Automobili

Sreda, 20.03.2013.

11:27

Sajamski nastup Citroena

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Beogradu Citroen ima dve premijere. Posetioci mogu da vide novu kompaktnu limuzinu C-Elysee, kao i lifestyle model DS5. Pored toga, kupcima su dostupni i drugi modeli iz aktuelne ponude Citroena.

Izvor: B92

Default images

Najviše pažnje na štandu francuskog proizvođača privukao je model C-Elysee. Kako kažu u Citreoenu, reč je o vozilu posebno osmišljenom da više godina služi svoje vlasnike na tržištima gde putna mreža, kvalitet goriva i uslovi eksploatacije nisu kao u zemljama Zapadne Evrope.

Za unutrašnjost ovog automobila odabrani su materijali koji treba da budu atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. C-Elysee se isporučuje se sa novim VTi benzinskim motorom sa 72 ks, koji je specijalno dizajniran da optimizuje sve performance u posebno teškim uslovima eksploatacije.

Pored ovog, dostupan je i jači VTi motor sa 115 ks, sa manuelnim ili automatskim menjačem, kao i dizel HDi agregat od 92 ks i uz potrošnju od 4,1l/100km. Citroen C-Elysee nudi se po sajamskoj ceni od 9.980 evra.
Citroen C-Elysee
Pored modela C-Elysee, premijeru je imao i DS5, a premijum DS linija je ukras sajamskog štanda Citroena. Pred kupcima su tri modela DS3, DS4 i DS5, dok vrhunac ponude predstavlja DS5 u Hybrid verziji.

Citroene je izložio i gotovo sve trenutno aktuelne modele, od C1, preko C3 i C4, do Citroena C5 i C4 Picasso. Odlukom čelnih ljudi francuske kompanije, restilizovani C3, DS3 Cabrio i Tehnospace koncept, koji najavljuje skorašnji dolazak potpuno novog modela C4 Picasso, biće predstavljeni u Srbiji tokom sledećih meseci.
Citroen DS5
Prodavac automobila marke Citroen, kompanija Vitro Group Inc, obezbedila je sajamske pogodnosti prilikom kupovine za sve modele Citroen vozila.

U saradnji kompanijom DDOR iz Novog Sada, vozila je moguce nabaviti na lizing. Za tri odabrana modela, C-Elysee, C4 i DS3, omogućena je kupovina uz učešće od 5% i kamatu od 4,99%. Kupci će kao posebno iznenađenje dobiti na poklon besplatno kasko osiguranje, a deset najbržih dobiće desetodnevno gratis letovanje za dve osobe na jednom od grčkih ostrva.
Citroen DS linija
Za ostale sajamske modele uz učešće od 5% i besplatni kasko, kamata je 5,99%.

Pored svega navedenog, za kupce koji žele da vozila odmah uplate u celosti obezbeđeni su popusti, koji se kreću do 8%, u zavisnosti od modela i paketa opreme.

Štand Citroena na Sajmu automobila nalazi se na centralnom mestu u hali 1 Beogradskog sajma.

Pratite naš specijal o Sajmu automobila u Beogradu 2013.

Pogledajte galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: