Petak, 26.06.2015.

10:01

Alfa Romeo Giulia - zavirite unutra

Izvor: B92

Alfa Romeo Giulia - zavirite unutra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

The Spatula

pre 8 godina

@Nikola, iskreno, voleo bih da vidim sta si ti dizajnirao, jedinstveno, lepi a da ne lici na druge! Eto pre neki dan, videh sliku Audija, unutrasnjost, ne znam koji je model, ali znas, oni izduvi za grejanje i klimu, toliko lice na izduve koje je imala Zastava 101,pre ko zna koliko godina. A eto, oni su samo malo to doradili. Nemojte lupati molim vas. Toliko automobila ima, pa mora na nesto i liciti.

Antitheist

pre 8 godina

Ne znam za vas, ali za mene auto industrija može da prestane da radi posle AR159. To je jedno savršenstvo, eto šta je. Bez faltica i ažur plisea, led lampi i imitacije drveta, savršen auto čiju je siluetu moguće nacrtati jednim potezom.

Nikola

pre 8 godina

Nadovezujem se sa ranijim komentarom spoljnog dizajna da posle 159 nema više Alfe i pri tome ostajem i ovde.Ova unutrašnjost izgleda prelepo ali jadna Alfa kad su dizajneri promešali detalje konzole Audija,BMW,Mazde da bi dobili ovu.I neko će reći pa uzeli su sve najbolje od svih da dobiju najbolje,e u tome nije poenta već da nam donese nešto novo kao što je nekada bilo,ovako je kompletno izgubila dušu ili sad sve marke automobila polako nažalost postaju jedna duša.

Bruce Wayne

pre 8 godina

Ko kaze da lici na audi taj pojma nema, ako je jedna alfa dosla do toga da kopira jedna bezidejni audi koji godina unazad pravi iste automobile. Alfa je uvek jedinstvena, a svojim dizajnom ne sme previse da odstupa od konkurencije, ali sam ubedjen da je uzivo jos lepsa nego na slikama kao i svaka alfa. Veliki plus za zadnji pogon i ferrarijev motor!

bandi

pre 8 godina

alfa lici na audi,na bmw i bla,bla...pa kako da ne lici kada je 70 % alfinih dizajnera poslednjih par godina oteto od strane nemaca. zasto audi toliko obigrava da kupi alfu?pa jer nema jacinu svog brenda da srusi bmw.treba im ova zver ,gde ce da primene svoj kvalitet i bmw pada.do 90 ih je alfa tukla bmw po prodaji.
napred alfa.gazi opet kao nekada.

mister

pre 8 godina

Automobil je fenomenalan. Međutim, predstavljena verzija je top model, koji će sigurno koštati 60 i kusur hiljada evra. Da vidimo modele sa slabijom motorizacijom i opremom, bez keramičkih kočnica, kardana od kompozitnih materijala, itd..... Pa da vidimo kako će zaista izgledati model koji ćemo najčešće viđati na drumovima.

dvabu

pre 8 godina

Molio bih vjerne alfiste da uporede enterijer audija r8 2015 i audija tt 2015 sa ovim i neka na prste jedne ruke izbroje razlike hahaha nevjerovatno kolio detalja uzetih spolja i iznutra od audija.. naravno nije to nista strasno al iak su oni bili originalni nekada sad je to italijanski audi

Equilibrium

pre 8 godina

"Giulia ljubavi moja, nemoj biti preskupa samo :)
(adio, 26. jun 2015 18:15)" - A bit će preskupa. U DE počinje od 35k. Zato ćeš ga kao polovnog uzeti za 5 god za 10k :)

drone

pre 8 godina

Enterijer moćan, exterijer opasan, mada bih ja prednje i zadnje farove iznutra drugačije dizajnirao-stavio bih "munje" umesto ovih led lampica.

zvezdarac

pre 8 godina

Obožavam Alfe još od prve 33jke koju sam vozio. Ali ovaj njihov trend koji su uveli na MiTo i Giuliettu sa "spljoštenim" srednjim delom konzole mi je tako japansko/korejski i odbojan. Kokpit Alfe 159 je po meni fenomenalan a ovo ne mogu da svarim.

zorsula

pre 8 godina

Sve sto vise auto gledam sve mi se vise svidja.Nema onaj WOW efekat al osvaja srce.Generalno vizuelno svi automobili lice jedni na druge,dal linija ova ili ona vise nije ni vazno al Alfa je odradila prednji deo veoma razlicit od ostatka konkurencije.Samo mi zao sto zadnja svetlosna grupa nije kao kod Djulijete,mozda su to ostavili za redizajn.Unutrasnjost,desetka plus,sportska elegancija...Al kad sam na kraju ovog videa https://www.youtube.com/watch?v=zQh0JqaCAN0,video u beloj boji.Odusevio sam se,neznam zasto al svakoj Alfi mnogo lepo stoji bela boja...

