Sreda, 22.02.2017.

10:11

WoT – Object 252u Tenk Preview

Izvor: Klanrur.rs, Dimitrije Stankov

WoT – Object 252u Tenk Preview IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

21 Komentari

Sortiraj po:

M&M

pre 7 godina

Batalio sam taj pay to win trash,igra je izgubila svaki smisao,mozete vi "profesionalci" da pisete sta hocete igra je skroz propala.Koja je svrha igranja sa teskim tenkovima kada te medium sa zlatom busi spreda gde god pogodi,zasto onda postoje teski tenkovi?!Bitke u vecim tierima se svele na kampfest,jos ako ima par artija niko nece nos da promoli,propast.Ja cu bolje pare da potrosim na GOG-u a necu ih dati ovim alavcima iz WG,svake druge nedelje novi premium tenk dok se 5 mapa vrti vec 2-3 godine vrte u nedogled,uzimaju milione a za uzvrat dobijes 10 izgubljenih parija za redom.

olo

pre 7 godina

WoT igraci se definitivno dele na whinere i grindere :)
Ko znda da igra, ni jedan tenk, ni jedna klasa vozila mu ne smeta.
S druge strane, ko ne zna da igra kuka na pare, tenkove, lovce, arty, mape, prem tenkove itd.
Igra jeste donekle free, ali da bi bila 100% free zahteva odredjenu posvecenost i dobar tenk roster (tier 5 bdr, kv1, sca 35/ tier 6 crom, easy8, kv85, neki arty, su 100/ tier 7 bilo koji arty, a44, comet, buldog...) Dakle mozda vas ne kosta novac ali zato vas kosta vreme. I sto rece neko gore mesec prema plus poklon u zlatu je par pakli pljuga. A ustedece vam vreme i zivce. Igracete opustenije jer sta god da se dasi kasa je u plusu.
JBG i ja se secam kada je srebra bilo kao blata, tamo 2013/14 dok nisu skrljali prihod srebra za obicne tenkove.
A ove fantazije kako ti je mm bolji sa prem acc... lol

Oddball

pre 7 godina

Sve je to lepo, ali videcu ga kada se nacrta ispred mene kako podnosi E75, pa neka bude premijum do sutra, samo sa AP granatama APCR mislim da i ne treba :-D

Zeleni

pre 7 godina

Novi premijum tenkovi su uvedeni da bi wg zaradio sti ih razumem. ako nemate para ili necete da date lepo imate turnire faceit, bog... Udjite u dobar klan koji drzi teritirije, a ako ste truba igrac nema dobrog klana samo kukanje po forumima.

N57

pre 7 godina

Evo ja imam IS6 sa 5 perkova i premium nalog od skoro prvog dana i 15k bitaka za kojeg mogu da kazem da je zesci tres, moja uloga kao HTa je da medju prvima primim udarce ne srljam ali uvek sam napred, top zesce smece moras stati i nisaniti ako ne skupi nisan cao nema pogotka nemoze Lowe da probije u donju plocu ako nisi natovario Ag, tenk je trom, spor na okretanju dobra stvar kod njega je pobedio ili izgubio dobro zaradi, za sideskraping ili kako ga vec zovu ni od tog filma nema nista kako god ga okrenes buse ga gde god pozele, mm im veze s mozgom nema jedna ekipa je ili brza ili ima za 4k vise HP u startu ili ima vise HTova ili TDov, no skill autoloaderi bi mogli malo da se oskrnave bilo koji tenk da i nije ni ogreban do kraja partije ako naleti na BCa ili Skodu sa trecinom helta moze slobodno da racuna da nema nista od pobede, elem svaki put cim pocnem da igram i cim vidim prvog AL odmah mu dodelim unsportsmen conduct za bilo koju ekipu da igra, za sad samo igram arty klik klik klik iako izgubim nije strasno ne nerviram se zbog usranog RNGa

marko mitrovic

pre 7 godina

@ cicvara

Slazem se ja sa tobom. Naravno na Kranvagen ima mana ali kad gledas sve ukupno bolji je, imas sa njim daleko vise mogucnosti u igri. HT jesu izgubili smisao zbog gold spamera, zato im budze oklope ali sta je sa nama koji ne pucamo golde, ja nisam u mogucnosti da pucam 10 golda po mecu jer bi mi to vremenom pojelo sve pare, lako je reci flankuj, ali nisi uvek u mogucnosti za to. To da sve zavisi od igraca je tacno. Svi kazu da je amx50b bolji od t57 a ja sa t57 imam 3500 dmg po mecu i 1,8 kila sto mislim da je fantasticno dok sa amx "samo" 2500, dok sa sa tvp jos losiji sa 2400. Ne znam kako, valjda sam sa t57 nekako opezniji. Isto tako mi britanski ht dosta bolje lezi od is7 ili e100 sa kojim sam stvarno jadan jedva imam 2000 po mecu.

AleksandarSrbin

pre 7 godina

oni koji pljuju igru neka je lepo zaobiđu i prestanu da mlate slamu, igra ima neke mane ali je jedna od najboljih ikada, ubacivanje novih premium tenkova nije ništa nenormalno i glupo je da ovde neko misli da si sve nedostatke sopstvene ivre rešio kupovinom premium tenka, ja na primer imam par premium tenkova da mi prave srebro jer sa običnim 8 nebi natukao 1.000.000 za 100 partija, ako je neko loš igrač on je loš i kraj ne bi pomogao ni neprobojni tenk, ne vodim neku razliku ogromnu između Lowa i npr. Is3, kinezom hevy 8 ne znam broj, TIGAR 2, a isto tako i sa srednjim premium i običnim 8, jedini tenkovi koji prave razliku su izbačeni iz prodaje a to je e25, arty francuz 5 tier, i oklop onog francuza 8 premiuma, ako si loš baja loš si

Kaboom

pre 7 godina

Za WG nikad dovoljno ruskih premium tenkova sa oklopom koji treba pažljivo gađati, što postaje sve teže "razvojem distribucije pogodaka", tj povećanim RNG faktorom... ili.. što se WG tiče bolje- kupiti premium i par "treasury" paketa i strogo premium municijom gađati.

Jovan

pre 7 godina

Kad ne znaju šta će, nov premijum. Super...
Znači da očekujem još koji Lowe-igrača koji besciljno luta po mapi pucajući u drvo, kamenje kuće itd..

mvo_srb

pre 7 godina

(kifluca, 22. februar 2017 13:59)

Grindao si loše tenkove, meni moji "ljubimci" služe kao i prvog dana. Čim ti upadaju "retardi" (inače na početku smo svi to bili, a neki i ostali) u top tiru, pretpostavljam da slabo igraš tir 10. Igraj sa desetkama i taj problem ćeš manje više rešiti. Probaj neki drugi tenk, možda ti taj ne leži, npr. sa is3 sam retko kad u minusi, pobedili ili izgubili... Za premium, čista laz, obično imam premium nalog i po tvojoj priči do sad bih bio u kazni... Premium granate te isto ne tera niko da koristiš, flenkaj tenk pa ga buši sa strane, a na kraju krajeva, jel tebe neko tera ovo da igraš, pređi na nešto drugo vidiš da ćeš da poludiš od wot-a...

kifluca

pre 7 godina

mvo_srb, 22. februar 2017 11:21)

Vidi care, ja sam ovu igru krenuo kao sto je reklamiraju free, a ona to nije, znaci prevara. Gridao svaki tenk i svaki mi pokakili, znaci prevara. Upadaju premijum retardi da me je sramota kad vidim kakvi igraci igrahu u top tiru, zato ja trpim i svaki put zbog njih gubim kredit, znaci neposteno. Kada sam par puta kupio na dan premijum nalog, nisam mogao da izgubim partiju, samo su me rikosetirali i masili, nisam mogao da promasim, istekne nalog isti tenk, katastrofa, dakle prevara. Ja ne kazem da treba da bude dzabe ali su to trebali da naglase, znaci prevara. Kupovati gold granate jer nemozez da probijes premijume, isto tako prevara. Ima puno i puno da se prica na ovu temu. Ova igra generalno otisla u pm.

cicvara

pre 7 godina

(cicvara, 22. februar 2017 13:17) samo sto is7 nije autoliad
(Rasina, 22. februar 2017 13:39)

Što bi rekao Radovan III, ajde :) (nemoj da se ljutiš)

Ne radi se o tome, dao sam primer da jednostavno postoje tenkovi sa tvrdom neprobojnom kupolom još od početka igrice. Svaki, ali bukvalno svaki tenk u igri ima svoje prednosti i mane, ne postoji idealan tenk. Drugo ko ti brani da ga izgrindaš pa budi i ti OP. Da samo što se tad stvar menja i opet dolazimo do onog što ja stvarno mislim, sve je do igrača, a ne tenka.

cicvara

pre 7 godina

(marko mitrovic, 22. februar 2017 12:35) Ima istine ali opet, zar nije i svrha teskih sporih tenkova da ne mogu lako da se probiju, zar nisi provalio da od kako se koristi gold, spori, teski tenkovi sa debelim oklopom su izgubili svaku smisao u igri. Stoji light t8 u zbunu na kraju mape natovari gold i probija sve zivo, zar nije malo besmisleno? Drugo ne vidim da je kranvagen izbacio t57 i amx-a. U nekim situacijama jeste op, ali kad je hull down (sta je onda sa kupomom is7) i kad nema arti. Amx je dosta brzi, a i precizniji, kranvagen ima svojih mana kao i svaki, kao prvo granate mu jako cudno lete, tj. neprecizan je ima veci reload između granata... Uglavnom lično mislim da je sve do igrača, a ne tenkova ;)

marko mitrovic

pre 7 godina

Nikad mi nisu smetali premijumi jer su bili slabiji ili bar slicni standardnim, ali ovo u poslednje vreme je jasno da prave op samo da balavci i lovci na statistiku kupuju. Poslednja recenica u tekstu je objasnila, nema potrebe da se ponavljam, dodao bi jos i ojacanog Lowa koga nemogu da probijem ni sa 10kom u gornju plocu, kupola cesto rikosetira, a donju treba pogoditi na 300 metara. Takodje primetio sam i da noviji tenkovi odudaraju od starijih. Kranvagen je obezvredio t57 i amx50b, lovaci su po tiru 8-10 obezvtedili recimo focha tortisu i obj203. Japanca hevya prave neprobojnog u novom patcu, na TVP ne vredi ni trositi reci, osmica od koje ce se razvijati Maus ima top od 490 dmg i oklop bolji od e75. Jos kad dodamo da mape sve vise lice jedna na drugu valjda da stat-lovcima bude lakse igranje, igrica stvarno postaje go *****. Nije da mracim, nije sve tako crno, ima tu i dosta pozitivnih strana ali ovo sve vise bode oci.

Željko

pre 7 godina

Ajde sto unizavate premijum vozila nego favorizujete nove modele tenkova dajuci im prednost u samoj igri a ruinirate starije tenkove za koje smo se ogulili od igre da ih kupimo. Nije fer. Meni se desilo vise puta sa sa grille tir x 4 puta pogodim Is 3 i ne napravim nikakvu stetu i tome sl. Sa Type 59 koji je nekad bio lep tenkic za igru sada mozete samo vrapce da plasite. Tvp , kranvagen i ostali noviji modeli su ispred svih . Pogledajte samo stete koje rade igraci sa tvp pa ce vam sve biti jasno. Realno , wot je nista drugo do veliko varanje igraca. Naravno da treba wot da zaradi pa zaradjuju od premijum , zlata i sl. Ali zasto upropsatavati stare igrace koji su napravili top naloge sa top tier tenkovima. Nema smisla.

mvo_srb

pre 7 godina

Niko vas ne tera da kupujete premium tenkove, ali je suludo da se bunite što firma hoće da zaradi. Pa moraju i oni od nečega da plaćaju radnike, ili mislie da su dužni da vam sve daju džabe, a vi ćete da sedite kući i još da ih kritikujete i izmišljate... Za cigarete može da se troši dnevno 200,300... ali npr. za premium nalog se nema, koji je inače na mesečnom nivou kao 3-4 pakle cigareta. Piraterija iz 90-tih, nam je totalno pomutila svest oko ovakvih stvari. Pravljenje igara u većini slučajeva nije volonterski posao, nego posao kao i svaki drugi... Roll out :)

Rasina

pre 7 godina

Smem da se kladim>>>>> ovaj tenk ce sresti 10 ke mozda u 2 meca od 10. A preko dana mozda samo u 1 partiji. Barem u pocetku. Tesko onom ko grinda 6 i 7 na ovo vreme.

mvo_srb

pre 7 godina

Niko vas ne tera da kupujete premium tenkove, ali je suludo da se bunite što firma hoće da zaradi. Pa moraju i oni od nečega da plaćaju radnike, ili mislie da su dužni da vam sve daju džabe, a vi ćete da sedite kući i još da ih kritikujete i izmišljate... Za cigarete može da se troši dnevno 200,300... ali npr. za premium nalog se nema, koji je inače na mesečnom nivou kao 3-4 pakle cigareta. Piraterija iz 90-tih, nam je totalno pomutila svest oko ovakvih stvari. Pravljenje igara u većini slučajeva nije volonterski posao, nego posao kao i svaki drugi... Roll out :)

kifluca

pre 7 godina

mvo_srb, 22. februar 2017 11:21)

Vidi care, ja sam ovu igru krenuo kao sto je reklamiraju free, a ona to nije, znaci prevara. Gridao svaki tenk i svaki mi pokakili, znaci prevara. Upadaju premijum retardi da me je sramota kad vidim kakvi igraci igrahu u top tiru, zato ja trpim i svaki put zbog njih gubim kredit, znaci neposteno. Kada sam par puta kupio na dan premijum nalog, nisam mogao da izgubim partiju, samo su me rikosetirali i masili, nisam mogao da promasim, istekne nalog isti tenk, katastrofa, dakle prevara. Ja ne kazem da treba da bude dzabe ali su to trebali da naglase, znaci prevara. Kupovati gold granate jer nemozez da probijes premijume, isto tako prevara. Ima puno i puno da se prica na ovu temu. Ova igra generalno otisla u pm.

marko mitrovic

pre 7 godina

Nikad mi nisu smetali premijumi jer su bili slabiji ili bar slicni standardnim, ali ovo u poslednje vreme je jasno da prave op samo da balavci i lovci na statistiku kupuju. Poslednja recenica u tekstu je objasnila, nema potrebe da se ponavljam, dodao bi jos i ojacanog Lowa koga nemogu da probijem ni sa 10kom u gornju plocu, kupola cesto rikosetira, a donju treba pogoditi na 300 metara. Takodje primetio sam i da noviji tenkovi odudaraju od starijih. Kranvagen je obezvredio t57 i amx50b, lovaci su po tiru 8-10 obezvtedili recimo focha tortisu i obj203. Japanca hevya prave neprobojnog u novom patcu, na TVP ne vredi ni trositi reci, osmica od koje ce se razvijati Maus ima top od 490 dmg i oklop bolji od e75. Jos kad dodamo da mape sve vise lice jedna na drugu valjda da stat-lovcima bude lakse igranje, igrica stvarno postaje go *****. Nije da mracim, nije sve tako crno, ima tu i dosta pozitivnih strana ali ovo sve vise bode oci.

Željko

pre 7 godina

Ajde sto unizavate premijum vozila nego favorizujete nove modele tenkova dajuci im prednost u samoj igri a ruinirate starije tenkove za koje smo se ogulili od igre da ih kupimo. Nije fer. Meni se desilo vise puta sa sa grille tir x 4 puta pogodim Is 3 i ne napravim nikakvu stetu i tome sl. Sa Type 59 koji je nekad bio lep tenkic za igru sada mozete samo vrapce da plasite. Tvp , kranvagen i ostali noviji modeli su ispred svih . Pogledajte samo stete koje rade igraci sa tvp pa ce vam sve biti jasno. Realno , wot je nista drugo do veliko varanje igraca. Naravno da treba wot da zaradi pa zaradjuju od premijum , zlata i sl. Ali zasto upropsatavati stare igrace koji su napravili top naloge sa top tier tenkovima. Nema smisla.

cicvara

pre 7 godina

(marko mitrovic, 22. februar 2017 12:35) Ima istine ali opet, zar nije i svrha teskih sporih tenkova da ne mogu lako da se probiju, zar nisi provalio da od kako se koristi gold, spori, teski tenkovi sa debelim oklopom su izgubili svaku smisao u igri. Stoji light t8 u zbunu na kraju mape natovari gold i probija sve zivo, zar nije malo besmisleno? Drugo ne vidim da je kranvagen izbacio t57 i amx-a. U nekim situacijama jeste op, ali kad je hull down (sta je onda sa kupomom is7) i kad nema arti. Amx je dosta brzi, a i precizniji, kranvagen ima svojih mana kao i svaki, kao prvo granate mu jako cudno lete, tj. neprecizan je ima veci reload između granata... Uglavnom lično mislim da je sve do igrača, a ne tenkova ;)

Rasina

pre 7 godina

Smem da se kladim>>>>> ovaj tenk ce sresti 10 ke mozda u 2 meca od 10. A preko dana mozda samo u 1 partiji. Barem u pocetku. Tesko onom ko grinda 6 i 7 na ovo vreme.

mvo_srb

pre 7 godina

(kifluca, 22. februar 2017 13:59)

Grindao si loše tenkove, meni moji "ljubimci" služe kao i prvog dana. Čim ti upadaju "retardi" (inače na početku smo svi to bili, a neki i ostali) u top tiru, pretpostavljam da slabo igraš tir 10. Igraj sa desetkama i taj problem ćeš manje više rešiti. Probaj neki drugi tenk, možda ti taj ne leži, npr. sa is3 sam retko kad u minusi, pobedili ili izgubili... Za premium, čista laz, obično imam premium nalog i po tvojoj priči do sad bih bio u kazni... Premium granate te isto ne tera niko da koristiš, flenkaj tenk pa ga buši sa strane, a na kraju krajeva, jel tebe neko tera ovo da igraš, pređi na nešto drugo vidiš da ćeš da poludiš od wot-a...

Jovan

pre 7 godina

Kad ne znaju šta će, nov premijum. Super...
Znači da očekujem još koji Lowe-igrača koji besciljno luta po mapi pucajući u drvo, kamenje kuće itd..

