Ponedeljak, 07.02.2011.

13:13

Cvetković: Znam, građanima je teško

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da Srbiju u ovoj godini očekuje puno rada i bolji ekonomski rezultati.

Izvor: Tanjug

Cvetkoviæ: Znam, graðanima je teško IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 13 godina

Kako da ti veruju da živiš od 20000, kada ni oni ne žive od plate! Misle da i ti uzimaš sa strane kao i oni! Video si direktora kolubare i on zna da je nemoguće da mašina radi 48 sati na dan! Svašta oni znaju kao i naš premijer!!

nindzaSS

pre 13 godina

gospodo vladari, pa vi bre nemate pojma o cemu pricate
vidite sad ovaj racun
vrtic dvoje dece 5.000
6.000
infostan 6.000
struja 2.800
telefon 800
mobilni 2.000
internet 1.500 (priznajem mobilni i internet su LUKSUZ)
kablovska 860

i stanarina 150E mesecno (sreca zivim kod babe, al naplacuje)

iiiiiiii ????????????
gospodo silni ekonomisti koji nemate pojma sta ja da radim i cime da se prehranim, treba decu i da obucem. platu nam niste povecali vec 4 godine, euro je bio 76din. benznin 78 din. vrtic mi je tad bio 3000 din, puna cena, srtuja oko 50%, infostan oko 30%, i ima toga jos...
ne valja vam RABOTA.
moj deda lepo kaze:"sine dobar domacin nece da proda kravu koja mu daje mleka ko tri ostale" tako da prodajte i telekom, a sta cete posle? da bezite iz srbije, jer vise nema sta da se prodaje

amnezija

pre 13 godina

Moj naj drazi premijeru, u tumaranju po netu vidim da nam saljete janu poruku ,hvala vam
http://www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY&feature=related

KENGUR

pre 13 godina

(Cvetković: Znam, građanima je teško). E NAPOKON DA IMMAO PREDSEDNIKA VLADE KOJI JE OBAVESTEN, ZA RAZLIKU OD PREDHODNOG KOJI O NICEMU NIJE BIO OBAVESTEN.

che

pre 13 godina

tako providno!
Građani su dobri za oporezivanje i namete raznih vrsta, inače su poslednja rupa na svirali, rušitelji makroekonomske stabilnosti.
To sto im je tesko -znači idu izbori treba da se glasa za patriote koji brane državu od rušitelja makroekonomske stabilnosti tj. istih tih koji su poslednja rupa.

Emigrant

pre 13 godina

Covek je genije!
Predlozite ga za nobela!!!
Molim te, reci nam, da li su i postanski sanducici u cilju makroekonomske stabilnosti?
AAauuuuuu, cuj, zna da je narodu tesko, ali to je dobro za narod
??!!$$%%??!!!

ossa

pre 13 godina

I, sta cinite povodom toga da nam bude bolje? Kako objasnjavate da nam svake godine sve gore? Sta ste uopste radili sve ove godine?

jao majko

pre 13 godina

Optuzujete prosvetare da ce fin.unistiti prezaduzenu drzavu?!
A ko je kriv za to stanje? Da niste mozda vi? Vlada?
Cemu vi uopste sluzite,da vodite drzavu ili ne? Pa vi ste je unistili,pa bi
najpostenije bilo da odete,da drugi,sposobniji pokusaju!
Tada bi mozda mogao narod da vam veruje da,eto za njega brinete!

Miki

pre 13 godina

kako te bre nija sramota ,mator si covek,ides na mafiaske pirove kod ovog tvog sto se obogatio na kineske plasticne zabe a lazes ovaj jadni narod.Kada ti ja neverujem sto sam clan Demokratske stranke kako ce drugi.Ja mislim da ti nemas obraz,zato nosis tu bradu.

Džabe

pre 13 godina

A gde je zlatni dinar za Nemačku, Francusku, ili neku drugu razvijenu zemlju Zap.Evrope... Ajde s njima malo da se družimo i razmenjujemo...

Bitnija makroekonomska stabilnost nego bolji život građana...Ta izjava pokazuje koliko našem premijeru (i vlasti uopšte) nije ništa jasno. Izađi malo pred ove koji su nezaposleni godinama i ove što se hrane u narodnim kuhinjama pa im objasni to molim te, pošto si i njima premijer.

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Ma zabole te nesto za narod. Idi ti lepo kod Tadica po "svoje" misljenje,pa
opet tom istom narodu ispricaj te bajkice oko N.Godine,to je tvoje vreme,
Deda mraze!

Jelesije-zemljoradnik

pre 13 godina

Svaka ti cast predsednice kada toliko brines o narodu, verujem da spavas kao top. -Rece jednom pokojni Vib"koliko me naljuti poskupljenje,toliko me zasmeje objasnjenje"te i "Vasa"briga za narodom pogotovu za nama zemljoradnicima."Hvala na brizi"-JELESIJE zamljoradnik ovdasnji>

Jelesije-zemljoradnik

pre 13 godina

Svaka ti cast predsednice kada toliko brines o narodu, verujem da spavas kao top. -Rece jednom pokojni Vib"koliko me naljuti poskupljenje,toliko me zasmeje objasnjenje"te i "Vasa"briga za narodom pogotovu za nama zemljoradnicima."Hvala na brizi"-JELESIJE zamljoradnik ovdasnji>

Serb_Dutch

pre 13 godina

Samo me jedno zanima..Na ovom portalu citam vec neko vreme komentare i vidim da ima dovoljno pametnih ljudi za jednu drzavnu administraciju.A na politickoj sceni u Srbiji sve neki demagozi, lopovi, neobrazovani itd Da zivim u Srbiji ne bih imao za koga da glasam.Zasto nema vidljive i glasne politicke alternative ovoj vlasti-opoziciji?Kukavicluk?Bezvoljnost? Ovako sa strane, osecam da nikad nije bilo lakse smeniti neku vlast u Srbiji nego ovu.A nikad gora vlast nije bila u Srbiji nego ova.Po svetu padaju vlade zbog mnogo manjih grehova.Gde je zapelo, Narode moj? Organizujte se, bre, inace cu pomisliti da ste najobicnije kukavice postali.

ako ne znate za koga: Kralj i monarhija-jedina zdrava opcija!

pre 13 godina

Vise nema svrhe ni da pljujemo po nekim politicarim. A tek da budima predsednika. Danima ictam komentare o najvaznijim vestima, ne bih li se informisala koliko toliko, a Tadica nigde, vec dugo i svi ga zovu da izadje iz misje rupe, da se obrati sada narodu, sada kada je potrebno da vidimo kakav je na delu kada je najteze. Ali pojavice se on kada bude trebala da se reklamira stranka i davati prazna obecanja sto ce neprosvecenima izgledati kao plan i progrma i strategija za razvoj. Svi su isti, samo je tesko poverovati da smo toliko pokvarene politicare izglasali. Verovali smo Djindjicu, a sta smo dibili? One koji se sada samo pozivaju na njegovo ime, kao neke demokrate. Pa to je toliko nisko, da ja stvarno nemam reci niti osnova da razumem logiku naroda koji decenijama trpi. Milosevic, Kostunica, Seselj, Tomisalav, Tadic, Ceda.. kako ne shvatate, svi su isti. A ovaj Deda Mraz je samo njihov portparol!

prosveceni

pre 13 godina

Blago nama sa sveznalicama.... posle ovoga, sledeca vlast bi trebala da vas vija na kolektivnu odgovornost i na efikasnije sudove bez odlaganja...
Vi svi znate, Dinkic se zabrinuo za rejting, treci put je u Vladi, ovaj sad sve zna, a ja od 94-te bez posla, sa dvoje dece zarad njihove buducnosti glasam za majmune... i oni bi naucili da vode Vladu... TEK CE DA ZNATE SVI

LFC

pre 13 godina

Kao clan Demokratske stranke moram da kazem sledece: Cvetkovicu, dosta je bilo. Milosavljevic,Dulic, Ciplic,Obradovic... pod hitno napolje !!!!! Svi znamo koliko je tesko, osecamo to dobro i ne treba niko to da nam kaze, nismo mi maloumni, nego RADITE BRE NESTO!!!! A, o opozicija sto mitinguje- to je tek katastrofa !!!!!

Tine

pre 13 godina

'Ajd da svi priznamo ovde, da smo mislili da gorin premijera nema od njegovog imenjaka Marjanovića i ostalih likova iz 9'-tih godina.
Avaj, čak i oni su bili dokazani komunistički demagozi, a ovaj Cvetković je čak grdji, iratantniji i beživotniji od svih njih zajedno.

sasa jokic

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, malo je neozbiljno da kao predsednik Vlade izadjete sa ovako uopstenim izjavama, da nam saopstavate posledice, a izbegavate da se suocite sa uzrocima, iako ih vrlo dobro znate! Sve pocinje od korupcije i tu se zavrsava. Jezgro korupcije su tajkuni i politicari, politicke partije, ministri,uglavnom vecina institucija koja bi tu posast upravo trebala da iskoreni! Vi mozete da prodajete sta god zelite, i da obecavate bolje sutra, ali ukoliko ne krenete da se obracunavate sa organiozovanim kriminalom na pravi nacin, nema nista od naseg boljeg sutra. Vi nam konstantno bacate neke dimne zavese, kako bi nam zamazali oci, i skrenuli paznju sa onoga o cemu Brankica i Verica Barac godinama pricaju, tu je glavni problem ovog drustva, te pljacke koje se mereu milijardama eura i govore o povezanosti kriminala i politike i institucija. Moram da navedem nesto za sta ce me mozda neko kritikovati, ali Vi ste prvo krenuli na Darka Sarica, koji je prodavao drogu na evropskom trzistu, znaci ne kod nas, a sto je najtuznije On je kroz pranje novca vbio jedan od najvecih izvora likvidnosti! E sad ce neko reci vidi ovog hoce kriminalne pare! Ne, treba ga hapsiti, ali pre njega treba pohapsiti one koji nas pljackaju vec dvadeset godina, i hvale se kako su se obogatili posle 05.Oktobra, misleci da mi ne znamo da su tek tada dosli do Slobinih milijardi, kada je izgubio vlast, a zatim i preminuo! Zbog tih istih "igraca" ozbiljni investitori zaobilaze Srbiju, i ne zele da ulazu ovde, a to se smisljeno radi u saradnji izmedju tajkuna i lokalnih vlasti! Ukoliko u narednih dva meseca ne pokrenete ozbiljne istrage u vezi Luke Beograd, C marketa, Kolubare, Novosti, ovaj narod stvarno treba da izadje naulice (ne zbog SNS-a koji je dokazano zlo) i motkama vas otera sa vlasti, pravo u zatvore! Zato dosta igranja sa nasim zdravim razumom i strpljenjem, nego uradite nesto za svoju zemlju, a ne samo za svoje firme, stranke, i dzepove!!!

nikada se ovde nista nece promeniti

pre 13 godina

lepo, nego kako će oni to da podstaknu sve to? pare od telekom će kao i sve do sad da spucaju na plate, a privreda ko može neka počne... sam pa ćemo da ga pokrademo.

rty

pre 13 godina

A sta hocete narode i treba da nas jasu!!! Kad znamo samo da cutimo i trpimo i treba nam tako... Niko od vas ovde ne bi imao hrabrosti da brani ovaj narod od lopova i da rizikuje zivot NIKO! Znate samo da pljujete a kad bi bili na njegovom mestu radili bi isto sto i on. Tako da nazad u rupe i nastavite da trpite kao i do sada.

16.000din UKUPNO

pre 13 godina

Premijeru, znaces tek onda kada budes ziveo od 16.000(i slovima sesnaest hiljada din) mesecno i hranio 2 studenta.Starija u roku zavrsi fakultet i vec 2,5g nema posla.Mladja donese 10. kuci a ja nemam ni za cokoladu da je castim.
Pitaj svoje drugove a pogotovu Bajatovica sa 1.450.000din mesecno, kako vas BRE nije sramota?????
Pa vise od pola Srbije je gladno.DOKLE NBRE VISE??????
Pa ljudi iz ocaja ukucavaju exere u ruke, odsecaju prste a Vi po 5 UO sto agencija i sve samo po partijskoj liniji.

max

pre 13 godina

Problem je Mirko u tome sto u Srbiji na jednog coveka koji radi i zaradjuje dolazi trideset parazita ( partijskih kadrova, rodbine i prijatelja...) koji ne samo da ne rade vec smetaju tom jednom sto radi.
Dok je to tako nema nam napredka.

Mandrak

pre 13 godina

Kasno je... u ostalom, ne zelim da verujem da i dalje postoje gradjani ove nase Srbijice (a SIGURNO postoje) koji veruju u prazna obecanja......


Kuka i motika.... i molotovljevi.

Pera

pre 13 godina

Prosto je neverovatno kako niko ne primecuje Tadicevu igru. Od sastavljanja nove vlade do pre mesec dana ovaj covek je bio postavljen samo kao ukras na celo vlade. Niko ga ama bas ni za sta nije pitao. Sada kada su na dnevnom redu teske teme, kada se preti strajkovima, e sada pitajte Mirka. E pa izadji predsednice posto si nam do sada iz frizidera ispadao pa nam objasni kako i zasto. Ja ne mogu suditi o ucinku coveka koji nije odlucivao o svim ovim pitanjima. Nevidjeno licemerje. I svi se upecali.

srba

pre 13 godina

Kakva briga i saosećanje. Čujem da ni Bajatović sa svojih 13000 evra primanja, a ni Nata Mesarević sa svojih 50000 ne mogu da se smire koliko im je žao naroda.Ovoga puta neće biti trik 5 oktobar sve će te morati debelo da objasnite i da odgovarate što ste ovoliko ponizili sopstveni narod.

Nebojsa

pre 13 godina

I STA CES DA PREDUZMES?HVALA TI OTVORIO SI NAM OCI,DA NAM NISI REKAO NE BI TO ZNALI,HRANICU SE TVOJOM IZJAVOM NAREDNIH GODINA,JESTE DA NIJE UKUSNA ALI JA NE BIRAM DAJ STA DAS!

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Postovani gradjani, upravo sam primio sluzbenu informaciju da jako tesko zivite...Ovo je stvarno cirkus Kolorado. Aj sad opet svalite sve na Milosevica, nepravedne i nicim izazvane sankcije, kosmicka zracenja, podzemne vode. Naravno u tome nema ni malo vase odgovornosti, vi dugi niz godina radite sve sto je u vasoj moci da nam bude bolje. Sjasite vise.

Dusko

pre 13 godina

E jado moj.
Pa taman kada postignes tu MAKROEKONOMSKU stabilnost, Srpski narod ce da izumre.
Znas li ti brundo kako je cigo ucio konja da ne jede. I taman kada ga je naucio, konj je crkao. Ti definitivno imas konja i ti definitivno znas koji je to konj, mada cesto ne deluje ni da si budan ni da nesto znas.
Ali, neopisivo je dirljivo sto ti znas da je nama testo. I...

Natasa

pre 13 godina

Znas? E, sad nam je lakse...uh, vec smo se zabrinuli da i ne primecujes...kad ono, TI ZNAS...pazi, bogati, pa i ti nesto znas, a mozda ti je neko sapnuo...Na primer, Boris...ili...

Stevan

pre 13 godina

Ovaj covek je generator svog zla koje nas je zadesilo. Nekompetentan, neodgovoran, nezainteresovan, marioneta, covek koji se ne mesa u svoj posao, jednom recju novi Milutinovic. Misevi oko njega kolo vode a on ladi li ladi, obecava, laze, a ko laze taj i kraducka i tako se vrtimo, evo vec cetvrtu godinu u zacaranom djavolskom krugu. Da ima malo obraza davno bi podneo ostavku, ali niko u vlasti nema obraz, pa zasto bi on imao. Zapamticete ovog coveka i njegovu vladu na sva vremena.

Natasa

pre 13 godina

Znas? E, sad nam je lakse...uh, vec smo se zabrinuli da i ne primecujes...kad ono, TI ZNAS...pazi, bogati, pa i ti nesto znas, a mozda ti je neko sapnuo...Na primer, Boris...ili...

Boris

pre 13 godina

Mirko, pa zar ponovo pricas bez odobrenja?!?! Gde je ona kafa koju sam ti narucio pre 10 minuta? Prozori u mojoj kancelariji se nece sami obrisati...vreme je da manje pricas i vise radis posao za koji sam te i zaposlio.

Sunce Slobode

pre 13 godina

Zaista dirljivo, gosn. Premijeru. Moje pitanje je da li i Vas stranacki kolega Micunovic sa svojih 230.000 dinara MESECNIH primanja zna koliko nam je tesko?

Mirsad

pre 13 godina

Molim profesionalne komentatore tipa "svi u 'aps, narod nema leba da jede" da se vrate svojim maticnim kucama i partijama (DSS, SNS, NS...).
Ima to i na Zapadu, da se komentatori placaju ili na druge nacine motivisu da "narockim" neartikulisanim frazama ubijaju svaku smislenu diskusiju i provlace ciljane osobe po blatu, ali ajde nesto dobro da prekopiramo sa Zapada, a ne samo najgore prakse.
Ako se neko ne uklapa u ovu kategoriju, takvim "iskrenim" bi toplo savetovao da prodaju svoj lap-top i internet pretplatu, i imace i za hleb i za mleko.
I cemu sluzi moderacija? Da ostavi prostor za inteligentnu diskusiju ili da prikazuje toboznji narodni glas, pardon, narocki.

razočaram i švorc

pre 13 godina

Nemaš ti pojma koliko je teško. Samo od koliko sam ljudi čuo da su lakše podneli 1999. god., nego zadnje dve ili tri godine pod vašom vlašću. Narod je gladan i bez posla, opterećen silnim poskupljenjima i računima, šta mu je činiti? šta je alternativa? da nije možda šuma (ono pušku pa u šumu)? Ovaj put ponoviti 45. god., samo bez komunista.

nexyok

pre 13 godina

Nak pokusaju ovi iz vlade da zive sa 20000 hiljada i da sami sebi kazu nema povecanja. pa oni nama neveruju da mi zivimo sa dvasedest hiljada u tome je probelm
I najbolje bi bilo da nas okupira neko napr, Ameri ili Rusi, ili Nemci

Ajvan

pre 13 godina

Ma ovaj je bre samo za deda mraza...ovom drzavom upravalja tadic, iako smo parlamentarna demokratija, kao i sve ostalo, to je samo deklarativno..u sustini smo cvrst predsednicki sistem...u sustini...banana drzava..

Zanatlija

pre 13 godina

Gospodine Cvetkoviću da bi ste znali kako narod teško živi pokušajte da sastavite mesec dana sa 180 evra koliko zarađuju radnici u pojedinim firmama.

Takođe, gospodine Cvetkoviću pitao bi vas da li je moguće živeti sa 6.000 koliki je zakonski minimalac.

I za kraj, gospodine Cvetkoviću da li u bilo kojoj zemlji u Evropi postoji penzije od 50 evra kao što postojE kod nas?

Gospodine Cvetkoviću u zemlji koja ima takav potencijal (prirodni, rečni, banjski, energetski... kakva nema NI JEDNA zemlja u Evropi a došli smo do toga da uvozimo električnu energiju. Naša kulturna dobra su zapuštena, niko o njima ne vodi računa.

Gospodine Cvetkoviću da bi ste nešto dobili morate nešto i da uložite.
Vaša Vlada nije uložila ni dinar za bilo šta (bar se ja ne sećam da jeste) a rasprodali ste ogromnu većinu državnih firmi.

Kako onda mislite da nam u takvim situacijama bude bolje?

Nekad je svaki grad imao fabriku koja je zapošljavala ceo grad, a sad te fabrike zvrje prazne, dotrajale, neuredne, urasle u korov.
Tuga je gledati fabrike gde su naši očevi i dedovi radili kako zajedno sa ovom državom propadaju.

xy

pre 13 godina

Ti bre ne znaš di je levo kad se o nama radi,znaš samo sebi dobro da praviš.Vidi se na tebi da gladuješ od bede a i dlake ti od sikiracije pobelele,sve ti žao naroda.

Kubba

pre 13 godina

Ovo me je ganulo do bola,samo cekam da izjavi saucesce gradjanima zato sto je drzava preminula.Ovo je nastavak onoga-DRAGI GRADJANI SRECAN VAM MIR !

Milan

pre 13 godina

Medo brundo ne ponasaj se ludo, medo brundo ne postoji cudo,
medo brundo kad ces jednom shvatit ne moze se od meda velika torta pravit,
nemoj da se srdis nije vredno to, bolje da se smejes (optimizam) ohohohoho.

OGNJEN AMIDZIC, COVEK SA VIZIJOM.

AleksandarKG

pre 13 godina

''Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da Srbiju u ovoj godini očekuje puno rada i bolji ekonomski rezultati.''

To su nam pričali i prošle godine a ono ... samo kad nisu oni krivi.

DZoniKG

pre 13 godina

Plate po stanovniku 2008-2010

http://www.ekonomija.org/uploads/images/zarade%2010%2012%203.JPG

Ziva bila ova vlada jos 100 godina..

vegan

pre 13 godina

Ministar mu daje pola miliona evra za najlonsku reklamu, a ovamo premijer zna kako je narodu. Nema taj pojma. Pozdrav i autorima emisije Utisak nedelje koji taj dogadjaj, kao i skandalozan sajt od 25 iljada jura, nisu stavili cak ni u izbor. Sramota i bruka, tako vi podrzavate kreativce u ovoj drzavi, a umesto toga zovete politicare koji zamlacuju sirotinju, pa im dizete ego, a necete da pricate o onima koji mogu svojim idejama i kreativnoscu da izvuku zemlju iz krize, a koji su slabo placeni zbog mediokriteta i lopova koji imaju dilove sa istima. Ko ne placa porez u svojoj drzavi nije patriota, to je osnovno pravilo patriotizma.

Nickie_NS

pre 13 godina

Ma neee, baš nam je super, ili nemamo posao ili dobijamo smešnu platu ili radimo a ne dobijamo platu, cene se stalno usklađuju sa evrom kad on poraste a kad padne nikom ništa, sve stalno poskupljuje, gladni smo, goli i bosi kao i naše porodice, više ni ne sastavljamo kraj sa krajem, nemamo ni za račune a tek treba da poskupe struja, voda, grejanje, gas, gorivo, komunalije, registracija vozila... deca nam više ne idu na ekskurzije jer je to luksuz, još malo pa neće moći da idu ni u bioskop, željna su svega i svačega, nije im jasno kako to roditelji stalno rade a nikada nema za igračke, slatkiše... (pa ako imate neku prigodnu matematiku i za njih, kao što ste imali za prosvetu, molim ves gospodine Cvetkoviću vi to objasnite deci pošto mi roditelji to ne umemo) i uz sve to svaki dan gledamo na televiziji afere, pronevere, pljkačke, bahaćenje, raskalašno trošenje, korupciju, razne bespotrebne agencije za sve i svašta, razne Miladine, Miškoviće, Kostiće, Sir Olivere, nove avione, automobile, Fijat-Zastave, Benetone, putovanja po svetu, rasprodaje NISa, Telekoma, EPSa, BFCa i svega ostalog što vredi, slušamo o enormnim platama pojedinih funkcionera koje iznose od više hilhada do desetinu hiljada evra mesečno...a vi nam pričate da NEMA, pa naravo da nema kad ste sve potrošili u radosti i veselju... Mislim da je bilo DOSTA!!!

juznjak tuznjak

pre 13 godina

Ma neee.. dodji malo do Vladicinog Hana, Surdulice ili Bosilegrada.. skrece se levo od puta za Vranje, nema te nesto ovde, pa da vidis sta je pasji zivot koji ste nam dali.

RageHard

pre 13 godina

"Laugh like the head of apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rise up in millions get off your knees
Dispelling the demons
In the valley of danger
We all work together, sculptures in sorrow
With love light to follow, on
Sweet head of apollo

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard

Rage!

Rage hard

Though blue eyes of children
They shine without fear
Hope is the future, with oceans of cheer
Nothing to fear
There’s nothing to fear
Though laughter of angels resounding
From heaven keep fighting the favours
Of charlatan saviours, charlatan saviours

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark

I don’t know which way to go
My love’s like driven snow
When we past the test of time
My love you shall be mine
And if only, lost and lonely
Is all that’s wrong with me, we’ ll be free
Be free, be free

Laugh like the head of apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rage hard
Rage hard
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing"

Jovan

pre 13 godina

Za nas najbolje resenje je da abdiciramo pred Japancima ili Nemcima, tada bi nas konacno vodili posteni ljudi koji znaju sta rade, ali nas, nazalost, i oni ne bi hteli.

Najtuznije je sto nemas za koga da glasas. Opozicija losa, vlast jos gora. Treba nam neka nova partija koja ce da se zalaze za ekonomski prosperitet i koja ce da uvede evro. Takvi bi dobili izbore 100%.

Pepeljuga

pre 13 godina

A jel tvoj sin zivi sa 20.000 dinara mesecno pa znas da je nekome tesko??? Stiti prava izvodjaca , a nigde liste koji su to izvodjaci, pa da mogu besplatno da slusam one koji nisu sa te "famozne" liste. Tu si znao da napises propise i zakone da zastitis svoga sina , Maksu Catovica, i ostale lopurde. Da ja punim dzep Bojanicu,Ceci,Marini Tucakovic,Breni, iako ih nisam nikad pustao musterijama da slusaju. Kad su drzali tezge po inostranstvu,dizali vile i dvorce a ni dinar poreza nisu placali, niste se setili da ih pitate kako to? A sad si legalizovao pljaku tvog sina, da zastitis razne Cece.

juznjak tuznjak

pre 13 godina

Ma neee.. dodji malo do Vladicinog Hana, Surdulice ili Bosilegrada.. skrece se levo od puta za Vranje, nema te nesto ovde, pa da vidis sta je pasji zivot koji ste nam dali.

Pepeljuga

pre 13 godina

A jel tvoj sin zivi sa 20.000 dinara mesecno pa znas da je nekome tesko??? Stiti prava izvodjaca , a nigde liste koji su to izvodjaci, pa da mogu besplatno da slusam one koji nisu sa te "famozne" liste. Tu si znao da napises propise i zakone da zastitis svoga sina , Maksu Catovica, i ostale lopurde. Da ja punim dzep Bojanicu,Ceci,Marini Tucakovic,Breni, iako ih nisam nikad pustao musterijama da slusaju. Kad su drzali tezge po inostranstvu,dizali vile i dvorce a ni dinar poreza nisu placali, niste se setili da ih pitate kako to? A sad si legalizovao pljaku tvog sina, da zastitis razne Cece.

Jovan

pre 13 godina

Za nas najbolje resenje je da abdiciramo pred Japancima ili Nemcima, tada bi nas konacno vodili posteni ljudi koji znaju sta rade, ali nas, nazalost, i oni ne bi hteli.

Najtuznije je sto nemas za koga da glasas. Opozicija losa, vlast jos gora. Treba nam neka nova partija koja ce da se zalaze za ekonomski prosperitet i koja ce da uvede evro. Takvi bi dobili izbore 100%.

Milan

pre 13 godina

Medo brundo ne ponasaj se ludo, medo brundo ne postoji cudo,
medo brundo kad ces jednom shvatit ne moze se od meda velika torta pravit,
nemoj da se srdis nije vredno to, bolje da se smejes (optimizam) ohohohoho.

OGNJEN AMIDZIC, COVEK SA VIZIJOM.

Natasa

pre 13 godina

Znas? E, sad nam je lakse...uh, vec smo se zabrinuli da i ne primecujes...kad ono, TI ZNAS...pazi, bogati, pa i ti nesto znas, a mozda ti je neko sapnuo...Na primer, Boris...ili...

Stevan

pre 13 godina

Ovaj covek je generator svog zla koje nas je zadesilo. Nekompetentan, neodgovoran, nezainteresovan, marioneta, covek koji se ne mesa u svoj posao, jednom recju novi Milutinovic. Misevi oko njega kolo vode a on ladi li ladi, obecava, laze, a ko laze taj i kraducka i tako se vrtimo, evo vec cetvrtu godinu u zacaranom djavolskom krugu. Da ima malo obraza davno bi podneo ostavku, ali niko u vlasti nema obraz, pa zasto bi on imao. Zapamticete ovog coveka i njegovu vladu na sva vremena.

Kubba

pre 13 godina

Ovo me je ganulo do bola,samo cekam da izjavi saucesce gradjanima zato sto je drzava preminula.Ovo je nastavak onoga-DRAGI GRADJANI SRECAN VAM MIR !

Dusko

pre 13 godina

E jado moj.
Pa taman kada postignes tu MAKROEKONOMSKU stabilnost, Srpski narod ce da izumre.
Znas li ti brundo kako je cigo ucio konja da ne jede. I taman kada ga je naucio, konj je crkao. Ti definitivno imas konja i ti definitivno znas koji je to konj, mada cesto ne deluje ni da si budan ni da nesto znas.
Ali, neopisivo je dirljivo sto ti znas da je nama testo. I...

Nickie_NS

pre 13 godina

Ma neee, baš nam je super, ili nemamo posao ili dobijamo smešnu platu ili radimo a ne dobijamo platu, cene se stalno usklađuju sa evrom kad on poraste a kad padne nikom ništa, sve stalno poskupljuje, gladni smo, goli i bosi kao i naše porodice, više ni ne sastavljamo kraj sa krajem, nemamo ni za račune a tek treba da poskupe struja, voda, grejanje, gas, gorivo, komunalije, registracija vozila... deca nam više ne idu na ekskurzije jer je to luksuz, još malo pa neće moći da idu ni u bioskop, željna su svega i svačega, nije im jasno kako to roditelji stalno rade a nikada nema za igračke, slatkiše... (pa ako imate neku prigodnu matematiku i za njih, kao što ste imali za prosvetu, molim ves gospodine Cvetkoviću vi to objasnite deci pošto mi roditelji to ne umemo) i uz sve to svaki dan gledamo na televiziji afere, pronevere, pljkačke, bahaćenje, raskalašno trošenje, korupciju, razne bespotrebne agencije za sve i svašta, razne Miladine, Miškoviće, Kostiće, Sir Olivere, nove avione, automobile, Fijat-Zastave, Benetone, putovanja po svetu, rasprodaje NISa, Telekoma, EPSa, BFCa i svega ostalog što vredi, slušamo o enormnim platama pojedinih funkcionera koje iznose od više hilhada do desetinu hiljada evra mesečno...a vi nam pričate da NEMA, pa naravo da nema kad ste sve potrošili u radosti i veselju... Mislim da je bilo DOSTA!!!

Zanatlija

pre 13 godina

Gospodine Cvetkoviću da bi ste znali kako narod teško živi pokušajte da sastavite mesec dana sa 180 evra koliko zarađuju radnici u pojedinim firmama.

Takođe, gospodine Cvetkoviću pitao bi vas da li je moguće živeti sa 6.000 koliki je zakonski minimalac.

I za kraj, gospodine Cvetkoviću da li u bilo kojoj zemlji u Evropi postoji penzije od 50 evra kao što postojE kod nas?

Gospodine Cvetkoviću u zemlji koja ima takav potencijal (prirodni, rečni, banjski, energetski... kakva nema NI JEDNA zemlja u Evropi a došli smo do toga da uvozimo električnu energiju. Naša kulturna dobra su zapuštena, niko o njima ne vodi računa.

Gospodine Cvetkoviću da bi ste nešto dobili morate nešto i da uložite.
Vaša Vlada nije uložila ni dinar za bilo šta (bar se ja ne sećam da jeste) a rasprodali ste ogromnu većinu državnih firmi.

Kako onda mislite da nam u takvim situacijama bude bolje?

Nekad je svaki grad imao fabriku koja je zapošljavala ceo grad, a sad te fabrike zvrje prazne, dotrajale, neuredne, urasle u korov.
Tuga je gledati fabrike gde su naši očevi i dedovi radili kako zajedno sa ovom državom propadaju.

Sunce Slobode

pre 13 godina

Zaista dirljivo, gosn. Premijeru. Moje pitanje je da li i Vas stranacki kolega Micunovic sa svojih 230.000 dinara MESECNIH primanja zna koliko nam je tesko?

vegan

pre 13 godina

Ministar mu daje pola miliona evra za najlonsku reklamu, a ovamo premijer zna kako je narodu. Nema taj pojma. Pozdrav i autorima emisije Utisak nedelje koji taj dogadjaj, kao i skandalozan sajt od 25 iljada jura, nisu stavili cak ni u izbor. Sramota i bruka, tako vi podrzavate kreativce u ovoj drzavi, a umesto toga zovete politicare koji zamlacuju sirotinju, pa im dizete ego, a necete da pricate o onima koji mogu svojim idejama i kreativnoscu da izvuku zemlju iz krize, a koji su slabo placeni zbog mediokriteta i lopova koji imaju dilove sa istima. Ko ne placa porez u svojoj drzavi nije patriota, to je osnovno pravilo patriotizma.

Nebojsa

pre 13 godina

I STA CES DA PREDUZMES?HVALA TI OTVORIO SI NAM OCI,DA NAM NISI REKAO NE BI TO ZNALI,HRANICU SE TVOJOM IZJAVOM NAREDNIH GODINA,JESTE DA NIJE UKUSNA ALI JA NE BIRAM DAJ STA DAS!

16.000din UKUPNO

pre 13 godina

Premijeru, znaces tek onda kada budes ziveo od 16.000(i slovima sesnaest hiljada din) mesecno i hranio 2 studenta.Starija u roku zavrsi fakultet i vec 2,5g nema posla.Mladja donese 10. kuci a ja nemam ni za cokoladu da je castim.
Pitaj svoje drugove a pogotovu Bajatovica sa 1.450.000din mesecno, kako vas BRE nije sramota?????
Pa vise od pola Srbije je gladno.DOKLE NBRE VISE??????
Pa ljudi iz ocaja ukucavaju exere u ruke, odsecaju prste a Vi po 5 UO sto agencija i sve samo po partijskoj liniji.

AleksandarKG

pre 13 godina

''Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da Srbiju u ovoj godini očekuje puno rada i bolji ekonomski rezultati.''

To su nam pričali i prošle godine a ono ... samo kad nisu oni krivi.

nexyok

pre 13 godina

Nak pokusaju ovi iz vlade da zive sa 20000 hiljada i da sami sebi kazu nema povecanja. pa oni nama neveruju da mi zivimo sa dvasedest hiljada u tome je probelm
I najbolje bi bilo da nas okupira neko napr, Ameri ili Rusi, ili Nemci

razočaram i švorc

pre 13 godina

Nemaš ti pojma koliko je teško. Samo od koliko sam ljudi čuo da su lakše podneli 1999. god., nego zadnje dve ili tri godine pod vašom vlašću. Narod je gladan i bez posla, opterećen silnim poskupljenjima i računima, šta mu je činiti? šta je alternativa? da nije možda šuma (ono pušku pa u šumu)? Ovaj put ponoviti 45. god., samo bez komunista.

sasa jokic

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, malo je neozbiljno da kao predsednik Vlade izadjete sa ovako uopstenim izjavama, da nam saopstavate posledice, a izbegavate da se suocite sa uzrocima, iako ih vrlo dobro znate! Sve pocinje od korupcije i tu se zavrsava. Jezgro korupcije su tajkuni i politicari, politicke partije, ministri,uglavnom vecina institucija koja bi tu posast upravo trebala da iskoreni! Vi mozete da prodajete sta god zelite, i da obecavate bolje sutra, ali ukoliko ne krenete da se obracunavate sa organiozovanim kriminalom na pravi nacin, nema nista od naseg boljeg sutra. Vi nam konstantno bacate neke dimne zavese, kako bi nam zamazali oci, i skrenuli paznju sa onoga o cemu Brankica i Verica Barac godinama pricaju, tu je glavni problem ovog drustva, te pljacke koje se mereu milijardama eura i govore o povezanosti kriminala i politike i institucija. Moram da navedem nesto za sta ce me mozda neko kritikovati, ali Vi ste prvo krenuli na Darka Sarica, koji je prodavao drogu na evropskom trzistu, znaci ne kod nas, a sto je najtuznije On je kroz pranje novca vbio jedan od najvecih izvora likvidnosti! E sad ce neko reci vidi ovog hoce kriminalne pare! Ne, treba ga hapsiti, ali pre njega treba pohapsiti one koji nas pljackaju vec dvadeset godina, i hvale se kako su se obogatili posle 05.Oktobra, misleci da mi ne znamo da su tek tada dosli do Slobinih milijardi, kada je izgubio vlast, a zatim i preminuo! Zbog tih istih "igraca" ozbiljni investitori zaobilaze Srbiju, i ne zele da ulazu ovde, a to se smisljeno radi u saradnji izmedju tajkuna i lokalnih vlasti! Ukoliko u narednih dva meseca ne pokrenete ozbiljne istrage u vezi Luke Beograd, C marketa, Kolubare, Novosti, ovaj narod stvarno treba da izadje naulice (ne zbog SNS-a koji je dokazano zlo) i motkama vas otera sa vlasti, pravo u zatvore! Zato dosta igranja sa nasim zdravim razumom i strpljenjem, nego uradite nesto za svoju zemlju, a ne samo za svoje firme, stranke, i dzepove!!!

RageHard

pre 13 godina

"Laugh like the head of apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rise up in millions get off your knees
Dispelling the demons
In the valley of danger
We all work together, sculptures in sorrow
With love light to follow, on
Sweet head of apollo

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard

Rage!

Rage hard

Though blue eyes of children
They shine without fear
Hope is the future, with oceans of cheer
Nothing to fear
There’s nothing to fear
Though laughter of angels resounding
From heaven keep fighting the favours
Of charlatan saviours, charlatan saviours

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark

I don’t know which way to go
My love’s like driven snow
When we past the test of time
My love you shall be mine
And if only, lost and lonely
Is all that’s wrong with me, we’ ll be free
Be free, be free

Laugh like the head of apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rage hard
Rage hard
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing"

Natasa

pre 13 godina

Znas? E, sad nam je lakse...uh, vec smo se zabrinuli da i ne primecujes...kad ono, TI ZNAS...pazi, bogati, pa i ti nesto znas, a mozda ti je neko sapnuo...Na primer, Boris...ili...

LFC

pre 13 godina

Kao clan Demokratske stranke moram da kazem sledece: Cvetkovicu, dosta je bilo. Milosavljevic,Dulic, Ciplic,Obradovic... pod hitno napolje !!!!! Svi znamo koliko je tesko, osecamo to dobro i ne treba niko to da nam kaze, nismo mi maloumni, nego RADITE BRE NESTO!!!! A, o opozicija sto mitinguje- to je tek katastrofa !!!!!

Boris

pre 13 godina

Mirko, pa zar ponovo pricas bez odobrenja?!?! Gde je ona kafa koju sam ti narucio pre 10 minuta? Prozori u mojoj kancelariji se nece sami obrisati...vreme je da manje pricas i vise radis posao za koji sam te i zaposlio.

xy

pre 13 godina

Ti bre ne znaš di je levo kad se o nama radi,znaš samo sebi dobro da praviš.Vidi se na tebi da gladuješ od bede a i dlake ti od sikiracije pobelele,sve ti žao naroda.

Ajvan

pre 13 godina

Ma ovaj je bre samo za deda mraza...ovom drzavom upravalja tadic, iako smo parlamentarna demokratija, kao i sve ostalo, to je samo deklarativno..u sustini smo cvrst predsednicki sistem...u sustini...banana drzava..

DZoniKG

pre 13 godina

Plate po stanovniku 2008-2010

http://www.ekonomija.org/uploads/images/zarade%2010%2012%203.JPG

Ziva bila ova vlada jos 100 godina..

prosveceni

pre 13 godina

Blago nama sa sveznalicama.... posle ovoga, sledeca vlast bi trebala da vas vija na kolektivnu odgovornost i na efikasnije sudove bez odlaganja...
Vi svi znate, Dinkic se zabrinuo za rejting, treci put je u Vladi, ovaj sad sve zna, a ja od 94-te bez posla, sa dvoje dece zarad njihove buducnosti glasam za majmune... i oni bi naucili da vode Vladu... TEK CE DA ZNATE SVI

srba

pre 13 godina

Kakva briga i saosećanje. Čujem da ni Bajatović sa svojih 13000 evra primanja, a ni Nata Mesarević sa svojih 50000 ne mogu da se smire koliko im je žao naroda.Ovoga puta neće biti trik 5 oktobar sve će te morati debelo da objasnite i da odgovarate što ste ovoliko ponizili sopstveni narod.

Pera

pre 13 godina

Prosto je neverovatno kako niko ne primecuje Tadicevu igru. Od sastavljanja nove vlade do pre mesec dana ovaj covek je bio postavljen samo kao ukras na celo vlade. Niko ga ama bas ni za sta nije pitao. Sada kada su na dnevnom redu teske teme, kada se preti strajkovima, e sada pitajte Mirka. E pa izadji predsednice posto si nam do sada iz frizidera ispadao pa nam objasni kako i zasto. Ja ne mogu suditi o ucinku coveka koji nije odlucivao o svim ovim pitanjima. Nevidjeno licemerje. I svi se upecali.

Tine

pre 13 godina

'Ajd da svi priznamo ovde, da smo mislili da gorin premijera nema od njegovog imenjaka Marjanovića i ostalih likova iz 9'-tih godina.
Avaj, čak i oni su bili dokazani komunistički demagozi, a ovaj Cvetković je čak grdji, iratantniji i beživotniji od svih njih zajedno.

rty

pre 13 godina

A sta hocete narode i treba da nas jasu!!! Kad znamo samo da cutimo i trpimo i treba nam tako... Niko od vas ovde ne bi imao hrabrosti da brani ovaj narod od lopova i da rizikuje zivot NIKO! Znate samo da pljujete a kad bi bili na njegovom mestu radili bi isto sto i on. Tako da nazad u rupe i nastavite da trpite kao i do sada.

Mandrak

pre 13 godina

Kasno je... u ostalom, ne zelim da verujem da i dalje postoje gradjani ove nase Srbijice (a SIGURNO postoje) koji veruju u prazna obecanja......


Kuka i motika.... i molotovljevi.

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Postovani gradjani, upravo sam primio sluzbenu informaciju da jako tesko zivite...Ovo je stvarno cirkus Kolorado. Aj sad opet svalite sve na Milosevica, nepravedne i nicim izazvane sankcije, kosmicka zracenja, podzemne vode. Naravno u tome nema ni malo vase odgovornosti, vi dugi niz godina radite sve sto je u vasoj moci da nam bude bolje. Sjasite vise.

max

pre 13 godina

Problem je Mirko u tome sto u Srbiji na jednog coveka koji radi i zaradjuje dolazi trideset parazita ( partijskih kadrova, rodbine i prijatelja...) koji ne samo da ne rade vec smetaju tom jednom sto radi.
Dok je to tako nema nam napredka.

Mirsad

pre 13 godina

Molim profesionalne komentatore tipa "svi u 'aps, narod nema leba da jede" da se vrate svojim maticnim kucama i partijama (DSS, SNS, NS...).
Ima to i na Zapadu, da se komentatori placaju ili na druge nacine motivisu da "narockim" neartikulisanim frazama ubijaju svaku smislenu diskusiju i provlace ciljane osobe po blatu, ali ajde nesto dobro da prekopiramo sa Zapada, a ne samo najgore prakse.
Ako se neko ne uklapa u ovu kategoriju, takvim "iskrenim" bi toplo savetovao da prodaju svoj lap-top i internet pretplatu, i imace i za hleb i za mleko.
I cemu sluzi moderacija? Da ostavi prostor za inteligentnu diskusiju ili da prikazuje toboznji narodni glas, pardon, narocki.

nikada se ovde nista nece promeniti

pre 13 godina

lepo, nego kako će oni to da podstaknu sve to? pare od telekom će kao i sve do sad da spucaju na plate, a privreda ko može neka počne... sam pa ćemo da ga pokrademo.

nindzaSS

pre 13 godina

gospodo vladari, pa vi bre nemate pojma o cemu pricate
vidite sad ovaj racun
vrtic dvoje dece 5.000
6.000
infostan 6.000
struja 2.800
telefon 800
mobilni 2.000
internet 1.500 (priznajem mobilni i internet su LUKSUZ)
kablovska 860

i stanarina 150E mesecno (sreca zivim kod babe, al naplacuje)

iiiiiiii ????????????
gospodo silni ekonomisti koji nemate pojma sta ja da radim i cime da se prehranim, treba decu i da obucem. platu nam niste povecali vec 4 godine, euro je bio 76din. benznin 78 din. vrtic mi je tad bio 3000 din, puna cena, srtuja oko 50%, infostan oko 30%, i ima toga jos...
ne valja vam RABOTA.
moj deda lepo kaze:"sine dobar domacin nece da proda kravu koja mu daje mleka ko tri ostale" tako da prodajte i telekom, a sta cete posle? da bezite iz srbije, jer vise nema sta da se prodaje

Serb_Dutch

pre 13 godina

Samo me jedno zanima..Na ovom portalu citam vec neko vreme komentare i vidim da ima dovoljno pametnih ljudi za jednu drzavnu administraciju.A na politickoj sceni u Srbiji sve neki demagozi, lopovi, neobrazovani itd Da zivim u Srbiji ne bih imao za koga da glasam.Zasto nema vidljive i glasne politicke alternative ovoj vlasti-opoziciji?Kukavicluk?Bezvoljnost? Ovako sa strane, osecam da nikad nije bilo lakse smeniti neku vlast u Srbiji nego ovu.A nikad gora vlast nije bila u Srbiji nego ova.Po svetu padaju vlade zbog mnogo manjih grehova.Gde je zapelo, Narode moj? Organizujte se, bre, inace cu pomisliti da ste najobicnije kukavice postali.

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Ma zabole te nesto za narod. Idi ti lepo kod Tadica po "svoje" misljenje,pa
opet tom istom narodu ispricaj te bajkice oko N.Godine,to je tvoje vreme,
Deda mraze!

Miki

pre 13 godina

kako te bre nija sramota ,mator si covek,ides na mafiaske pirove kod ovog tvog sto se obogatio na kineske plasticne zabe a lazes ovaj jadni narod.Kada ti ja neverujem sto sam clan Demokratske stranke kako ce drugi.Ja mislim da ti nemas obraz,zato nosis tu bradu.

Džabe

pre 13 godina

A gde je zlatni dinar za Nemačku, Francusku, ili neku drugu razvijenu zemlju Zap.Evrope... Ajde s njima malo da se družimo i razmenjujemo...

Bitnija makroekonomska stabilnost nego bolji život građana...Ta izjava pokazuje koliko našem premijeru (i vlasti uopšte) nije ništa jasno. Izađi malo pred ove koji su nezaposleni godinama i ove što se hrane u narodnim kuhinjama pa im objasni to molim te, pošto si i njima premijer.

ako ne znate za koga: Kralj i monarhija-jedina zdrava opcija!

pre 13 godina

Vise nema svrhe ni da pljujemo po nekim politicarim. A tek da budima predsednika. Danima ictam komentare o najvaznijim vestima, ne bih li se informisala koliko toliko, a Tadica nigde, vec dugo i svi ga zovu da izadje iz misje rupe, da se obrati sada narodu, sada kada je potrebno da vidimo kakav je na delu kada je najteze. Ali pojavice se on kada bude trebala da se reklamira stranka i davati prazna obecanja sto ce neprosvecenima izgledati kao plan i progrma i strategija za razvoj. Svi su isti, samo je tesko poverovati da smo toliko pokvarene politicare izglasali. Verovali smo Djindjicu, a sta smo dibili? One koji se sada samo pozivaju na njegovo ime, kao neke demokrate. Pa to je toliko nisko, da ja stvarno nemam reci niti osnova da razumem logiku naroda koji decenijama trpi. Milosevic, Kostunica, Seselj, Tomisalav, Tadic, Ceda.. kako ne shvatate, svi su isti. A ovaj Deda Mraz je samo njihov portparol!

Jelesije-zemljoradnik

pre 13 godina

Svaka ti cast predsednice kada toliko brines o narodu, verujem da spavas kao top. -Rece jednom pokojni Vib"koliko me naljuti poskupljenje,toliko me zasmeje objasnjenje"te i "Vasa"briga za narodom pogotovu za nama zemljoradnicima."Hvala na brizi"-JELESIJE zamljoradnik ovdasnji>

jao majko

pre 13 godina

Optuzujete prosvetare da ce fin.unistiti prezaduzenu drzavu?!
A ko je kriv za to stanje? Da niste mozda vi? Vlada?
Cemu vi uopste sluzite,da vodite drzavu ili ne? Pa vi ste je unistili,pa bi
najpostenije bilo da odete,da drugi,sposobniji pokusaju!
Tada bi mozda mogao narod da vam veruje da,eto za njega brinete!

KENGUR

pre 13 godina

(Cvetković: Znam, građanima je teško). E NAPOKON DA IMMAO PREDSEDNIKA VLADE KOJI JE OBAVESTEN, ZA RAZLIKU OD PREDHODNOG KOJI O NICEMU NIJE BIO OBAVESTEN.

che

pre 13 godina

tako providno!
Građani su dobri za oporezivanje i namete raznih vrsta, inače su poslednja rupa na svirali, rušitelji makroekonomske stabilnosti.
To sto im je tesko -znači idu izbori treba da se glasa za patriote koji brane državu od rušitelja makroekonomske stabilnosti tj. istih tih koji su poslednja rupa.

Jelesije-zemljoradnik

pre 13 godina

Svaka ti cast predsednice kada toliko brines o narodu, verujem da spavas kao top. -Rece jednom pokojni Vib"koliko me naljuti poskupljenje,toliko me zasmeje objasnjenje"te i "Vasa"briga za narodom pogotovu za nama zemljoradnicima."Hvala na brizi"-JELESIJE zamljoradnik ovdasnji>

ossa

pre 13 godina

I, sta cinite povodom toga da nam bude bolje? Kako objasnjavate da nam svake godine sve gore? Sta ste uopste radili sve ove godine?

Emigrant

pre 13 godina

Covek je genije!
Predlozite ga za nobela!!!
Molim te, reci nam, da li su i postanski sanducici u cilju makroekonomske stabilnosti?
AAauuuuuu, cuj, zna da je narodu tesko, ali to je dobro za narod
??!!$$%%??!!!

amnezija

pre 13 godina

Moj naj drazi premijeru, u tumaranju po netu vidim da nam saljete janu poruku ,hvala vam
http://www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY&feature=related

Dragan

pre 13 godina

Kako da ti veruju da živiš od 20000, kada ni oni ne žive od plate! Misle da i ti uzimaš sa strane kao i oni! Video si direktora kolubare i on zna da je nemoguće da mašina radi 48 sati na dan! Svašta oni znaju kao i naš premijer!!

Mirsad

pre 13 godina

Molim profesionalne komentatore tipa "svi u 'aps, narod nema leba da jede" da se vrate svojim maticnim kucama i partijama (DSS, SNS, NS...).
Ima to i na Zapadu, da se komentatori placaju ili na druge nacine motivisu da "narockim" neartikulisanim frazama ubijaju svaku smislenu diskusiju i provlace ciljane osobe po blatu, ali ajde nesto dobro da prekopiramo sa Zapada, a ne samo najgore prakse.
Ako se neko ne uklapa u ovu kategoriju, takvim "iskrenim" bi toplo savetovao da prodaju svoj lap-top i internet pretplatu, i imace i za hleb i za mleko.
I cemu sluzi moderacija? Da ostavi prostor za inteligentnu diskusiju ili da prikazuje toboznji narodni glas, pardon, narocki.

RageHard

pre 13 godina

"Laugh like the head of apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rise up in millions get off your knees
Dispelling the demons
In the valley of danger
We all work together, sculptures in sorrow
With love light to follow, on
Sweet head of apollo

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard

Rage!

Rage hard

Though blue eyes of children
They shine without fear
Hope is the future, with oceans of cheer
Nothing to fear
There’s nothing to fear
Though laughter of angels resounding
From heaven keep fighting the favours
Of charlatan saviours, charlatan saviours

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Rage hard, against the dark
Rage hard, make your mark

I don’t know which way to go
My love’s like driven snow
When we past the test of time
My love you shall be mine
And if only, lost and lonely
Is all that’s wrong with me, we’ ll be free
Be free, be free

Laugh like the head of apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rage hard
Rage hard
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing"

Jovan

pre 13 godina

Za nas najbolje resenje je da abdiciramo pred Japancima ili Nemcima, tada bi nas konacno vodili posteni ljudi koji znaju sta rade, ali nas, nazalost, i oni ne bi hteli.

Najtuznije je sto nemas za koga da glasas. Opozicija losa, vlast jos gora. Treba nam neka nova partija koja ce da se zalaze za ekonomski prosperitet i koja ce da uvede evro. Takvi bi dobili izbore 100%.

Stevan

pre 13 godina

Ovaj covek je generator svog zla koje nas je zadesilo. Nekompetentan, neodgovoran, nezainteresovan, marioneta, covek koji se ne mesa u svoj posao, jednom recju novi Milutinovic. Misevi oko njega kolo vode a on ladi li ladi, obecava, laze, a ko laze taj i kraducka i tako se vrtimo, evo vec cetvrtu godinu u zacaranom djavolskom krugu. Da ima malo obraza davno bi podneo ostavku, ali niko u vlasti nema obraz, pa zasto bi on imao. Zapamticete ovog coveka i njegovu vladu na sva vremena.

Milan

pre 13 godina

Medo brundo ne ponasaj se ludo, medo brundo ne postoji cudo,
medo brundo kad ces jednom shvatit ne moze se od meda velika torta pravit,
nemoj da se srdis nije vredno to, bolje da se smejes (optimizam) ohohohoho.

OGNJEN AMIDZIC, COVEK SA VIZIJOM.

nexyok

pre 13 godina

Nak pokusaju ovi iz vlade da zive sa 20000 hiljada i da sami sebi kazu nema povecanja. pa oni nama neveruju da mi zivimo sa dvasedest hiljada u tome je probelm
I najbolje bi bilo da nas okupira neko napr, Ameri ili Rusi, ili Nemci

Dusko

pre 13 godina

E jado moj.
Pa taman kada postignes tu MAKROEKONOMSKU stabilnost, Srpski narod ce da izumre.
Znas li ti brundo kako je cigo ucio konja da ne jede. I taman kada ga je naucio, konj je crkao. Ti definitivno imas konja i ti definitivno znas koji je to konj, mada cesto ne deluje ni da si budan ni da nesto znas.
Ali, neopisivo je dirljivo sto ti znas da je nama testo. I...

Natasa

pre 13 godina

Znas? E, sad nam je lakse...uh, vec smo se zabrinuli da i ne primecujes...kad ono, TI ZNAS...pazi, bogati, pa i ti nesto znas, a mozda ti je neko sapnuo...Na primer, Boris...ili...

Kubba

pre 13 godina

Ovo me je ganulo do bola,samo cekam da izjavi saucesce gradjanima zato sto je drzava preminula.Ovo je nastavak onoga-DRAGI GRADJANI SRECAN VAM MIR !

Natasa

pre 13 godina

Znas? E, sad nam je lakse...uh, vec smo se zabrinuli da i ne primecujes...kad ono, TI ZNAS...pazi, bogati, pa i ti nesto znas, a mozda ti je neko sapnuo...Na primer, Boris...ili...

rty

pre 13 godina

A sta hocete narode i treba da nas jasu!!! Kad znamo samo da cutimo i trpimo i treba nam tako... Niko od vas ovde ne bi imao hrabrosti da brani ovaj narod od lopova i da rizikuje zivot NIKO! Znate samo da pljujete a kad bi bili na njegovom mestu radili bi isto sto i on. Tako da nazad u rupe i nastavite da trpite kao i do sada.

Sunce Slobode

pre 13 godina

Zaista dirljivo, gosn. Premijeru. Moje pitanje je da li i Vas stranacki kolega Micunovic sa svojih 230.000 dinara MESECNIH primanja zna koliko nam je tesko?

AleksandarKG

pre 13 godina

''Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da Srbiju u ovoj godini očekuje puno rada i bolji ekonomski rezultati.''

To su nam pričali i prošle godine a ono ... samo kad nisu oni krivi.

Nebojsa

pre 13 godina

I STA CES DA PREDUZMES?HVALA TI OTVORIO SI NAM OCI,DA NAM NISI REKAO NE BI TO ZNALI,HRANICU SE TVOJOM IZJAVOM NAREDNIH GODINA,JESTE DA NIJE UKUSNA ALI JA NE BIRAM DAJ STA DAS!

linuxash_pravoslavac

pre 13 godina

Postovani gradjani, upravo sam primio sluzbenu informaciju da jako tesko zivite...Ovo je stvarno cirkus Kolorado. Aj sad opet svalite sve na Milosevica, nepravedne i nicim izazvane sankcije, kosmicka zracenja, podzemne vode. Naravno u tome nema ni malo vase odgovornosti, vi dugi niz godina radite sve sto je u vasoj moci da nam bude bolje. Sjasite vise.

razočaram i švorc

pre 13 godina

Nemaš ti pojma koliko je teško. Samo od koliko sam ljudi čuo da su lakše podneli 1999. god., nego zadnje dve ili tri godine pod vašom vlašću. Narod je gladan i bez posla, opterećen silnim poskupljenjima i računima, šta mu je činiti? šta je alternativa? da nije možda šuma (ono pušku pa u šumu)? Ovaj put ponoviti 45. god., samo bez komunista.

16.000din UKUPNO

pre 13 godina

Premijeru, znaces tek onda kada budes ziveo od 16.000(i slovima sesnaest hiljada din) mesecno i hranio 2 studenta.Starija u roku zavrsi fakultet i vec 2,5g nema posla.Mladja donese 10. kuci a ja nemam ni za cokoladu da je castim.
Pitaj svoje drugove a pogotovu Bajatovica sa 1.450.000din mesecno, kako vas BRE nije sramota?????
Pa vise od pola Srbije je gladno.DOKLE NBRE VISE??????
Pa ljudi iz ocaja ukucavaju exere u ruke, odsecaju prste a Vi po 5 UO sto agencija i sve samo po partijskoj liniji.

Boris

pre 13 godina

Mirko, pa zar ponovo pricas bez odobrenja?!?! Gde je ona kafa koju sam ti narucio pre 10 minuta? Prozori u mojoj kancelariji se nece sami obrisati...vreme je da manje pricas i vise radis posao za koji sam te i zaposlio.

srba

pre 13 godina

Kakva briga i saosećanje. Čujem da ni Bajatović sa svojih 13000 evra primanja, a ni Nata Mesarević sa svojih 50000 ne mogu da se smire koliko im je žao naroda.Ovoga puta neće biti trik 5 oktobar sve će te morati debelo da objasnite i da odgovarate što ste ovoliko ponizili sopstveni narod.

Pera

pre 13 godina

Prosto je neverovatno kako niko ne primecuje Tadicevu igru. Od sastavljanja nove vlade do pre mesec dana ovaj covek je bio postavljen samo kao ukras na celo vlade. Niko ga ama bas ni za sta nije pitao. Sada kada su na dnevnom redu teske teme, kada se preti strajkovima, e sada pitajte Mirka. E pa izadji predsednice posto si nam do sada iz frizidera ispadao pa nam objasni kako i zasto. Ja ne mogu suditi o ucinku coveka koji nije odlucivao o svim ovim pitanjima. Nevidjeno licemerje. I svi se upecali.

Tine

pre 13 godina

'Ajd da svi priznamo ovde, da smo mislili da gorin premijera nema od njegovog imenjaka Marjanovića i ostalih likova iz 9'-tih godina.
Avaj, čak i oni su bili dokazani komunistički demagozi, a ovaj Cvetković je čak grdji, iratantniji i beživotniji od svih njih zajedno.

Mandrak

pre 13 godina

Kasno je... u ostalom, ne zelim da verujem da i dalje postoje gradjani ove nase Srbijice (a SIGURNO postoje) koji veruju u prazna obecanja......


Kuka i motika.... i molotovljevi.

Serb_Dutch

pre 13 godina

Samo me jedno zanima..Na ovom portalu citam vec neko vreme komentare i vidim da ima dovoljno pametnih ljudi za jednu drzavnu administraciju.A na politickoj sceni u Srbiji sve neki demagozi, lopovi, neobrazovani itd Da zivim u Srbiji ne bih imao za koga da glasam.Zasto nema vidljive i glasne politicke alternative ovoj vlasti-opoziciji?Kukavicluk?Bezvoljnost? Ovako sa strane, osecam da nikad nije bilo lakse smeniti neku vlast u Srbiji nego ovu.A nikad gora vlast nije bila u Srbiji nego ova.Po svetu padaju vlade zbog mnogo manjih grehova.Gde je zapelo, Narode moj? Organizujte se, bre, inace cu pomisliti da ste najobicnije kukavice postali.

juznjak tuznjak

pre 13 godina

Ma neee.. dodji malo do Vladicinog Hana, Surdulice ili Bosilegrada.. skrece se levo od puta za Vranje, nema te nesto ovde, pa da vidis sta je pasji zivot koji ste nam dali.

Zanatlija

pre 13 godina

Gospodine Cvetkoviću da bi ste znali kako narod teško živi pokušajte da sastavite mesec dana sa 180 evra koliko zarađuju radnici u pojedinim firmama.

Takođe, gospodine Cvetkoviću pitao bi vas da li je moguće živeti sa 6.000 koliki je zakonski minimalac.

I za kraj, gospodine Cvetkoviću da li u bilo kojoj zemlji u Evropi postoji penzije od 50 evra kao što postojE kod nas?

Gospodine Cvetkoviću u zemlji koja ima takav potencijal (prirodni, rečni, banjski, energetski... kakva nema NI JEDNA zemlja u Evropi a došli smo do toga da uvozimo električnu energiju. Naša kulturna dobra su zapuštena, niko o njima ne vodi računa.

Gospodine Cvetkoviću da bi ste nešto dobili morate nešto i da uložite.
Vaša Vlada nije uložila ni dinar za bilo šta (bar se ja ne sećam da jeste) a rasprodali ste ogromnu većinu državnih firmi.

Kako onda mislite da nam u takvim situacijama bude bolje?

Nekad je svaki grad imao fabriku koja je zapošljavala ceo grad, a sad te fabrike zvrje prazne, dotrajale, neuredne, urasle u korov.
Tuga je gledati fabrike gde su naši očevi i dedovi radili kako zajedno sa ovom državom propadaju.

xy

pre 13 godina

Ti bre ne znaš di je levo kad se o nama radi,znaš samo sebi dobro da praviš.Vidi se na tebi da gladuješ od bede a i dlake ti od sikiracije pobelele,sve ti žao naroda.

vegan

pre 13 godina

Ministar mu daje pola miliona evra za najlonsku reklamu, a ovamo premijer zna kako je narodu. Nema taj pojma. Pozdrav i autorima emisije Utisak nedelje koji taj dogadjaj, kao i skandalozan sajt od 25 iljada jura, nisu stavili cak ni u izbor. Sramota i bruka, tako vi podrzavate kreativce u ovoj drzavi, a umesto toga zovete politicare koji zamlacuju sirotinju, pa im dizete ego, a necete da pricate o onima koji mogu svojim idejama i kreativnoscu da izvuku zemlju iz krize, a koji su slabo placeni zbog mediokriteta i lopova koji imaju dilove sa istima. Ko ne placa porez u svojoj drzavi nije patriota, to je osnovno pravilo patriotizma.

LFC

pre 13 godina

Kao clan Demokratske stranke moram da kazem sledece: Cvetkovicu, dosta je bilo. Milosavljevic,Dulic, Ciplic,Obradovic... pod hitno napolje !!!!! Svi znamo koliko je tesko, osecamo to dobro i ne treba niko to da nam kaze, nismo mi maloumni, nego RADITE BRE NESTO!!!! A, o opozicija sto mitinguje- to je tek katastrofa !!!!!

prosveceni

pre 13 godina

Blago nama sa sveznalicama.... posle ovoga, sledeca vlast bi trebala da vas vija na kolektivnu odgovornost i na efikasnije sudove bez odlaganja...
Vi svi znate, Dinkic se zabrinuo za rejting, treci put je u Vladi, ovaj sad sve zna, a ja od 94-te bez posla, sa dvoje dece zarad njihove buducnosti glasam za majmune... i oni bi naucili da vode Vladu... TEK CE DA ZNATE SVI

max

pre 13 godina

Problem je Mirko u tome sto u Srbiji na jednog coveka koji radi i zaradjuje dolazi trideset parazita ( partijskih kadrova, rodbine i prijatelja...) koji ne samo da ne rade vec smetaju tom jednom sto radi.
Dok je to tako nema nam napredka.

sasa jokic

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, malo je neozbiljno da kao predsednik Vlade izadjete sa ovako uopstenim izjavama, da nam saopstavate posledice, a izbegavate da se suocite sa uzrocima, iako ih vrlo dobro znate! Sve pocinje od korupcije i tu se zavrsava. Jezgro korupcije su tajkuni i politicari, politicke partije, ministri,uglavnom vecina institucija koja bi tu posast upravo trebala da iskoreni! Vi mozete da prodajete sta god zelite, i da obecavate bolje sutra, ali ukoliko ne krenete da se obracunavate sa organiozovanim kriminalom na pravi nacin, nema nista od naseg boljeg sutra. Vi nam konstantno bacate neke dimne zavese, kako bi nam zamazali oci, i skrenuli paznju sa onoga o cemu Brankica i Verica Barac godinama pricaju, tu je glavni problem ovog drustva, te pljacke koje se mereu milijardama eura i govore o povezanosti kriminala i politike i institucija. Moram da navedem nesto za sta ce me mozda neko kritikovati, ali Vi ste prvo krenuli na Darka Sarica, koji je prodavao drogu na evropskom trzistu, znaci ne kod nas, a sto je najtuznije On je kroz pranje novca vbio jedan od najvecih izvora likvidnosti! E sad ce neko reci vidi ovog hoce kriminalne pare! Ne, treba ga hapsiti, ali pre njega treba pohapsiti one koji nas pljackaju vec dvadeset godina, i hvale se kako su se obogatili posle 05.Oktobra, misleci da mi ne znamo da su tek tada dosli do Slobinih milijardi, kada je izgubio vlast, a zatim i preminuo! Zbog tih istih "igraca" ozbiljni investitori zaobilaze Srbiju, i ne zele da ulazu ovde, a to se smisljeno radi u saradnji izmedju tajkuna i lokalnih vlasti! Ukoliko u narednih dva meseca ne pokrenete ozbiljne istrage u vezi Luke Beograd, C marketa, Kolubare, Novosti, ovaj narod stvarno treba da izadje naulice (ne zbog SNS-a koji je dokazano zlo) i motkama vas otera sa vlasti, pravo u zatvore! Zato dosta igranja sa nasim zdravim razumom i strpljenjem, nego uradite nesto za svoju zemlju, a ne samo za svoje firme, stranke, i dzepove!!!

nikada se ovde nista nece promeniti

pre 13 godina

lepo, nego kako će oni to da podstaknu sve to? pare od telekom će kao i sve do sad da spucaju na plate, a privreda ko može neka počne... sam pa ćemo da ga pokrademo.

