Krkobabić: Penzije moraju da prate plate

Penzije moraju da prate sudbinu plata, poručio je lider PUPS-a Milan Krkobabić u razgovoru sa građanima Novog Bečeja.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 23.08.2015.

14:46

Default images
(Foto: Thinkstock.com)

Prisutni građani su podržali njegove stavove da nema viška radnika već manjka posla.

"Neophodne su bile teške mere fiskalne konsolidacije, ali je stav PUPS da sada neki drugi treba da podnesu teret naišao na opšta odobravanja starijih sugrađana'', rekao je Krkobabić u okviru letnjeg karanava PUPS 2015 ''Svet pripada i nama''.

On je poručio da je PUPS, kao partija socijalne pravde, napravila zaokret i preuzela brigu i o zaposlenima i svim korisnicima socijalne pomoći ističući nephodnost dugoročne stabilnosti zašta su potrebna i ekonomska utemeljenost, efikasnost, organizovanost .

U saopštenju je istaknuto i da je lider PUPS-a izrazio zadovoljstvo podrškom koju je dobio u susretima u okviru karavana i spremnošću članova te stranke za lokalne izbore.

Kako je navedeno, Krkobabić je posle susreta sa građanima održao sastanak sa funkcionerima PUPS iz banatskog regiona u sklopu priprema za lokalne izbore.

U saopštenju je istaknuto da se letnji karavan PUPS 2015 približava kraju, a da je tokom leta putovao po celoj Srbiji.

Letnji karavan je obišao do sada osam regiona, a susreti sa predsednicima opstinskih odbora PUPS, članovima, simpatizerima i građanima raznih regiona održani su u Kraljevu, Zlatiboru, Vrnjačkoj Banji, Knjaževcu, Šapcu…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

6 h

Podeli: