Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 13.02.2014.

14:18

Dnevnik iz Sočija: Uskoro smo kompletni

Posle nekoliko dana pauze iz Sočija Vam se ponovo javlja Marija Milovanović, koordinator za odnose sa javnošću Olimpijskog komiteta Srbije, u svom dnevniku. Pored nje, za sada je za B92 pisao i mladi skijaš Marko Vukićević, a narednih dana njima će se pridružiti i Nina Micić, prva snouborderka koja će braniti boje Srbije na nekim Olimpijskim igrama.

Izvor: Marija Milovanović

Autor:Marija Milovanović

Default images

Snouborderka Nina Micić dolazi sutra u Soči i tada će tim Srbije konačno biti kompletan. Naši takmičari za sada su imali takmičenja u skijaškom trčanju i biatlonu. Nastupali su Ivana Kovačević, Milanko Petrović i Rejhan Šmrković.

Ostali članovi tima Srbije svakodnevno treniraju na stazi i u teretani i sa nestrpljenjem očekuju trenutak kada će izaći na borilište.

Nevena Ignjatović doputovala je juče u Soči i već se uklopila u život u selu i isprobala staze na kojima će se takmičiti.

Naši olimpijci provode dosta vremena zajedno, naročito za vreme obroka i treninga u teretani. Svi se trude da isprate takmičenja ostalih članova tima i pravo je zadovoljstvo videti ih na okupu kada prave strategiju za sledeći nastup.

Za sada je najviše trka imao Milanko Petrović tako da je on dobio i najjaču podršku koju će uzvratiti u narednim danima kada počnu skijaška, bob i snoubord nadmetanja.

Puno pozdrava iz Sočija,
Marija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve