Nova vest
Tenis

Petak, 25.06.2010.

15:51

Đoković rutinski do 1/8 finala

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtu rundu Vimbldona, pošto je pobedio Alberta Montanjesa iz Španije sa 6:1, 6:4, 6:4.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Novak je igrao odlično tokom celog meča, nije dozvolio rivalu da napravi nijednu brejk priliku, a posao je završio za jedan sat i 41 minut. U narednom kolu Đoković će igrati sa Australijancem Lejtonom Hjuitom, koji je dobio Gaela Monfisa iz Francuske sa 6:3, 7:6, 6:4.

Tokom celog meča Đoković je držao potpunu kontrolu jer je uvek pravovremeno pravio brejkove i tako dolazio do prednosti koju bi posle bez problema uspevao da sačuva.

Već u četvrtom gemu prvog seta Novak pravi brejk i tako stavlja do znanja protivniku ko je favorit. Do kraja seta Španac nije uzeo ni gem, a Đoković je već na startu drugog napravio novi brejk i došao u dobru poziciju pred nastavak okršaja.

Nikakvih poteškoća Novak nije imao da sačuva svoj servis, pa je poveo sa 2-0 u setovima.

Sličan scenario viđen je i u trećem setu – Đoković je na samom startu napravio brejk i do kraja rutinski priveo meč kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

15 h

U fokusu

Vidi sve