Sreda, 18.07.2018.

16:24

Hit u Srbiji: Vlada nestašica registarskih tablica VIDEO

U Valjevu i u još nekoliko gradova u Srbiji na saobraćajne tablice čeka se po 10 i više dana.

Izvor: B92

Hit u Srbiji: Vlada nestašica registarskih tablica VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Kvazi englez na srpskom

pre 5 godina

U Britaniji takodje nema zamajavanja sa tablicama. Dobijes ih sa vozilom. Pleksiglas. Ako izgubis koju ili ti neko skine, pizoves policiju i kazes sta se desilo, da ne bude posle vozilo u preksaju ili u kradji sa tvojom tablicom. Sa V5C iliti saobracajnom odes u prodavnicu auto delova i izrade ti novu za 10 min. 12 funti komad. I to je sve. Samo je u Srbiji drugacije.

Diogen

pre 5 godina

Na stranu apsolutna besmislica što tablice imaju rok trajanja... Da ovde ima pameti tamo gde treba, kao što je nema, ne bi upravni postupak bio takav da se stare tablice vraćaju prilikom podnošenja zahteva, nego bi se donosile i vraćale prilikom preuzimanja novih. Ali u MUPu je tako za sve dokumente, i za zamenu saobraćajne se izdaju potvrde sa kojima ne može da se mrdne van zemlje, dok iz kovnice ne stigne nova.

Nervozni Lemur

pre 5 godina

Nema ni u Somboru...bravo vlast,nista ne funkcionise a bitno je da otvarate neki Beograd na vodi,perete pare,super.Ajmo botovi,lupajte minuse,za vas sendvic i dnevnicu bice uvek.

Vesla sisač

pre 5 godina

Dva puta mi kreteni skinuli tablicu s parkinga, pa sam morao da plaćam sve ponovo kao da registrujem kola. Onda po isteku registracije, opet sve isto iako je od zamene prošlo tri meseca. Sad treba opet da plaćam jer su mi prošle godine izdali slovo Y, koje sad nije po propisu. I ajd sad, izvolite, lupate minuse, bezdušnici. Vama to sve normalno, jel?

gledao

pre 5 godina

@Kontroverzni penzioner

Verujem da nije bilo loše namere u tvom komentaru ali taxi je korišćen jer smo se vukli po doktorima i bolnicama sa ćerkicom. Naravno svima prvo pada na pamet da je neko lenj! Stvarno smo bre ološ od ljudi, ne treba nam ni vize davati pokvarićemo pošten svet napolju..

Kontroverzni penzioner

pre 5 godina

Čekao u NS 12 dana, juče ih dobio. Potrošio na taxi preko 4000rsd
(gledao, 18. jul 2018 17:27)

Ne valja ti to. A imaš gradski prevoz, kad je lepo vreme može i lagana šetnja, a i bicikl je vrlo koristan. Ali, lenjost je teža od bolesti. Sad ti žao 4000 rsd. Jbg.!

maja

pre 5 godina

Meni su dali potvrdu da vozim sa isteklom vozackom dozvolom i sad treba da gledam u pasulj da li ce mi neko praviti problem u inostranstvu.. debiliiii!!! H

Земља је коцкаста

pre 5 godina

Vozite bez tablica. Zakačite parče kartona tipa SNS-broj članske karte-AV, i nema problema.
(nemoguce, 18. jul 2018 17:08)

Буразеру, ако мислиш да си направио фазон, погрешио си. Ово сам видео сопственим очима код мене у месту: картон на коме пише "СНС" затакнут за ветробран. Тако чланови не плаћају паркинг и стају на резервисана места за инвалиде.

Ivan

pre 5 godina

Svaki dan mi se sve vise gade Vlast i politika u Srbiji. Ovo nije vise ni smesno, zalosno je sta obicni gradjani trpe! Na svakom koraku dranje, a slobodu koju smo do nedavno imali mozemo samo da sanjamo! Sve nam uzimaju, a nista ne daju, samo zezaju. Sad ne valjaju tablice koje su nam oni propisali i koju gresku opet mi placamo! A o novim pravilima za tehnicki pregled tek ima da se govori, to je jos bezobraznije i jos gori vid sikaniranja naroda! Sramota vise, stvarno! Nije ni cudo sto svako normalan razmislja za odlazak iz Srbije!

srbin

pre 5 godina

kolko je ovo smesno ustvari koliko je nasa drzava smesna a borimo se za EU pa kad kako gde jeste normalni vec smo citali kako se izdajj tabloce u Nemackoj ili nekoj od razvijenih zenalja evrope krajnje jadno a narod ispasta i trpi zasto zbog koga neverovatno

Miki

pre 5 godina

Vidim da svi napadaju MUP, a tablice proizvodi Zavod za izradu novčanica koji je u sastavu NBS. On je odgovoran za dovoljne količine tablica. Da MUP nije trebovao dovoljne količine taj problem bi bio tešen za dva dana. Kada tablica nema dve nedelje krivac je Zavod za izradu novčanica.
Sramota! Imaju plate koje su najmanje duplo veće od proseka u Srbiji, monopolisti su, a nisu u stanju da podmire potrebe ovako male zemlje. Pa u nekim zemljama tablice prave zatvorenici u sklopu rehabilitacije.

Miloš

pre 5 godina

Mi treba da promenimo naziv države u Čekanija, čekaš za sve u drugoj deceniji XXI veka. Eto baš mi treba neka potvrda iz rzzo i razmišljam pa majku mu čemu digitalna lična karta i zdravstvena kad ja lično morao da idem po papir i naravno čekam? Ajde što mene cimaju već što troše papir a i vreme službenika koji mora da odštampa istu sa kompa. Što reče neko ko je privatnik skoro pet decenija, sve je isto tj čak i gore u odnosu kad su koristili kucaće mašine brže su kucali (isli radnici na obuku za brzo kucanje sto sad nije slucaj) a nije bilo situacija pao nam je sistem, otvori kartoteku, nađe firmu u istoj i otkuca šta treba.

Neprilagođen

pre 5 godina

To je taj narod koji "nema 'leba da jede", a ne može da se nauvozi I naregistruje vozila. Kome nije jasno zbog čega se stanje u Srbiji već dugo ne menja - ovo bi trebalo da bude objašnjenje: većini je dovoljno dobro da se ne bi pokrenula, a realno ipak loše. I tako Srbi tavore izmwđu "ćuti može I gore" I "ovo ništa ne valja". No, dok je piva, roštilja I po kojeg sendviča sa parizerom, dovoljno je dobro. Ah da - I jeftinih cigara I letovanja za 80€ kod braće Grka.

Salt

pre 5 godina

Al' zato obecanja tipa "za dve godine bice bolje" uopste ne manjka, zato, strpite se malo. Bice tablica, i sveg ostalog, cim resimo vekovni kosovski problem. A i sto se vi cudite, pa ovde je cudno kad nesto nije cudno.

objavite mi komentar,svaki put pisem uzalud.

pre 5 godina

kako ono ide?

za dva tri meseca..za dve tri godine...

...jednom jednoga dana ...

ce vam biti bolje?


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

znam i bolje od toga:
-nemam za koga da glasam.
-ne mogu na glasanje, moram u kladzu da gledam tekmu.
-svi su isti.
- dacu glas onome na izborima ko mi ponudi vise od olovke i upaljaca, ako mi daju po kile brasna, celu familiju dovodim.

e tako vam je to..kad ste neozbiljni.
prodajete se za sitnis, ne drzite do sebe.
gledate sami sebe ko na ovce pred sisanje (sad vas sisaju).

Ostao ovde

pre 5 godina

Drzava u kojoj od vecitog gradilista Beograda na vodi hoce da naprave novi centar Beograda.Naselja koja su u svim svetskim metropolama na periferiji kod nas hoce da smeste centar grada.Napredni strucnjaci koji tri zgrade promovisu
kao svemirsku stanicu da su napravili.
E u takvoj drzavi se podrazumeva da nestanu registarske tablice koje se greskom drzave neosnovano menjaju i to o trosku gradjana.Ovako je bilo i u junu 2016.god.kada jos nisu oslucili sta ce da rade jer su ispucali sve brojeve i slovne kombinacije do 1000.Tada sam sva sreca cekao samo jedan dan ali su neki mnogo duze.

BG 007-ĐB

pre 5 godina

Ako imaju zastoj u štampanju registarskih tablica, MUP može da vlasnicima vozila izda kartonske probne tablice sa rokom važenja od 15 dana, u skladu sa zakonom. Uz obavezu vlasnika vozila da podigne nove registarske tablice u datom roku (na primer 10 dana), a ujedno da vrati probne tablice. Ne vidim šta bi ovde bio problem, osim dobre volje i organizacije posla.

Siniša Mihajlović

pre 5 godina

Dex: sve si u pravu, osim poslednjeg. Ne samo da zele da je prodaju, nego te i primoravaju da kupis, uzmu pare... Jedino robe nema.

Aca

pre 5 godina

Uopste me ne dotice nestasica tablica. Vozicu sa isteklim pa sta. Neka prodje mesec dana bas me briga, ionako ih menjam. Ako sam baksuz neka me uhvati policija, platicu kaznu, ali cu se svim sredstvima braniti na sudu, pa ce mozda i zastariti.

milan d

pre 5 godina

Sta je to cudno? Pa u Srbiji sve fali. Definitivno raspadnuta zemlja. Strasno . Nece mi iznenaditi da za tu njihovu sramotu okrive narod. A mozda i opoziciju.

Goran

pre 5 godina

U Nemackoj to rade male privatne radionice smestene tik uz zgradu sluzbe koja izdaje tablice. Izrada tablica traje bukvalno jednu minutu. Predate papire za registraciju, dobijete broj, izadjete iz zgrade da kupite tablice, vratite se i gospodja vam nalepi nalepnicu za registraciju na novu tablicu i preda novu saobracajnu. Od kupovine auta do novih tablica potrebno je bukvaklno 15 minuta. Ali kod nas monopol drzi burazerska firma u Beogradu.

Zoran

pre 5 godina

To nam je ogledalo drzave, sve im lepo platis i onda gledas u nebo da vidis da li ces biti u milosti salterskog sluzbenika, hoce im opet pasti sistem ili ce otici na bolovanje. Takodje cekam tablice i sve neverujem kakve bagre ima u tom supu.

spaceman

pre 5 godina

U EU...odeš u osiguranje (prvo na koje naletiš nevažno da li ćeš auto kod njih osigurati) sa ugovorom koji potvrđuje da je auto tvoj, dobiješ saobraćajnu i tablice u roku od 15 minuta .

Havaji307

pre 5 godina

Teraju me da menjam tablice iako nisam ni kriv ni dužan jer su ih oni izdavali sa slovima koje sada proglašavaju da nisu po propisu, i još mi za to naplaćuju debele pare. Kada sve to uradim, kažu da ne mogu da vozim jer nemam tablice. Pa kako ovo nazvati nego višestruko razbojništvo?

Iks Oks

pre 5 godina

To se lako resi, izda se resenje da se vozilo koristi sa starim tablicama. Vozaci nisu krivi. Neka to nazovu I visa sila, a ne javasluk.
Ne treba da ispasta onaj ko nije kriv.

Dex

pre 5 godina

A sad ovo objasnite normalnim ljudima iz normalnih (prakticno svih ostalih) drzava, gde se metalne reg. tablice ne menjaju iz imaginarnih razloga. I treba da bude nestasica, kad vas "veslaju", nek to rade do kraja. Teraju vas da kupujete robu koja vam apsolutno ne treba, a sad ne zele ni da vam je prodaju. Dobar trening za mase.

Dex

pre 5 godina

A sad ovo objasnite normalnim ljudima iz normalnih (prakticno svih ostalih) drzava, gde se metalne reg. tablice ne menjaju iz imaginarnih razloga. I treba da bude nestasica, kad vas "veslaju", nek to rade do kraja. Teraju vas da kupujete robu koja vam apsolutno ne treba, a sad ne zele ni da vam je prodaju. Dobar trening za mase.

Goran

pre 5 godina

U Nemackoj to rade male privatne radionice smestene tik uz zgradu sluzbe koja izdaje tablice. Izrada tablica traje bukvalno jednu minutu. Predate papire za registraciju, dobijete broj, izadjete iz zgrade da kupite tablice, vratite se i gospodja vam nalepi nalepnicu za registraciju na novu tablicu i preda novu saobracajnu. Od kupovine auta do novih tablica potrebno je bukvaklno 15 minuta. Ali kod nas monopol drzi burazerska firma u Beogradu.

Havaji307

pre 5 godina

Teraju me da menjam tablice iako nisam ni kriv ni dužan jer su ih oni izdavali sa slovima koje sada proglašavaju da nisu po propisu, i još mi za to naplaćuju debele pare. Kada sve to uradim, kažu da ne mogu da vozim jer nemam tablice. Pa kako ovo nazvati nego višestruko razbojništvo?

objavite mi komentar,svaki put pisem uzalud.

pre 5 godina

kako ono ide?

za dva tri meseca..za dve tri godine...

...jednom jednoga dana ...

ce vam biti bolje?


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

znam i bolje od toga:
-nemam za koga da glasam.
-ne mogu na glasanje, moram u kladzu da gledam tekmu.
-svi su isti.
- dacu glas onome na izborima ko mi ponudi vise od olovke i upaljaca, ako mi daju po kile brasna, celu familiju dovodim.

e tako vam je to..kad ste neozbiljni.
prodajete se za sitnis, ne drzite do sebe.
gledate sami sebe ko na ovce pred sisanje (sad vas sisaju).

Земља је коцкаста

pre 5 godina

Vozite bez tablica. Zakačite parče kartona tipa SNS-broj članske karte-AV, i nema problema.
(nemoguce, 18. jul 2018 17:08)

Буразеру, ако мислиш да си направио фазон, погрешио си. Ово сам видео сопственим очима код мене у месту: картон на коме пише "СНС" затакнут за ветробран. Тако чланови не плаћају паркинг и стају на резервисана места за инвалиде.

Kontroverzni penzioner

pre 5 godina

Čekao u NS 12 dana, juče ih dobio. Potrošio na taxi preko 4000rsd
(gledao, 18. jul 2018 17:27)

Ne valja ti to. A imaš gradski prevoz, kad je lepo vreme može i lagana šetnja, a i bicikl je vrlo koristan. Ali, lenjost je teža od bolesti. Sad ti žao 4000 rsd. Jbg.!

milan d

pre 5 godina

Sta je to cudno? Pa u Srbiji sve fali. Definitivno raspadnuta zemlja. Strasno . Nece mi iznenaditi da za tu njihovu sramotu okrive narod. A mozda i opoziciju.

BG 007-ĐB

pre 5 godina

Ako imaju zastoj u štampanju registarskih tablica, MUP može da vlasnicima vozila izda kartonske probne tablice sa rokom važenja od 15 dana, u skladu sa zakonom. Uz obavezu vlasnika vozila da podigne nove registarske tablice u datom roku (na primer 10 dana), a ujedno da vrati probne tablice. Ne vidim šta bi ovde bio problem, osim dobre volje i organizacije posla.

Miki

pre 5 godina

Vidim da svi napadaju MUP, a tablice proizvodi Zavod za izradu novčanica koji je u sastavu NBS. On je odgovoran za dovoljne količine tablica. Da MUP nije trebovao dovoljne količine taj problem bi bio tešen za dva dana. Kada tablica nema dve nedelje krivac je Zavod za izradu novčanica.
Sramota! Imaju plate koje su najmanje duplo veće od proseka u Srbiji, monopolisti su, a nisu u stanju da podmire potrebe ovako male zemlje. Pa u nekim zemljama tablice prave zatvorenici u sklopu rehabilitacije.

Zoran

pre 5 godina

To nam je ogledalo drzave, sve im lepo platis i onda gledas u nebo da vidis da li ces biti u milosti salterskog sluzbenika, hoce im opet pasti sistem ili ce otici na bolovanje. Takodje cekam tablice i sve neverujem kakve bagre ima u tom supu.

Ivan

pre 5 godina

Svaki dan mi se sve vise gade Vlast i politika u Srbiji. Ovo nije vise ni smesno, zalosno je sta obicni gradjani trpe! Na svakom koraku dranje, a slobodu koju smo do nedavno imali mozemo samo da sanjamo! Sve nam uzimaju, a nista ne daju, samo zezaju. Sad ne valjaju tablice koje su nam oni propisali i koju gresku opet mi placamo! A o novim pravilima za tehnicki pregled tek ima da se govori, to je jos bezobraznije i jos gori vid sikaniranja naroda! Sramota vise, stvarno! Nije ni cudo sto svako normalan razmislja za odlazak iz Srbije!

Ostao ovde

pre 5 godina

Drzava u kojoj od vecitog gradilista Beograda na vodi hoce da naprave novi centar Beograda.Naselja koja su u svim svetskim metropolama na periferiji kod nas hoce da smeste centar grada.Napredni strucnjaci koji tri zgrade promovisu
kao svemirsku stanicu da su napravili.
E u takvoj drzavi se podrazumeva da nestanu registarske tablice koje se greskom drzave neosnovano menjaju i to o trosku gradjana.Ovako je bilo i u junu 2016.god.kada jos nisu oslucili sta ce da rade jer su ispucali sve brojeve i slovne kombinacije do 1000.Tada sam sva sreca cekao samo jedan dan ali su neki mnogo duze.

maja

pre 5 godina

Meni su dali potvrdu da vozim sa isteklom vozackom dozvolom i sad treba da gledam u pasulj da li ce mi neko praviti problem u inostranstvu.. debiliiii!!! H

Siniša Mihajlović

pre 5 godina

Dex: sve si u pravu, osim poslednjeg. Ne samo da zele da je prodaju, nego te i primoravaju da kupis, uzmu pare... Jedino robe nema.

Salt

pre 5 godina

Al' zato obecanja tipa "za dve godine bice bolje" uopste ne manjka, zato, strpite se malo. Bice tablica, i sveg ostalog, cim resimo vekovni kosovski problem. A i sto se vi cudite, pa ovde je cudno kad nesto nije cudno.

Miloš

pre 5 godina

Mi treba da promenimo naziv države u Čekanija, čekaš za sve u drugoj deceniji XXI veka. Eto baš mi treba neka potvrda iz rzzo i razmišljam pa majku mu čemu digitalna lična karta i zdravstvena kad ja lično morao da idem po papir i naravno čekam? Ajde što mene cimaju već što troše papir a i vreme službenika koji mora da odštampa istu sa kompa. Što reče neko ko je privatnik skoro pet decenija, sve je isto tj čak i gore u odnosu kad su koristili kucaće mašine brže su kucali (isli radnici na obuku za brzo kucanje sto sad nije slucaj) a nije bilo situacija pao nam je sistem, otvori kartoteku, nađe firmu u istoj i otkuca šta treba.

spaceman

pre 5 godina

U EU...odeš u osiguranje (prvo na koje naletiš nevažno da li ćeš auto kod njih osigurati) sa ugovorom koji potvrđuje da je auto tvoj, dobiješ saobraćajnu i tablice u roku od 15 minuta .

Aca

pre 5 godina

Uopste me ne dotice nestasica tablica. Vozicu sa isteklim pa sta. Neka prodje mesec dana bas me briga, ionako ih menjam. Ako sam baksuz neka me uhvati policija, platicu kaznu, ali cu se svim sredstvima braniti na sudu, pa ce mozda i zastariti.

srbin

pre 5 godina

kolko je ovo smesno ustvari koliko je nasa drzava smesna a borimo se za EU pa kad kako gde jeste normalni vec smo citali kako se izdajj tabloce u Nemackoj ili nekoj od razvijenih zenalja evrope krajnje jadno a narod ispasta i trpi zasto zbog koga neverovatno

Iks Oks

pre 5 godina

To se lako resi, izda se resenje da se vozilo koristi sa starim tablicama. Vozaci nisu krivi. Neka to nazovu I visa sila, a ne javasluk.
Ne treba da ispasta onaj ko nije kriv.

Neprilagođen

pre 5 godina

To je taj narod koji "nema 'leba da jede", a ne može da se nauvozi I naregistruje vozila. Kome nije jasno zbog čega se stanje u Srbiji već dugo ne menja - ovo bi trebalo da bude objašnjenje: većini je dovoljno dobro da se ne bi pokrenula, a realno ipak loše. I tako Srbi tavore izmwđu "ćuti može I gore" I "ovo ništa ne valja". No, dok je piva, roštilja I po kojeg sendviča sa parizerom, dovoljno je dobro. Ah da - I jeftinih cigara I letovanja za 80€ kod braće Grka.

gledao

pre 5 godina

@Kontroverzni penzioner

Verujem da nije bilo loše namere u tvom komentaru ali taxi je korišćen jer smo se vukli po doktorima i bolnicama sa ćerkicom. Naravno svima prvo pada na pamet da je neko lenj! Stvarno smo bre ološ od ljudi, ne treba nam ni vize davati pokvarićemo pošten svet napolju..

Vesla sisač

pre 5 godina

Dva puta mi kreteni skinuli tablicu s parkinga, pa sam morao da plaćam sve ponovo kao da registrujem kola. Onda po isteku registracije, opet sve isto iako je od zamene prošlo tri meseca. Sad treba opet da plaćam jer su mi prošle godine izdali slovo Y, koje sad nije po propisu. I ajd sad, izvolite, lupate minuse, bezdušnici. Vama to sve normalno, jel?

Nervozni Lemur

pre 5 godina

Nema ni u Somboru...bravo vlast,nista ne funkcionise a bitno je da otvarate neki Beograd na vodi,perete pare,super.Ajmo botovi,lupajte minuse,za vas sendvic i dnevnicu bice uvek.

Diogen

pre 5 godina

Na stranu apsolutna besmislica što tablice imaju rok trajanja... Da ovde ima pameti tamo gde treba, kao što je nema, ne bi upravni postupak bio takav da se stare tablice vraćaju prilikom podnošenja zahteva, nego bi se donosile i vraćale prilikom preuzimanja novih. Ali u MUPu je tako za sve dokumente, i za zamenu saobraćajne se izdaju potvrde sa kojima ne može da se mrdne van zemlje, dok iz kovnice ne stigne nova.

Kvazi englez na srpskom

pre 5 godina

U Britaniji takodje nema zamajavanja sa tablicama. Dobijes ih sa vozilom. Pleksiglas. Ako izgubis koju ili ti neko skine, pizoves policiju i kazes sta se desilo, da ne bude posle vozilo u preksaju ili u kradji sa tvojom tablicom. Sa V5C iliti saobracajnom odes u prodavnicu auto delova i izrade ti novu za 10 min. 12 funti komad. I to je sve. Samo je u Srbiji drugacije.

Dex

pre 5 godina

A sad ovo objasnite normalnim ljudima iz normalnih (prakticno svih ostalih) drzava, gde se metalne reg. tablice ne menjaju iz imaginarnih razloga. I treba da bude nestasica, kad vas "veslaju", nek to rade do kraja. Teraju vas da kupujete robu koja vam apsolutno ne treba, a sad ne zele ni da vam je prodaju. Dobar trening za mase.

Goran

pre 5 godina

U Nemackoj to rade male privatne radionice smestene tik uz zgradu sluzbe koja izdaje tablice. Izrada tablica traje bukvalno jednu minutu. Predate papire za registraciju, dobijete broj, izadjete iz zgrade da kupite tablice, vratite se i gospodja vam nalepi nalepnicu za registraciju na novu tablicu i preda novu saobracajnu. Od kupovine auta do novih tablica potrebno je bukvaklno 15 minuta. Ali kod nas monopol drzi burazerska firma u Beogradu.

Земља је коцкаста

pre 5 godina

Vozite bez tablica. Zakačite parče kartona tipa SNS-broj članske karte-AV, i nema problema.
(nemoguce, 18. jul 2018 17:08)

Буразеру, ако мислиш да си направио фазон, погрешио си. Ово сам видео сопственим очима код мене у месту: картон на коме пише "СНС" затакнут за ветробран. Тако чланови не плаћају паркинг и стају на резервисана места за инвалиде.

Havaji307

pre 5 godina

Teraju me da menjam tablice iako nisam ni kriv ni dužan jer su ih oni izdavali sa slovima koje sada proglašavaju da nisu po propisu, i još mi za to naplaćuju debele pare. Kada sve to uradim, kažu da ne mogu da vozim jer nemam tablice. Pa kako ovo nazvati nego višestruko razbojništvo?

objavite mi komentar,svaki put pisem uzalud.

pre 5 godina

kako ono ide?

za dva tri meseca..za dve tri godine...

...jednom jednoga dana ...

ce vam biti bolje?


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

znam i bolje od toga:
-nemam za koga da glasam.
-ne mogu na glasanje, moram u kladzu da gledam tekmu.
-svi su isti.
- dacu glas onome na izborima ko mi ponudi vise od olovke i upaljaca, ako mi daju po kile brasna, celu familiju dovodim.

e tako vam je to..kad ste neozbiljni.
prodajete se za sitnis, ne drzite do sebe.
gledate sami sebe ko na ovce pred sisanje (sad vas sisaju).

Ivan

pre 5 godina

Svaki dan mi se sve vise gade Vlast i politika u Srbiji. Ovo nije vise ni smesno, zalosno je sta obicni gradjani trpe! Na svakom koraku dranje, a slobodu koju smo do nedavno imali mozemo samo da sanjamo! Sve nam uzimaju, a nista ne daju, samo zezaju. Sad ne valjaju tablice koje su nam oni propisali i koju gresku opet mi placamo! A o novim pravilima za tehnicki pregled tek ima da se govori, to je jos bezobraznije i jos gori vid sikaniranja naroda! Sramota vise, stvarno! Nije ni cudo sto svako normalan razmislja za odlazak iz Srbije!

milan d

pre 5 godina

Sta je to cudno? Pa u Srbiji sve fali. Definitivno raspadnuta zemlja. Strasno . Nece mi iznenaditi da za tu njihovu sramotu okrive narod. A mozda i opoziciju.

Zoran

pre 5 godina

To nam je ogledalo drzave, sve im lepo platis i onda gledas u nebo da vidis da li ces biti u milosti salterskog sluzbenika, hoce im opet pasti sistem ili ce otici na bolovanje. Takodje cekam tablice i sve neverujem kakve bagre ima u tom supu.

Ostao ovde

pre 5 godina

Drzava u kojoj od vecitog gradilista Beograda na vodi hoce da naprave novi centar Beograda.Naselja koja su u svim svetskim metropolama na periferiji kod nas hoce da smeste centar grada.Napredni strucnjaci koji tri zgrade promovisu
kao svemirsku stanicu da su napravili.
E u takvoj drzavi se podrazumeva da nestanu registarske tablice koje se greskom drzave neosnovano menjaju i to o trosku gradjana.Ovako je bilo i u junu 2016.god.kada jos nisu oslucili sta ce da rade jer su ispucali sve brojeve i slovne kombinacije do 1000.Tada sam sva sreca cekao samo jedan dan ali su neki mnogo duze.

maja

pre 5 godina

Meni su dali potvrdu da vozim sa isteklom vozackom dozvolom i sad treba da gledam u pasulj da li ce mi neko praviti problem u inostranstvu.. debiliiii!!! H

Siniša Mihajlović

pre 5 godina

Dex: sve si u pravu, osim poslednjeg. Ne samo da zele da je prodaju, nego te i primoravaju da kupis, uzmu pare... Jedino robe nema.

Miloš

pre 5 godina

Mi treba da promenimo naziv države u Čekanija, čekaš za sve u drugoj deceniji XXI veka. Eto baš mi treba neka potvrda iz rzzo i razmišljam pa majku mu čemu digitalna lična karta i zdravstvena kad ja lično morao da idem po papir i naravno čekam? Ajde što mene cimaju već što troše papir a i vreme službenika koji mora da odštampa istu sa kompa. Što reče neko ko je privatnik skoro pet decenija, sve je isto tj čak i gore u odnosu kad su koristili kucaće mašine brže su kucali (isli radnici na obuku za brzo kucanje sto sad nije slucaj) a nije bilo situacija pao nam je sistem, otvori kartoteku, nađe firmu u istoj i otkuca šta treba.

Salt

pre 5 godina

Al' zato obecanja tipa "za dve godine bice bolje" uopste ne manjka, zato, strpite se malo. Bice tablica, i sveg ostalog, cim resimo vekovni kosovski problem. A i sto se vi cudite, pa ovde je cudno kad nesto nije cudno.

srbin

pre 5 godina

kolko je ovo smesno ustvari koliko je nasa drzava smesna a borimo se za EU pa kad kako gde jeste normalni vec smo citali kako se izdajj tabloce u Nemackoj ili nekoj od razvijenih zenalja evrope krajnje jadno a narod ispasta i trpi zasto zbog koga neverovatno

Aca

pre 5 godina

Uopste me ne dotice nestasica tablica. Vozicu sa isteklim pa sta. Neka prodje mesec dana bas me briga, ionako ih menjam. Ako sam baksuz neka me uhvati policija, platicu kaznu, ali cu se svim sredstvima braniti na sudu, pa ce mozda i zastariti.

Iks Oks

pre 5 godina

To se lako resi, izda se resenje da se vozilo koristi sa starim tablicama. Vozaci nisu krivi. Neka to nazovu I visa sila, a ne javasluk.
Ne treba da ispasta onaj ko nije kriv.

Neprilagođen

pre 5 godina

To je taj narod koji "nema 'leba da jede", a ne može da se nauvozi I naregistruje vozila. Kome nije jasno zbog čega se stanje u Srbiji već dugo ne menja - ovo bi trebalo da bude objašnjenje: većini je dovoljno dobro da se ne bi pokrenula, a realno ipak loše. I tako Srbi tavore izmwđu "ćuti može I gore" I "ovo ništa ne valja". No, dok je piva, roštilja I po kojeg sendviča sa parizerom, dovoljno je dobro. Ah da - I jeftinih cigara I letovanja za 80€ kod braće Grka.

gledao

pre 5 godina

@Kontroverzni penzioner

Verujem da nije bilo loše namere u tvom komentaru ali taxi je korišćen jer smo se vukli po doktorima i bolnicama sa ćerkicom. Naravno svima prvo pada na pamet da je neko lenj! Stvarno smo bre ološ od ljudi, ne treba nam ni vize davati pokvarićemo pošten svet napolju..

BG 007-ĐB

pre 5 godina

Ako imaju zastoj u štampanju registarskih tablica, MUP može da vlasnicima vozila izda kartonske probne tablice sa rokom važenja od 15 dana, u skladu sa zakonom. Uz obavezu vlasnika vozila da podigne nove registarske tablice u datom roku (na primer 10 dana), a ujedno da vrati probne tablice. Ne vidim šta bi ovde bio problem, osim dobre volje i organizacije posla.

Miki

pre 5 godina

Vidim da svi napadaju MUP, a tablice proizvodi Zavod za izradu novčanica koji je u sastavu NBS. On je odgovoran za dovoljne količine tablica. Da MUP nije trebovao dovoljne količine taj problem bi bio tešen za dva dana. Kada tablica nema dve nedelje krivac je Zavod za izradu novčanica.
Sramota! Imaju plate koje su najmanje duplo veće od proseka u Srbiji, monopolisti su, a nisu u stanju da podmire potrebe ovako male zemlje. Pa u nekim zemljama tablice prave zatvorenici u sklopu rehabilitacije.

Nervozni Lemur

pre 5 godina

Nema ni u Somboru...bravo vlast,nista ne funkcionise a bitno je da otvarate neki Beograd na vodi,perete pare,super.Ajmo botovi,lupajte minuse,za vas sendvic i dnevnicu bice uvek.

Kontroverzni penzioner

pre 5 godina

Čekao u NS 12 dana, juče ih dobio. Potrošio na taxi preko 4000rsd
(gledao, 18. jul 2018 17:27)

Ne valja ti to. A imaš gradski prevoz, kad je lepo vreme može i lagana šetnja, a i bicikl je vrlo koristan. Ali, lenjost je teža od bolesti. Sad ti žao 4000 rsd. Jbg.!

spaceman

pre 5 godina

U EU...odeš u osiguranje (prvo na koje naletiš nevažno da li ćeš auto kod njih osigurati) sa ugovorom koji potvrđuje da je auto tvoj, dobiješ saobraćajnu i tablice u roku od 15 minuta .

Vesla sisač

pre 5 godina

Dva puta mi kreteni skinuli tablicu s parkinga, pa sam morao da plaćam sve ponovo kao da registrujem kola. Onda po isteku registracije, opet sve isto iako je od zamene prošlo tri meseca. Sad treba opet da plaćam jer su mi prošle godine izdali slovo Y, koje sad nije po propisu. I ajd sad, izvolite, lupate minuse, bezdušnici. Vama to sve normalno, jel?

Diogen

pre 5 godina

Na stranu apsolutna besmislica što tablice imaju rok trajanja... Da ovde ima pameti tamo gde treba, kao što je nema, ne bi upravni postupak bio takav da se stare tablice vraćaju prilikom podnošenja zahteva, nego bi se donosile i vraćale prilikom preuzimanja novih. Ali u MUPu je tako za sve dokumente, i za zamenu saobraćajne se izdaju potvrde sa kojima ne može da se mrdne van zemlje, dok iz kovnice ne stigne nova.

Kvazi englez na srpskom

pre 5 godina

U Britaniji takodje nema zamajavanja sa tablicama. Dobijes ih sa vozilom. Pleksiglas. Ako izgubis koju ili ti neko skine, pizoves policiju i kazes sta se desilo, da ne bude posle vozilo u preksaju ili u kradji sa tvojom tablicom. Sa V5C iliti saobracajnom odes u prodavnicu auto delova i izrade ti novu za 10 min. 12 funti komad. I to je sve. Samo je u Srbiji drugacije.