Juzna pruga

pre 8 godina

Ovakav enterijer se ocekivao od ove zveri. od Giulie. Sve je podredjeno vozacu i uzivanju,
Jedva cekam onu civilnu verziju da vidim , za sada auto je brutalan. Pravi manji Maserati

Preddy Baer

pre 8 godina

svidja mi se ovaj blog:

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-giulia/863002-autocar-express-bild-predicted-reviews-andamp-scores.html

Alfasud

pre 8 godina

mislio sam da ne komentarisem ali moram.. Sto se tice volana da odmah nesto raščistimo, BMW je taj koji je kopirao osnovu volana Alfe 159 i dao mu sportsku notu u M verzijama, tako da je Alfa ta koja je se nadovezala na svoj volan i naoravila sportskiju verziju! Ako pogledate centralni deo volana potpuno je isti kao kod Alfe 159 s tim da je znak u retro stilu.

Nemanja

pre 8 godina

Ne znam o kakvim proporcijama spoljašnjosti pričate? Automobil ima odnos mase 1:1 na prednjim i zadnjim točkovima, a kao rezultat toga je izduženija hauba po čemu podseća na najlepši automobil današnjice Ferrari F12 Berlinetta-u. Što se tiče enterijera, neki detatlji podsećaju na Ferrari. Sve u svemu, automobil je fantazija. Veliki korak za Alfu!

Nemanja

pre 8 godina

Odlican enterijer! Svaka cast Alfi na ovome. A spoljasnjost cemo komentarisati kad vidimo uzivo.
Sto neko rece 510 ks, Ferarijev motor, BMW M, Mercedes AMG i Audi RS treba da se cuvaju...

Jezuita

pre 8 godina

smorili ste vise sa komentarima, kao audi, kao vw, kao ovo kao ono. ako ne volite alfu nemojte ni komentarisati. Nemate alfu i ne znate kakav je to auto. Imam 159 ku i ne bi je dao ni za kakavu skodu, audi, vw, to su samo masine, alfa ima dusu.

lale

pre 8 godina

Ljudi ja zaista ne mogu da verujem da Alfa ima okrugle točkove, to je veliki promašaj jer sada liči na sve automobile koji imaju okrugle tockove!

Stvarno su mi nerealni komentari u kojima kritikuju alfu da lici na druge modele.
To je pre svega putnicki auto i u toj kategoriji prosto je nemoguce da automobili nemaju nikakve slicnosti!

Moje misljenje je da se dosta razlikuje od konkurencije i da ce na ulici biti lako prepoznatljiva!

Dr

pre 8 godina

Za one kojima je volan Chevrolet, Dodge, Bmw, Porsche, Audi... ovaj volan je reinkarnacija volana Alfinih modela iz '70-ih. Pre svega volana alfe montreal, alfe alfette... Dakle informisite se prvo, pa onda pisite. Skoro svaki detalj na ovoj Alfi je sa namerom tu i podseca na automobile koji su se vozili i pre nego sto je osnovana npr. fabrika Audi i ostale kompanije. Ne vozim Alfu, nisam neki ljubitelj marke, ali pratim istoriju auto industrije i mora se odati priznanje ljudima sta su od auta napravili. Sto vise bude prolazilo vreme, auto ce biti sve vise dopadljiv. To je uspeo dizajn.

Dennis

pre 8 godina

Enterijer je prelep ali nista novo. Resenja su uzeta iz drugih automobila i restilizovana. Volan jako podseca na kombinaciju Audi i Porsche volana a enterijer najvise na Prosche-a sa ublazenim linijama: http://www.bellanaija.com/wp-content/uploads/2013/05/Wizkid-Porsche-Interior-3.jpg

Cane

pre 8 godina

Ne da se dopada nego nigde nisam video ovako dobar enteririjer vizuelno,bruka ziva.Problem je sa nemcima sto u toj klasi stavljaju dosta plastike.Jeste ona vrh kvalitet ali za tu sumu ne bi trebalo biti ni malo plastike u kolima.Mislim da je Skoda nova SuperB sto se unutrasnjosti tice presisala nemacke konkurente.Sad ne mogu da sudim dok ne vidim uzivo Alfin enterijer.Ovako na slici izgleda veoma mocno i jako kvalitetno.

djibdjib

pre 8 godina

ovo je vec veoma ozbiljna prica. Potpuno originalan dizajn enterijera, na prvi pogled bez komponenti prepoznatiljvih sa drugih modela.

Ristekpa Alfa!!

Horhe

pre 8 godina

510hp + zadnja vuca + manuelni menjac i sve to spakovano u jedan Alfa Romeo! Samo da ta rucna nije elektronska nego mehanicka bio bi kompletan!

Rool - 159 2.0jtdm

pre 8 godina

Giulia mi je na slikama izgledala zbunjujuce, ali posle gledanja klipova i sad enterijera sam odusevljen kako su odradili posao. Mala zamerka ide na komande na volanu, previse ih ima i nekako su obicne.
Komentari koji je porede sa svim mogucim proizvodjacima samo govore da su dizajneri uradili odlican posao i napravili jedinstven dizajn.
Videcemo kako ce izgledati verzija za narodne mase ovaj od 60K eura tesko da cu ikad posedovati.

Samo jos servisi i cena

pre 8 godina

Pre par dana kada su objavili procurele fotografije nasao sam se u cudu nadajuci se da nije tacno. Kada su zvanicno predstavili auto pomislio sam u sebi da su prolupali.
Danas posle tek par dana mi se auto mnogo dopada iako nisam ljubitelj Italijanskih automobila. Unutrasnjost su fino sredili, i ako je tacno ono sto su rekli povodom mehanike na predstavljanju ovo bi mogao biti posle dosta godina, vise od dve decenije skoro pravi konkurent osiljenim nemcima.

Dejan

pre 8 godina

Enterijer izgleda skladnije i mnogo naprednije i bolje od exterijera u pravu ste...
Prednja i zadnja svetlosna grupa kao da ne pripadaju istom autu, kao ni sam dizajn "njuške" i zadnjice ...
Iskreno sam očekivao nešto malčice agresivniji izgled, neki klin - ali blagi, nežan, kako samo Italijani znaju da ga naprave, ovako ...
Nisam siguran da će prodaja ići glatko ...
Ne znam ko je dizajner ...
Ne znam ko je imao pravo da ukazuje na greške i daje sugestije po pitanju istog ali video sam rendere i predviđanja koji su izgledali italijanskije i alfističnije i perspektivnije od ovog što se na bini pojavilo ...
Čak i matora 159-tka izgleda skladnije, a giulietta neverovatno ...
i opet kažem ... malo sam neprijatno iznenađen viđenim

pajapatak

pre 8 godina

Iako je ovo najskuplji paket opreme, na slici se cini tri klase kvalitetnije od unutrasnjosti 159.
Primjetno je da su ponesto posudili od Ferrarija (dizajn otvora za ventilaciju narocito).
Prema svim pokazateljima, ovo je mali Ferrari/Maserati. Najvjerovatnije ce se i proizvoditi u Maseratijevom pogonu u Modeni, gdje se vec pravi AR 4C.

realno

pre 8 godina

Aha ima volan ima menjac ima pedale.... Sve kao na audiju, svi ih kopiraju.... Nadam se da opet nece ljudi lupetarati da i unutrasnjost podseca na audi. Auto je vrh, pravo osvezenje za trenutnu ponudu!

realno

pre 8 godina

Aha ima volan ima menjac ima pedale.... Sve kao na audiju, svi ih kopiraju.... Nadam se da opet nece ljudi lupetarati da i unutrasnjost podseca na audi. Auto je vrh, pravo osvezenje za trenutnu ponudu!

Horhe

pre 8 godina

510hp + zadnja vuca + manuelni menjac i sve to spakovano u jedan Alfa Romeo! Samo da ta rucna nije elektronska nego mehanicka bio bi kompletan!

djibdjib

pre 8 godina

ovo je vec veoma ozbiljna prica. Potpuno originalan dizajn enterijera, na prvi pogled bez komponenti prepoznatiljvih sa drugih modela.

Ristekpa Alfa!!

Cane

pre 8 godina

Ne da se dopada nego nigde nisam video ovako dobar enteririjer vizuelno,bruka ziva.Problem je sa nemcima sto u toj klasi stavljaju dosta plastike.Jeste ona vrh kvalitet ali za tu sumu ne bi trebalo biti ni malo plastike u kolima.Mislim da je Skoda nova SuperB sto se unutrasnjosti tice presisala nemacke konkurente.Sad ne mogu da sudim dok ne vidim uzivo Alfin enterijer.Ovako na slici izgleda veoma mocno i jako kvalitetno.

