Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 17.02.2011.

02:06

Pobede Marije Trmčić i Vajdiča

Prvog dana FIS Rojal Biser kupa na Mokroj gori pobede u slalomu su ostvarili Marija Trmčić i Bernard Vajdič.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U sredu i četvrtak takmičiće se ukupno 65 takmičara iz sedam država, a prvog dana u konkurenciji žena najbolje su bile predstavnice Srbije.

Marija Trmčić pobedila je sa ukupnim vremenom 1.25,21, druga je bila Silvija Mađarska iz Bugarske, a treća Hrvatica Ivana Šerić. Učestvovalo je ukupno 12 skijašica.

Kod muškaraca je najuspešniji bio Slovenac Bernard Vajdič (1.16,34) ispred Bugarina Stefana Georgijeva i Klemena Krejaca, takođe iz Slovenije. Najbolji takmičar iz Srbije bio je Mašan Miličić koji je zauzeo 16. mesto. Šesnaestogodišnji Mladen Pešić bio je 17, petnaestogodišnjaci Viktor Raković i Strahinja Stanišić zauzeli su 20. i 21. mesto.

U konkurenciji muškaraca do cilja je stigao 31 od 36 prijavljenih takmičara.

I u četvrtak, 17. februara na programu su slalomske trke, u obe konkurencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

60 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu