Četvrtak, 18.02.2016.

12:50

Vučić i Skat prvi putnici za Njujork, cena 399 EUR

Prve tri karte Er Srbije za let na liniji Beograd-Njujork kupili su ambasador SAD u Beogradu Kajl Skat, premijer Aleksandar Vučić i građanka Marija Gaćeša.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ i Skat prvi putnici za Njujork, cena 399 EUR IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

Coco Bill

pre 8 godina

Mnogo me je obradovala ova vest!Pa ovo zasluzuje svaku pohvalu ej iz BEOGRADA ZA NEWYORK !Malo da i mi zivnemo ,svaka cast Vucicu i nasoj vladi i investitorima koji ulazu u er srbija
(Kole nis, 18. februar 2016 14:58)

Kojim investitorima ?! Misliš "hvala", nama svim građanima !!! Pošto smo mi svi "investitori", jer se svi troškovi i gubitci pokrivaju iz budžeta !!! Takođe će se pokrivati i ovi letovi, jer to, jednostavno ekonomski nije ispalativo. Kad jednoj Grčkoj nije isplativo da ima taj let, a Grčka je u odnosu na nas bukvalno, sto puta veči poslovni prostor, a tek o turizmu i da se ne priča. Kad se tome još doda, da u Americi ima dosta grčkih iseljenika i onda, pored svega toga, njima se to ne isplati, to jest da imaju direktnu liniju a nama se kao to sve isplati ???!!! Nego, pre će sve to biti "nova" Acina "biračka igračka", al' šta ga briga, kad mi sve to plaćamo.

LETU ŠTUKE LETU AVIONI

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali ću uvek rađe dati novac našoj kompaniji i sa njom putovati nego bilo kojom drugom, a i sa ponosom sletati Srpskim avionom u jedan Njujork.
(bak, 18. februar 2016 15:52)

Eeee meni pođoše suze ponosnice !!! Ja, kao i svi mi već dajemo "našoj" aviokompaniji pošto se dotira iz budžeta. Uzgred da pitam, kako naša, kad Arapi imaju više od polovine ?!

knez

pre 8 godina

Ne znam za cheapoair.com ali na Air Serbia sajtu nema ništa ni blizu ovim cenama, ni sada, ni preko leta. Ja dobijam povratne cene od preko 1000 eura.

st

pre 8 godina

(knez, 18. februar 2016 22:34)

Daj ne tupi. U Zagrebu klopa kosta isto ko ovde manje vise (restoran). Namesten stan za jedno vece 40 eur. U daleko skupljoj Sloveniji, prenociste u banji blizu Kamnika 60 eur, u cenu ukljucen dorucak, bazen, sauna, solarijum, sve funkcionise na narukvicu, ULTRA cisto i sredjeno itd. Ali ne, prljavi Beograd je centar univerzuma sa svojim mracnim ulicicama i svi su srecni sto placaju 100 samo za vece...

Anonymous

pre 8 godina

Air Serbia menadzment nema veze sa poslovanjem.Spic sezone se skuplje naplacuje iz USA i realna cena je 800$, dok je nerealno za Bec da traze u slow season 159 ili 179 eura.
Dosao iz Milana, avion oko 40% popunjen, ostatak placa narod, kada nece da spuste malo cenu i lete puni.

knez

pre 8 godina

To sto neki imaju platu od 100 eura ne znaci da karta treba da bude 200 eura. Ne razumem kako ima ljudi koji ne shvataju da su cene aviona, goriva pa i osoblja svetske, zato je i cena svetska. Ali ako cemo iskreno, cena je ispod svetskog proseka cak i kad bude od tih 500-600 eura.
Dosta vise sa tim provincijskim fazonima - kome trebaju hoteli u Beogradu koji kostaju 100 eura za noc kad je meni plata, ne znam ni ja koliko. Ne brinite, to su hoteli za one koji imaju toliko da plate a takvih je puno. I sto vise takvih dodje tim istim avionima i ostane u tim istim hotelima, bolje za sve nas.

sin Dragan

pre 8 godina

Baš me zanimalo da li sta ukapirali do sada da NIJE direktan let.
Leti se do Dizeldorfa, tamo se čeka satima, prelazi se u drugi avion, pa se iz Dizeldorfa leti za Njujork.

To možete da uradite i danas.

Air

pre 8 godina

tadijazg@ Нико тебе из Загреба није натерао да летиш са Ер Србијом. То је стар избора сваког путника. Ти мислиш да ми из Београда нисмо имали опције за летове до Њујорка преко Амстердама, Париза, Лондона, Франкфурта, Берлина, Дизелдорфа...? Није поента у томе, свако може са преседањем доћи до Њујорка али ретко ко може директно. Кроација ерлајнс има веома чудан однос са Стар алијансом, никада неће моћи успоставити директне летове до САД јер то није у интересу водеће немачке Луфтханзе. Једини прекоокеански лет који ће Загреб имати је сезонски лет који ће организовати туристичка агенција са неком компанијом, а редовну линију попут Ер Србије неће скоро. Друго, нови терминал у Загребу неће привући компаније сам по себи јер авиокомпаније не лете у неки град због лепоте новог терминала већ због потенцијалног тржишта. Ако има путника летеће а ако нема џабе онда сваки терминал па маар био и златан. Све у свему, да не испадне да браним Ер Србију, мислим да ово није погодан тренутак за увођење летова за САД јер компанија још није "стала ноге" али је свакако паметнији потез него резање линија као што то ради Кроација ерлајнс по налогу Луфтханзе па су тако нпр. профитабилну линију Дубеовник - Франкфурт укинули да би немци имали монопол на том лету.

Botina

pre 8 godina

Er Srbija je jedna od najmoćnijih kompanija u Srbiji, drago mi je da vidim da se još više razvija i napreduje. Ovim podižemo svoj ugled u regionu, ali i u svetu.
(Vladimir, 18. februar 2016 17:30)

Air Serbia je teški gubitaš čije minuse konstantno pokriva država i tako će biti i sa ovim eksperimentom direktni let za SAD!
Croatia Airlbies s druge strane je kompanija koja posluje s malim plusom i sve svoje troškove i obaveze plaća sama, malo su razmislili i došli do zaključka da bi direktan let iz Zagreba bio neisplativ.
A Air Serbia nema brige, ponaša se kao bogato neodgovorno derište kome roditelji plaćaju račun za kreditnu karticu!

Beograd-Nju Jork

pre 8 godina

Evo sat vremena sam isprobavao razne kombinacije, direktno ili s presjedanjima svejedno, najjeftinije sam uspio naći €470 Aeroflot, tako da nema teorije da će Air Serbia letjeti za €399. 
I ne mogu si plaćati na domaćem aerodromu aerodromske takse nego im to pokriva država, zar mislite da će im na La Guardia ili JFK opraštati dugove, ili će i to pokrivati država Srbija?!
(John Johnson Dragon, 18. februar 2016 16:51)

Idi na cheapoair.com i tu ces naci direktan let iz Beograda za Nju Jork. Za Beograd ukucaj BEG-to je oznaka za aerodrom Nikola Tesla a za Nju Jork ukucaj JFK. I videces, ne samo ti nego i svi ostali da ima direktan let bez presedanja, a povratna karta je 500 dollara.
Ja putujem po dva puta godisnje iz Nju Jorka za Tiranu a onda iz Tirane kolima za Crnu Goru. Ne idem u Podgoricu jer su karte skuplje i plus u Tiranu te niko ne pita za carinu a u PG te deru, i prvo sto uradim je to da idem na internet i pogledan cene i varijante pa tek onda idem u agenciju i kupim kartu koju sam odabrao na internetu je ako kupite preko.interneta ne mozete menjati datume a preko agencije mozete.

lokator

pre 8 godina

Tebi Vucicu i tvojima je super,putujete avionom po svetu,vozite se dobrim kolima,jedete finu hranu,zivite u luxuznim stanovima i kucama,pravite kombinacije i uzimate lovu...doci ce i tome kraj.

pusa

pre 8 godina

(tadijazg, 18. februar 2016 17:20)
Kaj? Zar se kod vas ne kaže "zračna luka" i "lijet"? Od silnog trolovanja lažno se predstavljajući kao Srbin, sad ti se sve pobrkalo u glavi, i srpski i hrvatski jezik! Užas. Komedija.

