PUPS: Mi nismo razgovarali o vladi

PUPS do sada nije razgovarao o formiranju nove vlade ni sa jednom strankom, a sve odluke donosiće samostalno, izjavio je potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić.

Info

Izvor: B92

Sreda, 23.05.2012.

11:39

Default images

"Odgovorno trvdim da još ni s kim nismo razgovarali o formiranju vlade, ni s postojećim koalicionim partnerima. Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom, ni s partnerima sa kojima smo činili širu koaliciju, ni sa Srpskom naprednom strankom", rekao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima, tema formiranja vlade još nije otvorena.

Upitan da li PUPS može da izađe iz koalicije sa SPS-om i uđe u vladu sa SNS-om, Krkobabić je rekao da će ta stranka sve odluke donositi na sednicama stranačkih organa i samostalno, što, kako je rekao, ne isključuje dogovor sa SPS-om.

"To su pitanja na koja je nemoguće sada odgovoriti sa da ili ne, bitno je da razgovora o formiranju vlade zasad nije bilo. PUPS će, kad bude razgovarao, o tome obavestiti javnost", rekao je Krkobabić.

PUPS je na parlamentarnim izborima 6. maja nastupio u koaliciji sa SPS-om i Jedinstvenom Srbijom, koja je osvojila ukupno 44 mandata, od
čega 12 mandata pripada PUPS-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: