Četvrtak, 02.07.2015.

16:45

U planu dva slavlja, zovem opoziciju i bivši režim

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da Vlada do kraja godine planira jedno malo, a drugo veliko slavlje ako se realizuju planovi Vlade.

Izvor: Tanjug

U planu dva slavlja, zovem opoziciju i bivši režim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

A.

pre 8 godina

Prema njegovim rečima, naplata električne energije je porasla za četiri do 4,5 odsto

Ako je sada naplata 84%, znači da je bila 80%. Da li su lagali "oni prošli" kada su govorili da je naplata struje 92%?

Kaže premijer, od onih koji ne plaćaju struju je 70% bogatih.
Iz toga mogu da zaključim da za njih EPS ne koristi "makaze".

Inače, on nije ništa kriv za deo poskupljenja struje od 7,5% (akciza), to je tražio MMF.

s.

pre 8 godina

"U zimskoj sezoni imali smo manje isključenja nego Nemačka", ukazuje Vučić."

Jedino sa Nemačkom možemo da se poredimo i to uvek na štetu Nemačke, naravno.
Dok građani drugih zemalja hrle u tu Nemačku njihovi građani gledaju kako da se dokopaju Srbije gde ima manje isključenja i gde se gradi više km auto-puteva.
Moralo je i nama da svane.
Ne?

asdf

pre 8 godina

bitno da fijat prodaje automobile da narod u kragujevcu prima zarade.
(daca n, 2. jul 2015 17:40)

Te plate plaća država Srbija i nemaju veze sa prodajom automobila.

teks

pre 8 godina

Dosta dobrog je ova vlada uradila. I treba da se slavi.
(Realan1, 2. jul 2015 22:42) # Link komentara kad ste vec stavili takav nadimak jos samo da ste napisali konkretno sta je premijer uradio.osim povecavanja pdv-a,poreza,auto osiguranja,razne afere ministara,protivustavno smanjivanje penzija i plata,namestenih emisija gde drzi svoje beskrajne monologe itd...

mix

pre 8 godina

I sad treba ovu zvaku svi da progutamo!?
Ovaj nastup premijera je primer manipulacije. Cak se problemi "pokrivaju" pohvalama MMF, EU i Junkera a nula je "rast"za pohvalu, jer nije minus!Pa je prosla vlada kriva za sve a nova je dodatno zaduzila zemlju za neverovatnih 7 milijardi e.Zaduzenost od 80 posto je "dostizan limit" jer ,misli On, tada ce poceti da opada!!!? Vrh vrhova je stalno prosipanje cudotvorne vodice zvane "imamo para"i "sad novac nije problem"!!
Verovatno zbog jos cudotvornijeg rolanja,ah, ..."rollovera"! I tako u nedogled!
Da zakljucim,iz daleka sveta vidim da je Majkl gosp. Kirbi obecao prijateljstvo,uskoro ce valjda i kredit za americki gas sa Krka....!!!

mick

pre 8 godina

privredni rast se podstice proizvodnjom, prodajom i kupovinom proizvoda(obrtanjem kapitala). tako sto se ljudima smanji kupovna moc, povecaju nameti preduzecima, povecaju i izmisle porezi moze samo da smanji privredni rast a ne obrnuto. obecane su neke reforme a ni jedna nije sprovedena onako kako je receno. ispadose ljudi budale jer su verovali Vucicu ili je pak Vuciz lazov? nisam bot i sve ovo vazi i za prethodne vlasti. vreme nam je da neko novi dodje pi mogucstvu neko posten jer samo to fali ovoj drzavi...

milan

pre 8 godina

Ne razumem, pre dve-tri nedelje jedna svetska organizacije je Srbiju uvrstala u deset svetskih ekonomija sa najmanjim rastom a ovde čujemo stalno da sve cveta, na poljima da ali narod još ništa ne oseti u protivnom.
Vadite se stalno da je struja kod nas košta trećinu od svetskih cena pa kod nas su i troškovi proizvodnje trećina od svetskih troškova, jedino što naša EPS nije u stanju racionalno da troši pare kao na primer, stavljate te kutije sa strujomerima po banderama što izgleda veoma ružno i puno košta u mesto da uvedete novi sistem plaćanja, kada već govorite o cenama onda gledajte kako drugi rade. Čitanje jednom na godišnjem nivou i onda za sledeću godinu akontaciono mesečno plaćanje na osnovu potroška od prošle godine ako je veća sledeći put se povećava a ako je niža dobija potrošač razliku i takav sistem bi uštedeo gomilu novaca ako vam je to stvarna namera.

Jagoda Trešnjić

pre 8 godina

Ma, dočekasmo konačno da i naš premijer bude veseo, izgleda da mu prija što je malo dremnuo pri povratku iz Mađarske. Nije on kao ovi nezreli ministri, pa da spava pre važnih sastanaka, on je toliko napet da ni oči ne može da sklopi, pre važnih sastanaka, a ne ko Dačić i ostala bratija da hrče. Zamišljam ga na tim proslavama, ovako visokog, gracioznog i ponosnog, još kada bi imao lepu belu, specijalnu košulju. Gde li će biti te proslave, da li neko možda zna. Volela bih da odem tamo, da ga vidim uživo i da napravim neke lepe transparente, sa natpisima, tipa : Platu ne primam, nemam zdravstveno, ali zato će barem moji unuci biti ponosni na svoju baku!

azrel

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam u kojoj drzavi ovaj covek zivi. Vec pomisljam da ja nisam normalan. Kakvi likovi. Pa oni su bolji bili dok su bili radikali. Bilo ih je pametnijih. Tuzno i pretuzno!

dule

pre 8 godina

Svako iole normalan i sa mozgom u glavi ce shvatiti da je vuciceva politika sasvim korektna i ide u pravomm smeru, pogotovo ekonomska, i mislim da je jasno da mora da se prodje jedan tezi period kako bi se dovelo sve u red, i mislim da je sve transparentno i da se sve radi u interesu gradjana i drzave, i da vlast nema sta da krije jer ima dobru nameru u vidu spasenja nase ekonomije a i same drzave, da se ne bi doveli u situaciju kao grcka, od cega se udaljavamo, a za nas bi to bilo mnogo pogubnije jer nismo deo EU.

Сава Савановић

pre 8 godina

"Имамо више новца него што нам треба и ми га чувамо, а здравије би било да можемо да га улажемо у велике капиталне ствари."
ДА ЛИ ТРЕБА ОВО КОМЕНТАРИСАТИ?

anticenzura

pre 8 godina

@dule

Da ti pravo kazem ja nisam normalan!
Ali ako je tebi super meni je drago. Isto mi je drago za penzionere koji kazu da lako podnose smanjenje penzija,jer je to za unuke...drago mi je zbog svih.
Neka ova zemlja ovako samo ide napred,pa cemo Boga moliti da se vrate Osmanlije!

DS

pre 8 godina

Posto mi je sujeta amputirana a I vazduplohov mi je u kvaru mislim da smo stigli I svemirsku godinu I da smo BANKROTIRALI kao I Grcka samo za razliku od nje nas nece niko vaditi iz bule samo toliko.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Treba da te bude sramota kakav NEHUMANI HAOS VLADA U SRBIJI naročito na lokalu gde se šerifuje u velikom stilu i gde se dele otkazi ko bombone a ljudo oucaju od nemaštine a ti bi da slaviš fuuujjjj!!!!Mozak offfff

SLOBODAN - 53 PO

pre 8 godina

Samo neka mi nastavimo u ovom tempu, da radimo bice vremena i za slavlje. Sadasnja vlada dobro radi tu nema nikakve dileme i sumnje. Ma bice slavlja ne sumnjam samo da mi nastavimo ovim tempom da napredujemo da ulazemo i dovodimo investitore.

memi

pre 8 godina

Čitam članak i pomislim da se radi o scenariju za nekadašnju "Top listu nadrealista". Imam utisak da ćemo uskoro početi sa uvozom radne snage iz Švedske ili da će japanska elektronska industrija bankrotirati zbog neverovatne proizvodnje u EI Niš. Ma braća Grim mu nisu ni do kolena!

legenda

pre 8 godina

Sve, sve, ali da smo imali manje isključenja struje nego Nemačka?! U Nemačkoj ne postoji isključenje struje, njihov elektro energetski sistem je toliko stabilan i to na toliko nivoa, da je izjava Vučića groteskna.

Tatatatira

pre 8 godina

Koliko pluseva na ove roBOTske komentare kod svake vesti o delima Sv Vucica. I minusa na negativne komentare o istom. Ne, uopste nije providno.

Ceca Lukic

pre 8 godina

Iako su reforme bolne i nepopularne, cinjenica je da se moramo produditi iz zimskog sna koji traje vec dvadeset godina. Komplet drustvo i navike moraju da se menjaju, pa ce i rezultati biti vidljivi.

Savke NI

pre 8 godina

Премијер се свакодневно шета улицама градова и села у Србији, види се да добро познаје ситуацију у земљи.
Можете да будете љубоморни на Вучића, премијер је апсолутни краљ. Само напредно! Па ваљда премијер зна боље од вас АВ хејтера да ли боље живите :)

goga

pre 8 godina

Pre svega urađen je ogroman i to dobar posao.
(Zair, 02. jul 2015 19:54)
plate i penzije nikad niže, struja poskupljuje 15%, investicija obecanih pre tri godine ni u tragovima, samo Legija i snajperista nisu pomilovani (za sada)...malo je soma i sokic za ovakve komentare

dunja

pre 8 godina

Kakvo slavlje? O cemu prica ovaj covek? Koji rezultati i kome je bolje? Cak i da je u pravu...taj novac usmeri na one gladne, bez posla i bednim penzijama! Svaki put kada krene reklama za pomoć javnim kuhinjama ...ja se zadavim!

Pancevac

pre 8 godina

Edukovati kadar pod hitno. Zašto su naši lošiji od uvoznih mozgova? Naravno da nisu, nego su se pasivizirali i isprani su svakakvim prethodnim vlastima. Hitno buđenje
(VesnaBG, 2. jul 2015 18:12)

Draga moja Vesna,

pa koga Vi bre da edukujete, da mozete i znate, valjda bi prvo edukovali ako ne Vase clanove onda makar poslanike. Bez ljutnje, ali da Vam zivot zavisi od toga, kao sto nama zavisi, Vi ne biste mogli da nadjete 5 iole edukovanih clanova Vase stranke.
I samo da se razumemo ja navijam za Vas od sveg srca, nadam se da ce biti 4% od obecanog. Ja bih bio srecan

goga

pre 8 godina

Zato sto ste svi isti, a u ovoj zemlji niti jedan politicar u proteklih 25 godina nije zavrsio u zatvoru, samo se smenjujete na foteljama i unistavate sve oko sebe! A mi se svi zakopcavamo na ledja, je l'?
(Vazduplohov na letovanju u Srbiji, 02. jul 2015 18:15)
jeste Knežević "aflatoksin" al'se uclanio iz zatvora u SNS pa ga pustili....napredno

uvek zaljubljen

pre 8 godina

Prosto mi nelogicno da vlada nezna ugovor sa Fijatom do danas...znaci rukovodstvo Fijata nas ne sljivi uopste a mi da se borimo da ih zadrzimo..NEKA IM JE SRECAN PUT!!!

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

- godinama se Srbija bavila temom hapšenja haških optuženika, znamo ko je bio protiv, i posledicama ubistva dr Zorana Djindjića

- svaka čast Merkelovoj, ali zar ona bolje od mene zna šta je dobro za mene!?

muuuuu...

pre 8 godina

Postoje tri, dobro poznate narodne izreke:
1. "Hvalite me usta moja, kada drugi neće..."
2. "Brigo moja pređi na drugoga."
3. "Posle mene - potop!"
Sve su k'o poručene i skrojene za našeg vrlog Premijera.
Problem je u tome što on zaboravlja da postoje i druge narodne izreke, koje mu izuzetno "ulepšavaju" imidž, a evo dve takve:
1. "Ko laže, taj i krade!"
2. "U laži su kratke noge..."

Petar

pre 8 godina

Bilo bi lepo kada bi postojao čarobni štapić kojim bi se pokrenula privreda "na krupno". Nažalost to nije moguće, bar ne kako mnogi misle: "klik i gotovo". Treba vremena. Verujem da su aktivnosti Vlade pozitivne za Srbiju i da će to vreme doći.

realno

pre 8 godina

Meni kao gradjaninu nije problem da struja poskupi i 30%, sto bi moj budzet opteretilo za jos nekih 700 dinara, samo da znam da ce te pare da se usmere na obnavljanje energetskog sistema. Ovako, sa sadasnim platama u EPS-u, brojem partiskih radnika, tj. neradnika....

vlada milić

pre 8 godina

A jel i to " po prvi put u novijoj istoriji " kao i sve po vučiću? izgleda da će mo od sad računati sve vreme " pre vučica " i " posle vučica "

Nighthawk

pre 8 godina

Pola drzave ti gladuje, svakim sekundom smo sve zaduzeniji. Nema redova na bankomatima jer LJUDI GLADUJU I NEMAJU PARA. U zemlju ti svakodnevno ulaze hiljade i hiljade ljudi, tvoji saradnici se svakog dana blamiraju i prosipaju glupe fore. Zamajavas nas izmisljenim podacima, pravis dramske konferencije, a mi tonemo sve dublje. Smanjujes plate i penzije, firme se zatvaraju, infrastruktur porazavajuce losa. Partijsko zaposljavanje, bela kuga... Mene je prosto sramota gospodine Vucicu, ali nama uopste ne ide dobro !!!

Vazduplohov na letovanju u Srbiji

pre 8 godina

Cekaj, stani, znaci neces da kazes sta ima u ugovoru ali ima nesto strasno i za to je kriva prethodna vlast, ali eto ti neces da kazes jer eto nisi ti opet nista kriv?!? Sto ne hapsis onda te iz prethodne vlasti ako su napravili ugovore stetne po Srbiju? Zato sto ste svi isti, a u ovoj zemlji niti jedan politicar u proteklih 25 godina nije zavrsio u zatvoru, samo se smenjujete na foteljama i unistavate sve oko sebe! A mi se svi zakopcavamo na ledja, je l'?

oklagija

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih, a mnogo nas je, koji ne citaju samo ono sto nam se servira preko vodecih medija vec istrazujem malo dublje. Pratim rad gotovo svih nasih vodecih ekonomista i svi se ostro protive ovom neoliberalnom konceptu vodjenja ekonomije. Prosto je neverovatno da nijedan vodeci medij ne pozove jednog Miodraga Zeca, ili Komazeca... Zato smo tu gde jesmo.

Botovanje ludom radovanje

pre 8 godina

EPS i sve elektrane su izgrađeni od narodnih para. Ugalj od kojeg EPS pretežno pravi struju pripada narodu Srbije. Privredi, tj onima koji prave profit koristeći struju naplaćujte ekonomsku cenu. Narodu ne smete naplatiti ni pare više nego što je proizvodna cena plus deo za održavanje postojećih elektrana. Postojeće imaju i više nego dovoljno kapaciteta za potrošnju stanovništva, a nove neka se grade od profita koji se ostvaruje izvozom i prodajom privredi. Jedino pravedno bi bilo da sva domaćinstva imaju besplatno 200-300KW mesečno, a preko toga 1KW ne skuplje od 3din. Kao onaj hleb što ste obećavali kad se budete jednog dana dokopali vlasti...

VesnaBG

pre 8 godina

Edukovati kadar pod hitno. Zašto su naši lošiji od uvoznih mozgova? Naravno da nisu, nego su se pasivizirali i isprani su svakakvim prethodnim vlastima. Hitno buđenje

Ja

pre 8 godina

Ja sam kao privatni preduzetnik zadnjih 10 godina uplatio drzavi 400 000 eur poreza, nikada od nje dinar dobio nisam. Niti sam ikada bio član stranke niti poslovao sa drzavom. Porez sam placao zbog svoje i tudje dece, za njihovu buducnost.U stvari sam plaćao da bi ova banda te pare davala privatnoj kompaniji iz inostranstva. Svaka vam cast, bolnice, vrtići, škole su nam dno, a vi delite naše novce sa strancima. Pametnom ne treba taj ugovor, neka vam je na čast svima koji ste učestvovali i podržavali ( čitaj uzeli procenat).Molim svakoga koji mi da minus da ne kuka više na srbiju. Vi koji podržavate to sve, ste od srbije i napravili rupu.

Trifke

pre 8 godina

Sta znaci ovo "da povecamo plate i penzije"? Da vratite 10% koliko ste ih smanjili + povecanje zbog dobrih rezultata rada vlade ili mislite da vratite,recimo, 3% od onih 10 koliko ste uzeli pa da to nazovete povecanjem? Ako je ovo prvo svaka cast na uspesnom radu vlade a ako je ovo drugo onda se samo prikladnije izrazite, da ljudi mogu da shvate, i recite da se zbog dobrog rada vlade vec od kraja godine nece vise uzimati 10% od plata i penzija vec 7% (ili 5%). U svakom slucaju pohvalno je da se stvari krecu na bolje i iskreno se nadam da ce se taj trend nastaviti, ako ne i pojacati, i nakon pokrajinskih izbora.

Raps

pre 8 godina

Jadna demagogija kojoj kraja nema. Srbijo sama si kriv sto ovakvu vlast imas, kriva jer si nepismena i zaostala. Samo mi je zao sto sam tolike godine morao da vas trpim i da mi zivot degradirate.

rino

pre 8 godina

Sta reci o bivsoj vladi koja od svojih gradjana krije sta je uradila. Kako ih nije bilo sramota da vredjaju inteligenciju gradjana kada su objavili papire na koji su precrtani crnim linijama.

Srdjan

pre 8 godina

Izem ti vladu koja zatamnjuje ugovore i ovu vladu sto stednjom nas vade iz g...na. Da li bre postoji neki nacin da se pokrene privreda na krupno, da rade sve fabrike a ne na prst jedne ruke, turizam na veliko. Lapa smo zemlja, dobar narod ali katrofalan nam je izbor politicara. Svi su kao nesto uradili a mi zivimo gore i gore.

Rajko

pre 8 godina

Normalno da je tajan, kad prethodna vlada nije ni gledala sta potpisuje. Svaka cast za mere stednje, one bar vode ka stabilizaciji nase ekonomije.

KoGdeSta

pre 8 godina

Dok se u Srbiji ne sklone stetocinski politicari koje gledamo vec decenijama, nikad nece biti bolje. Potrebni su novi ljudi, sa ovima je samo prazna prica o narodna beda, a decenije prolaze...

nada

pre 8 godina

Vase su lekcije cisto 1 ! Ka naplatite poreze od tajkuna. smenite Gasica i Dr Stfanovica, Dr Verbica i ostale smesne ministre, mozte da se oglasite a do tada se teleprontujem mnogo svemirskih godina od vas!

Pero

pre 8 godina

Drugih poskupljenja druze glavnokomandujuci nema jer robu i ovako niko ne kupuje, a kad bi poskupila tek je onda niko ne bi kupovao. Sve je to "ponuda i potraznja". . .

zoran

pre 8 godina

Aloooooo.... 4 (Č E T I R I) godine ste na vlasti. Moje pitanje bi bilo:

Do kada ćete da prozivate bivšu vlast kojoj, uzgred, niste ni dali da radi kako treba raznoraznim smicalicama od žeđovanja preko sedenja na stiroporu do opanjkavanja i ogovaranja po razno-raznim "Đubre-novinama" čiji urednici vam i sada udaraju u bas na Pinku i ostalim vašim televizijama...

Srdjan

pre 8 godina

Izem ti vladu koja zatamnjuje ugovore i ovu vladu sto stednjom nas vade iz g...na. Da li bre postoji neki nacin da se pokrene privreda na krupno, da rade sve fabrike a ne na prst jedne ruke, turizam na veliko. Lapa smo zemlja, dobar narod ali katrofalan nam je izbor politicara. Svi su kao nesto uradili a mi zivimo gore i gore.

vlada milić

pre 8 godina

A jel i to " po prvi put u novijoj istoriji " kao i sve po vučiću? izgleda da će mo od sad računati sve vreme " pre vučica " i " posle vučica "

Nighthawk

pre 8 godina

Pola drzave ti gladuje, svakim sekundom smo sve zaduzeniji. Nema redova na bankomatima jer LJUDI GLADUJU I NEMAJU PARA. U zemlju ti svakodnevno ulaze hiljade i hiljade ljudi, tvoji saradnici se svakog dana blamiraju i prosipaju glupe fore. Zamajavas nas izmisljenim podacima, pravis dramske konferencije, a mi tonemo sve dublje. Smanjujes plate i penzije, firme se zatvaraju, infrastruktur porazavajuce losa. Partijsko zaposljavanje, bela kuga... Mene je prosto sramota gospodine Vucicu, ali nama uopste ne ide dobro !!!

rino

pre 8 godina

Sta reci o bivsoj vladi koja od svojih gradjana krije sta je uradila. Kako ih nije bilo sramota da vredjaju inteligenciju gradjana kada su objavili papire na koji su precrtani crnim linijama.

Rajko

pre 8 godina

Normalno da je tajan, kad prethodna vlada nije ni gledala sta potpisuje. Svaka cast za mere stednje, one bar vode ka stabilizaciji nase ekonomije.

VesnaBG

pre 8 godina

Edukovati kadar pod hitno. Zašto su naši lošiji od uvoznih mozgova? Naravno da nisu, nego su se pasivizirali i isprani su svakakvim prethodnim vlastima. Hitno buđenje

Petar

pre 8 godina

Bilo bi lepo kada bi postojao čarobni štapić kojim bi se pokrenula privreda "na krupno". Nažalost to nije moguće, bar ne kako mnogi misle: "klik i gotovo". Treba vremena. Verujem da su aktivnosti Vlade pozitivne za Srbiju i da će to vreme doći.

Ceca Lukic

pre 8 godina

Iako su reforme bolne i nepopularne, cinjenica je da se moramo produditi iz zimskog sna koji traje vec dvadeset godina. Komplet drustvo i navike moraju da se menjaju, pa ce i rezultati biti vidljivi.

zoran

pre 8 godina

Aloooooo.... 4 (Č E T I R I) godine ste na vlasti. Moje pitanje bi bilo:

Do kada ćete da prozivate bivšu vlast kojoj, uzgred, niste ni dali da radi kako treba raznoraznim smicalicama od žeđovanja preko sedenja na stiroporu do opanjkavanja i ogovaranja po razno-raznim "Đubre-novinama" čiji urednici vam i sada udaraju u bas na Pinku i ostalim vašim televizijama...

muuuuu...

pre 8 godina

Postoje tri, dobro poznate narodne izreke:
1. "Hvalite me usta moja, kada drugi neće..."
2. "Brigo moja pređi na drugoga."
3. "Posle mene - potop!"
Sve su k'o poručene i skrojene za našeg vrlog Premijera.
Problem je u tome što on zaboravlja da postoje i druge narodne izreke, koje mu izuzetno "ulepšavaju" imidž, a evo dve takve:
1. "Ko laže, taj i krade!"
2. "U laži su kratke noge..."

uvek zaljubljen

pre 8 godina

Prosto mi nelogicno da vlada nezna ugovor sa Fijatom do danas...znaci rukovodstvo Fijata nas ne sljivi uopste a mi da se borimo da ih zadrzimo..NEKA IM JE SRECAN PUT!!!

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Treba da te bude sramota kakav NEHUMANI HAOS VLADA U SRBIJI naročito na lokalu gde se šerifuje u velikom stilu i gde se dele otkazi ko bombone a ljudo oucaju od nemaštine a ti bi da slaviš fuuujjjj!!!!Mozak offfff

anticenzura

pre 8 godina

@dule

Da ti pravo kazem ja nisam normalan!
Ali ako je tebi super meni je drago. Isto mi je drago za penzionere koji kazu da lako podnose smanjenje penzija,jer je to za unuke...drago mi je zbog svih.
Neka ova zemlja ovako samo ide napred,pa cemo Boga moliti da se vrate Osmanlije!

oklagija

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih, a mnogo nas je, koji ne citaju samo ono sto nam se servira preko vodecih medija vec istrazujem malo dublje. Pratim rad gotovo svih nasih vodecih ekonomista i svi se ostro protive ovom neoliberalnom konceptu vodjenja ekonomije. Prosto je neverovatno da nijedan vodeci medij ne pozove jednog Miodraga Zeca, ili Komazeca... Zato smo tu gde jesmo.

Ja

pre 8 godina

Ja sam kao privatni preduzetnik zadnjih 10 godina uplatio drzavi 400 000 eur poreza, nikada od nje dinar dobio nisam. Niti sam ikada bio član stranke niti poslovao sa drzavom. Porez sam placao zbog svoje i tudje dece, za njihovu buducnost.U stvari sam plaćao da bi ova banda te pare davala privatnoj kompaniji iz inostranstva. Svaka vam cast, bolnice, vrtići, škole su nam dno, a vi delite naše novce sa strancima. Pametnom ne treba taj ugovor, neka vam je na čast svima koji ste učestvovali i podržavali ( čitaj uzeli procenat).Molim svakoga koji mi da minus da ne kuka više na srbiju. Vi koji podržavate to sve, ste od srbije i napravili rupu.

nada

pre 8 godina

Vase su lekcije cisto 1 ! Ka naplatite poreze od tajkuna. smenite Gasica i Dr Stfanovica, Dr Verbica i ostale smesne ministre, mozte da se oglasite a do tada se teleprontujem mnogo svemirskih godina od vas!

Сава Савановић

pre 8 godina

"Имамо више новца него што нам треба и ми га чувамо, а здравије би било да можемо да га улажемо у велике капиталне ствари."
ДА ЛИ ТРЕБА ОВО КОМЕНТАРИСАТИ?

Raps

pre 8 godina

Jadna demagogija kojoj kraja nema. Srbijo sama si kriv sto ovakvu vlast imas, kriva jer si nepismena i zaostala. Samo mi je zao sto sam tolike godine morao da vas trpim i da mi zivot degradirate.

legenda

pre 8 godina

Sve, sve, ali da smo imali manje isključenja struje nego Nemačka?! U Nemačkoj ne postoji isključenje struje, njihov elektro energetski sistem je toliko stabilan i to na toliko nivoa, da je izjava Vučića groteskna.

DS

pre 8 godina

Posto mi je sujeta amputirana a I vazduplohov mi je u kvaru mislim da smo stigli I svemirsku godinu I da smo BANKROTIRALI kao I Grcka samo za razliku od nje nas nece niko vaditi iz bule samo toliko.

Vazduplohov na letovanju u Srbiji

pre 8 godina

Cekaj, stani, znaci neces da kazes sta ima u ugovoru ali ima nesto strasno i za to je kriva prethodna vlast, ali eto ti neces da kazes jer eto nisi ti opet nista kriv?!? Sto ne hapsis onda te iz prethodne vlasti ako su napravili ugovore stetne po Srbiju? Zato sto ste svi isti, a u ovoj zemlji niti jedan politicar u proteklih 25 godina nije zavrsio u zatvoru, samo se smenjujete na foteljama i unistavate sve oko sebe! A mi se svi zakopcavamo na ledja, je l'?

memi

pre 8 godina

Čitam članak i pomislim da se radi o scenariju za nekadašnju "Top listu nadrealista". Imam utisak da ćemo uskoro početi sa uvozom radne snage iz Švedske ili da će japanska elektronska industrija bankrotirati zbog neverovatne proizvodnje u EI Niš. Ma braća Grim mu nisu ni do kolena!

Tatatatira

pre 8 godina

Koliko pluseva na ove roBOTske komentare kod svake vesti o delima Sv Vucica. I minusa na negativne komentare o istom. Ne, uopste nije providno.

realno

pre 8 godina

Meni kao gradjaninu nije problem da struja poskupi i 30%, sto bi moj budzet opteretilo za jos nekih 700 dinara, samo da znam da ce te pare da se usmere na obnavljanje energetskog sistema. Ovako, sa sadasnim platama u EPS-u, brojem partiskih radnika, tj. neradnika....

SLOBODAN - 53 PO

pre 8 godina

Samo neka mi nastavimo u ovom tempu, da radimo bice vremena i za slavlje. Sadasnja vlada dobro radi tu nema nikakve dileme i sumnje. Ma bice slavlja ne sumnjam samo da mi nastavimo ovim tempom da napredujemo da ulazemo i dovodimo investitore.

Botovanje ludom radovanje

pre 8 godina

EPS i sve elektrane su izgrađeni od narodnih para. Ugalj od kojeg EPS pretežno pravi struju pripada narodu Srbije. Privredi, tj onima koji prave profit koristeći struju naplaćujte ekonomsku cenu. Narodu ne smete naplatiti ni pare više nego što je proizvodna cena plus deo za održavanje postojećih elektrana. Postojeće imaju i više nego dovoljno kapaciteta za potrošnju stanovništva, a nove neka se grade od profita koji se ostvaruje izvozom i prodajom privredi. Jedino pravedno bi bilo da sva domaćinstva imaju besplatno 200-300KW mesečno, a preko toga 1KW ne skuplje od 3din. Kao onaj hleb što ste obećavali kad se budete jednog dana dokopali vlasti...

KoGdeSta

pre 8 godina

Dok se u Srbiji ne sklone stetocinski politicari koje gledamo vec decenijama, nikad nece biti bolje. Potrebni su novi ljudi, sa ovima je samo prazna prica o narodna beda, a decenije prolaze...

dunja

pre 8 godina

Kakvo slavlje? O cemu prica ovaj covek? Koji rezultati i kome je bolje? Cak i da je u pravu...taj novac usmeri na one gladne, bez posla i bednim penzijama! Svaki put kada krene reklama za pomoć javnim kuhinjama ...ja se zadavim!

Pero

pre 8 godina

Drugih poskupljenja druze glavnokomandujuci nema jer robu i ovako niko ne kupuje, a kad bi poskupila tek je onda niko ne bi kupovao. Sve je to "ponuda i potraznja". . .

goga

pre 8 godina

Pre svega urađen je ogroman i to dobar posao.
(Zair, 02. jul 2015 19:54)
plate i penzije nikad niže, struja poskupljuje 15%, investicija obecanih pre tri godine ni u tragovima, samo Legija i snajperista nisu pomilovani (za sada)...malo je soma i sokic za ovakve komentare

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

- godinama se Srbija bavila temom hapšenja haških optuženika, znamo ko je bio protiv, i posledicama ubistva dr Zorana Djindjića

- svaka čast Merkelovoj, ali zar ona bolje od mene zna šta je dobro za mene!?

goga

pre 8 godina

Zato sto ste svi isti, a u ovoj zemlji niti jedan politicar u proteklih 25 godina nije zavrsio u zatvoru, samo se smenjujete na foteljama i unistavate sve oko sebe! A mi se svi zakopcavamo na ledja, je l'?
(Vazduplohov na letovanju u Srbiji, 02. jul 2015 18:15)
jeste Knežević "aflatoksin" al'se uclanio iz zatvora u SNS pa ga pustili....napredno

Savke NI

pre 8 godina

Премијер се свакодневно шета улицама градова и села у Србији, види се да добро познаје ситуацију у земљи.
Можете да будете љубоморни на Вучића, премијер је апсолутни краљ. Само напредно! Па ваљда премијер зна боље од вас АВ хејтера да ли боље живите :)

Trifke

pre 8 godina

Sta znaci ovo "da povecamo plate i penzije"? Da vratite 10% koliko ste ih smanjili + povecanje zbog dobrih rezultata rada vlade ili mislite da vratite,recimo, 3% od onih 10 koliko ste uzeli pa da to nazovete povecanjem? Ako je ovo prvo svaka cast na uspesnom radu vlade a ako je ovo drugo onda se samo prikladnije izrazite, da ljudi mogu da shvate, i recite da se zbog dobrog rada vlade vec od kraja godine nece vise uzimati 10% od plata i penzija vec 7% (ili 5%). U svakom slucaju pohvalno je da se stvari krecu na bolje i iskreno se nadam da ce se taj trend nastaviti, ako ne i pojacati, i nakon pokrajinskih izbora.

Pancevac

pre 8 godina

Edukovati kadar pod hitno. Zašto su naši lošiji od uvoznih mozgova? Naravno da nisu, nego su se pasivizirali i isprani su svakakvim prethodnim vlastima. Hitno buđenje
(VesnaBG, 2. jul 2015 18:12)

Draga moja Vesna,

pa koga Vi bre da edukujete, da mozete i znate, valjda bi prvo edukovali ako ne Vase clanove onda makar poslanike. Bez ljutnje, ali da Vam zivot zavisi od toga, kao sto nama zavisi, Vi ne biste mogli da nadjete 5 iole edukovanih clanova Vase stranke.
I samo da se razumemo ja navijam za Vas od sveg srca, nadam se da ce biti 4% od obecanog. Ja bih bio srecan

teks

pre 8 godina

Dosta dobrog je ova vlada uradila. I treba da se slavi.
(Realan1, 2. jul 2015 22:42) # Link komentara kad ste vec stavili takav nadimak jos samo da ste napisali konkretno sta je premijer uradio.osim povecavanja pdv-a,poreza,auto osiguranja,razne afere ministara,protivustavno smanjivanje penzija i plata,namestenih emisija gde drzi svoje beskrajne monologe itd...

azrel

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam u kojoj drzavi ovaj covek zivi. Vec pomisljam da ja nisam normalan. Kakvi likovi. Pa oni su bolji bili dok su bili radikali. Bilo ih je pametnijih. Tuzno i pretuzno!

mix

pre 8 godina

I sad treba ovu zvaku svi da progutamo!?
Ovaj nastup premijera je primer manipulacije. Cak se problemi "pokrivaju" pohvalama MMF, EU i Junkera a nula je "rast"za pohvalu, jer nije minus!Pa je prosla vlada kriva za sve a nova je dodatno zaduzila zemlju za neverovatnih 7 milijardi e.Zaduzenost od 80 posto je "dostizan limit" jer ,misli On, tada ce poceti da opada!!!? Vrh vrhova je stalno prosipanje cudotvorne vodice zvane "imamo para"i "sad novac nije problem"!!
Verovatno zbog jos cudotvornijeg rolanja,ah, ..."rollovera"! I tako u nedogled!
Da zakljucim,iz daleka sveta vidim da je Majkl gosp. Kirbi obecao prijateljstvo,uskoro ce valjda i kredit za americki gas sa Krka....!!!

mick

pre 8 godina

privredni rast se podstice proizvodnjom, prodajom i kupovinom proizvoda(obrtanjem kapitala). tako sto se ljudima smanji kupovna moc, povecaju nameti preduzecima, povecaju i izmisle porezi moze samo da smanji privredni rast a ne obrnuto. obecane su neke reforme a ni jedna nije sprovedena onako kako je receno. ispadose ljudi budale jer su verovali Vucicu ili je pak Vuciz lazov? nisam bot i sve ovo vazi i za prethodne vlasti. vreme nam je da neko novi dodje pi mogucstvu neko posten jer samo to fali ovoj drzavi...

asdf

pre 8 godina

bitno da fijat prodaje automobile da narod u kragujevcu prima zarade.
(daca n, 2. jul 2015 17:40)

Te plate plaća država Srbija i nemaju veze sa prodajom automobila.

Jagoda Trešnjić

pre 8 godina

Ma, dočekasmo konačno da i naš premijer bude veseo, izgleda da mu prija što je malo dremnuo pri povratku iz Mađarske. Nije on kao ovi nezreli ministri, pa da spava pre važnih sastanaka, on je toliko napet da ni oči ne može da sklopi, pre važnih sastanaka, a ne ko Dačić i ostala bratija da hrče. Zamišljam ga na tim proslavama, ovako visokog, gracioznog i ponosnog, još kada bi imao lepu belu, specijalnu košulju. Gde li će biti te proslave, da li neko možda zna. Volela bih da odem tamo, da ga vidim uživo i da napravim neke lepe transparente, sa natpisima, tipa : Platu ne primam, nemam zdravstveno, ali zato će barem moji unuci biti ponosni na svoju baku!

milan

pre 8 godina

Ne razumem, pre dve-tri nedelje jedna svetska organizacije je Srbiju uvrstala u deset svetskih ekonomija sa najmanjim rastom a ovde čujemo stalno da sve cveta, na poljima da ali narod još ništa ne oseti u protivnom.
Vadite se stalno da je struja kod nas košta trećinu od svetskih cena pa kod nas su i troškovi proizvodnje trećina od svetskih troškova, jedino što naša EPS nije u stanju racionalno da troši pare kao na primer, stavljate te kutije sa strujomerima po banderama što izgleda veoma ružno i puno košta u mesto da uvedete novi sistem plaćanja, kada već govorite o cenama onda gledajte kako drugi rade. Čitanje jednom na godišnjem nivou i onda za sledeću godinu akontaciono mesečno plaćanje na osnovu potroška od prošle godine ako je veća sledeći put se povećava a ako je niža dobija potrošač razliku i takav sistem bi uštedeo gomilu novaca ako vam je to stvarna namera.

s.

pre 8 godina

"U zimskoj sezoni imali smo manje isključenja nego Nemačka", ukazuje Vučić."

Jedino sa Nemačkom možemo da se poredimo i to uvek na štetu Nemačke, naravno.
Dok građani drugih zemalja hrle u tu Nemačku njihovi građani gledaju kako da se dokopaju Srbije gde ima manje isključenja i gde se gradi više km auto-puteva.
Moralo je i nama da svane.
Ne?

dule

pre 8 godina

Svako iole normalan i sa mozgom u glavi ce shvatiti da je vuciceva politika sasvim korektna i ide u pravomm smeru, pogotovo ekonomska, i mislim da je jasno da mora da se prodje jedan tezi period kako bi se dovelo sve u red, i mislim da je sve transparentno i da se sve radi u interesu gradjana i drzave, i da vlast nema sta da krije jer ima dobru nameru u vidu spasenja nase ekonomije a i same drzave, da se ne bi doveli u situaciju kao grcka, od cega se udaljavamo, a za nas bi to bilo mnogo pogubnije jer nismo deo EU.

A.

pre 8 godina

Prema njegovim rečima, naplata električne energije je porasla za četiri do 4,5 odsto

Ako je sada naplata 84%, znači da je bila 80%. Da li su lagali "oni prošli" kada su govorili da je naplata struje 92%?

Kaže premijer, od onih koji ne plaćaju struju je 70% bogatih.
Iz toga mogu da zaključim da za njih EPS ne koristi "makaze".

Inače, on nije ništa kriv za deo poskupljenja struje od 7,5% (akciza), to je tražio MMF.

Srdjan

pre 8 godina

Izem ti vladu koja zatamnjuje ugovore i ovu vladu sto stednjom nas vade iz g...na. Da li bre postoji neki nacin da se pokrene privreda na krupno, da rade sve fabrike a ne na prst jedne ruke, turizam na veliko. Lapa smo zemlja, dobar narod ali katrofalan nam je izbor politicara. Svi su kao nesto uradili a mi zivimo gore i gore.

vlada milić

pre 8 godina

A jel i to " po prvi put u novijoj istoriji " kao i sve po vučiću? izgleda da će mo od sad računati sve vreme " pre vučica " i " posle vučica "

uvek zaljubljen

pre 8 godina

Prosto mi nelogicno da vlada nezna ugovor sa Fijatom do danas...znaci rukovodstvo Fijata nas ne sljivi uopste a mi da se borimo da ih zadrzimo..NEKA IM JE SRECAN PUT!!!

Raps

pre 8 godina

Jadna demagogija kojoj kraja nema. Srbijo sama si kriv sto ovakvu vlast imas, kriva jer si nepismena i zaostala. Samo mi je zao sto sam tolike godine morao da vas trpim i da mi zivot degradirate.

zoran

pre 8 godina

Aloooooo.... 4 (Č E T I R I) godine ste na vlasti. Moje pitanje bi bilo:

Do kada ćete da prozivate bivšu vlast kojoj, uzgred, niste ni dali da radi kako treba raznoraznim smicalicama od žeđovanja preko sedenja na stiroporu do opanjkavanja i ogovaranja po razno-raznim "Đubre-novinama" čiji urednici vam i sada udaraju u bas na Pinku i ostalim vašim televizijama...

realno

pre 8 godina

Meni kao gradjaninu nije problem da struja poskupi i 30%, sto bi moj budzet opteretilo za jos nekih 700 dinara, samo da znam da ce te pare da se usmere na obnavljanje energetskog sistema. Ovako, sa sadasnim platama u EPS-u, brojem partiskih radnika, tj. neradnika....

Trifke

pre 8 godina

Sta znaci ovo "da povecamo plate i penzije"? Da vratite 10% koliko ste ih smanjili + povecanje zbog dobrih rezultata rada vlade ili mislite da vratite,recimo, 3% od onih 10 koliko ste uzeli pa da to nazovete povecanjem? Ako je ovo prvo svaka cast na uspesnom radu vlade a ako je ovo drugo onda se samo prikladnije izrazite, da ljudi mogu da shvate, i recite da se zbog dobrog rada vlade vec od kraja godine nece vise uzimati 10% od plata i penzija vec 7% (ili 5%). U svakom slucaju pohvalno je da se stvari krecu na bolje i iskreno se nadam da ce se taj trend nastaviti, ako ne i pojacati, i nakon pokrajinskih izbora.

Vazduplohov na letovanju u Srbiji

pre 8 godina

Cekaj, stani, znaci neces da kazes sta ima u ugovoru ali ima nesto strasno i za to je kriva prethodna vlast, ali eto ti neces da kazes jer eto nisi ti opet nista kriv?!? Sto ne hapsis onda te iz prethodne vlasti ako su napravili ugovore stetne po Srbiju? Zato sto ste svi isti, a u ovoj zemlji niti jedan politicar u proteklih 25 godina nije zavrsio u zatvoru, samo se smenjujete na foteljama i unistavate sve oko sebe! A mi se svi zakopcavamo na ledja, je l'?

oklagija

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih, a mnogo nas je, koji ne citaju samo ono sto nam se servira preko vodecih medija vec istrazujem malo dublje. Pratim rad gotovo svih nasih vodecih ekonomista i svi se ostro protive ovom neoliberalnom konceptu vodjenja ekonomije. Prosto je neverovatno da nijedan vodeci medij ne pozove jednog Miodraga Zeca, ili Komazeca... Zato smo tu gde jesmo.

Botovanje ludom radovanje

pre 8 godina

EPS i sve elektrane su izgrađeni od narodnih para. Ugalj od kojeg EPS pretežno pravi struju pripada narodu Srbije. Privredi, tj onima koji prave profit koristeći struju naplaćujte ekonomsku cenu. Narodu ne smete naplatiti ni pare više nego što je proizvodna cena plus deo za održavanje postojećih elektrana. Postojeće imaju i više nego dovoljno kapaciteta za potrošnju stanovništva, a nove neka se grade od profita koji se ostvaruje izvozom i prodajom privredi. Jedino pravedno bi bilo da sva domaćinstva imaju besplatno 200-300KW mesečno, a preko toga 1KW ne skuplje od 3din. Kao onaj hleb što ste obećavali kad se budete jednog dana dokopali vlasti...

muuuuu...

pre 8 godina

Postoje tri, dobro poznate narodne izreke:
1. "Hvalite me usta moja, kada drugi neće..."
2. "Brigo moja pređi na drugoga."
3. "Posle mene - potop!"
Sve su k'o poručene i skrojene za našeg vrlog Premijera.
Problem je u tome što on zaboravlja da postoje i druge narodne izreke, koje mu izuzetno "ulepšavaju" imidž, a evo dve takve:
1. "Ko laže, taj i krade!"
2. "U laži su kratke noge..."

Tatatatira

pre 8 godina

Koliko pluseva na ove roBOTske komentare kod svake vesti o delima Sv Vucica. I minusa na negativne komentare o istom. Ne, uopste nije providno.

nada

pre 8 godina

Vase su lekcije cisto 1 ! Ka naplatite poreze od tajkuna. smenite Gasica i Dr Stfanovica, Dr Verbica i ostale smesne ministre, mozte da se oglasite a do tada se teleprontujem mnogo svemirskih godina od vas!

Savke NI

pre 8 godina

Премијер се свакодневно шета улицама градова и села у Србији, види се да добро познаје ситуацију у земљи.
Можете да будете љубоморни на Вучића, премијер је апсолутни краљ. Само напредно! Па ваљда премијер зна боље од вас АВ хејтера да ли боље живите :)

Pero

pre 8 godina

Drugih poskupljenja druze glavnokomandujuci nema jer robu i ovako niko ne kupuje, a kad bi poskupila tek je onda niko ne bi kupovao. Sve je to "ponuda i potraznja". . .

KoGdeSta

pre 8 godina

Dok se u Srbiji ne sklone stetocinski politicari koje gledamo vec decenijama, nikad nece biti bolje. Potrebni su novi ljudi, sa ovima je samo prazna prica o narodna beda, a decenije prolaze...

Nighthawk

pre 8 godina

Pola drzave ti gladuje, svakim sekundom smo sve zaduzeniji. Nema redova na bankomatima jer LJUDI GLADUJU I NEMAJU PARA. U zemlju ti svakodnevno ulaze hiljade i hiljade ljudi, tvoji saradnici se svakog dana blamiraju i prosipaju glupe fore. Zamajavas nas izmisljenim podacima, pravis dramske konferencije, a mi tonemo sve dublje. Smanjujes plate i penzije, firme se zatvaraju, infrastruktur porazavajuce losa. Partijsko zaposljavanje, bela kuga... Mene je prosto sramota gospodine Vucicu, ali nama uopste ne ide dobro !!!

legenda

pre 8 godina

Sve, sve, ali da smo imali manje isključenja struje nego Nemačka?! U Nemačkoj ne postoji isključenje struje, njihov elektro energetski sistem je toliko stabilan i to na toliko nivoa, da je izjava Vučića groteskna.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

- godinama se Srbija bavila temom hapšenja haških optuženika, znamo ko je bio protiv, i posledicama ubistva dr Zorana Djindjića

- svaka čast Merkelovoj, ali zar ona bolje od mene zna šta je dobro za mene!?

memi

pre 8 godina

Čitam članak i pomislim da se radi o scenariju za nekadašnju "Top listu nadrealista". Imam utisak da ćemo uskoro početi sa uvozom radne snage iz Švedske ili da će japanska elektronska industrija bankrotirati zbog neverovatne proizvodnje u EI Niš. Ma braća Grim mu nisu ni do kolena!

Ja

pre 8 godina

Ja sam kao privatni preduzetnik zadnjih 10 godina uplatio drzavi 400 000 eur poreza, nikada od nje dinar dobio nisam. Niti sam ikada bio član stranke niti poslovao sa drzavom. Porez sam placao zbog svoje i tudje dece, za njihovu buducnost.U stvari sam plaćao da bi ova banda te pare davala privatnoj kompaniji iz inostranstva. Svaka vam cast, bolnice, vrtići, škole su nam dno, a vi delite naše novce sa strancima. Pametnom ne treba taj ugovor, neka vam je na čast svima koji ste učestvovali i podržavali ( čitaj uzeli procenat).Molim svakoga koji mi da minus da ne kuka više na srbiju. Vi koji podržavate to sve, ste od srbije i napravili rupu.

dunja

pre 8 godina

Kakvo slavlje? O cemu prica ovaj covek? Koji rezultati i kome je bolje? Cak i da je u pravu...taj novac usmeri na one gladne, bez posla i bednim penzijama! Svaki put kada krene reklama za pomoć javnim kuhinjama ...ja se zadavim!

goga

pre 8 godina

Zato sto ste svi isti, a u ovoj zemlji niti jedan politicar u proteklih 25 godina nije zavrsio u zatvoru, samo se smenjujete na foteljama i unistavate sve oko sebe! A mi se svi zakopcavamo na ledja, je l'?
(Vazduplohov na letovanju u Srbiji, 02. jul 2015 18:15)
jeste Knežević "aflatoksin" al'se uclanio iz zatvora u SNS pa ga pustili....napredno

dule

pre 8 godina

Svako iole normalan i sa mozgom u glavi ce shvatiti da je vuciceva politika sasvim korektna i ide u pravomm smeru, pogotovo ekonomska, i mislim da je jasno da mora da se prodje jedan tezi period kako bi se dovelo sve u red, i mislim da je sve transparentno i da se sve radi u interesu gradjana i drzave, i da vlast nema sta da krije jer ima dobru nameru u vidu spasenja nase ekonomije a i same drzave, da se ne bi doveli u situaciju kao grcka, od cega se udaljavamo, a za nas bi to bilo mnogo pogubnije jer nismo deo EU.

goga

pre 8 godina

Pre svega urađen je ogroman i to dobar posao.
(Zair, 02. jul 2015 19:54)
plate i penzije nikad niže, struja poskupljuje 15%, investicija obecanih pre tri godine ni u tragovima, samo Legija i snajperista nisu pomilovani (za sada)...malo je soma i sokic za ovakve komentare

rino

pre 8 godina

Sta reci o bivsoj vladi koja od svojih gradjana krije sta je uradila. Kako ih nije bilo sramota da vredjaju inteligenciju gradjana kada su objavili papire na koji su precrtani crnim linijama.

Rajko

pre 8 godina

Normalno da je tajan, kad prethodna vlada nije ni gledala sta potpisuje. Svaka cast za mere stednje, one bar vode ka stabilizaciji nase ekonomije.

Pancevac

pre 8 godina

Edukovati kadar pod hitno. Zašto su naši lošiji od uvoznih mozgova? Naravno da nisu, nego su se pasivizirali i isprani su svakakvim prethodnim vlastima. Hitno buđenje
(VesnaBG, 2. jul 2015 18:12)

Draga moja Vesna,

pa koga Vi bre da edukujete, da mozete i znate, valjda bi prvo edukovali ako ne Vase clanove onda makar poslanike. Bez ljutnje, ali da Vam zivot zavisi od toga, kao sto nama zavisi, Vi ne biste mogli da nadjete 5 iole edukovanih clanova Vase stranke.
I samo da se razumemo ja navijam za Vas od sveg srca, nadam se da ce biti 4% od obecanog. Ja bih bio srecan

SLOBODAN - 53 PO

pre 8 godina

Samo neka mi nastavimo u ovom tempu, da radimo bice vremena i za slavlje. Sadasnja vlada dobro radi tu nema nikakve dileme i sumnje. Ma bice slavlja ne sumnjam samo da mi nastavimo ovim tempom da napredujemo da ulazemo i dovodimo investitore.