Mladen

pre 8 godina

Ne podrzavam ovu vlast. Ali, bicu iskren, i cestitati na direktnom letu za USA. Koliko i vlasti, toliko i Emiratima na lobitanju, jer na kraju krajeva, to je njihova firma

Mile sa Liona

pre 8 godina

Sđava: Za tvoju informaciju Savo ima jedan grad u jednoj susednoj zemlji zove se Budimpešta, kažu da tamo žive Madjari , pa ima grad Bukurešt, pa Beč ... i oni , zamisli, imaju aerodrome i avione... nemamo samo mi Stari Sloveni ...

Emilija

pre 8 godina

Ovo je cist dokaz da u nasoj drzavi moze da postoji jedna ozbiljna i zrela kompanija. Ovo ce u mnogome doprineti i razvoju turizma kod nas.

Ceca

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.
(sasa, 18. februar 2016 14:07)

ti I ovaj @komsa ste izgleda srodne duše pošto ste ostavili isti komentar

Nebojsa

pre 8 godina

Zamolio bih sve botove da pogledaju ovaj screenshot koji sam ja licno napravio. http://prntscr.com/a4wpg5 dakle iz ovoga vidimo sledece da ovo NIJE DIREKTAN LET, nego let sa jednim stajanjem (i sa jednim u povratku). Prvo stajanje je u Berlinu u trajanju od 4 sata i 20 minuta i onda se PRESEDA u Airbus A330-200 i leti za NYC (JFK), drugo sto vidimo jeste da je karta u JEDNOM PRAVCU 35.900 dinara ili 299e http://prntscr.com/a4wreu onda, kad se vracamo iz famoznog NYC avion PRVO slece u Nemacku tj Dizeldorf i onda i tu pravi pauzu od 2 sata i 40 minuta, zatim se preseda u drugi avion i pravac BGD http://prntscr.com/a4wrt6 i to sve za cifru od 387e, sto bi znacilo u totalu 686e.... Pametnom dosta.

Samo se pitam

pre 8 godina

Interesuje me kako će Vučić preživeti do kraja meseca od svoje plate od 125.000,00 din (tvrdi da nema drugih prihoda) kad je 50.000,00 potrošio na kartu. Gde je da plati sve mesečne račune, da jede, školuje decu itd.

sin Dragan

pre 8 godina

Naravno da nije direktan let.
Leti se u dizeldorf, tu se pauzira, pa se iz dizeldorfa leti za njujork.
Leti se air berlinom i air srbijom.
Čak ni ceo let ne obavlja air srbija.

A vi verujte i dalje....gledali ste na tv-u hahahha

Za botove - izvolite link sa sajta air serbia:-)
https://book.airserbia.com/plnext/AirSERBIANew/FlexPricerAvailabilityDispatcherPui.action;jsessionid=11r1LFSj52FxOGvNqifv7dIoW67OGuALJy7y5fJFs1o9Mc4b3-0Q!-1904514773!440373339!1455812269234#/FPOW

ZORAN

pre 8 godina

Znaci dobili ste nalog da promenite coveku ime da ne bi bilo Skot i Vucic .
Nema vise novinara u Srbiji i nema Srbije.SRAMOTE JEDNE i novinari i politicari olosi.

Vladimir

pre 8 godina

Er Srbija je jedna od najmoćnijih kompanija u Srbiji, drago mi je da vidim da se još više razvija i napreduje. Ovim podižemo svoj ugled u regionu, ali i u svetu.

tadijazg

pre 8 godina

Samo vi letite direktno i nemojte računati na nas iz susjedstva. Nikad ne bih letio vašim prijevoznikom. Tu pričate bajke ljudima. Croatia Airlines ka dio Star Aliance ima link do NY SF LA CHG TOR ATL preko Lufthanse. To je izuzetno skup projekt koji će moći biti raliziran jer uskoro završavamo novi aerodrom na koji će slijetati prekooceanski letovi. poz.

eee

pre 8 godina

@botiša

Pa prodaju se stanovi u kulama bg na vodi koje neće u skorije vreme ni temelj da se napravi (osim kamena temeljca koji je postavljen zbog slikanja), karte za Njujork su sitnica..živimo u virtuelnom svetu tj prodaja magle ide kao alva! Blago nama!

Srki

pre 8 godina

Ponos kompanije koja je pre samo par godina bila pred zatvaranjem.
(Simpleminds,

Nisi čitao vest od neki dan da Er Srbija mora udvostručit prihod ako hoče da posluje pozitivno jer i dalje od države dobija subvencije 50%

Miroslav

pre 8 godina

Tacno je da ima vise Srba u Cikagu. Ali nije ovaj let ni uveden da bi Pera iz Pozarevca otisao u Cikago. Ovo je let kojim ce Abdul moci da poseti Isu. A Isa u NY ima desetak puta vise nego Srba u Cikagu.
Vazno je da se Pera raduje, iako nikada nece videti ni NY ni Cikago. Pa glasaj Pero - iz tvog dzepa ce se subvencionisati karta od 399e, na kraju godine.

mikista

pre 8 godina

Trebali smo sve ovo da dobijemo jos kad je pao Milosevic ali verovatno demokrate nisu znale kako i sta treba da urade. Treba da se pokriju usima i da cute.
(Igita, 18. februar 2016 14:24)
Kada je pao Milošević, pao je i njegov ministar informisanja Vučić. Evo ti jedan link iz 2003. godine:
http://www.novosti.rs/вести/насловна/економија.397.html:150324-JAT-osvojio-Ameriku
Posle nekog vremena, linija se ugasila jer nije bilo dovoljno interesa... sada Vučić najavljuje da će ova linija ostvarivati gubitke prvih par godina?!?! Ko će to platiti?!? Od moje plate ste izeli 30%, dabogda....UH!

mario

pre 8 godina

Vučiću sad i bezvizni rezim da nam sredis.
(jovan, 18. februar 2016 15:18)
To još nisu dobile neke članice EU i NATO- a i vjerni saveznici USA npr. Poljska, a ne da će Srbija dobiti.

Bane

pre 8 godina

Odlican poslovni potez Er Srbije i vlade Srbije. Ovo je dobra vest za sve gradjane Srbije, jer nasa kompanija ce biti jedina u okruzenju koja leti direktno za SAD.

Aleksandra

pre 8 godina

Скот ако ћемо да преведемо како треба. Скат није правилан превод граматички јер се презиме изговара Скот.

Dada

pre 8 godina

Nije tacno da ce se cena karata kretati od 500 do 600 Eur posle ovog promotivnog perioda.. Sad sam bila na sajtu airserbia da proverim jer me interesuje cena karata u julu i avgustu i krecu se od 1200 do 1450 Eur. Atsronomska cena u odnosu na druge kompanije.

Nemanja44

pre 8 godina

(sima, 18. februar 2016 15:18)
Simo pa dal ce privatna kompanija da leti za NY ili Chicago ko smo mi da odlucujemo.Nema vise drustvenih firmi pa da radnicu odlucuju o poslovanju firme.Menadzment firme se odlucio za NY i on snosi posledice o toj liniji a ova linija nije samo za gradjane Srbije nego i za ljude iz celog sveta koji ce preko Beograda do Njujorka.

Slavica

pre 8 godina

Direktan let za Njujork ce prvenstveno mnogo znaciti nasim ljudima u dijaspori. Ali ce i mnogi iz regiona dolaziti u Beograd kako bi bez presedanja leteli za SAD.

djuka

pre 8 godina

Svaka cast, kao normalnom coveku, drago mi je da imamo i tu mogucnost putovanja,necu nikom da se zahvljujem, nisam BOT, samo kontam da smo i mi deo sveta, bice lakse bez presedanja putovati, cena je skoroz korektna za direktan let.

