Nova vest
Tenis

Petak, 22.08.2014.

22:28

Ana: Htela sam da ostavim tenis

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je u intervjuu za CNN da je 2010. godine u jednom trenutku pomislila da ostavi tenis.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ivanovićeva je u tom intervjuu odgovarala na pitanje koje su joj postavili njeni fanovi na društvenim mrežama, a jedno od njih bilo je upravo da li je nekad pomislila da ostavi tenis.

Ana se ove godine vratila među deset najboljih na svetu, prvi put od 2008, a tokom te sezone koju pominje je posebno loša bila na Gren slemovima.

Australijan Open i Rolan Garos je završila već u drugoj rundi, Vimbldon na startu, dok je na US Openu prošla do četvrtog kola.

Imala sam teške trenutke tokom karijere. Posebno pamtim 2010. godinu kao izuzetno lošu za mene. Sećam se da sam mami jednom prilikom rekla da nisam sigurna da više želim da igram tenis. Tako sam se osećala, ali sam krenula od početka, setila se koliko volim ovaj sport. Ti porazi i teški trenuci su me učinili jačom”, rekla je Ivanovićeva.

Kako je izgledao ceo intervju možete da vidite i sami…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d