M&M

pre 7 godina

Batalio sam taj pay to win trash,igra je izgubila svaki smisao,mozete vi "profesionalci" da pisete sta hocete igra je skroz propala.Koja je svrha igranja sa teskim tenkovima kada te medium sa zlatom busi spreda gde god pogodi,zasto onda postoje teski tenkovi?!Bitke u vecim tierima se svele na kampfest,jos ako ima par artija niko nece nos da promoli,propast.Ja cu bolje pare da potrosim na GOG-u a necu ih dati ovim alavcima iz WG,svake druge nedelje novi premium tenk dok se 5 mapa vrti vec 2-3 godine vrte u nedogled,uzimaju milione a za uzvrat dobijes 10 izgubljenih parija za redom.

N57

pre 7 godina

Evo ja imam IS6 sa 5 perkova i premium nalog od skoro prvog dana i 15k bitaka za kojeg mogu da kazem da je zesci tres, moja uloga kao HTa je da medju prvima primim udarce ne srljam ali uvek sam napred, top zesce smece moras stati i nisaniti ako ne skupi nisan cao nema pogotka nemoze Lowe da probije u donju plocu ako nisi natovario Ag, tenk je trom, spor na okretanju dobra stvar kod njega je pobedio ili izgubio dobro zaradi, za sideskraping ili kako ga vec zovu ni od tog filma nema nista kako god ga okrenes buse ga gde god pozele, mm im veze s mozgom nema jedna ekipa je ili brza ili ima za 4k vise HP u startu ili ima vise HTova ili TDov, no skill autoloaderi bi mogli malo da se oskrnave bilo koji tenk da i nije ni ogreban do kraja partije ako naleti na BCa ili Skodu sa trecinom helta moze slobodno da racuna da nema nista od pobede, elem svaki put cim pocnem da igram i cim vidim prvog AL odmah mu dodelim unsportsmen conduct za bilo koju ekipu da igra, za sad samo igram arty klik klik klik iako izgubim nije strasno ne nerviram se zbog usranog RNGa

cicvara

pre 7 godina

(cicvara, 22. februar 2017 13:17) samo sto is7 nije autoliad
(Rasina, 22. februar 2017 13:39)

Što bi rekao Radovan III, ajde :) (nemoj da se ljutiš)

Ne radi se o tome, dao sam primer da jednostavno postoje tenkovi sa tvrdom neprobojnom kupolom još od početka igrice. Svaki, ali bukvalno svaki tenk u igri ima svoje prednosti i mane, ne postoji idealan tenk. Drugo ko ti brani da ga izgrindaš pa budi i ti OP. Da samo što se tad stvar menja i opet dolazimo do onog što ja stvarno mislim, sve je do igrača, a ne tenka.

Kaboom

pre 7 godina

Za WG nikad dovoljno ruskih premium tenkova sa oklopom koji treba pažljivo gađati, što postaje sve teže "razvojem distribucije pogodaka", tj povećanim RNG faktorom... ili.. što se WG tiče bolje- kupiti premium i par "treasury" paketa i strogo premium municijom gađati.

marko mitrovic

pre 7 godina

@ cicvara

Slazem se ja sa tobom. Naravno na Kranvagen ima mana ali kad gledas sve ukupno bolji je, imas sa njim daleko vise mogucnosti u igri. HT jesu izgubili smisao zbog gold spamera, zato im budze oklope ali sta je sa nama koji ne pucamo golde, ja nisam u mogucnosti da pucam 10 golda po mecu jer bi mi to vremenom pojelo sve pare, lako je reci flankuj, ali nisi uvek u mogucnosti za to. To da sve zavisi od igraca je tacno. Svi kazu da je amx50b bolji od t57 a ja sa t57 imam 3500 dmg po mecu i 1,8 kila sto mislim da je fantasticno dok sa amx "samo" 2500, dok sa sa tvp jos losiji sa 2400. Ne znam kako, valjda sam sa t57 nekako opezniji. Isto tako mi britanski ht dosta bolje lezi od is7 ili e100 sa kojim sam stvarno jadan jedva imam 2000 po mecu.

AleksandarSrbin

pre 7 godina

oni koji pljuju igru neka je lepo zaobiđu i prestanu da mlate slamu, igra ima neke mane ali je jedna od najboljih ikada, ubacivanje novih premium tenkova nije ništa nenormalno i glupo je da ovde neko misli da si sve nedostatke sopstvene ivre rešio kupovinom premium tenka, ja na primer imam par premium tenkova da mi prave srebro jer sa običnim 8 nebi natukao 1.000.000 za 100 partija, ako je neko loš igrač on je loš i kraj ne bi pomogao ni neprobojni tenk, ne vodim neku razliku ogromnu između Lowa i npr. Is3, kinezom hevy 8 ne znam broj, TIGAR 2, a isto tako i sa srednjim premium i običnim 8, jedini tenkovi koji prave razliku su izbačeni iz prodaje a to je e25, arty francuz 5 tier, i oklop onog francuza 8 premiuma, ako si loš baja loš si

Zeleni

pre 7 godina

Novi premijum tenkovi su uvedeni da bi wg zaradio sti ih razumem. ako nemate para ili necete da date lepo imate turnire faceit, bog... Udjite u dobar klan koji drzi teritirije, a ako ste truba igrac nema dobrog klana samo kukanje po forumima.

olo

pre 7 godina

WoT igraci se definitivno dele na whinere i grindere :)
Ko znda da igra, ni jedan tenk, ni jedna klasa vozila mu ne smeta.
S druge strane, ko ne zna da igra kuka na pare, tenkove, lovce, arty, mape, prem tenkove itd.
Igra jeste donekle free, ali da bi bila 100% free zahteva odredjenu posvecenost i dobar tenk roster (tier 5 bdr, kv1, sca 35/ tier 6 crom, easy8, kv85, neki arty, su 100/ tier 7 bilo koji arty, a44, comet, buldog...) Dakle mozda vas ne kosta novac ali zato vas kosta vreme. I sto rece neko gore mesec prema plus poklon u zlatu je par pakli pljuga. A ustedece vam vreme i zivce. Igracete opustenije jer sta god da se dasi kasa je u plusu.
JBG i ja se secam kada je srebra bilo kao blata, tamo 2013/14 dok nisu skrljali prihod srebra za obicne tenkove.
A ove fantazije kako ti je mm bolji sa prem acc... lol

Oddball

pre 7 godina

Sve je to lepo, ali videcu ga kada se nacrta ispred mene kako podnosi E75, pa neka bude premijum do sutra, samo sa AP granatama APCR mislim da i ne treba :-D

mvo_srb

pre 7 godina

Niko vas ne tera da kupujete premium tenkove, ali je suludo da se bunite što firma hoće da zaradi. Pa moraju i oni od nečega da plaćaju radnike, ili mislie da su dužni da vam sve daju džabe, a vi ćete da sedite kući i još da ih kritikujete i izmišljate... Za cigarete može da se troši dnevno 200,300... ali npr. za premium nalog se nema, koji je inače na mesečnom nivou kao 3-4 pakle cigareta. Piraterija iz 90-tih, nam je totalno pomutila svest oko ovakvih stvari. Pravljenje igara u većini slučajeva nije volonterski posao, nego posao kao i svaki drugi... Roll out :)

kifluca

pre 7 godina

mvo_srb, 22. februar 2017 11:21)

Vidi care, ja sam ovu igru krenuo kao sto je reklamiraju free, a ona to nije, znaci prevara. Gridao svaki tenk i svaki mi pokakili, znaci prevara. Upadaju premijum retardi da me je sramota kad vidim kakvi igraci igrahu u top tiru, zato ja trpim i svaki put zbog njih gubim kredit, znaci neposteno. Kada sam par puta kupio na dan premijum nalog, nisam mogao da izgubim partiju, samo su me rikosetirali i masili, nisam mogao da promasim, istekne nalog isti tenk, katastrofa, dakle prevara. Ja ne kazem da treba da bude dzabe ali su to trebali da naglase, znaci prevara. Kupovati gold granate jer nemozez da probijes premijume, isto tako prevara. Ima puno i puno da se prica na ovu temu. Ova igra generalno otisla u pm.

N57

pre 7 godina

Evo ja imam IS6 sa 5 perkova i premium nalog od skoro prvog dana i 15k bitaka za kojeg mogu da kazem da je zesci tres, moja uloga kao HTa je da medju prvima primim udarce ne srljam ali uvek sam napred, top zesce smece moras stati i nisaniti ako ne skupi nisan cao nema pogotka nemoze Lowe da probije u donju plocu ako nisi natovario Ag, tenk je trom, spor na okretanju dobra stvar kod njega je pobedio ili izgubio dobro zaradi, za sideskraping ili kako ga vec zovu ni od tog filma nema nista kako god ga okrenes buse ga gde god pozele, mm im veze s mozgom nema jedna ekipa je ili brza ili ima za 4k vise HP u startu ili ima vise HTova ili TDov, no skill autoloaderi bi mogli malo da se oskrnave bilo koji tenk da i nije ni ogreban do kraja partije ako naleti na BCa ili Skodu sa trecinom helta moze slobodno da racuna da nema nista od pobede, elem svaki put cim pocnem da igram i cim vidim prvog AL odmah mu dodelim unsportsmen conduct za bilo koju ekipu da igra, za sad samo igram arty klik klik klik iako izgubim nije strasno ne nerviram se zbog usranog RNGa

olo

pre 7 godina

WoT igraci se definitivno dele na whinere i grindere :)
Ko znda da igra, ni jedan tenk, ni jedna klasa vozila mu ne smeta.
S druge strane, ko ne zna da igra kuka na pare, tenkove, lovce, arty, mape, prem tenkove itd.
Igra jeste donekle free, ali da bi bila 100% free zahteva odredjenu posvecenost i dobar tenk roster (tier 5 bdr, kv1, sca 35/ tier 6 crom, easy8, kv85, neki arty, su 100/ tier 7 bilo koji arty, a44, comet, buldog...) Dakle mozda vas ne kosta novac ali zato vas kosta vreme. I sto rece neko gore mesec prema plus poklon u zlatu je par pakli pljuga. A ustedece vam vreme i zivce. Igracete opustenije jer sta god da se dasi kasa je u plusu.
JBG i ja se secam kada je srebra bilo kao blata, tamo 2013/14 dok nisu skrljali prihod srebra za obicne tenkove.
A ove fantazije kako ti je mm bolji sa prem acc... lol

AleksandarSrbin

pre 7 godina

oni koji pljuju igru neka je lepo zaobiđu i prestanu da mlate slamu, igra ima neke mane ali je jedna od najboljih ikada, ubacivanje novih premium tenkova nije ništa nenormalno i glupo je da ovde neko misli da si sve nedostatke sopstvene ivre rešio kupovinom premium tenka, ja na primer imam par premium tenkova da mi prave srebro jer sa običnim 8 nebi natukao 1.000.000 za 100 partija, ako je neko loš igrač on je loš i kraj ne bi pomogao ni neprobojni tenk, ne vodim neku razliku ogromnu između Lowa i npr. Is3, kinezom hevy 8 ne znam broj, TIGAR 2, a isto tako i sa srednjim premium i običnim 8, jedini tenkovi koji prave razliku su izbačeni iz prodaje a to je e25, arty francuz 5 tier, i oklop onog francuza 8 premiuma, ako si loš baja loš si

Zeleni

pre 7 godina

Novi premijum tenkovi su uvedeni da bi wg zaradio sti ih razumem. ako nemate para ili necete da date lepo imate turnire faceit, bog... Udjite u dobar klan koji drzi teritirije, a ako ste truba igrac nema dobrog klana samo kukanje po forumima.

mvo_srb

pre 7 godina

(kifluca, 22. februar 2017 13:59)

Grindao si loše tenkove, meni moji "ljubimci" služe kao i prvog dana. Čim ti upadaju "retardi" (inače na početku smo svi to bili, a neki i ostali) u top tiru, pretpostavljam da slabo igraš tir 10. Igraj sa desetkama i taj problem ćeš manje više rešiti. Probaj neki drugi tenk, možda ti taj ne leži, npr. sa is3 sam retko kad u minusi, pobedili ili izgubili... Za premium, čista laz, obično imam premium nalog i po tvojoj priči do sad bih bio u kazni... Premium granate te isto ne tera niko da koristiš, flenkaj tenk pa ga buši sa strane, a na kraju krajeva, jel tebe neko tera ovo da igraš, pređi na nešto drugo vidiš da ćeš da poludiš od wot-a...

cicvara

pre 7 godina

(marko mitrovic, 22. februar 2017 12:35) Ima istine ali opet, zar nije i svrha teskih sporih tenkova da ne mogu lako da se probiju, zar nisi provalio da od kako se koristi gold, spori, teski tenkovi sa debelim oklopom su izgubili svaku smisao u igri. Stoji light t8 u zbunu na kraju mape natovari gold i probija sve zivo, zar nije malo besmisleno? Drugo ne vidim da je kranvagen izbacio t57 i amx-a. U nekim situacijama jeste op, ali kad je hull down (sta je onda sa kupomom is7) i kad nema arti. Amx je dosta brzi, a i precizniji, kranvagen ima svojih mana kao i svaki, kao prvo granate mu jako cudno lete, tj. neprecizan je ima veci reload između granata... Uglavnom lično mislim da je sve do igrača, a ne tenkova ;)

Oddball

pre 7 godina

Sve je to lepo, ali videcu ga kada se nacrta ispred mene kako podnosi E75, pa neka bude premijum do sutra, samo sa AP granatama APCR mislim da i ne treba :-D

Željko

pre 7 godina

Ajde sto unizavate premijum vozila nego favorizujete nove modele tenkova dajuci im prednost u samoj igri a ruinirate starije tenkove za koje smo se ogulili od igre da ih kupimo. Nije fer. Meni se desilo vise puta sa sa grille tir x 4 puta pogodim Is 3 i ne napravim nikakvu stetu i tome sl. Sa Type 59 koji je nekad bio lep tenkic za igru sada mozete samo vrapce da plasite. Tvp , kranvagen i ostali noviji modeli su ispred svih . Pogledajte samo stete koje rade igraci sa tvp pa ce vam sve biti jasno. Realno , wot je nista drugo do veliko varanje igraca. Naravno da treba wot da zaradi pa zaradjuju od premijum , zlata i sl. Ali zasto upropsatavati stare igrace koji su napravili top naloge sa top tier tenkovima. Nema smisla.

marko mitrovic

pre 7 godina

Nikad mi nisu smetali premijumi jer su bili slabiji ili bar slicni standardnim, ali ovo u poslednje vreme je jasno da prave op samo da balavci i lovci na statistiku kupuju. Poslednja recenica u tekstu je objasnila, nema potrebe da se ponavljam, dodao bi jos i ojacanog Lowa koga nemogu da probijem ni sa 10kom u gornju plocu, kupola cesto rikosetira, a donju treba pogoditi na 300 metara. Takodje primetio sam i da noviji tenkovi odudaraju od starijih. Kranvagen je obezvredio t57 i amx50b, lovaci su po tiru 8-10 obezvtedili recimo focha tortisu i obj203. Japanca hevya prave neprobojnog u novom patcu, na TVP ne vredi ni trositi reci, osmica od koje ce se razvijati Maus ima top od 490 dmg i oklop bolji od e75. Jos kad dodamo da mape sve vise lice jedna na drugu valjda da stat-lovcima bude lakse igranje, igrica stvarno postaje go *****. Nije da mracim, nije sve tako crno, ima tu i dosta pozitivnih strana ali ovo sve vise bode oci.

cicvara

pre 7 godina

(cicvara, 22. februar 2017 13:17) samo sto is7 nije autoliad
(Rasina, 22. februar 2017 13:39)

Što bi rekao Radovan III, ajde :) (nemoj da se ljutiš)

Ne radi se o tome, dao sam primer da jednostavno postoje tenkovi sa tvrdom neprobojnom kupolom još od početka igrice. Svaki, ali bukvalno svaki tenk u igri ima svoje prednosti i mane, ne postoji idealan tenk. Drugo ko ti brani da ga izgrindaš pa budi i ti OP. Da samo što se tad stvar menja i opet dolazimo do onog što ja stvarno mislim, sve je do igrača, a ne tenka.

Rasina

pre 7 godina

Smem da se kladim>>>>> ovaj tenk ce sresti 10 ke mozda u 2 meca od 10. A preko dana mozda samo u 1 partiji. Barem u pocetku. Tesko onom ko grinda 6 i 7 na ovo vreme.

Jovan

pre 7 godina

Kad ne znaju šta će, nov premijum. Super...
Znači da očekujem još koji Lowe-igrača koji besciljno luta po mapi pucajući u drvo, kamenje kuće itd..

M&M

pre 7 godina

Batalio sam taj pay to win trash,igra je izgubila svaki smisao,mozete vi "profesionalci" da pisete sta hocete igra je skroz propala.Koja je svrha igranja sa teskim tenkovima kada te medium sa zlatom busi spreda gde god pogodi,zasto onda postoje teski tenkovi?!Bitke u vecim tierima se svele na kampfest,jos ako ima par artija niko nece nos da promoli,propast.Ja cu bolje pare da potrosim na GOG-u a necu ih dati ovim alavcima iz WG,svake druge nedelje novi premium tenk dok se 5 mapa vrti vec 2-3 godine vrte u nedogled,uzimaju milione a za uzvrat dobijes 10 izgubljenih parija za redom.

Kaboom

pre 7 godina

Za WG nikad dovoljno ruskih premium tenkova sa oklopom koji treba pažljivo gađati, što postaje sve teže "razvojem distribucije pogodaka", tj povećanim RNG faktorom... ili.. što se WG tiče bolje- kupiti premium i par "treasury" paketa i strogo premium municijom gađati.

marko mitrovic

pre 7 godina

@ cicvara

Slazem se ja sa tobom. Naravno na Kranvagen ima mana ali kad gledas sve ukupno bolji je, imas sa njim daleko vise mogucnosti u igri. HT jesu izgubili smisao zbog gold spamera, zato im budze oklope ali sta je sa nama koji ne pucamo golde, ja nisam u mogucnosti da pucam 10 golda po mecu jer bi mi to vremenom pojelo sve pare, lako je reci flankuj, ali nisi uvek u mogucnosti za to. To da sve zavisi od igraca je tacno. Svi kazu da je amx50b bolji od t57 a ja sa t57 imam 3500 dmg po mecu i 1,8 kila sto mislim da je fantasticno dok sa amx "samo" 2500, dok sa sa tvp jos losiji sa 2400. Ne znam kako, valjda sam sa t57 nekako opezniji. Isto tako mi britanski ht dosta bolje lezi od is7 ili e100 sa kojim sam stvarno jadan jedva imam 2000 po mecu.