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Evo sat vremena sam isprobavao razne kombinacije, direktno ili s presjedanjima svejedno, najjeftinije sam uspio naći €470 Aeroflot, tako da nema teorije da će Air Serbia letjeti za €399.
I ne mogu si plaćati na domaćem aerodromu aerodromske takse nego im to pokriva država, zar mislite da će im na La Guardia ili JFK opraštati dugove, ili će i to pokrivati država Srbija?!

mix

pre 8 godina

Danas kada bi neko hteo da kupi kartu Beograd-NY sa jednim presedanjem cena je od 380 do 460 dolara. Ne vidim u cemu je problem ako se ceka connecting flight u Frankfurtu, Londonu, Parizu, Cirihu,,Istambulu,Briselu... Cekiras se u Beogradu predas prtljag i negde sacekas dva sata blejacis po aerodromu i stignes na odrediste u lepo vreme. Pogotovu ako se leti za Chicago, Boston,Klivlend.Strane kompanije imaju sletanje u jakom saobracaju tj u zgodno vreme.Verovatno ce nasa kompanija kao i ranije da leti u ponoc ili sabajle da bi u NY stizali i ranim jutarnjim casovima ko pekari.Ko da vas tamo ceka u zoru

nikola

pre 8 godina

5 nedeljnih letova za njujork zivo me interesuje da li ce jedan od tih aviona biti pun putnika..... predizborna kampanja SNS-a traje od zavrsetka prosle.....

bak

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali ću uvek rađe dati novac našoj kompaniji i sa njom putovati nego bilo kojom drugom, a i sa ponosom sletati Srpskim avionom u jedan Njujork.

dare slovenac

pre 8 godina

U novembru sam leteo za New York za 360eur(povratnica), Bologna-brisel-new york..tako da u vreme jeftinije nafte i srbiju, 500-600eur i nije neka jeftina cifra

Servilnost

pre 8 godina

U vezi ovog Skata, došla direktiva svim medijima u Srbiji da ga tako oslovljavaju i vidim svi se toga pridržavaju. Toliko o novinarskoj etici i objektivnom izveštavanju.

sima

pre 8 godina

koja logika linija iz njujorka gde ima 10 puta manje srba nego u cikagu ili klivlendu gde je jat ranije I imao redovne linije to samo kod nas moze

presing

pre 8 godina

Znači, sve do sada smo više od 100 godina pogrešno pisali prezime (ime) Skot (Scott).
Dakle, do sada su bili Skot, a od sada je istraživač Robert Skat; psiholog-pisac Skat Pek; golfer (i bivši Anin dečko) Adam Skat...

skotina

pre 8 godina

Mislila sam da se onaj kolumnista u Politici zezao kada je napisao da smo ambasadora Skota nazvali Skat, kad ono, stvarno! E, baš smo jadni (možda ne svi, al neki sigurno!).

Botiša

pre 8 godina

VEST dana, prodate tri karte za let za koji još ni avion nismo ni videli. Cena simolična za ambasadore, a za nas ne smem ni da zamislim. Fuj...

poslao ja

pre 8 godina

Od ovakvih konkretnih stvari građani imaju koristi.
(kokan, 18. februar 2016 13:24)

Tako je,lično poznajem Živorada iz Trstenik koji pošteno radi 9 sati 6 dana u nedelji za mesečnu platu od 22 000 dinara i on sam kaže da očekuje veliku korist od ovih letova i nada se povećanju plate od barem 170 dinara na mesečnom nivou.

Marko

pre 8 godina

"Uzeli smo liniju braca hrvatima pred nosom, iskreno neka prica ko sta hoce ali ovo je odlica promocija nase zemlje."

Jedno veliko LOL! Kada je to CA uopće pokušavala pokrenuti prekooceanske letove? Nešto se lako kačimo na senzacionalističke i huškačke naslove po srpskim portalima, a?

Liberitarian

pre 8 godina

Skat?! Njegovo prezime je Scott u originalnoj verziji, dakle Skot na srpskom. Odakle nam Skat? Kad i zasto smo poceli da menjamo pravopisna pravila?

Znalac

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.
(sasa, 18. februar 2016 14:07)

"putnice" Grcka ima direktan let

Evgeni Venizelos (Athens) -JFK(New York) i cena 462 USD povratna

Igita

pre 8 godina

Trebali smo sve ovo da dobijemo jos kad je pao Milosevic ali verovatno demokrate nisu znale kako i sta treba da urade. Treba da se pokriju usima i da cute.

Kole nis

pre 8 godina

Mnogo me je obradovala ova vest!Pa ovo zasluzuje svaku pohvalu ej iz BEOGRADA ZA NEWYORK !Malo da i mi zivnemo ,svaka cast Vucicu i nasoj vladi i investitorima koji ulazu u er srbija

sasa

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.

dejan

pre 8 godina

Za ovu relaciju cena je odlicna, da imam novca ja bih prvi ostisao I kupio, ko ima taj ce putovati I to nije nista novo, ja samo mogu da kazem bravo.

komsa

pre 8 godina

Treba da budemo ponosni jer smo jedina zemlja u regionu koja ima direktan let za Njujork.Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.

Bora

pre 8 godina

Kad se dogovorimo da se kaže SKAT Ficdžerald, TAM Kruz, BABI Fišer, i sl, onda će i ovaj biti SKAT. Sve dotle, on je SKOT. I zapamtite - Skot nije isto što i skot. Mada može da bude...

Bora

pre 8 godina

Kad se dogovorimo da se kaže SKAT Ficdžerald, TAM Kruz, BABI Fišer, i sl, onda će i ovaj biti SKAT. Sve dotle, on je SKOT. I zapamtite - Skot nije isto što i skot. Mada može da bude...

poslao ja

pre 8 godina

Od ovakvih konkretnih stvari građani imaju koristi.
(kokan, 18. februar 2016 13:24)

Tako je,lično poznajem Živorada iz Trstenik koji pošteno radi 9 sati 6 dana u nedelji za mesečnu platu od 22 000 dinara i on sam kaže da očekuje veliku korist od ovih letova i nada se povećanju plate od barem 170 dinara na mesečnom nivou.

dejan

pre 8 godina

Za ovu relaciju cena je odlicna, da imam novca ja bih prvi ostisao I kupio, ko ima taj ce putovati I to nije nista novo, ja samo mogu da kazem bravo.

Liberitarian

pre 8 godina

Skat?! Njegovo prezime je Scott u originalnoj verziji, dakle Skot na srpskom. Odakle nam Skat? Kad i zasto smo poceli da menjamo pravopisna pravila?

komsa

pre 8 godina

Treba da budemo ponosni jer smo jedina zemlja u regionu koja ima direktan let za Njujork.Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.

sasa

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.

Igita

pre 8 godina

Trebali smo sve ovo da dobijemo jos kad je pao Milosevic ali verovatno demokrate nisu znale kako i sta treba da urade. Treba da se pokriju usima i da cute.

Znalac

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.
(sasa, 18. februar 2016 14:07)

"putnice" Grcka ima direktan let

Evgeni Venizelos (Athens) -JFK(New York) i cena 462 USD povratna

nikola

pre 8 godina

5 nedeljnih letova za njujork zivo me interesuje da li ce jedan od tih aviona biti pun putnika..... predizborna kampanja SNS-a traje od zavrsetka prosle.....

Kole nis

pre 8 godina

Mnogo me je obradovala ova vest!Pa ovo zasluzuje svaku pohvalu ej iz BEOGRADA ZA NEWYORK !Malo da i mi zivnemo ,svaka cast Vucicu i nasoj vladi i investitorima koji ulazu u er srbija

Beograd-Nju Jork

pre 8 godina

Evo sat vremena sam isprobavao razne kombinacije, direktno ili s presjedanjima svejedno, najjeftinije sam uspio naći €470 Aeroflot, tako da nema teorije da će Air Serbia letjeti za €399. 
I ne mogu si plaćati na domaćem aerodromu aerodromske takse nego im to pokriva država, zar mislite da će im na La Guardia ili JFK opraštati dugove, ili će i to pokrivati država Srbija?!
(John Johnson Dragon, 18. februar 2016 16:51)

Idi na cheapoair.com i tu ces naci direktan let iz Beograda za Nju Jork. Za Beograd ukucaj BEG-to je oznaka za aerodrom Nikola Tesla a za Nju Jork ukucaj JFK. I videces, ne samo ti nego i svi ostali da ima direktan let bez presedanja, a povratna karta je 500 dollara.
Ja putujem po dva puta godisnje iz Nju Jorka za Tiranu a onda iz Tirane kolima za Crnu Goru. Ne idem u Podgoricu jer su karte skuplje i plus u Tiranu te niko ne pita za carinu a u PG te deru, i prvo sto uradim je to da idem na internet i pogledan cene i varijante pa tek onda idem u agenciju i kupim kartu koju sam odabrao na internetu je ako kupite preko.interneta ne mozete menjati datume a preko agencije mozete.

Botiša

pre 8 godina

VEST dana, prodate tri karte za let za koji još ni avion nismo ni videli. Cena simolična za ambasadore, a za nas ne smem ni da zamislim. Fuj...

skotina

pre 8 godina

Mislila sam da se onaj kolumnista u Politici zezao kada je napisao da smo ambasadora Skota nazvali Skat, kad ono, stvarno! E, baš smo jadni (možda ne svi, al neki sigurno!).

bak

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali ću uvek rađe dati novac našoj kompaniji i sa njom putovati nego bilo kojom drugom, a i sa ponosom sletati Srpskim avionom u jedan Njujork.

presing

pre 8 godina

Znači, sve do sada smo više od 100 godina pogrešno pisali prezime (ime) Skot (Scott).
Dakle, do sada su bili Skot, a od sada je istraživač Robert Skat; psiholog-pisac Skat Pek; golfer (i bivši Anin dečko) Adam Skat...

Slavica

pre 8 godina

Direktan let za Njujork ce prvenstveno mnogo znaciti nasim ljudima u dijaspori. Ali ce i mnogi iz regiona dolaziti u Beograd kako bi bez presedanja leteli za SAD.

Nemanja44

pre 8 godina

(sima, 18. februar 2016 15:18)
Simo pa dal ce privatna kompanija da leti za NY ili Chicago ko smo mi da odlucujemo.Nema vise drustvenih firmi pa da radnicu odlucuju o poslovanju firme.Menadzment firme se odlucio za NY i on snosi posledice o toj liniji a ova linija nije samo za gradjane Srbije nego i za ljude iz celog sveta koji ce preko Beograda do Njujorka.

Emilija

pre 8 godina

Ovo je cist dokaz da u nasoj drzavi moze da postoji jedna ozbiljna i zrela kompanija. Ovo ce u mnogome doprineti i razvoju turizma kod nas.

dare slovenac

pre 8 godina

U novembru sam leteo za New York za 360eur(povratnica), Bologna-brisel-new york..tako da u vreme jeftinije nafte i srbiju, 500-600eur i nije neka jeftina cifra

Bane

pre 8 godina

Odlican poslovni potez Er Srbije i vlade Srbije. Ovo je dobra vest za sve gradjane Srbije, jer nasa kompanija ce biti jedina u okruzenju koja leti direktno za SAD.

Air

pre 8 godina

tadijazg@ Нико тебе из Загреба није натерао да летиш са Ер Србијом. То је стар избора сваког путника. Ти мислиш да ми из Београда нисмо имали опције за летове до Њујорка преко Амстердама, Париза, Лондона, Франкфурта, Берлина, Дизелдорфа...? Није поента у томе, свако може са преседањем доћи до Њујорка али ретко ко може директно. Кроација ерлајнс има веома чудан однос са Стар алијансом, никада неће моћи успоставити директне летове до САД јер то није у интересу водеће немачке Луфтханзе. Једини прекоокеански лет који ће Загреб имати је сезонски лет који ће организовати туристичка агенција са неком компанијом, а редовну линију попут Ер Србије неће скоро. Друго, нови терминал у Загребу неће привући компаније сам по себи јер авиокомпаније не лете у неки град због лепоте новог терминала већ због потенцијалног тржишта. Ако има путника летеће а ако нема џабе онда сваки терминал па маар био и златан. Све у свему, да не испадне да браним Ер Србију, мислим да ово није погодан тренутак за увођење летова за САД јер компанија још није "стала ноге" али је свакако паметнији потез него резање линија као што то ради Кроација ерлајнс по налогу Луфтханзе па су тако нпр. профитабилну линију Дубеовник - Франкфурт укинули да би немци имали монопол на том лету.

Servilnost

pre 8 godina

U vezi ovog Skata, došla direktiva svim medijima u Srbiji da ga tako oslovljavaju i vidim svi se toga pridržavaju. Toliko o novinarskoj etici i objektivnom izveštavanju.

Vladimir

pre 8 godina

Er Srbija je jedna od najmoćnijih kompanija u Srbiji, drago mi je da vidim da se još više razvija i napreduje. Ovim podižemo svoj ugled u regionu, ali i u svetu.

sima

pre 8 godina

koja logika linija iz njujorka gde ima 10 puta manje srba nego u cikagu ili klivlendu gde je jat ranije I imao redovne linije to samo kod nas moze

Botina

pre 8 godina

Er Srbija je jedna od najmoćnijih kompanija u Srbiji, drago mi je da vidim da se još više razvija i napreduje. Ovim podižemo svoj ugled u regionu, ali i u svetu.
(Vladimir, 18. februar 2016 17:30)

Air Serbia je teški gubitaš čije minuse konstantno pokriva država i tako će biti i sa ovim eksperimentom direktni let za SAD!
Croatia Airlbies s druge strane je kompanija koja posluje s malim plusom i sve svoje troškove i obaveze plaća sama, malo su razmislili i došli do zaključka da bi direktan let iz Zagreba bio neisplativ.
A Air Serbia nema brige, ponaša se kao bogato neodgovorno derište kome roditelji plaćaju račun za kreditnu karticu!

Marko

pre 8 godina

"Uzeli smo liniju braca hrvatima pred nosom, iskreno neka prica ko sta hoce ali ovo je odlica promocija nase zemlje."

Jedno veliko LOL! Kada je to CA uopće pokušavala pokrenuti prekooceanske letove? Nešto se lako kačimo na senzacionalističke i huškačke naslove po srpskim portalima, a?

lokator

pre 8 godina

Tebi Vucicu i tvojima je super,putujete avionom po svetu,vozite se dobrim kolima,jedete finu hranu,zivite u luxuznim stanovima i kucama,pravite kombinacije i uzimate lovu...doci ce i tome kraj.

Samo se pitam

pre 8 godina

Interesuje me kako će Vučić preživeti do kraja meseca od svoje plate od 125.000,00 din (tvrdi da nema drugih prihoda) kad je 50.000,00 potrošio na kartu. Gde je da plati sve mesečne račune, da jede, školuje decu itd.

ZORAN

pre 8 godina

Znaci dobili ste nalog da promenite coveku ime da ne bi bilo Skot i Vucic .
Nema vise novinara u Srbiji i nema Srbije.SRAMOTE JEDNE i novinari i politicari olosi.

Miroslav

pre 8 godina

Tacno je da ima vise Srba u Cikagu. Ali nije ovaj let ni uveden da bi Pera iz Pozarevca otisao u Cikago. Ovo je let kojim ce Abdul moci da poseti Isu. A Isa u NY ima desetak puta vise nego Srba u Cikagu.
Vazno je da se Pera raduje, iako nikada nece videti ni NY ni Cikago. Pa glasaj Pero - iz tvog dzepa ce se subvencionisati karta od 399e, na kraju godine.

Nebojsa

pre 8 godina

Zamolio bih sve botove da pogledaju ovaj screenshot koji sam ja licno napravio. http://prntscr.com/a4wpg5 dakle iz ovoga vidimo sledece da ovo NIJE DIREKTAN LET, nego let sa jednim stajanjem (i sa jednim u povratku). Prvo stajanje je u Berlinu u trajanju od 4 sata i 20 minuta i onda se PRESEDA u Airbus A330-200 i leti za NYC (JFK), drugo sto vidimo jeste da je karta u JEDNOM PRAVCU 35.900 dinara ili 299e http://prntscr.com/a4wreu onda, kad se vracamo iz famoznog NYC avion PRVO slece u Nemacku tj Dizeldorf i onda i tu pravi pauzu od 2 sata i 40 minuta, zatim se preseda u drugi avion i pravac BGD http://prntscr.com/a4wrt6 i to sve za cifru od 387e, sto bi znacilo u totalu 686e.... Pametnom dosta.

sin Dragan

pre 8 godina

Baš me zanimalo da li sta ukapirali do sada da NIJE direktan let.
Leti se do Dizeldorfa, tamo se čeka satima, prelazi se u drugi avion, pa se iz Dizeldorfa leti za Njujork.

To možete da uradite i danas.

mikista

pre 8 godina

Trebali smo sve ovo da dobijemo jos kad je pao Milosevic ali verovatno demokrate nisu znale kako i sta treba da urade. Treba da se pokriju usima i da cute.
(Igita, 18. februar 2016 14:24)
Kada je pao Milošević, pao je i njegov ministar informisanja Vučić. Evo ti jedan link iz 2003. godine:
http://www.novosti.rs/вести/насловна/економија.397.html:150324-JAT-osvojio-Ameriku
Posle nekog vremena, linija se ugasila jer nije bilo dovoljno interesa... sada Vučić najavljuje da će ova linija ostvarivati gubitke prvih par godina?!?! Ko će to platiti?!? Od moje plate ste izeli 30%, dabogda....UH!

Ceca

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.
(sasa, 18. februar 2016 14:07)

ti I ovaj @komsa ste izgleda srodne duše pošto ste ostavili isti komentar

sin Dragan

pre 8 godina

Naravno da nije direktan let.
Leti se u dizeldorf, tu se pauzira, pa se iz dizeldorfa leti za njujork.
Leti se air berlinom i air srbijom.
Čak ni ceo let ne obavlja air srbija.

A vi verujte i dalje....gledali ste na tv-u hahahha

Za botove - izvolite link sa sajta air serbia:-)
https://book.airserbia.com/plnext/AirSERBIANew/FlexPricerAvailabilityDispatcherPui.action;jsessionid=11r1LFSj52FxOGvNqifv7dIoW67OGuALJy7y5fJFs1o9Mc4b3-0Q!-1904514773!440373339!1455812269234#/FPOW

eee

pre 8 godina

@botiša

Pa prodaju se stanovi u kulama bg na vodi koje neće u skorije vreme ni temelj da se napravi (osim kamena temeljca koji je postavljen zbog slikanja), karte za Njujork su sitnica..živimo u virtuelnom svetu tj prodaja magle ide kao alva! Blago nama!

Srki

pre 8 godina

Ponos kompanije koja je pre samo par godina bila pred zatvaranjem.
(Simpleminds,

Nisi čitao vest od neki dan da Er Srbija mora udvostručit prihod ako hoče da posluje pozitivno jer i dalje od države dobija subvencije 50%

knez

pre 8 godina

Ne znam za cheapoair.com ali na Air Serbia sajtu nema ništa ni blizu ovim cenama, ni sada, ni preko leta. Ja dobijam povratne cene od preko 1000 eura.

st

pre 8 godina

(knez, 18. februar 2016 22:34)

Daj ne tupi. U Zagrebu klopa kosta isto ko ovde manje vise (restoran). Namesten stan za jedno vece 40 eur. U daleko skupljoj Sloveniji, prenociste u banji blizu Kamnika 60 eur, u cenu ukljucen dorucak, bazen, sauna, solarijum, sve funkcionise na narukvicu, ULTRA cisto i sredjeno itd. Ali ne, prljavi Beograd je centar univerzuma sa svojim mracnim ulicicama i svi su srecni sto placaju 100 samo za vece...

Dada

pre 8 godina

Nije tacno da ce se cena karata kretati od 500 do 600 Eur posle ovog promotivnog perioda.. Sad sam bila na sajtu airserbia da proverim jer me interesuje cena karata u julu i avgustu i krecu se od 1200 do 1450 Eur. Atsronomska cena u odnosu na druge kompanije.

Aleksandra

pre 8 godina

Скот ако ћемо да преведемо како треба. Скат није правилан превод граматички јер се презиме изговара Скот.

Anonymous

pre 8 godina

Air Serbia menadzment nema veze sa poslovanjem.Spic sezone se skuplje naplacuje iz USA i realna cena je 800$, dok je nerealno za Bec da traze u slow season 159 ili 179 eura.
Dosao iz Milana, avion oko 40% popunjen, ostatak placa narod, kada nece da spuste malo cenu i lete puni.

Mile sa Liona

pre 8 godina

Sđava: Za tvoju informaciju Savo ima jedan grad u jednoj susednoj zemlji zove se Budimpešta, kažu da tamo žive Madjari , pa ima grad Bukurešt, pa Beč ... i oni , zamisli, imaju aerodrome i avione... nemamo samo mi Stari Sloveni ...

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Evo sat vremena sam isprobavao razne kombinacije, direktno ili s presjedanjima svejedno, najjeftinije sam uspio naći €470 Aeroflot, tako da nema teorije da će Air Serbia letjeti za €399.
I ne mogu si plaćati na domaćem aerodromu aerodromske takse nego im to pokriva država, zar mislite da će im na La Guardia ili JFK opraštati dugove, ili će i to pokrivati država Srbija?!

mix

pre 8 godina

Danas kada bi neko hteo da kupi kartu Beograd-NY sa jednim presedanjem cena je od 380 do 460 dolara. Ne vidim u cemu je problem ako se ceka connecting flight u Frankfurtu, Londonu, Parizu, Cirihu,,Istambulu,Briselu... Cekiras se u Beogradu predas prtljag i negde sacekas dva sata blejacis po aerodromu i stignes na odrediste u lepo vreme. Pogotovu ako se leti za Chicago, Boston,Klivlend.Strane kompanije imaju sletanje u jakom saobracaju tj u zgodno vreme.Verovatno ce nasa kompanija kao i ranije da leti u ponoc ili sabajle da bi u NY stizali i ranim jutarnjim casovima ko pekari.Ko da vas tamo ceka u zoru

knez

pre 8 godina

To sto neki imaju platu od 100 eura ne znaci da karta treba da bude 200 eura. Ne razumem kako ima ljudi koji ne shvataju da su cene aviona, goriva pa i osoblja svetske, zato je i cena svetska. Ali ako cemo iskreno, cena je ispod svetskog proseka cak i kad bude od tih 500-600 eura.
Dosta vise sa tim provincijskim fazonima - kome trebaju hoteli u Beogradu koji kostaju 100 eura za noc kad je meni plata, ne znam ni ja koliko. Ne brinite, to su hoteli za one koji imaju toliko da plate a takvih je puno. I sto vise takvih dodje tim istim avionima i ostane u tim istim hotelima, bolje za sve nas.

pusa

pre 8 godina

(tadijazg, 18. februar 2016 17:20)
Kaj? Zar se kod vas ne kaže "zračna luka" i "lijet"? Od silnog trolovanja lažno se predstavljajući kao Srbin, sad ti se sve pobrkalo u glavi, i srpski i hrvatski jezik! Užas. Komedija.

tadijazg

pre 8 godina

Samo vi letite direktno i nemojte računati na nas iz susjedstva. Nikad ne bih letio vašim prijevoznikom. Tu pričate bajke ljudima. Croatia Airlines ka dio Star Aliance ima link do NY SF LA CHG TOR ATL preko Lufthanse. To je izuzetno skup projekt koji će moći biti raliziran jer uskoro završavamo novi aerodrom na koji će slijetati prekooceanski letovi. poz.

mario

pre 8 godina

Vučiću sad i bezvizni rezim da nam sredis.
(jovan, 18. februar 2016 15:18)
To još nisu dobile neke članice EU i NATO- a i vjerni saveznici USA npr. Poljska, a ne da će Srbija dobiti.

LETU ŠTUKE LETU AVIONI

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali ću uvek rađe dati novac našoj kompaniji i sa njom putovati nego bilo kojom drugom, a i sa ponosom sletati Srpskim avionom u jedan Njujork.
(bak, 18. februar 2016 15:52)

Eeee meni pođoše suze ponosnice !!! Ja, kao i svi mi već dajemo "našoj" aviokompaniji pošto se dotira iz budžeta. Uzgred da pitam, kako naša, kad Arapi imaju više od polovine ?!

Coco Bill

pre 8 godina

Mnogo me je obradovala ova vest!Pa ovo zasluzuje svaku pohvalu ej iz BEOGRADA ZA NEWYORK !Malo da i mi zivnemo ,svaka cast Vucicu i nasoj vladi i investitorima koji ulazu u er srbija
(Kole nis, 18. februar 2016 14:58)

Kojim investitorima ?! Misliš "hvala", nama svim građanima !!! Pošto smo mi svi "investitori", jer se svi troškovi i gubitci pokrivaju iz budžeta !!! Takođe će se pokrivati i ovi letovi, jer to, jednostavno ekonomski nije ispalativo. Kad jednoj Grčkoj nije isplativo da ima taj let, a Grčka je u odnosu na nas bukvalno, sto puta veči poslovni prostor, a tek o turizmu i da se ne priča. Kad se tome još doda, da u Americi ima dosta grčkih iseljenika i onda, pored svega toga, njima se to ne isplati, to jest da imaju direktnu liniju a nama se kao to sve isplati ???!!! Nego, pre će sve to biti "nova" Acina "biračka igračka", al' šta ga briga, kad mi sve to plaćamo.

Mladen

pre 8 godina

Ne podrzavam ovu vlast. Ali, bicu iskren, i cestitati na direktnom letu za USA. Koliko i vlasti, toliko i Emiratima na lobitanju, jer na kraju krajeva, to je njihova firma

djuka

pre 8 godina

Svaka cast, kao normalnom coveku, drago mi je da imamo i tu mogucnost putovanja,necu nikom da se zahvljujem, nisam BOT, samo kontam da smo i mi deo sveta, bice lakse bez presedanja putovati, cena je skoroz korektna za direktan let.

komsa

pre 8 godina

Treba da budemo ponosni jer smo jedina zemlja u regionu koja ima direktan let za Njujork.Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.

Liberitarian

pre 8 godina

Skat?! Njegovo prezime je Scott u originalnoj verziji, dakle Skot na srpskom. Odakle nam Skat? Kad i zasto smo poceli da menjamo pravopisna pravila?

sasa

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.

dejan

pre 8 godina

Za ovu relaciju cena je odlicna, da imam novca ja bih prvi ostisao I kupio, ko ima taj ce putovati I to nije nista novo, ja samo mogu da kazem bravo.

Bora

pre 8 godina

Kad se dogovorimo da se kaže SKAT Ficdžerald, TAM Kruz, BABI Fišer, i sl, onda će i ovaj biti SKAT. Sve dotle, on je SKOT. I zapamtite - Skot nije isto što i skot. Mada može da bude...

Znalac

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.
(sasa, 18. februar 2016 14:07)

"putnice" Grcka ima direktan let

Evgeni Venizelos (Athens) -JFK(New York) i cena 462 USD povratna

Marko

pre 8 godina

"Uzeli smo liniju braca hrvatima pred nosom, iskreno neka prica ko sta hoce ali ovo je odlica promocija nase zemlje."

Jedno veliko LOL! Kada je to CA uopće pokušavala pokrenuti prekooceanske letove? Nešto se lako kačimo na senzacionalističke i huškačke naslove po srpskim portalima, a?

dare slovenac

pre 8 godina

U novembru sam leteo za New York za 360eur(povratnica), Bologna-brisel-new york..tako da u vreme jeftinije nafte i srbiju, 500-600eur i nije neka jeftina cifra

Botiša

pre 8 godina

VEST dana, prodate tri karte za let za koji još ni avion nismo ni videli. Cena simolična za ambasadore, a za nas ne smem ni da zamislim. Fuj...

poslao ja

pre 8 godina

Od ovakvih konkretnih stvari građani imaju koristi.
(kokan, 18. februar 2016 13:24)

Tako je,lično poznajem Živorada iz Trstenik koji pošteno radi 9 sati 6 dana u nedelji za mesečnu platu od 22 000 dinara i on sam kaže da očekuje veliku korist od ovih letova i nada se povećanju plate od barem 170 dinara na mesečnom nivou.

nikola

pre 8 godina

5 nedeljnih letova za njujork zivo me interesuje da li ce jedan od tih aviona biti pun putnika..... predizborna kampanja SNS-a traje od zavrsetka prosle.....

Igita

pre 8 godina

Trebali smo sve ovo da dobijemo jos kad je pao Milosevic ali verovatno demokrate nisu znale kako i sta treba da urade. Treba da se pokriju usima i da cute.

skotina

pre 8 godina

Mislila sam da se onaj kolumnista u Politici zezao kada je napisao da smo ambasadora Skota nazvali Skat, kad ono, stvarno! E, baš smo jadni (možda ne svi, al neki sigurno!).

Botina

pre 8 godina

Er Srbija je jedna od najmoćnijih kompanija u Srbiji, drago mi je da vidim da se još više razvija i napreduje. Ovim podižemo svoj ugled u regionu, ali i u svetu.
(Vladimir, 18. februar 2016 17:30)

Air Serbia je teški gubitaš čije minuse konstantno pokriva država i tako će biti i sa ovim eksperimentom direktni let za SAD!
Croatia Airlbies s druge strane je kompanija koja posluje s malim plusom i sve svoje troškove i obaveze plaća sama, malo su razmislili i došli do zaključka da bi direktan let iz Zagreba bio neisplativ.
A Air Serbia nema brige, ponaša se kao bogato neodgovorno derište kome roditelji plaćaju račun za kreditnu karticu!

Kole nis

pre 8 godina

Mnogo me je obradovala ova vest!Pa ovo zasluzuje svaku pohvalu ej iz BEOGRADA ZA NEWYORK !Malo da i mi zivnemo ,svaka cast Vucicu i nasoj vladi i investitorima koji ulazu u er srbija

sima

pre 8 godina

koja logika linija iz njujorka gde ima 10 puta manje srba nego u cikagu ili klivlendu gde je jat ranije I imao redovne linije to samo kod nas moze

mario

pre 8 godina

Vučiću sad i bezvizni rezim da nam sredis.
(jovan, 18. februar 2016 15:18)
To još nisu dobile neke članice EU i NATO- a i vjerni saveznici USA npr. Poljska, a ne da će Srbija dobiti.

tadijazg

pre 8 godina

Samo vi letite direktno i nemojte računati na nas iz susjedstva. Nikad ne bih letio vašim prijevoznikom. Tu pričate bajke ljudima. Croatia Airlines ka dio Star Aliance ima link do NY SF LA CHG TOR ATL preko Lufthanse. To je izuzetno skup projekt koji će moći biti raliziran jer uskoro završavamo novi aerodrom na koji će slijetati prekooceanski letovi. poz.

presing

pre 8 godina

Znači, sve do sada smo više od 100 godina pogrešno pisali prezime (ime) Skot (Scott).
Dakle, do sada su bili Skot, a od sada je istraživač Robert Skat; psiholog-pisac Skat Pek; golfer (i bivši Anin dečko) Adam Skat...