Ceca Lukic

pre 8 godina

Iako su reforme bolne i nepopularne, cinjenica je da se moramo produditi iz zimskog sna koji traje vec dvadeset godina. Komplet drustvo i navike moraju da se menjaju, pa ce i rezultati biti vidljivi.

Petar

pre 8 godina

Bilo bi lepo kada bi postojao čarobni štapić kojim bi se pokrenula privreda "na krupno". Nažalost to nije moguće, bar ne kako mnogi misle: "klik i gotovo". Treba vremena. Verujem da su aktivnosti Vlade pozitivne za Srbiju i da će to vreme doći.

VesnaBG

pre 8 godina

Edukovati kadar pod hitno. Zašto su naši lošiji od uvoznih mozgova? Naravno da nisu, nego su se pasivizirali i isprani su svakakvim prethodnim vlastima. Hitno buđenje

anticenzura

pre 8 godina

@dule

Da ti pravo kazem ja nisam normalan!
Ali ako je tebi super meni je drago. Isto mi je drago za penzionere koji kazu da lako podnose smanjenje penzija,jer je to za unuke...drago mi je zbog svih.
Neka ova zemlja ovako samo ide napred,pa cemo Boga moliti da se vrate Osmanlije!

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Treba da te bude sramota kakav NEHUMANI HAOS VLADA U SRBIJI naročito na lokalu gde se šerifuje u velikom stilu i gde se dele otkazi ko bombone a ljudo oucaju od nemaštine a ti bi da slaviš fuuujjjj!!!!Mozak offfff

teks

pre 8 godina

Dosta dobrog je ova vlada uradila. I treba da se slavi.
(Realan1, 2. jul 2015 22:42) # Link komentara kad ste vec stavili takav nadimak jos samo da ste napisali konkretno sta je premijer uradio.osim povecavanja pdv-a,poreza,auto osiguranja,razne afere ministara,protivustavno smanjivanje penzija i plata,namestenih emisija gde drzi svoje beskrajne monologe itd...

Сава Савановић

pre 8 godina

"Имамо више новца него што нам треба и ми га чувамо, а здравије би било да можемо да га улажемо у велике капиталне ствари."
ДА ЛИ ТРЕБА ОВО КОМЕНТАРИСАТИ?

DS

pre 8 godina

Posto mi je sujeta amputirana a I vazduplohov mi je u kvaru mislim da smo stigli I svemirsku godinu I da smo BANKROTIRALI kao I Grcka samo za razliku od nje nas nece niko vaditi iz bule samo toliko.

asdf

pre 8 godina

bitno da fijat prodaje automobile da narod u kragujevcu prima zarade.
(daca n, 2. jul 2015 17:40)

Te plate plaća država Srbija i nemaju veze sa prodajom automobila.

A.

pre 8 godina

Prema njegovim rečima, naplata električne energije je porasla za četiri do 4,5 odsto

Ako je sada naplata 84%, znači da je bila 80%. Da li su lagali "oni prošli" kada su govorili da je naplata struje 92%?

Kaže premijer, od onih koji ne plaćaju struju je 70% bogatih.
Iz toga mogu da zaključim da za njih EPS ne koristi "makaze".

Inače, on nije ništa kriv za deo poskupljenja struje od 7,5% (akciza), to je tražio MMF.

milan

pre 8 godina

Ne razumem, pre dve-tri nedelje jedna svetska organizacije je Srbiju uvrstala u deset svetskih ekonomija sa najmanjim rastom a ovde čujemo stalno da sve cveta, na poljima da ali narod još ništa ne oseti u protivnom.
Vadite se stalno da je struja kod nas košta trećinu od svetskih cena pa kod nas su i troškovi proizvodnje trećina od svetskih troškova, jedino što naša EPS nije u stanju racionalno da troši pare kao na primer, stavljate te kutije sa strujomerima po banderama što izgleda veoma ružno i puno košta u mesto da uvedete novi sistem plaćanja, kada već govorite o cenama onda gledajte kako drugi rade. Čitanje jednom na godišnjem nivou i onda za sledeću godinu akontaciono mesečno plaćanje na osnovu potroška od prošle godine ako je veća sledeći put se povećava a ako je niža dobija potrošač razliku i takav sistem bi uštedeo gomilu novaca ako vam je to stvarna namera.

s.

pre 8 godina

"U zimskoj sezoni imali smo manje isključenja nego Nemačka", ukazuje Vučić."

Jedino sa Nemačkom možemo da se poredimo i to uvek na štetu Nemačke, naravno.
Dok građani drugih zemalja hrle u tu Nemačku njihovi građani gledaju kako da se dokopaju Srbije gde ima manje isključenja i gde se gradi više km auto-puteva.
Moralo je i nama da svane.
Ne?

azrel

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam u kojoj drzavi ovaj covek zivi. Vec pomisljam da ja nisam normalan. Kakvi likovi. Pa oni su bolji bili dok su bili radikali. Bilo ih je pametnijih. Tuzno i pretuzno!

Jagoda Trešnjić

pre 8 godina

Ma, dočekasmo konačno da i naš premijer bude veseo, izgleda da mu prija što je malo dremnuo pri povratku iz Mađarske. Nije on kao ovi nezreli ministri, pa da spava pre važnih sastanaka, on je toliko napet da ni oči ne može da sklopi, pre važnih sastanaka, a ne ko Dačić i ostala bratija da hrče. Zamišljam ga na tim proslavama, ovako visokog, gracioznog i ponosnog, još kada bi imao lepu belu, specijalnu košulju. Gde li će biti te proslave, da li neko možda zna. Volela bih da odem tamo, da ga vidim uživo i da napravim neke lepe transparente, sa natpisima, tipa : Platu ne primam, nemam zdravstveno, ali zato će barem moji unuci biti ponosni na svoju baku!

mick

pre 8 godina

privredni rast se podstice proizvodnjom, prodajom i kupovinom proizvoda(obrtanjem kapitala). tako sto se ljudima smanji kupovna moc, povecaju nameti preduzecima, povecaju i izmisle porezi moze samo da smanji privredni rast a ne obrnuto. obecane su neke reforme a ni jedna nije sprovedena onako kako je receno. ispadose ljudi budale jer su verovali Vucicu ili je pak Vuciz lazov? nisam bot i sve ovo vazi i za prethodne vlasti. vreme nam je da neko novi dodje pi mogucstvu neko posten jer samo to fali ovoj drzavi...

mix

pre 8 godina

I sad treba ovu zvaku svi da progutamo!?
Ovaj nastup premijera je primer manipulacije. Cak se problemi "pokrivaju" pohvalama MMF, EU i Junkera a nula je "rast"za pohvalu, jer nije minus!Pa je prosla vlada kriva za sve a nova je dodatno zaduzila zemlju za neverovatnih 7 milijardi e.Zaduzenost od 80 posto je "dostizan limit" jer ,misli On, tada ce poceti da opada!!!? Vrh vrhova je stalno prosipanje cudotvorne vodice zvane "imamo para"i "sad novac nije problem"!!
Verovatno zbog jos cudotvornijeg rolanja,ah, ..."rollovera"! I tako u nedogled!
Da zakljucim,iz daleka sveta vidim da je Majkl gosp. Kirbi obecao prijateljstvo,uskoro ce valjda i kredit za americki gas sa Krka....!!!