Samo jos servisi i cena

pre 8 godina

Pre par dana kada su objavili procurele fotografije nasao sam se u cudu nadajuci se da nije tacno. Kada su zvanicno predstavili auto pomislio sam u sebi da su prolupali.
Danas posle tek par dana mi se auto mnogo dopada iako nisam ljubitelj Italijanskih automobila. Unutrasnjost su fino sredili, i ako je tacno ono sto su rekli povodom mehanike na predstavljanju ovo bi mogao biti posle dosta godina, vise od dve decenije skoro pravi konkurent osiljenim nemcima.

lale

pre 8 godina

Ljudi ja zaista ne mogu da verujem da Alfa ima okrugle točkove, to je veliki promašaj jer sada liči na sve automobile koji imaju okrugle tockove!

Stvarno su mi nerealni komentari u kojima kritikuju alfu da lici na druge modele.
To je pre svega putnicki auto i u toj kategoriji prosto je nemoguce da automobili nemaju nikakve slicnosti!

Moje misljenje je da se dosta razlikuje od konkurencije i da ce na ulici biti lako prepoznatljiva!

Alfasud

pre 8 godina

mislio sam da ne komentarisem ali moram.. Sto se tice volana da odmah nesto raščistimo, BMW je taj koji je kopirao osnovu volana Alfe 159 i dao mu sportsku notu u M verzijama, tako da je Alfa ta koja je se nadovezala na svoj volan i naoravila sportskiju verziju! Ako pogledate centralni deo volana potpuno je isti kao kod Alfe 159 s tim da je znak u retro stilu.

Dr

pre 8 godina

Za one kojima je volan Chevrolet, Dodge, Bmw, Porsche, Audi... ovaj volan je reinkarnacija volana Alfinih modela iz '70-ih. Pre svega volana alfe montreal, alfe alfette... Dakle informisite se prvo, pa onda pisite. Skoro svaki detalj na ovoj Alfi je sa namerom tu i podseca na automobile koji su se vozili i pre nego sto je osnovana npr. fabrika Audi i ostale kompanije. Ne vozim Alfu, nisam neki ljubitelj marke, ali pratim istoriju auto industrije i mora se odati priznanje ljudima sta su od auta napravili. Sto vise bude prolazilo vreme, auto ce biti sve vise dopadljiv. To je uspeo dizajn.

Juzna pruga

pre 8 godina

Ovakav enterijer se ocekivao od ove zveri. od Giulie. Sve je podredjeno vozacu i uzivanju,
Jedva cekam onu civilnu verziju da vidim , za sada auto je brutalan. Pravi manji Maserati

mister

pre 8 godina

Automobil je fenomenalan. Međutim, predstavljena verzija je top model, koji će sigurno koštati 60 i kusur hiljada evra. Da vidimo modele sa slabijom motorizacijom i opremom, bez keramičkih kočnica, kardana od kompozitnih materijala, itd..... Pa da vidimo kako će zaista izgledati model koji ćemo najčešće viđati na drumovima.

bandi

pre 8 godina

alfa lici na audi,na bmw i bla,bla...pa kako da ne lici kada je 70 % alfinih dizajnera poslednjih par godina oteto od strane nemaca. zasto audi toliko obigrava da kupi alfu?pa jer nema jacinu svog brenda da srusi bmw.treba im ova zver ,gde ce da primene svoj kvalitet i bmw pada.do 90 ih je alfa tukla bmw po prodaji.
napred alfa.gazi opet kao nekada.

Nemanja

pre 8 godina

Ne znam o kakvim proporcijama spoljašnjosti pričate? Automobil ima odnos mase 1:1 na prednjim i zadnjim točkovima, a kao rezultat toga je izduženija hauba po čemu podseća na najlepši automobil današnjice Ferrari F12 Berlinetta-u. Što se tiče enterijera, neki detatlji podsećaju na Ferrari. Sve u svemu, automobil je fantazija. Veliki korak za Alfu!

Jezuita

pre 8 godina

smorili ste vise sa komentarima, kao audi, kao vw, kao ovo kao ono. ako ne volite alfu nemojte ni komentarisati. Nemate alfu i ne znate kakav je to auto. Imam 159 ku i ne bi je dao ni za kakavu skodu, audi, vw, to su samo masine, alfa ima dusu.

Bruce Wayne

pre 8 godina

Ko kaze da lici na audi taj pojma nema, ako je jedna alfa dosla do toga da kopira jedna bezidejni audi koji godina unazad pravi iste automobile. Alfa je uvek jedinstvena, a svojim dizajnom ne sme previse da odstupa od konkurencije, ali sam ubedjen da je uzivo jos lepsa nego na slikama kao i svaka alfa. Veliki plus za zadnji pogon i ferrarijev motor!

Nemanja

pre 8 godina

Odlican enterijer! Svaka cast Alfi na ovome. A spoljasnjost cemo komentarisati kad vidimo uzivo.
Sto neko rece 510 ks, Ferarijev motor, BMW M, Mercedes AMG i Audi RS treba da se cuvaju...

pajapatak

pre 8 godina

Iako je ovo najskuplji paket opreme, na slici se cini tri klase kvalitetnije od unutrasnjosti 159.
Primjetno je da su ponesto posudili od Ferrarija (dizajn otvora za ventilaciju narocito).
Prema svim pokazateljima, ovo je mali Ferrari/Maserati. Najvjerovatnije ce se i proizvoditi u Maseratijevom pogonu u Modeni, gdje se vec pravi AR 4C.

Dejan

pre 8 godina

Enterijer izgleda skladnije i mnogo naprednije i bolje od exterijera u pravu ste...
Prednja i zadnja svetlosna grupa kao da ne pripadaju istom autu, kao ni sam dizajn "njuške" i zadnjice ...
Iskreno sam očekivao nešto malčice agresivniji izgled, neki klin - ali blagi, nežan, kako samo Italijani znaju da ga naprave, ovako ...
Nisam siguran da će prodaja ići glatko ...
Ne znam ko je dizajner ...
Ne znam ko je imao pravo da ukazuje na greške i daje sugestije po pitanju istog ali video sam rendere i predviđanja koji su izgledali italijanskije i alfističnije i perspektivnije od ovog što se na bini pojavilo ...
Čak i matora 159-tka izgleda skladnije, a giulietta neverovatno ...
i opet kažem ... malo sam neprijatno iznenađen viđenim

Antitheist

pre 8 godina

Ne znam za vas, ali za mene auto industrija može da prestane da radi posle AR159. To je jedno savršenstvo, eto šta je. Bez faltica i ažur plisea, led lampi i imitacije drveta, savršen auto čiju je siluetu moguće nacrtati jednim potezom.

Rool - 159 2.0jtdm

pre 8 godina

Giulia mi je na slikama izgledala zbunjujuce, ali posle gledanja klipova i sad enterijera sam odusevljen kako su odradili posao. Mala zamerka ide na komande na volanu, previse ih ima i nekako su obicne.
Komentari koji je porede sa svim mogucim proizvodjacima samo govore da su dizajneri uradili odlican posao i napravili jedinstven dizajn.
Videcemo kako ce izgledati verzija za narodne mase ovaj od 60K eura tesko da cu ikad posedovati.

Equilibrium

pre 8 godina

"Giulia ljubavi moja, nemoj biti preskupa samo :)
(adio, 26. jun 2015 18:15)" - A bit će preskupa. U DE počinje od 35k. Zato ćeš ga kao polovnog uzeti za 5 god za 10k :)

drone

pre 8 godina

Enterijer moćan, exterijer opasan, mada bih ja prednje i zadnje farove iznutra drugačije dizajnirao-stavio bih "munje" umesto ovih led lampica.

The Spatula

pre 8 godina

@Nikola, iskreno, voleo bih da vidim sta si ti dizajnirao, jedinstveno, lepi a da ne lici na druge! Eto pre neki dan, videh sliku Audija, unutrasnjost, ne znam koji je model, ali znas, oni izduvi za grejanje i klimu, toliko lice na izduve koje je imala Zastava 101,pre ko zna koliko godina. A eto, oni su samo malo to doradili. Nemojte lupati molim vas. Toliko automobila ima, pa mora na nesto i liciti.

dvabu

pre 8 godina

Molio bih vjerne alfiste da uporede enterijer audija r8 2015 i audija tt 2015 sa ovim i neka na prste jedne ruke izbroje razlike hahaha nevjerovatno kolio detalja uzetih spolja i iznutra od audija.. naravno nije to nista strasno al iak su oni bili originalni nekada sad je to italijanski audi

zorsula

pre 8 godina

Sve sto vise auto gledam sve mi se vise svidja.Nema onaj WOW efekat al osvaja srce.Generalno vizuelno svi automobili lice jedni na druge,dal linija ova ili ona vise nije ni vazno al Alfa je odradila prednji deo veoma razlicit od ostatka konkurencije.Samo mi zao sto zadnja svetlosna grupa nije kao kod Djulijete,mozda su to ostavili za redizajn.Unutrasnjost,desetka plus,sportska elegancija...Al kad sam na kraju ovog videa https://www.youtube.com/watch?v=zQh0JqaCAN0,video u beloj boji.Odusevio sam se,neznam zasto al svakoj Alfi mnogo lepo stoji bela boja...

zvezdarac

pre 8 godina

Obožavam Alfe još od prve 33jke koju sam vozio. Ali ovaj njihov trend koji su uveli na MiTo i Giuliettu sa "spljoštenim" srednjim delom konzole mi je tako japansko/korejski i odbojan. Kokpit Alfe 159 je po meni fenomenalan a ovo ne mogu da svarim.

Dennis

pre 8 godina

Enterijer je prelep ali nista novo. Resenja su uzeta iz drugih automobila i restilizovana. Volan jako podseca na kombinaciju Audi i Porsche volana a enterijer najvise na Prosche-a sa ublazenim linijama: http://www.bellanaija.com/wp-content/uploads/2013/05/Wizkid-Porsche-Interior-3.jpg

Nikola

pre 8 godina

Nadovezujem se sa ranijim komentarom spoljnog dizajna da posle 159 nema više Alfe i pri tome ostajem i ovde.Ova unutrašnjost izgleda prelepo ali jadna Alfa kad su dizajneri promešali detalje konzole Audija,BMW,Mazde da bi dobili ovu.I neko će reći pa uzeli su sve najbolje od svih da dobiju najbolje,e u tome nije poenta već da nam donese nešto novo kao što je nekada bilo,ovako je kompletno izgubila dušu ili sad sve marke automobila polako nažalost postaju jedna duša.

Preddy Baer

pre 8 godina

svidja mi se ovaj blog:

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-giulia/863002-autocar-express-bild-predicted-reviews-andamp-scores.html

dvabu

pre 8 godina

Molio bih vjerne alfiste da uporede enterijer audija r8 2015 i audija tt 2015 sa ovim i neka na prste jedne ruke izbroje razlike hahaha nevjerovatno kolio detalja uzetih spolja i iznutra od audija.. naravno nije to nista strasno al iak su oni bili originalni nekada sad je to italijanski audi

Dennis

pre 8 godina

Enterijer je prelep ali nista novo. Resenja su uzeta iz drugih automobila i restilizovana. Volan jako podseca na kombinaciju Audi i Porsche volana a enterijer najvise na Prosche-a sa ublazenim linijama: http://www.bellanaija.com/wp-content/uploads/2013/05/Wizkid-Porsche-Interior-3.jpg

Dejan

pre 8 godina

Enterijer izgleda skladnije i mnogo naprednije i bolje od exterijera u pravu ste...
Prednja i zadnja svetlosna grupa kao da ne pripadaju istom autu, kao ni sam dizajn "njuške" i zadnjice ...
Iskreno sam očekivao nešto malčice agresivniji izgled, neki klin - ali blagi, nežan, kako samo Italijani znaju da ga naprave, ovako ...
Nisam siguran da će prodaja ići glatko ...
Ne znam ko je dizajner ...
Ne znam ko je imao pravo da ukazuje na greške i daje sugestije po pitanju istog ali video sam rendere i predviđanja koji su izgledali italijanskije i alfističnije i perspektivnije od ovog što se na bini pojavilo ...
Čak i matora 159-tka izgleda skladnije, a giulietta neverovatno ...
i opet kažem ... malo sam neprijatno iznenađen viđenim

Nikola

pre 8 godina

Nadovezujem se sa ranijim komentarom spoljnog dizajna da posle 159 nema više Alfe i pri tome ostajem i ovde.Ova unutrašnjost izgleda prelepo ali jadna Alfa kad su dizajneri promešali detalje konzole Audija,BMW,Mazde da bi dobili ovu.I neko će reći pa uzeli su sve najbolje od svih da dobiju najbolje,e u tome nije poenta već da nam donese nešto novo kao što je nekada bilo,ovako je kompletno izgubila dušu ili sad sve marke automobila polako nažalost postaju jedna duša.

realno

pre 8 godina

Aha ima volan ima menjac ima pedale.... Sve kao na audiju, svi ih kopiraju.... Nadam se da opet nece ljudi lupetarati da i unutrasnjost podseca na audi. Auto je vrh, pravo osvezenje za trenutnu ponudu!

Cane

pre 8 godina

Ne da se dopada nego nigde nisam video ovako dobar enteririjer vizuelno,bruka ziva.Problem je sa nemcima sto u toj klasi stavljaju dosta plastike.Jeste ona vrh kvalitet ali za tu sumu ne bi trebalo biti ni malo plastike u kolima.Mislim da je Skoda nova SuperB sto se unutrasnjosti tice presisala nemacke konkurente.Sad ne mogu da sudim dok ne vidim uzivo Alfin enterijer.Ovako na slici izgleda veoma mocno i jako kvalitetno.

