

Les sharlatanes

pre 8 godina

Sta vam je ljudi, pa nama ovo odgovara. Ovi iz USA i EU jedva cekaju da udare kontru Rusiji, tako da ce sada u inat Putinu da nas prime po kratkom postupku :)

paor

pre 8 godina

E to su ti radikalskonaprednjacki prijatelji. Kanda je, koliko me pamcenje drzi ovaj bio najveci prijatelj Seseljov; a prijatelja toliko da nas svaki dan iznenadjuju, onako prijateljski.

ne znam

pre 8 godina

u principu bi me bolelo uvo za eu da nisam prilicno siguran da bi, ako bismo prekinuli s integracijama, korupcija skocila do astronomskih razmera, a ljudska prava bi se vratila na nivo iz trinaestog veka...

mali vozd

pre 8 godina

Evropski parlament - sa preko 700 poslanika - preveliko I ne funkcionalno telo... Treba smanjiti upola - bilo bi mnogo efikasnije telo

Deki

pre 8 godina

A šta da se zaustavi kad pregovori uopšte nisu ni krenuli, ni jedno poglavlje nije pokrenuto? Ispada kao: uzeću ti ono što ti nisam ni dao!

v3

pre 8 godina

Kako nisu svesni. Ovi iz Nacionalnog Fronta mahom "podrzavaju" Srbiju, cak sta-vise vecina nasih nacionalno osvescenih gastera u FR je upravo za Nacionalni front. E' sad njihova agenda je naravno bliza originalnim radikalima i Vojislavu Seselju sto direktno podriva nastojanja ovih maskiranih radikala na vlasti.
Ali oni zaista ovim misle da nam cine uslugu i najvise od svega bi zeleli da imaju dovoljno snage da i FR izbace iz EU i cak su mozda i upravu.

Ko nam je kriv kad smo tupi glupi lenji i nesposobni !

pre 8 godina

Mozemo mi njima svima da pokazemo.... ali sta cemo bez kredita svakog ponedeljka 30.50 miliona pa onda po nekad milijardica za budzet !? Od cega ce da zivi Beograd koji nista ne proizvodi ? Samo od stalnog povecanja poreza ? Ni to ne bi, cak ni u zemlji sa srpskim gradjanima-ovcama, moglo da traje beskonacno !

Zoran M.

pre 8 godina

Pokušavam razmišljati kao političari u Srbiji i s obzirom da im se sve svelo na to kako oni da postanu kapitalisti očigledno je da njima ne odgovara ulaz u EU, jer u EU moraš nešto raditi i znati.
EU im odgovara samo za kredite i pozajmice, lažna obećanja i slično do sad već viđeno (90-tih godina).
Realno je reći da niko od naših političara nema radno iskustvo iza sebe ili da kažem Vučić je po profesiji i vodoinstalater ili on zna postaviti parket, zameniti ventil....
Dakle kao takvi logičan je zaključak (na osnovu svih njihovih dela a ne reči) da ne žele naši političari u EU! Pitanje je onda šta žele?
Odgovor je vidljiv na ulicama: šverc i zarada miliona preko noći na grbači naroda i stvarajući bedu tamo gde je nikad nije bilo.
Moj drugar koji se odselio u USA iz Beograda mi sad priča kako se nikad neće vratiti u Srbiju jer nema ništa lepo što mu se desilo u period od 30 godina njegovog života u njegovoj državi.
Vučiću i ostala politička elito ja sad Vas pitam: Jel to lepo? Da li je to ono što ste hteli? Da li je važnija funkcija i novac ili da Vas građani vole? Žašto se uopšte bavite politikom?

vasa

pre 8 godina

kad bi usvojili tu rezoluciju bili bo najveci duznici Srbije svima bi oz trenali napraviti po spomenik. Ovako samo izigravamo poslusne kunice a clanovi ne emo nilada biti to je valjda jasno svakom normalnom coveku. Botovi vi ste iz Srbije ona je vec u evropi vekovima a EU ne predstavlja nikalve evropske vrednosti vec jednu veliki prekookensku kaku da se ne muce iz state departmenta da svakom po naosob u evropi naredjuju nego lepo samo merkelici a ona rasiri direktna naredjenja ostalim robovima. Klasika tako se i kroz istorijj radilo samo su se ovi predstavili kako nalazu vrednosti novog poredka kroz slobode i slicne gluposti. Najbolji rob je onaj koji slepo veruje da je slobodan rece Nice

ice9

pre 8 godina

Mi da smo imali mozga svi zajedno i da smo ostali Jugoslavija pa niko nam nebi prismrdeo i delio packe, al eto balkanski mentalitet i nacionalizam su odradili posao, sad moramo da molimo za koru hleba.

đoka štrljander

pre 8 godina

I onda udje u kancelariju šef, i kaže: "Daj bre, izmislite bolje komentare podrške. Na primer: "Zašto se mešaju u našu politiku, ili: Zašto nam ne daju da vodimo svoju politiku... Pa javi se onaj koji komentare šalje preko lap topa: Šefe! A da napišem kako je sazrelo vreme da sami vodimo svoju politiku... A šef kaže: Može, samo nemojte naivne komentare. Smeje vam se pola Srbije. I pre no što izadje iz naše kancelarije, reče: I obavezno minuse, ako neko dira Ruse! Za pola sata stiže sen`vič i jogurt!

nerast

pre 8 godina

citam komentare na temu, kao neka nas puste da sami vodimo svoju politiku..... Jel zna iko kako da im vratimo 20 milijardi eura duga + 4 rusima i arapima, pa eto nam slobode u vodjenju politike?!

Dejan

pre 8 godina

Mozda je off-topic, ali meni je zapalo za oko: "Poslanik Šoprad je veoma aktivan... Šoprad je jedini autor predloga rezolucije o Srebrenici, iako su domaći mediji preneli da se radi o jednoj lokalnoj partiji iz Novog Sada"

Moze li neko da detaljnije objasni o cemu se ovde radi?