Utorak, 03.03.2015.

16:47

Prvi ašov u BG na vodi na leto

Projekat "Beograd na vodi", koji treba da počne da se radi od ovog leta, biće najveći projekat u regionu, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Izvor: Tanjug

Prvi ašov u BG na vodi na leto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

UtopicUnicorn

pre 9 godina

a kad ce biti tender za izvodjaca radova?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marko, 3. mart 2015 18:40)

Tender? Pa mislis da ce arapi da daju svoje pare da bi mi, na nekom tenderu birali radnike i izvodjace radova?! To nigde u svetu ne ide tako!
I ni kod nas ne mora posto nije predvidjeno zakonom! Naime, grad je resio da, urbanisticki, tu moze biti poslovni kompleks i omogucio stranom investitoru da obezbedi zemljiste i gradi. Zemljiste je gradsko pa je grad i prodao investitoru zemljiste (prodao - poklonio u zamenu za deo profita po prodaji) tako da je sve po zakonu!

Viktor

pre 9 godina

Biće to najvažniji projekat na Balkanu a Beograd će dobiti na značaju i svoje pravo lice kakvo zaslužuje da ima.Građani Srbije će dobiti prestonicu po merilu jedne Evropske države.

DžimiČu

pre 9 godina

Beograd na vodi je projekat koji može doneti samo dobit i postaviti ceo region na svetski nivo, projekat koji donosi profit i nova radna mesta.

ance

pre 9 godina

Ovaj projekat ce nam omoguciti bolji imidz u sveti,sigurna sam da ce nas izdvojiti od ostalih zemalja u okruzenju i doneti nam mnogo investicija.

Jessica

pre 9 godina

Ovaj projekat će biti od velike važnosti kako za Beograd tako i za celu Srbiju jer će pokrenuti celokupnu ekonomiju i zaposliće se brojna domaća preduzeća.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Ne razumem potrebu pojedinaca da hejtuju svaki potez Vlade, premijera i realizaciju svakog novog projekta. Beograd na vodi ima sve šanse da bude najveći projekat na Balkanu i smatram da bi svi mi koji volimo svoju zemlju trebalo da budemo ponosni što će jedan takav projekat biti realizovan u Beogradu. Očigledno pojednici jedino što znaju je da samo kritikuju, no dobro navikla sam na to.

cacanin

pre 9 godina

Vas koalicioni partner, ministar Ilic seljak Velimir je prvi asov zakopao pre 15-tak godina za fabriku duvana u Cacku...danas nit' asova nit' fabrike a zitelji puse.

giovanni

pre 9 godina

Pocetkom radova ce se ukljuciti i veliki broj raznih firmi koje mogu da zarade, a cak moze i da se ukljuci proizvodnja zelezare... Nece zgrada biti od stakla... Mnogo dobrog ce da povuce izgradnja. Sto za preduzeca sto za nas ljude, radnike...

Jexic

pre 9 godina

Drago mi je sto ce se istrajati u tome da se ovaj projekat realizuje jer ce zaista postati nesto po cemu ce nasa zemlja biti jako prepoznatljiva.

Zorz

pre 9 godina

Pazi botovi,po komandi...."mislim da ce ovakav projekat....","mislim da ce biti radna mesta...","mislim da ce priliv investicija..."...sta vi mucenici mislite,pa vi ne mislite svojom glavom...kako smo jadni,morala nigde,svi politicari lazu,ovaj glupi narod im se divi,pola zemlje nepismeno,oni skolovani i pametni pobegli i beze preko...ova neskolovana i lazljiva vlast ce ukucati poslednje eksere u ovaj mrtvacki sanduk zvani Srbija... (Rade, 03. mart 2015 20:21)
Brale kralj si alal vera.

Galeb

pre 9 godina

Novi Beograd je evropsko dostignuće, a njega su gradili naši ljudi, domaća radna i kreativna snaga. To je najveći biser naše arhitekture. Ali, da nije bilo političko-socijalnog miljea koji je to omogućio i provocirao mlade ljude da ulože najbolji deo sebe u podizanje novog grada, od toga ne bi bilo ništa.
Zamislite da DANAS treba da se gradi tako grandiozan projekat, imali bismo jato manipulanata i rat za procenat – kaže akademik i arhitekta Mihajlo Mitrović.

mike

pre 9 godina

Jedva cekam... Ali ljudi sto spominjete bolnice itd. pa ne mozes da kazes investitoru da tu investira. On traI gde ce da profitira. Ja sam siguran da ce to dovesti vise turista, da ce poljeprivreda oko valjeva da se samim tim poveca i da se bolnice te sto spominjete zavrse... Stvarno treba te bolnice itd srediti da narod ima gde normalno da ode kod dr

Jivan

pre 9 godina

Botovi, ne vidim nigde da ste zabrinut,i sto će da protivzakonito, koriste eksproprijaciju, da bi privatnik dosao do tudje imovine. To vam ne smeta?

Džingis Kan

pre 9 godina

Vidim da ovde vrvi od "vernika" u BGDH2O.

Bre, bre, prevod na sprpski:

Mali: "Ja volim perverzije kad se mrsi, a ovaj put je kreativnost u ašovu."

Macak

pre 9 godina

Mnoge firme I brojno ljudstvo ocekuje pocetak realizacije ovog projekta kako bi mogli poceti sa radom. Pohvale za ovaj projekat I za dovodjenje investitora koji ce uloziti u projekat “Beograd na vodi”.

ona da radja, on da pali pekare

pre 9 godina

(Bojan, 3. mart 2015 19:53)

Ma jesi, video si. Jedva sajt da imaju. U redu je sto si botina, ali nije lepo lagati.

Nikola

pre 9 godina

Uzas je sta nam ova vlast i botovi rade. Gomila neobrazovanih parazita se sakrilo iza jednog coveka koji da ode iz stranke oni ne bi presli cenzus. I umesto da ih je sramota zbog te slike, oni se podsmevaju ovom mucenom narodu koji jedva sastavlja kraj sa krajem, dok oni uzivaju u svojim povlasticama i slihtaju se na svakom koraku.

Milan011

pre 9 godina

Ja,koliko sam video , već ste napravili prvi objekat - kafić uz biciklističku stazu.Tuda stalno vozim bicikl, pa nisam mogao da ne primetim.Super ste počeli-od kafane !

Mary

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi je vazan i za Beograd i Srbiju jer ce da omoguci angazovanje domacih preduzeca na realizaciji. Izvrsene su pripreme tako da se moze ocekivati da na leto pocne izgradnja prve zgrade.

Rade

pre 9 godina

Pazi botovi,po komandi...."mislim da ce ovakav projekat....","mislim da ce biti radna mesta...","mislim da ce priliv investicija..."...sta vi mucenici mislite,pa vi ne mislite svojom glavom...kako smo jadni,morala nigde,svi politicari lazu,ovaj glupi narod im se divi,pola zemlje nepismeno,oni skolovani i pametni pobegli i beze preko...ova neskolovana i lazljiva vlast ce ukucati poslednje eksere u ovaj mrtvacki sanduk zvani Srbija...

buki

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)

A da taj tvoj investitor prvo plati izradu web-stranice!!! Mesecima pokušavam da ga nađem. Možda mu je sajt negde u virtuelnom svetu kao što će i BNV biti. Nažalost, samo naše pare nisu virtuelne. Od svega će nama ostati prazna gradska kasa i veeeliko poljanče između Branklovog i gazele.

Dipl.ing. Gradjevine

pre 9 godina

Vidim Botove SNS da pisu da je to dobro za Srbiju za nase gradjevinare i ostalo. Sta je dobro za Srbiju?Za nase gradjevinare.Radice dve tri godine i sta dalje.Radice fuseraj kao sto su radili. Bice kradja na materijalu i ugradjivanje skart proizvoda od keramike trece kategorije u Italiji. Smrdljive zgrade.Curenje krovova, podizanje parketa,odpadanje plocica. To se ne vidiodmah vec kasnije.Ovo je najobicnija propaganda Vucica i njegove kamarile

Jaca

pre 9 godina

Svi su kritikovali kada je formirana Air Serbia, a on nam je doneo velike prihode. Tako sada svi kritikuju Beograd na vodi, koji ce nam doneti jos vece prihode.

Vivac

pre 9 godina

Veliki projekat koji bi trebalo sto pre zapoceti. Verujem da ce se zavrsiti kad je planirano i da ce biti jedinstven u Evropi a verujem i u svetu.

dragan

pre 9 godina

Botovi, šta se trudite, kao više niko i ne čita vaše komentare. Ovo je opsena veka, magal u zdrave oči, da se ne bi prićalo o stvarnim problemima. Dosta je bilo zamajvanja, u Beograd na vodi više ne veruje niko trezven. Nema hleba, nema para, ali ima za narod igara.

Bojan

pre 9 godina

Nedavno sam bio u UAE i imao prilike da vidim sta je firma EMAAR, koja ce graditi Beograd na vodi, tamo napravila. Siguran sam da ce to biti sjajno i da ce znacajno doprineti razvoju grada.

nekokozna

pre 9 godina

"Trenutno se radi na raščišćavanju terena, kako bi počela da se gradi prva zgrada u okviru projekta "Beograda na vodi" i sve to na leto,rekao je Mali.
Mali Gradonacelnice,znate li vi koje sve aktivnosti treba sprovesti od "rasciscavanja terena" do gradnje prve zgrade,i koliko vremena treba za to?
Ne vredjajte inteligenciju mislecim ljudima!

fik

pre 9 godina

Uz ovakav priliv investicija, nasa zemlja ce naprdovati nasvim segmentima drzavnog sistema. Strane zemlje pristaju da ulazu i time stavljaju do znanja da smo stekli njihovo poverenje.

Arabica

pre 9 godina

Normalno je da kod svih nas laganih i zavaravanih decenijama postoji skepticizam, ali kada se projekat bude realizovao - predstavljace prednost ne samo za Srbiju, vec i kompletan region.

svetla buducnost

pre 9 godina

Mali, evo imam jedan mali asov za plazu moje cerke, mogu da ti ga pozajmim za slikanje prvog ubadanja, a i lep je, ima vesele boje sarene laze!!!

Alisa21

pre 9 godina

"Beograd na vodi" je projekat, koji je od velikog značaja.
Na ovaj način će s, kako uveličati turizam, tako i privući strani investitori, te je država iznova u plusu.

Zoka

pre 9 godina

kada se bude ukopavao kamen Temeljac obavezno da Tomislav (moguce tada DR) Master Nikolic izrekne sudbonosne reci: "Dugo ste čekali. Počnite!"
100 milijardi evra
Dzakovi sa glasackim listicima
Kanal Dunav Morava
Kruzni tok na nebu iznad Bajcetine
Tuzni tok....

Cicmil

pre 9 godina

Ovaj plan ce biti spas za srpsku posrnulu privredu i gradjevinsku industriju jer ce vecinu radova na ovom monumentalnom projektu raditi domaca preduzeca!

milis

pre 9 godina

Mislim da ce ovako ozbiljan projekat biti glavni pokretac posrnule privrede. Moramo imati u obzir to da se ovakvi projekti grade temeljno I da organizacija gradnje mora biti ozbiljna I pod kontrolom.

TajnoMoja

pre 9 godina

Kao obican gradjanin vise sam nego odusevljena ovim proektom. Prilika da i Beograd zalici na svetske metropole. Naravno, korist ce imati i mnoga preduzeca koja ce ucestvovati u izgradnji, a uposlice se i veliki broj radnika. Sve u svemu, prava stvar.

Tijana

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)
@anci
Vauuu lepo od njih, nadam se da ćemo ih adekvatno iskoristiti!

Srbin

pre 9 godina

gde god se okrenes svuda mali i njegov bratic, haraju po beogradu i ne znaju sta je dosta, dok ih neko uskoro ne spreci. Da li ste znali da mali odlucuje ko ce biti primljen u air serbia? :) joj srbiJooooo

bice bolje ali kadја

pre 9 godina

опет обћања само нам Мали није рекао које је лето упитању и која су то толика наша предузећа у питању кад немамо предузећа нема ни машина има само људи који желе да раде за пристојне плате од којих могу да живе са својим породицама. Опет шарена лажа.

Robin Hud

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce omoguciti visestruku korist za Srbiju i Beograd. Verujem da cim se pripremi teren da ce krenuti i prvi radovi, a kako cuo uveliko se radi na tome.

Q

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)

Anci sreco. Nisi ti to najbolje razumela. Projekat (koga nema, vec samo neka ideja) vredi procenjeno je na 3 mild evr.. Iz Abu Dabija nije investitor, vec oni nude potencijalnim investitorima. Za sad nema nijednog. Rsaciscavanje terena je nas deo posla i za sada je za to izdvojeno 66 miliona evr.

srbin

pre 9 godina

bilo bi dovoljno da se sredi obala Save,da se napravi park, opera i jos po nesto, a to bi mogli sami...,treba znaci da se skloni ono ruglo pored reke...

bokica

pre 9 godina

Projekat ovako rangiran je potpuni prioritet kome svi treba da tezimo, nezavisno kojoj stranci pripadamo. Kada nesto pozitivno utice na oporavak naseg ekonomskog sistema, stranacke razmirice i netrpeljivosti moramo ostaviti po strani.

bzvz

pre 9 godina

Primetio sam da pominjanje "Beograda na vodi" kod nekih ljudi izaziva tikove na licu, a neki postaju odjednom agresivni, dok se neki samo kiselo smese. Mislim da prvi i drugi, koje sam pomenuo, mogu potencijalno u nekom trenutku da upotrebe sataru, macetu ili sekiru i nanesu povrede sebi ili drugima. Bar im je takav izraz lica kad se spomene BGH2O.

godina po godina

pre 9 godina

da podsetimo bese kraj prosle godine, pa pocetak ove , pa mart, pa aprili a sad pocetak leta e smesni ste ko cirkuske lude vise sa tim prve lopate.
Lepo recite narodu od toga nema nista i sve ok ovako se samo zakopavate umesto da odkopavate. Ceo projekat je smejurija bio od samog pocetka i bogu hvala sto se nece ni desiti to nakaradno ruglo u najavi.

Nebojsa

pre 9 godina

Posle silnih obecanja pocev od listica,mercedesa,partiskih zaposljavanja i svega ostalog za sta je ovaj narod dezinformisan licno mislim da ce se i projekat
Beograd na vodi izjaloviti.Ne bih zeleo da se to desi ali od dosadasnjih obecanja koja nisu ispunjena sve mi govori da ce tako biti i sada

...још једна кафана у низу.

pre 9 godina

Зар доктор менаџерских наука стварно мисли да ће неко доћи да инвестира у овакве фантастичне некретнине у земљи која сваке године власницима неконтролисано удвостручује порез на имовину и која истовремено обећава градњу стотина хиљада јефтиних стамбених квадрата?

После прве кафане са "изложбеним павиљоном" биће...

cisco kid

pre 9 godina

Hahahahaha,budale.Sada se ujedaju za jezik i proklinju dan kada su lupili u preduzbornoj kampanji tu glupost.Bilo je tu još savršenih gluposti:1000 milijardi evra ulaganja ,kanal do Crnog mora i drugih nebuloza.Zadržali su se na ovoj.Ali nisu ni oni samo krivi.Glup čovek veruje obećanjima kao što tzv.premijer veruje prevarantima iz Abu Dabija.On misli da će ga još malo isutirati sa vlasti pa će imati alibi da zato nije ništa uradjeno.Ako je tako,slažem se.Samo da ga nikada više nevidimo ni čujemo.