Miki

pre 13 godina

kako te bre nija sramota ,mator si covek,ides na mafiaske pirove kod ovog tvog sto se obogatio na kineske plasticne zabe a lazes ovaj jadni narod.Kada ti ja neverujem sto sam clan Demokratske stranke kako ce drugi.Ja mislim da ti nemas obraz,zato nosis tu bradu.

ossa

pre 13 godina

I, sta cinite povodom toga da nam bude bolje? Kako objasnjavate da nam svake godine sve gore? Sta ste uopste radili sve ove godine?

Pepeljuga

pre 13 godina

A jel tvoj sin zivi sa 20.000 dinara mesecno pa znas da je nekome tesko??? Stiti prava izvodjaca , a nigde liste koji su to izvodjaci, pa da mogu besplatno da slusam one koji nisu sa te "famozne" liste. Tu si znao da napises propise i zakone da zastitis svoga sina , Maksu Catovica, i ostale lopurde. Da ja punim dzep Bojanicu,Ceci,Marini Tucakovic,Breni, iako ih nisam nikad pustao musterijama da slusaju. Kad su drzali tezge po inostranstvu,dizali vile i dvorce a ni dinar poreza nisu placali, niste se setili da ih pitate kako to? A sad si legalizovao pljaku tvog sina, da zastitis razne Cece.

Nickie_NS

pre 13 godina

Ma neee, baš nam je super, ili nemamo posao ili dobijamo smešnu platu ili radimo a ne dobijamo platu, cene se stalno usklađuju sa evrom kad on poraste a kad padne nikom ništa, sve stalno poskupljuje, gladni smo, goli i bosi kao i naše porodice, više ni ne sastavljamo kraj sa krajem, nemamo ni za račune a tek treba da poskupe struja, voda, grejanje, gas, gorivo, komunalije, registracija vozila... deca nam više ne idu na ekskurzije jer je to luksuz, još malo pa neće moći da idu ni u bioskop, željna su svega i svačega, nije im jasno kako to roditelji stalno rade a nikada nema za igračke, slatkiše... (pa ako imate neku prigodnu matematiku i za njih, kao što ste imali za prosvetu, molim ves gospodine Cvetkoviću vi to objasnite deci pošto mi roditelji to ne umemo) i uz sve to svaki dan gledamo na televiziji afere, pronevere, pljkačke, bahaćenje, raskalašno trošenje, korupciju, razne bespotrebne agencije za sve i svašta, razne Miladine, Miškoviće, Kostiće, Sir Olivere, nove avione, automobile, Fijat-Zastave, Benetone, putovanja po svetu, rasprodaje NISa, Telekoma, EPSa, BFCa i svega ostalog što vredi, slušamo o enormnim platama pojedinih funkcionera koje iznose od više hilhada do desetinu hiljada evra mesečno...a vi nam pričate da NEMA, pa naravo da nema kad ste sve potrošili u radosti i veselju... Mislim da je bilo DOSTA!!!

DZoniKG

pre 13 godina

Plate po stanovniku 2008-2010

http://www.ekonomija.org/uploads/images/zarade%2010%2012%203.JPG

Ziva bila ova vlada jos 100 godina..

Ajvan

pre 13 godina

Ma ovaj je bre samo za deda mraza...ovom drzavom upravalja tadic, iako smo parlamentarna demokratija, kao i sve ostalo, to je samo deklarativno..u sustini smo cvrst predsednicki sistem...u sustini...banana drzava..

ako ne znate za koga: Kralj i monarhija-jedina zdrava opcija!

pre 13 godina

Vise nema svrhe ni da pljujemo po nekim politicarim. A tek da budima predsednika. Danima ictam komentare o najvaznijim vestima, ne bih li se informisala koliko toliko, a Tadica nigde, vec dugo i svi ga zovu da izadje iz misje rupe, da se obrati sada narodu, sada kada je potrebno da vidimo kakav je na delu kada je najteze. Ali pojavice se on kada bude trebala da se reklamira stranka i davati prazna obecanja sto ce neprosvecenima izgledati kao plan i progrma i strategija za razvoj. Svi su isti, samo je tesko poverovati da smo toliko pokvarene politicare izglasali. Verovali smo Djindjicu, a sta smo dibili? One koji se sada samo pozivaju na njegovo ime, kao neke demokrate. Pa to je toliko nisko, da ja stvarno nemam reci niti osnova da razumem logiku naroda koji decenijama trpi. Milosevic, Kostunica, Seselj, Tomisalav, Tadic, Ceda.. kako ne shvatate, svi su isti. A ovaj Deda Mraz je samo njihov portparol!

Jelesije-zemljoradnik

pre 13 godina

Svaka ti cast predsednice kada toliko brines o narodu, verujem da spavas kao top. -Rece jednom pokojni Vib"koliko me naljuti poskupljenje,toliko me zasmeje objasnjenje"te i "Vasa"briga za narodom pogotovu za nama zemljoradnicima."Hvala na brizi"-JELESIJE zamljoradnik ovdasnji>

Jelesije-zemljoradnik

pre 13 godina

Svaka ti cast predsednice kada toliko brines o narodu, verujem da spavas kao top. -Rece jednom pokojni Vib"koliko me naljuti poskupljenje,toliko me zasmeje objasnjenje"te i "Vasa"briga za narodom pogotovu za nama zemljoradnicima."Hvala na brizi"-JELESIJE zamljoradnik ovdasnji>

Džabe

pre 13 godina

A gde je zlatni dinar za Nemačku, Francusku, ili neku drugu razvijenu zemlju Zap.Evrope... Ajde s njima malo da se družimo i razmenjujemo...

Bitnija makroekonomska stabilnost nego bolji život građana...Ta izjava pokazuje koliko našem premijeru (i vlasti uopšte) nije ništa jasno. Izađi malo pred ove koji su nezaposleni godinama i ove što se hrane u narodnim kuhinjama pa im objasni to molim te, pošto si i njima premijer.

Zoran-Nemac

pre 13 godina

Ma zabole te nesto za narod. Idi ti lepo kod Tadica po "svoje" misljenje,pa
opet tom istom narodu ispricaj te bajkice oko N.Godine,to je tvoje vreme,
Deda mraze!

jao majko

pre 13 godina

Optuzujete prosvetare da ce fin.unistiti prezaduzenu drzavu?!
A ko je kriv za to stanje? Da niste mozda vi? Vlada?
Cemu vi uopste sluzite,da vodite drzavu ili ne? Pa vi ste je unistili,pa bi
najpostenije bilo da odete,da drugi,sposobniji pokusaju!
Tada bi mozda mogao narod da vam veruje da,eto za njega brinete!

che

pre 13 godina

tako providno!
Građani su dobri za oporezivanje i namete raznih vrsta, inače su poslednja rupa na svirali, rušitelji makroekonomske stabilnosti.
To sto im je tesko -znači idu izbori treba da se glasa za patriote koji brane državu od rušitelja makroekonomske stabilnosti tj. istih tih koji su poslednja rupa.

Emigrant

pre 13 godina

Covek je genije!
Predlozite ga za nobela!!!
Molim te, reci nam, da li su i postanski sanducici u cilju makroekonomske stabilnosti?
AAauuuuuu, cuj, zna da je narodu tesko, ali to je dobro za narod
??!!$$%%??!!!

KENGUR

pre 13 godina

(Cvetković: Znam, građanima je teško). E NAPOKON DA IMMAO PREDSEDNIKA VLADE KOJI JE OBAVESTEN, ZA RAZLIKU OD PREDHODNOG KOJI O NICEMU NIJE BIO OBAVESTEN.

amnezija

pre 13 godina

Moj naj drazi premijeru, u tumaranju po netu vidim da nam saljete janu poruku ,hvala vam
http://www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY&feature=related

nindzaSS

pre 13 godina

gospodo vladari, pa vi bre nemate pojma o cemu pricate
vidite sad ovaj racun
vrtic dvoje dece 5.000
6.000
infostan 6.000
struja 2.800
telefon 800
mobilni 2.000
internet 1.500 (priznajem mobilni i internet su LUKSUZ)
kablovska 860

i stanarina 150E mesecno (sreca zivim kod babe, al naplacuje)

iiiiiiii ????????????
gospodo silni ekonomisti koji nemate pojma sta ja da radim i cime da se prehranim, treba decu i da obucem. platu nam niste povecali vec 4 godine, euro je bio 76din. benznin 78 din. vrtic mi je tad bio 3000 din, puna cena, srtuja oko 50%, infostan oko 30%, i ima toga jos...
ne valja vam RABOTA.
moj deda lepo kaze:"sine dobar domacin nece da proda kravu koja mu daje mleka ko tri ostale" tako da prodajte i telekom, a sta cete posle? da bezite iz srbije, jer vise nema sta da se prodaje

Dragan

pre 13 godina

Kako da ti veruju da živiš od 20000, kada ni oni ne žive od plate! Misle da i ti uzimaš sa strane kao i oni! Video si direktora kolubare i on zna da je nemoguće da mašina radi 48 sati na dan! Svašta oni znaju kao i naš premijer!!