Samo se pitam

pre 8 godina

Interesuje me kako će Vučić preživeti do kraja meseca od svoje plate od 125.000,00 din (tvrdi da nema drugih prihoda) kad je 50.000,00 potrošio na kartu. Gde je da plati sve mesečne račune, da jede, školuje decu itd.

Miroslav

pre 8 godina

Tacno je da ima vise Srba u Cikagu. Ali nije ovaj let ni uveden da bi Pera iz Pozarevca otisao u Cikago. Ovo je let kojim ce Abdul moci da poseti Isu. A Isa u NY ima desetak puta vise nego Srba u Cikagu.
Vazno je da se Pera raduje, iako nikada nece videti ni NY ni Cikago. Pa glasaj Pero - iz tvog dzepa ce se subvencionisati karta od 399e, na kraju godine.

lokator

pre 8 godina

Tebi Vucicu i tvojima je super,putujete avionom po svetu,vozite se dobrim kolima,jedete finu hranu,zivite u luxuznim stanovima i kucama,pravite kombinacije i uzimate lovu...doci ce i tome kraj.

Mile sa Liona

pre 8 godina

Sđava: Za tvoju informaciju Savo ima jedan grad u jednoj susednoj zemlji zove se Budimpešta, kažu da tamo žive Madjari , pa ima grad Bukurešt, pa Beč ... i oni , zamisli, imaju aerodrome i avione... nemamo samo mi Stari Sloveni ...

pusa

pre 8 godina

(tadijazg, 18. februar 2016 17:20)
Kaj? Zar se kod vas ne kaže "zračna luka" i "lijet"? Od silnog trolovanja lažno se predstavljajući kao Srbin, sad ti se sve pobrkalo u glavi, i srpski i hrvatski jezik! Užas. Komedija.

Servilnost

pre 8 godina

U vezi ovog Skata, došla direktiva svim medijima u Srbiji da ga tako oslovljavaju i vidim svi se toga pridržavaju. Toliko o novinarskoj etici i objektivnom izveštavanju.

Srki

pre 8 godina

Ponos kompanije koja je pre samo par godina bila pred zatvaranjem.
(Simpleminds,

Nisi čitao vest od neki dan da Er Srbija mora udvostručit prihod ako hoče da posluje pozitivno jer i dalje od države dobija subvencije 50%

eee

pre 8 godina

@botiša

Pa prodaju se stanovi u kulama bg na vodi koje neće u skorije vreme ni temelj da se napravi (osim kamena temeljca koji je postavljen zbog slikanja), karte za Njujork su sitnica..živimo u virtuelnom svetu tj prodaja magle ide kao alva! Blago nama!

mix

pre 8 godina

Danas kada bi neko hteo da kupi kartu Beograd-NY sa jednim presedanjem cena je od 380 do 460 dolara. Ne vidim u cemu je problem ako se ceka connecting flight u Frankfurtu, Londonu, Parizu, Cirihu,,Istambulu,Briselu... Cekiras se u Beogradu predas prtljag i negde sacekas dva sata blejacis po aerodromu i stignes na odrediste u lepo vreme. Pogotovu ako se leti za Chicago, Boston,Klivlend.Strane kompanije imaju sletanje u jakom saobracaju tj u zgodno vreme.Verovatno ce nasa kompanija kao i ranije da leti u ponoc ili sabajle da bi u NY stizali i ranim jutarnjim casovima ko pekari.Ko da vas tamo ceka u zoru

Mladen

pre 8 godina

Ne podrzavam ovu vlast. Ali, bicu iskren, i cestitati na direktnom letu za USA. Koliko i vlasti, toliko i Emiratima na lobitanju, jer na kraju krajeva, to je njihova firma

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Evo sat vremena sam isprobavao razne kombinacije, direktno ili s presjedanjima svejedno, najjeftinije sam uspio naći €470 Aeroflot, tako da nema teorije da će Air Serbia letjeti za €399.
I ne mogu si plaćati na domaćem aerodromu aerodromske takse nego im to pokriva država, zar mislite da će im na La Guardia ili JFK opraštati dugove, ili će i to pokrivati država Srbija?!

Aleksandra

pre 8 godina

Скот ако ћемо да преведемо како треба. Скат није правилан превод граматички јер се презиме изговара Скот.

sin Dragan

pre 8 godina

Naravno da nije direktan let.
Leti se u dizeldorf, tu se pauzira, pa se iz dizeldorfa leti za njujork.
Leti se air berlinom i air srbijom.
Čak ni ceo let ne obavlja air srbija.

A vi verujte i dalje....gledali ste na tv-u hahahha

Za botove - izvolite link sa sajta air serbia:-)
https://book.airserbia.com/plnext/AirSERBIANew/FlexPricerAvailabilityDispatcherPui.action;jsessionid=11r1LFSj52FxOGvNqifv7dIoW67OGuALJy7y5fJFs1o9Mc4b3-0Q!-1904514773!440373339!1455812269234#/FPOW

Nebojsa

pre 8 godina

Zamolio bih sve botove da pogledaju ovaj screenshot koji sam ja licno napravio. http://prntscr.com/a4wpg5 dakle iz ovoga vidimo sledece da ovo NIJE DIREKTAN LET, nego let sa jednim stajanjem (i sa jednim u povratku). Prvo stajanje je u Berlinu u trajanju od 4 sata i 20 minuta i onda se PRESEDA u Airbus A330-200 i leti za NYC (JFK), drugo sto vidimo jeste da je karta u JEDNOM PRAVCU 35.900 dinara ili 299e http://prntscr.com/a4wreu onda, kad se vracamo iz famoznog NYC avion PRVO slece u Nemacku tj Dizeldorf i onda i tu pravi pauzu od 2 sata i 40 minuta, zatim se preseda u drugi avion i pravac BGD http://prntscr.com/a4wrt6 i to sve za cifru od 387e, sto bi znacilo u totalu 686e.... Pametnom dosta.

ZORAN

pre 8 godina

Znaci dobili ste nalog da promenite coveku ime da ne bi bilo Skot i Vucic .
Nema vise novinara u Srbiji i nema Srbije.SRAMOTE JEDNE i novinari i politicari olosi.

Dada

pre 8 godina

Nije tacno da ce se cena karata kretati od 500 do 600 Eur posle ovog promotivnog perioda.. Sad sam bila na sajtu airserbia da proverim jer me interesuje cena karata u julu i avgustu i krecu se od 1200 do 1450 Eur. Atsronomska cena u odnosu na druge kompanije.

Ceca

pre 8 godina

Ni Grcka i ostale zemlje balkana nemaju direktnu liniju za Njujork to nam dovoljno govori o ovom ekonomskom uspehu koji donosi i dobar marketing Srbiji.
(sasa, 18. februar 2016 14:07)

ti I ovaj @komsa ste izgleda srodne duše pošto ste ostavili isti komentar

mikista

pre 8 godina

Trebali smo sve ovo da dobijemo jos kad je pao Milosevic ali verovatno demokrate nisu znale kako i sta treba da urade. Treba da se pokriju usima i da cute.
(Igita, 18. februar 2016 14:24)
Kada je pao Milošević, pao je i njegov ministar informisanja Vučić. Evo ti jedan link iz 2003. godine:
http://www.novosti.rs/вести/насловна/економија.397.html:150324-JAT-osvojio-Ameriku
Posle nekog vremena, linija se ugasila jer nije bilo dovoljno interesa... sada Vučić najavljuje da će ova linija ostvarivati gubitke prvih par godina?!?! Ko će to platiti?!? Od moje plate ste izeli 30%, dabogda....UH!

djuka

pre 8 godina

Svaka cast, kao normalnom coveku, drago mi je da imamo i tu mogucnost putovanja,necu nikom da se zahvljujem, nisam BOT, samo kontam da smo i mi deo sveta, bice lakse bez presedanja putovati, cena je skoroz korektna za direktan let.

bak

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali ću uvek rađe dati novac našoj kompaniji i sa njom putovati nego bilo kojom drugom, a i sa ponosom sletati Srpskim avionom u jedan Njujork.

sin Dragan

pre 8 godina

Baš me zanimalo da li sta ukapirali do sada da NIJE direktan let.
Leti se do Dizeldorfa, tamo se čeka satima, prelazi se u drugi avion, pa se iz Dizeldorfa leti za Njujork.

To možete da uradite i danas.

Emilija

pre 8 godina

Ovo je cist dokaz da u nasoj drzavi moze da postoji jedna ozbiljna i zrela kompanija. Ovo ce u mnogome doprineti i razvoju turizma kod nas.

Vladimir

pre 8 godina

Er Srbija je jedna od najmoćnijih kompanija u Srbiji, drago mi je da vidim da se još više razvija i napreduje. Ovim podižemo svoj ugled u regionu, ali i u svetu.

Slavica

pre 8 godina

Direktan let za Njujork ce prvenstveno mnogo znaciti nasim ljudima u dijaspori. Ali ce i mnogi iz regiona dolaziti u Beograd kako bi bez presedanja leteli za SAD.

knez

pre 8 godina

To sto neki imaju platu od 100 eura ne znaci da karta treba da bude 200 eura. Ne razumem kako ima ljudi koji ne shvataju da su cene aviona, goriva pa i osoblja svetske, zato je i cena svetska. Ali ako cemo iskreno, cena je ispod svetskog proseka cak i kad bude od tih 500-600 eura.
Dosta vise sa tim provincijskim fazonima - kome trebaju hoteli u Beogradu koji kostaju 100 eura za noc kad je meni plata, ne znam ni ja koliko. Ne brinite, to su hoteli za one koji imaju toliko da plate a takvih je puno. I sto vise takvih dodje tim istim avionima i ostane u tim istim hotelima, bolje za sve nas.

Bane

pre 8 godina

Odlican poslovni potez Er Srbije i vlade Srbije. Ovo je dobra vest za sve gradjane Srbije, jer nasa kompanija ce biti jedina u okruzenju koja leti direktno za SAD.

Nemanja44

pre 8 godina

(sima, 18. februar 2016 15:18)
Simo pa dal ce privatna kompanija da leti za NY ili Chicago ko smo mi da odlucujemo.Nema vise drustvenih firmi pa da radnicu odlucuju o poslovanju firme.Menadzment firme se odlucio za NY i on snosi posledice o toj liniji a ova linija nije samo za gradjane Srbije nego i za ljude iz celog sveta koji ce preko Beograda do Njujorka.

Air

pre 8 godina

tadijazg@ Нико тебе из Загреба није натерао да летиш са Ер Србијом. То је стар избора сваког путника. Ти мислиш да ми из Београда нисмо имали опције за летове до Њујорка преко Амстердама, Париза, Лондона, Франкфурта, Берлина, Дизелдорфа...? Није поента у томе, свако може са преседањем доћи до Њујорка али ретко ко може директно. Кроација ерлајнс има веома чудан однос са Стар алијансом, никада неће моћи успоставити директне летове до САД јер то није у интересу водеће немачке Луфтханзе. Једини прекоокеански лет који ће Загреб имати је сезонски лет који ће организовати туристичка агенција са неком компанијом, а редовну линију попут Ер Србије неће скоро. Друго, нови терминал у Загребу неће привући компаније сам по себи јер авиокомпаније не лете у неки град због лепоте новог терминала већ због потенцијалног тржишта. Ако има путника летеће а ако нема џабе онда сваки терминал па маар био и златан. Све у свему, да не испадне да браним Ер Србију, мислим да ово није погодан тренутак за увођење летова за САД јер компанија још није "стала ноге" али је свакако паметнији потез него резање линија као што то ради Кроација ерлајнс по налогу Луфтханзе па су тако нпр. профитабилну линију Дубеовник - Франкфурт укинули да би немци имали монопол на том лету.

Beograd-Nju Jork

pre 8 godina

Evo sat vremena sam isprobavao razne kombinacije, direktno ili s presjedanjima svejedno, najjeftinije sam uspio naći €470 Aeroflot, tako da nema teorije da će Air Serbia letjeti za €399. 
I ne mogu si plaćati na domaćem aerodromu aerodromske takse nego im to pokriva država, zar mislite da će im na La Guardia ili JFK opraštati dugove, ili će i to pokrivati država Srbija?!
(John Johnson Dragon, 18. februar 2016 16:51)

Idi na cheapoair.com i tu ces naci direktan let iz Beograda za Nju Jork. Za Beograd ukucaj BEG-to je oznaka za aerodrom Nikola Tesla a za Nju Jork ukucaj JFK. I videces, ne samo ti nego i svi ostali da ima direktan let bez presedanja, a povratna karta je 500 dollara.
Ja putujem po dva puta godisnje iz Nju Jorka za Tiranu a onda iz Tirane kolima za Crnu Goru. Ne idem u Podgoricu jer su karte skuplje i plus u Tiranu te niko ne pita za carinu a u PG te deru, i prvo sto uradim je to da idem na internet i pogledan cene i varijante pa tek onda idem u agenciju i kupim kartu koju sam odabrao na internetu je ako kupite preko.interneta ne mozete menjati datume a preko agencije mozete.

st

pre 8 godina

(knez, 18. februar 2016 22:34)

Daj ne tupi. U Zagrebu klopa kosta isto ko ovde manje vise (restoran). Namesten stan za jedno vece 40 eur. U daleko skupljoj Sloveniji, prenociste u banji blizu Kamnika 60 eur, u cenu ukljucen dorucak, bazen, sauna, solarijum, sve funkcionise na narukvicu, ULTRA cisto i sredjeno itd. Ali ne, prljavi Beograd je centar univerzuma sa svojim mracnim ulicicama i svi su srecni sto placaju 100 samo za vece...

knez

pre 8 godina

Ne znam za cheapoair.com ali na Air Serbia sajtu nema ništa ni blizu ovim cenama, ni sada, ni preko leta. Ja dobijam povratne cene od preko 1000 eura.

Anonymous

pre 8 godina

Air Serbia menadzment nema veze sa poslovanjem.Spic sezone se skuplje naplacuje iz USA i realna cena je 800$, dok je nerealno za Bec da traze u slow season 159 ili 179 eura.
Dosao iz Milana, avion oko 40% popunjen, ostatak placa narod, kada nece da spuste malo cenu i lete puni.

LETU ŠTUKE LETU AVIONI

pre 8 godina

Ne znam za Vas ali ću uvek rađe dati novac našoj kompaniji i sa njom putovati nego bilo kojom drugom, a i sa ponosom sletati Srpskim avionom u jedan Njujork.
(bak, 18. februar 2016 15:52)

Eeee meni pođoše suze ponosnice !!! Ja, kao i svi mi već dajemo "našoj" aviokompaniji pošto se dotira iz budžeta. Uzgred da pitam, kako naša, kad Arapi imaju više od polovine ?!

Coco Bill

pre 8 godina

Mnogo me je obradovala ova vest!Pa ovo zasluzuje svaku pohvalu ej iz BEOGRADA ZA NEWYORK !Malo da i mi zivnemo ,svaka cast Vucicu i nasoj vladi i investitorima koji ulazu u er srbija
(Kole nis, 18. februar 2016 14:58)

Kojim investitorima ?! Misliš "hvala", nama svim građanima !!! Pošto smo mi svi "investitori", jer se svi troškovi i gubitci pokrivaju iz budžeta !!! Takođe će se pokrivati i ovi letovi, jer to, jednostavno ekonomski nije ispalativo. Kad jednoj Grčkoj nije isplativo da ima taj let, a Grčka je u odnosu na nas bukvalno, sto puta veči poslovni prostor, a tek o turizmu i da se ne priča. Kad se tome još doda, da u Americi ima dosta grčkih iseljenika i onda, pored svega toga, njima se to ne isplati, to jest da imaju direktnu liniju a nama se kao to sve isplati ???!!! Nego, pre će sve to biti "nova" Acina "biračka igračka", al' šta ga briga, kad mi sve to plaćamo.