ROVAC

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce biti realizovan,citav Balkan i svet ce moci da nam pozavide na njemu. Ulepsace nam glavni grad,donece nam puno novca ako ga budemo marketinski dobro promovisali i privukli turiste. Samo nastavite!

sremac

pre 9 godina

Bice prvi i poslednji. Ko prva cev na juznm toku, ko prvi kamen na brzoj pruzi, koridor od 1 do 10, ko autodrom u Jakovu, zimske olimpijske igre u Sirogojnu, Palm beach na Obedskoj bari...

oki

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce biti od najveće važnosti za prestonicu i celu Srbiju s obzirim na obim investicija, jer treba da pokrene celokupnu ekonomiju i da zaposli brojna domaća preduzeća.

Slobodan Zika Jalovina

pre 9 godina

joj ljudi, ne cinite to, bice prazno! beograd nije london ili abu dabi, beograd je beograd.. ne radite to, nece biti profita, a vi cete uzeti previse para..nemojte nam to ciniti, evo neka nekako ispadne da ste vi to hteli, ali da smo vas "mi" sprecili, mucki i bezobrazno, samo nemojte da gradite to, oterace nas u dublju bedu

Drago

pre 9 godina

Bravo tako nesto nam treba, dolazim po tri cetiri puta godisne u Beograd
Nocni zivot, hrana i gostoljubstvo je super ali Beograd ko grad treba dosta posla da bi izgledao kako nekad jeste

Put your money where your mouth is

pre 9 godina

Jel ovo najavljivanje najave za najavu pocetka radova?
pa koliko su do sada najavljivali i pricali o BNV, ja sam u jednom trenutku stekao utisak da su ljudi vec krenuli da se useljavaju u nove zgrade tamo

MAŠAN

pre 9 godina

Danas je na drugoj vesti bilo priče o višku para a manjku projekata. Nekako se sam od sebe nameće- "Beograd na vodi" je taj projekat gde će otići višak iz budžeta. Evo prvih projekata iz Blerove "radionice".

cofi95

pre 9 godina

19.01.2014 Prva faza projekta "Beograd na vodi" mogla bi da počne od septembra, a već sada se dosta odmaklo u organizaciji posla i pripremnih radnji, kaže Srđan Rupar. 27.01.2014 Član privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević najavio je danas da će realizacija projekta "Beograd na vodi" početi već u septembru. 09.05.2014 Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će građevinski radovi na kuli koja bi trebalo da dominira projektom Beograd na vodi početi do marta 2015. godine. 27.06.2014 Vučić je istakao da će u prvoj A fazi projekta "Beograd na vodi" radovi početi već u februaru i da će biti izgrađena četiri objekta. 14.09.2014 Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kaže da se u prvih nekoliko meseci sledeće godine očekuje početak radova na projektu "Beograd na vodi". 11.11.2014 Vučić: "BG na vodi" kreće u maju 20.11.2014 Početak izgradnje Beograda na vodi očekuje se na proleće.

Zasto jednostavno ne priznate da se sve vreme sprdate sa narodom? Mozda vam i oprostimo.

manipulator imaginator

pre 9 godina

Pre par meseci je bilo da pocinje izgradnja u maju, sad kad se maj blizi, izgradnja na leto, a kad dodje leto...??!!
Ako izgradnja pocinje za 4-5 meseci znaci da bi vec trebalo da imamo na uvid glavne, izvodjacke projekte, to znaci da su jos pre par meseci trebali da naprave konkurs za izvodjace medju domacim preduzecima... nista od toga se nije dogodilo tako da mi sve vise deluje da je ceo taj projekat zestoko prodavanje magle. U najboljem slucaju dobicemo samo jos jedan hotelcic ili jos jedan potpuno nepotrebni trzni centar.

Cvikla

pre 9 godina

Ovi i dalje nas zamajavaju sa pricom da ce neko da gurne toliku lovu. Vucic bio u Izraelu i nudio Beograd na vodi. Onda nedavno slovencima. Pa onda gradnonacelni nudio u Becu. Mozda ce neko da krene da gradi trzni centar da se zamazu oci gradjanima. pruga i do dalje ostaje. Autobuska stanica takodje. Ljudi od struke kazu da teren nije priveden nameni tj nije uradjena komunalna infrastruktura. To kosta molijradu evra. Detaljnog plana nema.

Goran G

pre 9 godina

Iskreno se nadam da je napredna opcija saznala da postoje i naprednija oruđa od ašova. Samo da im to ne bude argument za docnju: tvrda zemlja, sporo ide...

Davorin

pre 9 godina

Ovaj projekat je zaista od ogromnog značaja za napredak i razvoj naše zemlje, u to nema sumnje. Drago mi je što će se uskoro početi sa radom.

očigledno

pre 9 godina

Moguce je ovo uraditi, samo sto ce ostatak Srbije ostati potpuno nerazvijen, ali u nasoj drzavi je vazno samo da se od BG-a napravi savremena evropska prestonica. To sto ce ostatak Srbije ostati isti kao i pre 50 godina, to nije vazno, sve dok je BG "na vodi"...

cofi95

pre 9 godina

19.01.2014 Prva faza projekta "Beograd na vodi" mogla bi da počne od septembra, a već sada se dosta odmaklo u organizaciji posla i pripremnih radnji, kaže Srđan Rupar. 27.01.2014 Član privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević najavio je danas da će realizacija projekta "Beograd na vodi" početi već u septembru. 09.05.2014 Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će građevinski radovi na kuli koja bi trebalo da dominira projektom Beograd na vodi početi do marta 2015. godine. 27.06.2014 Vučić je istakao da će u prvoj A fazi projekta "Beograd na vodi" radovi početi već u februaru i da će biti izgrađena četiri objekta. 14.09.2014 Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kaže da se u prvih nekoliko meseci sledeće godine očekuje početak radova na projektu "Beograd na vodi". 11.11.2014 Vučić: "BG na vodi" kreće u maju 20.11.2014 Početak izgradnje Beograda na vodi očekuje se na proleće.

Zasto jednostavno ne priznate da se sve vreme sprdate sa narodom? Mozda vam i oprostimo.

srbin

pre 9 godina

bilo bi dovoljno da se sredi obala Save,da se napravi park, opera i jos po nesto, a to bi mogli sami...,treba znaci da se skloni ono ruglo pored reke...

Davorin

pre 9 godina

Ovaj projekat je zaista od ogromnog značaja za napredak i razvoj naše zemlje, u to nema sumnje. Drago mi je što će se uskoro početi sa radom.

Zoka

pre 9 godina

kada se bude ukopavao kamen Temeljac obavezno da Tomislav (moguce tada DR) Master Nikolic izrekne sudbonosne reci: "Dugo ste čekali. Počnite!"
100 milijardi evra
Dzakovi sa glasackim listicima
Kanal Dunav Morava
Kruzni tok na nebu iznad Bajcetine
Tuzni tok....

Bojan

pre 9 godina

Nedavno sam bio u UAE i imao prilike da vidim sta je firma EMAAR, koja ce graditi Beograd na vodi, tamo napravila. Siguran sam da ce to biti sjajno i da ce znacajno doprineti razvoju grada.

bokica

pre 9 godina

Projekat ovako rangiran je potpuni prioritet kome svi treba da tezimo, nezavisno kojoj stranci pripadamo. Kada nesto pozitivno utice na oporavak naseg ekonomskog sistema, stranacke razmirice i netrpeljivosti moramo ostaviti po strani.

svetla buducnost

pre 9 godina

Mali, evo imam jedan mali asov za plazu moje cerke, mogu da ti ga pozajmim za slikanje prvog ubadanja, a i lep je, ima vesele boje sarene laze!!!

Robin Hud

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce omoguciti visestruku korist za Srbiju i Beograd. Verujem da cim se pripremi teren da ce krenuti i prvi radovi, a kako cuo uveliko se radi na tome.

Rade

pre 9 godina

Pazi botovi,po komandi...."mislim da ce ovakav projekat....","mislim da ce biti radna mesta...","mislim da ce priliv investicija..."...sta vi mucenici mislite,pa vi ne mislite svojom glavom...kako smo jadni,morala nigde,svi politicari lazu,ovaj glupi narod im se divi,pola zemlje nepismeno,oni skolovani i pametni pobegli i beze preko...ova neskolovana i lazljiva vlast ce ukucati poslednje eksere u ovaj mrtvacki sanduk zvani Srbija...

milis

pre 9 godina

Mislim da ce ovako ozbiljan projekat biti glavni pokretac posrnule privrede. Moramo imati u obzir to da se ovakvi projekti grade temeljno I da organizacija gradnje mora biti ozbiljna I pod kontrolom.

dragan

pre 9 godina

Botovi, šta se trudite, kao više niko i ne čita vaše komentare. Ovo je opsena veka, magal u zdrave oči, da se ne bi prićalo o stvarnim problemima. Dosta je bilo zamajvanja, u Beograd na vodi više ne veruje niko trezven. Nema hleba, nema para, ali ima za narod igara.

ROVAC

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce biti realizovan,citav Balkan i svet ce moci da nam pozavide na njemu. Ulepsace nam glavni grad,donece nam puno novca ako ga budemo marketinski dobro promovisali i privukli turiste. Samo nastavite!

Dipl.ing. Gradjevine

pre 9 godina

Vidim Botove SNS da pisu da je to dobro za Srbiju za nase gradjevinare i ostalo. Sta je dobro za Srbiju?Za nase gradjevinare.Radice dve tri godine i sta dalje.Radice fuseraj kao sto su radili. Bice kradja na materijalu i ugradjivanje skart proizvoda od keramike trece kategorije u Italiji. Smrdljive zgrade.Curenje krovova, podizanje parketa,odpadanje plocica. To se ne vidiodmah vec kasnije.Ovo je najobicnija propaganda Vucica i njegove kamarile

fik

pre 9 godina

Uz ovakav priliv investicija, nasa zemlja ce naprdovati nasvim segmentima drzavnog sistema. Strane zemlje pristaju da ulazu i time stavljaju do znanja da smo stekli njihovo poverenje.

oki

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce biti od najveće važnosti za prestonicu i celu Srbiju s obzirim na obim investicija, jer treba da pokrene celokupnu ekonomiju i da zaposli brojna domaća preduzeća.

Q

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)

Anci sreco. Nisi ti to najbolje razumela. Projekat (koga nema, vec samo neka ideja) vredi procenjeno je na 3 mild evr.. Iz Abu Dabija nije investitor, vec oni nude potencijalnim investitorima. Za sad nema nijednog. Rsaciscavanje terena je nas deo posla i za sada je za to izdvojeno 66 miliona evr.

buki

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)

A da taj tvoj investitor prvo plati izradu web-stranice!!! Mesecima pokušavam da ga nađem. Možda mu je sajt negde u virtuelnom svetu kao što će i BNV biti. Nažalost, samo naše pare nisu virtuelne. Od svega će nama ostati prazna gradska kasa i veeeliko poljanče između Branklovog i gazele.

Vivac

pre 9 godina

Veliki projekat koji bi trebalo sto pre zapoceti. Verujem da ce se zavrsiti kad je planirano i da ce biti jedinstven u Evropi a verujem i u svetu.

Arabica

pre 9 godina

Normalno je da kod svih nas laganih i zavaravanih decenijama postoji skepticizam, ali kada se projekat bude realizovao - predstavljace prednost ne samo za Srbiju, vec i kompletan region.

Cicmil

pre 9 godina

Ovaj plan ce biti spas za srpsku posrnulu privredu i gradjevinsku industriju jer ce vecinu radova na ovom monumentalnom projektu raditi domaca preduzeca!

cisco kid

pre 9 godina

Hahahahaha,budale.Sada se ujedaju za jezik i proklinju dan kada su lupili u preduzbornoj kampanji tu glupost.Bilo je tu još savršenih gluposti:1000 milijardi evra ulaganja ,kanal do Crnog mora i drugih nebuloza.Zadržali su se na ovoj.Ali nisu ni oni samo krivi.Glup čovek veruje obećanjima kao što tzv.premijer veruje prevarantima iz Abu Dabija.On misli da će ga još malo isutirati sa vlasti pa će imati alibi da zato nije ništa uradjeno.Ako je tako,slažem se.Samo da ga nikada više nevidimo ni čujemo.

Jaca

pre 9 godina

Svi su kritikovali kada je formirana Air Serbia, a on nam je doneo velike prihode. Tako sada svi kritikuju Beograd na vodi, koji ce nam doneti jos vece prihode.

Drago

pre 9 godina

Bravo tako nesto nam treba, dolazim po tri cetiri puta godisne u Beograd
Nocni zivot, hrana i gostoljubstvo je super ali Beograd ko grad treba dosta posla da bi izgledao kako nekad jeste

TajnoMoja

pre 9 godina

Kao obican gradjanin vise sam nego odusevljena ovim proektom. Prilika da i Beograd zalici na svetske metropole. Naravno, korist ce imati i mnoga preduzeca koja ce ucestvovati u izgradnji, a uposlice se i veliki broj radnika. Sve u svemu, prava stvar.

sremac

pre 9 godina

Bice prvi i poslednji. Ko prva cev na juznm toku, ko prvi kamen na brzoj pruzi, koridor od 1 do 10, ko autodrom u Jakovu, zimske olimpijske igre u Sirogojnu, Palm beach na Obedskoj bari...

Alisa21

pre 9 godina

"Beograd na vodi" je projekat, koji je od velikog značaja.
Na ovaj način će s, kako uveličati turizam, tako i privući strani investitori, te je država iznova u plusu.

Cvikla

pre 9 godina

Ovi i dalje nas zamajavaju sa pricom da ce neko da gurne toliku lovu. Vucic bio u Izraelu i nudio Beograd na vodi. Onda nedavno slovencima. Pa onda gradnonacelni nudio u Becu. Mozda ce neko da krene da gradi trzni centar da se zamazu oci gradjanima. pruga i do dalje ostaje. Autobuska stanica takodje. Ljudi od struke kazu da teren nije priveden nameni tj nije uradjena komunalna infrastruktura. To kosta molijradu evra. Detaljnog plana nema.

...још једна кафана у низу.

pre 9 godina

Зар доктор менаџерских наука стварно мисли да ће неко доћи да инвестира у овакве фантастичне некретнине у земљи која сваке године власницима неконтролисано удвостручује порез на имовину и која истовремено обећава градњу стотина хиљада јефтиних стамбених квадрата?

После прве кафане са "изложбеним павиљоном" биће...

Srbin

pre 9 godina

gde god se okrenes svuda mali i njegov bratic, haraju po beogradu i ne znaju sta je dosta, dok ih neko uskoro ne spreci. Da li ste znali da mali odlucuje ko ce biti primljen u air serbia? :) joj srbiJooooo

nekokozna

pre 9 godina

"Trenutno se radi na raščišćavanju terena, kako bi počela da se gradi prva zgrada u okviru projekta "Beograda na vodi" i sve to na leto,rekao je Mali.
Mali Gradonacelnice,znate li vi koje sve aktivnosti treba sprovesti od "rasciscavanja terena" do gradnje prve zgrade,i koliko vremena treba za to?
Ne vredjajte inteligenciju mislecim ljudima!

Nikola

pre 9 godina

Uzas je sta nam ova vlast i botovi rade. Gomila neobrazovanih parazita se sakrilo iza jednog coveka koji da ode iz stranke oni ne bi presli cenzus. I umesto da ih je sramota zbog te slike, oni se podsmevaju ovom mucenom narodu koji jedva sastavlja kraj sa krajem, dok oni uzivaju u svojim povlasticama i slihtaju se na svakom koraku.

ona da radja, on da pali pekare

pre 9 godina

(Bojan, 3. mart 2015 19:53)

Ma jesi, video si. Jedva sajt da imaju. U redu je sto si botina, ali nije lepo lagati.

godina po godina

pre 9 godina

da podsetimo bese kraj prosle godine, pa pocetak ove , pa mart, pa aprili a sad pocetak leta e smesni ste ko cirkuske lude vise sa tim prve lopate.
Lepo recite narodu od toga nema nista i sve ok ovako se samo zakopavate umesto da odkopavate. Ceo projekat je smejurija bio od samog pocetka i bogu hvala sto se nece ni desiti to nakaradno ruglo u najavi.

Slobodan Zika Jalovina

pre 9 godina

joj ljudi, ne cinite to, bice prazno! beograd nije london ili abu dabi, beograd je beograd.. ne radite to, nece biti profita, a vi cete uzeti previse para..nemojte nam to ciniti, evo neka nekako ispadne da ste vi to hteli, ali da smo vas "mi" sprecili, mucki i bezobrazno, samo nemojte da gradite to, oterace nas u dublju bedu

manipulator imaginator

pre 9 godina

Pre par meseci je bilo da pocinje izgradnja u maju, sad kad se maj blizi, izgradnja na leto, a kad dodje leto...??!!
Ako izgradnja pocinje za 4-5 meseci znaci da bi vec trebalo da imamo na uvid glavne, izvodjacke projekte, to znaci da su jos pre par meseci trebali da naprave konkurs za izvodjace medju domacim preduzecima... nista od toga se nije dogodilo tako da mi sve vise deluje da je ceo taj projekat zestoko prodavanje magle. U najboljem slucaju dobicemo samo jos jedan hotelcic ili jos jedan potpuno nepotrebni trzni centar.

Milan011

pre 9 godina

Ja,koliko sam video , već ste napravili prvi objekat - kafić uz biciklističku stazu.Tuda stalno vozim bicikl, pa nisam mogao da ne primetim.Super ste počeli-od kafane !

Goran G

pre 9 godina

Iskreno se nadam da je napredna opcija saznala da postoje i naprednija oruđa od ašova. Samo da im to ne bude argument za docnju: tvrda zemlja, sporo ide...

Nebojsa

pre 9 godina

Posle silnih obecanja pocev od listica,mercedesa,partiskih zaposljavanja i svega ostalog za sta je ovaj narod dezinformisan licno mislim da ce se i projekat
Beograd na vodi izjaloviti.Ne bih zeleo da se to desi ali od dosadasnjih obecanja koja nisu ispunjena sve mi govori da ce tako biti i sada

Put your money where your mouth is

pre 9 godina

Jel ovo najavljivanje najave za najavu pocetka radova?
pa koliko su do sada najavljivali i pricali o BNV, ja sam u jednom trenutku stekao utisak da su ljudi vec krenuli da se useljavaju u nove zgrade tamo

MAŠAN

pre 9 godina

Danas je na drugoj vesti bilo priče o višku para a manjku projekata. Nekako se sam od sebe nameće- "Beograd na vodi" je taj projekat gde će otići višak iz budžeta. Evo prvih projekata iz Blerove "radionice".

bice bolje ali kadја

pre 9 godina

опет обћања само нам Мали није рекао које је лето упитању и која су то толика наша предузећа у питању кад немамо предузећа нема ни машина има само људи који желе да раде за пристојне плате од којих могу да живе са својим породицама. Опет шарена лажа.

očigledno

pre 9 godina

Moguce je ovo uraditi, samo sto ce ostatak Srbije ostati potpuno nerazvijen, ali u nasoj drzavi je vazno samo da se od BG-a napravi savremena evropska prestonica. To sto ce ostatak Srbije ostati isti kao i pre 50 godina, to nije vazno, sve dok je BG "na vodi"...

bzvz

pre 9 godina

Primetio sam da pominjanje "Beograda na vodi" kod nekih ljudi izaziva tikove na licu, a neki postaju odjednom agresivni, dok se neki samo kiselo smese. Mislim da prvi i drugi, koje sam pomenuo, mogu potencijalno u nekom trenutku da upotrebe sataru, macetu ili sekiru i nanesu povrede sebi ili drugima. Bar im je takav izraz lica kad se spomene BGH2O.

cacanin

pre 9 godina

Vas koalicioni partner, ministar Ilic seljak Velimir je prvi asov zakopao pre 15-tak godina za fabriku duvana u Cacku...danas nit' asova nit' fabrike a zitelji puse.

Tijana

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)
@anci
Vauuu lepo od njih, nadam se da ćemo ih adekvatno iskoristiti!

Zorz

pre 9 godina

Pazi botovi,po komandi...."mislim da ce ovakav projekat....","mislim da ce biti radna mesta...","mislim da ce priliv investicija..."...sta vi mucenici mislite,pa vi ne mislite svojom glavom...kako smo jadni,morala nigde,svi politicari lazu,ovaj glupi narod im se divi,pola zemlje nepismeno,oni skolovani i pametni pobegli i beze preko...ova neskolovana i lazljiva vlast ce ukucati poslednje eksere u ovaj mrtvacki sanduk zvani Srbija... (Rade, 03. mart 2015 20:21)
Brale kralj si alal vera.

Jivan

pre 9 godina

Botovi, ne vidim nigde da ste zabrinut,i sto će da protivzakonito, koriste eksproprijaciju, da bi privatnik dosao do tudje imovine. To vam ne smeta?

Džingis Kan

pre 9 godina

Vidim da ovde vrvi od "vernika" u BGDH2O.

Bre, bre, prevod na sprpski:

Mali: "Ja volim perverzije kad se mrsi, a ovaj put je kreativnost u ašovu."

Galeb

pre 9 godina

Novi Beograd je evropsko dostignuće, a njega su gradili naši ljudi, domaća radna i kreativna snaga. To je najveći biser naše arhitekture. Ali, da nije bilo političko-socijalnog miljea koji je to omogućio i provocirao mlade ljude da ulože najbolji deo sebe u podizanje novog grada, od toga ne bi bilo ništa.
Zamislite da DANAS treba da se gradi tako grandiozan projekat, imali bismo jato manipulanata i rat za procenat – kaže akademik i arhitekta Mihajlo Mitrović.

Macak

pre 9 godina

Mnoge firme I brojno ljudstvo ocekuje pocetak realizacije ovog projekta kako bi mogli poceti sa radom. Pohvale za ovaj projekat I za dovodjenje investitora koji ce uloziti u projekat “Beograd na vodi”.

giovanni

pre 9 godina

Pocetkom radova ce se ukljuciti i veliki broj raznih firmi koje mogu da zarade, a cak moze i da se ukljuci proizvodnja zelezare... Nece zgrada biti od stakla... Mnogo dobrog ce da povuce izgradnja. Sto za preduzeca sto za nas ljude, radnike...

Mary

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi je vazan i za Beograd i Srbiju jer ce da omoguci angazovanje domacih preduzeca na realizaciji. Izvrsene su pripreme tako da se moze ocekivati da na leto pocne izgradnja prve zgrade.

Jexic

pre 9 godina

Drago mi je sto ce se istrajati u tome da se ovaj projekat realizuje jer ce zaista postati nesto po cemu ce nasa zemlja biti jako prepoznatljiva.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Ne razumem potrebu pojedinaca da hejtuju svaki potez Vlade, premijera i realizaciju svakog novog projekta. Beograd na vodi ima sve šanse da bude najveći projekat na Balkanu i smatram da bi svi mi koji volimo svoju zemlju trebalo da budemo ponosni što će jedan takav projekat biti realizovan u Beogradu. Očigledno pojednici jedino što znaju je da samo kritikuju, no dobro navikla sam na to.

Jessica

pre 9 godina

Ovaj projekat će biti od velike važnosti kako za Beograd tako i za celu Srbiju jer će pokrenuti celokupnu ekonomiju i zaposliće se brojna domaća preduzeća.

ance

pre 9 godina

Ovaj projekat ce nam omoguciti bolji imidz u sveti,sigurna sam da ce nas izdvojiti od ostalih zemalja u okruzenju i doneti nam mnogo investicija.

DžimiČu

pre 9 godina

Beograd na vodi je projekat koji može doneti samo dobit i postaviti ceo region na svetski nivo, projekat koji donosi profit i nova radna mesta.

mike

pre 9 godina

Jedva cekam... Ali ljudi sto spominjete bolnice itd. pa ne mozes da kazes investitoru da tu investira. On traI gde ce da profitira. Ja sam siguran da ce to dovesti vise turista, da ce poljeprivreda oko valjeva da se samim tim poveca i da se bolnice te sto spominjete zavrse... Stvarno treba te bolnice itd srediti da narod ima gde normalno da ode kod dr

Viktor

pre 9 godina

Biće to najvažniji projekat na Balkanu a Beograd će dobiti na značaju i svoje pravo lice kakvo zaslužuje da ima.Građani Srbije će dobiti prestonicu po merilu jedne Evropske države.

UtopicUnicorn

pre 9 godina

a kad ce biti tender za izvodjaca radova?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marko, 3. mart 2015 18:40)

Tender? Pa mislis da ce arapi da daju svoje pare da bi mi, na nekom tenderu birali radnike i izvodjace radova?! To nigde u svetu ne ide tako!
I ni kod nas ne mora posto nije predvidjeno zakonom! Naime, grad je resio da, urbanisticki, tu moze biti poslovni kompleks i omogucio stranom investitoru da obezbedi zemljiste i gradi. Zemljiste je gradsko pa je grad i prodao investitoru zemljiste (prodao - poklonio u zamenu za deo profita po prodaji) tako da je sve po zakonu!

Davorin

pre 9 godina

Ovaj projekat je zaista od ogromnog značaja za napredak i razvoj naše zemlje, u to nema sumnje. Drago mi je što će se uskoro početi sa radom.

Bojan

pre 9 godina

Nedavno sam bio u UAE i imao prilike da vidim sta je firma EMAAR, koja ce graditi Beograd na vodi, tamo napravila. Siguran sam da ce to biti sjajno i da ce znacajno doprineti razvoju grada.

bokica

pre 9 godina

Projekat ovako rangiran je potpuni prioritet kome svi treba da tezimo, nezavisno kojoj stranci pripadamo. Kada nesto pozitivno utice na oporavak naseg ekonomskog sistema, stranacke razmirice i netrpeljivosti moramo ostaviti po strani.

Zoka

pre 9 godina

kada se bude ukopavao kamen Temeljac obavezno da Tomislav (moguce tada DR) Master Nikolic izrekne sudbonosne reci: "Dugo ste čekali. Počnite!"
100 milijardi evra
Dzakovi sa glasackim listicima
Kanal Dunav Morava
Kruzni tok na nebu iznad Bajcetine
Tuzni tok....

Jaca

pre 9 godina

Svi su kritikovali kada je formirana Air Serbia, a on nam je doneo velike prihode. Tako sada svi kritikuju Beograd na vodi, koji ce nam doneti jos vece prihode.

Robin Hud

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce omoguciti visestruku korist za Srbiju i Beograd. Verujem da cim se pripremi teren da ce krenuti i prvi radovi, a kako cuo uveliko se radi na tome.

milis

pre 9 godina

Mislim da ce ovako ozbiljan projekat biti glavni pokretac posrnule privrede. Moramo imati u obzir to da se ovakvi projekti grade temeljno I da organizacija gradnje mora biti ozbiljna I pod kontrolom.

cisco kid

pre 9 godina

Hahahahaha,budale.Sada se ujedaju za jezik i proklinju dan kada su lupili u preduzbornoj kampanji tu glupost.Bilo je tu još savršenih gluposti:1000 milijardi evra ulaganja ,kanal do Crnog mora i drugih nebuloza.Zadržali su se na ovoj.Ali nisu ni oni samo krivi.Glup čovek veruje obećanjima kao što tzv.premijer veruje prevarantima iz Abu Dabija.On misli da će ga još malo isutirati sa vlasti pa će imati alibi da zato nije ništa uradjeno.Ako je tako,slažem se.Samo da ga nikada više nevidimo ni čujemo.

Tijana

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)
@anci
Vauuu lepo od njih, nadam se da ćemo ih adekvatno iskoristiti!

svetla buducnost

pre 9 godina

Mali, evo imam jedan mali asov za plazu moje cerke, mogu da ti ga pozajmim za slikanje prvog ubadanja, a i lep je, ima vesele boje sarene laze!!!

Vivac

pre 9 godina

Veliki projekat koji bi trebalo sto pre zapoceti. Verujem da ce se zavrsiti kad je planirano i da ce biti jedinstven u Evropi a verujem i u svetu.

fik

pre 9 godina

Uz ovakav priliv investicija, nasa zemlja ce naprdovati nasvim segmentima drzavnog sistema. Strane zemlje pristaju da ulazu i time stavljaju do znanja da smo stekli njihovo poverenje.

cofi95

pre 9 godina

19.01.2014 Prva faza projekta "Beograd na vodi" mogla bi da počne od septembra, a već sada se dosta odmaklo u organizaciji posla i pripremnih radnji, kaže Srđan Rupar. 27.01.2014 Član privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević najavio je danas da će realizacija projekta "Beograd na vodi" početi već u septembru. 09.05.2014 Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će građevinski radovi na kuli koja bi trebalo da dominira projektom Beograd na vodi početi do marta 2015. godine. 27.06.2014 Vučić je istakao da će u prvoj A fazi projekta "Beograd na vodi" radovi početi već u februaru i da će biti izgrađena četiri objekta. 14.09.2014 Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kaže da se u prvih nekoliko meseci sledeće godine očekuje početak radova na projektu "Beograd na vodi". 11.11.2014 Vučić: "BG na vodi" kreće u maju 20.11.2014 Početak izgradnje Beograda na vodi očekuje se na proleće.

Zasto jednostavno ne priznate da se sve vreme sprdate sa narodom? Mozda vam i oprostimo.

MAŠAN

pre 9 godina

Danas je na drugoj vesti bilo priče o višku para a manjku projekata. Nekako se sam od sebe nameće- "Beograd na vodi" je taj projekat gde će otići višak iz budžeta. Evo prvih projekata iz Blerove "radionice".

bice bolje ali kadја

pre 9 godina

опет обћања само нам Мали није рекао које је лето упитању и која су то толика наша предузећа у питању кад немамо предузећа нема ни машина има само људи који желе да раде за пристојне плате од којих могу да живе са својим породицама. Опет шарена лажа.

ROVAC

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce biti realizovan,citav Balkan i svet ce moci da nam pozavide na njemu. Ulepsace nam glavni grad,donece nam puno novca ako ga budemo marketinski dobro promovisali i privukli turiste. Samo nastavite!

sremac

pre 9 godina

Bice prvi i poslednji. Ko prva cev na juznm toku, ko prvi kamen na brzoj pruzi, koridor od 1 do 10, ko autodrom u Jakovu, zimske olimpijske igre u Sirogojnu, Palm beach na Obedskoj bari...

Q

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)

Anci sreco. Nisi ti to najbolje razumela. Projekat (koga nema, vec samo neka ideja) vredi procenjeno je na 3 mild evr.. Iz Abu Dabija nije investitor, vec oni nude potencijalnim investitorima. Za sad nema nijednog. Rsaciscavanje terena je nas deo posla i za sada je za to izdvojeno 66 miliona evr.

Cicmil

pre 9 godina

Ovaj plan ce biti spas za srpsku posrnulu privredu i gradjevinsku industriju jer ce vecinu radova na ovom monumentalnom projektu raditi domaca preduzeca!

Dipl.ing. Gradjevine

pre 9 godina

Vidim Botove SNS da pisu da je to dobro za Srbiju za nase gradjevinare i ostalo. Sta je dobro za Srbiju?Za nase gradjevinare.Radice dve tri godine i sta dalje.Radice fuseraj kao sto su radili. Bice kradja na materijalu i ugradjivanje skart proizvoda od keramike trece kategorije u Italiji. Smrdljive zgrade.Curenje krovova, podizanje parketa,odpadanje plocica. To se ne vidiodmah vec kasnije.Ovo je najobicnija propaganda Vucica i njegove kamarile

Nebojsa

pre 9 godina

Posle silnih obecanja pocev od listica,mercedesa,partiskih zaposljavanja i svega ostalog za sta je ovaj narod dezinformisan licno mislim da ce se i projekat
Beograd na vodi izjaloviti.Ne bih zeleo da se to desi ali od dosadasnjih obecanja koja nisu ispunjena sve mi govori da ce tako biti i sada

Goran G

pre 9 godina

Iskreno se nadam da je napredna opcija saznala da postoje i naprednija oruđa od ašova. Samo da im to ne bude argument za docnju: tvrda zemlja, sporo ide...

dragan

pre 9 godina

Botovi, šta se trudite, kao više niko i ne čita vaše komentare. Ovo je opsena veka, magal u zdrave oči, da se ne bi prićalo o stvarnim problemima. Dosta je bilo zamajvanja, u Beograd na vodi više ne veruje niko trezven. Nema hleba, nema para, ali ima za narod igara.

Rade

pre 9 godina

Pazi botovi,po komandi...."mislim da ce ovakav projekat....","mislim da ce biti radna mesta...","mislim da ce priliv investicija..."...sta vi mucenici mislite,pa vi ne mislite svojom glavom...kako smo jadni,morala nigde,svi politicari lazu,ovaj glupi narod im se divi,pola zemlje nepismeno,oni skolovani i pametni pobegli i beze preko...ova neskolovana i lazljiva vlast ce ukucati poslednje eksere u ovaj mrtvacki sanduk zvani Srbija...

oki

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi ce biti od najveće važnosti za prestonicu i celu Srbiju s obzirim na obim investicija, jer treba da pokrene celokupnu ekonomiju i da zaposli brojna domaća preduzeća.

bzvz

pre 9 godina

Primetio sam da pominjanje "Beograda na vodi" kod nekih ljudi izaziva tikove na licu, a neki postaju odjednom agresivni, dok se neki samo kiselo smese. Mislim da prvi i drugi, koje sam pomenuo, mogu potencijalno u nekom trenutku da upotrebe sataru, macetu ili sekiru i nanesu povrede sebi ili drugima. Bar im je takav izraz lica kad se spomene BGH2O.

...још једна кафана у низу.

pre 9 godina

Зар доктор менаџерских наука стварно мисли да ће неко доћи да инвестира у овакве фантастичне некретнине у земљи која сваке године власницима неконтролисано удвостручује порез на имовину и која истовремено обећава градњу стотина хиљада јефтиних стамбених квадрата?

После прве кафане са "изложбеним павиљоном" биће...

manipulator imaginator

pre 9 godina

Pre par meseci je bilo da pocinje izgradnja u maju, sad kad se maj blizi, izgradnja na leto, a kad dodje leto...??!!
Ako izgradnja pocinje za 4-5 meseci znaci da bi vec trebalo da imamo na uvid glavne, izvodjacke projekte, to znaci da su jos pre par meseci trebali da naprave konkurs za izvodjace medju domacim preduzecima... nista od toga se nije dogodilo tako da mi sve vise deluje da je ceo taj projekat zestoko prodavanje magle. U najboljem slucaju dobicemo samo jos jedan hotelcic ili jos jedan potpuno nepotrebni trzni centar.

godina po godina

pre 9 godina

da podsetimo bese kraj prosle godine, pa pocetak ove , pa mart, pa aprili a sad pocetak leta e smesni ste ko cirkuske lude vise sa tim prve lopate.
Lepo recite narodu od toga nema nista i sve ok ovako se samo zakopavate umesto da odkopavate. Ceo projekat je smejurija bio od samog pocetka i bogu hvala sto se nece ni desiti to nakaradno ruglo u najavi.

nekokozna

pre 9 godina

"Trenutno se radi na raščišćavanju terena, kako bi počela da se gradi prva zgrada u okviru projekta "Beograda na vodi" i sve to na leto,rekao je Mali.
Mali Gradonacelnice,znate li vi koje sve aktivnosti treba sprovesti od "rasciscavanja terena" do gradnje prve zgrade,i koliko vremena treba za to?
Ne vredjajte inteligenciju mislecim ljudima!

buki

pre 9 godina

Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiće više od tri milijarde evra u projekat "Beograd na vodi"
(anci, 3. mart 2015 17:48)

A da taj tvoj investitor prvo plati izradu web-stranice!!! Mesecima pokušavam da ga nađem. Možda mu je sajt negde u virtuelnom svetu kao što će i BNV biti. Nažalost, samo naše pare nisu virtuelne. Od svega će nama ostati prazna gradska kasa i veeeliko poljanče između Branklovog i gazele.

Slobodan Zika Jalovina

pre 9 godina

joj ljudi, ne cinite to, bice prazno! beograd nije london ili abu dabi, beograd je beograd.. ne radite to, nece biti profita, a vi cete uzeti previse para..nemojte nam to ciniti, evo neka nekako ispadne da ste vi to hteli, ali da smo vas "mi" sprecili, mucki i bezobrazno, samo nemojte da gradite to, oterace nas u dublju bedu

očigledno

pre 9 godina

Moguce je ovo uraditi, samo sto ce ostatak Srbije ostati potpuno nerazvijen, ali u nasoj drzavi je vazno samo da se od BG-a napravi savremena evropska prestonica. To sto ce ostatak Srbije ostati isti kao i pre 50 godina, to nije vazno, sve dok je BG "na vodi"...

Put your money where your mouth is

pre 9 godina

Jel ovo najavljivanje najave za najavu pocetka radova?
pa koliko su do sada najavljivali i pricali o BNV, ja sam u jednom trenutku stekao utisak da su ljudi vec krenuli da se useljavaju u nove zgrade tamo

Srbin

pre 9 godina

gde god se okrenes svuda mali i njegov bratic, haraju po beogradu i ne znaju sta je dosta, dok ih neko uskoro ne spreci. Da li ste znali da mali odlucuje ko ce biti primljen u air serbia? :) joj srbiJooooo

TajnoMoja

pre 9 godina

Kao obican gradjanin vise sam nego odusevljena ovim proektom. Prilika da i Beograd zalici na svetske metropole. Naravno, korist ce imati i mnoga preduzeca koja ce ucestvovati u izgradnji, a uposlice se i veliki broj radnika. Sve u svemu, prava stvar.

Arabica

pre 9 godina

Normalno je da kod svih nas laganih i zavaravanih decenijama postoji skepticizam, ali kada se projekat bude realizovao - predstavljace prednost ne samo za Srbiju, vec i kompletan region.

Cvikla

pre 9 godina

Ovi i dalje nas zamajavaju sa pricom da ce neko da gurne toliku lovu. Vucic bio u Izraelu i nudio Beograd na vodi. Onda nedavno slovencima. Pa onda gradnonacelni nudio u Becu. Mozda ce neko da krene da gradi trzni centar da se zamazu oci gradjanima. pruga i do dalje ostaje. Autobuska stanica takodje. Ljudi od struke kazu da teren nije priveden nameni tj nije uradjena komunalna infrastruktura. To kosta molijradu evra. Detaljnog plana nema.

Mary

pre 9 godina

Projekat Beograd na vodi je vazan i za Beograd i Srbiju jer ce da omoguci angazovanje domacih preduzeca na realizaciji. Izvrsene su pripreme tako da se moze ocekivati da na leto pocne izgradnja prve zgrade.

Drago

pre 9 godina

Bravo tako nesto nam treba, dolazim po tri cetiri puta godisne u Beograd
Nocni zivot, hrana i gostoljubstvo je super ali Beograd ko grad treba dosta posla da bi izgledao kako nekad jeste

Macak

pre 9 godina

Mnoge firme I brojno ljudstvo ocekuje pocetak realizacije ovog projekta kako bi mogli poceti sa radom. Pohvale za ovaj projekat I za dovodjenje investitora koji ce uloziti u projekat “Beograd na vodi”.

Alisa21

pre 9 godina

"Beograd na vodi" je projekat, koji je od velikog značaja.
Na ovaj način će s, kako uveličati turizam, tako i privući strani investitori, te je država iznova u plusu.

srbin

pre 9 godina

bilo bi dovoljno da se sredi obala Save,da se napravi park, opera i jos po nesto, a to bi mogli sami...,treba znaci da se skloni ono ruglo pored reke...

giovanni

pre 9 godina

Pocetkom radova ce se ukljuciti i veliki broj raznih firmi koje mogu da zarade, a cak moze i da se ukljuci proizvodnja zelezare... Nece zgrada biti od stakla... Mnogo dobrog ce da povuce izgradnja. Sto za preduzeca sto za nas ljude, radnike...

Jexic

pre 9 godina

Drago mi je sto ce se istrajati u tome da se ovaj projekat realizuje jer ce zaista postati nesto po cemu ce nasa zemlja biti jako prepoznatljiva.

mike

pre 9 godina

Jedva cekam... Ali ljudi sto spominjete bolnice itd. pa ne mozes da kazes investitoru da tu investira. On traI gde ce da profitira. Ja sam siguran da ce to dovesti vise turista, da ce poljeprivreda oko valjeva da se samim tim poveca i da se bolnice te sto spominjete zavrse... Stvarno treba te bolnice itd srediti da narod ima gde normalno da ode kod dr

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Ne razumem potrebu pojedinaca da hejtuju svaki potez Vlade, premijera i realizaciju svakog novog projekta. Beograd na vodi ima sve šanse da bude najveći projekat na Balkanu i smatram da bi svi mi koji volimo svoju zemlju trebalo da budemo ponosni što će jedan takav projekat biti realizovan u Beogradu. Očigledno pojednici jedino što znaju je da samo kritikuju, no dobro navikla sam na to.

ance

pre 9 godina

Ovaj projekat ce nam omoguciti bolji imidz u sveti,sigurna sam da ce nas izdvojiti od ostalih zemalja u okruzenju i doneti nam mnogo investicija.

Viktor

pre 9 godina

Biće to najvažniji projekat na Balkanu a Beograd će dobiti na značaju i svoje pravo lice kakvo zaslužuje da ima.Građani Srbije će dobiti prestonicu po merilu jedne Evropske države.

Jessica

pre 9 godina

Ovaj projekat će biti od velike važnosti kako za Beograd tako i za celu Srbiju jer će pokrenuti celokupnu ekonomiju i zaposliće se brojna domaća preduzeća.

DžimiČu

pre 9 godina

Beograd na vodi je projekat koji može doneti samo dobit i postaviti ceo region na svetski nivo, projekat koji donosi profit i nova radna mesta.

UtopicUnicorn

pre 9 godina

a kad ce biti tender za izvodjaca radova?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marko, 3. mart 2015 18:40)

Tender? Pa mislis da ce arapi da daju svoje pare da bi mi, na nekom tenderu birali radnike i izvodjace radova?! To nigde u svetu ne ide tako!
I ni kod nas ne mora posto nije predvidjeno zakonom! Naime, grad je resio da, urbanisticki, tu moze biti poslovni kompleks i omogucio stranom investitoru da obezbedi zemljiste i gradi. Zemljiste je gradsko pa je grad i prodao investitoru zemljiste (prodao - poklonio u zamenu za deo profita po prodaji) tako da je sve po zakonu!

ona da radja, on da pali pekare

pre 9 godina

(Bojan, 3. mart 2015 19:53)

Ma jesi, video si. Jedva sajt da imaju. U redu je sto si botina, ali nije lepo lagati.

Milan011

pre 9 godina

Ja,koliko sam video , već ste napravili prvi objekat - kafić uz biciklističku stazu.Tuda stalno vozim bicikl, pa nisam mogao da ne primetim.Super ste počeli-od kafane !

Nikola

pre 9 godina

Uzas je sta nam ova vlast i botovi rade. Gomila neobrazovanih parazita se sakrilo iza jednog coveka koji da ode iz stranke oni ne bi presli cenzus. I umesto da ih je sramota zbog te slike, oni se podsmevaju ovom mucenom narodu koji jedva sastavlja kraj sa krajem, dok oni uzivaju u svojim povlasticama i slihtaju se na svakom koraku.

Galeb

pre 9 godina

Novi Beograd je evropsko dostignuće, a njega su gradili naši ljudi, domaća radna i kreativna snaga. To je najveći biser naše arhitekture. Ali, da nije bilo političko-socijalnog miljea koji je to omogućio i provocirao mlade ljude da ulože najbolji deo sebe u podizanje novog grada, od toga ne bi bilo ništa.
Zamislite da DANAS treba da se gradi tako grandiozan projekat, imali bismo jato manipulanata i rat za procenat – kaže akademik i arhitekta Mihajlo Mitrović.

Zorz

pre 9 godina

Pazi botovi,po komandi...."mislim da ce ovakav projekat....","mislim da ce biti radna mesta...","mislim da ce priliv investicija..."...sta vi mucenici mislite,pa vi ne mislite svojom glavom...kako smo jadni,morala nigde,svi politicari lazu,ovaj glupi narod im se divi,pola zemlje nepismeno,oni skolovani i pametni pobegli i beze preko...ova neskolovana i lazljiva vlast ce ukucati poslednje eksere u ovaj mrtvacki sanduk zvani Srbija... (Rade, 03. mart 2015 20:21)
Brale kralj si alal vera.

Džingis Kan

pre 9 godina

Vidim da ovde vrvi od "vernika" u BGDH2O.

Bre, bre, prevod na sprpski:

Mali: "Ja volim perverzije kad se mrsi, a ovaj put je kreativnost u ašovu."

cacanin

pre 9 godina

Vas koalicioni partner, ministar Ilic seljak Velimir je prvi asov zakopao pre 15-tak godina za fabriku duvana u Cacku...danas nit' asova nit' fabrike a zitelji puse.

Jivan

pre 9 godina

Botovi, ne vidim nigde da ste zabrinut,i sto će da protivzakonito, koriste eksproprijaciju, da bi privatnik dosao do tudje imovine. To vam ne smeta?