Equilibrium

pre 8 godina

"Giulia ljubavi moja, nemoj biti preskupa samo :)
(adio, 26. jun 2015 18:15)" - A bit će preskupa. U DE počinje od 35k. Zato ćeš ga kao polovnog uzeti za 5 god za 10k :)

Horhe

pre 8 godina

510hp + zadnja vuca + manuelni menjac i sve to spakovano u jedan Alfa Romeo! Samo da ta rucna nije elektronska nego mehanicka bio bi kompletan!

djibdjib

pre 8 godina

ovo je vec veoma ozbiljna prica. Potpuno originalan dizajn enterijera, na prvi pogled bez komponenti prepoznatiljvih sa drugih modela.

Ristekpa Alfa!!

zvezdarac

pre 8 godina

Obožavam Alfe još od prve 33jke koju sam vozio. Ali ovaj njihov trend koji su uveli na MiTo i Giuliettu sa "spljoštenim" srednjim delom konzole mi je tako japansko/korejski i odbojan. Kokpit Alfe 159 je po meni fenomenalan a ovo ne mogu da svarim.

Antitheist

pre 8 godina

Ne znam za vas, ali za mene auto industrija može da prestane da radi posle AR159. To je jedno savršenstvo, eto šta je. Bez faltica i ažur plisea, led lampi i imitacije drveta, savršen auto čiju je siluetu moguće nacrtati jednim potezom.

Jezuita

pre 8 godina

smorili ste vise sa komentarima, kao audi, kao vw, kao ovo kao ono. ako ne volite alfu nemojte ni komentarisati. Nemate alfu i ne znate kakav je to auto. Imam 159 ku i ne bi je dao ni za kakavu skodu, audi, vw, to su samo masine, alfa ima dusu.

Samo jos servisi i cena

pre 8 godina

Pre par dana kada su objavili procurele fotografije nasao sam se u cudu nadajuci se da nije tacno. Kada su zvanicno predstavili auto pomislio sam u sebi da su prolupali.
Danas posle tek par dana mi se auto mnogo dopada iako nisam ljubitelj Italijanskih automobila. Unutrasnjost su fino sredili, i ako je tacno ono sto su rekli povodom mehanike na predstavljanju ovo bi mogao biti posle dosta godina, vise od dve decenije skoro pravi konkurent osiljenim nemcima.

lale

pre 8 godina

Ljudi ja zaista ne mogu da verujem da Alfa ima okrugle točkove, to je veliki promašaj jer sada liči na sve automobile koji imaju okrugle tockove!

Stvarno su mi nerealni komentari u kojima kritikuju alfu da lici na druge modele.
To je pre svega putnicki auto i u toj kategoriji prosto je nemoguce da automobili nemaju nikakve slicnosti!

Moje misljenje je da se dosta razlikuje od konkurencije i da ce na ulici biti lako prepoznatljiva!

Alfasud

pre 8 godina

mislio sam da ne komentarisem ali moram.. Sto se tice volana da odmah nesto raščistimo, BMW je taj koji je kopirao osnovu volana Alfe 159 i dao mu sportsku notu u M verzijama, tako da je Alfa ta koja je se nadovezala na svoj volan i naoravila sportskiju verziju! Ako pogledate centralni deo volana potpuno je isti kao kod Alfe 159 s tim da je znak u retro stilu.

Rool - 159 2.0jtdm

pre 8 godina

Giulia mi je na slikama izgledala zbunjujuce, ali posle gledanja klipova i sad enterijera sam odusevljen kako su odradili posao. Mala zamerka ide na komande na volanu, previse ih ima i nekako su obicne.
Komentari koji je porede sa svim mogucim proizvodjacima samo govore da su dizajneri uradili odlican posao i napravili jedinstven dizajn.
Videcemo kako ce izgledati verzija za narodne mase ovaj od 60K eura tesko da cu ikad posedovati.

Nemanja

pre 8 godina

Ne znam o kakvim proporcijama spoljašnjosti pričate? Automobil ima odnos mase 1:1 na prednjim i zadnjim točkovima, a kao rezultat toga je izduženija hauba po čemu podseća na najlepši automobil današnjice Ferrari F12 Berlinetta-u. Što se tiče enterijera, neki detatlji podsećaju na Ferrari. Sve u svemu, automobil je fantazija. Veliki korak za Alfu!

Juzna pruga

pre 8 godina

Ovakav enterijer se ocekivao od ove zveri. od Giulie. Sve je podredjeno vozacu i uzivanju,
Jedva cekam onu civilnu verziju da vidim , za sada auto je brutalan. Pravi manji Maserati

pajapatak

pre 8 godina

Iako je ovo najskuplji paket opreme, na slici se cini tri klase kvalitetnije od unutrasnjosti 159.
Primjetno je da su ponesto posudili od Ferrarija (dizajn otvora za ventilaciju narocito).
Prema svim pokazateljima, ovo je mali Ferrari/Maserati. Najvjerovatnije ce se i proizvoditi u Maseratijevom pogonu u Modeni, gdje se vec pravi AR 4C.

Dr

pre 8 godina

Za one kojima je volan Chevrolet, Dodge, Bmw, Porsche, Audi... ovaj volan je reinkarnacija volana Alfinih modela iz '70-ih. Pre svega volana alfe montreal, alfe alfette... Dakle informisite se prvo, pa onda pisite. Skoro svaki detalj na ovoj Alfi je sa namerom tu i podseca na automobile koji su se vozili i pre nego sto je osnovana npr. fabrika Audi i ostale kompanije. Ne vozim Alfu, nisam neki ljubitelj marke, ali pratim istoriju auto industrije i mora se odati priznanje ljudima sta su od auta napravili. Sto vise bude prolazilo vreme, auto ce biti sve vise dopadljiv. To je uspeo dizajn.

zorsula

pre 8 godina

Sve sto vise auto gledam sve mi se vise svidja.Nema onaj WOW efekat al osvaja srce.Generalno vizuelno svi automobili lice jedni na druge,dal linija ova ili ona vise nije ni vazno al Alfa je odradila prednji deo veoma razlicit od ostatka konkurencije.Samo mi zao sto zadnja svetlosna grupa nije kao kod Djulijete,mozda su to ostavili za redizajn.Unutrasnjost,desetka plus,sportska elegancija...Al kad sam na kraju ovog videa https://www.youtube.com/watch?v=zQh0JqaCAN0,video u beloj boji.Odusevio sam se,neznam zasto al svakoj Alfi mnogo lepo stoji bela boja...

mister

pre 8 godina

Automobil je fenomenalan. Međutim, predstavljena verzija je top model, koji će sigurno koštati 60 i kusur hiljada evra. Da vidimo modele sa slabijom motorizacijom i opremom, bez keramičkih kočnica, kardana od kompozitnih materijala, itd..... Pa da vidimo kako će zaista izgledati model koji ćemo najčešće viđati na drumovima.

The Spatula

pre 8 godina

@Nikola, iskreno, voleo bih da vidim sta si ti dizajnirao, jedinstveno, lepi a da ne lici na druge! Eto pre neki dan, videh sliku Audija, unutrasnjost, ne znam koji je model, ali znas, oni izduvi za grejanje i klimu, toliko lice na izduve koje je imala Zastava 101,pre ko zna koliko godina. A eto, oni su samo malo to doradili. Nemojte lupati molim vas. Toliko automobila ima, pa mora na nesto i liciti.

Nemanja

pre 8 godina

Odlican enterijer! Svaka cast Alfi na ovome. A spoljasnjost cemo komentarisati kad vidimo uzivo.
Sto neko rece 510 ks, Ferarijev motor, BMW M, Mercedes AMG i Audi RS treba da se cuvaju...

drone

pre 8 godina

Enterijer moćan, exterijer opasan, mada bih ja prednje i zadnje farove iznutra drugačije dizajnirao-stavio bih "munje" umesto ovih led lampica.

bandi

pre 8 godina

alfa lici na audi,na bmw i bla,bla...pa kako da ne lici kada je 70 % alfinih dizajnera poslednjih par godina oteto od strane nemaca. zasto audi toliko obigrava da kupi alfu?pa jer nema jacinu svog brenda da srusi bmw.treba im ova zver ,gde ce da primene svoj kvalitet i bmw pada.do 90 ih je alfa tukla bmw po prodaji.
napred alfa.gazi opet kao nekada.

Bruce Wayne

pre 8 godina

Ko kaze da lici na audi taj pojma nema, ako je jedna alfa dosla do toga da kopira jedna bezidejni audi koji godina unazad pravi iste automobile. Alfa je uvek jedinstvena, a svojim dizajnom ne sme previse da odstupa od konkurencije, ali sam ubedjen da je uzivo jos lepsa nego na slikama kao i svaka alfa. Veliki plus za zadnji pogon i ferrarijev motor!

Preddy Baer

pre 8 godina

svidja mi se ovaj blog:

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-giulia/863002-autocar-express-bild-predicted-reviews-andamp-scores.html