Petak, 02.03.2001.

16:54

CLANOVI SPS KOD KOSTUNICE

Izvor: B92

Default images
Potpredsednik Socijalisticke partije Srbije Zivorad Igic potvrdio je u petak Tanjugu da je visoka delegacija te stranke, na svoju inicijativu, u cetvrtak uvece razgovarala s predsednikom SR Jugoslavije Vojislavom Kostunicom, javlja Tanjug. "Oni su predsedniku Kostinici preneli ogorcenje zbog poslednjih hapsenja i zatvaranja bivsih visokih drzavnih funkcionera, politicke i medijske harange protiv clanova SPS-a i gradjana i predsednika SPS Slobodana Milosevica", rekao je Igic. Prema njegovim recima, delegacija SPS-a i gradjeni izrazili su revolt i zbog usvajanja vise zakona, posebno Zakona o amnestiji, koji su, po misljenju SPS-a, "protivdrzavni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: