Francuzi nam nude koncesije

Francuzi zainteresovani za saradnju i investiranje u Srbiji u oblasti poljoprivrede, saobraćaja, eneretike, naročito po modelu javno-privatnih partnerstava.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2013.

14:21

Default images

Predsednik Saveta preduzeća Francuska-Srbija i udruženja privrednika MEDEF Internacional Šarl Paradi izjavio je na konferenciji za novinare u Privrednoj komori Srbije (PKS), da su francuske firme naročito zainteresovane za učesće u projektima putnih i železničkih Koridora 10 i 11, kao i za izgradnju metroa u Beogradu.

Paradi je istakao da bi dobijanje datum o početku pregovora Srbije sa EU dosta uticalo na unapređenje privredne saradnje preduzeća iz Srbije i Francuske, kao i da bi to privuklo i investitore iz drugih zemalja.

Predsednik PKS-a Željko Sertić je poželeo dobrodošlicu francuskim firmama zainteresovanim za poslovanje u Srbiji i izrazio očekivanje da će na današnjim poslovnim sastancima već biti dogovoreni neki poslovi.

MEDEF je najveća unija poslodavaca u Francuskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

6 h

Podeli: